2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Cristiano Ronaldo aláírt a Real Madridhoz
Aláírta pénteken mesés szerződését Cristiano Ronaldo portugál futballsztár, akiért a Real Madrid világrekordot jelentő 93,6 millió eurót fizet a Manchester Unitednek. A 24 éves csatár kontraktusa július 1-én lép érvénybe, a hivatalos bemutatásra pedig öt nappal később kerül sor a Santiago Bernabeu Stadionban. Az idényenként 13 milliót - azaz a manchesteri gázsijánál 5,5 millióval többet - kereső aranylabdás a francia Zinedine Zidane-t váltja le az örökranglista élén, akiért ugyancsak a Real 75 milliót fizetett 2001-ben a Juventusnak. A királyi gárda két hete 68 millióért szerezte meg a brazil Kakát az AC Milantól.
2009.06.27. 09:35
 
 
Kiadták a családnak Michael Jackson holttestét
Kiadták a családnak - helyi idő szerint péntek este - Michael Jackson holttestét azt követően, hogy a nap folyamán elvégezték a boncolást - közölte a Los Angeles-i törvényszéki orvostani intézet szóvivője. Ed Winter elmondta, hogy a hozzátartozók, akik az intézet előtt összegyűlt fotósok hadát elkerülve érkeztek, visszakapták Michael Jackson földi maradványait. A szóvivő nem részletezte, hogy a holttestet onnan hová vitték tovább. A temetéssel kapcsolatban egyelőre nem szivárgott ki semmilyen információ. A TMZ.com hírportál pénteken egy családtagra hivatkozva azt írta, a popsztár Demerol nevű fájdalomcsillapító injekciót kapott azelőtt, hogy leállt a szíve.
2009.06.27. 09:28
 
 
Apad a Duna felső szakasza, 420 km-en van árvízvédelmi készültség
A Duna felső szakasza és a nagyobb ausztriai mellékfolyók lassan apadnak, a folyó tetőzése Budapestnél vasárnap estére várható - közölte az Országos Műszaki Irányító Törzs szombat reggel. A magyarországi folyókon jelenleg 420 kilométer hosszan van árvízvédelmi készültség, a védekezésben 532-en vesznek részt. Harmadfokú a készültség a Dunán Ásványráró, Nagybajcs térségében, a Lajtán a hegyeshalmi, mosonmagyaróvári szakaszon, a Rábán Körmendnél, és a Mura teljes szakaszán. Másodfokú a készültség a Dunán Almásfüzitő, valamint Dunakiliti, Dunaremete térségében, a Rábán rábapatonai, gyirmóti térségében. Elsőfokú készültség van a Dunán az esztergomi, cikolai, kisbodaki, rajkai szakaszokon, valamint Apostagtól Surányig.
2009.06.27. 09:19
 
 
Az amerikai képviselőház elfogadta gázkibocsátási törvényt
Washingtonban Barack Obama győzelmének könyvelik el azt, hogy az amerikai törvényhozás pénteken elfogadta a gázkibocsátást korlátozó törvényt. A tervezet értelmében 2020-ig a globális felmelegedést generáló gázok kibocsátását 17 százalékkal kell csökkenteni a 2005-ös szinthez képest. A globális felmelegedés elleni harc a januárban beiktatott amerikai elnök szívügye, és választási kampányának is egyik kulcseleme volt. Még a pénteki szavazás előtti órákban is győzködte a honatyákat, hogy a 1200 oldalas, gázkibocsátást korlátozó törvénytervezetre adják a voksukat".
2009.06.27. 09:08
 
 
Csökkent a turizmus Nyugat-Dunántúlon az első négy hónapban
A Nyugat-Dunántúli régió kereskedelmi szálláshelyeinek látogatottsága elsősorban a belföldi érdeklődés hanyatlása miatt csökkent: az első négy hónapban összességében 2,7 százalékkal kevesebb vendég kereste fel a régiót, mint egy évvel korábban, és 2,4 százalékkal kevesebb éjszakát töltött el - derül ki a KSH Statisztikai Tükör című kiadványából. A forgalom áprilisban már mindkét relációban nőtt, ez azonban nem tudta ellensúlyozni a február-márciusi visszaesést. Az első négy hónapban a régióba külföldről 1,4 százalékkal többen, belföldről 4,9 százalékkal kevesebben érkeztek. Az eltöltött éjszakák száma mindkét vendégkörnél csökkent, a külföldieknél 0,6 százalékkal, a belföldieknél 3,8 százalékkal.
2009.06.27. 08:50
 
 
Kávékivonattal a rossz lehelet ellen
Kávékivonattal sikerült meggátolni a kellemetlen szájszagot okozó baktériumok szaporodását - közölte izraeli kutatók eredményét a LiveScience című amerikai tudományos portál. "Mindenki azt gondolja, hogy a kávé rossz leheletet okoz, ami gyakran igaz, mert dehidratáló hatása van a szájban, és különösen tejjel együtt kellemetlen szagú anyagokká erjedhet" - mondta el Mel Rosenberg, a tel-avivi egyetem munkatársa. Ez azonban nem mindig van így. Rosenberg kutatócsoportja a kávé hatását vizsgálta a nyálban lévő baktériumtermelődésre. Ennek során olyan összetevőket találtak a kávéban, amelyek megakadályozták a rossz lehelet kialakulását.
2009.06.27. 08:43
 
 
Dunaremeténél tetőzött a Nagy-Duna
Dunaremeténél 570 centiméteres vízállással éjszaka tetőzött a Nagy-Duna - közölték az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság ügyeletén szombat reggel. Ezen a szakaszon péntek este óta másodfokú az árvízvédelmi készültség - mondta Dunai Ferenc központi védelemvezető-helyettes. Tájékoztatása szerint Nagybajcsnál szombaton a déli órákban várják a tetőzést 730-740 centiméteres vízállással, ami alacsonyabb lesz a 2006-os árvíz legmagasabb, 758 centiméteres szintjénél. Komárom térségében szombat este, Esztergomnál vasárnap hajnalban tetőzik a folyó az előrejelzések szerint. Emiatt Esztergomnál szombat reggel 6 órakor elrendelték a másodfokú készültséget.
2009.06.27. 08:39
 
 
A kiviteli eljárásokban kötelező lesz az e-nyilatkozat júliustól
A kiviteli eljárásokban - a többi uniós országgal összhangban - csak elektronikusan lehet benyújtani az árunyilatkozatokat július 1-jétől. Elektronikus vámáru-nyilatkozatot kell benyújtani a passzív feldolgozásra szánt, illetve az újrakivitelre kerülő árukra is. Az exporttámogatásban részesülő termékek esetében is elektronikusan kell vámáru-nyilatkozatot adni.A kiviteli eljárást papír alapú nyilatkozattal is kezdeményezni lehet, ha a vámhatóság és/vagy az ügyfél informatikai rendszere nem üzemel. Kivételt élveznek továbbá a gyorsposták által, postaforgalomban kiszállításra kerülő áruk, amennyiben értékük nem haladja meg az ezer eurót.
2009.06.27. 08:36
 
 
Forgalomkorlátozások a fővárosban a határnyitási ünnepségek miatt
Forgalmi változások, parkolási tilalmak és útlezárások lesznek a főváros több pontján a hétvégén a vasfüggöny lebontása huszadik évfordulója alkalmából tartandó ünnepségek miatt. A rendőrség kiemelten fontosnak tartja, hogy a forgalmi változások, parkolási tilalmak, útlezárások a lehető legkevésbé akadályozzák a közlekedést, azonban ennek ellenére torlódások alakulhatnak ki a belvárosban és a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton. A delegációk érkezése miatt többi között a Ferihegyi gyorsforgalmi úton és a rendezvények helyszínén forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kell számítani. A lezárt területeken parkolni sem szabad, ezért a rendőrség elszállítja a tiltás hatálya ellenére ott hagyott járműveket.
2009.06.27. 08:32
 
 
Nem keresik tovább a lezuhant Air France-gép roncsait
A brazil haditengerészet leállította annak az Air France-gépnek a roncsai utáni kutatást, amely június 1-re virradóra zuhant le az Atlanti-óceánba a dél-amerikai ország partjai előtt. Henry Munhoz alezredes, a brazil légierő szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján közölte: kilenc napja nem találtak semmit, és már nem számolnak azzal, hogy valami lényegesre bukkannak. A kereső műveletbe francia hadihajók, illetve spanyol és amerikai repülőgépek is bekapcsolódtak. Összesen 51 holttest maradványait emelték ki a vízből. Az Air France A330-as Airbus utasszállító gépe május utolsó napján 228 emberrel a fedélzetén Rio de Janeiróból szállt fel. Miután az óceán fölött egy viharzónába került a darabjaira szakadt.
2009.06.27. 08:22
 
 
Négy forgatókönyv közül választhat az MSZP
Továbbra sem tudni, hogy milyen napirenddel tartja meg az MSZP a július 4-i kongresszusát, ez jövő héten, a küldöttcsoportokkal való egyeztetés után derülhet ki. Az MTI értesülései szerint négy forgatókönyvből választhat a párt. A négy forgatókönyvből az MSZP úgynevezett "öregjei és fiataljai", valamint a korábban bizalmi szavazást szorgalmazó fővárosi szervezet is elfogadhatónak tart egy alternatívát; azt azonban egyelőre nem lehetett felmérni a délutáni, a megyei elnökökkel kibővített elnökségi ülésen sem, hogy a megyék miként állnak e verzióhoz. E szerint a július 4-i kongresszuson nem foglalkoznának személyi kérdésekkel, így a bizalmi szavazással sem.
2009.06.27. 08:17
 
Tíz iskolát zártak be Franciaországban az új vírus miatt
Hat újabb iskolát zártak be pénteken Franciaországban - a párizsi régióban és Bretagne-ban, miután A(H1N1)-gyanús megbetegedéseket észleltek a tanulók körében. Június közepén egy középiskolát zártak be a dél-franciaországi Toulouse-ban, ahol tizenhat diák fertőződött meg, az elmúlt napokban pedig Párizsban és Créteil elővárosában három iskolát kellett bezárni. Pénteken a Párizstól délre fekvő Viry-Chatillon peremvárosban egy általános iskolát zártak be, mert ugyanannak osztálynak három tanulója fertőződött meg az új vírussal. A három gyermek jól van, Tamifluval kezelik őket.
2009.06.27. 08:15
 
Lendvai: a július 4-i MSZP-kongresszus nem foglalkozik személyi kérdésekkel
A július 4-i kongresszus nem foglalkozna személyi kérdésekkel, november végére újabb kongresszust hívna össze, az MSZP országos választási bizottsága (ovb) kibővülne a "fiatalok" képviselőivel, ez az egyik, a politikai menetrendre vonatkozó javaslat - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke péntek este az MTI-nek. Hozzátette: a lehetséges alternatívákról kikérik a küldöttcsoportok véleményét. Lendvai Ildikó azt követően nyilatkozott, hogy az országos elnökség a megyei elnökökkel és a választmány vezetőivel tanácskozott. A pártelnök elmondta: az eddig ismert alternatívák között szerepel egy olyan menetrendre szóló javaslat is, amely szerint a július 4-i kongresszus nem foglalkozik személyi kérdésekkel, így a bizalmi szavazással sem.
2009.06.27. 08:05
 
 
Az SZDSZ budapesti választmánya Retkes Attilát javasolta elnöknek
Retkes Attilát javasolta az SZDSZ elnökének a párt budapesti választmánya pénteki ülésén - közölte az ülést követően Szabadai Viktor, a XIII. kerületi szervezet elnöke. Retkes Attila 40, míg Badacsonyi Szabolcs 11 szavazatot kapott - mondta. Retkes Attilát korábban már Heves, Zala és Baranya megye, valamint több mint tíz helyi szervezet is támogatta, s ezért ő az SZDSZ első hivatalos elnökjelöltje. Az 1972-ben született zenetörténész, közgazdász, újságíró 2002-től tagja a pártnak. A választmány egyúttal arra kérte a párt országgyűlési képviselőcsoportját, hogy jelenlegi formájában ne támogassa a vagyonadó bevezetését, ugyanis az nem tartalmazza azokat az elvárásokat, amelyeket korábban az SZDSZ támasztott.
2009.06.26. 19:31
 
 
Obama: felháborító az iráni hatóságok erőszakos fellépése
Barack Obama amerikai elnök felháborítónak nevezte az iráni hatóságok erőszakos fellépését a békés tüntetők ellen pénteken, miután a Fehér Házban fogadta Angela Merkel német kancellárt. "Egy hangon beszélünk" - jelentette ki Obama, aki az iráni helyzetről is eszmét cserélt vendégével. "Elítéljük az erőszakot" - szögezte le. Az iráni népnek joga van a gyülekezéshez, véleményének szabad kifejezéséhez, ezek általános törekvések - mondta. Az iráni hatalom brutalitásáról és a szabadságra törekvő iráni nép bátorságáról beszélt. Merkel is kiemelte: az iráni népnek joga van a békés demonstrációkhoz, szavazatainak összeszámolásához.
2009.06.26. 18:31
 
Megtámadták Irán svédországi nagykövetségét
Tüntetők megtámadták péntek délután Irán svédországi nagykövetségét - jelentette a svéd STV televízió. A riport szerint mintegy 150 ember gyűlt össze a képviselet épületénél Stockholm Lidingö nevű elővárosában, hogy tiltakozzanak az iráni rendszer ellen, amelyet terroristának neveztek. Néhányan álarcot viseltek. Felirataikon a nemrég megrendezett elnökválasztás eredményeinek meghamisítása ellen tiltakoztak, és azt követelték, hogy zárják be a nagykövetséget. A tüntetés nyugodtan kezdődött, ám hirtelen egy csoport elkezdett köveket dobálni, majd ledöntötte a kerítést, és szemtanúk szerint mintegy 30-50-en behatoltak a képviselet területére.
2009.06.26. 18:28
 
Vasárnap éri el az árhullám Budapestet
A magyarországi folyók védvonalain 428 kilométer hosszan van árvízvédelmi készültség, a dunai árhullám várhatóan vasárnap tetőzik Budapesten. Szabó Imre vízügyi miniszter elmondta, hogy az árvíz miatt komolyabb kitelepítésekre nem számítanak. Eddig 39 embert kellett kitelepíteni Vas megyében a Rába árterében lévő házakból. A kormány félmilliárd forintot különített el a védekezési munkálatokra és a helyreállításokra. A vízügyi szolgálat az országos készletből 163 ezer homokzsákot adott át a Rába-völgyi és a Dunakanyarban fekvő települések részére. A fővárosban vasárnap 740 centiméteren várják a Duna tetőzését, ennek nyomán a rakpartok víz alá kerülnek.
2009.06.26. 18:20
 
 
A világ megdöbbent és gyászol Michael Jackson hirtelen halála után
Kevesebb mint egy nappal a tragikus eseményt követően számos találgatás látott napvilágot arról, hogy mi okozhatta Michael Jackson hirtelen halálát hetekkel londoni koncertsorozatának indulása előtt. A hatóságok közlése szerint a boncolást még pénteken elvégzik, előfordulhat azonban, hogy még heteket kell várni a halál pontos okának megállapítására. Michael Jackson helyi idő szerint csütörtökön délután hunyt el egy Los Angeles-i kórházban, ahová teljes szívleállást követően szállították be közeli otthonából. Halálának körülményeiről eddig kevés részletet hoztak nyilvánosságra, de a jelentések szerint a kórházba érkezéskor már eszméletlen volt, nem lélegzett, és az orvosok nem tudták újraéleszteni.
2009.06.26. 18:16
 
Kajak-kenu Eb: egy-egy ezüst- és bronz a váltókban
A magyar csapat egy-egy ezüst- és bronzérmet szerzett a világversenyen ezúttal debütáló, pénteki 4x200 m-es váltó döntőkben a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon. A Hegyi Zomilla, Kozák Danuta, Paksy Tímea, Janics Natasa összeállítású magyar női kajaknégyes jól alkalmazkodott a körülményekhez, megnyerte előfutamát, majd a négyes döntőben csak milliméterekkel szorult a házigazda németek mögé. Az olimpiai bajnok Vajda Attila vezette kenus staféta - Bozsik Attilával, Horváth Gáborral és Foltán Lászlóval - az elő-, majd a középfutamban is másodikként ért célba, a négyes fináléban pedig izgalmas hajrá után harmadikként zárt.
2009.06.26. 17:42
 
 
Kiskunlacházi gyilkosság: beismerte tettét a gyanúsított
Beismerte tettét P. József, akit a kiskunlacházi gyermekgyilkossággal gyanúsítanak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken. A 25 éves kiskunlacházi férfit, akit pénteken előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság, a lakásán fogták el péntek hajnalban. A rendőrség közleménye szerint csütörtökön egy DNS-minta vizsgálatának eredményeként vált bizonyossá, hogy P. József a gyilkosság elkövetője. A Pest megyei rendőrfőkapitány pénteki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, a gyanúsított azt mondta vallomásában, hogy hazafelé tartva elhatározta: közösül az első nővel, akivel találkozik. Ez a nő a 14 éves H. Nóra volt.
2009.06.26. 16:20
 
 
Szabó Imre: nagyobb kitelepítések nem lesznek az árvíz miatt
Az árvíz miatt komolyabb kitelepítésekre nem készülnek, úgy gondolják, hogy az előkészületek és a már zajló védekezések elegendőek lesznek az élet- és vagyonbiztonság megőrzéséhez - mondta Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter pénteken Győrött. Eddig 39 embert kellett kitelepíteni a Rába árterében lévő házakból Vas megyében - közölte, miután a Mosoni-Duna partján tájékozódott a védekezési munkálatokról. A miniszter elmondta: a folyók védvonalain jelenleg 428 kilométer hosszan van árvízvédelmi készültség. Hozzátette: a kormány első körben 500 millió forintot különített el a védekezési munkálatokra és a helyreállításokra.
2009.06.26. 16:05
 
Az egy főre jutó magyar GDP az EU átlag 62,9 százaléka volt tavaly
Az egy főre jutó magyar hazai össztermék (GDP) 62,9 százaléka az uniós átlagnak vásárlóerő-paritáson számolva, derül ki az Eurostat pénteken nyilvánosságra hozott adataiból. Ezzel jelenleg Magyarország egy szinten áll Horvátországgal, a tavalyi adatok alapján. A listát Luxemburg vezeti, ahol az uniós átlag-GDP 253 százaléka jut egy főre. Az uniós tagok közül az utolsó helyezett Bulgária, ahol ez az arány 40 százalék. A vizsgálatba EU-n kívüli európai országokat is bevontak: közülük Norvégiában 190 százalék, a lista végén elhelyezkedő Albániában viszont csak 25 százalék a vásárlóerő-paritáson számolt, egy főre jutó GDP az uniós átlaghoz viszonyítva. Az uniós élbolyban Luxemburgot Írország (140 százalék) követi, majd Hollandia (135 százalék) és Ausztria (123 százalék) következik.
2009.06.26. 15:24
 
 
Megnyílt a Mérgesház az Állatkertben
Puffogó és gaboni vipera, csörgőkígyó és komodói varánusz is látható a Fővárosi Növény- és Állatkert Mérgesházában, amely pénteken nyitotta meg kapuit a közönség előtt. A városligeti intézmény legújabb létesítményében nagyrészt méreggel ölő, mérget termelő állatokat láthatnak az érdeklődők. A tetőtérben kialakított terráriumokban 16 faj ötvennél is több egyede tekinthető meg, a többi között gaboni vipera, gyémánt csörgőkígyó, lándzsakígyó és kelet-afrikai zöld mamba. A méreggel ölő, illetve védekező élőlények is a természet fontos részei, hozzájárulnak az élet változatosságához, rájuk is szükség van - mondta el Persányi Miklós, az Állatkert főigazgatója pénteken, a megnyitó beszédében.
2009.06.26. 15:19
 
 
Adatgyűjtési ügy: csak Szilvásy gyanúsított
A rendőrség mellett az ügyészség és a vám- és pénzügyőrség is nyomoz az UD Zrt.-hez kapcsolódó adatgyűjtési üggyel összefüggésben; a több szálon futó nyomozások során eddig egyedül az ügyészség gyanúsított meg egy embert, Szilvásy György volt titokminisztert. Szilvásy Györgyöt hivatalos személyként, folytatólagosan elkövetett különleges személyes adattal visszaéléssel gyanúsították meg. Az NNI szóvivője, Bartha László pénteken az MTI érdeklődésére, hogy hol tartanak a rendőrségi nyomozások, azt mondta: még nyomoznak, az ügyeknek egyelőre nincs gyanúsítottja, de további részleteket nem kívánt közölni.
2009.06.26. 15:03
 
Kajak-kenu Eb: aranyérmes a női kajaknégyes 200-on
Aranyérmes lett a Paksy Tímea, Kovács Katalin, Janics Natasa, Fazekas Krisztina női kajaknégyes 200 méteren a brandenburgi Európa-bajnokságon.
2009.06.26. 14:05
 
 
Kajak-kenu Eb: egy arany és további négy érem 200 m-en
A magyar csapat egy arany-, három ezüst- és egy bronzérmet gyűjtött a pénteki 200 m-es döntőkben a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon. A győzelmet a Paksy Tímea , Kovács Katalin, Janics Natasa, Fazekas Krisztina összeállítású női kajaknégyes szállította. A kétszeres olimpiai bajnok Kovács, Janics duónak - amely 2004 óta, azaz a kezdetektől veretlen volt a világversenyeken (olimpia, vb, Eb) - ezúttal meg kellett elégednie a második hellyel, s hozzájuk hasonlóan az egyesben indult Paksy, valamint a Balázs Péter, Horváth Gábor, Bozsik Attila, Sarudi Pál összeállítású kenunégyes is ezüstérmes lett.
2009.06.26. 13:41
 
 
Sokan gyűltek össze a kiskunlacházi gyilkossággal gyanúsított férfi házánál
Elfogták a kiskunlacházi gyermekgyilkosság gyanúsítottját - erősítette meg az MTI információját a rendőrség pénteken. Ezt követően a gyanúsított háza körül a szakadó eső ellenére sokan gyűltek össze, a gyilkosság helyszínén pedig mécseseket gyújtottak. A 14 éves diáklányt, H. Nórát tavaly novemberben gyilkolták meg ismeretlenek Kiskunlacházán. A feltételezett tettes a településen lakik, meglehetősen leromlott külsejű háza alig 200 méterre van a gyilkosság helyszínétől - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A szomszédok elmondása szerint a gyanúsított csendes, jóravaló fiatalember benyomását keltette, zárkózottan él, s alkalmi munkákból, vízszerelő segédmunkásként keresi kenyerét.
2009.06.26. 13:39
 
 
EU: egyharmadához közelít a Törökországgal tárgyalni kezdett témakörök száma
Még idén túllépheti az egyharmadot azon fejezetek aránya, amelyekről az Európai Unió tárgyalásokat kezd Törökországgal majdani csatlakozásának előkészítéseképpen - derült ki Olli Rehn bővítési EU-biztos és Ahmet Davutoglu török külügyminiszter pénteki brüsszeli sajtótájékoztatóján. A tagjelölt Ankara negyedik éve folytat csatlakozási tárgyalásokat Brüsszellel, de azok meglehetősen komótosan haladnak: 34 közül eddig tíz témakörben kezdődtek meg az egyeztetések. Jövő héten kerülhet sor a tizenegyedik, az adózással foglalkozó fejezet megnyitására. Rehn jelezte: arra is reményt lát, hogy még idén megkezdik a tárgyalást a roppant összetett versenyjogi fejezetről.
2009.06.26. 13:20
 
 
Országosan eltérő földgázár a lakosságnak július 1-jétől
A lakosságnak és a kisfogyasztóknak az úgynevezett egyetemes szolgáltatói körben 1-2 százalékos mértékben eltérő lesz a földgáz végfelhasználói nettó ára július 1-jétől, a bruttó ár pedig csak az áfa mértékével emelkedik - közölte a közlekedési, hírközlési és energiaügyi minisztérium. Jelenleg bruttó 131,87 forint köbméterenként a lakosság számára a földgáz végfelhasználói ára, július elsejétől ez szolgáltatónként eltérően, 135,21 forint és 137,36 forint között alakul. A közlemény emlékeztet arra, hogy július 1-jével teljes mértékben liberalizált lesz a földgázpiac Magyarországon.
2009.06.26. 13:12
 
 
Forma-1: Mosley rendre utasította Montezemolót
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke levélben szólította fel Luca di Montezemolót, a Ferrari és a Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) olasz elnökét, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot a médiában megjelent, Mosley-t sértegető kijelentéseiért. A 69 esztendős brit sportdiplomata csütörtöki levelében jelezte: bármikor meggondolhatja magát, és elindulhat az elnökválasztáson októberben. Mosley megdöbbent azon, hogy a FOTA ellene hangolta a sajtót annak ellenére, hogy a szerdai megegyezést követően - amely után bejelentették, hogy nem szakad ketté a Forma-1 - ő és Montezemolo megállapodtak abban, pozitív és őszinte módon tájékoztatják a médiát.
2009.06.26. 13:07
 
 
Michael Jackson királyként élt, de adósságokban úszva halt meg
Michael Jackson mögött nemcsak kiemelkedő zenei sikerek, de sokmilliárd dolláros üzlet is állt; egyedül az Egyesült Államokban 61 millió eladott lemez és a hatalmas járulékos bevételek ellenére azonban a pop királya a jelentések szerint mintegy 400 millió dolláros adósságban úszva halt meg. Jacko 1982-es albuma, a Thriller a mai napig a második az amerikai zenetörténeti eladási listán, a címadó dalhoz készült videóklipet az előző évben indult Music Television óránként játszotta, az átlagoshoz képest háromszoros-négyszeres nézettséggel. Neve szorosan összefonódott az úgynevezett MTV-generációval és a zenei csatorna fellendülésével. 1987-ben megjelent Bad című albumából 22 milliót adtak el. 1991-ben 65 millió dolláros lemezszerződést írt alá a Sonyval.
2009.06.26. 13:00
 
 
MSZP: nem lesz bizalmi szavazás július 4-én
A költségvetés elfogadása után, novemberben, decemberben tarthat tisztújító kongresszust az MSZP; a július 4-i tanácskozáson a többek által szorgalmazott, csak az elnökséget érintő bizalmi szavazás várhatóan elmarad - tudta meg az MTI szocialista forrásból, miután az MSZP erőcsoportjai újból egyeztettek. Lendvai Ildikó pártelnök az úgynevezett "öregek" és "fiatalok" péntek reggeli találkozóján azt javasolta, hogy a jövő évi büdzsé korábbi elfogadását követően, novemberben vagy december elején tartson újabb kongresszust a szocialista párt. Ezen a fórumon dönthetnének az országos listáról, a miniszterelnök-jelöltről és a programról, emellett csupán az elnökségre kiterjedő tisztújítást tartanának.
2009.06.26. 12:55
 
 
A volt német külügyminiszter szerint 1989 alapvetően változtatta meg Európát
1989 alapvetően változtatta meg Európát - hangsúlyozta a vasfüggöny lebontása, illetve a magyarországi határnyitás 20. évfordulója kapcsán adott interjúban Hans-Dietrich Genscher volt német külügyminiszter. Genscher Budapesten részt vesz az évforduló alkalmából sorra kerülő hivatalos ünnepségeken. Az interjúban úgy értékelte, hogy Magyarország mindebben döntő szerepet játszott. Magyarország élén akkoriban már hosszabb ideje egy, a reformok iránt elkötelezett kormány állt, amely a lakosság széles körű támogatását élvezte - emlékezett Genscher, utalva arra is, hogy 1989 második felében az NDK-ban is megmozdult a lakosság.
2009.06.26. 11:45
 
 
Forgalomkorlátozások a fővárosban a hét végi ünnepségek miatt
Forgalmi változások, parkolási tilalmak és útlezárások várhatók a főváros több pontján pénteken és a hétvégén a vasfüggöny lebontása huszadik évfordulója alkalmából tartandó ünnepségek miatt. A rendőrség kiemelten fontosnak tartja, hogy a forgalmi változások, parkolási tilalmak, útlezárások a lehető legkevésbé akadályozzák a közlekedést, azonban ennek ellenére torlódások alakulhatnak ki a belvárosban és a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton. Péntektől a delegációk érkezése miatt többi között a Ferihegyi gyorsforgalmi úton és a rendezvények helyszínén forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kell számítani. A lezárt területeken parkolni sem szabad, ezért a rendőrség elszállítja a tiltás hatálya ellenére ott hagyott járműveket.
2009.06.26. 11:43
 
 
Cseh Lászlónak van megfelelő úszódressze
Cseh Lászlónak van megfelelő úszódressze, és rajta múlik, hogy használja-e az egy hónap múlva kezdődő római világbajnokságon - mondta Turi György, a háromszoros olimpiai ezüstérmes edzője és Kiss László szövetségi kapitány. A Kőbánya SC versenyzője az egri ob-n csütörtökön nem volt megelégedve az új dresszel, elmondása szerint úgy érezte, alig kap benne levegőt. Turi pénteken megjegyezte: az új mezekkel kapcsolatban forrong az úszóvilág. Vannak olyan gyártók, amelyek ruháit csak módosításokkal fogadta el a nemzetközi szövetség (FINA), másoknak viszont nem kellett változtatni. Éppen ezért szerinte néhány nemzet bojkottálhatja is a vb-t.
2009.06.26. 11:35
 
 
Ősszel dönthetnek Dávid Ibolya és Herényi mentelmi jogának felfüggesztéséről
Géczi József Alajos (MSZP) nem hívja össze hétfőre az Országgyűlés mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottságát, így Dávid Ibolya MDF elnök és Herényi Károly mentelmi jogának felfüggesztéséről már csak ősszel dönthet a parlament, miután hétfőn lesz a nyári rendkívüli ülésszak utolsó napja. A bizottság elnöke erről pénteken nyilatkozott az MTI-nek. Balsai István, a mentelmi bizottság fideszes alelnöke szerint messzemenően rombolja a parlament tekintélyét a Dávid Ibolya és Herényi Károly volt MDF-es, jelenleg független országgyűlési képviselők mentelmi jogának felfüggesztésével kapcsolatos ügy szeptemberre halasztása.
2009.06.26. 11:13
 
 
MotoGP, Holland Nagydíj: Talmácsi utolsó a második szabadedzésen is
Talmácsi Gábor az utolsó, 19. helyen végzett a MotoGP második szabadedzésén pénteken, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján. A magyar pilóta a csütörtöki, első tréningen is sereghajtó volt, azonban közel egy másodpercet javított köridején - a vb-sorozat honlapja szerint. Talmácsi tavaly még a 125 kcm-esek között versenyzett - ebben a géposztályban lett 2007-ben világbajnok -, a mostani szezont pedig a 250 kcm-esek között kezdte, ám május 25-én a médiajogok átruházásával kapcsolatos vita és a tartalékmotor hiánya miatt szakított a Balatonring Teammel.
2009.06.26. 11:04
 
 
Kajak-kenu Eb: négy magyar hajó egyből a döntőben 200 m-en
A nyolc magyar hajó közül négy egyből a táv 12:30 órakor kezdődő döntőibe került a péntek reggeli, 200 m-es előfutamokból a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon. A Kovács Katalin, Janics Natasa kajakos duó, illetve a Paksy Tímea, Kovács, Janics, Fazekas Krisztina összeállítású kajaknégyes győzelemmel, a Kadler Viktor, Gyertyános Gergely, Dombi Rudolf és Boros Gergely alkotta férfi kajakos kvartett egy második, a Kovács Gergely, Végh Attila kenupáros pedig egy harmadik hellyel lépett egyből a legjobb kilenc közé.
2009.06.26. 10:42
 
 
Az Őrök Tanácsa szerint nem voltak csalások az iráni választásokon
Az iráni Őrök Tanácsa szerint nem voltak csalások a június 12-i elnökválasztáson. "Bizonyosan kijelenthetjük, hogy semmilyen csalás nem volt a szavazás során. A legutóbbi választás volt a legtisztább valamennyi közül " - jelentette ki Abaszali Kadkodai, a nagyhatalmú testület szóvivője, aki szerint az elmúlt 10 nap vizsgálatai csupán olyan kisebb szabálytalanságokat hozott felszínre, amelyek "minden választásnál előfordulnak". Mir Hoszein Muszavi és Mehdi Karubi, az elnökválasztás két vesztese azonban továbbra is azt állítja, hogy Mahmúd Ahmadinezsád csalással nyerte el újabb négyéves elnöki mandátumát.
2009.06.26. 10:40
 
 
Elfogták a kiskunlacházi gyermekgyilkosság gyanúsítottját
Elfogták a kiskunlacházi gyermekgyilkosság gyanúsítottját - erősítette meg az MTI információját a rendőrség pénteken. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a megyei rendőrök elfogták a tavaly novemberben történt gyilkosság gyanúsítottját. Az elfogás körülményeiről a rendőrség péntek délután rendkívüli sajtótájékoztatón számol be, amelyen a tervek szerint jelen lesz az országos és a megyei rendőrfőkapitány, valamint Draskovics Tibor rendészeti miniszter is. A 14 éves diáklányt, H. Nórát 2008. november 23-án gyilkolták meg ismeretlenek Kiskunlacházán, a település művelődési háza közelében lévő ligetben.
2009.06.26. 10:20
 
 
A WHO főigazgatója szerint egyelőre stabil az új influenza vírusa
Az új A(H1N1) vírus stabil, de szükség van folyamatos megfigyelésére - közölte Margaret Chan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója Moszkvában. A vírus eddig nem mutálódott, stabil - mondta, ám aláhúzta annak fontosságát, hogy szorosan kövessék a vírus terjedését, az ugyanis előre megjósolhatatlan. Pillanatnyilag azt figyelik a leginkább a szakértők, hogy miként viselkedik a vírus a déli félteke országaiban. Az új H1N1 influenzavírus áprilisi megjelenése óta a szakemberek tartanak attól is, hogy esetleg összetalálkozik a madárinfluenza H5N1 vírusával, amely "otthonos Ázsia és a Közel-Kelet néhány országában". Chan hangsúlyozta, hogy ennek eddig semmiféle jelét nem tapasztalták.
2009.06.26. 10:02
 
 
PM: 20% az ingatlan áfa a július előtt kötött szerződésekre
Húsz százalék áfát kell megfizetnie annak, aki a lakóingatlan-vásárlásról szóló szerződését július elseje előtt a földhivatalhoz benyújtja - hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM). A közleményben kiemelik: amennyiben az Országgyűlés hétfőn elfogadja a jövő évi adótörvény javaslatokat, úgy hatályba léphet az a módosítás is, amely a lakóingatlanok értékesítésénél - meghatározott feltételekkel - lehetővé teszi a már megkötött, és a földhivatalhoz benyújtott szerződések esetében június 30-át követően is a jelenlegi 20 százalékos áfakulcs alkalmazását.
2009.06.26. 09:53
 
 
Megszűnik a vámellenőrzés az EU és Svájc között a jövő héttől
Egyezményt írt alá az Európai Unió és Svájc az egymásközti vámellenőrzés megszüntetéséről. A megállapodás jövő szerdán, július elsején lép hatályba. Kovács László, adó- és vámügyekért felelős európai biztos üdvözölte az egyezmény aláírását, amely az EU és Svájc közötti kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokban megszünteti a kereskedők előzetes elektronikus vámnyilatkozat-tételi kötelezettségét. A magyar biztos szerint a közös határokon naponta átlagosan 23 000 kamion és 4400 tehervagon halad át. Közös érdek tehát, hogy azonos értékű vámellenőrzési intézkedések alkalmazásával biztosítsák a lakosság minél nagyobb fokú biztonságát és a kereskedelmi forgalom zavartalanságát.
2009.06.26. 09:34
 
 
A kínai olimpiai csapat kapta a Laureus-csapatdíjat
A pekingi olimpián 51 aranyéremmel toronymagasan első kínai küldöttség kapta a 2009-es Laureus-csapatdíjat. A sportolói Oscar-díjnak tartott elismerést Edwin Moses korábbi kiváló atléta, a Laureus Akadémia elnöke adta át Cuj Ta-lin küldöttségvezetőnek. A kínai olimpikonok a Manchester Unitedet, a spanyol labdarúgó-válogatottat, a brit olimpiai kerékpáros együttest, a jamaicai atlétika sprintváltót és az NBA-ben 2008-ban bajnok Boston Celtics alakulatát előzték meg. A gazdasági válságra való tekintettel idén nem egy gála keretében adják át a legmagasabb sportolói kitüntetésnek számító Laureus-díjakat, hanem a nyertesek egyenként vehetik át az elismeréseket.
2009.06.26. 09:33
 
 
Lendvai: nem lesz előre hozott választás, mert nem akarjuk
Az MSZP elnöke szerint a költségvetés esetleges korábbi elfogadásának nincs köze az előre hozott választásokhoz; Lendvai Ildikó pénteken a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában, úgy fogalmazott, hogy az előre hozott választás nem volna igazán jó, mert a gazdasági biztonság és nyugalom erősítése érdekében csinálják meg előbb a büdzsét. Nem lesz előre hozott választás, mert nem akarjuk, és parlamenti többségünk van - fejtette ki a pártelnök, aki Bajnai Gordon kormányfőhöz hasonlóan - novemberre prognosztizálta a költségvetés várható elfogadását.
2009.06.26. 09:09
 
 
Bajnai: a Fidesz sem gondolja komolyan, hogy mindent visszacsinálna
Bajnai Gordon szerint a Fidesz sem gondolja komolyan, hogy hatalomra kerülése esetén visszacsinálja a kormány összes válságkezelő intézkedését, mert az összeomláshoz és államcsődhöz vezetne. Erről a miniszterelnök a Pannon Lapcsoport tagjainak, az Axel Springer által kiadott megyei napilapoknak, az Inform Média napilapjainak és a Szabad Földnek adott interjúiban beszélt, amelyek pénteken jelentek meg. A kormányfő a Pannon Lapoknak úgy fogalmazott: most, amikor végre - súlyos áldozatok árán - az ország rátért a felelős gazdálkodás útjára, nagy hiba lenne megint visszafordulni a felelőtlen költekezéshez. Ez játék a tűzzel - vélekedett.
2009.06.26. 09:00
 
Oszkó: a magyar adócentralizáció 2012-re csökkenhet 33-35%-ra
Magyarország akkor szerezheti vissza korábbi versenyképességi pozícióját, ha a jelenlegi, 40 százalékot alulról súroló adócentralizációs szintje 33-35 százalékra csökken, ami 2012-ben érhető el - mondta az MTI-nek Oszkó Péter pénzügyminiszter, aki szerint a vagyonadó parlamenti elfogadása a sikeres válságkezelés feltétele. Az adótörvényekhez beadott, a hét elején megszavazott módosító indítványok nem puhították fel a 2010. évi költségvetést, a bevételi oldal nem csökkent - jelentette ki a pénzügyminiszter. Oszkó megjegyezte, hogy a társasági nyereségadónál átvezetett módosítások, amelyeket a média nem kapott fel, például a kapcsolt vállalkozások közötti kamatfizetésre járó adóalap korrekció, fedezi a más intézkedések miatti bevételkiesést.
2009.06.26. 08:55
 
 
Nincs vészhelyzet az árhullám miatt a Dunakanyarban
A Dunakanyar menti településeken a korábban előre jelzettnél kisebb mértékű az árhullám, sehol nem kell a 2006-os nagy árvíz idején regisztrált vízmagasággal számolni, így a legenyhébb, egyes fokozatú készültség indokolt - közölte a Pest megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság osztályvezetője péntek reggel az MTI-vel. Várhatóan a vasárnapi tetőzéskor is több mint egy méterrel alacsonyabban hömpölyög majd az ár, mint 3 évvel ezelőtt - mondta Tóth József. Hozzátette: ennek ellenére a váratlan helyzetekre felkészülve minden érintett településen megerősítették a 24 órás figyelőszolgálatot a gátakon és meghozták az óvintézkedéseket.
2009.06.26. 07:30
 
A Wizz Air árbevétele 20 százalékkal nőtt
A 30 százalékos utasszám-növekedésnél alacsonyabb ütemben ugyan, de így is 20 százalékkal, mintegy 500 millió euróra nőtt a Wizz Air bevétele az a 2009. március harmincegyedikével zárult pénzügyi évben - mondta el Váradi József, a légitársaság vezérigazgatója az MTI-nek. Hozzátette, hogy a költségek is hasonló mértékben nőttek. Magyarországon a recesszió hatása a régiós piacokhoz mérten erősebb Váradi József szerint, aki a következő 8-12 hónapban még nem vár érdemi javulást. Eredetileg magasabb utasszám-növekedéssel számoltak, a gazdasági válság hatására azonban szűkült a kereslet, így az éves előrejelzést 25-30 százalékra csökkentették a magyar piacon.
2009.06.26. 07:10
 
 
Konföderációs Kupa: Alves döntőbe lőtte a brazilokat
A címvédő brazil labdarúgó-válogatott a csereként beállt Daniel Alves óriási szabadrúgásgóljával nyert a házigazda dél-afrikai csapat ellen a Konföderációs Kupa csütörtöki elődöntőjében. A dél-amerikaiak ellenfele az Európa-bajnok spanyolokat búcsúztató amerikaiak lesznek a vasárnapi fináléban. Elődöntő: Brazília - Dél-afrikai Köztársaság 1-0 (0-0). Gól: Daniel Alves (88.).
2009.06.26. 07:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043[2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista