2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Átalakul 2010-től a közteherviselés
Jövő évtől 5 millió forintig 17, afelett pedig 32 százalék lesz a személyi jövedelemadó (szja) kulcsa, az üdülési csekk és a meleg étkezési jegy után 25 százalékos adót kell fizetnie a munkaadónak. Emellett megadóztatják az ingatlannal rendelkező cég eladását, emelkedik a jövedéki adó, 30 százalék lesz az eva kulcsa. Mindezt a parlament által hétfőn elfogadott, a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó törvénymódosítás tartalmazza. Az Országgyűlés a jogszabályt 211 igen, 152 nem és 1 tartózkodás mellett fogadta el. A változások között van az is, hogy 2010-től a helyi iparűzési adót az APEH szedi be, de az önkormányzatok a beszedett iparűzési adó 100 százalékát megkapják.
2009.06.29. 16:54
 
Elbukott a holokauszttagadást büntethetővé tevő alkotmánymódosítás
Elutasította a parlament az MSZP a holokauszttagadást büntethetővé tévő alkotmánymódosítását. A képviselők 189 igen, 165 nem szavazattal és 5 tartózkodás mellett utasították el a kétharmados támogatást igénylő törvényjavaslatot. Az MSZP azért nyújtotta be az előterjesztést, mert álláspontja szerint a gyűlöletkeltés, a gyalázkodás és a holokauszttagadás megfékezéséhez szükség van az alkotmány módosítására, nem elegendő csak a büntető törvénykönyvben tiltani e cselekményt. A javaslat benyújtásának egyik kiváltó oka az áprilisban, a Budai Várban megtartott neonáci rendezvény volt.
2009.06.29. 16:37
 
 
Megválasztották a PSZÁF új elnökét
Farkas Ádám a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Felügyeleti Tanácsa új elnöke. Az Országgyűlés 209 igen 130 nem szavazattal és 5 tartózkodással választotta meg a posztra. Farkas Ádám az Országgyűlés előtt letette a hivatali esküt. A korábbi elnök, Farkas István június közepén mondott le posztjáról. A közgazdász végzettségű Farkas Ádám 1997 és 2001 között a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója volt, többek közt a CIB Közép-Európai Nemzetközi Bank vezérigazgatójaként, majd az Allianz Bank vezérigazgatójaként is dolgozott. A Budapesti Corvinus Egyetemen, valamint a Nemzetközi Bankárképző Központnál 1991 óta végez oktatói munkát.
2009.06.29. 16:26
 
 
Parlamenti alelnökké választották Pelczné Gáll Ildikót
Pelczné Gáll Ildikót (Fidesz) választották meg titkos szavazással Áder János helyére az Országgyűlés alelnökének hétfőn. A képviselők 280 igen és 38 nem szavazat mellett választották alelnökké a politikust. A Háznak azért kellett új alelnököt választania, mert az európai parlamenti (EP) választáson mandátumot szerzett Áder János (Fidesz) - az EP-képviselők jogállásáról szóló törvény szerint - nem lehet egyszerre tagja az európai és a magyar parlamentnek is.
2009.06.29. 16:26
 
 
Madrid megfosztja Francót valamennyi tiszteletbeli címétől
Madrid városa hétfőn úgy döntött, hogy megfosztja Francisco Francót minden tiszteletbeli címétől , amelyet a spanyol főváros adományozott a néhai diktátornak 1939 és 1975 között - közölte a polgármesteri hivatal szóvivője. "A városi tanács egyhangúlag megszavazta Franco címeinek visszavonását" - közölte a szóvivő. A madridi városházán az ellenzéki Néppárt képviselői vannak többségben. Franco, aki a polgárháború (1936-39) után 36 éven át irányította vaskézzel Spanyolországot, a jövőben nem lesz sem "tiszteletbeli polgármester", sem a főváros "fogadott fia". E két címet 1964-ben adományozták neki. Az 1942-ben és 1959-ben a város által adományozott aranyérmet, illetve becsületérmet szintén visszavonják.
2009.06.29. 15:33
 
 
Almássy azt állítja, nem adott megbízást Dávid Ibolya megfigyelésére
Almássy Kornél független, volt MDF-es képviselő közölte: sem ő, sem egyetlen segítője nem adott megbízást Dávid Ibolya megfigyelésére. Úgy fogalmazott: az elmúlt napokban Dávid Ibolya és Herényi Károly minden eszközt megragadott, hogy megpróbálja elfedni azt a tényt: a Legfőbb Ügyész a rendszerváltozás utáni politikatörténet legsúlyosabb politikai bűntettével vádolta meg őket. A legfőbb ügyész múlt szerdán kérte az Országgyűléstől Dávid Ibolya, az MDF elnöke és Herényi Károly MDF-es politikus képviselői mentelmi jogának felfüggesztését.
2009.06.29. 15:06
 
 
Hivatalosan is Merkel a német konzervatívok kancellárjelöltje
Hivatalosan is Angela Merkel lett a német konzervatívok kancellárjelöltje a szeptember végi parlamenti választásokra. Egyhangúlag jelölték Merkelt a keresztény pártok - azaz a CDU és a CSU - hétfőn Berlinben tartott rendkívüli kongresszusán, amelyen a küldöttek elfogadták a párt választási programját is. A hivatalban lévő kancellár - egyben CDU-elnök - jelölése formalitásnak számított, Merkel ugyanis nemcsak a konzervatív pártok támogatói, hanem általánosságban a lakosság körében is nagy népszerűségnek örvend. A felmérések szerint hatalmas fölénnyel előzi meg riválisát, a szociáldemokrata párt kancellárjelöltjét, Frank-Walter Steinmeiert, aki egyébként a nagykoalíciós kormány külügyminisztere.
2009.06.29. 15:05
 
 
A VDSZSZ tiltakozik a kormány MÁV-átalakítási terve ellen
Tiltakozik a kormány MÁV-ot átalakító terve ellen a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ), és minden törvényes eszközt igénybe vesz, hogy annak végrehejatását megakadályozza - mondta Gaskó István, a szakszervezet elnöke. Közölte: hozzájutottak a vasút átalakítását taglaló kormányzati anyaghoz, amely csak a MÁV-ingatlanok átcsoportosításával, eladásával foglalkozik, és nem taglal szakmai kérdéseket, például a szolgáltatási színvonal javítását. A VDSZSZ elnöke elmondta, hogy először a tárgyalásokra összpontosítanak, a témában rendkívüli Vasutas Érdekegyeztető Tanács összehívását kezdeményezték, július 2-án pedig a közlekedési minisztériumban egyeztetnek, és ha ezek nem vezetnek eredményre, akkor keményebb eszközöket vetnek be.
2009.06.29. 14:35
 
 
A benzin ára 13, a gázolajé 15 forinttal nő szerdán
Emelkedik szerdán az üzemanyagok ára: az áfa- és jövedéki adó emelés miatt mintegy bruttó 13, illetve 15 forinttal nő a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára. A Mol Nyrt. a tőzsdei árak és a forint erősödése miatt egyébként e héten csökkentette volna a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát bruttó 6 forinttal, illetve 3 forinttal, ám az adóváltozások miatt növelnie kell. Az adóemelések a benzin árát 19 forinttal, gázolajét pedig 18 forinttal növelnék, ezt a hatást mérsékelik az e heti tőzsdei és árfolyamváltozásokból adódó összegek. A Mol egy hete emelte bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benziné akkor nem változott.
2009.06.29. 13:47
 
 
Az NHH 100 millió forintra bírságolta a Magyar Telekomot
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) Tanácsa 100 millió forintra bírságolta a Magyar Telekomot, miután megállapította, hogy a szolgáltató nem az előírásoknak megfelelő kötbérszámítási módot alkalmazott azon ügyfeleivel szemben, akik a határozott idejű szerződések lejárata előtt akarták felmondani vagy módosítani a társasággal kötött előfizetői szerződéseiket. Az NHH szerint a hatósági eljárás során bebizonyosodott, hogy gyakorlatával a Magyar Telekom aránytalanul megnehezítette az előfizetők számára a szolgáltatóváltást, valamint a közvetítőszolgáltatók igénybevételét, és ezzel korlátozta a piaci versenyt. A vizsgálat szerint a jogsértés ténylegesen több ezer, potenciálisan pedig több százezer előfizetőt érinthetett.
2009.06.29. 13:34
 
 
A gazdasági felépülés első jeleit látja az Európai Bizottság az euróövezetben
Az elmúlt hetekben a felépülés első jelei mutatkoztak az euróövezet gazdaságában, az Európai Bizottság negyedéves jelentése szerint. A hétfőn Brüsszelben kiadott jelentés szerint úgy tűnik, hogy a nemzetközi gazdasági válság okozta legnagyobb GDP-csökkenésen a zóna már túl van, bár a fellendülést még számos nehézség, mindenekelőtt a nagy munkanélküliség lassítja. Az uniós "kormány" egyidejűleg közreadta friss mutatószámait is. Eszerint a márciusi mélypontot követően tovább javult a gazdasági fellendülésbe vetett bizalom havi mutatója, és valamelyest nőtt az üzleti lehetőségekkel kapcsolatos várakozásokat jelző mutató is.
2009.06.29. 13:30
 
 
Beállt Budapest forgalma
Beállt a forgalom Budapesten hétfő délután; az összes főbb közlekedési útvonalon dugók alakultak ki - közölte a Fővinform. A belváros főbb útvonalain, a Váci, az Andrássy, a Kerepesi és a Rákóczi úton, valamint kiskörút és a nagykörúton, valamint a Hungária körúton is áll a forgalom, és nagyon lassú a haladás az autópályákról bevezető útszakaszokon is. "Az egész város egy nagy dugó" - közölte a Fővinform ügyeletese: a Duna áradása miatti rakpartlezárások, valamint az V. kerületi Kecskeméti utca lezárása miatt alakultak ki a torlódások, bár a hétfői napon egyébként is a szokásosnál nagyobb szokott lenni a forgalom.
2009.06.29. 13:30
 
 
Sajtóértesülés szerint a Chelsea 60 millió eurót ajánl Patóért
Hatvan millió euróért vásárolná meg az angol Chelsea labdarúgócsapata az AC Milan brazil szélsőjét, Alexandre Patót - olvasható az olasz La Gazzetta dello Sport hétfői számában. A 19 esztendős tehetséget a napilap információi szerint nagyon szeretné Londonba csábítani a Kékek új edzője, Carlo Ancelotti, aki épp a milánói klubtól szerződött Angliába. Adriano Galliani, az olasz egyesület alelnöke azonban cáfolta ezeket a híreket, és azt mondta: ennél jobb ajánlatokat is kaptak már Patóra, és azokat is elutasították. Ancelotti június elején kijelentette: szeretné a Chelsea-ben látni korábbi játékosai közül az olasz Andrea Pirlót, valamint Patót is.
2009.06.29. 13:20
 
 
Iránban megkezdődött az választás szavazatainak részleges újraszámlálása
Iránban megkezdték a június 12-i elnökválasztás szavazatainak részleges újraszámlálását - közölte az állami televízió. A beszámoló szerint az ország 22 kerületében és tartományában számolják újra a voksokat. Irán legfőbb jogalkotói testülete, az Őrök Tanácsa korábban azt javasolta, hogy számolják újra a szavazatok véletlenül kiválasztott tíz százalékát. Mir Hoszein Muszavi ellenzéki vezető - aki az elnökválasztáson hivatalosan jóval alulmaradt Mahmúd Ahmadinezsád hivatalban lévő elnökkel szemben - elutasította ezt a kezdeményezést, és kitart amellett, hogy semmisítsék meg az eredményt.
2009.06.29. 13:00
 
Fidesz: a kormány megcsonkítja a gyest és a gyedet
A hétfői parlamenti ülésen a kormány meg fogja csonkítani a gyest és a gyedet - mondta a miniszterelnök hétfői napirend előtti felszólalására reagálva Navracsics Tibor. A Fidesz frakcióvezetője közölte: az ülésszak utolsó ülésnapja megadná a lehetőséget, arra hogy végre kertelés nélkül értékeljék az elmúlt fél évet. Ezért nem érti, hogy kormányfőnek a gyes és gyed "megcsonkítása kapcsán miért fiatal hölgyek munkaerőpiacra segítéséről kell beszélnie, illetve a 13. havi nyugdíj elvétele kapcsán miért arról értekezik, hogy így jól járnak a nyugdíjasok, mert stabil lesz a nyugdíjuk. Mint fogalmazott, sokat elmond a kormány helyzetéről, hogy folyamatosan azt számolják, hány napja dolgoznak.
2009.06.29. 12:47
 
 
Boncolása alapján szörnyű állapotban volt Michael Jackson utolsó napjaiban
Súlya 50,8 kilogramm, étel nem, csak gyógyszer volt a gyomrában, kopasz volt, zúzódásokat találtak a testén, bordáit eltörte az újraélesztés, négy tűtől származó sebet fedeztek fel szívtájékán - sorolta a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap a Michael Jackson boncolásakor megállapított tényeket hétfői számában. Jackson csípőjét, combját és vállát is tű által okozott sebek borítják, vélhetően az éveken át naponta háromszor alkalmazott fájdalomcsillapító injekciók eredményeként. A műtéti hegek tömegét pedig legalább 13 kozmetikai műtétre utaló bizonyítéknak gondolják a boncolást végző patológusok a The Sun szerint.
2009.06.29. 12:18
 
 
Elérte a Fővám teret a 4-es metró fúrópajzsa
Elérte a Fővám téri állomást a 4-es metró fúrópajzsa hétfő délelőtt. A fúrópajzs hathetes munkával vágta keresztül magát a Duna alatt. A Fővám téri megállóban a szerkezetépítési főmérnök elmondta: jelentősebb műszaki nehézség nélkül ért át a pesti oldalra a 4-es metró déli alagútépítő pajzsa, és az állomás zökkenőmentesen fogadta a berendezést. Az alagútfúró pajzs északi párja néhány napon belül nekivághat a folyó alatti háromszáz méteres szakasznak - közölte Németh M. Tibor. A szakember az MTI kérdésére elmondta, hogy az áradások miatt megemelkedett dunai vízszint nem veszélyezteti sem az alagutat, sem a szerkezetkész állomásokat.
2009.06.29. 12:10
 
 
Bajnai: óriási léptekkel halad a kormány
Bajnai Gordon szerint "a kormány stabil parlamenti többséggel, kitartóan, ha kell, leszegett fejjel, elszántan végigmegy azon az úton, amelyen az elmúlt 75 napon haladt", és amely kivezet a válságból. A miniszterelnök a rendkívüli nyári ülésszak utolsó napján a parlamentben összegezte kormánya eddigi intézkedéseit. Tesszük a dolgunkat, vezetjük az országot, ehhez köszönjük az eddigi és kérjük a további támogatást - mondta az országgyűlési képviselőknek. Bajnai hangsúlyozta: a hétfői szavazások nagy mértékben arról szólnak, Magyarország meg tudja-e mutatni Európának és a világnak, hogy nem csak a rövid távú válságkezelésben és a kampányszerű intézkedésekben jó, hanem képes hosszú távon is beindítani a válságkezelést.
2009.06.29. 11:35
 
Az elnökjelölt szerint át kell alakítani a PSZÁF irányítási rendszerét
Támogatta Farkas Ádám kinevezését a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Felügyeleti Tanácsa elnökévé az Országgyűlés költségvetési bizottsága hétfői ülésen, amelyen az elnökjelölt a felügyelet irányítási rendszere átalakításának szükségességét egyebek között a jelenleg nem eléggé világos és egyértelmű felelősségi rendszerrel indokolta. Bizottsági meghallgatásán Farkas Ádám kifejtette: a kormány, bevonva a Magyar Nemzeti Bank, az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap szakértőit, szükségesnek tartja a PSZÁF átalakítását, amely egyaránt érinti a szervezet felügyeleti, irányítási és szabályozási rendszerét.
2009.06.29. 11:32
 
 
OKM: rendben zajlottak az idei érettségi vizsgák
Az idei érettségi vizsgák rendben, rutinszerűen, konfliktus és mindenféle probléma nélkül zajlottak, amiért köszönet jár a pedagógusoknak, az intézményvezetőknek és az Oktatási Hivatal munkatársainak - mondta Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Ez azt bizonyítja, hogy a kétszintű érettségi rendszer technikailag megvalósítható, bevált, csupán néhány korrekcióra van szükség, például az emelt szintű érettségi súlyának növelésére vagy a vizsgatárgyak számának mérsékelt csökkentésére - közölte.
2009.06.29. 11:28
 
A Híd összegyűjtötte a támogatói aláírásokat
Összesen 28 139 támogató aláírást gyűjtött össze 11 nap alatt a Híd nevű új szlovákiai magyar párt, s ezért haladéktalanul kérni fogja hivatalos bejegyzését a belügyminisztériumban - jelentette be Bugár Béla, a párt egyik szervezője hétfői sajtóértekezletén Pozsonyban. A hivatalos bejegyzéshez legalább 10 ezer aláírásra van szükség. Bugár elmondta, hogy a szükséges aláírásokat tartalmazó listákat még a nap folyamán átadják a belügyminisztériumban. A párt alakuló közgyűlésére július folyamán kerül sor.
2009.06.29. 11:21
 
Ecostat: stagnált a magyar gazdaság júniusban
Stagnált júniusban a magyar gazdaság az előző hónaphoz képest a Világgazdaság és az Ecostat közös mutatószáma, a gyorsulási irányadó (gyia) szerint - tájékoztatta a kutatóintézet legfrissebb előrejelzéséről az MTI-t hétfőn. A gyorsulási irányadó szerint júniusban 0,01 százalékkal szűkült a gazdaság, amely még mindig a mélypont közelében van. Egyelőre nem indult meg a fellendülés, amelyet az optimistább elemzők az év második felére tesznek, a pesszimisták pedig legkorábban egy esztendő múlva számítanak növekedésre. Éves összehasonlításban továbbra is nagy a visszaesés, ebben a korábbi időszak csökkenései játsszák a legnagyobb szerepet - közölte az Ecostat.
2009.06.29. 11:00
 
 
Szuper Levente a Hannover Scorpionshoz igazolt
Szuper Levente a német profi jégkorongligában (DEL) érdekelt Hannover Scorpionshoz igazolt. A 64-szeres válogatott kapus hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy egyéves megállapodást kötött a DEL egyik élcsapatával. A Hannover az előző idény alapszakaszában második volt, a rájátszásban pedig az elődöntőig jutott. Szuper a 2008/09-es évadban magyar bajnok volt az Alba Volánnal.
2009.06.29. 10:53
 
 
Usain Bolt nyert a jamaicai bajnokságon
Az egy nappal korábbi 100 méteres finálékhoz hasonlóan vasárnap 200 méteren is a papírforma érvényesült, így az olimpiai bajnok Usain Bolt, illetve Veronica Cambell-Brown ért célba elsőként a jamaicai atlétikai bajnokságon. A háromszoros pekingi első Bolt saját bevallása szerint kicsit fáradtan állt rajthoz a fináléban, melynek csak az első felében futott teljes erőből, így nem meglepő, hogy saját világcsúcsánál (19.30 mp) közel egy másodperccel rosszabb idővel, 20.25 mp-cel ért célba. Igaz, ezzel is biztosan nyert. A pekingi mellett az athéni olimpián is győztes Campbell-Brown szintén nem élete legjobb futását produkálta, ám a közepesnek nevezhető 22.40 mp-es idővel is fölényesen legyőzte a 100 m ötkarikás bajnokát, Shelly-Ann Frasert (22.58).
2009.06.29. 10:35
 
Meghalt Európa legidősebb nője
Száztizenhárom éves korában Olaszországban elhunyt Európa eddigi legidősebb nője: Lucia Lauriát vasárnap érte a halál. Az asszony halála előtt néhány nappal tért vissza szülőfalujába, a dél-itáliai Pietrapertosába, ahol 1896. március 4-én látta meg a napvilágot. Az olasz matrónának még tíz életben lévő gyereke van, egyikük sem fiatalabb 80 évesnél. Lucia Lauria halálával a szintén 113 éves, 1896. március 31-én született angol Florrie Baldwin vált Európa legidősebb asszonyává - derül ki a Gerontology Research Group által vezetett listából. A világ jelenleg legidősebb nője - egyben a legöregebb embere is - a 115 éves amerikai Gertrude Baines. Az idős hölgy 1894. április 6-án született.
2009.06.29. 10:25
 
 
Michael Jackson dalai újra listavezetők Nagy-Britanniában
Újra a toplisták élére kerültek Michael Jackson dalai Nagy-Britanniában, az énekes váratlan halála után nagy a kereslet a régi világslágerei iránt. A Jackson listavezető számait tartalmazó Number Ones című válogatás vasárnapra a 121. helyről az elsőre ugrott az albumok listáján, a lemez 2003-as megjelenése óta Jackson nem állt az első helyen. A legendás Thriller album a hetedik helyre jött fel. A dalok tekintetében a Man in The Mirror, a Billie Jean, a Smooth Criminal, a Beat It és az Earth Song is a legjobb negyven között szerepel. A Michael Jackson lemezei iránti kereslet összességében nyolcvanszorosára nőtt az énekes halála óta - számolt be Gennaro Castaldo a HMV zenei áruház részéről.
2009.06.29. 10:10
 
 
Péntekig zár alatt lehet a budapesti rakpart
Előreláthatólag péntekig nem használhatják az autósok a budapesti rakpartokat, mivel a hétvégi esőzések miatt elhúzódhat a Duna apadása - közölte a fővárosi önkormányzat árvízvédelmi referense hétfőn. A Duna vízszintje jelenleg 716 centiméter Budapesten. A következő napokban nem várható jelentős csökkenés. Ahhoz, hogy újra megnyissák a rakpartot, 650 centiméternél alacsonyabb vízállás kell - mondta Csók László. Hozzátette: előfordulhat, hogy a lassú apadás miatt a hétvégén sem lehet majd használni a rakpartot.
2009.06.29. 09:28
 
 
Támogatja az adótörvényeket az SZDSZ-frakció
Támogatja az adórendszer átalakításáról szóló törvényjavaslatot az SZDSZ-frakció. Erről hétfőn döntött a képviselőcsoport - közölte az MTI-vel Kóka János frakcióvezető. A politikus a frakcióülésről távozóban elmondta: a döntést tíz igen, nyolc nem szavazattal és egy tartózkodással hozták meg. A döntés legfontosabb indoka az volt, hogy jövőre 250 milliárd forinttal, 2011-től pedig - az SZDSZ módosító indítványának elfogadásával - újabb 150 milliárd forinttal csökken az adófizető polgárok és a vállalkozások adóterhe - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
2009.06.29. 09:25
 
 
Stagnált a munkanélküliség március-májusban
A foglalkoztatottak száma 3 millió 780 ezer, a munkanélkülieké 410 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 9,8 százalékot ért el a 2009. március-májusi időszakban, a február-áprilisi szinthez képest gyakorlatilag stagnált a mutató - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Február-áprilisban a foglalkoztatottak átlagos létszáma 3 millió 767 ezer volt, a munkanélkülieké 412 ezer, a munkanélküliségi ráta pedig 9,9 százalék, szemben az első három havi 9,7 százalékkal. A munkanélküliségi ráta 2008 március-májusban 7,7 százalék, a foglalkoztatottak száma 3 millió 858 ezer, a munkanélkülieké 322 ezer fő volt.
2009.06.29. 09:06
 
 
Kajak-kenu Eb: elégedett a kapitányként debütáló Strocz
Összességében elégedetten értékelte a vasárnap zárult brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságot Storcz Botond szövetségi kapitány, akinek csapata hat arany-, kilenc ezüst- és két bronzérmet gyűjtött a németországi viadalon. A kajakosként háromszoros olimpiai bajnok szakember - aki ezúttal debütált kapitányként - előzetesen öt sikert remélt úgy, hogy a győzelmek közül kettő születik ötkarikás számban. A mérleg hat arany lett, ezek közül négyet - Kovács Katalin (K-1 500 m), Vajda Attila (C-1 1000 m), a Sáfrán-testvérek (C-2 1000 m), valamint a Kozák Danuta, Szabó Gabriella duó (K-2 500 m) révén - olimpiai távon aratott a csapat.
2009.06.29. 08:47
 
 
Hétfőn hirdetik ki Madoff büntetését, 150 évet kaphat
Hétfőn hirdetik ki New Yorkban Bernard Madoff Wall Street-i szupercsaló büntetését; a 71 éves egykori befektetőt akár 150 évi börtönre ítélhetik és elveszítheti minden vagyonát. A saját bevallása szerint 50 milliárd dolláros pénzügyi csalássorozatot végrehajtó egykori üzletember márciusban mind a 11 vádpontban - egyebek között kötvénycsalásban, három rendbeli pénzmosásban és hamis tanúzásban - bűnösnek vallotta magát. Az ügyészek 150 évi szabadságvesztés kiszabását kérték minden idők legnagyobb Wall Street-i szélhámosa ellen, az ügyvédek viszont védencük előrehaladott korára tekintettel 12 éves börtönbüntetésért folyamodtak.
2009.06.29. 08:35
 
 
Jobban bánnak a rájuk hasonlító gyerekeikkel az apák
Tiszta apja: az apák jobban bánnak fiukkal vagy lányukkal, ha az hasonlít rájuk - állítja egy francia kutató. Az anyák tudják, hogy gyermekeik sajátjaik. Az apák ebben soha nem lehetnek teljesen biztosak. Átlagosan a férfiak 3,3 százaléka neveli más gyerekét. Az arányban óriási eltérések lehetnek: társadalomtól függően 0,8 és harminc százalék között van a szórás. A Montpellier-i Egyetem kutatója kimutatta, hogy az apák előnyben részesítik gyermekeiket, ha azok hasonlítanak rájuk, ez esetben ugyanis viszonylag biztosak lehetnek abban, hogy a sajátjaik.
2009.06.29. 07:51
 
 
Krumplis szex
30 dollárnyi sültkrumplisziromért szexelt egy örömlány az Egyesült Államokban Nem csinált jó boltot, mert 1142 dollár büntetést kapott a rendőrségtől. A 36 éves nő Oklahoma Cityben állt rá, hogy krumpliért "iparkodjon", ám nem azért, mert megőrül a burgonyáért, hanem mert kuncsaftjának nem volt pénze. Fizetségül a több zacskónyi sültkrumplit ajánlotta fel, az örömlány pedig belement a "barterba", aztán a férfi autójában szextetten érte a rendőrség. A férfi ellen nem indult eljárás. A nőt prostitúció címén bírságolták meg a 230 ezer forintnyi összegre. Összességében 38-szoros veszteségkulccsal dolgozott.
2009.06.29. 07:47
 
Magánorvosa nem adott injekciót Michael Jacksonnak
A magánorvos nem adott erős fájdalomcsillapító injekciót Michael Jacksonnak halála előtt - közölte az orvos ügyvédje vasárnap, cáfolva az erről szóló híresztelést. Conrad Murray kardiológus soha nem adott, és még csak fel sem írt Demerolt vagy OxyContint a szupersztárnak - mondta az ügyvéd, akinek közléséből először kerültek nyilvánosságra információk arról, mi történt az énekes hirtelen szívmegállásakor. Az ügyvéd cáfolta azt a feltételezést, hogy egy Demerol injekció beadásával az orvosnak szerepe lehetett a sztár halálában. Murray egy ágyban fekve, eszméletlen állapotban talált rá Jacksonra, még meleg volt a teste, és kitapintható gyenge pulzusa, de már nem lélegzett. A meglepett orvos azonnal újraélesztést alkalmazott.
2009.06.29. 07:41
 
 
Milliárdos károk az áradások és esőzések miatt
Milliárdokban mérik Nyugat-Magyarországon az áradások, illetve esőzések okozta károkat - írta hétfői összeállításában a Napi Gazdaság. A lap szerint sok helyütt az idegenforgalomra is csapást mért az ítéletidő, van, ahol a helyreállításokkal telhet majd el jószerével az egész főszezon. Budapesten és a Dunakanyarban nem lesz akkora az árvíz, mint három éve volt, de - mint arra a cikk rámutatott - itt is számítani kell bevételkiesésre például a turizmus szempontjából is fontos hajózásban. A mezőgazdaságban nagyobb lehet a gond, mivel a tavaszi szárazság után érkező esőzés hátráltatja az aratást és a gyümölcsök betakarítását - írta a lap.
2009.06.29. 07:35
 
 
Konföderációs Kupa: kétgólos hátrányból brazil címvédés
A címvédő Brazília nyerte meg a Dél-afrikai Köztársaságban rendezett, nyolcadik labdarúgó Konföderációs Kupát, miután a vasárnapi döntőben 0-2-ről fordítva 3-2-re legyőzte az Egyesült Államok együttesét. A csoportkörben már találkozott egymással a két csapat, s a 3-0-s eredmény alapján egyértelműen a dél-amerikaiak tűntek esélyesnek. Két védelmi megingás miatt mégis az észak-amerikaiak vonulhattak előnnyel az öltözőbe. A második félidőben a címvédő fokozatosan felőrölte elfáradó ellenfelét, és megérdemelten nyert. Az 1997 és 2005 utáni harmadik KK-diadalával rekorder brazilok 2,7, míg az ezüstérmesek 2,3 millió euróval gazdagodtak.
2009.06.29. 07:12
 
 
Az adótörvényekről, a vagyonadóról, a gyesről dönt ma a Ház
A jövő évi adótörvényekről, a vagyonadóról szóló előterjesztésről, a gyermekgondozási segély (gyes) szabályairól és a képviselői költségtérítés megszüntetéséről szavaz hétfőn, nyári rendkívüli ülésszakának utolsó napján az Országgyűlés. A jövő évi adószabályokat tartalmazó, a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó törvénymódosítások szerint jövőre az alsó adókulcs 18 helyett 17 százalék lesz, a sávhatár 1,9 millióról 5 millió forintra változik, efölött 32 százalékra nő az adókulcs. Huszonöt százalék lesz egyes természetbeni juttatások adója. Döntenek az egyes képviselői juttatások és kedvezmények megszüntetéséről szóló törvényjavaslatról, illetve az ahhoz kapcsolódó alkotmánymódosításról is.
2009.06.29. 07:05
 
 
Brazil címvédés a Konföderációs Kupában
A címvédő Brazília nyerte meg a Dél-afrikai Köztársaságban rendezett, nyolcadik labdarúgó Konföderációs Kupát, miután a vasárnapi döntőben 0-2-ről fordítva 3-2-re legyőzte az Egyesült Államok együttesét. A csoportkörben már találkozott egymással a két csapat, s a 3-0-s eredmény alapján egyértelműen a dél-amerikaiak tűntek esélyesnek. Két védelmi megingás miatt mégis az észak-amerikaiak vonulhattak előnnyel az öltözőbe. A második félidőben a címvédő fokozatosan felőrölte elfáradó ellenfelét, és megérdemelten nyert. Az 1997 és 2005 utáni harmadik KK-diadalával rekorder brazilok 2,7, míg az ezüstérmesek 2,3 millió euróval gazdagodtak.
2009.06.28. 22:39
 
 
Orosz aggodalmak a Mol-ügylet magyar fogadtatása miatt
Hírügynökségi jelentések szerint Igor Szecsin miniszterelnök-helyettes a héten az orosz kormány aggodalmát fejezte ki a Surgutneftegas Mol-beruházása körül kialakult helyzet miatt. Szecsin Veres Jánossal, az orosz-magyar gazdasági együttműködési kormányközi bizottság társelnökével tartott moszkvai találkozóján kijelentette: "a beruházás olyan léptékű, hogy a körülötte kialakult kedvezőtlen helyzet feltétlenül magára vonja Oroszország kormányának figyelmét". Mint mondta, az üzlet piaci úton jött létre, nem követelt egyéb egyeztetést, és úgy vélte, az ilyen beruházás hatékony és kifizetődő mindkét fél számára.
2009.06.28. 21:00
 
 
Készültségbe helyezték a venezuelai hadsereget a hondurasi események miatt
Elnöki utasításra készültségbe helyezték vasárnap a venezuelai hadsereget, miután olyan hír érkezett Hondurasból, hogy ott katonák bántalmazták Venezuela nagykövetét. Hugo Chávez venezuelai elnök a televízióban kijelentette, hogy akár katonai válasz is lehet a vége, ha a venezuelai nagykövetet vagy a képviseletet megtámadták, miközben a hondurasi katonaság száműzetésbe kényszerítette az ország elnökét. A hondurasi legfelsőbb bíróság azt állította egy friss nyilatkozatában, hogy a katonák a bíróság utasítására jártak el az elnök ellen, aki a bírók szerint törvénytelen népszavazást szervezett. A hadsereg "a törvényesség védelmében lépett föl" a rádióban beolvasott közlemény szerint.
2009.06.28. 20:13
 
 
Úszó ob: Verrasztó Evelyn káprázatos csúcsa 200 vegyesen
Verrasztó Evelyn fantasztikus országos csúccsal, minden idők hetedik legjobb eredményével nyerte a női 200 méteres vegyesúszást vasárnap az egri ob utolsó napján. A Jövő SC versenyzője fél másodpercre közelítette meg az Európa-rekordot. Rajta kívül a háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh László is országos rekorddal rukkolt elő, ezúttal 100 m háton és 50 m pillangón. Az ob négy napja során Cseh kilenc, Verrasztó tíz aranyérmet szerzett. Kiss László szövetségi kapitány szerint kiegyenlített, színvonalas versenyt rendeztek Egerben.
2009.06.28. 20:07
 
 
Nem felelős magánorvosa Michael Jackson haláláért
A Los Angeles-i rendőrség kétszer is meghallgatta az 50 évesen váratlanul elhunyt Michael Jackson magánorvosát, aki a popsztár mellett volt, amikor annak szíve hirtelen leállt, és nincs arra utaló jel, hogy a doktor bűncselekményt követett el - írta a vasárnapi Los Angeles Times. Conrad Murray kardiológus meghallgatása során a hatóságok nem jutottak közelebb annak a kérdésnek a megoldásához, hogy mi okozta az énekes hirtelen halálát. Az orvos által adott információkat a sajtóval nem közölték, de annyit mondtak, hogy a doktor segített tisztázni a Jackson halála előtti körülményeket.
2009.06.28. 19:20
 
 
A német gazdaság túl van a legrosszabbon a gazdasági miniszter szerint
Németország túl van a konjunkturális összeomlás legsúlyosabb részén, a mélyponton már egy ideje átevickélt - mondta a német gazdasági miniszter, Karl-Theodor zu Guttenberg a hét végén a Focus magazinban megjelent nyilatkozatában. Hozzátette: "még nem tartunk meredeken fölfelé, de már lefelé sem". A miniszter megismételte, hogy ellenzi az adóemelést a válság idején, de elismerte, hogy "remegett a gyomra" a számok láttán, amikor a kormány a múlt héten jóváhagyta az államháztartás rekord eladósodását. Angela Merkel kancellár elviekben pártolja az adócsökkentést, de azt csak hosszabb távon tartja megvalósíthatónak.
2009.06.28. 18:42
 
Új vírus: a The Washington Post szerint még nincs ok pánikra
Még nincs ok pánikra az új influenza terjedésével kapcsolatban, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hatos fokozatú riasztása ellenére sem - írta a vasárnapi The Washington Post. A WHO legmagasabb fokú riasztása nem a járvány súlyosságát, hanem annak földrajzi kiterjedtségét jellemzi - hangsúlyozta szerkesztőségi cikkében az újság, emlékeztetve arra, hogy Margaret Chan, a WHO főigazgatója is csak mérsékeltnek nevezte a korábban sertésinfluenzának nevezett új vírus jelentette veszélyt. Az amerikai egészségügyi minisztérium közlése szerint az Egyesült Államokban kevésbé súlyos a helyzet, mint amilyenre korábban számítottak.
2009.06.28. 18:37
 
 
Konföderációs Kupa: hosszabbítás után spanyol bronzérem
Az Európa-bajnok spanyol válogatott szerezte meg a harmadik helyet vasárnap a dél-afrikai labdarúgó Konföderációs Kupán, miután a bronzmérkőzésen, hosszabbítást követően 3-2-re legyőzte a házigazdák együttesét. Az elődöntőben az Egyesült Államok csapatától 2-0-s vereséget szenvedő, s ezzel 35 veretlen meccs után alulmaradt európai gárda a második félidő derekán hátrányba került, ám Güiza révén egy perc alatt fordított a hajrában, csakhogy a hazaiak Mphela újabb góljával kiegyenlítettek. A hosszabbításban Xabi Alonso ravasz szabadrúgása döntötte el a fordulatos mérkőzést.
2009.06.28. 17:37
 
 
EBESZ-értekezlet: kevés a fogadókészség az orosz javaslatokra
Az európai biztonság megerősítéséről tárgyaltak vasárnap nem hivatalos megbeszélésükön Korfun az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) tagállamainak külügyminiszterei, s a nyilatkozatokból ítélve a tanácsozás résztvevői fenntartásokkal fogadták az európai biztonsági rendszer átalakítására vonatkozó moszkvai szándékokat. A tanácskozáson az EBESZ soros elnöki tisztét ellátó Görögország külügyminisztere, Dora Bakojannisz arra szólította a szervezet tagországait, hogy vessenek véget a kölcsönös vádaskodásoknak, és kezdjenek valós párbeszédet az európai biztonság kérdéseiről.
2009.06.28. 16:21
 
 
Iránban több mint 2 ezer tüntetőt tartanak őrizetben, több százan eltűntek
Több mint 2 ezer embert vettek őrizetbe és tartanak fogva, több százan pedig eltűntek az elnökválasztás után kirobbant heves tüntetések nyomán Iránban - közölte vasárnap a francia fővárosban az Emberi Jogok Ligája Nemzetközi Szövetségének (FIDH) illetékese. Karim Lahidzsi, aki egyben a párizsi székhelyű Iráni Liga az Emberi Jogok Védelméért nevű szervezet elnöke, ezt egy, a francia fővárosban rendezett gyűlésen mondta el. Mint közölte, információit az érintettek családtagjaihoz közel álló, független teheráni forrásokból kapta szombaton.
2009.06.28. 16:17
 
 
A vártnál lassabb az árhullám a Dunán, a Lajta és Rába árad
A Dunán a vártnál lassabb az árhullám levonulása, Budapesten várhatóan hétfőn lesz a legmagasabb a folyó vízszintje. A Lajtán megnyitották a szükségtározót. Reich Gyula, az Országos Műszaki Irányító Törzs szóvivője az MTI-nek vasárnap délután azt mondta: a magyarországi folyószakaszokon jelenleg 763 km hosszan van védelmi készültség érvényben. A Rába vízszintje Sárvárnál vasárnap délutánra több mint egy métert emelkedett a reggel mért értékekhez képest. A folyó Ikervár és Sárvár között tetőzik. A Rába áradása miatt hat alsóbbrendű utat zártak le Vas megyében. Továbbra sem lehet közlekedni Körmenden a régi Rába-hídon.
2009.06.28. 16:05
 
 
Lengyel-rali: Hirvonen győzelmével az élre ugrott
A finn Mikko Hirvonen nyerte meg vasárnap a Lengyel-ralit, és a világbajnoki sorozat nyolcadik versenyét követően összetettben az élre ugrott. A vb-címvédő és a pontverseny eddigi éllovasa, a francia Sébastien Loeb még a pénteki nyitónapon kiesett. Végeredmény, 18 gyorsasági szakasz után: 1. Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen (finn, Ford Focus WRC) 3:07:27.5 ó 2. Daniel Sordo, Marc Marti (spanyol, Citroe:n C4 WRC) 1:10.3 p hátrány 3. Henning Solberg, Cato Menkerud (norvég, Ford Focus WRC) 2:05.7 p h. A pontversenyben: 1. Hirvonen 58 pont, 2. Séastien Loeb (francia, Citroe:n C4 WRC) 57, 3. Sordo 39.
2009.06.28. 15:54
 
 
Ronda eb világbajnokságot tartottak
Drakula-alsófogsorú boxerkeverék nyerte az idén az ebrusnyaság világbajnokságot, amelynek - mint eddig mindig - az Egyesült Államok adott otthont. Az antiesztétikai viadal a kaliforniai Sonoma-Marin vásáron volt, és Pabst, a győztes kutya is kaliforniai. Kan, és újságokban is felbukkan, ám nem csak most, győzelmének híre okán, hanem később is, mivel modellszerződést nyert. Gazdája meg 1600 dollárt - 320 ezer forintot vele. A csúfságviadalon a szebbik nemnek sem kellett szégyenkeznie: a pedigré kategóriában egy 15 éves, vak szuka győzött.
2009.06.28. 15:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041[2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista