2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Fazekas Róbert sérülés miatt nem indul az atlétikai vb-n
Gerincsérve kiújulása miatt nem vesz részt az augusztusi, berlini atlétikai világbajnokságon a diszkoszvető Fazekas Róbert. A hazai sportági szövetség (MASZ) tájékoztatása szerint a tavalyi, pekingi olimpián nyolcadik helyezett Fazekasnak múlt kedden súlyemelés közben megroppant a dereka, majd másnap még dobott vele, a lába azonban elkezdett zsibbadni, és a fájdalmai sem múltak el. A vizsgálatot követően bebizonyosodott, hogy a 15 éve már egyszer megműtött gerincsérve szakadt ki, ami annyit jelent, hogy a 2009-es szezon véget ért számára. Az atlétát jövő kedden műtik Budapesten.
2009.07.06. 19:05
 
 
Orosz-amerikai csúcs: aláírták a nukleáris leszerelési keretmegállapodást
Barack Obama amerikai és Dmitrij Medvegyev orosz elnök aláírta hétfői moszkvai csúcstalálkozóján a hadászati atomfegyverek csökkentésére vonatkozó keretmegállapodást. A megállapodás előirányozza, hogy az említett fegyverekre vonatkozó, ez év végén lejáró START-I szerződést felváltó új egyezményben 1500-1675 darabra csökkentik hét éven belül a két ország nukleáris tölteteinek számát, hordozóeszközeikét pedig 500-1100 darabra. Obama és Medvegyev megállapodást írt alá arról is, hogy Moszkva engedélyezi amerikai fegyverszállítmányok áthaladását orosz területen az Afganisztánban állomásozó amerikai csapatok számára.
2009.07.06. 19:00
 
 
Michael Jackson búcsúztatása tévés világesemény lesz
A világ egyik legnézettebb televíziós közvetítése lehet Michael Jackson keddi búcsúztatása, a ceremónia szervezői több száz millió nézővel számolnak. Közben a világ minden tájáról özönlenek a rajongók Los Angelesbe, a kisorsolt jegyeket már internetes árverésen kínálják. A helyi idő szerint délelőtt 10 órakor (közép-európai idő szerint 19 órakor) kezdődő búcsúztatás élő közvetítésének jogait a Jackson família ingyenesen kínálta fel a televíziós csatornáknak. A ceremóniát az interneten is végigkísérhetik az érdeklődők. Los Angelesbe már vasárnap este összegyűltek a világ minden szegletéből érkező rajongók, virágzik a szuvenír üzlet.
2009.07.06. 18:55
 
Tour de France: Cavendish újabb szakaszgyőzelme
A brit Mark Cavendish nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny harmadik, hétfői szakaszát, míg összetettben továbbra is a nyitónapon győztes svájci Fabian Cancellara vezet. A viadal hivatalos honlapja szerint a hétszeres Tour-győztes Lance Armstrong az élmezőnnyel együtt a 19. helyen ért célba, összetettben pedig harmadik. Eredmények: 3. szakasz, Marseille - La Grande-Motte, 196,5 km: 1. Mark Cavendish (brit, Team Columbia) 5:01:24 ó, 2. Hushovd (norvég, Cervelo) azonos idővel, 3. Lemoine (francia, Skil-Shimano) a.i. 4. Samuel Dumoulin (francia, Cofidis) a.i. Az összetettben: 1. Fabian Cancellara (svájci, Saxo Bank) 9:50:58 ó 2. Tony Martin (német, Team Columbia) 33 mp hátrány 3. Lance Armstrong (amerikai, Astana) 40 mp h.
2009.07.06. 18:40
 
 
Január 1-től megszűnhet a vízumkötelezettség a szerbek számára az EU-s országokban
Január 1-től megszűnhet a vízumkötelezettség a szerb állampolgárok és az Európai Unió országai között - jelentette be Bajnai Gordon miniszterelnök Mirko Cvetkovic szerb miniszterelnökkel közösen, a hétfői megbeszélésük után tartott sajtótájékoztatón Budapesten. Bajnai hangsúlyozta: Magyarország Szerbia integrációs törekvéseinek egyik legelkötelezettebb támogatója az Európai Unióban, a vízumkényszer eltörlését szorgalmazó országok között az élen állt. A kétoldalú ügyekről szólva a magyar kormányfő kiemelte, hogy a tervek szerint néhány hónapon belül közvetlen Malév-járat indulhat Belgrádba. Cvetkovic elmondta, hogy megbeszélésükön a központi téma Szerbia uniós csatlakozása volt, de egyeztettek a két ország közötti gazdasági kérdésekről is.
2009.07.06. 18:00
 
 
Új vírus: Európában fel kell készülni egy második betegséghullámra
Az Európai Unió országaiban meghaladja már a tízezret a Mexikóból eredő újfajta vírus okozta megbetegedések száma, és a svéd egészségügyi miniszter arra figyelmeztetett, hogy fel kell készülni a fertőzések második hullámára, amely súlyosabb lehet a mostaninál. Maria Larsson az EU szakminisztereinek svédországi értekezletén azt mondta: fennáll a veszélye, hogy a vírus megváltoztatja jellegét, és az iskolai tanév kezdetével rohamosan terjedni kezd a gyerekek körében. "Fel kell készülni a legrosszabbra, és reménykedni kell a legjobban" - mondta.
2009.07.06. 17:50
 
 
Drágul a helyközi közlekedés az áfaemelés miatt
Átlagosan 5 százalékkal emelkednek július 15-től a helyközi közösségi közlekedés tarifái a nyári áfaemelés miatt - közölte a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM). A tarifarendezés elmaradása esetén a 25 százalékra emelkedett áfa miatt jelentős bevételkiesés jelentkezne a közlekedési szolgáltatóknál, ennek elkerülését szolgálja a helyközi közlekedés díjainak módosítása - indokolta az emelés szükségességét a szaktárca. A kerekítések miatt az utasok módosuló árakkal is találkozhatnak a jegypénztáraknál. Egy 50 kilométeres, teljesárú havi bérlet ára például 30.000 forintról 31.900 forintra nő július 15-től, míg egy teljesárú menetjegy ugyanerre a távolságra 45 forinttal drágul, 795 forintra.
2009.07.06. 17:42
 
Júniusban 245,9 milliárd forint volt az államháztartási hiány
Az államháztartás júniusban - önkormányzatok nélkül - 245,9 milliárd forint hiánnyal zárt - közölte a Pénzügyminisztérium (PM). A szaktárca - önkormányzatok nélkül - pénzforgalmi szemléletben 276,1 milliárd forint államháztartási hiányt várt júniusra, amely a GDP 1,1 százaléka. Az államháztartás májusban - önkormányzatok nélkül - 35,4 milliárd forint többlettel zárt, az első öt havi államháztartási hiány 568,7 milliárd forint volt, a GDP 2,2 százaléka. A PM az idén az első félévben az államháztartás önkormányzatok nélküli hiányát 844,8 milliárd forintra várta, a deficit az első hat hónapban 814,6 milliárd forint lett, ami a GDP 3,1 százaléka.
2009.07.06. 17:05
 
MLSZ: elnökségi ülés lesz csütörtökön tévé-ügyben
Csütörtökön rendkívüli ülésen igyekszik lezárni a televíziós közvetítések ügyét a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége. Erről a szövetség tájékoztatta hétfőn az MTI-t. Az MLSZ június 25-én elfogadta a Digi TV NB I-es mérkőzésekre vonatkozó közvetítési ajánlatát, a Sport TV azonban szombaton jelezte: él opciós jogával, és vállalja ugyanezeket a feltételeket. Kisteleki István MLSZ-elnök ezt követően úgy nyilatkozott, hogy ezek után már csak a formális döntés van hátra. A labdarúgó-szövetség szerint a Digi TV ajánlata, amelyet utóbb vállalt a Sport TV, négyszer annyi bevételt eredményez a magyar futballnak, mint a jelenlegi szerződés. Az összeg a 2010/11-es idényben akár az egymilliárd forintot is elérheti.
2009.07.06. 17:05
 
 
Augusztus 21-től lezárják a Margit hidat a járműforgalom előtt
Augusztus 21-től kezdődnek a gépjárműforgalom korlátozásával járó munkálatok a Margit hídon, amelynek rekonstrukciója a vízcsőcserével indul, várhatóan augusztus első hetében - közölte a Városháza kommunikációs igazgatója az MTI-vel. Nyáry Krisztián tájékoztatása szerint a Főpolgármesteri Kabinet hétfőn áttekintette a hídfelújítással összefüggő kérdéseket. Ennek során megfogalmazódott, hogy várhatóan augusztus 10-én lehet szerződést kötni a kivitelezővel, aki ezután kezdheti meg a híd felújításának előkészületeit, például az állványozást. Körülbelül ekkor kezdődik az ideiglenes forgalomelterelések kialakítása is a fővárosban. A híd teljes lezárásával megvárják az augusztus 20-i ünnepségeket - jegyezte meg az igazgató.
2009.07.06. 17:00
 
 
Elindult a 4-es metró északi fúrópajzsa is a Gellért térről
Elindult a Szent Gellért térről a Duna alá a 4-es metró északi fúrópajzsa is, miután a déli a múlt héten elérte a Fővám teret - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság. A folyó alatti sajátos talajviszonyokra készülve a szakemberek egy speciális berendezést is bevetnek, amely lehetővé teszi az agyag beragadása esetén a marótárcsa szinte azonnali megtisztítását. A déli fúrópajzs június közepén elakadt a Duna alatt, mert az addigitól eltérő szerkezetű agyag beleragadt a marótárcsába és a szakembereknek egy hétbe tellett, amíg keszonnyomás alatt megtisztították. Az új technológiának köszönhetően egy hasonló problémát két-három nap alatt orvosolni tudnak.
2009.07.06. 16:30
 
Pokolgépes merényletben meghalt hat amerikai katona Afganisztánban
Pokolgépes merényletben meghalt négy amerikai katona Észak-Afganisztánban, az ország déli részében pedig két másik amerikai katona életét oltotta ki egy út mentén elhelyett robbanószerkezet. Az észak-afganisztáni merényletben a nemzetközi biztonsági erőkben szolgáló négy amerikai katona mellett két civil is életét veszítette - közölték egybehangzó források. Hetek óta ez volt az ország északi részében a legsúlyosabb incidens, amelyben külföldiek haltak meg. A pokolgépet egy hídon helyezték el a Kunduz térségében fekvő Hánábád közelében és az amerikai gépkocsioszlop elhaladásakor hozták működésbe. A detonációban két afgán gyermek megsebesült.
2009.07.06. 16:23
 
 
Női tenisz-világranglista: Czink javított, Szávay rontott
Szávay Ágnes kilenc hellyel lejjebb csúszott és a 37. a női teniszezők hétfőn kiadott legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint Czink Melinda két helyet javítva, pályafutása legjobbjaként már az 52. a rangsorban. Az első tízben a wimbledoni tornát követően nem történt változás.
2009.07.06. 16:19
 
 
Nem döntött az Ab a képviselői költségtérítésről kezdeményezett népszavazásról
Nem született döntés az Alkotmánybíróság (Ab) hétfői tanácskozásán a képviselők költségtérítéséről szóló népszavazás ügyében - közölte Sereg András, a testület sajtófőnöke az MTI-vel. A grémium várhatóan a jövő hét elején dönt a kérdésben. Április közepén az ország­gyű­lési képvise­lők 360 igen szavazattal elrendelték a Seres Mária által kezdeményezett népszavazást, amelynek kérdése a következő: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az ország­gyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?"
2009.07.06. 16:00
 
 
Elhunyt Robert S. McNamara volt amerikai védelmi miniszter
Elhunyt 93 éves korában hétfőn Robert S. McNamara volt amerikai védelmi miniszter, a vietnami háború egykori fő irányítója. A The New York Times nekrológja szerint ezzel talán a 20. század legnagyobb befolyású amerikai védelmi minisztere távozott az élők sorából. A vietnami háborút McNamara háborújaként is emlegetik; ő volt az egyik értelmi szerzője az Egyesült Államok legvéresebb külföldi kalandjának, amelyben 58 ezer amerikai halt meg. Élete végéig küzdött Vietnam erkölcsi örökségével. Minisztersége előtt, 1961-ig a Ford vállalatot vezette, utána, 1968-tól pedig 13 éven át a Világbank elnöke volt.
2009.07.06. 15:55
 
Megkezdődött a Pamplonai bikafuttatás
Megkezdődött a világhírű bikafuttatás hétfőn a spanyolországi Pamplonában; a San Fermin tiszteletére rendezett fesztivál július 14-ig várja a gyorsléptű turistákat. A fieszta nyitónapján piros-fehérbe öltözött turisták tízezrei gyűltek össze a Spanyolország északi részén található városkában. Az ünnep hagyományosan délben, a spanyolul és baszk nyelven elhangzott "Viva San Fermin, gora San Fermin!" (Éljen San Fermin!) kiáltással vette kezdetét. A 204 órás fesztiválra a világ minden tájáról hozzávetőleg egymillió embert várnak, ez Pamplona lakosságának ötszörösét jelenti. A bikafuttatáson (encierro) keddtől kezdődően minden reggel hat bikát űznek az óváros utcáin át az arénáig.
2009.07.06. 15:49
 
 
McStay bemutatkozott Újpesten
Hivatalosan is bemutatták William McStayt, az Újpest FC labdarúgócsapatának új vezetőedzőjét, aki egy évre írt alá a lila-fehérekhez. A skót tréner a hétfői sajtótájékoztatón elmondta, hogy egy olyan együttest szeretne kialakítani, amely gyors és szép játékkal kedveskedik a szurkolóknak. McStay munkáját Joe McBride segíti majd. Korábban úgy volt, hogy Aczél Zoltán is a szakmai stáb tagja lesz, ám ő néhány nap után szombaton bejelentette, nem szeretne harmadik számú edző lenni a gárdánál. Joe Böröcz ügyvezető igazgató elmondta: a bajnokságban négy csapatot is, az Újpest mellett a Fehérvárt, a Debrecent és az élvonalba visszajutott Ferencvárost, esélyesnek tart a bajnoki cím megszerzésére.
2009.07.06. 15:10
 
 
Jobbik: jogszerűtlen volt a szombati rendőri intézkedés
A szombati délutáni fővárosi tüntetés békés volt, és mindvégig megőrizte békés jellegét, ezért a rendőri intézkedés jogszerűtlen volt - jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik elnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Véleménye szerint a rendőri intézkedés mögött politikai üzenet van, mégpedig a Jobbik parlamentbe kerülésének megakadályozása. A sajtótájékoztatón Gaudi-Nagy Tamás, a nemzeti jogvédő alapítvány kuratóriumi ügyvezetője szintén úgy fogalmazott: a rendőri intézkedés aránytalan, szükségtelen és megalázó volt.
2009.07.06. 15:05
 
Már lehet jegyet váltani a Debrecen hazai BL-selejtezőjére
Már lehet jegyet venni a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-selejtezőjére, amelyet a svéd Kalmarral vív jövő szerdán 20 órától. A debreceni klub honlapjának hétfői tájékoztatása szerint a belépőkhöz az Oláh Gábor utcai VIP-teremben lehet hozzájutni, keddtől pedig a három Loki-shopban (Tesco, Plaza, Malompark) is megkezdődik az árusításuk. A tikettek ára megegyezik a bajnoki mérkőzésekre érvényes jegyek árával. A magyar bajnok szintén megkezdte a bérletek értékesítését, amelyek olcsóbbak lesznek, mint egy évvel korábban. Az állandó jegyek a NB I-es találkozók mellett a Magyar Kupa- és Ligakupa-meccsekre is érvényesek lesznek, ugyanakkor a BL-összecsapásokra nem.
2009.07.06. 15:00
 
 
Huszonegyre emelkedett az új vírusos megbetegedések száma
Huszonegyre emelkedett az új típusú influenzás megbetegedések száma Magyarországon, miután vasárnap újabb hét pozitív vizsgálati eredmény született - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). A hét új beteg mintái közül négy a már ismert, munkahelyi betegséghalmozódással érintett külföldi cég dolgozóitól származott, míg három pozitív eredmény az ugyanezen munkahelyen dolgozó egyik beteg családtagjaitól. A családtagok között egy 4 és egy 2 éves kisgyermek is van. A cég hét beteg dolgozója közül kettő szorul kórházi ellátásra - tették hozzá.
2009.07.06. 15:00
 
 
Nyolcvanezer szurkolót várnak Cristiano Ronaldo bemutatására
Közel 80 ezer szurkolót várnak a szervezők a Real Madrid stadionjába, ahol hétfőn este mutatják be hivatalosan Cristiano Ronaldót, a madridiak rekordösszegért leigazolt portugál válogatott labdarúgóját. A 24 éves támadó hétfő reggel érkezett meg a spanyol fővárosba, a helyi rádiók jelentései szerint magángépe egy Madridhoz közeli, katonai repülőtéren landolt. A tavalyi aranylabdást ezután egy magánklinikára szállították, ahol még egy orvosi vizsgálaton kell átesnie. Ronaldót júniusban 94 millió euróért vásárolták meg a Manchester Unitedtől, éves fizetése pedig 13 millió euró lesz. A hat évre szóló szerződést az előzetes tervek szerint hétfő este írják alá.
2009.07.06. 14:23
 
 
Bajnai és Oszkó a tárcavezetőkkel egyeztet a 2010-es költségvetésről
Hétfőn és kedden osztja ki Bajnai Gordon miniszterelnök és Oszkó Péter pénzügyminiszter a minisztereknek a 2010-es költségvetés előkészítésével kapcsolatos feladatokat - tudta meg az MTI több forrásból. A kormányfő egyenként egyeztet a tárcavezetők többségével. Megkezdte a jövő évi költségvetés előkészítését a kormány: Bajnai Gordon és Oszkó Péter hétfőn és kedden egyenként egyeztet a tárcavezetők többségével. A miniszterek egyelőre a 2010-es kereteket ismerhetik meg, amelyek között meg kell tervezniük saját tárcáik büdzséjét. A kétnapos feladatkiosztás után kezdik a tárcák a költségvetési fejezetek előkészítését, amelyről majd újabb egyeztetések lesznek.
2009.07.06. 14:21
 
 
Katona Béla válthatja Szili Katalint az Országgyűlés élén
Szeptember elején dönthet az MSZP-frakció Szili Katalin házelnök utódjáról, a legesélyesebb jelölt Katona Béla frakcióvezető-helyettes, aki korábban azt jelezte, hogy 2010-ben nyugdíjba vonul - tudta meg az MTI hétfőn szocialista forrásból. Az MTI információ szerint még nincs hivatalos előterjesztés, de Katona Béla neve már a pécsi polgármester-választás idején is felmerült, mint aki Szili Katalin lehetséges utóda lehet, ha a házelnököt polgármesterré választják. A jelenlegi frakcióvezető-helyettes mellett szólhat az, hogy az MSZP-frakció egyik legtekintélyesebb tagja, aki 1990 óta részt vesz az Országgyűlés munkájában.
2009.07.06. 14:00
 
 
Péntektől újra vízilabda kupa a Margitszigeten
A magyar, a szerb, a német és az ausztrál férfi vízilabda válogatott részvételével péntektől vasárnapig rendezik meg a Margitszigeten 14. Unicum Kupát. A torna sajtótájékoztatóján Kemény Dénes szövetségi kapitány elmondta: a keret tagjai kicsit később kezdték el a felkészülést, mint a többi európai ország pólósai, ezért kirobbanó formát és közönségszórakoztató játékot még nem ígér játékosaitól. Az olimpiai bajnok magyar csapat ennek ellenére minden mérkőzésen a győzelemért száll majd vízbe.
2009.07.06. 13:16
 
 
Visszavonják keddtől az UV-B riasztást
Visszavonja keddtől az UV-B riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat - közölte a szakszolgálat hétfőn az MTI-vel. Az előrejelzés szerint az országban nem lesz olyan nagyobb terület, ahol nagyon erős, vagy extrém mértékű lenne az UV-B sugárzás. A meteorológiai szolgálat honlapján található előrejelzés szerint csak Pécs térségében lesz nagyon erős, 7,0 közeli a sugárzás, máshol mérsékelt, vagy gyenge lesz. A hétfőn érvényben lévő riasztást még szombaton adták ki, a sugárzás mértéke nagyon erős (7,8) és közel van a legmagasabb szintű, extrém erős fokozathoz.
2009.07.06. 13:00
 
 
Javult a fogyasztói közhangulat júniusban
Javult a fogyasztói közhangulat, júniusban a Nielsen fogyasztói bizalmi indexe 45 pontot ért el a májusi és az áprilisi 40-40, illetve a márciusi 37 pont után - közölte a piackutató hétfőn. Tájékoztatásuk szerint összességében a fogyasztói bizalom negatív trendje áprilisban állt meg. Júniusban a megkérdezettek 11 százaléka látta a személyes anyagi helyzetét jónak a következő egy évben, míg májusban ugyanez az arány csak 7 százalékot tett ki. Saját pénzügyi kilátásait a megkérdezettek 40 százaléka tartotta rossznak júniusban, szemben az egy hónappal korábbi 46 százalékkal.
2009.07.06. 12:53
 
 
Idén 3,3 milliárd forintot költenek autópályák felújítására
Az idén nettó 3,3 milliárd forintot költ az Állami Autópálya Kezelő Zrt. autópálya-felújításokra. A cég közleménye szerint a felújítási tervek elkészítésekor elsődleges szempont volt, hogy a kivitelezésre a forgalom lehető legkisebb zavarása mellett és a legrövidebb időn belül kerüljön sor. A tervek szerint a pénzből mintegy 1,7 milliárd forint jut burkolat felújításra, 800 millió forint hídfenntartásra és 380 millió forint az úttartozékok rekonstrukciójára. Az autóút M0-M7 és diósdi csomópontjának felújítását, valamint néhány erősen nyomvályúsodott pályaszakasz javításának kivitelezése már elkezdődött, a munkák befejezése decemberre várható.
2009.07.06. 12:48
 
 
"ABBA-koncert" lesz ősszel Londonban
Az ABBA-együttes szerzőpárosa, Benny Andersson és Björn Ulvaeus közreműködésével a svéd popcsapat legütősebb sikerszámai szólalnak meg szeptember 13-án a londoni Hyde Parkban. A Thank You for the Music - Tisztelgés az ABBA zenéje előtt című koncerten neves vendégsztárok adják elő a máig népszerű dalokat - értesült a BBC online. "Ez a legnagyobb megtiszteltetés, ami dalszerzőt érhet" - jelentette ki közleményében a svéd zenészpáros. Reményüket fejezték ki, hogy az esemény házigazdája, a Radio 2 jóvoltából hallgatók ezrei is osztozhatnak majd az élményben. Egyben cáfolták azt a híresztelést, hogy az együttes újra összeállna, és a londoni O2 arénában koncertezne az elhunyt Michael Jackson helyett.
2009.07.06. 12:48
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI . Ezzel a gázolaj átlagára 278 forintra, a benziné pedig 296 forintra esik. A kutaknál 10-25 forintos különbségek is lehetnek. A Mol egy hete növelte az áfa- és jövedéki adó emelés miatt mintegy bruttó 13, illetve 15 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, pedig a tőzsdei árak és a forint erősödése miatt a múlt héten csökkentette volna az árakat. Az elemzők a mostani csökkentést piaci folyamatokkal magyarázták.
2009.07.06. 12:38
 
 
Forma-1: Ecclestone szerint félreértették szavait
"Nagy félreértésnek" nevezte Bernie Ecclestone, a Forma-1 főnöke a Bild német bulvárlap hétfői számában azokat a brit sajtóban megjelent, neki tulajdonított kijelentéseket, amelyekben többek között Hitler válságkezelő intézkedéseinek hatékonyságát dicsérte. "Struktúrákról beszéltünk az interjúban, és arról, hogy olykor jó lehet, ha valamit korlátok nélkül, szigorúan tudnak kezelni, és dönteni róla. Azután megkérdezték, ismerek-e diktátorokat" - magyarázkodott a 78 éves milliárdos. Mint kifejtette, nem pozitív példaként hozta föl Hitlert, "hanem csak arra mutattam rá, hogy rettenetes bűntettei előtt sikeresen fellépett a munkanélküliség és a gazdasági válság ellen".
2009.07.06. 12:36
 
 
Európában csökkent, Magyarországon nőtt az üzemanyag-fogyasztás
Míg az európaiak a pénzügyi válság miatt kevesebbet autóznak, addig Magyarországon nőtt az üzemanyag-fogyasztás, aminek a Levegő Munkacsoport szerint az egyik fő oka az, hogy egyre romlik a közösségi közlekedés színvonala, és háttérbe szorul a vasúti árufuvarozás. A munkacsoport hétfői közleménye éppen ezért sürgeti a kormányt, hogy álljon el a tömegközlekedést és a vasúti teherszállítást sújtó további megszorításoktól, és kiemelten támogassa ezeket a tevékenységeket. A csoport kifejtette azt is, hogy a kormány, ha megkésve is, de helyesen döntött az üzemanyagok adójának július elsejei emeléséről.
2009.07.06. 12:09
 
 
Ideiglenesen elhagynák a 4-es metró II. szakasza két állomásának építését
Ideiglenesen elhagynák a 4-es metró II. szakaszán a Dózsa György úti és a Róna utcai állomás megépítését, az így megtakarítható pénzt pedig a vonal budaörsi virágpiacig történő meghosszabbításának előkészítésére költenék - ismertette a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésének álláspontját Nyáry Krisztián. A városháza kommunikációs igazgatója közölte, hogy a kabinet áttekintette a 4-es metró II. és III. szakaszának megvalósításával összefüggő kérdéseket. A Baross tér és a Bosnyák tér közötti II. szakasz tavaly kapott környezetvédelmi és vasúthatósági engedélyt, és építése az első szakasz befejezése után kezdődhet.
2009.07.06. 12:00
 
 
Oszkó: a növekedés érdekében sem rontható a pénzügyi egyensúly
Magyarország most olyan pénzügyi és költségvetési politikát folytat, amelynek eredményeképpen később nem kerül újabb válságba, ezért rövid távon, a növekedés érdekében sem rontható a pénzügyi egyensúly - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a Magyar Kereskedelmi Iparkamara (MKIK) "Válságkezelő műhely" címmel rendezett hétfői budapesti rendezvényén. A tavaly szeptemberben benyújtott 2009-es költségvetéshez képest 1.000 milliárd forinttal szükséges csökkenteni a kiadásokat a GDP 6,7 százalékos visszaesése, illetve a kieső 900 milliárd forint összegű adóbevétel miatt - jelentette ki a pénzügyminiszter.
2009.07.06. 11:12
 
 
Retkes Attila az SZDSZ teljes megújítására törekszik
Elnökké választása esetén az SZDSZ ellenzéki pártként politizálna, nem támogatná tovább a Bajnai-kormányt, mivel az nem szakértői, hanem szocialista kormány - nyilatkozta a több helyi szabad demokrata szervezet, így a budapesti választmány által is támogatott Retkes Attila hétfőn. A párt elnöki posztjára pályázó politikus kifejtette, hogy olyan "szavahihető, szerethető és gyakorlatias" SZDSZ-t szeretne, amely a Deák Ferenc és Eötvös József által fémjelzett nemzeti liberalizmusra és a két világháború közötti polgári liberalizmusra építve mindenkor következetesen kiáll értékei és álláspontja mellett, hazaszerető, és egyúttal felelősséget vállal a határon túli magyarok sorsáért is.
2009.07.06. 11:00
 
Fej-fej mellett futott be a Transformers 2 és a Jégkorszak 3
Ugyanannyian voltak kíváncsiak a Transformers folytatására, mint a Jégkorszak harmadik epizódjára az észak-amerikai mozikban a függetlenség napi hét végén: mindkét film 42,5 millió dollárt (8,4 milliárd forint) kasszírozott a jegypénztáraknál. A Transformers: A bukottak bosszúja címet viselő robotos film a premierje óta eltelt 12 napban összesen 293,5 millió dollárt (58 milliárd forint) kaszált az amerikai piacon, világszerte pedig már 591 millió dolláros (116 milliárd forint) bevételnél tart - összegezte az adatokat a The Variety mozis szaklap online kiadása.
2009.07.06. 10:34
 
 
Elsöprő győzelmet aratott a bolgár ellenzék
Elsöprő győzelmet aratott az ellenzéki, jobbközép GERB párt a vasárnapi bulgáriai parlamenti választáson a szavazatok 39,7 százalékával - közölte a központi választási bizottság a voksok csaknem teljes feldolgozottsága alapján. A hivatalos, de még nem végleges eredmények szerint az eddig hatalmon lévő szocialisták a szavazatok alig 17,72 százalékát szerezték meg. Ez súlyos vereség a Szergej Sztanisev miniszterelnök vezette Bolgár Szocialista Pártnak (BSZP), amely a négy évvel ezelőtti választáson még a voksok 33,98 százalékával végzett az első helyen a pártok versenyében. A választáson a részvételi arány 60,2 százalék volt.
2009.07.06. 10:10
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Federer visszavette az első helyet
Roger Ferderer a Wimbledonban aratott vasárnapi győzelmével hosszú idő után ismét az élre ugrott a férfi teniszezők világranglistáján. A 15. Grand Slam-diadal így egyben azt is jelenti, hogy a svájci rekorder közel egy év után vezeti ismét a rangsort, az angol nyílt bajnokságról sérülés miatt hiányzó spanyol Rafael Nadal tavaly augusztus 18-án taszította le őt az élről. A férfi sorozat, az ATP honlapja szerint az élcsoportban ezen kívül komolyabb változás nem történt, így például a wimbledoni döntőben nagyszerűen játszó, ám öt játszmában - döntő szett 16:14-re - elbukó amerikai Andy Roddick is maradt a hatodik helyen.
2009.07.06. 10:05
 
 
Csökkent a szálláshelyek forgalma január-májusban
A kereskedelmi szálláshelyeken 2009. január-májusban a külföldi és a belföldi vendégek száma 16, illetve 9 százalékkal maradt el az előző évi értéktől, a vendégéjszakák száma 14, illetve 10 százalékkal csökkent - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Az első öt hónapban a szálláshelyek árbevétele folyó áron 12 százalékkal kevesebb volt, mint egy évvel korábban. Tavaly január- májusban a kereskedelmi szálláshelyek bruttó árbevétele 88,3 milliárd forint volt. A kereskedelmi szálláshelyeken a külföldi és a belföldi vendégek száma 2009. január-áprilisban 16, illetve 8 százalékkal maradt el az előző évitől.
2009.07.06. 09:03
 
 
Továbbra is nagyon erős az UV-B sugárzás
Hétfőn is nagyon erős (7,8) az UV-B sugárzás mértéke az országban; néhol jégeső és viharos szél is lehet - közölte Gyuró György, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-vel. A szolgálat továbbra sem vonta vissza az UV-B riasztást, amelyet szombaton adtak ki. A sugárzás mértéke nagyon erős és közel van a legmagasabb szintű, extrém erős fokozathoz - figyelmeztetett Gyuró György, hozzátéve, hogy kerülni kell a napon való tartózkodást. A késő délelőtti óráktól keleten, észak-keleten, majd délutántól nyugat felől a Dunántúlon szórványosan várható zivatar.
2009.07.06. 09:00
 
 
Elmaradt a kongresszuson az MSZP választási bizottságának kibővítése
Zárt ajtók mögött zajlott az MSZP kongresszusa szombaton a XIV. kerületi Vasúttörténeti Park Mozdonyfordítójában, azonban Bajnai Gordon, Lendvai Ildikó és Mesterházy Attila beszédét - rendhagyó módon - órákkal később vágott formában eljuttatták a sajtóhoz. A kongresszuson a miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy a válságnak nincs vége, ahogy a válságkezelésnek sincs, nem a nehezén, hanem egy igen nehéz parlamenti szakaszon vagyunk csak túl. Kemény, szigorú, felelős költségvetést kell készíteni még novemberben, mert jövőre választás lesz ugyan, de most válság van, és a büdzsének a válságra kell választ adnia, nem a választásra.
2009.07.06. 08:05
 
 
A majmok tanulnak a tévéből
Egy brit tanulmány szerint a csimpánzok is tanulnak a televízióból, de a tanultakat mereven, rutinszerűen alkalmazzák. A nagy-britanniai St. Andrews Egyetem kutatói egy csimpánzcsoportnak olyan videofelvételt játszott le, amelyben egy majom két műanyag csövet dug össze, majd ezzel a meghosszabbított szerszámmal távoli szőlőfürtöket kaparint meg. Néhány próbálkozás után számos állat átvette a módszert, és jutott így az áhított gyümölcshöz. Ha az állatok a ketrecüktől különböző távolságra találtak élelmet, akkor is hajlamosak voltak összedugni a csöveket, ha az egyes részek egyedül is elegendőek lettek volna a zsákmány eléréséhez.
2009.07.06. 07:36
 
 
Egyesült Államok Nagydíja: Dani Pedrosa nyert, Talmácsi kiesett
Talmácsi Gábor 29 körrel a vége előtt kisodródott és kiesett a versenyből a MotoGP-ben (800 kcm) a gyorsaságimotoros-világbajnokság egyesült államokbeli versenyén, helyi idő szerint vasárnap. A viadalt a spanyol Dani Pedrosa nyerte, az olasz Valentino Rossi lett a második és a spanyol Jorge Lorenzo a harmadik Laguna Secában. Talmácsi tavaly még a 125 kcm-esek között versenyzett - ebben a géposztályban lett 2007-ben világbajnok -, a mostani szezont pedig a 250 kcm-esek között kezdte, ám május 25-én a második motor hiánya és a médiajogok átruházásával kapcsolatos vita miatt szakított a Balatonring Teammel.
2009.07.06. 07:12
 
 
Eltorlaszolták a leszállópályát a száműzött hondurasi elnök gépe előtt
Eltorlaszolta a hondurasi hadsereg a főváros repülőterének leszállópályáját, hogy megakadályozzák a visszatérésre készülő, száműzött elnök gépének landolását helyi idő szerint vasárnap délután. Manuel Zelaya gépe végül Nicaraguában szállt le. A gép manőverezését egy katonai repülőgép és egy helikopter is nehezítette a levegőben. A landolásra a repülőtéri hatóságok sem adtak engedélyt. Az irányítótorony azt közölte a venezuelai illetőségű pilótával, hogy a gépet feltartóztathatják, ha mégis megkísérli a landolást. Zelaya azt ígérte, hogy hétfőn vagy kedden ismét megpróbál visszatérni Hondurasba.
2009.07.06. 07:05
 
 
A héten meneszthetik a Nemzeti Vagyonkezelő vezetőjét
A Népszabadság szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t érintő személyi döntéseket hoz a héten Oszkó Péter pénzügyminiszter: az sem elképzelhetetlen, hogy mennie kell Tátrai Miklós vezérigazgatónak. A napilap hétfői száma azt írta: a hét első felében találkozik majd Oszkó Péter és Tátrai Miklós, még azt megelőzően, hogy a miniszter nyilvánosságra hozná a vezérigazgató munkájának szakmai értékelését. A Népszabadság cikke szerint Tátrai Miklós leváltásához kapóra jöhet, hogy Budai Gyula Magosz-titkár feljelentése nyomán az ügyészség megbízta a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának közép-magyarországi regionális nyomozó hivatalát, hogy az MNV-nél tapasztalható számviteli szabálytalanságok ügyében folytassa le a nyomozást.
2009.07.06. 07:00
 
 
Kóka négypárti egyeztetést kezdeményez a szlovák nyelvtörvény ügyében
Négypárti egyeztetést kezdeményez a jövő hét elejére a parlamenti pártok frakcióvezetőivel Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője, hogy közösen találjanak megoldást a szlovákiai nyelvtörvény visszavonására, mielőtt az szeptember elsején hatályba lépne. A liberális frakcióvezető visszautalt rá, hogy olyan törvény született Szlovákiában, amely korlátozza a magyar nyelv használatát a hivatalokban, orvosi rendelőkben, iskolákban, a közösségi és magánérintkezésben egyaránt.
2009.07.05. 21:45
 
 
Top 10-es bűnözőt fogtak a rendőrök a szombati gárdista-demonstráción
A budapesti rendőrség top 10-es körözési listáján szerepelt egy férfi a szombaton előállított 216 ember közül. A 35 éves budapesti férfit őrizetbe vették, ellene a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytat eljárást. A gárdista demonstráción előállított emberek többsége még az éjszaka elhagyhatta a rendőrséget, egyesek ellen bűncselekmény és szabálysértés miatt indítottak eljárást - tette közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapján. Négy esetben bűncselekmény miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést, ezekben az esetekben hivatalos személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás.
2009.07.05. 20:40
 
 
Wimbledoni teniszbajnokság: Roger Federer nyert férfi egyesben
A svájci Roger Federer nyerte a férfi egyest az angol nyílt teniszbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben 4 óra 18 perc alatt 5:7, 7:6 (8-6), 7:6 (7-5), 3:6, 16:14-re nyert az amerikai Andy Roddick ellen. Federer hatodszor diadalmaskodott Wimbledonban, ezzel pályafutása 15. Grand Slam-győzelmét gyűjtötte be, és így megelőzte az amerikai Pete Samprast az örökranglista élén. Az újabb diadallal Federer hétfőtől ismét világelső. A wimbledoni döntőkben az utolsó játszma sohasem hozott ilyen hosszú összecsapást. Az 1958-as ausztrál "házidöntőben" Ashley Cooper 13:11-re nyert a záró szettben Neale Fraser ellen.
2009.07.05. 19:33
 
 
Rainer M.: Kádár a XX. századi politika egyik legfontosabb egyénisége volt
Kádár János a XX. századi politika egyik legkiemelkedőbb és legfontosabb egyénisége volt, akiről már életében korszakot neveztek el - mondta Rainer M. János, az 1956-os Intézet főigazgatója annak kapcsán, hogy július 6-án lesz húsz éve, hogy meghalt az 1956-1989 közötti állampárt, az MSZMP egykori vezetője. A rendszerváltás utáni politikai diskurzus során teljesen érthető, hogy kialakultak különböző sztereotípiák Kádár Jánossal kapcsolatban, minden párt a kádári korszakhoz képest definiálta magát. Voltak, akik a véreskezű diktátort és az árulót látták benne, mások nosztalgiával tekintettek a Kádár által vezetett országra, "boldog évekként" említve azt az időszakot - hangsúlyozta.
2009.07.05. 19:20
 
 
Egyértelmű ellenzéki siker a bolgár választásokon
Egyértelmű sikert könyvelhet el az ellenzéki GERB párt a bolgár parlamenti választáson, az első exit poll szerint a szavaztok 38,5-41 százalékát szerezhette meg. Ez várhatóan 115-117 mandátumot jelent a 240 fős parlamentben. Az eddig hatalmon lévő szocialisták a voksoknak csupán 17-18,4 százalékát szerezték meg. A török kisebbséget képviselő DPSZ 11,3-13,5 százalékot, az ultranacionalista Ataka 9-9,2 százalékot ért el. Az ellenzéki néppártok Kék Koalíciója 7,5 körüli, az üzletbarát, jobboldali Leader párt 4,0 százalék körüli eredményre számíthat.
2009.07.05. 18:50
 
 
MLSZ: csak a formális döntés van hátra tv-közvetítés ügyében
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) megkapta a Sport TV válaszát, melyben a csatorna élni kíván az NB I-es közvetítések opciós jogával. "Megkaptuk a Sport TV válaszát, melyben vállalta a Digi TV ajánlatát, sőt bizonyos szempontból még javított is rajta. Ettől kezdve már csak a formális döntést kell meghozni. Ez csak annyi, hogy az elnökség rábólint a Sport TV szerződésére" - mondta Kisteleki István MLSZ-elnök. Az elnök egyúttal jelezte, megpróbálják csütörtökre összehívni a rendkívüli elnökségi ülést, hogy minél hamarabb pont kerüljön az ügy végére. Hozzátette, a Digi TV-nek nincs lehetősége emelni az ajánlatát.
2009.07.05. 18:44
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035[2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista