2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
ÁNTSZ: újabb új influenzás beteg Magyarországon
Újabb, az új influenzavírus által okozott megbetegedést igazoltak az elmúlt 24 órában Magyarországon, így az eddig megerősített esetek száma 22-re emelkedett - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat az MTI-vel. Július 6-án az Országos Epidemológiai Központ Légútivírus-osztályán vizsgált 3 influenzagyanús beteg közül egy fiatal felnőtt férfinél igazolódott be az influenza A(H1N1)vírus. A fertőzés forrása ugyanaz, mint a napokban történt megbetegedéséknél. A közlemény szerint a beteg tünetei július 3-án kezdődtek: láz, végtagfájdalom miatt jelentkezett a László Kórház ambulanciáján, ahol légúti mintát és vért vettek tőle. Az ambuláns ellátás után a beteget otthonában különítették el, jelenleg állapota kielégítő.
2009.07.07. 20:00
 
Az SNS több alázatot várna el a magyarországi politikusoktól
Több alázatot várna el Szlovákiával kapcsolatban a magyarországi politikusoktól a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) - jelentette ki a párt első alelnöke. Anna Belousovová az Országgyűlés elnökének kedd reggel elhangzott nyilatkozatára reagált, amelyben Szili Katalin határozott európai fellépést követelt a múlt héten elfogadott szlovák államnyelvtörvénnyel összefüggésben. "Nagyon nem meggyőző, ha más országok kioktatását, mi a normális és mi a demokratikus, az a Magyarország engedi meg magának, amely számos belső problémával küszködik, ahol gyilkosságok és a romák elleni pogromok történnek - ahogy azt a legutóbbi hónapokban is láttuk -, ahol megalakult a Magyar Gárda, és félkatonai fasiszta szervezetek működnek" - reagált Belousovová.
2009.07.07. 19:40
 
Bűnvádi eljárás indítását kérik Tariceanu volt román kormányfő ellen
Bűnvádi eljárás indítását kérte kedden a Romániában kormányon lévő Demokrata Liberális Párt (PD-L) Calin Popescu Tariceanu volt román liberális miniszterelnök ellen, akinek azt róják fel, hogy törvénytelenül adta koncesszióba az ország szénhidrogénben gazdag fekete-tengeri kontinentális talapzatának kiaknázási jogát. A talapzatról korábban Ukrajna és Románia folytatott tengerjogi vitát. Februárban a vitatott terület 80 százalékát a hágai Nemzetközi Bíróság (ICJ) a román félnek ítélte. A döntés után azonban kiderült: a Tariceanu-korány a tavaly novemberi parlamenti választások előtt néhány nappal koncesszióba adta az ásványkincsek kitermelési jogát a kanadai Sterling Resources romániai leányvállalatának.
2009.07.07. 19:30
 
 
Hivatalosan Jerzy Buzek a kereszténydemokraták EP-elnökjelöltje
Hivatalosan EP-elnökjelöltjévé választotta Jerzy Buzek volt lengyel miniszterelnököt az Európai Parlament legnépesebb képviselőcsoportja, az Európai Néppárt frakciója, így szinte bizonyossá vált, hogy ő lesz a júniusban újraválasztott testület következő elnöke. Előzőleg ugyanis a kereszténydemokrata-konzervatív pártokat felsorakoztató néppárt és a második legnagyobb frakció, a szocialisták megállapodtak abban, hogy egymás között osztják meg az elnöki posztot a következő öt évben, és az elsőbbség ezúttal a néppárté. Az EP első plenáris ülésén, jövő héten Strasbourgban választ új elnököt.
2009.07.07. 19:10
 
 
ORFK: törvényesek voltak a július 4-i rendőri intézkedések
Törvényesek és szakszerűek voltak a rendőri intézkedések múlt szombaton a fővárosi, Erzsébet téri demonstráción - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). A rendőrség a tiltás ellenére szervezett demonstrációt jogszerűen és csak akkor kezdte feloszlatni, amikor az elvesztette békés jellegét, ennek során az arányosság, a fokozatosság és a kíméletesség követelményét következetesen betartották - olvasható a rendőrség honlapján megjelentetett közleményben. Hozzátették: könnygázt csak a rendőrök elleni támadás elhárítása érdekében és csak jogsértéseket megvalósítókkal szemben alkalmaztak.
2009.07.07. 18:00
 
 
Tour de France: Armstrongék nyerték a csapatversenyt
A hétszeres győztes Lance Armstronggal, valamint a nagy esélyes Alberto Contadorral felálló Astana nyerte Tour de France országúti kerékpáros körverseny negyedik, keddi szakaszát, a 39 km-es csapat időfutamot. Az összetettben továbbra is az olimpiai bajnok svájci Fabian Cancellara vezet, Armstrong jelenleg a második, Contador pedig a harmadik. A csapat időfutamban nagyot bukott az idei Giro d'Italián diadalmaskodó orosz Gyenyisz Mencsov, a Rabobank kerekesei megvárták csapattársukat, ám ezzel értékes másodperceket veszítettek. Szerdán a Le Cap d,Agde és a Perpignan közötti 196,5 km-es szakasz vár a mezőnyre.
2009.07.07. 17:47
 
 
Kijárási tilalmat vezetnek be az ujgur Urumcsiban
Kijárási tilalmat vezetnek be kedd éjjeltől Urumcsiban, az északnyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur autonóm régió székhelyén - jelentette az Új Kína hírügynökség. A hét végén súlyos zavargások voltak a városban, s azóta sem állt helyre teljesen a nyugalom. A kijárási tilalom helyi idő szerint este kilenctől reggel nyolc óráig lesz érvényben - jelentette be a tv-ben Vang Le-csüan, a kommunista pártnak a régió élén álló vezetője. A párttitkár kijelentette: el kell kerülni az etnikai csoportok közötti összeütközéseket. A helyzet kedden is feszült volt Urumcsiban, a város több pontján voltak tüntetések.
2009.07.07. 17:40
 
 
Románia és Olaszország előmozdítaná a Nyugat-Balkán EU-integrációját
Románia és Olaszország előmozdítaná a Nyugat-Balkán államainak Európai Unióhoz (EU) való csatlakozási folyamatát, és szorgalmazzák, hogy mielőbb megvalósuljon a vízumliberalizáció Szerbia, Montenegró és Macedónia számára - erről tanácskozott Cristian Diaconescu román és Franco Frattini olasz külügyminiszter keddi bukaresti találkozóján. A román és az olasz diplomácia vezetője reményét fejezte ki, hogy a következő hetekben megszületik majd a döntés, amely révén Brüsszel könnyíti az EU-ba való belépéshez szükséges vízum megszerzésének feltételeit a három ország állampolgárai számára.
2009.07.07. 17:05
 
 
Obama: Washington nem adott zöld jelzést Izraelnek Irán megtámadásához
Szó nincs arról, hogy az Egyesült Államok zöld jelzést adott volna Izraelnek Irán megtámadásához - tudatta Barack Obama amerikai elnök. A moszkvai látogatáson tartózkodó Obama a CNN hírtelevízióban kategorikusan elutasította azt a gondolatot, hogy az Egyesült Államok jóváhagyta volna, hogy Izrael csapást mérjen iráni nukleáris létesítményekre. Arra a kérdésre, hogy Washington zöld jelzést adott-e Izraelnek egy ilyen támadásra, így válaszolt: "Egyáltalán nem". Az amerikai elnök megjegyezte: Amerika nem írhatja elő más országok számára, hogy azoknak melyek a biztonsági érdekeik. Hangsúlyozta ugyanakkor: az Egyesült Államok az iráni atomkérdés megoldására törekszik, méghozzá "diplomáciai csatornákon".
2009.07.07. 17:00
 
 
Budapesti tenisztorna: Szávay sima győzelme
A negyedik helyen kiemelt Szávay Ágnes két sima szettben, 1 óra 7 perc alatt nyert a szabadkártyával indult Marosi Katalin ellen a 220 ezer dollár összdíjazású GDF Suez Grand Prix Budapest elnevezésű salakpályás női tenisztorna első fordulójában. A magyar játékos a nyolc közé kerülésért a Tathiana Garbin (olasz)-Sharon Fichman (kanadai) párharc győztesével játszik.
2009.07.07. 16:25
 
 
Fidesz: a kormány nem képes helyreállítani a közbiztonságot
A jelenlegi kormány nem képes a rend és a közbiztonság helyreállítására, hiszen hiába mondják, hogy forrásokat adnak a rendőrségnek, ezt sosem teljesítik, csak beszélnek róla - így reagált Kontrát Károly (Fidesz) a keddi kormányszóvivői tájékoztatón elhangzottakra, ahol a rendészeti miniszter közölte: a parlament által múlt héten elfogadott törvénymódosítások célja a közbiztonság megerősítése. Soha annyi rendőr nem távozott még a testülettől, mint az elmúlt három évben - mondta Kontrát Károly, aki szerint ez a szocialista kormány által okozott, a rendőrség állományában tapasztalható létbizonytalanságra vezethető vissza.
2009.07.07. 16:00
 
 
WHO: a baleset a vezető halálok a gyermekek körében
A baleset a vezető halálok a gyermekek körében, a világon minden évben 800 ezer gyermek veszti életét valamilyen baleset következtében - közölte Dinesh Sethi, a WHO balesetmegelőzési szakértője budapesti sajtótájékoztatóján. Évente 5 millió kórházi és 70 millió sürgősségi felvétel történik balesetek következtében, amely óriási költség a társadalom számára - mondta Sethi a gyógyításnál olcsóbb megelőzés fontosságát hangsúlyozva. Közölte, az európai régióban évente mintegy 42 ezer húsz év alatti hal meg véletlen balesetek következtében. Az európai térségben óriás egyenlőtlenségek mutatkoznak abban a tekintetben, hogy milyen számban jelentkeznek a gyermeksérülések.
2009.07.07. 16:00
 
 
Boldogságra tanítják a diákokat hat osztrák iskolában
"Boldogságoktatást" vezetnek be ősztől hat osztrák iskolában. Általános és középiskolák is csatlakoztak a Stájerország tartományban induló programhoz. A heti egy órában zajló oktatáson a tanulókat arra próbálják meg rávezetni, hogy boldogságukért maguk is tehetnek. "Fontos, hogy a gyerekek és a fiatalok megtanulják: a boldogság nem egy madár, amely egyszerűen csak feléjük repül, hanem olyan dolog, amelyet jelentős részben maguk irányítanak" - hangsúlyozza Wolfgang Erlitz tartományi oktatásügyi tanácsos. Az egyelőre kísérleti jellegű oktatáshoz a németországi Heidelbergből vették a mintát. Ott egy középiskolában már érettségi vizsgát is lehet tenni "boldogságtanból".
2009.07.07. 15:55
 
 
Erdei várhatóan csak októberben bokszolhat
Várhatóan tovább csúszik, s legkorábban októberben kerülhet sor a Boksz Világszervezet (WBO) magyar félnehézsúlyú világbajnokának, Erdei Zsoltnak a következő címvédő mérkőzésére. Sajtóhírek korábban arról szóltak, hogy szeptember 12-én, vélhetően a német Jürgen Brähmerrel csap össze a magyar öklöző, ám kiderült, hogy abban az időpontban nem lesz meccse. "Semmi biztosat nem tudok, volt már szó szeptember 26-áról, aztán szeptember 12-éről, a Klicsko-Haye mérkőzés miatt ez sem jön össze, mert a ZDF nem akar gálát a nehézsúlyú vb-meccs idejére. Az október tűnik most a legvalószínűbbnek - mondta az MTI-nek kedden Erdei. - Általában az edzőmtől értesülök a hírekről, de most ő is bizonytalanságban van, ami neki és nekem is nagyon rossz."
2009.07.07. 15:34
 
 
Jóváhagyták az EU-miniszterek az új deficitrendezési határidőket
Az Európai Unió pénzügyminiszterei kedden Brüsszelben jóváhagyták, hogy Magyarországnak az eddigi határidő, 2009 helyett csak 2011-re kell az előírt 3 százalékos szintre leszorítania államháztartási hiányát a hazai össztermékhez (GDP) viszonyítva. Ezt az Európai Bizottság javasolta a miniszteri tanácsnak. Mint várható volt, lényegében vita nélkül döntöttek arról is, hogy Lengyelország és Lettország 2012-ig, Románia és Litvánia 2011-ig kapjon haladékot a hiány rendezésére, míg az euróövezeti tag Máltának már jövőre rendeznie kell deficitjét.
2009.07.07. 15:00
 
 
Fél év börtönbüntetés a hétvégi tüntetés egyik résztvevőjének
Fél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) jogerősen azt a férfit, aki a Magyar Gárda feloszlatása ellen tiltakozók múlt hétvégi, nem engedélyezett fővárosi tüntetésén a rendőrökre támadt. A férfit hivatalos személy elleni erőszak miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a nyomozó ügyészség. A PKKB két évre felfüggesztette a hat hónapos büntetés végrehajtását és elrendelte a vádlott pártfogó felügyeletét. A Fővárosi Ítélőtábla múlt csütörtökön döntött arról jogerősen, hogy megszünteti a Magyar Gárdát, az egyesületet és a mozgalmat egyaránt. Ez ellen tiltakozva gyűltek össze szombaton a fővárosban a gárda tagjai és szimpatizánsai.
2009.07.07. 14:53
 
 
Sólyom László aláírta a vagyonadóról szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök kedden aláírta a vagyonadóról szóló, valamint a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó törvényt. Az államfő aláírta a gyes időtartamának rövidítését és gyed igénybevételének szigorítását tartalmazó jogszabályt is, amelyet első alkalommal visszaküldött az Országgyűlésnek újratárgyalásra - mondta Wéber Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtófőnöke. Hozzátette: a parlament a vagyonadóról szóló, valamint a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó törvény sürgős kihirdetését kérte, a határidő kedden járt le.
2009.07.07. 14:32
 
Jóváhagyták az EU-tagországok az energetikai beruházási listát
Végérvényesen jóváhagyták az Európai Unió tagországai kedden azt a közel négymilliárd euró értékű energetikai beruházási listát, amely elsősorban a gáz- és elektromos rendszerek összeköttetését támogatja az unióban. A pénzügyminiszterek brüsszeli találkozóján vita nélkül véglegesített döntés szerint a programba beépül az Európai Parlament - még a júniusi választások előtt megszavazott - összes módosítása. Az idei és a jövő évre vonatkozó támogatási javaslat alapján konkrét - többnyire legalább két tagországot érintő - projekteket támogatnak, gyakorlatilag el nem költött pénzekből.
2009.07.07. 14:30
 
 
Brüsszel nem kommentálja a szlovákiai nyelvtörvény módosítását
Nem kíván reagálni az Európai Bizottság a szlovákiai államnyelvtörvény múlt héten jóváhagyott módosítására - tudta meg az MTI az Európai Unió brüsszeli végrehajtó testületénél kedden. A testület ugyanis úgy ítéli meg, hogy a téma nem tartozik az illetékességi körébe. Egy magát megnevezni nem kívánó bizottsági forrás mindazonáltal emlékeztetett: a testület álláspontja szerint a nyelvek szerepe az, hogy hidat képezzenek az európai népek között, továbbá segítsenek az unió egységének megteremtésében és a kulturális sokféleség megőrzésében.
2009.07.07. 14:15
 
 
Legkorábban 2011-re várható a fellendülés Közép-és Kelet-Európában
Legkorábban 2011-ben várható fellendülés Közép- és Kelet-Európában a bécsi Nemzetközi Gazdasági Összehasonlító Kutatások Intézetének (WIIW) jelentése szerint. Magyarországon idén a hazai össztermék (GDP) 6,5 százalékos, jövőre 1,5 százalékos csökkenésével számolnak, növekedést 2011-re jósolnak az osztrák szakértők. A WIIW előrejelzése szerint a térség legtöbb országában az idei év második felében éri el a mélypontot a visszaesés. Az elemzés azon a feltételezésen alapul, hogy Nyugat-Európában az év második felében lassan javulni kezd az üzleti környezet.
2009.07.07. 14:14
 
 
A törlesztőrészlet mérséklését kérhetik a nehéz helyzetbe került diákhitelesek
Törlesztőrészletük mérséklését kérhetik a nehéz helyzetbe került diákhitelesek - jelentette be Kiss Péter társadalompolitikai miniszter kedden Budapesten. A tárcavezető elmondta: a könnyítést azok kérhetik, akik vállalják, hogy havonta legalább a minimálbér 6-9 százalékát befizetik. A törlesztés mérséklésére két évig lesz lehetőség a kedden megjelent kormányrendelet értelmében. Csillag Tamás, a Diákhitel Központ vezérigazgatója elmondta, hogy jelenleg 107 ezren törlesztik diákhitelüket, a módosítás több mint 50 ezer embert érint. Számukra ad lehetőség a jogszabály a törlesztés könnyítésére.
2009.07.07. 14:00
 
 
Debrecen, Esztergom és Balatonfüred vezeti a 2008-as városimázs toplistát
Debrecen, Esztergom és Balatonfüred volt 2008-ban a legjobban kommunikáló város az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelő kutatása szerint. A kutatás szerint a megyei jogú városok között Debrecen, a nagyvárosok között Esztergom, a kisvárosok körében Balatonfüred imázsa volt a legvonzóbb 2008-ban. A megyei jogú városok között Debrecent, Szeged, Miskolc követi, a lista végén Monor, Nagykálló és végül Tiszaföldvár szerepel. A nagyvárosoknál Esztergom mögött végzett másodikként Gyula, harmadikként Szentendre. A sort Ózd, Hatvan és Gyál zárja. A kisvárosok mezőnyében második helyet ért el Paks, harmadik helyezett Sárvár lett, leghátul végzett Százhalombatta, Szarvas és Lajosmizse.
2009.07.07. 13:43
 
 
Az MDF egész napos iskolát javasol
A Magyar Demokrata Fórum (MDF) szerint meg kell teremteni az egész napos, ingyenes iskola feltételeit a gyerekeknek - jelentette ki Pusztai Erzsébet MDF-es politikus. Hangsúlyozta: pártja javaslata szerint a családi pótlék összegét 14 éves korig az iskolák kapnák, utána pedig azok a családok, akik taníttatják a gyerekeiket. Ez azt jelenti, hogy minden gyerek számára ingyenessé válna a tankönyv, a napi négyszeri étkezés és az iskola délutánig. Mint mondta, az MDF számításai szerint az egész napos, ingyenes iskola bevezetésével egy nyolc osztályos iskolában átlag négy-öt tanár felvételére volna szükség, így a képzett tanárok a munkanélküli segély helyett visszatérhetnének az oktatásba.
2009.07.07. 13:05
 
 
A Strabag-Hídépítő konzorcium újítja fel a Margit hidat
Áfa nélkül 20,8 milliárd forintért a Strabag-Hídépítő konzorcium újítja fel a Margit hidat - tudta meg az MTI a Fővárosi Közgyűlés pénzügyi és közbeszerzési bizottsága keddi zárt ülésének résztvevőitől. A 13 fős bizottság rendkívüli ülésén nyolc MSZP-SZDSZ és egy fideszes képviselő volt jelen. A bizottság néhány nap múlva teszi közzé hivatalosan a közbeszerzési eljárás eredményét. A Fővárosi Közgyűlés július végén az MSZP-SZDSZ és néhány fideszes képviselő szavazatával plusz 17,1 milliárd forintot biztosított a Margit híd felújítására, amire az önkormányzat ez évi költségvetésében 13 milliárd forintot terveztek.
2009.07.07. 13:00
 
 
Prágában forgatnák a Csillagok háborúja tévésorozatot
George Lucas filmrendező és producere, Rick McCallum szívesen forgatná a készülő Csillagok háborúja (Star Wars) tévésorozatot Csehországban, de ehhez a cseh állam támogatását is várják, mert anélkül túl magasak lennének a költségek. Rick McCallum, a Star Wars-filmek producere hétfőn a Karlovy Vary-i nemzetközi filmfesztiválon a cseh televíziónak elmondta, hogy az új sorozat munkálataira 100-150 millió dollárt (20-30 milliárd forint) költenének el az országban, ami szerinte kiváló helyszínt és megfelelő szakmai hátteret nyújt a stáb számára. Csupán az a bökkenő - tette hozzá -, hogy túl költséges a forgatás.
2009.07.07. 12:30
 
 
Már van elég bizonyíték a népirtásra a szudáni elnök ellen
A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) főügyésze szerint már van elég bizonyíték ahhoz, hogy a szudáni elnök ellen népirtás címén is letartóztatási parancsot adjanak ki. Ez derül ki egy szerdán Hágában kiadott dokumentumból. Az ICC március 4-én rendelte el Omar Haszan Ahmed el-Besír letartóztatását a Dárfúrban elkövetett háborús és emberiesség elleni bűncselekmények miatt, a főügyész, Luis Moreno-Ocampo indítványa alapján. Már az akkori indítvány tartalmazta a népirtás vádját, a letartóztatási parancs azonban nem, mert ennek - tudniillik, hogy gyilkosságok bizonyos népcsoport ellen irányultak - igazolására a bírák szerint nem állt rendelkezésre elegendő bizonyíték.
2009.07.07. 12:25
 
 
Putyin és Obama bízik a kapcsolatok javításában
Az orosz-amerikai kétoldalú kapcsolatok erősítésének szándékára utaló, udvarias megjegyzések hangzottak el Vlagyimir Putyin orosz kormányfő és Barack Obama amerikai elnök kedd reggeli találkozóján, ellentétben a két vezető minapi éles hangvételű üzenetváltásával. Putyin a Moszkva melletti novo-ogarjevói rezidenciáján munkareggelin látta vendégül Obamát. Putyin a megbeszélés elején, a tévékamerák előtt közölte, hogy Moszkvában nagy reményeket fűznek Obamához az elmúlt években mélypontra került kétoldalú viszony javítása érdekében, míg Obama kijelentette: talán nem mindenben értenek egyet, de "kiváló lehetőség" kínálkozik számukra a kétoldalú kapcsolatok erősítésére.
2009.07.07. 12:00
 
 
Obama a demokratikus játékszabályok betartására szólított fel Moszkvában
A jogállam és a demokrácia játékszabályainak tiszteletben tartására szólított fel Barack Obama amerikai elnök kedden Moszkvában, első oroszországi látogatásának második napján a két ország kapcsolatairól mondott beszédében. Obama egy gazdasági egyetem hallgatói előtt többek között kijelentette, hogy Oroszországnak és az Egyesült Államoknak új kapcsolataik kiépítése közben le kell mondania a sablonokról, a régi gyanakvásról. Moszkvai sajtójelentések szerint Obama nem csupán az orosz vezetést, hanem egész Oroszországot kívánta megszólítani, s a washingtoni Fehér Ház olyan jelentőséget tulajdonít a moszkvai egyetemi beszédnek, mint az amerikai elnök által a közelmúltban Kairóból a muzulmán világhoz intézett üzenetnek.
2009.07.07. 11:14
 
 
GfK: a válság előtti szinten a fogyasztói bizalom
A GfK piackutató intézet fogyasztói bizalmi indexe, a második negyedévben bekövetkezett emelkedésnek köszönhetően csaknem teljesen visszaállt a gazdasági válság előtti, 2008. szeptemberi szintre - derül ki a GfK és a Budapesti Corvinus Egyetem közös felmérésből. A felmérés szerint a vásárlási hajlandóság indexe is emelkedett a második negyedévben, és az első negyedévhez képest pozitívan változtak a munkanélküliségre vonatkozó várakozások. A 2009. júniusi komplex fogyasztói bizalmi index értéke 148,5 pont, amely számottevően, 34 ponttal magasabb a márciusi értéknél.
2009.07.07. 11:12
 
 
Jövő szeptemberben lesz az első vb-futam a Balatonringen
A Sávoly mellé tervezett Balatonringet kivitelező SEDESA csoport elnöke szerint várhatóan 2010 szeptemberének utolsó előtti vasárnapján kerül sor az első gyorsaságimotoros-világbajnoki futamra a pályán. Ezt Vicente Cotino Escriva mondta az MTI-nek. Cotino Escriva kifejtette, hogy a beruházás teljes költsége megközelítőleg kilencven millió euró lesz, ebből negyvenmilliót a Magyar Fejlesztési Bank fedez. A hitelfelvétel tárgyalási folyamata jelenleg is zajlik és szeptember 1-re kell aláírni a szerződést.
2009.07.07. 11:10
 
 
Ribéry jövő csütörtökig kapott ultimátumot a Bayerntől
Jövő csütörtökig lezárul az egyre kínosabb Franck Ribéry-ügy a Bayern München labdarúgócsapatánál. A Bild című napilap keddi kiadása szerint a bajor klub ultimátumot intézett a francia sztárhoz, akinek legkésőbb a donaueschingeni edzőtábor kezdetéig el kell döntenie: megy vagy marad. A Real Madridba vágyó középpályás vételára 80 millió euró, csakhogy a királyi gárda eddigi legmagasabb ajánlata "csak" 64 millióról szólt. Louis van Gaal vezetőedző hétfőn megerősítette: a klub érdeke azt kívánja, hogy minél előbb pont kerüljön az egyre cirkuszibb jelleget öltő ügy végére.
2009.07.07. 11:08
 
 
Coface: 2,5 százalékos lesz az idén a világgazdasági visszaesés
A Coface szerint a világgazdaság visszaesésének üteme 2009-ben átlagosan 2,5 százalékot tesz ki, a szerény mértékű növekedés pedig 2010-ben indulhat meg átlagosan 1,7 százalékos ütemmel - közölte a hitelminősítéssel és hitelbiztosítással foglalkozó csoport magyarországi cége, a Coface Hungary kedden. A Coface számításai szerint a fejlett ipari országok 3,9 százalékos visszaesést szenvednek el az idén, míg a feltörekvő országok összességében 0,7 százalékos növekedést könyvelhetnek el. Jövőre a fejlett országok 0,5 százalékos növekedésre számíthatnak, míg a feltörekvők lényegesen jobb, 4,1 százalékos gyarapodással kalkulálhatnak.
2009.07.07. 11:00
 
 
Többen megsérültek a pamplonai bikafuttatáson
Többen megsérültek kedden a világhírű pamplonai bikafuttatáson, négy embert vittek agyrázkódással és nyílt sebekkel kórházba - közölte a helyi mentőszolgálat. A spanyolországi Pamplonában hétfőn vette kezdetét a San Fermin tiszteletére rendezett fesztivál. Az egy héten át tartó rendezvényre a világ minden tájáról hozzávetőleg egymillió embert várnak - ez a város lakosságának ötszörösét jelenti. A bikafuttatáson (encierro) keddtől kezdődően hat bikát űznek reggelente az óváros utcáin át az arénáig. A kedd reggeli futtatás két és fél percig tartott, és több százan futottak az állatok előtt.
2009.07.07. 10:01
 
 
Hárman indulnak az SZDSZ elnöki posztjáért
Négy SZDSZ-es politikus kapta meg a kellő számú jelölést ahhoz, hogy elindulhasson az SZDSZ elnöki posztjáért - értesült az MTI liberális forrásokból; közülük csak hárman mérettetik meg magukat. Az MTI úgy tudja, hogy Badacsonyi Szabolcs, Gulyás József, Retkes Attila és Weinek Leonárd kapta meg a szükséges számú jelölést. Ahhoz, hogy valaki elindulhasson az SZDSZ elnöki posztjáért, legalább négy választmány vagy kilenc csoport támogatására volt szükség. Gulyás József korábban az MTI-nek megerősítette, hogy nem akar indulni a pártelnökségért. A liberálisok vasárnap választják meg az új elnököt.
2009.07.07. 10:00
 
 
Hivatalosan is bemutatták Cristiano Ronaldót Madridban
Hatalmas csinnadratta közepette hivatalosan is bemutatták Cristiano Ronaldót, a Real Madrid új játékosát a Santiago Bernabéu Stadionban hétfőn este. Ronaldo első madridi sajtótájékoztatóján azt mondta, nagyon boldog, és büszke rá, hogy ő lett "a történelem legdrágább labdarúgója". Azt is kijelentette, hogy élete legboldogabb pillanatait élte át fogadtatásakor, amely 80 ezer szurkoló előtt zajlott. "Hihetetlen az egész. Nem gondoltam volna, hogy tele lesz a stadion. Egy gyermekkori álmom válik most valóra." - mondta a 24 éves Ronaldo. A spanyol királyi gárda 94 millió euróért vásárolta meg őt a Manchester Unitedtől, így - évi 13 milliós fizetés mellett - minden idők legdrágább futballistája lett.
2009.07.07. 09:36
 
 
Több kalória a saláta, mint a hamburger
Az angol élelmiszer-áruházakban vásárolható vegyes saláták némelyike több kalóriát, zsírt tartalmaz, mint egy Big Mac és közepes adag sült krumpli együttvéve. A Which? magazin munkatársai összevásároltak húszféle salátát a különböző boltokban, és laboratóriumi módszerekkel megvizsgálták azok összetételét, kalóriatartalmát, a bennük lévő tápanyagok mennyiségét és arányát. A csúcs a tengeri rákokkal gazdagított saláta, amelynek kalóriaértéke 855 kilokalóriának bizonyult, és 66 grammnál több volt a benne lévő zsiradék. Ez a saláta önmagában egy felnőtt nő javasolt kalória-bevitelének a fele, de a zsírbevitelnek csaknem 95 százaléka. Egy Big Mac 820 kalória és csak 40 gramm zsír.
2009.07.07. 09:33
 
 
Miért egészségesebb a használt babaruha?
Orvosok által igazolt tény, hogy a használt kelengye egészségesebb a babának, mint a vadonatúj - az utóbbi ugyanis káros anyagokat tartalmazhat. Ezért ajánlott a szülőknek, hogy a baba ruhatárát használt és új darabokból vegyesen állítsák össze. Már az újszülötteknek is fokozott fogyasztóvédelemre van szükségük a német kockázatértékelési intézet (BfR) szerint. "Sok szülő teljesen újonnan rendezi be a gyerekszobát, és nem is gondol bele, hogy a bútorokból, a falfestékből és a szőnyegekből mennyi káros anyag éri a csecsemőjét" - mondta az intézet gyermekorvosa. Ezért a használt áru a gyermekruházat esetében is gyakran egészségesebbnek bizonyul.
2009.07.07. 09:19
 
 
Nem lesz Fudzsiban jövőre Forma-1-es verseny
A többségi tulajdonos Toyota autógyártó cég kedden jelezte, az előzetes tervekkel ellentétben nem rendezik meg Fudzsiban a jövő évi Forma-1-es Japán Nagydíjat. A gyár komoly gondokkal küzd a gazdasági válság miatt, s előreláthatólag 850 milliárd jenes (1755 milliárd forint) veszteséggel zárja majd a 2010 márciusáig tartó üzleti évet, ezért igyekszik minden téren visszafogni kiadásait. A Fudzsi Speedway 93,4 százalékos tulajdonosa a Toyota. A japán futamot az idei évtől váltott helyszíneken rendezik, Szuzuka és a legutóbbi két versenynek otthont adó Fudzsi váltanák egymást: a páratlan években előbbi, a párosokban pedig utóbbi lenne a házigazda.
2009.07.07. 09:02
 
 
Szili: erőteljesen fel kell lépni a szlovák nyelvtörvény ügyében
Szili Katalin példátlannak tartja, amit Szlovákia tett a nyelvtörvény ügyében, az Országgyűlés elnöke kedden, a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában azt mondta, hogy a törvény ellen erőteljesen fel kell lépni. "Európának is megvan az a lehetősége, hogy figyelmeztesse Szlovákiát, és tegyen lépéseket az irányba, hogy ezt a törvényt változtassák meg" - mondta a házelnöki posztról való lemondását a hétvégén bejelentő politikus. Szili Katalin, hangot adott azon véleményének, hogy ha EU-csatlakozása idején fogad el valamelyik állam egy ilyen jogszabályt, ez "azt a kérdést is felvetné, hogy akkor az unióba kerülhet-e".
2009.07.07. 09:00
 
 
Hírességek Michael Jackson búcsúztatásán
Stevie Wonder és Mariah Carey is jelen lesz Michael Jackson keddi búcsúztatásán a Los Angeles-i Staples Centerben; egykori barátja, Elizabeth Taylor, valamint volt felesége, Debbie Rowe viszont nem vesz részt a nyilvános gyászszertartáson. Az 50 éves korában váratlanul elhunyt popsztártól talán minden idők leglátványosabb ilyen rendezvényén köszönnek el rajongói. A 20 ezer főt befogadó stadionban a hely idő szerint délelőtt 10-kor kezdődő búcsún ott lesz Brooke Shields, Usher, Lionel Richie, Kobe Bryant, Jennifer Hudson, John Mayer és Martin Luther King III is - közölte a Jackson-família.
2009.07.07. 08:10
 
 
Vagyonvizsgálattal ellenőrizhetik a vagyonadó megfizetését
A Magyar Nemzet szerint vagyonosodási vizsgálattal ellenőrizheti a jövőben az APEH, hogy megfizették-e a polgárok a vagyonadót. A napilap keddi cikke szerint az adóhatóságnál felvetődött, hogy akár vagyonosodási vizsgálat is indulhatna azok ellen, akik nem tesznek eleget fizetési kötelezettségüknek. Az APEH dolgozóit képviselő szakszervezet vezetője szerint létszámbővítés és informatikai fejlesztés szükséges ahhoz, hogy az adóhatóság fennakadás nélkül el tudja látni a megnövekedett feladatait. Jövőre az ingatlanok mellett a légi és vízi járművek, valamint a nagy teljesítményű autók után is vagyonjellegű adót kell fizetni, ennek ellenőrzése is az APEH feladata lesz - olvasható a lapban.
2009.07.07. 08:00
 
 
Megosztottak az euróövezeti pénzügyminiszterek az uniós IMF-képviseletről
Nem alakult ki egyetértés az Európai Unió közös pénzt használó tagországainak pénzügyminiszterei között hétfőn arról, hogy az övezet képviselete csökkenjen egyetlen szavazatra a Nemzetközi Valutaalap (IMF) most tárgyalt reformjával. Jóllehet Jean-Claude Juncker, a miniszteri csoport elnöke, valamint Joaquín Almunia, az Európai Bizottság pénzügyi felelőse az egységes képviselet mellett érvelt a brüsszeli ülésen, több tagállam, például Franciaország elutasította azt. Az uniós illetékesek - részben nemzetközi nyomásra - azért javasolják a jelenlegi magas európai képviselet csökkentését a 24 fős igazgatótanácsban, hogy ott nagyobb reprezentáció jusson a feltörekvő nagy gazdaságoknak.
2009.07.07. 08:00
 
 
Öt vesével él egy indiai férfi, akinek három családtagja is adott vesét
Öt veséje van egy indiai fiatalembernek, miután két lánytestvérétől és édesanyjától is kapott szerveket átültetésre. A 33 éves Dzsaszvant Szingnek háromszor volt veseátültetése, és bár az első kettő nem járt sikerrel, az orvosok úgy döntöttek, a nem működő szerveket is benne hagyják - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában. Szing első veseátültetése 2002-ben történt, miután a saját veséi hirtelen cserbenhagyták. Az első szervet - amely több mint egy évig működött - idősebb nővérétől kapta, de ahogy a fiatalember pénzszűkében abbahagyta az operáció utáni gyógyszerek szedését, teste ellenállt az idegen szervnek.
2009.07.07. 07:33
 
 
Jóváhagyta a horvát parlament Jadranka Kosor kormányfői kinevezését
A horvát parlament jóváhagyta Jadranka Kosor kormányfői kinevezését hétfő este. Kosor asszony, akit a kormányzó Horvát Demokratikus Közösség párt elnökének is megválasztottak szombaton, Horvátország első női miniszterelnöke. A 153 fős parlamentben kinevezését 83 képviselő támogatta, 45-en szavaztak ellene. A korábbi miniszterelnök-helyettes a szavazás előtt azt mondta a képviselőknek, hogy elsődleges feladatának tartja az ország makrogazdasági stabilitásának megerősítését és a gazdasági növekedés újraindítását. Az elakadt európai uniós csatlakozási tárgyalásokra utalva az integrációs folyamat mielőbbi folytatását ígérte.
2009.07.07. 07:00
 
 
A hevesi megyegyűlés augusztustól mondhat fel a HospInvestnek
A Heves Megyei Közgyűlés hétfőn zárt ülésen felhatalmazta a testület elnökét, hogy a "legkorábban" augusztus 1-jén mondja fel a HospInvesttel kötött, az egri kórház vagyonkezelésére kötött szerződést. A szocialista többségű megyegyűlés arról is döntött, hogy egy teljes egészében a Heves Megyei Önkormányzat által alapított, nonprofit gazdasági társaságot hoznak létre a kórház üzemeltetésére. Erről a zárt ülést követő nyílt ülésen számolt be Sós Tamás, a megyegyűlés szocialista elnöke. Ez azt jelenti, hogy a szerződésbontás bejelentését követően két hónap felmondási idő illeti meg a HospInvest Zrt.-t, vagyis ha már augusztus 1-jén megtörténik a szerződésbontás, akkor a cég október 1-ig köteles működtetni az intézményt.
2009.07.06. 21:30
 
Új vírus: egy nap alatt három halott Nagy-Britanniában
Egy nap alatt hárman haltak meg az új influenzavírus fertőzöttjei közül Nagy-Britanniában. Hétfő estig két fiatal lány és egy férfi haláláról számolt be a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS). A nap folyamán, korábban még egy halottról hangzott el hivatalos bejelentés. Nagy-Britanniában a hétfői három esettel hétre nőtt azoknak a száma, akik a fertőződés után haltak meg, de az NHS szakértői hangsúlyozzák, hogy mindegyiküknek egyéb, súlyos betegsége is volt. Az egészségügyi szolgálat szerint a betegek zöme enyhe tünetekkel esik át a fertőzésen, és még körzeti orvosát sem kell felkeresnie. A legfiatalabb áldozat egy hatéves kislány, aki közelebbről nem részletezett, ritka, életveszélyes betegséggel született, és Birminghamben halt meg.
2009.07.06. 21:00
 
 
Narancssárga riasztást adott ki az OMSZ az ország nyugati és középső részére
Narancssárga riasztást adott ki Közép-Magyarországra, valamint a Nyugat- és a Közép-Dunántúlra hétfő este az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). A szolgálat honlapján olvasható tájékoztatás szerint az említett területeken, így a fővárosban is előfordulhat zivatar, amelyet viharos széllökés, intenzív csapadék vagy jégeső kísérhet. Felhőszakadásra is számítani kell, néhol rövid idő (1-3 óra) alatt 50 milliméternél több eső eshet. Az európai időjárási vészjelző rendszer három fokozatot különböztet meg. A sárga a potenciálisan veszélyes jelenségeket, a narancssárga és a piros szín már a veszélyt jelzi. A piros fokozatú riasztásnál az adott régió nagy részét érintő heves zivatar várható.
2009.07.06. 21:00
 
 
Az EP szeptember előtt nem szavaz Barrosóról
Az Európai Parlament nem szavaz szeptember előtt arról, hogy megújítja-e további öt esztendőre az Európai Bizottság jelenlegi elnökének a mandátumát - közölte hétfőn Stockholmban az EP leköszönő elnöke. Hans-Gert Pöttering, az EP néppárti elnöke világossá tette, hogy a szavazásra José Manuel Barrosóról akár még később is sor kerülhet. A tagállamok júniusi csúcstalálkozójukon egyhangúlag felsorakoztak Barroso mögött, ám hiába a néppárti az EP legerősebb politikai csoportja, egymagában nem rendelkezik többséggel, a többi frakciónak pedig kételyei vannak Barrosóval szemben, és mielőtt voksolnak róla, előbb meg akarják vitatni programját.
2009.07.06. 20:20
 
 
Erősebb lesz a rendőri jelenlét a Balaton déli partján
A tavalyinál erősebb rendőri jelenlétre lehet számítani az idén a Balaton déli partján - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a balatoni főszezon indulásának apropóján tartott sajtótájékoztatón hétfőn Fonyódon. Mergancz Sándor hangsúlyozta: az ország külföldi megítélését jelentősen befolyásolja a Balatonnál megforduló vendégek véleménye. A megfelelő közbiztonság mellett fontos a rendőrök kulturált fellépése is - tette hozzá. Tájékoztatása szerint a nyári főszezonra több mint száz rendőrt vezényeltek a Balaton déli, somogyi részére, vagyis a javuló szolgálatszervezéssel együtt megduplázott közterületi jelentétet biztosítanak a tavalyi évhez képest. A bűnügyileg legfertőzöttebb siófoki térségben tevékenykedik majd a megyei kommandó.
2009.07.06. 20:00
 
 
Utas javította meg az elromlott repülőgépet
Rendszerint többórás reptéri várakozást jelent, ha valami baj van a repülőgéppel, ezt spórolták meg egy gép utasai a spanyolországi Menorca szigetén, mivel az utasok között akadt egy képzett mérnök is, aki maga javította meg a gépet. A Thomas Cook üdülésszervező járatán utazó férfi egy Boeing 757-200-as technikai problémáit oldotta meg, mivel repülőgép-mérnök. A gép végül mindössze félórás késéssel landolt a skóciai Glasgowban. A utazási társaság alaposan megvizsgálta, hogy a férfi valójában rendelkezik a szükséges képzettséggel, és van-e engedélye - számolt be a légitársaság szóvivője. Mint kiderült, az utas az Airline Thomsonfly alkalmazottja, és cége karbantartási megállapodásban áll a Thomas Cookkal.
2009.07.06. 19:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034[2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista