2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
A Mecsekérc építheti tovább a bátaapáti radioaktívhulladék-tárolót
A Mecsekérc Környezetvédelmi Zrt. nyerte nettó 7,2 milliárd forinttal a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. által kiírt, hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést, amelynek célja a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló továbbtervezése, illetve -építése - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A feladat pontos meghatározása szerint a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) felszín alatti létesítményeinek kiviteli tervezési, a megközelítő és ellátó építmények építési és szerelési munkáit kell elvégezni.
2009.07.09. 11:03
 
 
Bajnai Gordon: 365 iskola és óvoda újul meg a következő két évben
A Nemzeti Iskolafelújítási Program keretében 2011-ig 365 óvoda és iskola korszerűsítése, bővítése valósul meg összesen 104 milliárd forint értékben - jelentette be Bajnai Gordon miniszterelnök csütörtökön a Nógrád megyei Kazáron. A kormányfő hozzátette: június végéig 182 projektről született döntés, az észak-magyarországi régióban 65 helyszínen zajlik majd a fejlesztés, ezek egyike a kazári iskola. A Nemzeti Iskolafelújítási Program rövid távon az építőipart is élénkíti, munkát ad azoknak, akik végzik a beruházásokat - mondta Bajnai Gordon.
2009.07.09. 10:42
 
 
Veres János elvállalná az uniós biztosi posztot
Veres János volt pénzügyminiszter elvállalná az uniós biztosi posztra jelölést; a szocialista politikus csütörtökön, a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában elmondta, egyike azoknak, akiknek a neve szóba került a jelöléssel kapcsolatos beszélgetéseken. Veres János, aki jelenleg a keleti gazdasági kapcsolatokért felelős kormánybiztos, a személyét érintő ügyről többet egyelőre nem kívánt mondani. Magyarország EU-tagállamként egy uniós biztosi helyre jelölhet. A Gyurcsány-kormány egykori pénzügyminisztere megjegyezte, hogy Magyarország várhatóan egy, a reálszférához kötődő biztosi pozícióra jelölhet majd.
2009.07.09. 10:00
 
 
Szigorítaná a kormányzat a kórház-üzemeltetés magánosítását
A HospInvest esete miatt szigorúbban szabályozná az Egészségügyi Minisztérium a fekvőbeteg-ellátó intézmények magánosítását - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet. Törvénymódosítást készít elő az egészségügyi tárca a HospInvest-ügy miatt - idézte Székely Tamás minisztert a napilap. Az eset legfőbb tanulsága, hogy nem elég pontos az a jogi környezet, amely azt szabályozza, hogy milyen feltételrendszerben adható működésbe egy kórház. Ezt a tárca mindenképpen pótolni szeretné úgy, hogy az Országgyűlés őszi ülésszakára beterjeszt egy törvénytervezetet, amely a működésbe adás pontos jogi szabályozását tartalmazza - tette hozzá a tárcavezető.
2009.07.09. 09:00
 
 
Sarkozy: szeptemberig adnak esélyt Iránnak a tárgyalásokra
Szeptemberig adnak esélyt Iránnak a tárgyalásokra vitatott atomprogramjáról a G8-csoport tagjai, ha addig nem történik haladás, lépéseket kell tenni - mondta Nicolas Sarkozy francia elnök szerda este a G8-vezetők l'aquilai csúcstalálkozója után. A G8-vezetők abban állapodtak meg, hogy a szeptember végén Pittsburghben tartandó G20-csúcstalálkozón tekintik át újra Irán kérdését. Sarkozy kifejtette, hogy Mahmúd Ahmadinezsád újraválasztott iráni elnök augusztusban alakítja meg új kormányát, és onnantól fogva még egy hónapja lesz az atomprogramját övező vita rendezésére. A csúcstalálkozó résztvevői közös közleményükben leszögezték: elkötelezettek az iráni atomkérdés diplomáciai megoldása mellett.
2009.07.09. 08:00
 
 
A dél-koreai férfiakat zavarják a szexis kolleganők
Zavarják a szexis kolléganők a dél-koreai férfiakat. Egy frissen közzétett felmérésből kiderült, hogy a férfi alkalmazottak háromnegyedét kifejezetten irritálják a túl csinos nők a munkahelyen. Az urak kényelmetlenül érzik magukat, ha a szomszéd asztalnál ülő nők sokat mutatnak lábaikból vagy dekoltázsukból. Az 1254 megkérdezett férfi 56 százaléka zavaró tényezőnek tartja a miniszoknyát, de a túl sokat mutató nadrágok és a tűsarkú cipellők is viszolygást keltenek. A nőket ezzel szemben a pecsétes ing vagy nyakkendő kergeti őrületbe.
2009.07.09. 07:32
 
 
Medián: a magyarok fele egyetért a Magyar Gárda feloszlatásával
A magyarok fele egyetért a Magyar Gárda feloszlatásáról szóló bírósági döntéssel, a megkérdezettek harmada azonban túl keménynek tartja a rendőrség fellépését a gárdisták szombati tüntetésén - derül ki a Népszabadság megbízásából készített Medián-felmérésből. A szervezet működésének véget vető, jogerős döntéssel kapcsolatban megosztott a közvélemény. Tíz emberből öten értenek egyet a bíróság ítéletével, körülbelül négyen utasítják el. A legkevésbé a Jobbiknak is jelentős számú szavazót adó fiatal felnőttek, valamint a Fidesz-szavazók fogadják el az ítélőtábla döntését (41 és 38 százalék) - olvasható a csütörtöki Népszabadságban.
2009.07.09. 07:00
 
G8-csúcs: klímavédelmi célokban állapodtak meg a világ vezető iparhatalmai
Minden korábbinál határozottabban elkötelezte magát az éghajlatváltozás elleni küzdelem mellett a hét legfejlettebb ipari hatalom és Oroszország alkotta G8-as csoport. Szerdán kezdődött csúcstalálkozójuk első napját záró közös nyilatkozatuk szerint nem emelkedhet világszerte 2 Celsius foknál nagyobb mértékben a középhőmérséklet a 2020-ig tartó időszakban, a szén-dioxid-kibocsátást pedig 50 százalékkal csökkenteni kell 2050-ig. A széngázkibocsátás csökkentésénél a viszonyítási alap "1990 vagy az azt követő évek" a nyilatkozat szerint. A felmelegedés az iparosodás előtti korszakhoz képest nem haladhatja meg a 2 Celsius fokot.
2009.07.08. 21:50
 
 
Tárki: nem nőtt az idegenellenesség Magyarországon 2007 óta
Az idegenellenesség mértéke 2007 óta lényegében változatlan; leginkább az iskolázatlanok, a legkevésbé pedig a felsőfokú végzettséggel rendelkezők idegenellenesek - olvasható ki a Tárki Omnibusz kutatás júniusi eredményeiből, amelyet az MTI-hez is eljuttattak szerdán. Júniusban a megkérdezettek 33 százaléka választotta azt az idegenellenesnek tekinthető állítást, mely szerint az országba menedékkérő ne tehesse be a lábát. A válaszadók 10 százaléka tekinthető idegenbarátnak, akik szerint minden menedékkérőt be kell fogadni. A többség (57 százalék) mérlegelné a menedék nyújtásának, illetve megtagadásának kérdését - írták a közvélemény-kutatás összegzésében.
2009.07.08. 21:30
 
 
A kormány várhatóan szeptember 8-án benyújtja a jövő évi büdzsé tervezetét
A kormány és a pénzügyi tárca arra törekszik, hogy gyorsítsa a jövő évi költségvetés elkészítésének menetét, ezért a 2010. évi büdzsé tervezetét már szeptember 8-án szeretné benyújtani a kormány a parlamentnek - mondta Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium (PM) szóvivője az MTI-nek. Az MTI annak kapcsán kérdezte a PM szóvivőjét, hogy szerdán a Magyar Közlönyben megjelent a kormány második féléves részletes munkaterve. Pichler rámutatott: a Pénzügyminisztériumban ennek megfelelően egy szorosabb menetrendet alakítottak ki, amelynek értelmében a jövő évi költségvetés tervezete már szeptember elején a kormány elé kerülhet.
2009.07.08. 21:00
 
 
Slota: a magyarok újabb háborúba sodorhatják Európát
A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint a magyarok nagyon veszélyesek és újabb háborús konfliktusba sodorhatják Európát. "Kihívásuk abban áll, hogy valamit - Trianont - radikálisan meg szeretnének változtatni. Ez olyan dolog, amely egész Európát egy újabb katonai konfliktusba sodorhatná, ami mindannyiunk számára nagyon veszélyes" - jelentette ki szerdán Ján Slota. A koalíciós politikus a TASR hírügynökség azon kérdésére válaszolt, hogy támogatásra találhat-e az európai intézményekben a magyar politikusoknak a szlovák államnyelvtörvényt érintő bírálata. Slota szerint a "magyar szélsőségesség" kérdését összeurópai szinten kellene megoldani.
2009.07.08. 20:00
 
 
A FOTA kivonult a szerdai Forma-1-es egyeztetésről
A Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) valamennyi képviselője kivonult arról a szerdai, nürburgringi tárgyalásról, amelyen a jövő évre vonatkozó szabályok kerültek volna napirendre - közölte a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA). Később kiderült: az újabb botrány abból fakadt, hogy a nyolc istálló nem kapott hozzászólási jogot. "Sajnos nem volt mód a megbeszélésre, miután a FOTA tagjai távoztak a helyszínről" - áll a FIA közleményében. A FOTA később úgy fogalmazott a történtekkel kapcsolatban, hogy a szövetség "veszélybe sodorta a Forma-1 jövőjét".
2009.07.08. 19:10
 
Tour de France: Voeckler nyerte az ötödik szakaszt
A francia Thomas Voeckler nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros körverseny ötödik, szerdai szakaszát, míg összetettben továbbra is az olimpiai bajnok svájci Fabian Cancellara vezet. Voeckler mögött az orosz Mihail Ignatyev ért célba a második, a brit Mark Cavendish pedig a harmadik helyen. A viadal honlapja szerint a hétszeres Tour-győztes amerikai Lance Armstrong a 41. pozícióban zárta a szakaszt, összetettben pedig továbbra is a második. A 30 esztendős Voeckler pályafutása első szakaszgyőzelmét szerezte meg a Touron.
2009.07.08. 18:15
 
 
Obama népszerűsége beiktatása óta a legalacsonyabb szintre csökkent
Barack Obama amerikai elnök népszerűsége a beiktatása óta a legalacsonyabb szintre, 61 százalékra csökkent - közölte a Gallup intézet szerdán. Obama támogatottsága hivatalba lépésekor, januárban még 66, májusban pedig 62 százalékos volt. A Gallup rámutatott: az elnökről pozitív véleményt vallók száma a beiktatás óta nem csökkent jelentős mértékben, viszont zsugorodott azoknak az aránya, akiknek nincs véleményük Obamáról, a januári 19-ről 7 százalékra. Az Obama teljesítményével elégedetlenek hányada ezzel párhuzamosan 15-ről 32 százalékra nőtt - magyarázta az eredményt Frank Newport, a Gallup Poll főszerkesztője.
2009.07.08. 18:10
 
 
Bolíviai kommandósakció: kínzással kicsikart vallomásról beszél a fő tanú
A bolíviai állítólagos terrorista összeesküvést vizsgáló ügyészség fő tanúja 180 fokos fordulatot tett, és azt állítja, hogy a Santa Cruz-i vállalkozók részvételéről szóló vallomását kínzással csikarták ki belőle. A helyi sajtóban megjelent cikkek szerint Ignacio Villa Vargas, - fedőnevén az Öreg (El Viejo) - segítséget és védelmet kért egy ellenzéki parlamenti képviselőtől, akivel többször is telefonon beszélt június 23. és július 2. között. Wilfredo Ánez képviselő bemutatta a beszélgetésekről készült felvétel részleteit, amelyekben Villa azt állítja, hogy "bebörtönözték, megkínozták, áramot vezettek bele és pszichikai nyomás alá vetették" azért hogy azt vallja, amit az ügyészség hallani akart.
2009.07.08. 18:00
 
Készülőben van Neverland kínai változata
Michael Jackson neverlandi fantáziabirodalmának kínai változatát egy Sanghajhoz közeli szigeten fogják felépíteni - adta hírül a Shanghai Morning Post nevű helyi lap. A Sanghajtól északra, a Jangce folyón található Csungming szigetre tervezett, 667 ezer négyzetmétert felölelő emlékhely első fázisa egy év alatt fog elkészülni és teljes költségvetése nagyjából 14,6 millió dollár (3 milliárd forint) lesz. A mesebeli Pán Péter lakóhelye után Neverlandre keresztelt farm állatkertje és Disney világot idéző vonatállomása által inspirált kínai változat, többek között egy mozinak, egy állatkertnek és egy mesterséges tónak is otthont ad majd - írta a kínai lap.
2009.07.08. 17:10
 
 
A miniszterelnökkel tárgyaltak a történelmi egyházak vezetői
Bajnai Gordon miniszterelnökkel tárgyaltak szerdán a Parlamentben a történelmi egyházak vezetői; a megbeszélésen szó esett egyebek között a gazdasági válságról és az egyházak szerepvállalásáról a krízisalapban. Az eseményen részt vett Hiller István oktatási és kulturális miniszter és Kiss Péter társadalompolitikai miniszter. Erdő Péter bíboros az MTI-nek elmondta: "közös gondolkodást" folytattak a kormányzat vezetőivel, de azt az idő dönti majd el, hogy milyen konkrét megoldások lehetnek, amelyek "tényleg használnak az embereknek".
2009.07.08. 17:00
 
Az EP támogatását kéri a KMAT elnöke a szlovák nyelvtörvény ügyében
A "kisebbség- és magyarellenes" szlovákiai államnyelvtörvény visszavonására irányuló követelések támogatását kéri az Európai Parlamenttől (EP) Tőkés László, a Kárpát-Medencei Magyar Autonómia-Tanács (KMAT) elnöke egy szerdai nyilatkozatában. Az MTI bukaresti irodájához eljuttatott dokumentum szerint az Európai Unió nem csupán egy gazdasági és politikai rendszer, hanem egyben a sokszínűségen és sokféleségen alapuló kulturális közössége is a tagországoknak, ezért a szlovák kormányt sem a többségétől eltérő kultúrák, nyelvek elnyomása, hanem azok megbecsülése és óvása kellene, hogy vezérelje.
2009.07.08. 16:55
 
 
Az IMF rontotta idei világgazdasági előrejelzését, de javította a jövő évit
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerdán kissé rontotta idei világgazdasági előrejelzését, de jelentősen javította a jövő évre szóló jóslatát. A világ összesített hazai összterméke (GDP) idén várhatóan 1,4 százalékkal csökken, jövőre viszont 2,5 százalékkal nőhet, közölte az IMF a "Világgazdasági Kilátások" időközi frissítésében szerdán. A "Világgazdasági Kilátások" utolsó teljes kiadásában, áprilisban az IMF 1,3 százalékra várta a világgazdaság idei visszaesését, és 1,9 százalékra a jövő évi növekedését.
2009.07.08. 16:40
 
 
A világ legvékonyabb felszívódó műtéti tapaszát fejlesztették ki
A celofánnál ezerszer vékonyabb, a testben felszívódó műtéti nanotapaszt fejlesztettek ki belső sebek lefedésére - jelentették be japán kutatók. A mindössze 75 nanométer vastagságú (1 nanométer a milliméter milliomod része), átlátszó és ragadós lapok anyagát rákpáncélból és algából nyerték ki. "Ez a világ legvékonyabb sebtapasza" - közölte Fudzsie Tosinori, a tokiói Waseda Egyetem kutatója. A tudós szerint az ultravékonyra nyújtott lap az ételekhez tapadó celofánhoz hasonlóan viselkedik: rugalmas és minden más ragasztóanyag nélkül erősen ragad a szervekhez.
2009.07.08. 16:21
 
 
Ötvenhatezer hallgató felsőfokú tanulmányait támogatja az állam
A 2010-2011-es tanévben, ahogy ezt megelőzően is, 56 ezer hallgató felsőfokú tanulmányait támogatja az állam - közölte a kormányszóvivő. Budai Bernadett hozzátette: a támogatottak összlétszámban nincs, ám a képzési területek eloszlásában van változás. A bölcsész szakokon csökken, ezzel párhuzamosan pedig a műszaki, a gazdasági és az egészségügyi karokon nő az államilag támogatott helyek számra. A kormánydöntés során az elsődleges szempont az volt, hogy felsőfokú képzés a munkaerő-piaci folyamatokhoz igazodjon - jelentette ki Budai Bernadett.
2009.07.08. 16:15
 
 
Schmitt Pál az Európai Parlament egyik alelnökjelöltje
Az Európai Parlament néppárti frakciója brüsszeli ülésén szerdán Schmitt Pált, a Fidesz EP-delegációjának vezetőjét jelölte az EP egyik alelnökének. A múlt hónapban megválasztott új Európai Parlament első plenáris ülésén, július 14-én Strasbourgban dönt a 14 alelnök személyéről. A néppártiak 5 alelnököt adnak, Schmitt mellett olasz, görög, spanyol és német képviselőt jelöltek a tisztségre. Schmitt Pál - megválasztása esetén - az Európai Parlament eddigi legmagasabb rangú magyar tisztségviselője lesz. Schmitt - a jelölés után kiadott közleménye szerint - pártja Európában egyedülálló választási győzelmének és a Fidesz-delegáció elmúlt öt évben végzett munkájának az elismerését látja a jelölésben.
2009.07.08. 16:10
 
 
Kóka: javítani akarják a magyar-szlovák viszonyt a parlamenti pártok
A parlamenti pártok szakértői "közel állnak egymáshoz" abban, hogy nem a magyar-szlovák viszonyt akarják kiélezni, hanem a megoldás irányába szeretnének elmozdulni diplomáciai és politikai eszközökkel - mondta a szlovákiai nyelvtörvény ügyében tartott négypárti, szakértői értekezletet követően Kóka János. Az SZDSZ frakcióvezetőjének véleménye szerint a fellépésnek nem rontania, hanem javítania kell a szlovák és a magyar nép viszonyát. Az egyeztetésről elmondta, konszenzusos végeredményre törekszenek egy négypárti közös nyilatkozat ügyében és azt is szeretnék, ha a parlamenti pártok nem rivalizálnának egymással az ügyben.
2009.07.08. 16:00
 
 
A "gazdagok és szépek" szeretik Montenegrót
Sajtójelentések szerint néhány napja lázas készülődés folyik a Kotori-öböl partján lévő Perast egyik legszebb házában - a tulajdonosokat várják, Caterina Zeta Jonest és Michael Douglast. A világhíres színészházaspár három éve kétmillió euróért vette meg a város egyik legszebbnek tartott ingatlanát, de azóta nem volt ideje arra, hogy akár egy napot is eltöltsön benne. Hírek szerint ezúttal több napra érkeznek, és csatlakozik hozzájuk Douglas fia és menye is, akik saját luxusjachtjukon hajóznak be a zegzugos, lélegzetelállítóan szép Kotori-öbölbe.
2009.07.08. 15:47
 
 
Megkezdődött a G8-csúcs
Szerdán, közép-európai idő szerint kora délután megkezdődött aNyolcak (G8) csúcsértekezlete a korábban földrengés sújtotta olaszországi L'Aquilában. A világ legfejlettebb nyolc államának vezetői a gazdasági és pénzügyi válsággal, a világkereskedelemmel, az éghajlatváltozással és az energiaellátással, az afrikai helyzettel, valamint az élelmiszer-ellátás biztonságával kapcsolatos közös gondok megoldása érdekében üléseznek szerdától péntekig. A találkozó második napjától más országok, főleg a legerősebb felzárkózó gazdaságú országok vezetői is részt vesznek a munkában.
2009.07.08. 15:00
 
 
Október 2-án szavaznak az írek a lisszaboni szerződésről
Október 2-án rendezik Írországban a második népszavazást az Európai Unió reformszerződéséről - jelentették be szerdán Dublinban. Brian Cowen miniszterelnök az időpontot bejelentve reményét fejezte ki, hogy a szavazók többsége ezúttal igent mond a lisszaboni szerződésre, miután az EU-tagállamok vezetői számos engedményt tettek a szigetország aggályainak eloszlatása érdekében. Az első népszavazáson, tavaly nyáron az írek elvetették az uniót megreformáló dokumentumot, így az mindmáig nem lépett hatályba.
2009.07.08. 14:00
 
 
Az MSZP választmánya augusztus végén egészítheti ki az ovb-t
Az MSZP választmánya augusztus végi ülésén egészíti ki a párt országos választási bizottságát (ovb) - közölte Simon Gábor, a választmány elnöke szerdán. Simon Gábor elmondta, levélben fordult a választmány tagjaihoz, tájékoztatva őket arról, hogy az elmúlt pár napban történt konzultációk eredményeként a következő testületi ülést még a nyáron, az őszi politikai szezont megelőzően, egy augusztusi végi időpontban tartják meg. Ez az időpont a testületi tagok jelentős többségének bírja a támogatását - jegyezte meg az elnök.
2009.07.08. 14:00
 
 
Markó szerint Európa-szerte erősödött a nacionalista vonal
A legutóbbi európai parlamenti választások is azt mutatják, hogy Európa-szerte erősödött a nacionalista vonal, és ennek hatása az, hogy Romániában magyar tisztségviselőket váltottak le, Szlovákiában pedig elfogadta a parlament a korlátozó nyelvtörvényt - jelentette ki szerdán az erdélyi Tusnádfürdőn Markó Béla. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke a székelyföldi településen zajló EU Táborban tartott előadást. Arra figyelmeztetette a résztvevőket a romániai és a szlovákiai példa kapcsán, hogy "a történelem kereke nem visszafordíthatatlan".
2009.07.08. 13:33
 
 
A budapestiek fele szerint Demszky nem alkalmas főpolgármesternek
A budapestiek csupán kétötöde tartja Demszky Gábor SZDSZ-es főpolgármestert teljes mértékben alkalmasnak a főváros vezetésére, míg 55 százalékuk inkább nem, vagy egyáltalán nem - olvasható a Progresszív Intézet és a Publicus Intézet kutatásában, amelyet szerdán juttattak el az MTI-hez. A közvélemény-kutatásból kiderül, azon túl, hogy a megkérdezettek döntő többsége, 78 százaléka szerint ma Magyarországon általában véve rossz irányba mennek a dolgok, hasonlóan pesszimistán vélekednek Budapest helyzetéről is. A megkérdezetteknek körülbelül a kétharmada (64-68 százaléka) inkább nem választaná újra Demszky Gábort, ha korábbi ígéretei ellenére mégis elindulna a főpolgármester választáson 2010-ben.
2009.07.08. 13:05
 
 
Pozsonyban drágább az élet, mint Budapesten vagy Prágában
Drágább az élet Pozsonyban, mint Budapesten vagy Prágában - derült ki abból a nemzetközi összehasonlításból és felmérésből, amelyet a Mercer elemző ügynökség készített a világ nagyvárosairól. A statisztika szerint Pozsony jelenleg a világ 30. legdrágább városa, míg Prága a 70., és Budapest a 108. helyet foglalja el. Az egy évvel ezelőtti hasonló táblázatban Prága a 29., Pozsony a 45. és Budapest a 61. helyen szerepelt. A felmérés szerint a világ legdrágább városa a japán Tokió, majd a szintén japán Oszaka és az orosz főváros, Moszkva következik. A negyedik Genf, ötödik Hongkong, hatodik pedig Zürich. Bécs a 21. a listán, míg Varsó a 113. helyen van. Egy évvel korábban Bécs a 19., míg Varsó a 35. helyen volt.
2009.07.08. 13:00
 
 
A világ legnagyobb hamburgere készült el Japánban
A világ legnagyobb hamburgere készült el Japánban: a 136,2 kilós szendvicsbe Mijazagi prefektúrából érkező hús és kalamári került - írta szerdán a Aszahi Simbun című lap. A megaburger átmérője 92 centiméter, elkészítése 1200 dollárt emésztett fel. A szendvics a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerül - jelentette be büszkén a hamburgert elkészítő üdülőhely, amely reklámfogásnak szánta az ötletet. A hatalmas csemegét múlt hét végén készítették el, és 650 ember előtt szolgálták fel. A szendvicsen ügyködő szakácsok kalamárival bolondították meg a hamburgert, amelynek tésztájához keverték a hal tintáját, feketére színezve a kenyeret.
2009.07.08. 12:14
 
 
SZDSZ: jövő héten lehet négypárti egyeztetés a szlovák nyelvtörvényről
Jövő héten lesz négypárti politikai egyeztetés a szlovák nyelvtörvényről, miután a szakértők előkészítik a közös nyilatkozattervezetet - közölte az SZDSZ sajtóirodája szerdán az MTI-vel. Az MSZP és a Fidesz frakcióvezetői külföldön tartózkodnak, ezért Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője Lendvai Ildikó MSZP-elnökkel és Németh Zsolttal, a Fidesz külügyi kabinetjének vezetőjével abban állapodott meg, hogy a szerdára meghirdetett időpontban politikai egyeztetés helyett szakértői szintű egyeztetés lesz - olvasható a közleményben. Mint írják, a szakértők előkészítik a közös nyilatkozattervezetet és egyeztetnek a megteendő lépésekről, a politikai egyeztetésre pedig a szakértői munka végeztével jövő héten kerül sor.
2009.07.08. 12:00
 
 
Rekord mértékű GDP-csökkenés az euróövezetben
Rekord mértékben zsugorodott az euróövezet gazdasága az idei év első negyedében a kivitel és a vállalati beruházások erőteljes visszaesése miatt. Az Európai Bizottság szerdán ismertetett második becslése szerint az első negyedben 2,5 százalékkal csökkent a GDP a tavalyi utolsó negyedévhez képest, éves összevetésben 4,9 százalékkal esett vissza a GDP. Első olvasatban 4,8 százalékos csökkenést várt a bizottság. Az eurót használó 16 országban 8,8 százalékkal mérséklődött a GDP az első negyedben a tavaly utolsó negyedhez képest, a vállalati beruházások 4,1 százalékkal estek. A háztartások fogyasztása viszont mindössze 0,5 százalékkal mérséklődött.
2009.07.08. 11:31
 
 
Jól hidratál a sör a sportolás után
Hatékonyan pótolja a sportoláskor elveszített folyadékmennyiséget a testedzés után elfogyasztott sör, a benne található antioxidánsok csökkentik a testedzés következtében fellépő izomlázat és fáradtságot - állapította meg egy spanyol tanulmány, amelyet egy alicantei sportegészségügyi konferencián ismertettek. A sörben lévő növényi eredetű antioxidánsok a szabadgyökök ellen hatnak. Vitaminok, ásványi anyagok és szénhidrátok is találhatók benne, ami - mérsékelt fogyasztás esetén - a felnőttek szervezetében segít a sportolóknak a testedzés utáni hormonális- és immunanyagcsere helyreállításában - írják a tanulmány szerzői, a barcelonai és a granadai egyetem kutatói.
2009.07.08. 11:16
 
 
G8-csúcs L'Aquilában rendkívüli biztonsági intézkedésekkel
A világgazdaság fellendítése, a globális felmelegedés és a szegénység elleni küzdelem, valamint Irán szerepel a napirenden a hét legfejlettebb ipari ország és Oroszország szerdától péntekig tartó csúcstalálkozóján, amelynek színhelye az áprilisi földrengés által sújtott közép-olaszországi város lesz. Rómába és L'Aquilába összesen 15 ezer rendőrt vezényeltek a csúcstalálkozó biztosítására, amelyre mintegy 30 állam és kormányfőt várnak. Kedden kisebb tüntetéseket tartottak a csúcstalálkozó ellen tiltakozásul Róma utcáin. A rendvédelmi szervek néhány tucat tüntetőt őrizetbe vettek, miután többen összecsaptak a rendőrökkel. Az előállítottak többségükben olasz állampolgárok voltak.
2009.07.08. 11:05
 
 
Hivatalosan is a jobboldali GERB győzött a bulgáriai parlamenti választáson
A szerdán közzétett hivatalos eredmények is megerősítették, hogy az ellenzék vezető ereje, a jobbközép GERB párt nyerte meg a parlamenti választást Bulgáriában. Bojko Boriszov szófiai polgármester alig három éve alapított pártja, a Polgárok Bulgária Európai Fejlődéséért (GERB) a voksok csaknem 40 százalékával elsöprő győzelmet aratott a vasárnapi választáson. Az eddig hatalmon lévő szocialisták a szavazatok alig 18 százalékát gyűjtötték be - jelentette be a központi választási bizottság.
2009.07.08. 10:39
 
 
Az időjárás-változás következtében kiterjedtebb lesz a világ trópusi területe
A klímaváltozás gyorsan növeli a világ trópusi területeinek nagyságát, betegségekkel és szárazsággal fenyegetve a sűrűn lakott területeket - állítja egy ausztrál tanulmány. A James Cook University kutatóinak becslése szerint a trópusi övezet az utóbbi huszonöt évben 500 kilométerrel lett szélesebb. Megállapításukhoz hosszú időtartamú műholdas méréseket, időjárási léggömbökről származó adatokat, időjárási modelleket és a tengerek hőmérsékletével foglalkozó cikkeket tanulmányoztak. Arra a következtetésre jutottak, hogy a trópusi terület ma már jóval kiterjedtebb, mint a hagyományos meghatározás szerinti, a Ráktérítő és a Baktérítő közé eső egyenlítői körgyűrű.
2009.07.08. 10:26
 
 
Kedden tárgyal a futballszurkolók képviselőivel az MLSZ elnöke
Kedd délutánra az MLSZ székházába találkozóra hívta az Összmagyar Szurkolói Szövetség (ÖSZSZ) képviselőit Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke. AZ MLSZ vezetője szerdai levelében úgy fogalmazott, hogy fontosnak tartja a civil kezdeményezéseket, azokat a törekvéseket, amelyek az összefogás, az együttműködés keretében valósulhatnak meg. "Természetesen figyelemmel kísérem szövetségük munkálkodását, és állok elébe minden építő javaslat megvitatásának" - írta Kisteleki.
2009.07.08. 10:03
 
 
Pontonhíd helyett utászhíd lehetne a Dunán
A Margit híd helyettesítésére szóba került pontonhídnál olcsóbban meg lehetne építeni egy előre gyártott acélelemekből összerakható utászhidat. Ehhez hasonló katonai megoldásokat már más országokban is alkalmaztak hidak átépítésekor - olvasható a szerdai Népszabadságban. A Népszabadság cikke arról is ír: az ideiglenes hídszerkezetek közös jellemzője, hogy előre gyártott, könnyen összeszerelhető és szétbontható, ismétlődő elemekből állnak. Az utászhíd egyik előnye, hogy - mivel a lábait magasabbra lehet építeni - szétbontás nélkül is képes a hajók átbocsátására.
2009.07.08. 10:00
 
 
Kétségek az SZDSZ-küldöttgyűlés szabályszerűségével kapcsolatban
Kétségek merültek fel azzal kapcsolatban, hogy szabályszerű lesz-e az SZDSZ vasárnapra összehívott tisztújító küldöttgyűlése - értesült az MTI szabad demokrata forrásokból. A távirati iroda úgy tudja, hogy a szerdai ügyvivő testületi (üt) ülésnek is témája lesz ez a kérdés. Az SZDSZ küldöttgyűlésének mandátumait vizsgáló öttagú bizottság keddi ülésén hárman úgy foglaltak állást, hogy a párt alapszabálya értelmében korábbi küldöttekkel nem lehet tisztújítást tartani - közölték magukat megnevezni nem kívánó források.
2009.07.08. 10:00
 
 
Csütörtökön kezdődik a Balaton Sound
Csütörtökön Zamárdiban megkezdődik az év egyik legnagyobb hazai könnyűzenei fesztiválja, a Balaton Sound. A vasárnap záruló eseményen mintegy 150 dj és zenekar lép fel, köztük az elektronikus műfaj olyan sztárjai, mint Carl Cox, a Kraftwerk vagy Moby. A rendezvényre hetekkel ezelőtt elfogytak a bérletek és már napijegyet sem lehet vásárolni a fesztivál minden napjára. Az idei fesztivál "újítása" az elmúlt két évhez képest, hogy már a csütörtöki nyitónapon is teljes gőzzel üzemel a buli, azaz a nagyszínpadon és az arénában is nemzetközi sztárok fellépésének lehetnek szem- és fültanúi a rajongók. A rendezvényt a brit Dub Pistols nyitja meg, majd este az első nagy durranásként az Underworld ad koncertet a nagyszínpadon.
2009.07.08. 09:00
 
 
Lendvai: versenyt fut az idővel az MSZP
Az MSZP versenyt fut az idővel, a következő választásokig kell megmutatnia az állampolgároknak megújuló programját és törekvéseit - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke az MTI-nek adott interjúban; a politikus szerint a múlt szombati kongresszus egyik tanulsága, hogy a párt "törésállónak" bizonyult. Az MSZP nem pálfordulásra készül, hanem inkább arra, hogy szorosabbá tegye a párt hagyományos bázisával való kapcsolatot és eddigi törekvéseit kiegészítse új karakterelemekkel - közölte a politikus. Erre reményei szerint elég az idő. Lendvai Ildikó szerint a politikai menetrenddel kapcsolatos kérdéseket lezárta a kongresszus.
2009.07.08. 08:00
 
 
Bizalomépítő roadshowra indul Oszkó Péter szerdán
Frankfurtban szerdán kezdődik, majd Amszterdamban és Londonban folytatódik a héten az a befektetői bizalomépítő (non deal) roadshow, amelyre magyar delegáció utazik Oszkó Péter pénzügyminiszter vezetésével. A befektetőkkel Oszkó Péter ismerteti a válságkezelésre vállalkozó szakértői kormány programját, amelynek döntő része 90 nap alatt megvalósult, így az államháztartási kiigazítás, a jövő évre elfogadott adóváltoztatások, közte a vagyontörvény - felelte az MTI kérdésére a Pénzügyminisztérium szóvivője.
2009.07.08. 07:59
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. A szerdai mérsékléssel a gázolaj átlagára 278 forintra, a benziné pedig 296 forintra esett. A kutaknál 10-25 forintos különbségek is lehetnek. A Mol egy hete növelte az áfa- és jövedéki adó emelés miatt mintegy bruttó 13, illetve 15 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A Mol a tőzsdei árak és a forint erősödése miatt a múlt héten csökkentette volna ugyan a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát bruttó 6 forinttal, illetve 3 forinttal, ám az adóváltozások miatt növelnie kellett azokat.
2009.07.08. 07:24
 
 
Magyar Nemzet: kijátszható a vagyonadó
A Magyar Nemzet szerdai cikke szerint kijátszható a vagyonadó. A napilap egy adószakértőre hivatkozva azt állítja, kijátszható az a passzus, amely szerint a több lakóingatlannal rendelkezőknek valamennyi lakásuk után kell vagyonadót fizetni. A több ingatlannal bíró családoknak nem kell mást tenniük, minthogy a gyerekek, rokonok javára haszonélvezetet jegyeztetnek be a lakásokra, és az érintettek oda is költöznek. Ebben az esetben pedig az a szabály érvényesül, hogy csak akkor kell vagyonadót fizetni, ha az ingatlan forgalmi értéke 30 millió forintnál több.
2009.07.08. 07:11
 
 
Csütörtökig lehet módosítani a felvételi jelentkezési sorrendjén
Csütörtökig módosíthatnak a felsőoktatási intézményekbe pályázók a jelentkezési sorrendjükön, eddig pótolhatják még hiányzó dokumentumaikat is - közölte az Országos Felsőoktatási Információs Központ. A ponthatárokat július 23-án határozzák meg. Az OFIK felhívta a jelentkezők figyelmét arra, hogy a felvételi pontszámítás során csak a megfelelő igazolás másolatának beérkezése után kaphatják meg az adott jogcímen igényelt felvételi pontot. A diákoknak - szintén a legkésőbb csütörtökig - lehetőségük van a jelentkezéskor megadott intézmények, szakok sorrendjének módosítására is. Ez csak egyszer tehető meg, és akkor is csak a már megjelölt jelentkezési helyeket lehet variálni, újat felvenni már nem lehet.
2009.07.08. 07:00
 
 
Ősszel ratifikálhatja az Országgyűlés a Nabucco-megállapodást
Ősszel ratifikálhatja az Országgyűlés a jövő héten aláírandó kormányközi megállapodást a Nabucco-gázvezetékről - mondta a magyar Nabucco-nagykövet az MTI-nek. Bayer Mihály arról is beszélt, hogy Magyarországot Bajnai Gordon miniszterelnök képviseli majd a jövő heti ankarai találkozón. A kormányközi megállapodás meghatározza azokat a jogi kereteket, amelyek alapján a Nabucco-vezeték felépülhet és működhet az Európai Unió tagállamai és Törökország területén. A mintegy húszoldalas szerződés minden fontos kérdést kezel, minden félnek megfelel és az uniós szabályokkal is összhangban van - mondta Bayer az MTI-nek nyilatkozva.
2009.07.07. 21:30
 
 
Az újjáválasztott iráni elnök új korszakról szónokolt első beszédében
A hivatalában megerősített Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök tisztának és méltányosnak nevezte a választást, és új korszak kezdetének minősítette azt egy kedden elhangzott beszédében. A kétségbe vont tisztaságú választás után ez volt Ahmadinezsád első beszéde a nemzethez. "Ez új kezdet Irán számára... új korszakba léptünk" - mondta az elnök a televízióban, és a kijelentését azzal magyarázta, hogy a 85 százalékos részvételi arány, valamint az ő elsöprő győzelme új legitimitást adott kormányának. "A választás teljesen tiszta volt... Az ellenőrző számláláskor nem találtak hibát. Az egész nemzet megértette ezt... A választás megkettőzte az iráni nemzet méltóságát" - jelentette ki.
2009.07.07. 21:15
 
 
Végső búcsút vettek Michael Jacksontól Los Angelesben
Rajongók ezrei és világsztárok vettek végső búcsút Michael Jacksontól kedden a Los Angelesben rendezett nyilvános gyászszertartáson; Amerikában és világszerte milliók követhették az eseményt az élő tévéközvetítéseken és az internetes portálokon. A család és a közvetlen barátok félórás, zárt körű ceremónián búcsúztatta helyi idő szerint reggel Michael Jacksontól a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben, majd két órával később elkezdődött a nyilvános gyászszertartás a Staples Centerben. A sporteseményeknek és koncerteknek otthont adó arénában - ahol a popsztár heteken át készült nagy visszatérésére, 50 fellépésből álló londoni koncertsorozatára - csaknem 20 ezer ember gyűlt össze.
2009.07.07. 21:00
 
 
MSZP: kockázati tényezővé vált mára a Fidesz politikája
Az MSZP szerint mára kockázati tényezővé vált a Fidesz politikája - közölte Lendvai Ildikó, a szocialista párt elnöke az MTI-vel. A szocialisták első embere véleményét a világ egyik legnagyobb hitelminősítőjének "egyértelmű üzenetére" alapozta, mely szerint nem javítanak Magyarország besorolásán, mert az ellenzék viselkedése túl nagy kockázat. Lendvai közleményében azt írta, hogy Orbán Viktor nemrégiben egy lapinterjúban arról beszélt, hogy elengedné a költségvetést, meglódítaná az állami kiadásokat. Nem múlik el nap, hogy a Fidesz ne fenyegetne valamelyik válságkezelő és egyensúlyjavító intézkedés visszavonásával - fogalmazott az MSZP elnöke.
2009.07.07. 21:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033[2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista