2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
A H1N1 vírus már ellenáll az egyik Magyarországon is kapható gyógyszernek
A H1N1 vírus már ellenáll az egyik ellene javasolt gyógyszernek - közölte honlapján az Egészségügyi Világszervezet. A szer Magyarországon is kapható. A tájékoztatás szerint a WHO felhívást tett közzé a honlapján, amelyben közölték, hogy a H1N1 influenza kezelésére ajánlott gyógyszerek közül az oseltamivir tartalmú szerrel szemben rezisztens (ellenálló) vírusokat izoláltak, azaz a kórokozók körében elkezdett kialakulni a rezisztencia. Ugyanakkor arra is felhívták a figyelmet, hogy a rezisztens vírusok a másik, a zanamivir tartalmú antivirális (vírusellenes) szerrel szemben érzékenyek, vagyis a szer elpusztítja őket.
2009.07.14. 11:50
 
 
Románia 417 millió euróval finanszírozza a Nabucco gázvezetéket
Románia 417 millió euróval finanszírozza a Nabucco gázvezetéket - közölte Emil Boc román miniszterelnök. A Nabucco-projektben résztvevő államok hétfőn írták alá a kormányközi megállapodást a gázvezeték megépítéséről. Az ünnepségről hazaérkezett román kormányfő közölte, hogy a 3296 kilométer hosszú vezetékből 460 kilométer Románia területén halad majd át.
2009.07.14. 11:48
 
 
Forma-1-es utcai parádéval indul a Hungaroring Fest
Forma-1-es utcai parádéval indul a Hungaroring Fest elnevezésű rendezvény, melyet a Magyar Nagydíjjal egy időben, jövő csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a Budai Várban. Az esemény keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a parádén többek között a Red Bull és a McLaren csapat korábbi kiváló pilótája, David Coulthard vezetési technikáját csodálhatja meg a közönség, a várban kialakított kanyargós, 3 km hosszú pályán. A Hungaroring Festen vasárnapig számos érdekességgel, kiállításokkal, vetélkedőkkel várják a szervezők a technikai sportok rajongóit.
2009.07.14. 11:45
 
 
A héten fény derülhet Michael Jackson halálának okára
A héten meglehetnek a toxikológiai vizsgálatok eredményei, így fény derülhet arra, hogy pontosan mi okozta Michael Jackson hirtelen bekövetkezett halálát - jelentette be a Los Angeles-i halottkémi hivatal. Ed Winter helyettes vezető halottkém hétfőn arról számolt be, hogy azok a teszteredmények már megvannak, amelyek arról adnak képet, hogy milyen anyagok voltak Jackson szervezetében halálakor. A még hiányzó eredmények a hét vége felé, de legkésőbb a jövő hét elejére várhatók. Winter szerint hivatala akkor fog részleteket közölni, ha már az összes vizsgálati eredmény rendelkezésükre áll. A hatóságok vizsgálják azokat az állításokat, amelyek szerint az énekes nagy mennyiségű, receptre kapható gyógyszert fogyasztott.
2009.07.14. 11:19
 
 
Oszkó: bizonyítani kell, hogy az ország a piacról tudja finanszírozni magát
Magyarországnak most azt kell bebizonyítania, hogy az ország a piacról tudja finanszírozni magát - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter kedden a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. A pénzügyi tárca vezetője ezt arra a kérdésre válaszolta, hogy nem kezd-e újabb tárgyalásokba a kormány a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) a hitel meghosszabbításáról. Oszkó Péter elmondta: a befektetői bizalom és a magyar piac iránti nyitottság növelése úgy lehetséges, ha Magyarország minél előbb vissza tud térni a piaci finanszírozásra. Kiemelte: az eredetileg őszre tervezett kötvénykibocsátás várhatóan hamarabb megtörténik.
2009.07.14. 11:14
 
 
GfK: a magyar lakosság 72 százalékának nincs befektetése
Míg Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban nőtt a befektetők között a magánszemélyek aránya az elmúlt háromnegyed évben, addig Közép-Kelet-Európában még mindig jelentős az arányuk azoknak, akik semmilyen befektetésük sincs, Magyarországon arányuk 72 százalék - mondta a GfK Hungária Piackutató Intézet igazgatója. Kozák Ákos a GfK csoport által a The Wall Street Journal Europe megbízásából készített Befektetési Barométer tanulmány eredményeit ismertetve elmondta: az elmúlt két évben nem változott azok aránya, akik nem rendelkeznek befektetésekkel.
2009.07.14. 10:57
 
 
Kanada vízumkötelezettséget vezetett be a cseh állampolgárokkal szemben
Kanada vízumkötelezettséget vezetett be az országba utazó cseh állampolgárokkal szemben - jelentette a cseh közszolgálati televízió a kanadai külügyminisztérium honlapjára hivatkozva. A vízumkötelezettség felújítását, amely kedden reggel lép érvénybe, a kanadai kormány a cseh állampolgárok növekvő számú menedékkérelmével indokolja. A prágai sajtó szerint a csehországi romák menekülnek Kanadába, mert hazájukban nem érzik magukat biztonságban. Válaszlépésként Csehország vízumkötelezettséget vezet be a diplomata és szolgálati útlevéllel rendelkező kanadai állampolgárok számára.
2009.07.14. 10:45
 
 
Fáklyás emlékevezés Csepelen Kolonics halálának egyéves évfordulóján
Szerdán lesz egy éve, hogy elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok Kolonics György, a hazai és a nemzetközi kenusport kiemelkedő alakja. Az emlékére létrehozott alapítvány a szomorú évforduló alkalmából fáklyás evezést tart Csepelen. Kolonics György 36 éves korában, 2008. július 15-én, edzés közben hunyt el. Egy résztáv végén rádőlt a kísérő motorcsónakra, majd elvesztette eszméletét. Páros társa, Kozmann György és trénere, Ludasi Róbert szívmasszázzsal és mesterséges lélegeztetéssel igyekeztek életben tartani, de nem jártak sikerrel, ahogy a kiérkező mentők sem. A későbbi hivatalos jelentés szerint halála természetes módon, szívtágulattal járó szívizombetegség következményeként heveny balszívfél-elégtelenség miatt állt be.
2009.07.14. 10:36
 
 
Nadrágviselésért korbácsoltak meg nőket Szudánban
Nadrágviselésért megkorbácsoltak tíz nőt a szigorú iszlám törvénykezést alkalmazó Szudánban - közölte hétfőn egy újságírónő, akit a megkorbácsoltakkal együtt tartóztattak le. A nők egy kávézóban ültek még múlt pénteken a fővárosban, Kartúmban, amikor a közerkölcs fenntartására létrehozott rendőrség tagjai letartóztatták őket. Ez a hatóság lép fel - nem teljesen következetesen - az alkoholfogyasztás, illetve nők és férfiak közös csoportosulása ellen is. Az egyik letartóztatott, Lubna Huszein újságíró elmondta, hogy fellebbez a vád ellen, amelyet ha a bíróság megalapozottnak tart, akkor 40 korbácsütésre ítélheti őt.
2009.07.14. 10:05
 
 
KSH: a fogyasztói árak egy hónap alatt 0,1 százalékkal nőttek
A fogyasztói árak júniusban 0,1 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Az elemzők maximum 4,0 százalékos inflációt vártak. Egy hónap alatt az élelmiszerek 1,6 százalékos, ezen belül az idényáras élelmiszerek 9,2 százalékos árcsökkenését ellensúlyozta a járműüzemanyagok 5,3 százalékos áremelkedése - mondta Minary Borbála, a KSH osztályvezetője. A maginfláció júniusban 0,4 százalék, 12 havi összehasonlításban 3,2 százalék volt. A nyugdíjas fogyasztói kosárra számított áremelkedés 12 havi indexe júniusban 5,1 százalékot tett ki.
2009.07.14. 09:30
 
 
A magyar ámokfutót bűnösnek találta a Las Vegas-i esküdtszék
A Las Vegas-i magyar ámokfutó az 52 vádpontból 51-ben bűnös - mondta ki helyi idő szerint hétfőn egy nevadai esküdtszék. A vádlott, Steven Francis Zegrean (Zegreán István), ügyvédjei és egy magyar tolmács között ülve, szenvtelenül vette tudomásul az esküdtek ítéletét. A vádak felolvasása húsz, az ítéleté kilenc percet vett igénybe. Zegreán 2007. július 6-án egy Las Vegas-i kaszinóban tüzet nyitott a játékteremben tartózkodókra. Négy embert sebesített meg, egyiküket sem súlyosan. "Nagyon reálisan látta a helyzetét. Tudtuk, nagyon valószínű, hogy elítélik. Börtönbe fog vonulni" - mondta a vádlott ügyvédje, Lynn Avants. Mindazonáltal fellebbezni fognak a büntetési tételek ellen - tette hozzá.
2009.07.14. 08:15
 
 
Agyfejlesztő társadalmi verseny
Az emberi lények agyának mérete az utolsó két évezred alatt a háromszorosára nőtt. Ebben több tényező játszhatott szerepet, de a legvalószínűbb ok a társadalmi verseny, versengés, amihez mind jobb agyi teljesítményre volt szükség - írja a Human Nature legújabb közleménye. Az egész földkerekség élőlényei közül a legnagyobb agya a kék bálnának van: ez átlagosan hat kiló, míg az emberi agyszövet súlya 1,3 kilogramm. A kék bálna testének tömege viszont 60 ezer kilónak felel meg, ami azt jelenti, hogy agyszövete testsúlyának csupán 0,01 százalékát teszi ki, míg az emberi agy a testsúly 1,9 százaléka.
2009.07.14. 07:41
 
 
Ismét elhalasztották az Endeavour útját
Ismét, immár ötödször halasztotta el az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA az Endeavour űrrepülőgép indítását, ezúttal is a kedvezőtlen időjárás miatt kell késleltetni az űrsikló útját. A houstoni irányítóközpont a tervezett indítás előtt néhány perccel, helyi idő szerint hétfő este fújta le a startot, mert zivatarfelhők alakultak ki a floridai Cape Canaveral-i légitámaszponton lévő indítóállás közelében. Az Endeavour indulását egy hónapon belül immár ötödször halasztják. Első két alkalommal - még júniusban - a külső üzemanyagtartálynál észleltek hidrogénszivárgást. Szombaton, majd vasárnap ugyancsak a rossz időjárás akadályozta meg a felbocsátást.
2009.07.14. 07:11
 
 
Kánikulai meleg és extrém UV-B sugárzás várható
Narancs színű riasztást adott ki az Országos Meteorológiai szolgálat az ország déli részére a keddre várható kánikulai meleg miatt, a hőség mellett extrém erősségű UV-B sugárzásra is fel kell készülni az ország egész területén - mondta Csonka Tamás meteorológus. Keddtől kánikulai melegre lehet számítani több napon keresztül, de lesznek különbségek az egyes országrészek között. A jelenlegi előrejelzések szerint a keleti területeken egészen szombatig tart majd a hőség, a Dunántúlon azonban már korábban megkezdődhet az enyhülés. A legmelegebb az ország délkeleti harmadában lehet - mondta a meteorológus.
2009.07.14. 07:00
 
 
Baleset ért leszállás közben egy kisrepülőt Polgár térségében
Ketten könnyebben megsérültek, amikor kisrepülőt ért baleset hétfő este leszállás közben a Hajdú-Bihar megyei Polgár térségében - közölte az MTI-vel a mentőszolgálat ügyeletese. Tájékoztatása szerint telefonon érkezett a bejelentés este hét óra után, miszerint valaki egy kisrepülőt látott lezuhanni. Kiderült, hogy az ultrakönnyű kisgép két személlyel a fedélzetén nem lezuhant, hanem leszállás közben érte baleset. A középkorú és az idősebb férfit könnyű sérülésekkel szállították a mentők a debreceni Kenézy Gyula Kórház traumatológiájára - közölte Ratku Attila mentésvezető az MTI-vel.
2009.07.13. 21:30
 
 
Strasbourgban elbúcsúztatták az újra nem választott EP-képviselőket
Emlékérmet adott át Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament leköszönő elnöke hétfőn Strasbourgban azoknak az EP-képviselőknek, akik 2004-2009 között a testület tagjai voltak, de a június eleji választáson nem sikerült újabb mandátumot szerezniük, vagy nem kívánták folytatni ezt a tevékenységüket. Az újraválasztott képviselők 50,14 százalékos arányt képviselnek az Európai Parlamentben, a fennmaradó helyeket új jelöltek szerezték meg. Az eddigi magyar képviselők fele, 12 EP-tag nyert újabb megbízatást, hozzájuk tíz újonnan bekerülő jelölt csatlakozik. Pöttering a búcsúztató rendezvényen mondott beszédében a demokrácia érvényesülésének nevezte a képviselők cseréjét, és méltatta a távozók tevékenységét.
2009.07.13. 21:05
 
 
NBI: nincs szó arról, hogy az UD Zrt.-vel kapcsolatban ne folyna eljárás
Nincs szó arról, hogy az UD Zrt.-vel kapcsolatban ne folyna eljárás - közölte a Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodája (NBI) hétfőn az MTI-vel. Az NBI arra reagált, hogy hétfőn Futó Barnabás, az UD Zrt. jogi képviselője azt tudatta: mind a hét olyan bűncselekmény ügyében megszüntette a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), amely miatt a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) főigazgatója tett feljelentést az UD Zrt. két vezetője és két dolgozója ellen. Futó azt közölte, hogy a hétfőn átvett határozat szerint mind a hét esetben bűncselekmény hiányában szüntette meg az eljárást az NNI.
2009.07.13. 21:00
 
 
Tevez a Manchester Cityhez igazol
A Manchester City megállapodott Carlos Tevezzel egy ötéves szerződésben, s az argentin labdarúgónak már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton kell átesnie az aláírás előtt. Ezt a klub hétfőn közölte a honlapján. A 25 éves Tevez az elmúlt két idényben a városi rivális Manchester Unitedben futballozott, de kevesellte a játéklehetőséget, ezért a távozás mellett döntött, noha a Vörös Ördögök szintén ötéves kontraktust kínáltak neki.
2009.07.13. 20:45
 
 
Biciklis kuncsaftoknak árengedményt egy bordélyház
Magáévá tette a "zöld" eszmét egy berlini bordélyház: a környezetvédelem jegyében árengedményt ad azon kuncsaftjainak, akik kerékpáron érkeznek. "A recesszió a mi üzletágunkat sem kímélte" - panaszkodott Thomas Götz, a környezetbarát bordély tulajdonosa. "Azt reméljük, hogy a mérsékelt ár vonzó lesz. Ez jó az üzletnek, meg a környezetnek - és persze jó a lányoknak is" - tette hozzá. A drótszamáron érkező ügyfelek - és azok is, akik be tudják bizonyítani, hogy tömegközlekedéssel jutottak el a házhoz - öt eurós kedvezményt kaphatnak a 45 perces szolgáltatás 70 euróban megállapított tarifájából. Mint Götz mesélte: a környezetbarát ajánlat bejött.
2009.07.13. 20:35
 
 
Retkes Attila: Kóka Jánosnak az az egyetlen lehetősége, hogy lemond
Kóka Jánosnak az az egyetlen lehetősége, hogy lemond a frakcióvezetőségről - mondta az MTI-nek adott interjújában hétfőn Retkes Attila. A vasárnap megválasztott pártelnök közölte, ha a szabad demokraták frakcióvezetője ezt nem teszi meg, akkor az ügyvivő testület (üt) is fel fogja erre szólítani őt. A pártelnök úgy fogalmazott, hogy ha Kóka János demokrata és az SZDSZ-ben szeretne politizálni, akkor erős erkölcsi kötelezettsége van arra, hogy minél hamarabb lemondjon a frakcióvezetőségről, mert erre döntő többséggel szólította fel a küldöttgyűlés, amelynél magasabb szintű döntéshozatali szervezet nincs a párton belül. Kijelentette, hogy az SZDSZ teljes tagságát képviselő küldöttek is támogatták a lemondásról szóló javaslatot.
2009.07.13. 20:00
 
 
Jóváhagyta az Európai Bizottság a magyar lakáshitel-támogatási programot
Jóváhagyta az Európai Bizottság hétfőn a magyar lakáshitel-támogatási programot, amelynek célja a jelenlegi gazdasági visszaesés által sújtott lakástulajdonosok segítése. Mint Brüsszelben kiadott közleményében az Európai Unió végrehajtó testületet emlékeztetett rá, a program értelmében a magyar állam úgynevezett áthidaló kölcsönökre vállal kezességet, amelyekből a tulajdonosok - legfeljebb két éven keresztül - az eredeti lakáscélú kölcsön havi részleteinek egy részét törleszthetik. A bizottság megállapította, hogy az intézkedés összeegyeztethető az uniós előírásokkal, mivel magánszemélyeknek nyújtott olyan állami támogatásról van szó, amely szociális jellegű, és megkülönböztetés nélkül adják.
2009.07.13. 19:00
 
 
Konrád György kilépett az SZDSZ-ből
Konrád György hétfőn hivatalosan is kilépett az SZDSZ-ből - erősítette meg az érintett az MTI-nek. A párt egykori alapítója közölte, nem tetszik neki a vasárnap elnökké választott Retkes Attila "nyegle modora", amellyel az új vezető az elődeiről beszélt, akiket ő viszont nagyra tart. Hozzátette, az sem nyerte el a tetszését, hogy a pártelnök olyan dolgokért kért bocsánatot, amelyeket nem ő tett, így ez a bocsánatkérés valójában váddá alakult át. Rosszallását fejezte ki azért is, hogy a szabad demokraták megválasztott képviselőit Retkes Attila "mintegy érvénytelen képviselőkké nyilvánítja". Mondandóját összegezve közölte, "kapkodó és megalapozatlan álláspontnak" tekinti az elnök által elmondottakat.
2009.07.13. 18:00
 
 
Videojáték készül Michael Jacksonról
Az 1990-ben készült Moonwalker után egy újabb videojáték készül a nemrég elhunyt Michael Jacksonról. Az MJ Productions szoftverét állítólag már több hónapja fejlesztik. A Michael Jackson' Mooowalker a '90-es években a Sega Genesis egyik legismertebb játéka volt, azonban most úgy tűnik, a híres popsztár poszthumusz formában is visszatér a videojátékok világába. Az MJ Productions közölte, hogy már több hónapja dolgozik a játékon és nem a sztár váratlan halálán akarnak nyerészkedni. "Biztos vagyok abban, hogy a dráma ellenére is ki fogják adni, hiszen Michael imádta a játékokat" - mondta az MJ Productions egyik képviselője.
2009.07.13. 18:00
 
 
A Nemzetközi Sportdöntőbíróság augusztus 26-án dönt Pars Krisztián ügyében
A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) augusztus 26-án hozza meg végleges döntését a pekingi olimpiáról doppingvétség miatt kizárt két fehérorosz kalapácsvető ügyében, így az eredetileg negyedik Pars Krisztián várhatóan csak ezt követően kapja majd meg ezüstérmét. A határozatot eredetileg hétfőn közölte volna szervezet, amely azonban arról adott tájékoztatást, hogy újabb dokumentumokat kért be az ügyben. A játékokon második Gyevjatovszkij és harmadik Tyihon eredményét december 11-én törölte a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), amely ezt követően kérte fehérorosz tagszervezetét a medálok visszaszolgáltatására. A fehéroroszok ugyanakkor - minden szabályt "felrúgva" - még mindig nem küldték vissza az érmeket.
2009.07.13. 17:55
 
 
Tóásó Elődnél járt a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa Bolíviában
Többször is meglátogathatta a terrorizmussal gyanúsított Tóásó Elődöt a Magyar Baptista Szeretetszolgálat munkatársa a bolíviai San Pedro börtönben, és ellátmányt juttatott el hozzá. Az élete nincs közvetlen veszélyben - közölte a szolgálat az MTI-vel hétfőn. Az elmúlt nyolc nap alatt több mint 24 órát töltött az előzetes letartóztatásban lévő, 28 éves magyar fogolynál, és ruhát, élelmet és a mindennapi élethez szükséges cikkeket juttatott be a börtönbe a vezetőség engedélyével a fiatalember számára - mondta el telefonon az MTI-nek Lukács Csaba, a szervezet munkatársa La Pazból. Tóásó a börtön politikai foglyok részére fenntartott részlegében van, és nagy szerencséjére megkapott egy egész cellát, amelyen nem kell másokkal osztoznia.
2009.07.13. 17:25
 
 
Boksz: Balzsay Károly Klicskóval készül a budapesti címvédő meccsre
Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoka két héten keresztül a nehézsúly egyik legjobbjával, az ukrán Vitalij Klicskóval készül a német Robert Stieglitz elleni, budapesti címvédő mérkőzésére. A szervezők hétfői tájékoztatása szerint a 29 éves magyar ökölvívó augusztus 3-tól Tirolban edzőtáborozik, ahol edzője, Fritz Sdunek, vele és Klicskóval foglalkozik majd. Az ukránt a szeptember 12-i, David Haye elleni összecsapásra készíti fel a tréner. "Hízelgő, hogy Fritz ennyire ragaszkodik hozzám" - mondta Balzsay. A Balzsay Károly-Robert Stieglitz nagyközépsúlyú WBO-világbajnoki címmérkőzést augusztus 22-én rendezik a budapesti SYMA Csarnokban.
2009.07.13. 17:20
 
 
MSZP: "üres duma", amit Orbán Viktor mond a Jobbikról
Az MSZP szerint "üres duma", hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kormányra kerülése esetén nem lép majd koalícióra a Jobbikkal, hiszen már most is az ország több mint egy tucatnyi helyén együttműködik a két párt - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője hétfőn az MTI-nek. A kormánypárt szóvivője ezt annak kapcsán mondta, hogy Orbán szombaton úgy fogalmazott, ha lesz egy olyan kormány, amelyet ő fog vezetni, annak nem lesz sem MSZP-s, sem jobbikos tagja. Nyakó szerint a Fidesz elnöke ugyanezt mondta Torgyán Józsefről, a Független Kisgazdapárt elnökéről is, aztán mégis politikai frigyre lépett vele.
2009.07.13. 17:00
 
 
Spielberg megcsinálná az Indiana Jones 5-öt
Ha készülne egy jó forgatókönyv, Steven Spielberg nem zárkózna el egy újabb Indiana Jones-epizód leforgatásától. Az Oscar-díjas filmes erről egy moszkvai napilap hétfői számában beszélt. A Moszkovszkij Komszomolecnek Spielberg azt mondta: abszolút elképzelhető, csak egyelőre nincs hozzá forgatókönyv. Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című negyedik Indy-film bemutatása után szinte azonnal elkezdődött a találgatás, hogy vajon készül-e ötödik rész a rendkívül népszerű mozisorozathoz. Bár Harrison Ford, a kalandfilmsorozat sztárja hétfőn betöltötte a 67. évét, láthatóan remek formában van, így rajta biztos nem múlik a dolog.
2009.07.13. 16:08
 
 
Bajnai: a kormány továbbra is több forrásból akar gázt hozni Magyarországra
A magyar kormány továbbra is több forrásból akar gázt hozni Magyarországra - reagált Bajnai Gordon Ankarában arra, hogy a Fidesz felszólította a kormányt, a választásokig függessze fel a Déli Áramlat gázvezeték munkálatainak előkészítését. A miniszterelnök magyar újságíróknak a Nabucco gázvezetékről szóló ünnepélyes aláírási ceremónia után arról beszélt: a hosszú távú energiabiztonság érdekében a kormány tudatosan nyitva hagyja a lehetőségét annak, hogy a lehető legtöbb helyről, a lehető legjobb áron szerezzen be gázt. Hangsúlyozta: a lehetséges források között az első helyen a Nabucco-vezeték áll, de még nehéz az út előttük. A lehetőségek közt beszélt a Déli Áramlatról, illetve a horvát gáz tengeri szállításáról.
2009.07.13. 16:00
 
 
Teljes a dohányzási tilalom Olaszország pályaudvarain
Tovább szigorítják Olaszországban a 2005 óta érvényben lévő dohányzási tilalmat: a pályaudvarok csarnokai után már a peronokon sem lehet többé rágyújtani. Aki mégis megteszi, súlyos pénzbüntetésre számíthat. A dohányzáson ért várakozókat 27 és 550 euró (7500 - 152 ezer forint) közötti bírsággal sújthatják, a legmagasabb összeget azokra szabják ki, akik 12 év alatti gyermekek vagy terhes nők közelében gyújtanak rá. A cigarettázók a pályaudvarokon dohányzásra kijelölt zónákban hódolhatnak szenvedélyüknek. Az új szabályokat Velence, Mestre, Terviso és Portogruaro pályaudvarain már tesztelték is, ezeken a helyeken már bevezették a szigorításokat.
2009.07.13. 15:15
 
"Jackson 3" néven állítaná színpadra unokáit Joe Jackson
Joe Jackson színpadra küldené unokáit: az elhunyt Michael Jackson három gyereke "Jackson Three" néven szerepelne - állítja az énekes életrajzán dolgozó Ian Halperin. A Jackson família 79 éves feje a jövő évre tervezi a 12 éves Prince Michael, a 11 éves Paris és a 7 éves Prince Michael II színpadra küldését - számolt be a The Daily Telegraph internetes kiadása. Az erről szóló tervek azt követően kaptak szárnyra, hogy Joe Jackson újságíróknak úgy nyilatkozott: Paris előadói tehetséggel bír, míg a Blanket néven emlegetett legkisebb csemete nagyon jó táncos. A családfő terve azonban a Jackson klán jó néhány tagját felháborította, szerintük a turnézás csak a gyerekek kizsákmányolását jelentené.
2009.07.13. 15:05
 
 
Eljárást indított a BRFK a Magyar Gárda újjáalakulása miatt
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást indított annak tisztázására, ki vagy kik követhettek el jogsértést szombaton azzal, hogy részt vettek egy feloszlatott társadalmi szervezet vezetésében - mondta Bencze József főkapitány hétfőn az MR-1 Kossuth Rádiónak. A rádió híre szerint a rendőrség az ügyészségtől kérte annak kivizsgálását is, hogy történt-e a tüntetésen hatósági intézkedés elleni izgatás. Szombaton a Jobbik Magyarországért Mozgalom nagygyűlést tartott a Szabadság téren, ahol közfelkiáltással újjáalakult a Magyar Gárda mozgalom, majd a rendőrség közölte, hogy "aki a bíróság által jogerősen feloszlatott társadalmi szervezet vezetésében vesz részt, bűncselekményt követ el".
2009.07.13. 15:00
 
 
Megvan a vb-csapat kajak-kenuban
Kihirdette csapatát az év fő eseményére, a kanadai Dartmouth-ban augusztus 13. és 16. között sorra kerülő világbajnokságra Storcz Botond, a kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya. A szövetség (MKKSZ) elnöksége a szakmai bizottság támogatása mellett elfogadta az összeállítást. A legtöbb számban a válogatók alapján már ismert volt az induló(k) személye, három négyessel és a váltókkal kapcsolatban azonban hétfőn fedte fel lapjait a szakember. A férfi kajakosok legrövidebb távján a Kadler, Gyertyános, Beé, Boros összeállítású kvartett szállhat vízre a tengerentúlon, míg a kenusoknál 200 m-en Horváth, Bozsik, Németh és Foltán, 1000 m-en pedig Korisánszky, Széles, Varga és Sarudi alkotja a csapatot.
2009.07.13. 14:55
 
 
Javier Solana szerint eltörölhetik a szerbek vízumkötelezettségét
Az EU valószínűleg eltörli a szerbek vízumkötelezettségét - közölte hétfőn Belgrádban Javier Solana, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője. Néhány napon belül nagyon jó hírekre számíthatnak a vízumliberalizációval kapcsolatban - fogalmazott a politikus, aki egynapos látogatásra érkezett a szerb fővárosba. Vuk Jeremic, a Solanát a repülőtéren fogadó külügyminiszter szintén diplomataként üzent: bízhatunk abban, hogy nagyon rövid időn belül jó híreket kapunk. A belgrádi sajtó már hetek óta csaknem naponta közöl - magukat megnevezni nem akaró forrásoktól származó - brüsszeli híreket, amelyek szerint Szerbia felkerül az úgynevezett "fehér" schengeni listára, tehát állampolgárai vízum nélkül utazhatnak az EU-térségbe.
2009.07.13. 14:45
 
Urumcsiban a rendőrök két ujgurt lelőttek
Hivatalos közlés szerint a kínai rendőrök lelőttek két ujgurt, egy harmadikat pedig megsebesítettek hétfőn Urumcsiban, egy héttel azután, hogy a hatóságok levertek egy számos halálos áldozatot követelő etnikai zavargást a nyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur Autonóm Terület székhelyén. A terület kormánya jogosnak nevezte, hogy a rendfenntartók fegyverüket használták. A hatóságok közlése szerint az ujgurok hétfőn újra hivatalokra támadtak és erőszakos incidenseket szítottak. A rendőrök három olyan ujgurra lőttek, akik késekkel és furkósbotokkal támadtak egy negyedik ujgurra. A rendőrök előbb figyelmeztető lövéseket adtak le, majd miután így sem tudták megfékezni a támadókat, célzott lövéseket adtak le a támadókra.
2009.07.13. 14:00
 
 
Lemondott országgyűlési mandátumáról Áder és Deutsch
Hétfői hatállyal lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról Áder János és Deutsch Tamás, az európai parlamenti választáson mandátumot nyert fideszes politikusok. Áder János esetében időközi választást kell tartani, Deutsch Tamás mandátumának betöltőjét a Fidesz jelöli ki. A két politikus a június 7-i EP-választáson mandátumot nyert az Európai Parlamentbe, és a hatályos törvények értelmében a két megbízatás összeférhetetlen egymással, ezért már korábban bejelentették, hogy lemondanak országgyűlési képviselői mandátumukról. Deutsch Tamás a Fidesz országos listáján szerzett mandátumot, míg Áder János a Győr-Moson-Sopron megyei Csornán szerzett egyéni mandátumot 2006-ban.
2009.07.13. 14:00
 
 
Mind a hét nyomozást megszüntették az UD Zrt.-vel kapcsolatban
Mind a hét olyan bűncselekmény ügyében megszüntette a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), amely miatt a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója tett feljelentést az UD Zrt. két vezetője és két dolgozója ellen - közölte az UD Zrt. jogi képviselője az MTI-vel. A hétfőn átvett határozat szerint mint a hét esetben bűncselekmény hiányában szüntette meg az eljárást az NNI - közölte Futó Barnabás. Az ügyvéd közleménye szerint a 10 hónapos nyomozás során sem az UD Zrt., sem konkrét személyek ellen büntetőeljárás nem indult és jelenleg sem folyik. Egyúttal cáfolta az egyes médiumok által tett híresztelést, hogy az UD Zrt.-vel szemben még több bűncselekmény miatt nyomozást fognak indítani.
2009.07.13. 13:44
 
 
Kaczynski aláírja a lisszaboni szerződést, amint az írek elfogadják azt
Lech Kaczynski lengyel elnök hétfőn leszögezte, hogy ha a megismételt írországi népszavazáson a választók elfogadják a lisszaboni szerződést, még aznap ő is aláírja a dokumentumot. Kaczynski ezt azután jelentette ki, hogy Varsóban tárgyalt Horst Köhler német elnökkel. Az Európai Unió működését szabályozni hivatott szerződés ügye még Németországban sem zárult le, mivel az alkotmánybíróság a német alkotmánnyal összeegyeztethetőnek minősítette ugyan a reformszerződést, de kikötötte, hogy a ratifikációs folyamat lezárása előtt egy külön törvényben növelni kell a parlament két háza, a Bundestag és a Bundesrat európai beleszólási jogait.
2009.07.13. 13:41
 
 
Mol: a Nabucco vezeték megvalósulása energiapolitikai kérdés is
A Nabucco nagyon jó koncepcióra épül, a gáznak piacot ad, a fogyasztóknak pedig energiát, ám egy ekkora jelentőségű vezeték építése legalább annyira energiapolitikai, mint gazdasági kérdés - idézi a Mol Nyrt. Mosonyi Györgyöt, a cég vezérigazgatóját azt követően, hogy hétfőn Ankarában aláírták a vezeték megvalósítását elősegítő kormányközi megállapodást. A közlemény szerint a vezeték megvalósulásához az állami szándékok koordinálása és egy európai szintű garanciavállalás is szükséges. Ugyanakkor Mosonyi György szerint a kormányközi aláírás a megvalósulás egyik legfontosabb akadályát hárítja el.
2009.07.13. 13:35
 
 
Extrém magas lehet a héten az UV-B sugárzás
Extrém magas, akár a 8,3-es értéket is meghaladó UV-B sugárzásra kell számítani a héten az ország területén, ezért hétfőn riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az OMSZ közleményében azt kérte: ha lehetséges, a riasztás visszavonásáig napközben 11 és 15 óra között mindenki kerülje a napozást, és később is használjon fényvédő krémet, illetve fokozottan ügyeljenek a leégés elleni védelemre azok, akik a napon tartózkodnak. A szerdai nappal második fokozatú hőségriasztást rendel el az országos tiszti főorvos is - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) hétfőn.
2009.07.13. 13:00
 
 
Uniós szintű népszámlálás lesz 2011-ben
Az Európai Unió tagállamaiban 2011-ben népszámlálást tartanak; Magyarországon 2011. október 1-je és november 30-a között veszik fel a polgárok adatait - olvasható az Országgyűlés honlapján található törvényjavaslatban. A Molnár Csaba kancelláriaminiszter által június végén beterjesztett, a 2011-es népszámlálásról szóló javaslat indoklása szerint az Európai Parlament és az Európai Tanács 2008-ban rendeletben írta elő, hogy a tagországoknak 2011-ben nép- és lakásszámlálást kell tartaniuk. A törvényjavaslat szerint a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által szervezett népszámláláson gyűjtött adatok kizárólag statisztikai célra használhatók.
2009.07.13. 12:56
 
 
Aláírták a kormányközi megállapodást a Nabucco gázvezetékről
A részt vevő országok vezetői hétfőn Ankarában aláírták a kormányközi megállapodást a Nabucco földgázvezetékről. Az ötven évre szóló egyezmény aláírói: Ausztria, Magyarország, Románia, Bulgária és Törökország. A magyar delegációt Bajnai Gordon miniszterelnök vezeti, a küldöttség tagja Kóka János is, az Országgyűlés Nabucco-bizottságának elnöke. A megállapodás szövegét a Külügyminisztérium hamarosan nyilvánosságra hozza - közölte Bayer Mihály, a magyar utazó Nabucco-nagykövet Ankarában. Beszámolt arról, hogy a kormányközi megállapodás összhangot teremt a török és az európai szabályozás között annak érdekében, hogy a Nabucco számára egységes és versenyképes nemzetközi jogi környezetet biztosítson.
2009.07.13. 12:00
 
 
Nyereséges volt a Balaton Sound és a VOLT fesztivál is
Pénzügyileg is eredményes volt az idén a Balaton Sound és a VOLT fesztivál; a rendezvényeket szervező Sziget Kft. szerint ez azt mutatja, hogy a nyári fesztiválozási kedvet egyelőre nem vetették vissza a kedvezőtlen gazdasági folyamatok. A hétvégén zárult, harmadik alkalommal megrendezett Balaton Soundot követő első számítások szerint a rendezvény - a 2008-as évhez képest mintegy 50 százalékkal magasabb - 200 millió forintot meghaladó eredménnyel zárt. Az egy héttel korábban megrendezett soproni VOLT Fesztivál pedig több mint 70 millió forintos nyereséget hozott - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.
2009.07.13. 11:49
 
 
PM: szeptember végére 1.067,7 milliárdos hiány várható
Önkormányzatok nélkül júniusban az államháztartás 245,9 milliárd forint hiánnyal zárt, szeptember végére 1.067,7 milliárd forintot vár a Pénzügyminisztérium (PM), ez a GDP 4,1 százaléka - jelentette be a hétfői sajtótájékoztatatóján Katona Tamás államtitkár. Júniusban az államháztartás deficitje megegyezett az előzetesen közölt 245,9 milliárd forinttal és kedvezőbb a PM által várt 276,1 milliárdnál. Az első félévben a pénzforgalmi hiány 814,6 milliárd forint volt, ami a GDP 3,1 százalékával egyenlő. Erre az évre GDP arányosan pénzforgalmi szemléletben (önkormányzatok nélkül) 991,8 milliárd forint hiányt vár a Pénzügyminisztérium, ami a GDP 3,8 százaléka.
2009.07.13. 11:37
 
 
Bajnai: Magyarország elkezdi a tárgyalást a Nabucco-konzorciummal
Magyarország még ebben a hónapban megkezdi a tárgyalásokat a Nabbuco-konzorciummal a gázvezeték megépítésének gyakorlati megvalósításáról - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a Nabucco földgázvezetékről szóló kormányközi megállapodás aláírása előtt Ankarában. Az aláírási ceremónia az érintett országok vezető politikusainak beszédeivel kezdődött hétfőn a török fővárosban. Bajnai Gordon rövid felszólalásában hangsúlyozta: Magyarország javasolta, hogy a vállalkozásnak legyen egy magas szintű politikai testülete, amelyben a részt vevő országok vezető politikusai követnék nyomon a vezeték megvalósulásának folyamatát.
2009.07.13. 11:00
 
 
Újabb baleset az indiai fővárosban épülő hídnál
Újabb baleset történt hétfőn az indiai Újdelhiben annál az épülő metróhálózati hídnál, amelynek több gerendája vasárnap leesett az egyik pillérről, és hat ember halálát okozta. Négy autódaruval megpróbálták felemelni az egyik leesett acélgerendát, de az egyik daru nem működött, a másik három pedig nem bírta el a terhet, s mind a három autódaru orra bukott. Az indiai televízió képeinek tanúsága szerint a soktengelyű teherautók hátukkal az égnek meredtek, a darukarok pedig összeroncsolódva a földön hevertek. Ebben a balesetben legkevesebb négy munkás megsérült. A vasárnapi balesetnek a hat halálos áldozaton kívül 13 sérültje van.
2009.07.13. 10:00
 
 
Alakuló plenáris ülést tart az Európai Parlament
Vezető tisztségviselőinek megválasztásával megtartja alakuló plenáris ülését az Európai Parlament a héten Strasbourgban. A június 4-7. között tartott európai parlamenti választáson a szavazók összesen 736 képviselőt küldtek az Európai Unió választott parlamentjébe. Ezek 7 frakcióba tömörülnek, 28-an pedig frakción kívüliek. Magyarország 22 hellyel rendelkezik, a határon túli magyar pártok összesen 5 képviselőt küldtek az EP-be. A legnagyobb frakciót a kereszténydemokrata-konzervatív erők tömörülése, az Európai Néppárt alkotja 265 taggal. Itt található a legtöbb magyar képviselő is.
2009.07.13. 10:00
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay tíz helyet javított
A várakozásoknak megfelelően a vasárnap, Budapesten tornagyőztes Szávay Ágnes tíz helyet javítva egy héttel ezelőtti pozícióján a 27. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet. A magyar játékos döntőbeli riválisa, a svájci Patty Schnyder két helyet ugrott előre, így jelenleg a 19. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint Czink Melinda egy helyet rontva az 53. a rangsorban.
2009.07.13. 09:35
 
 
Atlétika: Pars Krisztián megint nyert
Pars Krisztián ezúttal a finnországi Lappeenrantában rendezett atlétikai versenyen nyerte meg a férfi kalapácsvetést. Az olimpiai ezüstérmes szombathelyi dobó ezzel továbbra is veretlen idén, ráadásul javuló formát mutat, hiszen az elmúlt viadalokkal ellentétben vasárnap újra 80 méter feletti eredménnyel, 80,53 méterrel zárt. Pars a verseny honlapja szerint óriási fölénnyel, több mint három és fél méterrel előzte meg a 76,95 méterig jutó finn Olli-Pekka Karjalainent.
2009.07.13. 09:18
 
 
Pixrael: fotók a százéves Tel-Avivról Budapesten
A százéves Tel-Avivot mutatja be csütörtöktől a Pixrael szabadtéri fotókiállítás Budapesten, az Erzsébet téri Gödör sétányon. Az érdeklődők egy hónapon keresztül ötven fotót tekinthetnek meg - közölte a szervező Kidma Egyesület. A Pixrael kiállítást most rendezik meg másodszor. A tavalyi sikeres fotópályázat után idén tavasszal a szervezők újra felhívást tettek közzé; a téma ezúttal "a sosem alvó, kontrasztokkal teli" százéves város, Tel-Aviv volt. A profi és amatőr fotósok öt kategóriában - régi-új város, cool jews, kontrasztok, Tel-Aviv feeling, mindennapok - küldhették el felvételeiket az izreali fővárosról.
2009.07.13. 09:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029[2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista