2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Szeptember 10-én lesz a Bajnai-Fico találkozó
Szeptember 10-én délután találkozik egymással Bajnai Gordon magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök - közölte a kormányszóvivő. Szollár Domokos a helyszínről csak annyit mondott, hogy a találkozó a magyar-szlovák határ közelében lesz. A magyar miniszterelnök szerint a problémákról és az együttműködésről egyaránt beszélni kell az egyeztetésen. A nyelvtörvény ügye megkerülhetetlenül fontos, csakúgy mint a két ország közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése - közölte. A szóvivő hangsúlyozta: a párbeszéd célja, hogy érdemben csökkentsék a két ország közötti feszültséget.
2009.09.01. 15:30
 
 
A szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoztak Dunaszerdahelyen
Több ezer ember részvételével tiltakozó nagygyűlést tartottak kedden délután Dunaszerdahelyen, a helyi labdarúgó-stadionban a szlovákiai államnyelvtörvény közelmúltban elfogadott módosítása ellen. A Kiállunk a jogainkért jelszó alatt zajló nagyszabású akciót, amelyre Szlovákián kívül Magyarországról és Romániából is érkeztek résztvevők, a Magyar Koalíció Pártja és a civil szervezeteket tömörítő Szlovákiai Magyarok Kerekasztala kezdeményezte és szervezte meg. A mintegy háromórás rendezvényen politikai beszédek hangzottak el. A résztvevők egy nyilatkozatot is elfogadtak, amelyben tiltakoztak az államnyelvtörvény ellen, s kiálltak a szlovákiai magyarság jogainak megerősítése mellett.
2009.09.01. 14:55
 
 
Ukrajna és Oroszország rendezte gázvitáját
Oroszország és Ukrajna rendezte minden, a gázellátással kapcsolatos vitáját - közölte kedden az ukrán kormányfő. Julija Tyimosenko ezt azután jelentette be, hogy a lengyelországi Sopotban tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnökkel. A két kormányfő elmondta: Ukrajnának csak azt a gázt kell kifizetnie, amit ténylegesen felhasznált. Putyin hozzátette: a globális pénzügyi válság érezteti a hatását Ukrajna és Oroszország gazdaságában. Ezért ezt figyelembe kell venni a két ország közötti elszámolásban, és a gázszállításban. Tyimosenko hozzátette: amíg ennyire bonyolult a gazdasági helyzet, Ukrajna csak az általa ténylegesen felhasznált gáz árát fizeti ki.
2009.09.01. 14:45
 
 
Cozma-ügy: a rendőrség régóta név szerint ismeri a sportoló gyilkosát
A rendőrség már a nyomozás kezdete óta név szerint ismeri Marian Cozma, a román válogatott veszprémi kézilabdázó gyilkosát - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hangsúlyozta, hogy a rendőrség már több sajtótájékoztatón is nyilvánosságra hozta ezt a tényt. Természetesen az elkövető nevét ezután sem közlik, ugyanakkor azt is többször elmondták már, hogy az emberölés gyanújával három személyt gyanúsítanak: R. Sándort, N. Győzőt és Sz. Ivánt. Megjegyezte: bizonyítani tudják, hogy ki szúrta meg Marian Cozmát, illetőleg Ivan Pesicet, a horvát válogatott és az MKB Veszprém kézilabdázóját, mint ahogy azt korábban is elmondta már a főkapitányság bűnügyi igazgatója.
2009.09.01. 14:30
 
 
F1: Massa valószínűleg jövőre versenyezhet újra
A Forma-1-es Ferrari csapat azzal számol, hogy a következő szezon rajtjánál már biztosan autóba ülhet a brazil Felipe Massa, aki a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet. Ezt a maranellói istálló kedden hozta nyilvánosságra hivatalos honlapján, s beszámolt arról is, hogy a 28 esztendős versenyző vasárnap Miamiba utazott, ahol különböző vizsgálatokon vett részt. "Boldog vagyok, hogy jó eredményeket kaptunk" - mondta Massa. "Lesz még egy apró műtétem a következő napokban, aztán megkezdhetem a fizikai felkészülést, és gokartozhatok is. Hogy mikor ülök vissza Forma-1-es autóba, azt még nem tudom pontosan, de nem fogok kapkodni, inkább lépésről lépésre haladok."
2009.09.01. 13:38
 
 
Fico: a szlovák-magyar viszony mai helyzetéért a sajtó is felelős
Robert Fico szerint a sajtó nagymértékben felelős azért, milyen állapotban van ma a szlovák-magyar viszony. "Kapcsolják be Magyarországon a televíziót, a rádiót, vagy nyissák ki az újságokat. Függetlenül attól, hogy liberális, konzervatív, baloldali lapot vagy bulvárt olvasnak, mindegyik ugyanazt mondja: Szlovákia ellen, Szlovákia ellen, Szlovákia ellen, még ha az elnöküket nem is nagyon kedvelik. Nyissák ki a szlovák lapokat. Az sírni való. Én sehol sem láttam annyi újságírót, akik saját országukat piszkítják, mint Szlovákiában. Ez egyszerűen nem normális." - jelentette ki a szlovák kormányfő abban az interjúban, amelyet a SITA hírügynökség közölt kedden.
2009.09.01. 13:25
 
 
F1: Ecclestone szerint a Renault kiléphet a Forma-1-ből
Bernie Ecclestone, a Forma-1 jogtulajdonosa szerint elképzelhető, hogy a Renault távozik a Forma-1-ből, amennyiben a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vétkesnek találja az istállót a tavalyi, Szingapúri Nagydíjon történt incidens miatt. A FIA vasárnap jelentette be: vizsgálatot indított egy tavalyi futamon történt gyanús baleset miatt. A szervezet részleteket nem közölt, de több autósporttal foglalkozó szaklap - például az autosport.com és a grandprix.com -, illetve a brazil Globo televíziós csatorna is úgy tudja, hogy a tavalyi, Szingapúri Nagydíjon történt incidens a vizsgálat tárgya. "Jelenleg nagyon nem hiányzik a sportágnak egy ilyen eset" - mondta Ecclestone kedden a brit Timesnak adott interjújában.
2009.09.01. 12:56
 
 
Haditechnikai termékkel visszaéléssel gyanúsítják az UD Zrt. egyik vezetőjét
Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség az UD Zrt. egyik vezetőjét haditechnikai termékkel visszaélés gyanúja miatt. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) kedden közleményben tudatta: hétfőn "gyanúsítottként hallgatta ki T. J. budapesti lakost, hét rendbeli visszaélés haditechnikai termékkel és szolgáltatással, illetőleg kettős felhasználású termékkel bűntettének megalapozott gyanúja miatt". Az MTI úgy tudja, T. J. monogram Tóth Jánost, az UD Zrt. Vagyonvédelmi Zrt. egyik tulajdonosát jelöli.
2009.09.01. 12:25
 
 
Tíz éves csúcson a munkanélküliség az euróövezetben
Tíz éves csúcsra emelkedett a munkanélküliség az euróövezetben júliusban. Az Eurostat kedden ismertetett adatai szerint 9,5 százalék volt a ráta a júniusi 9,4 százalékot követően. A 16 tagot számláló euróövezet országaiban júliusban 167 ezerrel 15,09 millióra emelkedett az állás nélkül lévők száma. Az Európai Unió 27 tagországában 9 százalék volt a munkanélküliség júliusban és 8,9 százalék júniusban. Az állástalanok száma 225 ezerrel nőtt júliusban 21,8 millióra. Változatlanul Spanyolországban a legnagyobb, 18,5 százalék a munkanélküliség, a következő Lettország 17,4 százalékkal és Litvánia 16,7 százalékkal. A legkisebb rátát Hollandiában mérték, 3,4 százalékot, Ausztriában 4,4 százalék volt a mutató.
2009.09.01. 12:20
 
 
Több ezer utas rekedt reptereken a SkyEurope csődje miatt
Utasok ezrei rekedtek európai reptereken kedden, miután a SkyEurope keddre virradóra jelezte: valamennyi járatát azonnali hatállyal felfüggeszti. A társaság szóvivője közölte: senkit nem tudnak elszállítani. A Malév kedden azt közölte az MTI-vel, hogy 99 eurót kér egy útért bármely célállomásról Budapestre a SkyEurope jegy felmutatásával. A Prágába utazók, vagy onnan indulók ugyancsak 99 euróért kaphatnak repülőjegyet 10 olyan célállomásra, ahová a Malévnak menetrendszerinti járata van. Ezekre az utakra a Malév a budapesti bázisán keresztül szállítja az utasokat.
2009.09.01. 11:52
 
 
Bajnai: be kell betonozni, amit eddig tettünk
Bajnai Gordon szerint a válságkezelés egyik legfontosabb állomásához értek, amit eddig tett a kormány, azt bele kell foglalni a jövő évi költségvetésbe, "be kell betonozni"; a miniszterelnök a 2010-es büdzsét első olvasatban tárgyaló rendkívüli kormányülés elején beszélt erről kedden. A kormányfő úgy fogalmazott, hogy a jövő évi költségvetés az adócsökkentésről, a közbiztonságról és a munkáról szól. Mint mondta: a válság még tart, ezért folytatni kell a válságkezelést, további takarékosságra van szükség. Bajnai Gordon hangsúlyozta: takarékos költségvetést készítenek, ezt követeli meg a válság, a józan ész és Magyarország érdeke is.
2009.09.01. 11:25
 
Csoknyai István lett a férfi kézilabda-válogatott kapitánya
Csoknyai István lett a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya - döntött keddi ülésén a magyar szövetség elnöksége. A 45 éves szakember megbízatása 2012. augusztus 31-ig szól. Segítője Vladan Matic, a Pick Szeged vezetőedzője lesz. Csoknyai elődje, Hajdu János július 17-én bejelentette: inkább marad a szövetség szakmai igazgatója, nem kíván kettős feladatot ellátni. Csoknyai a továbbiakban is marad a bajnok MKB Veszprém másodedzője.
2009.09.01. 11:15
 
 
Szlovák külügyminiszter: két héten belül megtartják a Bajnai-Fico találkozót
Két héten belül megtartják a magyar-szlovák miniszterelnöki találkozót - közölte Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter. A tárcavezető az osztrák hírügynökségnek adott interjút hétfőn, azután, hogy tárgyalt magyar partnerével, Balázs Péterrel. "Egy sor konkrét lépésről megállapodtunk, ezek közül az egyik, amely igen látványos, egy találkozó a két miniszterelnök között, amelyre két héten belül sor kerül" - mondta. Hozzátette, tájékoztatta a magyar külügyminisztert a szlovák "nyelvtörvény gyakorlatba való átültetésével kapcsolatos lépésekről, amelyek azt bizonyítják és azt biztosítják, hogy ez egy olyan törvény, amely semmiképpen nem csorbítja a nemzeti kisebbségek jogait".
2009.09.01. 11:00
 
 
A brit kormányfő nemzetközi fellépést akar a túlzott bankprémiumok ellen
Összehangolt és "kemény" nemzetközi fellépést helyezett kilátásba az "eltúlzott" banki prémiumok ellen kedden ismertetett nyilatkozatában a brit kormányfő, aki azonban nem támogatta nyíltan a bankári javadalmazások törvényi szabályozását. Gordon Brown a Financial Timesnak adott interjúban azt mondta: el kell érni, hogy a bankszférában folyósított prémiumok a hosszú távú sikeres tevékenységet, és ne a rövid távú spekuláció hozadékát jutalmazzák. Brown szerint emellett lehetővé kell tenni azt is, hogy a bankok visszavehessék a már kifizetett jutalmakat, ha a banki alkalmazottak teljesítménye a folyósítás után romlik.
2009.09.01. 10:45
 
 
Sylvester Stallone az ötödik Rambóra készül
Az ötödik Rambo-filmre készül Sylvester Stallone: a 63 éves akciósztár nem csak a főszerepet vállalta, hanem a rendezői székbe is ő ül, akárcsak a tavaly bemutatott negyedik epizódnál. A rettenthetetlen hős ezúttal emberkereskedők és kábítószerbárók hálóján verekszi át magát, hogy kiszabadítson egy elrabolt kislányt, akit a mexikói határ közelében tartanak fogva - számolt be róla a Variety online kiadása a hét végén. A Nu Image/Millenium Films a közelmúltban adott zöld utat filmnek, a produkció forgatása jövő tavasszal kezdődik.
2009.09.01. 10:26
 
 
F1: Fisichella nem ül át a Ferrariba az Olasz Nagydíjon
Giancarlo Fisichella, a Forma-1-es Force India istálló olasz pilótája biztosan nem ül át a Ferrariba a jövő hétvégi Olasz Nagydíjon. Ezt Vijay Mallya, az indiai csapat főnöke jelentette be kedden. "Fisichella személyesen mondta el nekem, hogy nem kapott meghívást a Ferraritól, és a Force India ülésében fogja teljesíteni a monzai olasz GP-t" - mondta Mallya az istálló hivatalos honlapján. A veterán olasz versenyzőt - aki a vasárnapi Belga Nagydíjon hatalmas meglepetésre a második helyen ért célba - többször hírbe hozták a Ferraival, miután a brazil Felipe Massa súlyos balesetet szenvedett a Magyar Nagydíj július 25-i időmérőjén.
2009.09.01. 10:25
 
 
Bencze: a rendőrségnek nincs információja a romagyilkosságok kitervelőjéről
A rendőrségnek nincs információja arról, hogy lett volna külön kitervelője a romák elleni gyilkosságsorozatnak. Nincs erre vonatkozó információja a rendőrségnek - válaszolta Bencze József országos rendőrfőkapitány egy keddi budapesti sajtótájékoztatón az MTI-nek arra a kérdésére, hogy keresnek-e olyan személyt, aki a romák elleni támadássorozat kitervelője lehetett, miután hétfőn nyilvánosságra került egy dokumentum, amely szerint az elfogott négy személy - szellemi képességeik alapján - nem alkalmas egy ilyen bűncselekmény-sorozat kitervelésére. Ugyancsak újságírói kérdésre, miszerint vizsgálják-e, hogy belső rendőrségi forrás állhat-e a nyilvánosságra került irat hátterében, azt mondta: ő "nem lát ilyet".
2009.09.01. 10:20
 
 
A maláj ikertornyokra is felmászott a francia "Pókember"
Végre sikerült megmásznia a Kuala Lumpur-i, 88 emelet magas Petronas ikertornyok egyikét a francia "Pókembernek", aki korábban már kétszer próbálkozott az épülettel, de mindkétszer őrizetbe vették a célba jutás előtt. A New Straits Times napilap jelentése szerint Alain Robert a biztonsági őrséget kijátszva kedden pirkadatkor kapaszkodott fel a maláj főváros jellegzetes toronyházának tetejére. A beszámolóból nem derült ki, vajon most őrizetbe vették-e a franciát. Legutóbb két éve, a 60. emeletnél kapták el. A 47 esztendős Robert szenvedélyes épületmászó, puszta kézzel, minden műszaki segítség nélkül hódítja meg sorra a világ legmagasabb toronyházait.
2009.09.01. 10:15
 
 
Sólyom László hivatalában fogadta Orbán Viktort
Sólyom László köztársasági elnök hivatalában fogadta kedd reggel Orbán Viktort, a Fidesz elnökét. A találkozón az augusztus 21-ei komáromi szoboravatással és a szomszédos országokban élő magyar kisebbségekkel kapcsolatos kérdéseket tekintette át az államfő és a Fidesz elnöke - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) az MTI-t. A KEH közleménye szerint Orbán Viktor az őszi politikai szezonkezdéssel összefüggésben tájékoztatta az államfőt az ellenzéki pártszövetség álláspontjáról egyes belpolitikai kérdésekről, különösen a jövő évi költségvetés ügyében.
2009.09.01. 10:00
 
 
Leépítések és megszorítások a Borsod megyei kórházban
A megváltozott finanszírozása miatt harminc embertől kell megválnia a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórháznak - írta kedden az Észak-Magyarország. Az elküldött dolgozók között egy orvos van, - radiológus - ő nyugdíj mellett állt megbízásos szerződésben a kórházzal. A többiek műszaki dolgozók, előadók, asszisztensek. Csiba Gábor, az egészségügyi intézmény főigazgató-főorvosa a lapnak adott nyilatkozatában úgy fogalmazott: az áprilisban módosított finanszírozás júliusban éreztette pénzügyi hatását, amely 250 millió forint elvonást jelent havonta a kórház számára.
2009.09.01. 09:28
 
 
Bencze József: 2448 iskolában van iskolarendőr
Országosan 2448 iskolában van iskolarendőr-program, amelynek lényege, hogy a szülők nem közvetlenül a rendőrséghez, hanem egy, az iskolával folyamatosan kapcsolatban álló rendőrhöz fordulhatnak kéréseikkel, kérdéseikkel - erről Bencze József országos rendőrfőkapitány beszélt Budapesten, a XIII. kerületi Hegedűs Géza Általános Iskola tanévnyitójával egybekötött sajtótájékoztatón kedden. Bencze József ismertette: az iskolarendőr folyamatosan tartja a kapcsolatot az iskolával, a feladatai közé tartozik részben a közlekedésbiztonságra nevelés és a bűnmegelőzés, részt vesz osztályfőnöki órákon. Hozzátette: az iskolarendőr telefonszáma bekerül a gyerekek üzenőfüzetébe, így akár a szülők számára is könnyen elérhetővé válik.
2009.09.01. 09:21
 
 
Elpusztult a világ legidősebb kutyája
Kimúlt a világ - eddigi - legöregebb kutyája. 21 éves volt, emberre átszámítva 147 esztendős. Chanel - ez volt a tacskó neve - az Egyesült Államokban élt, Long Islanden egy faluban. Az ebmatróna májusban ünnepelte 21. születésnapját, a parti egy manhattani kutyaszállóban volt. Az ünnepséget egy kutyaeledelgyár szervezte és fizette. Chanel 6 hetesen került gazdáihoz. Öregkorára védőszemüveget hordott és hideg időben pulóvert.
2009.09.01. 09:15
 
 
Felfüggesztette a kerékbilincselést a közterület-felügyelet
A Fővárosi Közterület-felügyelet (FKF) hétfői vezetői értekezletén váratlanul bejelentették, hogy az este hat órától esedékes műszakváltás után már nem lehet kerékbilincset felszerelni - írja a keddi Magyar Nemzet. A napilap ismertetése szerint a döntést azzal indokolták, hogy jelenleg rendezetlen a "szolgáltatás" törvényi háttere. A napilap az ügy kapcsán felidézi, hogy előzetes letartóztatásba került Farkas Kálmán, a terézvárosi közterület-felügyelet főnöke. A gyanú szerint azért vett át kenőpénzt, hogy több kerékbilincset tegyenek fel, így növeljék a Centrum Parkoló Kft. bevételét.
2009.09.01. 09:00
 
 
Megkezdődött a 2009/2010-es tanév
Ma reggel 1 millió 348 ezer tanuló számára ért véget a mintegy két és fél hónapos nyári vakáció: megkezdődött a tanítás az ország általános és középiskoláiban. A most induló tanévben a tanítási napok száma 183, a nappali oktatás munkarendje szerint működő középiskolákban és szakiskolákban 182 lesz. Az első osztályt az általános iskolákban várhatóan 99 ezren kezdik meg, a szakiskolákban 31.700, a speciális szakiskolákban 2800, a gimnáziumokban 43.300, a szakközépiskolákban 46.300 elsős lesz. A tanév 2010. június 15-ig tart. Az iskola befejező évfolyamán az utolsó tanítási nap a középiskolákban és a szakiskolákban 2010. április 30.
2009.09.01. 08:05
 
 
A nők már a csokoládé illatának sem tudnak ellenállni
A nők háromnegyede nem tud ellenállni a csokoládé illatának - derült ki az egyik illatszergyártó által elvégzett kutatásból. Az interneten elvégzett felmérésből az is kiderült, hogy a nők több mint fele (61 százaléka) könnyen "hangulatba jön" egy kis csokoládétól. A válaszadók 97 százaléka mondta azt, hogy nem tud ellenállni a csokoládé csábításának, és rögtön rávetik magukat, amint egy darabka eléjük kerül. A felmérést Németországban, Ausztriában és Svájcban végezték el kétezer, 18 és 35 év közötti nő megkérdezésével.
2009.09.01. 07:54
 
 
Koncert egy működő vulkánon
Egy működő vulkánon rendezett koncerttel szándékoznak megünnepelni David Lerner 100. születésnapját kamcsatkai egyetemisták és környezetvédők, tisztelegvén az előtt, hogy Lerner hozta az első zongorát a távol-keleti félszigetre. David Lerner Vlagyivosztokból hajón érkezett Kamcsatkára a múlt század harmincas éveiben, hogy ott koncertezzen. Hozott magával zongorát is, ez volt az első, amelyet a félszigeten láttak. A hangszert aztán a helyi muzsikusoknak ajándékozta. A később híressé vált zongorista ma Moszkvában él, és 100. születésnapjának szeptember 10-i megünneplésére készül.
2009.09.01. 07:52
 
 
Megkezdődtek a II. világháborús évforduló emlékünnepségei Lengyelországban
Megkezdődtek kedd hajnalban a II. világháború kitörésének 70. évfordulójára rendezett emlékünnepségek Lengyelországban. Az ünnepségek nyitányát a Gdansk melletti Westerplatte-félszigeten tartották lengyel állami vezetők, diplomaták és egykori katonák 4 óra 45 perces kezdettel. 1939. szeptember 1-jén pontosan ezen a helyen és időben dördültek el a háború első ágyúlövései. "Westerplatte jelkép, a gyengébbnek az erősebbel szembeni hősi küzdelmének jelképe" - jelentette ki Lech Kaczynski lengyel államfő beszédében. "Dicsőség az akkori hősöknek, a Westerplatte hőseinek, minden katonának, aki a II. világháborúban a német nácizmus ellen és a bolsevik önkényuralmi rendszer ellen harcolt" - tette hozzá.
2009.09.01. 07:45
 
 
Január 19-én választják meg Edward Kennedy utódát
A múlt héten elhunyt Edward Kennedy amerikai szenátor utódát január 19-én választják meg Massaschusettsben - jelentette be a szövetségi állam kormányzója hétfőn. Deval Patrick elmondta, támogatja azt a demokraták által kezdeményezett törvénymódosítást, amely lehetővé tenné, hogy az időközi választásokig átmenetileg kijelöljön valakit az állam megüresedett szenátori helyére. Massachusettsi törvényhozók ugyancsak hétfőn közölték: már a jövő héten nyilvános meghallgatást tartanak a szenátori mandátum ideiglenes betöltéséről.
2009.09.01. 07:10
 
 
Ma lép hatályba a terézvárosi "csendrendelet"
Ma lép hatályba a sokat vitatott "csendrendelet" a fővárosi VI. kerületében; a terézvárosi szabály értelmében este 10 és reggel 6 óra között nem tarthatnak nyitva a kerületi szórakozóhelyek. A szabályozás a szállodákra és benzinkutakra nem érvényes, minden más üzlet, vendéglátóegység és szórakozóhely csak este 10 óráig tarthat nyitva, illetve a megfelelő engedélyek beszerzése után a nyitvatartási idő bizonyos mértékig meghosszabbítható. Az üzletek a lakók legalább kétharmadának hozzájárulásával akár reggel 6 óráig is nyitva tarthatnak, de szeszes italt - az előzőleg megalkotott szeszrendelet értelmében - nem forgalmazhatnak ez idő alatt.
2009.09.01. 07:05
 
 
Január közepétől 11 számjegyet kell hívniuk a mobilosoknak
Január közepétől már nem 7, hanem 11 számot kell hívniuk a mobilosoknak akkor, ha telefonálnak, függetlenül attól, hogy saját hálózatuk vagy a másik két szolgáltató ügyfelét hívják. Az ezzel kapcsolatos kormányrendelet azért született meg, mert a számhordozhatóság elterjedésével már bizonytalan, hogy az adott ügyfél a jelenlegi 7 számjegy alapján pontosan azt a felet éri-e el, akinek a hívást szánja. Problémát okozhat az is, ha valaki a mobiltelefonjában a 7 jegyű számokat tárolva vált szolgáltatót, miközben megtartja a számát. A kormányrendelet szeptember 15-től hatályos, a szolgáltatóknak pedig december 15-ig kell írásban értesíteniük az ügyfeleket a január 15-én bekövetkező változásokról.
2009.08.31. 21:45
 
 
A rendőrség tudomásul vette a hétvégi melegfelvonulás megtartását
A rendőrség tudomásul vette a szombati melegfelvonulás megtartását - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A rendezvény ideje alatt jelentős forgalomkorlátozások lesznek a vonulás útvonalán. A BRFK tájékoztatása szerint a demonstráció tudomásul vételekor elsődlegesen az állampolgárok gyülekezési szabadáságához és a szabad véleménynyilvánításhoz fűződő alkotmányos alapjogokat vették figyelembe. "Magyarországon minden állampolgárnak joga van megjeleníteni és kifejezésre juttatni véleményét, még ha az el is tér mások álláspontjától, nézeteitől" - szögezte le a rendőrség, hozzátéve, arra kérik a résztvevőket, tartózkodjanak a közízlést sértő magatartástól, ellenkező esetben eljárás indul ellenük.
2009.08.31. 20:33
 
 
Menesztették a pécs-pogányi reptér vezetőjét
Megszüntette Ács Gyula, a Pécs-pogányi Repülőteret Működtető Kft. ügyvezetőjének munkaviszonyát a társaság taggyűlése hétfőn - közölte Nagy Csaba, Pécs fideszes alpolgármestere. A politikus elmondta: a taggyűlés azonnali hatállyal és rendkívüli felmondással vált meg az ügyvezetőtől, miután az önkormányzat pénzügyi osztálya és egy könyvvizsgáló is súlyos számviteli szabálytalanságokat talált a pécsi és a Baranya megyei önkormányzat többségi tulajdonában lévő reptér működtetésével összefüggésben.
2009.08.31. 20:09
 
 
Balla-gyilkosság: az áldozat gyermekei feljelentést tesznek
Anyjuk meggyilkolása miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesznek az ügyészségen Balla Irma gyermekei - közölte Debrecenben Magyar György ügyvéd, az anyja meggyilkolásával jelenleg vádolt S. Sándor védője. Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselőt brutális körülmények között, a lakásában gyilkolták meg 2007 húsvétján. Holttestét a fia találta meg, ő értesítette a rendőrséget. Egy évvel később a rendőrség a fiút, S. Sándort gyanúsította meg a gyilkosság elkövetésével Előbb őrizetbe vették, majd egy évig előzetes letartóztatásban tartották. Jelenleg szabadlábon védekezik.
2009.08.31. 19:30
 
 
Balázs: megvan a politikai szándék a magyar-szlovák kormányfői találkozóra
A politikai szándék megvan a magyar és a szlovák kormányfő közötti találkozóra, zajlik az előkészítés, és az eseményre Magyarországon fog sor kerülni - mondta a külügyi és határon túli magyarok bizottságának rendkívüli, zárt ülése után a külügyminiszter. Balázs Péter hozzátette: a találkozónak nem lenne értelme, ha a miniszterelnökök nem beszélnének Sólyom László Szlovákiából való kitiltásáról és a szlovák államnyelvtörvényről. Mint mondta, ha megvan a készség a találkozóra, akkor azt is el kell fogadni, melyik fél milyen témát vet fel.
2009.08.31. 18:20
 
 
Valószínűleg egy indianai üzletasszony lesz a budapesti amerikai nagykövet
Valószínűleg egy indianai üzletasszonyt jelöl majd új budapesti amerikai nagykövetnek Barack Obama elnök - tudta meg az MTI hétfőn az amerikai magyar közösség egy névtelenséget kérő vezetőjétől. Marni McKinney támogatta Obama elnökválasztási kampányát és szoros kapcsolatok fűzik amerikai magyarokhoz. Az amerikai kormány várhatóan a közeljövőben tesz bejelentést az ügyben.
2009.08.31. 18:18
 
 
Megkezdődött az Afrikai Unió csúcsértekezlete Tripoliban
Moammer el-Kadhafi líbiai vezető Izraelt szidalmazó beszédével hétfőn Tripoliban megkezdődött az Afrikai Unió rendkívüli csúcsértekezlete. A tanácskozás résztvevői a földrészen zajló háborúk befejezésének a lehetőségeiről fejtik ki véleményüket. Kadhafi megnyitó beszédében hangsúlyozta: a kontinens összes fegyveres konfliktusa mögött Izrael áll. A csúcsértekezletet a Kadhafi hatalomra jutását eredményező líbiai forradalom 40. évfordulóját megelőző napon rendezik meg Tripoli kikötőjében egy hatalmas beduin sátorban. Az államfői találkozóról több jelentős afrikai ország vezetője hiányzik.
2009.08.31. 18:14
 
 
Fidesz: a 2010-re tervezett költségvetés vesztese Magyarország lesz
A 2010-re tervezett költségvetés vesztese Magyarország lesz - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Kiemelte: továbbra sem tudni, hogy milyen költségvetést terjeszt be a kormány szeptember 11-én, de szavai szerint ennek a költségvetésnek a vesztese a magyar gazdaság és a magyar adófizető állampolgárok lesznek. Hozzátette: annyit lehet tudni, hogy további megszorítások várhatók a költségvetésben.
2009.08.31. 17:04
 
 
Tovább csökken a széndioxid-kibocsátás az EU-ban
Folytatódott tavaly is a szén-dioxid kibocsátásának csökkenése az Európai Unióban - derül ki az unió környezetvédelmi ügynökségének (EEA) Brüsszelben nyilvánosságra hozott előzetes adataiból. Uniós szinten tavaly 1,5 százalékkal kisebb volt az ózonréteget károsító, az úgynevezett üvegházhatást növelő anyagok kibocsátása, az 1990 körüli bázisidőszakhoz képest a csökkenés már 13,6 százalékos. Az EEA csak jövőre közli a végleges tavalyi adatokat, de az már bizonyos, hogy a visszaesés negyedik éve folyamatos.
2009.08.31. 17:00
 
 
Törvénybe vésett kocsmatilalom a botrányos vendégeknek
Egy és két év közötti kocsmatilalom vár Nagy-Britanniában azokra, akik a kelleténél többször isszák le magukat, és goromba viselkedésükkel ártanak a többi vendégnek. Az erről szóló törvény hétfőn lépett életbe. Amennyiben az "agresszív és antiszociális" viselkedésük miatt eltiltott italozók mégis betérnének egy-egy pubba, komoly számlára számíthatnak az államtól, büntetésük ugyanis 2500 font (771 ezer forint) körül lehet. Az új szabályozásnak hála "elejét lehet venni annak, hogy a hatóságok, a kocsmák alkalmazottai és a közösség által jól ismert emberek életeket tegyenek tönkre" - mondta a kormány egyik képviselője. Az ellenzék szerint ugyanakkor az intézkedés nem változtat semmit a problémák valódi okain.
2009.08.31. 16:28
 
 
F1: Badoer szerint abszurd lenne Monza előtt leváltani őt a Ferrarinál
A sokat kritizált Luca Badoer szerint abszurd lenne, ha a Ferrari csapat vezetői most, a Forma 1-es világbajnokság monzai futama előtt cserélnék le őt. A brazil Felipe Massa budapesti balesete után tesztpilótából előléptetett 37 éves olasz versenyző az Európa Nagydíjon és a hétvégi Belga Nagydíjon is nagyon gyengén teljesített, s mindkét viadalon utolsó helyen ért célba, így az elmúlt időszakban egyre hangosabbak azok a vélemények, melyek szerint helyette valaki másnak kellene vezetnie az autót. Rengeteget tanultam az elmúlt két viadalon, és nagyon szomorú lennék, ha Monzában már nem indulhatnék - mondta Badoer.
2009.08.31. 16:13
 
 
Gyanús csomagot találtak a szlovák kultúrintézetnél Budapesten
Se robbanóanyag, se robbantásra alkalmas eszköz nem volt abban a csomagban, amelyet hétfőn délután találtak a budapesti szlovák kulturális intézetnek is otthont adó épületben - közölte a BRFK sajtóügyeletese. Kormos Endre elmondta: kevéssel délután háromnegyed kettő előtt kaptak bejelentést a gyanús, Vigyázz, bomba! felirattal ellátott csomagról, amelyet a Közép-Európai Kulturális Intézet előtt találtak, a Rákóczi úton, az ajtóra helyezett, szlovákellenes szöveg kíséretében. Hozzátette: a Készenléti Rendőrség tűzszerészei robbanóanyagot vagy robbantásra alkalmas anyagot nem találtak a helyszínen; a BRFK megkezdte az eset kivizsgálását.
2009.08.31. 16:00
 
 
BL: véglegessé vált a Debrecen kerete
Hétfőn - Feczesin Róbert és Szélesi Zoltán után - újabb két labdarúgó, Laczkó Zsolt és Mirszad Mijadinoszki kötelezte el magát a Bajnokok Ligájára készülő Debrecen csapatához, amelynek így kialakult végleges kerete az őszre. A Vasastól érkezett Laczkó esetében már vasárnap megszületett a megállapodás, de a szerződés aláírására hétfőn került sor. A korábban Görögországban és Angliában is megfordult játékos öt évre írt alá, és leigazolási ügyletének keretében Szilágyi Péter, a debreceni csapat támadója egy évre kölcsönbe került Angyalföldre. A DVSC-TEVA honlapján cáfolta a Laczkó esetében a médiában megjelent 54 millió forintos vételárat.
2009.08.31. 15:40
 
 
Afgán elnökválasztás: Karzai továbbra is vezet
Továbbra is Hamid Karzai hivatalban lévő államfő vezet az afganisztáni elnökválasztáson a legfrissebb részeredmények szerint - közölte a választási bizottság. Eddig a szavazókörök felében leadott voksokat összesítették. Ezek alapján Karzai eredménye 46 százalék, legfőbb riválisa, Abdullah Abdullah volt külügyminiszter 33 százalékon áll. Ha Karzai nem szerzi meg az összes szavazat több mint 50 százalékát, a szabályok szerint második fordulóra kényszerül. Az elnökválasztás előzetes végeredményét egy héten belül, szeptember 3. és szeptember 7. között teszik közzé, a hivatalos eredményt pedig szeptember 17. és szeptember 21. között - közölte a bizottság.
2009.08.31. 15:13
 
 
Óriásbaba született Romániában
Szokatlanul nagy, 6,7 kilogrammos babája született egy 39 éves román asszonynak. A Botosani megyében élő család tizedik gyermekeként - az átlagosnál több mint kétszer nagyobb - császármetszéssel világra segített kislány 58 centiméter hosszú. Az anya elmondása szerint terhessége alatt egyszer sem volt nőgyógyásznál, ráadásul ő maga sem sejtette, hogy ilyen nagyra nőtt a magzata.
2009.08.31. 15:10
 
 
Londoni elemzők: Magyarországon lehet a legmarkánsabb ipari fellendülés
Közép-Kelet-Európa ipari szektorának recessziója a jelek szerint kezd túljutni mélypontján, az erőteljes szektoradatok a kilábalás küszöbönálló kezdetét jelzik, és a fellendülés Magyarországon bizonyulhat a legmarkánsabbnak a térségben, áll londoni feltörekvő piaci elemzők hétfői előrejelzésében. A BNP Paribas bankcsoport legújabb felzárkózó piaci helyzetelemzése szerint Magyarországon nem csupán az alacsony bázis miatt várható meredek ipari élénkülés, hanem azért is, mert a magyar vállalatok korábban erőteljesen leépítették raktárkészleteiket.
2009.08.31. 15:02
 
 
Németh Szilárd váltja Deutsch Tamást az Országgyűlésben
Németh Szilárd, a Fidesz csepeli politikusa ülhet az Országgyűlésben Deutsch Tamás helyére, aki az Európai Parlamentben (EP) megszerzett mandátuma miatt mondott le a magyar parlamentben listán kapott képviselői helyéről. A mandátumot hétfőn adta ki az Országos Választási Bizottság (OVB). Deutsch Tamás megüresedő képviselői helyéről a Fidesz országos választmánya döntött még júliusban. A választási eljárási törvény szerint akkor, ha az országos listán megválasztott képviselő "kiesik", a helyére a jelölőszervezet - Deutsch Tamás esetében a Fidesz és a KDNP - 30 napon belül jelentheti be a mandátumot szerző jelöltet (aki szerepelt a párt országos listáján 2006-ban) az Országos Választási Bizottságnál.
2009.08.31. 15:00
 
 
Százmillió utas kelt át a La Manche-csatorna alagútján
Százmilliomodik utasát köszöntötte a hét végén az Eurostar vasúttársaság, amelynek óránként 300 kilométeres sebességre képes járataival a Párizs és London közötti távolság mindössze 2 óra 15 perce csökkent. A La Manche-csatorna alatt húzódó alagútban közel 15 éve, 1994 november 14-én indult meg a személyforgalom. A százmilliomodik utas egy 35 éves angol férfi volt, aki francia feleségével és kétéves lányával együtt utazott Londonból Párizsba. A vonalon rendszeres utasnak számító férfi ajándékként egy évig ingyen utazhat a vonaton, a járat több mint 700 utasa pedig egy-egy menettérti jegyet kapott.
2009.08.31. 14:54
 
 
Vb-selejtező: Bodnár nem vállalja a válogatott szereplést
Nem vállalja a válogatott szereplést a szombaton és jövő szerdán esedékes labdarúgó világbajnoki selejtezőkön Bodnár László, aki péntek este autójával halálra gázolt egy kerékpárost. A Bajnokok Ligájába jutott Debrecen védője úgy döntött, otthon marad Nyíregyházán, azaz nem utazik Telkibe a nemzeti együttes hétfő délután kezdődő edzőtáborába, mert nem szeretne rossz hatással lenni társaira. "Borzasztóan megviselt ami történt, nagyon rossz lelki állapotban vagyok és semmiképpen sem szeretném, hogy ez kihasson társaimra" - mondta a magyar szövetség (MLSZ) honlapjának Bodnár László.
2009.08.31. 14:30
 
 
Magyar-portugál vb-selejtező: vita a kezdési időpontról
Vita robbant ki a magyar szövetség és a labdarúgó-válogatott soron következő két világbajnoki selejtezőjét közvetítő RTL Klub között a jövő szerdai, portugálok elleni összecsapás 20:45 órára tervezett kezdési időpontjáról. Emiatt akár az is megtörténhet, hogy csúsztatva kerül képernyőre a sorsdöntőnek ígérkező találkozó. Az MLSZ tájékoztatása szerint a vendégek azt kérték, hogy - a magyar csatornának is megfelelő - 21:30-kor kezdődjön a meccs, ennek a szövetség azért nem tett eleget, mert ez a portugáloknak jelentett volna előnyt. Erwin Koeman szövetségi kapitány kifejezett kérésére eredetileg is 20:45 órára tervezték a meccset.
2009.08.31. 14:25
 
 
Az MSZP-frakció támogatja a költségvetés tervezetét
Az MSZP-frakció egyhangúlag támogatta a kormány költségvetési tervezetét - jelentette be Mesterházy Attila frakcióvezető a Bajnai Gordon miniszterelnökkel és Oszkó Péter pénzügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatón Budapesten. A jövő évi költségvetés a takarékosság jegyében készül, de szól a munka becsületének helyreállításáról, az adócsökkentésről és a közbiztonság javításáról is - mondta a miniszterelnök. Bajnai úgy fogalmazott: úgy látja, a képviselők megértették, hogy Magyarországnak van vesztenivalója, és hogy folytatni kell a válságkezelést, mert úgy lehet megtartani az eddigi eredményeket. A kormány szerint világos karaktere van a büdzsének, amely nem fűnyíróelven "nyesi le" a költségeket.
2009.08.31. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989[1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista