2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Közös levélben fordult a felsőoktatási intézményekhez Hiller és Székely
Az új influenza megelőzését, terjedésének megakadályozását segítendő javaslat- és segédcsomagot állított össze a felsőoktatási intézmények számára az oktatási és egészségügyi miniszter. Hiller István és Székely Tamás az oktatási tárca honlapján csütörtökön közzétett tájékoztató szerint levélben hívta fel a figyelmet a veszélyre. A lehetséges intézkedések között említik a járványhullám idejétől és súlyosságától függően egyebek mellett az influenzaszerű tüneteket mutató hallgatók és oktatók azonnali hazaküldését, a gyakran használt felületek gyakori fertőtlenítését, szükség esetén - az ÁNTSZ-szel előzetesen egyeztetve - az oktatás korlátozott ideig történő szüneteltetését.
2009.09.10. 14:23
 
 
Az MSZP arra kérte a kormányt, hogy folytassa a krízisprogramot
A foglalkoztatás elősegítése, az Út a munkához program folytatása, a szociális kérdések, a banki ügyfelek védelme, a fogyasztóvédelem, az uniós fejlesztések folytatása, és ezek eredményeinek bemutatása tartozik az MSZP-frakció őszi kiemelt feladatai közé. Mesterházy Attila frakcióvezető a képviselőcsoport csütörtöki évadnyitó ülése után - amelyen részt vett Bajnai Gordon miniszterelnök is - azt mondta: arra kérték a kormányt, hogy a november 30-án befejeződő krízisprogramot folytassa. Bejelentette: a házelnöki posztról távozó Szili Katalin helyére Katona Béla frakcióvezető-helyettest jelölik az Országgyűlés elnökének.
2009.09.10. 14:06
 
 
Október 5-én választják meg az OIT bíró tagjait
Október 5-én választja meg az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) bíró tagjait a 70 küldött - közölte Baka András, a Legfelsőbb Bíróság és az OIT elnöke azt követően, hogy csütörtök délelőttre összehívta a küldötteket. Emlékeztetett arra, hogy az OIT tagjainak mandátuma december 8-án lejár, és a törvény szerint ezt megelőzően két hónappal össze kell hívni a gyűlést, amely megválasztja az új testület tagjait. A 15 tagú OIT-nak az LB elnöke mellett öt kormánydelegált, valamint kilenc, a küldöttek által választott tagja van.
2009.09.10. 14:00
 
 
Kulturális örökség napjai: az MTI kapui is megnyílnak a látogatók előtt
A kulturális örökség napjai rendezvénysorozathoz első ízben csatlakozva szeptember 19-én és 20-án a Magyar Távirati Iroda is megnyitja kapuit az érdeklődők előtt: a látogatók betekinthetnek a hírügynökségi munka kulisszatitkaiba, de az egyedülálló panorámában is gyönyörködhetnek a Naphegy téri épület tetőteraszáról. A nyílt hétvégén az MTI-be érkező látogatókat a távirati iroda fotósai fogadják, akik az érkezőkről kívánság szerint fényképet is készítenek; az elkészült MTI-s portrékat távozáskor természetesen mindenki magával viheti. A programra előzetes regisztráció nem szükséges; a távirati iroda szombaton 10-18 óra, vasárnap 10-17 óra között várja a látogatókat.
2009.09.10. 13:45
 
 
Évente 2-15 milliárd eurót kínál Brüsszel a fejlődő országok klímavédelmére
Javasolta csütörtökön az Európai Bizottság, hogy az Európai Unió 2020-ig évente 2-15 milliárd euróval támogassa a fejlődő országok küzdelmét az éghajlatváltozás ellen, amennyiben a klímavédelemről év végén tartandó nagyszabású nemzetközi konferencián "ambiciózus megállapodás születik". Csütörtökön kiadott közleményében a brüsszeli bizottság úgy becsülte, hogy a harmadik világban 2020-ra évi száz milliárd euróra is emelkedhet a szükséges klímavédelmi projektek finanszírozási igénye. José Manuel Durao Barroso, az uniós testület elnöke egyúttal jelezte, az EU-nak továbbra is meg kell tartania vezető helyét a klímaváltozás elleni harcban.
2009.09.10. 13:09
 
 
Pénzügyminisztérium: nem változik az éves hiány előrejelzés
Nem változtat a Pénzügyminisztérium az idei prognózisán: 3,9 százalékos GDP arányos eredményszemléletű és 4,1 százalékos pénzforgalmi szemléletű hiányt vár önkormányzatokkal - ismertette Katona Tamás, a tárca államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten. Az államháztartás hiánya önkormányzatok nélkül augusztusban 97,7 milliárd forint, az első nyolc hónapban 913,5 milliárd forint volt. Kifejtette: az augusztusi folyamatok a vártnak megfelelően alakultak, a bevételek a tervezett szerint folytak be, a tárcák fegyelmezetten gazdálkodtak.
2009.09.10. 13:00
 
 
Rozmárok ezrei gyülekeznek Alaszka partjainál a jégtáblák olvadása miatt
Több ezer rozmár gyülekezik Alaszka északnyugati partjainál, mert a Jeges-tenger jégtábláinak olvadása miatt egyre inkább csak a szárazföldön tudnak megpihenni. A mintegy 3500 rozmár az alaszkai Icy Cape, a Csukcs-tengerbe nyúló egyik földnyelv környékén gyülekezik - jelentette Chad Jay amerikai rozmárkutató.Sok fókával ellentétben a rozmárok nem tudnak korlátlan ideig úszni, zsákmányszerző portyáik között időről időre meg kell pihenniük valahol. Erre jellemzően úszó jégtáblákat használnak, melyek azonban a globális felmelegedés miatt az elmúlt években egyre távolabb húzódtak a kontinentális talapzattól.
2009.09.10. 12:49
 
 
Válik Hugh Hefner, a Playboy 83 éves alapítója
Hugh Hefner, a Playboy magazin 83 éves alapítója beadta a válókeresetet 47 éves felesége, Kimberly Conrad volt playmate ellen, aki már 11 éve külön él tőle. Az idős playboy "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva nyújtotta be a válási papírokat a múlt hét végén. Kimberly Conrad 1989-ben ment hozzá a laptulajdonoshoz. Az együtt töltött évtized alatt két fiuk született, 1998-ban azonban az asszony egyszer csak fogta a gyerekeket, és az addig otthonukul szolgáló híres-hírhedt Los Angeles-i Playboy-házból a szomszédba költözött. Hefner azóta számos barátnővel pótolta helyét, mindennapjait a The Girls Next Door tévés valóságshow is megörökítette. Jelenleg éppen három Playboy-nyuszival (köztük egy 19 éves ikerpárral) éldegél egy fedél alatt.
2009.09.10. 12:32
 
Hamarosan megszülethet a banki magatartási kódex
Hamarosan megszülethet a banki etikai magatartási kódex, az egyeztetések még folynak - ismertette Marsi Erika, a Pénzügyminisztérium szakállamtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten. Hozzátette: 90-95 százalékban egyetértés van a felek között. Megjegyezte azt is, hogy alkotmányossági aggályok nem merülnek fel.
2009.09.10. 12:27
 
 
Politikai évadnyitó gyűlést tart pénteken a Fidesz
A napi aktuális kérdéseket és az elkövetkező időszak feladatait tekintik át a Fidesz politikai évadnyitó gyűlésén pénteken a Millenárison, a rendezvényen felszólal Orbán Viktor pártelnök - mondta el Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője csütörtökön az MTI-nek. A rendezvényre országgyűlési képviselők, választókerületi elnökök, önkormányzati, helyi és megyei tisztviselők kaptak meghívást. Cser-Palkovics András közlése szerint az országos gyűlésen napi aktuális kérdéseket tekintenek át, és az következő hetek-hónapok feladatait is számba veszik majd.
2009.09.10. 12:09
 
 
Szili: november 30-án dönthet az Országgyűlés a jövő évi büdzséről
A tervek szerint november 30-án tartja a parlament a 2010-es költségvetés zárószavazását. Erről Szili Katalin leköszönő házelnök számolt be a házbizottság csütörtöki ülése után. Szili Katalin közölte: pénteken veszi át a törvényjavaslatot a pénzügyminisztertől, a büdzsé vitája pedig október 6-án kezdődik. Ha a frakciók hozzájárulnak a házszabálytól való eltéréséhez, akkor az Állami Számvevőszék (ÁSZ) mellett most először a Költségvetési Tanács is véleményt mondhat a büdzsé tervezetéről. Az Országgyűlés szeptember 14-én, hétfőn kezdi meg az őszi ülésszakot, amely, szünet nélkül, december 14-ig tart - mondta a házelnök.
2009.09.10. 12:00
 
 
Lajcák: "Egyenrangú, normális partnerekként kell beszélnünk"
"Beszélnünk kell" címmel közölt cikket a magyar-szlovák viszonyról csütörtökön az euobserver.com portál Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter tollából. Lajcák szerint a két fél viszonya olyannyira megromlott, hogy elhangzanak olyan kérdések is, vajon bölcs dolog volt-e 2004-ben az EU kibővítése két olyan szomszéd országgal, amelyek képtelenek egymás közt megoldani nézeteltéréseiket. Megfogalmazása szerint a nyelvtörvény ügyében "rágalomhadjárat" folyik Szlovákia ellen, ami pedig Sólyom László Szlovákiába való belépésének megtiltását illeti, a szlovák külügyminiszter azt írja, hogy a magyar államfő "nagy mértékben provokatív és érzéketlen látogatást akart tenni egy különösen érzékeny napon".
2009.09.10. 11:57
 
 
Gyöngyös új pályázatot ír ki a helyi kórház vagyonkezelésére
Gyöngyös önkormányzata új pályázatot ír ki a helyi kórház vagyonkezelésére, illetve a közfeladat ellátására - közölte a település szocialista alpolgármestere csütörtökön. A korábban közzétett pályázatot eredménytelennek nyilvánította a képviselőtestület, mert aggályok merültek fel annak tekintetében, hogy a tender megfelel-e a közbeszerzési törvény előírásainak - közölte Végh Attila. Ugyanakkor Hatvan önkormányzata egy korábbi, sikertelen pályázat után nem tervezi új tender meghirdetését az ottani kórház működtetésére, és egyelőre az egri kórházat üzemeltető céget birtokló Hevesi megyegyűlés sem kíván befektetőt bevonni az üzemeltetésbe. Korábban mindhárom intézményt a HospInvest Zrt. működtette.
2009.09.10. 11:43
 
 
Megtartják az EP-szavazást jövő szerdán Barroso újabb mandátumáról
Az Európai Parlament frakcióvezetői úgy döntöttek csütörtökön Brüsszelben, hogy az uniós képviselőtestület jövő heti plenáris ülésén megtartják a szavazást José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnök újabb ötéves megbízatásáról, amire a tagországok kormányait képviselő tanács tett egyhangú javaslatot. Bár még nem minden frakció tagjai alakították ki végső álláspontjukat szavazatukról, nem kétséges, hogy a szerdai strasbourgi voksoláson Barroso megszerzi az újraválasztásához szükséges egyszerű többséget. Nyitott kérdés azonban, hogy mekkora lesz a tényleges támogatás: amennyiben a többség nem bizonyul kellően meggyőzőnek, nem kizárt, hogy az uniós reformszerződés végleges jóváhagyása után újabb szavazásra kerül majd sor.
2009.09.10. 11:22
 
 
Juhász Gábor lesz az új titokminiszter
Juhász Gábor, az igazságügyi tárca államtitkára lesz a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter - közölte a kormányszóvivő csütörtökön az MTI-vel. Szollár Domokos elmondta: Bajnai Gordon ezt be is jelentette az MSZP évadnyitó frakcióülésén csütörtökön délelőtt. Az MTI úgy tudja, Bajnai Gordon azzal indokolta döntését, hogy szorosabb koordinációra van szükség a titkosszolgálatok és a rendőrség között, ugyanakkor hangsúlyozta azt is: továbbra is úgy gondolja, a polgári titkosszolgálatok felügyeletét minél távolabb kell tartani a politikától.
2009.09.10. 11:00
 
 
Megkezdődött a SkyEurope felszámolása
Megkezdődhet a SkyEurope diszkont légitársaság felszámolása. A pozsonyi járási bíróság szeptember 4-én hozott erről szóló döntése ugyanis megjelent a csütörtöki szlovákiai Kereskedelmi Közlönyben, ami a hatályos szabályok szerint hivatalos feltétele a felszámolás megindításának. A járási bíróság egyben leállította a légitársaság mindenféle átszervezését is. A bécsi bejegyzésű szlovák fapados légitársaság hitelezőinek csütörtöktől számítva 45 napjuk van arra, hogy megfogalmazzák követeléseiket a SkyEurope társasággal szemben.
2009.09.10. 10:10
 
Hét témáról tárgyalt Bajnai Gordon és Retkes Attila
Bár a költségvetés központi helyen szerepelt a megbeszélésen, összesen hét témát érintett Bajnai Gordon miniszterelnök és Retkes Attila szabad demokrata pártelnök csütörtöki találkozóján. Retkes Attila úgy fogalmazott, hogy az SZDSZ világossá akarta tenni, melyek azok az értékek, amelyek képviseletét a következő hónapokban kiemelten szeretné kezelni. A témákat felsorolva a költségvetés mellett említette a lakás- és devizahitelesek védelmét, a kis- és középvállalkozásoknál a munkahelymegőrzést és -teremtést, az önkormányzatok helyzetét, a közösségi közlekedést, a H1N1-vírussal szembeni védekezést, illetve a miniszterelnök és a szlovák kormányfő találkozóját.
2009.09.10. 10:05
 
 
Ötmilliárd forintot kért a főváros a BKV idei működtetésére
Ötmilliárd forintos rövid távú likviditási hitelt kért a főváros a BKV idei működtetésére a kormánytól - közölte Horváth Csaba szocialista főpolgármester-helyettes a pénzügyminiszterrel és a kancelláriaminiszterrel folytatott csütörtöki munkaértekezlete után a Parlament épületében tartott sajtótájékoztatóján. A BKV ügyeiért felelős városvezető azt közölte: a kormány feltétele a bizalom és az átláthatóság helyreállítása volt, hogy olyan visszásságok ne fordulhassanak elő, mint amelyek az elmúlt hetekben napvilágra kerültek. Mint mondta, ennek megfelelően kívánják átalakítani a cég irányítási és az ellenőrzési rendszerét.
2009.09.10. 10:00
 
 
Ütött a tolvaj órája
Kollégájának két éve ellopott órája szúrt szemet egy rendőrnek az Egyesült Államokban: egy férfi csuklóján pillantotta meg. A tolvajén, aki egy étterem előtt parkolt a rendőr autója mellé, majd nem sokkal később elhajtott. A rendőr megjegyezte az autó típusát, aztán amikor a kocsiját feltörve találta, neje táskája pedig eltűnt belőle, autójába pattanva keresni kezdte a gyanús kocsit, melyet meg is talált. Gazdája épp egy másik autó kesztyűtartójában kotorászott. Amikor a rendőr hozzálépett, bepattant autójába, és megpróbált elmenekülni, ami nem sikerült. A férfit letartóztató rendőr a bilincseléskor fedezte fel kollégája óráját a tolvajon. A karóra rendőrségi volt, 20 éves jubileumra emlékeztető. 2007-ben szintén autóból lopták el.
2009.09.10. 09:00
 
 
Bajnai: nem szabad olyan hibákat elkövetni, amelyek miatt Magyarország bírálja Szlovákiát
Butaságnak és felelőtlenségnek nevezte Bajnai Gordon a balassagyarmati polgármesternek azt a kijelentését, hogy városa nemkívánatos személynek minősítette Fico szlovák kormányfőt. Csütörtök reggel adott rádióinterjújában a miniszterelnök azt hangsúlyozta, hogy nem szabad elkövetni olyan hibákat, amelyek miatt Magyarország joggal bírálja Szlovákiát. "Nem szabad lemenni kutyába" - fogalmazott Bajnai az MR1-Kossuth Rádió reggeli hírműsorában sugárzott interjúban. Azt hangsúlyozta, hogy Magyarország nem kérdőjelezheti meg a schengeni szabad határátlépést az európai polgárok, közjogi méltóságok esetében, nem követhet el olyan hibát, amely miatt joggal kritizálta Szlovákiát, amikor kitiltotta Sólyom Lászlót.
2009.09.10. 09:00
 
 
Ma lesz a Bajnai-Fico találkozó Szécsényben
Ma találkozik a Nógrád megyei Szécsényben Bajnai Gordon magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök. Bajnai hétfőn cikket jelentett meg a szlovák Sme és az Új Szó című újságokban, amelyekben több konkrét javaslatot is tett a találkozóra vonatkozóan. Azt írta: e javaslatok jegyében "a problémamegoldás, az akadálymentesítés és a továbblépés" céljával kell találkoznia neki és Fico szlovák kormányfőnek. Azt javasolta többek közt, hogy "emeljék vissza az európai normák szintjére a vitatott államnyelvtörvényt", továbbá kezdeményezi a Komárom mellett az M1-esre kötő négysávos Duna-híd, illetve az Ipoly-hidak megépítését, valamint azt, hogy a két ország állapodjon meg a Kassa-Miskolc útvonal átadásának időpontjáról.
2009.09.10. 08:00
 
 
Obama kétpárti összefogást sürget az egészségügy reformjához
"A civakodás, a játszmák ideje véget ért, eljött a cselekvés időszaka" - mondta Barack Obama amerikai elnök szerda este a kongresszus két házának rendkívüli, összevont ülésén, azt sürgetve, hogy mindkét párt legjobb ötleteit egyesítve kell végrehajtani az egészségügy reformját. "Meg kell mutatnunk az amerikai népnek, hogy még képesek vagyunk megtenni azt, amiért ideküldtek bennünket" - szólt az amerikai törvényhozás tagjaihoz. Obama a Republikánus Pártnak az átfogó egészségügyi reformmal szembeni csaknem egységes elutasítása és a Demokrata Párt mély megosztottsága közepette mondta el beszédét a szenátus és a képviselőház tagjai előtt.
2009.09.10. 07:30
 
Magyarország a 41.-ről a 47. helyre került az üzleti környezet minőségi rangsorában
Magyarország a tavalyi 41. helyről a 47. helyre került a Világbank idei "Doing Business" jelentésében, amely a világ 183 országában vizsgálta az üzleti környezet minőségét. A washingtoni székhelyű intézmény helyi idő szerint szerdán közzétett jelentése szerint Magyarországot egyebek között megelőzte Szlovákia (42. hely) és Bulgária (44. hely), rosszabb besorolást kapott viszont Lengyelország (72. hely) és Csehország (74. hely). A Doing Business 2010 kiadvány szerint Magyarország azon 61 ország közé tartozik, ahol reformot hajtottak végre az új vállalatok alapításának megkönnyítése érdekében.
2009.09.10. 07:15
 
 
Mexikóban egy vallási fanatikus rövid időre hatalmába kerített egy repülőgépet
Mexikóban egy drog- és alkoholfüggő vallási fanatikus rövid időre hatalmába kerített egy repülőgépet, de az incidensben nem esett baja sem utasoknak, sem a gép legénységének. Az Aeromexico gépe Cancún városából indult útnak szerdán 112 utassal a fedélzetén, és a gépeltérítésről sokáig ellentmondásos hírek érkeztek. Mint utólag, a hatóságok tájékoztatásából kiderült, a gépet egy 44 éves bolíviai származású drog- és alkoholfüggő vallási fanatikus, név szerint Jose Flores akarta eltéríteni. A korábbi hírekkel ellentétben egyedül, vallási meggyőződésből vállalkozott erre.
2009.09.10. 07:00
 
 
Vb-selejtező: Magyarország-Portugália 0-1
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-s vereséget szenvedett szerdán a portugál együttestől világbajnoki selejtezőn a Puskás Ferenc Stadionban, ezzel a másodikról a negyedik helyre csúszott vissza az európai 1. csoportban. A találkozón a vendégek már a 10. percben vezetést szereztek Pepe révén, és később kiderült, ez a találat el is döntötte a három pont sorsát. A magyarok a kilencedik összecsapásukon sem tudták legyőzni a portugálokat, a szerdaival együtt hat vereség és három döntetlen velük szemben a mérlegük. Erwin Koeman együttese utolsó két selejtezős fellépése alkalmával a portugálokkal és a dánokkal játszik, idegenben.
2009.09.09. 22:35
 
 
Erős Obama támogatottsága Európában
Az európaiak túlnyomó része támogatja Barack Obama amerikai elnök külpolitikáját, de jelentős különbség van Kelet- és Nyugat-Európa között, és a várakozások nem mindenben teljesülnek - állapították meg egy szerdán, Brüsszelben közzétett felmérés szerzői. A Transzatlanti Trendek címet viselő éves felmérést június 9. és július 1. között, ezer ember telefonos megkérdezésével készítették 12 európai országban. Egyebek között az derül ki belőle, hogy a közép- és kelet-európaiak kevésbé lelkesek, de összességében az Európai Unióban és Törökországban 77 százalék támogatja Obamát.
2009.09.09. 21:15
 
 
Ámulatba ejtő fotókat készített a felújított Hubble
A felújított amerikai Hubble űrtávcső az eddigi legélesebb képeket küldte a Földre a kozmosz szépségéről, melyet esetenként mennyei ragyogás tesz teljessé. A NASA szerdán hozta nyilvánosságra az első olyan fotókat, amelyeket a Hubble az év eleji milliárd dolláros nagyjavítása óta készített a világűrben. A munka során két új kamerát és más tudományos eszközöket is felszereltek, valamint kicserélték az eltört alkatrészeket. A galaxisokról és csillagködökről küldött tíz felvétel minden eddigi, a Hubble ötödik, utolsó felújítása előtti, ugyanott készült fotónál élesebb. Némelyik színes képen ragyogó fénysugarak látszódnak, olyan érzetet keltve, mintha mennyei fényeket látnánk.
2009.09.09. 21:08
 
 
Bizonytalan, mekkora többsége lesz Barroso támogatóinak az EP-szavazáson
Kérdésessé vált az Európai Parlamentben szerdán, hogy José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnöknek sikerül-e a remélt széles többséget összegyűjtenie megbízatásának folytatásához a jövő heti plenáris EP-szavazáson. Miután a legnagyobb, a kereszténydemokrata EP-frakció már előző nap megerősítette széles körű támogatását a portugál politikusnak, akit a 27 tagország kormánya egyhangú döntéssel jelölt újabb öt évre az uniós "kormány" élére, szerdán az eddigi tevékenységével szemben szkeptikusabb képviselőcsoportoktól jóval bizonytalanabb jelzéseket kapott.
2009.09.09. 21:05
 
 
Októbertől bevezetik a fix finanszírozást a kórházaknál
Az év hátralévő részében bevezetik a fix finanszírozást a kórházaknál - közölte Székely Tamás egészségügyi miniszter szerda este, miután véget ért az a konzultáció, amelyet kórházigazgatók, szakmai szervezetek vezetői kértek Bajnai Gordon miniszterelnöktől. Az egészségügyi tárca vezetője elmondta: a részleteket jövő hétre dolgozzák ki, és küldik meg a szakmai grémiumoknak, hozzátéve, várják a szakmai szervezetek javaslatait is. Bajnai Gordon a találkozón ígéretet tett arra, hogy amennyiben év végén az Egészségbiztosítási Alapban (E-alap) marad forrás, azt az ágazatban használják fel - mondta a tárcavezető.
2009.09.09. 20:10
 
 
Vélt homoszexualitásáról faggatták Clooneyt Velencében
George Clooney a velencei filmfesztiválon igen tréfakedvelőnek mutatkozott. Türelemmel viselte, hogy három újságíró is vélt homoszexualitását firtatta, egy félmeztelen sajtómunkás megkérte a kezét; emellett elismerte, ahogy idősödik, egyre bolondosabb lesz.Legújabb filmje, a Kecskéket bámuló férfiak bemutatóját megelőző sajtótájékoztatón csíkos ingben, bekötött jobb kézzel jelent meg, és az első pillanattól kezdve viccelődött, miközben székének magasságát állítgatta vagy a fejhallgatójával játszadozott. Karjával kapcsolatban elmondta, egy kocsiajtóval törte össze. "Szeretném azt mondani, hogy kosarazás közben sérültem meg, de nem így volt. Ahogy idősödöm, egyre bolondosabb leszek" - mondta.
2009.09.09. 19:55
 
 
F1: a FOTA visszavette a Williamst és a Force Indiát
A Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezet, a FOTA visszavette tagjai sorába a korábban kizárt Williams és Force India istállókat. A FOTA szerdai közleménye szerint a szervezet végrehajtó bizottsága döntött erről. A Williams csapatát májusban, a Force Indiát pedig júniusban zárták ki határozatlan időre a FOTA-ból, mert amikor tartott a költségvetési vita, feltételek nélkül beneveztek a 2010-es szezonra, miközben a többi istálló egységesen feltételekhez kötötte a jövő évi szereplést.
2009.09.09. 19:32
 
 
Sólyom: a parlamenti pártok elzárkóznak a Jobbikkal való együttműködéstől
A Jobbik nem parlamenti párt, és a parlamenti pártok mindegyike elzárkózik a Jobbikkal való együttműködéstől - hangsúlyozta szerdán Berlinben Sólyom László. A köztársasági elnök magyar belpolitikai kérdésekről, illetve a magyar-szlovák viszonyról tájékoztatta a német és a külföldi sajtó képviselőit. Sólyom László utalt arra, hogy Magyarországon léteznek radikális jobboldali mozgalmak és egy radikális jobboldali párt, a Jobbik képviselői helyeket szerzett az Európai Parlamentben. Ez a párt lényegében a cigány kisebbség elleni érzések felkavarásával vonz magához szavazókat, és ügyesen használja a médiát.
2009.09.09. 19:05
 
 
A Gazprom vezetője jövőre száz dolláros olajárat vár
A Gazprom vezetője szerint jövőre 100 dollárra nő a kőolaj világpiaci ára. Alekszej Miller úgy vélte továbbá, hogy nem lesz több vita Ukrajnával a gáztranzit kapcsán. Az orosz állami gázipari vállalat vezérigazgatója arra számít, hogy tovább emelkedik a kőolaj ára a jelenlegi 70 dollár körüli szintről. Szerinte a piac már elkönyvelte magának a jövő évi 100 dolláros olajárat, és erre számít a Gazprom is. A kőolaj drágulását a gáz ára is követi majd - jegyezte meg. Az orosz-ukrán kapcsolat kapcsán reményét fejezte ki, hogy nem lesz több felfordulás. - Ukrajna aláírta a gázszállításról szóló megállapodást és az importált gáz ellenértékét időben rendezi - mondta Alekszej Miller.
2009.09.09. 18:20
 
 
Bajnai Gordon semmiképpen nem akar miniszterelnök jelölt lenni
Semmiképpen nem akar jövőre miniszterelnök jelölt lenni Bajnai Gordon. A kormányfő a TV2 Tények című szerdai műsorának adott interjújában azt mondta: április után pihenni szeretne, minél több időt tölteni a családjával és egyben átgondolni, hogy "mi lesz a következő szakasz az életében". "Nem változott semmi április óta, amikor először kiálltam az ország nyilvánossága és a Parlament elé és azt mondtam, hogy egy évre vállalom ezt a feladatot" - mondta a miniszterelnök a kereskedelmi televízió honlapján is közzétett interjúban. Bajnai Gordon arról beszélt, hogy a kormány, tervei szerint, kitölti az áprilisig tartó ciklus, és kormányfőként arra készül, hogy nem lesznek előrehozott választások.
2009.09.09. 18:10
 
 
Kovács László: Svájc együttműködik az adócsalás elleni harcban
Svájc kész együttműködni az OECD szabályainak megfelelő adóügyi információcserében, vagyis a jövőben nem fog a banktitokra hivatkozva kitérni az adócsalás visszaszorítását szolgáló tájékoztatás elől. Erről biztosította az Európai Bizottság adópolitikai és vámügyi felelősét, Kovács Lászlót Hans-Rudolf Merz soros svájci államfő kedden Luzernben, az MTI brüsszeli irodájához eljuttatott bizottsági közlemény szerint. Az uniós biztos azon a nemzetközi konferencián folytatott megbeszélést a svájci politikussal, amelyet a Gazdasági Fejlesztési és Együttműködési Szervezet (OECD), valamint a svájci adóhatóság közös szervezésében tartottak, elsősorban az általános forgalmi adóról.
2009.09.09. 17:08
 
 
Az országos tiszti főorvos szerint nincs járvány Magyarországon
Se területi, se régiós járványról nem lehet beszélni az utóbbi napok influenzás megbetegedései után, de több kisebb járványgóc van a fővárosban - mondta el Falus Ferenc országos tiszti főorvos szerdán az MTI-nek. A vírus magyarországi megjelenése óta kétezer influenzaszerű megbetegedést regisztráltak, ahhoz, hogy országos járványról lehessen beszélni, húszezer embernek kellene nagyjából egy időben megbetegednie - hangsúlyozta a szakember. A tiszti főorvos szerda délelőtt az Országgyűlés egészségügyi bizottságában elmondta, a csepeli iskolásokon kívül egy másik fővárosi iskolában tizenkét diák fertőződött meg az új vírussal.
2009.09.09. 17:00
 
 
Demszky Gábor: hihetetlen morális károk a BKV-nál
Demszky Gábor szerint hihetetlen morális kárt is okozott a BKV költségvetésében több mint egymilliárdos lukat ütő végkielégítési botrány; a főpolgármester úgy gondolja, az Aba Botond vezérigazgató távozását követő, botrányokkal teli időszak ügyei mögött konspiráció volt. A főpolgármesterrel a Magyar Narancs készített interjút. Demszky szerint a morális válságot az is tetézi, hogy milyen technikákat alkalmaztak a határozott idejű szerződések megkötésekor, milyen módszerekkel tették lehetővé ezeknek az óriási összegeknek a kifizetését. Nem sorolja viszont ide azokat a végkielégítéseket, amelyeket a munka törvénykönyve alapján fizettek ki a távozó, a cégnél évtizedek óta dolgozó alkalmazottaknak.
2009.09.09. 16:25
 
 
Kóka: be kell betonozni az adócsökkentést
Az adócsökkentés "bebetonozását" kérte a liberális frakció a pénzügyminisztertől és a kormánytól - mondta Oszkó Péterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján Kóka János, kedden. Kóka János közölte, azt kérték, hogy a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötendő megállapodásban, illetve a költségvetés hároméves, kitekintő számaiban rögzítsék, hogy 2010-ben és 2011-ben milyen módon és ütemben lehet bevezetni a 17 százalékos, lényegében egykulcsos adót. A frakcióvezető emlékeztetett arra, hogy 2010-től ötmillió, 2011-től pedig 15 millió forintos határig vezetnék be a 17 százalékos személyi jövedelemadót.
2009.09.09. 16:21
 
 
A szlovák külügyminiszter építő szellemű kormányfői találkozóra számít
Miroslav Lajcák arra számít, hogy a szlovák és a magyar kormányfő csütörtöki találkozóján "az értelem, a felelősség és az építő szellem" lesz túlsúlyban. "Ezek ellenkezőjéből már több mint elég volt" - nyilatkozta a szlovák külügyminiszter a szerdai kormányülés után Pozsonyban. "A magyar fél is éppen erről biztosít bennünket, hogy nem célja a győztesekre és a vesztesekre menő játék vagy valamiféle belpolitikai kampány, hanem a dolgok kimozdítása a holtpontról, és az elmúlt hetekben köztünk keletkezett problémák lezárása" - húzta alá a miniszter. Hozzátette, hogy a szlovák fél együttműködési javaslatokkal készül a találkozóra.
2009.09.09. 16:00
 
 
14-15 forint literenkénti támogatást ad a tejtermelőknek a szaktárca
Az agrártárca a szorult helyzetben lévő tejtermelők megsegítésére a jövő évben mintegy 14-15 forint literenkénti támogatást kíván adni nemzeti forrásból - közölte Máhr András, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) szakállamtitkára szerdán Budapesten. Elmondta: az FVM-ben azért döntöttek így, mert az unió bizottsága lényegében nemzeti hatáskörbe utalta a tejpiaci problémák megoldását. A magyar agrárkormányzat ezért úgy döntött, hogy még ez év őszén kifizeti a termelőknek a nemzeti támogatásból az ágazatnak járó összeget. Ez 16 milliárd forint többletforrást jelent még az idén a súlyos gondokkal küszködő ágazatnak - húzta alá Máhr András.
2009.09.09. 15:29
 
 
A nemzetbiztonság és a rendőrség jobb együttműködésében bízik Draskovics
Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter bízik benne, hogy a Ficsor Ádám titkosszolgálatokat felügyelő miniszter által elrendelt lépésektől az eddiginél is eredményesebb lesz a nemzetbiztonsági szervek és a rendőrség együttműködése. A miniszter erről a szerdai kormányszóvivői tájékoztató után beszélt újságírói kérdésre válaszolva. Draskovics Tibor kijelentette: kedden az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága előtt és a közvéleménynek is beszámolt Ficsor Ádám az alapos, sok részletre kiterjedő vizsgálatról, ami feltárta, miben működött jól a nemzetbiztonsági szervezet, hol követett el hibát és hol van szükség fejlődésre.
2009.09.09. 15:00
 
 
Nem támogatják Barroso újraválasztását az EP szociáldemokratái
Tartózkodik vagy nemmel fog szavazni minden bizonnyal az Európai Parlament szociáldemokrata frakciója José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnök újraválasztásáról való voksoláson - derült ki azokból a nyilatkozatokból, amelyeket a csoporthoz tartozó képviselők tettek Barroso szerdai meghallgatását követően. Poul Nyrup Rasmussen, az Európai Szocialisták Pártjának elnöke a meghallgatás után úgy nyilatkozott, hogy a csoport tagjainak többsége elégedetlennek tűnik Barroso programjával.
2009.09.09. 14:39
 
 
Kézilabda: Zácsik mégis Ljubljanában tölti a szezont
Hosszas huzavona után pont került Zácsik Szandra ügyére, a kézilabdázó ezt az idényt a Krim Ljubljanánál tölti, és jövőre tér vissza a Ferencvároshoz. Maglódi Lajos, a zöld-fehérek ügyvezetője szerdán arról tájékoztatta a handball.hu-t, hogy a szlovén klub mindenképpen ragaszkodott a magyar átlövőhöz, ezért százezer euróban állapította meg a játékos kivásárlási árát, amelyet a Ferencvárosnak nem állt volna módjában kifizetni. Ugyanakkor a két egyesület jó kapcsolatának köszönhetően a Ljubljana engedett a követeléseiből, így az eredetileg megkötött kétéves szerződés helyett Zácsik csak egy évre kötelezi el magát, és július 1-től ismét a Ferencvárosé lesz.
2009.09.09. 14:10
 
 
Bajnai: a kormány elfogadta a 2010-es költségvetés tervezetét
A kormány elfogadta a 2010-es költségvetés tervezetét, amely szigorú,takarékos, de néhány területen többletforrást tartalmaz - jelentette be Bajnai Gordon. A miniszterelnök a kormányülést követő sajtónyilatkozatában azt mondta: Magyarország a válság következtében "kötött pályán" mozog, két év alatt összesen 7,5 százalékkal esik vissza a gazdaság teljesítménye, a 3,8 százalékos költségvetési hiánycél pedig azt jelenti, mindenhol vissza kell fogni a költekezést. Bajnai Gordon elmondta, hogy a jövő évi büdzsé fedezetet ad az adócsökkentésre, és még azt is lehetővé teszi, hogy csökkentsék a távhő áfáját. Közölte: szeptember 11-én a költségvetés tervezetét benyújtják a parlamentnek.
2009.09.09. 14:00
 
 
Otthon Centrum: az ingatlanpiacon egyelőre nem csökkennek az árak
Megjelentek a készpénzes vevők, eltűntek a külföldi vásárlók, megnőtt az alku szerepe és visszaesett a fejlesztői aktivitás az ingatlanpiacon, az árak csökkenése azonban még nem érzékelhető - derül ki az Otthon Centrum legújabb lakóingatlan elemzéséből, amelyet szerdán juttatott el az MTI-hez. A válság ellenére eddig nem következett be az árak látványos csökkenése. A felmérés szerint az idén, trendszerűen, bár 5 százalékot alig meghaladóan, egyedül a vidéki panellakások átlagára csökkent; Budapesten a lakótelepi árak inkább stagnálnak. A fővárosi tégla társasházak átlagára az első félévben végig emelkedett, majd júliusban - vélhetően részben a hitelszigorítások folyományaként - jelentősen visszaesett.
2009.09.09. 13:00
 
 
Csökkenti kapacitásait a Malév, de három év múlva nyereséget tervez
A Malév 10 százalékkal csökkenti téli kapacitásait a tavalyi szezonhoz képest a kereslet visszaesése miatt, de három év múlva már nyereséget tervez; a légitársaság döntése nem egyedülálló, a gazdasági válság miatt több európai társaság is csökkenti járatai számát, az ellenkezőjére is van azonban példa: a Wizz Air több mint 30 százalékkal növeli kapacitásait. A magyar nemzeti légitársaságnál az MTI-nek elmondták, hogy az október végétől érvényes téli menetrendben három célállomással kevesebb szerepel az előző évihez képest, igaz azonban, hogy a nyáron még 5 járat szüneteltetését tervezték.
2009.09.09. 12:54
 
 
Nem fogadta el az ombudsman beszámolóját az emberi jogi bizottság
Nem találta általános vitára alkalmasnak az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil és vallásügyi bizottságának kormánypárti többsége az állampolgári jogok országgyűlési biztosának tavalyi évről szóló beszámolóját szerdai ülésén. A jelentést 9 igen, 4 nem szavazattal és 6 tartózkodással vetették el. Igennel szavaztak a fideszes, kereszténydemokrata és független képviselők, míg a szocialisták tartózkodtak vagy nemmel voksoltak. Szocialista képviselők többek között a biztosnak a romákkal kapcsolatos kijelentését tették szóvá, valamint a cigánybűnözésről szóló interjúját rótták fel.
2009.09.09. 12:51
 
 
Határnyitás 1989: interneten az MTI történeti jelentőségű képei és hírei
A magyar rendszerváltás és a német újraegyesítés fontos eseménye, az 1989. szeptember 10-ei magyar határnyitás huszadik évfordulója alkalmából az MTI történeti jelentőségű hírügynökségi tudósításokat és fotókat tesz közzé a http//1989.mti.hu internetes oldalon. A határnyitás eseménye mellett sok más fontos bel- és külpolitikai hírt adott közre 1989. szeptember 10-én az MTI. A két évtizeddel ezelőtti MTI-híreket tartalmazó internetes oldalon hozzáférhetőek még többek között a Kossuth Rádió, az Amerika Hangja és a Szabad Európa Rádió híreinek leiratai, valamint - a Nyílt Társadalom Alapítvány (OSA) jóvoltából - a napi operatív állambiztonsági jelentések.
2009.09.09. 12:36
 
 
A biztonsági eszközök használatát ellenőrzik a rendőrök az utakon
Háromnapos, országos közlekedésbiztonsági kampányt indít a rendőrség, a keddtől-csütörtökig napi nyolc órában zajló ellenőrzések során a bel- és külterületi utakra, autópályákra kirendelt több mint kétezer rendőr elsősorban a biztonsági öv, a gyermekülés, valamint a motorosoknál a bukósisak használatát figyeli. Az EU országokban egyszerre zajló közlekedésbiztonsági kampányt a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) rendelte el - mondta Oberling József, az ORFK közlekedésrendészeti főosztályvezetője szerdán a Dunakeszi belterületén, egy közúti ellenőrzés helyszínén tartott sajtótájékoztatón.
2009.09.09. 12:22
 
 
Évente 15 milliárd eurót kínál Brüsszel a fejlődő országok klímavédelmére
Azt javasolja az Európai Bizottság, hogy az unió évente 15 milliárd euróval támogassa a fejlődő országok küzdelmét az éghajlatváltozás ellen - derül ki brüsszeli médiajelentésekből. Az elképzelést értesülések szerint az Európai Bizottság csütörtökön terjeszti elő hivatalosan, a globális klímamegállapodásról szóló tervezetében. Ez lesz az első olyan dokumentum, amely konkrét számokat tartalmaz a várható uniós kötelezettségvállalásokról. A brüsszeli Bizottság a médiabeszámolók szerint úgy becsli, hogy a harmadik világban 2020-ig évi száz milliárd euróra is emelkedhet a szükséges klímavédelmi projektek finanszírozási igénye. Ebből mintegy 38 milliárd eurót az iparnak kell állnia.
2009.09.09. 12:11
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981[1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista