2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
H1N1 vírusfertőzés egy szegedi középiskolában
A H1N1 influenzavírus okoz a szokásosnál nagyobb létszámú hiányzást egy szegedi középiskolában - közölte a regionális tisztiorvosi szolgálat járványügyi osztályvezetője. Egy háziorvos jelzése alapján csütörtökön kezdett el az ÁNTSZ vizsgálódni egy szegedi középiskolában, ahol a diákok között felső légúti megbetegedések jelentek meg - mondta a főorvos. A járványügyi vizsgálat során három diáktól vettek mintát, s mindháromnál kimutatták a H1N1 vírus jelenlétét. Az iskolából csütörtökön 49-en, pénteken 61-en hiányoztak, hétfőre azonban már hússzal csökkent a betegség miatt otthonmaradt diákok száma. Feltehetően azonban nem az összes megbetegedést okozta az új influenza - mondta az osztályvezető.
2009.09.14. 12:00
 
 
A lízingcégek és a pénzügyi vállalkozások is aláírnák a magatartáskódexet
Farkas Ádám, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) elnöke szerint a banki magatartáskódex a bankszövetségnél jóváhagyásra vár, ha a bankok aláírják, a PSZÁF tervei szerint a magatartási kódexet kiterjesztenék a lízingcégekre és a pénzügyi vállalkozásokra is. Farkas Ádám megerősítette, hogy szakértői szinten megegyezés született a banki magatartáskódex szövegéről, amely lefedi a teljes lakossági hitelezés folyamatát.
2009.09.14. 12:00
 
 
Felipe Massa hamarosan gokartozhat
Kezelőorvosa szerint hamarosan visszatérhet Felipe Massa, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet. "Néhány héten belül már gokartozhat, és biztos vagyok benne, hogy a jövő év elejére százszázalékos állapotban lesz" - jelentette ki vasárnap Dino Altmann. A brazil pilóta ugyancsak bizakodóan nyilatkozott: "Állandó kapcsolatban állok a Ferrarival, szükség esetén tanácsot is adok. Novemberben már szívesen elindulnék az Abu-Dzabi Nagydíjon, de egyelőre fontosabb, hogy a szervezetem kipihenje a sokkot."
2009.09.14. 11:57
 
 
Félre mindennel
Ha a tévé állandóan megy a nappaliban, szükségünk lehet egy kis zugra, ahol nyugodtan üldögélhetünk és olvashatunk.
2009.09.14. 11:57
 
 
Meghitt érintések
Vizsgálatok bizonyítják, hogy azok a csecsemők, akik "kézzelfoghatóan" szoros szülői kapcsolatban nevelkednek, vagyis gyakran simogatják, megérintik őket, jobban fejlődnek, mint azon társai, akik kevesebb figyelmet kapnak.
2009.09.14. 11:56
 
 
KÖNYV: Lezáratlan ügy
Vanessa sikeres zongoraművészként tér vissza fiatal kora kisvárosába, hogy tisztázza rég nem látott anyjával kapcsolatos érzéseit. A kisváros semmit sem változott, és épp ennyire változatlanok a lányban feltoluló emlékek is. Brady, az egyetlen férfi, akit valaha is szeretett, szintén a városban él. Bár a lányt tizenévesként mélyen megsebezte a fiúhoz fűződő, válással végződő viszony, a felnőtt nő úgy érzi, a régi vágyakat új vonzalmak éltetik. Csakhogy a kétkedés és bizonytalanság hintázó szédületéből nem könnyű fölszállni a szerelem magasába. Vanessát is csak az emelheti Bradyhez, ha előbb azt tisztázza: ki ő milyen az anyja, és mit akar az életével...
2009.09.14. 11:54
 
 
Lemondott Felcsuti Péter a Bankszövetség elnöke
Lemondott a Magyar Bankszövetség elnöki tisztéről Felcsuti Péter hétfőn, mert nem ért egyet a Bankszövetség néhány meghatározó tagjának véleményével. A Raiffeisen Bank vezérigazgatója bejelentését azzal indokolta: "a bankszakma egyes stratégiai kérdéseiben képviselt álláspontom jelentősen eltér a Bankszövetség néhány meghatározó tagjának véleményétől". A közleményből az nem derül ki, hogy a bankok magatartási kódexével kapcsolatos-e a véleménykülönbség. Felcsuti Péter az MTI érdeklődésére nem kívánt semmit hozzátenni a szűkszavú közleményhez.
2009.09.14. 11:30
 
Csökkent a foglalkoztatottak száma az EU-ban
Az euróövezetben 1,8 százalékkal, a 27 tagú unióban pedig 1,9 százalékkal csökkent a foglalkoztatottak száma a második negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva, jelentette hétfőn az Eurostat. Az Európai Bizottság statisztikai hivatalának jelentése szerint az előző negyedévhez képest az eurózónában 0,5 százalékkal, az EU-ban pedig 0,6 százalékkal esett vissza a foglalkoztatottak száma.
2009.09.14. 11:30
 
 
BOM: a budapesti rendezéshez még idén kell az olimpiatörvény
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) október 2-án, a dán fővárosban határoz arról, hogy Chicago, Madrid, Rio de Janeiro és Tokió közül melyik rendezheti a 2016-os nyári játékokat. A döntésnek közvetlen magyar vonatkozása az, hogy a budapesti olimpiarendezési elképzeléseket is alaposan befolyásolhatja, módosíthatja a szavazás végeredménye. Ezt erősítette meg Szalay-Berzeviczy Attila, a BOM, a hazai ötkarikás játékok rendezésének előmozdítására alakult civil szervezet elnöke is az MTI-nek nyilatkozva.
2009.09.14. 10:56
 
 
Újabb hangfelvétele jelent meg Oszama bin Ladennek
Oszama bin Ladennek, az al-Kaida nemzetközi terrorista hálózat vezérének újabb hangfelvétele jelent meg - közölte egy terrorveszélyt figyelő amerikai szervezet. A washingtoni székhelyű Intel Center szerint az al-Kaida médiaszárnya, az asz-Szahab egy iszlamista honlapon olyan videofelvételt tett közzé, amelyen bin Laden fényképe látható, és meghallgatható rajta a terrorista vezérnek "az amerikai néphez intézett nyilatkozata". Bin Laden a mintegy tízperces felvételen túl gyengének nevezte Barack Obama amerikai elnököt az afganisztáni háború lezárásához. A terroristavezér szerint "nem járt eredménnyel, és sokba került" az amerikaiaknak, hogy képtelenek voltak megérteni, miért történtek a 2001. szeptember 11-i támadások.
2009.09.14. 10:20
 
 
Beyonce nyerte a legjobb zenei klip MTV-díját
Beyonce kapta az év legjobb zenés videójáért járó díjat a Music Television vasárnap esti New York-i gáláján, amely tisztelettel adózott a közelmúltban elhunyt Michael Jackson emlékének. Az énekesnő a Single Ladies című klipjével aratott sikert. Kanye West rapper nem is tudta magába fojtani véleményét, amikor a legjobb női előadó klipjének díját a 19 éves Taylor Swiftnek nyújtották át. A színpadra pattant, kiragadta a hálálkodó country-énekes kezéből a mikrofont, és belekiabálta, hogy bár örül Swift sikerének, "Beyoncéé minden idők egyik legjobb videóklipje".
2009.09.14. 10:05
 
 
MNB: tovább nőtt a bankrendszer szabad likviditása augusztusban
A bankrendszer szabad likviditása augusztusban tovább nőtt, amit a hitelintézetek kéthetes MNB-kötvény átlagállományának jelentősen emelkedése mutat - közölte az Magyar Nemzeti Bank a statisztikai mérlegét hétfőn az előzetes adatok alapján. A közlemény szerint a likviditás növekedését elsősorban a központi kormányzat betéteinek jelentős csökkenése okozta, míg kisebb részben az egynapos betétek átlagállományának és a hitelintézetek jegybankkal szembeni devizaswap (devizacsere) átlagállományának csökkenése járult hozzá. A hitelintézetek kéthetes MNB-kötvény átlagállománya augusztusban 391,5 milliárddal 3.299 milliárd forintra nőtt.
2009.09.14. 09:49
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay és Czink is rontott, Clijsters 19.
Szávay Ágnes és Czink Melinda is rontott két héttel ezelőtti pozícióján: előbbi 39., utóbbi pedig 52. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján. A WTA honlapja szerint a US Openen diadalmaskodó belga Kim Clijsters - akit szülés utáni visszatérése óta még nem rangsoroltak - a 19. helyre került. A közvetlen élcsoportban nem történt változás: továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet a Williams testvérek, Serena és Venus előtt.
2009.09.14. 09:34
 
 
Hullámzik az MSZP, esik a Fidesz népszerűsége
Ha most vasárnap lennének a választások, a biztos pártválasztók körében a Fideszre 60 százalék, míg az MSZP-re 23 százalék szavazna - közölte a Népszabadság a Szonda Ipsos szeptemberi felmérésének adatait. A közvélemény-kutatás szerint a teljes választóközönségen belül a Fidesz-MSZP arány 34:13. A többi párt helyzete hosszú ideje nem változott, a Jobbik jóval a bejutási küszöb felett található (11 százalék), az SZDSZ (1 százalék), az MDF és az LMP (2-2 százalék) viszont alatta. Hónapok óta enyhén hullámzó az MSZP támogatottsága, most éppen mérsékelten felfelé tartó szakaszban van. A Fidesz tábora a nyár közepe óta csökken, júliusban a ciklusbeli csúcson volt, azóta tíz százalékot veszített.
2009.09.14. 09:20
 
 
Csökkentek a mezőgazdasági árak júliusban
Az agrártermékek termelőiár-szintje 2009 júliusában 14,9 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakihoz képest, míg január-júliusban 21,2 százalékkal mérséklődött a bázishoz viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Júliusban a növényi termékek árszínvonala 21,4, az élő állatok és állati termékeké 3,0 százalékkal esett vissza, míg január-júliusban sorrendben 29,7 százalékos, valamint 3,6 százalékos csökkenést mért a KSH. Az idén január-júniusban 24,3 százalékkal csökkentek mezőgazdasági termelői árak az egy évvel korábbihoz képest, ami a növényi termékek árszínvonalának 33,2 százalékos, valamint az élő állatok és állati termékek árainak 3,8 százalékos visszaeséséből adódott.
2009.09.14. 09:00
 
 
A rendőrségen kötöttek ki a kétes értékű BKV-tanulmányok
A BKV belső ellenőrzése büntető feljelentést javasolt a luxusmetró-tanulmány, valamint a Libegő, a Fogaskerekű és a Sikló népszerűsítéséről szóló két, egyenként 9-9 milliós tanulmány ügyében. A feljelentést a cég meg is tette - írja az Index, hozzátéve, a vizsgálati jelentést hétfőn tárgyalja a közlekedési vállalat felügyelőbizottsága. A kétes értékű tanulmányokról a most elkészült belső ellenőri jelentés kimondta: szükségtelenek, ráadásul hibásak voltak, az egyik esetben pedig már a szerződéskötést megelőzően elkészültek.
2009.09.14. 08:10
 
 
A biztosítók számára is veszélyes az elhízás
Az orvosokon kívül a biztosítóknak is gondot okoz a túlsúlyos emberek számának növekedése. Amerikában évente 75 milliárd dollár pluszkiadást jelentenek az egészségügyi rendszernek. Regine Kaiser, a Münchener Rück piacvezető egészségbiztosítási társaság képviselője a héten Monacóban tartott szakmai találkozón elmondta: a legnagyobb probléma az, hogy már a kisgyerekek is szélsőséges módon elhíznak, így növekednek az ebből származó következmények kezeléséhez szükséges kiadások. Ha például egy gyermek már tizenkét évesen kettes típusú diabéteszes lesz, a biztosítónak az eddigiekhez képest akár évtizedekkel hosszabb ideig kell fedezniük az inzulinkezelések költségeit.
2009.09.14. 08:05
 
 
Új keresőmotor muszlim felhasználóknak
A muszlim vallási előírásoknak nem megfelelő ("haram") tartalmakat kiszűrő keresőmotor indult. Az imhalal.com kereső figyelmezteti a felhasználókat, ha olyan kifejezés után kutatkodnak a neten, amely nem eléggé erkölcsös egy hívő számára. Ha például az angol porn (pornó) szóra keresünk, akkor a képernyőn piros betűs hibaüzenet jelenik: "Ajaj! Az Ön keresése kimeríti a haram 3/3-as szintjét! Azt javaslom, változtassa meg a kifejezést és próbálkozzon újra!". A hármas szintű haram tartalmat a rendszer meg sem jeleníti. A keresőt a hónap elején indították, és eddig 400.000 felhasználó próbálta ki.
2009.09.14. 07:56
 
 
Tenisz, US Open: Clijsters a női bajnok
A belga Kim Clijsters nyerte a női egyest az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután a fináléban két szettben legyőzte a dán Caroline Wozniackit. Clijsters személyében először diadalmaskodott olyan játékos a US Openen, aki nem volt kiemelve. A szülése után visszatért Clijsters az élete első Grand Slam-fináléjában szereplő Wozniackit verte. "Nem így terveztem ezt az évet. Azt hittem, az idei tornákon felveszem a ritmust, és lassan játékba lendülök" - mondta szerényen a 26 éves anyuka. Eredmény: női egyes, döntő: Clijsters (belga)-Wozniacki (dán, 9.) 7:5, 6:3. A férfiak fináléja magyar idő szerint 22 órakor kezdődik.
2009.09.14. 07:52
 
 
Tenisz, US Open: tízezer dollárra büntették Serena Williamst
Tízezer dolláros pénzbírsággal sújtották az amerikai nyílt teniszbajnokság szervezői Serena Williamst, mert az amerikai sportoló a női egyes elődöntőjében magából kikelve üvöltözött a vonalbíróval. Ez a legmagasabb pénzbüntetés, amelyet Grand Slam tornán sportszerűtlen viselkedésért kiszabhatnak. Az amerikai teniszezőnek további ötszáz dolláros bírságot kell megfizetnie, amiért üvöltözés közben rázta, később pedig ledobta az ütőjét. Ez egyébként aligha okozhat nehézséget neki, hiszen az elődöntőbe jutásért 350 ezer dolláros pénzjutalom üti a markát.
2009.09.14. 07:28
 
 
Irán is szerepel az uniós külügyminiszterek tanácskozásának napirendjén
Az Irán elleni szankciók szigorítása is szóba kerülhet az Európai Unió (EU) külügyminisztereinek hétfőn kezdődő kétnapos brüsszeli tanácskozásán. Az iráni nukleáris program miatt aggódó EU egyes diplomatái úgy ítélik meg a nemzetközi közösség korábbi követeléseire minap adott teheráni választ, hogy az az általánosságok szintjén mozog, megkerüli a nukleáris programmal kapcsolatos érdemi kérdéseket, és csak az időhúzást szolgálja. Arról a négy és fél oldalas dokumentumról van szó, amelyet Irán néhány nappal ezelőtt adott át az ENSZ BT állandó tagjainak (Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Franciaország, Nagy-Britannia) és Németországnak.
2009.09.14. 07:26
 
 
Elkezdődik az Országgyűlés őszi ülésszaka
Új házelnököt választanak a képviselők ma az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke az MSZP július 4-i kongresszusán jelentette be, hogy "a baloldal újjáépítése érdekében" szeptemberben lemond posztjáról. Az MSZP-frakció utódjául Katona Béla frakcióvezető-helyettest jelölte. Az Országgyűlés határoz a Seres Mária által kezdeményezett, a képviselői költségtérítésekről szóló országos népszavazásról. Az Országgyűlés áprilisban már elrendelte a referendumot, de az Alkotmánybíróság új eljárás lefolytatására kötelezte a Házat, mert közben olyan törvény született, amely utólag érdemben befolyásolta a kérdés népszavazásra bocsáthatóságát.
2009.09.14. 07:07
 
 
Bajnai: az ellenzék felrúgta a nemzeti konszenzust a magyar-szlovák csúcs után
Bajnai Gordon szerint az ellenzék felrúgta a szlovák államnyelvtörvény kapcsán kialakult nemzeti konszenzust a magyar-szlovák kormányfői találkozó után tett nyilatkozataival. A miniszterelnök vasárnap a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában kijelentette: csak az az ország erős a külpolitikában, ahol a nagy nemzeti kérdésekben kifelé egység van. A kormányfői tárgyalás után Németh Zsolt, a Fidesz politikusa, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke kijelentette: Robert Fico "felmosta a padlót" Bajnai Gordonnal. Egy nappal később pedig azt mondta: "Megalázó diplomáciai kudarcnak tekinti a Fidesz a találkozót, illetőleg a közös nyilatkozatot, majd az azt követő sajtótájékoztatót".
2009.09.13. 21:55
 
 
Netanjahu megerősítette a közel-keleti béke iránti elkötelezettségét
Az izraeli kormányfő megismételte, hogy kész békét kötni a palesztinokkal. Benjámin Netanjahu a vasárnapi kormányülésen aláhúzta, országa nem áll a békefolyamat útjába, és kész akár "holnap" a béketárgyalások felújítására. Netanjahu a nap folyamán Kairóban tárgyalt, de részletek nem szivárogtak ki. Hoszni Mubarak egyiptomi elnökkel a békefolyamatról, mindenekelőtt a palesztinok politikai irányvonaláról folytatott eszmecserét, és vélhetően szóba került a 2006 óta palesztin fogságban lévő izraeli katona, Gilád Salit szabadon engedése is, csere keretében.
2009.09.13. 21:00
 
 
Atlétikai Világdöntő: Jeter minden idők 5. legjobb 100 méterét futotta
Az amerikai Carmelita Jeter minden idők ötödik legjobb eredményével, 10.67 mp-cel nyerte a női 100 métert a Szalonikiben rendezett atlétikai Világdöntő második napján. A berlini világbajnokság bronzérmese ezzel a világ harmadik leggyorsabb nője lett, hiszen korábban csupán két honfitársa, a világcsúcstartó Florence-Griffith Joyner (10.49 mp, 10.61, 10.62) és Marion Jones (10.65 mp) futotta le ennél rövidebb idő alatt a klasszikus sprinttávot. A kirobbanó formában versenyző Jetert riválisai meg sem tudták közelíteni, a második helyen célba érő olimpiai és vb-aranyérmes jamaicai Shelly-Ann Frasert (10.89 mp) több mint két tizeddel előzte meg.
2009.09.13. 20:59
 
 
Fico sikeresnek tartja a magyar-szlovák kormányfői találkozót
Robert Fico sikeresnek minősítette a csütörtöki magyar-szlovák kormányfői találkozót, mert a feleknek lehetőségük volt véleményt cserélni a vitás kérdésekben, különösen a szlovák államnyelvtörvény ügyében. "Nem győzelemről vagy vereségről van szó, nem is így értelmeztük" - jelentette ki a szlovák miniszterelnök a pozsonyi közszolgálati televízió vasárnapi vitaműsorában. A nyelvtörvény kérdésében eltért a magyar és a szlovák vitapartnerek véleménye. Fico az EBESZ kisebbségügyi főbiztosára hivatkozva azt állította, hogy a jogszabályon semmit sem kell változtatni, és szerinte a nyelvtörvény elleni dunaszerdahelyi tiltakozáson becsapták és félrevezették a résztvevőket.
2009.09.13. 20:00
 
 
NB I: az örökrangadón szakadt meg az MTK veretlensége
A Ferencváros hazai környezetben 2-1-re nyert a nagy rivális MTK ellen a labdarúgó Soproni Liga 7. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A találkozó előtt a vendégek veretlenek voltak. Ferencváros-MTK Budapest 2-1 (2-0), Albert Stadion, 6000 néző, v.: Szabó S., gólszerzők: Ferenczi (30.), Rósa D. (36.), illetve Lencse (54.), sárga lap: Ashmore (8.), Ferenczi (33.), Kulcsár (35.), Morrison (38.), Tóth B. (67.), illetve Pátkai (29.), Rodenbücher (52.), Pintér Á. (71.), Hidvégi (87.). Az első félidőben mindkét csapatnak adódtak lehetőségei, de ezek közül csak a hazaiak tudtak élni kettővel. A fordulást követően az MTK Lencse szép góljával visszajött a mérkőzésbe, ezt követően a zöld-fehérek inkább a kontrákra építettek, de már nem sok lehetőségük volt.
2009.09.13. 19:36
 
 
Hamburgban zavargások voltak rendőrök és "autonómok" között
Több száz baloldali anarchista részvételével a hétvégén Hamburgban zavargásokra került sor, amelyekben mintegy 40 rendőr és 20 randalírozó sérült meg, és 130 embert őrizetbe vettek. A zavargások még péntek este kezdődtek, amikor baloldali "autonómok" megpróbálták megakadályozni a szélsőjobboldali Német Nemzeti-demokrata Párt tüntetését. A legsúlyosabb összecsapásokra azonban vasárnapra virradó éjjel került sor, amikor a Schanzenviertelben, Hamburg egyik negyedében egy különben békésen zajló utcai ünnepség után mintegy 200 randalírozó kövekkel és üvegekkel támadott egy rendőrőrszobára, amelynek egyik ablakát közlekedési táblával törték be.
2009.09.13. 19:00
 
 
Atlétikai Világdöntő: Pars harmadik kalapácsvetésben
Pars Krisztián a harmadik helyen végzett a férfi kalapácsvetők között a Szalonikiben zajló atlétikai Világdöntő második napján, vasárnap. A 77,49 méterig jutott olimpiai ezüstérmes szombathelyi versenyzőt az ötkarikás bajnok, vb-győztes szlovén Primoz Kozmus (79,80 m) és a lett Igor Sokolovs (79,32) előzte meg. Az augusztusi világbajnokságon negyedik magyar dobó - a nemzetközi szövetség honlapja alapján - utolsó, negyedik kísérletére érte el legjobbját, mellyel sikerült leszorítania a dobogóról az orosz Alekszej Zagornyijt. Eredmények: férfiak: kalapácsvetés: 1. Primoz Kozmus (szlovén) 79,80 m 2. Igors Sokolovs (lett) 79,32 3. Pars Krisztián 77,49.
2009.09.13. 18:35
 
 
Indul az őszi Bringázz a Munkába kampány
Indul a Bringázz a Munkába (BAM) őszi fordulója: a szerdától egy hónapon át tartó akcióban legalább hétszer kell biciklivel munkába menniük a vállalkozó kedvűeknek október 16-ig. Azok között, akik ezt teljesítik, 7 ezer ajándékot sorsolnak ki a szervezők. A BAM őszi kampányában egyének vagy maximum ötfős csapatok vehetnek részt, regisztrálni és a csoport eredményét jegyezni a www.bringazzmunkaba.hu oldalon lehet. A zöldtárcának fontos, hogy felhívják a figyelmet a fenntartható városi közlekedés kialakításának fontosságára - mondta Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter az őszi szezonnyitó rendezvényen vasárnap Budapesten.
2009.09.13. 18:00
 
 
A britek inkább megszorítást akarnak adóemelés helyett
A britek nagy többsége adóemelés helyett inkább a kormányzati kiadások csökkentését pártolná a példátlannak ígérkező államháztartási hiány lefaragására. A The Sunday Times című vezető vasárnapi brit lap megrendelésére készült országos felmérés kimutatta, hogy a választók 60 százaléka tartaná helyesebbnek az állami költekezés visszafogását, és csak 21 százalék mondta azt, hogy szerinte adóemeléssel kellene csökkenteni a központi deficitet. Nagy-Britannia államháztartási hiánya az idei pénzügyi évben a költségvetésbe beállított előrejelzés szerint 175 milliárd font (54 ezer milliárd forint) lesz, ami a hazai össztermék (GDP) becsült értékének 12,4 százalékát tenné ki.
2009.09.13. 17:07
 
 
Asztalitenisz Eb: a magyar női trió kikapott
Vereséggel kezdte meg szereplését a magyar női asztalitenisz-válogatott a stuttgarti Európa-bajnokságon. A Póta Georgina, Tóth Krisztina, Lovas Petra trió - a viadal honlapja szerint - 3-0-ra kapott ki a lengyelektől vasárnapi első mérkőzésén. Eredmény: csapatverseny, csoportmeccsek, 1. forduló: nők, B csoport: Lengyelország-Magyarország 3-0, Li Qian-Póta Georgina 3-1 (8, -6, 7, 5) Xu Jie-Tóth Krisztina 3-1 (6, -8, 9, 10) Natalia Partyka-Lovas Petra 3-2 (-5, -2, 14, 7, 8) Csehország-Litvánia 3-0.
2009.09.13. 16:49
 
 
Olajfolt fenyegeti a tengeri élővilágot Ausztrália partjainál
Óriási kiterjedésű olajfolt fenyegeti az élővilágot Ausztrália északnyugati partjainál. Az olaj hetek óta ömlik ellenőrizetlenül a tengerbe egy fúrólyukból a PTTEP Australasia olajvállalat platformja alól. A cég - a thaiföldi nemzeti olajtársaság leányvállalata - vasárnap akart hozzákezdeni ahhoz, hogy alagutat vájjon 2,6 kilométer mélyre, s hogy üledékkel elfojtsa az olajfolyást. A munkák akár három és fél hétig is eltarthatnak. Az olajfolt 46 kilométer széles és 130 kilométer hosszú. Nagyjából 200 kilométerre terül el az ausztrál partoktól. A helyi hatóságok többször különféle szerekkel permetezték az olajszőnyeget a levegőből, hogy megpróbálják szétoszlatni.
2009.09.13. 16:00
 
 
F1, Olasz Nagydíj: Barrichello nyert
A világbajnoki pontversenyben második brazil Rubens Barrichello (Brawn GP) diadalmaskodott a Forma-1-es Olasz Nagydíjon vasárnap, Monzában, a vb-éllovas brit csapattárs, Jenson Button és a finnek egyszeres világbajnoka, Kimi Raikkönen (Ferrari) előtt. Ez volt Barrichello idei második győzelme, amellyel 14 pontnyira zárkózott fel Buttonra. A szinte végig a harmadik helyen autózó Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes világbajnoki címvédő brit pilótája az utolsó körben hatalmasat hibázott és kiesett: miközben megpróbálta beérni Buttont, a rázókövön "megpattant", a falnak csapódott, de megúszta súlyosabb következmények nélkül.
2009.09.13. 15:23
 
 
Fónagy: a Fidesz támogatja a fővárosi cégek átvilágítását
Fónagy János a Fidesz fővárosi elnökeként támogatja azt a fővárosi szocialista javaslatot, amely szerint hat évre visszamenőleg minden fővárosi cég és intézmény menedzsmenttel kapcsolatos munkaszerződéseit átvilágítanák. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője közleményében azt írta: az MSZP és az SZDSZ több milliárdot költött a fővárosban és állami cégeknél is horribilis összegű végkielégítésekre, "BKV-t csináltak az egész országból". "Most, hogy a sajtó és az ellenzék lebuktatta őket, a szocialisták úgy tesznek, mintha éppen ők harcolnának a - saját maguk által kifizetett - végkielégítések ellen" - írta Szijjártó Péter, aki megjegyezte: "ennyire azért nem kellene hülyének nézni az embereket!"
2009.09.13. 15:00
 
 
Tíz százalékkal kevesebb szívrohamot eredményezett az angol cigarettastop
Minden előzetes várakozást felülmúló egészségügyi sikert eredményezett az angol cigarettastop: az első átfogó felmérés szerint a nyilvános dohányzás betiltása óta tíz százalékkal csökkent a szívinfarktusok száma Angliában. Skóciában három éve, Angliában és Walesben két éve tilos rágyújtani minden zárt közösségi helyiségben. Ez mintegy 3,7 millió intézményt és munkahelyet érint, köztük csaknem 200 ezer pubot, bárt és éttermet. A tilalom ellen vétőket 50 font - 16 ezer forint - helyszíni bírság fenyegeti, azokat a munkáltatókat pedig, akik nem szereznek érvényt a törvénynek, 2500 fontig terjedő büntetéssel sújthatják.
2009.09.13. 14:58
 
 
Rejtélyes üzenetek sorát hagyta hátra halála előtt Michael Jackson
Néha bódult állapotról tanúskodó, néha rejtélyes üzenetek sorát hagyta hátra halála előtt néhány órával Michael Jackson. A pop koronázatlan királya, aki 50 évesen, több hónaposra tervezett londoni koncertsorozatának nyitánya előtt néhány nappal halt meg, a News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - helyszíni riportja szerint fürdőszobája aranykeretes tükrére ragasztotta a világnak és saját magának szánt üzeneteit. A lap által látott üzenetek egyike arra emlékezteti az utókort, hogy "a holnap gyönyörű jövőt ígér". Jacko egyik barátjának értelmezése szerint ez felfedi, hogy az énekes élete utolsó pillanatáig "mennyire pozitívan" látta a világot - írta a brit újság.
2009.09.13. 14:07
 
 
Köszönetet mondott Magyarországnak a brandenburgi miniszterelnök
Köszönetet mondott Magyarországnak a 20 évvel ezelőtti határnyitásért Matthias Platzeck, Brandenburg tartomány miniszterelnöke, a Német Szociáldemokrata Párt korábbi vezetője. Platzeck az MTI-nek adott interjúban emlékezett vissza a két évtizeddel ezelőtti időkre, így arra, hogy a szeptember 10-i határnyitás éjszakáját Budapesten töltötte. A több tízezer, az akkori NSZK-ba tartó keletnémet menekülttel szemben ő egyike volt azon keveseknek, akik különböző okokból a hazatérést választották. "Emlékszem, szeptember 11-én szinte teljesen üres repülőgépen tértem vissza az NDK-ba" - mondta el Platzeck, hangsúlyozva: mindezt azért tette, hogy segíthessen az ottani viszonyok mielőbbi megváltoztatásában.
2009.09.13. 14:00
 
 
Versenyjogi vizsgálat indulhat az Opel eladásával kapcsolatban
Belgium azt kéri az Európai Bizottságtól, hogy vizsgálja meg, nem történt-e versenyellenes lépés az Adam Opel GmbH eladása során, mivel egyes aggodalmak szerint Németország mások kárán óvta meg telephelyeit. Az Európai Unió versenyjogi biztosa a hétvégén arra figyelmeztetett, hogy ha az ügylet során voltak protekcionista döntések, azok ellen fel fog lépni. A General Motors csütörtökön jelentette be, hogy kész eladni az Opelt a kanadai-osztrák Magna autóipari beszállító vállalatnak. A Magna az orosz Sberbankkal és GAZ autógyárral társulva kívánja megvásárolni az Opelt. A másik ajánlattévő az RHJ International pénzügyi befektető társaság volt. A német kormány a Magna ajánlatát támogatta.
2009.09.13. 13:52
 
 
Csehországban a pártok továbbra is őszi előre hozott választásokra törekednek
A cseh képviselőház már kedden szavazhat önmaga feloszlatásáról, miután a cseh parlament mindkét háza alkotmánymódosítást fogadott el. A képviselőház alkotmányos (háromötödös) többséggel oszlathatja fel önmagát. A 200 tagú képviselőházban pénteken 149-en támogatták a módosítást, a későbbi felsőházi szavazáson a 81 szenátorból 63-an voksoltak mellette. Václav Klaus elnök már alá is írta az alkotmánymódosítást, és várhatóen november 6-7-ére fogja kiírni a választásokat. Ján Fischer kormányfőnek még ellenjegyeznie kell a módosítást, de ez már csak formalitás.
2009.09.13. 13:21
 
 
Több mint 200 vádlott a taktaközi szocpolcsalás-ügyben
Több mint 200 vádlottja van a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktaközben történt szocpolcsalásoknak; a vádlottak között vannak pénzintézeti alkalmazottak, a szerencsi önkormányzat építésügyi osztályának volt vezetője, ügyvédek, a házakat tervező építészmérnökök, építtetők és építési vállalakozók - mondta vasárnap a Miskolci Nyomozóügyészség vezető ügyésze. Friedmanszky Zoltán közölte: a 2005-2007-es időszakra tehető ügyben a nyomozást 2007 elején kezdte meg a szerencsi rendőrkapitányság, ám amikor kiderült, hogy a szerencsi építésügyi osztály vezetője is szerepel a bűnesetben, a Miskolci Nyomozóügyészség vette át a vizsgálatot, a vádiratot is ez a hatóság nyújtotta be a Borsod megyei bírósághoz.
2009.09.13. 13:00
 
 
A Gazprom elnöke szerint kétséges, miként fizet Ukrajna a gázért jövőre
Oroszország szerint kétséges lehet, hogy miként fizet Ukrajna a gázért jövőre, az ukrán elnökválasztást követően. Alekszej Miller, az orosz Gazprom vezérigazgatója szerint a januári elnökválasztás eredményétől függ, hogy a két ország közötti kapcsolat hogyan alakul tovább. A januári szállításokért február 7-én kell fizetnie Ukrajnának. Hozzátette: Oroszország számára az lenne a kedvező, ha erős, politikailag stabil helyzet alakulna ki Ukrajnában. Julija Timosenko ukrán miniszterelnök a múlt héten közölte, hogy Ukrajna már elegendő gázt helyezett el tározóiban, ami elég Európa téli gázellátásának fedezésére. A miniszterelnök a választások előtt igyekszik elkerülni egy újabb gázvitát Oroszországgal.
2009.09.13. 12:38
 
 
Rendhagyó magyar divatbemutató New Yorkban
Rendhagyó magyar divatbemutató-sorozat kezdődött szombaton New Yorkban, a divatvilág egyik legrangosabb eseményéhez, a New York Fashion Weekhez időzítve. A New York-i divathét helyszínétől fél sarokra, a Grace Plazánál rendezett szabad téri eseményen - amely az amerikai magyar kulturális évad saját programja - a Je Suis Belle és a Use Unused tervezőcsoport, valamint Anh Tuan designer legújabb kollekcióit mutatták be, illetve örökítették meg. A magyar tervezők ruháit amerikai modellek viselték, akiket New York forgatagában fényképezett le két fotóművész, Hapák Péter és Máté Gábor.
2009.09.13. 12:29
 
 
Az MSZP minden fővárosi céget és intézményt átvilágítana
Hat évre visszamenőleg minden fővárosi cég és intézmény menedzsmenttel kapcsolatos munkaszerződéseinek átvilágítását javasolja a fővárosi MSZP, és ehhez az ellenék bevonásával egy munkabizottság felállítását kezdeményezi. Az eredményeket 90 napon belül a Fővárosi Közgyűlés elé terjesztenék. Burány Sándor, az MSZP budapesti szervezetének elnöke és Steiner Pál, a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciójának vezetője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: ami a fővárosi cégeknél és intézményeknél az utóbbi években kialakult, abból az MSZP-nek elege van.
2009.09.13. 12:00
 
 
A német kormány 1,1 milliárd euróval segítené az Airbus A350-es gépét
A német kormány 1,1 milliárd eurós állami garanciával támogatná az európai repülőgépgyártó Airbus A350-es, széles törzsű repülőgépének kivitelezését. A német Focus magazin legújabb számában egy bizalmas dokumentumra hivatkozva azt írja: a kormány az állami tulajdonban lévő KfW bankon keresztül biztosítana hitelt. Az európai kormányok eurómilliárdokat akarnak fordítani arra, hogy az Airbus finanszírozni tudja az A350-est. Mindezt annak ellenére teszik, hogy a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) szerint ezek a segélyhitelek megsértik a szabályokat.
2009.09.13. 11:48
 
 
Williams: a Piquet-baleset kapcsán a Forma-1 hitele forog kockán
A tavalyi szingapúri futamon történt Nelson Piquet-baleset kapcsán a Forma-1 hitele forog kockán - jelentette ki vasárnap Patrick Head, a Williams-csapat társtulajdonosa. "Ha bebizonyosodik a csalás, a szándékosság, akkor senki nem lesz kíváncsi a Forma-1-re, mert az emberek majd nem hisznek annak, amit látnak" - fogalmazott Head a monzai Olasz Nagydíj előtt. Sajtóértesülések szerint a botrányt Piquet Jr. háromszoros vb-győztes apja robbantotta ki, július 26-án ő értesítette a FIA-t a történtekről, néhány nappal később pedig állítólag a fia - akit a sikertelen szerepelés miatt a múlt hónapban menesztett a Renault - is vallomást tett.
2009.09.13. 11:08
 
 
Az SZDSZ továbbra is támogatja az ajánlószelvények rendjének átalakítását
A Szabad Demokraták Szövetsége támogatja az ajánlószelvények rendjének átalakítását és továbbra is a válaszborítékos rendszerre áttérést szorgalmazza - közölte az SZDSZ vasárnap az MTI-vel. A liberális párt üdvözli az Országos Választási Bizottságnak (OVB) az ajánlószelvények gyökeres átalakítását célzó szándékát, mivel "több alkalommal is meggyőződhettünk arról, hogy ez a rendszer nehezen átlátható, egyes elemei esélyegyenlőtlenséget teremtenek, és visszaélésekre adnak lehetőséget". A párt ezért javasolja a válaszborítékos rendszer bevezetését - írták közleményükben.
2009.09.13. 11:04
 
 
Az IMF vezérigazgatója szerint folytatódik a gazdasági válság
A gazdasági válságnak nincs még vége, ezért további lépéseket kell tenni a pénzügyi piacok szabályozása érdekében - nyilatkozta a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója a Der Spiegelnek. A válság folytatódni fog annak ellenére, hogy az idei év második negyedévében már kedvezőbb adatok jelentek meg Németország és Franciaország gazdaságáról - idézte Dominique Strauss-Kahn-t a német hetilap vasárnap megjelenő legújabb számában. Dominique Strauss-Kahn szerint további lépéseket kellene tenni annak érdekében, hogy csökkentsék a bankvezetők prémiumait, és enyhítsék a kockázatokat a bankszektorban.
2009.09.13. 11:00
 
 
Tízezrek tüntettek Washingtonban az egészségügyi reform ellen
Több tízezren vonultak föl helyi idő szerint szombaton Washingtonban, tiltakozva az amerikai kormány tervezett egészségügyi reformja ellen. Ez volt az egyik legnagyobb tiltakozó akció Barack Obama ellen az elnök év eleji hivatalba lépése óta. A tiltakozók szerint a tervezett reform ugrásszerűen megnöveli az állami kiadásokat, és túlságosan kiterjeszti az állami szerepvállalást. Volt, aki azt mázolta saját készítésű transzparensére, hogy Obama a szocializmus felé akarja vezetni az Egyesült Államokat. Obama egy minnesotai baseballstadionban választási kampányeseményre emlékeztető rendezvényen azt mondta, a reform bírálói közül sokan "félelmeket terjesztenek, ahelyett, hogy kiállnának egy komoly vitára".
2009.09.13. 10:00
 
 
Hétfőn új házelnököt választ az Országgyűlés
Új házelnököt választanak a képviselők az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján hétfőn, és várhatóan zárószavazás lesz az új polgári törvénykönyvről (Ptk.). Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke az MSZP július 4-i kongresszusán jelentette be, hogy "a baloldal újjáépítése érdekében" szeptemberben lemond posztjáról. Az MSZP-frakció utódjául Katona Béla frakcióvezető-helyettest jelölte. A 65 éves politikus 1990 óta országgyűlési képviselő. Politikai karrierjének méltó befejezése az Országgyűlés elnöki tisztsége, hiszen Katona Béla már korábban jelezte, a következő ciklusban nem kíván képviselő lenni, nyugdíjba vonul.
2009.09.13. 09:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978[1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista