2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Sújtólégrobbanás egy lengyel bányában: 12 halott
Sújtólégrobbanás történt egy délnyugat-lengyelországi szénbányában pénteken. Legalább tizenkét bányász életét vesztette, tizenöt pedig súlyosan megsebesült - jelentette be Edyta Tomaszewska, az állami bányafelügyelet szóvivője. A sziléziai vajdaságban fekvő Ruda Slaska város egyik bányájában péntek délelőtt következett be a katasztrófa. A metángáz a föld felszíne alatt 1050 méter mélyen robbant be, majd tűz ütött ki a tárnákban. Huszonkilenc sebesült önerőből jött fel a felszínre, a többi bányászt a mentőalakulatoknak kellett felhozniuk. Grzegorz Schetyna belügyminiszter közölte, hogy még pénteken ellátogat a katasztrófa helyszínére.
2009.09.18. 16:05
 
 
Kopint-Tárki: év végére már némi javulás várható a magyar gazdaságban
A Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Intézet Zrt. legfrissebb összegzése szerint a magyar gazdaság az idei második és harmadik negyedévben érte el a mélypontot, az év végére már némi javulás várható - közölte Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója pénteken Budapesten, amikor az intézet munkatársai bemutatták idei harmadik konjunktúrajelentésüket. A vezérigazgató közölte: a Kopint-Tárki fenntartja korábbi előrejelzését, miszerint a GDP idén 6 százalékkal esik vissza. Az intézet jövőre már enyhe mértékű GDP-növekedésre számít az országban, ez az előzetes becslés szerint 0-1 százalék között lehet 2010-ben.
2009.09.18. 15:15
 
 
MSZP: világosan határolódjon el a Fidesz a Jobbiktól
Az MSZP arra szólítja fel a Fideszt, hogy világosan határolódjon el Jobbiktól - mondta Varga László, az MSZP országos elnökségének tagja. Világos beszédre van szükség - vélekedett a kormánypárti képviselő, aki szerint a Fidesznek éreznie kellene, hogy mára teljesen vállalhatatlanná vált a Jobbikkal az önkormányzatokban fenntartott együttműködése. Varga szerint egyfajta "árukapcsolásról" van szó, hiszen ha az emberek az általuk demokratikusnak vélt Fideszre szavaznak, akkor egyben a Jobbikra is szavaznak. A politikus ezt annak kapcsán mondta, hogy egy közvélemény-kutatás szerint a polgárok közel 70%-a szélsőségesnek tartja a Jobbikot, a Fidesz szavazóinak 40%-a azonban szeretné, ha a párt bekerülne a parlamentbe.
2009.09.18. 14:00
 
 
A Legfelsőbb Bíróságon a gárda-per
A Legfelsőbb Bírósághoz fordult a Magyar Gárda jogerős feloszlatása miatt az egyesület ügyvédje - tudatta az MTI-vel a Nemzeti Jogvédő Alapítvány. A 2007. júniusban társadalmi szervezetként bejegyzett egyesület feloszlatása érdekében még az év decemberében indított polgári pert a Fővárosi Főügyészség, mert álláspontja szerint a Magyar Gárda működése sértette mások emberi méltóságát. A Fővárosi Bíróság 2008. december 15-én az egyesület feloszlatását elrendelő elsőfokú ítéletet hozott. Az egyesület fellebbezését követően a Fővárosi Ítélőtábla 2009. július 2-án jogerős ítéletével helyben hagyta az egyesület feloszlatását és a feloszlatás hatályát kiterjesztette a Magyar Gárda Mozgalomra is.
2009.09.18. 14:00
 
 
Juhász Gábor: zajlik a guantánamói fogva tartott kiválasztása
Zajlik a Magyarországra érkező guantánamói fogva tartott kiválasztása a szóba jöhető három ember közül - közölte Juhász Gábor, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter. Az Országgyűlés külügyi és határon túli magyarok bizottsága rendkívüli zárt ülése után Németh Zsolt, a bizottság elnöke elmondta, hogy "a Fidesz nem emel elvi kifogást" a fogva tartott befogadása ellen. Hangsúlyozta, hogy pártja álláspontja szerint "a befogadás kérdése a kormány hatásköre". Juhász Gábor miniszter elmondta, hogy Magyarország alapvetően humanitárius okokból tervezi egy fogva tartott magyarországi letelepítését, amelyet "szövetségesi feladataink nagyon fontos részének" nevezett.
2009.09.18. 13:46
 
 
Bajnai: 60 millió eurós kötött segélyhitelt nyújtunk Vietnamnak
Mintegy hatvanmillió euró értékben kötött segélyhitelt nyújt Magyarország Vietnamnak a két ország miniszterelnöke között pénteken aláírt kölcsönös megállapodás értelmében. Ez a kötött segélyhitel valójában arról szól, hogy Dél-Vietnamban felépül egy olyan onkológiai központ, amelyben jelentős a magyar beszállítói, technológiai hányad, és egyben a környék így egy nagyon korszerű, 500 ágyas onkológiai ellátóközponthoz jut - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a Budapesten tárgyaló Nguyen Tan Dung vietnami kormányfővel tartott közös sajtótájékoztatóján pénteken, miután plenáris megbeszélést folytattak a Parlament Munkácsy termében.
2009.09.18. 13:24
 
 
Megkezdődtek a kulturális örökség napjai
A Pécsett tartott ünnepélyes országos megnyitóval megkezdődött a kulturális örökség napjai rendezvénysorozat. A kulturális örökség napjainak kínálata idén minden eddiginél bővebb: a szervezők 372 település 820 épületében, valamint 171 vezetett sétaútvonalon várják a közönséget szeptember szombaton és vasárnap. A programsorozat középpontjában idén a szakrális terek állnak.
2009.09.18. 13:23
 
 
BL: minden bérlet elfogyott a Debrecen hazai meccseire
Minden bérlet elfogyott a Debrecen három hazai Bajnokok Ligája-találkozójára, valamint a soron következő, Olympique Lyon elleni mérkőzésre szóló belépők mindegyike is gazdára talált - számolt be róla pénteken a klub hivatalos honlapja. A honlap beszámolója szerint pénteken már nem volt jegyárusítás Debrecenben, Budapesten pedig már a hét elején sem lehetett belépőt kapni. Az MTI klubtól kapott információi szerint a hárommeccses bérletek kelendőek voltak, így a további két hazai mérkőzésre - a Fiorentina és a Liverpool ellenire - már csak pár ezer jegy lesz kapható. Ezek értékesítése később kezdődik.
2009.09.18. 13:05
 
 
OÉT: a munkáltatók szerint nem reális a 80.000 forintos minimálbér
A munkáltatók álláspontja szerint nem reális a munkavállalók bruttó 80.000 forintos minimálbér-javaslata - mondta az oldal képviseletében Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára pénteken Budapesten az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) plenáris ülésén. Dávid Ferenc emlékeztetett: tavaly egy százalékos GDP-csökkenés mellett emelték 3,5 százalékkal, 69.000-ről 71.500 forintra a bruttó minimálbért. A munkavállalói oldal javaslata a minimálbér 80.000 forintra való emeléséről - hasonló 2010-re prognosztizált GDP-csökkenéssel - több mint 10 százalékos emelést jelentene, és ez a jelenlegi gazdasági helyzetben nem reális.
2009.09.18. 13:00
 
Megindult a forgalom az M1-es lezárt szakaszán
Megindult a forgalom az M1-es autópálya azon szakaszán, ahol pénteken hajnalban megpróbáltak kirabolni egy pénzszállító autót - közölte az MTI-vel a rendőrség. A helyszínelés idejére Bicske és Herceghalom között lezárták az autópályát. A forgalmat az 1-es főútra terelték, ahol délre mintegy 11 kilométer hosszan torlódott a kocsisor - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint várhatóan hosszabb időt vesz igénybe a torlódás megszűnése, a forgalom normális mederbe való visszaállása.
2009.09.18. 12:59
 
 
Mentőt hívtak egy Geréb Ágnes vezette solymári szülés helyszínére
Kórházba kellett szállítani egy újszülöttet Solymáron, mert komplikációk léptek fel az otthonszülésnél - értesült az MTI pénteken; a rendőrség tájékoztatása szerint a szülést Geréb Ágnes vezette le. A mentők tájékoztatása szerint a kismama nem volt közvetlen életveszélybe. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: péntekre virradó éjjel Solymáron az e tevékenységtől korábban eltiltott Geréb Ágnes vezetett le egy otthonszülést, ám közben komplikációk léptek fel, ezért az újszülötthöz mentőt kellett hívni. A részletekről a szóvivő későbbre ígért tájékoztatást, annyit azonban megjegyzett, egyelőre nem tudni, lesz-e büntetőjogi következménye az esetnek.
2009.09.18. 12:00
 
 
IMF: szilárd a magyar bankrendszer
Mostanáig jól viselte a válságot a magyar bankrendszer, de a magyar gazdaság gyengélkedése miatt emelkedik majd a rossz hitelek aránya, jósolja a Nemzetközi Valutaalap (IMF) budapesti állandó irodájának vezetője. Irina Ivascsenko a DowJones hírügynökségnek elmondta: "kedvező folyamatok mentek végbe a bankszektorban." A tőkeellátottság és a likviditás nagyban javult, és a magyar pénzügyi rendszer megfelelő nagyságú tőketartalékkal rendelkezik. "A jövő azonban kihívásokat tartogat, főként a gyenge növekedési kilátások miatt" - mondta az IMF tisztviselője.
2009.09.18. 11:05
 
 
Katona: bővülhet a foglalkoztatás 2010 második félévében
Jövőre lassú fellendülés indulhat, és ennek nyomán 2010 második felében a foglalkoztatás is bővülhet - mondta Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium államtitkára pénteken Budapesten az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) plenáris ülésén. Katona Tamás emlékeztetett: a költségvetés tervezésekor azzal számoltak, hogy az államháztartási hiány 2010-ben GDP-arányosan 3,8 százalék lesz, az infláció pedig az idei 4,5 százalékról 4,1 százalékra csökken. Az államtitkár elmondta, hogy a 2010-es költségvetés tervezete mellett benyújtották az Országgyűlésnek a költségvetési törvényt megalapozó törvényjavaslatot ("salátatörvényt") is, amelyet októberben tárgyalnak.
2009.09.18. 11:04
 
 
Változatlan az aktív ügyfelek száma a mobil telefonálás piacán
A mobil forgalmazásban résztvevő aktív ügyfelek száma lényegében nem változott 2009 augusztusában az előző hónaphoz képest, miközben a három mobilszolgáltató ügyfeleinek száma 51 ezerrel csökkent - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) pénteken az MTI-vel. A forgalmazásban résztvevők - azaz az előfizetéssel rendelkezők, illetve az utolsó három hónapban hívást indítók, vagy fogadók - száma 2009 augusztusában gyakorlatilag nem változott: maradt 10,662 millió. Az év első hét hónapjában ugyan 370 ezerrel csökkent az ügyfélszám, de az augusztusi 11,837 millió még mindig 150 ezerrel több volt a 2008 augusztusi ügyfélszámnál.
2009.09.18. 11:00
 
 
A nyugat-balkáni országok euroatlanti csatlakozását szorgalmazza Katona
A nyugat-balkáni országok euroatlanti csatlakozását szorgalmazta Katona Béla, az Országgyűlés elnöke. Szerinte így biztosítható a térség stabilitása. A Nyugat-Balkán országok parlamenti elnökeinek negyedik konferenciáján a magyar házelnök közölte: Magyarország és az euroatlanti közösség érdeke a nyugat-balkáni térség hosszú távú stabilitása, ez pedig csak akkor érhető el, ha ezek az országok minél hamarabb a NATO és az Európai Unió tagjai lesznek. A hétfőn megválasztott elnök szerint a 2011-es magyar uniós elnökség egyik legfontosabb prioritása lesz ezen országok csatlakozásának segítése.
2009.09.18. 11:00
 
 
Ahmadinezsád: a holokauszt csak ürügy volt Izrael megteremtésére
A holokauszt hazugság és csupán ürügy volt egy zsidó állam megteremtésére, amellyel az irániaknak vallási kötelességük szembeszállni - jelentette ki pénteken Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök. "Az ürügy a cionista rezsim megteremtésére hamis. (...) Bizonyítatlan és misztikus állításon alapuló hazugság" - mondta az államfő az évenkénti al-Kudsz (Jeruzsálem) napja alkalmából összegyűlt hívőknek a Teheráni Egyetemen. "Szembeszállni a cionista rezsimmel nemzeti és vallási kötelesség" - tette hozzá. Az iráni fővárosban több tízezer fős kormánypárti és ellenzéki tüntetések kezdődtek ezen a napon.
2009.09.18. 10:53
 
 
Közösen kívánnak fellépni az MDF-ből távozott képviselők
Az MDF-ből kizárt vagy önként távozott politikusok egy része néhány nap múlva bejelenti, hogy a jövőben együtt igyekeznek majd szolgálni a konzervatív választókat - értesült a Népszava. A lap pénteki számában arról ír, hogy az Almássy Kornél körül gyülekező csoport tagjai még júliusban elhatározták, hogy az MDF eredeti eszmeiségét továbbra is vállalva, valódi demokratikus keretek között a nemzet és a közjó szolgálatáért dolgoznak a jövőben. Első összejövetelükön úgy döntöttek: a közös ügyeikért azontúl Almássy, Huber Szebasztián, Pettkó András, Porkoláb Mátyás, valamint Takács Péter felel.
2009.09.18. 10:00
 
 
Megtámadtak egy pénzszállító autót az M1-es autópályán
Zsákmány nélkül menekültek el azok a fegyveresek, akik péntek hajnalban próbáltak kirabolni egy pénzszállító autót az M1-es autópálya 35-ös kilométerénél. A helyszínre érkező rendőrökre sorozatlövővel rálőttek, az egyik járőr megsérült, a helyszínelés tart - közölte az MTI-vel a rendőrség. Bencze József országos rendőrfőkapitány közölte: több mint 40 lövést adtak le a rendőrökre. A rablók sorozatlövésekkel kényszerítettek megállásra egy Budapest felé tartó pénzszállító autót. A sofőrt és kísérőjét kiszállították, majd a kocsi hátuljának felfeszítésével megkísérelték a pénzt megszerezni. A rendőrséget a megtámadott kocsi mellett elhaladók értesítették - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2009.09.18. 09:00
 
 
Kilenc ország új vírus elleni oltóanyagot ajánl a szegény országoknak
Kilenc gazdag ország, köztük az Egyesült Államok felajánlotta, hogy az új típusú influenza elleni vakcinái egy részét a fejletlen országok rendelkezésére bocsátja. A kezdeményezést Barack Obama amerikai elnök közleményben jelentette be helyi idő szerint csütörtökön Washingtonban. Obama ebben tudatta, hogy az Egyesült Államok felajánlja oltóanyagkészlete egytizedét az Egészségügyi Világszervezeten (WHO) keresztül olyan országoknak, amelyek másként nem jutnának hozzá a vakcinához. A közlemény szerint a kezdeményezéshez az Egyesült Államok mellett Franciaország, Olaszország, Nagy-Britannia, Norvégia, Svájc, Ausztrália, Új-Zéland és Brazília csatlakozott.
2009.09.18. 08:00
 
 
Összekapcsolódott a Nemzetközi Űrállomással a japán teherűrhajó
Összekapcsolódott a Nemzetközi Űrállomással (ISS) péntekre virradóra az első legénység nélküli japán űrhajó. A HTV teherűrhajó előbb mintegy tíz méterre megközelítette az ISS-t, majd annak egyik lakója, Nicole Stott robotkar segítségével fejezte be a dokkolási műveletet. Ez volt az első eset, hogy legénység nélküli űrhajó ily módon kapcsolódott össze az űrállomással. A régebbi típusú orosz űrhajók ugyanis maguk végzik a dokkolást, ahogyan az európai űrhajók is. A HTV 4,5 tonna hasznos terhet szállított az ISS-re: élelmiszert, ruhát, tisztálkodási eszközöket, számítógépeket, kutatóeszközöket.
2009.09.18. 07:46
 
 
Kórházi kosztkvíz egy angol kórházban
Kórházi kosztkvízzel szórakoztatja internetes közönségét egy beteg Nagy-Britanniában: fotókat tesz közzé a kapott ételekről, és ki kell találni, ugyan mi lehet az. A fényképek nem csupán falatnyit mutatnak meg az ételből, hogy nehezebb legyen kitalálni, hanem a tányér és terhének egészét. A 47 éves férfi 22 hete van kórházban ritka betegség, csontfertőzés okán, így aztán volt ideje kiötleni a játékot. Kevesen találják el a helyes megfejtést. "Ma zöldséges muszaka volt, de eddig még senki se ismert rá" - idézte a férfit a The Sun című brit lap. A beteg amúgy igen elégedett szakmai ellátásával, orvosaival és ápolóival, egyedül a kosztot kifogásolja.
2009.09.18. 07:40
 
 
Nyolcvankilós hamburgert sütött egy amerikai étterem
Nyolcvankilós hamburgert sütött egy étterem az Egyesült Államokban, ami világcsúcs. Michigan állam Southgate nevű városáé a Guinness-rekord, pontosabban az ottani Mallie's Sports Girl and Baré - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap. Az étterem tulajdonosa, Steve Mallie elmondta, hogy 8 órán át sült a hamburger zsemlerésze, a belevaló húspogácsa pedig 15 órán keresztül. A gigaburger ára csaknem 100 ezer forint. Kérdés, hogy akad-e kellően nagyszájú vevő rá.
2009.09.18. 07:32
 
 
EU-csúcs: ideje dönteni a gazdasági válság utáni stratégiáról
Már most dönteni kell arról a stratégiáról, amelynek alapján az Európai Unió tagországai kivezetik gazdaságukat a nemzetközi pénzügyi és gazdasági válságból - állapodtak meg a tagországok állam- és kormányfői csütörtöki brüsszeli találkozójukon. Mint a rövid, kötetlen ülésen elnöklő Fredrik Reinfeldt svéd miniszterelnök a munkavacsora után elmondta: abban is egyetértés volt, hogy a stratégia végrehajtását csak akkor kell megkezdeni, amikor a gazdaság élénkülése ténylegesen megindul. Értésre adta, hogy ennek azt kell biztosítania: a gazdaságélénkítés nem csupa nagyon eladósodott országot hagy maga után.
2009.09.18. 07:14
 
 
Az ÁSZ-elnök hiányolja a hatástanulmányokat a költségvetéssel kapcsolatban
Nem láttunk olyan hatástanulmányokat, amelyek alátámasztanák a költségvetéssel kapcsolatos várakozásokat - mondta Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék elnöke a Népszabadságnak adott interjújában, amelyet a lap pénteki száma közöl. Beszélt arról is, jó döntésnek tartja a vezetői fizetések nyilvánosságra hozatalát. "Ha a költségvetést abból a szempontból nézzük, hogy a számok a helyükön vannak-e, akkor nincs probléma a 2010-es tervekkel, ha azonban azt vizsgáljuk, hogy ezek a számok beágyazhatók-e a társadalmi, gazdasági folyamatokba, megvan-e az összhang, akkor a költségvetés már kevésbé megnyugtató" - fogalmazott.
2009.09.18. 07:00
 
 
Bajnai: fenn kell még tartani az aktív állami válságkezelést
Magyarország óvatosan értékeli a gazdasági válságból való kilábalás kezdeti jeleit, és úgy véli, hogy egyelőre fenn kell tartani az aktív állami válságkezelést - mondta Bajnai Gordon csütörtökön magyar újságíróknak, amikor megérkezett az Európai Unió rendkívüli brüsszeli csúcstalálkozójára. Az állam-, illetve kormányfők kötetlen vacsorán vitatják meg, milyen álláspontot képviseljen az EU a G20-ak jövő heti pittsburghi értekezletén a világgazdasági válság elleni fellépést illetően. Bajnai szerint vannak ugyan jelei a stabilizációnak, de tartani lehet attól, hogy sok ország nagy állami eladósodása miatt a kilábalás lassú, törékeny és visszaesésektől tarkított lesz.
2009.09.17. 21:55
 
 
Bush állítólag kifigurázta a politikusokat a hátuk mögött
A nyilvánosság előtt visszafogottan, udvariasan viselkedő George Bush időnként kifigurázta politikustársait a hátuk mögött, Obamáról például azt mondta, gőze sincs a dolgokról, Hillary Clinton fenekét pedig túl nagynak találta - olvasható a volt amerikai elnök egykori beszédírója, Matt Latimer új könyvében. A volt elnöki beszédíró - aki Bush hivatali idejének utolsó 22 hónapjában készítette elő az elnök felszólalásait - könyvében felidézi, hogy W (ahogy az elnököt középső nevének kezdőbetűje után nevezték) gyakran dohogott beszédeinek gyakorlása közben.
2009.09.17. 21:20
 
 
Újabb hat embert vettek őrizetbe a Cozma-gyilkossággal összefüggésben
Újabb hat embert vett őrizetbe csütörtökön a rendőrség a Cozma-gyilkossággal összefüggésben - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A rendőrség honlapján közzétett tájékoztatás szerint a nyomozók a Marian Cozma román válogatott kézilabdás, az MKB Veszprém játékosának sérelmére elkövetett emberölés miatt folytatott büntetőeljárás részeként csütörtökön több mint kétszáz "felismerésre bemutatást" hajtottak végre a megyei főkapitányság épületében. Ennek nyomán hat embert vettek őrizetbe, akiket csoportosan és a köznyugalmat súlyosan megzavarva, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítanak.
2009.09.17. 21:00
 
 
Párizs nemzetközi adót szeretne a pénzügyi tranzakciókra
A harmadik világ fejlődésének támogatására és a szegénység elleni küzdelem finanszírozására a pénzügyi tranzakciókat érintő nemzetközi adót szorgalmaz Franciaország. Bernard Kouchner külügyminiszter szerint Nagy-Britannia is támogatja az elképzelést. A 0,005 százalékos banki illeték az első becslések szerint 20-30 milliárd eurós bevételt jelentene világszinten - mondta a francia diplomácia vezetője a Les Échos című francia gazdasági napilapban csütörtökön megjelent interjúban. Nagyon hiszek abban, hogy egy ilyen nemzetközi szolidaritási hozzájárulásból lehetne a fejlődést finanszírozni, és ezt már régóta hangoztatom - hangsúlyozta Kouchner.
2009.09.17. 20:46
 
 
Novemberben távozik a kormányszóvivői posztról Budai Bernadett
Novemberben távozik a kormányszóvivői posztról Budai Bernadett - hangzott el a Magyar Televízió (MTV) Híradójában csütörtök este. A szóvivő az MTI megkeresésére nem kívánta kommentálni a távozásáról szóló híreket. Az MTI májusban adott hírt arról, hogy Budai Bernadett az MSZP egyéni képviselőjelöltjeként indul a 2010-es országgyűlési választáson Ferencvárosban. Ez viszont összeférhetetlen jelenlegi munkájával, s ezért távozik posztjáról - közölte a közszolgálati csütörtökön este televízió hírműsora. Az MTV Híradója úgy tudja, hogy Budai Bernadett a választások alatt a szocialista pártban a mostani munkájához hasonló feladatokat is ellát majd.
2009.09.17. 20:00
 
 
Brüsszeli módosítás miatt újabb szigorításra számíthatnak a cégek
Brüsszel hamarosan változtat a számlázás és az áfa szabályozásán, eddigi túlzottan megengedő szabályrendszerét szigorítani készül - hívja fel a figyelmet a PMX Consulting adótanácsadó cég. A készülő szabálytervezet hozzányúlna az áfa irányelv teljesítési időpontra és számlakibocsátásra vonatkozó szabályaihoz, és minden tagállam számára kötelezően alkalmazandó előírásokat vezetne be - ismerteti a cég sajtóközleménye. A változtatások az unió 27 tagállamának eltérő szabályozása miatti ellentmondó jogértelmezések és jogalkalmazások kiküszöbölésére irányulnak, elsősorban a határon átnyúló ügyletek esetén, különösen a számlázás, és az áfa-elszámolás területén.
2009.09.17. 19:17
 
 
BL: Bodnár az Eurosport 1. fordulós álomcsapatában
A debreceni Bodnár László bekerült a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. fordulójának álomcsapatába az Eurosport válogatása alapján. A DVSC-TEVA védője a Liverpool elleni szerdai 1-0-s vereség alkalmával mutatott teljesítményével szolgált rá az elismerésre. Az indoklás alapján Bodnár nehéz heteken van túl - a televíziós csatorna honlapja utal a halált okozó balesete miatt kiszabott felfüggesztett börtönbüntetésre -, ennek ellenére jól játszott és felfutásaival több alkalommal okozott gondot az angolok védelmének.
2009.09.17. 19:04
 
 
Pozsony felháborodásának adott hangot Balázs Péter interjújával kapcsolatban
Bekérették a pozsonyi magyar nagykövetet csütörtökön délután a szlovák külügyminisztériumba, hogy tolmácsolják neki a Szlovák Köztársaság felháborodását a magyar külügyminiszterrel készült, a müncheni Süddeutsche Zeitungban megjelent interjúban olvasható kijelentések miatt - közölte a szlovák külügyminisztérium szóvivője. Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter személyesen is csalódott a Balázs Péter kijelentései miatt. "A Szlovák Köztársaság külügyminisztériuma számára Balázs kijelentései Szlovákiáról, mint fiatalabb testvérről, akit európai modorra kell tanítani, illetve a Szlovák Köztársaság Ceausescu rendszeréhez való hasonlítása, elfogadhatatlanok" - jelentette ki a szóvivő.
2009.09.17. 19:00
 
 
Asztalitenisz Eb: bejutott a nyolcaddöntőbe a Tóth, Póta duó
A címvédő Tóth Krisztina, Póta Georgina duó magabiztosan nyerte első mérkőzését, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a női párosok versenyében a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon. Eredmények: női páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért): Tóth Krisztina, Póta Georgina-Andrea Bakula, Mireal Durak (horvát) 3-0 (6, 8, 5) Lovas Petra, Vajda Kornélia (magyar, horvát)-Molnár Mónika, Marija Galonja (szerb) 3-1 (-11, 7, 9, 7) Ruta Paskauskiene, Okszana Fagyejeva (litván, orosz)-Madarász Dóra, Laura Gasnier (magyar, francia) 3-0 (8, 4, 10); férfi páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért): Damien Eloi, Ammanuel Lebesson (francia)-Jakab János, Zwickl Dániel 3-0 (9, 10, 13).
2009.09.17. 18:40
 
 
Öt templom fesztivál Győrött a Kulturális Örökség Napjainak jegyében
Öt európai vallás egy-egy templomába várják a hétvégén délutánonként koncertekre, magyarázó istentiszteletekre, vagy csupán egy kis csendes szemlélődésre az érdeklődőket a csütörtökön kezdődött Öt templom fesztivál szervezői Győrött. A szervező Karzat Kultúrközpont Alapítvány a fesztivállal csatlakozott a Kulturális Örökség Napjainak programsorozatához is, melynek középpontjában idén a szakrális terek állnak - mondta Borsa Kata, az alapítvány kuratóriumi elnöke a fesztivál csütörtöki megnyitója alkalmából az MTI-nek. Az ötnapos programon - amelynek az Öt templom, öt vallás, egy kultúra a mottója - megszólal a klasszikus zene és a népdal, a klezmer és a dzsessz.
2009.09.17. 18:36
 
 
Obama: Amerika lemond a közép-európai rakétapajzsról
Barack Obama amerikai elnök csütörtökön bejelentette, hogy kormánya lemond a kelet-európai rakétapajzs tervéről, és helyette egy új rakétavédelmi megközelítést fog alkalmazni. Csehország helyett a Kaukázusban létesítene radarállomást a Pentagon a tervezett új amerikai rakétavédelmi rendszer keretében - közölte csütörtökön James Cartwright, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnökhelyettese. Cartwright részt vett azon a sajtótájékoztatón, amelyet Robert Gates védelmi miniszter tartott, hogy elmagyarázza Barack Obama elnök döntését, miszerint kormánya lemond az amerikai rakétapajzs egyes elemeinek lengyelországi és csehországi telepítéséről.
2009.09.17. 18:00
 
 
Továbbra is bizonytalan, mikor kapja meg ezüstérmét Pars Krisztián
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság reméli, hogy még az év vége előtt döntés születik a pekingi olimpia férfi kalapácsvető döntőjében történt doppingesetek ügyében. A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) ugyanakkor felháborodott a NOB reakcióján. A MASZ főtitkára, Gyulai Márton még szeptember 10-én levelet küldött a NOB-nak, valamint a fináléból doppingvétség miatt kizárt két fehérorosz kalapácsvető, a Pekingben második Vagyim Gyevjatovszkij és harmadik Ivan Tyihon ügyében eljáró nemzetközi Sportdöntőbíróságnak (CAS), érdeklődve, hogy mikor lesz döntés, és az eredetileg negyedikként záró Pars Krisztián mikor kaphatja meg az ezüstérmet. A CAS még nem válaszolt.
2009.09.17. 17:19
 
 
Fidesz: Nem lesz EP-határozat a nyelvtörvényről
Nem kerülhet napirendre az Európai Parlamentben a szlovák nyelvtörvényről tervezett vita, jóllehet Szájer József (Fidesz) javaslatára a csütörtöki házbizottsági ülésen (a frakcióvezetők ülésén) Joseph Daul néppárti frakcióvezető kezdeményezte, hogy a parlament tárgyaljon meg egy erről szóló határozati javaslatot - közölte a Fidesz a strasbourgi plenáris EP-ülés margóján. Mint a közlemény fogalmaz, "sajnálatos módon a szocialista és a konzervatív képviselőcsoport jelenlévő képviselői nem támogatták a fideszes és a határon túli magyar képviselőket is magában foglaló néppárti frakció javaslatát".
2009.09.17. 17:15
 
 
Összesen 12 dokumentumot írtak alá a magyar-horvát kormányülésen
A régóta meglévő kiváló kapcsolat és a kölcsönös előnyökön alapuló együttműködés révén is példaértékű Európában Magyarország és Horvátország stratégiai partnersége; Bajnai Gordon miniszterelnök és Jadranka Kosor horvát kormányfő egyaránt ezt hangsúlyozta csütörtökön, Barcson, a két ország kormányának együttes ülésén. A 2006 óta harmadik alkalommal megtartott együttes ülés előtt katonai tiszteletadással fogadta Bajnai Gordon horvát kollégáját a barcsi Városháza előtt. Összesen 12 dokumentumot írtak alá a magyar és a horvát kormány együttes ülésének résztvevői - közölte az MTI-vel Szollár Domokos kormányszóvivő.
2009.09.17. 17:00
 
 
Hárommeccses eltiltás kapott a van Persie-t fejen rúgó Adebayor
Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Emmanuel Adebayor, a Manchester City togói labdarúgója, aki a vizsgálat szerint szándékosan arcon talpalta az Arsenal holland játékosát, Robin van Persie-t a két csapat szombati bajnoki találkozóján. A 4-2-es manchesteri sikerrel zárult meccsen van Persie becsúszva próbálta szerelni ellenfelét, aki felugorva megsértette volt csapattársának arcát. Adebayor - aki nyáron éppen az Arsenaltól érkezett a Cityhez - így már a vasárnapi, Machester United elleni városi rangadót is kihagyja.
2009.09.17. 16:25
 
 
A szlovák külügyminiszter válaszolt Balázs Péternek
Peter Weiss, Szlovákia budapesti nagykövete csütörtökön átadta a Külügyminisztériumban a Sólyom László kitiltása kapcsán írt jegyzékre adott szlovák választ - közölte az MTI kérdésére a külügyi szóvivő. Mátrai Zsuzsanna emlékeztetett arra, hogy miután a köztársasági elnök augusztus 21-én nem léphetett be Szlovákiába, a külügyi tárca augusztus 24-én jegyzéket írt és juttatott el a szlovák külügyminiszterhez. Hozzátette, hogy a most megkapott választ tanulmányozzák és utána döntenek a további lépésekről.
2009.09.17. 16:00
 
 
Kevesli a tejtermelők támogatását az Európai Parlament
Nem tartja elegendőnek az Európai Parlament azokat az intézkedéseket, amelyeket az Európai Bizottság eddig tett a tejágazat válsága miatt nehéz helyzetbe került gazdák segítésére. A témáról a strasbourgi plenáris ülésen csütörtökön megszavazott jogszabálytervezet egyúttal lehetővé teszi, hogy a meglévő támogatás még legalább jövő februárig folytatódjon. Kiterjesztették így a vaj és a sovány tejpor felvásárlásának támogatását. A képviselők a dokumentumban és a vitában is szorgalmazták, hogy az EU a közép-és hosszú távú problémák megoldására is hozzon intézkedéseket a tejipari ágazatban.
2009.09.17. 15:33
 
 
Hat vádlottat felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek az MTV-székház ostromának ügyében
Hat vádlottat első fokon felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt a Pesti Központi Kerületi Bíróság a Magyar Televízió (MTV) székházának három évvel ezelőtti ostroma ügyében közérdekű üzem működésének megzavarása és más bűncselekmények miatt csütörtökön. A szabadságvesztések időtartama egy, illetve két év, a felfüggesztéseké 3 és 5 év közötti, és több vádlottat előzetes mentesítésben is részesített a bíróság, azaz mentesítette a büntetett előélethez, elítéléshez fűződő joghátrányok alól. Az ügyész tudomásul vette az elsőfokú döntést, és hárman a vádlottak közül is, az ő vonatkozásukban jogerős az ítélet, lezárult a per.
2009.09.17. 15:00
 
Átlagosan két napig bírnak a nők titkot tartani
Átlagosan még két napig sem bírnak a nők titkot tartani - számították ki Nagy-Britanniában. A Daily Telegraph című brit lap ismertette a tanulmányt, amely 3 ezer nő, 18 és 65 év közöttiek vallomásain alapul. A végeredmény: 47 perc óra 15 perc után legalább egyvalakinek elárulja egy nő a rá bízott titkot. Ez az első ember a pletyka fajtájától, tematikájától függőn lehet férj, barát, a legjobb barátnő, az anya - többnyire ők az első kör. A nők 40 százaléka bevallotta, hogy képtelen titkot tartani, legyen az bármennyire személyes vagy bizalmas. Nem meglepő, hogy az ital megoldja a nyelvet, egy-két pohár bor sokat lendít az információterjedés sebességén. Ami a témákat illeti, a toplistán az intim ügyek és a vásárlások tényleges költségei állnak az élen.
2009.09.17. 14:45
 
 
Washington átalakítja az Európába tervezett rakétapajzs tervét
Az Egyesült Államok úgy döntött, hogy átalakítja a Közép-Európába tervezett rakétapajzs tervét, és olyan rendszer kiépítésére törekszik, amely hatékonyabb egy iráni rakétacsapással szemben - közölte egy amerikai védelmi tisztségviselő Washingtonban. Az átalakítás "elmozdulást jelent egy nagyobb méretű, egyetlen helyhez kötött radar és ellenrakéta koncepciójától" - amelyet iráni vagy más interkontinentális rakéták elhárítására terveztek - "egy több rétegből álló, rugalmasabb, a különböző helyzetekhez jobban alkalmazkodó rendszer irányába" - közölte a névtelenséget kérő forrás. Utalt arra, hogy friss hírszerzési adatok szerint az iráni fejlesztések középpontjában jelenleg rövid hatótávolságú rakéták vannak.
2009.09.17. 14:40
 
 
A NATO-főtitkár örül, hogy Washington elveti a rakétavédelmi rendszer tervét
Üdvözölte csütörtökön Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár, hogy Washington elveti a Lengyelországba, illetve a Cseh Köztársaságba korábban tervezett rakétavédelmi rendszer kiépítését. Rasmussen pozitív lépésnek minősítette az amerikai döntést, miután délelőtt tájékoztatást kapott az amerikai féltől az eredeti elgondolások washingtoni megváltozásáról. A NATO-nagyköveteket még a nap folyamán külön tájékoztatják Brüsszelben. Az előző, republikánus amerikai elnök, George Bush kormányzata alatt kidolgozott terv azt célozta, hogy védelmet nyújtsanak Európának az esetleges iráni rakétafenyegetés ellen.
2009.09.17. 14:30
 
 
Testmeleggel tölthető mobil
Rövid időn belül testmeleggel is feltölthetők lesznek a mobiltelefonok egy svájci találmánynak köszönhetően. Wulf Glatz 35 éves zürichi feltaláló fejlesztette ki az újgenerációs termoelektromos generátort, amely a hőt alakítja át elektromos árammá. Ehhez a hőforrás és a környezet hőmérséklete közti különbséget használja ki. Az eljárás a környezetet nem szennyezi. Ilyen áramfejlesztőket akár a központi fűtés készülékein is el lehet helyezni, vagy a motor melegével táplálható egy autó elektronikája, ami 10 százalékos üzemanyag-megtakarítást is jelenthet. A Glatz által kifejlesztett áramfejlesztők gyártása ráadásul tízszer kevesebbe is kerül, mint a hagyományos áramfejlesztőké.
2009.09.17. 14:20
 
 
Horváth Csaba: a BKV-nak nem lehetnek titkai a budapestiek előtt
A BKV-nak nem lehetnek titkai a budapestiek előtt, ezért a cég átalakításánál a legfontosabb szempontok közé tartozik az átláthatóság, a szigorúbb ellenőrzés megteremtése, a pazarlás megszüntetése és a fővárosiak bizalmának visszaszerzése - mondta Horváth Csaba főpolgármester-helyettes csütörtökön a cég vezetőségével folytatott értekezlet előtt a BKV székházában. A főpolgármester-helyettes kijelentette: a rendelkezésre álló 90 nap alatt, amíg a cég átszervezésének koncepcióját kialakítják, nagy figyelmet fordítanak például a premizálási rendszer megreformálására.
2009.09.17. 14:00
 
 
Szlovák-magyar külügyminiszteri találkozó lesz New Yorkban
Szlovák-magyar külügyminiszteri találkozó lesz New Yorkban az ENSZ-közgyűlés 64. ülésszakán, a jövő héten kezdődő általános vita kapcsán - jelentette ki Miroslav Lajcák, a szlovák diplomácia vezetője csütörtökön Pozsonyban. Miroslav Lajcák és Balázs Péter a találkozón megvitatják annak a kétoldalú magyar-szlovák nyilatkozatnak a részleteit és megvalósítását, amelyet a múlt héten fogadott el Szécsényben a két ország kormányfője, Bajnai Gordon és Robert Fico. "Szeretnénk megmutatni a következő két hónap alatt, hogy a nyilatkozat teljesítése terén jelentősen előreléptünk" - szögezte le a szlovák miniszter.
2009.09.17. 13:50
 
 
Közlekedési együttműködésről is döntött a magyar és a horvát kormány
A régóta meglévő kiváló kapcsolat és a kölcsönös előnyökön alapuló együttműködés révén is példaértékű Európában Magyarország és Horvátország stratégiai partnersége; Bajnai Gordon miniszterelnök és Jadranka Kosor horvát kormányfő egyaránt ezt hangsúlyozta csütörtökön, Barcson, a két ország kormányának együttes ülését bevezető felszólalásában. A magyar és a horvát kormány együttes ülésének résztvevői egyebek mellett energetikai, közlekedési és természetvédelmi együttműködésekről összesen tizenkét dokumentumot írtak alá.
2009.09.17. 13:00
 
 
Fidesz: a Bajnai-kormány komoly veszélyt jelent Magyarországra
Bajnai Gordon kormánya komoly veszélyt jelent Magyarországra, a benyújtott költségvetés veszélyes, mert az emberekből az utolsó tíz-húszezer forintjaikat sajtolja ki, és tele van felesleges megszorításokkal - mondta sajtótájékoztatóján Répássy Róbert. A Fidesz frakcióvezető-helyettese mindezt annak alapján közölte, hogy az országgyűlési képviselők megkapták az Állami Számvevőszék (ÁSZ) tájékoztatóját Magyarország EU-s pénzügyi kapcsolatainak és a támogatásokkal kapcsolatos ellenőrzések 2008-as tapasztalatainak elemzéséről. Az abban foglalt megállapításokat idézve Répássy elmondta, hogy - a programok lassú beindulása miatt - csak a felét sikerült lehívni a tavaly rendelkezésre álló európai uniós keretnek.
2009.09.17. 12:35
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974[1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista