2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Nem közlekedhetnek október első hétvégéje után a taxik a Margit hídon
A Margit híd felújítási határidejének betartásáért, illetve mivel a sok taxi és a köztük átsurranó magángépkocsik akadályozzák a BKV járműveit, október első hétvégéje után már nem közlekedhetnek taxik a hídon - tudta meg az MTI a Főpolgármesteri Kabinet keddi ülésének résztvevőitől. Nyáry Krisztián, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója közölte, hogy október elején megváltozik a hídon a forgalmi rend, a közösségi közlekedést ugyanis átterelik a déli oldalon kiépített ideiglenes vágányokra. Ettől kezdve a közlekedés építési területen zajlik majd, és az új közlekedési rend a forgalombiztonság miatt az eddigieknél is szigorúbb szabályozást igényel.
2009.09.22. 13:30
 
Briatore az angol labdarúgóliga célkeresztjében
Vizsgálódik az angol labdarúgóliga a Forma-1-ből csalás miatt örökre száműzött Flavio Briatoréval kapcsolatban. A szigetországi szervezet tájékozódik a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) világtanácsa hétfői döntésének hátteréről, részleteiről, és a pontos információk birtokában dönt arról, hogy tesz-e maga is lépéseket. Briatore résztulajdonosa a másodosztályú Queens Park Rangersnek, márpedig a liga az összes klubtulajdonost erkölcsi vizsgálatnak veti alá, szabályzatának egyik pontja pedig kimondja, hogy senki sem irányíthat labdarúgóklubot, ha egy másik sportág irányító szervezeteiből kizárták.
2009.09.22. 13:05
 
 
Hamarosan nyilvánosak lesznek a jövő évi közlekedési tervek
Még a héten nyilvánosságra kerül, mely vonalakon járnak vonatok és melyeken távolsági buszok jövőre. Az országos hálózatra javasolt jövő évi közösségi közlekedési megrendelés péntekig kikerül a közlekedési minisztérium honlapjára - mondta Antali Károly közösségi közlekedésért felelős kormánybiztos kedden a Magyar Vasút 2009 konferencián, Budapesten. Hozzátette: a jövő évi regionális közlekedési közszolgáltatásra szóló javaslat október 15-20. között készül el, amelyet szintén nyilvánosságra hoznak.
2009.09.22. 12:49
 
 
Októbertől átlagosan 10 százalékkal csökken a földgáz fogyasztói ára
Október elsejétől országos átlagban közel 10 százalékkal csökken a lakosságot és a kisfogyasztókat ellátó egyetemes szolgáltatói körben a földgáz végfelhasználói ára - közölte az MTI-vel Matos Zoltán, a Magyar Energiai Hivatal elnöke, a hivatal megalakulásának 15. évfordulóján tartott szakmai konferencia szünetében Budapesten. Az egyes szolgáltatók különböző árat alkalmaznak, de országosan közel 10 százalék lesz a csökkenés mértéke. A szolgáltatók beadták az ár változtatására irányuló kérelmüket, amit a hivatal megvizsgált és ennek eredményeként az egyetemes szolgáltatóknak legkésőbb szeptember 25-ig meg kell hirdetniük az új árat - tette hozzá Matos Zoltán.
2009.09.22. 12:30
 
 
Izrael szerint bojkottálni kell az ENSZ közgyűlésén az iráni elnök beszédét
Izrael igyekszik elérni, hogy minél több ország bojkottálja az iráni elnöknek New Yorkban, az ENSZ közgyűlésének általános ülésszakán elhangzó beszédét. Az elmúlt napokban Izrael több ország külügyminiszterét is megkereste azzal, hogy küldöttségük legmagasabb rangú tagja hagyja el a termet Mahmúd Ahmadinezsád csütörtöki beszéde alatt - mondta Gabriela Salev, a zsidó állam ENSZ-nagykövete kedden az izraeli rádióban. Mint mondta, Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő, Ehud Barak védelmi miniszter és Avigdor Liberman külügyminiszter ki fognak menni a teremből.
2009.09.22. 12:29
 
 
Moody's: "törékeny stabilizáció" Magyarországon, Lettországban és Izlandon
A "törékeny stabilizáció" kifejezéssel lehet jellemezni a magyar, a lett és az izlandi gazdaság jelenlegi állapotát, kilábalásról azonban még korai lenne beszélni - áll a Moody's Investors Service által a három gazdaságról kedden Londonban kiadott értékelésben. A nemzetközi hitelminősítő szerint úgy tűnik, hogy a három ország gazdaságának teljesítménye kezd egyenletesebbé válni, és a fő jelzőszámok már nem mutatnak olyan drámai zuhanásokat, mint fél évvel ezelőtt. Ezt tükrözik a helyi piacok is, amelyeken talán már mérséklődik a lefelé irányuló nyomás.
2009.09.22. 12:18
 
A világ legdrágább likőrös üvegét mutatták be Londonban
A világ legdrágább likőrös üvegét mutatták be Londonban; az 1,4 millió eurót (379 millió forintot) érő üveg gyémántokkal, arannyal és gyöngyökkel díszített. Az üveget a világszerte nagy elismerésnek örvendő chambordi feketemálna-likőr számára készítette Donald Edge ékszerész, aki szerint a palack valóságos "divatikonnak" tekinthető. A formás üveg alsó részén a Deluxe Chambord szavak olvashatók, feljebb pedig egy korona látható. A kupak szintén koronát formáz. A palackot több mint ezer apró, körte alakúra csiszolt gyémánt, egy négyszögletű smaragd, gyöngyök és 18 karátos arany díszíti talpától a kupakig.
2009.09.22. 12:04
 
 
Az Interbe igazolt Eto'o 3 millió eurót követel a Barcelonától
Egyeztető tárgyalásokat kezdenek Samuel Eto'o, a spanyol bajnok FC Barcelonától a nyáron az olasz bajnok Internazionaléba átigazolt kameruni csatár és a katalán klub képviselői, miután az afrikai futballista három millió eurót követel volt egyesületétől. Eto'o kész akár bíróságra vinni az ügyet, ha nem fizet a Barca, amely gyakorlatilag elcserélte őt az Inter svéd válogatott csatáráért, Zlatan Ibrahimovicért. A kameruni játékos arra építi követelését, hogy 20 millió eurós eladási árából 15 százalék őt illeti. A Barcelona viszont nem mutat hajlandóságot, hogy akár egy eurocentet is adjon neki.
2009.09.22. 12:02
 
 
A Váci utca a világ 34. legdrágább bevásárló utcája
A budapesti Váci utca a világ 34-ik legdrágább bevásárló utcája a Cushman and Wakefield legfrissebb felmérése szerint. Az ingatlan tanácsadó globálisan 274 kiemelt helyszínt vizsgált, és megállapította, az elsődleges bérleti díjak átlagosan 54 százalékkal csökkentek világszerte. Bár a 274 vizsgált bevásárló utca közül a budapesti Váci utca a 30.-ról a 34. helyre esett vissza, így is megtartotta előnyét Lengyelországgal és Szlovákiával szemben. A New York-i Fifth Avenue továbbra is a világ legdrágább bevásárló utcája, itt a kiskereskedők négyzetméterenként 13.027 eurós bérleti díjat fizetnek. A második helyen álló hongkongi Causeway Bay-t és a harmadik helyezett párizsi Champs-Élysées-t előzve meg.
2009.09.22. 11:48
 
 
Forma-1: Briatore pert fontolgat a FIA ellen
Pert fontolgat a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) szemben a Forma-1-ből örökre száműzött Flavio Briatore, a Renault korábbi csapatfőnöke, akit hétfőn vétkesnek mondtak ki szándékos baleset kitervelésében. Az 59 éves olasz sportvezető az eljárás során végig tagadta az ellene felhozott vádat, az ítélet miatt felháborodott, és most azt tervezi, hogy bírósághoz fordul. Amint azt kedden elmondta, szeretné ártatlanságát bebizonyítani, és kártérítést kapni a FIA-tól. A nemzetközi szövetség döntése értelmében Briatore a jövőben semmiféle szerepet nem vállalhat a Forma-1-ben, így a továbbiakban nem lehet menedzsere pilótáknak.
2009.09.22. 11:44
 
 
Kilencszázmillió a kormánytól "fregolibiciklikre"
A kormány hazai és uniós forrásból 900 millió forinttal támogatja a főváros közösségi kerékpáros közlekedési rendszerét, azaz a "fregolibiciklik" kialakítását - jelentette be Molnár Csaba kancelláriaminiszter a Gödör Klubnál. A miniszter elmondta: az 1,3 milliárd forintos projekt keretében Budapest frekventált belvárosi pontjain 73 gyűjtőállomáson több mint 1.000 kerékpár segíti majd a közlekedést, a bicikliket előzetes regisztráció után bárki igénybe veheti majd. Kérdésre válaszolva Molnár Csaba közölte, októberben kerülhet a KRESZ módosítását is tartalmazó törvénytervezet a kormány elé, amelynek elkészítésekor figyelembe vették a kerékpáros szervezetek véleményét is.
2009.09.22. 11:25
 
 
Több vendég és kevesebb bűneset a Balatonnál
A vendégek számának növekedése ellenére kevesebb bűncselekmény történt a Balaton térségében, a közlekedési balesetek száma pedig csak kismértékben emelkedett - összegezte a négy megyét átfogó Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (BKKB) soros elnöke a nyári tapasztalatokat egy kedden, Zalakaroson tartott zárókonferencián. Dedics Zoltán a Zala, Vas, Somogy és Fejér megyét érintő adatokról elmondta: júniusban a rossz idő miatt kevesebb vendég kereste fel a Balatont, a nyár további két hónapjával együtt azonban már a tavalyit meghaladó számú nyaraló érkezett a magyar tenger térségébe.
2009.09.22. 11:17
 
 
Lackfi János kapta a zsűri díját a XIV. Drámaíró versenyen
Lackfi János a zsűri díját, Szabó T. Anna pedig a közönségdíjat kapta a XIV. Drámaíró versenyen hétfő este a budapesti Kamaraszínház Tivoli színházában. A legjobb rendező díjában Romvári Gergely részesült, Vörös István Zsírfelirat című művének bemutatásáért. A legjobb színész díjat Végvári Tamás vehette át Lackfi János a Sajtgyári capriccio avagy Három nővér sajtmártásban című művében nyújtott alakításáért. A legjobb színésznő Szőlőskei Tímea lett, aki Vörös István darabjában alakította Verát, a Szokatlan Alkotások Raktárának művészeti kurátorát.
2009.09.22. 11:07
 
 
Pénteken nyit az őszi Lakásvásár
Pénteken délutántól 8 ezer négyzetméteren 143 kiállító mintegy 100 ezer új, illetve használt lakást kínál az idei őszi Lakásvásáron a budapesti SYMA Sport és Rendezvényközpontban - mondta Borsi László, a Lakásvásár Média Csoport elnöke. Az új lakásoknál akár 10-15 százalékos árengedménnyel lehet számolni a kiállítás ideje alatt, a használt lakásokat viszont csak leelőlegezni, foglalózni érdemes, mivel januártól mintegy felére csökken az illeték - tette hozzá az elnök. A kiállításon jelen lesznek a bankok is, új elemként pedig Zöld Sziget néven az energiatakarékos építési módokat és eszközöket mutatják be a kiállítók.
2009.09.22. 10:53
 
 
A kisgyerekek két adag H1N1-vakcinát kapnak az Egyesült Államokban
A kisebb gyerekeknek két dózis vakcinára lesz szükségük a pandémiás H1N1 influenza ellen, jelentették be amerikai egészségügyi tisztviselők. A Sanofi-Pasteur új típusú influenza elleni védőoltásának tesztjei szerint a gyerekek ugyanúgy reagálnak rá, mint a szezonális influenza elleni vakcinára. Ez azt is jelenti, hogy a tíz év fölötti gyerekeknek elegendő egy dózis, ám az ennél fiatalabbaknak két adagra van szüksége. Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) szerint eddig 46 amerikai gyerek halt meg az új típusú influenzában. Amint azonosították az új vírust, a kormány és több cég megkezdte az oltóanyag gyártását, majd augusztustól sor került a tesztekre is.
2009.09.22. 10:20
 
 
Dugóra kell számítani este Budapest belvárosában a Critical Mass miatt
Torlódásokra kell számítani kedd este Budapest belvárosában a Critical Mass kerékpáros megmozdulás miatt. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy "óriási dugók" alakulhatnak ki az Európai Autómentes Napon megrendezett demonstráció által a főváros érintett részén. Az este fél hét után induló menet résztvevői a Városháza tömbjénél gyülekeznek. "Útvonal nincsen", a résztvevők szabadon választott irányban tekernek el a Nagykörútra, majd este nyolcra visszatérnek a Városháza parkba, ahol a szokásos bringaemeléssel zárul a rendezvény, amelyen a közlekedési célú, mindennapos kerékpározás népszerűsítéséért, a várost érő forgalmi terhelés és szmog csökkenéséért emelnek szót.
2009.09.22. 09:15
 
 
Az ügyész fegyveres lázadással egészítette ki a vádat Rózsa Flores ügyében
Fegyveres lázadással egészítette ki az eddigi vádakat a Rózsa Flores ügyében Bolíviában folyó nyomozást felügyelő ügyész. Marcelo Sosa hétfőn közölte azt is, hogy e vád kapcsán először a bolíviai-horvát állampolgár Mario Tadicot fogja kihallgatni - jelentette honlapján az ABI bolíviai hírügynökség. Sosa a lázadás vádját alátámasztva újólag azt állította, hogy a begyűjtött dokumentumok és nyomozati adatok, az elkobzott számítógépek és mobiltelefonok memóriáinak vizsgálata alapján állítható: a csoport felforgató merényleteket terveztek, hogy polgárháborús helyzetet teremtve kiszakítsák Bolíviából Santa Cruz tartományt, s ez a bűncselekmény öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható.
2009.09.22. 08:05
 
 
Kína kitiltotta a külföldi turistákat Tibetből
Átmenetileg nem utazhatnak külföldi turisták Tibetbe - közölték kedden Kínában hivatalos forrásból. A tibeti turizmust felügyelő hivatal illetékese elmondta, keddtől nem utazhatnak külföldi turisták Tibetbe, de akik már ott vannak, azoknak nem kell elhagyniuk az autonóm területet. Az intézkedést a népköztársaság kikiáltásának 60. évfordulója alkalmából tervezett pekingi ünnepségek miatt vezették be. Az október 1-jei megemlékezések miatt - amelynek keretében lesz katonai felvonulás, óriási tűzijáték, és Hu Csin-tao elnök is beszédet mond - szerte az országban szigorúbb biztonsági intézkedéseket léptettek életbe.
2009.09.22. 07:47
 
 
Dumbledore professzor még egy Potter-könyvet sem olvasott
Bár a történet főszereplőinek egyikét alakítja, a Dumbledore professzort játszó Michael Gambon még egyik Potter-könyvet sem olvasta - ezt maga az ír színész vallotta be. "Öt Harry Potter-filmben szerepeltem már, de még soha nem olvastam egyik kötetet sem" - ismerte be a 68 éves Gambon. A színpadi szerepeiről is ismert világhírű színész saját bevallása szerint általában nem olvassa el a filmek alapjául szolgáló műveket. Így akarja megkímélni magát attól a csalódástól, ami akkor érné, ha a könyv jobbnak bizonyulna a filmnél.
2009.09.22. 07:44
 
 
Terjed a bérbarátság Japánban
A normális társasági élethez túlságosan elfoglalt japán párok egyre növekvő számban fordulnak színészekhez segítségért, hogy játsszák el barátaikat életük legfontosabb családi eseményein. Számos cég ajánl családi barát szerepének eljátszására színészeket esküvőkre, de még temetésekre is. Az első bérbarát kölcsönző céget kilenc-tíz évvel ezelőtt alapították, jelenleg pedig már egy tucat ilyen vállalkozás kínálja szolgáltatásait - írja a The Daily Telegraph online kiadása. A Hagemasi Taj cég - melynek neve annyit jelent: fel akarlak vidítani - 30 ezer forintnyi összeget számít fel minden egyes kölcsönzött "bérbarátért". A külön szolgáltatások, mint például a menyasszony vagy a vőlegény méltatása többletköltséggel járnak.
2009.09.22. 07:30
 
 
Úttúlélő-rekorder teknőc
Ötsávos autópályán kelt át sértetlenül egy teknőc Nagy-Britanniában. És nem gyorsan. Ráadásul csúcsforgalom idején és a szigetország egyik legforgalmasabb sztrádáján, átlagosan 110 kilométer per órával száguldó kocsik kerekei között. A teknősbékára egy gépkocsivezető figyelt fel. Először szemétnek nézte, ám, miközben kikerülte, észlelte, hogy a valami mozog. Megállította autóját, és csaknem 400 métert loholt vissza a leálló sávban, hogy aztán felismerje, egy teknőc a szemétkupac. Magához vette, megetette, majd pedig elvitte egy állatmenhelyre. A teknősbéka új neve: Freeway, azaz Autópálya.
2009.09.22. 07:27
 
 
Bajnai: Magyarország ismét Közép-Európa vezető gazdasága lehet
Magyarország visszatérhet oda, ahol a 90-es éves második felében volt, ismét Közép-Európa vezető gazdasága lehet - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök hétfő este New Yorkban, helyi magyaroknak tartott előadásában. Magyarország most egy nagyon cselekvő, a válságból kifelé lábaló korszakát éli, megértette a válság üzenetét és szeretne ismét Európa és régió vezető, teljesítményére joggal büszke országa lenni - közölte. Arra a kérdésre, hogy mennyi garancia van a pozitív reformok folytatására a jövő évi kormányváltás után, leszögezte: a következő kormány felelőssége lesz, hogy végigvigye a józan észen alapuló, takarékos és a fejlődésre tekintő gazdaságpolitikát, amelynek nagyon sok pozitív visszajelzése van világban.
2009.09.22. 06:51
 
 
Háromszázan tüntettek a terézvárosi csendrendelet ellen
Mintegy háromszáz ember gyűlt össze Budapesten, a VI. kerületi önkormányzat Eötvös utcai épülete előtt hétfő délután, hogy a helyi csendrendelet ellen tiltakozzon; a szervezők egy petíciót is bejuttattak az épületbe. A takarodo.com által szervezett demonstráción átadott petíció szövege szerint a civilek azt kérik az önkormányzattól, hogy vonja vissza azt a rendeletet, amelynek értelmében a helyi vendéglők este 22 óra után nem, vagy csak engedéllyel tarthatnak nyitva. A civilek szerint a rendelet ellehetetleníti a vendéglők és az üzletek működését, ezzel anyagi kárt okozva a kerületnek is. A petícióban foglaltak szerint eddig 15 ezer aláírás gyűlt össze a csendrendelet ellen.
2009.09.21. 21:30
 
 
Bajnai jelezte Ban Ki Munnak Magyarország BT-tagsági igényét
Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn New Yorkban jelezte Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárnak, hogy Magyarország az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagságára pályázik 2012-13-ban. A kormányfő elmondta, hogy Magyarország már több országgal tárgyalt ez ügyben, és további államokkal tervez egyeztetést - tájékoztatta az MTI-t a csaknem félórás találkozó után Budai Bernadett kormányszóvivő. Magyarország utoljára 1992-93-ban volt a 15 tagú testület nem állandó tagja. Ban Ki Mun arra kérte Bajnai Gordont, hogy Magyarország vállaljon vezető szerepet a világszervezet keddi klímaváltozási csúcstalálkozóján. A kormányfő "egyértelművé tette, hogy Magyarországra lehet számítani".
2009.09.21. 21:00
 
 
Elfogadta az új polgári törvénykönyvet az Országgyűlés
Elfogadta az Országgyűlés az új polgári törvénykönyvet (Ptk.) hétfőn. A Ház 191 igen, 168 nem szavazattal és négy tartózkodás mellett fogadta el a polgári törvénykönyvet. A jogszabályra az MSZP-frakció, hat SZDSZ-es képviselő és a fideszes Kubatov Gábor szavazott igennel, nem támogatta a törvény elfogadását a Fidesz, a KDNP, az SZDSZ-es képviselők többsége és a volt MDF-es politikusok. Az SZDSZ-frakcióból Eörsi Mátyás, Geberle Erzsébet, Hankó Faragó Miklós, Horn Gábor, Kovács Kálmán és Pető Iván támogatta a törvényt. A frakcióvezető Kóka János tartózkodott a zárószavazásnál.
2009.09.21. 20:00
 
 
Gisele Bündchen az ENSZ környezetvédelmi nagykövete lett
Környezetvédelmi nagykövetévé nevezte ki az ENSZ Gisele Bündchen szupermodellt, a világ egyik legszebb nője komolyan veszi új feladatát, és az esőerdők fokozottabb védelmére szólította fel Brazília elnökét. Luiz Inacio Lula da Silvának jobban el kellene köteleznie magát az őserdőkben folyó fakitermelés elleni harcban - jelentette ki újságírók előtt New Yorkban a 29 éves brazil szépség. A dél-amerikai ország elnöke ugyanakkor azt mondta: legújabb kezdeményezése az Amazonas vidékén zajló cukornádtermesztés visszaszorításáról jól mutatja, hogy milyen fontos neki az esőerdők védelme.
2009.09.21. 20:00
 
 
Szentgotthárdra helyezhetik át az Opel sebességváltó gyártását
A németországi Rüsselsheimből Szentgotthárdra helyezik át az Opel motor- és sebességváltó gyártását - értesült a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A német napilap keddi számában megjelenő információról az újság internetes kiadásában számolt be hétfőn, ismertetve az Opel új tulajdonosa, az osztrák-kanadai beszállítói konszern, a Magna által tervezett németországi, illetve európai leépítési terveket. Ezek részeként - mint a Frankfurter Allgemeine Zeitung írta - a legnagyobb németországi gyárból, a Hessen tartományban lévő rüsselsheimi üzemből a 14 700 alkalmazott közül 1400-at bocsátanak el. A leépítés fő oka, hogy a motor- és sebességváltó gyártást külföldre, mégpedig Szentgotthárdra helyezik át.
2009.09.21. 19:55
 
 
Állítólag hazatért a hatalomból kiszorított hondurasi elnök
Visszatért hazájába hétfőn a hatalomból kiszorított Manuel Zelaya hondurasi elnök, jóllehet a közép-amerikai ország jelenlegi urai őrizetbe vétellel fenyegették meg erre az esetre. Zelaya, akit június 28-án államcsínnyel távolítottak el a hatalomból és fegyverrel kényszerítettek az ország elhagyására, a Channel 36 tévécsatornának azt állította: visszatért hazája fővárosába, hogy "helyreállítsa a demokráciát és párbeszédre hívjon fel". A csatorna az exelnöknek csak a hangját közvetítette, nem sugárzott olyan képsorokat, amelyek alátámasztanák, hogy valóban Tegucigalpában tartózkodna. Ugyanakkor Brazília tegucigalpai nagykövetsége közölte, hogy Zelaya ezen a külképviseleten van. Ezt utóbb megerősítette a brazil külügyminiszter is.
2009.09.21. 19:50
 
 
Bajnai Gordon bankvezetőkkel tárgyalt New Yorkban
Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn New Yorkban nagy befektetési bankházak vezetőivel találkozott, akiket tájékoztatott a magyar gazdaság helyzetéről. A megbeszélésen olyan jelentős pénzügyi befektetők voltak jelen, mint a JP Morgan és a Rockefeller elnök-vezérigazgatója, valamint a Citigroup elnöke - tájékoztatta az MTI-t Budai Bernadett kormányszóvivő. A kormányfő - aki az ENSZ Közgyűlés őszi ülésszaka alkalmából érkezett az amerikai városba - a több mint egy tucatnyi bankvezető előtt röviden ismertette, hogyan hatott tavaly október óta a globális pénzügyi-gazdasági válság Magyarországra és összefoglalta az új kormány válságkezelő intézkedéseit, valamint azok eredményeit.
2009.09.21. 19:00
 
 
Továbbra is jár Hunvaldnak havi 742 ezer forint az önkormányzattól
Továbbra is jár Hunvald György (MSZP) VII. kerületi polgármesternek az önkormányzattól a havi 742.560 forintos juttatás, az erzsébetvárosi képviselő-testület ugyanis hétfői ülésén nem vette napirendre a Fidesz azon indítványát, hogy függesszék fel a polgármester illetményének kifizetését, illetve vonják meg tőle költségátalányát - közölte a Fidesz VII. kerületi frakcióvezetője az MTI érdeklődésére. Előterjesztésüket, amelyet napirendi módosítóként adtak be, mert előzetesen nem került napirendre - a képviselő-testület 10:7 arányban leszavazta, így arról nem is tárgyaltak - mondta el Vattamány Zsolt. Megjegyezte, hogy az MSZP soraiból senki nem támogatta a napirendre vételt.
2009.09.21. 18:00
 
 
Budai Bernadett is az MSZP szóvivője lesz november 1-től
Budai Bernadett - Nyakó István mellett - az MSZP szóvivője lesz november 1-től - tudta meg az MTI szocialista forrásból. Az MTI információi szerint az még nem dőlt el, hogy pontosan milyen munkamegosztásban dolgozik majd a két szóvivő. Budai Bernadett jelenleg a miniszterelnöki delegációval az Egyesült Államokban tartózkodik, az MTI-nek telefonon annyit mondott: a hír nem kívánja kommentálni. Az MTV a múlt héten számolt be arról, hogy Budai Bernadett távozik a kormányszóvivői posztról. Az MTI májusban írta meg, hogy Budai Bernadett az MSZP egyéni képviselőjelöltjeként indul a 2010-es országgyűlési választáson Ferencvárosban. Már akkor tudható volt, hogy ez nem fér össze a kormányszóvivői poszttal.
2009.09.21. 17:12
 
 
Forma-1: jövőre augusztus 1-jén lesz a Magyar Nagydíj
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) világtanácsa hétfői, párizsi ülésén elkészítette a Forma-1-es világbajnokság jövő évi menetrendjét, eszerint a mogyoródi Magyar Nagydíjat augusztus 1-jén rendezik meg. A 2005-ös évet követően először várhatóan ismét 19 versenyből áll majd a sorozat. Újoncként bemutatkozik a dél-koreai verseny, illetve egy év szünet után visszatérhet a programba a kanadai GP, feltéve, ha a szervezők megegyeznek Bernie Ecclestone-nal, a Forma-1 vezetőjével a jogdíjakról,é s aláírják a szükséges szerződéseket. A szezon március 14-én Bahreinben veszi kezdetét és november 14-én Brazíliában zárul.
2009.09.21. 17:03
 
 
Három ütemben adják be az új vírus elleni térítésmentes oltásokat
Három ütemben akarják beadni a H1N1 elleni térítésmentes védőoltásokat, először azoknak, akik súlyos betegségben szenvednek, a várandós nőknek, az egészségügyi dolgozóknak, valamint a lakosság biztonságát és alapvető ellátását szolgáló, illetve a kritikus infrastruktúrát működtető embereknek - mondta Falus Ferenc országos tiszti főorvos hétfőn Budapesten. A második ütemben a 14 év alatti egészséges gyermekeket és az oktatási intézmények dolgozóit oltják be - közölte sajtótájékoztatóján Falus Ferenc. A harmadik ütemben a fél évesnél fiatalabb csecsemőkkel egy háztartásban élők kapják meg a védőoltást.
2009.09.21. 17:00
 
 
A Fidesz a legfőbb ügyészhez fordul az 500 milliós Leader-utalás miatt
A Fidesz a legfőbb ügyészhez fordul a magyarországi Leadar közhasznú szervezetnek átutalt 500 millió forint miatt - közölte Font Sándor hétfőn a parlamentben. A gazdák azt várták, hogy a mezőgazdaságot a miniszter segíti a nehéz helyzetben is, de ehelyett a rossz döntéseivel tönkretette. Ilyen rossz döntés volt ennek az ötszázmillió forintnak soron kívüli támogatásként történő átutalása az MSZP-hez köthető magyarországi Leader közhasznú egyesületnek is - fejtette ki. Pénzlopás történt, s ezért kedden a Fidesz a legfőbb ügyészhez fordul - tette hozzá.
2009.09.21. 16:00
 
 
Bajnait a kancelláriaminiszter helyettesíti a kormányfő távolléte idején
Bajnai Gordont Molnár Csaba kancelláriaminiszter helyettesíti, amíg a kormányfő New Yorkban van - közölte a kormányszóvivő az MTI kérdésére hétfőn. Bajnai vasárnap utazott ötnapos hivatalos látogatásra az Egyesült Államokba. Szollár Domokos emlékeztetett arra: Bajnai Gordont a kormányalakításkor kialakított rend szerint, a kormányülések előkészítésében és a döntések végrehajtásában Molnár Csaba helyettesíti. A szerdai kormányülést Kiss Péter vezeti. Hozzátette: aláírási ügyekben Kiss Péter helyettesíti a kormányfőt.
2009.09.21. 15:35
 
 
George Clooney megházasodik
Igába hajtja a fejét George Clooney. A világ egyik legszexisebbnek tartott színésze karácsony előtt veszi feleségül olasz barátnőjét - számolt be hétfőn az itáliai sajtó. Lapértesülések szerint a 30 éves Elisabetta Canalis a MSC Fantasia nevű luxushajón mondja ki a boldogító igent a népszerű sztárnak . A 23 emeletes hajón 1637 kabin, négy étterem, egy színház és több mozi szolgálja az utasok kényelmét. A pár állítólag kétszáz vendéget akar meghívni a házasságkötésre. Várhatóan Clooney legjobb barátai - Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Cindy Crawford és Michael Douglas - is ott lesznek az esküvőn, amelyre a tervek szerint a nyílt tengeren, Portugália közelében kerül sor.
2009.09.21. 15:30
 
 
Nem tölti be Katona Béla helyét az MSZP-frakció
Várhatóan nem választ új általános frakcióvezető-helyettest Katona Béla házelnök helyére az MSZP-frakció, hogy e poszt miatt ne legyen vita az országos lista befutó helyereiről - tudta meg az MTI hétfőn szocialista forrásból. Az MSZP-frakció általános helyettesi posztjának azért van jelentősége, mert annak tulajdonosa elvileg befutó helyet kap a párt országos listáján. Az MTI úgy értesült, hogy az MSZP vezetői a személyi vitákat, az országos listáról való döntést minél inkább eltávolítaná a költségvetés zárószavazásától. Az a cél, hogy lehetőleg csak a december 12-i kongresszus előtt nem sokkal döntsön az elnökség és a választmány a listáról.
2009.09.21. 15:15
 
 
Clearstream-per: Villepin Sarkozy "vérszomját" okolja az ügyért
Megkezdődött hétfőn a párizsi büntetőbíróságon a Clearstream-ügy tárgyalása: a rágalmazási per fő vádlottja, Dominique de Villepin volt kormányfő az egyik magánvádló, Nicolas Sarkozy államfő "vérszomját" okolta perbefogásáért. "Egy ember, Nicolas Sarkozy vérszomja miatt vagyok itt, aki egyben a francia köztársaság elnöke. Szabadon és tisztára mosva fogok innen távozni, a francia nép nevében" - jelentette ki a bíróságra érve az egykori miniszterelnök a sajtó képviselőinek. Hozzátette: "Egyesek szeretnék azt hinni, hogy hazánkban nincsenek politikai perek. Én is szeretném ezt gondolni. De hát itt állunk 2009-ben, és Franciaországban vagyunk ... Tudom, hogy az igazság győzedelmeskedni fog".
2009.09.21. 15:10
 
 
Forma-1: 2 év felfüggesztett eltiltás a Renault csapatának
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) két év felfüggesztett eltiltással büntette a Renault Forma-1-es istállót, a volt csapatfőnök, Flavio Briatore többé nem vállalhat semmiféle szerepet az F1-ben, míg Pat Symonds korábbi főmérnök ötéves eltiltást kapott a FIA-rendezvényekről. Az ügy előzménye, hogy a Renault a tavalyi Szingapúri Nagydíjon arra utasította brazil pilótáját, Nelson Piquet Jr.-t, ütközzön a falnak autójával, elősegítve ezzel csapattársa, a spanyol Fernando Alonso futamgyőzelmét. A hétfői, párizsi tárgyaláson a Renault képviselői és ügyvédei mellett Alonso, valamint a múlt hónapban menesztett Piquet is megjelent. A kétszeres világbajnok spanyol pilóta - aki a múlt héten azt mondta, semmit sem tud az esetről - tisztázta magát a meghallgatáson.
2009.09.21. 15:00
 
 
Clinton: az új rakétavédelem jobb lesz
Az Obama-kormány által tervezett rakétaelhárító program átfogóbb védelmet nyújt majd, mint a korábban telepíteni kívánt rendszer - írta hétfőn Londonban közölt cikkében az amerikai külügyminiszter. Hillary Clinton a Financial Timesban megjelent írásában kifejti: az Egyesült Államok olyan rakétavédelmet hoz létre, amelyben több elfogó eszköz lesz telepítve több helyre. Ez az előző programnál hamarabb lesz kész, vagyis gyorsan szembe lehet szállni az iráni rövid és közepes hatótávolságú ballisztikus rakéták jelentette fenyegetéssel. Az amerikai kormány ehhez olyan technológiát alkalmaz, "amely már bizonyított", vagyis kifejlesztésére nem kell időt és pénzt pocsékolni.
2009.09.21. 14:23
 
 
Zuschlag-per: kivételezett helyzetben voltak a "csókosok"
Hiányos pályázataikkal is komoly támogatáshoz jutottak a Zuschlag Jánoshoz köthető szervezetek, az úgynevezett "csókosok". Erről vallott az egyik tanú hétfőn a Zuschlag János és társai ellen folyó büntetőper hétfői tárgyalásán a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Az egyik pályázatnál, amelynél Lados István járt el, nagyon sok hiányosság volt, amit a felhívás ellenére sorozatosan nem pótoltak, így nem lehetett elfogadni. Ezért felterjesztették állásfoglalásra a minisztériumhoz - mondta a tanú. A minisztériumból az az utasítás jött, hogy a pályázat hiányosságait pótolták és el lehet fogadni - fűzte hozzá a tanú, aki 2003-tól az Ifjúsági és Sportminisztérium által kiírt pályázatokat kezelő Mobilitas közhasznú társaságnál dolgozott.
2009.09.21. 14:00
 
 
Rekord mértékű csökkenés az üvegházgáz-kibocsátásban a válság miatt
A gazdasági válság az utóbbi negyven év legnagyobb mértékű csökkenését okozta az üvegházhatású gázok kibocsátásában, mutatta ki a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA). A szerves tüzelőanyagok használatából fakadó gázkibocsátás idei visszaesése még a nyolcvanas évek elején - az olajárrobbanást követő világgazdasági recesszió idején - végbement kibocsátás-csökkenést is felülmúlja. A légkörbe kerülő szén-dioxid és egyéb káros gázok mennyiségének csökkenése főként az ipari termelés visszaesésének tudható be. További fontos tényező, hogy az energiaszükséglet mérséklődése nyomán jegeltek számos energetikai beruházást, így nem épült meg például egy sor széntüzelésű erőmű.
2009.09.21. 12:45
 
 
Az osztrákok erősítenék az uniós határvédelmet
Ausztria egyetért azzal, hogy erősítsék meg az EU határvédelmi ügynökségét, a Frontexet, de a francia elképzelésektől eltérően nem a Földközi-tengeren érkező menekültek hatékonyabb feltartóztatására, hanem az unió keleti határainak jobb őrzésére kívánna összpontosítani. Maria Fekter osztrák belügyminiszter hétfőn, az uniós országok bel- és igazságügyi tárcavezetőinek brüsszeli tanácskozása előtt azt mondta: Ausztria nem kíván részt venni sem a Máltára nehezedő menekültnyomás enyhítésében, sem az Európai Bizottság által indítványozott menekültletelepítési programban. A brüsszeli tanácskozást a bevándorlás és a menedékjog időszerű kérdéseinek szentelik.
2009.09.21. 12:34
 
 
Fitch: növekvő államadósság-ráták Közép-európában
A recesszió következtében átlagosan tíz százalékponttal növekszik a közép-európai hármak - Magyarország, Csehország és Lengyelország - GDP-arányos államadósság-rátája 2010 végéig a tavaly év végi szintekről - áll a Fitch Ratings hétfőn Londonban kiadott elemzésében, amely ugyanakkor reálisnak nevezi a magyar államháztartási deficitcsökkentési célt, és elsősorban a két másik ország költségvetési folyamatait minősíti kockázatosnak. A három országról adott, tízoldalas összehasonlító értékelésében a legnagyobb európai hitelminősítő azt jósolta, hogy a világgazdaság egészének teljesítménye az idén 3,3 százalékkal esik reálértéken a tavaly mért 1,8 százalékos globális reálnövekedés után.
2009.09.21. 12:30
 
 
Újabb, 1,1 milliárdos cégberuházás Záhony térségében
Újabb, 1,1 milliárd forint értékű cégberuházást valósítanak meg a záhonyi övezetben működő kis- és középvállalkozások, kapcsolódóan a térség komplex gazdaság-fejlesztési programjához - közölte Kálnoki Kis Sándor a projekt koordinálásáért felelős miniszterelnöki megbízott. Az érintett cégek a fejlesztéshez 60 százalék arányú saját forrást használnak fel, a költségek további 40 százaléka pedig pályázati támogatás - mondta a programvezető. Hozzátette: a múlt évben 4,4 milliárd forintos, jelenleg is tartó vállalkozás-fejlesztés indult Záhony környékén, amelynek támogatási részaránya ugyancsak 40 százalékos.
2009.09.21. 11:56
 
 
WHO: nem mutálódott súlyosabb kórrá az új típusú influenza
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója szerint az új influenza vírusa még nem mutálódott súlyosabb változattá, a vakcinák kifejlesztése pedig folyamatban van. Az A(H1N1) típusú influenza elleni vakcinák eddig nagyon hatékonyak - hangsúlyozta Margaret Chan, a WHO főigazgatója a szervezet nyugat-csendes-óceáni térségének évente megrendezett találkozójának megnyitóján. Tájékoztatása szerint ideális esetben évente hárommilliárd adag vakcinát tudnak gyártani világszerte. Kína már meg is kezdte az emberek beoltását. Beszélt arról is, hogy jobbára a nagy kockázatú csoportok tagjait - például az időseket, elhízottakat és krónikus betegséggel élőket - érinti súlyosan a fertőzés.
2009.09.21. 11:45
 
 
Nemzetközi csúcsértekezlet a tejágazatról Berlinben
Több európai országban a gazdálkodók tiltakozásától kísérve hétfőn Berlinben megkezdődött a tejágazat nemzetközi csúcsértekezlete. A tanácskozáson uniós tisztségviselők, a tejágazat képviselői és kutatók az ágazat válságáról, valamint a lehetséges megoldásokról is véleményt cserélnek. A hétvégén német és francia tejtermelők torlaszoltak el egy hidat Kehl és Strasbourg között háromnegyed órára, és jelképesen két liter tejet öntöttek a Rajnába. A 60-70 német és tíz francia termelő 35 konténernyi (egy konténer mintegy 5 ezer liter) tejjel öntöztek meg egy közeli mezőt.
2009.09.21. 11:42
 
 
KSH-gyorsjelentés: ismét egy kisvárosnyival kevesebben vagyunk
Mintegy 11 ezer fővel csökkent Magyarország lakossága az elmúlt egy évben, ám a lélekszám-csökkenés közel kétszer ekkora lenne, ha a természetes fogyás adatait nem javítaná a bevándorlás - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal gyorstájékoztatójából. A KSH a 2009. január-júliusi és az egy évvel korábbi azonos időszak adatai alapján készítette el jelentését. A tájékoztatás szerint az idei év első hét hónapjában 56 ezer gyermek született, 2,1 százalékkal kevesebb, mint tavaly ilyenkor. A halálozások száma közel 77 ezer volt, ez 0,6 százalékkal haladja meg az egy esztendővel korábbi adatot. Ezer lakosra 9,6 élve születés és 13,2 halálozás jutott.
2009.09.21. 10:30
 
 
Mesterházy: egy kivétellel minden állami vezető fizetett a krízisalapba
Az állami vállalatok vezetői közül csak egy volt, aki nem fizette be a prémiumát a krízisalapba, tőle a kormány már meg is vált - közölte az MSZP frakcióvezetője a hétfői Napkeltében. Mesterházy Attilát egy héttel korábban már kérdezték arról a Kereszttűzben, hogy mit tesz a kormány vagy az MSZP azért, hogy az állami cégek vezetőinek a prémiuma a krízisalapba kerüljön. Az újságíró utalt arra, hogy - nem cáfolt sajtóhírek szerint - 500-ból csak 178 vezető küldte át a prémiumát a krízisalapba. Mesterházy Attila akkor azt mondta, Bajnai Gordonhoz megy tárgyalni, és felveti a miniszterelnöknek a kérdést.
2009.09.21. 09:20
 
 
Czink megelőzte Szávayt a női tenisz-világranglistán
A Quebecben élete első WTA-tornáját nyerő Czink Melinda az 52.-ről a 37. helyre jött fel a női teniszezők világranglistáján, és ezzel megelőzte az eddigi legjobb magyar játékost, a 38. helyen álló Szávay Ágnest. A WTA honlapja szerint az élen továbbra is az orosz Dinara Szafina áll.
2009.09.21. 08:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971[1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista