2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Novemberben véglegesíthetik a Fidesz egyéni képviselőjelölt-listáját
November első felében érhetnek véget azok az egyeztetések, amelyeket személyesen Orbán Viktor, a Fidesz elnöke folytat a párt mind a 176 egyéni képviselőjelöltjével; ezután véglegesíthetik a névsort a 2010-es választásra - mondta Szijjártó Péter szerdán az MTI érdeklődésére. A Fidesz elnöki stábjának vezetője kifejtette: ezeken a megbeszéléseken számba veszik az eddigi teljesítményt, valamint "az elnöki fundamentumok keretébe illeszkedően váltanak egy pár szót a jövő teendőiről mind a Fideszt, mind a kormányzást illetően". A Fundamentumokban Orbán Viktor a pártelnöki programját fogalmazta meg. A dokumentumot a Fidesz június 13-i tisztújító kongresszusán fogadták el a küldöttek.
2009.09.23. 15:20
 
 
MDF: álljon fel a parlamenti vizsgálóbizottság a Centrum Kft. ügyében
Az MDF felszólítja a parlamenti pártokat, hogy álljon fel a vizsgálóbizottság a Centrum Parkoló Kft. ügyében - jelentette ki Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Mint mondta, az MSZP és a Fidesz parlamenti mulasztásának köszönhető az, hogy a VI., VII., és a VIII. kerületben pályáztatás nélkül továbbra is pénzt szedhet a Centrum Parkoló Kft. Hozzátette: a kft. annak ellenére teheti ezt, hogy a kerületekkel kötött 10 éves szerződések lejártak.
2009.09.23. 15:00
 
 
A forint leértékelésének lehetőségére figyelmeztetnek elemzők
A magyar valuta újbóli leértékelődésének lehetőségére figyelmeztetnek egyes elemzők - írta szerdai összeállításában a Der Standard. Márciusi mélyrepülése óta javult a forint árfolyama az euróval szemben, de ismét sokasodnak azok a vélemények, amelyek további leértékelődéssel számolnak - írta az osztrák napilap. A német Commerzbank úgynevezett technikai elemzésében rövid- és középtávon leértékelődéssel számol, akár 290 forintos átváltási árfolyamig. Ennek ellentmondanak osztrák elemzők várakozásai, így például az Erste Banknál, ahol a magyar fizetőeszköz enyhe erősödésével számolnak, de a Commerzbank másik, londoni elemző részlegének véleménye is, amely stabilizálódással számol.
2009.09.23. 14:00
 
 
Kislánya született a Sarah Michelle Gellarnak
Kislánya született Sarah Michelle Gellar hollywoodi színésznőnek és férjének, Freddie Prinze jr.-nak, akik többek között a Scooby-Doo-filmekben játszottak együtt. A házaspár a Charlotte Grace nevet adta a szombaton világra jött kisbabának, s a színésznő szóvivője szerint anya és gyermeke is jól vannak. A kislány a sztárpár első gyermeke. Gellar 1997-ben ismerkedett meg jövendőbelijével a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horror forgatásán, s 2002-ben tartották az esküvőt.
2009.09.23. 13:23
 
 
Milliókat kényszeríthetnek áttelepülésre a természeti katasztrófák
Az árvizek, a viharok, az aszály és a különböző klímaváltozással kapcsolatos természeti katasztrófák tavaly világszerte 20 millió embert kényszerítettek otthonaik elhagyására, ez négyszer több, mint azoknak a száma, akik valamilyen konfliktus miatt változtattak otthont - derül ki az ENSZ legfrissebb jelentéséből. A tanulmány szerint 36 millió ember kényszerült elhagyni otthonát váratlan természeti katasztrófák miatt. Közülük 15 millió embert érintett a kínai Szecsuan tartományban történt földrengés, további 21 millió ember 90 százalékát azonban kizárólag a klímaváltozással kapcsolatos katasztrófák sújtották.
2009.09.23. 13:22
 
 
A bankfelügyelet erősítését javasolja az Európai Bizottság
Új bankfelügyeleti intézmény, a Rendszerbeli Kockázatok Európai Tanácsa megteremtését javasolja az Európai Bizottság azért, hogy hatékonyabb legyen a pénzügyi piacok felügyelete, és megelőzhessék az olyan hitelválság megismétlődését, mint amilyen a mostani gazdasági válsághoz vezetett. Emellett - a szerdán Brüsszelben előterjesztett javaslatok értelmében - uniós hatósági jogköröket kap az eddig csak tanácsadó jellegű bank-, értékpapír-, illetve biztosítási ellenőrző testület. Ezeknek arról kell gondoskodniuk, hogy a tagországok bankfelügyeletei az egységes uniós szabályok szerint működjenek.
2009.09.23. 13:16
 
 
Az al-Kaida azt jósolja, hogy a muszlim világ Obama vesztét fogja okozni
Az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet nyilvánosságra hozott egy új, majdnem kétórás videofelvételt, amelyben azt jövendöli, hogy a muszlim világ Barack Obama amerikai elnök vesztét fogja okozni.A Nyugat és a sötét alagút című, arab nyelvű felvétel része azon üzenetek sorának, amelyet a terroristahálózat a szeptember 11-i terrortámadások nyolcadik évfordulójához időzítve jelentetett meg. Kilenc napja tettek közzé egy rövid üzenetet, amelyen Oszama bin Laden, az al-Kaida vezére beszél.
2009.09.23. 13:00
 
 
Megtalálták a Szaja-Susenszki erőmű-baleset összes áldozatát
Megtalálták a Szaja-Susenszki vízi erőműben augusztus 17-én bekövetkezett baleset áldozatai közül az utolsó földi maradványait is - közölték szerdán az Interfax hírügynökséggel. A nyomozati bizottság szóvivője elmondta: feltehetően az 1967-ben született, s az erőműben dolgozó Marina Rau maradványairól van szó. Azonosítása folyamatban van. Ezzel mind a 75 áldozat földi maradványait megtalálták. A világ egyik legnagyobb, és Oroszország legnagyobb vízi erőművében augusztus 17-én bekövetkezett, műszaki problémák okozta baleset nyomán a víz elöntötte a gát lábánál lévő géptermet s az alatta több szinten lévő helyiségeket, ahol az adott időpontban sok százan dolgoztak.
2009.09.23. 12:30
 
 
Negyvenezernél több érdeklődőre számítanak a Kutatók éjszakáján
A többi uniós tagországhoz hasonlóan Magyarországon is megrendezik pénteken a Kutatók "észbontó" éjszakáját, amelyre a szervezők negyvenezernél több érdeklődőt várnak - hangzott el az esemény szerdai budapesti beharangozó sajtótájékoztatóján. Az Európai Bizottság által támogatott rendezvény célja minél több embert megismertetni a tudomány hétköznapi nyelvre lefordított világával. Az idei Kutatók éjszakája a Kreativitás és Innováció Európai Évének kiemelt eseménye, így fővédnökét, Losonczi Áront, a fényáteresztő tégla felfedezőjét, az európai év magyar nagykövetei közül választották ki.
2009.09.23. 12:17
 
 
Parragh László: fel kellene függeszteni a minimálbér-emelést
Parragh László szerint a gazdasági válságra való tekintettel fel kellene függeszteni a tervezett minimálbér-emelést. A Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara elnöke erről Nyíregyházán beszélt újságíróknak egy gazdasági fórum előtt. Úgy vélte, a vállalkozásoknak jobb lenne, ha a válság okozta nehéz helyzetben egyelőre maradna a jelenlegi 71.500 forintos minimálbér. Hozzátette: 2000 elején is iparágakat, például a könnyűipart "térdeltette le" az akkori emelés, s így lenne most is a kritikus helyzetben lévő ágazatoknál. Parragh László szerint a garantált bérminimum, a szakmunkás minimálbér emelése sem időszerű, mert jelentős többletterheket róna a vállalkozásokra.
2009.09.23. 12:12
 
 
Arcfelismerő szoftver a vásárlói szokások elemzésére
Új megoldással, arcfelismerő szoftverrel elemezhetők a vásárlói szokások, ami lehetővé teszi, hogy a kereskedők minél nagyobb forgalmat érjenek el. Az alapvetően épület- és területvédelemmel foglalkozó Intellio Kft. szerdán sajtótájékoztatón bemutatott kiskereskedelmi marketing megoldásának lényege, hogy az intelligens szoftver a vevő arcát, ezen keresztül nemét és korát felismerve, azonosítva elemzi viselkedését: például bemegy-e az áruházba a kirakat megnézése után, a plázában, szupermarketben merre halad, melyik boltot, pultot, terméket mennyi ideig nézi. A rendszer jelzi, ha az üzletben valahol torlódás, tömeg alakul ki, vagy ha a pénztárak előtt sokáig kell sorban állni.
2009.09.23. 12:04
 
 
Heather Locklear visszatér az újraindított Melrose Place című sorozatba
Heather Locklear megint felveszi régi szerepét a szeptemberben újraindult Melrose Place című sikeres tévésorozatban. A szappanoperákat sugárzó CW tévécsatorna kedden jelentette be, hogy a 47 esztendős színésznő a november 17-én adásba kerülő epizódban tűnik fel először. Természetesen az intrikus Amanda Woodwardot játssza majd, akit az eredeti sorozatban is alakított 1993-tól hét évadon át a műsor megszüntetéséig. Akkoriban még a Fox csatornán futott a műsor. Locklear a régi kollégái közé csöppen vissza: Laura Leighton, Thomas Calabro, Josie Bisset és Daphne Zuniga társaságában folytatja a történetet, amely a Melrose Place - egy Los Angeles-i apartmanház - lakóiról szól.
2009.09.23. 11:59
 
 
Nincs túl a nehezén az építőipar a felszámolások alapján
Az építőipar még nem jutott túl a válság nehezén, annak ellenére sem, hogy sok mutató már a gazdasági fellendülésre utal: szárnyal a tőzsde, erősödik a forint, és augusztusban kevesebb építőipari céggel szemben indult fizetésképtelenségi eljárás is, mint egy évvel korábban - áll az Opten céginformációs szolgáltató szerdai közleményében. Augusztusban mindössze 137 magyar építőipari céget számoltak fel, hosszú hónapok óta a legkevesebbet. Ennél tavaly augusztusban, a válság kitörését megelőző utolsó "békehónapban" is több cég ellen indítottak fizetésképtelenségi eljárást a hitelezők: akkor 154 cég jutott erre a sorsra az ágazatból.
2009.09.23. 11:49
 
 
BRFK: kevesebb autót lopnak el, de több a pénzintézet elleni támadás
A fővárosban ismertté vált bűncselekmények száma nem változott a tavaly félévi adatokhoz képest, de egyes kategóriákban jelentős csökkenés tapasztalható - mondta a Fővárosi Közgyűlés városrendészeti bizottsága előtt Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány. A Rendőrség Igazgatási Központjában tartott kihelyezett bizottsági ülésen a vezérőrnagy közölte: a tavaly félévi adatokhoz képest javult a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) felderítési eredményességi mutatója. Kétezerrel kevesebb gépjárműlopás történt, minden típusú közlekedési baleset száma jelentősen mérséklődött, viszont a fegyveres rablások és a pénzintézet elleni támadások száma a négyszeresére emelkedett.
2009.09.23. 11:47
 
 
Tíz százalék körüli munkanélküliség várható az idén a GKI szerint
Az idén éves átlagban 9,8 százalék, év végén pedig - elsősorban a szezonális hatások miatt - 10,3 százalék körüli munkanélküliség várható Magyarországon - mondta a GKI elnöke, a gazdaságkutató legfrissebb prognózisát ismertetve. Vértes András hangsúlyozta: a foglalkoztatás mélypontja 2010 első negyedévében várható, a jövő év egészére azonban az ideivel megegyező, 9,8 százalékos munkanélküliséget várnak. A GKI előrejelzése szerint a lakosság reáljövedelme az idén 4-5 százalékkal esik vissza a munkanélküliség növekedése és a szociális kiadások szigorítása miatt, jövőre pedig a jövedelmek stagnálása várható.
2009.09.23. 11:33
 
 
A maja piramisok "zenéje"
A maják piramisain a léptek zaja esőcseppek kopogásaként visszhangzik, így kívántak az ősi templomépítők isteneikkel értekezni - állítják mexikói és amerikai kutatók. Korábban is ismert volt a Chichén Itzában, a Yucatan-félszigeten lévő maja-tolték romvárosban álló, El Castillo (Kastély) néven emlegetett piramistemplom lépcsői által keltett "esőcseppzene". Nem csupán a Kukulkán tollas kígyóisten tiszteletére emelt El Castillo az egyetlen mexikói piramis, ahol hallani az "esőcseppek koppanását", hasonló a hangeffektusa Teotihuacan, a Mexikói-völgy északkeleti részében fekvő romváros Hold-piramisának is.
2009.09.23. 10:57
 
 
GKI: jövőre már nem esik a GDP
Nem csökken tovább a GDP jövőre az idei 6,5 százalékos visszaesés után a GKI Gazdaságkutató Zrt. szerint. A kutatóintézet legfrissebb előrejelzése szerint az éves átlagos infláció az idén 4,4 százalék lehet, alacsonyabb az augusztusban várt 4,7 százaléknál. Jövőre a fogyasztói árak átlagosan 4 százalékkal nőhetnek. A beruházások az idei 5 százalékos visszaesés után jövőre már 6 százalékkal nőnek az év egészében a kutatóintézet szerint.
2009.09.23. 10:47
 
 
Oszkó: válság idején az egészségügy sem költhet többet a tervezettnél
Nem költhet többet az egészségügy a tervezettnél - erősítette meg a pénzügyminiszter a Nap-kelte című televíziós műsorban. Oszkó Péter elmondta: miközben a közintézmények tudomásul vették, hogy a válság idején nem költhetnek többet a tervezettnél, addig a magyar egészségügy több pénzt kíván elkölteni, mint a gazdasági krízist megelőzően. Mivel az egészségügy a tervezettnél eddig többet költött, költségvetési előirányzata csaknem elfogyott, ezért az év hátralévő részében sokkal kevesebből kell gazdálkodnia - hangsúlyozta a pénzügyminiszter.
2009.09.23. 10:30
 
 
Már kétmilliót adtak el Dan Brown új regényéből
A megjelenése óta eltelt egy hét alatt 2 millió példány kelt el Dan Brown The Lost Symbol című misztikus regényéből. A kedden közzétett adatok a nyomtatott-, audió- és e-book-formátumban egyaránt kapható regény amerikai, kanadai és angliai eladásait összegzik. A regény a hat évvel ezelőtt megjelent, világszerte több mint 80 millió példányban elfogyott A Da Vinci-kód folytatása. Kiadója - s a recesszió miatt aggódó könyvpiac minden résztvevője - nagy bizakodással tekintett szeptember 15-i bemutatkozása elé. Ám miután már forgalomba kerülése első napján elérte az egymilliós eladott példányszámot, a kedélyek kissé megnyugodtak.
2009.09.23. 09:45
 
 
Hosszabb volt a kínai Nagy Fal
Új Nagy Fal-szakaszra utaló romokat tártak fel a kínai régészek az északkel-kínai Csilin tartományban. A friss felfedezésből, a Csin és a Han dinasztia korabeli építménytöredékeiből arra lehet következtetni, hogy a Nagy Fal keleti irányban tovább húzódott, mint azt korábban gondolták. A világ hetedik csodájaként emlegetett építmény története az időszámítás előtti VII. századba nyúlik vissza. Közép-Kínában először az északon élő népek támadásait előrejelző hatalmas őrtornyokat, bástyákat, illetve erődítményeket emeltek, majd később ezeket falakkal kötötték össze, illetve a területek urai határaikon külön falakat építettek.
2009.09.23. 09:36
 
 
KSH: csökkent a kiskereskedelmi forgalom júliusban
A kiskereskedelmi eladások volumene 2009 júliusában - szezonálisan és naptárhatástól megtisztítva - 2,3 százalékkal csökkent az előző hónaphoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2009 első hét hónapjában 3,7 százalékkal, júliusban pedig 6,6 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakától. Mint ismert, az áfa-törvény módosításával 2009. július elsejétől 20-ról 25 százalékra emelkedett az áfa mértéke. A kiskereskedelmi forgalom volumene 2009 júniusban 0,4 százalékkal emelkedett az előző hónaphoz képest, ugyanakkor 2,2 százalékkal mérséklődött 2008 júniusához viszonyítva.
2009.09.23. 09:31
 
 
Népszava: néhány héten belül lehet MSZP-s miniszterelnök-jelölt
Az MSZP-ben most az a tábor erősebb, amelyik szerint nem lehet decemberig várni a miniszterelnök-jelölt kiválasztásával, így arról heteken belül megszülethet a döntés - értesült a Népszava. A lapban azt írják: az még nem dőlt el, ki az esélyes erre a posztra, de szeptember végén vagy október elején - ha nem is hivatalosan, de - nyilvánosságra akarják hozni a miniszterelnök-jelölt nevét, aki egyúttal listavezető is lesz. A lap szocialista forrásai szerint mostanáig Bajnai Gordonban gondolkodtak, de néhányan azt mondták, erre a posztra ismét Botka László szegedi polgármestert szánja a vezérkar. Korábban a pártban felmerült Molnár Csaba neve listavezetőként, ő azonban kijelentette: nincsenek ilyen ambíciói.
2009.09.23. 09:21
 
 
Újabb per kezdődik ma Geréb Ágnes ellen
Újabb büntetőper kezdődik ma az otthonszülést népszerűsítő Geréb Ágnes ellen; a szakmája gyakorlásától három évre eltiltott szülész-nőgyógyászt halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsította meg augusztusban a Fővárosi Főügyészség, amiért engedély nélküli otthonszülést vezetett le a Napvilág Születésházban. Az ügyészség szerint a vádlott a foglalkozási szabályok megszegésével közvetlen veszélynek tette ki egy anya és magzata életét, valamint egészségét.
2009.09.23. 09:15
 
 
A Világbank jóváhagyta Magyarország egymilliárd eurós hitelét
A Világbank kedden jóváhagyta azt az egymilliárd eurós (1,4 milliárd dolláros) hitelt, amely a Magyarországnak a globális pénzügyi válság miatt adott nemzetközi hitelcsomag egyik alkotóeleme. Az összesen 19,8 milliárd eurós, tavaly októberben bejelentett csomagot a Világbank mellett a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió nyújtja. A Világbank által kiadott közlemény szerint a kezdeményezés átfogó célja a kormány fiskális reformjának és pénzügyi stabilitási programjainak a támogatása.
2009.09.23. 08:15
 
 
Önpellengérre állította magát egy félrelépő amerikai lány
Saját magát állította pellengérre egy 19 éves nő az Egyesült Államokban, mert megcsalta vőlegényét, az meg szakított vele. A volt menyasszony egy nagyáruház parkolójában állította ki magát azzal a felirattal, hogy "Félreléptem. Honk hadd kapjak még egy esélyt!" A hátán a következő vallomás állt: "Tényleg szeretem őt." A nőnek sikere volt - legalábbis a vásárlók körében. Sokan dudáltak, többen pedig még meg is ölelték vigasztalón, vagy együtt érzőn. A "csalókasiker" azonban egyelőre nem teljes: hogy volt vőlegénye értesült-e önbüntetéséről, nem tudni, és azt sem, hogy ad-e még egy esélyt volt menyasszonyának.
2009.09.23. 07:36
 
 
A cseh elnök szerint az írek újra elutasítják az EU-szerződést
Václav Klaus cseh államfő szerint az írek újra elutasítják majd az EU lisszaboni reformszerződését a mostani, megismételt népszavazáson, így azután neki nincs miért aggódnia a szerződés cseh ratifikálásának befejezése miatt. A múlt heti EU-csúcsértekezleten több tagállam is bírálta Csehországot a ratifikálás késlekedése miatt. A prágai parlament két háza már szentesítette a dokumentumot, de a szerződést ellenző Klaus - akinek aláírására szükség lenne a ratifikálási folyamat lezárásához - meg szeretné várni az alkotmánybíróság döntését arról a panaszról, amit szenátorok egy csoportja állítólag a jövő héten akar benyújtani a szerződése ellen.
2009.09.23. 07:18
 
 
Sakk: az első két mérkőzésen Kaszparov győzött Karpov ellen
Negyed századdal legendás csatájuk után ismét asztalhoz ült Anatolij Karpov és Garri Kaszparov, a két orosz sakkzseni: a kedden kezdődött viadalon az első két partit Kaszparov nyerte meg. Az 58 éves Karpov és 12 esztendővel fiatalabb riválisa öt napon át küzd a spanyolországi Valenciában, a párharc 12 mérkőzésből áll, amelyből nyolcat a rapidsakk szabályai szerint játszanak. A keddi két parti még nem ez utóbbiak közé tartozott, de Karpovnak már itt is meggyűlt a baja az idővel, s ez szerepet játszott vereségében.
2009.09.23. 07:14
 
 
Bajnai Gordon zárta be a kereskedést a New York-i értéktőzsdén
Bajnai Gordon miniszterelnök zárta be a kereskedést kedden helyi idő szerint 16 órakor a New York-i értéktőzsdén. - Ez protokollszokás, általában egy kiemelt vendégnek adják meg ezt a lehetőséget, ma a Magyar Köztársaság miniszterelnökének volt erre lehetősége - mondta a tőzsde Wall Street-i épülete előtti rögtönzött sajtótájékoztatóján. Kifejtette, hogy hosszabb beszélgetést folytatott a tőzsde elnökével, aki nagyra értékelte a magyarországi válságkezelést. Megjegyezte: sikeres napot tudott bezárni, mert "szerencsére 50 pontot felfelé ment a tőzsde".
2009.09.23. 07:06
 
 
Bajnai: fontos bejelentések a New York-i klímaváltozási csúcson
Fontos bejelentések történtek a keddi New York-i nemzetközi klímaváltozási csúcstalálkozón több olyan ország részéről, amely a világ legnagyobb szennyezéskibocsátói közé tartozik - mondta el a tanácskozáson részt vevő Bajnai Gordon miniszterelnök a magyar sajtó képviselőinek. A világon a szennyezéskibocsátás nagy részét az 5-6 legnagyobb ország adja. Közülük néhány, Kína, Japán, az Egyesült Államok, valamint az Európai Unió fontos bejelentéseket tett annak a szennyezésnek a felszámolása érdekében, amely a világot felmelegedéssel és alapvető klímaváltozással fenyegeti - tájékoztatott a kormányfő.
2009.09.23. 06:59
 
 
Legalább 20 ezren voltak a Critical Mass felvonuláson Budapesten
Legalább 20 ezren vettek részt kedden este Budapest belvárosában a Critical Mass (Kritikus Tömeg) kerékpáros demonstráción, amely balesetek és incidensek nélkül zajlott - közölte László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke, a Critical Mass egyik szervezője az MTI-vel a rendezvény után. A bringások már jóval a fél hétre meghirdetett kezdés előtt gyülekezni kezdtek az V. kerületi Városháza park környékén. A rendezők a Városházát körülfogó utcákba terelték az embereket, így hamarosan bringalánc vette körül az épületet, mely a szervezők szándéka szerint a döntéshozókra való nyomásgyakorlást szimbolizálta. A Városháza parkban a hangulatot a Critical Bass sárga pólós, bringás kórusa fokozta, amelynek tagjai a Nagykörúton végig énekeltek.
2009.09.22. 21:50
 
 
Oszkó: az idei költségvetési bevételek a tervek szerint alakulnak
Az idei költségvetési bevételek a prognózis szerint alakulnak - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter az Inforádió Aréna című műsorában kedden. A pénzügyminiszter szerint az idei költségvetésben a bevételek a korábban eltervezett ütemben alakulnak, de egyes bevételeket, így a társasági adóból és az iparűzési adóból a büdzsébe érkező pénzeket azonban nehéz előre megítélni, tényleges összegüket csak decemberben lehet majd látni. A miniszter szerint az idei évi költségvetés feszített, de a gond az, hogy az első félévben időarányosan az egészségügyben például többet költöttek, mint tavaly.
2009.09.22. 21:45
 
 
Netanjahu és Abbász egyetért a béketárgyalások újrafelvételében
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő és Mahmúd Abbász palesztin elnök egyetért abban, hogy mielőbb fel kell újítani a béketárgyalásokat. Ez derült ki Netanjahu nyilatkozatából, amelyet azt követően adott, hogy kedden New Yorkban Barack Obama amerikai elnök védnöksége alatt megbeszélést folytatott Abbásszal. A hármas csúcstalálkozó után Netanjahu újságíróknak úgy fogalmazott: általánosságban egyetértettek abban, hogy "mihelyst lehetségessé válik, előfeltételek nélkül újraindítják a békefolyamatot".
2009.09.22. 21:30
 
 
Megkezdődött a Fidesznél az egyéni képviselőjelöltek meghallgatása
Megkezdődött kedden a Fidesznél a 2010-es választáson induló képviselőjelöltek egyéni meghallgatása - hangzott el a Magyar Televízió híradójában. A köztévé hírműsora úgy értesült, hogy a következő három hétben "Orbán Viktor személyesen fog egyeztetni mind a 176 politikussal". A választási felkészülés utolsó szakaszát az MTV szerint október végén zárná le a Fidesz elnöke, ekkorra lehet végső névsora a legnagyobb ellenzéki pártnak. Információik szerint a legtöbb jelenlegi képviselő újra indulhat majd a 2010-es választásokon, mindössze 15-20 képviselő sorsa kérdéses.
2009.09.22. 21:30
 
 
Nem született megállapodás a kórházak pluszpénzéről
Nem közeledtek az álláspontok az Egészségügyi Minisztérium és a kórházi szakmai szervezetek képviselőinek keddi tárgyalásán a kórházaknak juttatandó pluszforrásokról. A kórházak nem kapják meg az általuk kért 25,5 milliárd forintot, s a kormányzat egyelőre nem vezeti be a bázisfinanszírozást. A konzultációk a jövő héten folytatódnak. A több mint két és fél órás tárgyalás után Varga Ferenc, a Magyar Kórházszövetség (MKSZ) elnöke újságíróknak azt mondta: mivel nem született megállapodás, megvalósítják a korábban beharangozott figyelemfelkeltő akcióikat, ezek első lépéseként csütörtöktől zöld zászlók lobognak a kórházakon.
2009.09.22. 20:30
 
Irina Bokova bolgár jelöltet választották az UNESCO főigazgatójának
Irina Bokovát, Bulgária párizsi nagykövetét választották meg kedden az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) főigazgatójának - jelentette be kedden este a párizsi székhelyű szervezet. A posztról tíz év után távozó japán Macuura Koicsiro utódát titkos szavazással választotta meg a 193 tagországból álló szervezet 58 tagú végrehajtó tanácsa, amelyben Magyarország is helyet foglal. Hírügynökség értesülések szerint Magyarország a bolgár jelöltet támogatta, aki a sokáig legesélyesebbnek tartott jelöltet, az antiszemita kijelentései miatt vitatott egyiptomi kulturális minisztert, Faruk Hosznit győzte le az ötödik fordulóban.
2009.09.22. 20:00
 
MTV: jogszerűen oszlatták fel a Kossuth téri tüntetést 2006 októberében
A Fővárosi Bíróság kedden kihirdetett jogerős ítélete szerint a rendőrség jogszerűen oszlatta fel Budapesten a Kossuth Lajos téri demonstrációt 2006. október 23-án - közölte honlapján a Magyar Televízió (MTV). A Közigazgatási Kollégium szerint ugyancsak jogszerűen oszlatták fel ugyanekkor az Alkotmány utcai tömeget is. A bíróság megállapította, hogy a 2006. október 23-i demonstráció a közbiztonságra veszélyes eszközök miatt elveszítette békés jellegét, ezért indokolt volt a rendőri intézkedés - olvasható a honlapon. Az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren akkor már 36. napja tüntettek a kormány távozását követelve, a helyszínen sátrakat állítottak fel a demonstrálók.
2009.09.22. 19:50
 
 
Elindult a Critical Mass kerékpáros felvonulás Budapest belvárosában
A hagyományos bringaemeléssel este fél hét után nem sokkal megkezdődött a Critical Mass kerékpáros felvonulás Budapest belvárosában - a bringások az V. kerületi Városháza parkból szabadon választott útvonalon a Nagykörútra tekernek, ahol tesznek egy kört, majd a tervek szerint nyolc óra körül újra találkoznak a Városháza tömbjénél. A Városháza környékét már jó egy órával a fél hetes kezdés előtt elkezdték birtokba venni a biciklisek, akik közül néhány ezren a Városháza épülete körül sorakoztak fel. A Városháza parkban a hangulatot a Critical Bass sárga pólós, bringás kórusa fokozta, amelynek tagjai azt tervezik, hogy a Nagykörúton végig énekelnek majd.
2009.09.22. 19:30
 
 
A franciák többsége összeveszik útitársaival a nyaralás alatt
A franciák 84 százaléka összevész útitársával a nyaralás alatt, legyen szó házaspárról, családról vagy baráti társaságról - derül ki az Expedia internetes utazási iroda felmérésből, amelyet a Libération című párizsi napilap ismertetett. Tény, hogy a veszekedések fele általában jól végződik, de a felmérés szerint 54 százalékuk már az utazás előtt kitör, 19 százalékuk pedig az utazás alatt érlelődik: a franciák leggyakrabban a kocsiban vesznek össze, azt követően a buszos körút okoz leginkább stresszt, a repülőutat és a legnyugodtabb vonatozást megelőzve.
2009.09.22. 19:00
 
 
Optimista az EP-elnök a szlovák nyelvtörvény ügyében
Derűlátónak mondta magát Jerzy Buzek, az Európai Parlament elnöke a szlovák nyelvtörvénnyel kapcsolatos szlovák-magyar nézeteltérések rendezését illetően. Pavol Paska szlovák parlamenti elnökkel kedden Brüsszelben tartott találkozója után Buzek üdvözölte a haladást, amelyet Szlovákia és Magyarország viszonyában a kormányfői találkozón értek el, nagyon biztatónak minősítve a tizenegy pontos megállapodást. Az elnök jelezte, hogy még mindig nyugtalanítja a vitás ügy, de bizonyosnak mondta magát, hogy a nézeteltérést a két ország megoldja, mégpedig tárgyalásos úton. Mint fogalmazott, jelenleg "kétségek mutatkoznak afelől, hogy a két ország kivételesen jó viszonyban lenne".
2009.09.22. 18:30
 
 
Századvég-Forsense: jelenleg három párt áll a parlamenti küszöb felett
A Századvég és a Forsense szeptember első felében végzett, legfrissebb kutatása szerint továbbra is jelentős a különbség a két legnagyobb párt támogatottságában. Az MSZP-n és a Fideszen kívül csak a Jobbiknak lenne esélye az 5 százalékos parlamenti küszöb átlépésére - közölték kedden az MTI-vel. A két intézet felmérése azt mutatta: jelentős előnnyel vezet a Fidesz az MSZP előtt. A kormánypárt támogatottsága 14 százalék az összes szavazó körében, a Fideszé pedig 25 százalék. A biztosan szavazók, pártot választók körében a Fidesz továbbra is a szavazatok 57 százalékára, míg az MSZP a szavazatok negyedére számíthatna, a júniusi támogatottságát stabilan őrző Jobbik 12 százalékot kapna.
2009.09.22. 17:30
 
 
Ikvai-Szabó Imre váltja Fodor Gábort az Országgyűlésben
Ikvai-Szabó Imre, az SZDSZ fővárosi politikusa, a Budapest költségvetéséért is felelős főpolgármester-helyettes ülhet az Országgyűlésben Fodor Gábor korábbi pártelnök helyére, aki szeptember 14-én mondott le parlamenti mandátumáról. A mandátumot kedden adta ki az Országos Választási Bizottság (OVB). A választási eljárási törvény szerint ha az országos listán megválasztott képviselő lemond, a helyére a jelölőszervezet, ez esetben az SZDSZ, 30 napon belül jelentheti be az új jelöltet az OVB-nél. A párt azok közül választhat jelöltet, akik szerepeltek a legutóbbi, 2006-os országos választási listán.
2009.09.22. 17:25
 
 
Nem a zárolt bankszámlán volt Hunvald polgármesteri fizetése
Hunvald György polgármesteri fizetését nem arra a bankszámlára utalták, amelyet egyéb vagyontárgyak mellett a Központi Nyomozó Főügyészség az elmúlt héten vett zár alá - közölte Hunvald György ügyvédje kedden. Sebes Péter elmondta: a zárolt számlára a VII. kerületi polgármester egyéb tisztségei, felügyelőbizottsági tagsága utáni fizetése érkezett, polgármesteri fizetését "másképpen" kapta. Arra a kérdésre, hogy hogyan, ügyvédje úgy válaszolt, hogy az információ nem publikus. A Népszava múlt héten írt arról, hogy a nyomozati bíró a Hunvald Györgyhöz köthető vagyon zár alá vételéről döntött, és az értesülést Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője megerősítette.
2009.09.22. 17:23
 
 
A nagykörúti villamosok közlekedését is érintheti a Critical Mass
A budapesti tömegközlekedést is érinti a Critical Mass kedd esti kerékpáros felvonulás, emiatt 18.30-tól akár este 9 óráig is számolni kell forgalomkorlátozásokkal, menetrendbeli változásokkal - közölte a BKV. A nagykörúti villamosforgalmat is érintheti a demonstráció, mivel 18.30 és 19.40 óra között a Városházánál demonstráló kerékpárosok egyénileg és kisebb csoportokban a Nagykörúton kerékpároznak, majd a Városházához érkeznek vissza. Ezt követően a Városháza parkban folytatódik a rendezvény, a résztvevők számától függően este 9 óráig a Károly körúton és a Deák Ferenc téren ismételten sávlezárásra, vagy teljes lezárásra kell számítani.
2009.09.22. 16:30
 
 
Barack Obama beszédével megkezdődött a klímacsúcs New Yorkban
Barack Obama amerikai elnök globális lépésekre szólított fel a klímaváltozás elleni küzdelemben. Az elnök azt mondta, hogy ha nem sikerül megoldani a problémát, az "visszafordíthatatlan katasztrófához" vezethet. Az ENSZ főtitkára hívta össze a világ vezető politikusait az egynapos klímacsúcsra. A találkozón nem a tárgyalásoké a főszerep, de Ban Ki Mun azt mondta, hogy segít azon problémák leküzdésében, amelyek a hivatalos klímatalálkozókon hátráltatják az érdemi haladást. Obama keddi felszólalásában körvonalazta, hogy kormányzata mit tett az elmúlt nyolc hónapban a klímaváltozással szembeni fellépés területén.
2009.09.22. 16:18
 
 
Forma-1: Alain Prost lehet a Renault csapatfőnöke
Alain Prost, a korábbi négyszeres világbajnok Forma-1-es pilóta lehet a Renault csapatfőnöke, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) csalás miatt hétfőn örökre száműzte a korábbi vezetőt, Flavio Briatorét. A francia istálló hivatalosan még nem jelentette be, hogy ki pótolja majd az 59 éves olaszt, de egyes források szerint Prost esetleges szerződtetése már hetek óta téma a Renault-nál. Az 54 éves francia 1997 és 2001 között már irányított F1-es istállót, a Prost Grand Prix-t. A versenyzőként sikert sikerre halmozó, Professzor becenévre hallgató Prost csapatvezetőként kevés eredményt tudott felmutatni, autói öt szezon alatt, 83 futamon mindössze 35 pontot szereztek.
2009.09.22. 16:11
 
 
Női kézilabda Világkupa: kikapott a magyar válogatott a németektől
A magyar női kézilabda-válogatott 30-26-ra kikapott a német csapattól a dániai Világkupa nyitómérkőzésén, kedden. A szövetségi kapitányként debütáló Mátéfi Eszter együttese a 38. percben még 20-15-re vezetett. A magyarok szerdán a norvégokkal, csütörtökön a franciákkal játszanak.
2009.09.22. 15:37
 
 
A Fidesz felülvizsgálja az új Ptk.-t, ha kormányra kerül
Kormányra kerülése esetén felülvizsgálná az új polgári törvénykönyvet (Ptk.) a Fidesz, feltéve, ha egyáltalán életbe lép a jogszabály - közölte Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióigazgatója. Répássy hangsúlyozta: a Ptk. hatálybalépéséig még több "akadályon" kell átesnie a jogszabálynak. Mint mondta, az egyik ilyen az, hogy a parlamentnek még el kell fogadnia az úgynevezett Ptké.-t is, azaz a polgári törvénykönyvet életbe léptető jogszabályt is. A másik pedig alkotmányossági szempont - fogalmazott az ellenzéki párt politikusa, aki szerint feltételezhető, hogy lesz olyan, aki az Alkotmánybíróságon megtámadja a jogszabályt a megfelelő felkészülési idő hiánya miatt.
2009.09.22. 15:30
 
 
1,1 milliárd eurónyi többletet hozott Magyarországnak az uniós tagság tavaly
Több mint 1,1 milliárd euróval több támogatást kapott Magyarország tavaly az Európai Uniótól, mint amennyivel hozzájárult annak kiadásaihoz - derül ki a 2008-as uniós költségvetésről Brüsszelben kiadott beszámolóból. A legnagyobb haszonélvezők általában véve is az új tagországok voltak, bár a legmagasabb tiszta nyereség, 6,3 milliárd euró ezúttal Görögország markát ütötte. Az agrártámogatások esetében viszont a legnagyobb összegek Franciaországnak, Spanyolországnak, Németországnak és Olaszországnak jutottak. Németország, Franciaország, Olaszország, Hollandia, Ausztria, Finnország, Svédország, Nagy-Britannia tavaly is nettó befizetők voltak.
2009.09.22. 15:05
 
 
A BKV igazgatóságának nem volt információja a végkielégítésekről
Nem volt információja a BKV-s végkielégítések mértékéről a fővárosi tömegközlekedési cég igazgatóságának - mondta Tóthfalusi György, a testület elnöke az Országgyűlés költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottsága ellenőrző albizottságának keddi ülésén. A meghallgatáson Detrekői László, a Pénzügyminisztérium szakállamtitkára szintén azt mondta, hogy a kormányzat sem tudott a kifizetésekről. Az alapító okiratból kifolyólag az egyes munkavállalókkal kötött szerződések tartalmát, határidejét és feltételrendszerét nem ismerik - közölte Tóthfalusi György, hozzátéve: a kirívóan magas végkielégítésekről csak az utóbbi időben, a sajtóból szereztek tudomást.
2009.09.22. 14:30
 
 
Versace szerint a válság jót tesz a divatnak
Donatella Versace szerint a gazdasági válság nagy lehetőség a divatvilág számára, hogy bizonyítsa kreativitását. A tervezőnő a jövő héten már bizonyíthat is, mivel a milánói divathéten mutatja be új kollekcióját, a Versust. "A válság nagy lehetőség: jobban élénkíti a kreativitást, sokkal erősebb a verseny közöttünk, és több ötlet születik" - válaszolta az Il Sole 24 Ore című olasz napilap kérdéseire válaszolva. A divattervező szerint a jelenlegi gazdasági helyzetben meg kell nyerni azokat a vásárlókat, akik továbbra is áldoznak a divatra, és nem akarnak spórolni a minőségen.
2009.09.22. 14:01
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970[1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista