2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Elutasították Aung Szan Szú Kji mianmari ellenzéki vezető fellebbezését
Az illetékes mianmari bíróság elutasította pénteken Aung Szan Szú Kji ellenzéki vezető fellebbezését házi őrizetben tartásának 18 hónappal való meghosszabbítása ellen - közölték meg nem nevezett kormányzati források.Az ellenzéki vezetőnek élete utóbbi 20 évéből 14-et bezárva kellett leélnie. Legutóbb augusztusban hosszabbították meg házi őrizetben tartását amiatt, hogy májusban engedély nélkül fogadott vendéget. Ő fellebbezett ezen ítélet ellen, amit most a ranguni kerületi bíróság elutasított.
2009.10.02. 07:00
 
 
Szeged lesz az EU-s lézerkutató egyik helyszíne
Magyarország Csehországgal és Romániával közösen elnyerte az Extreme Light Infrastructure nevű lézerkutató központ létrehozására kiírt európai uniós pályázatot; a projekt magyarországi helyszíne a Szegedi Tudományegyetemen lesz - tudatta a kormányszóvivői iroda csütörtökön az MTI-vel. A tudósok által szuperlézernek is hívott berendezéssel olyan nagyon rövid időtartamú fényimpulzusokat lehetne előállítani, amelyekkel megfigyelhetők lennének a molekulákon belül zajló elemi folyamatok, vizsgálhatók lennének a szilárd testek felületén vagy a biológiai molekulákon belül zajló elemi események.
2009.10.01. 21:50
 
 
Nem minden segélyezett család kapna kevesebb segélyt 2010-ben
Nem változik azoknak a családoknak a pénzbeli támogatása, ahol a segélyezett mellett rendelkezésre állási támogatást (rát) is kapott a másik felnőtt családtag, a 2010-es költségvetési törvényben szereplő javaslat szerint - mondta a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) szakállamtitkára csütörtökön. Azok a családok, ahol két felnőtt is kap rát-ot, ott a javaslat szerint januártól csak egy pénzbeli ellátást kapna a család. Házastársak esetében ha az egyik fél megkapja a rátot, akkor a másik félnek lehetősége lesz képzésben, közcélú munkában, munkatapasztalatot szerző vagy egyéb munkaerőpiaci programokban részt vennie, ami mellé keresetpótló támogatást kap.
2009.10.01. 21:00
 
 
Boncolási jegyzőkönyve szerint Michael Jackson egészséges volt
Korának megfelelően egészséges volt Michael Jackson - derült ki a részletes boncolási jegyzőkönyvből. Bár karját tűszúrások nyoma borította, fején és nyakán pedig hegek voltak, Michael Jackson teste közel sem volt az a "beteg csontváz", mint amilyennek a sajtó leírta. Az énekes egy viszonylag egészséges ötvenéves volt, mielőtt gyógyszer-túladagolásban meghalt. Jackson súlya 62 kilogramm volt halálakor, ami még megfelelő érték egy 175 centiméter magas férfinak. Szíve erős volt, nem volt jele érszűkületnek. Veséi és más fontos szervei normálisan működtek.
2009.10.01. 20:32
 
 
Újabb öt gyanúsítottja van a Cozma-ügynek
Újabb öt személyt gyanúsít a rendőrség a Cozma-üggyel kapcsolatosan; a balatonvilágosi, balatonfőkajári, szalántai és keszüi lakosok szabadlábon védekezhetnek - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön. Az öt férfivel szemben csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt folytat eljárást a rendőrség. Ezzel már 23-ra emelkedett a Cozma-ügyben gyanúsítottak száma. Közülük tízen védekezhetnek szabadlábon.
2009.10.01. 20:03
 
 
Tangó, stressz, szex
A frissen világörökségi szellemi kulturális hagyománnyá nyilvánított argentin tangó nemcsak a hangulatot fokozza, hanem igazoltan befolyással bír a stressz- és szexhormonokra - állítja a Frankfurti Egyetem egyik kutatója. A stresszel összefüggésben lévő kortizol hormon szintje a tánc során csökken, viszont mindkét partnerben nő a tesztoszteron szintje. Ezzel megerősítést nyert azoknak a párterapeutáknak a tapasztalata, akik a tangó alkalmazásával próbálják megmenteni a párkapcsolatokat.
2009.10.01. 19:18
 
 
Balázs Péter: megújulhat az európai kormányzás
Ha a lisszaboni szerződés életbe lép, új fejezet kezdődik a tagországok életében, mert az európai kormányzás megújulhat - mondta csütörtökön, az V. Európai Jogász Fórum nyitó plenáris ülésén Balázs Péter külügyminiszter, aki az unión belüli új hatalmi egyensúlyról beszélt. Balázs Péter szerint ha pénteken az ír népszavazás szabad utat enged a lisszaboni szerződésnek, mindenképpen újfajta intézményi tagolódás jelentkezik az unión belül.
2009.10.01. 19:00
 
 
Pénteken ismét szavaznak az írek a lisszaboni szerződésről
A tizenöt hónapja elhangzott harsány "nem" után az írek pénteken ismét állást foglalnak a lisszaboni szerződésről: ezúttal azonban az "igen" van többségben a közvélemény-kutatások szerint, így kimozdulhat a holtpontról a európai intézmények reformja. Az igenek aránya a legfrissebb felmérésék szerint 48 és 68 százalék között mozog, míg a nemeké 17-33 százalék, de még a lisszaboni szerződést támogatók táborában is óvnak a túlzott bizakodástól. A szavazóhelyiségek pénteken 7 (közép-európai idő szerint 8) órakor nyitnak, és 22 (23) óráig lesznek nyitva. Az eredményeket szombatra várják.
2009.10.01. 18:50
 
 
Az európai gyermekek több mint húsz százaléka túlsúlyos
Különösen az alsóbb társadalmi rétegekből és a bevándorlócsaládokból származó, valamint az Európa déli részén élő gyermekeket érinti az elhízás és a túlsúly veszélye - állapították meg német kutatók. Tanulmányuk az EU nyolc tagállamában összesen tizenhatezer, 2-9 év közötti gyermeket vizsgált meg. Az eredmények szerint a gyerekek 13 százaléka elhízott, további nyolc százaléka pedig túlsúlyos. A legegészségesebbek a belga és svéd gyerekek, akiknek csak tíz százaléka túlsúlyos. A túlsúly döntő tényezői a televízió előtt eltöltött idő, a passzív családi élet és az alváshiány is.
2009.10.01. 18:29
 
76 szellemi kulturális örökséget nyilvánított védetté az UNESCO
Teljessé vált az ENSZ Nevelésügyi Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) Abu Dzabiban tartott tanácskozásán tárgyalt lista, amely a világ szellemi kulturális örökségeit tartalmazza. A kormányközi bizottság összesen 76 hagyományt - köztük a magyar busójárást - nyilvánított védetté. Világörökség lett például a sárkányhajó fesztivál, a papírvágási technika, a Kínában élő koreaiak bő termésért bemutatott áldozati tánca, a tibeti opera, és a Jüejü opera. Japán is számos védett szellemi kulturális örökséggel büszkélkedhet, miután 13 hagyomány kapott világörökségi védelmet.
2009.10.01. 18:15
 
 
Bajnai Gordon: a jól vezetett stratégiai vállalat nemzeti kincs
Bajnai Gordon a nemzeti kincs részének tartja az olyan jól vezetett hazai, stratégiai vállalatokat, mint a Mol. A kormányfő csütörtökön Algyőn, a biztonsági földgáztároló átadásán azt mondta: Magyarország energiabiztonsága számára a Mol függetlensége, a cég stratégiájának végigvitele ugyanúgy fontos, mint hogy vannak-e független gáztározóink vagy, hogy vannak-e alternatív szállítási útvonalaink. A magyar kormány ott áll a társaság mellett, s támogatja stratégiáját - hangsúlyozta Bajnai Gordon.
2009.10.01. 18:05
 
 
A parlamenti pártok szerint változtatni kell az ajánlási rendszeren
A parlamenti pártok többsége szerint változtatni kell a jelenlegi ajánlószelvényes rendszeren, de a részleteket illetően eltérő a véleményük. Az MTI annak kapcsán kereste meg a pártokat, hogy öt közvélemény-kutató cég is jelezte: támogatják az Országos Választási Bizottság (OVB) azon javaslatát, hogy az ajánlószelvény-rendszer helyett vezessék be a kaució intézményét.
2009.10.01. 17:32
 
 
Tízéves csúcson a munkanélküliség Európában
Európában tízéves csúcsra emelkedett a munkanélküliség augusztusban. Az Eurostat csütörtökön ismertetett adatai szerint a 16 országot tömörítő eurózónában szezonális kiigazításokkal 9,6 százalék volt a munkanélküliségi ráta, a 27 tagországban 9,1 százalék. Magyarországon az európai átlagnál magasabb, 9,6 százalék volt az arány, Szlovákiában 5,9 százalék, Csehországban 6,9, Lengyelországban 8,0 százalék. A legalacsonyabb értékeket Hollandiában és Ausztriában mérték 3,5, illetve 4,7 százalékot, a legmagasabb munkanélküliség Spanyolországban volt, 18,9 százalék.
2009.10.01. 17:19
 
 
Räikkönen akár ki is szállhat a Forma-1-ből
Kimi Räikkönen, a Ferrari 2007-ben világbajnok pilótája akár el is hagyhatja jövőre a Forma-1-et, miután szerdán kiderült, hogy a spanyol Fernando Alonso váltja őt 2010-ben a tűzpiros autó volánja mögött. "Eddig nem igazán beszéltem arról, hogy mit fogok csinálni a jövőben, és még mindig rengeteg időm van a végleges döntésre - mondta a 29 esztendős finn. - Nem tudom, hogy folytatom-e az autóversenyzést. Szerződésem volt 2010-re a Ferrarinál, most viszont már nincs, és ez megváltoztatja a helyzetet."
2009.10.01. 16:25
 
 
Más nevét használta az őrizetbe vétele előtt Hunvald György
Más személy nevével és adataival jelentkezett be még februárban egy vidéki hotelbe Hunvald György annak érdekében, hogy ne vehessék őrizetbe az ingatlanügyben; emiatt okirat-hamisítással is meggyanúsították a VII. kerületi polgármestert - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője. Keresztes Imre közleményben tudatta, hogy Hunvald Györgyöt csütörtökön gyanúsították meg magánokirat-hamisítással.
2009.10.01. 16:00
 
 
Átadták a biztonsági földgáztárolót Algyőn
Elkészült a szőregi stratégiai gáztároló, ezzel Magyarország az energiabiztonság tekintetében nagyot lépett előre, nem kell tartanunk attól, hogy akár hónapokig tartó zavarok veszélyeztessék a lakosság ellátását - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök az 1,2 milliárd köbméteres kapacitású létesítmény ünnepélyes átadásán csütörtökön, Algyőn. A 150 milliárd forintos költségvetésű beruházás a kormány átfogó stratégiájának része, amelynek célja az ország energiabiztonságának javítása - mondta a miniszterelnök. A tárolók építése mellett a kormány ezért elsődleges feladatnak tekinti a Nabucco vezeték építését, amelyen független forrásból, független útvonalon szállíthatnak gázt Magyarországra.
2009.10.01. 15:17
 
 
OÉT: a minimálbér ügyében tartják álláspontjukat a felek
A szakszervezetek továbbra is az eddigi 71.500 forint helyett 80 ezer forintos minimálbért javasolnak 2010-re, a munkaadók először a bérajánlás elveiben kívántak megegyezni, a kormány a munkavállalók reálkeresetének megőrzését szorgalmazta a minimálbér vonatkozásában is az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) csütörtöki plenáris ülésén. Csizmár Gábor, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára elmondta: a személyi adó sávjának eltolása és az adójóváírás változása nyomán jövőre az átlagnál többet keresők nettó jövedelme nő, így azoknál javasol bruttó béremelést a kormány, akik keresete jóval elmarad az átlagtól.
2009.10.01. 15:10
 
 
Magosz: 200 ezer tonna ipari alma vár felvásárlásra
Az idén mintegy 200 ezer tonna ipari almának nincs még helye, így azok a termelők, akiknek nincs szerződésük a feldolgozókkal, nem tudják eladni az ipari almát, és várhatóan tönkre fognak menni - állítják a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) szakértői. Az érdekképviselet csütörtöki tájékoztatása szerint az ipari alma felvásárlási ára 7-11 forint között mozog kilogrammonként, azaz a tavalyi állapothoz képest semmit nem javult az almatermelők helyzete. A legsúlyosabb a helyzet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
2009.10.01. 14:57
 
 
A gazdasági válság jót tesz az egészségnek?
A súlyos gazdasági helyzet a múlt század húszas-harmincas éveiben jelentősen javította az életkilátásokat az Egyesült Államokban - a meghökkentő adatokat ismertető tudományos vizsgálat eredményeit a Proceedings of the National Academy of Sciences legújabb száma közölte. Az 1929-tól 1932-ig terjedő időszakban mind a férfiak, mind a nők várható élettartama 57,1 évről 63,3 évre növekedett a fehér és fekete bőrűeknél egyaránt. A halálozás mértéke valamennyi korcsoportban kifejezetten csökkent. Az is egyértelmű változás volt, hogy ezekben az években az egészségügyi helyzet általánosan javult.
2009.10.01. 14:53
 
 
Az EKB szerint 2011-ben kell befejezni a gazdaságélénkítést
Az Európai Központi Bank azt ajánlotta, hogy az euróövezet kormányai 2011-ben állítsák le a központi gazdaságélénkítést. A térség pénzügyminiszterei szerint ez nem megvalósítható, azzal járhat, hogy ismét recesszióba kerülnek a gazdaságok. Jean-Claude Trichet, az EKB vezetője az eurózóna pénzügyminisztereinek göteborgi ülésén csütörtökön azt mondta, hogy az eurózónában 2011-ben be kell fejezni a gazdaságélénkítést és legkésőbb ugyanebben az évben meg kell kezdeni a hatalmasra nőtt közadósság visszafizetését.
2009.10.01. 14:30
 
 
Maximált patikai ára lesz az új vírus elleni oltóanyagnak
A tervek szerint maximált patikai ára lesz az új influenzavírus elleni oltóanyagnak, azonban az ár még nem végleges, annyit lehet tudni, hogy várhatóan 1800-2000 forint között lesz - mondta Kárpáti Zsuzsanna, az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet (EKI) főigazgatója. A maximált ár azt jelenti, hogy a majdan véglegesített árnál többet nem kérhetnek a készítményekért, kevesebbet azonban igen - tette hozzá. Az oltóanyag várhatóan két hét múlva lesz a lakosság számára is elérhető a patikákban - mondta a főigazgató.
2009.10.01. 14:00
 
Soha nem látott biztonsági intézkedések lesznek az Újpest-Fradi meccsen
Minden eddiginél komolyabb biztonsági intézkedésekkel készül az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetősége, illetve a rendőrség a Ferencváros ellen szombaton sorra kerülő bajnoki mérkőzésre. A klub csütörtöki sajtóbeszélgetésén Csehi István ügyvezető elmondta: a stadionhoz érkezőket több lépcsőben ellenőrzik majd, többmillió forintból egy olyan hálót szerelnek fel a vendégszektor köré, amely bármiféle dobálást megakadályoz, a rendet pedig annyi rendőr biztosítja majd, amennyire nem volt még példa a magyar labdarúgás történetében.
2009.10.01. 13:55
 
 
Várhatóan október közepétől fizetik a tejtámogatást
Várhatóan október közepétől juthatnak hozzá a tejtermelők ahhoz a mintegy 15-16 milliárd forint többletforráshoz, amelynek lehetőségét már korábban bejelentették - közölte Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára csütörtökön Budapesten egy szakmai konferencián. Hozzátette: ehhez a többletforráshoz a tejtermelők kvóta alapján juthatnak hozzá. A jövő évben pedig a gazdasági recesszió hatásainak enyhítésére literenként összesen 23-24 forint lesz a tejtermelők támogatása.
2009.10.01. 13:04
 
 
IMF: a vártnál nagyobb lehet a gazdasági visszaesés Magyarországon
Az idei évre és 2010-re is a korábban jelzettnél nagyobb gazdasági visszaesést jósol Magyarországnak a Nemzetközi Valutaalap (IMF). A globális gazdasági kilátásokat elemző tanulmányában az IMF az áprilisban valószínűsített 3,3 százalékról 6,7 százalékra módosította a bruttó hazai össztermék (GDP) idei évi visszaesésére vonatkozó előrejelzését, 2010-re pedig 0,4 százalék helyett 0,9 százalékos csökkenést tart valószínűnek.
2009.10.01. 13:00
 
 
Felülfertőződés okozhatja sok esetben a H1N1 influenzás halálozást
Tízből három embernek, aki meghalt az új típusú influenzában, baktériumfertőzése is volt - közölték amerikai egészségügyi tisztviselők. A tanulmányban 77 H1N1-áldozatot vizsgáltak meg, akik 29 százalékánál bakteriális felülfertőződést állapítottak meg - jelentette az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és -megelőzési Központja (CDC), hozzátéve, hogy a súlyosan beteg influenzás embereknél az orvosok elnézhetik az újabb fertőzés felbukkanását. A baktériumok fele Streptococcus pneumoniae volt, amely oltással megelőzhető.
2009.10.01. 12:57
 
 
A bruttó államadósság a GDP 77,1 százaléka volt a félév végén
Az államháztartás nettó finanszírozási igénye 2009 II. negyedévével záruló elmúlt egy évben 1.208 milliárd forint volt, a GDP 4,7 százalékát érte el, a bruttó államadósság az időszak végén a GDP 77,1 százalékát tette ki, míg a második negyedévben a forint erősödésének köszönhetően a devizahitelesek tartozása 923 milliárd forinttal csökkent - közölte a pénzügyi számlák aktuális adatait az MNB. A háztartások nettó finanszírozási képessége az utolsó négy negyedév adatait figyelembe véve a GDP 2,9 százaléka volt. A nem pénzügyi vállalatok nettó finanszírozási igénye az utóbbi egy évben a GDP 1,0 százalékát érte el.
2009.10.01. 12:01
 
 
Bajnai: a romák integrációja sorskérdés Magyarországon
A politika következő tíz-húsz éve meghatározó mértékben a romák integrációjáról fog szólni - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök csütörtökön egy budapesti konferencián. A "Romakérdés - társadalmi, gazdasági és erkölcsi felelősség" címmel megrendezett tanácskozáson a kormányfő úgy fogalmazott: Magyarország következő évtizedeket meghatározó sorskérdése a romák integrációja, e nélkül nincs fenntartható fejlődés.
2009.10.01. 12:00
 
 
Fidesz: MSZP-s, SZDSZ-es kifizetőhelyként működtek állami cégek
A Fidesz szerint az elmúlt hónapokban bebizonyosodott, hogy az előző hét év kormányzása alatt több közintézmény és állami vállalat MSZP-s és SZDSZ-es kifizetőhelyként működött, illetve működik most is. A szocialisták az elmúlt hét és fél évben nem egyszerűen tűrték, hanem ők maguk működtették ezt a rendszert - mondta Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője. Hozzátette, hogy több milliárd forint tűnt el így az adófizetők pénzéből, és vándorolt magánzsebekbe.
2009.10.01. 11:41
 
 
Ötnapos ülést tart jövő héten az Országgyűlés
A jövő héten ötnapos ülést tart az Országgyűlés, amelynek keretében 1.800 percben zajlik le a költségvetés általános vitája. Mandur László, az Országgyűlés alelnöke a házbizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón csütörtökön elmondta: a költségvetés általános vitájában felszólalhatnak az európai parlamenti képviselők is. Az Európai Néppárt képviselői 35, az európai szocialisták 10, a független képviselők pedig fejenként 2,5 percet beszélhetnek. Így ennyi ideje lesz a felszólalásra Bokros Lajosnak, valamint a három jobbikos képviselőnek, Morvai Krisztinának, Balczó Zoltánnak és Szegedi Csanádnak.
2009.10.01. 11:00
 
 
Ecostat: a gyorsulási irányadó alapján még nincs itt a válság vége
A Világgazdaság és az Ecostat közös indexe, a gyorsulási irányadó (GYIA) szeptemberben 0,36 százalékkal visszaesett, így az elmúlt két hónap emelkedése után úgy tűnik, megtorpant a reálgazdaság bővülése - közölte az Ecostat csütörtökön az MTI-vel. A gyorsulási irányadó egy elismert, nemzetközi módszereken alapuló leading indikátor típusú mutató, amelyet a GDP-t előre jelző részindikátorokból hoztak létre. A Világgazdaság csütörtöki számában megjelent részletesebb ismertetőben megjegyzik, minden jel arra mutat, hogy "még rázós időszak előtt áll Magyarország, de remélhetőleg már nem következik be a múlt télihez hasonló szabadesés".
2009.10.01. 10:50
 
 
Pekingben megkezdődött a nagyszabású évfordulós ünnepség
Nagyszabású katonai parádéval és látványos felvonulással megkezdődött csütörtökön Pekingben a Kínai Népköztársaság kikiáltásának évfordulós ünnepsége. Hu Csin-tao kínai elnök megnyitó beszédében a hazai szocialista rendszer vívmányait magasztalta. A pekingi Tienanmen téren összegyűlt tömeg előtt kijelentette, hogy "a szocialista Kína szilárdan állva néz szembe Keleten a modernizációval, a világgal és a jövővel. Az új Kína fejlődése cáfolhatatlanul bebizonyította, hogy csak a szocializmus mentheti meg az országot, s csak a reform és a nyitottság biztosíthatja Kína, a szocializmus és a marxizmus fejlődését."
2009.10.01. 10:00
 
 
Forma-1: a Ferrari cáfolja Alonso 25 milliós fizetését
A Ferrari Forma-1-es istálló cáfolta azokat a spanyol médiaértesüléseket, hogy az újonnan igazolt Fernando Alonso évente 25 millió eurót keres majd a csapatnál. A Ferrari - pontot téve a hónapok óta tartó találgatásokra - szerdán jelentette be a kétszeres világbajnok spanyol pilóta leigazolását, hozzátéve, hogy a Renault-tól érkező Alonso három évre kötelezte el magát a csapathoz. Az anyagi részleteket nem árulták el. A 28 éves versenyző a 2007-es vb-győztes finn Kimi Ra:ikkönen helyére érkezik, a másik pilóta 2010-ben a brazil Felipe Massa lesz.
2009.10.01. 09:58
 
 
Felfelé módosította világgazdasági növekedési előrejelzését az IMF
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) a korábban jelzettnél gyorsabb ütemű gazdasági fellendülést helyez kilátásba csütörtökön megjelent féléves rendszeres világgazdasági előrejelzésében (World Economic Outlook), amelyben felhívja a kormányok figyelmét az ösztönző programok túl korai lezárásának veszélyeire. Az előrejelzés szerint 2010-ben 3,1 százalékos világgazdasági növekedés várható, leginkább az olyan nagy fejlődő országok, mint India és Kína fellendülésére támaszkodva. Korábbi előrejelzésében az IMF 2,5 százalékos növekedéssel számolt. 2009-re az IMF 1,1 százalékos visszaesésre módosította korábbi 1,4 százalékos visszaesést jelző prognózisát.
2009.10.01. 09:40
 
 
Folytatódik a bértárgyalás az OÉT-ben
Plenáris ülést tart ma az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT), a kormány és a szociális partnerek képviselői folytatják a 2010. évi bértárgyalást. A tanácskozáson szó lesz ezenkívül a 2010. évi költségvetést megalapozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslatról. Az OÉT legutóbb szeptember 18-i plenáris ülésén tárgyalt a bérekről és a költségvetésről. Akkor a munkavállalói oldal bruttó 80.000 forintos minimálbérre tett javaslatot, a kormány pedig azt javasolta, hogy 2010-ben csak az alacsony kereseti sávokban növekedjen a bruttó kereset. Utóbbi javaslattal a munkáltatói és a munkavállalói oldal is egyetértett, azonban a munkavállalók szerint másként kell differenciálni.
2009.10.01. 09:00
 
 
Forbes: 300 milliárd dollárt vesztettek az amerikai gazdagok egy év alatt
Összesen 300 milliárd dollárral apadt az elmúlt évben az amerikai szupergazdagok vagyona - derült ki a Forbes magazinnak a 400 leggazdagabb amerikait felsoroló, szerdán kiadott legfrissebb listájából. A 2008-as 1570 milliárd dollárról idén 1270 milliárd dollárra csökkent a 400-as listán szereplők összvagyona az amerikai újság számításai szerint. Az első tíz helyezett összesen nagyjából 40 milliárd dollárral lett szegényebb. A veszteségeket elsősorban a tőzsdei és ingatlanpiacok ingadozása okozta, de a Google egyik alelnöke például egy költséges válás miatt került le a listáról. Az élen Bill Gates áll 50 milliárd dolláros vagyonnal.
2009.10.01. 08:50
 
 
Varga Mihály: nincs kőbe vésve a jövő évi hiánycél
Varga Mihály szerint egy hiteles és reális gazdasági program indokolttá teheti, hogy a jövő évi hiánycél ne legyen "kőbe vésve". Az Orbán-kormány egykori pénzügyminisztere az MTI-nek adott interjújában elmondta, hogy a 2010-es költségvetéshez több száz, az önkormányzatokat, az egészségügyet és az oktatást, valamint a környezetvédelmet érintő módosító indítványt ad be a Fidesz. A költségvetés visszavonásával kapcsolatban kifejtette: a Bajnai-kabinet által benyújtott büdzsével a Fidesz nem ért egyet, és ha kormányra kerül, vagy visszavonja, és újat alkot, vagy pótköltségvetést készít; hogy milyen technikát választanak, azt majd az adott helyzetben döntik el.
2009.10.01. 08:00
 
 
Hamisítás és csalás elleni küzdelem fóruma alakult az Európai Parlamentben
Hamisítás és Csalás Elleni Küzdelem Fóruma alakult szerdán az Európai Parlamentben. A több frakcióból és több országból származó képviselők csoportjának egyik társelnöke Herczog Edit (MSZP), aki az MTI-nek nyilatkozva azt emelte ki: a fórum lehetőséget biztosít arra, hogy előbb az EP-képviselők, hosszabb távon pedig a szélesebb közönség, a választók körében is részletesen megismertessék a jelenséget és annak káros hatását. A magyar képviselő elmondta: az EP-ben eltöltött öt év alatt azt tapasztalta, súlyos problémát okoz az, hogy sok termék nem az egységes belső piacon, hanem azt megkerülve kerül az unióba, csalás és hamisítás révén.
2009.10.01. 08:00
 
 
Népszava: csökkent a forgalom az autópályákon
Csökkent a forgalom a magyarországi autópályákon az év eddig eltelt részében, és ez a díjbevételek visszaesésében is megmutatkozott - írta csütörtöki számában a Népszava a Közlekedési Koordinációs Központ adataira hivatkozva. Az utazási kedv romlását egyértelműen a gazdasági válság rovására írják a szakemberek. Az első nyolc hónapban - a tavalyi év azonos időszakához képest - a forgalom átlagos csökkenése 5% körül alakult. Ezen belül az egyes jellemző gyorsforgalmi irányok eltérő mértéket mutatnak. A legnagyobb visszaesés az országon áthaladó tranzitforgalom, illetve Magyarország export-import forgalmának lebonyolításában kiemelkedő szerepet játszó M1-es autópályán figyelhető meg. Itt átlagosan 7-10%-kal közlekedett kevesebb jármű.
2009.10.01. 08:00
 
Újabb nagy erejű földrengés volt Indonéziában
Újabb nagy erejű földrengés rázta meg csütörtökön Szumátra indonéziai szigetet. A rengés az amerikai földtani intézet szerint a Richter-skála szerinti 6,8-as, az indonéz geológiai intézet szerint 7-es erősségű volt. Károkról egyelőre nem érkezett jelentés. Huszonnégy órán belül ez volt a második erős földmozgás a térségben. Az újabb földrengés epicentruma Padang városától 226 kilométerre délnyugatra volt, nagyjából 280 kilométerre a szerdai 7,6-os erősségű rengéstől.
2009.10.01. 07:55
 
 
Indonéziai földrengés: akár több ezer halott is lehet
Több ezer halálos áldozata is lehet a szerdai indonéziai földrengésnek - közölte a szigetország egészségügyi minisztere, Fadilah Supari csütörtökön. A legfrissebb, délután közzétett hivatalos veszteségmérleg szerint 529 ember halálát okozta a természeti katasztrófa. Több mint 400 ember súlyosan megsérült a Richter-skála szerint 7,6-es erősségű földrengésben. Padangban, a leginkább érintett Nyugat-Szumátra tartomány székhelyén nagyjából félezer épület dőlt össze. A 900 ezres városban, amely mindössze 50 kilométerre fekszik a földmozgás epicentrumától, a hatóságok szerint még több száz halott lehet a romok alatt. A településen eddig 376 holttestet találtak meg.
2009.10.01. 07:00
 
 
Októbertől változik a lakástámogatási rendszer is
Változik október elsejétől a lakástámogatási rendszer, a kereskedelmi törvény, életbe lép a távoltartási szabály és elindul a roma diplomásokat segítő kormányzati program - közölte a kormányszóvivő a szerdai tájékoztatón. Szollár Domokos emlékeztetett arra, hogy a kormány július elsején felfüggesztette a korábbi lakástámogatási rendszert és október elsejétől új, célzottabb rendszert vezet be. Az új támogatási rendszer kifejezetten a fiatalok és a nagycsaládosok számára nyújt segítséget a lakásvásárláshoz, -építéshez, illetve -felújításhoz. Az új állami támogatási forma csütörtöktől igényelhető a hitelintézeteknél.
2009.09.30. 21:50
 
 
Navracsics: a közigazgatás szétziláltsága okozza az állam rossz állapotát
Stabilitás, kiszámíthatóság szempontjából is nagyon rossz állapotban van ma a magyar állam, ennek elsődleges oka a közigazgatás teljes szétziláltsága, ami már piacromboló - jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerdán Röjtökmuzsajon, a XVIII. Vezérigazgató találkozón. Ha a politika valamivel hozzá akar járulni a gazdaság növekedéséhez, akkor a legfontosabb, hogy rendbe hozza az államot - mondta Navracsics Tibor. A frakcióvezető szerint újra kell szervezni az államot, mind a központi, mind pedig a területi közigazgatást.
2009.09.30. 21:10
 
 
A busójárás a világ szellemi kulturális örökségei közé került
Az emberiség szellemi kulturális örökségei közé került a mohácsi busójárás, az UNESCO illetékes bizottsága szerdán döntött a Duna-parti város télűző, tavaszköszöntő népszokásnak listára vételéről. A mohácsi polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint az UNESCO kormányközi bizottsága az Egyesült Arab Emirátusokban, Abu Dzabiban tartott ülésén 111 pályázatból 77-et, köztük a mohácsi busójárást támogatta. Az UNESCO, azaz az ENSZ nevelésügyi, tudományos és kulturális szakosított szervezete kezdeményezésére 2003-ban jött létre az a nemzetközi egyezmény, amely egységes szellemű útmutatóként és jogi keretként szolgál a világ számára a szellemi kulturális örökség védelméhez. Az egyezményhez Magyarország 2006-ban csatlakozott.
2009.09.30. 20:00
 
 
Forma-1: Hockenheim 2018-ig futamot rendezhet
További kilenc évre, 2018-ig biztosítottak a hockenheimi Forma-1-es futam rendezési feltételei. A pályát működtető gazdasági társaság megállapodott a jogtulajdonos Bernie Ecclestone-t képviselő FOA-val, hogy "közösen osztoznak a lebonyolítás kockázatán". A hockenheimi városvezetés rábólintott az együttműködési megállapodásra. "Nem arról van szó, hogy tele kell tömni Ecclestone úr zsebét, csak éppen úgy kell eljárni, hogy a Forma-1 Hockenheimben nyereséget termeljen" - mondta Karl-Josef Schmidt, a pályát működtető cég igazgatója. A Hockenheimring felváltva rendez majd futamot Nürburgringgel.
2009.09.30. 19:20
 
 
Jövőre helyi szinten dönthetik el, milyen közlekedési eszközök járjanak
Idén még a közlekedési miniszter dönti el, milyen közösségi közlekedési eszközök járnak majd az egyes vonalakon, azt követően pedig várhatóan regionális szinten döntenek - tudta meg az MTI az MSZP-frakció informális ülése után több forrásból. Október közepéig, az új vasúti menetrend elkészítéséig kell a szocialista frakciónak és a kormánynak megegyeznie az átalakítások részleteiről; jövőre a költségvetés tervezete szerint 40 milliárd forinttal kevesebbet költene az állam a MÁV finanszírozására.
2009.09.30. 19:00
 
 
Nagy erejű földrengés rázta meg Szumátrát, 75 halott
Nagy erejű földrengés volt szerdán délután az indonéziai Szumátra sziget partjainál: erősségét a Richter-skála szerint 7,6-osnak mérte az indonéz és az amerikai geofizikai és meteorológiai intézet, a legfrissebb adatok szerint 75-en meghaltak, és ezrek rekedtek a romok alatt. A halottak száma várhatóan tovább nő, mert számos épület dőlt romba - közölte sajtótájékoztatóján az indonéz alelnök. Jusuf Kalla elmondta: tábori kórházakat készítenek elő a sérültek ellátása érdekében. A csendes-óceáni cunami-előrejelző központ szökőárriadót rendelt el Indonéziára, Malajziára, Indiára és Thaiföldre.
2009.09.30. 18:48
 
 
Uniós tényfeltáró küldöttség utazik Szlovákiába
Európai parlamenti tényfeltáró delegáció utazik Szlovákiába az ottani államnyelvtörvénnyel kapcsolatos helyzet kivizsgálására - jelentette be szerdán Brüsszelben Retkes Attila, az SZDSZ elnöke és Szent-Iványi István, a párt Országos Tanácsának elnöke. A magyar liberális párt küldöttsége mások mellett az Európai Parlament (EP) liberális frakciójának és a liberális pártok európai szövetségének (ELDR) vezetőivel találkozott. Ezt követően elmondták, a hárompárti tényfeltáró delegációt az ELDR belga elnöke, Annemie Neyts vezeti majd, és liberális képviselők mellett szocialista és néppárti EP-tagok alkotják majd.
2009.09.30. 18:38
 
 
Gazdaságkutatók szerint nem reális a 80.000 forintos minimálbér
Nem tartják reálisnak a munkavállalói oldal 2010-re vonatkozó, 80.000 forintos minimálbér-javaslatát az MTI által megkérdezett kutatók, sőt van aki úgy vélekedik, hogy egyáltalán nincs szükség a minimálbér felemelésére. Az Országos Érdekegyeztető Tanács szeptember 18-i plenáris ülésén a munkavállalói oldal bruttó 80.000 forintos minimálbérre tett javaslatot, amelyet a munkaadók - figyelembe véve a gazdasági helyzetet - irreálisnak tartanak. Adler Judit, a GKI Gazdaságkutató Zrt. kutatásvezetője szerint sem reális a munkavállalók 80.000 forintos minimálbér-javaslata a jelenlegi gazdasági helyzetben. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy fontos a minimálbér reálértékének megőrzése, így egy infláció mértékével történő emelés indokolt és szükséges.
2009.09.30. 18:00
 
 
Cowen: a pénteki ír népszavazás az uniós szerződésről az utolsó
Az ír kormányfő szerdán leszögezte, hogy az Európai Unió reformszerződéséről kiírt pénteki, megismételt írországi népszavazás az utolsó ilyen voksolás az íreknél, s ha a lakosok ismét leszavazzák a dokumentumot, annak hátrányos következményei lesznek az európai integrációra nézve. Brian Cowen a csütörtöktől életbe lépő kampánycsend előtti sajtótájékoztatóján elmondta: "Az nyilvánvaló, hogy (a leszavazás esetén) rendkívüli bizonytalansággal szembesülünk és kialakulhat a kétsebességű Európa".
2009.09.30. 17:52
 
 
Forma-1: Alonso váltja Räikkönent a Ferrarinál
Szerdán hivatalosan is bejelentette a Forma-1-es Ferrari istálló, hogy a szezon végén a finn Kimi Räikkönen távozik a csapattól, helyét pedig Fernando Alonso veszi át. A Renault kétszeres világbajnok (2005, 2006) spanyol pilótája hároméves szerződést kötött a maranellói csapattal. A 2007-es világbajnok Räikkönen jövője egyelőre kérdéses, sajtóértesülések szerint azonban korábbi istállójánál, a McLaren-Mercedesnél folytathatja pályafutását.
2009.09.30. 16:12
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963[1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista