2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Oszakai tenisztorna: Czink párosban is továbbjutott
Czink Melinda a dél-afrikai Natalie Grandin oldalán nyert a Tezuka Remi, Jonemura Akiko japán kettős ellen a női páros első fordulójában, így kedden a nyolc közé jutott a 220 ezer dollár összdíjazású oszakai női tenisztornán. A viadal honlapjáról kiderül, hogy Czinkék a következő fordulóban a 4. helyen kiemelt Jill Craybas, Tamarine Tanasugarn amerikai, thaiföldi és az Angela Haynes, Hszu Ven Hszin amerikai, tajvani duó párharcának győztesével találkoznak. Czink - várhatóan szerdán - egyesben az amerikai Vania Kinggel mérkőzik, tét a nyolc közé jutás.
2009.10.13. 08:17
 
 
Wall Street Journal: az emailezés korszakának bealkonyult
Az email már nem király, vagyis az elektronikus levelezés korszakának bealkonyult, helyét a folyamatos kommunikáció jegyében átveszi a Twitter, a Facebook és a Google Wave szolgáltatás - írta a The Wall Street Journal amerikai üzleti napilap. Az újság szerint az emailezésnek bealkonyult. Több mint egy évtizede átírta az emberek közötti kommunikáció szabályait, ahogy a most élre törő új generációs online kommunikációs felületek is átszabják annak kereteit. Az email természetesen továbbra is használatban marad, de ez az üzenési forma az internetnek még abban az időszakában született, amikor a felhasználók be- és kijelentkezgettek a világhálóra kapcsolódáskor.
2009.10.13. 07:54
 
 
Imával kérnek betegséget újságírókra az odesszai pópák
Imában kérnek betegséget és bánatot három újságíróra az Odesszai Ortodox Egyházmegye papjai, mert előbbiek megírták, hogy sokba kerülnek az egyházi szolgáltatások. A Moszkvai Patriarkátushoz tartozó odesszai egyházmegye négy férfikolostorának lakói mostantól naponta imádkoznak azért, hogy Isten betegséggel és bánattal térítsen jobb belátásra három odesszai újságírót, akik az egyik országos napilapban nemrég megjelentetett riportjukban megírták, mennyi pénzt kérnek az egyházmegye templomaiban az esketésért, keresztelésért, házszentelésért és házasságfelbontásért.
2009.10.13. 07:47
 
 
Ötven pár nem-esküvője
Ötven pár nem mondta ki egyszerre a - szerintük - boldogtalanító igent Párizsban egy tömeges nem-esküvőn. Az ünnepélyes szertartás a Montmartre-on volt, a kerületi polgármester nem adta össze a párokat, akik úgy vélik, hogy a házasság a szerelem gyilkosa. Éppen ezért nyomatékkal megfogadták, hogy soha nem házasodnak meg, sem mostani párjukkal, sem mással. A ceremónia nem nélkülözi a humort, és igen nagy az érdeklődés meg az aktivitás iránta: évente csak egyszer van a borünnep alkalmával, ezért aztán hosszú a várakozók listája: jelenleg másfélszáz pár van rajta.
2009.10.13. 07:42
 
 
Az emberek bizonytalanabbak pénzügyeikben, mint egy éve
Magyarországon az emberek kisebb hányada érzi úgy, hogy rendelkezik a pénzügyeit érintő megalapozott döntések meghozatalához szükséges információkkal, mint egy évvel ezelőtt - erre a következtetésre jutott az Aviva Életbiztosító 11 európai országban végzett felmérése alapján. Tavaly a magyar lakosság egyharmada vélte úgy, hogy nincs megfelelő információja egy befektetési döntéshez, az idén már a válaszadók több mint 40 százaléka. A magyar lakosság megosztott annak megítélésében, hogy kitől a legjobb pénzügyi tanácsot elfogadni: a megkérdezettek egyharmada a családjától, egyharmaduk viszont pénzügyi tanácsadótól fogad el inkább javaslatot.
2009.10.13. 07:35
 
 
Észak-Korea hajlandó tárgyalni a családegyesítésről
Észak-Korea beleegyezett abba, hogy tárgyalásokat folytasson déli szomszédjával további családegyesítésekről, valamint az árvízvédelemről - közölte egy szöuli tisztségviselő. Észak-Korea tárgyalási hajlandósága békülékeny gesztust jelent, jóllehet a sztálinista vezetésű ország hétfőn - váratlanul - újabb rakétakísérleteket hajtott végre. A szöuli országegyesítési minisztérium szóvivője elmondta, hogy a felek képviselői a tervek szerint szerdán Keszong városában tárgyalnak majd a két Korea szigorúan őrzött határát átszelő Imdzsin folyó áradásának megelőzéséről.
2009.10.13. 07:24
 
 
Budaörsi rendőröké a lottóötös
A Népszavában kedden megjelent információ szerint a budaörsi rendőrkapitányság munkatársai töltötték ki a nyertes lottószelvényt, amellyel közel 2,2 milliárd forintot nyertek. Ez minden idők hatodik legnagyobb magyar lottónyereménye, amely 2 milliárd 189 millió forintot jelent a nyertesnek - a lap információi szerint a budaörsi rendőrkapitányság szerencsés munkatársainak. A Népszava úgy értesült, hogy a nyeremény átvételét követően az eredményesen lottózó rendőrök zöme elhagyja a testületet.
2009.10.13. 07:19
 
 
Kaliforniában szigorúbban lépnek fel a lesifotósokkal szemben
Aláírta Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó azt a törvénymódosítást, amely megkönnyíti ama sajtóorgánumok beperlését, amelyek közlik a hírességek magánéletébe betolakodó lesifotósok felvételeit. A testépítőből és filmcsillagból lett politikus helyi idő szerint hétfőn Los Angelesben kiadott közleményében tudatta, hogy a módosítás értelmében pénzbírsággal sújthatók azok a paparazzik, akik törvénytelenül vagy nagyon erőszakos módon kapnak lencsevégre hírességeket. A módosítás lehetővé teszi azon sajtóorgánumok beperlését is, amelyek elsőként tesznek közzé olyan felvételeket, amelyekről tudják, hogy jogtalanul készültek, és fizetnek is azokért.
2009.10.13. 07:14
 
 
Népszabadság: három és félszeres a Fidesz előnye
Ha most vasárnap lennének a választások, a biztos pártválasztók körében a Fideszre 65 százalék, míg az MSZP-re 17 százalék szavazna - közölte a Népszabadság a Szonda Ipsos október eleji felmérésének adatait ismertetve. A közvélemény-kutatás szerint a teljes választóközönségen belül a Fidesz-MSZP arány 36:10. A többi párt helyzete hosszú ideje nem változott, a Jobbik jóval a bejutási küszöb felett található (11 százalék), az SZDSZ (1 százalék), az MDF (2 százalék), és az LMP (1 százalék) viszont alatta.
2009.10.13. 07:02
 
 
Pénzügyi támogatásokról döntött a Fővárosi Közgyűlés
A Budapesti Olimpiai Mozgalom (BOM) negyvenmillió forintos plusztámogatásáról döntött hétfő esti rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés. Az ülés reggel kezdődött, majd délután hosszabb szünetet tartottak, hogy azok a politikusok, akik az Országgyűlésnek is a tagjai, részt vehessenek a parlament munkájában. Határoztak arról is, hogy hatmillió forint működési célú előirányzatot biztosít az önkéntes tűzoltó-egyesületek működésére a fővárosi önkormányzat. Az erről szóló javaslatot egyhangúlag fogadták el. A keretösszegből támogatják a pilisvörösvári, a pilisborosjenői, a pilisszentiváni, a solymári, a nagykovácsi és a perbáli egyesületeket.
2009.10.12. 21:45
 
 
Változnak a kerékbilincselés szabályai novembertől
November elsejével több ponton is változnak a kerékbilincselés szabályai, egységes rendszert vezetnek be, de az alapvető szabályok nem módosulnak - közölte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium hétfőn. Az önkormányzatoknak 2010. december 31-ig kell áttérniük az új szabályozásra. Eddig alkalmazhatják saját díjszabásukat, azt követően azonban a költségeket is egységesíteni kell. A kerékbilincs alkalmazása 11.500 forint, az elszállítás pedig lakosságszámtól függően 14.500 és 20 ezer forint között lesz. Újdonság a szabályozásban, hogy csak a bírság 50 százalékát kell kifizetni akkor, ha a tulajdonos a felszerelés közben a járműhöz érkezik és a szabálytalanságot megszünteti.
2009.10.12. 21:10
 
 
Orlando Bloom az ENSZ-jószolgálati nagykövete lett
Az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) jószolgálati nagykövetévé nevezték ki hétfőn Orlando Bloom brit színészt; A Karib-tenger kalózai és A Gyűrűk Ura című filmek főszereplője a gyermekek jogaiért folytatott küzdelemmel érdemelte ki a címet. A 32 éves híresség 2007 óta támogatja az UNICEF munkáját, jószolgálati munkája keretében többek közt járt Nepálban, Oroszországban és Szarajevó városában is. Bloom olyan programokhoz adta nevét, amelyek tiszta vizet, oktatást és oltalmat biztosítanak a nehéz helyzetben lévő gyermekek számára. Címével a világ egyik legszexisebb férfijának tartott színész olyan elődök nyomdokaiba lép mint Audrey Hepburn és Mia Farrow.
2009.10.12. 20:50
 
 
Lapértesülés szerint Barrichello a Williams-istállóhoz szerződött
Helyi lapértesülések szerint Rubens Barrichello, a Forma-1-es Brawn GP brazil pilótája 1+1 évre a Williams-istállóhoz szerződött. Az O Globo, az Estado do Sao Paulo és más napilapok úgy tudják, hogy az idei pontversenyben második Barrichello megállapodása az első évben biztos, a második viszont már bizonyos feltételekhez kötött lesz. A Folha de Sao Paulo szerint a hírt a hétvégi Brazil Nagydíjon hozzák nyilvánosságra. A 37 esztendős pilóta az F1-es világbajnokságokon kétszer volt ezüst- és egyszer bronzérmes a Ferrarival; 1993-ban a Jordannél kezdett, aztán a Stewart, a Ferrari, a Honda, majd jelenlegi istállója, a Brawn GP következett.
2009.10.12. 20:35
 
 
U20-as vb: Németh nem edzett, de játszhat az elődöntőben
Németh Krisztián ugyan kihagyta a magyar válogatott hétfő délutáni edzését, de kedden pályára léphet a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságának Ghána elleni elődöntőjén. A magyar szövetség helyszíni beszámolója szerint a Liverpool által az AEK Athénnak kölcsönadott csatár gyomorbántalmai miatt Szilágyi György csapatorvos tanácsára nem gyakorolt társaival. Némethen kívül nincs más sérült a keretben, így az eltiltott Koman Vladimir, Szekeres Adrián és Takács Péter is részt vett a tréningen.
2009.10.12. 20:30
 
 
Kedden kezdődik a frankfurti könyvvásár
Kedden nyílik a világ egyik legrangosabb irodalmi rendezvénye, a frankfurti könyvvásár. A vásárt soha nem látott heves viták előzték meg, mivel az idei díszvendég a cenzúra miatt sokat bírált Kínai Népköztársaság. A könyvvásár egyik központi témája a "digitális fordulat" lesz. Az október 18-ig tartó rendezvényt Angela Merkel német kancellár és magas rangú kínai vendégek nyitják meg. A vasárnapig tartó fesztiválra mintegy száz országból hétezernél is több kiállító érkezik, szakértők szerint a könyvvásár ideje alatt a feltartóztathatatlannak tűnő digitális átalakulás jelentheti az egyik legérdekesebb témát.
2009.10.12. 20:26
 
 
Lendvai Ildikó szerint le kell mondatni Molnár Oszkárt
Lendvai Ildikó szerint le kell mondatni Molnár Oszkár fideszes országgyűlési képviselőt. Ha a Fidesz megbocsátja a náci beszédet, akkor a náci beszéd pártján áll - állapította meg. Az MSZP elnöke hétfőn az MTI-vel közleményben közölte: szégyen, hogy Molnár Oszkár ma is a Fidesz-frakció tagjaként ül a parlamentben. "Molnár Oszkár zsidózott, cigányozott, börtönbe kívánta a melegeket, a neki nem tetszőket. Amit Molnár Oszkár mond, az náci beszéd. Amit a Fidesz mond erről, az továbbra is hadova és mentegetés" - fogalmazott Lendvai Ildikó. A kormánypárti politikus szerint Molnár Oszkárral nem tisztázó beszélgetéseket kell folytatni, mert a náci beszédet nem lehet tisztára mosni.
2009.10.12. 20:25
 
 
A WHO novembertől szállít új influenza vakcinát a szegény államoknak
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) reményei szerint novembertől megkezdhetik hatvan millió adag új influenza elleni vakcina kiszállítását a szegény országok számára. A WHO mintegy száz országban szeretné a következő 4-5 hónapban legalább az egészségügyi dolgozókat és az egészségügyi szempontból veszélyeztetett csoportokat ellátni megfelelő mennyiségű H1N1 oltóanyaggal. A WHO arra figyelmeztet, hogy a szegény országokban, ahol sok egyéb betegség is jobban terjed, az egészségügyi dolgozók beoltását alapvetően szükségesnek ítéli, mert esetleges tömeges megbetegedésükkel más kórok kezelése is nehezebbé válik.
2009.10.12. 19:58
 
 
Tíz gyerek került gyógyszermérgezéssel kórházba Tiszabercelről
Tíz gyereket szállítottak a mentők gyógyszermérgezés gyanújával kórházba Tiszabercelről hétfőn - erősítette meg az MTI információját Pápai György, az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Regionális Szervezetének orvos-igazgatója. Egy általános iskolás és kilenc középiskolás tanuló gyógyszereket szedett be, s azokra energiaitalt fogyasztottak, amitől rosszul lettek - mondta a főorvos. Hozzátette: a riasztott mentők a diákokat a nyíregyházi kórház gyermekosztályára szállították. A mentőszolgálat térségi vezetőjének tájékoztatása szerint a gyógyintézetben gyomormosást és infúziót kaptak a fiatalok.
2009.10.12. 19:45
 
 
Az Országgyűlés elfogadta a módosított élelmiszer-kódexet
Az Országgyűlés hétfőn 353 igen szavazattal, és 1 tartózkodással elfogadta a képviselők által korábban megszavazott, de a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött mezőgazdasági és élelmiszeripari beszállítókkal szemben alkalmazott tisztességtelen forgalmazói magatartás tilalmáról szóló törvényjavaslatot. A javaslat továbbra is tartalmazza, hogy a nagy áruházak - fenntartási költségeik fedezésére - nem kérhetnek úgynevezett polcpénzt a beszállítóktól - közölte Font Sándor (Fidesz), az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának elnöke.
2009.10.12. 19:15
 
 
Izrael nem engedi meg, hogy katonáit háborús bűnök vádjával bíróságra vigyék
Az izraeli kormányfő hétfőn leszögezte a parlamentben, hogy nem engedi meg az ország katonáinak bíróság elé állítását háborús bűnök vádjával. Egy ENSZ-jelentés megállapította ugyanis, hogy Izrael és a palesztinok is követtek el háborús bűnöket Izrael gázai övezeti offenzívája idején. Netanjahu a parlament téli ülésszakának megnyitóülésén beszélt erről, s a Goldstone-jelentést és magát a vizsgálóbizottságot is "torzítónak" minősítette, amely "elvitatja Izrael jogát önmaga megvédésére". "Ez a jelentés terrorizmusra bátorít, és fenyegeti a békét" - mondta.
2009.10.12. 18:54
 
 
A pécsi vízmű dolgozói a Tettye Forrásház Zrt.-t támogatják
A pécsi vízmű szakszervezete és üzemi tanácsa munkajogi szakemberekkel egyeztetett hétfőn, hogy eldöntsék: a Pécsi Vízmű Zrt.-t vagy a Tettye Forrásház Zrt.-t támogatják. A hosszas megbeszélés eredményeként utóbbit tekintik jogos munkáltatónak - közölte Máté Zoltán, a munkahelyi szakszervezet titkára, megjegyezve: ez nem szimpátia kérdése, hanem jogi kérdés volt. Kitért arra: hétfőn mintegy kétszáz dolgozó készpénzben felvehette fizetését a Tettye Forrásház Zrt.-től, a többiek kedden juthatnak hozzá bérükhöz.
2009.10.12. 18:30
 
 
A devizahitelezéről tárgyalt a jegybank elnöke a bankszövetség elnökével
Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke és Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség elnöke a jegybank által a múlt héten beterjesztett szabályozásról egyeztetett - jelentette be az MNB honlapján hétfőn. A találkozón megvitatták az MNB elnöke által részletesen ismertetett, a felelős hitelezésről szóló szabályozási javaslatot. A közlemény szerint a bankszövetség bár támogatja a hitelezés rendszerszintű kockázatainak enyhítését, a konkrét javaslat számos pontját vitatja. A felek megegyeztek, hogy az egyeztetéseket szakértői szinten folytatják - tartalmazza a közlemény.
2009.10.12. 17:59
 
 
Kínába érkezett az orosz miniszterelnök
Háromnapos hivatalos látogatásra Kínába érkezett hétfőn Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök. Putyin első alkalommal tesz látogatást a volt riválisból stratégiai partnerré előlépett Kínában azóta, hogy tavaly májusban miniszterelnökké nevezték ki. Útjának célja, hogy megpróbálja tovább erősíteni a politikai, katonai és energetikai szálakat a két ország között. Emellett részt vesz a Sanghaji Együttműködési Szervezet miniszterelnöki értekezletén, amelyet szerdán tartanak Pekingben. Putyin kedden tárgyal Hu Csin-tao kínai elnökkel, szerdán pedig Ven Csia-pao kormányfővel és Vu Pang-kuo parlamenti elnökkel.
2009.10.12. 17:45
 
 
Az MTI állandó tudósítói irodát nyitott Pekingben
Majdnem másfél évtizedes szünet után a Magyar Távirati Iroda ismét állandó tudósítói irodát nyitott a kínai fővárosban. A nemzeti hírügynökség a kilencvenes években anyagi gondok miatt kénytelen volt csökkenteni külföldi tudósítói hálózatát, több külföldi irodát be kellett zárni. Az MTI azért döntött a pekingi iroda újbóli megnyitása mellett, mert Kína mind politikai, mind gazdasági szempontból a világ egyik meghatározó országává vált - hangsúlyozta Vince Mátyás, a nemzeti hírügynökség elnöke. Az állandó tudósítói posztra kiírt pályázat eredményeként Trebitsch Péter kapott pekingi megbízatást, s ezekben a napokban kezdte meg munkáját.
2009.10.12. 17:40
 
 
Különadó a sokat kereső önkormányzati, állami alkalmazottaknak egy évig
Jövő év január 1-jétől átmeneti időre, egy évre vezetne be különadót a kormányfő, amit azok fizetnének, akik havi kétmillió forint felett keresnek az önkormányzati vagy állami többségi tulajdonú cégeknél. Az MTI úgy tudja: a kezdeményezést Bajnai Gordon miniszterelnök fogalmazta meg az MSZP-frakció hétfői ülésén. A különadót várhatóan adómódosítóként nyújtanák be, és ha elfogadja az Országgyűlés, akkor jövő évtől vonatkozik minden e területen dolgozóra és minden munkaszerződésre. Az MTI információi szerint a kormány terve az, hogy a többségi állami, önkormányzati tulajdonú cégek munkavállalóinak a havi, bruttó fizetésük kétmillió forint feletti részét adó formájában vonnák el, és az visszakerülne a központi költségvetésbe.
2009.10.12. 17:30
 
 
A cseh kormány tárgyalna uniós partnereivel Klaus feltételéről
A cseh kormány kész tárgyalni európai uniós partnereivel Václav Klaus feltételéről a Lisszaboni Szerződés ratifikálásával kapcsolatban, de egyben biztosítékot is kér az államfőtől: ez az utolsó követelése a dokumentummal kapcsolatban. "A kormány az összes belső és külső körülmény mérlegelése alapján kész tárgyalásokat kezdeni európai partnereivel a kialakult helyzet lehetséges rendezéséről" - jelentette ki a kormány ülése után Jan Fischer cseh miniszterelnök hétfőn. Fischer leszögezte: a kormány álláspontja az, hogy a Lisszaboni Szerződés egész ratifikálási folyamatának újranyitása lehetetlen.
2009.10.12. 17:09
 
 
Új világrekordok a bűvöskocka-világbajnokságon
Öt új világrekord született a düsseldorfi bűvöskocka-világbajnokságon, amelyet a versenyen első ízben részt vevő skót Breandon Vallance nyert meg 10,74 másodperccel a klasszikus 3x3x3-as kategóriában. A vasárnap este véget versenyen a 17 éves skót fiatalember hamar maga mögé utasította az eddigi címvédőt, a holland Erik Akkersdijket. Harmadik helyen a lengyel Tomasz Zolnowski végzett a versenyen, amelyre szerte a világból 350 játékos érkezett. Az egykezes kockaforgatásban az átlagos 16,9 másodperccel új világrekordot állított fel a japán Tabucsi Jumu. Világcsúcs született a nagyobb 4x4x4 mezős Rubik-kocka kategóriájában is: ezt az amerikai Dan Cohennek 36,46 másodperc alatt sikerült kiraknia.
2009.10.12. 16:58
 
 
A BRFK és jogvédők szerint is szükséges a gyülekezési törvény módosítása
Elkerülhetetlen a gyülekezési törvény módosítása - erre a megállapításra jutott a BRFK azon a hétfői kerekasztal-beszélgetésen, amelyet jogvédő szervezetekkel tartott a jogszabállyal kapcsolatban. A találkozón elhangzottakról Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány beszélt az MTI-nek adott interjújában. Elmondta, a felek közös nevezőre jutottak abban, hogy - mint fogalmazott - "nagyon-nagyon nehéz jogi környezetben van a rendőrség, mert olyan gyülekezési törvényt kell alkalmaznia, amely a mai társadalmi körülményekre, mai elvárásokra már nem ad minden tekintetben választ".
2009.10.12. 16:30
 
 
Tovább nőtt a vásárlói tudatosság
Tovább erősödött a vásárlói tudatosság, a lakosság szívesebben vásárol magyar terméket, és egyre többen tájékozódnak interneten a vásárlások előtt - derült ki a Kirakat.hu és az Ipsos legújabb felméréséből. A 2007 decemberében végzett felmérés eredményei szerint a Tudatos Vásárlói Index (TVI) 4,55 ponton állt, a 2008-as kutatás 4,95-ös átlagot mutatott, a 2009-es TVI kereken 5,00-ös értéket kapott. Ez főként azzal magyarázható, hogy a gazdasági válság hatására az emberek jobban odafigyelnek az árakra, tájékozódnak a vásárlás előtt - áll a közleményben. A TVI az eredményeket olyan hétfokú skálán jeleníti meg, ahol az 1-es kategória a legkevésbé, a 7-es a leginkább tudatos fogyasztókat jelöli.
2009.10.12. 16:30
 
 
Vb-selejtező: megérkezett Koppenhágába a magyar válogatott
Négyórás repülőutat követően a magyar labdarúgó-válogatott hétfő délután megérkezett Koppenhágába, ahol szerdán 20:45 órától az utolsó világbajnoki selejtezőmérkőzésén Dániával találkozik. A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Erwin Koeman szövetségi kapitány 18 órakor tartja első edzését a dán fővárosban. A már vb-résztvevő dánok elleni összecsapást, melyet a Duna TV élőben közvetít, a német Florian Meyer vezeti majd.
2009.10.12. 16:20
 
 
Utcafesztivál az Astoria és a Blaha között
Utcazenészek, filmvetítés és süteménykészítő-verseny mellett klasszikus zenei koncertek, kézműves-foglalkozások és gólyalábas utcaszínház is szórakoztatja az érdeklődőket az Erzsi és Józsi - Városrészek Randevúja elnevezésű utcafesztiválon szombaton a Rákóczi út Astoria és Blaha Lujza tér közötti szakaszán Budapesten. A Studio Metropolitana (SM) Városfejlesztő Műhely szervezte program célja felhívni a figyelmet az egykor nagy presztízsű, mára elhanyagolt, sőt sokak szerint haldokló Rákóczi út újjáélesztésével kapcsolatos elképzelésekre.
2009.10.12. 16:09
 
 
Borús képet fest a magyar társadalomról a Tárki legújabb kutatása
Gyenge intézményi bizalom, rossz morális közérzet, a jövedelmi egyenlőtlenségek miatti igazságtalanságérzet és az állami paternalizmus helyeslése, sőt elvárása - ez a négy fő jellemzője a magyar társadalom értékszerkezetének a Tárki Társadalomkutatási Intézet 2009 tavaszán végzett felmérése szerint, amelynek tartalmát szakmai konferencián vitatták meg a Magyar Tudományos Akadémián hétfőn. A Tárki által végzett kutatás kimutatta, hogy a magyar társadalom tagjainak többségét racionális, zárt gondolkodásmód jellemzi, amely alapján "sokkal kevésbé a nyugati kultúra magjához, mint inkább az ortodox kultúrkörhöz - Bulgáriához, Moldovához, Ukrajnához, Oroszországhoz - vagyunk sorolhatók".
2009.10.12. 15:36
 
 
Az eddigieknél megtévesztőbb hamis húszezresek kerültek forgalomba
Összesen 135 hamis húszezrest azonosítottak az elmúlt két hétben a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szakértői - mondták el az MTI érdeklődésére a jegybank sajtóosztályán hétfőn. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóosztályán azonban nem kívánták megerősíteni az Index azon értesülését, miszerint a legtöbb hamis bankjegy a fővárosban került elő. A hírportál információi szerint egyebek mellett a BKV-nál és a Szerencsejáték Zrt.-nél jelent meg hamis húszezres. A rendőrség és a jegybank hétfőn hívta fel a figyelmet arra, hogy az elmúlt két hétben olyan hamis húszezresek kerültek forgalomba, amelyek az eddigieknél megtévesztőbbek lehetnek.
2009.10.12. 15:30
 
 
Armani mobiltelefonok üzletembereknek
Hétszáz eurós, azaz közel 190 ezer forintba kerülő mobiltelefont mutatott be a világhíres olasz divattervező, Giorgio Armani, aki elsősorban az általa tervezett öltönyökhöz ajánlja az üzletembereknek szánt készüléket. Az Armani-Samsung telefonok a Microsoft legújabb 6.5-ös Windows Mobile operációsrendszerét futtatják. Az érintőképernyős telefon előlapja mögött billentyűzet rejlik, a számtalan extra közül a műholdas navigáció és a videolejátszó sem hiányozhat. A telefon bronz díszítése pedig tökéletes összhangot alkotnak az Armani öltönyökkel - olvasható a divatcég közleményében.
2009.10.12. 14:58
 
 
A héten dönt az áram árváltoztatásáról az energia hivatal
Az áram végfelhasználói árának változtatatásáról várhatóan a héten dönt a Magyar Energia Hivatal (MEH), de a döntés csak a lakosságot, a kisfogyasztókat és a közintézményeket ellátó egyetemes szolgáltatói kört érinti - közölte Matos Zoltán, a MEH elnöke egy hétfőn tartott háttérbeszélgetésen. Az elnök sem az árváltozás mértékét, sem irányát nem kívánta közölni. Csak annyit mondott, hogy mind a négy egyetemes szolgáltató adott be kérelmet, hogy novembertől változtathasson a végfelhasználói áron.
2009.10.12. 14:40
 
 
Estére narancssárga riasztás várható a vihar miatt
A hidegfront érkezése és az ehhez társuló viharos széllökések miatt figyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, várhatóan késő estétől több régióban narancssárga riasztást adnak ki - közölte Kolláth Kornél ügyeletes meteorológus az MTI-vel. Elmondta, a hidegfront már elérte a dunántúli országrészt, és egyre nagyobb területen viharossá fokozódik az északnyugati szél. Az éjszakai órákban már többfelé lesz viharos a szél, amelynek sebessége - főként a Dunántúlon, majd hajnaltól északkeleten - helyenként elérheti a 90-100 kilométer/órát. A szél szerdára már veszít erejéből, de még a hét közepén is számítani lehet viharos széllökésekre.
2009.10.12. 14:30
 
 
Albán állampolgár lett James Belushi
Albán állampolgárságot kapott James Belushi amerikai filmsztár, aki a passzus átvétele alkalmából blueskoncertet adott a tiranai Teréz anya téren. Az 55 éves színész nem mondott le amerikai állampolgárságáról, az albán útlevelet pluszba kapta Bamir Topi albán államfőtől a kis balkáni ország hírnevének öregbítéséért. Az albánságát büszkén vállaló színészt már tavaly kitüntették Albánia legmagasabb állami érdemrendjével. A Shekulli című albán újság honlapjának jelentése szerint az albán gyökerű Belushi maga kérte az albán útlevelet, amelyet becses ajándéknak tart.
2009.10.12. 14:10
 
 
Két amerikai tudós kapta a közgazdasági Nobel-díjat
Elinor Ostrom amerikai kutató az első nő, aki közgazdasági Nobel-díjat kapott. Az Indiana állambeli Bloomington egyetem kutatója az ugyancsak amerikai Oliver E. Williamsonnal megosztva kapta az elismerést a Svéd Királyi Akadémia hétfői bejelentése szerint. Elinor Ostrom az indoklás szerint a díjat "a gazdasági kormányzással, különösképpen a közös erőforrásokkal kapcsolatos elemzéseivel" érdemelte ki. Oliver E. Williamson a közgazdasági Nobel-díjat szintén a gazdasági kormányzással, főképpen "a vállalat határaival foglalkozó tanulmányaival" érdemelte ki. A díjazottak az elismeréssel járó - átszámítva nagyjából 270 millió forintot kitevő - pénzjutalmat is megosztva kapják.
2009.10.12. 13:30
 
 
Johnny Depp nem szeretné, ha gyerekei is színészek lennének
Legnagyobb félelmének tartja Johnny Depp hollywoodi filmszínész, hogy gyermekei is a színészszakmára adják a fejüket. Johnny Depp a Joy című német magazinnak nyilatkozva elmondta: bár a kicsiknek gyakran adja elő a próbák során a szerepeit, nagyon nem szeretné, ha a 10 éves Lily-Rose és a 7 éves Jack később a nyomdokaiba lépne. A színész elmondta, hogy szívesebben élne teljesen normális életet: a Karib-tenger kalózai című filmjének sikere után egyre kevésbé tudta elviselni a körülötte lévő felhajtást, ezért családjával a Bahamákra költözött. A luxusszigeten teljesen egyedül lehetnek: ez az ő menedékhelyük.
2009.10.12. 13:08
 
 
Mesterházy: különadó a kétmillió forint feletti állami fizetésekre
Az MSZP-frakció egyeztetéseket kezd a kormánnyal, hogy az állami és az önkormányzati cégeknél a kétmillió forint feletti fizetéseket különadó sújtsa - jelentette be Mesterházy Attila frakcióvezető. A politikus elmondta, a nap folyamán azért kezdenek egyeztetést a Pénzügyminisztériummal, hogy a bérplafonon túl hogyan lehetne rendezni a kétmillió forint feletti fizetéseket az állami és az önkormányzati cégeknél. A frakcióvezető közölte: azt javasolják, hogy Szlovéniához hasonlóan a kétmillió forint feletti fizetések e feletti részét sújtsa egy különadó.
2009.10.12. 12:53
 
 
F1: Massa hétfőn tesztelt
Felipe Massa hétfőn először tesztelt Forma-1-es autóval azóta, hogy júliusban életveszélyes sérüléseket szenvedett a Magyar Nagydíj időmérő edzésén. A brazil pilóta egy 2007-es Ferrarival gyakorolt Fioranóban, ahol előbb egy kör után a bokszba ment, a rövid kiállás után pedig visszatért a pályára, és több kört tett meg. "Úgy éreztem magam az autóban mintha korábban nem történt volna velem semmi. Ugyanaz a gazember vagyok, aki voltam" - fogalmazott a tesztelés után Massa. "Nem volt semmi gondom a szememmel, ugyanolyan állapotban vagyok mint a balesetem előtt." A Ferrari is kiadott egy közleményt a gyakorlás után, amelyben leszögezte, hogy a pilóta visszatérésére, a jövő évi világbajnokságig várni kell.
2009.10.12. 12:52
 
 
Sólyom: Szerbia közeledése Európához a térség elemi érdeke
Szerbia közeledése Európához az egész térség elemi érdeke - mondta Sólyom László köztársasági elnök hétfőn újságíróknak a Sándor-palotában, miután megbeszélést folytatott a szerb államfővel. A magyar államfő fontosnak nevezte Szerbia mielőbbi csatlakozását az Európai Unióhoz. Hozzátette: Szerbia közeledése Európához az egész térség elemi érdeke. Szerbia integrációja a biztosíték arra, hogy Magyarországon, Szerbiában és az egész Balkánon őshonos nemzetiségek megmaradnak eredeti lakóhelyükön - hangsúlyozta. Sólyom László közölte: továbbra is támogatja, hogy a Magyarországon élő kisebbségek parlamenti képviseletet nyerhessenek "jelentős pozitív diszkrimináció révén".
2009.10.12. 12:50
 
 
Bajnai: januártól csökken a távhő áfája
Az MSZP-frakció megállapodott a kormánnyal, hogy január elsejétől 18 százalékról öt százalékra csökken a távhő általános forgalmi adókulcsa - jelentette be hétfőn Budapesten Bajnai Gordon miniszterelnök és Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti frakcióvezetője, aki közölte azt is: különadó bevezetését javasolják az állami és az önkormányzati cégeknél a kétmillió forint feletti fizetésekre. A kormányfő az MTI kérdésére elmondta: az áfacsökkentés 17-18 milliárd forintot jelent, és annak forrását a tartalékokból biztosítják. Közölte, hogy támogatják a szocialista frakció azon javaslatát is, hogy a megújuló energiaforrásokon alapuló hőszolgáltatás is az ötszázalékos áfakulcsba tartozzon.
2009.10.12. 12:20
 
 
Az első posztumusz Michael Jackson dal az interneten
Már hallható az új Michael Jackson dal az interneten: a This Is It című szám a hamarosan a boltokba kerülő azonos című albumról és a mozikba kerülő dokumentumfilmből származik. A dal hétfőtől hallgatható meg az elhunyt énekes hivatalos honlapján, a www.michaeljackson.com oldalon. Az azonos címmel megjelenő dupla album október 26-án kerül az amerikai boltokba. Az első lemezen Jackson legnagyobb slágerei, többek között a Billie Jean, a Smooth Criminal, a Human Nature és a Thriller hallhatóak - abban a sorrendben, ahogyan majd a dokumentumfilmben is felcsendülnek. Az utolsó két szám a This Is It két verziója: az eredeti és a zenekari változat.
2009.10.12. 11:58
 
 
A Playboynak vetkőzik Bart Simpson anyukája
Meztelenül mutatkozik Marge Simpson, a 20 éves jubileumát ünneplő rajzfilmcsalád matriarchája a Playboy novemberi borítóján. A férfimagazin, amely még sohasem alkalmazott rajzolt modellt a borítóképhez, részben a töretlen sikerű amerikai rajzfilm 20. születésnapjával, részben a húszas éveiben járó, fiatalabb olvasótábor megnyerésével magyarázta a "forradalmi" újítást. Simpsonék Amerika legnépszerűbb rajzfilmes családja. Az animációs széria 1989-ben indult egy karácsonyi epizóddal, azóta 24 Emmy-díjat söpörtek be az alkotók. Az október 16-án a standokra kerülő Playboy-szám Az ördögi Marge Simpson címmel cikket is ígér a népszerű rajzfilmcsalád tagjával.
2009.10.12. 11:55
 
 
Fideszes kiadvány kormányzati visszaélésekről és megszorításokról
Kormányzati visszaélésekről és megszorításokról kívánja tájékoztatni az embereket a Fidesz azzal a kiadvánnyal, amelyet "Önnek is joga van tudni" címmel készített. A kiadványt bemutató sajtótájékoztatón Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója úgy fogalmazott: a tájékoztató "missziója" az, hogy terítékre vegye a Bajnai-kormány állításait, megszorító intézkedéseit, illetve hogy bemutassa a pazarlásokat, luxuskiadásokat. Közölte: a következő napokban, hetekben a Fidesz önkéntesei postaládákba bedobva, személyesen, illetve közterületekre kitelepülve a lehető legtöbb emberhez el fogják juttatni a füzetet, amelynek egy példánya 9,40 forint plusz áfába kerül.
2009.10.12. 11:20
 
 
Miley Cyrus megelégelte twitteres népszerűségét
Miley Cyrusnak elege lett internetes rajongóinak pletykaéhségéből, ezért inkább törölte magát a Twitter közösségi portálról. A Hannah Montana-tévésorozattal ismertté vált 16 éves színész, énekesnő bejegyzéseit több mint egymillióan követték nyomon. A tinisztár azért döntött a mikroblog-szolgáltatáson lévő fiókja megszüntetéséről, mert magánéletét valódi privát szféraként szeretné kezelni. Miley a Youtube-ra feltett videójában az okok között a szenzációéhes médiát nevezte meg, amely minden, 140 karakteres bejegyzéséből hírt csinált.
2009.10.12. 11:11
 
 
Egyre népszerűbb a mobilinternet Magyarországon
Az internetező felnőtt magyar lakosság több mint fele, 58 százaléka napi rendszerességgel kapcsolódik a világhálóhoz, június végén az előfizetések száma meghaladta a 2,4 milliót, ami főként a mobilinternet térnyerésének köszönhető. A GKIeNET, valamint a T-Home és a T-Mobile közös felmérésből kiderül az is, hogy Magyarországon a lakosság arányában már 2008 végén többen vettek igénybe mobilinternet szolgáltatást, mint Norvégiában, Kínában vagy Tajvanon. A mobilinternet magyarországi népszerűségét mutatják a Nemzeti Hírközlési Hatóság adatai is, mivel augusztusban 722 ezerre emelkedett a három magyarországi szolgáltatónál a mobilinternet-előfizetések száma.
2009.10.12. 11:05
 
 
Hat kötöttpályás nagyprojekt előkészítésére pályázik a főváros
Támogatási kérelmet nyújt be a KÖZOP-hoz a Fővárosi Közgyűlés hat fővárosi kötöttpályás nagyprojekt megvalósíthatósági tanulmányának illetve kiviteli tervezésének támogatásához - döntött hétfői rendkívüli ülésén a közgyűlés. A főváros így pályázik a budapesti villamoshálózat és trolibuszhálózat egységes fejlesztési koncepciójának elkészítésére, valamint az észak-déli regionális gyorsvasút déli szakaszának (Csepel-Astoria, Pesterzsébet Határ út-Astoria) megvalósíthatósági tanulmányának támogatására.
2009.10.12. 10:31
 
 
Harc a dolgozókért a pécsi vízműnél
Megtiltotta a vízmű dolgozóinak a vízellátás biztosításához közvetlenül nem köthető munkavégzést a Pécsi Vízmű Zrt. vezérigazgatója, az új szolgáltató Tettye Forrásház Zrt. vezetője azonban a feladatok fegyelmezett ellátására szólította fel őket a baranyai megyeszékhelyen tartott hétfői munkásgyűléseken. Nyirati István, a Pécsi Vízmű Zrt. vezérigazgatója a vállalat egyik telephelyén azt mondta: a dolgozók továbbra is az általa vezetett Pécsi Vízmű alkalmazásában állnak, és mivel jogellenesnek tartják az épület elfoglalását, mindazok törvénytelen cselekményt követnek el, akik tiltása ellenre használják a cég eszközeit.
2009.10.12. 10:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954[1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista