2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Saját kasztrálását kérte egy nemi erőszakkal vádolt francia férfi
Saját kasztrálását kérte egy fiú elleni nemi erőszakkal vádolt, korábban hasonló bűncselekményekért bebörtönzött francia férfi Nicolas Sarkozy elnökhöz intézett levelében, nyilvános vitát provokálva arról, hogyan büntessék a súlyos szexuális visszaélések elkövetőit. Franciaország komolyan mérlegeli, hogy kémiai kasztrációnak veti alá egyes súlyos szexuális bűncselekmények vétkeseit, de a fizikai kasztrálás, amelyért a vádlott folyamodott, tilos. Francis Evrard ugyanis levelében azt kérte a francia elnöktől, hogy műtéti úton távolítsák el heréit.
2009.10.18. 15:05
 
 
Feltette kuncsaftjai számát az internetre a HIV-fertőzött kínai kurtizán
Egy vidéken "dolgozó" kínai prostituált miután megtudta, hogy HIV-fertőzött, úgy döntött, blogjában közzé teszi kuncsaftjainak telefonszámát. A Hopej tartományi nő megdöbbent, amikor tudomására jutott, hogy AIDS-es - olvasható a people.com.cn honlapon - és bosszúból nyilvánosságra hozta 279 férfi ismerősének mobiltelefonszámát. Tudatta azt is, hogy a lista a valóságban csak töredéke a vendégkörébe tartozóknak. A nő tettével ártani akart ismeretlen ismerősének, akitől a fertőzést kapta, és akinek elérhetősége nagy valószínűséggel szerepel a 279-es listán. Az akcióval vélhetően a maga üzletének sem tett jót, bár egyben figyelmeztette a nála megfordulókat arra, hogy érdemes orvosi vizsgálatnak alávetni magukat.
2009.10.18. 15:00
 
 
Hétfőn üzemkezdettől folytatódik a vasutassztrájk
Hétfőn üzemkezdettől folytatódik a vasutassztrájk - jelentette be Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) elnöke. Az üzemkezdet időpontja területenként eltérő, 0 és 6 óra között lehet, e szerint a határozatlan ideig tartó, úgynevezett gördülő sztrájk eltérő időpontokban kezdődhet. A munkabeszüntetéssel a közösségi közlekedés átalakításával kapcsolatos kormányzati tervek és az ezzel járó elbocsátások ellen tiltakoznak - mondta sajtótájékoztatóján a szakszervezeti vezető. Gaskó utalt arra, hogy a sztrájkbizottság vasárnap értékelte a helyzetet, és döntött a folytatás időpontjáról.
2009.10.18. 15:00
 
 
Világkörüli útra indult egy 16 éves ausztrál vitorlázó
Kihajózott vasárnap Sydneyből a 16 éves Jessica Watson, aki körbe akarja hajózni a Földet. Ha a terve sikerül, akkor ő lesz a legfiatalabb vitorlázó, aki segítség nélkül megtette a hatalmas utat. A 38 ezer kilométeres, a világ legveszélyesebb vizeit is érintő út terve hatalmas vitát váltott ki Ausztráliában. Sokan ellenzik, hogy egy ilyen, potenciálisan kockázatos vállalkozást engedélyezzenek a kiskorú lánynak. Watson családja azonban azzal érvelt, hogy Jessica rendkívül tapasztalt hajós, aki jártas a navigációban, az elektronikában és tisztában a tengeren alkalmazott biztonsági előírásokkal.
2009.10.18. 14:15
 
 
MDF: akiknek a neve az adatgyűjtési ügyben felmerült, ne szavazzon hétfőn
Az MDF felszólítja azokat a politikusokat, akiknek a neve az adatgyűjtési ügyben felmerült, hogy a parlament hétfői ülésén ne szavazzanak Dávid Ibolya és Herényi Károly országgyűlési képviselők mentelmi jogának felfüggesztéséről - mondta Kerék-Bárczy Szabolcs, a demokrata fórum szóvivője. Dávid és Herényi személyes érintettsége miatt nem szavaz, erre szólítják fel között Demeter Ervin és Kövér László fideszes és Almássy Kornél független képviselőket is - közölte sajtótájékoztatóján a szóvivő, hozzátéve: legalább három olyan kérdés van, amire továbbra is választ várnak a két fideszes képviselőtől.
2009.10.18. 13:30
 
 
Fidesz: még ebben az évben időközi választást lehetne kiírni Budapesten
Még ebben évben új önkormányzati választást lehetne kiírni Budapesten, ha az Országgyűlés rendkívüli eljárás keretében már hétfőn elfogadná azt a törvénymódosítást, amelyet a Fidesz nyújtott be azért, hogy a Fővárosi Közgyűlés mielőbb feloszlathassa magát - mondta Répássy Róbert, a párt frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki párt a közgyűlés mielőbbi feloszlatását szeretné elérni, mivel szerintük bebizonyosodott, hogy a fővárosi MSZP alkalmatlan és méltatlan Budapest irányítására, amely a csőd szélén áll. A párt célja, hogy minél előbb sor kerülhessen a testület feloszlatására, s így a budapestiek visszakaphassák a döntés lehetőségét - mondta Répássy.
2009.10.18. 12:10
 
 
MSZP: a szemétégetés is lehetne a távhőszolgáltatás alapja
Az igazán korszerű távfűtési rendszerek ma már nem gázfűtés alapúak, Magyarországon is át kellene térni más, például a szemétégetésen alapuló távhőszolgáltatásra - mondta Szanyi Tibor, az MSZP országgyűlési képviselője Budapesten. Tévhit, hogy a kétmillió távfűtéses lakásban élő a távfűtés általános forgalmi adókulcsának csökkentésével olyan kedvezményt kap, amelyet a másik nyolcmillió fizet, hiszen ezen az alapon bármilyen szociális juttatás megkérdőjelezhető - közölte sajtótájékoztatóján a szocialista politikus. Akik távfűtéses lakásban élnek, nagyon komoly szolgálatot tesznek a köznek a levegőminőség védelméért - hangoztatta.
2009.10.18. 12:00
 
 
Kórházba szállították Roman Polanskit
Orvosi kivizsgálásra kórházba szállították zürichi börtönéből Roman Polanskit - közölte a filmrendező egyik ügyvédje. Hervé Temime csak annyit mondott a hét végén, hogy Polanski egészségi állapota nem mondható "rendkívül súlyosnak". Az ügyvéd nem kívánt többet elárulni, így nem mondta el azt sem, hogy a 76 éves filmrendező melyik kórházban van, milyen vizsgálaton esik át, és mikor szállítják vissza börtönébe. Hervé Temime a múlt héten kereste fel védencét a zürichi börtönben, és akkor azt mondta, hogy Polanski levert és fáradt, ezért aggódik egészségi állapota miatt.
2009.10.18. 11:50
 
 
21 ezer pont fölé emelkedett a BUX az elmúlt héten
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe 21 ezer pont fölé emelkedett az elmúlt héten, a BUX ezzel több mint egyéves csúcsot ért el. Az index 21.138 ponton zárt pénteken, az előző hét végi értékéhez képest 1.019 ponttal, 5,54 százalékkal emelkedett. Az index szerdán lépte át a 21 ezer pontot, akkor 21.365 ponton zárt. Utoljára tavaly augusztus 6-án zárt ennél magasabb szinten, akkor 21.506 ponton állt. Az elmúlt héten elsősorban a kedvező amerikai vállalati gyorsjelentések alapozták meg a részvénypiacok pozitív hangulatát.
2009.10.18. 11:10
 
 
Versenykorlátozó mentességek az uniós gépjárműpiacon 2013-ig
A gépjármű szektorban a tervezett csoportmentességi rendelet szerint 2013-ig fennmaradhatnának a versenykorlátozásra vonatkozó mentességek, az Európai Bizottság csak a szervizek és a pótalkatrészek piacán vezetne be változásokat - mondta el Tóth János, a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda versenyjogi szakértője az MTI-nek. A szakértő kiemelte: a gazdasági válság miatt nem várható olyan reform jellegű újítás az új csoportmentességi rendelettől, mint amit a jelenleg érvényben lévő szabályozás jelentett 2002-ben. A hatályos rendelet 2010. május 31-én veszti érvényét, azonban úgy tűnik, az újautó-értékesítés területén nem hoz változást az új szabályozás, egészen 2013-ig.
2009.10.18. 11:00
 
 
Könnyítene a magyar állampolgárság megszerzésén a Fidesz-KDNP
Törvénymódosítást nyújtott be a Fidesz-KDNP annak érdekében, hogy a határon túli magyarok könnyebben szerezhessenek magyar állampolgárságot. A Fidesz már korábban bejelentette: kormányra kerülése esetén törvényt alkotna a kettős állampolgárságról. A Semjén Zsolt (KDNP), Simicskó István (KDNP) és Németh Zsolt (Fidesz) jegyezte indítvány eltörölné a magyar állampolgárságról szóló jogszabályból azt a feltételt, mely szerint az igénylőnek életvitelszerűen Magyarországon kell élnie. A javaslat szerint meghatározott feltételek esetén - egyéni kérelemre - kedvezményesen honosítható az a nem magyar állampolgár, akinek felmenője magyar állampolgár volt, és magyar nyelvtudását igazolja.
2009.10.18. 10:30
 
 
Az elemzők a magyar alapkamat 50 bázispontos csökkentését várják
Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa hétfőn, a piac a jegybanki alapkamat 50 bázispontos csökkentését várja. A Reuters elmúlt héten kiadott elemzése szerint a megkérdezett elemzők nagy többséggel fél százalékpontos lazításra számítanak. A megkérdezett 25 elemzőből csak ketten vártak ennél kisebb lazítást, vagy tartást. Az elemzők csökkentették inflációs prognózisukat: 2009 végére a korábban várt 6,5 százalékkal szemben 5,6 százalékos 12 havi inflációt várnak, amely 2010 decemberére 2,8 százalékra csökkenhet.
2009.10.18. 10:25
 
 
50 állás 50 államban 50 hét alatt
Ötven hét alatt 50 állást kapott 50 szövetségi államban egy amerikai férfi, aki vándormadárkodásával azt akarta bizonyítani, hogy a gazdasági válság ellenére is lehet munkát szerezni. Az ötven állam mindegyike az Egyesült Államok része. A 27 éves, kaliforniai férfinak eredendően is volt munkája, ám lélekölően unalmasnak találta, ezért is vágott neki egy évnyi munkakörkörútjának. Mindegyik államban igyekezett olyan állást találni, amelyről az híres. Las Vegasban esküvőszervező lett, New Orleansban jazz-zenekart vezényelt, de volt homárhordár, tévés időjárás-bemondó, étrendtanácsadó. Utóbbi Mississippi államban, amelynek lakossága igen kövér. Ez a szakma tetszett meg neki annyira, hogy most állandóbban akar ezzel foglalkozni.
2009.10.18. 10:00
 
 
Primera División: gól nélküli döntetlent játszott a Barcelona
Elvesztette első pontjait a spanyol labdarúgó-bajnokság jelenlegi idényében az FC Barcelona, mivel a hetedik forduló szombat esti mérkőzésén csupán gólnélküli döntetlent ért el vendégként a Valenciával szemben. Eredmény: Valencia-Barcelona 0-0.
2009.10.18. 09:35
 
 
Megölték az iráni Forradalmi Gárda több tisztjét egy merényletben
Megölték az iráni Forradalmi Gárda több vezető tisztjét egy vasárnap reggel elkövetett öngyilkos merényletben - jelentette a teheráni állami tv és a Fars hírügynökség. Az iráni rendszer ideológiai hadseregének számító Forradalmi Gárda irányítóinak, az eddigi jelentések szerint legkevesebb húsz embernek a délkeleti Szisztán-Beludzsisztán tartományban oltották ki az életét. Az IRNA hivatalos hírügynökség hatvanra teszi a halottak és sebesültek együttes számát.
2009.10.18. 09:25
 
 
Ötpárti egyeztetés kezdődik hétfőn Budapest működtetéséről
Ötpárti egyeztetést tartanak hétfő délelőtt a fővárosi önkormányzat és intézményei működtetéséről Demszky Gábor főpolgármester kezdeményezésére. A frakcióvezetőket az SZDSZ-es városvezető azt követően hívta össze, hogy a szocialisták, akikkel a liberálisok már 15 éve irányítják a várost, kiléptek a koalícióból. Demszky az MTI-nek azt mondta, kisebbségből konszenzusos kormányzásra készül. Ez azt jelenti, hogy valamennyi fontos, a Fővárosi Közgyűlés elé beterjesztendő javaslatát előbb egyeztetni kívánja a frakciókkal, és csak többségi támogatás mellett nyújtja be azokat a testület üléseire.
2009.10.18. 09:00
 
 
Primera División: négy gólt rúgott a Real Madrid
A Real Madrid 4-2-re legyőzte a vendég Valladolid együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában, szombaton. A mérkőzés első két gólját Raúl, a madridiak csatára szerezte, akit a kezdés előtt köszöntött a egyesület vezetése, mivel ez volt 711. hivatalos mérkőzése a csapatban, s ezzel megelőzte a klubcsúcsot tartó Manolo Sanchist. Eredmény: Real Madrid-Valladolid 4-2 (3-1). Gól: Raúl (14., 18.), Marcelo (45.), Higuain (79.), illetve Aleman (29.), Costa (53.).
2009.10.18. 08:05
 
 
Francia külügyminiszter: Karzai és Abdullah kész az együttműködésre
Hamid Karzai hivatalban lévő afgán elnök és kihívója, Abullah Abdullah kész az együttműködésre az elnökválasztás nyomán kialakult válság rendezése végett - jelentette be vasárnap Bernard Kouchner francia külügyminiszter, miután Kabulban tárgyalt mindkettejükkel. Kouchner szerint mind Karzai, mind Abdullah azt mondta, hogy "együtt kell dolgozniuk" a válság rendezése érdekében. Az augusztusi elnökválasztás hivatalos végeredményét máig nem tették közzé Afganisztánban, de nem hivatalos eredmény szerint Karzai a szavazatok 56,4 százalékát szerezte meg - vagyis első fordulós győzelmet aratott -, Abdullah pedig a 27,8 százalékát. Választási megfigyelők szerint a voksoláson tömeges csalásokat követtek el Karzai javára.
2009.10.18. 08:00
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Ausztrál GP: Talmácsi a 13. helyen végzett
Talmácsi Gábor a 13. helyen végzett, ezzel három pontot szerzett MotoGP-ben, a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Ausztrál Nagydíján. A 250-es kategóriában Németh Balázs 16., Tóth Imre pedig 18. lett a Phillip Island-i 4.445 kilométeres betoncsíkon. A negyedliteresek futamát az olasz Roberto Locatelli bukása miatt hat körrel a vége előtt leintették. A 125 kcm-es kategóriában - a viadal honlapja alapján - a spanyol Julian Simon győzött, ezzel meg is nyerte a vb-sorozatot, míg a 250-eseknél az olasz Marco Simoncellit, MotoGP-ben pedig az ausztrál Casey Stonert intették le elsőként.
2009.10.18. 07:55
 
 
Hazaérkezett az U20-as vb-n bronzérmet szerzett magyar válogatott
Szurkolók tömege várta szombaton késő este az egyiptomi 20 éven aluli labdarúgó-világbajnokságról hazaérkezett magyar válogatottat, amely bronzérmet szerzett. Az eredetileg 22:35 órára ígért érkezés némileg csúszott, mivel a gép csupán 23:02 órakor landolt a ferihegyi reptéren. A terminált megtöltő, ezernél is több drukker azonban addig sem unatkozott, s nem is bosszankodott, boldogan, zenélve, énekelve várta az ifjú futballistákat, akik a magyar labdarúgás elmúlt évtizedeinek legnagyobb sikerét aratták Egyiptomban.
2009.10.18. 07:50
 
 
Az MDF kilép az Európai Néppártból
Az MDF kilép az Európai Néppártból, és kezdeményezi egy olyan szervezeti forma létrehozását, amely az MDF-hez hasonló, konzervatív pártokat tömöríti az unióban - jelentette be Makay Zsolt, az MDF országos választmányának elnöke a választmányi ülést követően. Az Európai Néppártban "egyfajta eljárást" indítottak az MDF ellen, mert Bokros Lajos kilépett a frakcióból, s köze lehet ehhez az MDF és a Fidesz közötti "nem túl szívélyes viszonynak" is - mondta a választmány elnöke.
2009.10.17. 21:50
 
 
Forma-1, Brazil Nagydíj: Rubens Barrichello indul az élről
A hazai közönség előtt szereplő Rubens Barrichello, a Brawn GP versenyzője nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről. A második helyről az ausztrál Mark Webber (Red Bull), a harmadikról a német Adrian Sutil (Force India) vág neki a futamnak.
2009.10.17. 21:48
 
 
Futballszurkolói csoportokat tilthatnak be Szerbiában
Futballszurkolói csoportok betiltását kérte a szerb alkotmánybíróságtól egy ügyész arra hivatkozva, hogy azok tagjai súlyosan veszélyeztetik a közbiztonságot. Slobodan Ravovanovic a Crvena zvezda Daliák néven emlegetett szurkolói táborának négy alcsoportját, a Partizan Beograd Sírásók nevű drukkereinek tíz csoportját, s a Rad nevű futballklub szurkolóklubját kívánja betiltatni. Lépését azzal indokolta, hogy a futballhuligánok csoportjainak kifejezett célja az alkotmányos rend erőszakos megzavarása, az emberi és kisebbségi jogok érvényesülésének akadályozása, a faji, nemzetiségi és vallási alapú gyűlölet szítása.
2009.10.17. 20:45
 
NBI: győzelemmel jubilált a Paks
A Paks 100. élvonalbeli mérkőzésén legyőzte a Kecskemétet a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójának szombati játéknapján. Paksi FC - Kecskeméti TE-ERECO 2-1 (1-0), gólszerzők: Tököli (31.), Böde (69.), illetve Montvai (61.). Paks, 2000 néző. A Paksi FC NB I-es története 100. mérkőzését játszotta. A vezetők külön ajándékokkal kedveskedtek a szurkolóknak. A pályán unalmas mezőnyjáték folyt, a Paks Tököli Attila góljával megérdemelten szerzett vezetést. A második félidőben mindkét csapat felpörgette a játékot, élvezetes meccset láthattak a nézők, amelyet a Paks annak köszönhetően nyert meg, hogy Kovács Attila kivédte Montvai Tibor tizenegyesét.
2009.10.17. 20:12
 
NBI: pontot mentett a Honvéd Szombathelyen
Budapest Honvéd a hajrában szerzett góllal ért el döntetlent a Szombathelyi Haladás othonában a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójának szombati játéknapján. Szombathelyi Haladás-Budapest Honvéd 2-2 (1-1), gólszerzők: Benjamin (4. - öngól), Simon A. (47.), illetve Botis (16.), Hrepka (82.) Szombathely, 3500 néző. Szerencsés körülmények között szerzett vezetést a Haladás, ám a Honvéd gyorsan és megérdemelten egyenlített. A folytatásban mindkét csapat előtt voltak helyzetek, de gól már nem esett az első félidőben. A második félidőt remekül, rögtön góllal kezdte a Haladás, és a folytatásban is lendületben maradt.Azután átvette az irányítást a Honvéd és végül megérdemelten vitték el az egy pontot Szombathelyről.
2009.10.17. 19:59
 
 
Prostitúcióra kényszerített magyar kislányt szabadított ki az olasz rendőrség
Elrablói által prostitúcióra kényszerített magyar kislányt szabadított ki Vicenzában az olasz rendőrség. A vicenzai hatóságok beszámolója szerint a 14 éves kislányt Magyarországon rabolták el, s úgy kényszerítették fizetett szexre autós kliensekkel, hogy hamis okmányaiban 18 évesnek tüntették fel. A magyar lánynak azonban néhány napja sikerült telefonon felhívnia anyját, aki mindezt jelezte a magyar rendőrségnek, s a vicenzai rendőrség járőrszolgálata végül az Interpoltól kapott értesítést. A kislány annyit mondott el édesanyjának, hogy Vicenzában van, s egy nagy kék házban tartják, már hónapok óta prostitúcióra kényszerítik.
2009.10.17. 19:40
 
NBI: döntetlen a keleti rangadón
A Nyíregyháza hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőr ellen a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójának szombati játéknapján. Nyíregyháza Spartacus-Diósgyőri VTK 1-1 (0-1), gólszerzők: Batizi-Pócsi (78.), illetve Ivancsics (21. - 11-esből). Nyíregyháza, 4000 néző. A keleti rangadó első félidejében kevés helyzetet, ám hatalmas küzdelemet láthattak a nézők, mely után jogos büntetővel vezetett a Diósgyőr. A második félidőben már több helyzetett láthatott a közönség, miután mindkét kapu előtt közel egyenlő lehetőségek alakultak ki, így a döntetlen igazságosnak mondható.
2009.10.17. 19:34
 
 
Orbán: a szlovák nyelvtörvény kulturális agresszió az európai értékek ellen
Orbán Viktor szerint a szlovákiai nyelvtörvény kulturális agresszió az európai értékek ellen. A Fidesz elnöke szombaton Rimaszombatban, a Magyar Koalíció Pártja kongresszusán elmondott beszédében hozzátette: egy rossz törvényt jól végrehajtani nem lehet, hanem vissza kell azt vonni, s újat kell alkotni helyette. Orbán szerint a kisebbségi közösségeket megilleti az anyanyelvhasználat joga. A szlovákoknak azt üzente a Fidesz elnöke: érdemes csínján bánni azzal a helyzettel, hogy megnyirbálták a szlovákiai magyar közösség jogait.
2009.10.17. 18:30
 
 
Forma-1, Brazil Nagydíj: Rosberg a leggyorsabb a mini szabadedzésen
Nico Rosberg, a Williams német pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Brazil Nagydíj harmadik, szombati szabadedzésén, amely az intenzív esőzés és egy baleset miatt csupán 14 percig tartott. A második helyen Rosberg csapattársa, a japán Nakadzsima Kazuki, a harmadikon pedig a pontversenyben éllovas brit Jenson Button (Brawn GP) végzett.
2009.10.17. 18:26
 
 
Nagy Péter szakítása aranyat ért az U23-as súlyemelő Eb-n
Nagy Péter Európa-bajnoki győzelmet szerzett szakításban a 23 éven aluli súlyemelők lengyelországi kontinensviadalán. A hazai szövetség honlapjának híre szerint a szegedi versenyző az ólomsúlyúak mezőnyében három jó gyakorlattal, a 177 és a 182 után a 186 kilogrammot is eredményesen leküzdve, egyéni csúccsal utasította maga mögé a földrész legjobbjait, s állhatott fel a dobogó tetejére a fogásnemi eredményhirdetéskor. Lökésben 210 kg-os kezdőgyakorlatával - melyet két rontott kísérlet követett - hatodik lett, míg összetettben 396 kilogrammal a 4. helyet szerezte meg.
2009.10.17. 18:18
 
 
MKP-kongresszus: Csáky bizalmat kapott
Programalkotó kongresszust tartott szombaton Rimaszombatban a szlovákiai Magyar Koalíció Pártja (MKP), megerősítve pártelnöki tisztségében Csáky Pált. A kongresszus több mint 300 küldötte elfogadta a Modern párt, életképes közösség nevet viselő húszéves programot, amely víziót ad a szlovákiai magyarságnak, mégpedig úgy, hogy egyaránt figyelembe veszi a magyar nemzeti, az országos szlovákiai és az összeurópai összefüggéseket.
2009.10.17. 18:05
 
 
MSZP: a Fidesz elnöke fékezze meg az esztergomi polgármestert
Az MSZP arra kéri Orbán Viktort, a Fidesz elnökét, fékezze meg Meggyes Tamást, és ne tűrje tovább Esztergom fideszes polgármesterének "ámokfutását" - Török Zsolt szocialista képviselő közleményében esztergomi fideszes belharcról ír azzal kapcsolatban, hogy Meggyes Tamás szerint az őt támadó erők "az MSZP zsoldjában állnak". Az MSZP-s politikus szerint a Meggyes Tamás elleni merénylettel kapcsolatba hozott személyek olyan közel állnak az MSZP-hez, mint Orbán Viktorhoz, "hiszen Horváth Mihály a Fidesz képviselőjelöltje és Meggyes Tamás kampányfőnöke volt".
2009.10.17. 17:25
 
 
Férfi kézilabda BL: szegedi vereség Constantában
A Pick Szeged 32-30-ra kikapott a román Constanta otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában, szombaton. A Tisza-partiaknak ez volt az első idegenbeli meccsük és az első vereségük a sorozatban. Eredmény: Férfi BL, 3. forduló: A csoport: Constanta (román) - Pick Szeged 32-30 (17-16). A Tisza-partiak a következő fordulóban, november 8-án a Valladolidot fogadják.
2009.10.17. 17:11
 
 
NBI: kaposvári győzelem az Újpest ellen
Kikapott Kaposváron az Újpest a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójának szombati játéknapján. Kaposvári Rákóczi-Újpest FC 2-0 (1-0), gólszerzők: Nikolic (42. és 90.); Kaposvár, 3000 néző. Küzdelmes, jó iramú 90 percet hozott az Újpest kaposvári vendégjátéka. A nagyszerűen küzdő somogyiak első gólját les miatt még érvénytelenítette a játékvezető, az első félidő hajrájában azonban Nikolic bevette Balajcza kapuját. A szünet után a hazaiak őrizték előnyüket, a fővárosiak nem tudtak nagy helyzetet kialakítani. A három pont sorsa a 90. percben dőlt el. A látottak alapján a kaposváriak megérdemelten győzték le a lilákat.
2009.10.17. 16:58
 
 
Adóhivatali vizsgálat a brit képviselők költségtérítési ügyében
Adóhivatali vizsgálat indult brit parlamenti képviselők ellen, akik belekeveredtek a költségtérítési botrányba. A The Daily Telegraph, a legnagyobb brit konzervatív napilap azt írta: a brit adóhivatal 27 alsóházi képviselő ügyében kezdett vizsgálatot, kiderítendő, hogy költség-visszaigényléseikkel nem sértették-e meg az adójogszabályokat. A brit képviselők költség-visszatérítései csak akkor adómenetesek, ha az elszámolt költségek teljes egészében a parlamenti munkához köthetők. A törvényhozók azonban az elmúlt években sokszor meglehetősen bizarr címeken vettek fel nagy összegű költségtérítéseket.
2009.10.17. 16:20
 
 
Torna-vb: Berki Krisztián ezüstérmes a lólengés döntőjében
Berki Krisztián ezüstérmes lett a lólengés döntőjében a londoni torna-világbajnokságon, szombaton. A szer négyszeres Európa-bajnokát a kínai Csang Hung-tao előzte meg. A két éve szintén vb-második Berki 16,075 pontot, kínai riválisa 16,200-at kapott gyakorlatára. A harmadik helyen az ausztrál Prashanth Sellathurai végzett (15,400). Berki a selejtezőben is a második legjobb eredményt érte el, akkor könnyebb gyakorlatával szerepelt és 16,100 pontot kapott.
2009.10.17. 16:09
 
 
Fidesz: nincs elég pénz a büdzsében az egészségügyi struktúrára
A Fidesz szerint a jövő évi költségvetésben nincs elég pénz az egészségügyi struktúra átalakítására - mondta Pesti Imre, a Fidesz szakpolitikusa. Véleménye szerint Oszkó Péter pénzügyminiszter és Székely Tamás egészségügyi tárcavezető becsapták a kórházi vezetőket, az önkormányzatokat és a magyar betegeket, amikor aláírták a kórházi finanszírozásról szóló megállapodást, mert már akkor is tudták, hogy ezt nem képesek betartani.
2009.10.17. 15:05
 
 
Az SZDSZ november 14-én választ új ot-elnököt
Az SZDSZ november 14-én választja meg az országos tanács (ot) új elnökét, miután Szent-Iványi István diplomáciai kiküldetése miatt lemondott erről a posztról - közölte Retkes Attila pártelnök az ot ülése után. Úgy fogalmazott, az SZDSZ országjáró, állapotfelmérő körútjának végéhez közeledve mérsékelt optimizmussal jelentheti ki, hogy a szabad demokrata párt szervezete létezik, működik, egyben van, és hogyha a párt helyre tudja állítani a hitelességét, akkor mind a 176 körzetben tud egyéni jelöltet állítani, ahogyan területi és országos listát is, amely megkaphatja a támogatást a parlamentbe kerüléshez.
2009.10.17. 14:06
 
 
Összeütközött egy mozdony és egy autó Debrecen határában
Meghalt annak a személygépkocsinak a vezetője, amely déltájban egy mozdony elé hajtott Debrecen határában, a hajdúszováti vasúti-közúti átjáróban - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Az autót a mozdony kettészakította, s hátsó felét több száz méteren át tolta maga előtt. A személygépkocsinak a mozdony által tolt fele kigyulladt, s a tűz átterjedt a mozdonyra is. Egy szemtanú szerint a vasúti átjáróban nyitva volt a sorompó. Bár a tűzoltók nagy erőkkel voltak a helyszínen, a mozdony még sokáig lángolt, az oltást ugyanis csak akkor kezdhették meg, amikor áramtalanították a vasúti felső vezetéket.
2009.10.17. 14:00
 
 
VDSZSZ: a pályavasúti dolgozók fokozott részvétele várható a sztrájkban
A pályavasúti dolgozók fokozott részvétele várható a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) által hétfőre meghirdetett sztrájkban - közölte az érdekképviselet. A munkabeszüntetésben várható fokozott részvételt azzal indokolják, hogy a MÁV menedzsmentjétől származó információjuk szerint mintegy ötezer pályavasúti dolgozó - többségében forgalmi szolgálattevők, váltókezelők és kocsirendezők - leépítésére készül a vasúttársaság.
2009.10.17. 13:00
 
 
Életrajzi könyv jelenik meg Susan Boyle-ról
Kis svájci kiadó jelenteti meg az első életrajzi művet a Britain's Got Talent című tévés tehetségkutatóból világhírűvé vált énekesnőről, Susan Boyle-ról. A készülő könyv nem hivatalos életrajz, de erősen támaszkodik a tényekre - emelte ki a kiadó. A lausanne-i arts&facts kiadó a Susie la simple (Az egyszerű Susie) címmel jelenteti meg a könyvet, amelynek ötlete aznap este fogant, amikor világszerte 400 millióan követték nyomon az interneten a 48 évesen világhírűvé vált Boyle fellépését - közölte a kiadót vezető Stéphane Fretz. A könyv összeállításával Alexandre Friedrich genfi színdarabírót és filozófust bízták meg.
2009.10.17. 12:48
 
 
A csehek januárra ígérik a Lisszaboni Szerződés ratifikálását
A cseh szenátus és a képviselőház elnöke egyaránt arra tett ígéretet, hogy januárra Csehország is ratifikálja a Lisszaboni Szerződést - mondta Katona Béla, az Országgyűlés elnöke Ljubljanában, a Regionális Együttműködés Országainak kétnapos, parlamenti elnöki konferenciájának zárt ülését követően. Csehország jelenleg az Európai Unió egyetlen tagállama, amely még nem ratifikálta az unió reformszerződését, a dokumentum életbe lépéséhez már csak Václav Klaus elnök aláírása, illetve a cseh alkotmánybíróság döntése hiányzik.
2009.10.17. 11:55
 
 
Ausztrál GP: Talmácsi utolsóként, Némethék az "alsóházból" rajtolnak
A mezőny végéről indulhatnak a magyarok a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Ausztrál Nagydíján, a Phillip Island-i 4,445 kilométeres betoncsíkon, miután a szombati időmérőn a MotoGP-ben érdekelt Talmácsi Gábor a 16., utolsó lett, a 250 kcm-esek között szereplő Németh Balázs a 21., Tóth Imre pedig a 23., utolsó előtti időt motorozta. A királykategóriának számító MotoGP-ben a hazai pályán próbálkozó Casey Stoner öt századdal gyorsabbnak bizonyult az "örökös" világbajnok olasz Valentino Rossinál, a 125-ösök mezőnyében a spanyol Pol Espargaro száguldott a legsebesebben, míg a 250-eseknél az olasz Raffaele de Rosáé lett az első rajtkocka.
2009.10.17. 11:53
 
 
Nagyszabású hadműveletet indított a pakisztáni hadsereg az afgán határnál
Nagyszabású szárazföldi hadműveletet indított a pakisztáni hadsereg az iszlamista lázadók ellen szombaton az Afganisztánnal határos Dél-Vazirisztán régióban - közölték kormányzati forrásból. A pakisztáni haderő az elmúlt hetekben bombázta, és tüzérséggel lőtte a törzsi területet. Nagyjából 28 ezer katona vesz részt a szárazföldi műveletben, az ellenség 10-15 ezer iszlamista fegyverest számlálhat a pakisztáni hadsereg közlése szerint. A támadó alakulatok három irányból nyomulnak előre, hogy az erdőkkel borított magas hegyek között felszámolják a lázadók rejtekhelyeit.
2009.10.17. 11:40
 
 
Minden idők legnagyobb tőzsdei bűnszövetkezetét leplezték le Manhattanben
Vádat emelt a manhattani ügyészség az egyik leggazdagabb amerikai, Raj Rajaratnam milliárdos, valamint neves amerikai fedezeti befektetési alapok és vállalatok öt vezető tisztségviselője ellen, mert minden idők legnagyobb szabású, bennfentes tőzsdei kereskedelmet folytató bűnszövetkezetét hozták létre. A bűnügy középpontjában a Galleon és a New Castle fedezeti befektetési alapok, valamint olyan neves amerikai cégek egyes vezetői állnak, mint az IBM számítógépgyártó, a McKinsey tanácsadó cég, és az Intel chipgyártó. A bűnszövetkezet tagjai az ügyészség szerint több év alatt több mint 25 millió dolláros törvénytelen haszonra tettek szert.
2009.10.17. 10:30
 
 
Budapest Bár másodszor: régi kuplék és kávéházi slágerek újratöltve
Sok-sok évtizeddel ezelőtti filmslágereket, kávéházi kuplékat vett ismét elő és porolt le Farkas Róbert hegedűs-gitáros, a Budapest Bár alapítója; a projekt a két évvel ezelőtt elsöprő sikert aratott bemutatkozó lemez után a napokban dupla albummal tért vissza, amelyet a Katona József Színház után országszerte több városban is bemutatnak. A Budapest Bár Volume 2: Tánc című CD pörgősebb, vidámabb, mint az előző, előtérbe került a pattogós sztepp, a swing, az improvizációk. A dupla lemez összesen 24 dala kevésbé köthető az 1920-30-40-es évekhez, az új repertoárban az 50-es, 60-as évek bárhangulatát felidéző számok is helyet kaptak, emellett külföldi szerzők művei.
2009.10.17. 09:46
 
 
Magát Krisztina bronzérmes az U23-asok súlyemelő Eb-jén
Magyar bronzérmest avattak Magát Krisztina személyében a 23 éven aluli súlyemelők első Európa-bajnokságán, a lengyelországi Wladislawowóban. A BKV Előre versenyzője a plusz 75 kilósok kategóriájában szakításban állhatott fel a dobogó alsó fokára a péntek esti viadalon elért 94 kilogrammos eredményének köszönhetően. Magát a 88 és a 91 kg után harmadik fogását is nagyszerűen hajtotta végre, s 3. helyével nem csupán a magyar súlyemelősport idei első érmét produkálta, hanem megváltotta repülőjegyét a felnőttek novemberi, dél-koreai felnőtt-világbajnokságára is.
2009.10.17. 09:38
 
 
Cser-Palkovics: a Fidesz semmilyen "mutyizásban" nem vesz részt
A Fidesz semmilyen alkuban, "mutyizásban" nem vesz részt a fővárosban, mert továbbra is úgy látják: új választásra van szükség - közölte Cser-Palkovics András. Az ellenzéki párt helyettes szóvivője arra reagálva írta ezt, hogy Demszky Gábor (SZDSZ) a Népszabadságnak adott interjújában úgy vélekedett, hogy a fővárosnak nem lesz SZDSZ-Fidesz vezetése, ugyanakkor a főpolgármester a fiatal demokratáknak felajánlja, jelöljenek főpolgármester-helyettest. A szóvivő ezzel kapcsolatban hangsúlyozta, a Fidesz nem lesz partner abban, hogy "a fővárost szétlopó MSZP-SZDSZ koalíció" bármely része vagy képviselője tovább rombolhasson, vagy megpróbálkozzon a felelősség áthárításával, elkenésével.
2009.10.17. 09:20
 
 
Koszovó és Macedónia elsimította határvitáját
Több hónapos tárgyalás eredményeként Koszovó és Macedónia megoldotta határvitáját; ezzel lehetővé vált, hogy felvegyék egymással a diplomáciai kapcsolatot. A megállapodás erősíti Koszovó szuverenitását, és hozzájárul a térség stabilitásához - közölte a pénteki megállapodást kommentálva a koszovói miniszterelnök hivatala. Macedónia elismerte Koszovót független államként, de a koszovói-macedón határ több kilométeres szakaszát érintő vita miatt elutasította a diplomáciai kapcsolatok felvételét.
2009.10.17. 09:02
 
 
Más elhunytak hamvait kapták egy kínai kisvárosban a családok
Lincshangulat alakult ki egy kínai kisvárosban, miután kiderült, hogy a helyi krematórium kegyesnek vélt csalásként éveken át más elhunytak földi maradványait adta át a temetésre készülő hozzátartozóknak. Az északkelet-kínai Liaoning tartomány Tieling városában a gyászoló család körülnézett a kramatóriumban és legnagyobb megdöbbenésükre megtalálták a nagypapa holttestét, két kosárban pedig több adag hamut. A családnak egy ott dolgozó fiú elmondta: idősebb munkatársai tanították ki a csalásra, hogy időt takarítsanak meg. A fiú beismerte, hogy amióta ott dolgozik, vagyis 2007 óta többnyire azt a gyakorlatot követték, hogy mindig egy másik elhunyt hamvaival helyettesítették az éppen sorra kerülőét.
2009.10.17. 08:48
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949[1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista