2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Nemkívánatossá nyilvánított 27 politikust Ivád képviselő-testülete
Ivád község képviselő-testülete nemkívánatos személyekké nyilvánította mindazokat, akik 2002 óta miniszterelnöki, önkormányzati, illetve belügyminiszteri, szociális, pénzügyminiszteri, gazdasági, munkaügyi, illetve vidékfejlesztési miniszteri posztokat töltöttek be - tájékoztatta az önkormányzat döntéséről az MTI-t a Heves megyei község polgármestere. A döntés oka, hogy a település önhibáján kívül sodródott a fizetésképtelenség határára. Ezért pedig a posztokat betöltő politikusokat terheli a felelősség - tette hozzá.
2009.10.29. 17:15
 
 
Michael Jackson apja múzeumot alapítana fiának
Múzeumot hozna létre fia emlékére Michael Jackson apja; Joe Jackson az énekes szülővárosában az Indiana állambeli Garyben rendezné be a múzeumot. "Nagy léptékű emlékhely lesz" - mondta Las Vegasban Joe Jackson a tervek bemutatója alkalmával. A rajongók a világ minden táján nagyon büszkék lehetnek majd, ha megvalósul a projekt - tette hozzá a Jackson család feje. Az emlékhelyhez Gary polgármestere, Rudolph Clay négy hektárnyi területet bocsát rendelkezésre, így a múzeum mellett egy luxushotel, illetve egy művészeti központ is helyet kapna.
2009.10.29. 16:45
 
 
A válság miatt kevesebb külföldi keres munkát Amerikában
A gazdasági válság miatt kevesebb külföldi szakember keres munkát az Egyesült Államokban, mint a korábbi években. A H-1B vízumprogramban 2003 óta először marad több ezer hely betöltetlen - írta a The Wall Street Journal. A magasan képzett külföldi szakemberek körében visszaesett a munkavállalási jogot biztosító amerikai vízum iránti érdeklődés, pedig az utóbbi években mindig túljelentkezés volt. A külföldi szakembereket évről évre felszippantották a különböző szoftvercégek, kórházak és egyéb vállalatok, a Szilícium-völgyben és a Wall Streeten sok cég támaszkodott az indiai programozók és a kínai mérnökök tudására.
2009.10.29. 16:45
 
 
Olaszliszkai ügy: négy vádlottra életfogytiglant kért az ügyész
Az olaszliszkai emberölés öt vádlottja esetében az elsőfokú ítélet súlyosbítását, közülük négy vádlottra életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a fellebbviteli főügyész csütörtökön a Debreceni Ítélőtáblán folyó tárgyaláson. A nyolc vádlott védői a korábban kiszabott büntetések enyhítését, hatályon kívül helyezését, felmentést, illetve új eljárást indítványoztak. Korábban bocsánatot kért Szögi Lajos családjától a gyilkosság negyedrendű vádlottja a büntetőtanács előtt. A fiatalkorú Sz. Gergő Roland beismerte, hogy egy alkalommal fejen rúgta a már akkor a földön fekvő Szögi Lajost.
2009.10.29. 16:30
 
 
Clinton nem érti, miért nem találja meg Pakisztán az al-Kaida vezetőit
Hillary Clinton amerikai külügyminiszter értetlenségét fejezte ki pakisztáni látogatása során, hogy miért nem találják már meg a helyi hatóságok az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet vezetőit. "Nehéz elhinni, hogy a pakisztáni kormányban senki sem tudja, hogy hol vannak, és nem tudták volna már elkapni őket, ha akarták volna" - jelentette ki csütörtökön Lahorban, ahol lapkiadókkal találkozott. Clinton csípős megjegyzése az elégedetlenség első nyilvános jele ezen a látogatáson, amelynek célja a megterhelt pakisztáni-amerikai kapcsolatok megerősítése lenne.
2009.10.29. 16:30
 
 
Költésgvetés 2010: nem támogatja a fideszes javaslatokat a kormány
A gyermekétkeztetéssel, a kórház-finanszírozással, a távhőáfa-csökkentéssel kapcsolatos megállapodásokat rögzítik többnyire azok a szocialista, a 2010-es költségvetéshez benyújtott módosító indítványok, amelyeket a kormány támogat; a kabinet a Fidesz nagyjából 1400 módosító indítványából egyet sem fogadott be. Az Országgyűlés kedden, több mint 10 órában szavaz a 2010-es büdzsé főösszegeit érintő módosító indítványokról. Az elmúlt hét évben csak egyszer, 2003-ban volt nagyságrendileg ennyi módosító indítvány. Az elmúlt években a mostanihoz képest lényegesen kevesebb javaslatot adtak be a képviselők a büdzsé átalakítására.
2009.10.29. 16:15
 
 
Irán kész elfogadni a fűtőanyagcserére vonatkozó javaslatot
A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) megkapta Irán "első" válaszát a nukleáris fűtőanyagcserére vonatkozó nemzetközi javaslatra - jelentették be csütörtökön az intézmény bécsi székhelyén. A NAÜ főigazgatója arról adott tájékoztatást egy közleményben, hogy folytatják a konzultációkat Iránnal és más országokkal, és reméli, hogy hamarosan megszületik a megállapodás. A teheráni válaszból érdemi részleteket a közlemény nem tartalmaz. Az ajánlat lényege, hogy külföldre szállítanák Irán 1500 kilogrammnyi uránkészletének háromnegyedét, és ott dúsítanák fel az energiatermeléshez szükséges szintre.
2009.10.29. 16:00
 
 
GfK: a lakosság nagy része szerint szükséges a takarékoskodás
Az emberek döntő többsége egyetért azzal, hogy a takarékoskodás alapvetően szükséges, ennek ellenére hatból öten úgy gondolják, hogy az ő családjuk nem él takarékosan - derül ki a GfK Hungária ezer fős, az OTP Bank megbízásából készült közvélemény-kutatásából. A válság hatására mindössze a lakosság 3 százaléka tudta növelni megtakarításait. A válaszadók háromnegyede szerint a jelenlegi gazdasági helyzetben nehéz takarékoskodni, de csak 20 százalékuk gondolja úgy, hogy manapság nem is éri meg - ismertette a felmérés eredményeit Bacher János, a GfK igazgatója csütörtökön.
2009.10.29. 15:15
 
 
Bajnai: nem fogadható el az EU-elnökség mostani klímajavaslata
Jelenlegi formájában nem fogadható el az EU soros svéd elnökségének a javaslata a klímaváltozás elleni küzdelem ügyében - mondta Bajnai Gordon csütörtökön újságíróknak Brüsszelben. A miniszterelnök a késő délután kezdődő EU-csúcstalálkozó előtt erről a kérdésről megbeszélést folytatott a többi V4-ország - Csehország, Lengyelország és Szlovákia -, valamint Bulgária, Lettország, Litvánia, Románia és Szlovénia kormányfőjével. Mint elmondta, a kilencek egyetértettek abban, hogy a javaslat a terhek elosztását illetően nem veszi kellő mértékben figyelembe az egyes országok egymáshoz viszonyított gazdasági fejlettségének a szintjét.
2009.10.29. 15:15
 
 
Fellép a túl magas mobil roamingdíjak ellen az EKF
Hiába csökkentek július elsejével a külföldi adatroaming költségei, a magyar mobilszolgáltatók díjszabásán ez egyáltalán nem látszik meg, ezért az Európai Fogyasztói Központ (EKF) határozott fellépést tervez a díjak mérséklése érdekében. A szervezet csütörtöki közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy miközben az adatroaming - web böngészés, internetes tartalmak letöltése - esetében 1 megabájt bármilyen adat letöltésének maximális nagykereskedelmi ára egy euró július elseje óta, addig a különböző magyar mobilszolgáltatók ennek többszörösét, 2,17 és 9 euró közötti összeget számláznak az adatforgalomért.
2009.10.29. 14:15
 
 
Belyó Pál lesz a Központi Statisztikai Hivatal elnöke
Belyó Pált nevezi ki a Központi Statisztikai Hivatal elnöki posztjára a miniszterelnök 2009. november 26-ával. Az új elnököt a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ által lefolytatott pályázat alapján, a statisztikáról szóló törvény értelmében a miniszterelnök hat évre nevezte ki. A leendő elnök elmondta: nagy feladatok várnak a magyar statisztikai szolgálatra a következő időszakban. Így például a következő népszámlálás megszervezése, a különböző uniós adatszolgáltatások teljesítése, illetve a gazdasági-társadalmi változások statisztikában való nyomon követése.
2009.10.29. 14:15
 
 
Gyurcsány is felszólal az MSZP-választmány ünnepi ülésén
Az MSZP választmányának kétszázadik ülésén pénteken Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és pártelnök is felszólal - közölte Simon Gábor választmányi elnök csütörtökön. A politikus közölte: az MSZP-nek nincs sok oka ünnepelni, de azok, akik nem tisztelik a múltjukat, azok nem becsülik önmagukat sem. Hozzátette: ezért döntött a választmány úgy, hogy ugyan az ünnepélyes külsőségek mellőzésével, de mégis valamelyest emelkedettebb hangulatban idézik fel a résztvevők az előző üléseket. A testület péntek délutáni budapesti ülésére meghívták az eddigi választmányi és pártelnököket, valamint a szocialisták miniszterelnökeit is.
2009.10.29. 14:15
 
 
Az EU kifogásolja a magyar regisztrációs adót
Az Európai Bizottság felszólította Magyarországot, hogy módosítsa a regisztrációs adó egyes rendelkezéseit, mert azok továbbra is hátrányos megkülönböztetésben részesítik a másik tagállamból behozott használt gépkocsik vásárlását. Ha Magyarország nem tesz eleget az indokolással ellátott véleménynek, a bizottság az Európai Bíróság elé utalhatja az ügyet - áll a témáról Brüsszelben csütörtökön kiadott közleményben. A testület kiemelte: a tagállamok nem vethetnek ki más tagországok termékeire a hasonló jellegű hazai termékre vonatkozó adónál magasabb belső adót.
2009.10.29. 13:45
 
 
Az MSZP nem, a Fidesz visszahívja a felügyelőbizottságokból a tagjait
Az MSZP nem hívja vissza a felügyelőbizottságokból (fb) a tagjait, de lecserél tagokat szakmai alapon - mondta Steiner Pál, a fővárosi MSZP frakcióvezetője a csütörtöki közgyűlés szünetében újságíróknak. Ez a szakmai alapú csere történik az igazgatóságok tagjai esetében is - fűzte hozzá. Az ülésen Tarlós István, a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője bejelentette, hogy visszahívják a felügyelőbizottságokba delegált tagjaikat. Hozzátette: a visszahívás nem veszélyezteti a bizottságok határozatképességét. Elmondta: "a koalíció továbbra is működik", ami a szavazások eredményeiből is látszik, így a közgyűlés működőképes.
2009.10.29. 13:30
 
 
Forma-1: Rosberg távozik a Williamstől
Távozik a Forma-1-es Williams istállótól Nico Rosberg, a csapat német pilótája. "Ez lesz az utolsó versenyem a Williamsszel, öt éve dolgozunk együtt, biztosan nehéz lesz a távozás" - mondta a 24 éves Rosberg, aki csapatával a hétvégi szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjra készül. Egyelőre nem tudni, hogy a fiatal pilóta hol folytatja pályafutását, ám korábbi pletykák szerint a brazil Rubens Barrichellót válthatja a Brawn GP-nél. "Olyan autóval szeretnék versenyezni a következő szezonban, amelynek jó esélye van a győzelemre" - tette hozzá Rosberg.
2009.10.29. 13:15
 
 
Az MDF tiltakozik a Fidesz és az MSZP "nagykoalíciós osztozkodása" ellen
Az MDF tiltakozik a Fidesz és az MSZP "nagykoalíciós osztozkodása" ellen és elfogadhatatlannak tartja a "pártrádiók" alakulását - jelentette ki Dávid Ibolya, az MDF elnöke csütörtökön Budapesten. Hozzátette: a két nagypárt a színfalak előtt "megszakítja az országot", míg a színfalak mögött, amikor önérdekeikről van szó, akkor egyetértenek, még akkor is, ha az országot teszik ezzel tönkre - mondta sajtótájékoztatóján az MDF elnöke. Dávid Ibolya szerint szomorú sorsot vetít előre a Danubius és a Sláger Rádió sorsa, helyükön "pártrádiók" alakulnak.
2009.10.29. 13:15
 
 
Vizsgálatot indít az EU az Audi támogatásának kapcsán
Az Európai Unió állami támogatási szabályai alapján az Európai Bizottság hivatalos vizsgálatot indított annak a támogatásnak a kapcsán, amelyet a magyar kormány az Audi Hungaria Motor Kft. győri üzemének új beruházási tervéhez kíván nyújtani. Brüsszeli közleménye szerint az uniós bizottság előzetes álláspontja az, hogy a Volkswagen-Porsche-csoport piaci részesedései meghaladják nagyberuházási projektekre vonatkozó határértékeket.
2009.10.29. 13:00
 
 
Tekintélyes bevétellel kezdett a Jackson-film
Rekordok ugyan nem dőltek, de tekintélyes, 4,4 millió dolláros (817 millió forintos) bevétellel zárták a This Is It című Michael Jackson-film első két vetítési napját az észak-amerikai piacon - számolt be a Variety online kiadása. A sztároktól hemzsegő Los Angeles-i premiert követő kedd esti vetítések 2,2 millió dolláros (408 millió forintos) jegyeladását bíztatónak értékelte a filmet forgalmazó Columbia Pictures. A szakértők szerint a hét végi észak-amerikai bevétel összege átlépheti a 30 millió dollárt. A produkciót a kritikusok zöme a sztárról való méltó megemlékezésként fogadta.
2009.10.29. 13:00
 
 
Jégkorong Pannon Kupa: Ted Sator bő kerete
Negyvenfős keretet hirdetett Ted Sator, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya a jövő heti, székesfehérvári Pannon Kupára, amelyen az olasz, a horvát és a szlovén együttes lesz a házigazdák ellenfele. A szerdai bejelentés érdekessége, hogy két olyan hokis - Mihály Árpád és Ladislav Sikorcin - is meghívót kapott, aki nem magyar állampolgár, ráadásul "országcsere" miatt még a jövő évi világbajnokságon sem szerepelhet. Mindketten már korábban jelezték: a jövőben szívesen játszanának a magyar nemzeti együttesben.
2009.10.29. 12:15
 
 
Bajnai arra kérte a minisztereket, hogy ne használják a kék villogót
Bajnai Gordon megkérte a kormánytagokat, hogy csak nagyon indokolt esetben használják szolgálati autójuk kék villogóját - közölte a kormányszóvivő az MTI kérdésére. A Blikk csütörtöki száma írt arról, hogy a kormányfő Balázs Péter külügyminiszter múlt heti balesete után "villogóstopot" rendelt el. Szollár Domokos az MTI-nek elmondta: a miniszterelnök kérésének nincs semmilyen jogi formája, nem született például róla rendelet, csak megkérte erre a minisztereket. Mátrai Zsuzsanna, a Külügyminisztérium szóvivője múlt szerdán közölte, hogy Balázs Péter külügyminiszter koccanásos balesetet szenvedett Budapesten, de sem a miniszter, sem a sofőrje nem sérült meg.
2009.10.29. 12:15
 
 
Demszky: teljes mértékben biztosított a főváros működése
Teljes mértékben biztosított a főváros működése - jelentette ki Demszky Gábor főpolgármester a Fővárosi közgyűlés csütörtöki ülésének szünetében újságíróknak; mint mondta, meggyőződése, hogy a javaslatok 90 százaléka "átmegy" a közgyűlésben. A főpolgármester beszélt arról is, hogy módosító indítványokat tett Horváth Csaba MSZP-s főpolgármester-helyettesnek a fővárosi cégek átláthatóságát növelő intézkedésekről szóló előterjesztéséhez. Horváth Csaba az október 12-i közgyűlésre terjesztette be javaslatát, azonban akkor a képviselők úgy döntöttek, politikai egyeztetés után, október végén újra tárgyalják az előterjesztést.
2009.10.29. 12:00
 
 
Hajlandó finanszírozni a Malévet a magyar kormány
Előterjesztés hiányában nem született határozat a Malév magyar nemzeti légitársaság tőkehelyzetének rendezéséről a csütörtökön Budapesten megtartott közgyűlésen - közölte a cég az MTI-vel a közgyűlést követően. A Pénzügyminisztérium még a Malév közgyűlése előtt közölte, hogy Oszkó Péter pénzügyminiszter csütörtökön Moszkvában Viktor Zubkov első miniszterelnök-helyettessel tárgyalt a Malév helyzetének rendezéséről. A közlemény szerint a magyar fél jelezte, hogy a társaság működésének folytatása érdekében kész tulajdonosi, illetve finanszírozói szerepet is vállalni a légitársaságban.
2009.10.29. 11:30
 
 
Tízórás lesz a költségvetési módosító indítványokról szóló szavazás
Jövő kedden szavaz a parlament a 2010-es költségvetéshez benyújtott, a főszámokat érintő módosító indítványokról - közölte Altorjai Anita az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki ülése után. Elmondta: a szavazás több mint tíz órát vesz majd igénybe, a képviselők kétóránként tartanak majd negyedórás szünetet. A házbizottság ülésén az SZDSZ azt kérte, hogy házszabálytól való eltéréssel döntsenek hétfőn egy vizsgálóbizottság létrehozásáról a rádiós frekvenciapályázatok elbírálása ügyében, ezt az indítványt az MSZP elutasította, a Fidesz pedig egyelőre nem nyilatkozott. A téma a hétfői rendkívüli házbizottság napirendjén is szerepel.
2009.10.29. 11:15
 
 
Génjeiket hibáztathatják a rossz autóvezetők
Nem érdemes szidni az úton előttünk ügyetlenkedő sofőrt, talán nem ő tehet róla, hanem a génjei - közölték amerikai kutatók. A tudósok úgy találták, hogy azok az emberek, akik egy bizonyos génváltozatot hordoznak, több mint 20 százalékkal rosszabbul teljesítettek a vezetési teszten, mint azok, akik a gén másik módosulatával élnek. Az amerikaiak mintegy 30 százaléka rendelkezik azzal a DNS-szakasszal, amelyikkel ügyetlenebbnek bizonyultak a vizsgálatban résztvevők. "Ezek az emberek többet hibáznak, és egy idő elteltével többet felejtenek abból, amit megtanultak" - írta közleményében Steven Cramer, a tanulmány vezető szerzője.
2009.10.29. 11:00
 
 
Elkészült az Oasis of the Seas, a világ legnagyobb luxus-óceánjárója
A világ legnagyobb és legdrágább luxus-óceánjáróját adták át a finnországi Turkuban szerda este. A 360 méter hosszú Oasis of the Seas pénteken száll majd vízre, hogy a floridai Fort Lauderdale-beli anyakikötőjébe távozzon. Az építő dél-koreai STX Group közlése szerint európai részlege készítette el az 1,01 milliárd euró értékű óceánjárót a turkui hajógyárban a megrendelő amerikai Royal Caribbean Cruises Ltd., a világ második legnagyobb kirándulóhajó-társasága számára. A 47 méter széles és 65 méter magas hajó megépítésére a dél-koreai cég 2006 februárjában kapott megbízást. A 6360 utas és 2100 fős személyzet szállítására alkalmas óriáson 21 úszómedence, akvapark, élő fás park, szörfszimulátor, minigolfpálya is szolgálja a vendégek kikapcsolódását.
2009.10.29. 11:00
 
 
Maszkban vette át 10 milliárd forint értékű nyereményét a kínai lottózó
Maszkban és napszemüvegben jelent meg közel tízmilliárd forint értékű lottónyereményéért Kínában egy férfi, miután korábban elterjedt, hogy csalás van a dologban, meghamisították a sorsolást. A sajtóban is napvilágot látott feltételezést az érintett hivatal cáfolta. Az Anjang városból származó nyertesnek összesen 360 millió jüan (9,8 milliárd forint) ütötte a markát, miután október 8-án 176 jüanért (4600 forint) 44 darab azonos "dupla színes labda" típusú szelvényt vásárolt. Minden idők eddigi legnagyobb kínai lottónyereményének tulajdonosa 10 millió jüant (273 millió forint) adományozott jótékonysági célokra - jelentette a kínai médi
2009.10.29. 10:30
 
 
13 éves csúcsra emelkedett a munkanélküliségi ráta Magyarországon
Idén július-szeptemberben 10,3 százalékra emelkedett a munkanélküliségi ráta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint, utoljára 1996 első negyedévében mértek 10 százalék feletti értéket, akkor 10,6 százalék volt az állástalanok aránya. A KSH adatai szerint a 15-74 éves munkanélküliek létszáma 436 ezer fő volt, 109 ezer fővel több, mint egy évvel korábban. A munkanélküliségi ráta 10,3 százalékos értéket ért el, ami az előző év azonos időszakinál 2,6 százalékponttal, az előző negyedévinél 0,7 százalékponttal magasabb.
2009.10.29. 09:45
 
 
Világgazdaság: nem fogy a támogatott lakáshitel
Kevesen igényelték eddig lakás vásárlásához az október elseje óta elérhető támogatott forinthitelt - írta csütörtöki számában a Világgazdaság. A lap szerint ennek legfőbb oka a szigorú feltételrendszer, amelynek kevés ügyfél tud megfelelni. A kölcsönt csak új lakásra lehet felvenni, viszonylag nagy önerő szükséges hozzá, és előírás, hogy az igénylőnek nem lehet saját lakástulajdona, emellett a hitelfelvevő életkorára és a lakás értékére vonatkozó limitek is vannak. A Világgazdaság szerint ezért több hitelintézet inkább saját fejlesztésű, piaci kamatozású, forintalapú konstrukcióit ajánlja.
2009.10.29. 09:00
 
 
Kövérségével védekezik veje megölésének vádja ellen egy férfi
Egy floridai férfi azt állítja, túl kövér ahhoz, hogy megölhette volna egykori vejét. Edward Ates, aki csütörtökön áll bíróság elé, várhatóan azzal védekezik az esküdtek előtt, hogy nem volt elég energiája a pontos lövéshez, majd a gyors távozáshoz veje halálakor. A 62 éves férfi 172 centiméter magasságához 129 kilogramm volt 2006-ban, a haláleset idején, amikor lánya és egykori veje elkeseredett harcot vívott a válás utáni gyerekelhelyezés ügyében. Egy védőügyvéd szerint Ates súlya asztmát, alvási légzéskimaradást és más egészségügyi problémákat okozott.
2009.10.29. 08:45
 
 
Ötévnyi küldemény gyűlt össze a falu postaládájában
Öt évnyi küldemény halmozódott fel egy falu postaládájában Lengyelországban, mert a postás lusta volt kiüríteni. Rzedziny lakosai nemigen értették, hogy sosem kapják meg címzettjeik leveleiket. A minap azután egy férfi nyomozni kezdett és döbbenten szembesült vele, hogy öt év óta nem ürítették a falu postaládáját. A postaforgalom visszafele sem volt tökéletes: több száz levél került elő a posta raktárából, a postás azokat meg lusta volt kivinni. A lakosok ezek után hivatalos panaszt tettek. A postás nem érzi magát vétkesnek. "Nem az én hibám. Először szabadságon voltam, aztán elvesztette egy tanuló a postaláda kulcsát, jelentettem is, de semmi se történt. Utána meg megbetegedtem" - közölte a 39 éves férfi.
2009.10.29. 08:30
 
 
A nők hamarabb felismerik a félelmet, mint a férfiak
A nők a félelmet, az undort és más hasonló érzelmeket mind az arckifejezés, mind a hang alapján hamarabb és jobban felismerik, mint a férfiak - derítették ki kanadai kutatók. A montreali egyetem idegkutatói Oliver Collignonnal az élükön színészekkel játszatták el az érzelmeket. Eredményeiktől azt várták, hogy jobban megértsék általa a pszichés betegségeket, például az autizmust - írják a Neuropsychologia című szaklapban. Az eddigi hasonló kísérletekben többnyire arcokról készült fényképeket mutattak meg az alanyoknak. Collignon és csapata ezzel szemben színészeket alkalmaztak, akik a félelmet és az undort vagy mimikájukkal, vagy egy felkiáltással fejezték ki.
2009.10.29. 08:15
 
 
Az ENSZ-közgyűlés a jövő héten tárgyalja a Goldstone-jelentést
Jövő héten tárgyalja az ENSZ-közgyűlés a csaknem egy évvel ezelőtti gázai övezeti fegyveres konfliktusban elkövetett jogsértéseket taglaló Goldstone-jelentést - közölte New Yorkban a plénum szóvivője. A közgyűlés valószínűleg november 4-én tűzi napirendre a Richard Goldstone dél-afrikai bíró vezette tényfeltáró testület által összeállított dokumentumot, amelyet két hete fogadott el az ENSZ Emberi Jogi Tanács. A jelentés követeli az ENSZ Biztonsági Tanácsától, hogy három hónapon belül folytasson le hitelt érdemlő vizsgálatot, feltárandó azokat a jogsértéseket, amelyeket Izrael és a palesztinok követtek el a 2008 december utolsó napjaiban kirobbant harcokban.
2009.10.29. 08:15
 
NEO FM néven indul az új adó a Sláger Rádió helyén
NEO FM néven indítja el november közepétől a Sláger Rádió mostani frekvenciáján jelentkező adóját az FM1 konzorcium - tudatta a társaság, megerősítve ezzel az MTI előző napi értesülését. Pályázatukban a 35%-os magyarzene-arány mellett azt is vállalták, hogy az adásidő legalább 30%-át "a hallgatói érdeklődést is kielégítő, színvonalas közszolgálati műsorszámok" teszik ki. Az EST Media Group (EMG) és a radiocafé alkotta FM1 Konzorcium célja a nívós zenei tartalom mellett a kulturális és igényes műsorszolgáltatás, valamint az üzletileg is rentábilis működés biztosítása - ismételték meg korábbi közlésüket, paradigmaváltást ígérve azzal, hogy tartalmasabb, izgalmasabb és "emberközelibb" formátumban működnek.
2009.10.29. 08:00
 
 
Sörfürdőhely
Sörfürdőhely működik Ausztriában, mondhatni gyógysörfürdő 7 medencével. A létesítmény Starkenbergben van, medencéi nem nagyok, 4 méter hosszúak és bő két méter szélesek. Inkább heverészésre, mint úszásra, vagy ivásra valók, már csak azért is, mert nem túl hideg a sörük. Az üzemeltető szerint a meleg sör jót tesz a bőrnek kitágítva a pórusokat, a vérkeringésnek és még a sebek begyógyulását is gyorsítja. Aki megszomjazik a sörfürdőben, a medencékhez igen közeli pultnál ihat hideg sört - is. "A sörfürdő valóban segít néhány kórságon. De ha mégsem, akkor is elég ittas lehet tőle az ember, hogy ne törődjön többé a bajával" - idézte a főcsapost az Ananova brit hírügynökség.
2009.10.29. 07:45
 
 
A munkáltatók több mint 30%-a csökkentené a cafeteriát jövőre
A munkáltatók 31%-a csökkentené jövőre az alkalmazottaknak adott választható béren kívüli juttatásokat, és csak 15 százalékuk tervez - átlagosan 10,65%-os - emelést - derül ki abból a kutatásból, amelyet a DGS Global Research végzett több mint 650 munkáltató megkérdezésével. A vállalatok vezetőinek a béremelés mértékének meghatározásán túlmenően komoly dilemmát okoz a választható béren kívüli juttatások nagyságának tervezése - mondta el az MTI-nek Dara Péter, a cég ügyvezető igazgatója. Hozzáfűzte: a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint megszűnnek azok az adó- és járulékkedvezmények, amelyek eddig segítették a béren kívüli juttatások alkalmazását.
2009.10.29. 07:30
 
 
A középkorú férfiak a legesélytelenebbek munkavállaláskor
A 45 év feletti férfiak felét utasítják el az álláshirdetésekre való jelentkezéskor, így a középkorú férfiak a legesélytelenebbek, hogy munkát találjanak - derült ki egy szociológiai kutatásból. A Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda európai uniós támogatásból megvalósult telefonos kutatási eredményei szerint a vizsgált kétezer, speciális képzettséget nem igénylő (eladó, pultos, virágkötő, ügynöki munka stb.) álláshirdetésben főleg fiatal nőket kerestek az állásokra, így ezekben a a nemi és életkori diszkrimináció is megjelent, mintegy 20 százalékban.
2009.10.28. 22:00
 
 
Obama aláírta a gyűlölettörvény kibővítését
Barack Obama amerikai elnök szerdán aláírta a gyűlölettörvény kiterjesztését, amely a nem heteroszexuális és a mozgássérült embereket is megvédi az ellenük irányuló támadásokkal szemben. A törvény védelme ezentúl kiterjed a homoszexuális, leszbikus és transzszexuális személyekre is a szexuális orientációjuk miatti támadásokkal szemben. Az FBI adatai szerint az Egyesült Államokban 2007-ben 7624 gyűlölet alapú incidens történt, ezeknek csaknem 17 százaléka az áldozatok szexuális orientációjával volt kapcsolatos.
2009.10.28. 21:45
 
 
TÁRKI: négyszeres Fidesz előny az MSZP-vel szemben
Négyszeres a Fidesz támogatottsága az MSZP-vel szemben, és továbbra is csak a Jobbik kerülne be rajtuk kívül a parlamentbe, ha most lennének a választások - derült ki a Tárki közvélemény-kutató intézet októberi felméréséből. A Fidesz támogatottsága a teljes felnőtt lakosság körében ebben a hónapban 39 százalék, szemben a szeptemberi 36 százalékkal, míg az MSZP tábora a teljes lakosság körében szeptemberben és októberben 10-11 százaléknyi. A kutatás szerint a pártválasztók körében is jelentős mértékben, 46 százalékponttal vezet a Fidesz az MSZP előtt (szeptemberben 42 százalékpontnyi volt a különbség).
2009.10.28. 20:45
 
 
Az ENSZ-közgyűlés a kubai embargó eltörlésére szólította fel Washingtont
Az ENSZ-közgyűlés ismét felszólította az Egyesült Államokat, hogy szüntesse meg a Kuba ellen több mint fél évszázada elrendelt gazdasági és kereskedelmi embargót. A 192 tagú testület majdnem minden tagja - 187 - megszavazta az erről szóló határozatot, csak hárman voltak ellene: az Egyesült Államok, Izrael és Palau. A Marshall-szigetek és Mikronézia tartózkodott. A vitában felszólaló kubai külügyminiszter kijelentette, hogy az embargó Barack Obama amerikai elnök hatalomra jutása óta is "érintetlen", a kormányzati váltás "nem hozott semmiféle változást" benne.
2009.10.28. 19:45
 
 
NBI: Csertői Aurél lett a Kecskemét vezetőedzője
Csertői Aurél lett a Kecskemét labdarúgó-csapatának vezetőedzője. Szerződése 2011. június 30-ig szól, és ha elégedettek munkájával, a megállapodás egy évvel meghosszabbítható. Az előd, Tomislav Sivic múlt héten, az Újpesttől elszenvedett 5-2-es Magyar Kupa-vereséget követően mondott le. Csertői nem sokáig volt munka nélkül: szeptember 15-én távozott a Szombathelyi Haladástól. Kecskeméti munkáját Czéh László és Erdei Sándor segíti. Mivel Csertői a magyar szövetség fegyelmi bizottságának eltiltása miatt december 31-ig nem ülhet le a kispadra, ezért az év hátra lévő részében Czéh irányítja az együttest.
2009.10.28. 19:00
 
 
Amerikában trösztellenes indítványt nyújtanak be az Intel ellen
Az amerikai szövetségi kereskedelmi felügyelet (FTC) több évi habozás és 16 hónapi hivatalos vizsgálat után heteken belül benyújtja trösztellenes indítványát az Intel ellen, amiért a számítástechnikai óriáscég uralkodó piaci helyzetével visszaélve megpróbálta ellehetetleníteni lapkagyártó riválisát, az AMD-t - értesült a The New York Times. Az újság emlékeztetett arra, hogy a világ többi része nem várt eddig; 2005 óta Japán, Dél-Korea és Európa trösztellenes hatóságai is felléptek az Intel versenyellenes magatartása ellen.
2009.10.28. 19:00
 
 
Klaus aláír, ha Csehország mentességet kap a jogi charta hatálya alól
A cseh államfő már nem támaszt újabb feltételeket a Lisszaboni Szerződés ratifikációs okmányainak aláírása elé, ha az Európai Unió (EU) teljesíti feltételét, és felmenti Csehországot az európai emberi jogi charta hatálya alól. "Ilyen értelmű biztosítékot kaptam Klaustól" - jelentette ki Jan Fischer cseh miniszterelnök a kormány ülése után. Hozzátette: az államfőnek azonban mindenképpen meg kell várnia az alkotmánybíróság döntését a Lisszaboni Szerződés ügyében. Fischer aláhúzta: a cseh kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy az Európai Unió csúcstalálkozóján elérje Václav Klaus feltételének teljesítését.
2009.10.28. 19:00
 
 
Olaszliszkai ügy: állóhelyzetben keletkeztek a tanár autójának sérülései
Szögi Lajos gépkocsijának sérülései álló helyzetben keletkeztek - mondta az olaszliszkai gyilkosság másodfokú tárgyalásán meghallgatott műszaki szakértő szerdán a Debreceni Ítélőtáblán. A jobboldali visszapillantó tükör sérülése nem származhatott a gyerekkel történő üközésből - állapította meg a szakértő. A táblabíróság zsúfolásig megtelt aulájában ezúttal is kommandósok biztosították a helyszínt. A büntetőtanács tanúként beidézte a 15 éves H. Kittit, akit a 2006 októberében bekövetkezett tragédia előtt állítólag elsodort Szögi Lajos tiszavasvári tanár a kocsijával. A lány nem tett vallomást.
2009.10.28. 18:30
 
 
Bajnai: a magyar kormány nem támogatja a Benes-dekrétumok rehabilitálását
A kormány az Európai Tanácsülésen támogatni fogja a Lisszaboni Szerződéssel kapcsolatos esetleges félreértések tisztázását, nem támogat viszont semmilyen olyan törekvést, amely akár közvetlenül, akár közvetve a németeket, az osztrákokat és a magyarokat a kollektív bűnösség elve alapján sújtó Benes-dekrétumok rehabilitálására, igazolására irányul - közölte a kormányszóvivői iroda. A közlemény szerint Magyarország a Lisszaboni Szerződést elsőként ratifikáló tagállamként érdekelt abban, hogy a ratifikációs folyamat végre lezáruljon, a szerződés pedig mihamarabb életbe lépjen.
2009.10.28. 18:30
 
 
Fico: nem kérdőjelezhetőek meg a Benes-dekrétumok
A szlovák kormányfőnek meggyőződése, hogy a Lisszaboni Szerződéshez csatolt európai emberi jogi charta alapján nem kérdőjelezhetőek meg a II. világháború után kiadott Benes-dekrétumok. "Ez mindannyiunk számára világos" - jelentette ki Robert Fico a szlovák parlament európai ügyi bizottságának ülésén Pozsonyban. Fico a szlovák kormány álláspontjáról tájékoztatta a képviselőket az Európai Unió csütörtöki és pénteki csúcstalálkozója előtt.
2009.10.28. 18:30
 
 
Novembertől megszűnik a Sláger és a Danubius Rádió
Az FM1 Konzorcium nyerte el a nagyobbik, az Advenio Zrt. pedig a kisebbik vételkörzetű országos kereskedelmi rádiós műsorszolgáltatási jogosultságot a következő hét évre a médiahatóság szerdai döntése értelmében. A Sláger Rádió bejelentette, hogy a döntés miatt bírósághoz fordul. A Danubius Rádió az ORTT hivatalos értesítését követően alakítja ki álláspontját. Az előbbi hullámsáv, amelyen jelenleg a Sláger Rádió adása hallható, 81 százalékos lefedettséget biztosít, míg a lakosság 67 százalékát elérő másik frekvenciát november 18-ig a Danubius Rádió használta. A Danubius helyén a Klassz Rádió, a Sláger által most használt hullámhosszon a Neo FM szólhat november közepétől - tudta meg az MTI.
2009.10.28. 17:45
 
 
220 milliárdra biztosították a Botticellitől Tizianóig kiállítást
Szigorítottak a Szépművészeti Múzeum biztonsági rendszerén a Botticellitől Tizianóig - Az itáliai festészet két évszázadának remekművei című, szerdán megnyílt tárlatának idejére; a kiállításra csak különleges, golyóálló üvegkapukon át lehet bejutni, a legértékesebb képeket szintén golyóálló üveg védi. A kiállításra jegyeket az interneten is lehet vásárolni, a jegymester.hu oldalon. Elővételben a belépők olcsóbbak, 3200 forint helyett 2800 forintért válthatók meg az ismert jegyirodákban. A kiállítás február 14-ig tekinthető meg a Szépművészeti Múzeumban.
2009.10.28. 17:30
 
 
Magánnyugdíj-biztosítókká alakulnak 2013-tól a magánnyugdíj-pénztárak
Magánnyugdíj-biztosítókká alakulnak 2013-tól a magánnyugdíj-pénztárak - ismertette a parlamenthez benyújtandó kormánydöntést Oszkó Péter. Az átalakulást az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján az teszi indokolttá, hogy a gyakorlatilag szövetkezeti tulajdoni formában működő magánnyugdíj-pénztáraknál hatékonyabb formában képesek majd működni a magánnyugdíj-biztosítók - jelentette ki a pénzügyminiszter. Az átalakuló vagy újjáalakuló magánnyugdíj-biztosítóknak minimum 100 millió forint tőkefedezettel kell rendelkezniük, így feltehetően a kisebb taglétszámú magánnyugdíj-biztosítók is a piacon maradnak.
2009.10.28. 17:15
 
 
Nézőpont Intézet: csökkent a Fidesz támogatottsága
A Nézőpont Intézet a Heti Válasz számára készített közvélemény-kutatása szerint októberben a tavaszi szintre csökkent a Fidesz támogatottsága, az összes megkérdezett harmada (33 százalék) rokonszenvezik az ellenzéki párttal. Az aktív szavazók közül a Fideszt 45, az MSZP-t nyolc, a Jobbikot hét százalék támogatja. Minden ötödik aktív szavazó pedig még bizonytalan. Bár Bajnai Gordont április óta többen tartják alkalmasnak a válságkezelésre (tavasszal 29, ősszel 34 százalék), csak 71 százalék tartja szavahihetőnek is, s alig minden negyedik (23 százalék) választópolgár lát benne hiteles válságkezelőt.
2009.10.28. 17:15
 
 
Letette a hivatali esküt a kancellár és az új kormány Németországban
Angela Merkel kancellárral az élen szerdán a Bundestagban letette a hivatali esküt az új német konzervatív-liberális kormány, amely a szeptemberi választások eredményeként lépett a konzervatív-szociáldemokrata nagykoalíció helyére. A régi-új kancellár, Angela Merkel vezette új kormány három pártból, a Német Kereszténydemokrata Unióból (CDU), a bajor Keresztényszociális Unióból (CSU) és a liberális Szabad Demokrata Pártból (FDP) áll. A CDU 7, a CSU 3, míg az FDP 5 miniszterrel képviselteti magát a kormányban. A konzervatívok és a liberálisok utoljára Helmut Kohl kormányzása idején, 1982 és 1998 között irányították együtt az országot.
2009.10.28. 16:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940[1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista