2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
A Fidesz-KDNP visszavonta a magyar állampolgárságról szóló törvényjavaslatát
A Fidesz-KDNP visszavonta a magyar állampolgárság könnyített megadására vonatkozó törvényjavaslatát - mondta Simicskó István, a KDNP parlamenti frakcióvezető-helyettese. A politikus az előterjesztés visszavonását az MSZP "időhúzásával" indokolta. "További garanciális elemeket akartak, majd azt közölték, hogy ilyen formában nem tudják megszavazni a javaslatot" - jelentette ki az ellenzéki politikus. Németh Zsolt fideszes képviselő, valamint a kereszténydemokrata Semjén Zsolt és Simicskó szerdán vonta vissza október közepén benyújtott indítványát, amely eltörölte volna a magyar állampolgárságról szóló jogszabályból azt a feltételt, amely szerint az igénylőnek életvitelszerűen Magyarországon kell élnie.
2009.11.06. 13:15
 
 
Merkel szaunázott a berlini fal leomlásakor
Az 1989-ben Kelet-Berlinben élő Angela Merkel a fal leomlásakor "mint minden csütörtökön" szaunázott. A német kancellár több európai napilapnak, köztük a francia Le Figarónak adott interjúban mesélt a húsz évvel ezelőtti emlékeiről. "Napok óta feszült hangulat volt. Élőben néztem Günter Schabowski (az NDK állampártja, a NSZEP szóvivőjének) sajtótájékoztatóját", aki bejelentette a határok "azonnali" megnyitását. Az akkor 35 éves fizikus kutatónő azonban nem mondott le a szokásos csütörtöki szaunázásáról. Hazafelé menet, a már megnyílt Bornholmer Strasse-i határátkelőnél viszont magával ragadta a hatalmas tömeg.
2009.11.06. 13:00
 
 
Szeptemberben 485 millió eurós többlet a külkereskedelemben
Szeptemberben 485,6 millió eurós, míg az első háromnegyed évben 3,322 milliárd eurós többlettel zárt a külkereskedelmi mérleg az első becslés alapján, szemben a tavaly szeptemberi 95,1 millió eurós pozitívummal, illetve a 2008 első háromnegyed évi 171,6 millió eurós hiánnyal - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint szeptemberben a kivitel értéke 5,614 milliárd euró, a behozatalé 5,129 milliárd eurót volt, az export 17,6, az import pedig 23,6 százalékkal csökkent a bázishoz képest.
2009.11.06. 12:15
 
 
OÉT: vita a magánnyugdíj-pénztárak átalakításáról
Nem alakult ki egyetértés a magánnyugdíj-pénztárak magánnyugdíj-biztosítókká való átalakításáról az Országos Érdekegyeztető Tanács pénteki plenáris ülésén. Az intézményrendszer átalakítását az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján az teszi szükségessé, hogy az önkormányzati, szövetkezeti formában működő pénztárrendszerben a tagok, azaz a befizetők egyben tulajdonosok is, miközben hiányzik a tőkeerős tulajdonos - mondta Végh Szabolcs. A Pénzügyminisztérium szakállamtitkára arra is felhívta figyelmet, hogy a pénztárrendszerben nem megoldott a járadékszolgáltatás, ezért elengedhetetlen a rendszer átalakítása 2013. évi határidővel.
2009.11.06. 12:15
 
950. próbálkozására sikerült levizsgáznia KRESZ-ből egy dél-koreai nőnek
Levizsgázott KRESZ-ből egy dél-koreai asszony. Ami nem lenne szenzációs hír, ha nem a 950. nekifutásra, illetve nekiülésre sikerült volna neki, ami biztosan Guinness rekord. A 68 éves nagymama előmenetelét már február óta figyelgeti a világsajtó. Akkor még csak a 771-ik bukásán volt túl. Követte még további 178, na de aztán 950. próbálkozáson sikerült a bravúr. Talán vizsgarutinjának is köszönhetőn. 2005 óta egészen mindennapossá vált számára a KRESZ-vizsgázás, mivel mindig ugyanolyan eredménnyel fejezte be. Dél-Koreában elég 60 százalékos eredményt elérni a sikerhez. A néni néha már járt 50 közelében, de csak amikor kirobbanóan jó formában volt. A törzsvizsgázó a hét közepén felülmúlta önmagát, és végre megvan a papírja.
2009.11.06. 12:00
 
 
Tenisz, mini WTA-vb: Czink második mérkőzését is elveszítette
Czink Melinda második mérkőzését is elveszítette Balin a Bajnokok tornája elnevezésű, 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás női teniszversenyen. A világranglista 38. helyén álló magyar játékos pénteken 6:2, 6:7 (1-7), 6:4-re kapott ki a német Sabine Lisickitől a D csoportban. A csoportot már korábban megnyerte a francia Aravane Rezai.
2009.11.06. 11:30
 
 
Paczolay: még novemberben dönt az Ab a szuperbruttóról
Még ebben a hónapban határozatot hirdet az Alkotmánybíróság (Ab) a szuperbruttóval kapcsolatban, február végéig - még az első fizetési kötelezettség határideje előtt - a vagyonadó kérdésében is döntést hoz a taláros testület - közölte Paczolay Péter, az Ab elnöke az MTI-nek adott interjújában. "A költségvetést érintő döntéseknél nem vagyunk tekintettel a költségvetés teherbíró képességére, vagyis arra, hogy ha egy szabályozás alkotmányellenes és azt eltörli a testület, akkor az veszteség a költségvetésnek" - mondta a különböző adónemeket megtámadó beadványokkal kapcsolatban az elnök.
2009.11.06. 11:15
 
 
Nincs lehetőség az eltűnt magyar hegymászók helikopteres kutatására
A Szecsuan tartományi illetékesek az adott földrajzi és a jelen időjárási körülmények között nem tartják lehetségesnek a légi mentést, illetve felderítést, kutatást ott, ahol a négy eltűnt magyar hegymászót keresik - kapta válaszul Sárközy Péter pekingi magyar főkonzul arra Magyarországról tolmácsolt kérésre, hogy vessenek be helikoptert. A pekingi magyar külképviselet helyi idő szerint pénteken délután az előző napi helyzethez képest nem kapott friss tájékoztatást. A szóban forgó hegy lábánál lévő hegyimentő-szolgálattal a követségnek technikailag nem sikerült kapcsolatot teremtenie.
2009.11.06. 11:00
 
 
Botrány! Lady GaGa félmeztelenül egy londoni étteremben
A popsztár Lady GaGa szereti elrejteni testét, de úgy tűnik, hogy elfelejtette, mi megy a show alatt.
2009.11.06. 10:20
 
 
Micheletti bejelentette a hondurasi egységkormány megalakítását
Roberto Micheletti ideiglenes hondurasi elnök bejelentette televíziós beszédében, hogy a válságmegoldó megállapodás alapján megalakult a "nemzeti egységkormány", de abban nem vesznek részt olyan miniszterek, akiket a hatalomból száműzött elnök, Manuel Zelaya jelölt volna. A bejelentést 10 perccel azelőtt tette, hogy lejárt a határidő Zelaya tisztségébe történő visszahelyezésére. A válságmegoldó megállapodás Micheletti hibájából kudarcba fulladt, mert nem hívta össze a parlamentet, hogy az szavazzon az elűzött elnök visszahelyezéséről - közölte Zelaya egyik tanácsadója, Jórge Arturo Reina.
2009.11.06. 10:15
 
 
Kaiser nem bűnös a móri bankrablásban
Kaiser Ede nem bűnös a 2002-ben elkövetett, nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablásban - mondta ki a Fővárosi Bíróság. A vádlottat ugyanakkor 18 év szabadságvesztésre ítélték tucatnyi más bűncselekmény - minősített rablások, testi sértések, lőfegyverrel való visszaélés - miatt első fokon a perújítási eljárásban. Az ügyészség azt kérte a bíróságtól, hogy mondja ki: nem a vádlott követte el a bűncselekményt. Kaiser védője felmentést kért. A 2002. május 9-én elkövetett bankrablás után két héttel - bár először két másik férfira gyanakodtak a nyomozók - a rendőrség Kaiser Edét és Hajdú Lászlót nevezte meg lehetséges elkövetőként.
2009.11.06. 10:00
 
 
Nyár elejére készülhet el a Balatonring
Jelenleg közvetlenül a Balatonring-pálya előkészítését szolgáló befejező földmunkák zajlanak Sávoly mellett, hogy a terep készen álljon mielőtt az időjárás elkezdené nehezíteni a munkálatokat - mondta az MTI-nek a beruházó spanyol konzorcium vezetője, a Sedesa elnöke. Vicente Cotino az MTI-nek adott interjúban elmondta, hogy már a kiegészítő közüzemi és tereprendezési feladatokat is befejezték. "A múlt héten megkapott kormánygarancia döntő fontosságú lépés volt a projekt megvalósítása szempontjából és a magyar kormány együttműködését és támogatását bizonyítja" - fogalmazott Cotino.
2009.11.06. 09:45
 
 
Csökkent a turisták száma és a szálláshelyek árbevétele
Az idén az első háromnegyed évben a kereskedelmi szálláshelyeken a külföldi és belföldi vendégek, illetve vendégéjszakák száma 11, valamint 6 százalékkal maradt el az előző év azonos időszaki értéktől, miközben a szálláshelyek árbevétele folyó áron 9 százalékkal mérséklődött - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A közlemény szerint, akár az első nyolc hónap mindegyikében, szeptemberben is alacsonyabb vendégforgalmat regisztráltak a kereskedelmi szálláshelyek, mint 2008-ban. A KSH adatai szerint a szálláshely-szolgáltatási piacot 2009 eleje óta visszaesés jellemzi, trendforduló egyelőre nem következett be.
2009.11.06. 09:15
 
 
Testületileg lemondott a hondurasi kormány
Testületileg lemondott a júniusi puccs által hatalomra került hondurasi kormány, hogy megteremtse a feltételeket a nemzeti egységkormány létrejöttéhez. A kabinet az ország ideiglenes államfője, Roberto Micheletti kérésére távozik. Micheletti képviselői bejelentették, hogy az elkövetkező órákban nyilvánosságra hozzák az új nemzeti egységkormány összetételét, összhangban azzal a megállapodással, amelyet a múlt héten ütöttek nyélbe Micheletti, és a hatalomból száműzött elnök, Manuel Zelaya képviselői. A megállapodás értelmében csütörtök éjfélig kell létrehozni az egységkormányt.
2009.11.06. 08:15
 
 
Valósidejű tolmácsszemüveget fejleszt a NEC
Valósidejű fordítószemüveget fejleszt a japán NEC elektronikai vállalat. A tolmácsgép egy szemüvegre szerelt parányi kijelzőből és a felhasználó derekára erősített központi egységből áll. A Tele Scouter elnevezésű fordítógép mikrofonja által érzékelt beszéd a központi egységre, onnan pedig vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egy távoli szerverre kerül, amely a processzorigényes hangfelismerést és fordítást végzi. A lefordított szöveg végül a szemüvegre szerelt kijelzőn jelenik meg. A szemüveg egyelőre még kísérleti stádiumban van, és a gyártó is elismerte, hogy korlátozottak a fordítási képességei.
2009.11.06. 07:45
 
 
Beyonce három díjat söpört be az MTV Európai Zenei Díjak díjkiosztóján
Három díjat söpört be Beyonce az MTV Európai Zenei Díjak (Európa Music Awards) csütörtöki díjkiosztó gáláján Berlinben. A berlini fal leomlásának 20. évfordulóján rendezett díjkiosztón az amerikai énekesnő a legjobb női előadónak és a legjobb dalért járó díjat vihette el a Halo című számával. A legjobb klipért járó díjat a Single Ladies című dal felvételéért kapta az énekesnő. A legjobb férfi előadó Eminem lett. A detroiti rapper videoüzenetben köszönte meg rajongóinak a támogatást.
2009.11.06. 07:45
 
 
Nem engedik a macskát beszélőre, illetve nyávogóra
Nem engednek be egy macskát beszélőre, illetve nyávogóra Németországban egy börtönbe egy buddhista bankrablóhoz, pedig az elítélt váltig állítja, hogy a macska az anyja, legalábbis annak reinkarnációja. A 46 éves Peter König Whirl börtönében tölti ötéves szabadságvesztését fegyveres rablásért. Már bíróságon is követelte, hogy engedjék hozzá Giselát, mert a macska valójában az ő halott anyja. A bíróság azzal utasította el a kérést, hogy König nem tudja kellően bizonyítani, a macskában valóban újjászületett az anyja. Azt viszont engedélyezte, hogy írhat az állatnak.
2009.11.06. 07:45
 
 
A G20-pénzügyminiszterek válságévzárója Skóciában a hétvégén
Válságévzáróra gyűlnek össze ezen a hétvégén Skóciában a 19 legnagyobb fejlett és feltörekvő gazdaság, valamint az EU alkotta G20-csoport pénzügyminiszterei és jegybankárai. A tengerparti St. Andrews kisváros a Húszak idei negyedik magas szintű találkozójának helyszíne. Az éppen tíz éve létrejött informális együttműködési csoport - amelynek tagországai a világgazdaság összkibocsátásának 85 százalékát adják - tavasszal Londonban tartott csúcsértekezletet, szeptemberben szintén Londonban a pénzügyminiszterek ültek össze, majd még ugyanabban a hónapban, az amerikai Pittsburghben ismét G20-csúcstalálkozó volt.
2009.11.06. 07:30
 
 
Európa Liga: ismét Dzsudzsák volt a PSV Eindhoven megmentője
Dzsudzsák Balázs góljával egyenlített és mentett pontot a PSV Eindhoven az FC Köbenhavn vendégeként a labdarúgó Európa Liga csoportkörének 4. fordulójában. A magyar válogatott szélső végigjátszotta a találkozót, s vezérletével a holland gárda őrzi első helyét a csoportban. Az AEK Athén saját közönsége előtt 2-2-es döntetlent ért el a BATE Boriszov ellen, a hazaiaknál Németh Krisztián végig a pályán volt. A Futács Márkót nélkülöző Werder Bremen 2-0-ra legyőzte a vendég Austria Wient, amelynek kapuját Sáfár Szabolcs védte, de a magyar kapust a szünetben lecserélték. A német gárda sikerével már továbbjutott négyeséből. A Werderen kívül az esti meccsek során a százszázalékos Sahtar Donyeck csatlakozott a már korábban 32 közé jutott Galatasarayhoz.
2009.11.06. 07:15
 
 
December közepére várható az influenzajárvány csúcspontja
December közepén az influenzajárvány elérheti a csúcspontját - mondta Molnár Kornélia helyettes tiszti főorvos csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatóján. Azt követően, a szabadságok és a tanítási szünet miatt csökkenhet az influenzaszerű megbetegedések száma - közölte Molnár Kornélia, hozzátéve, hogy januárban valamelyest emelkedés lesz várható a megbetegedések számában. Mint mondta, Magyarország abban a szerencsés helyzetben van, hogy az influenza-aktivitás alacsony. "Ha szerencsések vagyunk, az influenza-aktivitás alacsony marad" - jegyezte meg.
2009.11.05. 22:15
 
 
GKI: a válságnak 2012 körül lesz vége
A világ gazdasága túl van a legrosszabbakon, a hatalmas zuhanásnak, a "szabadesésnek" vége, a világ pénzügyi rendszere megmenekült, ugyanakkor a gazdaság jelenleg még csak a válság második, átrendeződési szakaszában van - mondta Vértes András a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke Miskolcon. A Magyarország esélyei a gazdasági válságból való kilábalásban és a válság után című, az MSZP rendezte konferenciáján csütörtökön Vértes András arról is beszélt: egy ötéves gazdasági válsággal állunk szemben, amely 2007-ben kezdődött, és legjobb esetben 2012 körül lesz vége a fejlett világban és Magyarországon is.
2009.11.05. 21:15
 
 
Mahmúd Abbász megerősítette, nem indul az elnökválasztáson
Nem pályázik újabb mandátumra a jövő januári palesztin elnökválasztáson Mahmúd Abbász palesztin elnök, aki ezt csütörtök este maga is megerősítette. Beszédét élőben közvetítették a ciszjordániai Rámalláhban lévő főhadiszállásáról. Mint mondta, a kérdést nem is kívánja megvitatni. Hangoztatta, hogy pártársainak megmondta már, nem kíván indulni a következő elnökválasztáson. A 74 éves politikus öt évvel ezelőtt a legendás Jasszer Arafatot követte a Palesztinai Felszabadítási Szervezet (PFSZ) élén.
2009.11.05. 21:00
 
 
Simor: gazdaságilag szűk a kormány mozgástere Magyarországon
Simor András szerint nagyon szűk ma Magyarországon a kormányok mozgástere - hangzott el az Osztrák Rádió (ORF) csütörtöki adásában. A jegybankelnök egy osztrák bank előző napi budapesti információs rendezvényén nyilatkozott erről. Az ORF a magyar költségvetés keretszámainak elfogadásáról beszámoló tudósításában idézte Simort. A nemzeti bank elnöke szerint vannak alapvető kötelezettségek, mint például a költségvetés konszolidálása, amelyeket minden kormánynak be kell tartania. A költségvetési szavazásról és a Bajnai-kormány eddigi intézkedéseiről osztrák napilapok is részletesen beszámoltak.
2009.11.05. 20:45
 
 
Helikopteres keresést szorgalmaznak az eltűnt magyar hegymászók után
Helikopteres keresés lehetőségének a vizsgálatára kérte a kínai társszervezet vezetőjét Farkas Péter, a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség elnöke, de erre egyelőre még nem kapott választ. A szervezet elnöke csütörtök este az MTI-nek elmondta, hogy a választ megvárják, de a kínai szabályok miatt nem sok esély van arra, hogy engedélyezzék a helikopteres mentést abban a térségben, ahol a hegymászók eltűntek. Mint mondta: arra sincs sok esély, hogy az alpinistákat élve megtalálják, mivel az eset körülményei arra engednek következtetni, hogy egy óriási - ötven évente egyszer előforduló - lavina sodorhatta el egyszerre mind a négy hegymászót.
2009.11.05. 20:15
 
 
Obama elszólta magát, 8 év kormányzást tervez
Barack Obama amerikai elnök csütörtökön elszólta magát, a Fehér Házban egy indián tanácskozáson arra tett utalást, hogy 8 év kormányzást tervez, vagyis 2012-ben újraindul az elnökválasztáson. "Tehát az elkövetkező nyolc évben..." - kezdte mondandóját, de azonnal kapcsolt és korrigált: "legalább az elkövetkező négy évben". Aztán ezen is pontosított, és az elnökségéből hátralevő időszakra utalva azt mondta, "az elkövetkező három évben és egy hónapban..." meg kell teremteni a megfelelő infrastruktúrát és kereteket az amerikai kormány és az indián törzsek közötti új, dinamikus kapcsolatok kialakításához.
2009.11.05. 20:15
 
 
A Volkswagen világ legnagyobb autógyártója, megelőzte a Toyotát
A Volkswagen a világ legnagyobb autógyártó csoportja a Global Insight piackutató intézet szerint, maga mögé utasította a japán Toyotát. Európa vezető autóipari csoportja, a már hozzá tartozó Porschéval együtt 4,4 millió személyautót és könnyű tehergépjárművet gyártott az év első kilenc hónapjában, a Toyota 4 milliót. A gazdasági válság és belső problémái miatt az egykori világelső General Motors csak a negyedik helyet tudta megszerezni 3,6 millióval, a harmadik befutó 3,7 millió járművel a Ford. Tavaly még a Toyota volt az első, miután átvette a vezetést a General Motorstól.
2009.11.05. 19:15
 
 
Hitelt vesz fel a MÁV 25 új villanymozdony beszerzésére
A MÁV Zrt. igazgatósága csütörtökön jóváhagyta a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. által megvásárolni tervezett 25 darab Bombardier TRAXX típusú villamos mozdony finanszírozását - közölte a vasúti vontatással foglalkozó leányvállalat csütörtökön. A MÁV-TRAKCIÓ közleményében ismerteti: a MÁV ahhoz járult hozzá, hogy hitelt vegyenek fel a mozdonyok szállítási szerződésében rögzített feltételekkel. Az ügylet finanszírozásának teljes hiteligénye 79,6 millió euró, mai áron számolva mintegy 21,5 milliárd forint - fűzik hozzá.
2009.11.05. 19:00
 
 
Az államháztartás októberben 11,5 milliárd többlettel zárt
Az államháztartás - önkormányzatok nélkül - 11,5 milliárd forint többlettel zárt októberben - közölte az előzetes pénzforgalmi adatokat a Pénzügyminisztérium csütörtökön. Az első tíz havi hiány - önkormányzatok nélkül - 1.047,7 milliárd forint, a GDP 4 százaléka. A központi költségvetésben jelentős, 61,7 milliárd forintos többlet jött létre októberben, amelyet az elkülönített állami pénzalapok 8,5 milliárd forintos, és a tb alapok 41,7 milliárd forintos hiánya csökkentett. Az államháztartás hiánya - önkormányzatok nélkül - szeptemberben 145,7 milliárd forintot tett ki, az első 9 hónapban 1.059,2 milliárd forint volt, a GDP 4,1 százaléka.
2009.11.05. 18:15
 
 
Andor Lászlót jelöli a kormányfő uniós biztosnak
Andor Lászlót, a londoni székhelyű Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatósági tagját jelöli Bajnai Gordon miniszterelnök magyar uniós biztosnak. A kormányfő úgy fogalmazott: jelöltje, Andor László szakmai rátermettségéhez, emberi tisztességéhez nem férhet kétség. Mint mondta, a jelölttől azt kérte, hogy találkozzon a demokratikus parlamenti erőkkel.A miniszterelnök a jelöltjével közösen tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte: azzal, hogy utolsó uniós tagországként Csehország elnöke is aláírta a Lisszaboni Szerződéshez szükséges ratifikációs okmányt, elhárult az utolsó akadály, "hogy Európa elinduljon előre."
2009.11.05. 18:00
 
 
Az OTP 700 millió euró hitelt visszafizetett az államnak
Az OTP 700 millió euró hitelt visszafizetett az OTP és a magyar állam között március 26-án kötött szerződés szerint felvett 1,4 milliárd euróból - közölte a bank a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön. A közleményben a pénzintézet kiemelte: a hitel célja az volt, hogy a globális pénzügyi válság mélypontján többletforráshoz juttassák a magyar vállalkozásokat. A megállapodásnak megfelelően az eltelt időszakban az OTP Bank több mint 5 ezer magyar vállalkozást keresett meg hitelfelvételre vonatkozó ajánlattal, és szeptember 30-ig mintegy 123 milliárd forint hitelt folyósított mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatoknak.
2009.11.05. 18:00
 
 
Megszülethet a bérmegállapodás az OÉT-en
Az Országos Érdekegyeztető Tanácsban (OÉT) november végére, december elejére megszülethet a jövő évi bérmegállapodás - jelentette ki Borsik János, az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke csütörtökön Debrecenben. Van esély arra, hogy mindhárom területen - a minimálbér, a szakmunkás-bérminimum és a bérajánlás kérdésében - kompromisszumos megoldás szülessen az érdekegyeztető fórumon - tette hozzá az OÉT szakszervezeti oldalának soros elnöke. Megemlítette, hogy a szakszervezetek 80 ezer forintos minimálbért szeretnének elérni. Miután a munkáltatói oldal hajlandó elmozdulni a 71.500 forintos jelenlegi minimálbérről, így várhatóan e két összeg között kompromisszumos megoldás születik.
2009.11.05. 17:15
 
 
Jövő márciusban folytatódik Karadzic pere
Jogi képviselőt rendelt ki csütörtökön a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszék Radovan Karadzic volt boszniai szerb vezető mellé. Hágában kiadott közleményében egyúttal a testület bejelentette, hogy március elsejéig elnapolta a múlt héten kezdődött pert. Karadzic - aki eddig maga látta el védelmét - korábban tíz hónapos haladékot kért dossziéjának áttanulmányozására, majd miután ezt nem kapta meg, bojkottálta az eljárást.
2009.11.05. 17:00
 
 
Forma-1: a Renault év végéig dönt a folytatásról
A Renault az év végéig eldönti, hogy marad-e a Forma-1-ben, vagy pedig több más gyártóhoz hasonlóan kivonul a sportágból. Carlos Ghosn, a francia cég vezérigazgatója csütörtökön mindenkit nyugalomra intett, és jelezte, még 2009-ben közleményt adnak ki a határozatról. A Toyota szerdán jelentette be, hogy kiszáll a Forma-1-ből, korábban a Honda és a BMW döntött így. A Bridgestone gyár 2010 után nem szállít gumit az autósport elitkategóriájának.
2009.11.05. 16:30
 
 
Mintegy 50 ezer ampulla védőoltást szállítottak ki a patikákba
A gyógyszertárakba összesen 50.700 ampulla védőoltást szállítottak ki nyitókészletként - közölte az Egészségügyi Minisztérium csütörtökön. Az elmúlt két napban az ÁNTSZ kistérségi intézeteihez 75.900 adag védőoltást juttattak el az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet raktárából. A tájékoztatás szerint a rendelést követő 48 órán belül a patikában lehet a kért mennyiség, hiszen a több mint száz kistérségi ÁNTSZ között oszlik meg a 2400 gyógyszertár kiszolgálása. A patikák az ÁNTSZ honlapján tájékozódhatnak arról, hogy melyik ÁNTSZ kistérségi intézettől rendelhetnek oltóanyagot, és itt található a rendeléshez szükséges formanyomtatvány is.
2009.11.05. 16:15
 
 
A Tettye lett a Pécsi Vízmű legnagyobb hitelezője
Pécs új vízszolgáltatója, a Tettye Forrásház Zrt. lett a korábbi szolgáltató Pécsi Vízmű Zrt. legnagyobb hitelezője, miután megvásárolta a CIB Banknak a vállalattal szemben fennálló követelését. Szabó Iván, a pécsi önkormányzat ügyvédje csütörtökön, a baranyai megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón elmondta: a jelenleg mintegy 770 millió forintos tartozás átruházására és közokiratba foglalására a városi közgyűlés ez irányú döntésének köszönhetően nyílt lehetőség. A követelést abból az egymilliárd forintos hitelkeretből veszik meg, melyet az eladó CIB Bank nyitott meg a Tettye Forrásház, illetve a tulajdonos önkormányzat számára.
2009.11.05. 15:30
 
 
Tájékoztató kampányba kezd az MSZP a válságkezelésről
Lendvai Ildikó szerint valósággá váltak az MSZP korábbi vállalásai a 2010-es költségvetési szavazással, amely kedden zajlott le a parlamentben. Az MSZP elnöke a párt őszi tájékoztató kampányával összefüggésben elmondta: büszkék a válság elleni védekezés érdekében hozott kormányzati döntésekre. Az MSZP elnöke sajtótájékoztatóján azt mondta: a jövő évi büdzsé sarokszámairól, illetve módosító indítványairól történt szavazás módot ad az MSZP politikájában egy új szakaszra. Ennek az új szakasznak a kezdetét jelzik a november közepén megjelenő óriásplakátok, sajtóhirdetések és a háztartásokba eljuttatandó tájékoztató füzetek - fűzte hozzá.
2009.11.05. 15:15
 
 
Fidesz: ha a kormány valóban azt tenné, amit kell, lemondana
A Fidesz szerint ha a kormány valóban azt tenné, amit tennie kell, akkor minél előbb lemondana, mert ezt várja tőle az ország. Szijjártó Péter, az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője budapesti sajtótájékoztatóján ezt az MSZP "Tesszük, amit tennünk kell" szlogenű tájékoztató kampányával kapcsolatban mondta, amelyet Lendvai Ildikó MSZP-elnök ismertetett csütörtökön. Szijjártó Péter úgy fogalmazott: a 2010-es költségvetés megszorításainak kormánypárti megszavazása, Lendvai Ildikó sajtótájékoztatója és az általa bejelentett újabb MSZP-s kampány azt bizonyítja, hogy az MSZP nem tanult semmit.
2009.11.05. 14:15
 
 
Tenisz, mini WTA-vb: Szávay Ágnes kiesett
Szávay Ágnes második mérkőzését is elveszítette Balin a Bajnokok tornája elnevezésű, 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás teniszversenyen, s ezzel kiesett. A világranglistán 42. magyar csütörtökön 4:6, 6:4, 6:0-ra kapott ki a spanyol Maria Jose Martinez Sancheztől a torna honlapja szerint. Szávay így a B csoport harmadik helyén végzett, és nem jutott tovább.
2009.11.05. 14:15
 
 
Hegymászódrámát forgat a Gettómilliomos rendezője
A saját karja levágása árán megmenekült hegymászó igaz történetéről készít filmet Danny Boyle, a Gettómilliomos Oscar-díjas rendezője. A Variety mozis szaklap értesülése szerint a 127 óra címen futó produkcióhoz a brit Boyle Oscar-díjas csapatát toborozza össze a Fox Searchlight. A forgatókönyvet Simon Beaufoy írja Aron Ralston hegymászó megrázó történetéből. Boyle filmjének szereplőválogatása még várat magára, de a tervek szerint olyan "egyszereplős" mozihoz keresnek majd színészt a jövőre kezdődő forgatáshoz, mint annak idején Tom Hanks Számkivetett című filmje volt.
2009.11.05. 13:30
 
 
Továbbra is nagy a drogfogyasztás Európában
Európában továbbra is magas szintű a kábítószer-fogyasztás, de a hagyományos drogok fogyasztása nem emelkedik - derül ki az Európai Unió e témával foglalkozó ügynökségének (EMCDDA) éves jelentéséből. Mint Wolfgang Götz igazgató a jelentést ismertetve elmondta, továbbra is a kokain és a heroin uralja az európai kábítószer-használatot. Az amfetamin- és ecstasy-fogyasztás mutatói általános stagnálást vagy csökkenést tükröznek, az új adatok pedig a cannabis használatának folytatódó visszaesését is megerősítették, különösen a fiatalok körében - derül ki a lisszaboni székhelyű Kábítószer és Kábítószer-függőség Európai Megfigyelőközpontjának jelentéséből.
2009.11.05. 13:30
 
 
Hármasgyilkosság történt egy Tompához közeli tanyán
Hármasgyilkosság történt Tompán - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Nyíkos Tamás. A baon.hu megyei hírportál arról számolt be, hogy a házaspárt és lányukat egy Tompához közeli tanyán ölték meg, még szerda délután. Információik szerint egy nő kereste a családját, de csak 65 éves apját találta meg, vérbe fagyva. A helyszínre hívott körzeti orvos megállapította a halál beálltát és azt, hogy bántalmazásba halt bele a férfi. Értesítették a rendőrséget, majd elkezdték keresni a férfi 63 éves feleségét és 41 éves lányát. A két nőre a tanyához tartozó istállóban, egy személyautó csomagtartójában találtak rá, ők is bántalmazás miatt vesztették életüket.
2009.11.05. 13:15
 
 
Egy hónapot csúszik a Margit híd felújítása
A jelenlegi ütemtervhez képest egy hónapot csúszik a Margit híd felújítása, mert a statikai számítások és a közbeszerzési eljárás is elhúzódott - mondta Temesi Attila, a Fővárosi Önkormányzat közlekedési ügyosztályának alosztályvezetője. Az építési tervek, statikai vizsgálatok, valamint a hatósági jóváhagyások rendelkezésre állnak. A független statikai számítások és az úgynevezett nyúlásmérő bélyegek adatainak feldolgozása azonban a tervezettnél több időt vett igénybe és az ütemtervbe ezeket még nem vezették át - közölte Temesi. Tájékoztatása szerint a közbeszerzési eljárásból eredő csúszás egy hónaposra tehető, emiatt viszont vannak olyan munkálatok, amelyeket nem biztos, hogy a téli hónapokban el tudnak végezni.
2009.11.05. 13:15
 
 
A kormány meghosszabbította a kríziskezelő programot
A kormány meghosszabbította a kríziskezelő programot, így november 30. helyett jövő év január 31-ig lehet egyszeri, vissza nem térítendő támogatást kérelmezni a krízisalapból - közölte a kormányszóvivő a csütörtöki tájékoztatón. Szollár Domokos bejelentette azt is, hogy a befizetések határideje is változik november 15-ről 2010. január 15-re. Mint mondta, a kríziskezelő programot a gazdasági válság miatt átmenetileg nehéz helyzetbe került családok gyors megsegítése érdekében indította el a kormány. Ennek keretében eddig több mint 45 ezren juthattak, vagy juthatnak napokon belül vissza nem térítendő támogatáshoz, átlagosan negyvenezer forinthoz.
2009.11.05. 13:00
 
 
Levágott marhafejekkel demonstráltak a tejtermelők
Levágott marhafejekkel demonstráltak csütörtökön a tejtermelők a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium előtt, a tejágazat kilátástalan helyzete miatt. Istvánfalvi Miklós, a Tej Terméktanács elnökhelyettese elmondta: tarthatatlan, hogy a tárca és az uniós agrárvezetés nem tesz semmit az ágazat helyzetének javítására, folyamatosan halogatja a döntéseket, és illúziókeltő ígéreteket tesz. Mint kijelentette, a magyar tejágazat hamarosan teljesen megszűnhet, ha a kereskedők továbbra is folytatják az olcsó import termékek behozatalát és árusítását, valamint ha a kereskedők által teremtett éles versenyben a magyar tejet a felvásárlási árnál 45-90 százalékkal drágábban teszik ki a polcokra.
2009.11.05. 13:00
 
 
Az agrárgazdaság teljesítménye közepes lesz az idén
Az agrárgazdaság szempontjából közepes évnek számít majd az idei, mivel az ágazat teljesítménye elmarad ugyan az előző év kiemelkedő mutatóitól, de a világgazdasági válság hatásai nem érintették olyan mértékben, mint a többi magyar gazdasági ágazatot - mondta Szabó Márton, a Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Intézet vezető kutatója csütörtökön Budapesten. A mezőgazdaság ez évi termelési szintje várhatóan 10-12 százalékkal marad majd el a tavalyitól. A termelői árak is lényegesen alacsonyabbak, mint a múlt évben: 2009 első nyolc hónapjában az árak átlagosan mintegy 20 százalékkal maradtak el a tavalyiaktól.
2009.11.05. 12:30
 
 
Tom Hanks igazi háborús élményt ígér 4D-s filmjével
Tom Hanks volt a producere és a narrátora annak a második világháborút bemutató 4 dimenziós filmnek, amelyet pénteken kezdenek vetíteni egy New Orleans-i múzeumban. A Beyond All Boundaries című filmet a II. Világháború Múzeumának Victory Színházában játsszák, amely kifejezetten a 35 perces produkció számára készült. A 4D-s elemek olyan élményfokozó jellegzetességeket foglalnak magukba, mint a korabeli kellékek - köztük egy negyvenes évekbeli rádiókészülék -, szimulált szél és rázkódó székek.
2009.11.05. 11:45
 
 
Az ENSZ visszahívja Afganisztánból 600 alkalmazottját
Biztonsági okokból az ENSZ azonnali hatállyal visszahívja mintegy 600 külföldi alkalmazottját Afganisztánból - közölte egy ENSZ-illetékes Kabulban. Egy korábbi tájékoztatás még 900 személyről szólt. Dan McNorton szóvivő elmondása szerint a világszervezet csütörtöktől átmenetileg von ki körülbelül 600 embert, túlnyomó többségük elhagyja az országot, néhányukat viszont Afganisztánon belül telepítik át biztonságosabb helyre. "Csak a nélkülözhetetlennek ítélt személyzet marad" - tette hozzá. Mint mondta, e döntést, amely "néhány hétig lesz érvényben", rendszeres időközönként felülvizsgálják majd. Egy másik szóvivő, Aleem Siddique három-négy hétről beszélt.
2009.11.05. 10:30
 
 
Már 5000 méteren járnak a magyar hegymászókat kereső mentők Szecsuanban
Egyelőre nem találják a négy eltűnt magyar hegymászót Kínában, de már 5000 méteren járnak a mentők Szecsuanban azon a hegyen, amelynek csúcsára akartak a magyarok feljutni - közölte a pekingi magyar főkonzul a szecsuani mentők közlése alapján. A mentőcsapat beszámolója szerint 4400 méteren, az alaptáborban látták a hegymászók holmiját, de úgy gondolják, hogy a négy magyar 5300 és 5500 méter között kerülhetett bajba. Egyelőre semmiféle nyomot nem találtak, az időjárási körülmények rosszak, havazik, a sziklákról folyamatosan szakad le a jég és a hó, ami nehezíti az előrejutást.
2009.11.05. 10:15
 
 
Ismét jár a mikulásvonat Lillafüredre
A gyerekek nagy örömére ismét jár mikulásvonat Miskolc és Lillafüred között. Az idén november 26-a és december 16-a között, naponta négyszer szállítja a kicsiket és nagyokat a kisvonat a Mikulás lillafüredi mesebirodalmába. A vonatot a Diósgyőrért Közhasznú Alapítvány az Északerdő Zrt.-vel együttműködve indítja útjára. A program felejthetetlen élményt kíván nyújtani a gyermekeknek a Mikulás meseszép, varázslatos világában. Minden kocsiban jelmezbe öltözött középiskolás diákok várják őket, és az utazás alatt - játékos formában - felkészítik a résztvevőket a lillafüredi feladatokra. Lillafüreden, a mesebirodalom kapujánál maga a Mikulás köszönti a kicsiket.
2009.11.05. 10:15
 
 
Szeptemberben 3,7 százalékkal nőtt az ipari termelés
Az ipari termelés az előző két nyári hónapban mért zsugorodás után szeptemberben 3,7%-kal nőtt az előző hónaphoz képest szezonálisan és munkanap-tényezővel kiigazítva, az előző év azonos hónapjához viszonyítva pedig az augusztusi 19,8 százalékról 15 százalékra lassult a visszaesés, mind az eredeti, mind a munkanap hatástól megtisztított előzetes adatok szerint - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A szeptemberi ipari kibocsátás egy havi növekedése a márciusi 4,5 százalékos emelkedés óta az idei legmagasabb mutató, míg éves összehasonlításban a tavaly novemberi 8,4 százalékos csökkenés óta a legmérsékeltebb visszaesésről tanúskodik.
2009.11.05. 10:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933[1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista