2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Nagy arányú adócsökkentést ígér Orbán Viktor
Lesz 2010-ben egyszeri, nagy arányú adócsökkentés, ha a Fidesz kerül kormányra - jelentette ki Orbán Viktor, az ellenzéki párt elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kedd este. A politikus arra nem válaszolt, hogy hány százalékos lesz a csökkentés. Mint mondta, ez attól függ, hogy hány "csontvázat találunk a szekrényben". A műsorvezető kérdésére válaszolva Orbán Viktor közölte: a Fidesznek nincsenek olyan nevű ellenfelei, hogy MSZP és Jobbik. Az ő ellenfeleiket úgy hívják, hogy szegénység, munkanélküliség, eladósodottság, a közrend felbomlása, anarchia, erőszak, hivatallal való visszaélés - sorolta. Hozzátette: ha e szavakból az emberek ráismernek egy-egy pártra, arról nem ő tehet.
2009.11.10. 21:45
 
 
Vb-pótselejtező: C. Ronaldo nem játszhat a bosnyákok ellen
Nem játszhat szombaton és jövő szerdán a bosnyákok elleni világbajnoki pótselejtezőkön Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott sztárja. A nyáron rekordösszegért, 94 millió euróért megszerzett szélsőt a Real Madrid egyáltalán nem akarta elengedni a válogatotthoz, ugyanakkor kedden közölte, hogy Ronaldo pár órán belül elindul Lisszabonba, hogy megvizsgálják a nemzeti együttesnél is. A nemzetközi szövetség szabályai szerint a kluboknak kötelező minden játékost elengedniük a válogatotthoz, hogy - vitás esetben - ott is megvizsgálhassák őket.
2009.11.10. 21:30
 
 
Szóbeli vizsgákkal folytatódik szerdán az őszi érettségi
Kedden befejeződtek az őszi érettségi írásbeli vizsgái, szerdától a diákok szóban adnak számot tudásukról - közölte az oktatási tárca. A minisztérium tájékoztatása szerint az érettségi lebonyolítását érdemben megzavaró esemény nem történt, a több mint 15 ezer vizsgázó zavartalanul vizsgázhatott 14 napon keresztül. A tanulók - az idegen nyelveken folyó vizsgákkal együtt - középszinten 99, emelt szinten 44 féle tárgyat választottak érettségijükön. Több mint 15 és fél ezren tettek érettségi vizsgát 158 intézményben.
2009.11.10. 20:15
 
 
Vb-pótselejtező: várhatóan még kedden csatlakozik a portugál kerethez C. Ronaldo
Várhatóan még kedden csatlakozik a világbajnoki pótselejtezőre készülő portugál labdarúgó-válogatott keretéhez Cristiano Ronaldo, aki orvosi vizsgálaton esik át, miközben klubja, a Real Madrid úgy véli: sérült bokája még nem teszi lehetővé a szereplését. A nyáron rekordösszegért, 94 millió euróért megszerzett szélsőt a királyi gárda egyáltalán nem akarta elengedni a bosnyákok elleni szombati és jövő szerdai találkozókra, ugyanakkor kedden közölte, hogy Ronaldo pár órán belül elindul a válogatotthoz.
2009.11.10. 20:00
 
 
Elérte az influenzajárvány Ausztriát
Hivatalosan is járványhelyzetet hirdettek ki Ausztriában kedden, miután ugrásszerűen megnőtt az új influenzás betegek száma. A legújabb számítások szerint az 1,7 millió lakosú Bécsben és térségében tízezer-nyolcszázan kapták el a H1N1-vírust - közölte a Bécsi Orvostudományi Egyetem. Miután az utóbbi napokban a tesztelésre beküldött minták száz százalékánál kimutatták az új influenzát, már nem végeznek minden gyanús esetben laboratóriumi vizsgálatot, ehelyett egy nemzetközileg elterjedt számítási módszert alkalmaznak.
2009.11.10. 20:00
 
 
Gyorsaságimotoros-vb: változik két futam időpontja
A Nemzetközi Motorkerékpár Szövetség (FIM) kedden kiadott előzetes versenynaptára szerint a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíját jövőre az eddigiekhez képest két héttel később rendezik meg Silverstone-ban, amely 24 év után váltja a doningtoni pályát. A brit futam június 20-án lesz, a helyére, június 6-ra az Olasz Nagydíj került. A Magyar Nagydíj időpontja nem változott, a Balatonring a tervek szerint szeptember 19-én mutatkozik be. A francia és a cseh futamok az idei szezonhoz képest egy héttel később lesznek, a San Marinó-i versenyt pedig előrébb hozta a szövetség. A 2010-es idény az ideihez hasonlóan a katari, éjszakai nagydíjjal kezdődik, s novemberben, Valenciában ér véget.
2009.11.10. 19:45
 
 
Retkes Attila: Bokros induljon az MSZP-SZDSZ-MDF közös kormányfő-jelöltjeként
Induljon Bokros Lajos az MSZP, az SZDSZ és az MDF közös kormányfő-jelöltjeként jövőre a parlamenti választásokon a Fidesz fenyegető kétharmados többségének megakadályozására - javasolta Retkes Attila, az SZDSZ elnöke a Népszava online által kedden közölt interjúban. Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője ennek kapcsán azt mondta, Retkes Attila nem találja pártja miniszterelnök-jelöltjét a jövő évi parlamenti választásokra, ezért ajánlotta azt, hogy az MDF, az SZDSZ és az MSZP közösen indítson kormányfőjelöltet. Budai Bernadett, az MSZP szóvivője azt mondta, az MSZP december 12-ei kongresszusán hozza meg döntését a miniszterelnök-jelölt személyéről.
2009.11.10. 19:45
 
 
Maradonát vasárnap hallgatja meg a FIFA fegyelmi bizottsága
Vasárnap hallgatja meg a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága Diego Maradona argentin szövetségi kapitányt, aki októberben trágár megnyilvánulásával hívta fel magára a figyelmet, miután csapata kvalifikálta magát a 2010-es dél-afrikai vb-re. A testület a szombati, madridi spanyol-argentin meccs másnapján délután 2-re idézte be a játékosként 1986-ban világbajnok sztárt. A szakember büntetése az egyszerű figyelmeztetéstől akár az ötmeccses eltiltásig is terjedhet.
2009.11.10. 19:45
 
 
Új Magyar Szó: vakcinaturizmus a román-magyar határ vidékén
Magyarországon szerzi be egyre több román állampolgár az új influenza elleni oltóanyagot, a magyarországi patikák romániai orvosi recept alapján is kiadják a vakcinát - írta az Új Magyar Szó. A bukaresti napilap internetes oldalán közölt riport szerint a román határ közelében, Porcsalmán és Csengerben is vásárolnak román állampolgárok új influenza elleni vakcinát. A lap szerint Szatmár megyéhez hasonlóan más határ menti romániai megyékből is átutaznak Magyarországra a helyiek, hogy magyarországi gyógyszertárban szerezzék be az oltóanyagot.
2009.11.10. 19:45
 
 
Újabb orosz modult indítottak útnak a Nemzetközi Űrállomásra
Újabb orosz modult indítottak útnak a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) kedden a kazahsztáni Bajkonur űrrepülőtérről: a Poiszk (Keresés) névre hallgató úgynevezett kisebb kutatómodul két nap múlva csatlakozik az űrbázishoz. A Poiszk a negyedik részlege lesz az ISS orosz szekciójának a Zvezda (Csillag) szolgálati modul, a Zarja (Hajnal) ellátó-raktár modul és a Pirsz (Móló) csatlakozási modul mellett. A Poiszk csatlakozásával az orosz részleg dokkolóhelyeinek száma négyre bővül, egyszerre itt négy űreszközt - Szojuz vagy Progressz teherűrhajókat - fogadhatnak. Emellett plusz még egy kijárat, űrzsilip lesz az űrsétákhoz is.
2009.11.10. 19:45
 
 
Folyamatosságot ígér a külpolitikában az új német külügyminiszter
A 47 éves Guido Westerwelle - aki a legfiatalabb a háború utáni német külügyminiszterek sorában - a két hete hivatalba lépett konzervatív-liberális kormány külpolitikájának főbb alapelveit ismertette kedden a Bundestagban, kiemelve az európai értékek határozott képviseletét. A Szabad Demokrata Párt (FDP) elnöke köszönetet mondott hivatali elődjének, a szociáldemokrata Frank-Walter Steinmeiernek korábbi tevékenységéért. Az ellenzéktől a külpolitikai feladatok megoldásához együttműködést kért, a maga részéről pedig együttműködést ígért.
2009.11.10. 19:45
 
 
Eva Mendes véletlen megmutatta mellét!
Meghívott vendégként lépett színpadra Calvin Klein divatbemutatón Eva Mendes és megmutatta mellét.
2009.11.10. 19:21
 
 
Bezártak egy iskolát Baranyában az új influenza miatt
Bezárták kedden a szederkényi általános iskolát, miután hatvan gyerek fertőződött meg az új típusú influenza vírusával - tájékoztatta az ÁNTSZ dél-dunántúli regionális tiszti főorvosa az MTI-t. A baranyai településen kedden kiszállásos véradást tartottak. Az iskola 206 tanulója közül 60 betegedett meg az elmúlt napokban, mindegyiküknél influenzaszerű tüneteket tapasztaltak - mondta Schaffer Károly regionális tiszti főorvos, hozzátéve: 25 beteg jelentkezett a háziorvosnál. Miután az iskola igazgatója jelentette a tömeges megbetegedést a mohácsi ÁNTSZ-nek, két gyerektől mintát vettek, s mindkettőjüknél kimutatták a H1N1 vírust.
2009.11.10. 18:45
 
 
UD Zrt.-ügy: tanúként idézték be Almássyt
Tanúként idézte be Almássy Kornélt és Giró-Szász András politológust a következő tárgyalásra a Fővárosi Bíróság kedden abban az UD Zrt.-vel kapcsolatos személyiségi jogi perben, amelyet Tombor András indított az MDF és Dávid Ibolya ellen. Orbán Viktor egykori tanácsadója jó hírnevének megsértése miatt perelte be a pártelnököt és a pártot, álláspontja szerint ugyanis Dávid Ibolya egyes kijelentéseiben azt a hamis látszatot keltette, hogy megfigyeltetésében és lejáratásában ő játszott volna szerepet.
2009.11.10. 18:45
 
 
A stabil kapcsolatban élő férfiak ritkán vásárolnak alsónadrágot
A férfiak csak akkor vásárolnak maguknak alsónadrágot, ha egy új kapcsolat van a láthatáron - derül ki az egyik brit áruházlánc piackutatásából. A Debenhams felmérése szerint a férfiaknak általában 19 éves korukig az édesanyjuk vásárolja az alsónadrágokat, miközben a hölgyek már 13 éves koruktól maguk választják ki alsóneműiket. A férfiak 19 és 23 éves koruk között járnak többet a fehérnemű osztályokon, évente átlagosan 31 alsónadrágot vásárolnak abban a hitben, hogy az új ruhadarab viselése az új kapcsolatok előfeltétele.
2009.11.10. 18:30
 
 
Póker: másfél milliárd forintot nyert a WSOP eddigi legfiatalabb nyertese
Nyolc és fél millió dollárt, azaz több mint másfél milliárd forintot vihetett haza a világ legrangosabb pókerversenyének, a World Series of Poker (WSOP) negyvenéves történelmének eddigi legfiatalabb nyertese. A 21 éves Joe Cada mintegy kilencven osztás után egy kilences párral fej-fej mellett nyert a 46 éves Darvin Moon előtt, akinek a döntőben egy dámája és bubija volt. A Las Vegas-i Rio Hotel Casinóban mintegy 1500 fős közönség előtt játszották a döntőt, amelynek eredménye azért is meglepő volt, mert Cada jelentős hátránnyal indult a második helyezett Moon mögött. Dennis Phillips, a 2008-as évad harmadik helyezettje szerint Cada remek nagykövete lesz a játéknak.
2009.11.10. 18:15
 
 
Úszó házakkal orvosolják az amszerdami helyszűkét
Összesen száz ház úszik az Amszterdam beltengerén, az IJssel-tavon, tíz kilométerre a városközponttól: a helyszűke és a klímaváltozás kényszeríti rá az embereket, hogy megbarátkozzanak a gyakran ellenséges vízzel. Bár a szokványos családi házakkal ellentétben kert és udvar helyett víz veszi körül az épületet, mégsem kell lemondaniuk az itt lakóknak a megszokott kényelemről: a házakat stégeken keresztül látják el gázzal, árammal és ivóvízzel. Két, a földhöz rögzített oszlop biztosítja a stabilitást, ugyanakkor lehetővé is teszik, hogy a ház a vízfelszínhez idomuljon.
2009.11.10. 18:00
 
 
Visszakapcsolhatják az áramot 8 ezer családnál
A kormány, az áramszolgáltatók, valamint a Kríziskezelő Program Tanácsadó Testülete megállapodott arról az új támogatásról, amelynek révén 5-8 ezer család juthatna ismét áramhoz pár héten belül - mondta el Kiss Péter társadalompolitikai miniszter sajtótájékoztatón kedden Budapesten. A miniszter kiemelte: az új támogatás keretében, a krízisalap terhére, 50 ezer forintot igényelhetnek a rászorulók, amelyből 20 ezer forintot áramdíj-tartozásuk törlesztésére fordíthatnak. A támogatás további 30 ezer forintjáért egy kártyás fogyasztásmérő készülékhez kapnak, az összeggel feltöltve.
2009.11.10. 17:15
 
 
Nem oszlatták fel az Országos Cigány Önkormányzatot
Nem kapott többséget az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) feloszlatására vonatkozó ellenzéki indítvány a roma érdekképviselet rendkívüli közgyűlésén. Az egyetlen napirendi pontot tárgyaló közgyűlésen megjelent 46 képviselő 27 nem, 17 igen és 2 tartózkodás mellett vetette el a szervezet feloszlatását kezdeményező indítványt. Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke a közgyűlés után elmondta: tudomásul veszi, hogy az Országos Cigány Önkormányzat közgyűlése kedden elutasította a testület feloszlatására vonatkozó indítványukat, de nem nyugszanak, amíg erkölcsileg és szakmailag nem újulhat meg a testület.
2009.11.10. 17:15
 
 
Nyomozócsoport alakult a tompai hármasgyilkosság felderítésére
A tompai hármasgyilkosság felderítésére hétfőn a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség dolgozóiból nyomozócsoport alakult; a több tucat tagból álló csoport váltásban, folyamatosan dolgozik - közölte kedden a rendőrség. A helyszínelés kedden is tart, és ha szükséges, akkor szerdán is folytatják a szakemberek a munkát - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rendőrség eddig nem adott tájékoztatást az elkövetés eszközéről, de az, hogy mindhárom ember a fejére mért ütések következtében halt meg, valószínűsíti, hogy kalapáccsal vagy baltával követték el a brutális gyilkosságokat.
2009.11.10. 16:30
 
 
Orbán: a mai magyar alkotmány egy "technokrata szabályhalmaz"
Orbán Viktor szerint a mai magyar alkotmány egy "technokrata szabályhalmaz", amelyben nincs semmi, amit az ember tisztelhetne. A Fidesz elnöke ezt egy keddi budapesti könyvbemutató után mondta újságíróknak. Orbán hangsúlyozta: az alkotmányt be kell tartani, mivel azonban a mostani magyar alaptörvény első mondata az átmenetiségéről szól, ezért nem is tett kísérletet arra, hogy egy minden magyart közös célok érdekében összefogó szöveget alkosson. A következő alkotmánynak rendelkeznie kell ilyen szöveggel - emelte ki.
2009.11.10. 16:15
 
 
Egyenlő elbánást ígér az EU a tagországok válságkivezető stratégiáihoz
Minden tagországgal szemben egyformán méltányos eljárást tart szükségesnek az Európai Bizottság a nemzetközi gazdasági válságból kivezető úton, figyelembe véve az egyes tagállamok nagyon eltérő helyzetét - hangoztatta Joaquín Almunia pénzügyi felelős a tagországok pénzügyminisztereinek kedden Brüsszelben lefolytatott találkozóját követően. Az ülésen a miniszterek megerősítették azt a célkitűzést, hogy az államháztartás konszolidációjának minden tagállamban meg kell kezdődnie legkésőbb 2011-ben.
2009.11.10. 16:00
 
 
Ritka barna-fehér óriáspandakölyökre bukkantak Kínában
Kína északnyugati részén elterülő Senhszi tartomány, Foping Természetvédelmi Rezervátumában találtak rá arra a ritka, barna-fehér színű óriáspandakölyökre, amelynek fajtájából eddig mindössze négyet jegyeztek be szerte a világon, jelentették be a helyi illetékesek. A pandakölyökre Liang Csi-huj, a Foping Természetvédelmi Vadrezervátum főmérnöke talált rá. A két hónapos kornál is fiatalabb pandabébi súlya körülbelül két kilogramm, és ritka, barna-fehér színű fajának, feltehetőleg ő az ötödik bejegyzett egyede - mondta Liang, aki egy képen mutatta meg a kölyköt.
2009.11.10. 15:45
 
 
Sanya Richards és Iszinbajeva is esélyes az év atlétája címre
A 400-as amerikai Sanya Richards és az orosz rúdugró Jelena Iszinbajeva neve is szerepel azon az ötös listán, melyen a nemzetközi szövetség az év női atlétája díj lehetséges nyerteseinek nevét tette közzé kedden. Mellettük az új-zélandi súlylökő Valerie Vili, a horvát magasugró Blanka Vlasic, és a lengyel kalapácsvető Anita Wlodarczyk van versenyben a címért. A sorból Iszinbajeva az, aki némileg kilóg, hiszen a berlini világbajnokságon nem nyert, sőt érvényes kísérlet nélkül kiesett, igaz, később világcsúccsal feledtette németországi botlását.
2009.11.10. 15:15
 
 
Felszámolási eljárás indult a sármelléki repülőtér üzemeltetője ellen
Felszámolási eljárást rendelt el kedden a Zala Megyei Bíróság a sármelléki repülőteret üzemeltető Cape Clear Aviation Kft. ellen. Beznicza Árpád szóvivő közölte: a kedden hozott végzés szerint a Vectigalis Zrt. folytatja le a cég elleni felszámolási eljárást. Az MTI kérdésére hozzátette: nem nyilvános adat, ezért nem adhat arról felvilágosítást, hogy ki kezdeményezte a felszámolást.
2009.11.10. 15:00
 
 
Megnyílik az Allee bevásárlóközpont szerdán
Elkészült az Allee iroda- és lakóház, illetve bevásárlóközpont a volt Budai Skála helyén, a bevásárlóközpont és a mozi az eredeti terveknek megfelelően szerdán nyílik meg. A 200 millió euróból felépített 150 ezer négyzetméteres komplexum fejlesztője az ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. finanszírozója az ING Bank finanszírozásával. A fejlesztő közölte: a 46 ezer négyzetméternyi kereskedelmi terület egésze bérlőre talált, a 89 lakásnak pedig a 80 százaléka kelt el. A 7 ezer négyzetméternyi irodának viszont csak a 20 százalékára találtak bérlőt eddig. Ugyancsak megnyílik az épületben a Cinema City. A mélygarázsban 1.200 autónak jut hely, a garázs a lesüllyesztett Bercsényi utcából közelíthető meg.
2009.11.10. 15:00
 
 
RMDSZ: nem sérti a román emberek érdekeit a magyar autonómia
Másfél millió romániai magyar ember hangja kíván lenni Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) köztársasági elnökjelöltje, az RMDSZ ügyvezető elnöke, aki választási programjában Románia történelmi régiók alapján történő átszervezésével autonómiát is szeretne az ottani magyarságnak. Az RMDSZ ügyvezető elnöke a Markó Bélával, a szövetség elnökével közösen tartott budapesti sajtótájékoztatóján közölte: egy felmérés szerint a romániai magyarság 82 százaléka mondta azt, hogy kell magyar jelöltet állítani a romániai elnökválasztáson, amelynek első fordulóját november 22-én, a másodikat pedig december 6-án tartják meg.
2009.11.10. 14:45
 
 
A régióban Magyarországon javult a legjobban az üzleti hangulat
Kelet-Közép-Európában Magyarországon és Lengyelországban javult a legjobban az üzleti hangulat az idén ősszel a Thomson Reuters és az osztrák OeKB (Oesterreichische Kontrollbank AG) kedden ismertetett elemzése szerint. Bár az üzleti hangulat mutató a vizsgált tíz ország közül Magyarországon a legrosszabb Ukrajna után, az index 23 ponttal javult az októberig tartó három hónapban az előző három hónaphoz képest, mert többen ítélik meg optimistán, mint pesszimistán a kilátásokat. A felmérést Kelet-Közép-Európában 1400 érdekeltséggel rendelkező 400 nagyvállalat megkérdezése alapján készítették.
2009.11.10. 14:00
 
 
Tony Curtis úgy gondolja, nem volt jó apa
Rossz apának tartja magát Tony Curtis, aki saját bevallása szerint bánja, hogy apaként megbukott, és gyerekeinek sem szeretet, sem pedig törődést nem tudott adni - a magyar származású amerikai színész minderről egy német magazinnak beszélt. "Talán mindennek a gyerekkoromhoz van köze. Mentegetőzni persze nem akarok. Annyit legalább elmondhatok, hogy feleségeimet és gyerekeimet mindig elláttam pénzzel. Minél többet kerestem, annál nagyvonalúbb voltam" - fogalmazott a Frau im Spiegel című lapnak a 84 éves Curtis. Hozzátette, sokáig tartott, mire rájött, hogy így nem tudja elnyerni hozzátartozói szeretetét.
2009.11.10. 14:00
 
 
Eddig kétmillió vakcinát szállítottak ki a patikáknak és a háziorvosoknak
Eddig kétmillió, a H1N1 elleni vakcinát szállítottak ki a patikáknak és a háziorvosoknak - mondta Székely Tamás egészségügyi miniszter sajtótájékoztatón. A miniszter közlése szerint a kiszállított vakcinákból mintegy 1,8 millió a háziorvosokhoz és 200 ezer a patikákhoz került. Mint megjegyezte, a patikák két hét alatt kapták meg az említett mennyiséget. Bár a patikák ellátása biztosított, de ez nem jelenti azt, hogy a nyitvatartási idő alatt mindig, mindenhol van oltóanyag, mert az árusítóhelyek különböző mennyiségeket tartanak a vásárlási kedv pedig ingadozó. A miniszter kérdésre válaszolva elmondta, hogy még négymillió vakcina kiadására van szükség, mielőtt exportra kerülhet az oltóanyag.
2009.11.10. 13:15
 
 
A MOB pontszerzést vár a 2010-es téli olimpián a magyar csapattól
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) pontszerzést vár a 14-18 fős magyar csapattól a 94 nap múlva kezdődő vancouveri téli ötkarikás játékokon. Ezt Kovács Tamás, a MOB sportigazgatója jelentette be az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága előtt. A sportvezető elmondta, hogy a legjobb szereplés - akárcsak 2006-ban Torinóban - ezúttal is a rövidpályás gyorskorcsolyázóktól várható, akiktől pontszerző helyezésre számítanak. Ezen kívül még műkorcsolyában Sebestyén Júliának és a Hoffmann Nóra, Maxim Zavozin jégtánckettősnek van esélye arra, hogy a legjobb tíz közé kerüljön.
2009.11.10. 12:45
 
Stefan Füle a cseh EU-biztos jelölt
Stefan Füle lesz Csehország jelöltje az európai uniós biztosi posztra - döntött a cseh kormány rendkívüli ülésen kedden. A jelenlegi Európa-ügyi miniszter jelölése a brüsszeli tisztségre a két legnagyobb párt - a Polgári Demokratikus Párt és a Cseh Szociáldemokrata Párt - megállapodásának eredménye, amelyet a kormány jóváhagyott - közölte Jan Fischer miniszterelnök.
2009.11.10. 12:45
 
 
Balázs Péter: ellenőrizhető lesz a szlovák nyelvtörvény végrehajtása
Nemzetközileg ellenőrizhető lesz a szlovák államnyelvtörvény végrehajtása, mivel ígéretet kapott a magyar diplomácia, hogy a jogszabály végrehajtását Pozsony nyilvános kormányrendeletben szabályozza - közölte Balázs Péter külügyminiszter a külügyi és határon túli magyarok bizottságának ülésén. Mivel a végrehajtási rendelet még nem készült el, Szlovákiában "eddig csak fenyegetések történtek a nyelvtörvény szellemében" - mondta a tárcavezető, hozzátéve, hogy a magyar diplomácia szóvá tette a szlovák külügyminisztériumnál a szlovák postánál és a dunaszerdahelyi rendőrségnél az anyanyelvhasználatot esetleg korlátozó kezdeményezéseket.
2009.11.10. 12:15
 
 
Hónig szerint Magyarország felkészült a téli energiaellátásra
Magyarország felkészült a téli energiaellátásra, és csökkent a kockázata a januárihoz hasonló gázszállítási válság kialakulásának - mondta Hónig Péter energiaügyekért felelős miniszter az Országgyűlés európai ügyek bizottságának ülésén. Hónig hangsúlyozta, hogy támogatja a bizottságnak a földgázellátás biztonságát megőrző intézkedési javaslatait. A bizottság kötelezné a tagállamokat és a földgázpiacon működő vállalkozásokat arra, hogy jó előre tegyenek lépéseket a gázellátási zavarok megelőzésére. A képviselők azzal egyetértek, hogy Magyarország ebben a kérdésben "jól áll".
2009.11.10. 12:00
 
 
Az egészségügyi ellátás hiánya rontja a nők életminőségét
Annak ellenére, hogy 6-8 évvel tovább élnek a férfiaknál, életük folyamán a nők híján vannak az alapvető egészségügyi ellátásnak, különösen tinédzserként és idősebb korukban - derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentéséből. A nők ugyan a férfiaknál gyakrabban veszik igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat - különösen a terhességet megelőzően, alatt és követően - mégis gyakran fordul elő, hogy nem részesülnek a megfelelő kezelésben, például a bántalmazások, a depresszió, vagy éppen a demenciához hasonló időskori betegségek kapcsán.
2009.11.10. 12:00
 
 
Újabb számlagyárat lepleztek le a pénzügyőrök
Újabb számlagyárat leplezett le a Vám- és Pénzügyőrség (VP); a bűnözői csoport mintegy 7,2 milliárd forint értékű fiktív számla kibocsátásával, éveken keresztül, összesen 1,6 milliárd forinttal károsította meg a költségvetést. Fröhlich Zsolt, a VP Központi Bűnüldözési Parancsnokságának (KBP) parancsnokhelyettese elmondta: a vámhatóság még vizsgálja, hogy a hamis bizonylatokat felhasználták-e más bűncselekmény, például állami támogatások jogosulatlan megszerzése érdekében.
2009.11.10. 12:00
 
 
A sukorói szerződés felbontását követeli a Fidesz
A sukorói szerződés azonnali felbontását és politikai jogi felelősségre vonást követel a Fidesz. Cser-Palkovics András, a párt helyettes szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján két politikai felelőst nevezett meg az ügyben: Bajnai Gordon jelenlegi kormányfőt és Oszkó Péter pénzügyminisztert. A helyettes szóvivő azt mondta: hogy Sukoró ügyében a kormány továbbra is "maszatol", fél a lebukástól, a felelősségre vonástól. Jelezte: a Fidesz kitart a teljes körű kivizsgálás mellett, és azt is követeli, akik az államigazgatásban vezetőként részt vettek ebben az ügyben, azonnal távozzanak.
2009.11.10. 12:00
 
 
Az új vírus szövődményei okozták a 15 éves szolnoki fiú halálát
A szolnoki Hetényi kórházban november elsején elhunyt 15 éves betegnél a H1N1 vírust diagnosztizálták, a fiú halála összefüggésbe hozható a vírusfertőzéssel - közölte az intézmény főigazgatója kedden. A kimutatott H1N1 vírus a betegnél tüdőgyulladást okozott, ennek szövődményeként a teljes tüdőszövetre kiterjedő elváltozás alakult ki. Ezt követően a fiúnál egyre fokozódó légzési elégtelenség jelentkezett, amely a súlyos alapbetegségek mellett szívelégtelenséget idézett elő, és ez a beteg halálához vezetett - tudatta közleményében Sélleiné Márki Mária főigazgató.
2009.11.10. 12:00
 
 
Komoly politikai nézeteltérés Izrael és Franciaország között
A ciszjordániai zsidó telepépítés kérdését illetően "komoly politikai nézeteltérés" feszül Izrael és Franciaország között - jelentette ki kedden Bernard Kouchner. A francia külügyminiszter - Nicolas Sarkozy francia államfő és Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök szerdai párizsi találkozója előtt - a France Inter közszolgálati rádióban kiemelte: Párizs mindig is azt az álláspontot képviselte, hogy a telepépítés befagyasztása elengedhetetlen lenne a közel-keleti békefolyamatról szóló tárgyalások idején.
2009.11.10. 11:45
 
 
Orális szexet gyakorolnak a repülőkutyák
Erre nem számítottak a kínai kutatók: az indiai rövidorrú repülőkutya nőstényei párzás közben előrehajolva partnerük nemi szervét izgatják. Az orális szexről eddig úgy hírlett, hogy jellemzően emberi tulajdonság. Csupán legközelebbi rokonainknál, a szexuálisan igen aktív bonobóknál figyelték meg eddig az állatvilágban, ott is játékos viselkedésként értelmezték a fellációt.
2009.11.10. 10:45
 
 
Házaspárt alakít Nicole Kidman és Gwyneth Paltrow
Házaspárt alakít Nicole Kidman és Gwyneth Paltrow; a két Oscar-díjas színésznő az első nővé operált férfi és felesége történetét bemutató filmben áll közösen a kamerák elé - jelentette a Variety. A The Danish Girl című filmben Kidman alakítja majd a művész házaspár férfiből nővé váló tagját, Einar Wegenert, míg Paltrow a feleséget, Gretát. Einar nőnek öltözve többször állt modellt felesége festményeihez, 1931-ben vetette alá magát műtétnek, amely során nővé operálták. Ő volt az első transzszexuális, aki nemátalakító műtéten esett át. A filmet a hírek szerint a svéd Thomas Alfredson rendezi majd.
2009.11.10. 10:45
 
 
Steven Tyler nélkül folytatja az Aerosmith
Új énekest keres az Aerosmith, miután Steven Tyler a jövőben szólókarrierjére akar koncentrálni, és otthagyja együttesét. Joe Perry, a rockbanda gitárosa a Twitter közösségi portálon jelentette be, hogy az Aerosmith új énekest keres. "Amennyire tudom, Steven kiszállt" - idézte a gitárost a Las Vegas Sun. Információk szerint Tyler közben már saját menedzsert is szerződtetett. Joe Perry szerint Tyler már közel egy évtizede nem hajlandó közös dalt írni. Tyler azonban a brit Classic Rock magazinban úgy nyilatkozott, hogy egyelőre még nincsenek pontos tervei a jövőre nézve. "Az viszont biztos, hogy csak egyedül tőlem, Steven Tylertől érkezik valami, az én stílusomban - Tyler márka" - fogalmazott.
2009.11.10. 10:45
 
 
További bűncselekményekkel gyanúsítják a Budaházy-ügy gyanúsítottjait
A Budaházy György-féle, terrorcselekmény elkövetésével gyanúsított csoport eddig eljárás alá vont 16 tagja közül kilencet gyanúsított meg az ügyészség további bűncselekmények elkövetésével - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője. Keresztes Imre közleményében azt írta: a gyanúsítottakat Csintalan Sándor bántalmazásával, valamint több Molotov-koktélos támadással és egy székesfehérvári élelmiszerüzletnél lévő bankjegykiadó automata felrobbantásával gyanúsítják. Az ügyészség szerint a gyanúsítottak tettüket bűnszervezet tagjaként követték el.
2009.11.10. 10:45
 
 
A Google vezeti a világ legjobb munkáltatóinak toplistáját
A Google, a PricewaterhouseCoopers és a Microsoft vezeti a világ legjobb munkáltatóinak toplistáját, amelyet első alkalommal állított össze a munkáltatói márkákkal foglalkozó, stockholmi székhelyű Universum kutató és tanácsadó cég. A lista mintegy 120 ezer közgazdász és üzleti tárgyakat hallgató egyetemista megkérdezésével állt össze, akik felsorolták azokat az "álommunkahelyeket", ahol a legszívesebben dolgoznának.
2009.11.10. 10:30
 
 
CSI: az interaktív kiállítás
A kiállítás valamennyi érzékszervre ható élményt nyújt a bűnügyi helyszínelés világában. Úgy alkották meg, hogy a nagyközönséget megismertesse a törvényszéki nyomozás folyamatával, eljárásaival, technológiáival. A kiállításon a látogatók egy "valódi" tetthelyen helyszínelhetnek, videofelvételek segítségével együttműködhetnek a népszerű tévésorozatban szereplő kedvenc karaktereikkel, valamint igazi törvényszéki szakértőkkel. A kiállításon a sorozat szereplőivel korábban nem látott kisfilmeken találkozhatnak a rajongók.
2009.11.10. 10:01
 
 
MOZI: Alkonyat - Újhold
Stephanie Meyer nagysikerű Alkonyat sorozatának második részében a románc halandó és vámpír között tovább szárnyal: Bella egyre mélyebbre merül a természetfeletti lények világában - így aztán még nagyobb veszélyben találja magát, mint korábban.
2009.11.10. 09:54
 
 
WAMP a Gödörben
Itt az ideje, hogy a sokak által alulértékelt november visszakapja patinás fényét!
2009.11.10. 09:54
 
 
Boldogság 69:09 a Művészetek Palotájában
Román Sándor nagy sikerű tánctársulata, az Experidance legújabb bemutatójában ezúttal napjaink és közelmúltunk, 2009 és 1969 Magyarországát választotta története színteréül.
2009.11.10. 09:51
 
 
14. Műgyűjtők Éjszakája
Tizennegyedik alkalommal döntöttek úgy a belvárosi műkereskedők, hogy kiállítás-megnyitókkal, tárlatvezetésekkel, előadásokkal, képző és iparművészeti alkalmi vagy állandó tárlatokkal visznek pezsgést a belvárosi utcák életébe – mint mindig, ez alkalommal ugyancsak – egy csütörtök estén, hosszabbított nyitva tartással, délután 5 óra és éjfél között a budapesti galériás negyedben, a Falk Miksa utcában és környékén, ezúttal november 12-én várják a nagyközönséget.
2009.11.10. 09:48
 
Megnyílt a 9. Los Angeles-.i Magyar Film Fesztivál
A Bunyik Entertainment Goda Krisztina „Kaméleon” című filmjének vetítésével kezdte meg a 9. Los Angeles-i Magyar Film Fesztivál eseménysorozatát. Ez a film, amely a nyitónapon megjelent Hollywood Reporter címlapján szerepel, Magyarország hivatalos versenyfilmjeként száll harcba a 82. Filmakadémiai Díj, az Oscar „legjobb külföldi film” címéért.
2009.11.10. 09:44
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929[1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista