2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Lábatlanban is bezártak egy iskolát újinfluenzás megbetegedések miatt
Bezárták a lábatlani általános iskolát is újinfluenzás megbetegedések miatt, a járvány kialakulásának megelőzéséért szerdán - közölte az MTI-vel a város jegyzője és a dorog-esztergomi kistérségi ÁNTSZ. A helyszíni vizsgálat után, a minták eredményei alapján a tiszti főorvos az iskolában tanítási szünet elrendelését javasolta. A rendkívüli tanítási szünet november 23-ig tart - tudatta Schantzl Edit jegyző. A 434 tanulóból 143 fő hiányzott, a megbetegedés az intézmény tanulóinak mintegy harmadát érinti - mondta el az iskola igazgatója, Balogh Erzsébet az MTI érdeklődésére. Sári Katalin, a dorog-esztergomi kistérségi ÁNTSZ vezetője elmondta, 5 tanulótól vett mintában kimutatták a H1N1 vírust.
2009.11.11. 17:15
 
 
Kitüntették a Nobel-békedíjasok Annie Lennox énekesnőt
Annie Lennox skót származású énekesnő kapta az idei Peace Summit-díjat a Nobel-békedíjasok találkozóján Berlinben szerdán. A Eurythmics nyolcvanas évekbeli egykori brit popduó énekese évek óta jótékonysági tevékenységekkel is foglalkozik. A kitüntetést elsősorban a Sing nevű, az AIDS-fertőzött nők és gyermekek képzéséért, emberi jogaiért és orvosi ellátásáért küzdő, 2007 óta működő kampányban végzett munkájáért érdemelte ki. Az énekesnő, aki maga is két gyermek anyja, olyan szervezeteket támogat, mint az Amnesty International, a Greenpeace, az Oxfam és a Nelson Mandela Alapítvány.
2009.11.11. 17:15
 
 
Többen kaphatnak ingyenesen H1N1 elleni védőoltást
A kormány kibővítette azoknak a körét, akik ingyenesen kaphatják meg a H1N1 elleni védőoltást: mostantól minden középiskolást is ingyen beoltanak. Székely Tamás egészségügyi miniszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón bejelentette: a kormány - a WHO ajánlásait figyelembe véve - módosította a nemzeti pandémiás tervet. Mint mondta, erről tájékoztatatják a középiskolákat és az iskolaorvosokat. Az iskolákban december 18-ig kell befejezni a gyerekek beoltását. Hangsúlyozta: továbbra sincs járvány Magyarországon, még akkor sem, ha két iskolát be kellett zárni.
2009.11.11. 16:30
 
 
Átadták a Junior Prima sajtódíjakat
Második alkalommal ítélték oda a Junior Prima Díjakat a magyar sajtó kategóriában; az elismerést tíz fiatal tehetség - köztük a Magyar Távirati Iroda külpolitikai szerkesztőségének munkatársa, Petrics Olga - vehette át a Művészetek Palotájában rendezett ünnepségen. A magyar sajtó kategóriában tíz fiatal, 30 év alatti újságírónak adományozta a díjat a Juhász Judit, Friderikusz Sándor és Szegő András alkotta zsűri.
2009.11.11. 16:30
 
 
Erményi Lajos a Legfelsőbb Bíróság elnökhelyettese
Sólyom László köztársasági elnök Erményi Lajost nevezte ki a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnökhelyettesévé szerdán - közölte az MTI-vel Baka András, az LB elnöke. Az államfő - az LB elnökének javaslatára, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács véleményének kikérése után - november 15-ei hatállyal hat évre nevezte ki elnökhelyettessé Erményi Lajost - tudatta közleményében Baka András. A Legfelsőbb Bíróság elnökhelyettesi posztja április óta volt betöltetlen, akkor vonult nyugdíjba Kaposvári Bertalan.
2009.11.11. 16:30
 
 
Az MDF a magyar-ukrán határ lezárására szólítja fel a kormányt
A magyar-ukrán határ lezárására szólítja fel a kormányt az ukrajnai influenzajárvány aggasztó terjedése miatt a Magyar Demokrata Fórum (MDF) - közölte az MDF két politikusa, Csapody Miklós országgyűlési képviselő és Pusztai Erzsébet, a párt népjóléti kabinetjének vezetője szerdán Debrecenben. A határzár azt jelentené, hogy a gyalogosan érkező határátlépőket hőkamerákkal ellenőriznék - magyarázta Csapody Miklós sajtótájékoztatón a részleteket. Az MDF kezdeményezi továbbá, hogy a gyalogos átkelők közelébe telepítsen a kormány mobilpatikákat, amelyek helyben is ki tudják elégíteni a határon túli magyarok és a külföldiek gyógyszerigényeit - tette hozzá Csapody Miklós.
2009.11.11. 16:30
 
 
Afganisztánban a jövő héten iktatják be elnöki tisztségébe Hamid Karzait
Kabulban szerdán bejelentették, hogy jövő csütörtökön iktatják be elnöki tisztségébe Hamid Karzait, aki úgy nyerte el megint a posztot, hogy a tömeges csalás miatt hiteltelenné vált első választási forduló után fő vetélytársa visszalépett. Az eskütételi ceremónia november 19-én lesz - közölte a védelmi minisztérium szóvivője. A résztvevőkről annyit tudott mondani, hogy az afgán vezetők ott lesznek, de külföldi méltóságokat nem tudott megnevezni. A kabuli amerikai nagykövetség eleve nem hajlandó elárulni, hogy az Egyesült Államok részéről jelen lesz-e valaki az ünnepségen.
2009.11.11. 16:30
 
 
Kovács Árpád lehet a pártok közös jelöltje a számvevőszék élére
A Fidesz fontolóra vette az MSZP korábbi felvetését, és nem zárja ki, hogy akár szavazataival is támogatja az Állami Számvevőszék (ÁSZ) jelenlegi elnöke, Kovács Árpád ismételt kinevezését - mondta Tállai András (Fidesz), a számvevőszék vezetőit jelölő parlamenti bizottság alelnöke szerdán. Tállai András a bizottság zárt ülését követően az MTI-nek elmondta: a legreálisabb forgatókönyv szerint a közeljövőben az ÁSZ új elnökének személyéről jöhet létre megegyezés a pártok között, mivel a számvevőszék 2002. óta betöltetlen alelnöki pozícióira egyelőre nincs konszenzusos jelöltje az ellenzéki pártoknak.
2009.11.11. 16:15
 
 
A svéd miniszterelnök szerint ha kell, nem konszenzussal döntenek az EU-elnökről
Ha nem sikerül teljes egyetértést találni a 27 tagország között az Európai Unió leendő elnökének személyéről, akár úgynevezett minősített többséggel is megszülethet a határozat - hangoztatta szerdán Brüsszelben, sajtótájékoztatón Fredrik Reinfeldt svéd miniszterelnök. Megerősítette, hogy a tagországok állam- és kormányfői november 19-én rendkívüli csúcstalálkozón döntenek a poszt első betöltőjéről, valamint két másik megbízatásról, az új uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő és a tagországok kormányait képviselő tanács főtitkárának kilétéről. Mit mondta, egyelőre egyik posztra sincs biztos befutó jelölt, szavai szerint "több név van, mint poszt".
2009.11.11. 16:15
 
 
Adományozó konferencia Brüsszelben a romaoktatás fejlesztésére
Kétnapos adományozó konferencia kezdődött szerdán Brüsszelben a közép-, illetve kelet-európai romaoktatás fejlesztése érdekében, Soros Györgynek, a Nyílt Társadalom Intézete alapítójának a részvételével. A konferenciát a 2005-ben Budapesten megalapított Roma Oktatási Alap (REF) szervezte, közösen a Világbankkal, a Nyílt Társadalom Intézetével, valamint az EU soros svéd elnökségével. A konferencián résztvevő Teleki László szocialista országgyűlési képviselő, romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott az MTI-nek elmondta: a magyar kormány az elmúlt években évente 30-40 millió forinttal támogatta a REF oktatásfejlesztési programjait, és most ezt az összeget szeretnék valamivel emelni.
2009.11.11. 16:00
 
 
George Clooney nem akar gyereket és házasságot
"A legtöbb ember gyereket akar, és egyáltalán nem tudják megérteni, ha valaki nem akar. Sohasem vágytam arra, hogy kis George juniorokat segítsek a világra" - nyilatkozta George Clooney amerikai filmszínész. Hozzátette: az apaság túl nagy felelősséggel jár, és nem olyan dolog, amit csak úgy ímmel-ámmal lehetne csinálni. Clooney ugyanakkor azt is megerősítette, hogy nincsenek házassági tervei. "A kilencvenes években voltam már házas, de teljesen elégedett vagyok azzal, ami most van. Jelenleg a munkám szerepel első helyen az életemben" - mondta el a sármőr. Hozzátette: csak olyan emberekkel tud együtt élni, akik ezt megértik és elfogadják. Ez ugyanis sokszor befolyásolta már múltbeli kapcsolatait.
2009.11.11. 15:45
 
 
Az Apple az első számú mobilgyártó a nyereség alapján
Az iPhone sikerének nyomán az Apple megszerezte az első helyet a Nokiától a mobiltelefon-gyártók nyereség szerinti ranglistáján - mutatta ki a harmadik negyedévi adatok alapján a Strategy Analytics amerikai informatikai elemző és tanácsadó cég. A mobiltelefonok piacán 2007-ben megjelent Apple Inc. július és szeptember között minden eddiginél több, összesen 7,4 millió darab iPhone készüléket adott el. A számítástechnikai konszern nem közli eredményének üzletágak szerinti bontását, az azonban tudható, hogy az iPhone révén 4,5 milliárd dollár bevételt ért el. A Strategy Analytics elemzőinek számítása szerint ebből a nyereség 1,6 milliárd dollár, ami jóval nagyobb az eddigi első helyezett Nokia 1,1 milliárd dolláros profitjánál.
2009.11.11. 15:45
 
 
Labdarúgó Magyar Kupa: legyőzte a Zalaegerszeg Szigetszentmiklóst
A Zalaegerszeg szerdán háromgólos győzelmet aratott a másodosztályú Szigetszentmiklós vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Eredmény: Szigetszentmiklós (NB II)-ZTE FC 0-3 (0-2). Gól: Pavicevic (6., 27.), Rajcomar (80.) A visszavágót jövő kedden rendezik.
2009.11.11. 15:15
 
 
Foci: Enke halála miatt Németország lemondta a Chile elleni találkozót
Robert Enke halála miatt a német labdarúgó-válogatott lemondta a Chile ellen a hétvégére Kölnbe tervezett barátságos találkozót - jelentette be Theo Zwanziger, a Német Labdarúgó Szövetség elnöke szerdai sajtótájékoztatóján. Zwanziger közölte, hogy erről értesítették a Chilei Labdarúgó Szövetséget, amely a döntést megértéssel tudomásul vette. "Nem tudunk úgy tenni, mintha mi sem történt volna" - fogalmazott Zwanziger. Oliver Bierhof, a válogatott menedzsere közölte, ez volt a játékosok kérése is, bár megfogalmazódott az is, hogy a szombati mérkőzésen elbúcsúznának Enkétől. Ezt azonban később egyhangúan elvetették.
2009.11.11. 15:15
 
 
Négyszáz "második körös" módosító indítványt nyújtottak be a büdzséhez
Négyszáz "második körös", a fejezeteken belüli változtatásokat kezdeményező módosító indítványt nyújtottak be a képviselők a 2010-es költségvetés tervezetéhez; ezek 80 százalékát a Fidesz-KDNP jegyzi. A jövő évi büdzsé újra megnyitott részletes vitája - amelyet kedden folytatott le az Országgyűlés - alatt a képviselők már csak a fejezeteken belül kezdeményezhetnek változtatásokat, hiszen a főszámokat már elfogadta a parlament.
2009.11.11. 15:15
 
 
Bezártak egy iskolát Móron az új influenza miatt
Egyhetes rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el szerdán a móri Perczel Mór Szakképző Iskolában és Kollégiumban, ahol a diákok 25-30 százalékánál, s a tantestület egyharmadánál észleltek influenzaszerű megbetegedést, s néhányuknál a H1N1 vírust is kimutatták- jelentette be a fenntartó Fejér megyei önkormányzat aljegyzője Székesfehérváron. Molnár Krisztián tájékoztatása szerint a megbetegedettek közül eddig senki nem került kórházba.
2009.11.11. 14:15
 
 
H1N1-járvány van Szerbiában
Járványhelyzetet hirdetett ki Szerbiára az új influenzás esetek nagy száma miatt szerdán Tomica Milosavljevic egészségügyi miniszter. A bejelentés nyomán fokozott, a védekezést, a fertőzések megelőzését szolgáló óvintézkedések várhatók. Szerbiában 258, az új influenza vírusától megfertőzött embert tartottak nyilván szerdán. A hajnali órákban Nisben meghalt egy asszony, akiről feltételezték, hogy H1N1-gyel fertőzött, és ha ez bebizonyosodik, a betegség szerbiai áldozatainak száma nyolcra emelkedik.
2009.11.11. 14:00
 
 
Szabályosan látták el a H1N1 fertőzéssel elhunyt 15 éves fiút a kórházak
Szabályosan látták el a kórházak azt a 15 éves szentlőrinckátai fiút, aki H1N1 fertőzéssel hunyt el - közölte az eset kapcsán belső vizsgálatot lefolytató jászberényi Szent Erzsébet Kórház vezetője. Először a jászberényi kórházba került a 15 éves fiú, aki november elsején a szolnoki Hetényi kórházban hunyt el, és szervezetében a boncolás után a H1N1 vírust diagnosztizálták. A jászberényi intézmény belső vizsgálata megállapította, hogy a beteg ellátása mindkét alkalommal a szakmai szabályoknak megfelelő volt - közölte Szabó Tamás ügyvezető igazgató.
2009.11.11. 13:45
 
Hanuka Fesztivál a fény ünnepén
A Zsidó Idegenforgalmi és Kulturális Központ december 12. és 17. között hagyományteremtő Hanuka Fesztivált szervez a Budapesti Zsidó Hitközség Goldmark termében.
2009.11.11. 13:33
 
Mitko Zselezarov kiállítása a Léna Művészeti Szalonban
Mitko Zselezarov kiemelkedő tagja a bolgár képzőművészet egyedülálló stílusú alkotóinak. A keresztény szimbólumok és az ikonfestészetből kölcsönzött jelek által ihletett művek legfőbb célja üzenetek közvetítése.
2009.11.11. 13:30
 
István Dani nem direkt alázta a hírességeket
Nagy vihart kavart az RTL műsorvezetője, aki csípős megjegyzésekkel kísérte a Reflektor magazin néhány héttel korábbi adásának bejátszásait. István Dani durván beszólt többek között Deutsch Anitának, Király Lindának és Ördög Nórának is, de ezúttal a Tabu Tv riporterének vallott őszintén arról, hogy mi is történt a stúdióban.
2009.11.11. 13:26
 
Orosz Barbi kórboncnok akart lenni
A vörös démon az internetes sztártévének beszélt arról, hogy gyermekkorában kórboncnok akart lenni. Ez a cél olyannyira a szenvedélyévé vált, hogy éveken át készült a boncasztal mögé, de végül a fizika közbeszólt és műsorvezető lett belőle. Barbitól egyébként nem idegen az orvosok világa, hiszen édesapja is ezzel foglalkozik: háziorvos és nőgyógyász.
2009.11.11. 13:24
 
 
Világkörüli útra indul a berlini fal
Világkörüli útra indul a német fővárost csaknem három évtizeden keresztül elválasztó, leomlásával azonban az országot és Európát is egyesítő berlini fal. Pontosabban annak hasonmása, az a dominókövekből készült falutánzat, amelyet az 1989 november 9-i történelmi falbontás 20. évfordulóján tartott megemlékezés tetőpontjaként bontottak le. Nem csak Németország, hanem az egész világ láthatta, amint az 1000 elemből dominófal kártyavárként omlik össze. Ezt megelőzően a berliniek és külföldi turisták tízezrei csodálhatták meg a különleges műanyagból készült, egyenként két és fél méter magas, mintegy 20 kilós, színes ruhába öltöztetett dominóköveket.
2009.11.11. 13:15
 
 
Jövőre a cégek kétharmada nem változtat cafeteria költségkeretén
A munkáltatók kétharmada jövőre is ugyanakkora cafeteria költségkeretet tervez, mint ebben az évben, így a kedvezményes adózású elemek esetén a dolgozók többsége ötödével kevesebb juttatásban részesül majd az új évben - mondta Bessenyey Balázs, a Sodexo Pass ügyvezető igazgatója. Kiemelte: a Sodexo Pass 1300 cafeteriával rendelkező cég körében készített felmérése alapján csak a munkáltatók 16 százaléka növeli cafeteria költségkeretét, míg a gazdasági válság miatt 18 százalékuk csökkenteni kényszerül azt.
2009.11.11. 13:15
 
 
Sólyom László megkoszorúzta az egykori makói főrabbi emléktábláját
A köztársasági elnök fejet hajtott és megkoszorúzta Kecskeméti Ármin egykori főrabbi közelmúltban megrongált, de már helyreállított emléktábláját Makón szerdán. Sólyom László időszerűnek és szükségesnek nevezte, hogy egy részeg ember által elkövetett barbárságot kiegyensúlyozzon. A gesztussal azt szeretné elérni, hogy Magyarország és a zsidóság történetéből több pozitívum kerüljön be a köztudatba - mondta. Hozzátette: ezzel a gesztussal az egykori szeretett főrabbi emléke mellett a ma már Izraelben élő, de makóiságukat máig megőrző zsidóknak a szülőföld iránti szeretete előtt is tisztelgett.
2009.11.11. 13:00
 
 
Twilight sztárja meztelenül kampányol!
Christian Serratos meztelenül a PETA szőrme-ellenes kampányában.
2009.11.11. 13:00
 
 
Merkel és Sarkozy közösen emlékezett meg a I. világháború végéről
A francia-német barátság jegyében Angela Merkel személyében először vett részt német kancellár a francia elnök oldalán szerdán az I. világháború harci cselekményeit lezáró fegyverszünet évfordulóján tartott megemlékezésen a párizsi Diadalívnél, ahol a történelemben először csendült fel a német himnusz. Nicolas Sarkozy beszédében megköszönte Angela Merkel "történelmi gesztusát", amiért elfogadta a meghívást, s az eseményt az elődök 25 évvel ezelőtti szimbolikus megbékélése folytatásának nevezte, amikor is a verduni csatamezőn Helmuth Kohl és Francois Mitterrand kéz a kézben emlékezett meg a két ország áldozatairól.
2009.11.11. 12:30
 
 
Dávid Ibolya: fordulat történt a megfigyelési ügyben
Dávid Ibolya szerint nem fatális félreértés, hanem fatális félrevezetés és fordulat történt az UD Zrt.-ügy legutóbbi bírósági tárgyalásán. Az MDF elnökének közleménye azt tartalmazza, hogy Tóth János, az UD Zrt. vezetője a keddi bírósági tárgyaláson elhangzott állítása szerint félretájékoztatta, becsapta Csányi Sándort. Részinformációk alapján nagyzolt, amikor a senki által sem cáfolt telefonbeszélgetésben azt mondta: azt szeretnék "ha dolgoznánk az MDF-re, a Dávid Ibolyára, keresnénk rá terhelőket, merthogy ott van valami belső hatalmi váltás szándék előkészítve". "Senki sem gondolhatja komolyan, hogy az OTP Bank számára őrző-védő feladatokat ellátó cég vezetője egyszerűen "megvezette" Csányit."
2009.11.11. 12:15
 
 
Tízmilliók maradtak áram nélkül Brazíliában
Óriási áramszünet keletkezett szerdára virradó éjszaka Brazília két legnagyobb városában, Sao Paulóban, illetve Rio de Janeiróban, és emberek tízmilliói maradtak órákra elektromos energia nélkül. A váratlan esemény okát hivatalosan nem közölték, de egyes jelentések szerint a brazil-paraguay-i határon lévő Itaipu vízierőműnél támadtak problémák. Ez a világ második legnagyobb működő vízierőműve: Brazília teljes áramtermelésének 20 százalékát adja. Az országos energiaelosztó központ szerint 17 ezer megawatt energia tűnt el a hálózatból: ez megfelel Sao Paulo brazil szövetségi állam teljes energiafogyasztásának.
2009.11.11. 12:15
 
 
Folytatják az eltűnt magyar hegymászók keresését Szecsuanban
A kínai külügyminisztérium illetékese ígéretet tett arra, hogy további lépéseket tesznek a négy eltűnt magyar hegymászó keresésére, a szecsuani hegyi mentők folytatják a kutatást - közölte az MTI tudósítójával szerdán a magyar nagykövet Pekingben. Kusai Sándor helyi idő szerint szerda délután a kínai külügyminisztériumban felkereste az európai ügyekért felelős főosztályvezetőt és miután megköszönte a kínai fél eddigi erőfeszítéseit, tolmácsolta a magyar kormány, a külügyminisztérium és a hozzátartozók kérését, hogy minden lehetséges eszközzel folytassák a keresést, amíg a legkisebb esély is van még a magyarok megtalálására.
2009.11.11. 12:15
 
 
Megkezdődött a rámalláhi nagygyűlés Arafat emlékére
Több ezer ember gyűlt össze szerdán Rámalláhban arra a nagygyűlésre, amelyen az öt évvel ezelőtt elhunyt, történelmi jelentőségű palesztin vezetőre, Jasszer Arafatra emlékeznek. A nagygyűlésen Arafat utódja, a Palesztin Hatóságot (PH) jelenleg vezető Mahmúd Abbász mond beszédet. A PH eközben súlyos politikai válságot él át, ugyanis Abbász környezetéből kedd óta rebesgetik, hogy már most bejelentheti lemondását.
2009.11.11. 12:00
 
 
Átadták a Mol pakisztáni gázüzemét
Átadták a Mol Pakistan operátori szervezésében megvalósított, Pakisztán észak-nyugati tartományában lévő gázfeldolgozó üzemet: a partneri együttműködésben felépített, 185 millió dollárba kerülő létesítmény mintegy 10 százalékát a Mol Nyrt. leányvállalata finanszírozta. A 170 millió lakosú Pakisztán fővárosától, Iszlamabadtól mintegy 230 kilométerre, a manzalai Tal gázmezőben lévő, napi 8,6 millió köbméteres kapacitással rendelkező üzemet az ország miniszterelnöke, Juszuf Raza Gilani szerdán ünnepélyes körülmények között avatta fel: a fővárosból egy szimbolikus gombnyomással helyezte üzembe.
2009.11.11. 11:45
 
 
Robbie Williams és a Take That egy koncerten
Egyre közelebb kerül egymáshoz Robbie Williams brit popzenész és egykori együttese, a Take That: ha nem is zenélnek együtt, de már fellépnek közösen egy koncerten csütörtökön Londonban. A BBC csatorna Children in Need jótékonysági rendezvényének fő szervezője Gary Barlow, a Take That frontembere. A koncerten fellép többek között Paul McCartney egykori Beatles-tag és Shirley Bassey, a világsikert aratott James Bond slágerek előadója is.
2009.11.11. 11:45
 
 
20%-kal több üdülési csekket vásároltak idén a munkaadók
Október végéig 40 milliárd forint értékű üdülési csekket vásároltak a munkaadók, ez az összeg 20 százalékkal több az egy évvel korábbinál - közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány. Az elfogadóhelyek száma jelenleg 13 ezer - áll a közleményben. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány üdvözli a parlament hétfői döntését, amely kiterjeszti az üdülési csekk felhasználhatóságát. A döntés nyomán a művelődéshez kötődő szolgáltatók is üdülési csekk elfogadóhellyé válnak.
2009.11.11. 11:15
 
 
Kivégezték a "washingtoni rémet"
Méreginjekcióval kivégezték kedd este Virginia államban a "washingtoni rémet". John Allen Muhammad 2002 októberében három hétig rettegésben tartotta az egész amerikai fővárost és környékét: ez idő alatt tíz, teljesen találomra kiválasztott embert ölt meg. Volt egy tettestársa, a történtek idején még csak 17 éves Lee Boyd Malvo, aki jelenleg életfogytiglani börtönbüntetését tölti. A páros a főváros környékén, Maryland és Virginia államokban benzinkutaknál, parkokban és bevásárlóközpontok parkolójában szedte áldozatait, akiket lesből, több esetben a gépkocsi csomagtartójában kialakított lőállásból terítettek le.
2009.11.11. 11:15
 
 
Forma-1: elárverezik Schumacher első világbajnoki autóját
Elárverezik azt az autót, amellyel a hétszeres Forma-1-es világbajnok német Michael Schumacher 1994-ben megnyerte első vb-címét. Az ebay.com internetes aukciósháznál egyelőre 660 ezer eurót (181 millió forint) ajánlanak a Benetton B194-esért, amelynek szállítási költsége további tízezer eurót kóstál, mert a versenyautó jelenleg Torontóban van. Az árverés hétfőn zárul, a leendő tulajdonos pedig két garnitúra gumit is kap a nyolchengeres Ford motorral ellátott, hatsebességes félautomata váltóval felszerelt kocsihoz.
2009.11.11. 10:45
 
 
Michael Jackson temetése egymillió dollárba került
"Királyhoz méltó" volt Michael Jackson temetése: a zártkörű és szigorúan biztonsági intézkedések mellett megtartott ceremónia közel egymillió dollárba került. A Los Angeles Times című lap értesülése szerint az énekes ruhája 35 ezer dollárba került, a virágokért 16 ezret fizettek az örökösök. A biztonsági szolgálat 175 ezer dolláros számlát nyújtott be. Az énekes felravatalozása a díszes mauzóleumban és az ehhez szükséges kellékek 600 ezer dollárt emésztettek fel.
2009.11.11. 10:45
 
 
Elhíztak a francia nők
Bár a hiedelem úgy tartja, hogy kényesek karcsú alakjukra, egy friss felmérés szerint a francia nők több mint 40 százaléka küzd súlyproblémával. Az idei adatokon alapuló publikált kutatás kimutatta, hogy a francia nők 15,1 százaléka tekinthető kórosan kövérnek, míg további 26 százalékuk elhízott. A kutatást a TNS Sofres egészségügyi piackutató és a svájci Roche gyógyszercég tudósai végezték, a vizsgálatban több mint 25 ezer személy vett részt.
2009.11.11. 10:45
 
 
KSH: októberben 4,7 százalék volt a 12 havi infláció
A fogyasztói árak 4,7 százalékkal haladták meg októberben az egy évvel korábbit és nem változtak szeptemberhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A piaci elemzők a szeptemberi 4,9 százalékos tizenkét havi inflációs szint körül várták az októberi indexet. A Reuters múlt havi elemzői konszenzusa 4,95, a londoni Cityben az MTI által megkérdezett piaci elemzők átlagos becslése 4,87 százalékos októberi inflációt jelzett és a Napi Gazdaságban megkérdezett szakértők is 5,0 százalékos októberi inflációt vártak.
2009.11.11. 10:15
 
 
Rendkívüli EU-csúcs november 19-én a vezető uniós posztok betöltésére
Az Európai Unió soros svéd elnöksége rendkívüli csúcsértekezletet hívott össze november 19-re Brüsszelbe annak eldöntésére, hogy kik töltsék be a Lisszaboni Szerződés nyomán létrejövő új uniós csúcsposztokat - jelentette be szerdán egy stockholmi szóvivő. A svéd elnökség arra az estére munkavacsorát hívott össze - mondta. A szóvivő szerint Fredrick Reinfeldt svéd kormányfő telefonon tanácskozott kollégáival arról, hogy kik töltsék be az EU állam-, illetve kormányfői szintű találkozóinak intézményes keretet adó Európai Tanács elnöki posztját, valamint a kül- és biztonságpolitikai főképviselői tisztséget.
2009.11.11. 09:45
 
 
Bajnai: az új kormánynak folytatnia kell a reformokat
Az adórendszer, az egészségügy és a MÁV átalakítása is csak akkor lehet sikeres, ha a következő kormány folytatja a megkezdett reformokat - mondta az fn.hu-nak Bajnai Gordon. A szerdán megjelent interjúban a kormányfő tarthatónak nevezte az idei és a jövő évi hiánycélt. "A kiadási oldalt keményen kontrolláljuk" - mondta. Hozzátette: a bevételek oldalán elég óvatosan tervezett a pénzügyminiszter, ezért jó esély van a terv tartására, ha csak nem következik be újabb negatív fordulat a gazdaságban.
2009.11.11. 09:15
 
 
Aki csak teniszezik, az könnyebben sérül
Az élsportolói sikerekre vágyó fiatalok legtöbbször csak a kiválasztott sportágban edzenek, vagy indulnak versenyen, pedig a kizárólag egyetlen sport kizárólagos hívei gyakrabban sérülnek, mint a sokféle testedzéssel foglalkozók. Egy vizsgálat meglepő eredményeit Valenciában, az International Society for Tennis Medicine and Science világkongresszuson ismertették. Legtöbbször azok estek ki a versenyből orvosi okok miatt, akik kizárólag teniszeztek és semmiféle más mozgást nem folytattak. Azok az ifjú teniszversenyzők, akik előző évben valamilyen formában sérültek mérkőzés közben orvosi okokból csaknem hatszorta gyakrabban léptek vissza a versenytől, mint a többiek.
2009.11.11. 08:45
 
 
A NATO 250 tonnányi pokolgép-alapanyagra bukkant Afganisztánban
Az afgán rendőrség és a nemzetközi erők katonái Kandahár tartományban rábukkantak 250 tonnányi műtrágyára, amely elegendő több száz pokolgép előállításához - jelentette be szerdán a NATO. A koalíciós erők egy előzetes értesülés alapján vasárnap hajtottak végre rajtaütést egy raktáron a tartománnyal azonos nevű városban, és találtak ott ezer darab 50 kilogrammos zsákot, amelyekben ammóniumnitrát volt, valamint 5000 darab olyan alkatrészt, amely út mentén elhelyezhető pokolgép készítéséhez szükséges. Ezután egy másik raktárban találtak további négyezer hasonló zsákot. A rajtaütésben őrizetbe vettek 15 embert.
2009.11.11. 08:30
 
 
Szakértők nem tartják jónak az állami vezetők kétmilliós fizetését
Bírálja az állami és önkormányzati cégek vezetői fizetésének bruttó 2 millió forintos korlátozását a GKI ügyvezető igazgatója és a NIF elnök-vezérigazgatója a Népszava szerdai cikkében, a Fidesz képviselője azonban a hétfőn elfogadott törvénynél is szigorúbb intézkedést tartana szükségesnek. Hegedűs Miklós a GKI Energiakutató és Tanácsadó Kft. igazgatója a lapnak azt mondta: nem hiszi, hogy jó megoldás a korlátozás, de el kell ismerni, hogy a közvélemény számára irritáló lehet, ha kiemelkedő jövedelemhez jutnak egyesek, miközben jelentős adófizetői támogatást kap a vállalatuk.
2009.11.11. 08:15
 
 
Pofozózsáknak ajánlja magát egy kínai férfi
Pofozózsákként kínálja magát ideges nőknek egy férfi Kínában: kedvükre verhetik őt, elvégre nem az a legény, aki adja, hanem aki állja. A férfi tornaedző, így - meglátása szerint - passzol üzleti vállalkozása eredeti szakmájához, sőt, két legyet üthet egycsapásra: pénzt keres és gyakorolja az önvédelmi fogásokat, erősíti állóképességét. A férfi 30 percért csaknem 3 ezer forintnyi jüant kér. Eddig még csak két kliense volt, mindketten csak pár percig bírták a pofozást, de az edző szerint sokkal boldogabbnak tűntek, miután megverték - adta hírül a Liaoshen Evening Post című kínai lap.
2009.11.11. 08:15
 
 
November 19-én döntenek az EU-elnökről
November 19-én jelölik majd ki az Európai Unió első állandó elnökét - írja szerdai számában a Financial Times című brit napilap, Fredrik Reinfeldt svéd miniszterelnökre hivatkozva. Reinfeldt - az EU jelenlegi soros elnöke, aki e tisztségének köszönhetően a kiválasztási procedúrát irányítja - a lapnak adott interjújában elmondta: úgy határozott, hogy jövő csütörtökön tartják majd meg Brüsszelben azt a munkavacsorát, amelyen az EU állam- és kormányfőinek véglegesíteniük kell döntésüket ebben az ügyben.
2009.11.11. 07:45
 
 
Új influenza: félmillióan kaptak eddig oltást
Eddig körülbelül félmillió ember kapott új influenza elleni oltást, ebből 38 olyan esetet jelentettek az orvosok, amely valamilyen feltételezett mellékhatásra utal - írja az index. Paál Tamás az Országos Gyógyszerészeti Intézet Operatív Tanácsának elnöke az internetes portálnak elmondta: az oltás és a súlyosabb tünetek között egyik esetben sem lehet összefüggésről, vagy valószínűségről beszélni. A jelentések többsége oltás utáni lázról, felkar- és izomfájdalomról, illetve elesettségről, zavarodottságról szólt. Ezek közül 15 esetnél lehetséges összefüggés az oltás és a mellékhatás között.
2009.11.11. 07:30
 
 
Jelentősen átalakítaná a vezérigazgató a BKV szervezetét
Jelentősen átalakítaná Kocsis István vezérigazgató a BKV szervezetét és működését, de a társaság tagadja, hogy egy újonnan létrehozandó stratégiai posztra visszatérne a céghez a Kocsis bizalmasának számító Molnár László - írja a szerdai Népszava. Molnár Lászlót áprilisban menesztették főtanácsadói posztjáról, de a lap úgy tudja: felmerült a neve, mint a több fontos területet felügyelő, újonnan létrehozandó törzskari igazgatóság lehetséges vezetője. A lap birtokába került új szervezeti struktúra szerint a jelenlegi három vezérigazgató-helyettes helyett négy lenne, illetve eggyel nőne az igazgatók száma is, miután létrehoznák a külön biztonsági igazgatóságot.
2009.11.11. 07:15
 
 
Obama: Amerika soha nem feledkezhet meg a Fort Hood-i mészárlás áldozatairól
Az Egyesült Államok soha nem feledkezhet meg a Fort Hood-i mészárlás 13 áldozatáról - jelentette ki Barack Obama elnök a texasi katonai támaszponton rendezett keddi gyászünnepségen. Azt mondta, tragédia volt a múlt csütörtöki vérengzés, azért is, mert az amerikai katonák amerikai földön, nem a harcmezőn vesztették életüket. A megemlékezésen több mint 10 ezren, többségében katonák és családtagjaik vettek részt. Az elnök és a first lady előzőleg személyesen találkozott a lelőtt katonák családtagjaival és az ámokfutásban megsebesült, a kórházból már kiengedett katonákkal.
2009.11.10. 22:15
 
 
Elhunyt a német futballválogatott kapusa, Robert Enke
Vonatbalesetben elhunyt Robert Enke, a német labdarúgó-válogatott kapusa. A rendőrség közlése szerint a 32 éves futballistát kedden 18:25 órakor, a lakóhelye közelében, egy vasúti átjáróban elütötte a vonat és halálos sérüléseket szenvedett. A hatóság nem zárja ki az öngyilkosságot sem. Robert Enke - akinek három évvel ezelőtt egy veleszületett szívrendellenesség miatt elhunyt a kétesztendős kislánya, Lara - összesen nyolcszor szerepelt a német labdarúgó-válogatottban.
2009.11.10. 21:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928[1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista