2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Egy budapesti iskolát is bezártak új influenza miatt
Bezárták csütörtökön a rákospalotai Meixner Általános Iskolát, mert a tanulók több mint fele megbetegedett - adta hírül a hirado.hu; a diákoktól vett mintákban kimutatták a H1N1 vírust - mondta az MTI-nek Ritoók Emese, az ÁNTSZ szóvivője. Szabóné Molnár Mónika az iskola igazgatója az MTI-nek elmondta: az iskolában összesen 157 gyerek tanul, közülük 80-an betegedtek meg. A 18 tanárból pedig 8-an fertőződtek meg. Az iskola csütörtökön már nem nyitott ki és a jövő hét végéig zárva is marad. Ritoók Emese az MTI-vel azt közölte: a tanulóktól tegnap vett mintákból kimutatták a H1N1 vírust. Eddig Szederkényben, Móron és Lábatlanban kellett iskolákat bezárni az újinfluenzás megbetegedések miatt.
2009.11.12. 19:15
 
 
OÉT: nincs előrelépés a bértárgyalásokon
Nem közeledtek az álláspontok a bértárgyalásokon az Országos Érdekegyeztető Tanács csütörtöki plenáris ülésén. A munkaadói oldal egy megállapodás-tervezettel érkezett, amit Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára olvasott fel a jelenlévőknek. Eszerint az oldal továbbra is azt javasolja, hogy a 2010-es minimálbér 73.000 forintra nőjön, a garantált bérminimum - szakmunkás minimálbér - pedig ne változzon jövőre a jelenlegi 87.500 forintról. Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének elnöke elmondta: a 73.000 forintos minimálbér a reálérték-megőrzés minimumfeltételének sem felel meg, és a garantált bérminimum sem maradhat az eddigi szinten.
2009.11.12. 19:00
 
 
Az észt elnök is pályázik az EU elnöki posztjára
Toomas Hendrik Ilves észt elnök is pályázik az EU elnöki posztjára - jelentette be csütörtökön Tallinnban Andrus Ansip miniszterelnök. Ansip arról számolt be újságíróknak: tájékoztatta az EU soros, svéd elnökségét, hogy jelölte az észt államfőt a Lisszaboni Szerződés által létrehozott új uniós posztra. A Svédországban 1953. december 26-án született Ilvest 2006 őszén választották meg Észtország elnökének.
2009.11.12. 18:30
 
 
Székely: év végére elérheti a 40 százalékot a beoltottak aránya
Az egészségügyi miniszter szerint év végére elérheti a 40 százalékot azok aránya, akik megkapták az új típusú influenza elleni vakcinát Magyarországon. A lakosság valamivel több mint hat százaléka már megkapta a védőoltást - mondta Székely Tamás csütörtökön az új influenza témájában rendezett nemzetközi konferencia szünetében tartott sajtótájékoztatón, Budapesten. Hozzátette: a célt, a lakosság 60 százalékos átoltottságát valószínűleg el lehet érni a jövő év januárjának második feléig. A tárcavezető kiemelte, hogy Magyarország nincs lemaradva az oltásokkal.
2009.11.12. 18:15
 
 
Hajával húzott busszal ismét rekorder lett az angliai "Ironman"
A hajánál fogva 21,2 méterre húzott el egy londoni emeletes buszt Nagy-Britannia egyik legerősebb embere, aki ezzel ismét beírta magát a Guinness Rekordok könyvébe. Manjit Singh, az 59 éves biztonsági tanácsadó már nem először próbálkozik buszok húzogatásával. Legutóbb 2007-ben a fülével próbálta elvontatni a több mint nyolc tonnás járművet, amit akkor a tervezett 10 méter helyett csak 5 méterrel sikerült odébb húznia. Az Ironmanként ismert férfi eddig már vagy 30 világcsúcsot állított fel, például egy 7,4 tonnás repülőt 4 méteren át szintén a fülével húzott el.
2009.11.12. 18:00
 
 
Gallup: az amerikaiak több mint fele ellenzi az afganisztáni csapaterősítést
Az amerikaiak több mint fele ellenzi az afganisztáni csapaterősítést - közölte friss kutatási eredményét csütörtökön a Gallup intézet. A megkérdezettek 51 százaléka úgy foglalt állást, nem volna helyes, ha az elnök újabb katonákat küldene a közép-ázsiai országba, 44 százalékuk szerint meg kellene kezdeni az amerikai katonai jelenlét csökkentését. A válaszolóknak csak 35 százaléka érzi úgy, hogy az elnöknek követnie kellene az Afganisztánban állomásozó amerikai erők főparancsnokának ajánlását, és további, mintegy 40 ezer katonát odavezényelni. A felmérésben részt vevők 7 százaléka kisebb csapaterősítést támogat.
2009.11.12. 18:00
 
 
A Microsoft egymillió Xbox-felhasználót tiltott ki
A Microsoft adatai szerint egymillió Xbox 360-felhasználó Live-hozzáférését tiltotta le a redmondi vállalat illegális szoftverek ellen indított kampányában. A Microsoft azokat a játékosokat vette célba, akik a Forza Motorsport 3 és a Borderlands kalózverzióival játszottak. A bolti megjelenés előtt letöltött, illegális verziókat használó játékosokat internetes hálózati azonosítójuk alapján azonosították és tiltották ki Live internetes szolgáltatásból. A szoftvercég közleménye szerint a tiltás végleges, a pórul járt játékosok csak új konzol és a játék eredeti példányának megvásárlásával állíthatja vissza online profilját, amely a megszállottaknak azért fontos, mert a hálózatban is játszható játékok többek között a neten tárolják az eddig elért eredményeket.
2009.11.12. 17:45
 
 
Az Obama-kormány megbízottjával tárgyal Kóka János, a Nabucco bizottság elnöke
Kóka János, az Országgyűlés Nabucco bizottságának elnöke vasárnap találkozik Richard Morningstar-ral, az Egyesült Államok kormányának eurázsiai energiaügyekkel foglalkozó különmegbízottjával - közölte az SZDSZ országgyűlési képviselőcsoportja csütörtökön. A megbeszélésen áttekintik az ankarai Nabucco-csúcs óta eltelt négy hónap eredményeit, és egyeztetnek a Törökországból Európába szállító gázvezeték építkezése 2011. évi megindításának feltételeiről. Civil vélemények szerint ugyanakkor nem a drága Nabucco-gázvezeték megépítése szolgálja legjobban a magyarországi energiaellátás önállóságát.
2009.11.12. 17:45
 
 
Összekapcsolódott az újabb orosz modul a Nemzetközi Űrállomással
Hozzákapcsolódott a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) csütörtökön az az új orosz modul, amely két nappal ezelőtt startolt a kazahsztáni Bajkonur űrrepülőtérről: a Poiszk (Keresés) névre hallgató úgynevezett kisebb kutatómodullal újabb dokkolóhellyel és űrsétazsilippel, továbbá egy "dolgozószobával" bővül az űrbázis. A modult szállító Progressz teherűrhajó közép-európai idő szerint csütörtökön 16 óra 41 perckor kötött ki az ISS-en, a Zarja (Hajnal) modulnál. A közelítés és a dokkolás automatikus vezérléssel valósult meg.
2009.11.12. 17:45
 
Londoni elemzők lassuló magyar GDP-visszaesést várnak
Érezhetően lassulhatott a magyar gazdaság teljesítményének visszaesési üteme az elmúlt negyedévben - jósolták a harmadik negyedévi előzetes GDP-becslés közzététele előtt londoni felzárkózó piaci elemzők, akik szerint a magyarországi recesszió a második három hónapban elérhette mélypontját. A Cityben konszenzussá kezd válni, hogy a magyar gazdaság jövőre már növekedni fog. Az MTI által előrejelzéseikben szemlézett nagy citybeli házak közül a JP Morgan globális pénzügyi szolgáltató csoport londoni részlege éves összehasonlításban 6,8 százalékos visszaesést jósol a harmadik negyedévre, a második negyedben mért 7,5 százalékos éves GDP-mínusz után.
2009.11.12. 17:00
 
 
A választások elhalasztását javasolja a palesztin választási bizottság
A januárra kitűzött választások későbbre halasztását javasolta csütörtökön a palesztin központi választási bizottság, mert azokat valószínűleg nem lehet megtartani a Hamász ellenőrizte Gázai övezetben - közölte a bizottság elnöke. "Mai ülésünkön úgy döntöttünk, közöljük a választások időpontját kitűző (Mahmúd Abbász) elnökkel, hogy a választások nem tarthatók meg az általa tervezett időpontban" - mondta sajtóértekezletén Hanna Nászir. A palesztin elnök a múlt hónapban január 24-re írta ki az általános választásokat a palesztin területeken. Nászir a Gázai övezetben hatalmon lévő Hamász radikális mozgalmat hibáztatta a javasolt halasztásért, mondván, hogy az iszlamisták nem engedik a szavazás előkészítését.
2009.11.12. 16:45
 
 
MNB: a bankok már nem szigorítják tovább hitelfeltételeiket
A következő féléves időszakban nem szigorítják tovább hitelezési feltételeiket a bankok - ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) októberben végzett hitelezési felméréséből. A harmadik negyedévben a fogyasztási és vállalati hitelezés feltételei tovább szigorodtak, miközben a lakáscélú hitelek feltételei nagyjából változatlanok maradtak - állapította meg az MNB elemzése. A jegybank felmérése arra enged következtetni, hogy a harmadik negyedévben a fogyasztási hitelek iránti kereslet tovább csökkent és a hitelezési feltételek tovább szigorodtak, míg a lakáshiteleknél a kereslet visszaesése volt érzékelhető.
2009.11.12. 16:30
 
 
Stumpf: új társadalmi szerződés kell Magyarországon
Magyarországon új társadalmi szerződésre van szükség, de azt nem a két nagy politikai tábor kötné egymással, hanem a politikai elit a gazdasági és a társadalmi szereplőkkel - mondta egy brüsszeli rendezvényen Stumpf István. A Századvég Alapítvány elnöke, volt kancelláriaminiszter szerint a magyar pártrendszer átalakulóban van: az eddigi kétpólusú helyett hegemonisztikus rendszer jön létre. A jövő tavaszi választásokig a magyar baloldal számára "nincs feltámadás", és bár "a Fidesz önsorsrontó képessége továbbra sem lebecsülendő", mégis "kormányzásra ítéltetett" - vélekedett Stumpf azon a vitafórumon, amelyet a Microsoft brüsszeli székházában tartottak Magyarország versenyképességéről.
2009.11.12. 16:15
 
 
Támogatja az Európai Parlament a nyugat-balkáni vízummentességet
Támogatta az Európai Parlament csütörtökön azt az előterjesztést, hogy a Nyugat-Balkán országait vegyék le a vízumköteles államok listájáról, de egyetértett azzal is, hogy Albániának és Bosznia-Hercegovinának ehhez még több feltételt kell teljesítenie. A témáról a brüsszeli plenáris ülésen folytatott vitában Göncz Kinga (MSZP) úgy vélte, a nyugat-balkáni térség stabilitása elemi európai érdek is: biztonságpolitikai és gazdasági szempontból is fontos. "Tapasztalatból tudjuk, hogy az uniós csatlakozás milyen erőteljes eszköz a biztonság, a stabilitás megőrzésére, a Nyugat-Balkánon is " - mondta a képviselő.
2009.11.12. 16:00
 
 
Tanúként hallgatták meg Gyurcsány Ferencet a Zuschlag-perben
Miniszterségem idején sok százan, köztük Zuschlag János is megkerestek, hogy érveljenek különböző pályázatok támogatása érdekében, de egyedi ügyekben nem voltam fogékony a tárgyalásra - mondta Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, akit tanúként hallgatott ki a bíróság a Zuschlag-per csütörtöki tárgyalási napján. Zuschlag "vehemensen és rámenősen" képviselte a rábízott érdekeket, ami természetes volt az ifjúsági ügyekért dolgozó képviselőtől - mondta Gyurcsány, aki 2003 májusától 2004 szeptemberéig volt miniszter a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium élén.
2009.11.12. 15:45
 
 
Jakab: jelentős és valós veszélyt jelent a H1N1 világjárvány
Jelentős és valós veszélyt jelent az új influenza-világjárvány, és ezt komolyan kell vennie a kormányoknak és a lakosságnak - jelentette ki Jakab Zsuzsanna, az Európai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (ECDC) igazgatója egy budapesti konferencián. Az A(H1N1): Tények című nemzetközi konferencián a szakember elmondta, amely ország rendelkezik oltóanyaggal, ott élni kell ezzel a lehetőséggel, és be kell oltatni a lakosságot. Általánosságban közölte: az egyéb fertőző betegségek növekedése szoros összefüggésben van a rossz oltási hajlandósággal.
2009.11.12. 15:15
 
 
Az MDF önállóan indul a választásokon
Az MDF egységes és készen áll a választásokra, amelyeken önállóan indul - tudatta az ellenzéki párt, miután elnöksége kétnapos munkaértekezletet tartott Debrecenben a választásra való felkészülésről. A közlemény szerint a munkaértekezleten elhangzott, hogy a szakpolitikai kabinetek az utolsó simításokat végzik a párt választási programján; az MDF az egyéni választókerületek négyötödében megtalálta már "minden szempontból felkészült képviselőjelöltjét". Az elnökség közölte: az MDF önállóan indul a választáson, hiszen a jelenlegi politikai palettán egyetlen olyan párt sincs, amellyel érték- és programalapú megállapodást tudna kialakítani.
2009.11.12. 15:00
 
 
Juhász Rolandot nevezte ki csapatkapitánynak Koeman
Juhász Rolandot nevezte ki a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának Erwin Koeman szövetségi kapitány, aki együttesével a szombati, Belgium elleni barátságos mérkőzésre készül Gentben. A hazai szövetség tájékoztatása szerint az Anderlecht védőjét csütörtökön, a délelőtti videózás után véglegesítette a szerepkörben a holland szakember. Juhász a válogatott legutóbbi meccsén, a Dánia elleni vb-selejtezőn még csak "beugró" volt Gera Zoltán elárvult helyére, mostantól azonban hivatalosan is ő a csapatkapitány.
2009.11.12. 14:30
 
 
Elszámolási vita után lőtték fejbe a csomagtartóban talált férfit
Az áldozat maga adta korábban gyilkosának azt a fegyvert, amellyel egy elszámolási vita után fejbelőtték - mondta Bodnár Zsolt dandártábornok, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese a szerdán egy autó csomagtartójában megtalált férfi halálával kapcsolatban tartott sajtótájékoztatóján. A dandártábornok elmondta: a XIV. kerületben szerdán megtalált, hétfőn lelőtt férfi ügyében 20-22 ember számoltattak el még szerda este, és már az első pillanatban látszott, hogy elszámolási vita állhat az ügy hátterében. Mint mondta, a rendőrség felderítette, hogy a 26 éves áldozat sok embernek tartozott jelentős összeggel, összes tartozása 10-20 millió forint lehetett.
2009.11.12. 14:30
 
 
Csak januárban születhet döntés Pars ezüstérméről
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön december 4-5-ről január 25-27-re napolta el a pekingi olimpia férfi kalapácsvető döntőjében történt doppingesetek ügyét, így Pars Krisztián csak ezután veheti át ezüstérmét. A tavalyi játékokról doppingvétség miatt kizárt két fehérorosz kalapácsvető, az eredetileg második Vagyim Gyevjatovszkij és harmadik Ivan Tyihon ügyében eljáró CAS nem indokolta a halasztást. Pars negyedik lett az olimpián. A CAS korábbi jelzése szerint már idén augusztus 26-án végleges döntésnek kellett volna születni az ügyben.
2009.11.12. 14:15
 
 
Csak januárban születhet döntés Pars ezüstérméről
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön december 4-5-ről január 25-27-re napolta el a pekingi olimpia férfi kalapácsvető döntőjében történt doppingesetek ügyét, így Pars Krisztián csak ezután veheti át ezüstérmét. A tavalyi játékokról doppingvétség miatt kizárt két fehérorosz kalapácsvető, az eredetileg második Vagyim Gyevjatovszkij és harmadik Ivan Tyihon ügyében eljáró CAS nem indokolta a halasztást. Pars negyedik lett az olimpián. A CAS korábbi jelzése szerint már idén augusztus 26-án végleges döntésnek kellett volna születni az ügyben.
2009.11.12. 14:00
 
 
Amy Winehouse melleit mutogatta
A botrányairól méltán híres Amy Winehouse, kipakolt mellekkel távozott egy felkapott pubból.
2009.11.12. 13:43
 
 
A fiatalokat fertőzi meg leginkább a H1N1-vírus
Mexikóban, a járvány kitörési helyén gyűjtött adatok elemzése alapján elkészült az eddigi legnagyobb tanulmány, amely igazolja, hogy leginkább a fiatalok fertőződnek meg a H1N1-től, ám a halálozás kockázata az idősebbeknél a legmagasabb. A Lancet brit orvosi szaklap online változatában csütörtökön megjelent tanulmány alátámasztja, hogy a kórokozó nem annyira virulens, mint először feltételezték, ám egyúttal óvatosságra hívja fel a figyelmet, mert nem zárható ki mutálódása egy veszélyesebb variációvá.
2009.11.12. 13:15
 
 
Németh Zsolt: számos pozitív tendencia látható a magyar-román kapcsolatokban
Az energiabiztonság kérdése, az Ukrajnában élő magyar és román kisebbség helyzete, valamint a közelgő romániai elnökválasztás is szóba került a magyar Országgyűlés és a román képviselőház külügyi bizottsági elnökeinek találkozóján - mondta el a megbeszélést követően Németh Zsolt. A Borbély Lászlóval folytatott beszélgetést követő közös sajtótájékoztatón a fideszes politikus hangot adott annak a meglátásának, hogy számos pozitív tendencia mutatkozik a magyar-román kapcsolatokban, amelyeket véleménye szerint magyar részről többpárti konszenzus vesz körül.
2009.11.12. 13:00
 
 
Ausztrália jóváhagyta Zentai kiadatását Magyarországnak
Az ausztrál szövetségi kormány jóváhagyta a háborús bűnnel vádolt Charles Zentai (Zentai Károly) kiadatását Magyarországnak. Brendan O'Connor belügyminiszter közölte: döntése nem jelenti azt, hogy kimondaná Zentai bűnösségét vagy ártatlanságát, hanem azt, hogy Ausztrália teljesíti a nemzetközi jogból fakadó kötelezettségeit. Zentait azzal vádolják a magyar hatóságok, hogy 1944. november 8-án a magyar királyi hadsereg tiszthelyetteseként egy budapesti laktanyában többedmagával megkínozta és meggyilkolta a 18 éves Balázs Pétert, mert a zsidó fiatalember nem viselte a megkülönböztető sárga csillagot.
2009.11.12. 13:00
 
 
Oroszország jövőre több mint 30 atomrakétát állít hadrendbe
Oroszország jövőre több mint 30 ballisztikus atomrakétával és három atommeghajtású tengeralattjáróval szereli föl hadseregét - jelentette be csütörtökön az ország elnöke. A nemzethez intézett éves üzenetében Dmitrij Medvegyev elmondta: 2010-ben az orosz fegyveres erők arzenálja több mint 30 szárazföldi és tengeri telepítésű ballisztikus rakétával, öt Iszkander (Nagy Sándor) típusú rakétarendszerrel, mintegy 300 modern páncélossal, 30 helikopterrel, 28 repülőgéppel, három nukleáris meghajtású tengeralattjáróval, egy korvettel és 11 műholddal fog bővülni.
2009.11.12. 12:45
 
 
Kovácsé, Vajdáé és Kökényé a kajak-kenu Prémium-díj
A kajakos Kovács Katalin és Kökény Roland, valamint a kenus Vajda Attila kapta az MKB Prémium-díjat, amelyet idén első alkalommal vehettek át a sportág legeredményesebb hazai képviselői. A korábban ranglista-, majd árfolyamdíjként ismert elismerést az edzők kategóriájában a többek között Kovácsot is felkészítő Csipes Ferenc érdemelte ki. A díjazottak fejenként 500 ezer forinttal gazdagodtak. A tavaly elhunyt klasszis kenusról, Kolonics Györgyről elnevezett új díjat a szakág két fiatal képviselőjének, Vasbányai Henriknek és Petkó Andrásnak ítélték oda. Ők is a csütörtökön rendezett ünnepség keretében vehették át jutalmukat, amely az emlékérem mellett előbbi versenyző esetében 650 ezer, utóbbiéban pedig 350 ezer forintot is jelentett.
2009.11.12. 12:30
 
 
Államreform és foglalkoztatás-bővítés kell a Fidesz szerint
Az állam reformja, a kamatok csökkentése, a foglalkoztatás növelése áll egyebek mellett a Fidesz gazdaságpolitikájának középpontjába - mondta Matolcsy György, az ellenzéki párt gazdaságpolitikusa, volt gazdasági miniszter Budapesten. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) rendezvényén tartott előadásában Matolcsy György azt mondta: négy reformmal a középpontban jövőre új megállapodást kellene kötni a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), az Európai Unióval és a Világbankkal. A reformok az államot, az adó- és járulékrendszert, a szakképzést érintenék, továbbá az új megállapodásban egy korrupció ellenes intézkedéstervet is rögzítenének.
2009.11.12. 12:30
 
 
Jánosi György: Zuschlag nem kért tőlem támogatást
Miniszterként nem volt felhőtlen a kapcsolatom az MSZP sport és ifjúsági munkacsoportjának a vezetésével; Zuschlag János nem fordult hozzám támogatási kérelemmel - mondta a Zuschlag-perben tanúként kihallgatott Jánosi György, aki 2002 májusától a Medgyessy-kormány első évében ifjúsági és sportminiszter volt. Szerepem formális volt, nem is várható el, hogy több ezer pályázatnál a miniszter bekapcsolódjon az elbírálásba - mondta a egykori miniszter. Hozzátette: csak a végső döntés fázisában látta az anyagokat, miután a közigazgatási államtitkárságon átmentek, és azokat minden esetben jóváhagyta.
2009.11.12. 11:30
 
 
Egy héten két napig ne együnk húst, és véget ér a globális felmelegedés
Egy héten legalább két napig nem kellene húst enni, és ez már elegendő lenne a globális felmelegedés megállításához - állapította meg egy brit kutatás. Az elkötelezett húsevőknek nem kellene teljesen feladniuk étrendjüket, elég lenne, ha áttérnek az ún. flexitáriánus menüre, amelynek lényege, hogy bár leginkább növényi eredetű ételeket fogyasztanak, de néha húst is esznek. A két napi húskihagyással és az adagok csökkentésével azonban hatalmas változásokat lehetne elérni a bolygó megmentéséért. Az átlagos heti európai étrendbe pedig továbbra is beletartozhatna egy kis adag marhasült, egy adag hal és csirke, két sertéskolbász és ugyanannyi tojás, minden nap valamilyen tejtermék vagy sajt.
2009.11.12. 10:45
 
 
Az amputált mell visszanövesztésével próbálkoznak ausztrál kutatók
Forradalmian új kezelés kifejlesztésén dolgoznak ausztrál kutatók, amely lehetővé tenné, hogy a mellrák miatti amputáció után visszanöveszthessék a női emlőket. A melbourne-i Bernard O'Brien Mikrosebészeti Intézet orvosai kialakítottak egy olyan beültethető eszközt, amely a nők saját zsírsejtjeit használja fel, hogy a masztektómiát követően visszanövessze a mellet. "Zsírmasszát tettünk az eszközbe, amely tulajdonképpen egy kamra, és megoldottuk a vérellátását; a zsírmassza a beültetés után kitölti a mellben megüresedett teret, a páciens pedig normálisnak érzi" - magyarázta Phillip Marzella kutatásvezető.
2009.11.12. 10:00
 
 
Várhatóan csak jövőre módosul a KRESZ
Az idén már várhatóan nem kerül a kormány elé a KRESZ módosításáról szóló előterjesztés - írja a Népszabadság csütörtöki számában. A kabinet október közepén tárgyalta a szaktárca anyagát, és mint Lázár János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke a lapnak némi elégedettséggel nyugtázta, visszaküldte azt az előterjesztőnek. A bringások csaknem kéttucatnyi javaslata javarészt bekerült a végső változatba, a legfontosabbak azonban úgy vélte, hogy nem. Ezek közé sorolta, hogy a KRESZ szoros jobbra tartásra kötelezné a biciklistákat, ami Lázár szerint balesetveszélyes.
2009.11.12. 09:15
 
 
30 ezer amerikai katonát küldhet Afganisztánba Obama
Barack Obama amerikai elnök és közeli munkatársai megvitatták szerdán az afganisztáni csapaterősítésre kidolgozott különböző változatokat, és bár döntés nem született, tisztségviselők szerint az elnök legfőbb tanácsadói között teret nyer az a forgatókönyv, amely 30 ezer, vagy ennél valamivel több katona kiküldésével számol. Az elnök elé a The New York Times című lap szerint négy változat került. Az egyik az afganisztáni amerikai erők parancsnoka, Stanley McChrystal tábornok kérésének megfelelően 40 ezer katona kiküldésével számol, egy másik 30 ezer, a harmadik pedig 20-25 ezer katonát vezényelne Afganisztánba. A negyedik verzió nem tartalmaz számokat.
2009.11.12. 09:15
 
 
Tévékre kezdenek hasonlítani az amerikai hírportálok
Az amerikai hírportálok már nem nyomtatott újságokra, hanem egyre inkább televíziókra hasonlítanak; a fő ok a videoreklámok növekvő népszerűsége - állapította meg a The New York Times. A CNN és az ESPN hírtévék honlapja mind több videót vonultat fel, a világhálón böngészők előbb klikkelnek a lejátszás gombra, minthogy olvasnának. A videólejátszó ablakok már a The Wall Street Journal honlapján is a főoldalon láthatók, az üzleti újság honlapja naponta kétszer élő híradással várja látogatóit. A tévésedés mögött üzleti megfontolások húzódnak: miközben a reklámpiac egyéb felületei zsugorodnak, a videós reklámok iránti kereslet rohamosan bővül.
2009.11.12. 08:45
 
 
Sok hal fogyasztásával a szívinfarktus megelőzhető
Elképzelhető, hogy Japánban azért ritkább a szívroham, mint Európában, mert a szigetország lakói gyermekkoruktól kezdve átlagosan naponta legalább tíz deka halat fogyasztanak. A biztató hírt a European Heart Journal legutóbbi száma közölte. A japánok életkilátásai az utóbbi években minden más ország fiaihoz képest az első helyre kerültek. Számítások szerint minden második japán gyerek, aki 2007-ben látta meg a napvilágot, megünnepelheti a 107. születésnapját. A kutatókat főleg az foglalkoztatja, hogy noha a II. világháború óta az eredeti japán étkezés nagymértékben amerikanizálódott, a szívroham vagy az agyi katasztrófa gyakorisága továbbra is alacsony értéken maradt.
2009.11.12. 08:30
 
 
Szépség alapján lehet felkerülni egy társkereső oldalra
A britek a világ legrondább emberei között vannak - derül ki egy társkereső oldalról. A BeautifulPeople.com-ra csak olyanokat vesznek fel, akiket kellően gyönyörűnek talál a zsűri, a honlap tagsága. Utóbbi két napon át mérlegelhet a jelentkező fotója és életrajza alapján, hogy felvételt nyerjen-e. A sikerráta igen alacsony a britek esetében: 8 brit férfiból egy, húsz nőből meg 3 kerül be a "klubba". A svéd férfiak esetében ugyanakkor háromból csaknem kettőt felvesznek, a norvég nők közül pedig négyből hármat. A két nem közül ezek a nációk a legsikeresebbek.
2009.11.12. 08:15
 
 
Pénzért javíthatnak jegyeiken egy amerikai középiskola diákjai
Egy észak-karolinai középiskola a szülői testület javaslatára tesztpontokat ad el diákjainak, hogy pénzt gyűjtsön. A diákok húsz dollárért összesen húsz pontot vásárolhatnak meg, így 10-10 ponttal növelhetik az általuk kiválasztott két tantárgy tesztjében elért eredményüket. A többletpontok arra elegendők, hogy egy osztályzattal javítsák a minősítést, így például bukásból elégségesre billenthetik a nebuló teljesítményét. Az iskola igazgatónője nem tart attól, hogy a pontvásár jelentősen megváltoztatná a diákok előmenetelét. Az állami szakfelügyelet illetékesei azonban úgy vélik, a "pénzért osztályzatot" eljárás rossz példát mutat a gyerekeknek.
2009.11.12. 08:15
 
 
Obama megkoszorúzta az ismeretlen katona sírját a Veteránok Napján
Barack Obama amerikai elnök megkoszorúzta az ismeretlen katona sírját szerdán, a Veteránok Napján az Arlingtoni Nemzeti Sírkertben. Az elnök mellett a megemlékezésen részt vett a first lady, Michelle Obama, valamint Joe Biden alelnök és felesége is. Obama arról beszélt az összes haderőnemet képviselő háborús veteránok előtt, hogy kormánya nem fog megfeledkezni Amerika védelmezőiről. Kifejtette, hogy a veteránoknak egyebek mellett jobb egészségügyi ellátást kell biztosítani. Úgy fogalmazott, nincs olyan tiszteletadás vagy emlékünnepség, amely igazán ki tudná fejezni azt a hatalmas szolgálatot és áldozatot, amelyet a veteránok, az elesettek és családjuk hoztak hazájuk érdekében.
2009.11.11. 22:15
 
 
WHO: nagyon jó minősítést kapott a H1N1 vírus elleni magyar vakcina
Nagyon jó minősítést kapott a H1N1 vírus elleni magyar védőoltás az Egészségügyi Világszervezet (WHO) londoni laboratóriumában - közölte a világszervezet magyarországi irodája szerdán. A magyar oltóanyag, mivel teljes vírusból készül, kiváltja azt az immunválaszt, amelyet a természetes immunitás adna egy, a H1N1-fertőzésen átesett emberben, és egy dózis elegendő a megfelelő immunválasz kiváltásához - tartalmazza az irodavezető közleménye. Pusztai Zsófia hozzátette: az eddigi klinikai tapasztalatok azt igazolják, hogy a magyar vakcina hatásos, biztonságosnak tekinthető, minden korosztálynak beadható 12 hónapos kortól, és nem okoz több mellékhatást, mint a szezonális influenzaoltás.
2009.11.11. 21:15
 
 
Ligakupa: Nyíregyházán nyert a Ferencváros
A Ferencváros egygólos hátrányból fordítva, szoros mérkőzésen győzött szerdán a házigazda Nyíregyháza ellen a labdarúgó Ligakupa nyolcadik fordulójában. A hazaiaknál a próbajátékon bemutatkozó francia-algériai Fouad Bouguerra szerezte az együttes mindhárom találatát. Ligakupa, 8. forduló: A csoport: Nyíregyháza Spartacus-Ferencváros 3-4 (3-2).
2009.11.11. 20:30
 
 
Lendvai: az MSZP-nek 2010 után nemcsak a baloldalt kell képviselnie
Lendvai Ildikó szerint az MSZP-nek a 2010-es választás után biztosan nem csak a magyar baloldalt kell képviselnie. Az MSZP elnöke szerdán Budapesten fontosnak nevezte a jelenleg "befagyott" társadalmi mobilitás "felolvasztását" is. Az MSZP választási programalkotását segítő, Magyarország helye a világban konferenciasorozat A XXI. század kihívásai, baloldali válaszok című tanácskozásán a politikus azt mondta: a szocialista pártnak azt is meg kell mondania, mit gondol a demokrácia jövőjéről a magyar demokratikus közvélemény, és ez már többet jelent, mint egy bal- és jobboldali választóvonal egyik oldalán elhelyezni az MSZP-t.
2009.11.11. 20:30
 
 
Párizsi tenisztorna: Nadal bejutott a nyolcaddöntőbe
Rafael Nadal öt meccslabdát hárítva jutott be szerdán a nyolcaddöntőbe a 2,75 millió euró összdíjazású párizsi fedettpályás férfi tenisztornán. A gyenge napot kifogó spanyol sztár - aki május óta nem nyert versenyt - 3 óra 15 perces csatában verte honfitársát, a combizomgörcsétől a hajrában már lépni sem tudó Nicolas Almagrót. Eredmények: 2. forduló (a 16 közé jutásért): Nadal (spanyol, 2.)-Almagro (spanyol) 3:6, 7:6 (7-2), 7:5, Gonzalez (chilei, 10.)-Isner (amerikai) 7:5, 7:6 (7-3), Robredo (spanyol, 14.)-Berdych (cseh) 6:4, 6:4.
2009.11.11. 20:00
 
 
Harminc éven belül kihalhatnak a koalák
Harminc éven belül kihalhatnak a koalák Ausztráliában - figyelmeztetnek a természetvédők, akik már jó ideje a veszélyeztetett fajok közé soroltatnák a kontinens védjegyeként ismert erszényeseket. Az Ausztrál Koala Alapítvány legújabb felmérése szerint a nap legnagyobb részét alvással töltő állatok száma szinte a felére csökkent az elmúlt hat év során. A populáció csökkenésének okát a globális felmelegedés mellett a különböző betegségek és a területfejlesztések jelentik. A tanulmány adatai alapján míg 2003-ban nagyjából 100 ezer koala élt az ausztrál szárazföldön, addig számuk mára körülbelül 43-80 ezer közöttire csökkent - nyilatkozta a helyi rádiónak Deborah Tabart, az Alapítvány vezetője.
2009.11.11. 19:45
 
 
November 16-ig lehet fizetni a papír kétszázasokkal
Kevesebb mint egy hétig, november 16-áig lehet még fizetni a papír kétszázasokkal - közölte a kormányszóvivő a szerdai tájékoztatón. Szollár Domokos elmondta: a papír kétszázasokat a Magyar Nemzeti Banknál, a postán és egyes bankfiókokban viszont még húsz éven át, egészen 2029. november 16-áig lehet beváltani. Emlékeztetett arra, a papírpénz bevonására azért volt szükség, mert a gyakori használat miatt hamar tönkrement, pótlása pedig sokba került. Ezt a problémát küszöböli ki a jóval tartósabb fém kétszázas kibocsátása, amellyel az ország jelentős költségmegtakarítást ér el - tette hozzá.
2009.11.11. 19:15
 
 
Nőtt az influenza halálos áldozatainak száma Ukrajnában
Száznyolcvankilencen haltak meg influenzában és felső légúti megbetegedésekben Ukrajnában, ahol az elnök és a kormányfő egymást vádolta szerdán a válság rossz kezelésével. Mintegy 80 H1N1-fertőzést találtak, ebből 17 volt halálos kimenetelű - közölték az egészségügyi minisztérium illetékesei. Október vége óta több mint 1,12 millió ukrán betegedett meg a tárca adatai szerint. Kedden a minisztérium még 1,03 millió betegről és 174 halottról számolt be.
2009.11.11. 19:15
 
Átláthatóbb lett három nagy állami cég működése
Átláthatóbb lett három nagy állami társaság, a Magyar Villamos Művek Zrt, a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. és az Állami Autópálya Kezelő Zrt. működése az elmúlt két év alatt végrehajtott racionalizálási programjaiknak köszönhetően - állapította meg a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) szerdai ülésén, amelyen áttekintette és elfogadta a programok eredményeit. Az NVT szerdai közleményéből kiderül: a programok célja az volt, hogy a tőzsdeképesség szigorú feltételrendszerének meg tudjanak felelni a társaságok. A Nemzeti Vagyontanács ugyanakkor leszögezte, hogy a társaságok tőzsdei bevezetése nem időszerű és az NVT terveiben nem szerepel.
2009.11.11. 19:00
 
 
U21-es Eb-selejtező: sajtónyilvános edzés volt Telkiben
A hőemelkedése miatt pihenő Gosztonyi Andráson kívül az olaszok elleni U21-es labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő olimpiai válogatott valamennyi tagja részt vett a szerda délutáni sajtónyilvános edzésen Telkiben. A magyar csapat a pénteken 16 órakor kezdődő győri mérkőzés előtt a csoport második helyén áll, két ponttal megelőzve a harmadik, s ugyancsak negyedik selejtezőjére készülő olasz együttest. Egervári Sándor csütörtökön a tervek szerint két edzést tart, a péntek délelőtti programban taktikai értekezlet szerepel, majd az ebéd után indul a csapat Győrbe.
2009.11.11. 18:45
 
 
VinoFem Sopronban
A Bor női arca címmel hatodik alkalommal rendezték meg az Európai Női Borbíráló versenyt szerdán Sopronban. A szakértő hölgyek a Sajgó pincészetből való 2001-es évjáratú tokaji aszút értékelték legjobbnak, így ez a bor nyerte el a champion címet. Rigler Zsolt szervező elmondta: a rendezvény ötletgazdája Szlovák Gabriella, a Szent László Borlovagrend kancellárja. A Borlovagrend és a soproni Bormarketing Műhely Nonprofit Kft. által meghirdetett versenyre százötvennél több bort neveztek Magyarországon kívül Ausztriából, Romániából, Csehországból, Németországból, Szlovákiából és Szerbiából.
2009.11.11. 18:30
 
 
Őrizetbe vették az EMFESZ vezérigazgatóját
Házkutatást tartottak az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi Kft.-nél a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNYI) munkatársai a cég eladásával kapcsolatban, az ügyfelek gázellátását ez nem érinti - közölte az EMFESZ szerdán. A NNYI tájékoztatása szerint a házkutatást követően különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárás alá vonták és őrizetbe vették Góczi Istvánt, az EMFESZ vezérigazgatóját. Az NNYI még május 25-én rendelt el ismeretlen tettes ellen nyomozást különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt, a liberalizált magyar gázpiac egyik legnagyobb szereplője, az EMFESZ tulajdonosváltásával kapcsolatban.
2009.11.11. 18:15
 
 
A PM 4,3 százalékos éves átlagos inflációt vár 2009-re
A Pénzügyminisztérium (PM) továbbra is a GDP 3,8 százalékát kitevő pénzforgalmi államháztartási hiányt vár önkormányzatok nélkül az év egészében - mondta Katona Tamás, a tárca államtitkára szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. A költségvetési szervek fegyelmezett gazdálkodása nyomán elérhető a 3,8 százalékos hiány - mondta. Katona Tamás szerint a bevételek tarthatók, a kiadási előirányzatot fenntartják. Az államtitkár elmondta: korábbi prognózisuknál azonban 2 százalékponttal alacsonyabb, 4,3 százalékos éves átlagos inflációt várnak 2009-re.
2009.11.11. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927[1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista