2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Három újabb haláleset történt a H1N1 miatt
Újabb három halálesetet hoz összefüggésbe a H1N1 influenzavírussal az ÁNTSZ; a karcagi kórházban elhunyt 18 éves, fogyatékos fiú, valamint két, a Baranya Megyei Kórházban életét vesztett - 83, illetve 52 éves - férfi esetében áll fenn a gyanú. A Kisalföld hétfői száma szerint válságos az állapota annak a kismamának, aki az új influenza gyanújával szombaton került a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba, és másnap az intenzív osztályra helyezték. A két, a budapesti Semmelweis Egyetemen kezelt kismama egyikének állapota válságosra fordult, mert a vírus megtámadta a szívét és a veséjét.
2009.11.30. 22:00
 
 
Leszavazták a kormányt a MÁV átalakítása ügyében
Leszavazta a parlament a kormány által támogatott sort az az úgynevezett közlekedési tárgyú törvényekhez benyújtott módosító indítványokról szóló szavazáskor; a jogszabály a MÁV átalakításához adna törvényi felhatalmazást. A képviselők 182 igen, 172 nem, illetve 18 tartózkodás mellett utasították el a kabinet által támogatott javaslatokat. A fideszes és KDNP-s politikusok mellett 6 szocialista és 10 független képviselő szavazott nemmel, míg 17 szabad demokrata és egy független honatya tartózkodott. A kormánypárti oldalról Csákabonyi Balázs, Hárs Gábor, Káli Sándor, Simon Gábor, valamint Szili Katalin és Zatykó János szavazott a kabinettel szemben.
2009.11.30. 21:45
 
 
Csak hónapok múlva lehet vádemelés Michael Jackson ügyében
Tovább húzódik a nyomozás Michael Jackson gyógyszer túladagolás miatt bekövetkezett halálának ügyében, és csak hónapok múlva kerülhet sor vádemelésre - értesült a Los Angeles Times. A rendőrség és az ügyészség orvosi szakértőket, tanácsadókat vont be a hatalmas mennyiségű bizonyíték átvizsgálására - írta hétfői számában a napilap meg nem nevezett rendőrségi forrásra hivatkozva. Esetleges vádemelésre inkább hónapok, semmint hetek múlva kerülhet sor - közölte a forrás. A rendőrségi nyomozás középpontjában Jackson június 25-én váratlanul bekövetkezett halála óta az énekes magánorvosa, Conrad Murray áll.
2009.11.30. 21:30
 
 
Fekete péntek: több volt a vásárló, de kevesebb az átlagos költés
Többen vásároltak az év végi vásárlási szezon nyitányát jelentő fekete pénteken és az azt követő hétvégén az Egyesült Államokban, de az egy főre eső átlagos költés kisebb volt, mint tavaly. Az Országos Kiskereskedelmi Szövetség (NRF) adatai szerint 195 millióan látogattak el az üzletekbe és a weboldalakra a tavalyi 172 millió után. Az átlagos költés azonban 372 dollárról 343 dollárra csökkent. A kiskereskedelmi összforgalom 41,2 milliárd dollár volt, hajszálnyival több a tavalyi 41 milliárdnál.
2009.11.30. 20:30
 
 
Január végén megjelenik dvd-n a Michael Jackson film
Január 26-án jelenik meg dvd-lemezen és Blu-Ray változatban is a Michael Jackson koncertpróbáit megörökítő "This is it" című dokumentumfilm. Az október 28-i bemutatót követően a dokumentumfilm 71 millió dollárt (13 milliárd forint) hozott az észak-amerikai jegyirodák kasszájába, és persze rögtön megindultak a találgatások arról, hogy a produkciót jegyző Sony filmstúdió mikor rukkol elő a dvd-változattal. Sokan azt gondolták, hogy még a karácsonyi vásárlási-láz előtt piacra dobják majd a filmet.
2009.11.30. 20:30
 
 
Bajnai: siker a jövő évi költségvetés elfogadása
Bajnai Gordon szerint Magyarország számára siker a jövő évi költségvetés elfogadása. A miniszterelnök a szavazási utáni sajtótájékoztatón ezt úgy indokolta: a döntés a pecsét azon, hogy az ország a világgazdasági válság közepén is biztonságban van. Szavai szerint a költségvetés a biztonságról, a stabilitásról szól. A miniszterelnök megköszönte az emberek megértését, a szocialisták és a szabad demokraták támogatását, valamint külön kiemelte Oszkó Péter pénzügyminiszter szerepét a költségvetés elfogadásában.
2009.11.30. 20:30
 
 
Nagy-Britannia további 500 katonát küld Afganisztánba
Nagy-Britannia további ötszáz katonát vezényel Afganisztánba december elején - jelentette be Gordon Brown brit miniszterelnök hétfőn a parlament alsóházában. Az újabb egységeket a dél-afganisztáni Hilmend tartományban vetik be. Brown közlése szerint az újabb ötszáz katonával tízezer fölé emelkedik az Afganisztánban állomásozó brit katonai erő létszáma, beleszámítva a kommandósokat és a logisztikai egységeket is. A brit kormányfő utalt arra, hogy az Egyesült Államokon és Nagy-Britannián kívül a nemzetközi koalíció nyolc tagja szándékozik újabb csapatokat küldeni Afganisztánba, összességében mintegy ötezer főt.
2009.11.30. 20:30
 
 
Foci: Aczél Zoltán távozik Diósgyőrből
Távozik posztjáról Aczél Zoltán, a labdarúgó Soproni Ligában 15. helyen álló Diósgyőr vezetőedzője. A klub hivatalos honlapja arról számolt be, hogy a szakember december 31-én lejáró szerződését még kitölti, de januárban új edző veszi át a csapatot. A Soproni Liga őszi idényében a Diósgyőr három mérkőzésen győzött, háromszor ért el döntetlent és kilenc alkalommal szenvedett vereséget, így 12 pontjával az utolsó előtti, azaz a 15. helyen áll.
2009.11.30. 20:15
 
 
Nagyobb károk nélkül fejeződött be a hurrikánok évada
Kivételesen nyugodt hurrikán-évad ért véget hivatalosan hétfőn az észak-atlanti térségben; az idén a nagy viharok megkímélték a Karib-tenger és az Egyesült Államok partvidékét. Összesen kilenc trópusi vihar alakult ki június elseje óta, és közülük csak három erősödött meg annyira, hogy elérje a hurrikán fokozatot: a Bill, a Fred és az Ida. Kettő ezek közül azonban a négyes - majdnem a legerősebb - kategóriát is elérte a Saffir-Simpson-skálán, ami azt jelenti, hogy a forgószél sebessége egy időre túllépte a 178 kilométert óránként.
2009.11.30. 20:15
 
 
Stockholmnak csak 17 óra napsütés jutott novemberben
Mindössze 17 óra napsütés jutott Stockholmnak novemberben - közölték helyi meteorológusok hétfőn. Az egész hónapra jutó 17 óra napi átlagban mindössze 35 percet jelent, 2000 óta nem volt ilyen napsütésszegény november a svéd fővárosban. Az ezredforduló évének 11. hónapjában mindössze 8 órát sütött a nap. A messzi északon fekvő Stockholm lakosai novemberben általában 54 órányi napsütésnek örvendhetnek, a fennmaradó időben a Napot felhők, pára vagy éppen köd takarja el, átadva a helyet a borús ősznek.
2009.11.30. 19:45
 
 
Aranylabda: Messi a legnagyobb esélyes
Várhatóan keddre virradóra hozzák nyilvánosságra, hogy melyik játékos nyeri el a France Football magazin által létrehozott Aranylabdát, a futballvilág legnagyobb egyéni elismerését, a szakemberek többsége azonban már biztosra veszi, hogy Lionel Messi, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona argentin támadója a győztes. A 22 éves labdarúgó az elmúlt szezonban mindent megnyert a katalán alakulattal, a BL-elsőség mellett ugyanis a bajnoki címet és a Király Kupát is elhódította. A dobogó bármelyik fokán ott lehet a tavalyi győztes portugál Cristiano Ronaldo, valamint a svéd Zlatan Ibrahimovic is.
2009.11.30. 19:30
 
 
Visszavettek 500 millió forintot az M60-as autópályától
Az előző héten megszavazott 1 milliárd forinttal ellentétben jövőre 500 millió forint jut az M60-as autópálya tervezésére, az átcsoportosítással az M44-es, Kecskemétet Békéscsabával összekötő autópálya előkészítésére pedig 3 milliárd forint jut. Az Országgyűlés hétfőn megszavazta azt a szocialista, a 2010-es költségvetéshez benyújtott zárószavazás előtti módosító indítványt, amely újrarendezte a múlt hétfői MSZP-s kiszavazást. A képviselők 222 igen, 152 nem szavazattal, és 5 tartózkodással döntöttek az autópálya-támogatásokról.
2009.11.30. 19:00
 
 
Chelsea Clinton férjhez megy
Megkérték Bill Clinton korábbi amerikai elnök és Hillary Clinton jelenlegi külügyminiszter lányának, Chelsea Clintonnak a kezét - erősítette meg a hírt Bill Clinton szóvivője hétfőn. Marc Mezvinsky befektetési bankár a hálaadásnapi ünnepi hétvégén kérte meg a 29 éves Clinton-lány kezét, az örömteli hírről e-mailt küldtek a barátoknak - közölte Matt McKenna. A vőlegény szülei szintén politikusok, mindketten kongresszusi képviselőként szolgáltak. A fiatal pár esküvőjét sokan már tavaly nyárra várták, de az akkori híresztelések túl korainak bizonyultak.
2009.11.30. 18:45
 
 
Obama döntött az Afganisztán-stratégiájáról
Barack Obama amerikai elnök döntött Afganisztán-stratégiájáról; elhatározásáról értesítette a legfőbb szövetségeseket - közölte Robert Gibbs elnöki szóvivő hétfőn. Obama vasárnap éjszaka még egy utolsó, soron kívüli nemzetbiztonsági tanácskozást tartott a Fehér Házban, ahol mások mellett Robert Gates védelmi miniszter és James Jones nemzetbiztonsági főtanácsadó jelenlétében kifejtette, milyen döntést hozott. Tájékoztatta az ázsiai országban állomásozó amerikai csapatok főparancsnokát és a kabuli amerikai nagykövetet is. Obama kedd este, fő műsoridőben, a West Point katonai akadémián, országos televíziós beszédben jelenti be, hogyan döntött az afganisztáni háborús stratégiáról.
2009.11.30. 18:45
 
Forma-1: Ifjú brit pilótát tesztel a McLaren
Egy ifjú brit pilótát próbál ki ezen a héten a jerezi pályán a Forma-1-es McLaren-istálló. A spanyolországi teszten Oliver Turvey képességeit vizsgálja a wokingi csapat. A 22 esztendős Turvey eddig a brit Forma-3-as, illetve a GP2-sorozatban vitézkedett. A McLaren két - szigetországi - pilótája az idei világbajnok Jenson Button és a tavalyi első Lewis Hamilton lesz.
2009.11.30. 18:30
 
 
Jóváhagyták az EU-tagországok a nyugat-balkáni vízummentességet
Jóváhagyták az Európai Unió tagországainak belügyminiszterei hétfőn azt a rendeletmódosítást, amely lehetővé teszi, hogy Szerbia, Macedónia és Montenegró állampolgárai vízummentesen léphessenek az EU területére. A módosítás december 19-től lép hatályba, tehát a mentesség már a karácsonyi ünnepekre lehetővé válik az érintett államok lakói számára. A három érintett ország polgárai legfeljebb 90 napig tartózkodhatnak uniós országokban vízum nélkül. Korábbi közlések alapján azt is tudni lehet, hogy a vízummentesség csak a szerbiai lakóhellyel rendelkező szerbekre vonatkozik majd, a Koszovóban élőkre nem.
2009.11.30. 18:15
 
 
Ismét napirendre kerülhet a zöld adóforma az EU-ban
A jövő év elején hivatalba lépő új Európai Bizottság első lépései közé tartozhat az Európai Unió energiaadózási jogszabályának felülvizsgálata, amelyet Brüsszel korábban az ír népszavazás és a nemzetközi gazdasági válság miatt tett félre - jelentette be Kovács László adóügyi és vámuniós biztos egy nemzetközi tanácskozáson, hétfőn Brüsszelben. Az adózás szerepe egy zöldebb gazdaságért című konferencián - közel 500 szakértő és más résztvevő előtt - a magyar biztos kiemelte: az éghajlatváltozás a legkomolyabb közép- és hosszú távú kihívás, amely az emberiség jövőjét fenyegeti.
2009.11.30. 18:15
 
 
Politikai értelemben megszűnt az SZDSZ frakció
Az SZDSZ frakciója hétfőn politikai értelemben megszűnt - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Retkes Attila. A párt elnöke a Parlament épülete előtt azt mondta, hogy az SZDSZ-nek és a párt egyetlen testületének sincs hatása közjogilag a parlamenti képviselőcsoportra. Hozzátette: "politikai értelemben azonban az az SZDSZ frakció, amely évek óta lehetetlenné tette a hiteles mértékadó, liberális politika megvalósítását, a mai napon beteljesíti ezt a dicstelen küldetését azzal, hogy a 2010. évi egyébként elfogadhatatlan költségvetést többségében megszavazza."
2009.11.30. 18:00
 
 
Kedd éjfélig még felmondható a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
Nem november utolsó, hanem december első napjának utolsó percéig mondható fel a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb), hívja fel az érintettek figyelmét több internetes alkusz cég is. A kgfb-t ugyanúgy lehet felmondani, mint a többi biztosítást: az évfordulót megelőző 30. nap vége a határidő. Miután december 31 napos, a kgfb forduló napja pedig az év utolsó napja, így lesz a felmondás végső ideje december 1. A meglévő biztosítást tehát kedd éjfélig lehet felmondani, de a felmondásnak addig meg is kell érkeznie a biztosítóhoz. Az internetes alkuszok ezért korábbi időpontot adnak meg a felmondásra ügyfeleiknek azért, hogy még továbbítani tudják azokat a biztosítóknak.
2009.11.30. 17:45
 
 
Újabb két haláleset történt az új vírus miatt
Újabb két haláleset történt, amely összefüggésbe hozható az új vírussal - közölte az ÁNTSZ hétfőn az MTI-vel. A sajtóosztály tájékoztatása szerint mindkét beteg a Baranya Megyei Kórházban halt meg. A közlés szerint egyikük egy 83 éves férfi, ő november 25-én halt meg, a másik egy 52 éves férfi, aki már az új influenza fertőzésével került kórházba. Az MTI úgy tudja, ő ma vesztette életét.
2009.11.30. 17:30
 
A Fidesz-KDNP nem szavazza meg a költségvetést
Nemmel szavaz a Fidesz és a KDNP képviselőcsoportja a 2010-es költségvetésre hétfőn az Országgyűlésben - közölte Varga Mihály, a Fidesz alelnöke sajtótájékoztatón, a Parlamentben. A politikus véleménye szerint a benyújtás óta eltelt időben a büdzsé érdemben nem változott meg, ugyanolyan rossz a magyar gazdaságnak, Magyarországnak, az itt élő embereknek, mint amilyen a beterjesztés pillanatában volt. Varga Mihály kifejtette, az ellenzéknek "váratlan támogatói" is lettek ebben a kérdésben.
2009.11.30. 17:00
 
 
Új vírus: válságosra fordult az egyik kismama állapota
A budapesti Semmelweis Egyetemen kezelt egyik kismama állapota válságosra fordult, mert a vírus megtámadta a szívét és a veséjét - tájékoztatta az egyetem aneszteziológiai és intenzív terápiás klinikájának igazgatója hétfőn. Gál János főorvos elmondta, a hathónapos várandós nőt reggel lekapcsolták az oxigenizátorról (arról a készülékkel, amelynek segítségével a vért kivezetik a szervezetből, és oxigénnel dúsítva juttatják vissza), mert a tüdeje már anélkül is képes volt elég oxigént felvenni, és géppel tudják lélegeztetni. Állapota azért fordult válságosra, mert a vírus több szervét is megtámadt.
2009.11.30. 17:00
 
 
Új vírus: engedélyezett az EU két, egydózisos védőoltást
Jóváhagyta az Európai Bizottság két, uniós szinten már engedélyezett, új vírus elleni vakcina olyan változatát, amely az eddigi kettő helyett egyszeri oltással biztosít védelmet az influenzajárvány ellen. Az összes uniós országra kiterjedő használatra eddig három szérumot engedélyezett az EU az új vírus ellen - a Focetria, a Pandemrix és a Celvapan nevűeket - de mindegyikkel kétszer kellett oltani a hatékony védelem érdekében. Most a Focetria és a Pandemrix olyan változatait hagyták jóvá, amelyek egyszeri dózisban is elegendő védelmet biztosítanak, legalábbis a felnőtt lakosságnak. A kisgyermekeket és az időseket továbbra is két adaggal javasolják oltani.
2009.11.30. 17:00
 
 
Ismét lekerült a napirendről a népszámlálási törvény zárószavazása
Az MSZP kérésére hétfőn - a múlt héten történtekhez hasonlóan - ismét lekerült az Országgyűlés napirendjéről a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött, a 2011. évi népszámlálásról szóló előterjesztés zárószavazása. A szocialisták a kérést azzal magyarázták, hogy még nem dőlt el: a fogyatékosságról a népszámlálás keretein belül vagy más módon készítenek felmérést. Az Országgyűlés 354 igen, 4 ellenszavazattal és 1 tartózkodással fogadta el az MSZP javaslatát.
2009.11.30. 16:45
 
 
Nobel-békedíjra szeretnék jelölni Fidel Castrót
Aláírásgyűjtés folyik az interneten annak érdekében, hogy Nobel-békedíjra jelöljék Fidel Castro volt kubai elnököt - közölték hétfőn a szervezők. A gyűjtést Argentínában kezdte meg "állampolgárok egy csoportja", amely kulturális, társadalmi, egyetemi, emberi jogi és politikai csoportok támogatását szeretné megnyerni a kezdeményezéshez. A kitüntetést szerintük Fidel Castro azzal a sikerrel érdemelte ki, amelyet Kuba az oktatás és az egészségügy területén elért az ő elnöksége alatt.
2009.11.30. 16:30
 
 
Kilép az SZDSZ-ből Gulyás József
Nem tagadja meg az SZDSZ-t azzal, hogy kilép a pártból és a parlamenti frakcióból is távozik - jelentette kiGulyás József újságíróknak hétfőn Budapesten. A politikus azt mondta: nekem ez egy személyes ügyem, 21 évem van az SZDSZ-ben, és nem kívánom az SZDSZ-t megtagadni. A döntésemet meghoztam, az okok és indokok a közleményemben benne vannak - tette hozzá. Gulyás József az MTI-nek hétfőn délelőtt küldött közleményében úgy fogalmazott, az SZDSZ idén nyáron elkezdett megújulása nem csak erőtlen, de iránya több ponton hibás, és úgy értékeli, hogy a párt politikája "leginkább értelmezhetetlennek nevezhető".
2009.11.30. 16:00
 
 
Több mint 576 millió forintot ér a legdrágább iPhone
A világ legdrágább iPhone készüléke 576,4 millió forintnak megfelelő összeget ér, elkészítéséhez pedig 271 gramm aranyat használtak fel. A 3GS Supreme sorozat darabja 22 karátos arannyal van befuttatva, az előlapot pedig 136 makulátlan gyémánt díszíti, ezek értéke 68 karátot tesz ki. A telefon navigáló gombja maga is gyémánt, a különleges darab több mint hétkarátos. A készülék hátoldalán látható Apple logót további 53 drágakő formázza. A gyémánttelefonnak bizony gazdája is lesz, Stuart Hughes tervező egy nevének elhallgatását kérő ausztrál üzletember megrendelésére készítette az egyedülálló díszítést.
2009.11.30. 15:45
 
 
Budapest 2012-ben gyorskorcsolya Eb-t rendezhet
A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) elfogadta a magyar szövetség (MOKSZ) pályázatát a 2012-es gyorskorcsolya Európa-bajnokság megrendezésére. Erről a MOKSZ tájékoztatta hétfőn az MTI-t. A szövetség illetékese elmondta, hogy a rendezéshez ezt a döntést a jövő júliusi, barcelonai kongresszuson véglegesíti az ISU, a rangos eseményre pedig a MOKSZ tervei szerint a felújított városligeti jégpályán kerülhet majd sor.
2009.11.30. 15:45
 
 
Bajnai: a kormány programja biztonságot teremtett
A kormány által elindított program egyszerre hozta biztonságosabb helyzetbe Magyarországot, a családokat, teremtette meg a jövőben növekedés és munkahelyteremtés alapját, és kezdte el csökkenteni a legszegényebb rétegek kiszolgáltatottságát - mondta Bajnai Gordon hétfőn a parlamentben napirend előtt, a frakciók képviselőinek szavaira reagálva. A miniszterelnök szerint a Fidesz kormányzati tevékenységgel kapcsolatos kommunikációs stratégiája cinikus. Bajnai Gordon a Fideszhez szólva azt mondta, ha az ellenzéki pártnak fontos az euró bevezetése, akkor ahhoz 3 százalékos költségvetési hányt kell tartani.
2009.11.30. 15:45
 
 
Fogyókúra helyett a fűző az új őrület
Jócskán fellendült a kereslet a fehérneműboltok fogyókúra helyett kínált újdonságai, a diszkréten alakformáló női, sőt az utóbbi időben már a férfi "fűzők" iránt is. Hiszen ki ne akarná a legjobb formáját mutatni a karácsonyi ünnepek alatt? Az eltűntetni kívánt zsírpárnákat ügyesen leszorító alsóneműk minden márkában kaphatók a nagyobb üzletekben, és az eladások alapján lassacskán bizton tekinthetők a fehérneműbiznisz húzóágazatának. Nem csoda, hogy az ipar fejlesztői már a férfiakat is megcélozták a rafináltan karcsúsító ruhadarabokkal.
2009.11.30. 15:30
 
 
Keddre ismét összehívják a nemzetbiztonsági bizottságot az Omninvest-ügyben
Nem kapott érdemi információt az Omninvest hátteréről az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága a Nemzetbiztonsági Hivataltól (NBH), ezért kedden a főigazgatótól kérnek tájékoztatást - mondta Simicskó István (KDNP), a bizottság elnöke a hétfői, több mint egyórás zárt ülést követően újságíróknak Budapesten. Simicskó István emlékeztetett arra: azért hívta össze a bizottságot, hogy a képviselők tájékoztatást kaphassanak arról, a kormány milyen nemzetbiztonsági eszközöket vett igénybe a H1N1 vírus elleni oltóanyagot gyártó cég hátterének megismerésére, és szeretnék, ha a közvélemény elé kerülne, kik állnak a cég mögött és kikhez kerül az oltóanyagokért befolyt pénz.
2009.11.30. 14:30
 
Létrejöhet a rádiófrekvencia-pályázatot vizsgáló bizottság
Egyhangú szavazással általános parlamenti vitára alkalmasnak találta a Sláger és a Danubius rádiók frekvenciájára kiírt pályázat körülményeit vizsgáló bizottság létrehozásáról szóló javaslatot az Országgyűlés alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottsága hétfőn Budapesten. A bizottság ülésén a javaslatot október 28-án beterjesztő Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője azt mondta, "az évtized legkomolyabb korrupciós botránya vagy annak lehetősége bontakozik ki a szemünk előtt", amikor felmerül: az MSZP és a Fidesz pénzügyi-gazdasági háttéremberei megállapodtak egymással annak érdekében, hogy az egyik frekvenciát a bal-, a másikat a jobboldali párt által támogatott pályázók szerezhessék meg.
2009.11.30. 14:30
 
 
A pártvezetés szerint megszűnt az SZDSZ parlamenti frakciója
Az SZDSZ pártvezetése szerint hétfőn megszűnt a párt parlamenti frakciója. Az SZDSZ hétfői, az MTI-hez is eljuttatott közleményében, amelyet Retkes Attila elnök mellett megyei elnökök és ügyvivők írtak alá, felhívják a figyelmet arra: az SZDSZ parlamenti képviselőcsoportjának többsége várhatóan megszavazza a 2010. évi költségvetést, ami ellentétes a párt álláspontjával. Emlékeztetnek arra, hogy ezt az álláspontot az elmúlt hetekben az ügyvivői testület, majd a párt országos tanácsa is megerősítette. A közleményben kitérnek arra, hogy sajnálattal és megértéssel veszik tudomásul, hogy Gulyás József kilép a pártból és frakcióból. A képviselőnek köszönetet mondtak a két évtizedes politizálásáért, de visszavárják az SZDSZ-be.
2009.11.30. 14:30
 
 
A pécsi lövöldözés áldozataira emlékeztek a pécsi egyetemen
Egy perces néma felállással emlékeztek a múlt hét csütörtöki lövöldözés áldozataira a Pécsi Tudományegyetemen hétfőn. A hallgatói önkormányzat felhívására a diákok és az egyetem dolgozói valamivel dél előtt egy percre az intézmény minden karán félbeszakították az oktatást, hogy közösen gondoljanak az elhunyt hallgatóra, és mielőbbi felépülést kívánjanak a kórházban fekvő sérülteknek. Az orvostudományi kar aulájában hatalmas vászonra vetítették a lövöldözésben meghalt 19 éves kaposvári gyógyszerészhallgató fényképét, amely alatt egy fekete terítővel borított asztalon gyertyát gyújtottak az emlékére.
2009.11.30. 14:15
 
 
Megkezdődött a háborús bűncselekményekkel vádolt Demjanjuk pere
Rendkívüli érdeklődés közepette kezdődött meg a müncheni tartományi bíróságon hétfőn a háborús bűncselekményekkel vádolt John (Ivan) Demjanjuk pere. Az ukrán származású 89 éves férfi a müncheni ügyészség hivatalos vádirata szerint 1943 márciusa és szeptembere között a sobibóri (Lengyelország) náci haláltábor őreként legkevesebb 27.900 zsidó fogoly megölésében segédkezett. Az ügyészség fő bizonyítéka a perben az 1393. sorszámot viselő SS-szolgálati igazolvány, valamint egy hivatalos feljegyzés arról, hogy Demjanjukot 1943 márciusában Sobibórba helyezték át. A vádlott tagadja bűnösségét.
2009.11.30. 14:15
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára a héten
Nem változik a héten az üzemanyagok ára - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. Utoljára múlt héten szerdán csökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a benzin ára akkor sem változott. A gázolaj átlagára így 282 forint, a benziné 298 forint maradt. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2009.11.30. 14:00
 
 
Fidesz-KDNP: a vallásra és a fogyatékosságra is kérdezzen rá a népszámlálás
A Fidesz-KDNP felszólítja az MSZP-t, fogadja el az ellenzéki frakciószövetségnek a népszámlálási törvényhez benyújtott módosító indítványait, amelyek három területre vonatkoznak: a vallásra, a fogyatékosügyre és a kisebbségek kérdésére. Balog Zoltán fideszes országgyűlési képviselő "megátalkodott ragaszkodásnak" nevezte, hogy el akarják törölni a vallási hovatartozásra vonatkozó kérdést a népszámlálásból. Soltész Miklós (KDNP) hangsúlyozta: mind Sólyom László köztársasági elnöknek, mind pedig a fogyatékkal élőket képviselő szervezeteknek határozott kérése, hogy szerepeljen népszámlálási kérdésként a fogyatékosság felmérése.
2009.11.30. 14:00
 
 
Vb-2010: az írek 33. csapatként szeretnének részt venni
A méltánytalan búcsú miatt az írek különengedéllyel, 33. csapatként szeretnének részt venni a jövő évi labdarúgó-világbajnokságon. "Járt nálunk egy ír küldöttség, és nem játékosok vagy bírók megbüntetését kérték, hanem hogy plusz csapatként hadd lépjenek pályára a vb-n" - jelentette ki hétfőn Johannesburgban Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke. A FIFA végrehajtó bizottsága szerdai ülésén vitatja meg a szokatlan kérvényt. "Előterjesztem az ügyet, de fogalmam sincs, hogy mi lesz" - tette hozzá Blatter.
2009.11.30. 13:45
 
 
Visszatért az infláció az euróövezetben
Visszatért az infláció az euróövezetbe novemberben: az Eurostat hétfőn közzétett első becslése szerint a fogyasztói árak 0,6 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban. Elemzők 0,4 százalékos növekedést vártak. Ez az első alkalom tavaly április óta, hogy emelkedtek a fogyasztói árak az euróövezetben, októberben még 0,1 százalékkal csökkentek az egy évvel korábbihoz képes.
2009.11.30. 13:30
 
 
Pécsi lövöldözés: egy sérült a héten, kettő a jövő héten mehet haza
Feltehetően már ezen a héten elhagyhatja a kórházat a múlt hét csütörtöki pécsi egyetemi lövöldözés egyik sérültje, a másik kettő a jövő héten mehet haza. Kollár Lajos, a Pécsi Tudományegyetem klinikai főigazgatója azt mondta: a sérültek fokozatosan gyógyulnak, állapotuk kielégítő. A lábán és lágyékán sérült 36 éves oktató már szerdán távozhat. Az 54 éves, lábon lőtt takarítónőre újabb műtét vár, ő az ötször meglőtt 19 éves hallgatóval együtt várhatóan a jövő héten hagyhatja el az intézményt.
2009.11.30. 13:30
 
 
Csak az óvadékra várnak Polanski házi őrizetbe helyezéséhez
Már csak arra várnak a svájci illetékesek, hogy megérkezzen a 4,5 millió dolláros (817 millió forint) óvadék, és Roman Polanski filmrendező házi őrizetre cserélheti zürichi börtönét. Polanski a pénz átutalása után akár már hétfőn átkerülhet az Alpokban fekvő luxusnyaralójába. A házat már szombaton felkészítették a svájci biztonsági szakemberek a filmrendező fogadására, aki addig maradhat ott, amíg el nem dől kiadatási ügye. A 76 éves rendező letartóztatását és kiadatását az Egyesült Államok kérte a svájci hatóságoktól, mivel a filmes több mint harminc évvel ezelőtt Franciaországba szökött Los Angelesből, mielőtt ítéletet hoztak volna liliomtiprási ügyében.
2009.11.30. 13:15
 
 
Decembertől minden megyében lesz ingyenes digitális műsorszórás
Decembertől a jelenlegi 60 százalékos országos lefedettségről 88 százalékra emelkedik az Antenna Hungária előfizetési díj nélküli digitális televíziós szolgáltatásának elérhetősége - mondta el Jean-Francois Fenech, a társaság vezérigazgatója. Kiemelte: decemberben 10 új telephelyen indul meg a sugárzás, amely révén a szolgáltatás minden magyar megyébe eljut majd, míg 2010-2011-től várhatóan 92-94 százalékos lehet a digitális műsorszórás országos lefedettsége. Hozzátette: a cég a rendszer teljes kiépítésére összesen 25 milliárd forintot fordít.
2009.11.30. 13:15
 
 
December 13-án lép hatályba az új vasúti menetrend
A jövő évi vasúti menetrend 2009. december 13-án lép hatályba és 2010. december 12-éig érvényes. Az új menetrend egyes szakaszokon jobb kínálatot ad az eddiginél, ugyanakkor 29,5 vonalszakaszon szünetel a személyforgalom - hangsúlyozta Balogh-Fazekas Anita, a MÁV-START Zrt. szóvivője hétfőn. A szóvivő kiemelte: Baja és Szekszárd térségében naponta közlekedik majd a Gemenc InterCity, amely eddig csak hétvégenként járt. Új szolgáltatásként bevezetik az InterRégió vonatokat, amelyek összeköttetést biztosítanak az InterCity vonatokhoz. A Balaton déli partján 2 óránként járó vonatokkal, úgynevezett ütemes menetrendet vezetnek be egész évre, ezt az üdülőszezonban további gyorsjáratok egészítik ki.
2009.11.30. 13:00
 
 
Halálos verseny temetkezési cégek között
"Halálos" verseny folyik Guatemalavárosban a holttestekért a temetkezési vállalatok között. A helyzet már odáig fajult, hogy a cégek nem csak a kórházaknál állnak ugrásra készen, hanem a rendőrség és a mentők autóit "üldözve" száguldanak gyilkosságok, balesetek helyszínére, hogy elsőként tudjanak beszélni az elhunyt(ak) rokonaival. Több temetkezési vállalat fizet a rendőrségnek vagy a tűzoltóknak gyilkossági "fülesért". Embereiket koponyavadászoknak hívja a lakosság.
2009.11.30. 12:30
 
 
Susan Boyle lemeze a legkelendőbb idei album Angliában
A tévéshow-ban felfedezett skót őstehetség, Susan Boyle debütáló lemeze lett a legkelendőbb idei album Nagy-Britanniában. Az I Dreamed a Dream című lemezből megjelenése első hetében 410 ezer példány fogyott el, amivel a lemezeladásokat jegyző Official Charts Company szerint máris történelmi csúcsot döntött a szigetországban. A Sony Music által kiadott albumra annyi előjegyzés érkezett novemberben, amire az Amazon.com online áruház 14 éves történetében nem volt példa.
2009.11.30. 12:15
 
 
Válságos egy H1N1-gyanús kismama állapota Győrben
Válságos az állapota annak a kismamának, aki az új típusú influenza gyanújával került a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba szombaton - írta hétfői számában a Kisalföld. A megyei napilap online kiadása arról számolt be, hogy a 21 éves, hat hónapos terhes nőt a kórház fertőzőosztályán tüdőgyulladással és légzési nehézségekkel kezelték. Mivel állapota gyorsan romlott, vasárnap a kismamát áthelyezték az intenzív osztályra és ott jelenleg is lélegeztetőgépre kapcsolva kezelik. A kórház mintát vett a betegtől, hogy megállapítsák, H1N1-fertőzött-e, de az eredmények csak a hét elején érkeznek meg az ÁNTSZ-től - írta a megyei napilap.
2009.11.30. 11:30
 
 
Késlekedik Zentai kiadatása
Késlekedik a háborús bűnnel vádolt Charles Zentai (Zentai Károly) kiadatása, mert ügyvédei fellebbezést nyújtottak be a belügyminiszter döntése ellen - írta hétfőn a The Australian Jewish News című ausztrál lap internetes kiadása. A 88 éves Zentait azzal vádolják a magyar hatóságok, hogy 1944. novemberében részt vett egy zsidó fiatalember meggyilkolásában. Az évtizedek óta Perthben élő férfi tagadja a vádakat. Az ausztrál szövetségi kormány november 12-én hagyta jóvá Zentai kiadatását Magyarországnak.
2009.11.30. 10:30
 
 
Rekord energiaszintet értek el a CERN új részecskegyorsítójában
Világrekordot értek el a genfi nagy hadronütköztetőben, minden eddiginél nagyobb energiaszintre sikerült felgyorsítani atomi részecskéket - közölte az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet, a CERN. "A CERN nagy hadronütköztetője ma a világ legnagyobb energiájú részecskegyorsítójává vált azáltal, hogy két protonnyalábot 1,18 TeV-ra (teraelektronvoltra, ezer milliárd elektronvoltra) gyorsított fel a kora reggeli órákban" - adta hírül a szervezet. A CERN végső soron ennél is nagyobb, 7,0 teraelektronvoltos energiaszintet akar elérni.
2009.11.30. 10:30
 
 
Hondurasi választás: az ellenzéki jelölt győztesnek nyilvánította magát
A vasárnapi hondurasi elnökválasztás győztesének nyilvánította magát az ellenzéki jobboldali Nemzeti Párt jelöltje, Porfirio Lobo, és a belpolitikai válság megoldása érdekében nemzeti egységkormány megalakítását ígérte. A szavazatok több mint 60 százalékának összeszámlálása alapján Lobo a voksok 56 százalékával szerezte meg a győzelmet. A szintén jobboldali, kormányzó Liberális Párt jelöltje, Elvin Santos pedig elismerte vereségét. Kijelentette, hogy eljött a nemzeti egység ideje, mert ez az egyetlen módja annak, hogy a közép-amerikai ország lakossága szembenézzen a jövővel, a nemzeti egység győzelem minden hondurasi számára.
2009.11.30. 09:30
 
 
Foci: utánpótlás-játékosok elismerik a vesztegetési kísérleteket
Két utánpótlás-válogatott labdarúgó, Somodi Bence és Pintér Ádám elismerte, megpróbálták őket megvesztegetni mérkőzések előtt. A futballisták nyilatkozatát a Nemzeti Sport hétfői száma közölte. Eszerint Somodit a 2008. október 15-i, Szlovákia elleni U20-as Alpok-Adria Kupa-találkozó előtt, Pintért pedig a 2008. szeptember 7-i, Szerbia elleni U21-es Eb-selejtezőt megelőzően keresték meg. A szlovákok 4-1-re, a szerbek 8-0-ra nyertek.
2009.11.30. 09:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911[1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista