2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
A Sauber indulhat a jövő évi Forma-1-es sorozatban
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hozzájárult ahhoz, hogy a Sauber tizenharmadik csapatként részt vegyen a jövő évi Forma-1-es világbajnoki sorozatban. A BMW a múlt csütörtökön állapodott meg az alapító Peter Sauberrel, a BMW-Sauber többségi tulajdonának átadásáról, egyben jelezte, hogy elvetette korábbi tervét, melynek értelmében a Qadbak nevű, svájci székhelyű befektetési cégnek adta volna át 80 százalékos részesedését. A FIA még a múlt heti fordulatot jóval megelőzően jelezte, hogy a csapat elindulhat a 2010-es versenyben, amennyiben valamelyik, már részvételi jogot szerzett istálló visszalép. A Toyota novemberben bejelentette, hogy kivonul a F1-ből, így a Sauber előtt megnyílt az út.
2009.12.03. 18:00
 
 
Kampány a H1N1 vírus elleni oltásért Fejér megyében
A székesfehérvári bevásárlóközpontokban, az autóbusz- és a vasútállomáson hangosbemondón figyelmeztetnek a H1N1 vírus elleni védőoltás fontosságára és közlik az oltópontok helyét - mondta el a kistérségi tiszti főorvos csütörtökön. Almási Ferenc tájékoztatása szerint igyekeznek minden lehetőséget kihasználni azért, hogy minél többen oltassák be magukat, megelőzve a járvány terjedésének erősödését. Az orvosok jelentőszolgálata szerint a térségben tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma. A fertőződés mértéke jócskán túllépte a járványküszöböt: 100 ezer emberre vetítve 343 megbetegedés jut. Több esetben a H1N1 vírus jelenlétét is kimutatták a betegek szervezetében.
2009.12.03. 17:30
 
 
Az Európai Központi Bank nem változtatott a kamaton
Az európai pénzpiacokon olyannyira javult a helyzet az utóbbi időben, hogy nincs már szükség annyi likviditásbővítő intézkedésre, mint korábban - fejtette ki az EKB elnöke csütörtökön délután a bank kamatdöntő ülését követő sajtótájékoztatón. Előzőleg az Európai Központi Bank (EKB) változatlan szinten, 1 százalékon hagyta az irányadó kamatot az elemzők várakozásának megfelelően. Jean-Claude Trichet elmondta, az euróövezet gazdasága a korábban vártnál nagyobb ütemben fog növekedni az idén és jövőre, így a bank megkezdheti azoknak a rendkívüli intézkedéseknek a fokozatos visszavonását, amellyel a bankok likviditásának növelését akarták elősegíteni.
2009.12.03. 17:00
 
 
Harmincmillió dollár jár a 2010-es foci vb győztes csapatának
Harmincmillió dollárt (20,5 millió euró) kap a jövő évi labdarúgó-világbajnokságon győztes csapat - jelentette be Jerome Valcke, a sportág nemzetközi szövetségének (FIFA) főtitkára a végrehajtó bizottság csütörtöki ülése után. A Fokváros melletti Robben Islanden - azon a szigeten, amelyen annak idején fogva tartották Nelson Mandelát - az is véglegessé vált, hogy a döntőt elveszítő alakulat 24 millió dollárral vigasztalódhat. A minimum, amelyhez egy-egy alakulat hozzájut gyors kiesés esetén, 9 millió dollár. A 32 résztvevő között 420 millió dollárt osztanak szét, ez az összeg 61 százalékos növekedést jelent a 2006-os németországi vb összprémiumához képest.
2009.12.03. 16:45
 
 
Lemondott Benedek Fülöp, az MNV vezérigazgató-helyettese
Oszkó Péter pénzügyminiszter elfogadta Benedek Fülöp, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) vezérigazgató-helyettese csütörtökön benyújtott lemondását. A pénzügyminiszter elmondta: a vezérigazgató-helyettesnek nem jár végkielégítés, pozíciójára pedig még nincs utód, pályázatot írnak ki a posztra. Oszkó közölte: Benedek Fülöp nem indokolta meg lemondását, azonban erre ő sem kérte. Benedek Fülöp lemondására azt követően került sor, hogy a Heves Megyei Bíróság kedden 1,5 év, 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 3 millió forintos pénzbírságra ítélte hivatali visszaélésért egy pákozdi földügylet miatt.
2009.12.03. 16:45
 
 
Eltemették a pécsi lövöldözés kaposvári áldozatát
Eltemették a pécsi lövöldözés halálos áldozatát csütörtökön Kaposváron; Dékány Miklós 19 éves gyógyszerészhallgatót több mint ezren kísérték utolsó útjára. Az elsőéves egyetemistát - akit múlt csütörtökön lőtt le a Pécsi Tudományegyetem (PTE) biofizikai intézetében egy csoporttársa - Márton István esperes, Reőthy Ferenc, a Táncsics Mihály Gimnázium igazgatója és Németh Péter, a PTE orvostudományi karának dékánja búcsúztatta. A kaposvári egyetemistát saját hallottjának tekinti az Oktatási és Kulturális Minisztérium, a kaposvári és a pécsi önkormányzat, a Pécsi Tudományegyetem és a Magyar Gyógyszerész Kamara.
2009.12.03. 16:30
 
 
30 nap közérdekű munkára ítélte Budaházyt a Legfelsőbb Bíróság
A Legfelsőbb Bíróság (LB) csütörtökön 30 nap közérdekű munkára ítélte Budaházy Györgyöt az Erzsébet híd 2002-es választások utáni lezárása miatt. Az LB a védelem felmentésre irányuló felülvizsgálati indítványát elutasítva és az egy évvel ezelőtti jogerős ítéletet fenntartva bűncselekménynek, közérdekű üzem működésének megzavarása kísérletének minősítette Budaházy és társai 7 évvel ezelőtti tettét. Az Erzsébet híd forgalmában 2002-ben, egy hétköznap reggel okozott fennakadást leállított személygépkocsikkal néhány tucatnyi demonstráló.
2009.12.03. 16:00
 
A britek már karácsony délelőttjén összevesznek
Nagy-Britanniában december 25-én délelőtt szokás az ajándékok átadása. Egy élelmiszercég országos közvélemény-kutatása szerint - amelyet a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap ismertetett csütörtökön - az izgalom már kora reggel kiűzi a briteket az ágyból: átlagosan 7:55 órakor kelnek, és 8:19 órakor már javában tépik a díszes csomagolópapírt az ajándékokat rejtő dobozokról. Az első karácsonyi csokoládét 8:39-kor fogyasztják el, de az izgatottság, a zaj és az ajándékbontogatással járó rendetlenség is hamar az idegeikre megy: a felnőttek átlagosan 9:58 órakor már össze is vesznek, és a gyerekeket 11:07 órakor teremtik le először alaposabban.
2009.12.03. 15:45
 
 
40 ezer fontot lopott, de csak ötöt kell visszafizetnie
Több mint 40 ezer fontot (12 millió forintot) lopott el 95 éves déd nagybátyjától egy nő Nagy-Britanniában, ám csak 5 fontot kell visszafizetnie - így döntött a bíróság. Az ok: a nőnek semmije sincs. A 42 éves asszony 11 éven át főzött, mosott, takarított idős rokonára, és ő intézte a bevásárlást is. Ezalatt 154-szer töltött ki csekket az aggastyán nevében. A felvett pénzt a nő magára, a fiára és a kutyájára költötte. A nő egy év börtönt is kapott, ám annak letöltését a bíróság 2 évre felfüggesztette - adta hírül a BBC hírszolgálata.
2009.12.03. 15:30
 
 
Az ébredés utáni cigaretta árt leginkább
Az ébredés után, éhgyomorra rágyújtó emberek egészségét veszélyezteti leginkább a dohányzás, többszörös lehet náluk a tüdőrák kialakulásának kockázata - állapították meg amerikai kutatók. Kis létszámú, 252 fős vizsgálatukban a Penn State College munkatársai úgy találták, hogy akár 75-szörös különbség is lehet a dohányosok vérében a nikotin egyik bomlástermékéből. A kotinin nevű származék koncentrációját olyan embereknél vizsgálták, akik egyébként egyaránt napi húsz szál cigarettát szívtak el. Az egészségre veszélyes anyagból a legmagasabb szintet azoknál mérték, akik a felkelés utáni fél órában, éhgyomorra gyújtottak rá az első cigarettára.
2009.12.03. 15:30
 
 
Lesz tévéközvetítés a rövidpályás úszó Eb-ről
Mégis közvetíti a rövidpályás úszó Európa-bajnokságot a Magyar Televízió (MTV), miután kérésére az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) ingyen bocsátja rendelkezésére a december 10-13. közötti, isztambuli kontinensviadal műholdjeleit. Az MTV csütörtök délutáni sajtóközleménye szerint az európai közmédiumokat tömörítő, 125 aktív tagot számláló EBU, amelynek az MTV is tagja, kivételesen úgy döntött, hogy átvállalja a Magyar Televíziótól a jövő heti Eb közvetítésének költségeit - tekintettel a nemzeti médiavállalat kilátástalan anyagi helyzetére.
2009.12.03. 15:15
 
 
Jövőre személyenként 73.500 forintnyi üdülési csekk adható
Jövőre személyenként és évente 73.500 forint összegű kedvezményes adózású üdülési csekkhez juthatnak a munkavállalók és közeli hozzátartozóik, miután az Országos Érdekegyeztető Tanácsban született megállapodás alapján 2010. január 1-jétől ennyire emelkedik a minimálbér - közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA). A jövő évtől hatályos adó- és járulékfizetésre vonatkozó jogszabályok alapján az üdülési csekk az egyetlen olyan, munkáltató által biztosítható természetbeni jutatás, amely kedvezményesen adható a munkavállalón túl azok közeli hozzátartozóinak is - emlékeztet a közlemény.
2009.12.03. 15:00
 
 
Az utcán kampányol Budapesten az MSZP
Kéthetes utcai "kitelepülő kampányt" indított az MSZP Budapesten, hogy visszaszerezze a fővárosiak bizalmát. A kampányt csütörtökön nyitotta meg a Gellért téren Lendvai Ildikó pártelnök, Burány Sándor fővárosi elnök, Mesterházy Attila parlamenti frakcióvezető, valamint Horváth Csaba, a budapesti ügyekért felelős kormánybiztos. Lendvai szerint két út áll az ország és a választók előtt, az egyik az európai egységet, a haladást és a demokrácia megőrzését, a nyitott, büszke országot képviseli, a másik a bezárkózást, a szomszédokkal való összevetést, a múlt iránti nosztalgiát jelenti. Mesterházy arról beszélt, hogy a budapestiek mindig számíthattak a szocialistákra és a szocialista kormányokra.
2009.12.03. 15:00
 
 
Túljutott a recesszión az Európai Unió
Az idei harmadik negyedévben újra bővült az Európai Unió gazdasága a megelőző negyedévhez képest, 2008 első negyedéve óta először. A huszonhetek bruttó hazai terméke (GDP) 0,3 százalékkal növekedett július és szeptember között az előző negyedévhez képest - közölte az Eurostat. Az uniós statisztikai hivatal előzetes adatai szerint ugyanakkor éves összevetésben még tart a visszaesés, a GDP 4,3 százalékkal csökkent 2008 harmadik negyedévéhez képest. A 16 tagú euróövezet gazdasága az idei második negyedévhez képest 0,4 százalékkal növekedett, az előző év azonos időszakához képest pedig 4,1 százalékkal csökkent 2009 harmadik negyedévében.
2009.12.03. 14:30
 
 
Ombudsman:"álrendőrök" voltak az október 23-ai rendezvényeken
Megengedhetetlen, hogy bármely civil szervezet tagjai "Rendőrség" feliratú autóval, a BRFK, illetve annak egy nem létező szervezeti egysége karjelvényét viselve, rendőrségi rádiót használva, lényegében rendőrnek tűnve tevékenykedjenek a tömegrendezvények biztosítása során - állapította meg Szabó Máté ombudsman a rendőrség október 22-23-ai tömegkezelését vizsgálva. Az országgyűlési biztos hivatala az ombudsman hivatalból folytatott vizsgálatának megállapításairól csütörtökön tájékoztatta az MTI-t. Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa az ügyben az Országgyűléshez, a legfőbb ügyészhez, az igazságügyi és rendészeti miniszterhez, valamint az országos rendőrfőkapitányhoz fordult.
2009.12.03. 14:30
 
 
Budaházy György koncepciósnak nevezte az ellene folyó eljárást
Budaházy György koncepciós eljárásnak minősítette az Erzsébet híd 2002-es választások utáni lezárása miatt ellene folyó büntetőpert a Legfelsőbb Bíróságon (LB) csütörtökön. A más, súlyos bűncselekmények miatt előzetes letartóztatásban lévő, rendkívüli biztonsági intézkedések mellett a Legfelsőbb Bíróságra szállított Budaházy György az utolsó szó jogán azzal érvelt, hogy a híd lezárásra a 2002-es választásokon leadott szavazatok újraszámlálásáért, a szavazócédulák elégetése, illetve a választási csalás ellen kívántak fellépni, nem pedig közérdekű üzem - a BKV avagy a főváros forgalmának - megzavarása volt a céljuk.
2009.12.03. 14:00
 
 
Elhunyt Iglódi István színművész
Életének 66. évében elhunyt Iglódi István Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, a Magyar Színház igazgató-főrendezője. Hosszú ideig tanított a Színház és Filmművészeti Főiskolán, ahol egyetemi docenssé nevezték ki. A magyar filmművészet kiemelkedő alakja volt, több tucatnyi játékfilmekben és televíziós produkcióban is szerepelt, televíziós rendezőként is maradandót alkotott. A hatvanas évek közepétől szerepelt a filmvásznon, emlékezetes alakítást nyújtott kosztümös alakításaival A koppányi aga testamentuma vagy A beszélő köntös című produkciókban. A mozinézők később többek között az Utazás a koponyám körül, a Riasztólövés, a Tíz év múlva, a Délibábok országa, a Titánia, Titánia vagy legutóbb a két éve bemutatott Csendkút című filmben láthatták.
2009.12.03. 13:45
 
 
Erős a NATO-támogatás Obama afganisztáni csapaterősítési terveihez
Az Egyesült Államok NATO-szövetségesei erősen támogatják Barack Obama elnök afganisztáni csapaterősítési tervét - mondta Brüsszelben Richard Holbrooke. Az amerikai elnök afganisztáni különmegbízottja a NATO-országok külügyminisztereinek kétnapos tanácskozása előtt nyilatkozott újságíróknak. Azon reményét hangoztatta, hogy hamarosan az európaiak is újabb erőket ajánlanak fel, miután Obama kedden közölte, hogy 30 ezer fővel növeli az Afganisztánban tartózkodó amerikai katonák számát.
2009.12.03. 13:45
 
 
Mindenki lehet vonzó
A harmonikus külsejű nőkre nemcsak ránézni jó, az élet több területén is előnyt szerezhetnek kellemes megjelenésükkel.
2009.12.03. 13:39
 
5 hasznos gyakorlat az edzés levezetéséhez
Minden mozgás után időt kell adni a szervezetnek, hogy megnyugodjon, mielőtt teljesen abbahagynánk a tornát.
2009.12.03. 13:37
 
 
Sztrájkbizottság alakult a Magyar Televízióban
Sztrájkbizottság alakult csütörtökön a Magyar Televízióban - közölte a testület szóvivője az MTI-vel. Kapuvári Gábor tájékoztatása szerint hétfőn adják át a menedzsmentnek követeléseiket, amelyek középpontjában a munkahelyek és a Magyar Televízió, mint a társadalmi párbeszéd egyik intézménye, védelme áll. A fórumot létrehozó három reprezentatív érdekképviselet két társelnököt állított a bizottság élére, Lázár Andrást, a Postai és Hírközlési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnökét, valamint a munkavállalókat az üzemi tanácsban képviselő Farkas Lászlót.
2009.12.03. 13:30
 
A lapos hasért három pontban
Uszodába járni télen is remek dolog. Csakhogy ilyenkor még feltűnőbbek az apró rendellenességek, vonalhibák, mert a megvilágítás kegyetlenül előnytelen, és nem védelmez jótékonyan a napbarnítottság. Hogy ne kelljen behúzott pocakkal, kényelmetlenül, levegővétel nélkül közlekedni az uszodában, fogadd meg az alábbi javaslatokat.
2009.12.03. 13:24
 
 
Erdő: nem az egyházat képviselték a katolikus papok a keresztállítási akciókon
Az egyház vezetőinek tudta nélkül vettek részt az adventi keresztállítási akciókon a katolikus papok, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) pedig csak "egy bizonyos politikai csoport leveleiből" értesült erről - mondta Erdő Péter bíboros, az MKPK elnöke, utalva a Jobbik megmozdulásaira, anélkül, hogy a pártot megnevezte volna. Ezeknek a keresztállításoknak a tartalmával "semmiképpen nem tudunk azonosulni". Éppen ezért "nagyon fontosnak tartjuk, hogy a karácsonyi előkészület, az adventi időszak méltó módon történjen, az egyháznak pedig megvannak a saját liturgikus előírásai és hagyományai a karácsony előkészítésére" - fogalmazott a bíboros.
2009.12.03. 13:15
 
 
iPhone-osokból alakít zenekart egy amerikai egyetem
A Michigani Egyetem diákjai az iPhone-okra terveznek és írnak olyan szoftvereket, amelyekkel hangszerekké alakítják okostelefonjaikat. A zenekar később nyilvános "koncertet" is ad. A kurzus oktatója, Georg Essl számítógépes szakember és zenész, aki korábban is mobiltelefonok és hangszerek fejlesztésével foglalkozott.Essl és munkatársai néhány évvel ezelőtt elsőként használták a mikrofonokat szélérzékelőkként, ez a fejlesztés pedig lehetővé tette az olyan virtuális hangszerek létrehozását, mint a tavaly bemutatott iPhone-okarina.
2009.12.03. 13:15
 
Fogyni szeretnél? 5 napos diéta
Hogyan adhatsz le kilókat úgy, hogy nem nélkülözöl semmit? Megmutatjuk!
2009.12.03. 12:58
 
Világhódító Gilmore lányok
Hét évadon át forgatták Los Angelesben a Szívek szállodája című sorozatot. A szerethető karakterek, a szellemes történet a női nézők minden korosztályában sikert aratott.
2009.12.03. 12:56
 
Hová lettek Morganék?
Morganék mindenképp szeretnének eltűnni a világ szeme elől, nem mintha volna mit szégyellniük. A férfi, Paul (Hugh Grant) Manhattan egyik legmenőbb ügyvédi irodájának sztárjogásza, a felesége, Meryl (Sarah Jessica Parker) pedig egy rendkívül sikeres ingatlankereskedő - akik éppen válni készülnek.
2009.12.03. 12:51
 
 
Jelenős rendőri készültség Budaházy pere miatt a Legfelsőbb Bíróságnál
Jelentős erőkkel vonult ki a rendőrség csütörtökön a Legfelsőbb Bírósághoz (LB), s a fővárosi, Markó utca épületet fémkordonokkal zárta körbe az Erzsébet híd lezárása miatt Budaházy György ellen indult büntetőper felülvizsgálati eljárásának kezdete előtt. A rendőrök a Szemere utca és a Stollár Béla közötti szakaszt fémkordonokkal lezárták. A kordonokon belül csapatszállító teherautókkal és autóbuszokkal érkezett rendőrök várakoznak, míg a Markó utca felőli főbejáratnál az útszakaszt kordonokkal teljesen lezárták - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.
2009.12.03. 12:15
 
 
Fidesz: derítse ki az NBH az Omninvest hátterét
Azt követeli a Fidesz a Nemzetbiztonsági Hivataltól (NBH), hogy derítse ki és hozza nyilvánosságra az újinfluenza elleni oltóanyagot gyártó cég, az Omninvest tulajdonosi szerkezetét. Demeter Ervin, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes tagja emlékeztetett: a cég 2006-ban került nemzetbiztonsági ellenőrzés, védelem alá. Ezzel kapcsolatban rámutatott: jelenleg 50 olyan cég van Magyarországon, amelyet az NBH nemzetbiztonsági védelem alá vett, ezek közül 49-nek mindenki tudhatja a tulajdonosi szerkezetét, egynek azonban nem, ez pedig az Omninvest Kft.
2009.12.03. 12:15
 
 
Fitch: szerkezeti gondok a kelet-európai bankrendszerekben
Továbbra is szerkezeti gondokkal küszködnek a tágabb értelemben vett Kelet-Európa bankrendszerei, de az országcsoporton belül jelentős eltérések mutatkoznak például a nem teljesítő kinnlevőségek arányában - áll a Fitch Ratings csütörtökön Londonban kiadott átfogó elemzésében, amely szerint Magyarország ez utóbbi mutató tekintetében jól áll a térségen belül. A hitelminősítő a 19 oldalas helyzetértékelésben a bankrendszerek egészségét fenyegető tényezők között kiemeli a nem teljesítővé váló kihelyezett kölcsönállomány jelentős növekedését. Ezeknek százalékos aránya a teljes kinnlevőség-állományon belül több országban kétszámjegyű, Magyarországon azonban nem éri el az 5 százalékot.
2009.12.03. 12:00
 
 
Debreczeni József az MDF jelöltjeként indul a 2010-es választásokon
Debreczeni József közíró a 2010-es választásokon az MDF színeiben indul országgyűlési képviselőjelöltként - jelentette be Dávid Ibolya, az MDF elnöke. Hozzátette: Debreczeni személyében egy olyan jelöltet találtak, akinek "demokratikus elkötelezettségéhez és politikai alkalmasságához nem fér kétség". Az MDF elnöke kiemelte: több, első ciklusbeli képviselő is jelezte csatlakozási szándékát az MDF-hez. Debreczeni József közölte: vállalja a képviselő-jelöltséget.
2009.12.03. 12:00
 
 
Sólyom Japánban tett látogatásával ellensúlyozná a "túlzott kínai hangsúlyt"
Sólyom László szerint a Dél-Koreában és a Japánban tett látogatásának célja a jubileumi évfordulók mellett, hogy ellensúlyozni szeretné a Magyarországon eluralkodni látszó "túlzott kínai hangsúlyt". A köztársasági elnök csütörtökön Tokióban magyar újságíróknak kérdésre válaszolva elmondta: úti céljait több szempont alapján választja ki kezdve a földrajzi közelségtől egész odáig, hol járt már régen magyar elnök. Az hozzátartozik "a diplomáciai üzemhez", hogy bizonyos időközönként meg kell ismételni a látogatásokat. Sólyom azt mondta: a Távol-Kelet Magyarország számára nagyon fontos, és örül annak, hogy most ezt a két országot látogatta meg, és ezzel ellensúlyozza azt a túlzott kínai hangsúlyt, ami otthon eluralkodni látszik.
2009.12.03. 12:00
 
 
Tenisz: visszavonult a volt világranglista-vezető Mauresmo
Bejelentette visszavonulását Amélie Mauresmo, a női teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa. "Azért jöttem, hogy közöljem: vége a pályafutásomnak. Hosszas megfontolás után jutottam erre a döntésre" - mondta sajtótájékoztatóján a 30 éves francia játékos. Mauresmo 1993-ban állt profinak, s 2004 szeptemberében került a WTA-rangsor élére. Karrierje során összesen 25 tornát nyert, köztük két Grand Slamet, a 2006-os Australian Opent és Wimbledont.
2009.12.03. 11:45
 
 
Pakisztáni kormányfő: Bin Laden nincs az országban
A pakisztáni kormányfő szerint országán kívül rejtőzködik Oszama bin Laden terroristavezér. Juszuf Raza Gilani brit kollégájával, Gordon Brownnal közös sajtótájékoztatóján beszélt erről Londonban. Arról kérdezték, kormánya milyen erőfeszítéseket tesz az al-Kaida terrorhálózat vezetőjének kézre kerítésére. Brown bejelentette a sajtótájékoztatón: Nagy-Britannia további 50 millió fontot (15 milliárd forintot) bocsát a pakisztáni vezetés rendelkezésére, hogy megteremtse a békét az ország törzsek uralta északnyugati részében, ahol a hadsereg véres harcokat vív a tálib lázadókkal és terroristákkal. A brit miniszterelnök úgy jellemezte ezt a térséget, hogy onnét ered a Nagy-Britannia ellen 2001 óta tervbe vett terrortámadások kétharmada.
2009.12.03. 11:45
 
 
Christina Aguilera filmes karrierbe kezd
A gyönyörű énekesnő nem elégszik meg azzal, hogy sikeres a popszakmában, filmes karrierbe kezd.
2009.12.03. 11:44
 
 
A bolíviai ellenzéki képviselők a három magyar hátterét is tudakolják
Az érintett három magyar itthoni hátteréről is érdeklődik Magyarországon két bolíviai ellenzéki parlamenti képviselő, aki nem akarja lezártnak tekinteni az áprilisi Santa Cruz-i kommandósakció nyomozását a dél-amerikai országban. A Budapesten tartózkodó képviselők egyike, Bernardo Montenegro elmondta, hogy megbeszélést folytatnak a Külügyminisztérium konzuli szolgálatával, és egyebek között azt szeretnék megtudni: indítható-e az ügyben egy átlátható nemzetközi nyomozás. Ezt követően találkoznak olyan magánszemélyekkel, akik ismerték a megölt Rózsa Flores Eduardót és Magyarosi Árpádot, illetve az őrizetben tartott Tóásó Elődöt.
2009.12.03. 11:30
 
 
Sztrájkkal fenyegetőznek a brüsszeli EU-alkalmazottak
Sztrájkra készülődnek a brüsszeli európai uniós intézmények alkalmazottai, miután az EU-tagországok kormányai a nemzetközi gazdasági válságra hivatkozva meg akarják akadályozni, hogy béremeléshez jussanak - jelentette csütörtökön megjelent legfrissebb számában a European Voice című brüsszeli hetilap. Az intézmények gyakorlati működéséért is felelős Európai Bizottság a hagyományoknak megfelelően nyolc nyugat-európai EU-tagország köztisztviselői bérátlaga, valamint a brüsszeli megélhetési költségek alapján maga kalkulálta ki, hogy az uniós alkalmazottaknak jövőre 3,7 százalékos béremelés járna.
2009.12.03. 11:30
 
Elszabadult BKV-busz gázolt a XI. kerületben
A saját sofőrjét gázolta el egy BKV-busz szerdán kora este a főváros XI. kerületében. A Gazdagréti téri végállomáson az Ikarus 435-ös típusú csuklós busz magától elindult, az előtte tartózkodó férfi pedig alákerült. A buszsofőrt az első tengelyek alól a tűzoltók negyedórás munkával, a jármű megemelése után tudták kiszabadítani. A mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A BKV 139-es járatán utasok nem tartózkodtak - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2009.12.03. 11:28
 
Dráma! Csisztu Zsuzsa családját megviselték a perek
Éveken át véres jogi viták zajlottak Csisztu Zsuzsa és több bulvárlap közt. Nem volt elég, hogy a közvélemény minden valótlan hírt igaznak hitt, de Zsuzsa szerint az azóta már elhunyt szülei is a perekbe betegedtek bele. A műsorvezető már nyolc esetben is felülkerekedett a médián, de ezt már az édesapja és az édesanyja sem érhették meg. Csisztu szeretné, ha a szülei a mennyekben is tudnák, hogy van igazság a földön!
2009.12.03. 11:24
 
 
Putyin: a világ túljutott a gazdasági válság mélypontján
Vlagyimir Putyin megítélése szerint a világ túljutott a gazdasági válság mélypontján - erről abban az élő adásban beszélt az orosz kormányfő csütörtökön, amelyben az előre és az adás idején feltett kérdésekre válaszol, s amelyet két országos tévéadó és két rádióállomás közvetít. Putyinnak - aki ezt a műfajt még elnökként vezette be - több mint kétmillió kérdést tettek fel előzetesen. Ezek ezúttal eleinte alig feszegették a nemzetközi politika kérdéseit, inkább nagyrészt a Nyevszkij expressz elleni múlt pénteki merénylettel, valamint a legutóbbi rendőrségi botrányokkal álltak összefüggésben, később azonban az úgynevezett közeli külfölddel - a volt szovjetköztársaságokkal - kapcsolatban is érkeztek kérdések.
2009.12.03. 11:00
 
Nem találtak pornószűz férfiakat egy tanulmányhoz
Lemondtak a tervezett tudományos vizsgálat egy részéről montreali kutatók, mert nem találtak olyan férfiakat, akik soha nem néztek pornográfiát - tudatta a Montreal Gazette szerdai számában. A Montreali Egyetem munkatársai Simon Louis Lajeunesse vezetésével azt kívánták tanulmányozni, hogy miként hat a húszas éveikben járó férfiak szexuális viselkedésére, párkapcsolataira, ha pornográf anyagokat nézegetnek.Húsz, "felnőtt tartalmat fogyasztó" egyetemi hallgató szokásait vizsgálták, de a kutatáshoz szükség lett volna kontrollcsoportra is: olyan férfiakat azonban hiába kerestek, akik soha nem néztek pornót. "Egyszerűen nem léteznek olyan férfiak, akik nem néznek pornográfiát" - összegezte Lajeunesse a lapnak.
2009.12.03. 10:45
 
 
Little Richard újra koncertezni akar
Little Richard sikeres csípőműtéte után visszatérését tervezi a koncertszínpadra. Az idősödő sztár, a rock and roll egyik úttörője egyelőre nashville-i otthonában lábadozik, de mint kijelentette, amilyen gyorsan csak lehet, ismét fel akar lépni - számolt be szerdán a bbc.co.uk. Richard megköszönte rajongói támogatását, hálásan gondolt azokra, akik imádkoztak felépüléséért. A sztár családjának egyik barátja elárulta, hogy Richard a műtét előtt komoly fájdalmai ellenére is tartotta magát koncertnaptárához. A Georgia államból származó énekes (eredeti neve Richard Wayne Penniman) az elsők között került be 1986-ban a rock and roll hírességeinek csarnokába.
2009.12.03. 10:30
 
 
Boksz: Bernard Hopkins győzelemmel tért vissza
Tizennégy hónapos kihagyás után győzelemmel tért vissza Bernard Hopkins, korábbi középsúlyú és félnehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok. A 44 éves sportoló szerdán a mexikói Enrique Ornales ellen lépett ringbe Philadelphiában, és a 12 menetes csata végén nagy fölénnyel, egyhangú pontozással nyert. Hopkins, akinek ez volt pályafutása 50. sikere (5 vereség, 1 döntetlen), a meccs után jelezte, a jövő évben új célokat szeretne megvalósítani. "2010-ben nehézsúlyú világbajnok leszek" - jelentette ki magabiztosan, hozzátéve, hogy David Haye-jel, a Boksz Világszövetség (WBA) angol bajnokával szeretne megmérkőzni.
2009.12.03. 10:30
 
 
Két H1N1-el fertőzött csecsemőt ápolnak a szegedi gyermekklinikán
Öt gyermeket, köztük két csecsemőt kezelnek a szegedi gyermekklinikán H1N1-fertőzés miatt; a legkisebbek lélegeztetőgépen vannak - írta csütörtöki számában a Délmagyarország. A napilapnak Túri Sándor, a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának vezetője, a gyermekgyógyászati szakmai kollégium elnöke úgy nyilatkozott: az egy évnél idősebb gyermekeket be kell oltani. A professzor elmondta, hogy az eddigi tapasztalatok szerint a kismamák, az egy év alattiak, illetve a 10-24 éves gyermekek, fiatal felnőttek a legveszélyeztetettebbek, mivel ők biztos tagjai valamilyen közösségnek.
2009.12.03. 10:15
 
 
Dzsudzsák Balázst figyeli a Real Madrid
A tekintélyes Marca című spanyol sportnapilap információi szerint a Real Madrid érdeklődik Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar labdarúgója iránt. A Nemzeti Sport csütörtöki internetes kiadása idézte a spanyol újságot: "Dzsudzsák Balázs a PSV szélsője. A tradicionális balszélső posztot képviseli: gyors, és milliméter pontosan adja középre a labdát. A Real Madrid sportvezetése az egész idényben figyelte, és elnyerte az edzői stáb tetszését. Az átigazolása anyagilag nem lenne megterhelő, főleg a Tottenham játékosa, Aaron Lennon, vagy Robinho, a Manchester City futballistájához képest, aki közel van hozzá, hogy a Barcelonához igazoljon."
2009.12.03. 09:45
 
 
Texasi mészárlás: 32 rendbeli emberölési kísérlet miatt emeltek vádat
Harminckét rendbeli előre megfontolt emberölési kísérlet miatt emeltek vádat szerdán a texasi ámokfutó ellen. Nidal Malik Hasan katonaorvos ellen korábban 13 rendbeli előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés miatt emeltek vádat. Az amerikai hadsereg őrnagyi rangú pszichiátere november 5-én rántott fegyvert a Fort Hood-i támaszponton és lelőtt 12 katonát, valamint egy civilt, 29 személyt pedig megsebesített. Hasant - aki "Allah Akbár" kiáltással állítólag több mint 100 lőszert lőtt ki két pisztolyból, mielőtt egy rendőrnő négyszer meglőtte - még mindig a hadsereg San Antonió-i kórházának intenzív osztályán kezelik.
2009.12.03. 08:15
 
 
Egészségtelen a párkapcsolatokra Lady Gaga és Jamie Foxx zenéje
Lady Gaga és Jamie Foxx zenéje is szerepel azon dalok amerikai listáján, amelyek tartalma rossz hatással van az egészséges párkapcsolatokra. A dalok által közvetített tartalmakat elemző listát a Bostoni Közegészségügyi Bizottsággal közreműködve 14 fiatal állította össze, a slágerlisták dalainak szövegét vizsgálva. A párkapcsolatok szempontjából az idei év legkárosabb dalai között előkelő helyre rangsorolták a Grammy-díjra is jelölt Mario Break Up című számát, valamint Jamie Foxx Oscar-díjas színész-énekes és T-Pain hip-hop zenész közös dalát, a Blame It címűt. Hasonlóan egészségtelen üzeneteket hordoz Lady Gaga Bad Romance és Pitbull Hotel Room Service című legújabb slágere.
2009.12.03. 08:00
 
 
Kifogy a vécépapír a brit parlamentben a KGB miatt?
Csaknem kifogyott a brit parlament a vécépapírból - adta hírül a The Sun című brit lap. Az alsóházban alakult ki a szorult helyzet, a lordokat nem hátráltatja hiány semmiféle papírmunkában. A bennfentesek a parlamentet takarító és egyéb -szerekkel ellátó céget hibáztatják, melynek neve KGB Cleaning Suppliers. Persze nem a volt szovjet titkosszolgálat keze van a dologban. A KGB parlamenti személyzete elismerte, hogy problémáik vannak az ellátással, ám gyorsan rendkívüli szállítmányt rendelt az áldatlan állapotok enyhítésére.
2009.12.03. 07:45
 
 
Beyoncé és Taylor Swift a Grammy-díjra jelöltek listájának élén
Beyoncé Single Ladies (Put a Ring On It) és Lady Gaga Poker Face című dalát is jelölték az idei Grammy-díjra az év legjobb dala kategóriában, a legtöbb jelölést - szám szerint tízet, illetve nyolcat - Beyoncé és Taylor Swift kapta. A Hangrögzítő Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiája (NARAS) az idén 52. alkalommal dönt a kitüntetés odaítéléséről 109 kategóriában. Beyoncé Knowles és Lady Gaga mellett Taylor Swift (You Belong With Me), Maxwell (Pretty Wings) és Kings of Leon (Use Somebody) voltak a 2010-es díj első jelöltjei, akiket a CBS televízió műsorában bejelentettek.
2009.12.03. 07:45
 
 
Egyre többen érdeklődnek az új autók iránt
Az új autók iránti érdeklődés érezhető emelkedésére, ugyanakkor a gyenge vásárlói erő miatt továbbra is csak lassan növekvő értékesítési mutatókra számít a következő hónapokban a Gépjármű-Márkakereskedők Országos Szövetsége (GÉMOSZ) elnöke. Gablini Gábor elmondta: a november már a korábbiaknál kicsit nagyobb érdeklődést hozott az autószalonokban, azonban ez a forgalomba helyezési adatokon még nem látszódott. Az év végén, illetve 2010 elején várhatóan már kézzel foghatóbb lesz a kereskedésekbe látogatók száma, ami minden bizonnyal már az értékesített autók számában is megmutatkozik majd - fejtette ki a kereskedő.
2009.12.03. 07:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908[1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista