2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Felkészült a télre az E.On földgázkereskedő
A legnagyobb magyarországi földgázkereskedő, az E.On Földgáz Trade, valamint a legnagyobb hazai földgáztároló vállalkozása, az E.On Földgáz Storage a törvényi előírásoknak megfelelően felkészült arra, hogy biztosítsa ügyfele és rajtuk keresztül az ország túlnyomó részének téli földgázellátását - írja a Világgazdaság keddi száma. A Magyar Energia Hivatal által meghatározott keretszámok alapján a társaságok szakemberei meghatározták, mennyi földgázra van szükség a tárolókban ahhoz, hogy akár szélsőségesen hideg időben, vagy az importforrások időleges, akár egy hónapig tartó elapadása esetén ki lehessen elégíteni az igényeket.
2009.12.15. 09:00
 
 
"Óltisztává" próbálják nevelni a disznókat Tajvanon
Vécére próbálják szoktatni disznaikat parasztok Tajvanon, hogy ne kelljen fizetniük vízszennyezési adót. Az adófajta még csak terv, de a gazdák már most javában kísérleteznek sertéseik szoba-, illetve "óltisztává" nevelésével. Értékelésük szerint nagyon ígéretesek a kezdeti eredmények. Akad olyan tenyésző, akinek már sikerült disznai outpottyának 95 százalékát - kis és nagy dolgaikat egyaránt - "begyűjtenie". Ráadásul a vécéztetés sokkal könnyebbé teszi az ólak takarítását, messze nincs olyan "disznóól", mint korábban. Tajvannak millió disznaja van. A sziget környezetvédelmi minisztériuma 2010 közepén akarja bevezetni a vízszennyezési adót.
2009.12.15. 07:45
 
 
Krumpliszirmot árult "feketén" egy fiú
Krumpliszirmot árult "feketén" egy 12 éves fiú az iskolájában, amiért kitiltották egy napra. A liverpooli iskola az egészséges étkezés harcos híve, ezért kitiltotta felségterületéről az értéktelen ennivalókat, cukros italokat. A gyerek fél fonttal - 150 forinttal - adta drágábban a szirom csomagját, és volt, hogy egy nap 15 fontot (4500 forintot) is keresett. Az alma nem esett messze a fától, apja is ilyesmit árul, továbbá cukros üdítőket, csokikat egy furgonból. Tette ezt az iskola mellett - is. Az apa fel van háborodva gyermeke büntetésén, mint mondta, az ő vétkéért lakol csemetéje.
2009.12.15. 07:30
 
 
Jogi úton próbál fellépni a sztrájk ellen a British Airways
Közelebbről egyelőre nem részletezett jogi eljárással is megpróbálja elejét venni a British Airways (BA) az utaskísérők karácsonyra meghirdetett, várhatóan hatalmas felfordulással járó maratoni sztrájksorozatának. A legnagyobb brit légitársaság - amely a Malévval együtt a oneworld globális légi szövetség tagja, és naponta két járatot közlekedtet Londonból Budapestre - előzetes becslések szerint 400 millió fontot (120 milliárd forintot) veszít, ha a légi utaskísérők valóban megtartják a Unite szakszervezet által december 22-étől január 2-áig meghirdetett, példátlan hosszúságú sztrájkot. A tervezett munkabeszüntetés több mint 900 ezer utast érint.
2009.12.15. 07:30
 
 
Klímacsúcs: könnygázzal oszlatott a dán rendőrség
Könnygázt is bevetett Koppenhágában a dán rendőrség hétfő késő este azon tüntetők ellen, akik Molotov-koktélokat hajigáltak és lángoló barikádokat állítottak az utcákon. A nemzetközi klímakonferencia kapcsán demonstráló aktivisták szemetet és egyéb gyúlékony anyagokat égettek a főváros Christiania kerületének szomszédságában. Kevéssel éjfél előtt a rendőrség 150-200 embert előállított egy szórakozóhelyen, illetve annak környékén Christiania városrészben - közölte egy rendőrségi szóvivő. Az ENSZ égisze alatt zajló konferencia idejére a dán parlament emelte a közrend elleni bűncselekmények büntetési tételeit, és kibővítette a rendőrség jogait.
2009.12.15. 07:15
 
 
Elutasította az Országgyűlés a kisebb parlamentről szóló indítványt
Elbukott az SZDSZ és az MDF törvénymódosítása, amely 200 főben határozta volna meg az országgyűlési képviselők számát. A parlament hétfőn este 199 igen, 2 nem és 148 tartózkodás mellett utasította el az indítványt: a Fidesz és a KDNP frakciójának tagjai tartózkodtak, így tett két SZDSZ-es politikus és öt független képviselő is, köztük Dávid Ibolya, az MDF elnöke. A 182 szocialista képviselő mellett támogatta a törvénymódosítást 13 SZDSZ-es és négy független képviselő.
2009.12.14. 22:15
 
 
Átalakul a magánnyugdíjrendszer
Új magánnyugdíj-biztosítási rendszert fogadott el az Országgyűlés, a változtatás részletesen szabályozza a magánnyugdíj-pénztárak átalakítási folyamatát, amelynek végén, 2013 januárjától a pénztártagok már az új típusú magán-nyugdíjbiztosító részvénytársaságok tagjai lesznek. A képviselők 188 igen, 143 nem szavazat mellett, illetve 1 tartózkodással fogadták el az új szabályozást. A javaslat ellen szavazott egy szocialista képviselő, Mécs Imre (MSZP). Megszavazta viszont nyolc fideszes, egy szabad demokrata és három független képviselő. A törvény lehetővé teszi, hogy a biztosítottak még aktív életszakaszukban felmérhessék, hogy felhalmozott megtakarításuk mekkora összegű életjáradék kézhezvételét teszi lehetővé.
2009.12.14. 22:15
 
 
Csehországban engedélyezik kis mennyiségű kábítószer birtoklását
Január 1-jétől nem büntetik Csehországban, ha valaki bizonyos kábítószereket kis mennyiségben saját használatra magánál tart. A kábítószerek "kis mennyiségének" pontos nagyságáról hétfőn döntött a kormány. Bizonyos drogok használatát a január 1-jén életbe lépő új büntetőtörvénykönyv engedélyezi. A kormány döntése alapján a "kis mennyiség" heroin esetében legfeljebb 1,5 gramm, kokainnál legfeljebb 1 gramm, a pervitinnél pedig 2 gramm. Marihuánából maximum 15 grammot tarthatnak maguknál a csehek januártól. Hasisnál a felső határ öt gramm, ecstasy esetében négy tabletta, míg az LSD esetében 5 adag. Daniela Kovárová igazságügyi miniszter szerint a mennyiségek meghatározásánál a kormány a bíróságok eddigi gyakorlatából indult ki.
2009.12.14. 21:45
 
 
Klímacsúcs: újraindultak a hivatalos tárgyalások
Több mint öt órás leállás után hétfőn késő délután újraindultak a hivatalos tárgyalások az ENSZ klímavédelmi konferencián, a világszervezet főtitkára pedig bejelentette, hogy a koppenhágai tanácskozás sikere érdekében személyesen közvetít a fejlődő államok és az iparosodott országok között. Ban Ki Mun közölte: a péntekig tartó konferencián mindenképpen egyezségre kell jutni, és olyan megállapodást kell kötni, amelynek révén 2012 után kötelező érvényű szabályok alapján lehet folytatni a klímavédelmi harcot. A rossz kompromisszum vagy a semmilyen megállapodás "olyan vereség volna, amelynek katasztrofális következményei lehetnek" - mondta az ENSZ-főtitkár.
2009.12.14. 21:30
 
 
A török kormányfő bírálja a kurd párt betiltását
A török miniszterelnök ellenvéleményt nyilvánított hétfőn az ország legnagyobb kurd pártjának betiltása kapcsán. "Álláspontunk a Demokratikus Társadalom Pártjának (DTP) betiltását illetően világos: ellenezzük pártok betiltását. Úgy véljük, hogy egyéneket kell megbüntetni, nem pedig egy egész pártot" - jelentette ki Recep Tayyip Erdogan a parlamentben. A kormányfő pártja tavaly csak hajszállal kerülte el, hogy a kurd párt sorsára jusson. Az Igazság és Haladás Pártját (AKP ) a világi rend elleni tevékenységgel vádolta a török főügyész. Az alkotmánybíróságon azonban nem volt meg a minősített többség a párt betiltásához, miután azt csak a tagok egyszerű többsége támogatta.
2009.12.14. 21:30
 
 
Felállhat a Közbeszerzési és Közérdekvédelmi Hivatal
Felállhat a Közbeszerzési és Közérdekvédelmi Hivatal. Az Országgyűlés erről 179 igen, 163 nem és 4 tartózkodással döntött hétfőn. A hivatal autonóm államigazgatási szerv lesz, költségvetése az Országgyűlés költségvetési fejezetén belül önálló címet alkot. A nemrég elfogadott jövő évi költségvetésből ez még hiányzik, viszont szerepel abban a Közbeszerzések Tanácsa 158,3 millió forint támogatással és 1,649 milliárd forint bevétellel. A hivatal a Közbeszerzések Tanácsa általános jogutódja. Az új hivatal szervezete négy részből épül fel, ezek: a Közbeszerzési Döntőbizottság; a Közérdekvédelmi Igazgatóság; a Közbeszerzési Igazgatóság; valamint a titkárság.
2009.12.14. 21:15
 
Görögország 3% alá szorítja államháztartási hiányát 2013-ig
A görög miniszterelnök több, a költségvetés kiadásait csökkentő intézkedést jelentett be és továbbiakat is ismertet majd a közeli hónapokban a jelentősre duzzadt államháztartási deficit lefaragása céljából. Erre alig egy héttel az után került sor, hogy megvonta az euróövezeti tag Görögországtól az elsőrendű "A" kategóriás adósbesorolást a Fitch Ratings. Görögország az első euróövezeti tagállam, amely a közepes befektetői "BBB" sávba kerül át valamely hitelminősítőnél. Papandreu egyebek között bejelentette, hogy csökkentik a szociális kiadásokat és a bankárok bónuszait 90%-os adóval sújtják. A görög kormányfő azt mondta, hogy "országa elvesztette nemzetközi hitelességét", és fennáll a veszélye annak, hogy tovább nő az ország adóssága.
2009.12.14. 21:15
 
1 millió euró feletti összegért kelt el egy 1928-as Bugatti
Rekordáron, 1 millió 36 ezer euróért (284 millió forint) kelt el egy 1928-as Bugatti márkájú autó. A 37A Grand Prix modell vásárlója névtelenségének megőrzését kérte - számolt be a Párizs környéki árverést bonyolító Osenat aukciósház. A vételár jócskán felülmúlta a katalógusban szereplő és előzetesen 500-700 ezer euróra (137-191,8 millió forint) becsült árat. A Bugatti 37A első tulajdonosa René Dreyfus autóversenyző volt. A 37A volt az első Bugatti-modell, amely megjelent a francia piacon. Az árverésre bocsátott autót kategóriájában elsőként intették le az 1929-es monacói nagydíjon. Az érdeklődők összesen 69 kocsira licitálhattak az aukción.
2009.12.14. 20:15
 
 
Korlátozta a parlament az új szerződések thm-jének legmagasabb mértékét
A mindenkori jegybanki alapkamat tízszeresében határozta meg az új szerződések teljes hiteldíjmutatójának (thm) legmagasabb mértékét hétfőn az Országgyűlés. A képviselők 185 igen, 146 nem szavazat mellett, valamint 1 tartózkodással fogadták el az egyes pénzügyi tárgyú törvények módosítását. A döntés értelmében a thm jelenleg nem haladhatja meg a 70 százalékot.
2009.12.14. 20:15
 
 
Továbbra is a Mol és az OTP a legnagyobb magyar vállalat
A magyarországi vállalatok között továbbra is Mol, a pénzügyi szektorban pedig az OTP Bank vezeti a Top 100-as, illetve a TOP 50-es listát. Az Adó-és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által immár harmadik alkalommal összeállított TOP 100 szerint a 2008. évi értékesítés nettó árbevétele alapján a Mol a legnagyobb vállalat Magyarországon 2.223,2 milliárd forinttal, amelyet az Audi Hungaria követ 1.484,5 milliárd forinttal.
2009.12.14. 19:15
 
 
Eltemették Melis Györgyöt
Családja, pályatársai és tisztelői jelenlétében helyezték végső nyugalomra Melis György Kossuth-díjas énekest Budapesten, a Farkasréti temetőben. Melis György hamvait az evangélikus egyház szertartása szerint búcsúztatták. A Magyar Állami Operaház örökös tagja a művészparcellában, Gyurkovics Mária, Udvardy Tibor és Ferencsik János mellett nyugszik. Sírjába szülőföldjéről, Szarvasról is került egy marék föld. Az életének 87. évében, november 27-én elhunyt énekesre hétfőn délelőtt a Magyar Állami Operaházban emlékeztek.
2009.12.14. 19:15
 
 
A Ferrari nem áll Schumacher útjába, ha a pilóta szeretne újra versenyezni
A Forma-1-es Ferrari nem áll a hétszeres világbajnok Michael Schumacher útjába, ha a német pilóta újra versenyezni szeretne. Ezt Luca di Motezemolo, a Ferrari elnöke nyilatkozta hétfőn, azt követően, hogy a 2006-ban visszavonult német pilótát hírbe hozták a Mercedesszel. A csapat szombaton cáfolta azt a sajtóértesülést, mely szerint jövőre pilótaként alkalmazná Schumachert. Az idén vb-első Brawn GP-ből alakult istálló spekulációnak minősítette a Focus magazin hírét, amely arról szólt, hogy a német sztár 2010-ben 3,5 millió eurós fizetésért a Mercedes alkalmazásában versenyezne. A 40 esztendős Schumacher jelenleg tanácsadó a Ferrarinál, de még nem írta alá új, hároméves szerződését a maranellóiakkal.
2009.12.14. 19:00
 
 
Letette miniszteri esküjét Forgács Imre
Letette miniszteri esküjét hétfőn az Országgyűlésben Forgács Imre, aki keddtől tölti be az igazságügyi és rendészeti miniszteri posztot. Az új tárcavezetőnek eskütétele és az esküokmány aláírása után gratulált Bajnai Gordon kormányfő, Katona Béla házelnök, Mandur László, az Országgyűlés alelnöke, Avarkeszi Dezső, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) államtitkára, valamint a frakciók képviselői. Forgács az Önkormányzati Minisztérium önkormányzati és lakásügyi szakállamtitkára Draskovics Tibort váltja az IRM élén. Draskovics lemondását azzal indokolta, hogy pártpolitikai vitákban nem kíván részt venni, a következő időszak pedig szerinte erről szól majd.
2009.12.14. 19:00
 
 
Jövőre a bankok áron alul nem adhatják majd el az elárverezett lakásokat
Ha egy ügyfél nem tudja fizetni az általa lakott ingatlanára felvett hitelét, akkor jövőre az ingatlant forgalmi értékének 70 százaléka alatt nem értékesítheti a pénzügyi intézmény. Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója a pénzügyi tárgyú törvények hétfői zárószavazása előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: ez a szabály nemcsak a jövőben kötendő, hanem már hatályban lévő szerződésekre is vonatkozna. Ha a parlament elfogadja, akkor a törvény ezen passzusa 2010. január 1-jén lép hatályba. Hozzátette még, hogy az értékesítést szakértői értékbecslés előzi meg.
2009.12.14. 17:45
 
 
Válságos az állapota a H1N1 miatt Győrött kezelt kismamának
Válságos az állapota a H1N1 vírus szövődménye miatt a győri Petz Aladár kórházban kezelt 21 éves kismamának. A múlt csütörtökön császármetszéssel világra segített kisbabájának az állapota stabil - tudta meg a kórház orvos-igazgatójától az MTI. Oláh Attila professzor elmondta: a kismama életveszélyben van, állapota az elmúlt két napban romlott, az orvosok az életben maradásáért küzdenek. Az alig több mint hat hónapra 950 grammal született kisbaba állapota a professzor szerint biztatóbb, olyan mint minden más újszülötté, aki ilyen kis súllyal jön világra. A kislány intenzív terápiás kezelésben részesül.
2009.12.14. 17:30
 
 
Nem ismétlik meg a romániai elnökválasztás második fordulóját
A romániai alkotmánybíróság elutasította a Szociáldemokrata Pártnak (PSD) azt a kérését, hogy ismételjék meg az elnökválasztás december 6-án megrendezett második fordulóját. Román tömegtájékoztatási eszközök az alkotmánybíróságtól származó "hivatalos forrásokra" hivatkozva adták hírül, hogy a taláros testület elutasította a PSD kérését, miszerint "választási csalások" miatt írják ki újra a második fordulót. A szociáldemokraták Mircea Geoanát támogatták, aki csupán 70 ezer szavazattal maradt alul Traian Basescuval szemben.
2009.12.14. 17:30
 
 
Koppenhágában 1243-ra emelkedett az őrizetbe vettek száma
Őrizetbe vettek hétfőn Koppenhágában 17 aktivistát egy tüntetésen, így 1243-ra emelkedett az ENSZ klímakonferencia kapcsán rendezett demonstrációkon előállított személyek száma. Több mint hatszázan bírósághoz fordulnak a rendőrségi eljárás miatt. A Climate Justice Action (kb. akció az éghajlati igazságosságért - CJA) elnevezésű hálózat felhívására nagyjából háromezren gyűltek össze a dán főváros központjában. A rohamrendőrök azért oszlatták fel a tömeget, mert tüntetők kiszakítottak a talapzatából egy földgömböt, amelyet a konferencia alkalmából helyeztek el a belvárosban, és a hatalmas golyót elkezdték görgetni a parlament épülete előtti téren.
2009.12.14. 17:30
 
 
Jövőre valószínűleg tovább csökken az új autók értékesítése Európában
Jövőre az idei 1,3 százalék után újabb 6,1 százalékkal esik az új autók értékesítése Európában, és a válság előtti szintet is csak 2014-ben érik majd el az eladások - áll a Calyon Bank elemzésében. A szakértők szerint az ágazat világszinten ugyanakkor 2,5 százalékos bővüléssel számolhat, hiszen az Egyesült Államokban, Brazíliában, Oroszországban, Indiában és Kínában már az értékesítés növekedésére lehet számítani. A tavalyi 14,7 millió személyautó után idén 14,5 millió eladását valószínűsítik Európában. A 2007-es csúcs után a tavalyi értékesítések 7,8 százalékos visszaesést jelentettek, ahhoz képest pedig idén újabb 1,3 százalékos csökkenés valószínűsíthető.
2009.12.14. 17:15
 
 
Lehet fehér karácsony az ország egyes részein
Karácsony előtt lesz hó az ország jelentős részén, délen több, másutt kevesebb, és ez a hó minden bizonnyal karácsonyig megmarad - mondta Vadász Vilmos, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa. Nagyon hideg idő lesz karácsonyig, tehát ha lesz csapadék, akkor az mindenképp hó lesz, és úgy tűnik, hogy az ország nagy részén lesz csapadék. A déli területeken várható több hó, ott a 10 centimétert is meghaladhatja helyenként. Északon kevesebb lesz, ott is eshet néhány centiméter, de errefelé lehetnek olyan helyek is, ahol egyáltalán nem alakul ki hótakaró - közölte.
2009.12.14. 16:30
 
 
Obama erős négyesre értékeli eddigi tevékenységét
Barack Obama amerikai elnök erős négyesre értékeli eddigi tevékenységét; a Rasmussen intézet hétfői adata szerint népszerűségi mutatója viszont tovább csökkent, 44 százalékra. Obama az ABC televíziónak adott nyilatkozatában egészen pontosan úgy fogalmazott: eddigi elnöki teljesítményére "jó, magabiztos négyes fölé" osztályzatot adna. Kiemelte: kormánya stabilizálta a gazdaságot, meggátolta, hogy egy újabb nagy válság következzen be.
2009.12.14. 16:30
 
 
Megszakadtak a tárgyalások a klímakonferencián
Kivonult hétfőn a fejlődő országok egy csoportja a koppenhágai ENSZ klímakonferencia hivatalos fórumairól, megszakítva ezzel a tárgyalások menetét. A 12 napos tanácskozássorozat felfüggesztésével az afrikai országok vezette csoport a fejlett ipari államokra kíván nyomást gyakorolni a zárt ajtók mögött zajló eseményekről kiszivárgott információk szerint. A tiltakozó delegációk azt kívánják elérni, hogy az ipari államok emeljék az üvegházgázok kibocsátásának csökkentésére tett vállalásaikat.
2009.12.14. 16:00
 
 
Nincs megállapodás a BKV finanszírozásáról a kormány és a főváros között
A kormányszóvivő cáfolta, hogy a kormány és a főváros megegyezett volna a BKV-nak nyújtott anyagi segítségről. A Népszava hétfőn írt arról, hogy a kormány és a főváros fő vonalaiban megegyezett a cégnek nyújtandó "mentőövről". E szerint 2010-ben 23 milliárd forint plusztámogatáshoz jut a BKV három részletben. Szollár Domokos hétfői sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva azt mondta: a kormány kész finanszírozási segítséget adni a BKV működéséhez, de ehhez nagyon szigorú feltételeket szab. Példaként említette, hogy a közlekedési társaságnak a jelenleginél sokkal átláthatóbban kell működnie.
2009.12.14. 15:30
 
 
Előzetes letartóztatásban a gyilkossággal gyanúsított rendőr
A Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte azt a X. kerületi rendőrt, akit azzal gyanúsítanak, hogy múlt csütörtökön megölt egy arab férfit Budapesten, a XVIII. kerületben - közölte a bíróság. A BKKB E. Gábor, M. János, S. Ádám és P. László előzetes letartóztatásáról döntött, amely 2010 január 14-én jár le - írták. A gyilkossággal gyanúsított 25 éves törzsőrmestert pénteken vették őrizetbe, Tóth Gábor Budapest főkapitánya azonnali hatállyal megszüntette a szolgálati jogviszonyát.
2009.12.14. 14:45
 
 
Feljelentést tett Molnár Oszkár a terhes nők ügyében
Ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett Molnár Oszkár fideszes országgyűlési képviselő, edelényi polgármester a legfőbb ügyésznél az állítása szerint a magzatukat a magasabb pótlék reményében szándékosan károsító terhes nők ügyével kapcsolatban - közölte Baranyi Ferenc, az edelényi polgármesteri kabinet munkatársa. Feljelentésében Molnár több bűncselekmény gyanúját is megfogalmazta, a magzatkárosítással kapcsolatos esetek mellett kiskorúak megrontására, valamint vérfertőzésre utaló adatokat is közölt. A polgármester arról is ír a legfőbb ügyésznek, hogy vannak, akik állami gondozásba adják gyermekeiket, akiket utána hozzátartozóik hoznak ki az intézetből nevelőszülőként.
2009.12.14. 14:45
 
 
Basescué a legtöbb voks az érvénytelennek nyilvánítottak közül
Az érvénytelennek nyilvánított szavazatok újraszámolása után is Traian Basescu maradt a román elnökválasztás december 6-i második fordulójának győztese. Marian Muhulet, a román Országos Választási Iroda (BEC) elnöke hétfőn közölte, hogy több mint 134 ezer szavazat újravizsgálása után összesen 2247, korábban figyelmen kívül hagyott szavazatot találtak. Ezeket a szavazóbizottságok tévesen sorolták az érvénytelenített voksok közé - Muhulet szerint valószínűleg a "fáradtság" okozta ezt a tévedést. A pótlólag számba vett érvényes szavazatok közül 1260-at Basescura adtak le, míg ellenfelére, Mircea Geoanára csak 987-et.
2009.12.14. 14:30
 
 
Csökken az üzemanyagok ára szerdán
Csökken az üzemanyagok ára szerdán, a benziné 4, a gázolajé 2 forinttal - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. Utoljára három hete csökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a benzin ára akkor nem változott. A gázolaj átlagára a mostani változással 278 forint, a benziné 296 forint lesz. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2009.12.14. 14:15
 
EURO-2012: bemutatták a torna emblémáját
Ünnepélyes keretek között bemutatták a nagyközönségnek hétfőn a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság emblémáját Kijevben. A rendező Lengyelország és Ukrajna nemzeti színeiben pompázó szirmokat és egy virágzó labdát ábrázoló logót Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke leplezte le az Eb jelmondatával együtt: "Közösen írunk történelmet". Julija Timosenko ukrán miniszterelnök a szépség jelének nevezte a virágokat, és reményét fejezte ki, hogy sportszerű mérkőzéseket láthat majd a közönség.
2009.12.14. 14:00
 
 
Bajnai tájékoztatná a pártok kormányfő-jelöltjeit az ország helyzetéről
A miniszterelnök meghívja magához valamennyi demokratikus parlamenti párt kormányfő-jelöltjét, hogy megismerhessék az ország pontos és valós pénzügyi-gazdasági helyzetét - közölte a kormányszóvivő, miután Bajnai Gordon egyeztetett Mesterházy Attila szocialista miniszterelnök-jelölttel hétfőn a parlamentben. Szollár Domokos közölte, ennek a sorozatnak az első találkozója volt a hétfői megbeszélés. Leszögezte: nincsenek csontvázak a szekrényben, és ezt be is bizonyítják. Nagyon örülnénk, ha Orbán Viktor tudna találkozni Bajnai Gordonnal, az ajtónk nyitva áll - fogalmazott a kormányszóvivő egy kérdésre válaszolva.
2009.12.14. 14:00
 
 
Orbán Viktor szerint csak a Fidesz-KDNP akar változást Magyarországon
Orbán Viktor szerint a Fidesz-KDNP az "egyetlen csapat Magyarországon", amely változást akar. A Fidesz elnöke az ellenzéki párt országos választmányának hétfői ülésén úgy fogalmazott: "százegynéhány nappal a jövő évi választások előtt állnak a zászlók", amelyekre mindenki felírta a maga elképzeléseit. Mint mondta, az MSZP zászlaján az áll, hogy "Gyurcsány-korszak 2"; az SZDSZ-én "viszontlátásra"; az MDF-én "Bokros-csomag"; "a magyar jobboldalt gyengítő" Jobbikén pedig az, hogy "erőszak". Ezeknek a zászlóknak a közös jellemzője az, hogy konzerválni akarják a múltat, a Gyurcsány-korszak meghosszabbításában érdekeltek - közölte Orbán Viktor.
2009.12.14. 14:00
 
 
Oszkó Péter: Magyarország jó pályán halad
Magyarország nemcsak korábbi önmagához képest halad jobb pályán, hanem a versenytársakhoz képest is; a növekedést tekintve 2010-ben és 2011-ben a legjobb helyzetben lehet - mondta Oszkó Péter hétfőn, az APEH és az MKIK TOP 100 kiadványának bemutatásakor. Parragh László, az MKIK elnöke úgy vélekedett: a gazdaság dinamizálásáról érdemben nem beszélhetünk. Az egyensúly megteremtése nem elég, meg kell találni a növekedési lehetőségeket is. A GDP 6,7 százalékos csökkenése 8,5 százalékkal rontja a vállalkozások jövedelmi pozícióját - mutatott rá.
2009.12.14. 13:45
 
 
Berlusconi sérülései súlyosabbak, mint gondolták
Silvio Berlusconi sérülései súlyosabbak, mint először gondolták az orvosok a vasárnap esti támadás után, és legalább keddig kórházban marad - közölte hétfőn az olasz miniszterelnök személyi orvosa. A kormányfőt egy kis szoborral arcon dobta egy zavart elméjű férfi egy milánói téren. Berlusconit vérző szájjal tuszkolták gépkocsijába a testőrei, eltört az orra, letört két foga, felszakadt az alsó ajka, amelyet össze kellett varrni. A helyi San Raffaele kórházban kezelik, és legalább keddig bent kell maradnia. Antibiotikumot és fájdalomcsillapítót szedetnek vele, ennek ellenére fejfájása nem múlt el. Nehezen eszik.
2009.12.14. 13:45
 
 
Végleges a Fidesz egyéni képviselőjelöltjeinek névsora
Véglegessé vált hétfőn, kik indulnak a Fidesz-KDNP színeiben a 2010-es országgyűlési választásokon az egyéni választókerületekben; a döntést a Fidesz országos választmánya hozta meg hétfői budapesti ülésén. A Fidesz tájékoztatása szerint az egyéni képviselőjelöltek között van Navracsics Tibor, az ellenzéki párt parlamenti frakciójának vezetője, aki Veszprémben, a megye 7. számú választókerületében indul. Semjén Zsolt, a KDNP elnöke Bács-Kiskun megye 7. számú választókörzetében, Kalocsa és környékén méreti meg magát. A sokat találgatott, Borsod megyei 8-as választókerületben, Edelény és térségében nem Molnár Oszkár, Edelény polgármestere lesz a Fidesz-KDNP jelöltje, hanem Daher Pierre kórházigazgató.
2009.12.14. 13:00
 
 
Felkészült a katasztrófavédelem a havazásra
Felkészülten várja a katasztrófavédelem és a fővárosi közterület-fenntartó a meteorológusok által e hétre előre jelzett, nagyobb mennyiségű havat. Az Útinform hétfő délelőtti tájékoztatása szerint Pest megye északi részén és Komárom-Esztergom megyében szállingózik a hó, egyes helyeken az útburkolat havas, a Bakonyban néhol jeges útszakasz is előfordul. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint hétfőn hószállingózás fordulhat elő, majd délután délnyugaton, nyugaton havazás kezdődik. Kedden eleinte főként délen, majd késő délutántól már másutt is valószínű havazás. Jelentős mennyiségű csapadék az ország területének 40 százalékán várható.
2009.12.14. 12:15
 
 
Az általános felelősséget is vizsgálja a rendőrség a BKV-ügyekben
A BKV-ügyek vizsgálata során nemcsak a szerződéseket megkötő, illetve a végkielégítéseket megítélő személyek esetleges felelősségét vizsgálja a rendőrség, hanem az általános felelősség körét is - erről Bodnár Zsolt, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese beszélt hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten. A dandártábornok kifejtette: két ügycsoportot vizsgálnak. Az egyik esetében összesen 144 tanácsadói szerződést vizsgálnak, ezeket 70 céggel kötötték. A végkielégítések esetében pedig nemcsak az idei és az elmúlt évet tekintik át, hanem a 2007-est is, amikor 700 embert bocsátottak el a közlekedési vállalattól. Ez utóbbival együtt összesen 800 ember munkaviszonyának felbontását vizsgálják.
2009.12.14. 12:15
 
 
A Nellie the Elephant ritmusa felel meg leginkább a mellkasi kompresszióhoz
Szívleállás utáni újraélesztésnél segítheti az optimális, percenként mintegy százas mellkasi kompressziószám fenntartását, ha a Nellie the Elephant című dalt dúdolja magában az újraélesztést végző önkéntes. A birminghami, a coventryi, valamint a hertfordshire-i egyetem kutatói 130, újraélesztésben járatlan önkéntessel vizsgálták meg, hogy melyik zene segíti leginkább az újraélesztésnél optimális, percenként százas szívpumpálás fenntartását. A Nellie the Elephant (Little Bear) és a That's the Way I like it (KC and Sunshine Band) című dalokat választották ki, mert előbbi tempója percenként 105 ütés, a másodiké pedig 106 ütés percenként.
2009.12.14. 11:45
 
 
Dubaj 10 milliárd dolláros segítséget kapott
Dubaj 10 milliárd dollár támogatást kapott egyesült arab emírségekbeli társállamától, Abu Dzabitól a Dubai World állami vállalat adósságtörlesztéseinek megkönnyítésére. A tízből 4,1 milliárd dollárt a Dubai World holdinghoz tartozó Nakheel ingatlanfejlesztési társaság hétfőn esedékes tartozásának kiegyenlítésére fordítanak. A fennmaradó 5,9 milliárdot pedig a Dubai World kamatfizetési kötelezettségeinek teljesítésére és az üzletmenet fenntartására - közölte hétfőn a dubaji pénzügyi kormányzat. Abu Dzabi azonnali segítségén túl az Egyesült Arab Emírségek központi bankja is jelezte, hogy kész támogatni a helyi bankokat.
2009.12.14. 11:15
 
 
Jóváhagyta Brüsszel, hogy közös irányítás alá kerüljön a MOL Energiakereskedő
Hozzájárult az Európai Bizottság hétfőn, hogy a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. és a Normeston Trading Limited közös irányítást szerezzen a MOL Energiakereskedő Kft. (MET) felett. Brüsszel az Európai Unió úgynevezett összefonódás-ellenőrzési rendelete alapján vizsgálta az ügyet. Mint közleményében a bizottság emlékeztet rá, a belize-i székhelyű Normeston egy orosz magánszemély tulajdonában álló magánvállalkozása nyersolaj és a finomított olajtermékek kereskedelmével foglalkozik. A MET jelenleg a MOL kizárólagos tulajdonában álló, magyarországi székhelyű leányvállalat, földgáz-kereskedelemmel és -értékesítéssel foglalkozik Magyarországon és - kisebb mértékben - a szomszédos országokban.
2009.12.14. 11:15
 
 
Nem voltak fennakadások Ferihegyen a sztrájk miatt
Az utasok nem sokat vettek észre a vasárnapi ferihegyi sztrájkból, a reptér üzemeltetője szerint azért, mert megbukott a munkabeszüntetési kezdeményezés, a szakszervezet szerint azonban a munkáltató törvénytelenül és szabálytalanul sztrájktörőkkel helyettesítette a sztrájkolókat. A sztrájk 20.30 órakor ért véget. A négyórás sztrájk alatt egyetlen járatot sem töröltek, és a munkabeszüntetés miatt nem késtek a gépek.
2009.12.14. 10:45
 
 
Államosítják az osztrák Hypo Group Alpe Adria bankot
Állami tulajdonba kerül a csődközeli helyzetbe sodródott osztrák Hypo Group Alpe Adria (HGAA) bank - jelentette hétfőn reggel az APA osztrák hírügynökség. A döntést hétfőre virradóra hozták meg a pénzintézet jövőjéről szóló maratoni válságtanácskozáson Bécsben. A bedőlt délkelet-európai hitelek és elhibázott befektetési döntések miatt végveszélybe került társaság fő tulajdonosa a Bayerische Landesbank bajor tartományi bank - a magyar MKB bank tulajdonosa - volt 67,1 százalékos részesedéssel. Josef Pröll pénzügyminiszter szerint rendkívül veszélyes helyzet keletkezett az osztrák pénzügyi rendszerben a HGAA válsága miatt, és nagy volt a valószínűsége annak, hogy a bank összeomlik.
2009.12.14. 10:15
 
 
Giggs az év sportolója a BBC-nél
Ryan Giggs, a Manchester United veterán labdarúgója lett az év brit sportszemélyisége a BBC televíziós csatorna nézőinek szavazatai alapján. A 36 éves játékos a Forma-1 világbajnokát, Jenson Buttont és a hétpróbában vb-aranyérmes Jessica Ennist utasította maga mögé a voksoláson. A walesi Giggsnek nagy szerepe volt abban, hogy az MU idén sorozatban harmadszor is megnyerte a Premier League-et. A manchesteri sztárcsapatban 1990 óta szerepel, s klubrekordot jelentően 821-szer lépett pályára a gárdában.
2009.12.14. 09:30
 
 
Forma-1: Trulli és Kovalainen lesz a Lotus két pilótája
A következő idényben az olasz Jarno Trulli és a finn Heikki Kovalainen lesz a Forma-1-es Lotus két pilótája. Ezt a jövő évi világbajnokságon újonc malajziai istálló jelentette be hétfőn. A 35 éves olasz versenyző az idén még a Toyotát vezette, ám a japán óriáscég bejelentette, hogy kiszáll a száguldó cirkuszból, így ugyanúgy csapat nélkül maradt, mint az eddig a McLarennél foglalkoztatott, de a világbajnok brit Jenson Button érkezésével feleslegesé vált, 28 esztendős Kovalainen.
2009.12.14. 09:15
 
Miniszteri eskütétel lesz az Országgyűlésben
Miniszteri eskütétel is lesz az Országgyűlés idei utolsó, kétnapos ülésén. Forgács Imre, akit Bajnai Gordon miniszterelnök igazságügyi és rendészeti miniszternek jelölt, a szokásoktól eltérően nem napirend előtt teszi le az esküt, hanem a mai interpellációs időszak végén. Ennek az az oka, hogy a miniszterjelöltet a nap folyamán még három bizottság is meghallgatja. Forgács Imre, az Önkormányzati Minisztérium önkormányzati és lakásügyi szakállamtitkára Draskovics Tibort váltja az igazságügyi és rendészeti tárca élén.
2009.12.14. 09:00
 
 
Alapításának évfordulóját ünnepli a Hamász
Alapításának 22. évfordulóját ünnepli hétfőn a Hamász. A palesztin radikális szervezet, amely egyedül tartja irányítása alatt az izraeli blokádtól sújtott Gázai övezetet, nagy támogatottsága demonstrálására látványos ünnepségekre készül a területen. Gáza városa az iszlám zöld színébe öltözött, Hamász-zászlók lengenek a háztetőkön és a lámpaoszlopokon. A szervezet rádiója és televíziója buzdítja a lakosokat, hogy vegyenek részt a déli ima után tartandó nagygyűlésen. A tavalyi évfordulós ünnepségen több tízezer ember vett részt.
2009.12.14. 08:45
 
 
A kormány a bankokra bízná a hitelplafon megállapítását
Akár már a jövő héten tárgyalhat a kormány a lakossági forint- és devizahitelezés szigorításáról szóló előterjesztésről - olvasható a Napi Gazdaság hétfői számában. A készülő rendelettervezet szerint az új kölcsönök, illetve lízingszerződések esetén a bankoknak kötelezően vizsgálniuk kell a leendő adósok hitelképességét, nem lesz elégséges a hitel nyújtásához pusztán a fedezet. A javaslat szerint minden banknak kötelező lesz meghatározni azt a hitelezhetőségi limitet, amit a háztartási jövedelemhez kötnének.
2009.12.14. 08:15
 
 
Újra 100 millió euró fölötti összeg vár gazdára az olasz hatoslottón
Még négy hónapja sincs, hogy megütötték minden idők legnagyobb nyereményét az olasz hatoslottón, de máris újból 100 millió euró fölötti összeg vár gazdára. Miután a legutóbbi - szombati - húzáson sem sikerült senkinek eltalálnia a nyerő számokat, a nyeremény összege 103,5 millió euróra emelkedett. A Superenalottón, amelyen 90 szám közül kell tippelni hatra, rendkívül alacsony a nyerési esély, mindössze 1 a 623 millióhoz; a következő húzás kedden lesz. Augusztus 22-én egy toszkánai lottózó 147 millió euróval lett gazdagabb, megütve minden idők legnagyobb olasz lottónyereményét.
2009.12.14. 07:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897[1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista