2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Az ABBA és a Genesis is bevonult a rock and roll nagyjai közé
Az 1970-es évek svéd popegyüttese, az ABBA is "betáncolt" a Rock and Roll Hírességek Csarnokába a Genesis, Jimmy Cliff, a The Hollies és a The Stooges társaságában. A rocklegendák csarnokába költöző "új lakók" listáját kedden hozta nyilvánosságra a clevelandi intézmény. Az ABBA és a The Stooges már korábban is szerepelt a jelöltek listáján, de csak most sikerült bekerülniük. Az intézmény illetékesei egyúttal azt is bejelentették, hogy a nem előadóművészeknek járó elismerést idén David Geffen zenei mogul, két dalszerző páros, Barry Mann és Cynthia Weil, valamint Ellie Greenwich és Jeff Barry, továbbá Jesse Stone, Mort Shuman és Otis Blackwell önálló dalszerzők kapják meg. A hivatalos ceremóniát március 15-én tartják.
2009.12.15. 21:45
 
 
Egészségügyi szakmai szervezetek: még decemberben érkezzen meg a többletforrás
A kórházi rendelőintézeti szövetségek követelik, hogy decemberben érkezzen meg a nekik szánt többletforrás - közölték az egészségügyi szakmai szervezetek vezetői az MTI-vel. A közleményt Varga Ferenc, a Magyar Kórházszövetség elnöke, Csiba Gábor, a Stratégiai Szövetség a Kórházakért elnöke, Varga Imre, a Medicina 2000, Poliklinikai és Járóbeteg Szövetség alelnöke és Baráth Lajos, az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesületének elnöke jegyzi.
2009.12.15. 21:45
 
 
Sólyom: a valóságos helyzet számbavételével maradjon meg a nemzet egysége
A magyarság összetartozásának úgy kell kifejeződnie, hogy egyaránt vessen számot a valóságos helyzettel, a magyarság többközpontúvá válásával, az egyes nemzetrészek önálló fejlődésével, az Európai Unió lehetőségeivel, ugyanakkor megmaradjon a nemzet egysége - fejtette ki Sólyom László a temesvári emlékév alkalmából kedden Temesváron felolvasott üzenetében. A köztársasági elnök üzenetét a "Küzdelem és építés - Temesvár, 1989 - Húszéves a rendszerváltás" címet viselő emlékév ünnepi gálaestjén hallgathatta meg a közönség a Temesvári Opera épületében. Sólyom megállapította: 1989-ben a kommunizmustól való megszabadulás közel hozta egymáshoz Kelet-Közép-Európa népeit és országait.
2009.12.15. 21:45
 
 
Orbán: Közép-Európa népei csak együtt lehetnek erősek
A közép-európai népek sorsközösséget alkotnak, csak együtt lehetnek szabadok, függetlenek és erősek - állapította meg kedden Temesváron Orbán Viktor. A Fidesz elnöke a temesvári emlékév alkalmából szervezett nemzetközi konferencián emlékeztetett: e térség népei együtt töltötték a második világháború utáni évtizedeket a kommunizmus börtönében. A Nyugat ugyanis kompromisszumot kötött a kommunizmussal, ennek a "békének" pedig komoly ára volt, a közép-európai népek függetlensége és szabadsága látta kárát - mondta.
2009.12.15. 21:15
 
Gyorssegély szerelmi bajokra
Minden kapcsolatnak jót tesz a tárgyilagos elemzés. Ha nem akarsz szakemberhez fordulni, megteszi a házi segély is. Íme néhány hasznos ötletünk.
2009.12.15. 21:11
 
Ötperces bőrkefélés 5 lépésben
A bőr naponkénti kefélése jót tesz a vérkeringésnek, és segít a felhalmozódott zsír eltávolításában. Jótékony hatású a cellulitiszes területeken és a méregtelenítő program során, az első héten segít kiüríteni a szervezetből a mérgeket. A finom masszázs hatására a bőr régi, elhalt felszíne eltűnik, és az inger hatására új sejtek jelennek meg.
2009.12.15. 21:09
 
Málnás mézes aprósütemény
Bár mindenkinek vannak kedvenc süteményei, a családtagok örömmel fogadják az új ízeket is.
2009.12.15. 21:06
 
 
A Boeing 787-es "Dreamliner" első próbarepülése
Az amerikai hírtelevíziók élőben közvetítették, és a megrendelők világszerte nyomon követték kedden, amint a Boeing 787-es "Dreamliner" utasszállító repülőgépe első próbarepülésére felszállt a Washington állambeli Seattle mellől. A cég - amely előző héten zárta le a gép földi tesztelését - közölte: a forradalmi újításnak számító, nagyrészt szénszálas anyagokból épített, könnyűszerkezetű repülő levegőbe emelkedése új korszak nyitányát jelenti a légi közlekedésben. A kék-fehérre festett üzemanyag-takarékos repülőgép a gyár közeléből szállt fel négyórás próbaútra Washington állam belseje felé.
2009.12.15. 21:00
 
 
Kitüntették az U20-as labdarúgó-válogatottat és Erdei Zsoltot
Állami kitüntetést vehettek át a Parlamentben az őszi U20-as labdarúgó-világbajnokságon bronzérmes magyar válogatott tagjai, edzői és csapatvezetői, továbbá Erdei Zsolt, aki november 21-én félnehézsúly után cirkálósúlyban is világbajnok lett a profi ökölvívók között. A legmagasabb elismerést, a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozatát Sólyom László köztársasági elnök - Varga Zoltán sportért is felelős önkormányzati miniszter előterjesztésére - adományozta Egervári Sándornak, az U20-as csapat szövetségi edzőjének és Erdei Zsoltnak. A kitüntetéseket Bajnai Gordon miniszterelnök adta át.
2009.12.15. 20:15
 
 
Székely: a megállapodásban foglaltakat teljesíti a kórházakkal szemben a kormány
A kórházszövetségekkel október elején kötött megállapodásban foglaltaknak megfelelően cselekedett és cselekszik a kormányzat - hangoztatta sajtótájékoztatóján a Fidesz szakpolitikusa által a nap folyamán elmondottakra reagálva Székely Tamás egészségügyi miniszter. Nem tartaná korrekt megoldásnak, hogy az egyik tárgyalás emlékeztetőjének olyan passzusát kérik számon rajtuk, ami végül nem került be az egyezségbe, hiszen ha az érdekképviseletek idei kifizetést akarnak, akkor - más feltételek mellett - arról is megállapodhattak volna a szaktárcával - mondta.
2009.12.15. 20:15
 
 
Eltemették Iglódi István színművészt
Több százan kísérték utolsó útjára Iglódi István Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, a Pesti Magyar Színház 65 évesen elhunyt igazgató-főrendezőjét Budapesten, a Farkasréti temetőben. Schneider Márta, az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakállamtitkára, aki a tárca nevében búcsúzott a december 3-án elhunyt művésztől, rendkívüli tehetségű színészként, rendezőként és pedagógusként emlékezett Iglódi Istvánra. Mint mondta, gyásza személyes, hiszen a művésszel az elmúlt kilenc évben együtt gondolkodtak "e nehéz időket megélt teátrum sorsáról és terveiről".
2009.12.15. 20:00
 
 
Lapértesülés szerint illegális lehet az új F1-es pontrendszer
A tekintélyes Auto Motor und Sport értesülései szerint illegális lehet a Forma-1-ben jövőre bevezetésre kerülő új pontszámítási rendszer, mert a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIFA) és a csapatok a javaslat meghozatalakor nem követték az új Concorde-egyezményben foglalt eljárási rendet. A világbajnoki sorozatot szabályozó dokumentum ugyanis rögzíti, hogy az F1-es bizottság tagjai - az istállók, a kereskedelmi jogokat birtokló Bernie Ecclestone, valamint a FIA és a gumiszállító képviselői, a szervezők és a szponzorok - kizárólag olyan kérdésekben tehetnek javaslatot, amelyhez a Sport- és Technikai Munkacsoport is hozzájárult.
2009.12.15. 19:45
 
 
Rekordbiztosítás Johnny Hallyday koncertturnéjára
Rekordösszegre biztosították Johnny Hallyday koncertsorozatát. A jelenleg Los Angelesben lábadozó 66 éves francia rocksztár betegágyához már megérkeztek Párizsból a turné biztosítójának orvosai, akik napokon belül döntenek arról, hogy a porckorongműtétet követően komplikációktól szenvedő világhírű énekes visszatérhet-e a színpadra. Hallyday százmillió eladott lemezzel a háta mögött két éve jelentette be, hogy visszavonul a koncertezéstől. Búcsú-koncertsorozatából, amely a korára való tekintettel a Tour 66 elnevezést viseli, még 24 koncert hátra van. Legközelebb január 8-án az észak-franciaországi Amiens-ben kellene színpadra lépnie, de a francia sajtó találgatásai szerint a visszatérés egyre kevésbé tűnik valószínűnek.
2009.12.15. 19:15
 
 
Bajnai: aggodalomra adhat okot, ami a szlovák nyelvtörvény ügyében történik
Aggasztó jelnek nevezte Bajnai Gordon a keddi, parlamenti magyar-magyar kormányzati konzultáción azt, ami Szlovákiában az elmúlt időszakban a nyelvtörvénnyel kapcsolatban történt. A kormányfő a konzultáció keddi, immár ötödik ülésén kijelentette, hogy a kormány határozottan fellép, ha bármely országban az európai normákkal ellentétes cselekményeket észlel, és ez a fellépés különösen aktív, ha a magyar kisebbséget éri hátrány. Közölte, hogy ezt megtették szeptemberben is, a Szécsényben tartott magyar-szlovák kormányfői találkozó "biztató esélyt kínált" arra, hogy ezek a kérdések megnyugtatóan rendeződjenek.
2009.12.15. 18:30
 
 
Reggelre néhány centiméteres hólepel boríthatja Budapestet
Szerda reggelre néhány centiméteres hólepel boríthatja a várost, miután az éjszaka második felében éri el mediterrán ciklon éri el Budapestet - mondta Vadász Vilmos, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa az MTI-nek. Ez a ciklon kedd este még főként a déli határ menti országokban, illetve a déli megyékben okoz kiterjedtebb havazást, de az éjszaka folyamán Budapestre is megérkezik. A meteorológus szerint azonban jelentős mennyiségű hóra a fővárosban nem kell számítani, de egy "lepelnyi", vagy néhány centiméteres hótakaró kialakulhat. A város belső területein kevesebb lehet, a környező hegyekben kicsit több.
2009.12.15. 18:15
 
 
Tiger Woods példátlan, szédületes népszerűségvesztése
A házasságtörő Tiger Woods amerikai golfozó példa nélküli, szédületes népszerűségvesztéséről írt a keddi USA Today. A világ legjobban fizetett sportolójának hírneve november 27-i közúti balesetéig feddhetetlen volt. Házastársi hűtlenségét múlt pénteken vallotta be. Népszerűsége a korábbi 85 százalékról 33 százalékos mélységbe zuhant, a sportoló a korábbi 8 százalékkal szemben már a közvélemény 57 százaléka számára nem rokonszenves - az újság és a Gallup intézet közös felmérése szerint. Tiger Woods esetében jegyezték fel minden idők legmagasabb népszerűségi mutatóját, amely 2000-ben 88 százalékon tetőzött.
2009.12.15. 18:00
 
 
Moszkvában tárgyal az új NATO-főtitkár
A NATO és Oroszország kapcsolatainak fejlesztése, Afganisztánnal összefüggő kérdések, valamint az orosz elnök európai biztonsági kezdeményezése kerül terítékre Dmitrij Medvegyev és Anders Fogh Rasmussen moszkvai megbeszélésén - jelezték orosz források. A NATO főtitkára kedden érkezik Moszkvába háromnapos látogatásra. Az orosz elnökön kívül találkozik Vlagyimir Putyin kormányfővel, Szergej Lavrov külügyminiszterrel, Nyikolaj Patrusevvel, a Szövetségi Biztonsági Szolgálat vezetőjével, valamint a parlament két házának elnökeivel, Szergej Mironovval és Borisz Grizlovval.
2009.12.15. 17:30
 
 
Fidesz: üres ígéret a BKV-ról szóló megállapodás
Ugyanolyan üres ígéretnek tartja a Fidesz a BKV finanszírozásáról szóló keddi megállapodást, mint a kórházak gazdálkodásának rendezését. Németh Szilárd, az ellenzéki párt fővárosi és országgyűlési képviselője ezt azután mondta, hogy a kormányszóvivő bejelentette: megállapodott a kormány és a főváros a BKV finanszírozásáról. A miniszterelnök és a főpolgármester tárgyalásáról az ellenzéki képviselő azt mondta: két bukott politikus, Bajnai Gordon és Demszky Gábor találkozott és állapodott meg kedden. Németh rámutatott, a BKV-nak ígért 23 milliárd forint nagyobb része már az új kormány számláját fogja terhelni.
2009.12.15. 17:15
 
 
2010 második felében bokszol Vitalij Klicsko David Haye ellen
Jövőre összecsap egymással David Haye a Boksz Világszövetség (WBA), és Vitalij Kliscsko, a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka. "Hamarosan szorítóba lépek Haye ellen, az előszerződést már megkötöttük" - nyilatkozta az ukrán bajnok, aki a hétvégén egyhangú pontozással győzte le az amerikai Kevin Johnsont. A csatára várhatóan csak a jövő év második felében kerülhet sor, mivel Haye-nek még márciusban vagy áprilisban ki kell állnia John Ruíz ellen egy címvédő mérkőzésre. Haye legutóbb november elején lépett ringbe az orosz óriás, Nyikolaj Valujev ellen, és pontozással hódította el a világbajnoki övet.
2009.12.15. 17:00
 
 
Mérséklődött a háztartási vegyiáruk eladott mennyisége hazánkban
Éves összehasonlításban két százalékkal csökkent 2008 novembere és 2009 októbere között az eladott vegyiáruk mennyisége; a piac mérete meghaladja a 300 milliárd forintot - közölte az ACNielsen piackutató. A forgalom kétharmada a hipermarketekre és a drogériákra jut. A legnagyobb forgalmú húsz kategória közül a WC papír, a pelenka, a mosogatószer, a hajfesték és a szappan kiskereskedelmi forgalma mennyiségben és értékben számolva is nőtt ebben az időszakban. Értékben számolva a legnagyobb arányban a mosogatószerek és a WC papírok forgalma nőtt: 15, illetve 14 százalékkal, de pelenkából is hét százalékkal nőtt az eladott áruk értéke. A vevők továbbra is növekvő arányban részesítik előnyben az üzletláncokat.
2009.12.15. 16:45
 
 
Az Egek ura és a Nine vezeti az Arany Glóbusz-jelöléseket
George Clooney Egek ura című filmje és a Nine című musical kapta a legtöbb jelölést kedden a hollywoodi külföldi újságírók Arany Glóbusz-díjára. A legjobb drámai film kategóriájában az Avatar, a Precious, a The Hurt Locker és a Becstelen Brigantyk is esélyes a díjra. A Hollywoodi Külföldi Újságírók Szövetsége 25 kategóriában hozta nyilvánosságra díjainak jelöltjeit. A díjakat 2010. január 17-én osztják ki.
2009.12.15. 16:15
 
 
Tovább nőttek a munkaköltségek az Európai Unióban
A harmadik negyedévben tovább nőttek az egy órára jutó munkaköltségek az euróövezetben és az egész Európai Unióban, elsősorban azért, mert az iparban emelkedtek a bérek. A költségek emelkedése azonban kisebb volt, mint a második negyedben a munkanélküliség növekedése miatt. Az Eurostat kedden ismertetett adatai szerint az euróövezetben 3,2 százalékkal emelkedtek a munkaköltségek az egy évvel korábbihoz képest. A 27 tagot számláló Európai Unióban 3,1 százalék volt a tizenkét havi növekedés. A második negyedévben még 4,2, illetve 4,1 százalékkal emelkedtek a munkaköltségek.
2009.12.15. 16:00
 
 
Tíz bevizsgált játékból nyolcat találtak veszélyesnek a fogyasztóvédők
Nyolc hatóság fogyasztóvédelmi akciójában a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság azt tapasztalta, hogy az elmúlt két hét adatai alapján 45 százalékra csökkent a jogsértések aránya - mondta Wittich Tamás, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) főigazgatója a kormányszóvivői tájékoztatón. A Csillagszóró III. fogyasztóvédelmi akció tapasztalatai alapján a főigazgató kiemelte: a "célzottan" bevizsgált tíz játékból még mindig nyolc volt veszélyes, a karácsonyi fényfüzérek esetében pedig a tavalyi 80 százalékos veszélyes termék arány 25 százalékra csökkent.
2009.12.15. 16:00
 
 
Megszületett a megállapodás a BKV finanszírozásáról
Megállapodott a kormány és a főváros a BKV finanszírozásáról - jelentette be a kormányszóvivő és a főpolgármester, miután Demszky Gábor és Bajnai Gordon másodszor is tárgyaltak erről. Demszky Gábor elmondta: a kormány több részletben, összesen 23 milliárd forinttal segíti a BKV működését. Szollár Domokos kormányszóvivő hangsúlyozta: a kormány biztosítja ezt a támogatást, de csak akkor, ha a főváros teljesíti a kormány feltételeit. A megállapodás részleteit szerződésben rögzítik, amit várhatóan szerdán írnak alá.
2009.12.15. 15:45
 
 
Fontos jogszabályokat hagy örökül utódának a Bajnai-kormány
Legkevesebb fél tucat törvény végrehajtását "hagyja örökül" a Bajnai-kormány csak a hétfői parlamenti zárószavazások alapján: e jogszabályok 2011-ben, vagy azt követően lépnek hatályba. Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója erről az MTI-nek azt mondta: ha pártja kormányra kerül, elhalasztja a hatálybalépését és felülvizsgálja a tartalmát minden olyan törvénynek, amelyet nem támogatott az ellenzéki pártszövetség.
2009.12.15. 15:30
 
 
Feloszlatta a Magyar Gárdát a Legfelsőbb Bíróság
A Legfelsőbb Bíróság (LB) - helybenhagyva a Fővárosi Ítélőtábla korábbi jogerős döntését - feloszlatta a Magyar Gárda egyesületet és mozgalmat a felülvizsgálati eljárásban kedden kihirdetett határozatával. Az ügyészség két éve indított polgári pert a civil szervezet feloszlatására. Az LB felülvizsgálati eljárásában elutasította a gárda ügyvédjének kérelmét, és helyben hagyta a Fővárosi Ítélőtábla júliusban kihirdetett jogerős határozatát. Az ügyészség azért indított pert, mert álláspontja szerint a Magyar Gárda alkotmányellenes, rasszista nézetek terjesztéséhez nyújtott intézményes kereteket.
2009.12.15. 15:30
 
 
Alkotmányellenes a családi pótlék adózásnál való figyelembe vétele
Alkotmányellenesnek nyilvánította a családi pótlék adózásnál való figyelembe vételét előíró rendelkezéseket, és visszamenőleges hatállyal megsemmisítette őket az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozatában. A testület szerint az a szabály, amely a családi pótlék felett rendelkezési jogot nem szerző szülőnél is jövedelemnek tekinti a családi pótlék felét, sérti az arányos közteherviselés elvét, mert ténylegesen nem megszerzett jövedelem adózására vonatkozik. Az Ab megállapította, hogy a házastársak valamennyi jövedelmének összeszámítása és az összes jövedelmük fele-fele arányban történő adóztatása önmagában nem volna alkotmányellenes.
2009.12.15. 15:00
 
 
Fülöp herceg újabb kínos kiszólása
Ismét kínos perceket okozott az udvarnak meggondolatlan kiszólásával Fülöp edinburghi herceg, a brit uralkodó férje, aki évtizedek óta hírhedt tréfának szánt, ám gyakran ízléstelenségig nyers, odavetett megjegyzéseiről. Az agg herceg - a Daily Mirror című brit bulvárlap keddi beszámolója szerint - a Blackpoolban rendezett idei gálán Adam Hills ausztrál tévékomikussal elegyedett beszélgetésbe. A többszörös díjnyertes, hazájában igen népszerű médiaszemélyiség születése óta testi fogyatékos: hiányzó jobb lábát művégtag pótolja. Fülöp - amikor ezt Hillstől megtudta - azt találta mondani beszélgetőtársának, hogy "akkor maga ki tud csempészni egy üveg gint is abban a műlábban".
2009.12.15. 14:30
 
 
Demonstrációra készül az egészségügyi dolgozók szakszervezete
Minden társadalmi réteget összefogó demonstrációra készül az Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (EDDSZ) a jövő évi költségvetés visszavonása és a "rendkívül előnytelen" hitelszerződések újratárgyalása érdekében - mondta keddi budapesti sajtótájékoztatóján Cser Ágnes elnök. Az érdekképviseleti vezető elmondta: "társadalmi közmegegyezéssel" elfogadott, az egészségügyi és a szociális területeknek és munkavállalóiknak "megfelelő és méltó finanszírozását" nyújtó 2010-es költségvetést követelnek. Cser Ágnes közölte: várhatóan karácsony és újév közé szervezik a demonstrációt, amelyre a civilek és a szakszervezetek mellett meghívják a pártokat és az egyházakat is.
2009.12.15. 14:00
 
 
Tovább nőttek a munkaköltségek az Európai Unióban
A harmadik negyedévben tovább nőttek az egy órára jutó munkaköltségek az euróövezetben és az egész Európai Unióban, elsősorban azért, mert az iparban emelkedtek a bérek. A költségek emelkedése azonban kisebb volt, mint a második negyedben a munkanélküliség növekedése miatt. Az Eurostat kedden ismertetett adatai szerint az euróövezetben 3,2 százalékkal emelkedtek a munkaköltségek az egy évvel korábbihoz képest. A 27 tagot számláló EU-ban 3,1 százalék volt a 12 havi növekedés. Az Eurostat adatai szerint Magyarországon 1,2 százalékkal nőtt az átlagos munkaköltség a harmadik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest, a második negyedévben 5,3, az elsőben, 4,7 százalékos volt ez a mutató.
2009.12.15. 13:45
 
 
Női tenisz-világranglista: egy hellyel előrébb léptek a magyarok
Czink Melinda a 37., Szávay Ágnes pedig a 39. helyre lépett előre a női teniszezők világranglistáján, mindketten egy pozíciót javítottak. Bár egyikük sem lépett pályára az elmúlt időszakban, a lezajlott kisebb tornák eredményei kedvezőek voltak számukra, így változott a helyezésük. Az élcsoport nem módusult, a női versenyeket szervező WTA honlapja szerint az amerikai Serena Williams kezdi az élről a 2010-es idényt, amely január 4-én rajtol Brisbane-ben és Aucklandben.
2009.12.15. 13:45
 
 
Az egy főre eső GDP 41-276 százalékkal tér el az átlagtól az EU-ban
Az EU-tagországokban 2008-ban az uniós átlag 41 és 276 százaléka között szóródott az egy főre eső GDP. Luxemburgban mérték 2008-ban a legmagasabb egy főre eső vásárlóerő paritás alapján kalkulált bruttó hazai terméket (GDP) az uniós átlag több mint két és félszeresét, 276 százalékot. (A kimagasló luxembourgi arány a külföldi alkalmazottak nagy számának tudható be, akik, miközben hozzájárulnak a GDP termeléséhez, nem számítanak belföldi lakosnak.)
2009.12.15. 13:30
 
 
Jövőre is veszteséges lesz a nemzetközi légiforgalmi ágazat
Jövőre is súlyos veszteségek elé néz a világ légiközlekedési ipara. Az üzemanyag árak emelkedése miatt a korábban becsültnél magasabbak lesznek a veszteségek és elérik majd az 5,6 milliárd dollárt annak ellenére, hogy mind az utasszám, mind a teherforgalom növekszik - írja az International Air Transport Association (IATA) jelentése. Az IATA megerősítette az idei veszteségre kiadott korábbi 11 milliárd dolláros becslését. A jövő évi veszteségre vonatkozó korábbi becslés 3,8 milliárd dollár volt. 2000 óta a légitársaságok 49 milliárd dollár veszteséget halmoztak fel.
2009.12.15. 13:30
 
 
Rendkívüli parlamenti ülést tarthatnak januárban
Rendkívüli ülést tarthat a parlament januárban a kampányfinanszírozás ügye miatt. A rendkívüli ülést a független Gulyás József javasolta a törvényjavaslat keddi általános vitájában, és a felvetést az indítványt jegyző Tóbiás József (MSZP) is támogatta. A kampányfinanszírozás átláthatóvá tételéről szóló törvényjavaslat általános vitájának expozéjában Tóbiás József (MSZP) arról beszélt, hogy a javaslat, amely azért egyedülálló, mert nem politikai pártok, hanem civil, szakmai szervezetek konszenzusos javaslatait tartalmazza.
2009.12.15. 13:15
 
 
F1: Di Grassi lesz Glock pilótatársa a Virgin Racingnél
A brazil Lucas di Grassi lesz a német Timo Glock társa a 2010-es Forma-1-es idény egyik újoncánál, a névszponzor érkezése után Manor GP-ből Virgin Racingé átkeresztelt csapatnál. Ezt kedden, Londonban jelentette be az istálló. A 25 éves Di Grassi az előző szezonban teszt- és tartalékpilóta volt a Renault-nál. Glock szerződtetését már korábban bejelentették, a tartalékversenyző pedig a portugál Alvaro Parente lesz.
2009.12.15. 12:45
 
 
A házasság jó az egészségnek, csak örökké tartson
Jót tesz az egészségnek a házasság, csökkenti a depresszió és a szorongás kockázatát - derült ki egy új-zélandi kutatásból, amely ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy ezek a betegségek a kapcsolat végeztével sokkal nagyobb valószínűséggel csapnak le az egyedülállóvá váltakra. A 15 országban 34.493 ember részvételével végzett kutatást - amely az Egészségügyi Világszervezet által az utóbbi évtizedben végzett felméréseken alapult - Kate Scott, az új-zélandi Otago Egyetem klinikai pszichológusa vezette.
2009.12.15. 12:45
 
 
PSZÁF: a pénzügyi közvetítőrendszer stabil
A magyar pénzügyi közvetítőrendszer 2009-ben is megőrizte stabilitását, tőkehelyzete szilárd, az állomány bővülése azonban lelassult vagy megszűnt, és számottevően nőtt a veszteséges pénzügyi intézmények száma a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által a felügyelt szektorok működéséről és kockázatairól készült legfrissebb jelentés szerint. Farkas Ádám, a PSZÁF Felügyeleti Tanácsának elnöke a jelentés főbb megállapításait ismertetve keddi sajtótájékoztatóján elmondta: a hitelező intézmények teljesítményét különösen rontotta, hogy az eszközminőség markáns romlása miatt szokatlanul nagyarányú értékvesztést kellett elszámolniuk.
2009.12.15. 12:30
 
 
Ketten meghaltak a salgótarjáni szamurájkardos támadásban
Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki szamurájkarddal támadt két emberre Salgótarján belvárosában hétfőn este. A 27 éves támadó pszichiátriai kezelés alatt állt és valószínűleg féltékenységből vagdosta össze volt barátnőjét és annak új barátját - mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója kedden sajtótájékoztatón. A 25 éves nő a kórházba szállítás közben, 34 éves barátja nem sokkal később a kórházban meghalt. Szabó Jenő megyei főkapitány úgy fogalmazott: "végtagcsonkolások is voltak, de kegyeleti okokból ennél többet nem mondanak". A főkapitány nem válaszolt arra a kérdésre, hogy valóban a salgótarjáni polgármesteri hivatal alkalmazottja volt-e az elkövető.
2009.12.15. 12:30
 
 
Klímacsúcs: feszült hangulat a tárgyalóteremben és az utcán
Feszült hangulatban indult kedden a koppenhágai ENSZ klímakonferencia kilencedik napja. A világszervezet főtitkára felszólította a delegációkat, hogy hagyják abba az egymásra mutogatást, a dán főváros utcáin kitört éjjeli zavargásokban pedig több mint 200 embert vett őrizetbe a rendőrség. A fejlődő országok és az iparosodott államok között közvetítő Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár kedden kijelentette: legfőbb ideje annak, hogy a tárgyalások részvevői felhagyjanak a kölcsönös vádaskodással és rendezzék problémáikat, mielőtt megérkezik a konferencia fináléjára hivatalos 115 állam- és kormányfő.
2009.12.15. 12:30
 
 
Bajnai: Magyarország jó úton van az euró bevezetése felé
Magyarország jó úton van afelé, hogy a térségben először vezesse be az eurót, de azelőtt még növelni kell az ország versenyképességét, strukturális problémákat kell megoldani és költségvetési szigort megvalósítani - mondta a magyar miniszterelnök a Neue Zürcher Zeitung című svájci lap keddi számának. A közös európai fizetőeszköz bevezetésének időpontjáról csak akkor érdemes beszélni, ha már hitelt érdemlően meg lehet ezt tenni - felelte kérdésre Bajnai Gordon. Hiba volna a csatlakozást elsietni, de ha a következő kormány "szorosan ezen az úton marad", négy éven belül lehetséges az euró bevezetése - vélekedett.
2009.12.15. 12:15
 
 
Női kézilabda-vb: Győzelem Kína ellen, a 9. helyért játszik a magyar csapat
A 9. helyért játszik majd a magyar női kézilabda-válogatott a kínai világbajnokságon, miután a középdöntő utolsó, keddi fordulójában 25-21-re nyert a házigazda csapat ellen Szocsouban. A kínaiak az első negyedórában jól tartották magukat, vezettek is, ám a fokozatosan javuló játéknak köszönhetően Mátéfi Eszter szövetségi kapitány alakulata a szünetre 14-10-es vezetést szerzett. A folytatásban még nagyobb lett a különbség, ám a hazaiak nem adták fel, így a nyolcszor eredményes Zácsik vezette magyarok izgalmas végjátékban harcolták ki a győzelmet. Az Ausztria elleni helyosztót csütörtökön, közép-európai idő szerint 9 órakor rendezik.
2009.12.15. 12:00
 
 
Tovább javult a nyugat-európai autópiac, a keleti még gyengélkedik
Nyugat-Európában novemberben 31 százalékkal több új autót helyeztek forgalomba, mint egy évvel korábban, míg Kelet-Európában 17 százalékkal kevesebb új autó kapott rendszámot, bár az előző hónaphoz képest jóval kisebb volt a tizenkét havi visszaesés - derül ki az európai gyártók szövetségének (ACEA) kedden ismertetett adataiból. Magyarországon az ACEA becslése szerint 4.225 új autó kapott rendszámot novemberben, 60,1 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban, bár a tendencia javuló: októberben még 72,5 százalék volt a tizenkét havi visszaesés, akkor 3.557 új autót helyeztek forgalomba.
2009.12.15. 12:00
 
 
GKI Gazdaságkutató: jövőre megáll a GDP visszaesése
Az idei 6,5 százalékos visszaesés után jövőre már nem csökken a magyar GDP - mondta Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke, aki szerint 2010 tavaszán be lehet lépni az euró előszobáját jelentő ERM-2 rendszerbe. Vértes András szerint a következő kormány három költségvetési stratégiát követhet. A legkedvezőbb megoldás: struktúraváltással, reformokkal egybekötött állami konszolidáció, jelentős adócsökkentés mellett, ami átmenetileg 5 százalékos, vagy kissé nagyobb deficitet jelent, amit össze kell kötni egy 2014. évi euró bevezetési dátummal - fogalmazott a GKI elnöke.
2009.12.15. 11:30
 
 
Kókuszdióval védekező polipot fedeztek fel Indonéziánál
Ausztrál tudósok olyan polipfajt fedeztek fel Indonézia partjainál, amely képes kókuszdiót használni védekezésül - számoltak be kutatók kedden. A Viktória Múzeum kutatói szerint a Sulawesi (Celebesz) és Bali közelében élő polip az első ismert fajta, amely képes eszközöket gyűjteni későbbi használatra. Tudósok le is filmezték az Amphioctopus marginatus nevű polipok egyedeit, amint fél kókuszdiókat gyűjtenek a tengerfenéken. A puhatestű állatok ezt követően kiürítették a diót, majd testük rétegei közé rejtve akár 20 méterre is elcipelték a zsákmányt. Arra is képesek, hogy összeillesszék a két darabot, hogy azok még jobb rejteket alkossanak - figyelték meg a kutatók.
2009.12.15. 11:15
 
 
A havazás miatt elakadt kamionokat és autóbuszt mentettek Vasban
Eddig alig 3-5 centiméter vastagságú hó hullott Vasban, de a tűzoltóknak mégis elakadt kamionokat és egy autóbuszt is menteniük kellett a megye csúszóssá vált útjain - tájékoztatták a közútkezelő regionális és a katasztrófavédelem vasi ügyeletén kedd reggel az MTI-t. Hétfő este Katafánál egy lengyel kamiont kellett kimenteniük, amely lecsúszott az útról. Éjfél előtt néhány perccel pedig Nagymizdó térségében segítettek egy elakadt autóbusznak feljutni egy emelkedőn. Kedd reggel a megyehatár közelében, Zalalövő térségében is elakadt egy kamion, amelynek műszaki mentését szintén a vasi tűzoltók végzik. A helyszínen rendőrök irányítják a forgalmat, a járművek félpályán haladhatnak.
2009.12.15. 10:15
 
 
Leonardo DiCaprio a főszereplő Mel Gibson filmjében
Leonardo DiCaprio játssza a főszerepet Mel Gibson készülő vikingfilmjében - értesült a Variety című filmes szaklap. A dráma forgatókönyvét A Tégla című film Oscar-díjas forgatókönyvírója, William Monahan írja, a film pontos címe, cselekménye és további részletek egyelőre nem ismertek. A forgatási munkálatok várhatóan 2010 végén kezdődhetnek. A filmben a vikingek történetéért rajongó DiCaprio egy harcoló hajóst alakít. A Variety tudomása szerint az alkotás várhatóan legalább annyira "kegyetlen" lesz, mint Gibson korábbi rendezései, a Passió és az Apocalypto.
2009.12.15. 10:15
 
 
Johnny Hallydayt felébresztették a kómából
Felébresztették a mesterséges kómából Johnny Hallydayt. A világhírű francia énekest egy héten belül kétszer kellett kómába helyezni. A hatvanas éveit taposó zenészt legutóbb pénteken altatták el. Hallyday a hírek szerint tud beszélni, családja mellette van - számolt be az énekes ügynöke hétfő este. A sztár november végén porckorong műtéten esett át, az operáció után négy nappal - orvosai tanácsa ellenére - Los Angelesbe repült. A beavatkozással összefüggő sérülések miatt az Egyesült Államokban ismét kés alá kellett feküdnie, majd mesterséges kómába helyezték. Első alkalommal csütörtökön ébresztették fel, pénteken azonban újra elaltatták.
2009.12.15. 10:00
 
 
Pontos a KSH költségvetési hiányszámítása
Pontos a KSH költségvetési hiányszámítása, amit a hivatal szerint az is bizonyít, hogy az EUROSTAT ellenőrzési folyamata során csak néhány ügylet esetében kellett kis mértékben módosítani az adatokat, amelyek a deficit bruttó hazai termékhez (GDP) viszonyított mértékét a 12 jelentés közül mindössze 4 esetben, tized százalékokkal befolyásolták - derül ki a KSH keddi közleményéből. A múlt héten bírósági ítélet született arról, hogy a Központi Statisztikai Hivatal az EUROSTAT-nak történő kiküldéssel egy időben tegye közzé a költségvetési hiányról és államadósságról szóló EDP jelentés első változatát - emlékeztetnek.
2009.12.15. 10:00
 
 
Eurobarométer: aggasztja az európaiakat a munkanélküliség
A munkanélküliséget tartják az európai polgárok a legnagyobb problémának, míg a gazdasági helyzettel kapcsolatos aggodalmaik valamelyest enyhültek - derül ki az Eurobarométer uniós közvélemény-kutató hétfőn közzétett, legutóbbi felméréséből. A megkérdezettek többsége továbbra is úgy véli, hogy a válság még nem érte el csúcspontját. Ez év május-júniusban 61, most 54 százalék szerint a legrosszabb még hátra van a válságnak a munkahelyekre gyakorolt hatásából. A megkérdezettek 51 százalékának az a véleménye, hogy országában jelenleg a munkanélküliség jelenti a legnagyobb problémát, a második helyen (40 százalék) a gazdasági helyzetet, harmadikként pedig az inflációt és a bűnözést jelölték meg.
2009.12.15. 09:45
 
 
Lassult az ipari termelés visszaesése októberben
Éves összehasonlításban lassult az ipari termelés visszaesése, októberben 12,9 százalék volt, munkanaphatástól megtisztítva pedig 10,8 százalék volt a csökkenés, míg havi szinten már második hónapja nőtt az index, októberben 1,8 százalékkal - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A mértékek megegyeznek az előzetes adatokkal. Az ipar októberi termelésének és értékesítésének kedvezőbb alakulásában az előző hónaphoz viszonyított növekedés mellett az előző évi alacsonyabb bázis hatása is érvényesül, mivel 2008 októbere volt a válság által előidézett jelentős termelési visszaesés első hónapja - emlékeztet a KSH.
2009.12.15. 09:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896[1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista