2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Demonstrációt szervez az MTV sztrájkbizottsága január 22-re
Demonstrációt szervez a Magyar Televízió (MTV) sztrájkbizottsága január 22-re, a Magyar Kultúra Napjára - jelentette be a cég menedzsmentjével folytatott keddi tárgyalást követő sajtótájékoztatóján a testület elnöke. Lázár András elmondta, hogy minden olyan szervezetet meghívnak, amelyeknek az ő céljaik elfogadhatóak. Kérdésre válaszolva közölte: a demonstrációt még most szervezik, de össze akarják hívni a kulturális intézmények szakszervezeteinek képviselőit, a pedagógiai és oktatási érdekképviseleteket is. Munkabeszüntetésről is tárgyalnak, de ezt a lépést Lázár András a legvégső eszköznek tartja.
2010.01.05. 14:15
 
 
A működtető szerint sikeres az elektronikus útdíj beszedő rendszer Szlovákiában
Negyedmillió, 251 ezer euró bevételt könyvelt el a szlovák állam az elektronikus útdíj beszedő rendszer első teljes munkanapi, hétfői üzemeltetése nyomán - közölte a rendszert működtető Sky Toll társaság kedden. A közlemény szerint hétfő éjfélig 66.453 tehergépkocsit jegyeztettek be a rendszerbe, ami hivatalosan január elsején kezdett el működni. A regisztrált gépkocsik összesen 1,458 millió kilométert tettek meg a fizetős útszakaszokon. Mateej Okáli, a Sky Toll társaság vezérigazgatója kijelentette: annak ellenére, hogy időnként problémák voltak a fedélzeti mérőműszerekkel és a kocsik bejegyzésével, a rendszer bizonyította életképességét.
2010.01.05. 13:30
 
 
Szerdától beindul a villanyfényes sízés Kékestetőn
Szerdától beindul a villanyfényes sízés is Kékestetőn. A déli pályát 400 méter hosszban használhatják sötétedés után 17 órától 20 óráig a síelés szerelmesei - közölte Bajnóczki Zsolt, a sípályát üzemeltető Mátra Centrum Kft. sajtófőnöke. A szerda mellett péntekenként és szombatonként lesz lehetőség esti sízésre, pénteken este 21 óráig. A sajtófőnök tájékoztatója szerint 20-50 centiméteres hóréteggel várják a látogatókat, remélhetőleg egészen a szezon végéig. Ugyanis az időjárási előrejelzések szerint már nem kell olyan mértékű enyhüléssel számolni, mint a karácsonyt követő időszakban - jegyezte meg Bajnóczki Zsolt.
2010.01.05. 12:45
 
 
Ötezer tagot zártak ki ünnepi hízás miatt a gyönyörűek klubjából
Mintegy ötezer tagot zártak ki a gyönyörű emberek klubjából ünnepi hízás miatt. A BeautifulPeople.com-ra csak olyanokat vesznek fel, akiket kellően gyönyörűnek talál a zsűri, a világhálós honlap tagsága. Utóbbi két napon át mérlegelhet a jelentkező fotója és életrajza alapján, hogy felvételt nyerjen-e. Ha sikerül bejutni, az sem örökre szól. Az év végi ünnepek után jó páran kitettek a hálóra magukról fotókat, amelyeken kilókkal kerekebbek korábbi maguknál. A klub éber látványőrsége azután rögvest cselekedett, és kiszavazta a több ezer hízottat.
2010.01.05. 12:30
 
A Scania az idén a dobogó élén
A Scania R szériájának ítélte oda a szakmai zsűri a Év tehergépkocsija díjat. Különösen az európai haszonjárműgyártóknak rendkívül nehéz időkben a Scania olyan tehergépkocsit mutatott be, amely új mércét állít fel az üzemanyagfogyasztás, a vezethetőség, a hatékony üzemelés terén.
2010.01.05. 12:01
 
 
Tenisz, Brisbane: Szávay párosban kikapott
Szávay Ágnes az olasz Roberta Vinci oldalán 6:1, 6:1-re kikapott az Anastasia Rodionova, Arina Rogyionova ausztrál, orosz testvérpártól a brisbane-i tenisztorna női páros versenyében. A viadal honlapja szerint a csata 46 percig tartott. Szávay szerdán egyesben érdekelt, a szlovák Daniela Hantuchova elleni nyolcaddöntős találkozója közép-európai idő szerint hajnali fél 2-kor kezdődik. Czink - aki kedden egyesben győzött - a spanyol Arantxa Parra Santonjával az oldalán páros negyeddöntőt vív a Marija Koritceva, Darija Kusztova ukrán, fehérorosz duó ellen magyar idő szerint várhatóan dél körül.
2010.01.05. 12:00
 
Bicikliből babakocsi néhány mozdulattal
Az olyan családokban, ahol van kisgyerek, jó szolgálatot tehet az a holland találmány, amelyet talán babakocsi-kerékpárnak hívhatunk. Az ötlet néhány mozdulattal biciklit varázsol a babakocsiból, rögzíthető rá mózeskosár is, így gyakorlatilag születéstől akár 4 éves korig használható.
2010.01.05. 11:57
 
 
Felfüggesztette tevékenységét Szomáliában az ENSZ Világélelmezési Programja
Felfüggesztette tevékenységét Szomália déli részén az ENSZ Világélelmezési Programja (WFP) a szervezet munkatársai elleni számtalan támadás és a térséget ellenőrzése alatt tartó al-Shabaab lázadó milícia teljesíthetetlen követelései miatt. A döntést kedden jelentette be a WFP székhelyén, Rómában a szervezet szóvivője. Peter Smerdon hangoztatta: az elfogadhatatlan feltételek és a fegyveres csoportok követelései felmorzsolták a szervezet képességét, hogy segélyeit eljuttassa a Dél-Szomáliában élők többségéhez.
2010.01.05. 11:45
 
Buick Regal, az amerikai Insignia
2010-től a General Motors Buick Regal néven hozza forgalomba Amerikában az Opel Insigniát. Az Insignia sikerére tekintettel a Regalnak is szép jövőt jósolnak. A modell Kanadában, a Toronto melletti oshawai gyáregységben készül majd.
2010.01.05. 11:43
 
Takaréklángon a kis Alfa
Az Alfa Romeo modellek legtakarékosabb tagja az új MiTo 1.3 JTDM-2. A kisautóban dolgozó 1,25 literes dízelmotor csak 4,3 litert fogyaszt. CO2-kibocsátása mindössze 112 g/km. A 95 lovas motorral sem tűnik lomhának a modell, végsebessége 180 km/h.
2010.01.05. 11:41
 
Finomhangulás a Nissannál
Tovább finomítja a Nissan az eddig is ütőképes GT-R szupersportkocsit. A 3,8 literes, 485 lóerős, V6-os biturbó teljesítménye változatlan, ám a sebességváltó hűtésén, a kipufogórendszeren és a futóművön is változtatnak a 2011-es modellévre.
2010.01.05. 11:37
 
Jön a Toyota új zöldautója
A Toyota két éven belül dobja piacra a Prius hibrid autójának plug-in verzióját, miután a környezetvédelemmel kapcsolatos aggodalmak fellendítik a keresletet az üzemanyaghatékony járművek iránt. A plug-in hibrid jármű elektromos falicsatlakozóval tölthető fel.
2010.01.05. 11:32
 
Varga Viktor szakított, de fest
Varga Viktorról, a Csillag születik első középdöntőjében kiesett kiscsillagról, kevesen tudják, hogy az éneklés mellett tehetséges festő is. A Csillag születik élményei és szerelmével való szakítása nagy erejű ihlettel szolgáltak Viktor számára. Így, habár csillag nem született, megszületett első kiállítása régi és új képeiből, melyek többek között a zsűri tagjait is ábrázolják.
2010.01.05. 11:31
 
 
Ausztráliában az eddigi legforróbb évtizedet mérték
Az eddigi legforróbb évtizedet mérték Ausztráliában a globális felmelegedés hatására - közölte az ország meteorológiai intézete. Az átlaghőmérséklet 2000 és 2009 között 0,48 Celsius-fokkal volt magasabb, mint az 1961 és 1990 között mért átlag - közölte éves éghajlati jelentésében az ausztrál meteorológiai intézet. Az előrejelzések szerint 2010 az eddigieknél is forróbb lesz, mintegy 0,5-1,0 Celsius-fokos emelkedést várnak az átlaghőmérséklethez képest.
2010.01.05. 11:30
 
 
Hazahozták a magyar hegymászókat Szlovákiából
Hazahozták Magyarországra kedd hajnalban a Magas-Tátrában balesetben megsérült magyar hegymászókat; egyiküket a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központban, a másik férfit a tatabányai kórházban ápolják. Hajdu Péter, a múlt szombaton Szlovákiában balesetet szenvedett három magyar hegymászó egyike a tatabányai kórházban kedden azt mondta: a szűk völgyben esélyük sem volt kitérni a lavina elől. A 22 éves fiatalember hozzátette: a jobb válla kificamodott és két csigolyája megrepedt. Erőss Zsolt járt a legszerencsétlenebbül, lábszár- és bokatörést szenvedett, míg Kamlusz Marcelnek csak zúzódásai vannak, őt már vasárnap hazaengedték a kórházból.
2010.01.05. 11:30
 
 
Németországban az új influenza új hullámával számolnak
Az új típusú influenza újabb hullámával számolnak Németország több tartományában, ugyanakkor valósággal a mélypontra süllyedt a lakosság oltási hajlandósága. Az önálló tartománynak számító Berlin, továbbá Brandenburg, valamint több más tartomány egészségügyi hatóságai figyelmeztettek kedden arra, hogy a H1N1 vírus terjedésének újabb hulláma várható, és a lakosságot ezért védőoltásra szólították fel. A német hatóságok elismerték, hogy az elmúlt időszakban jelentősen visszaesett a fertőzések száma. Ennek ellenére általános volt a vélekedés, hogy egy újabb fertőzési spirál egyáltalán nem zárható ki.
2010.01.05. 11:30
 
8 dolog, amelyről nem beszélünk
A terhesség nem minden esetben kilenc hónapon át tartó, rózsaszín leányálom. Jogunk van nem rajongani az állapotunkért, jogunk van vágyakozni egy szál cigaretta vagy egy pohár bor után. Sokkal jobban tesszük, ha ebbéli titkainkat megosztjuk valakivel, mint hogy bűntudatosan rágódjunk rajtuk.
2010.01.05. 11:19
 
 
Tribute Fesztivál
Zenei időutazás: 23 zenekar, 11 óra zene 3 színpadon, egy hatalmas fesztivál keretében!
2010.01.05. 11:18
 
Marokkó-nap a Duna Televízióban
A Duna Televízió 2010. január 8-án és 9-én Marokkót állítja a középpontba. A tematikus műsorfolyam az afrikai ország mindennapjait, gazdagságát és szegénységét, kultúrtörténeti nevezetességeit, elbűvölően szép tájait mutatja be. Az összeállításból megtudhatják, hogyan viszonyulnak a marokkóiak saját hagyományaikhoz, a modern világhoz, Európához - és benne Magyarországhoz. Dokumentum- és játékfilmek, portrék és ismeretterjesztő műsorok várják az arab világ szerelmeseit két napon keresztül.
2010.01.05. 11:16
 
 
A BKV szerint csak átmenetileg akadozhat a buszforgalom
Csak átmeneti probléma a buszforgalom akadozása; amint sikerül megegyezni a szakszervezetekkel, újra normalizálódik a közlekedési helyzet - mondta Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója kedden. Az igazgató szerint a szakszervezetek "nem legális sztrájkba kezdtek", ezért akadozik a buszközlekedés. Mint mondta: nem igaz az a szakszervezeti érv, amely szerint nincs elég alkatrész a buszokhoz, mivel a műszaki ellátás folyamatos. Nemes Gábor, sztrájkbizottság szóvivője kedden reggel azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy állandósulhat a jelenlegi tömegközlekedési helyzet a fővárosban, így a jövőben is akadozhat a buszforgalom.
2010.01.05. 11:15
 
Erős Antóniának ikrei az elsők
Erős Antónia ikrei, Szonja és Mátyás, július végén látták meg a napvilágot, azóta a híradós életében Ők az elsők. A Tabu Tv riportere utánajárt, hogy Antónia hogy birkózik meg az új helyzettel, és mi változott meg az életében a szülés óta. A gyönyörű műsorvezető tervezi a visszatérést a képernyőre, de még nem tudja, hogy mikor fogja otthagyni főállású anya szerepét.
2010.01.05. 11:12
 
Szaunázás, az izzasztó kikapcsolódás
Amikor patakokban folyik rólunk az izzadság, a szervezet salakanyagai kimosódnak, és jóközérzet-hormonok termelődnek.
2010.01.05. 11:09
 
 
Lenny Kravitz megerősítette a Jacksonnal közös dal hírét
Halála után fél évvel újabb, még nem hallott Michael Jackson-dal bukkant fel az interneten, az Another Day című számot Jackson Lenny Kravitz rockénekessel vette fel. Kravitz megerősítette a közös munka tényét. Lenny Kravitz helyi idő szerint hétfőn tett közzé videoüzenetet honlapján, miután a világhálón megjelent a közös munkát bizonyító klip. "A most felbukkant változat még nyers, de valóban ez az a darab" - mondta Kravitz. "A dalt Michael és én vettük fel. Én voltam a producer, én írtam a szöveget és én játszom a hangszereken" - tette hozzá a világhírű énekes, aki azt is megjegyezte, hogy ez volt az egyik leghihetetlenebb zenei élmény, amelyben valaha része volt.
2010.01.05. 11:00
 
 
Retkes: normális, hogy az SZDSZ-nek listavezetője van
Az SZDSZ-nek azért van listavezetője és nem miniszterelnök-jelöltje, mert egy ellenzékbe készülő kis parlamenti párt esetében ez így normális - mondta az MTI-nek adott interjújában Retkes Attila. A pártelnök állítja, hogy Magyarországon jelenleg a Szabad Demokraták Szövetsége az egyetlen liberális párt és úgy számol, hogy a következő parlamentben 20-25 képviselőjük foglal majd helyet. A politikus közölte, hogy már megvan a listavezetőjük, aki vállalta is a felkérést, de egyelőre nem akarja elárulni, hogy ki az. A tervek szerint ezt majd január 11. és 15. között jelentik be.
2010.01.05. 10:45
 
 
Kissé nőttek az ipari termelői árak novemberben
Az ipari termelői árak 2009 novemberében az előző havihoz képest 0,5, 2008 novemberéhez képest pedig 0,3 százalékkal nőttek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Az ipar belföldi értékesítési árai 2009 novemberében az előző havihoz képest 0,5 százalékkal nőttek, míg 2008. novemberhez viszonyítva 0,9 százalékkal mérséklődtek. Az ipari exportértékesítés árai a 2009. októberinél 0,5, a 2008. ilyenkorinál 1,2 százalékkal magasabbak voltak.
2010.01.05. 10:00
 
 
Eloltották a tüzet a zalakarosi Hotel Karos Spa apartmanszállónál
Kigyulladt a zalakarosi Hotel Karos Spa apartmanszállója keddre virradó éjjel, a tűzoltók az MTI tudósítójának jelentése szerint hét kocsival érkeztek a helyszínre. A lángokat hajnali fél hat körül tudták megfékezni, személyi sérülés nem történt. A tűzoltók szerint a kár meghaladja a 100 millió forintot, a szálloda vezérigazgatója ugyanakkor úgy látja: ennek többszöröse is lehet a veszteség. A szállodarészben vendégek nem tartózkodtak, a legfelső szinten lévő szolgálati lakások lakóinak azonban el kellett hagyniuk az épületet. Az egyik szemtanú az MTI-nek azt mondta: nem sokkal éjfél előtt pattogó hangra, füstre ébredtek, majd megszólalt a tűzjelző.
2010.01.05. 09:45
 
 
Január 31-ig lehet kérni munkáltatói adómegállapítást
A munkavállalók, társas vállalkozások (polgári jogi társaságok) tagjai január 31-ig kérhetik munkáltatójuktól az adómegállapítást. A törvény továbbra sem kötelezi a munkáltatókat arra, hogy az adómegállapítást elkészítsék, aki azonban ezt nem vállalja, köteles tájékoztatni a munkavállalót a tavaly bevezetett egyszerűsített bevallás választásának a lehetőségéről. Ha a munkáltató kész az adómegállapítás elkészítésére, de a magánszemély nem kéri, az utóbbinak erről is nyilatkoznia kell munkáltatója felé január 31-ig.
2010.01.05. 09:00
 
 
Tenisz, Brisbane: Czink Melinda negyeddöntős
Czink Melinda bejutott a negyeddöntőbe a brisbane-i tenisztorna 220 ezer dolláros női versenyében. A világranglistán 37. helyezett, hetedikként rangsorolt magyar játékos a második fordulóban a cseh Barbora Zahlavova Strycovát verte három szettben. A fordulatos összecsapás csaknem két óráig tartott. Czink az elődöntőbe kerülésért a versenyszerű teniszezéshez ezen a tornán visszatért, korábbi világelső belga Justine Henin és a kazah Szeszil Karatancseva párharcának győztesével találkozik majd. A torna másik magyar résztvevője, Szávay Ágnes a negyedik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovával játszik a legjobb nyolc közé kerülésért, szerdán.
2010.01.05. 08:30
 
 
Az iparkamara elnöke szerint elvesztegetett év volt 2009.
A gazdaság szereplői szempontjából összességében elvesztegetett, felemás évnek tekinti a 2009-es esztendőt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) - nyilatkozta Parragh László az MTI-nek. A kamara elnöke úgy vélekedett, hogy a korábbi évek PR kormányzását folytató, a versenyképességet súlyosan rongáló gazdaságpolitikát 2009 tavaszán egy józanabb, visszafogottabb, a realitásokat jobban figyelembe vevő gazdaságpolitika követte. Parragh László emlékeztetett arra, hogy a Bajnai-kormány eskütételekor három célt fogalmazott meg: a költségvetési egyensúly helyreállítását, a gazdaság dinamizálását és az ország iránti bizalom helyreállítását.
2010.01.05. 08:15
 
 
Április 1-jéig lehet időközi önkormányzati választást tartani
Idén április 1-jéig lehet időközi önkormányzati választást tartani; a helyi választási bizottságoknak pedig még tíz napjuk van arra, hogy szavazást írjanak ki. A jelenlegi adatok szerint ebben az önkormányzati ciklusban még nyolc településen tartanak majd képviselő- vagy polgármester-választást. Az önkormányzati képviselők és a polgármesterek (valamint Budapesten a főpolgármester) választását az alkotmány szerint az előző általános választást követő negyedik év október hónapjában kell megtartani. Ha azonban egy egyéni választókerületi képviselő vagy polgármester helye "megüresedik", időközi választást kell tartani.
2010.01.05. 08:15
 
 
Az MSZP ötvennél több egyéni mandátumban bízik
A Népszabadság információi szerint egy, az MSZP-ben készített belső felmérés azt állítja: valamivel több mint ötven olyan egyéni körzet van, ahol reálisan mandátumhoz juthat a párt a tavaszi országgyűlési választáson. A legtöbb esély a budapesti kerületekben van, de a főváros mellett Miskolc és Szeged is favoritnak számít - írja a lap keddi számában. Az esélyes körzeteket "kiemelt körzetként" kezelik majd a kampányban, ami nem feltétlenül többletforrást, hanem személyre szabottabb kampánycsomagot jelent, és várhatóan azt, hogy a párt vezetői is többet mutatkoznak az adott kerületben, erősítve a jelöltet.
2010.01.05. 08:15
 
 
Januártól megszűnt a zöld kártya és a műszaki vizsga elkülönülése
A jövőben nem függ a kocsi motorjának milyenségétől a műszaki felülvizsgálat díja, amely magában foglalja a környezetvédelmi felülvizsgálatot is - az erről szóló közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszteri rendelet a Magyar Közlönyben jelent meg. Januártól megszűnt a környezetvédelmi felülvizsgálat - zöld kártya - valamint a műszaki vizsga elkülönülése. Egy december elejei közlekedési-, igazságügyi-, valamint a környezetvédelmi miniszteri rendelet integrálta a kettőt, így a díjának is egységesülnie kellett, ennek meghatározását végezte el december végén a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter.
2010.01.05. 08:00
 
 
Új vírus: Franciaország lemondott egy 50 milliós vakcinarendelést
A francia kormány lemondta megrendelését az új típusú influenza elleni védőoltások több mint felére. Roselyne Bachelot egészségügyi miniszter hétfőn kijelentette, hogy a kormány 50 millió vakcinát mondott vissza. Bachelot hangsúlyozta, hogy a megrendelések felmondásával 350 millió eurót takarít meg a kormány. A francia egészségügyi minisztérium eredetileg 94 millió adag vakcinát rendelt 712 millió euró értékben, arra számítva, hogy a hatásos védekezés céljából két oltásra lesz szükség. Az orvosok jelenlegi álláspontja szerint azonban egy oltás is elegendő, ami miatt a 65 milliós országban jelentős többlet halmozódott fel.
2010.01.05. 07:15
 
 
Idén már belföldön is megkezdődhet a gazdasági növekedés
Több magyar gazdaságelemző is arra számít, hogy az idén már belföldön is megkezdődhet a gazdasági növekedés, a folyamatot azonban a bel- és külföldi szakértők is törékenynek ítélik. A tavalyi 6,5 százalékos visszaesés után az idén valószínűleg stagnál a magyar gazdaság, de 2010. második felében már megkezdődhet a növekedés - jelentették ki az MTI által megkérdezett gazdaságkutatók. A bruttó hazai termék (GDP) 2009-ben 6,5 százalékkal esik vissza, állítja három kutatóintézet, míg az Ecostat ennél kisebb, 6,3 százalékos csökkenést jelez. E tekintetben a kormány és a Magyar Nemzeti Bank prognózisa egyaránt -6,7 százalék, a Költségvetési Tanácsé pedig -6,2 százalék.
2010.01.04. 22:00
 
 
Népszámlálás kezdődik az Egyesült Államokban
Az Egyesült Államokban idén is megrendezik a tízévente esedékes népszámlálást, a kormány hétfőn New Yorkban kezdte el az ezzel kapcsolatos országos felvilágosító-meggyőző kampányt. Az amerikai szövetségi kormány 340 millió dollárt fordít arra, hogy tudatosítsák az emberekkel, milyen fontos a kiküldendő kérdőíveket megválaszolása. A népszámlálás eredményének fontos politikai következményei vannak a több mint 300 milliós népességű országban; egyebek mellett az új adatok alapján állapítják meg a washingtoni képviselőház mandátumainak szövetségi államok szerinti összetételét.
2010.01.04. 21:15
 
 
BKV: azonnali vizsgálat a reggeli meghibásodások miatt
A BKV reggel óta értetlenül áll a kialakult jármű meghibásodások előtt, ezért a menedzsment azonnali vizsgálatot rendelt el - közölte a közlekedési társaság. A közlemény szerint a Kelenföldi buszgarázsban folytatott vizsgálat során bebizonyosodott, hogy például míg korábban a reggeli meghibásodások száma napi 8-10 volt, hétfőn 172 hibát észleltek. A korábbi napi átlagos meghibásodások között általában két elektromos hiba fordult elő, melyek száma hétfőn 66-ra ugrott. Ezek az elektromos hibák általában a következők: hiányos utastér megvilágítása, repedt irányjelzőbúra, esetleg a műszerfal megvilágítás hibája. A hibák egyike sem olyan, amely az utas- illetve a közlekedésbiztonságot befolyásolná.
2010.01.04. 21:00
 
 
Dakar 2010: a motorosoknál Despres, az autósoknál Peterhansel az élen
A motorosoknál a francia Ciryl Despres, az autósoknál pedig honfitársa, Stéphane Peterhansel nyerte a 31. Dakar-rali hétfői, harmadik szakaszát. A La Rioja és Fiambalá között lebonyolított 182 km-es mért szakasz után mindketten átvették a vezetést összetettben az ugyancsak francia David Casteu-tól, illetve a katari Nasszer al-Attijahtól. A mezőny pénteken indult el Buenos Airesből és két hét múlva ugyanott fejezi be a száguldást. A világ legnehezebb autós terepversenyét már második alkalommal rendezik meg Argentínában és Chilében.
2010.01.04. 19:45
 
 
Sting lehet a pécsi EKF-program sztárvendége
A világhírű brit rockzenész, Sting lehet a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programsorozat idei sztárvendége a bama.hu portál szerint, melynek értesülését Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatója sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. A bama.hu azt írta: Sting menedzsmentje támogatja azt az elképzelést, hogy a Police alapító tagja a nyáron koncertet adjon Pécsett. Az esetleges fellépés részleteiről már megkezdődött az egyeztetés, az EKF illetékesei ugyanakkor mindeddig titokként kezelték, hogy megkeresték az énekes-zeneszerzőt.
2010.01.04. 19:15
 
 
Hazaengedték a poprádi kórházból a magyar hegymászókat
Hazaengedték a poprádi kórházból azt a két magyar hegymászót, aki szombaton szenvedett balesetet a Magas-Tátrában - közölte Jozef Chlebec, a kelet-szlovákiai kórház traumatológiai részlegének ügyeletes orvosa. "Erőss Zsoltot hat óra körül vitte el egy mentőkocsi Budapestre, a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központba, ahol két műtét vár rá, míg Hajdú Pétert egy másik mentőautó Tatabányára szállítja" - mondta Chlebec. Harmadik társukat, Kamlusz Marcelt már vasárnap hazaengedték, mert sérülései nem voltak olyan súlyosak.
2010.01.04. 19:15
 
 
Legszívesebben soha nem hagyta volna el a Manchester Unitedet David Beckham
Legszívesebben soha nem hagyta volna el a Manchester Unitedet David Beckham, az együttes korábbi labdarúgója, aki jelenleg az AC Milant erősíti kölcsönjátékosként és a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében éppen volt csapata ellen készül. "Szerettem volna karrierem végéig Manchesterben maradni, de nem csak rajtam múlott a dolog" - mondta a 34 éves középpályás. "Aztán végül Madridba igazoltam, ahol az utolsó évben sikeresek is voltunk, de mégis, jobb lett volna maradni Manchesterben." Beckham 2003-ban igazolt Madridba, majd 2007-ben az amerikai Los Angeles Galaxy együttesét választotta.
2010.01.04. 18:45
 
 
Februárra halasztották Holyfield ugandai meccsét
Január 16-ról február 20-ra halasztották Evander Holyfield ugandai ökölvívó-mérkőzését, amelyen egy kisebb szervezet, a WBF nehézsúlyú világbajnoki címe lesz a tét. Az indoklás szerint azért csúsztatták el egy hónappal a múlt csütörtökön bejelentett összecsapást, hogy Holyfield és riválisa, Francois Botha jobban fel tudjon készülni a küzdelemre, továbbá a közeli időpont miatt nem lehetett volna megfelelően meghirdetni a találkozót. A 47 éves Holyfield eddigi profi mérlege 42 győzelem, 10 vereség és 2 döntetlen, legutóbb 2008 decemberében vitatott bírói ítéletet követően pontozással kapott ki az orosz Nyikolaj Valujevtől a WBA világbajnoki címmérkőzésén.
2010.01.04. 18:45
 
 
WHO: világszerte évente 13 millió koraszülést regisztrálnak
Világszerte évente 13 millió koraszülést regisztrálnak, az idő előtt világra jött babák életesélyei azonban jelentősen eltérnek aszerint, hogy fejlett vagy szegény országban születtek - derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) beszámolójából. A koraszülöttként napvilágot látó gyerekek túlnyomó hányada - 11 millió - Ázsiában és Afrikában születik. Ha a fejlődő országok valamelyikében jön világra 2000 grammos - vagyis a terhesség 32. hetének megfelelő - súllyal egy gyerek, annak kevés esélye van a túlélésre. Ellenben, ha a fejlett országokban hasonló okok miatt jön idő előtt a világra egy csecsemő, annak szinte ugyanolyan esélyei vannak a túlélésre, mint az időben született babáknak.
2010.01.04. 18:45
 
 
Újabb három halott az új vírus miatt a szegedi klinikákon
Újabb három új típusú influenzával fertőzött páciens, két nő és egy férfi hunyt el az ünnepek alatt szegedi klinikákon, valamennyiüknek súlyos alapbetegsége is volt - közölte a Szegedi Tudományegyetem hétfőn. Egy krónikus veseelégtelenségben szenvedő nő december 31-én, egy súlyos alapbetegsége miatt a II. számú Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztályán kezelt nő január 3-án, egy ugyanitt ellátott férfi pedig újév napján hunyt el.
2010.01.04. 18:15
 
 
Több száz BKV-járművet nem tudtak üzembe állítani hétfő reggel
Legalább 130 járművet nem tudott a BKV üzembe állítani hétfő reggel. Ezt a sztrájkbizottság szóvivője azzal indokolta, hogy megszűnt a lojalitás a BKV dolgozóiban a cég iránt. Az alkalmazottak kollektív szerződés hiányában a munka törvénykönyve (mt) szerint dolgoztak, és annak minden egyes pontjához, előírásához szigorúan ragaszkodtak - mondta Nemes Gábor, hozzátéve: a dolgozók ezzel azt demonstrálták, hogyan működik a BKV az mt szerint. Az emberek megelégelték azt is, hogy a rossz munkakörülmények mellett most a juttatásaikat is csökkenteni akarják. Az aktuális forgalmi helyzetről a BKV honlapján, a http://www.bkv.hu/forgalmihelyzet oldalon lehet tájékozódni.
2010.01.04. 17:30
 
 
Csökkent az utazási hajlandóság 2009 első kilenc hónapjában
Az utazási hajlandóság, az utazásra fordított idő és az utazási kiadások 14-18 százalékkal estek vissza 2009 első kilenc hónapjában. A KSH szerint 2009 első kilenc hónapjában a reálkeresetek csökkenése, a lakossági fogyasztás általános visszaesése tükröződött a turizmusra fordított szabadidő és a kiadások alakulásában is. A magyar lakosság 31 százaléka vett részt a belföldi idegenforgalomban, azaz legalább egy alkalommal tett többnapos belföldi utazást, ami az egy évvel korábbi 36 százalékhoz képest jelentős visszaesés, mintegy félmillióval kevesebben utaztak, mint 2008 azonos időszakában.
2010.01.04. 17:15
 
 
A taxisok nem terveznek áremelést a benzin drágulása miatt
A taxisok nem terveznek áremelést a benzin árának emelkedése miatt, mivel úgy vélik, az ebből fakadó többletköltségeket az alacsony kereslet miatt nem lehet továbbhárítani az utasokra. Január elsejétől drágultak az üzemanyagok: a benzin esetében 10 százalékkal, a gázolajnál 8 százalékkal emelkedett a közteher mértéke, így a benzin mintegy 14, a gázolaj pedig 9 forinttal drágult. Horváth György, a Magyar Taxis Szövetség elnöke elmondta: a keresletnek a válság kezdete óta tapasztalt visszaesése miatt a taxisok az üzemanyag árának emelkedéséből fakadó többletköltségeket nem tudják beépíteni a viteldíjba, így meg kell próbálniuk kigazdálkodni az áremelkedés hatásait.
2010.01.04. 17:00
 
 
Parafa sűrűségű bolygót fedezett fel a Kepler
A parafa sűrűségéhez hasonlóan könnyű távoli bolygót fedezett fel a NASA űrteleszkópja, a Kepler - számolt be amerikai csillagászok egy csoportja az AAS amerikai asztronómiai társaság éves ülésén Washingtonban. Az egyelőre Kepler-7b nevet viselő égitest a Naphoz hasonló csillag körül kering a Leier csillagképben. Az újonnan felfedezett bolygó sűrűsége négyzetcentiméterenként 0,17 gramm, ezzel épphogycsak meghaladja a parafa négyzetcentinként 0,15 grammos sűrűségét.
2010.01.04. 16:45
 
 
Soron kívüli EU-csúcstalálkozó február elején a gazdaságélénkítésről
Soron kívüli találkozót tartanak február 11-én az Európai Unió tagországainak állam- és kormányfői - jelentette be Brüsszelben Herman Van Rompuy, az EU elnöke. Az állam- és kormányfői tanácsot (Európai Tanácsot) is felügyelő Van Rompuy első hivatalos munkanapján tette a bejelentést, amelyet mindazonáltal már a legutóbbi, decemberi csúcsértekezleten kilátásba helyezett. A rendkívüli találkozó célja a gazdasági fellendülés megindításának gyorsítása, a nemzetközi válság következményeinek további enyhítése.
2010.01.04. 16:30
 
 
Ötödször nősült a dél-afrikai államfő
Ötödször nősült Jacob Zuma dél-afrikai államfő, aki így jelenleg három feleséggel és tizenkilenc gyermekkel büszkélkedhet. Az ünnepi ceremóniát az államfő nkandlai otthonában, KwaZulu-Natal tartományban tartották. Az elnök törzsi ruhában, a helyi szokásoknak megfelelően vette el újabb nejét, Tobeka Madibát. Közel ötszáz vendég volt hivatalos az esküvőre, köztük számos miniszter és politikus. A vendégek számára hatalmas sátrat állítottak fel a faluban, az ünnepi lakomára kecskéket és teheneket vágtak le.
2010.01.04. 16:30
 
 
Egyelőre kevés magyar tankol a horvát és szlovén benzinkutaknál
Egyelőre kevés magyar tankol a határhoz közeli horvát és szlovén benzinkutaknál, ahol a magyarországi árakhoz képest most már 20-30 forinttal kerülnek kevesebbe az üzemanyagok - tapasztalta hétfőn az MTI tudósítója. A Horvátországba Letenyénél, a régi határátkelőnél átlépők a túloldali Muracsánynál (Gorican), közvetlenül a határon érik el az első INA benzinkutat, ahol hétfőn szinte alig fordult meg autó. A töltőállomás dolgozói azt mondták: tudják, hogy a magyarországinál 20-30 forinttal olcsóbb lett január 1-jén a horvátországi benzin és gázolaj ára, de a közeli autópálya-átkelő miatt közel sincs akkor forgalmuk, mint régen.
2010.01.04. 16:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879[1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista