2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Franciaországban véget ért az újinfluenza járvány
Franciaországban véget ért az új típusú influenzajárvány, miután a friss megbetegedések száma az elmúlt két hétben a járványküszöb alá esett vissza - erősítette meg csütörtökön hivatalosan a francia egészségellenőrző intézet (INVS) a francia egészségügyi kutatóközpont előző napi bejelentését (Inserm). "A vírus még bizonyára terjed, de valójában már nagyon lassan. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy le kell állítani az oltási kampányt, mert semmi nem garantálja, hogy a járvány nem támad újra" - hangsúlyozta Dr. Thierry Blanchon a kutatóközpont részéről.
2010.01.14. 17:45
 
Gáz! Némedi Mari Terry Black miatt nem kap szerepet!
Felröppent a hír, hogy Némedi Mari lehetőséget kapott egy kereskedelmi tévécsatornánál, ami végül sajnos meghiúsult. Egy sorozatban szerepelt volna, de kiderült, hogy Terry Blackkel való párkapcsolata miatt mégsem kapta meg a szerepet. Bár az ügynek Mari látta kárát, mégis Terry az, aki újságcikkekben sértegette a színésznőt, sőt még gyermekeit is eltiltotta tőle.
2010.01.14. 16:27
 
Garami Gábor teljesen alkalmatlan a párkapcsolatra?
A Class FM műsorvezetője még előző kenyéradójának pólójában beszélt az internetes sztártévének arról, hogy miért gondolja úgy, hogy alkalmatlan a párkapcsolatban történő együttélésre. Garami Gábor neve minden nőnek ismerős lehet a határon belül és azon túl is, hiszen híres csajozó géppel állunk szemben. A rádiós fenegyerek ennek ellenére nem túl sok tartós párkapcsolattal büszkélkedhet: jelenleg is szingliként tengeti a napjait.
2010.01.14. 16:18
 
 
BKV-sztrájk: nagyobb intenzitással folytatódnak a tárgyalások
Megállapodtak abban, hogy a mielőbbi megegyezés érdekében nagyobb intenzitással, akár egész nap folytatják az egyeztetést - közölte a BKV csütörtökön. A közlemény szerint az érdekképviseletek több követeléssel álltak elő a délelőtti tárgyaláson. A miniszterelnök közbenjárását kérték a helyzet rendezésére, illetve felszólították a menedzsmentet, hogy mutassa be a BKV 2010. évi üzleti tervét, illetve a 15 éves üzleti modelljét bemutató dokumentációt.
2010.01.14. 16:15
 
 
Boksz: Erdei január 22-től nem cirkálósúlyú világbajnok
Korábbi nyilatkozatainak megfelelően Erdei Zsolt nem kíván a cirkálósúlyúak között maradni, és ezzel gyakorlatilag lemond a Boksz Világtanács (WBC) novemberben megszerzett cirkálósúlyú világbajnoki övéről, melytől vélhetően január 22-e után fosztja majd meg a szervezet. A dátum azért tekinthető biztosnak, mert addig, vagyis jövő péntekig kellene megegyeznie hivatalos kihívójával, a lengyel Krzysztóf Wlodarczykkal a címmeccsről, ám a magyar öklöző több interjúban is jelezte, a Giacobbe Fragomeni elleni találkozó csak egyszeri kirándulás volt a cirkálósúlyban.
2010.01.14. 16:00
 
 
Sávosan részesedik a parkolási díjbevételből Erzsébetváros
Az évi 172 millió forint parkolási koncessziós díjat úgy kapja meg Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata, hogy a parkolóhelyenkénti havi 5.400 forintos bevétel feletti részből sávosan progresszív díjat fizet a nyertes konzorcium - mondta az MTI-nek Gergely József alpolgármester. A kerület által 10 évre kiírt parkolási koncessziót a Centrum Parkoló Kft. - E-Kontrol Kft. - C-Ware Kft. - C-Service Hungary Kft. konzorcium nyerte. A megajánlott díj 10 évre 1 milliárd 720 millió forint, amelyből egy évre ennek tizedrésze, tehát 172 millió forint jut.
2010.01.14. 16:00
 
 
Továbbra is omlásveszélyes a Balaton utcai épület
Sokkal nagyobb a károsodása a robbanás miatt megsérült fővárosi, Balaton utcai háznak, mint azt a szakemberek korábban gondolták; az omlásveszélyt még nem tudták elhárítani, ezért a helyszíni tűzvizsgálat sem kezdődhetett el - mondta a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság főosztályvezetője csütörtökön. Dobson Tibor tájékoztatása szerint a kivitelezők a függőfolyosót már járhatóvá tették, hogy azok a tulajdonosok, akik értékeikért, egyéb dolgaikért szeretnének bejutni lakásukba, felügyelet mellett megtehessék.
2010.01.14. 15:30
 
 
Vb-2010: több mint hárommillió jegy 64 meccsre
A nemzetközi szövetség (FIFA) 3.044.573 jegyet bocsát eladásra a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság 64 mérkőzésére. A FIFA csütörtöki tájékoztatása szerint a belépőket hat kategóriába osztották, amelyek közül négy lesz a szurkolók számára hozzáférhető. A jegyek tíz százaléka áll a hazai drukkerek rendelkezésére, és valamennyi a 4-es - legolcsóbb - kategóriába tartozik, 13-tól 100 euróig (3500-26.700 forint) terjedő árakkal. 1-3-as kategóriák belépőit az interneten lehet megrendelni, a legolcsóbb 55 euróba kerül (14.700 forint), míg a döntő kiemelt helyeiért 620 eurót (165.600 forint) kérnek.
2010.01.14. 15:30
 
 
F1: Schumacher három éven belül világbajnok szeretne lenni
A Forma-1-be hétszeres világbajnokként visszatérő Michael Schumacher kijelentette: három éven belül ismét a legjobb szeretne lenni. A Mercedes GP 41 éves extraklasszisa korábban már elárulta, hogy 2012-ig tervez a stuttgarti alakulattal, bár egyelőre csak egyéves szerződést kötött új csapatával. A Bildnek adott csütörtöki interjújában Schumacher hozzátette: nem biztos, hogy a vb-címet már az első évben megnyeri, de úgy érzi, három szezon alatt ismét a csúcsra érhet. A Mercedes GP december 23-án jelentette be, hogy a 2006-ban visszavonult Schumacher visszatér az autósport elitkategóriájába.
2010.01.14. 15:15
 
 
Az EKB nem változtatott a kamatszinten
Az Európai Központi Bank (EKB) változatlan szinten, 1,0 százalékon tartotta irányadó kamatát csütörtöki döntésével. A Reuters által előzőleg megkérdezett 80 elemző mindegyike azzal számolt, hogy az Európai Központi Bank (EKB) Kormányzótanácsa rekord alacsony szinten, 1,0 százalékon tartja az irányadó kamatot. Az elemzők várakozása szerint az EKB csak valamikor a második félévben emel először kamatot. Az EKB irányadó kamata 2000-től 2008 októberéig változatlan, 4,25 százalék volt, azóta pedig a világméretű gazdasági válság elmélyülésével párhuzamosan folyamatosan csökkent, egészen tavaly májusig, amikor 1,0 százalékra került.
2010.01.14. 15:15
 
 
Az ombudsman arról tájékozódik, a BKV köteles-e megtéríteni az utasok kárát
Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa soron kívüli tájékoztatást kért a BKV vezérigazgatójától arról, hogy sztrájk idején a fővárosi cég köteles-e megtéríteni az utazástól eleső állampolgárok kárát. Szabó Máté arra hívta fel a figyelmet, hogy a bérlet megvásárlása szerződéses kapcsolatot hozott létre az utas és a közlekedési vállalat között. Emlékeztetett egy korábbi ombudsmani jelentésnek arra a megállapítására, amely szerint a sztrájkok következtében az érintett lakosság "az események károsultjává" válhat.
2010.01.14. 14:30
 
 
Öngyilkos merénylő ölt meg legalább 20 embert Afganisztánban
Legalább 20 embert megölt Afganisztán középső részében egy öngyilkos robbantó. Uruzgán tartományi kormányzója szerint a merénylő egy árusoktól és vásárlóktól zsúfolt körzetben támadott Dihravud városában, a heti vásár idején. Mint a tartomány katonai parancsnoka közölte, 20 civil meghalt, 13 pedig megsebesült a robbanásban. Más források szerint a támadásnak három gyermekáldozata is van. Több piaci árusítóhely összedőlt. Eközben a szomszédos Hilmend tartományban egy rendőr vesztette életét egy gépkocsiba rejtett pokolgép felrobbanásában. Négy ember megsebesült a detonációban.
2010.01.14. 14:15
 
 
Megkezdte űrsétáját a Nemzetközi Űrállomás két orosz űrhajósa
Megkezdte külső űrszerelési munkáját csütörtökön a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) jelenleg tartósan tartózkodó legénység két orosz űrhajósa - jelentette a Moszkva melletti repülésirányító központ. Makszim Szurajev és Oleg Kotov a majd 6 órásra tervezett űrséta során kábeleket helyez el, amelyek a Poiszk (kutatás) nevű új orosz modul üzembe helyezéséhez lesznek szükségesek. A Poiszk egyrészt újabb dokkolóegységként működik majd az orosz Szojuz és Progressz űrhajók számára, másrészt légzsilipként is használhatják az ISS űrhajósai, amikor űrsétát hajtanak végre.
2010.01.14. 14:00
 
 
A krónikus alváshiány rontja a teljesítményt
Egy végigaludt éjszaka nem kompenzálhatja a krónikus alváshiányt, amely halmozódik, és rontja az egyén teljesítményét - derítették ki amerikai kutatók. A bostoni kutatók kilenc egészséges önkéntest figyeltek meg 38 napon át a kórházban. A résztvevőket a vizsgálat során négyóránként tesztelték, hogy megfigyeljék, miként hat a koncentrálóképességükre, ezáltal pedig a teljesítményükre az akut és a krónikus alváshiány különböző kombinációja. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy míg a legtöbb résztvevő bepótolta az akut alváshiányt tízórás egyhuzamban történő alvással, addig három nap sem elegendő, hogy kompenzálják a krónikus kialvatlanságot.
2010.01.14. 13:45
 
 
Önkéntestoborzásba kezd a Fidesz-KDNP
Önkéntestoborzásba kezd a Fidesz-KDNP "Itt az idő" szlogennel - jelentette be Nyitrai Zsolt csütörtökön Budapesten. A Fidesz szerint az embereknek alapvetően arról kell dönteniük az idei országgyűlési választáson, hogy "le akarják-e zárni a Gyurcsány-korszakot vagy sem". A legnagyobb ellenzéki párt operatív igazgatója azt mondta: a Fidesz csapatába vár minden olyan embert, aki tenni akar a változásért, aki "pontot akar tenni a Gyurcsány-korszak végére". Hozzátette, jelentkezni a Fidesz honlapján, telefonon és a párt választókerületi irodáiban is lehet.
2010.01.14. 13:45
 
 
A déli egyeztetésen sem született megállapodás a BKV-nál
A csütörtök déli egyeztetésen sem született megállapodás a BKV menedzsmentje és a sztrájkot kezdeményező 14 szakszervezet vezetősége között a kollektív szerződésről, a sztrájk folytatódik - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője a megbeszélés után újságírókkal, Budapesten. Mint hozzátette, a korábbi tárgyaláson kérték a munkáltatótól a 15 évre szóló üzleti modellt, amit most megkaptak, de kérték, hogy adják át az üzleti tervet is, mert csak a számok tükrében tudnak továbblépni. Nemes Gábor csatlakozásra kérte azokat, akik eddig nem vettek részt a sztrájkban.
2010.01.14. 13:30
 
 
Bajnai: tartható a 2010-es büdzsé
Tartható lesz a 2010-es költségvetés, de ehhez a mostani szigorú költségvetési politikát kell folytatni az országban - mondta Bajnai Gordon a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél (PSZÁF) tett látogatása után. A kormányfő kiemelte: ha a következő kormány belátja, hogy ez az út vezethet el a tartósan stabil gazdálkodáshoz, az euró bevezetéséhez, tartható lesz a 2010-es költségvetés. Bajnai Gordon arról is beszélt, hogy a január elsején életbe lépett banki magatartási kódex és a pénzügyi tárgyú törvények nyomán javult a banki ügyfelek védelme, és egyúttal hatékonyabbá válik a hazai felügyeleti rendszer.
2010.01.14. 13:15
 
 
Befejeződött a vasutasok szolidaritási sztrájkja
Befejeződött csütörtökön 8 órakor a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) hajnali 4 órakor megkezdett országos vasutas sztrájkja. A VDSZSZ a BKV dolgozóinak munkabeszüntetéséhez kapcsolódva indított négyórás országos szolidaritási sztrájkot. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke elmondta, hogy a BKV dolgozóinak munkabeszüntetéséhez kapcsolódó sztrájkjuk elérte a célját, a vasutasok szolidárisak voltak, a vonatok egy része nem közlekedett, nehezítve ezzel a budapesti közlekedési állapotokat. A MÁV sikertelennek tartja a VDSZSZ munkabeszüntetését, amely csak néhány esetben okozott járatkimaradást és késést, továbbá nem okozott jelentős károkat sem az utasoknak, sem a vasútnak.
2010.01.14. 13:15
 
 
Már láthatja a közönség a gorillakölyköt az állatkertben
Már a közönség is megtekintheti a másfél hetes gorillakölyköt a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A múlt hét kedden világra jött gorillakölyköt eddig csak a gondozói és az állatorvosok láthatták, ugyanis az anya és a kicsi nyugalma érdekében mostanáig zárva tartott az Emberszabású Majmok Háza. Mivel az apróság rendesen fejlődik, és a kilencéves N'Yaounda is kiváló anyának bizonyult, az állatkert vezetése a továbbiakban nem tartja indokoltnak a látogatás korlátozását.
2010.01.14. 13:00
 
 
A vagyonadó-kalkulátor működése nem megfelelő az adatvédelmi biztos szerint
Az adatvédelmi biztos szerint nem megfelelő az APEH honlapján található vagyonadó-kalkulátor működése adatvédelmi szempontból. Jóri András szerint nem felel meg a célhoz kötött adatkezelés követelményének az adatok rögzítése abban az esetben, ha az adózók számára az adatok rögzítése nélkül is nyújtható segítség adófizetési kötelezettségük teljesítéséhez. Az ombudsman szerint bárki számára lehetővé kell tenni, hogy az ingatlanjával kapcsolatos adófizetési kötelezettségéről jogkövetkezmény és adatrögzítés nélkül tájékozódhasson. Előzetesen és teljes körűen nyilvánossá kell tenni a kalkulátorhoz használt információkat, az ingatlan forgalmi értékének az adóhatóság által is elfogadható meghatározását.
2010.01.14. 12:45
 
 
A fogyasztói árak 2009-ben átlagosan 4,2 százalékkal emelkedtek
A fogyasztói árak 2009-ben átlagosan 4,2 százalékkal emelkedtek, decemberben 5,6 százalékkal voltak magasabbak, mint 2008 decemberében és nem változtak 2009 novemberéhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Londoni elemzők 5,6 százalékos, a budapestiek 5,7 százalékos december/decemberi inflációt vártak. A fogyasztói árak 2008-ban átlagosan 6,1 százalékkal emelkedtek, 2008 decemberében 3,5 százalékkal voltak magasabbak, mint 2007 decemberében. A maginfláció 2009 decemberben 0,1 százalék, 12 havi összehasonlításban 4,8 százalék volt. Az éves átlagos alapdrágulás 4,1 százalékot tett ki.
2010.01.14. 12:15
 
 
30 ezerel is csökkenhet az éves költség a távhő áfájának csökkentésével
Egy átlagos méretű, átlagos fogyasztású távfűtéses lakásban a távhő éves költsége húsz-harmincezer forinttal lesz kevesebb, ha az Európai Unió január 15-ig nem emel kifogást amiatt, hogy a távhőszolgáltatás áfáját 18-ról 5 százalékra mérsékelik. Az MTI körkérdésére a szolgáltatók válaszaiból az derült ki, hogy a januári számlát, amit februárban kell kifizetni, már az öt százalékra csökkentett áfával számolva küldik ki számos városban. A fővárosban például a 2009 decemberi hőfogyasztás díját és a 2010 februári alapdíjat az alacsonyabb áfa-tartalommal számolják. Országosan mintegy 600 ezer háztartás, kétmillió ember veszi igénybe a távhőszolgáltatást.
2010.01.14. 11:45
 
 
Több buszvonalat indított a BKV a sztrájk harmadik napján
Menetrend szerint indultak el az első járművek csütörtökön kora reggel a metró-, a HÉV- és a trolibuszvonalakon a határozatlan idejű BKV-sztrájk harmadik napján. A közlekedési társaság a fél 5-ös üzemkezdetkor hat újabb vonalon indított járatokat, így délelőttre 42-re nőtt a buszvonalak száma - közölte a BKV. A buszok közlekedésében - bár nőtt az üzemelő vonalak száma - jelentősebb fennakadásokra kell számítani, mivel a járatok a menetrendben szereplő időközöknél ritkábban, félóránként, óránként járnak.
2010.01.14. 11:45
 
 
IFFHS: Az osztrák Marc Janko 2009 legjobb góllövője
Az osztrák Marc Janko volt a 2009-es év legeredményesebb góllövője a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS összeállítása szerint. A listán a legutóbbi magyar bajnoki szezont 20 góllal záró Bajzát Péter a 48. Az IFFHS 60 bajnokságot vett figyelembe, melyek alapján a 39 találatot elért Janko nagy fölénnyel lett első. A második helyen Diego Forlán végzett 32, a harmadikon pedig az új szezonban már nem a Barcelonát, hanem az Internazionalét erősítő Samuel Eto'o 30 góllal.
2010.01.14. 11:30
 
 
Nem gyárt több Hummer terepjárót a General Motors
Leállította a Hummer terepjárók gyártását az amerikai General Motors (GM), és el is adja a márkát. A vevő egy kínai befektetői csoport. A detroiti GM helyi idő szerint szerdán közölte, hogy beszünteti a városi terepjárók gyártását. A készletek kitartanak addig, amíg véglegesítik a Hummer eladását - indokolta a lépést a társaság. A GM tavaly októberben jelentette be, hogy megválik az egykor az amerikai terepjárók jelképének számító márkától. A vevő a kevéssé ismert kínai Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery nevű vállalat, amely 80 százalékos, és egy hongkongi befektető, amely 20 százalékos tulajdonrészt szerez.
2010.01.14. 11:30
 
 
Budapest-Bamako Rali: a Külügyminisztérium terrorveszélyre figyelmeztet
A Külügyminisztérium a Budapest-Bamako Rali Marokkón túl eső szakaszának törlését kérte a szervezőktől, mert reális veszélynek tartja, hogy a résztvevőket terrorista támadás érheti. A Külügyminisztérium csütörtökön bekérette a Budapest-Bamako Rali magyar szervezőit, és megelőző szándékkal, nyomatékosan felhívta a figyelmüket arra: a kockázatelemzéssel foglalkozó hivatalos szervektől és az illetékes biztonsági szolgálatoktól származó, köztük európai uniós tagállami szolgálatok által is megerősített legfrissebb információi szerint a rendezvény mauritániai és mali szakaszán terroristaveszély van.
2010.01.14. 10:45
 
 
Nagyon magas a szálló por koncentrációja Budapesten
Nagyon magas a szálló por koncentrációja két helyen is a fővárosban, ha ez két napig így marad, elrendelhetik a szmogriadó enyhébb fokozatát - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. A meteorológus tájékoztatása szerint a szálló por koncentrációja a Széna téren és Pesthidegkúton a legmagasabb. A szabályok szerint abban az esetben, ha két napig két helyen a tájékoztatási határérték felett marad valamilyen káros anyag koncentrációja, akkor el kell rendelni a szmogriadó enyhébb változatát. Ha ugyanennyi ideig a még magasabb, riasztási határérték felett van a koncentráció, akkor a fővárosi önkormányzatnak nincs mérlegelési lehetősége: be kell jelentenie a szmogriadót, és ekkor már az autóforgalmat is korlátozhatják.
2010.01.14. 10:45
 
 
BKV-pótló kezdeményezés indult az interneten
Néhány fiatal BKV-pótló néven új "szolgáltatást" indított a Facebook közösségi oldalon, ahol az autósok jelezhetik, ha stopposokat vesznek fel, a gyalogosok pedig azt közölhetik, hogy merre tartanak. Az oldalhoz egy nap alatt több mint 1.800 tag csatlakozott. Az alapszabály az autósok részére, hogy a letölthető A4-es méretű formanyomtatványra írják rá, hogy melyik városrészbe mennek, majd ezt tegyék ki a szélvédő jobb alsó sarkába. Az autósok nem kérhetnek pénzt a fuvarért. A gyalogosok számára az a szabály, hogy csak azt az autót lehet leinteni, amelyik a gyalogos célállomása felé tart. A találkozási pontok a buszmegállók.
2010.01.14. 10:15
 
 
Tenisz, Australian Open: Marosi nyert, Kapros kiesett a selejtezőben
Marosi Katalin nyert, Kapros Anikó viszont kikapott a hétfőn kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában. A torna honlapja szerint Marosi csütörtökön 6:2, 6:4-re verte a spanyol Eloisa Compostizo de Andrest, és a folytatásban a svéd Sofia Arvidssonnal találkozik. Kapros ugyanilyen végeredménnyel szenvedett vereséget a 17. helyen kiemelt orosz Kszenya Pervaktól. Az Australian Open 128-as főtáblájára jutáshoz három győzelem szükséges.
2010.01.14. 09:45
 
 
Hollywood és a zenei világ is megmozdult Haiti érdekében
Brad Pitt, Angelina Jolie, Ben Stiller, Oprah Winfrey és Wyclef Jean énekes is azon hírességek között szerepel, akik azonnali segítséget sürgettek a katsztrófa sújtotta haiti áldozatok számára. Az Orvosok Határok Nélkül (MSF) szerdán bejelentette: Pitt és Jolie egymillió dollárral járult hozzá, hogy a nemzetközi szervezet sürgősségi orvosi ellátást tudjon létrehozni a földrengés pusztította térségben. Mint elmondták: a sebesültek ellátására százágyas sátorkórházat állítanak fel két műtővel.
2010.01.14. 09:45
 
Spanyol Király Kupa: kiesett a Barcelona
A címvédő FC Barcelona hiába nyert szerda éjszaka a Sevilla otthonában 1-0-ra, kevesebb idegenben lőtt gólja miatt kiesett a Spanyol Király Kupából. Pep Guardiola együttese az első meccsen hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget a Sevillától, mely különösen a második félidőben hősiesen védekezett, és sikerült egy kapott góllal átvészelnie a találkozót. Érdekesség, hogy a 2008 nyarán kinevezett Guardiolával most először esett ki egy sorozatból a csapat, mely tavaly minden címet begyűjtött, amiért versenybeszállt. Eredmény, nyolcaddöntő, visszavágó: Sevilla-FC Barcelona 0-1, Továbbjutott: a Sevilla, 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal Getafe-Málaga 5-1, Tj: a Getafe, 6-3-as összesítéssel.
2010.01.14. 08:45
 
 
Káosz uralkodik Haitin, több mint százezer halott a földrengés után
A Haitin történt földrengés halálos áldozatainak a száma "jelentősen meghaladhatja a százezret" - közölte Jean-Max Bellerive, a szigetország miniszterelnöke. Számos becslés látott napvilágot a keddi földrengés áldozataira vonatkozóan, de rendre mindenki több tízezerre tette a halottak számát, egy haiti szenátor pedig félmillió áldozatról beszélt. Haiti fővárosa, Port-au-Prince romokban hever. Ezrek vannak még az összedőlt épületek alatt. A mentést nagyon nehezíti a munkagépek hiánya. A fővárosban változatlanul káosz uralkodik, távközlési kapcsolat híján a helyi hatóságok nem képesek megszervezni a mentési munkálatokat.
2010.01.14. 08:15
 
 
Obamáról szóló musicalt mutatnak be Németországban
Barack Obama amerikai elnökről készült musicalt mutatnak be a hét végén Németországban Remény - Obama zenei története címmel. A darabban az amerikai elnök szerelmes dalt énekel feleségének, Michelle-nek, és duózik Hillary Clintonnal. A színpadon megszemélyesítik a nagy riválisokat, a republikánus John McCaint és Sarah Palint is. Összesen harminc énekes, színész és táncos játszik majd a frankfurti Jahrhunderthalle koncertteremben pénteken debütáló, angol és német nyelvű musicalben, amelynek szövege több idézetet is tartalmaz Obama kampánybeszédeiből.
2010.01.14. 08:00
 
 
Tiger Woods nem kap több ingyenautót
Házasságtörési botránya miatt újabb szponzor hátrált ki Tiger Woods amerikai golfsztár, a világ legjobban kereső sportolója mögül. A General Motors autógyár kedden közölte, hogy a továbbiakban nem bocsátja ingyen a 33 éves játékos rendelkezésére a járműveit. Korábban az Accenture PLC tanácsadó cég, a Gillette borotvagyártó és az ATandT telekommunikációs vállalat közölte, hogy megszakítja kapcsolatát az ideiglenes visszavonulását december elején bejelentő sztárral, akinek reklámbevételei évi 100 millió dollárra rúgnak.
2010.01.14. 08:00
 
 
Bajnai: a választás a felelősség küzdelme lesz a demagógiával szemben
A mostani választás a felelősség küzdelme lesz a demagógiával, szemfényvesztéssel, a hatalomvággyal szemben - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a 168 Óra című hetilapnak adott, az újság legfrissebb számában megjelent interjúban. A lapban a miniszterelnök arról beszél, hogy az MSZP legutóbbi kongresszusán elmondta, legyenek büszkék magukra a szocialisták, mert Magyarország érdekeit szolgálták, megalapozták a modernizációját. "Megtettük a kezdőlépéseket azon az úton, amelynek végén - már belátható távolságban - ott az euró bevezetése. Én azokat segítem a választásokon, akik továbbra is a józan ész útját választják".
2010.01.14. 08:00
 
 
A zöldtea védhet a tüdőrák ellen
A zöldtea ivása bizonyos védelmet nyújthat a tüdőrák ellen tajvani kutatók szerint. A szakemberek klinikai vizsgálatokat végeztek több mint 500 ember - 170 tüdőrákos és 340 egészséges - bevonásával a kelet-ázsiai szigetországban, és megállapították, hogy jelentősen csökkent a tüdőrák kockázata azon dohányzók és nemdohányzók körében, akik legalább egy csésze teát elfogyasztottak naponta. Azon dohányzók és nemdohányzók körében viszont, akik egyáltalán nem fogyasztottak zöldteát, 5,16 szorosára nőtt a tüdőrák kockázata.
2010.01.14. 08:00
 
 
Továbbra is megoldatlan a kampányfinanszírozás
Továbbra is megoldatlan a kampányfinanszírozás; a jogszabály szerint a pártok jelöltenként egymillió forintot költhetnek a választásra, ám a szakértők szerint ennél lényegesen több pénzt fordítanak rá. Az Állami Számvevőszék pedig évek óta arra figyelmeztet, hogy a hatályos szabályozás korrupciós kockázatot jelent. A költségvetési támogatásra országosan fordítható pénzeszköz összegét az Országgyűlés állapítja meg, ez 2005-ben 100 millió forint volt. Tekintettel arra, hogy egy parlamenti választásnál mintegy 4.000 jelölt van, ez jelöltenként körülbelül 20 ezer forint költségvetési támogatást jelent.
2010.01.14. 08:00
 
 
Alkalmasnak találja a biztosi posztra Andort az EP-bizottság
Alkalmasnak találja Andor Lászlót az Európai Parlament foglalkoztatás- és szociálpolitikai szakbizottsága arra, hogy tagja legyen a következő Európai Bizottságnak - mondta a magyar jelölt meghallgatásának értékelését követően Pervenche Beres, az EP-bizottság elnöke. A bizottsági tagok jelentős többségének az volt a véleménye, hogy a jelölt "rendelkezik azzal a készséggel és alkalmassággal, hogy betöltse a posztot" - fogalmazott. Beres azt is elmondta, hogy "bizonyos politikai csoportok" az említettől eltérő véleményeket is kifejezésre juttattak az értékelésen, de ezek "egyáltalán nem mondhatók többséginek".
2010.01.14. 07:30
 
 
Csütörtökön is folytatódik a BKV-sztrájk
Jelentős fennakadásokat okozott a főváros közlekedésében szerdán is a BKV sztrájkja, a munkabeszüntetés csütörtökön folytatódik. A BKV-s munkavállalókhoz a vasutasok is csatlakoznak és sztrájkot hirdettek csütörtök hajnali 4 órától 8-ig, így a vonatközlekedés is bizonytalan lesz. Nemes Gábor, a BKV-s sztrájkbizottság szóvivője a szerdai egyeztetést követően közölte, hogy nem született megállapodás a BKV menedzsmentje és a szakszervezetek között a kollektív szerződésről, ezért folytatják a kedden kezdődött, határozatlan idejű sztrájkot. A tárgyalások csütörtök délelőtt folytatódnak.
2010.01.13. 22:00
 
 
Holttestek borítják Haiti fővárosának utcáit
Holttestek borítják Haiti fővárosának utcáit: kevesebb mint huszonnégy órával a földrengése után Port-au-Prince lakosai hamis remények és teljes kétségbeesés között hánykolódva halottaikat számlálják. "Úgy tűnt, hogy összeomlik a hegy. Az emberek pánikba estek" - mondja Emmet Murphy, aki egy amerikai nem kormányzati szervezet haiti misszióját vezeti, és a földrengés időpontjában éppen úton volt a fővárostól 40 kilométerre délre fekvő Jacmel városba. Nehéz megbecsülni a halottak számát. René Preval államfő a The Miami Herald című újságnak szerdán reggel ezrekről beszélt, miniszterelnöke, Jean-Max Bellerive viszont már százezreket emlegetett a CNN hírtelevíziónak.
2010.01.13. 21:30
 
 
Nyomoz a rendőrség az online vásárlásokkal kapcsolatban
Csalás gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy online vásárlásokkal foglalkozó cég pénzügyi tranzakciós tevékenységével kapcsolatban - közölte a BRFK kommunikációs osztálya szerdán a rendőrség honlapján; a Gazdasági Versenyhivatal és Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a héten dönt arról, indít-e vizsgálatot a ppo.hu ügyében. Akár 110 ezer sértettje is lehet az online vásárlásnak. A rendőrség közleménye szerint kedden és szerdán több száz feljelentés érkezett a rendőrségre a cég tevékenysége miatt. A rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy az eljárás szempontjából nem szükséges, hogy minden érintett külön-külön feljelentést tegyen.
2010.01.13. 20:15
 
 
Eddig öten haltak meg a Dél-Dunántúlon a H1N1 vírus miatt
Eddig öten haltak meg a Dél-Dunántúlon a H1N1 vírus okozta megbetegedésekben, a régió járványügyi helyzete azonban kedvezőbb az országos átlagnál - mondta az ÁNTSZ epidemiológus tiszti orvosa szerdán Szekszárdon, a Balassa János Kórházban rendezett fórumon. Szűcs Mária beszámolt arról, hogy az újinfluenza vírusának egy-egy Tolna és Somogy megyei, illetve három Baranya megyei áldozata van; legutóbb, az év első hetében Pécsett egy középkorú, cukorbeteg nő vesztette életét. Egyikük sem kapott védőoltást.
2010.01.13. 18:45
 
 
Kiszámíthatatlan lesz a vonatközlekedés csütörtökön a VDSZSZ-sztrájk miatt
Nem született megállapodás szerda délután a Vasúti Dolgozók Szabad Szervezete (VDSZSZ) és a MÁV képviselői között a csütörtökön hajnal 4 órakor kezdődő és reggel 8 óráig tartó, a VDSZSZ által meghirdetetett szolidaritási sztrájk idejére - közölte a MÁV. Így kiszámíthatatlan lesz a vonatközlekedés több területen, köztük a BKV sztrájkjában érintett fővárosi agglomerációban. A vonatközlekedésekben késésekre, útvonal-rövidülésre, vonatkimaradásokra kell számítani, a sztrájkot követően várhatóan a kora délután állhat helyre a menetrendszerű közlekedés.
2010.01.13. 18:30
 
 
Ismét havazás okoz fennakadást Nagy-Britanniában
Ismét jelentős havazás okozott közlekedési fennakadásokat szerdán Nagy-Britanniában, ahol repülőtereket is be kellett zárni a hó miatt. Az időjárás okozta törlések budapesti járatokat is érintettek. Szerdán kora estére már vastag - helyenként 20-30 centiméteres - friss hótakaró borította Londont és egész Dél-Angliát. Londonban szerda este is sűrűn havazott. A londoni Gatwick repülőteret, ahová a Malév és az easyJet közlekedtet járatokat Budapestről, hosszú órákra lezárták a behavazott pálya miatt, és csak késő délután nyitották meg újra. Az easyJet szerdai Gatwick-Budapest járatpárját törölték.
2010.01.13. 18:15
 
 
Naponta akár 25 millióba is kerülhet a sztrájk a BKV-szakszervezeteknek
Naponta akár 25 millió forintba is kerülhet a BKV-nál kedden megkezdett, határozatlan idejű sztrájk, amelyet a szakszervezetek a sztrájkalapból finanszíroznak - tudta meg az MTI neve elhallgatását kérő szakszervezeti illetékestől. A sztrájkalapból fizetik a dolgozók napi sztrájksegélyét, amelynek mértéke nem éri el a normál kereset összegét. Általában fejenként minimum 5 ezer forint segélyt fizetnek a dolgozóknak 8 óra után, az összeg viszont nem differenciált, tehát a magasabb keresetű dolgozók is ugyanannyi segélyt kapnak, mint azok, akiknek kevesebb a fizetésük - mondta az érdekvédő.
2010.01.13. 17:45
 
 
Obama díjat ró ki a nagybankokra a rendkívüli segélyek megtérítésére
Barack Obama amerikai elnök díjat fog kiróni több mint húsz nagybankra annak a veszteségnek a megtérítésére, amely a pénzügyi szféra megmentését célzó tavaly előtti rendkívüli segélyprogramban keletkezett. Obama várhatóan csütörtökön tesz bejelentést arról, hogy a következő tíz év során mintegy 120 milliárd dollárt kíván begyűjteni a bankoktól, ebből akarja kárpótolni az adófizetőket, akik segítettek a pénzintézetek talpra állításában. A kormány által a bankoknak nyújtott 700 milliárdos segélyprogram (TARP) - annak ellenére, hogy a segélyezett bankok jelentős része már visszafizette a kapott összegeket - elemzők szerint körülbelül 100 milliárd dolláros veszteséggel fog zárulni.
2010.01.13. 17:00
 
 
F1: Schumacher szakadó esőben is folytatta a jerezi tesztelést
A zord időjárási viszonyok közepette is folytatta háromnapos jerezi tesztsorozatát a Forma-1-be hétszeres világbajnokként visszatérő Michael Schumacher. A spanyolországi gyakorláson a Mercedes GP 41 éves versenyzője - zárt kapuk mögött - szerdán sem az idei modellben, hanem egy kisebb teljesítményű GP2-es autóval körözött. A német pilóta mintegy 345 km-t, vagyis több mint egy teljes versenytávot autózott; délelőtt és délután esőben száguldozott, csak dél környékén volt néhány órán át száraz a pálya. "Van némi izomlázam, de remekül éreztem magam. Folytatás holnap" - mondta a német pilóta.
2010.01.13. 17:00
 
 
A Ferrari január 28-án mutatja be idei F1-es autóját
Január 28-án leplezik le a Forma-1-es Ferrari csapat 2010-es versenyautóját az istálló olaszországi főhadiszállásán, Maranellóban. "Szeretnénk annyira versenyképesek lenni, amennyire csak lehetséges - idézte a La Gazzetta dello Sport internetes kiadása szerdán Stefano Domenicali csapatfőnököt. - Két nagyszerű pilótával vágunk neki az idénynek, és nekik a legjobb autóra van szükségük." A Ferrari 281 jelzésű új modellt február 1-jén a valenciai Ricardo Tormo pályán teszteli Massa, majd 2-án és 3-án Alonso ül a volán mögé. Az olasz istálló vezérkara a jövő héten Maranellóban tanácskozik, megbeszélendő a gyakorlás részleteit.
2010.01.13. 16:45
 
 
Törvényben tiltaná meg a brit kormány a 18 éven aluliaknak a szoláriumozást
Támogatja a brit kormány azt a törvényjavaslatot, amely a bőrrák kialakulásának fokozott kockázata miatt megtiltaná szolárium használatát a 18 éven aluliaknak. "A tudományos bizonyítékok egyértelműek, vagyis a szolárium növeli a bőrrák kialakulásának kockázatát - közölte Andy Burnham brit egészségügyi miniszter. - A fiatalok túlságosan is szabadon vehetik igénybe a szolgáltatást, ezért meg kell tenni a szükséges lépéseket a védelmük érdekében". A korlátozó törvényjavaslatot a hónap végén tárgyalja a brit parlament.
2010.01.13. 16:30
 
 
Londoni elemzők: az európai államadósság kockázatosabb, mint a vállalati
A piac most már kockázatosabbnak tartja a fejlett európai gazdaságok szuverén adósságát, mint a vállalati adósságot - ez derül ki az egyik vezető londoni piacfigyelő cég új kimutatásából. A Markit által vezetett iTraxx Europe index, amely 125 befektetési besorolású európai vállalati adós határidős törlesztésbiztosítási csereügyleteinek (credit default swaps, CDS) árazását súlyozza, 63 bázisponton zárt előző este, vagyis az index által követett cégek minden 10 millió dollárnyi adósságának törlesztéskockázati biztosítása átlagosan 63 ezer dollárba került az irányadó ötéves futamidőre.
2010.01.13. 16:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871[1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista