2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Holokauszt emléknap: az áldozatokra emlékeztek az auschwitzi haláltáborban
Éberségre szólított fel a holokauszt megismétlődésének veszélyével szemben Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök az auschwitz-birkenaui náci haláltábor felszabadulásának 65. évfordulója alkalmából az egykori táborban szerdán tartott megemlékezésen. "Nem feledünk, mindig emlékezni fogunk, mindig éberek leszünk" - hangsúlyozta a politikus. Úgy vélte, hogy a világban újabb szörnyűség van kialakulóban, és ez ismét a zsidók megsemmisítésével fenyeget. Egyes megfigyelők szerint Netanjahu célzása Iránra vonatkozott, amelynek elnöke, Mahmúd Ahmadinezsád korábbi nyilatkozataiban tagadta a holokausztot és Izrael megsemmisítésére szólított fel.
2010.01.27. 18:45
 
 
Foci: elfogyott a 2010-es vb-re a jegyek kétharmada
A nemzetközi szövetség (FIFA) szerdai közlése szerint az eladható 3.044.573 jegyből már közel kétmillió elfogyott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság 64 mérkőzésére. "Maximálisan elégedettek vagyunk az eddigi eladásokkal" - mondta Danny Jordaan, a szervezőbizottság elnöke. A FIFA a belépőket hat kategóriába osztotta, amelyek közül négy hozzáférhető a szurkolók számára. A jegyek tíz százaléka áll a hazai drukkerek rendelkezésére, és valamennyi a 4-es - legolcsóbb - kategóriába tartozik, 13-tól 100 euróig (3500-27.000 forint) terjedő árakkal. Az 1-3-as kategóriák belépőit az interneten lehet megrendelni, a legolcsóbb 55 euróba kerül (14.800 forint), míg a döntő kiemelt helyeiért 620 eurót (167.400 forint) kérnek.
2010.01.27. 18:30
 
Bajnai: a diákolimpikonok sikerei példaértékűek az ország számára
Bajnai Gordon szerint a diákolimpikonok sikerei példaértékűek és mintát adóak az egész ország számára, hiszen Magyarország is csak akkor válthatja valóra álmait, ha képes felmérni lehetőségeit és élni tud azokkal. A miniszterelnök, aki elismeréseket adott át a 2009. évi Nemzetközi Filozófiai, Fizikai, Földrajzi, Informatikai, Kémiai és Matematikai Diákolimpián eredményesen szereplő diákok és felkészítő tanáraik tiszteletére szerdán a parlamentben rendezett ünnepségen, hangsúlyozta: "Csak akkor lehet az ország tartósan fejlődő, biztonságos otthon a polgárainak, ha mindannyian tudunk és merünk érte keményen dolgozni erőnk és tehetségünk szerint".
2010.01.27. 18:15
 
 
A BKV-bizottság Demszky, Hagyó és Ikvai-Szabó meghallgatásáról is döntött
A BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság szerdai ülésén tizenegy személy, köztük Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester, Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) jelenlegi, Hagyó Miklós (MSZP) volt főpolgármester-helyettes testület előtti meghallgatásáról is döntött. Öt embert, Demszky Gábort, Ikvai-Szabó Imrét, a közlekedési tanácsnoki posztról nemrég lemondott Lakos Imrét (SZDSZ), Olti Ferenc volt vezérigazgató-helyettest és Futó Sándor volt igazgatósági elnöki főtanácsadót a testület egyik szocialista tagja, Steiner Pál frakcióvezető javaslatára hívtak a bizottság elé.
2010.01.27. 18:15
 
 
Gyorsaságimotoros vb: a magyarok közül csak Talmácsi az ideiglenes névsorban
Elkészült a 2010-es gyorsaságimotoros-világbajnokság ideiglenes nevezési listája, amelyen egyetlen magyar, Talmácsi Gábor található. Talmácsi a 250 kcm-et felváltó új kategóriában, a Moto2-ben érdekelt az idén. Ezt a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) közölte szerdán az MTI-vel. Talmácsi, aki 2007-ban világbajnok, 2005-ben és 2008-ban bronzérmes lett a 125 kcm-esek között, tavaly pedig a MotoGP-ben versenyzett, az idén a Speed Up csapat színeiben száguld majd. "Gábor a 2-es rajtszámot kapta, és a listán jelzettől eltérően ezúttal nem Apriliával indul majd a világbajnokságon" - mondta az MTI érdeklődésére Stefano Favaro, a magyar motoros menedzsere.
2010.01.27. 17:45
 
Cukorbetegek lehetünk a munkahelyi stressztől
Növelheti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát a nőknél a munkahelyi stressz. Brit kutatók 12 éven át vizsgáltak csaknem hatezer köztisztviselőt, és kiderült, hogy a diabétesz kialakulása a férfiaknál nem volt összefüggésben a munkahelyi stresszel.
2010.01.27. 17:17
 
 
Mesterházy büntethetővé tenné a holokauszttagadást
A holokauszttagadás büntethetőségét megteremtő törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésnek szerdán Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője, miniszterelnök-jelöltje. A politikus Budapesten a holokauszt nemzetközi emléknapján elmondta: ha a parlament elfogadja a büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását, akkor három évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető az, aki nagy nyilvánosság előtt tagadja a holokausztot. Mesterházy közölte: ahhoz, hogy az előterjesztésről - házszabálytól eltérve - még februárban döntsön az Országgyűlés, a Fidesz és a többi ellenzéki párt támogatása is szükséges.
2010.01.27. 17:15
 
 
Almunia EU-biztos nagyra értékeli a magyar lakosság erőfeszítéseit
"Nagyra értékelem a magyar hatóságok és a magyar lakosság erőfeszítéseit, amelyet a globális válság közepette tettek annak érdekében, hogy csökkentsék a költségvetési hiányt, fokozzák a pénzügyi fenntarthatóságot, és megőrizzék a makrogazdasági stabilitást" - emelte ki Joaquín Almunia gazdasági és monetáris ügyekért felelős EU-biztos szerdán Brüsszelben közzétett írásos nyilatkozatában. A globális pénzügyi válság következtében tapasztalt súlyos gazdasági visszaesés közepette Magyarországnak sikerült elérnie, hogy a költségvetési hiány ne lépje túl a GDP 3,9 százalékát.
2010.01.27. 17:15
 
Csak súlyos eseteknél használ az antidepresszáns
A legújabb kutatási eredmények szerint enyhe vagy közepes depresszióval élő embereknél az antidepresszánsok hatása gyakorlatilag megegyezik a placebókéval, azaz hatástalanok.
2010.01.27. 17:11
 
 
Az alacsony szénhidráttartalmú diéta csökkenti a vérnyomást is
Azoknak a magas vérnyomással élő embereknek, akik testsúlyukat csökkenteni szeretnék, az alacsony szénhidráttartalmú diétát ajánlja egy most közzétett amerikai tanulmány. A tanulmányban részt vevő 146 túlsúlyos és elhízott emberből álló csoport egyik fele csökkentett szénhidráttartalmú, másik fele alacsonyabb zsírtartalmú diétát vezetett be, utóbbiak orlisztát-hatóanyagú szert is szedtek a fogyás elősegítésére. Kiderült, hogy a szénhidrátszegényen étkezők vérnyomására jobb hatással volt a diéta.
2010.01.27. 16:45
 
 
Oszkó: az általános tartalékból fedezhető az ingatlanadó kiesése
A költségvetés általános tartalékából fedezhető az ingatlanadó kiesése - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter szerdán az MTI-nek. A pénzügyi tárca vezetője szerint a most kibocsátott 2 milliárd dollár összegű kötvény biztonságot nyújt a következő kormány számára. Bár az Alkotmánybíróság döntése után néhányszavas javítással alkotmányossá tehető az ingatlanadó, de a választásokig csupán két napig ülésező parlamentnek erre már nincs elegendő ideje - jelezte a pénzügyminiszter. Ugyanakkor a technikai előkészítés megtörténik, így, ha a választás után összeülő új parlament "józanul kíván dönteni", akkor újra benyújthatja a jogszabályt - tette hozzá.
2010.01.27. 16:45
 
 
Különbözően hat a pártok kampányára az ingatlanadó eltörlése
Az MSZP számára előnytelen, hogy az Alkotmánybíróság kedden eltörölte az ingatlanadót, ám a Fidesz számára sem teljesen pozitív a döntés, ugyanis elvesztett egy kampánytémát - mondták politikai elemzők szerdán az MTI-nek. Az Ab egyhangúlag hozott határozatában jogbiztonságot sértőnek, ezért alkotmányellenesnek minősítette és visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a vagyonadó ingatlanokra vonatkozó rendelkezéseit. Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet kutatásvezetője az MTI-nek elmondta: ez akár új kampánytémát is hozhat, de ez elsősorban az MSZP számára volna kellemetlen. Az adó eltörlése ugyanis növeli a költségvetési hiányt, s ahhoz, hogy tartani lehessen az eredeti terveket, lépnie kell a kormánynak.
2010.01.27. 16:30
 
 
Nézőpont Intézet: lehetséges a kétharmados Fidesz-KDNP többség
A potenciális szavazók megnyerésével számolva a Fidesz-KDNP szövetség kilenc fős többséggel megszerezhetné a kétharmados többséget az Országgyűlésben egy most vasárnap esedékes parlamenti választáson - derül ki a Nézőpont Intézet legújabb felméréséből, amelyet szerdán juttatott el az MTI-hez. A Heti Válasz számára készült közvélemény-kutatás szerint a pártok támogatottsága az aktív szavazók körében nem változott: a Fidesz 47, az MSZP 12, a Jobbik 9, míg az MDF 3 százalékon áll. A potenciális, maximálisan elérhető szavazótábort figyelembe véve a sorrend: Fidesz 54, MSZP 20, Jobbik 16, MDF 8 százalék - olvasható.
2010.01.27. 16:15
 
 
F1: csütörtökön mutatják be az új Ferrarit
Csütörtökön mutatják be az idei világbajnokságra készült új Forma-1-es Ferrarit. A maranellói bemutatón ott lesz az olasz istálló két pilótája, a brazil Felipe Massa, és a tavaly leszerződtetett kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso, továbbá a teljes vezérkar, Luca di Montezemolo elnökkel az élen. A versenyautó előkészületeit óriási titoktartás övezte. A délelőtt fél tizenegykor kezdődő bemutatót követően a gép - amennyiben az időjárás ezt megengedi - az észak-olaszországi fioranói pályán teszi meg az első köröket.
2010.01.27. 16:15
 
 
Úszás: Szepesi Nikolett büntetésének eltörlését kéri a magyar szövetség
A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) kizárólag Szepesi Nikolett felelősségét állapította meg, amiért nem jelezte, hogy 2009. január 22-én bejelentett visszavonulását követően újrakezdi pályafutását. Ez a sportág hazai szövetségének (MÚSZ) szerdai elnökségi ülésén hangzott el, amelyen a testület megvitatta: terheli-e felelősség a Kőbánya SC korábbi Eb-bronzérmes versenyzőjének edzőjét, szakosztályát és magát a szövetséget azért, mert a sportoló figyelmetlenségét nem korrigálták. A Szepesire kiszabott egyéves kényszerszünet arról tanúskodik, hogy a FINA az úszó figyelmetlenségét a legenyhébb, háromhónapos eltiltással büntette.
2010.01.27. 16:00
 
 
Minden idők legnagyobb bevételt hozó filmje lett az Avatar
Az Avatar, James Cameron öko sci-fije, 1,85 milliárd dolláros globális jegyeladásával maga mögé utasítva a korábbi csúcstartó Titanicot, minden idők legnagyobb bevételt hozó filmje lett. A 20 Century Fox filmstúdió adatai szerint a csúcsdöntés január 25-én, hétfőn következett be. Cameron 3D-s produkciója saját, 1997-ben bemutatott romantikus katasztrófafilmjét gyűrte le a mozipénztáraknál, így mindkét rekord a rendező nevéhez fűződik. Hétfőn estére az Avatar világszerte mért összbevétele elérte a 1,859 milliárd dollárt (mintegy 360 milliárd forintot), míg a Titanic korábbi rekordja 1,843 milliárd dollár (356 milliárd forint) volt.
2010.01.27. 15:45
 
 
Változatlan az új vírusban megbetegedettek száma
Egy hét alatt nem változott az influenzaszerű megbetegedések száma, a múlt héten 14.300-an fordultak orvoshoz - közölte heti tájékoztatójában az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) szerdán. Orvosok jelentése szerint Bács-Kiskun, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Veszprém megyében emelkedett, kilenc megyében csökkent, a fennmaradó négy területen nem változott az influenzaszerű megbetegedések előfordulási gyakorisága az előző héthez viszonyítva. Az orvoshoz fordulók egynegyede volt gyermek, 20,3 százaléka a 15-24 éves fiatal, 20,4 százaléka a 25-34 évesek közül került ki. A 35-59 évesek aránya 27,2 százalék, míg a 60 éven felülieké 7,6 százalék volt.
2010.01.27. 15:30
 
 
ÁSZ: a főváros nem készült fel az uniós források felhasználására
Állami Számvevőszék (ÁSZ) szerint a fővárosi önkormányzat nem készült fel eredményesen az európai uniós források igénylésére és felhasználására a szabályozottság és a szervezettség alapján a 2006-tól 2009. I. negyedévéig terjedő időszakban. Az ÁSZ jelentésének összegzése arra mutatott rá, hogy a fővárosi szabályozás nem tartalmazta a pályázatfigyelést végző és a döntési, illetve a döntés-előterjesztési jogkörrel rendelkezők közötti információszolgáltatás kötelezettségét. A megállapítás szerint az előzetes és utólagos vezetői ellenőrzési feladatok keretében a felhalmozási célú pénzeszközátadásoknál elmaradt az érvényesítő főjegyző írásbeli megbízása.
2010.01.27. 14:45
 
Rihanna új pasija életveszélyes
A szépséges énekesnőnek végre sikerült túltennie magát Chris Brownal folytatott kapcsolatán, de megint megtalálta azt, aki nem való hozzá.
2010.01.27. 14:43
 
 
A már befizetett vagyonadót visszautalja az APEH
Hamarosan lekerül az adóhatóság honlapjáról a vagyonadó-kalkulátor, és visszautalják az adófizetőknek a lakóingatlanok után már befizetett vagyonadót is. Bakonyi Ágnes, az APEH szóvivője az MTI-nek elmondta: az Alkotmánybíróság határozatának Magyar Közlönyben történő kihirdetése után - ez csütörtökön várható - el kell távolítani a kalkulátort az APEH honlapjáról. A már rögzített adatokat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően, jegyzőkönyvvel megsemmisítik. Kedden délutánig egyébként 630 ezren töltötték le a kalkulátort, és 16 ezren mentették el az adatokat.
2010.01.27. 14:15
 
 
Nyílt kampányszámlát indított az LMP
A Lehet Más a Politika (LMP) vállalja, hogy egy nyílt számlán vezeti a kampánnyal kapcsolatos bevételeit és kiadásait - jelentette be szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján a párt kampányfőnöke. Karácsony Gergely elmondta, szerdától a honlapjukon látható az a kampányszámla, amelyen bármely érdeklődő megtekintheti, hogy a választási harc során milyen bevételekre tettek szert, illetve mire költöttek. Az LMP kampányfőnöke a sajtótájékoztató végén a sajtó képviselői előtt utalta el számlájukról az első összeget, a honlap tanulsága szerint 3,6 millió forintot egy nyomdának, ahol a szórólapjaikat készítik.
2010.01.27. 14:15
 
 
Bajnai: már nincs idő a vagyonadó-törvény módosítására
Bajnai Gordon miniszterelnök szerint a kormány ebben a parlamenti ciklusban már nem lát lehetőséget a vagyonadóról szóló törvény szabályainak pontosítására, ezért a következő hetekben a kabinet áttekinti a költségvetési tartalékot és a büdzsé egyes fejezeteit annak érdekében, hogy az Alkotmánybíróság döntése nyomán kialakult helyzetben is tartani lehessen az idei hiánycélt. A politikus a szerdai kormányülést követően hangsúlyozta: a következő parlament előtt ott áll a lehetőség, hogy döntsön, milyen módon pótolja a vagyonadó bevezetésének elmaradása miatt kieső bevételeket.
2010.01.27. 14:15
 
 
A külföldön bejegyzett vízi- és légi járműre is vonatkozik a vagyonadó
Az egyes nagy értékű vagyontárgyakat adóztató törvényből az Alkotmánybíróság kedden törölte az ingatlanok adóját, viszont megmaradt a vízi-, és a légi járművek, valamint a nagyteljesítményű személyautók adója, az előbbi kettő akkor is adózik, ha külföldön regisztrálták, de a tulajdonosa magyar magánszemély, vagy cég. A hajók közül a 25 négyzetméternél nagyobb vitorlázatú, illetve az 50 kilowattnál (kW) nagyobb motorteljesítményű adózik. A vitorlásoknál a vitorla minden négyzetmétere után évi 2 ezer forint az adó, a hajó első 10 évében, majd az adó folyamatosan csökken, és a 22 éves vitorlásnál már csak 500 forint.
2010.01.27. 14:00
 
 
Több mint 300 millió euró uniós segély Haitinek
Több mint 300 millió eurót mozgósíthat idei költségvetéséből az Európai Unió a haiti földrengés okozta károk enyhítésére - közölte szerdán Surján László néppárti európai parlamenti képviselő, a 2010-es EU-költségvetés parlamenti felelőse. Tájékoztatása szerint a földrengés másnapján az EU gyorssegélyként hárommillió eurót szabadított fel, és ezt újabb 27,1 millió euró követheti néhány napon belül. Surján megítélése szerint az Európai Unió által mozgósítandó több mint 300 millió euró a lehetőségekhez képest arányos összeg. Az Európai Parlament készen áll a további erőfeszítések támogatására is.
2010.01.27. 14:00
 
 
Ingyenes non-stop jégpálya nyílik Balatonföldváron
Sportolásra alkalmasnak találták szerdán a Balaton jegét a balatonföldvári Fesztivál tere előtt, ezért ingyenes, világítással ellátott non-stop korcsolyapályát jelöltek ki rajta. Bezeréti Katalin polgármester úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy a jégpályát délután nyitják meg. A kijelölést a jegyző jóváhagyta, az önkormányzat cége végzi a hóeltakarítást és a karbantartást. A helyszínt az előírt mentőeszközökkel látják el. A polgármester szerint egy esetleges jégbeszakadás nem jelenthet komolyabb veszélyt, hiszen a kijelölt jégpálya alatt mindössze 50 centiméter mély a tó vize.
2010.01.27. 13:45
 
 
Az MSZP megfelezné a BKV jegyárait
A fővárosi MSZP-frakció 50 százalékkal csökkentené a BKV jegyárait; a javaslat a nyugdíjasokra, az öregségi korhatárt elérőkre és az otthonápolási díjban részesülőkre vonatkozik - jelentette be Steiner Pál frakcióvezető szerdán a fővárosban. A frakcióvezető elmondta, hogy ha a javaslatot elfogadják, akkor már március 1. után kevesebbet fizethetnek a jegyért az érintettek. Az árcsökkentést, amely idén 400, ezután pedig évente mintegy 500 millió forintba kerülne, a fővárosi költségvetés általános tartalékából fedeznék - tette hozzá. A kedvezményt kiterjesztenék a diákokra is - mondta Steiner Pál.
2010.01.27. 13:15
 
 
Az élet nélkülözhetetlen részévé válhat a Facebook
A Facebook közösségi portál több mint 100 milliós amerikai felhasználói táborával közel áll ahhoz, hogy az élet nélkülözhetetlen és technológiai szabványnak tekintett részévé váljon - derül ki egy felmérésből. A comScore piackutató adatai szerint a Facebook amerikai látogatóinak száma tavaly decemberben elérte a rekordnak számító 112 milliót, miközben a rivális MySpace-re 57 millió, a Twitterre pedig 20 millió felhasználó jelentkezett be az év utolsó hónapján. A Facebook 350 millió felhasználóval közel áll ahhoz, hogy a mindennapi élet nélkülözhetetlen és meghatározó technológiájává váljon.
2010.01.27. 13:00
 
 
Schumacher 2012 után is maradna a Forma-1-ben
A Forma-1-be három év kihagyás után visszatérő hétszeres világbajnok német Michael Schumacher 2012 után, 44 éves korában is szívesen folytatná újraindított pályafutását a Mercedes GP-nél. "Nagyszerű, hogy a Mercedes három esztendőre biztosítja nekem a lehetőséget, de ez nem azt jelenti, hogy 2012-ben be kellene fejeznünk az együttműködésünket" - nyilatkozta Schumacher a Bild című napilap szerdai számában, majd hozzátette: úgy érzi, hogy jelenlegi lendülete és motiváltsága nem hagy majd alább az elkövetkezendő szezonokban.
2010.01.27. 12:30
 
 
Gyorsabb, de térségenként eltérő ütemű növekedést jelez az IMF
A korábban jelzettnél gyorsabb ütemű világgazdasági növekedést vár az IMF, de arra figyelmeztet, hogy a válságból való kilábalást követően a növekedés kezelése bonyolult feladatnak bizonyulhat a fejlett és a fejlődő térségek növekedési üteme között táguló olló miatt. Az IMF bizakodóbb előrejelzést tett közzé kedden az idei évre vonatkozóan: a világgazdaság növekedési üteme eszerint 3,9 százalékos lehet, szemben az októberben jelzett 3,1 százalékkal. 2011-ben a növekedési ütem 4,3 százalékra gyorsul, míg a korábbi előrejelzés 4,2 százalék volt.
2010.01.27. 12:15
 
 
Varga István: Magyarország támogatja a klaszteresedést
Magyarország jelentős erőfeszítéseket tett a gazdasági hálózatok, klaszterek kialakulásának támogatására - mondta Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter szerdán a II. Európai Klaszterkonferencián, Budapesten. Elmondta, hogy a magyar kormány az európai uniós források felhasználásával a Pólus Program megvalósítására 2007-2013. között 1,5 milliárd eurót szán, és ebből segíti a klaszterek fejlesztését is.
2010.01.27. 12:15
 
 
Összefogott a rendőrök érdekében az öt nagy rendőrszakszervezet
Összefogott az öt nagy rendőrszakszervezet, és közösen tiltakoznak a hivatásosok szolgálati viszonyáról szóló törvénynek az állomány számára hátrányos módosítása és a béren kívüli juttatások csökkentése ellen - jelentette be Bárdos Judit, az öt szakszervezetből alakított demonstrációs bizottság szóvivője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. Közölte: tiltakoznak a rendőrség állományát érintő esztelen megszorítások ellen, és követelik, hogy emeljék vissza a rendőrségen foglalkozatott munkavállalók béren kívüli juttatását a 2009-es szintre, valamint kapjanak ugyanannyi cafeteriát, mint a közszféra többi dolgozója.
2010.01.27. 12:15
 
 
Feljelentette a Fidesz Gyurcsány Ferencet és Veres Jánost
Feljelentést tett a Fidesz közérdekű adatokkal való visszaélés bűncselekménye miatt Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és Veres János volt pénzügyminiszter ellen a 2006-os államháztartási adatok eltitkolása kapcsán. Balsai Istvánt, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója szerdán átadta a feljelentést a Legfőbb Ügyészség kabinetirodája vezetőjének. Az ellenzéki politikus az ügyészség épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján leszögezte: Gyurcsány Ferenc és Veres János folyamatosan megtévesztette a választópolgárokat, és nem tett eleget az államháztartási és költségvetési helyzetre vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségnek.
2010.01.27. 12:15
 
Szétreped a fejem!
Hogy mitől? Talán a fáradtságtól, a zajtól, nehéz ételtől. Bekapunk egy aszpirint, alszunk egy órácskát, és máris jobban érezzük magunkat. De a fejfájásnak lehet más oka is.
2010.01.27. 12:09
 
Merész orra van az új RVR-nek
A Mitsubishi is csatlakozott a kompakt szabadidő-autókat gyártók táborához.
2010.01.27. 12:03
 
 
Két évre bezár a világ legjobb étterme
Gasztronómiai megújulást keres, ezért két évre bezárja a világ legjobbjának többször is megválasztott éttermét, a spanyol El Bullit Ferrán Adriá tulajdonos és séf. A három Michelin-csillaggal elismert El Bulli vezetője a madridi gasztronómiai vásáron jelentette be döntését, miszerint a Costa Braván működő, high-tech felszerelése miatt csak kémiai laborként emlegetett étterem 2012-ben és 2013-ban zárva lesz. És mivel a világ olyan különlegességeket köszönhet Adriának mint a tintahalból készült ravioli és a fagyasztva szárított foie gras (libamáj), a döntés ellentmondásos visszhangokat váltott ki. A háromcsillagos éttermek közül volt, amely támogatta, volt amely értetlenül fogadta a döntést.
2010.01.27. 12:00
 
Két év alatt 700 új munkahely rácalmáson
A rácalmási Hankook-gyár építkezésének első üteme befejeződött, a második fázis várhatóan 2011-re készül el, ahol 700 új munkahely létesítése a kitűzött cél.
2010.01.27. 11:11
 
Erősebb dízeleket kap a 407-es Peugeot
A 3008-as és 5008-as után a 407-es Peugeot is megkapta a frissített 2,0 literes dízelmotort, amely a középkategóriás modellben 163 lóerőt teljesít. A mindössze 6,5 litert fogyasztó motorhoz kívánságra hatfokozatú automata sebességváltó is rendelhető.
2010.01.27. 10:51
 
 
Karzai: Afganisztán mielőbb gondosodni kíván saját biztonságáról
Afganisztán mielőbb gondoskodni kíván saját biztonságáról - hangsúlyozta Berlinben tartott szerdai sajtóértekezletén az ország elnöke. Hamid Karzai rövid látogatásra érkezett a német fővárosba, ahol egy nappal az Afganisztánnal foglalkozó londoni konferencia előtt Angela Merkel kancellárral tárgyalt. Az afgán elnök ígéretet tett az újjáépítés felgyorsításra és a stabilitást, illetve a biztonságot célzó erőfeszítések fokozására. Mindez - mint utalt rá - lehetővé tenné, hogy Afganisztán saját kézbe vegye sorsának alakítását és ezáltal az országát támogató nemzetközi erők kivonását.
2010.01.27. 10:45
 
Nagy ugrás előtt a Fiat - három év, egymillió autó
A Fiat következő három évben egymillió autót állíthat elő évente.
2010.01.27. 10:37
 
 
Tenisz, Australian Open: Federer megállította Davigyenkót
A világelső Roger Federer megszakította az orosz Nyikolaj Davigyenko 13 mérkőzéses veretlenségi sorozatát az ausztrál nyílt teniszbajnokság szerdai negyeddöntőjében. A sorozatban 23. Grand Slam-elődöntőjébe jutott svájci sztár gyengén kezdett, majd a második szett elején elkapta a fonalat, és sorozatban 12 (!) gémet nyert meg. A 15 GS-trófeájával csúcstartó Federer sikerével egyben bebiztosította, hogy a melbourne-i szupertorna után is ő marad a tenisztrónon, és - megszakításokkal - 268. hetét kezdi majd meg éllovasként. Eredmények, negyeddöntő: férfiak: Federer (svájci, 1.)-Davigyenko (orosz, 6.) 2:6, 6:3, 6:0, 7:5.
2010.01.27. 10:30
 
 
Megvan a világ leghűtlenebb madara
Egy amerikai veréb a világ leghűtlenebb madara - állítják kutatók. A hegyesfarkú verébsármány Connecticut állam tengerparti lápvidékén él, és a tojók 95 százaléka egynél több hímmel párosodik ahhoz, hogy létrehozzon egyetlen fészakaljat. A kutatók DNS-elemzéssel vizsgálták meg a madarak párosodási szokásait a mocsaras vidéken. Egy fészakaljra átlagosan több mint 2,5 apa jutott, minden harmadik fészekben pedig minden egyes fiókának más volt az apja. Annak a valószínűsége, hogy bármely két fiókának ugyanaz legyen az apja, csupán 23 százalék volt. A promiszkuitás e szélsőséges formája még a kutatókat is meglepte - mondta Chris Elphick, a Connecticuti Egyetem professzora a BBC szerint.
2010.01.27. 10:30
 
Hárommillióba kerül majd az új Citroen
A Citroen bejelentette a hazánkban márciustól kapható vadonatúj C3-as indulóára várhatóan 3,17 millió forint lesz.
2010.01.27. 10:27
 
 
Két hét után is találtak a romok alá szorult túlélőt Haitin
Két héttel a hatalmas pusztítást okozó haiti földrengés után is találtak túlélőt a romok alatt Port-au-Prince-ben szemtanúk keddi beszámolói szerint. A helyszíni beszámolók szerint amerikai katonák húzták ki a romok alól a férfit, akinek a jelek szerint nem voltak komolyabb sérülései. Az egyik forrás szerint eltört a lába. Mint később az amerikai hadsereg közléséből kiderült, a kórházba szállított túlélő - egy 31 éves férfi - nem a január 12-i pusztító földrengés óta volt a romok fogságában, hanem egy két nappal későbbi utórengés áldozata, aki így összesen 12 napig volt a ledőlt falak fogságában a haiti fővárosban.
2010.01.27. 10:00
 
 
Kétmilliárd dollár értékben bocsátott ki kötvényt a magyar kormány
Kétmilliárd dollár értékben bocsátott ki kötvényt kedd este a magyar kormány. Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. a Citigroupot és a Deutsche Bankot bízta meg a tízéves, amerikai dollárban jegyzett kötvény kibocsátásának megszervezésével. A tízéves futamú, kétmilliárd dolláros kötvény kibocsátási ára 99,86 százalék, szelvénye 6,25 százalék, hozamfelára az azonos futamidejű amerikai kincstárjegy felett 2,65 százalékpont lett az árazásban. Az árazás után az MTI-nek a tranzakciót közelről ismerő források elmondták: a magyar kötvényajánlat "igen erőteljes érdeklődést" vonzott, és az eredmény "nagyon biztató".
2010.01.27. 09:15
 
 
Másfél hét múlva kezdik kézbesíteni az értesítőket és az ajánlószelvényeket
Másfél hét múlva, február 8-án kezdik kézbesíteni az érintett több mint 8 millió választópolgárnak az áprilisi országgyűlési választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt. A választóknak február 8-12. között kell megkapniuk a névjegyzékbe való felvételről szóló értesítést (a kopogtatócédulát) és az ajánlószelvényt. Az egyéni választókerületekben csak azok a jelöltek indulhatnak, akik összegyűjtöttek 750 érvényes ajánlószelvényt. Az ajánlószelvények gyűjtését be kell jelenteni az adatvédelmi biztosnál. Fontos szabály, hogy ajánlást a pártok, illetve jelöltek, valamint az ő meghatalmazásukkal rendelkezők gyűjthetnek.
2010.01.27. 09:00
 
 
110 végkielégítést és 144 tanácsadói szerződést vizsgálnak a BKV-nál
A BKV száztíz volt munkatársának végkielégítését, a kifizetések jogosságát, illetve 144 tanácsadói szerződés megkötésének a körülményeit vizsgálják a nyomozók - derült ki Ihász Sándor fővárosi főügyész Magyar Nemzetnek adott interjújából. A fővárosi főügyész a lap szerdai számában arról számolt be, hogy hetente érkeznek új feljelentések BKV-ügyben a vádhatósághoz. Szavai szerint fontos, hogy a részügyeket - a humánpolitikai igazgató végkielégítési ügyei, a tanácsadói szerződések ügye - egységesen, lehetőség szerint egyesítve vizsgálják.
2010.01.27. 07:15
 
 
MSZP: gazdasági tényadatot a kormány nem titkolt el
Az MSZP szerint Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője "megalapozatlanul vádaskodik", az államháztartás valós adatai ugyanis 2006 elején nyilvánosságra kerültek, gazdasági tényadatot a kormány nem titkolt el. Az MSZP parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez kedd este eljuttatott közleményében Navracsics Tibor kijelentéseire reagálva azt írta: a Fővárosi Ítélőtábla semmiféle ítéletet nem hozott a konvergenciaprogram munkaanyagával kapcsolatban. "Így az sem igaz, hogy 2005 decembere és 2006 szeptembere között az Európai Uniónak elküldött számok nyilvánosságra hozatalát az akkori kormány megtagadta volna" - tette hozzá.
2010.01.26. 22:15
 
 
A NASA már nem próbálja kiszabadítani a Spirit Mars-járót a homokból
Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) bejelentette, tudósai lemondtak arról, hogy kiszabadítsák a Mars bolygó laza homokjában megrekedt Mars-járó robotot, a Spiritet. A Spirit tavaly áprilisban akadt el a talajban, azóta hasztalan próbálták távirányítással elérni, hogy további haladhasson a vörös bolygó felszínén. A NASA mostani döntése mindazonáltal nem jelenti a robot tevékenységének végét. A tudósok most azon fáradoznak, hogy északi irányban megdöntsék a robotot, amelynek napelemei így elegendő napfényt kapnának - ezáltal pedig áramot termelnének - ahhoz, hogy a Spirit "túlélje" a közelgő marsi telet. A robot további tudományos kutatásokat végez ott, ahol megrekedt, amíg energiaellátása biztosított.
2010.01.26. 22:00
 
 
Lezsák Sándor: a jövőben nagyobb támogatás kell a magyar értékeknek
Lezsák Sándor szerint nagyobb figyelmet kell fordítani a helyi értékekre és a Hungarikumokra a jövőben, ezek ugyanis az ország kirakatát alkotják. Az Országgyűlés fideszes alelnöke a Helyi értékek - Hungarikumok Csongrád megyében címmel megrendezett keddi konferencián, Hódmezővásárhelyen elmondta: a jövőben a meglévő helyi erőfeszítéseket jobban segíteni kell állami szerepvállalással, mert nagyon sok a sorsára hagyott helyi érték, amely elhal, ha nem kapja meg a kellő támogatást. Erre a tervek szerint a jövőben adótámogatás, és központi költségvetési forrás is rendelkezésre áll majd - tette hozzá a politikus.
2010.01.26. 21:45
 
Futsal Eb, negyeddöntő: továbbjutott Portugália
Utolsóként a portugál válogatott jutott a legjobb négy közé a magyarországi futsal Európa-bajnokságon, miután a keddi negyeddöntőben magabiztosan nyert a szerb csapat ellen. Eredmény: Negyeddöntő: Portugália-Szerbia 5-1 (1-0).
2010.01.26. 21:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859[1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista