2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Vancouver 2010, sífutás: svájci arany férfi 15 km-en
A svájci Dario Cologna nyerte a férfi sífutók 15 km-es szabadstílusú számát a vancouveri téli olimpia hétfői versenynapján. A 23 esztendős sportoló 33:36.3 perc alatt teljesítette a távot, másodikként az olasz Pietro Piller Cottrer ért célba. A harmadik helyen a cseh Lukas Bauer végzett. A svájciak már a második aranyérmüket szerezték meg hétfőn, korábban Didier Defago diadalmaskodott a férfi alpesi sízők lesikló versenyszámában. Tagscherer Zoltán 81. lett a 95 fős mezőnyben.
2010.02.16. 09:45
 
 
Vancouver 2010, gyorskorcsolya: történelmi dél-koreai arany
Az éppen 21. születésnapját ünneplő dél-koreai Mo Te Bum nyerte magyar idő szerint kedden hajnalban a férfi gyorskorcsolyázók 500 m-es küzdelmét a vancouveri téli olimpián. Ebben a sportágban ez a Koreai Köztársaság történetének első ötkarikás aranyérme. A második és harmadik helyen két japán versenyző zárt: az ezüst Nagasima Keicsirónak, a bronz pedig Kato Dzsodzsinak jutott. A versenyt kínos közjáték zavarta meg, az első futam felénél ugyanis elromlott mindkét jégfelújító gép, majd a tartalék masina is felmondta a szolgálatot, így másfél óráig állt a küzdelem.
2010.02.16. 09:45
 
 
Vancouver 2010, műkorcsolya: kettős kínai siker párosban
Megtörve az 1964 óta tartó szovjet-orosz hegemóniát, a korábbi háromszoros világbajnok Sen Hszüe, Csao Hung-po kínai kettős nyerte a párosok küzdelmeit a vancouveri téli olimpián. A rövidprogram után vezető, kétszeres ötkarikás bronzérmes házaspár ugyan a magyar idő szerint kedd hajnali kűrben kevesebb pontot kapott, mint a honfitárs Pang Csing, Tung Csien duó, de összesítésben megőrizte első helyét. A másik kínai páros lett a második, míg a világbajnoki címvédő Aliona Savchenko, Robin Szolkowy német kettős a harmadik. Sen Hszüe és Csao Hung-po a mostani idényben tért vissza a versenyzéshez azt követően, hogy 2007-ben visszavonult.
2010.02.16. 09:45
 
 
Meghosszabbították a felsőoktatási jelentkezések határidejét
Meghosszabbították a felsőoktatási jelentkezések határidejét kedden este tíz óráig - tudta meg az MTI az Oktatási Hivatal elnökétől kedden reggel. A hétfő esti - informatikai túlterheltség okozta - elérhetetlenség miatt kedden 9 órától 22 óráig újra megnyitják az e-felvételi rendszerét, így azok a jelentkezők, akik hétfő este nem tudták elküldeni elektronikus jelentkezésüket, azt kedden megtehetik - mondta Bakonyi László.
2010.02.16. 09:45
 
 
Több tízmilliárd euró közpénzt fordítottak bankstabilizációra Európában
Az európai kormányok tavaly közel 40 milliárd euróért vásároltak részesedést bankokban és más pénzügyi társaságokban - mutatta ki a PriceWaterhouseCoopers (PwC) szakmai tanácsadó cég. A világméretű válságban megingott pénzügyi szféra stabilizálásban 2008-hoz hasonlóan tavaly is az államok játszották a legfontosabb szerepet Európában - áll a PwC felmérésében. A kontinens kormányai 2009-ben összesen 39 milliárd euró (közel 11 ezer milliárd forint) értékben vásároltak részesedést pénzintézetekben.
2010.02.16. 08:30
 
 
Clinton: Irán katonai diktatúra felé halad
Az amerikai külügyminiszter azzal vádolta meg Iránt, hogy katonai diktatúra felé halad. Hillary Clinton erről hétfőn beszélt Rijádban, Perzsa-öböl menti országokat érintő körútja második állomásán. Az amerikai diplomácia vezetője hangsúlyozta: a washingtoni kormányzat által szorgalmazott újabb Irán elleni nemzetközi szankciók célpontja az iszlám Forradalmi Gárda. Washington az iráni állítólagos atomfegyverkezési erőfeszítések megfékezése érdekében szorgalmaz újabb korlátozásokat Iránnal szemben.
2010.02.16. 08:15
 
 
Újabb büdzséjavító lépésekre kényszerülhet márciusban Görögország
Az EU-országok pénzügyminisztereinek keddi brüsszeli tanácskozása előtti estén Görögország beleegyezett abba, hogy március közepén újabb intézkedéseket tesz, ha a jelek arra mutatnak, hogy az addig meghozott döntésekkel nem sikerül elérni a célul kitűzött deficitlefaragást. Athén abba is kénytelen volt belenyugodni az euróval fizető országok pénzügyminisztereinek hétfő esti megbeszélésén, hogy "egyelőre nem lenne bölcs dolog" az eurózóna országai részéről, ha nyilvánosan részleteznék, a maguk részéről milyen támogató lépéseket kívánnak tenni a görög pénzügyi helyzet stabilizálása, egyben az euróövezet megvédése érdekében.
2010.02.16. 08:00
 
 
Juncker: idén egyszázalékos lesz a növekedés az euróövezetben
Az euróval fizető országok pénzügyminiszterei úgy vélték, hogy idén "törékeny", de pozitív, mintegy egyszázalékos lesz a növekedés az euróövezetben - közölte Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök, az eurócsoport elnöke. "A növekedés kezd megmutatkozni, de a 2010-es növekedés törékeny, mérsékelt lesz" - mondta Juncker a pénzügyminiszterek tanácskozása után hétfő este Brüsszelben. Az euróövezet történelmének legsúlyosabb recesszióját élte meg 2009-ben: a hazai össztermék rekordnak számító 4 százalékkal csökkent az Eurostat pénteken közzétett első becslése szerint.
2010.02.16. 08:00
 
 
Újra felvonult a pucér Merkel kancellár
"Bűnbeesés" mottóval idén is felvonult a düsseldorfi farsangi karneválon Angela Merkel német kancellár pucér figurája, amelyet ezúttal Silvio Berlusconié is elkísért. A hétfői felvonuláson az Éva-kosztümös kancellárnak egy kígyó kínálta az adómenekültek nevét tartalmazó CD-t. Hasonlóképpen borsot törtek a német farsangolók Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök orra alá is, az olasz kormányfő figurája egy maffiózóval utazott egy autóban, amint melegházasság keretében épp kimondják egymásnak a boldogító igent.
2010.02.16. 08:00
 
 
Esküvői harang lesz a Big Benből
A jövőben a brit parlament londoni épületében is kimondhatják párok a boldogító igent - döntött Westminster kerületének önkormányzata. A házasulandók 2013-tól kezdve a Temze partján álló történelmi épület két helyiségében is frigyre léphetnek. Mindeddig csak a parlamenti képviselőknek, a főnemeseknek és családtagjaiknak volt engedélyezett, hogy a világ egyik leghíresebb harangjának, a Big Bennek is otthont adó épületben mondják ki az igent.
2010.02.16. 08:00
 
 
Depardieu túl fehér Dumas szerepére
A kritika egekbe emelte Gérard Depardieu legújabb alakítását a L’Autre Dumas (A másik Dumas) című film címszerepében. Színesbőrű közéleti emberek és jogvédő szervezetek szerint azonban a franciák szőke, kék szemű sztárja helyett lett volna megfelelőbb - színesbőrű - színész is a legendás író szerepére. A francia sajtó csak alig néhány napig ünnepelhette, hogy végre megszületett az első játékfilm A három testőr írójáról, főszerepében az egyik legjelentősebb francia színésszel. Az elmúlt napokban ugyanis egyre többen támadták az alkotás rendezőjét, Safy Nebbou-t, amiért Depardieu-t választotta Dumas szerepére, s a színész haját begöndörítve és arcbőrét sötétre sminkelve próbálta a nagy íróhoz hasonlatossá tenni.
2010.02.16. 08:00
 
 
Bajnai: Magyarország érdekeit egy nagykoalíció szolgálná
Bajnai Gordon szerint Magyarország érdekeit ma leginkább egy nagykoalíció vagy egy ezzel egyenértékű társadalmi szerződés szolgálná. A miniszterelnök a Mozgó Világnak adott interjújában úgy fogalmazott: tudja, hogy ennek nincs realitása, de az országnak ez lenne a legjobb, mert még sok olyan alapvető átalakítási feladatot kell véghezvinni, ami kétharmados többséget igényel, ennek a kétharmadnak azonban megegyezésen, és nem valamely politikai erő hegemóniáján kellene alapulnia.
2010.02.16. 07:30
 
Kényeztetés a csiklódon és a G-pontodon át!
A nőknek két kitűntetett szexuális pontja van: a csikló (C-pont) és a G-pont (Grafenberg- pont). A legtöbb nő a csikló izgatására élvez, talán mert ez sokkal könnyebben elérhető. Aki viszont már átélte a G-pontosat, tudja milyen eget rengető érzés. Akkor miért nem célzod meg többször ezt az exkluzív orgazmust?
2010.02.16. 06:49
 
 
BKV: a cég mindent dokumentumot átadott a rendőrségnek
A BKV hétfőn megerősítette korábbi közlését, amely szerint a társaság átadott minden dokumentumot a rendőrségnek a feljelentéseiben szereplő mintegy 50 szerződéssel kapcsolatban, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) által kért egyéb ügyekre vonatkozóan is. "A BKV még egyszer megerősíti, hogy eddig 40 esettel kapcsolatban tett feljelentést a BRFK-nál. Ebből két feljelentés végkielégítésekkel kapcsolatban (2009. augusztus 10-én és szeptember 30-án) történt. További feljelentések születtek ismeretlen tettes ellen 38 cég 48 szerződésével kapcsolatban" - olvasható a társaság közleményében. További feljelentések várhatók még ezen a héten is.
2010.02.15. 22:00
 
 
18 halottja van a belgiumi vasúti szerencsétlenségnek
Tizennyolcan meghaltak két egymással szembehaladó személyvonat összeütközésének következtében hétfőn reggel Brüsszeltől nem messze, a flandriai Halle (francia nevén Hal) város egyik pályaudvarának közelében. A szerencsétlenség miatt létrehozott válságközpont - ideiglenesnek számító - összesítése szerint a súlyos balesetben 18-an haltak meg, 11-en súlyosan, további 114-en könnyebben sérültek meg. A csúcsidőben közlekedő két vonaton összesen 250-300 ingázó utazott. A hivatalos közlés szerint a tragédiát az okozta, hogy az egyik mozdonyvezető - eddig ismeretlen okból - figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést.
2010.02.15. 21:15
 
 
Rogán Antal a főpolgármesterhez fordul a Kossuth téri mélygarázs miatt
Demszky Gábor főpolgármesterhez és Tarlós Istvánhoz, a fővárosi Fidesz-frakció vezetőjéhez fordul az V. kerület fideszes polgármestere, Rogán Antal, mert szerinte akár a hűtlen kezelés gyanúja is felmerülhet a Kossuth tér alá tervezett mélygarázs beruházásánál. Gyarmati Zoltán, a Parking Kft. ügyvezető igazgatója azt mondta: nem történhetett hűtlen kezelés a Kossuth tér alá tervezett mélygarázs-beruházásánál, mert a generálkivitelezői szerződés hatályba léptető feltétele a jogerős építési engedély. Ameddig az építési engedély nem születik meg, addig a generálkivitelezői szerződés nem lép hatályba, vagyis a generálkivitelezőnek nem lehet kárigénye a Parking Kft.-vel szemben - magyarázta Gyarmati.
2010.02.15. 21:00
 
 
Karadzic szerint a fegyvercsempészet elnyújtotta a boszniai háborút
Korábban befejeződött volna a boszniai háború, ha a boszniai muzulmánokat nem segítik külföldről fegyverek becsempészésével - állította hétfőn Hágában Radovan Karadzic, a boszniai szerbek egykori vezetője, aki háborús bűnök vádjával áll az egykori Jugoszlávia területén elkövetett bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszék előtt. A 64 éves vádlott egy meghallgatás keretében jelent meg bírái előtt azon országok képviselőivel együtt, amelyektől - védelme érdekében - eddig bizalmasan kezelt iratok átadását kérte a Bosznia elleni fegyverembargó megszegésének bizonyítására.
2010.02.15. 19:30
 
 
Pau Gasol lett az év európai kosárlabdázója
A Los Angeles Lakers játékosát, a spanyol Pau Gasolt választották a 2009-es év legjobb európai kosárlabdázójának. A 215 centis center sorozatban másodszor nyerte el a címet. A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) hétfői bejelentése szerint a 29 esztendős sportoló a német Dirk Nowitzkit (Dallas Mavericks), valamint a szerb Milos Teodosicot (Olimpiakosz Pireusz) előzte meg a szurkolók és a szakértők szavazatai alapján összeállított sorrendben. Gasol tavaly megnyerte az észak-amerikai profi bajnokságot (NBA) a Lakersszel, majd szeptemberben Európa-bajnoki címhez segítette a spanyol válogatottat a Lengyelországban rendezett kontinenstornán.
2010.02.15. 19:15
 
 
Ismét elfogadták a Ptk. hatálybalépéséről szóló törvényt
Az Országgyűlés hétfőn változatlan formában ismét elfogadta az új polgári törvénykönyv hatálybalépéséről szóló jogszabályt. A Sólyom László köztársasági elnök által, az Országgyűlésnek megfontolásra visszaküldött, a polgári törvénykönyv hatálybalépéséről és végrehajtásáról szóló törvényt (Ptké.) 180 igen, 161 nem szavazattal és három tartózkodás mellett fogadták el. A törvénykönyvnek 2010. május elsején lép életbe az első könyve, az alapelvek, valamint a második könyve, a személyekre, a gondnokságra, a cselekvőképességre, az alapítványokra és a személyiségi jogokra vonatkozó szabályok. A kódex többi része 2011. január 1-jétől lesz hatályos, de van olyan rendelkezés is, amely 2015-től.
2010.02.15. 19:15
 
 
Motorsport: a rossz idő miatt elmaradt Talmácsi tesztje
A rendkívül rossz időjárás miatt elmaradt Talmácsi Gábor hétfői és keddi spanyolországi tesztelése. A magyar motoros, aki az idén a gyorsaságimotoros-világbajnokságon a Moto2-ben rajtol az arrasi pályán gyakorolt volna, ám a csapat tájékoztatása szerint az észak-spanyolországi pályán szokatlanul hideg - mindössze 4-5 fok - fogadta. Talmácsiék azonnal továbbutaztak Barcelonába, ahol szerdától péntekig készülnek a világbajnokságra. Talmácsi a múlt hét héten Valenciában gyakorolt. A 18 futamos vb április 11-én a Katari Nagydíjjal rajtol; az idén már magyar GP is lesz, a Balatonring szeptember 19-én mutatkozik be a motorsport elitkategóriájában.
2010.02.15. 19:00
 
 
Rekordszámú vendéglátóhelyen lehet torkoskodni csütörtökön
Minden eddigi rekordot megdöntve, 1309 vendéglátóhely csatlakozott a Torkos Csütörtök akcióhoz - közölte hétfőn, a szervező Magyar Turizmus Zrt. A vendéglátóhelyek jelentkezését a szervezők hétfőn 11:00 óráig fogadták. A részt vevő éttermek, illetve vendéglátóipari egységek február 18-án egész nap - teljes nyitva tartási idejük alatt - a la carte kínálatukból 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a torkoskodni kívánó vendégeknek a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra. A vendégek a www.menjunkenni.hu honlapon megtekinthetik a vendéglátóhelyek listáját.
2010.02.15. 18:45
 
A finnek a legjobb fedettpályás aranyásók
A finn csapat nyerte a fedettpályás aranyásás hétvégén megrendezett északi bajnokságát. A svéd Smedjebackenben tartott versenyen a csapatoknak egy hatliteres kannában kellett megtalálniuk bizonyos, csapatonként változó mennyiségű aranyszemcsét. A pontos számot maguk a résztvevők sem tudták - a szervezők így akarták megakadályozni, hogy a versenyzők esetleg kipótolják a már megtalált szemcséket. Az első helyezett csapat 38 darab aranyszemcsét talált meg 9 perc 21 másodperc alatt. Második helyen egy svéd csapat végzett, amelynek tagjai 37 szemcsét találtak 13 perc 41 másodperc alatt. A bajnokságon a Dala-Demokraten nevű helyi újság szerint 70 észak-európai aranyásó vett részt.
2010.02.15. 18:15
 
 
Az Ipsos szerint a polgárok többsége már hisz a gazdasági kilábalásban
A globális recesszió kitörése óta első alkalommal jelent meg pozitív fogyasztói értékelés a gazdasági kilátásokról, az Ipsos és a Reuters News nemzetközi közvélemény-kutatása szerint - közölte az Ipsos Csoport hétfőn. A két szervezet huszonhárom- a világ GDP-jének 75 százalékát reprezentáló országban végzett közvélemény-kutatást, a felmért országok közül már tizenhét olyan állam van, amelyben a polgárok többsége úgy véli, hogy gazdaságuk túljutott a válság nehezén. A felmérésből azonban kiderül az is, hogy a megkérdezettek kétharmada saját országának gazdasági állapotát jelenleg "rossznak, vagy meglehetősen rossznak" látja.
2010.02.15. 18:15
 
 
Tenisz, Dubaj: Czink Melinda az 1. fordulóban kiesett
Czink Melinda a nyitófordulóban búcsúzott az 1,47 millió euró összdíjazású dubaji keménypályás tenisztornán, miután hétfőn két szettben vereséget szenvedett Flavia Pennettától. Czink az első játszmában még tartotta magát, ám a folytatásban már esélye sem volt olasz riválisával szemben. Eredmények:1. forduló (a 32 közé jutásért): Pennetta (olasz, 10.)-CZINK 6:4, 6:1. Garbin (olasz)-Stosur (ausztrál, 9.) 3:6, 6:2, 7:6 (7-4). Zvonarjova (orosz, 12.)-Vesznyina (orosz) 6:4, 4:6, 7:6. Petkovic (német)-A. Bondarenko (ukrán) 2:6, 6:4, 6:3 Medina Garrigues (spanyol)-Mirza (india) 6:3, 6:4.
2010.02.15. 17:45
 
 
Regisztrációs jegy márciustól a vasúti utazásban a MÁV-START-nál
A MÁV-START Zrt. 2010. március 1-jén vezeti be a vasúti utazásban a regisztrációs jegyet, a jegytípust a 6 éven aluli gyermekeknek, a 65 éven felülieknek, valamint a hadirokkantaknak, hadiözvegyeknek és menekülteknek kell megváltaniuk díjmentesen, tehát az eddigi díjmentes utazási jogosultsága megmarad az érintetteknek - közölte a társaság az MTI-vel. A regisztrációs jegy a gépesített jegypénztárakban váltható meg március 1-jétől. Ha az adott állomáson vagy megállóhelyen nincs vasúti pénztár, vagy az nem gépesített, illetve nincs nyitva, akkor a regisztrációs jegy a vonaton a jegyvizsgálónál váltható meg.
2010.02.15. 17:45
 
 
A VTDSZSZ legalább 4 százalékos béremelést kért a BKV-tól
A bérek 4, illetve 4+5 százalékos emelését kérte a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZ) a BKV-val hétfőn folytatott bértárgyaláson - közölte Gulyás Attila, a szövetség elnöke az egyeztetést követően az MTI-vel. A béremelést két sávban kérte a szakszervezet: 160 ezer forint feletti keresetnél 4 százalékos, azon aluli bér esetén pedig 4+5 százalékos emelést kértek - mondta Gulyás. Ezen kívül azt kérik a BKV-tól, hogy a kollektív szerződésben (ksz) rögzített 6 ezer forintos havi melegétkeztetési utalvány összegét emeljék fel 8 ezer forintra, a 3 százalékos munkáltatói hozzájárulási körbe pedig a nyugdíj- és egészségpénztári tagság mellé vegyék fel harmadik elemnek az életbiztosítást.
2010.02.15. 17:30
 
Miért fájdul meg a fejem szeretkezés közben?
Sok nő tapasztal rövid, de erős fejfájást szex közben. Ez az orgazmus alatt a legerősebb, és utána még tíz-tizenöt percig tart.
2010.02.15. 17:01
 
Felmentették Kozma Mihályt, a futsal válogatott szövetségi kapitányát
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége hétfői ülésén a futsal bizottság javaslatára felmentette posztjáról Kozma Mihályt, a válogatott szövetségi kapitányát. Kozma vezetésével a magyar csapat nem jutott tovább csoportjából a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, miután az azeri, majd a cseh csapattól is vereséget szenvedett. Az MLSZ elnöksége hétfői ülésén elsősorban a február 27-én esedékes rendkívüli közgyűlés előkészületeivel, a 2009-es esztendőt összegző elemzések megtárgyalásával foglalkozott. Jóváhagyta a szakmai és a gazdálkodásról szóló beszámolót, valamint a közhasznúsági jelentést.
2010.02.15. 17:00
 
 
Athén több támogatást, az EU erőteljesebb deficitcsökkentést vár
Az euróövezeti országok pénzügyminisztereinek hétfő esti brüsszeli tanácskozása előtt a görög pénzügyminiszter kézzelfoghatóbb uniós támogatást sürgetett nehéz pénzügyi helyzetbe került országa számára, miközben az EU-partnerek keményebb kiadáscsökkentő intézkedésekre buzdították Athént. Olli Rehn, az Európai Bizottság frissen kinevezett gazdasági és pénzügyi biztosa arról beszélt: Brüsszel támogatja azt, hogy a görög kormány valósítsa meg stabilitási programját, különösen azt az elemét, miszerint ebben az évben négy százalékponttal kell csökkenteni a költségvetési hiányt. "Ebben az összefüggésben" további intézkedések szükségességét hangoztatta az uniós biztos.
2010.02.15. 17:00
 
 
Megmenekült a felszámolástól a Vértesi Erőmű
A kormány rendelete szerint a Vértesi Erőmű Zrt. 1,9 milliárd forinthoz jutott, jelenleg nincs fizetésképtelen helyzetben a társaság - mondta el Hónig Péter miniszter hétfőn a Parlamentben, Keleti György, Oroszlány MSZP-s országgyűlési képviselője kérdésére. Keleti György felszólalásában elmondta, a Vértesi Erőmű a gazdasági válság és hibás vezetői döntések miatt csőd közeli helyzetbe került. Egy választottbírósági döntés ugyanis fizetési kötelezettséget állapított meg az erőmű számára, emiatt a felszámolás fenyegette a társaságot, amely Komárom-Esztergom megye legnagyobb foglalkoztatója, 3100 embernek biztosít megélhetést.
2010.02.15. 16:30
 
 
Ismét Szigeti Péter az OVB elnöke
Ismét Szigeti Pétert választották az Országos Választási Bizottság (OVB) tagjai a testület elnökévé hétfőn, helyettesévé pedig Szigeti Péter javaslatára ismét Halmai Gábort választották a tagok. Az OVB öt új tagját és két póttagját hétfőn választotta meg az Országgyűlés. Az új OVB tagjai előbb esküt tettek az Országgyűlés elnöke előtt, majd nyilvános alakuló ülést tartottak, ahol maguk közül elnököt és elnökhelyettest választottak. Az új OVB tagja Bordás Vilmos, Fazekas Marianna, Halmai Gábor, Szigeti Péter és Szoboszlai György, póttagja Tilk Péter és Wéber János.
2010.02.15. 16:30
 
 
Foci: egy héttel később rajtol az NB I tavaszi idénye
Egy héttel később kezdődik a labdarúgó NB I tavaszi idénye. A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának hétfői gyorshíre szerint a mostani hétvégére tervezett 16. fordulót nem rendezik meg. A múlt héten több csapat kezdeményezte, hogy a pályák állapota miatt halasszák el a tavaszi rajtot. Az élvonalbeli klubok tulajdonosi tanácsa, George F. Hemingway vezetésével azzal a kéréssel fordult az MLSZ versenybizottságához, hogy egy héttel halassza el a Soproni Liga tavaszi szezonjának kezdetét.
2010.02.15. 16:15
 
Észak-Korea javítaná kapcsolatait az Egyesült Államokkal
Észak-Korea szükségesnek tartja az Egyesült Államokhoz fűződő kapcsolatainak javítását. Kim Jong Nam, a második számú észak-koreai vezető - a Legfelsőbb Népi Gyűlés (parlament) Elnökségének elnöke - hétfőn egy ünnepi tanácskozáson kijelentette, hogy "a párbeszéd és tárgyalások révén véget kell vetni az ellenségeskedésnek" Észak-Korea és az Egyesült Államok között. Hangsúlyozta, hogy Phenjan elkötelezte magát a két Korea közötti kapcsolatok javítása, valamint az észak-koreaiak életszínvonalának emelése mellett.Phenjan csak akkor hajlandó ismét bekapcsolódni az észak-koreai atomprogramról folyó hatoldalú tárgyalásokba, ha az Egyesült Államok hivatalos béketárgyalásokat kezd vele.
2010.02.15. 16:00
 
 
Egyelőre a "nagyágyúk" hengerelnek a Berlinalén
Noha az egzotikumok és az ismeretlen, fiatal rendezők előnyben részesítéséről is nevezetes Dieter Kosslick, a Berlinben zajló nemzetközi filmfesztivál igazgatója, az idén 60. éves Berlinalén egyelőre a nagy nevek dominálnak. A hét végén mutatták be a svájci házi őrizetben lévő, világhírű francia-lengyel rendező, Roman Polanski The Ghost Writer című filmjét, amely Pierce Brosnannal és Ewan McGregorral a főszerepben óriási sikert aratott. A Robert Harris bestselleréből készült film páratlanul izgalmas politikai krimi, általános vélekedés szerint a hetvenes évek végén elkövetett liliomtiprás miatt a svájci hatóságok által - amerikai nyomásra - őrizetbe vett Polanski egyik legjobb filmje.
2010.02.15. 15:45
 
 
Fidesz: a változást már Magyarországon kívül is várják
Varga Mihály szerint a változást most már nemcsak Magyarországon belül, hanem az országon kívül is várják. A Fidesz alelnöke a Parlamentben újságíróknak azt mondta: ezt mutatja a Nemzetközi Valutaalap (IMF) delegációjának hétfői budapesti sajtótájékoztatója is, ahol elmondták, esélyt látnak arra, hogy egy következő kormány gazdaságpolitikája következtében az államadósságnak a GDP-hez viszonyított 80 százalékos mértéke öt év múlva 65 százalékra csökkenjen. Felidézte, 1998 és 2002 között úgy növekedett a gazdaság, és bővült a foglalkoztatottság, hogy közben az államadósság mértéke a maastrichti kritérium, azaz 60 százalék alá került.
2010.02.15. 15:45
 
 
Brüsszel: Magyarország tartja a gazdasági program megvalósításának irányát
Magyarország tartja a gazdasági program megvalósításának irányát, javul külső pénzügyi helyzete - állapította meg az Európai Bizottság, a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) együttműködésben készített helyzetértékelésében. "A megtakarítási intézkedéseknek köszönhetően Magyarország 2009-ben a meredek gazdasági visszaesés ellenére is a jelek szerint a GDP-hez viszonyított 3,9 százalék alá szorította le deficitjét. A 2010-es költségvetés a hiány további csökkentését irányozza elő. A hatóságok folytatják annak a gazdaságpolitikai programnak a megvalósítását, amely növelte a befektetők bizalmát, és helyreállította a piaci alapú finanszírozáshoz való hozzáférést" - fogalmazott Olli Rehn gazdasági és pénzügyi EU-biztos.
2010.02.15. 15:30
 
Agyness Deyn sztármodell nagyot esett a kifutón - képpel
New York-i divatshow egyik sztármodellje kétszer is hátravágta magát a kifutón.
2010.02.15. 15:16
 
Orgazmus-trükktár! Tippek a nagy orgazmushoz
Tény, hogy a nőknek több időre van szüksége az orgazmus eléréséhez, az is tény, hogy a férfiak nem mindig szeretik ezt kivárni. Néhány apró trükkel te is fokozhatod az élvezetet, és gyakrabban élheted át az orgazmus fantasztikus érzését!
2010.02.15. 15:11
 
 
Az ukrán elnök beiktatása február 25-én lesz
Az új ukrán elnököt február 25-én iktatják be hivatalába - jelentette be a megválasztott elnök, Janukovics pártjának alelnöke. Hanna German közölte azt is, hogy röviddel a beiktatás után Janukovics elnök felajánlja a kormányfői posztot vagy Tihipkó egykori jegybanki elnöknek vagy egy másik jelöltnek. Tihipko harmadikként végzett az elnökválasztás január 17-i első fordulójában. A február 7-én tartott második fordulóban alulmaradt Timosenko kormányfő nem hajlandó távozni, vereségét nem ismerte el, és bíróság előtt akarja megtámadni Janukovics győzelmét, választási csalásra hivatkozva. German szerint Timosenkonak le kellene mondania a miniszterelnöki posztról, hogy stabil körülmények között kerüljön sor a hatalomváltásra.
2010.02.15. 15:00
 
 
Mandátumigazolással kezdte tavaszi ülésszakát a parlament
Karvalics Ottó (KDNP) mandátumának igazolásával kezdte meg munkáját hétfőn, tavaszi ülésszakának első napján a Ház, amely az áprilisi országgyűlési választások előtt a tervek szerint már csak három napot ülésezik. Az új honatya, Somogy megye 6-os számú egyéni választókerületének Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje - aki a közelmúltban elhunyt KDNP-s Kuzma László helyére került be a törvényhozásba -, letette esküjét. A képviselői eskütételt napirend előtti felszólalások követték.
2010.02.15. 14:15
 
 
BL: nyolcaddöntőkel folytatódik a kieséses szakasz
A nyolcaddöntős párharcok két mérkőzésével rajtol kedden a labdarúgó Bajnokok Ligájának kieséses szakasza. Milánóban két patinás múltú gárda csap össze: az AC Milan és a Manchester United. A legutóbbi párviadalt a Milan nyerte: a 2007-es BL-elődöntőben a manchesteri alakulat a hazai 3-2-es siker után 3-0-ás vereséggel volt kénytelen távozni a San Siro Stadionból. A másik nyolcaddöntős összecsapáson a Real Madrid arra készül, hogy bő fél évtizedes sikertelenséget követően a csoportkör után végre a kieséses szakaszban is helyt álljon. A spanyolok ellenfele az Olympique Lyon lesz. A két csapat a BL-ben eddig négyszer találkozott, ahol két döntetlen mellett két francia győzelem született.
2010.02.15. 13:30
 
Válság előtti szinten a befektetési alapok vagyona
A magyarországi befektetési alapok vagyona az idén januárban elérte a válság előtti szintet, összesen 3.099 milliárd forintot kezeltek 410 befektetési alapban, ilyen mennyiségű pénz 2008 áprilisa óta nem volt az alapokban - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) az MTI-vel. A BAMOSZ tagjai által kezelt befektetési alapok januárban összesen 94,2 milliárd forintot vonzottak, vagyonukat további 6,2 milliárd forinttal növelte a piaci teljesítményük. A 2009-es jó évzárást hasonló évkezdet követte, a befektetési alapok vagyona a válság előtti szintre ért - olvasható a közleményben.
2010.02.15. 13:30
 
 
HÖOK: ne tarthasson fegyvert az, akit pszichiátriai kezelésre küldenek
A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke szerint be kellene vonni annak az embernek a fegyvertartási engedélyét, akit pszichiátriai kezelésre küldenek. Miskolczi Norbert erről annak kapcsán beszélt, hogy a rendőrség a múlt héten elfogott egy ámokfutásra készülő budapesti egyetemistát. A HÖOK vezetője úgy látja, hogy nem a kötelező felsőoktatási pszichológiai vizsgálat, hanem a megelőzés lehet a megoldás arra, hogy elkerüljék a tragédiákat. Nagyon fontosnak tartotta, hogy a fővárosi esetnél hallgatók jelezték, mire készül a társuk, így sikerült megakadályozni a tervezett vérontást.
2010.02.15. 13:30
 
 
Brit komolyzenei díjra jelölték a pápát
Komolyzenei díjra jelölték XVI. Benedek pápát Nagy-Britanniában. Az Alma Mater - Zene a Vatikánból című albumon szereplő dalbetétjével a német származású egyházfő esélyes a Classical Brit Award elnevezésű díj elnyerésére az év albuma kategóriában. A tíz "versenyző" között nem a pápa az egyetlen egyházi résztvevő: a három katolikus papból álló, The Priests (papok) elnevezésű formáció is jelölt a díjra Harmony című második albumával. A katolikus egyházfővel szemben a brit tehetségkutató versenyek két sztárja is ringbe száll: Faryl Smith, a Britain's Got Talent, továbbá Rhydian Roberts, az X-Factor felfedezettje. Az év albuma kategóriában a díj sorsáról közönségszavazás útján döntenek. A nyertest május 13-án hirdetik ki.
2010.02.15. 12:45
 
63 millió eurós hitelt kapott az MVM-Euroinvest bakonyi új erőművére
A bakonyi gázturbinás csúcserőmű beruházási értékének 80 százalékára 63 millió euró hitelszerződést írt alá 2010. február 11-én a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) és az Euroinvest Zrt. közös cége magyar bankok konzorciumával - közölte az MVM és a Euroinvest az MTI-vel. A Bakonyi Villamos Művek Termelő Zrt. (BVMT) kétszer 58 megawatt kapacitású, a magyar villamosenergia rendszer szabályozását segítő erőművet épít fel 2010 végére.
2010.02.15. 12:30
 
 
Oszkó: 0,2 százalékkal csökken az idei GDP, tartható a hiánycél
Javított a kormány az idei GDP előrejelzésén, a korábbi 0,3 százalékkal szemben 0,2 százalékos csökkenést vár, és továbbra is azzal számol, hogy tartható a tavalyi 3,9 százalékos és az idei 3,8 százalékos eredményszemléletű, GDP arányos államháztartási hiánycél - ismertette Oszkó Péter pénzügyminiszter az IMF delegációjával közösen tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette: a hiánycél teljesítéséhez továbbra is szigorú fiskális politikára és a tartalékok minél teljesebb megtartására van szükség. A pénzügyminiszter bejelentette azt is, hogy nem hív le a kormány további részletet az IMF és az EB által 2008 októberében nyújtott 20 milliárd eurós hitelkeretből, mivel az ország piaci finanszírozása megoldott.
2010.02.15. 12:00
 
 
Sírva fakadt a kamerák előtt a hétéves szambakirálynő
Sírva fakadt a kamerák kereszttüzében a hétéves szambakirálynő a vasárnapi riói karneválon. A megszeppent kislányt szüleinek sikerült megnyugtatnia, aztán végigtáncolta a felvonulást. Júlia Lira az egyik legnevesebb szambaiskola, az Unidos do Viradouro felvonulását vezette magyar idő szerint hétfőre virradóra a szambaiskolák hagyományos versenyén. Indulását nagy vita előzte meg, mivel gyermekjogvédők tiltakoztak ellene, hogy ilyen zsenge korú gyermek egy szexualitást tükröző szerepben lépjen fel. A Rio de Janeiró-i családjogi bíróság azonban a múlt héten engedélyezte a fellépést. A kislányt édesapja, Marco Lira, a Viradouro szambaiskola vezetője jelölte ki a menet élére.
2010.02.15. 12:00
 
Damu Roland augusztusban házasodik!
A TV2 sztárját telibe találta Ámor nyila. Damu Roland az internetes sztártévének elárulta, hogy augusztusban elveszi a párját, és gyermeket is terveznek. A sorozatsztár egyébként másfél éve ismeri Tímeát, és a legmagasabb fokozaton ég a szerelem lángja köztük! Roland szerint annak ellenére, hogy mindketten nagyon elfoglaltak, elegendő időt tudnak együtt tölteni, és akkor találkoznak, amikor csak tudnak.
2010.02.15. 11:56
 
Szikora Róbert politizál
A csikidam király az internetes sztártévének beszélt a választásokról, és arról, hogy mit vár majd a leendő kormánytól. Szikora Róbert szerint, ha hitben és erkölcsben megújul az ország, akkor majd a gazdaság is jön vele, tehát azt várja az emberektől, hogy legyen identitástudatok, és hogy tudják: ők magyarok.
2010.02.15. 11:49
 
Voksán Virág szexképei miatt perel!
A szexi modell épp életének egyik mélypontjából mászik ki. Nagyjából egy éve kerültek elő azok a szexképek, amelyeket az egyik napilap nyilvánosságra hozott. Voksán most a publikált fotók miatt perel, de nem csak az újságot, hanem egy állítólagos zsarolót is. Amikor a playmate megtudta, hogy visszaéltek a privát részre készített képekkel, több napig remegett az idegtől, de mára már csak azt szeretné, ha mindenki elnyerné a méltó büntetését.
2010.02.15. 11:37
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841[1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista