2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Medián: nő a szavazókedv, erősödik a Jobbik
Növekvő szavazási hajlandóság, biztos Fidesz-előny, tovább erősödő Jobbik - ezek a legfontosabb következtetései a HVG számára februárban, a szokásosnál nagyobb, 2400 fős mintán készített Medián-felmérésnek. A hvg.hu portálon szerdán ismertetett közvélemény-kutatás szerint az új parlamentbe egyelőre csak három párt bejutása tűnik biztosnak. Februárban az egy hónappal korábbihoz képest 7 százalékponttal megugrott azok aránya, akik azt állítják, hogy az áprilisi országgyűlési választáson biztosan elmennek szavazni (a növekedést részben az is magyarázhatja, hogy januárban még egy "jövő vasárnapi" választásra, most viszont már a tényleges áprilisira vonatkozott a kérdés).
2010.02.24. 22:15
 
 
Capital Partners: a rendőrség öt ember előzetes letartóztatását kezdeményezte
A Budapesti Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett a Capital Partners-ügyben öt ember előzetes letartóztatásának indítványozására a Fővárosi Főügyészségnél - közölte a BRFK szóvivője. A rendőrség szökés, elrejtőzés, illetve a nyomozás megnehezítésének veszélye miatt kéri az ügyészséget a kényszerintézkedés elrendelésére - mondta Tafferner Éva. A Capital Partners székházában kedden vettek őrizetbe hét embert, köztük egy cseh állampolgárt, a rendőrség információi szerint ő volt a csalássorozat értelmi szerzője. Összesen 15 embert gyanúsított meg a rendőrség. A gyanú szerint a befektetési tanácsadó cégnél kereskedelmi tevékenység látszatát keltve csapták be az ügyfeleket.
2010.02.24. 22:15
 
 
Újonnan hitelesített Van Gogh-festményt állítottak ki Hollandiában
Egy dilettánsnak tartott műgyűjtő 35 éve vásárolta Párizsban a szélmalmot ábrázoló festményt, de soha nem tudta bebizonyítani, hogy az Vincent van Gogh alkotása. A képet, amelyet most végre hitelesítettek a szakemberek, szerdától a nagyközönség is láthatja egy kis hollandiai múzeumban. Az amszterdami Van Gogh Múzeum egyik kutatója, Louis van Tilborgh elmondása szerint a Le Moulin de Blute-fin című kép 1886-ban készült, amikor a holland mester Párizsban élt, és bár az azon látható nagyméretű emberi alakok nem jellemzőek Van Gogh-tájképeire, más elemek, köztük az élénk színek egyértelműen a holland művész keze munkájára utalnak.
2010.02.24. 20:45
 
 
Tízmilliárd felé közelít az iTunes online áruházból letöltött dalok száma
Az Apple számításai szerint pénteken éri el a tízmilliárdot az iTunes online áruházból letöltött dalok száma, a számlálót átfordító dal letöltője 10 ezer dollár (közel kétmillió forint) értékű letöltési utalványban részesül. A 2003-ban megnyílt áruház 200 ezer dallal indult, ami ellen a kezdetekben a CD-lemez-árakhoz képest lényegesen alacsonyabb, dalonkénti 99 centes (199 forintos) árai miatt számos lemezkiadó tiltakozott. Az Apple a 2001-ben bemutatott első hordozható zenelejátszójával, az iPoddal forradalmasította az emberek zenehallgatási szokásait, a két évvel később megnyitott áruházával pedig a zenevásárlási szokások is átalakultak.
2010.02.24. 20:15
 
 
Mesterházy: van felelőssége az MSZP-nek is a Jobbik megerősödésében
Felelőssége van az MSZP-nek a Jobbik megerősödésében - mondta Mesterházy Attila szocialista miniszterelnök-jelölt a TV2-nek adott interjújában. Mesterházy - az interjúból készült összefoglaló szerint - úgy látja: az MSZP több hibát is elkövetett. Példaként említette, hogy túl gyorsan és kapkodva akarta bevezetni a reformokat és mivel ezek a megszorításokkal egy időben zajlottak, az emberek csak az utóbbit érzékelték. A szocialista politikus az őszödi beszéddel kapcsolatban azt mondta: abban Gyurcsány igazságokat mondott, de a helyszín és a forma nem volt helyes. A Jobbik megerősödésében játszott szocialista felelősségről úgy fogalmazott: nem akar százalékot mondani, de szerinte ez "picit kisebb", mint a legnagyobb ellenzéki párté ebben az ügyben.
2010.02.24. 20:15
 
 
Vanunu nem kér a Nobel-békedíjból
Az izraeli atomtitkok leleplezője nem kér a béke-Nobel-díjból, ezért levélben kérte a norvég Nobel-bizottságot, hogy ne vegye figyelembe jelölését - közölte Geir Lundestad, a bizottság titkára. Mordeháj Vanunu egykori izraeli atomtechnikus azt írta a bizottságnak, hogy nem kér a kitüntetésből, amelyet korábban már megkapott Simon Peresz izraeli államfő. "Simon Pereszt az izraeli atombomba atyjának tekinti, és nem akarja, hogy bármilyen módon is kapcsolatba hozzák vele" - mondta Lundestad. Vanunu 1987-ben Alternatív Nobel-díjat kapott az izraeli fegyverkezési program leleplezéséért. Egy évvel korábban 18 évi börtönbüntetésre ítélték Izraelben a katonai atomprogrammal kapcsolatos információk kiszivárogtatásáért.
2010.02.24. 20:15
 
 
Obama és Medvegyev gyorsítaná a START-tárgyalásokat
Az orosz és az amerikai elnök abban állapodott meg, hogy felgyorsítják a hadászati támadó fegyverek korlátozásáról szóló új START-szerződés előkészítését. Dmitrij Medvegyev és Barack Obama szerdán telefonon beszélt egymással az új egyezménnyel kapcsolatos kérdésekről. Az orosz fél hangsúlyozta annak fontosságát, hogy minél rövidebb időn belül zárják le a tárgyalásokat, és írják alá a dokumentumot. Az elnökök megbeszélték, hogy további utasításokat adnak delegációiknak a tárgyalások felgyorsítására - közölte a Kreml sajtószolgálata. Moszkva és Washington tavaly nyár óta egyeztet a 2009 decemberében hatályát vesztett START-1 szerződést felváltó új megállapodásról.
2010.02.24. 20:15
 
 
Bajnai: mérföldkő léptékű eredmény született az energia-csúcstalálkozón
Bajnai Gordon szerint mérföldkő léptékű eredmény született a szerdai budapesti energia-csúcstalálkozón. A magyar miniszterelnök bejelentette, hogy aláírtak egy közös nyilatkozatot, amely rögzíti, hogy a biztonságos energiaellátás megteremtése minden aláíró számára kiemelt feladat. A dokumentum tartalmazza az észak-dél-keleti gázellátási háromszög létrehozását is. Bajnai úgy fogalmazott: Közép-Kelet-Európában létrejött egy "kritikus tömeg", széles és erős együttműködés. Szavai szerint a tanácskozás eredményében "erős, tiszta, jó szándékú" európai akarat nyilvánult meg, a konferencia résztvevői hosszú távon gondolkodnak.
2010.02.24. 20:00
 
Feszültségoldás három lépésben
Feszült vagy? Tarts öt perc szünetet, és végezd el az alábbi légzőgyakorlatot és a macskanyúktást. Ha éppen nem tudsz lefeküdni a földre, akkor válaszd az egyenes hát nevű gyakorlatot, és végezd állva a hasi légzést is.
2010.02.24. 19:37
 
 
Ipsos: a világ lakossága fontosabbnak tartja a pénzt, mint korábban
A világ lakosságának 65 százaléka szerint a pénz napjainkban fontosabb, mint korábban. Ezzel szemben 57 százalékos többségben vannak azok, akik nem gondolják, hogy a pénz a személyes sikerek legfőbb fokmérője az Ipsos és a Reuters News nemzetközi közvélemény-kutatása szerint. Elsősorban a kelet- ázsiai országok polgárai gondolják úgy, hogy számukra a pénz napjainkban fontosabb, mint korábban volt, e téren Dél-Korea, Japán és Kína vezet az igenek egyaránt 84 százalékos válaszadási arányával, míg mögöttük India áll 78 százalékkal. Magyarországon a válaszadók 58 százaléka gondolja úgy hogy a pénz fontosabbá vált, 53 százalék szerint azonban nem a pénz a siker értékmérője.
2010.02.24. 19:15
 
Rachel Weisz még mindig a férfiak álma
Valósággal ragyog a majdnem 40 éves Rachel Weisz, ezért lépten-nyomon megkérdezik tőle, milyen divatos csodakúrával tartja magát tökéletes formában.
2010.02.24. 19:11
 
Elvész-e a szüzesség az első közösüléskor?
A szűzhártya általában olyannyira kitágul az első közösülés alkalmával, hogy később már észrevehetően nem változik. Rendszeres nemi élet esetén azonban tovább tágulhat, különösen, ha a lány félt az első közösülés alatt, vagy azt idő előtt megszakították, így a rés szűk marardt.
2010.02.24. 19:07
 
 
Délután is dugókra lehet számítani a fővárosi utakon
Nagyon nehezen lehetett autóval közlekedni a fővárosban szerdán délelőtt; délután újra zsúfolttá válhatnak az utak - közölte a Fővinform ügyeletese. Rogán Antal V. kerületi fideszes polgármester a szerinte túlzó intézkedések felülvizsgálatát sürgette. Budapesten több, nemzetközi csúcstalálkozót tartanak szerdától, amelyek kapcsán előre jelezték, hogy közlekedési dugók alakulhatnak ki a fővárosi utakon időszakos útlezárások miatt. A reggeli órákban csak lépésben lehetett haladni például a belvárosban, de több híd is bedugult. A Fővinform szerint a közlekedési helyzet javult, de 15 óra után újra erősödhet a forgalom.
2010.02.24. 18:15
 
101 évesen késeltek halálra egy brit asszonyt
Valószínűleg szomorú korrekordot állított fel a londoni illetőségű Hannah Fitzgibbon, aki életének 101. évében vált halálos késelés áldozatává. Az agg hölgy holttestét szerdán fedezték fel a kelet-londoni Whitechapel kerületben lévő otthonában. A rendőrség az áldozat 61 éves taxisofőr fiát gyanúsítja a gyilkossággal; őt őrizetbe is vették. A Daily Mail online kiadásának beszámolója szerint Hannah Fitzgibbont a nyakán érte a halálos szúrás. A lapnak a szomszédok elmondták: az idős Hannah tavaly szeptemberben ünnepelte 100. születésnapját, és - mint ilyen alkalmakkor az szokás - a jeles évfordulóra személyes üdvözlőlapot is kapott II. Erzsébet királynőtől. A gyilkosság indítéka egyelőre nem ismert.
2010.02.24. 18:00
 
 
A válság legnehezebbjén már túl vagyunk a Kopint-Tárki szerint
A gazdasági válság legnehezebbjén már valószínűleg túl vagyunk, és a második negyedévben akár javulhatnak is egyes gazdasági mutatók - jelentette ki a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója szerdán Szombathelyen, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Vas Népe Szerkesztősége, valamint a Vas Megyei Munkaadók és Gyáriparosok Szövetsége által rendezett gazdasági fórumon tartott előadásában. Palócz Éva rámutatott: ez nem jelenti azt, hogy ne lennének olyan vállalkozások és háztartások, amelyek éppen a következő hónapokban élik meg a mélypontot, mert elfogytak a tartalékaik.
2010.02.24. 17:45
 
 
Fed-elnök: továbbra is szükség van a rekord alacsony kamatra
Továbbra is szükség van az Egyesült Államokban a rekord alacsony kamatra, hogy a gazdasági felépülés tartós legyen és tompítani lehessen a magas munkanélküliség kedvezőtlen hatását - közölte a Federal Reserve elnöke a washingtoni kongresszusban. Ben Bernanke Fed-elnök évente kétszer esedékes törvényhozási beszámolójában kifejtette: várakozása szerint a gazdasági felépülés tartós lesz, a mérsékelt növekedés azonban csak lassan lesz képes lefaragni a 10 százalékhoz közeli munkanélküliséget. A Fed első embere még csak utalást sem tett arra, hogy mikorra tervezi a kamatemelést. Úgy fogalmazott, hogy a kamatlábnak továbbra is kivételesen alacsonynak, zéró közelinek kell maradnia, amíg a gazdaság növekedése ki nem teljesedik.
2010.02.24. 17:45
 
 
Túl sok a hús és a hal az asztalon, a Föld nem bírja a tempót
A táplálkozási lánc csúcsán az ember kényelmesen elhelyezkedett, de az óceánokat kimerítő túlhalászás, a vizeket, a talajt és a légkört szennyező állattenyésztés miatt ideje változtatni a szokásokon. Az ENSZ becslése szerint 2050-re 9 milliárd főre gyarapodó emberiség élelmezése meg fogja követelni, hogy módosítsunk hozzáállásunkon, különösen a leggazdagabbak, és erőteljesen segítsük a fejlődő országokat. Egy kínai például, aki 1980-ban még 13,7 kiló húst evett, ma átlagosan 59,9 kilót fogyaszt. A fejlett országokban fejenként évente 80 kiló húst eszünk.
2010.02.24. 17:15
 
 
Salman Rushdie könyvet ír tízéves rejtőzködéséről
Salman Rushdie könyvet ír élete halálos fenyegetettségben eltöltött évtizedéről. Az író erről az atlantai Emory Egyetemen beszélt, ahol a héten kiállítás nyílik kézirataiból, leveleiből és fotóiból. "Ez az én történetem és egyszer el kell mesélnem. Ez az idő, úgy vélem, hamarosan elérkezik" - árulta el az egyetemen tanító 62 éves író a kiállítás bemutatása előtti sajtótájékoztatón. Az indiai származású, de brit állampolgárságú és ideje nagy részét Nagy-Britanniában töltő Rushdie 1989-től tíz éven át bujkált Angliában a hatóságok védőőrizetében, miután Khomeini ajatollah, Irán akkori vezetője fatvát adott ki ellene istenkáromlónak bélyegzett Sátáni versek című kötete miatt.
2010.02.24. 17:00
 
 
Megerősíti határőrizeti ügynökségét az Európai Unió
Hivatalos javaslatokat terjesztett be az Európai Bizottság szerdán az Európai Unió határkezelési ügynökségének (Frontex) megerősítésére. Mint Cecilia Malmström belügyi EU-biztos brüsszeli sajtótájékoztatóján emlékeztetett rá, az ügynökség központi szerepet játszik Európa határok nélküliségének fenntartásában, és segít az érintett uniós tagállamoknak abban, hogy összehangolják tevékenységüket a külső határok őrizetében.
2010.02.24. 17:00
 
 
Tovább nőtt a mobilinternetezők száma januárban
A három magyarországi szolgáltató mobilinternet előfizetéseinek száma januárban 13 ezerrel 946 ezerre emelkedett, ezen belül az aktív kártyák száma 21 ezerrel 736 ezerre nőtt - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szerdán az MTI-vel. Tavaly egész évben 70 százalékkal nőtt a mobilinternet szolgáltatást aktívan használók száma, s decemberben elérte a 715 ezret. A három szolgáltatónál összesen 933 ezer mobilinternet előfizetést tartottak nyilván 2009 december végén. Tavaly januárban a mobilinternet szolgáltatásra előfizetők száma 508 ezer, az aktív felhasználók száma pedig 424 ezer volt.
2010.02.24. 16:15
 
A kormány 500 milliót csoportosít át a Munkaerőpiaci Alapba
A rendelkezésre állási támogatásban (rát) részesülők foglalkoztatására 500 millió forintot csoportosít át a Munkaerőpiaci Alapba a kormány a helyi önkormányzatok fejezetéből - a kabinet szerdai döntéséről a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) tájékoztatta az MTI-t. A közlemény szerint a kormány ezzel az intézkedéssel is támogatni kívánja az "Út a munkához" programban résztvevők versenyszférában történő elhelyezkedését. Támogatásukat az indokolja, hogy zömében alacsony iskolai végzettségű, tartósan elhelyezkedési nehézségekkel küzdő személyekről van szó, akiknek a foglalkoztatása e támogatási forma nélkül lényegesen kisebb eséllyel valósulna meg - áll a közleményben.
2010.02.24. 16:00
 
 
Londoni elemzők: Kelet-Európát sújthatja az eurószigor Görögország miatt
Egyetlen kelet-európai euróvárományos EU-tag pénzügyi helyzete sem olyan rossz, mint az euróövezeti tag Görögországé, a görög "járvány" egyik megnyilvánulási formája mégis az lehet, hogy csökken az uniós készség ezeknek az országoknak az euróövezeti felvételére - áll londoni elemzők legújabb helyzetértékelésében. A UBS bankcsoport londoni befektetési részlegének most kiadott kelet-európai költségvetési elemzése megállapítja: a térségi országok egyikét sem sújtja olyan problémaelegy, mint Görögországot. A ház szerint a kelet-európai eurótagjelöltek vagy magas államadóssággal, vagy magas államháztartási hiánnyal küszködnek, de egyikük sem szenved egyszerre mindkettőtől, ahogy Görögország.
2010.02.24. 15:45
 
 
Tótfalusi: a BKV igazgatóságának nem volt lehetősége a visszaélések feltárására
Tótfalusi György, a BKV igazgatóságának volt SZDSZ-es elnöke szerint nem volt az igazgatóságnak lehetősége a BKV-nál történt visszaélések feltárására. A politikus erről a Fővárosi Közgyűlés BKV-ügyeket vizsgáló bizottságának szerdai ülésén beszélt. Tótfalusi György az ülés előtt az MTI kérdésére azt közölte: a vizsgálóbizottsági ülésen nem kíván beszélni azokról az ügyekről, amelyekben a nyomozó hatóságoknak már vallomást tett. Mint mondta, azért nem válaszol majd az ezekre utaló kérdésekre, mert nem kívánja nehezíteni a hatóságok munkáját.
2010.02.24. 15:45
 
 
Az izlandi EU-csatlakozási tárgyalások megkezdését javasolja Brüsszel
Kezdjék meg Izlanddal az EU-csatlakozási tárgyalásokat - javasolta szerdán az Európai Bizottság. Az unió legfőbb végrehajtó testülete szerint Izland magáénak vallja az EU közös értékrendjét, így a demokrácia, a jogállamiság és az emberi jogok melletti elkötelezettséget. A csatlakozáshoz vezető úton ugyanakkor nehézségeket is le kell küzdeni - állapította meg a brüsszeli bizottság. Az igenlő bizottsági állásfoglalás után a tagállami kormányokat képviselő Tanácsnak kell egyhangúlag döntenie a csatlakozás tárgyalások megkezdéséről.
2010.02.24. 15:00
 
 
A szoláriumok jelentős része nem felelt meg az uniós szabványnak
A vizsgált szoláriumok 96,5 százaléka nem felelt meg a sugárzás erősségére vonatkozó 0,3 watt/négyzetméterben maximalizált európai uniós szabványnak, az ellenőrzést a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) kereskedelmi és piacfelügyeleti hatósága végezte 28 helyszínen. Az ellenőrzést az Európai Unió tíz országában folytatták le, a magyarországi eredmény kirívóan rossznak számított. Cserti Istvánné, az MKEH piacfelügyeleti osztályának vezetője egy szakmai budapesti fórumon elmondta, hogy a szoláriumstúdiók többsége még az előírásban foglalt tájékoztatási kötelezettségeket sem tartotta be.
2010.02.24. 14:30
 
 
WHO: korai még kihirdetni a H1N1-es világjárvány végét
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) még korainak tartja megszüntetni a H1N1-es influenza világjárványként való kezelését - közölte a szervezet fő járványügyi szakértője szerdán. A világjárvány fokozat fenntartását a WHO válságbizottsága ajánlotta, mert véleménye szerint egyelőre korai kijelenteni, hogy a világ minden részén túljutottak volna az új influenza járványának csúcspontján - mondta Fukuda Keidzsi egy genfi sajtótájékoztatón. A bizottság pár héten belül ismét megvizsgálja a kérdést - közölte. Fukuda szerint ugyanakkor a H1N1-es vírus okozta járvány enyhébb lefolyású, mint az elmúlt évszázad világjárványainak többsége.
2010.02.24. 14:00
 
 
Otthon Centrum: a forinthitelezés éve lehet az idei
Az egyre csökkenő kamatok miatt tovább terjedhetnek a forinthitelek az idei évben, a hitelfelvételek drasztikus központi szigorítása következtében azonban a lakosság egy része kiszorul a hitelezhetők köréből az Otthon Centrum Hitel Center (OCHC) szerint. Az OCHC úgy ítéli meg, hogy a történelmi mélypontra került jegybanki alapkamat tovább fogja segíteni a forinthitelek terjedését, és várhatóan egyre több pénzintézet kínálatában fog szerepelni kedvező forinthitel, ami a hitelfelvevők számára előnyös versenyhelyzetet teremthet majd.
2010.02.24. 13:45
 
Zimány Lindát kikezdték!
Zimány Lindát a Cool Tv műsorvezetőjét kikezdték egy interjú során. A modell a sztárvideónkban arról mesélt, hogy mindenképpen arra hajazott az ominózus riporter, hogy lejárassa, amit ő nem értett. Tőle távol álló témákról, a rockról, a metálról faggatták, majd meg akarták vele fejtetni a fonogram szó jelentését.
2010.02.24. 13:17
 
 
Munkaebéddel kezdődött az energiacsúcs
Munkaebéddel kezdődött a visegrádi országok kibővített csúcstalálkozója Budapesten, a tanácskozás témája az energiabiztonság - közölte a kormányszóvivő. A konferencián a lehetséges alternatív energiaforrásokról, útvonalakról folytatnak megbeszéléseket a visegrádi négyek (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország), Bulgária, Horvátország, Románia és Szerbia kormányfői. Képviselteti magát Ausztria, Németország, Szlovénia, Bosznia és Hercegovina, Spanyolország, az Egyesült Államok, az Európai Bizottság, és a Nemzetközi Energiaügynökség is. Az energiacsúcs és a Duna-csúcstalálkozó miatt dugók alakulhatnak ki a belvárosban, és útlezárásokra kell számítani a Ferihegyi úton is.
2010.02.24. 13:15
 
Kézilabda: Csoknyai marad a kapitány, Mocsai a szakmai igazgató
Csoknyai István a gyenge Európa-bajnoki szereplés után is a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya marad, ugyanakkor Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője lett a világbajnoki selejtező előtt álló nemzeti csapat új szakmai igazgatója. A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége szerdán elfogadta Csoknyai beszámolóját a csalódást keltő, 14. hellyel zárult Eb-szereplésről. A testület úgy döntött, hogy Mocsai Lajos legyen a válogatott szakmai igazgatója a szlovénok elleni, júniusi két vb-selejtező végéig. A válogatott eddigi másodedzője, Vladan Matic lemondott posztjáról.
2010.02.24. 13:00
 
 
A Volán és a MÁV felkészültek a regisztrációs jegy kiadására
A közösségi közlekedési szolgáltatók - a Volán-társaságok, a MÁV-START és a GYSEV - felkészültek a regisztrációs jegyek kiadására 2010 március 1-jétől - közölték az érintett társaságok vezetői. Kozák Tamás, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója emlékeztetett arra, hogy 2010 március 1-jétől a 6 éven aluliaknak, a 65 éven felülieknek, a hadirokkantaknak, a menekülteknek regisztrációs jegyet kell váltaniuk a belföldi forgalomban.
2010.02.24. 13:00
 
 
Hamarosan vízummentesen lehet utazni Oroszország és az EU között
Hamarosan vízummentesen lehet utazni Oroszország és az Európai Unió között - erről tárgyalt egyebek között szerdán, Moszkvában Szergej Lavrov orosz külügyminiszter és Catherine Ashton, az EU külpolitikai főképviselője. A megbeszélésen szó esett az európai biztonsági kérdésekről, illetve a közel-keleti helyzetről. Ennek kapcsán Moszkvában bejelentették, hogy a közel-keleti kvartett következő ülését március 19-én az orosz fővárosban tartják. Catherine Ashtont a nap folyamán fogadta Dmitrij Medvegyev orosz elnök, aki reményét fejezte ki, hogy termékeny lesz az a párbeszéd, amit Oroszország és az EU közötti kölcsönös együttműködésről folytatnak.
2010.02.24. 13:00
 
MNB: az államháztartási hiány idén 4,2, jövőre 4,3 százalék lehet
Az idei GDP arányos, eredményszemléletű államháztartási hiány 4,2, jövőre 4,3 százalék lehet - áll a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán kiadott új inflációs jelentésében. A kormány előrejelzése szerint idén 3,8 százalékos, jövőre 2,8 százalékos államháztartási hiány várható. Novemberben az MNB 2010-re és 2011-re egyaránt 4,3 százalékos államháztartási deficitet jelzett. A friss inflációs jelentés szerint, ha az idei évre előirányzott költségvetési tartalékot nem használja fel a jelenlegi illetve a következő kormány, akkor a hiány 4,0 százalék körül lehet.
2010.02.24. 12:00
 
 
A magyar anyanyelv szabad használatáért tüntettek Révkomáromban
A magyar anyanyelv szabad használatáért tüntetett közel 500 egyetemi hallgató kedden délután a szlovákiai Révkomáromban. A szónokok a magyar nyelv melletti kiálláson túl toleranciára és együttműködésre szólítottak fel, de kifogásolták a szlovák államnyelvet védő törvényt. A Klapka térre meghirdetett békés demonstráció szervezői magyar és szlovák nyelvű szórólapokon hívták fel a résztvevőket a tüntetés szabályainak betartására.
2010.02.24. 12:00
 
 
John McCain az amerikai kongresszus Twitter-királya
Az amerikai kongresszusi képviselők egyharmada twitterezik, politikai észrevételeikről és utazásaikról, olvasmányaikról vagy éppen az időjárásról közölnek mikroblogokat; a Capitolium Twitter-királya azonban a 73 éves John McCain volt elnökjelölt - derült ki a kongresszus felméréséből. Egyre többen közlik 140 karakteres mikroüzenetekben gondolataikat a Capitolium politikusai közül, a kongresszus 535 tagjából már 200-an élnek a technika új vívmányával - állapította meg a Kongresszusi Kutatási Szolgálat.
2010.02.24. 11:45
 
 
Az ölebekben egy közel-keleti szürke farkas rejtőzik
A kistermetű háziebek valószínűleg a szürke farkasok leszármazottai, és több mint 12 ezer éve jelentek meg a Közel-Keleten - állítja egy tanulmány. A Los Angeles-i Kalifornia Egyetem (UCLA) kutatócsoportja Melissa Gray és Robert Wayne vezetésével a kistermetű kutyákra jellemző egyik gén, az IGF1 variációit vizsgálta meg. "Az IGF1 gén kistermetű kutyákban előforduló változata nagyon közel áll a közel-keleti farkasokban találhatóhoz, és összefügg ősi eredetükkel"- vélekedik Melissa Gray.
2010.02.24. 11:45
 
 
Bajnai helyreigazítást kér és bírósághoz fordul a Magyar Nemzet cikke miatt
Helyreigazítást kér és jogi eljárást kezdeményez a Magyar Nemzettel szemben Bajnai Gordon a napilap szerdai számában megjelent, Adócsalás gyanújában a kormányfő című cikkben foglalt valótlan állítások miatt - tájékoztatta a Kormányszóvivői Iroda az MTI-t. A közleményben kitértek arra, hogy a miniszterelnök jogi eljárást indít minden olyan médium ellen is, amely "a hamis információkat másodközli". "A Dataplex ügyét csúsztatásokkal, az igazságot kifordítva, adótitkot sértve a Magyar Nemzet tudatos politikai támadásra használva húzta most ismét elő, a választásokra időzítve, így a cikk egyértelműen a választási kampány része, annak tisztességtelen eszköze" - áll a közleményben.
2010.02.24. 11:15
 
 
A Sport TV közvetíti a labdarúgó-válogatott mérkőzéseit 2012-ig
A következő két évben a Sport Televízió közvetíti a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseit, a barátságos összecsapásokat és az Európa-bajnoki selejtezőket is. A tv-csatorna sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az egy hét múlva Győrben sorra kerülő Magyarország-Oroszország barátságos találkozó a Sport1-en lesz látható. A 10 Eb-selejtező közül kilencet már biztosan élőben ad a Sport1 vagy a Sport2, a 2011. március 29-i Hollandia-Magyarország mérkőzés sugárzásáról azonban még folynak a tárgyalások.
2010.02.24. 11:00
 
 
Ismét működik az Országos Választási Iroda honlapja
Ismét működik az Országos Választási Iroda (OVI) teljes honlapja, amelynek egy részét egy hackertámadás miatt kedden átmenetileg leállították. Az OVI közölte: a visszaélés miatt feljelentést tesz. A választási ügyekért felelős szaktárca arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az OVI szerverére semmilyen behatolás nem történt, a támadó csak olyan "áloldalakat" hozott létre, amelyek azt a látszatot keltették, mintha a www.valasztas.hu oldal részei lennének. Az MTI által megkérdezett informatikus közölte: a támadás nem nevezhető "betörésnek", de kiderült, hogy az oldalon vannak "biztonsági rések".
2010.02.24. 10:30
 
 
Szerdán még több járatot üzemeltet a Lufthansa
Változatlanul a korábban bejelentett szükségterv szerint üzemel a Lufthansa, de keddhez képest már lényegesen több járatot közlekedtet szerdán - közölte a társaság egyik szóvivője szerda reggel. Tájékoztatása szerint szerdán 400 járattal többet, összesen 1400-at indítanak útra, ami már közelít a szokásos napi 1800-hoz. Az eredeti menetrendre a korábbi közlésnek megfelelően műszaki, illetve szervezeti okból csak pénteken áll vissza a társaság. Az ország és egyben Európa legnagyobb légitársaságánál hétfőn kezdődött a pilóták négy naposra tervezett sztrájkja, amit kedd hajnalban március 8-ig felfüggesztettek, miután mindkét fél jelezte, hogy hajlandó visszatérni a tárgyalóasztalhoz.
2010.02.24. 10:00
 
 
A nők nyerték a világszintű műveltségi versenyt
A férfiakat jócskán lepipálva a nők nyerték a Trivial Pursuit műveltségi vetélkedő egész világra kiterjedő megmérettetését. Az öt hónapon át tartó vetélkedőt a Hasbro játékgyártó szervezte. Az interneten zajló társasjátékba a világ minden tájáról kattintottak részvevők, akik kilenc nyelven, angolul, franciául, németül, spanyolul, hollandul, finnül, norvégul, svédül és dánul válaszolhatták meg a műveltségi kérdéseket. A majd fél éven át tartó versenyen összesen 15 millió 121 ezer 731 kérdést válaszoltak meg, a nők 100 ezer ponttal pipálták le a férfiakat. A nők összesen 4 millió 88 ezer 139, a férfiak pedig négymillió 77 ezer 596 helyes választ adtak.
2010.02.24. 10:00
 
Beszélgess, ne veszekedj!
A párok többsége mindössze napi hat percet tölt fontos dolgok megbeszélésével. Ha ezekben a percekben veszekednek, elvesztegetik a legértékesebb közös indejüket. Hogyan lehet a békét úgy fenntartani, hogy közben a problémákat se kelljen a szőnyeg alá söpörni? Néhány tipp következik.
2010.02.24. 09:57
 
A jó testtartás megemeli a mellett
A mell formája és nagysága, hogy kicsi vagy nagy, hegyes vagy gömbölyű - mindez genetikailag meghatározott. Ezen sem torna, sem kozmetika nem sokat változtat. Az ezzel ellentétes állítások mind komolytalanok.
2010.02.24. 09:51
 
Lindsay Lohan majdnem meghalt
Három alkalommal volt már elvonón kokain és alkohol függősége miatt a Lindsay, de eddig nem sikerült leszoknia.
2010.02.24. 09:33
 
 
Tavaly 35 százalékkal csökkent a lakásépítési engedélyek száma
A használatba vett lakások száma 11,3, az új engedélyeké 35,3 százalékkal volt kevesebb tavaly, mint egy évvel korábban, de a második félévi visszaesés ennél is erőteljesebb volt: a használatba vett lakások száma a 2008. második félévinek csak a háromnegyedét tette ki, az új lakásépítési engedélyeké pedig valamivel több mint a felét - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). 2009-ben 32 ezer lakás kapott használatbavételi engedélyt és 28.400 új lakásra adtak ki építési engedélyt.
2010.02.24. 09:15
 
 
Emelkedett az üzemanyagok ára, új csúcson a benzinár
Emelte bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel a benziné új történelmi csúcsra nőtt. A Mol két hete emelte a benzin árát három forinttal, a gázolajé akkor nem változott. A mostani emeléssel a benzin átlagára történelmi csúcsra nőtt, s elérte a 324 forintot. A gázolaj átlagára 300 forint. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.02.24. 08:45
 
 
Vancouver 2010, műkorcsolya: Sebestyén 13. a kűr előtt
Sebestyén Júlia a 13. helyen áll a keddi versenynapon rendezett női rövid programot követően a vancouveri téli olimpián. A kűrt a dél-koreai Kim Ju Na kezdheti meg az élről. A negyedik, s egyben utolsó olimpiáján szereplő magyar versenyző szépen futott, egy hibát vétett, s 57,46 ponttal zárt. Sebestyén egyetlen rontását a tripla flip ugrásnál követte el, melyből két lábra érkezett a jégre, a többi ugrása tiszta volt, mint ahogy forgásai és lépéssora is tetszetős volt. A kűrt magyar idő szerint pénteken 2 órától rendezik.
2010.02.24. 08:00
 
 
Acapulcói tenisztorna: Szávay párosban kiesett
Szávay Ágnes az argentin Gisela Dulkóval az oldalán az első fordulóban kiesett a 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás tenisztorna női párosversenyében. A mexikói viadal honlapja szerint a harmadik helyen kiemelt magyar, argentin kettős a Sara Errani, Roberta Vinci olasz párossal találkozott a nyitókörben, s alig több mint egy óra alatt, két játszmában szenvedett vereséget. Szávay egy nappal korábban továbbjutott egyesben, s a nyolcaddöntőben a cseh Renata Voracovával mérkőzik majd. Eredmények: nők (220 ezer dollár összdíjazás): páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért): Errani, Vinci (olasz)-Szávay, Dulko (magyar, argentin, 3.) 6:3, 6:3.
2010.02.24. 07:45
 
 
Dick Cheney volt amerikai alelnök ötödik szívrohamát élte túl
Dick Cheney volt amerikai alelnök ötödik szívrohamát élte túl - derült ki abból a keddi közleményből, amelyben irodája tudatta, hogy a republikánus politikus közérzete jó. George Bush volt elnök második emberét előző nap szállították Washingtonban kórházba, miután szorítást érzett mellkasában. A közlés szerint Cheney könnyebb szívrohamon esett át, de jól érzi magát, és várhatóan már a héten elhagyhatja a kórházat. A 69 éves Cheney - akit minden idők legnagyobb hatalmú alelnökének tartottak - előző szívrohama 2000 novemberében történt, nem sokkal azután, hogy megválasztották alelnöknek. Nem sokkal később szervezetében defibrillátort helyeztek el, amely ritmuszavar esetén elektromos lökéssel helyrezökkenti a szívműködés normális ritmusát.
2010.02.24. 00:15
 
 
Ezer fölé emelkedett az Afganisztánban meghalt amerikai katonák száma
Ezer fölé emelkedett az Afganisztánban meghalt amerikai katonák száma - közölte kedden egy független hírportál, amely az amerikai háborús áldozatokat tartja nyilván. Az icasualties.org számítása szerint az ázsiai országban eddig 1003 amerikai katona vesztette életét a nyolc éve tartó háborúban, amelyben még mindig nem sikerült úrrá lenni a tálib felkelésen.Az amerikai haderő idén már 54 katonát vesztett Afganisztánban. A szövetséges csapatoknak összesen 1659 áldozatuk van, a brit erők 264, más országok együttesen 392 katonát vesztettek. A híroldal szerint az Irakban harcoló amerikai erők soraiban 4378 fős a veszteség. A szövetségeseknek összesen 4696 katonájuk halt meg az arab országban.
2010.02.23. 22:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833[1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista