2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Oláh Ibolya lány újságíróval kavar, és szép a teste!
Az egykoron a Megasztárban feltűnt énekesnő most újra visszatér, és nem is akárhogyan! Az internetes sztártévé is meghívást kapott ugyanis Oláh Ibolya sajtótájékoztatójára, ahol az énekesnő hosszú idő után botrányos belépővel mutatkozott be a sajtónak: szórakozott módon adott interjút, és ráadásul egy újságíróval is különös kapcsolatba keveredett. A firkász elárulta, hogy ők már régóta kapcsolatban élnek, de eddig mindezt titkolták, Ibolya pedig annyit tett hozzá a történethez, hogy szép a teste. Gratulálunk ehhez!
2010.03.12. 16:47
 
Debrecenben a románok otthon vannak
Március 11-én este nyílt meg a Modemben Berszán Zsolt, Erdélyben élő képzőművész Genezis-projekt című kiállítása.
2010.03.12. 16:46
 
Egyre kevesebb munkája van Éles Istvánnak!
Éles Istvánt nem hívják már annyi fellépésre, mint régen. Ennek részben oka a gazdasági válság, részben pedig a mostanában igen népszerű Stand up comedy elterjedése. A fiatalok utat törtek maguknak a humor iparban, így a régi nagy nevettetőknek el kell gondolkodnia azon, hogy megmérettessék-e magukat egy új stílusban.
2010.03.12. 16:43
 
Tinik kínoztak halálra egy fogyatékkal élő idős embert
Több felvétel bizonyítja, hogy a 64 éves David Askew-t tizenévesek kezdték szóban inzultálni, mielőtt saját kertjében összeesett és meghalt volna. Az agitátorok összetörték a kapuját és tönkretették az édesanyja mozgássérült-robogóját. Az idős ember nem bírta tovább a zaklatást, miközben védeni próbálta magántulajdonait, hirtelen rosszul lett és szívroham végzett vele.
2010.03.12. 16:42
 
 
A roncsprémium mentette meg a lakossági fogyasztást Németországban
Csak a roncsprémium miatt nőtt tavaly a lakossági fogyasztás Németországban, az állami autóvásárlási támogatás nélkül a lakosság is hozzájárult volna a legnagyobb európai gazdaság történelmi mértékű visszaeséséhez. A német statisztikai hivatal szerint 2009-ben 73 milliárd euró értékben vásároltak magánszemélyek autókat a 82 milliós országban. Ez 20,5 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest. A roncsprémium révén 0,4 százalékkal nőtt a lakossági fogyasztás, éppen annyival, mint 2008-ban.
2010.03.12. 16:00
 
 
F1, Bahrein: Rosberg nyerte a második szabadedzést
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb pénteken a 2010-es Forma-1-es idény nyitánya, a Bahreini Nagydíj második szabadedzésén, melyen a három év kihagyás után visszatért, hétszeres világbajnok csapat- és honfitárs Michael Schumacher a harmadik legjobb időt autózta. Kettjük közé a 2008-ban vb-győztes brit Lewis Hamilton fért be. A hozzá hasonlóan McLarent kormányzó, címvédő Jenson Buttoné volt a negyedik legjobb eredmény. Az első tréning után némileg hátrébb szorultak a Ferrarik, ezúttal a brazil Felipe Massa hetedik, a spanyol Fernando Alonso pedig kilencedik lett.
2010.03.12. 14:45
 
 
Hiller: a Bolognai folyamat az egyetlen út
A bolognai folyamat az egyetlen lehetséges út, ha Európa versenyképes akar maradni - mondta Hiller István oktatási miniszter pénteken Bécsben, az európai felsőoktatási együttműködés ünnepi miniszteri konferenciájának sajtótájékoztatóján. Nincs igaza annak, aki azt mondja, hogy a bolognai folyamat tökéletes, de annak sem, aki azt mondja, hogy van ennél jobb - mondta. A folyamatban részt vevő országok előtt álló két legfontosabb feladat az alkalmazkodás és az alakítás. A felsőoktatási rendszereknek alkalmazkodniuk kell egymáshoz, és nem szabad dogmaszerűen ragaszkodniuk a tíz évvel ezelőtti célokhoz - fejtette ki.
2010.03.12. 14:00
 
 
Visszavonja a NIF a sávolyi útépítési tendert
Jövő héten visszavonja a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a Sávoly településen létesülő Moto GP versenypálya megközelítéséhez szükséges, a Magyar Államot terhelő útépítésre írt ki nyílt közbeszerzést - mondta az Index hírportálnak a NIF kommunikációs igazgatója. Fazakas Orsolya megjegyezte azt is: cégüknek a közlekedési tárca 2009. december 3-i keltezésű levele rendelte el az útépítési tender kiírását. A minisztériumi levélben 2010. június 26-i dátum szerepelt befejezésre, elvárt határidőként.
2010.03.12. 13:30
 
Milyen vagy az ágyban? Nézz rám, és megmondom!
Hm, nem is rossz - állapítod meg. Aztán szemügyre veszed tetőtől talpig, és titokban elképzeled, milyen lehet az ágyban.
2010.03.12. 13:19
 
Anja Rubik rabságban a W magazin címlapján
A szexi topmodell került a koreai W Magazin márciusi számának címlapjára.
2010.03.12. 13:18
 
 
Több sztrájk lesz március végén a British Airwaysnél
Többnapos sztrájkokat hirdetett március végére a legnagyobb brit légitársaság, a British Airways (BA) légi utaskísérőinek szakszervezete. A Unite főtitkára pénteki londoni sajtótájékoztatóján bejelentette: az utaskísérők március 20-ától három napig, március 27-étől négy napig sztrájkolnak. Hozzátette ugyanakkor, hogy a húsvéti ünnepek idején nem lesz munkabeszüntetés. A munkajogi viszály előzményeként a súlyos anyagi gondokkal küszködő BA vezetése tavaly novemberben két évre befagyasztotta az utaskísérők bérét, és csökkentette a hosszú távú járatok légi kiszolgáló személyzetének létszámát.
2010.03.12. 12:45
 
 
Összefognak a magyar vállalkozók Overdose-ért
A világhír felé tartó magyar versenyló, Overdose sikere érdekében megalakította, pontosabban átalakította az Overdose Vagyonkezelő Kft.-t a CIG Pannónia Életbiztosító, az EUROINVEST, a KÖZGÉP, a Mol és az OTP Bank - jelentette be Járai Zsigmond, a CIG felügyelő bizottságának elnöke a pénteki budapesti tájékoztatón. Az Overdose Vagyonkezelő Kft. januárban alakult, egyetlen apportált vagyona a 1,5 milliárd forintra értékelt versenyló, ami eszmei érték - közölte Mikóczy Zoltán, a versenyló tulajdonosa. Overdose csak magyar színekben indulhat, a versenyló promóciós és reklámjoga a tulajdonosokat illeti. Overdose tartását és versenyeztetését Mikóczy Zoltán fizeti, és Mikóczyt illeti meg a versenydíj-bevétel is.
2010.03.12. 12:45
 
 
NHH: pozitívan ítéli meg a lakosság a digitális átállást
A lakosság többsége pozitívan ítéli meg a digitális átállást - derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) megbízásából az Ariosz Kft. által elkészített digitális átállás monitoringból. A digitális átállás megítélése javult, a korábbi 44 százalékkal szemben tavaly ősszel már a lakosság 49 százaléka ítélte meg pozitív módon a folyamatot. Sok volt a semleges vélemény is, míg negatívnak csak minden tizedik ember értékelte az átállást. Nem meglepő módon az átállás elsődleges érintettjei, a jelenleg televíziót analóg földfelszíni módon, szoba- vagy tetőantennával nézők, akikre mindez konkrét feladatot ró, kevésbé ítélik meg pozitívan a jelenséget.
2010.03.12. 12:30
 
 
Oszkó: ebben a kampányban nem ígérnek a pártok
Az idei választási kampány más, mint a korábbiak, a pártok már nem tesznek ígéreteket - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter egy osztrák lap pénteki számában megjelent interjúban. A nehéz évek után mindenki megértette, hogy miről van szó - mondta a Wirtschaftsblatt című gazdasági napilapnak arra a kérdésre: nem fél-e attól, hogy az új kormány alatt megsemmisülnek a költségvetés terén elért eredmények. A Fidesz adócsökkentésekről beszél, mert a növekedésre összpontosít, egyúttal azt is kijelentette a párt, hogy a hiánycsökkentés is kulcsfontosságú a számukra - folytatta a pénzügyminiszter.
2010.03.12. 12:30
 
 
Rekord növekedés az euróövezet iparában
Minden korábbinál nagyobb mértékben nőtt az euróövezet ipari termelése januárban. A bővülés 1,7 százalék az előző hónaphoz képest - közölte pénteken az Eurostat. Az Európai Unió statisztikai hivatala a rendszeres adatfelvétel 1990-es kezdete óta soha nem mért nagyobb havi szintű bővülést az euróövezet ipari termelésében. Az egy évvel korábbihoz viszonyítva 1,4 százalékkal nőtt a 16 országból álló övezet ipari teljesítménye januárban. Decemberben a most felülvizsgált adatok szerint havi szinten 0,6 százalékkal bővült az euróövezet ipari termelése. Az Eurostat korábban 1,7 százalékos csökkenést jelentett decemberről.
2010.03.12. 12:00
 
 
Bajnai: Magyarország jelentős fejlődési szakasz előtt áll
A miniszterelnök szerint az előző nehéz év után Magyarország biztonságosabb vizekre evez, és jelentős fejlődési szakasz előtt áll, ami annak köszönhető, hogy bár a kormány az elmúlt egy évben sok áldozatvállalást kért mindenkitől, a jövőt nem engedte beáldozni. Bajnai Gordon a 3,6 milliárdos makói fürdőfejlesztési projekt alapkőletételén pénteken elmondta: ragaszkodtak a fejlesztésekre szánt hazai forrásokhoz, aminek eredményét példázza a 1,5 milliárdos uniós támogatással megvalósuló makói beruházás is. "Magyarország önmagát felemelve az európai színvonal felé tart" - mondta a kormányfő.
2010.03.12. 12:00
 
 
Tömeges karambolok Németországban, 100 autó csúszott egymásba
Több tömeges karambol is történt pénteken kora reggel Bajorországban az éjszakai fagyban keletkezett tükörjég, valamint a hirtelen leereszkedett köd miatt. A Stuttgartot Münchennel összekötő, A8-as autópályán Augsburgnál az első hírek szerint mintegy 30 teherautó és csaknem 100 személygépkocsi futott egymásba. A tömeges balesetben huszonöten sérültek meg. Az autópályát lezárták, az anyagi kár megközelíti a 100 ezer eurót. Alsó-Bajorországban több mint 40 autó futott egymásba. A rendőrség közlése szerint legkevesebb 12 személy sérült meg, 6-an közülük súlyosan.
2010.03.12. 12:00
 
 
Több mint ötezren szavaznának külföldön az első fordulóban
Még egy hétig, március 19-ig jelentkezhetnek a külképviseleti névjegyzékbe azok a választójoggal rendelkező magyar állampolgárok, akik az áprilisi országgyűlési választás napjaiban nem tartózkodnak Magyarországon. Az első fordulóra eddig több mint ötezren jelentkeztek. Az áprilisi országgyűlési választáson a külföldön tartózkodó választópolgárok a Magyar Köztársaság nagykövetségein és főkonzulátusain akkor szavazhatnak, ha a helyi jegyzőnél március 19-éig jelentkeznek a külképviseleti névjegyzékbe. Ezt csütörtök estig több mint 5.300-an tették meg az első fordulóra és csaknem 5.200-an a második fordulóra.
2010.03.12. 10:30
 
 
Még egy hétig lehet jelöltet állítani az áprilisi választásra
Egy hetük maradt a pártoknak, hogy jelölteket állítsanak az áprilisi országgyűlési választásra, az Országos Választási Iroda (OVI) nyilvántartása szerint péntek reggelig 17 jelölőszervezet (esetenként két vagy három párt együtt) összesen 567 jelöltjét, illetve tíz független képviselőjelöltet vettek nyilvántartásba a választási bizottságok. Az országgyűlési egyéni választókerületben indulni szándékozó jelöltek március 19-ig gyűjthetik az ajánlószelvényeket, a gyűjtést a nyilvántartásba vett pártoknak és független jelölteknek be kell jelenteniük az adatvédelmi biztosnál is.
2010.03.12. 10:30
 
 
Didier Drogba 2009 legjobb afrikai labdarúgója
Didier Drogbát, a Chelsea, illetve az elefántcsontparti válogatott támadóját választotta az elmúlt év legjobb afrikai labdarúgójává a sportág kontinentális szövetsége. A ghánai fővárosban, Accrában rendezett csütörtök esti gálán másodikként az Internazionaléban légióskodó kameruni Samuel Eto'ót, harmadik helyezettként pedig Drogba londoni csapattársát, a ghánai Michael Essient díjazták. Drogba, aki éppen az ünnepség napján volt 32 éves, 2006-ban egyszer már a legjobbnak bizonyult Afrikában. Tavaly a togói Emmanuel Adebayor győzött.
2010.03.12. 10:15
 
 
Izrael 48 órára teljesen lezárta Ciszjordániát
Ehud Barak izraeli védelmi miniszter "biztonsági okokból" elrendelte péntek nulla órától Ciszjordánia teljes lezárását 48 óra időtartamra. A hadsereg szóvivője szerint "támadás veszélye" áll fönn, emiatt szükséges blokád, de többet nem közölt. A hadsereg zsidó ünnepekkor le szokta zárni a megszállt területet a Jordán nyugati partján, most azonban nem lesz semmilyen ünnep. Ilyen zárlatra utoljára több mint egy élve volt példa. Lehetővé teszik azonban mindkét irányban a humanitárius okból való közlekedést, és a vallási iskolák oktatóinak mozgását.
2010.03.12. 09:15
 
 
"Pánikgombot" követelnek a Facebookra
"Pánikgomb" kialakítását követelik a Facebook közösségi portáltól a brit hatóságok annak nyomán, hogy egy brit fiatalnak közvetve az oldalon kötött ismeretsége okozta a halálát. A közösségi oldalnak lehetőséget kellene teremtenie arra, hogy a tinédzserek egyetlen kattintással jelezhessék a rendőrségnek, ha fenyegetve érzik magukat a platformon. Hasonló követeléseket már korábban is eljuttattak az oldal üzemeltetőihez, de ezek felerősödtek, miután egy 17 éves brit fiatalt elraboltak, megerőszakoltak és meggyilkoltak. A tettes a Facebookon ismerkedett meg áldozatával.
2010.03.12. 08:15
 
 
Még nincs vége a lakáshitelek bedőlésének
Már csökken a bedőlő ingatlanhitelek száma, de a válság mélypontját még nem értük el - mondta az fn.hu-nak adott interjújában Farkas Ádám, a Pénzügy Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke. Az elnök kiemelte, hogy a bankok tavaly év végéig bő 60 ezer lakáshitelt strukturáltak át, de nem lehet tudni, hogy az ügyfelek az így kapott könnyítéssel képesek-e fizetni a törlesztő részleteket. Farkas Ádám arra számít, hogy az év második felében a bankok hitelportfólióinak minősége javulni fog. Arra a kérdésre, hogy vannak-e még a Capital Partnershez hasonló ügyek, igennel válaszolt.
2010.03.12. 08:15
 
 
Obama tíz civil szervezetnek adja a Nobel-békedíjjal kapott pénzt
Tíz nem kormányzati szervezet között osztja szét Barack Obama amerikai elnök a Nobel-békedíjával együtt kapott 1,4 millió dollárt, az összegből sebesült katonák családtagjait és a haiti földrengés túlélőit gondozó, valamint hátrányos helyzetűek iskoláztatását támogató alapítványok részesülnek - jelentette be a washingtoni Fehér Ház. Obama közleményében úgy méltatta az általa kiválasztott szervezeteket, alapítványokat, hogy "rendkívüli munkát" végeznek a diákok, veterán katonák és más szükséget szenvedők támogatása érdekében. Az amerikai elnök négy hónappal azután nevezte meg az általa támogatandó alapítványokat, hogy Oslóban átvette a tavalyi Nobel-békedíjat.
2010.03.12. 07:45
 
Mexikóban egybekelt Latin-Amerika első leszbikus párja
Két mexikói nő egybekelésével csütörtökön létrejött Latin-Amerika első leszbikus házassága. A 33 éves Lol Kin Castaneda és a 45 esztendős Judith Vázquez elefántcsont színű ruhában mondta ki a boldogító igent a mexikóvárosi városházán, egy csoportos esküvői szertartáson, ahol rajtuk kívül még négy másik egynemű - köztük két leszbikus - pár lépett házasságra. Mexikóváros baloldali többségű közgyűlése december 21-én hozta meg azt a Latin-Amerikában úttörő döntését, amellyel engedélyezte a melegházasságokat és a gyermekek örökbe fogadását.
2010.03.12. 07:30
 
 
A Tokajival kapcsolatban felvilágosításokat kér az EU Szlovákiától
Levélben kéri az Európai Bizottság a szlovák hatóságokat a Tokajjal kapcsolatos nemzeti szabályozás egyes részleteinek tisztázására, beleértve a név regisztrálását az egységes elektronikus bornyilvántartási rendszerben - erősítette meg a Népszabadság értesülését az Európai Bizottság szóvivője csütörtök este. Roger Waite hozzátette: a bizottság azt reméli, hogy a hosszú ideje folyó vita kétoldalú alapon oldódik meg a két ország között, de továbbra is kész segíteni a témáról folyó tárgyalásokat.
2010.03.11. 22:00
 
 
Forgalomkorlátozások a fővárosban az állami ünnepségek miatt
A március 15-i állami ünnepség, megemlékezések és rendezvények zavartalan lebonyolításáért már szombattól forgalomkorlátozásokat léptet életbe a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Vasárnap estétől hétfő kora délutánig tilos lesz megállni a Nemzeti Múzeum környékén, vasárnap estétől hétfő estig a Belváros több pontján, így a Kossuth téren és környékbeli utcákban. Ugyancsak nem lehet majd megállni már vasárnap estétől hétfő késő estig a Lánchíd két hídfőjénél.
2010.03.11. 22:00
 
 
Díjazták az év MTI-s újságíróit
Erdős Vera, a Gazdasági Szerkesztőség munkatársa kapta idén az év MTI-tudósítója díjat; az oklevelet Vince Mátyás elnök csütörtökön adta át Budapesten, a nemzeti hírügynökség ünnepségén. Az Életmű-díjjal Dankó Ádám szerkesztőt, a Gazdasági Szerkesztőség volt vezetőjét, és Jászai Csabát, az MTI Fotóarchívumának volt vezetőjét jutalmazták. A 2010-es év legjobb fotóriporterének járó elismerést Kollányi Péter vehette át. Az Év szerkesztője a Gazdasági Szerkesztőségből Kurcz Erzsébet lett. Az Év felfedezettje díjat Helmeczi Zoltán, a Belpolitikai Szerkesztőség és Bálint Marcell, a Gazdasági Szerkesztőség fiatal munkatársa vehette át. Nívódíjat kapott Hofer László, az MTI washingtoni tudósítója.
2010.03.11. 21:30
 
 
Európa Liga: Juhászék kikaptak Hamburgban
Kétgólos vereséget szenvedett csütörtökön a Juhász Rolanddal felálló belga Anderlecht a német Hamburg vendégeként a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntős párharcának első mérkőzésén. A magyar válogatott hátvéd végig a pályán volt. A francia Lille hazai környezetben egygólos előnyre tett szert a Liverpoollal szemben, míg az orosz Rubin Kazany döntetlent ért el a vendég német Wolfsburg ellen. Az Atlético Madrid saját stadionjában nem tudta legyőzni a portugál Sporting Lisboa gárdáját, amely az összecsapás 31. percétől emberhátrányban futballozott, sőt az utolsó percekben újfent megfogyatkozott, s végül kilenc mezőnyjátékossal zárta a találkozót.
2010.03.11. 21:15
 
Porro új trendet teremtett! - képekkel
Az olasz Porro cég modern és hagyományos stílusban gyárt minőségi fa bútorokat, legyen az étkező, hálószoba, nappali és virtuális iroda otthon - mindez páratlan értéket képvisel a piacon.
2010.03.11. 21:08
 
 
Több ezren tüntettek Bécsben a Bolognai folyamat ellen
Több ezren tüntettek a Bolognai folyamat ellen Bécsben, míg a felsőoktatási reformban részt vevő országok Budapesten a tízéves jubileumi konferencia első napjára gyűltek össze. A rendőrség becslése szerint mintegy háromezren vettek részt az osztrák főváros ismert bevásárlóutcáján, a Mariahilfer Strassén végigvonuló menetben. A tervek szerint több más tüntető csoport később csatlakozik hozzájuk. A tüntetések motorját az osztrák egyetemi rendszerrel elégedetlen hallgatók és oktatók adják, de külföldiek is részt vettek a megmozduláson.
2010.03.11. 21:00
 
 
Bahreini Nagydíj: India jövőre Forma-1-es futamot rendez
Bernie Ecclestone, a Forma-1 jogtulajdonosa csütörtökön Bahreinben arról tájékoztatta a Nemzetközi Automobil Szövetséget (FIA), hogy India a következő szezonban futamot rendez. Az ázsiai ország bemutatkozása a tavalyi szezonban veszélybe került, miután a sportminisztérium az idegen pénznemmel való fizetés szabályainak szigorítására való tekintettel nem fizette ki a valutában kért 36,5 millió dolláros jogdíjat Ecclestone brit cégének, a Formula One Administrationnek (FOA). Ugyanakkor a Motorsport Világtanács engedélye is szükséges ahhoz, hogy az új helyszín véglegesen bekerüljön a 2011-es versenynaptárba.
2010.03.11. 20:45
 
 
Görögországban a rendőrség könnygázzal oszlatta a sztrájkoló tömeget
Könnygázgránátokkal próbálta meg feloszlatni a görög rendőrség csütörtökön Athénban a sztrájkoló tömeget. A felvonulók köveket és gyújtópalackokat hajigáltak a rendfenntartókra. A kormány megszorító intézkedése elleni országos sztrájk keretében megtartott felvonuláson mintegy húszezren vettek részt. Az összetűzésekben két tiltakozó és 13 rendőr könnyű sérüléseket szenvedett, a rendőrség 16 tüntetőt állított elő. Az erőszak szintje azonban jóval elmaradt a 2008-as zavargásokétól, amikor hetekre megbénult Athén.
2010.03.11. 20:30
 
 
Nyilvánosságra hozta a Sukoró-ügyben tett tanúvallomását Bajnai
Nyilvánosságra hozta a Sukoróra tervezett, ott meghiúsult turisztikai beruházással kapcsolatban szerdán felvett tanúvallomásának jegyzőkönyvét Bajnai Gordon miniszterelnök. A kormányfő a Központi Nyomozó Főügyészséggel folytatott konzultációt követően döntött arról, hogy a szerdán készült teljes jegyzőkönyvet nyilvánosságra hozza. A miniszterelnök, tanúvallomása szerint, nem emlékszik arra, hogy a King's City elnevezésű beruházással kapcsolatos 2008. májusi parlamenti egyeztetésen szóba került-e az ingatlancsere, illetve a sukorói ingatlanok.
2010.03.11. 20:15
 
 
Lemond a sávolyi versenypálya koordinálásáról Suchman Tamás
Lemond a sávolyi motorversenypálya építésének koordinálásáról Suchman Tamás, a Balatoni Fejlesztési Tanács elnöke. A kormánybiztos, a kormányfőnek csütörtökön délután jelentette be elhatározását, lépését pedig azzal indokolta, hogy a beruházást sok vádaskodás veszi körül. Suchman az MTI-nek azt mondta: pénteken utoljára még részt vesz egy magas szintű szakmai egyeztetésen a sávolyi motorversenypálya ügyében, azután lemond a beruházás koordinálásával járó posztjáról. Hozzátette, még várja a miniszterelnök döntését Sávoly ügyében.
2010.03.11. 19:15
 
Letette a hivatali esküt Chile új elnöke
Letette a hivatali esküt Chile új elnöke. A 60 éves milliárdos üzletember, volt szenátor Sebastián Pinera Echenique a dél-amerikai ország 38. államfője. A beiktatási ceremóniát Valparaíso városban a chilei kongresszus székhelyén tartották, félórával azt követően, hogy erős utórengések rázták meg az ország középső részét. A mérsékelt konzervatív politikus - húsz év balközép kormányzás után - kis többséggel ugyan, de megnyerte az elnökválasztás január 10-én tartott második fordulóját.
2010.03.11. 19:15
 
Guy Ritchie filmre viszi Artúr király legendáját
Sherlock Holmes után újabb klasszikus figurához nyúl Guy Ritchie: arra készül, hogy filmre vigye Artúr király és a kerekasztal lovagjainak legendáját. A brit rendező a modern közönség igényeihez szabná az alkotást, amelynek forgatókönyvírója a Trainspotting című film révén ismert John Hodge. Sajtóértesülések szerint Ritchie már alá is írta a szerződést a Warner Brothers Stúdióval. A rendezőnek legutóbbi filmjével, Sherlock Holmes kalandjainak újjáélesztésével sikerült a tengerentúlon is megvetnie lábát. A Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével készült mű 470 millió dolláros bevételt hozott, ez pedig Hollywoodban is eladhatóvá tette Ritchie nevét.
2010.03.11. 19:00
 
 
Tenisz, Indian Wells: Czink kikapott az első fordulóban
Czink Melinda két 6:2-es játszmában kikapott a japán Date Krumm Kimiko ellen a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna első fordulójában, szerdán. A kaliforniai viadalon Szávay Ágnest a 27. helyen emelték ki, ő az első körben erőnyerő, és várhatóan pénteken lép pályára. Eredmény, 1. forduló (a 64 közé jutásért): Date Krumm Kimiko (japán)-Czink Melinda 6:2, 6:2.
2010.03.11. 19:00
 
 
Bajnai Gordon: Magyarországot kijózanította a világválság
A miniszterelnök szerint Magyarországot kijózanította a világválság, de még hosszú küzdelmes út áll az ország előtt." Magyarország másfél éve a világon kialakult válság miatt kapott egy hatalmas pofont, ami sok más országot megszédített, hazánk azonban mintha ettől kijózanodott volna" - mondta Bajnai Gordon a Szolnoki Főiskolán vállalkozóknak, helyi lakosoknak és főiskolai hallgatóknak tartott gazdasági fórumon. Bajnai az ország mostani helyzetét úgy jellemezte: "ahhoz képest ahonnan egy évvel elindultunk, egészen jól állunk, de azt alapul véve, ahol mindannyian lenni szeretnénk, még nagyon hosszú, küzdelmes út vár ránk".
2010.03.11. 18:45
 
 
A Jobbik meglepetést okozhat közvélemény-kutatók szerint
Závecz Tibor, a Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója és Stumpf István, a Századvég Alapítvány elnöke is a Jobbik növekvő választási esélyeiről beszélt a Politikatörténeti Alapítvány konferenciáján. Závecz Tibor szerint a Jobbik előretörése veszélyezteti a Fidesz kétharmados parlamenti többségének lehetőségét. A Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója elmondta: jelenleg mintegy félmillió ember még mérlegeli, hogy a Fideszre vagy a Jobbikra voksoljon-e, így utóbbi - a számára legkedvezőbb esetben - akár 900 ezer szavazatot is szerezhet.
2010.03.11. 18:15
 
 
Bahreini Nagydíj: Vettel győzelemre tör "Szexi Liz" volánjánál
Sebastian Vettel, a tavalyi Forma-1-es világbajnokság pontversenyében második helyezett Red Bull-pilóta célja továbbra is a vb-cím megszerzése, s idei, általa Szexi Liz-ként emlegetett autójával már a hétvégi Bahreini Nagydíjon nyerni szeretne. "Nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért ezt a nevet adtam a kocsinak, de mindenkinek tetszik - mondta a 22 éves német versenyző. - Remélhetőleg ezúttal nem lesz szükség arra, hogy a testvérét is bevessük" - utalt Vettel a tavalyi szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon elszenvedett balesetére, amelyben autója annyira megrongálódott, hogy teljesen újat kellett építeni helyette.
2010.03.11. 17:45
 
 
Tizenéveseknek tervezett ruhákat Madonna és lánya
Ruhakollekciót tervezett tizenéveseknek a világhírű popsztár, Madonna és bakfis lánya, Lourdes; az új divatmárkát augusztustól kezdik árulni az Egyesült Államokban. A tanévkezdéshez kínált ruhák, pólók, nadrágok, hátizsákok, cipők, kézitáskák és más kiegészítők kizárólagos forgalmazója az egyik legnagyobb amerikai áruházlánc, a Macy's, de nemcsak mintegy 200 üzletében, hanem honlapján is árulja majd a Material Girl (anyagias lány) fantázianevű márkát.
2010.03.11. 17:45
 
 
A Malév 95 százalékos tulajdonosa a magyar állam lett
Megtörtént a Malév tőkeemelése. Ezzel a nemzeti légitársaság 95 százalékos tulajdonosa a magyar állam lett, 5 százaléknyi részvénycsomag pedig az Airbridge Zrt.-é - erősítette meg Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium szóvivője. A légitársaság alaptőkéjét összesen 25,4 milliárd forinttal emelte meg a magyar állam, ebből 20,7 milliárd forint a készpénz, 4,7 milliárd forint pedig adósság tőkévé konvertálása. A tőkeemelést megelőzően, szerdán az orosz állami Vnyesekonombank átutalta azt a 32 millió eurós bankgaranciát, amit az AirBridge Zrt.-nek vállalt a Malév privatizációjában a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnek (MNV) fizetendő bérleti díjakra.
2010.03.11. 17:15
 
 
MSZP: négy vagy több gyereknél adókedvezménnyé válna a családi pótlék
Változtatna a családtámogatás rendszerén az MSZP, ha kormányra kerül - tudta meg az MTI szocialista forrásból. A párt négy vagy annál több gyermek esetén a családi pótlékot adókedvezmény formájában juttatná el a családokhoz. A szocialisták eddigi vállalásaik közé beemelik a családtámogatási rendszer újragondolását, úgy, hogy az "új, méltányosabb" családtámogatási rendszerben érvényesüljön a szülő felelőssége és az egyén anyagi teherbíró képessége.
2010.03.11. 16:15
 
 
Gyurcsány: nekem a nemzeti progresszió ügye a legfontosabb
Gyurcsány Ferencnek a magyar progresszió és benne a baloldal ügye fontosabb, mint az, hogy májusban ki lesz az MSZP frakcióvezetője vagy pártelnöke. A volt kormányfő az MTI-nek csütörtökön adott interjújában úgy fogalmazott: ezekre a posztokra személyesen nem jelentkezik, és nem is vállalná el egyiket sem. A szocialista politikus felhívta a figyelmet arra, hogy a kampány az utolsó felvonásához érkezik, és most minden korábbinál igazabb a jelszó: "mindenki a fedélzetre!". Gyurcsány Ferenc visszautasította azokat a feltételezéseket, hogy a választás utáni pozíciószerzésre készülne. Van és lesz dolgom, de az biztosan nem, hogy a frakcióvezetői vagy pártelnöki tisztségért tülekedjek - hangsúlyozta.
2010.03.11. 16:00
 
 
Béketárgyalásokra szólította fel Izraelt és a palesztinokat Biden
A béketárgyalások mielőbbi felújítására szólította fel Izraelt és a palesztinokat csütörtökön Joe Biden amerikai alelnök a tel-avivi egyetemen mondott beszédében, hangsúlyozva, hogy a megállapodás egy életképes palesztin állam létrehozásáról "alapvetően" szolgálná Izrael érdekeit. Washington mindkét felet felelőssé fogja tenni a feszültséget szító lépéseikért - figyelmeztetett Biden. Ugyanakkor azt mondta, hogy "értékeli" az izraeli bocsánatkérést az újabb kelet-jeruzsálemi telepépítések minapi bejelentéséért. Az izraeli kormány akkor jelentette be 1600 újabb lakás megépítésének terét, amikor az amerikai alelnök a térségben folytatott közvetítő tevékenységet a közel-keleti megegyezés érdekében.
2010.03.11. 15:30
 
 
A DBR venné át a 4-es metró lebonyolító és független mérnöki feladatait
Ideiglenesen a DBR Metró Projekt Igazgatóság venné át az Eurometrótól a 4-es metró lebonyolító és független mérnöki feladatait, így kerülnék el az építkezés újbóli leállását - közölte a DBR csütörtökön. A javaslat szerint a DBR saját munkavállalóként alkalmazná azokat a mérnököket, akik az építkezés különböző helyszínein a főbb feladatokat eddig is ellátták, illetve a még hiányzó létszámra pályázatot írna ki - olvasható a közleményben. A független mérnöki szerepet ideiglenesen az a gazdasági társaság venné át, amely a BKV felügyelőbizottsága részére jelenleg is hasonló feladatokat lát el.
2010.03.11. 15:15
 
 
Már nem Berlusconi a leggazdagabb olasz
Már nem Berlusconi a leggazdagabb ember Olaszországban: a Forbes magazin összeállítása szerint a miniszterelnököt és médiacárt megelőzte a világ legnagyobb szemüveggyártó cégének, a Luxotticának a főnöke, valamint Michele Ferrero, a Nutella és a Ferrero márkatermékek tulajdonosa. Berlusconi vagyonát hat milliárd dollárra tette a Forbes, ami a világlistán a 74-ik helyre volt elegendő. A második helyen álló Luxottica-tulajdonos, Leonardo Del Vecchio vagyona 10,5 milliárd dollár, Ferreróé 17 milliárd dollár. A negyedik leggazdagabb olasz Giorgio Armani, 5,3 milliárd dolláros vagyonnal.
2010.03.11. 15:15
 
 
Forma-1: öccse szerint Schumacher ötödik lesz Bahreinben
Öccse, Ralf szerint ötödikként ér célba a visszatérő Michael Schumacher vasárnap a Forma-1-es idényt megnyitó Bahreini Nagydíjon. "Szerintem Michael a szokásosnál idegesebb lesz, elvégre három év szünet után az egész világ őt fogja figyelni - mondta szerdán az F1-től a 2007-es szezon után elköszönt testvér. - Úgy érzem, nagyjából az ötödik lesz, de megelőzi majd csapattársát, Nico Rosberget." Ralf két éve "nyergelt" át a német túraautó-bajnokságba, ahol - bátyjához hasonlóan - Mercedessel versenyez.
2010.03.11. 14:15
 
 
Forma-1: Schumi-mánia Szahírban
A hihetetlen médiaérdeklődés is jelzi, hogy tombol a Schumacher-mánia a három év után a Forma-1-be visszatérő, hétszeres világbajnok körül. A 41 éves német sztár 66 percen át várakoztatta az újságírókat és fotóriportereket csütörtök reggel az idénynyitó Bahreini Nagydíjnak otthont adó Szahírhoz közeli Mercedes-kirendeltségében. A több mint 200 megjelent médiamunkatárs ennek ellenére tapsviharral fogadta a legendás pilótát. Bernie Ecclestone F1-főnök is elégedettségének adott hangot a példátlan felhajtás láttán, elvégre Schumacher nevére ismét tódulni fognak a rajongók a pályákhoz világszerte, a jegyárak pedig várhatóan 20-30 százalékkal emelkednek majd.
2010.03.11. 14:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819[1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista