2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
PM: május végére 719,4 milliárdos államháztartási hiány várható
Május végére 719,4 milliárd forint államháztartási hiány várható, ami az éves deficit 82 százaléka - közölte Katona Tamás a Pénzügyminisztérium (PM) államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Az első negyedévben összesen 610 milliárd forint lett a deficit, ez az éves hiány 69,4 százalékát teszi ki. Katona Tamás emlékeztetett arra, hogy 2002-ben május végére az államháztartás tervezett hiánya 81 százalékra teljesült. A Pénzügyminisztérium nem változtat a 878,9 milliárd forintos éves pénzforgalmi hiánycélon, ami GDP-arányosan, eredményszemléletben 3,8 százalék.
2010.04.14. 12:00
 
 
Kínai Nagydíj: újra szárnyalhat a Red Bull Racing
Sanghajban az időjárás az idén is megnehezítheti a pilóták dolgát: könnyen megeshet, hogy a hétvégi Forma-1-es Kínai Nagydíjon zuhogó esőben, rendkívül nehéz körülmények között kell megküzdeniük a versenyzőknek egymással és az elemekkel. Esélyes több is akad, hiszen az idei mindhárom futamon más versenyző diadalmaskodott. A nyitó viadalon a spanyol Ferando Alonso (Ferrari) vitte el a pálmát, a másodikon a címvédő brit Jenson Button (McLaren) győzött, a legutóbb, két hete Malajziában rendezett versenyen a német Sebastian Vettelt (Red Bull Racing) intették le elsőként. Szepangban ráadásul - az ausztrál Mark Webber révén - tarolt az osztrák székhelyű istálló, a többiek szinte bele sem tudtak szólni küzdelmükbe.
2010.04.14. 11:45
 
 
Női kosárlabda NB I: Sopron-Pécs döntő lesz
A legutóbb bronzérmes Pécs hazai pályán legyőzte a tavaly döntős Szegedet kedden a női kosárlabda NB I két sikerig tartó elődöntőjének utolsó mérkőzésén, ezzel 2-1-es összesítéssel bejutott a fináléba, ahol a címvédő Sopron lesz az ellenfele. Eredmény: MiZo Pécs 2010 - Szeviép-Szeged 73-65 (17-19, 20-11, 17-10, 19-25). Legjobb dobók: Iványi 20, Raksányi 13, Vajda 12, illetve Ciglar 24, Zserzserunova 12, Fürész 11. A párharc végeredménye: 2-1 a Pécs javára.
2010.04.14. 11:30
 
 
Az Alkonyat-sorozat a kerülendő könyvek listáján Amerikában
Stephenie Meyer vámpíros ifjúsági bestseller sorozata, az Alkonyat az ötödik helyre került azon a listán, amelyet az Amerikai Könyvtárszövetség (ALA) készít évente a tartalmuk miatt gyerekek számára kerülendő könyvekről. Korábban a varázslóvilágban játszódó Harry Potter-regényfolyam szerzője, J. K. Rowling is előkelő helyet foglalt el munkáival a nem ajánlott könyvek sorában, de 2009-ben egy könyve sem jutott be a tíz legkárosabbnak tartott közé. A vámpírokról és kamaszkori szerelemről szőtt Alkonyat-regényeket főként szexuális tartalmuk és természetfölötti szereplőik miatt kifogásolta az ALA.
2010.04.14. 11:30
 
 
Ezrek állnak sorba a lengyel elnöki házaspár ravatalánál
Lengyelek ezrei álltak sorba szerdára virradó éjjel a varsói elnöki palotánál, hogy leróják tiszteletüket a légikatasztrófában elhunyt Lech Kaczynski államfő és felesége ravatalánál, s a várakozási idő a hét órát is meghaladta. A sor hossza reggel legalább három kilométer volt. Az emberek fémkordonok között, rendőri biztosítás mellett lépkednek előre. Az orosz egészségügyi minisztérium szerint eddig 64 holttestet sikerült azonosítani a lengyel elnök külön repülőgépével az oroszországi Szmolenszkben bekövetkezett szerencsétlenség összesen 97 halálos áldozatából.
2010.04.14. 11:30
 
 
Gémesi György neve is felvetődött lehetséges MDF-elnökként
Gémesi Györgyöt, Gödöllő polgármesterét az MDF-ből többen megkeresték, hogy vállalná-e a párt vezetését - erősítette meg az MDF-ből 2006-ban kilépett városvezető szerdán az MTI-nek a Magyar Rádió értesülését. A politikus nem zárta ki, hogy az önkormányzati választások után, bizonyos feltételek mellett, felkérés esetén elvállalná az MDF vezetését. Gémesi György az MTI-nek azt mondta, ez a megkeresés azonban csak érdeklődés volt. Az MTI kedden úgy értesült, a párton belül Hock Zoltán, a pártból kilépett volt országgyűlési képviselő, Herényi Károly elnökhelyettes, Bokros Lajos miniszterelnök-jelölt és Makay Zsolt neve vetődött fel lehetséges új pártelnökként.
2010.04.14. 10:45
 
 
Varga: bocsánatot kell kérni az emberektől a választási problémák miatt
Bocsánatot és elnézést kell kérni az emberektől a választási problémák miatt - mondta Varga Zoltán önkormányzati miniszter az MTV Ma Reggel című műsorában. A tárcavezető arra már nem adott egyértelmű választ, hogy kinek is kellene megkövetnie a szavazópolgárokat. Mint mondta: ez egy nagyon bonyolult kérdés, mivel a törvény értelmében mind a választási bizottságnak, mind a választási irodának igaza volt a meghozott intézkedésekkel.
2010.04.14. 10:15
 
 
Több stressz, kevesebb cigaretta
Meglepő eredményre jutottak német kutatók egy vizsgálat során: úgy tűnik, minél nagyobb terhelés ér valakit a munkahelyén, annál alacsonyabb mértékű a nikotinfüggősége. A vizsgálaton 197, részben súlyos állapotú szívbeteg és tüdőrákos vett részt, valamint egy kontrollcsoport. Az eredmény meghökkentő, jóllehet számos más értelmezési lehetőséget is kínál - fogalmazott a Kölni Egyetem orvoskutatója a derstandard.at internetes lap szerint. Az egyik szóba jöhető magyarázat szerint az embereknek egyszerűen nincs idejük cigarettázni, ha megállás nélkül dolgoznak, például egyhuzamban tárgyalásokon kell ülniük.
2010.04.14. 09:45
 
 
A Toyota leállítja a Lexus terepjáró eladását Amerikában
A Toyota leállítja a Lexus GX 460 terepjárók forgalmazását az Egyesült Államokban, miután egy befolyásos amerikai fogyasztóvédelmi magazin stabilitási hibákat tárt fel a tesztvezetés során. Az új Lexus modellt tavaly december óta értékesítették Amerikában, eddig hatezer járművet adtak el. A hírügynökségi beszámoló arra nem tért ki, hogy Európában hány ilyen autót adtak el. A hírügynökségi beszámoló arra nem tért ki, hogy Európában hány ilyen autót adtak el. Az amerikai Consumer Reports magazin a tesztvezetés során azt derítette ki, hogy a gépjármű hirtelen irányváltásnál felborulhat. Mindamellett a magazinnak nincs tudomása arról, hogy baleset történt volna emiatt.
2010.04.14. 09:30
 
 
Együtt lépnek fel a nukleáris terrorizmus ellen a washingtoni csúcs résztvevői
Összehangoltan lépnek fel a nukleáris terrorizmus megelőzése érdekében a Washingtonban megrendezett kétnapos nukleáris biztonsági csúcsértekezlet résztvevői - tartalmazza az a zárónyilatkozat, amelyet a házigazda Barack Obama amerikai elnök tett közzé a keddi zárónapon. A találkozón jelen levő 47 állam ígéretet tett: az eddigieknél fokozottabb erőfeszítéseket tesznek annak megakadályozására, hogy a nem állami szereplők, például az al-Kaida terrorcsoport "gonosz céllal" atomfegyverek alkotórészeihez juthassanak. Az államok kinyilvánították: négy éven belül biztonságba helyeznek minden nukleáris anyagot, hogy azok ne juthassanak illetéktelen kézbe.
2010.04.14. 09:30
 
 
Rúdtáncos tanfolyam Cambridge-ben
A Cambridge-i Egyetem egyik diákszövetsége bejelentette: rúdtáncos tanfolyamot indít tagjai számára egy olyan épületben, amelyet leggyakrabban a campuson vendégeskedő politikusok és más vendégek használnak. A szolgáltatást a Cambridge Union Society (CUS), a patinás egyetem egyik legrégebbi és világszerte megbecsült vitaköre nyújtja a női hallgatók számára. A táncleckéket a Kék szobának nevezett helyiségben tartják, amelyet főként viták megrendezésére használnak.
2010.04.14. 08:15
 
 
Népszabadság: váltási hullám várható a Bem rakparton
A tárca teljes apparátusát átfogó személyi-szervezeti változások várhatók a Külügyminisztériumban az új kormány megalakulása után. Ezt vetíti előre Martonyi János is. A jövőbeni külügyminiszter szerint "sokkal elkötelezettebb apparátus kell és egy világosabb szerkezet" - írta a Népszabadság. A lapban névtelenséget kérő forrásokra hivatkozva azt írták, hogy a Külügyminisztérium szervezeti és személyi átalakításáról a Fidesznél naponta új ötletek merülnek fel.
2010.04.14. 08:15
 
 
Széles mosoly, hosszabb élet
Minél szélesebben mosolyog valaki és minél mélyebbek nevetésráncai, annál hosszabb életre számíthat - állatják amerikai kutatók. A Michigan Egyetem tudósai 230 profi baseballjátékos 1952-ben készült fényképeit elemezve jutott arra, hogy akár hét év különbség is lehet a várható élettartamokban a mosolygás vájta arcráncok alapján. A 230 játékos közül eddig 184 hunyt el. A nem mosolyós csoportba soroltak átlagosan 72,9 évet értek meg, a részben mosolygósak 75-öt, a szélesen vigyorgók viszont 79,9-et - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.04.14. 08:00
 
 
Otthonteremtési Program: visszahoznák a szocpolt
Tőkejuttatási céllal visszahozná a lakástámogatási rendszerbe a megszüntetett szocpolt, kiterjesztené az előtakarékosságot, és évi 5-10 ezer lakásos bérlakásépítési programot indítana az az otthonteremtési koncepció, amelyet szerkesztőként a Társaság a Lakásépítésért Egyesület jegyez. A Construma építőipari szakkiállításon csütörtökön bemutatásra kerülő tanulmány a kormány figyelmébe ajánlja javaslatait. Egy évtizeddel ezelőtt egy hasonló tanulmány alapozta meg a Fidesz lakáspolitikáját.
2010.04.14. 07:45
 
 
A második forduló már nem befolyásolja az országos listát
Az országgyűlési képviselő választások második fordulójában leadott szavazatok már nem befolyásolják az országos listát; az április 25-én leadott voksokból már csak a "győztes" mandátumszerző profitálhat, a többiekre leadott szavazatok "elvesznek". A második fordulóban nem keletkeznek úgynevezett töredékszavazatok, amelyek befolyásolhatnák az országos lista mandátumainak kiosztását, "csak" az dől el, ki legyen az érintett 57 egyéni választókerület képviselője a parlamentben.
2010.04.14. 07:30
 
 
Nem mond le Szigeti Péter, az OVB elnöke
Szigeti Péter, az Országos Választási Bizottság elnöke az MTI kérdésére az OVB keddi üléséről távozóban azt mondta: nem látja okát annak, hogy lemondjon. "Meghallgattam az OVB vasárnapi üggyel kapcsolatos elgondolásait, és azt gondolom, hogy mivel ezzel alapvetően egyet tudok érteni és el tudom fogadni, ezért nincs okom arra, hogy lemondjak" - közölte az MTI kérdésére. Arra a kérdésre, szükséges-e, hogy a vasárnapiak miatt bárki - akár az Országos Választási Iroda vezetője - lemondjon, azt válaszolta: nem. Vasárnap este jó néhány szavazóhelyiséget nem tudtak bezárni, mert még százak várakoztak voksolásra.
2010.04.13. 22:00
 
 
Aláírták az amerikai-orosz megállapodást a plutóniumkészletek felszámolásáról
Az Egyesült Államok és Oroszország új megállapodást írt alá az atomtöltetek leszerelésével visszamaradt plutónium felszámolásáról kedden Washingtonban, a nukleáris biztonsági csúcsértekezlet alkalmából. A megállapodás 68 tonna - mindkét fél esetében 34 tonna - plutónium felszámolásáról szól, ez csaknem 17 ezer atombomba előállításához lenne elegendő. A plutóniumkészletek felszámolása 2018-ban kezdődik meg. A folyamatnak, amelyet szakértők felügyelnek majd, annak biztosítása a célja, hogy az említett készleteket többé ne használhassák fel nukleáris fegyverek előállítására vagy más katonai célokra.
2010.04.13. 21:45
 
 
A krakkói Wawel-székesegyházban temetik el a lengyel elnöki párt
A repülőszerencsétlenségben életét vesztett Lech Kaczynski lengyel elnököt és hitvesét, Maria Kaczynskát a krakkói Wawel-székesegyházban helyezik örök nyugalomra - jelentette be kedden este Stanislaw Dziwisz krakkói bíboros érsek. "A gyászmisét a (a Piactéren, a Ryneken lévő) Mária-templomban tartjuk vasárnap 14 órakor, majd a temetési menet a Wawelbe megy. Az elnöki párt Józef Pilsudski marsall sírjának közelében helyezik végső nyugalomra" - mondta a bíboros. A lengyel parlament kedden rendkívüli ülésen emlékezett meg a nyugat-oroszországi Szmolenszk mellett lezuhant lengyel elnöki repülőgép áldozatairól.
2010.04.13. 21:30
 
 
Feljelentést tesz az OVB az MSZP állítólagos adatbázisával kapcsolatban
Nyakó István szerint az MSZP áll az adatbázisával kapcsolatos vizsgálat elé, nincs titkolnivalója, és ahogy az adatvédelmi biztosnak, úgy a büntetőfeljelentés nyomán eljáró hatóságoknak is azonnal, illetve maradéktalanul rendelkezésére bocsát minden adatbázist. Az MSZP szóvivője kedd este az MTI-nek arra reagált, hogy az Országos Választási Bizottság (OVB) esti ülésén 5:4 arányban úgy döntött, büntetőfeljelentést tesz az MSZP állítólagos pártpreferenciákat nyilvántartó adatbázisával kapcsolatban, az adatbázis ügyében benyújtott kifogást ugyanakkor elutasította.
2010.04.13. 21:00
 
 
Charlestoni tenisztorna: Czink Melinda kiesett
A 15. helyen kiemelt Czink Melinda két játszmában vereséget szenvedett kedden a holland Michaella Krajicektől a 700 ezer dollár összdíjazású, charlestoni salakpályás női tenisztorna első fordulójában. Eredmény, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Krajicek (holland)-Czink Melinda (15.) 7:6 (11-9), 6:3.
2010.04.13. 20:45
 
 
Az MSZP visszalépteti négy fővárosi képviselőjelöltjét
Az MSZP egyoldalú gesztusként visszalépteti négy fővárosi képviselőjelöltjét: Avarkeszi Dezsőt, Hatvani Csabát, Bárándy Gergelyt és Szabó Zoltánt. Lendvai Ildikó pártelnök az országos elnökség és a párt országos választási bizottságának döntését a képviselőjelöltekkel együtt jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Mint mondta: amit tesznek nem az MSZP vagy a Lehet Más a Politika (LMP) érdekében teszik, hanem a demokrácia érdekében és Orbán Viktor Fidesz-elnök túlhatalma ellenében. "Jobb ma egy nagy kompromisszum, mint holnap egy kontroll nélküli Orbán Viktor" - fogalmazott.
2010.04.13. 20:15
 
 
Political Capital: kudarcnak látszó siker a Jobbik választási szereplése
Négy év alatt meghétszerezte, a tavalyi EP-választás óta megduplázta szavazótáborát a Jobbik, így a Fidesz legkeményebb ellenfele lehet - áll a Political Capital elemzésében. Eszerint a párt sikeresen szerepelt a vasárnapi választáson, bár eredménye kudarcnak tűnhet, mivel vezetői "mintha elhitték volna saját kampányüzenetüket, hogy az ország kétharmada jobbikos". A négy évvel ezelőtti országgyűlési választáson 119 ezren, a tavalyi európai parlamenti voksoláson 427 ezren, a vasárnapi választás első fordulójában pedig már 855 ezren szavaztak a Jobbikra - derül ki a Political Capital kutatásából, amelyet kedden küldtek el az MTI-nek.
2010.04.13. 20:15
 
 
Birkózó Eb: Ligeti Dániel kiesett
Veréb István után Ligeti Dániel is befejezte szereplését a bakui birkózó Európa-bajnokságon. A szabadfogásúak 120 kg-os kategóriájában szereplő Ligeti első körös győzelme után a negyeddöntőben kapott ki a fehérorosz Alekszej Semarovtól, így a folytatáshoz - a vigaszágon - legyőzőjének újabb, elődöntőbeli sikerére lett volna szüksége. A viadal honlapja szerint azonban Semarov két szoros menetben (1-0, 1-0) vereséget szenvedett az oroszok világbajnokától, Biljal Mahovtól. A keddi nyitónap másik magyar érdekeltje, a 84 kg-os Veréb István már korábban elbúcsúzott a küzdelmektől. Szerdán egyetlen magyar, a 74 kg-ban szereplő Hatos Gábor lép szőnyegre Azerbajdzsánban.
2010.04.13. 19:30
 
 
Férfi kézilabda NB I: nyert a Veszprém az első elődöntőben
A Bajnokok Ligájában negyeddöntős Veszprém hazai pályán címvédőhöz méltóan könnyedén győzte le a Dunaferrt a Budapest Bank férfi kézilabdaliga elődöntőjének első, keddi mérkőzésén. Eredmény: elődöntő, 1. mérkőzés: MKB Veszprém-Dunaferr 34-19 (17-13). Az egyik csapat második győzelmig tartó párharc következő felvonását két hét múlva rendezik Dunaújvárosban. A másik ágon a Pick Szeged nyerte az első találkozót a Tatabánya-Carbonex ellen.
2010.04.13. 19:30
 
Listeriával fertőzött párizsit és sonkát találtak a Reál üzleteiben
A Pick Szeged Zrt. hibája miatt lehetett határérték feletti Listeria baktérium egyes általa gyártott hústermékekben; a gyártó elismerte a hibát, egyben megerősítette: kizárólag a Reál áruházlánc üzleteiben forgalmazták a kifogásolható árukat, és azok nagy részét még értékesítés előtt kivonták a forgalomból. Az MTI kérdésére Kovács László, a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatója elmondta: a Listeria fertőzés külső okokra vezethető vissza: vagy a gépsor állapota nem volt megfelelő, vagy azok, akik a gépsor mellett dolgoztak nem tartották be a személyi higiénés előírásokat.
2010.04.13. 19:30
 
Sztrájkolhat hétfőtől a német légi irányítás
Sztrájk kezdődhet hétfőn nulla órától a német légi irányításban - erről döntött a légi biztonsági dolgozókat tömörítő szakszervezet, a GdF kedden. Azt, hogy pontosan hol és mikor indul a munkabeszüntetés, csak 24 órával a tervezett akció előtt közlik. Ugyanakkor a GdF szakszervezet szóvivője szerint most semmiképpen nem terjed ki a sztrájk egész Németországra, egy, legfeljebb két repülőteret érint, de - mondta - észlelhetőek lesznek a fennakadások. Ha azonban addig a német légi biztonság kéri a közvetítést, nem lesz sztrájk, ez azonban egyelőre nyitott.
2010.04.13. 19:30
 
 
Demszky: Budapest akadályozta meg a Jobbik második helyét
Budapest akadályozta meg, hogy a Jobbik a második legnagyobb pártként kerülhessen be az Országgyűlésbe - mondta kedden Brüsszelben az MTI tudósítójának Demszky Gábor, a főváros főpolgármestere. Demszky az EU mellett működő Régiók Bizottsága által szervezett konferencián tartózkodott Brüsszelben. Az országgyűlési választások vasárnapi első fordulójának eredményeit kommentálva azt mondta: a választási eredmény megmutatta, hogy "a főváros más", mint az ország többi része. Felhívta a figyelmet arra is, hogy az LMP-nek Budapesten sikerült megelőznie a Jobbikot.
2010.04.13. 19:00
 
 
A háborús bűnökkel vádolt Demjanjuk áldozatnak tartja magát
Hitler áldozatának vallotta magát, és cáfolta az ellene felhozott vádakat a háborús bűncselekményekkel gyanúsított John Demjanjuk, aki kedden ügyvédje útján első ízben szólalt meg a müncheni tartományi bíróságon tavaly november óta ellene folyó perben. A 90 éves, ukrán származású Demjanjukot azzal vádolják, hogy 1943 márciusa és szeptembere között a sobibóri (Lengyelország) náci haláltábor őreként legkevesebb 27.900 zsidó fogoly megölésében segédkezett. Az ügyészség fő bizonyítéka a perben az 1393. sorszámot viselő SS-szolgálati igazolvány, valamint egy hivatalos feljegyzés arról, hogy Demjanjukot 1943 márciusában Sobibórba helyezték át.
2010.04.13. 18:30
 
 
Nem lesz pánikgomb a Facebookon
A Facebook üzemeltetői számos újítást vezetnek be a közösségi portál felhasználóinak netes biztonsága érdekében, azonban nem lesz olyan pánikgomb, amellyel a kiskorúak egy kattintással kérhetnének segítséget. A gyermekek kizsákmányolása ellen és az online védelem érdekében létrehozott brit gyermekvédelmi központ (CEOP) vezetője a Facebook biztonsági főnökével folytatott washingtoni megbeszélése után közölte, hogy nem lesz minden felhasználó profilja mellett pánikgomb, azonban a 19 év alatti brit Facebook-használók a CEOP, illetve a közösségi portál munkatársainak jelenthetik, ha más netezők miatt fenyegetve érzik magukat.
2010.04.13. 18:00
 
EU: idén is nő a munkanélküliség Magyarországon
Még idén is csökken a foglalkoztatás, és nő a munkanélküliség Magyarországon - állapította meg az Európai Bizottság egy Brüsszelben kiadott elemzésben. Szokásos havi foglalkoztatási figyelőjében az Európai Unió végrehajtó testülete hangsúlyozta, hogy a munkaerő-piaci kilátások erre az évre még EU-szerte kedvezőtlenek. Néhány más tagállam mellett a bizottság ezúttal Magyarországról készített részletesebb összeállítást, amelyben egyebek között kiemelte, hogy a válság kezdete óta különösen élesen emelkedett a fiatalok munkanélküliségi mutatója és januárban meghaladta a 30 százalékot.
2010.04.13. 17:30
 
 
Az OVB elemezte a vasárnapi szavazási problémákat
A vasárnapi szavazási problémákat elemezte kedd délutáni ülésén az Országos Választási Bizottság (OVB), valamennyi megszólaló testületi tag lényegében a korábbi álláspontját fejtette ki; megismételték továbbá, hogy nem az OVB a felelős a történetekért. Az OVB tagjai vitáztak arról, hogyan lehetne elkerülni a hasonló jeleneteket, a választópolgárok többórás sorban állását a második fordulóban. Szigeti Péter, az OVB elnöke a vasárnapi "nemkívánatos jelenségekkel" kapcsolatban arról beszélt, hogy a jogalkotó az igazolással szavazásnál "bizonyos feltételek bekövetkezte esetén végrehajthatatlan szabályozást alkotott".
2010.04.13. 17:15
 
 
Russel Crowe csillagot kapott a Hírességek Sétányán
Russel Crowe csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán: az Oscar-díjas ausztrál színész neve a 2404. szám alatt, Dennis Hopper és Ringo Star szomszédságában "ragyog". A helyi idő szerint hétfőn rendezett ceremóniára az új-zélandi születésű színészt felesége, Danielle Spencer, valamint két kisfia, Charles és Tennyson is elkísérte. Az Oscar-gála helyszínéül is szolgáló Kodak Színház előtt több száz rajongó gyűlt össze, hogy megünnepelje Crowe sikerét, de ott volt Ron Howard rendező, Brian Grazer producer és Sam Worthington, Crowe színész honfitársa is.
2010.04.13. 16:30
 
 
Forsense: a Jobbikot és az LMP-t segítette a fiatalok aktivitása
A korábbi választásokon megszokottnál több fiatal vett részt a vasárnapi voksoláson - derül ki a Forsense kutatásából. Az intézet szerint ez az LMP-nek és a Jobbiknak kedvezett. A felmérés szerint közös a két, újonnan parlamentbe jutott pártban, hogy szavazóik csaknem fele 35 év alatti, és csak 10 százalékuk 55 év feletti. Mindkét párt támogatóiról elmondható, hogy a 2006-os országgyűlési választáson mintegy 30 százalékuk még nem szavazhatott - olvasható az elemzésben. A Forsense adatai alapján a 24 év alattiak körében a Jobbik és az LMP a választók megközelítőleg 40 százalékának a szavazatát megszerezte, miközben a teljes szavazó népesség 24 százaléka voksolt rájuk.
2010.04.13. 16:30
 
Slota durván megtámadta Csákyt és Magyarországot
Durva támadást intézett Csáky Pál, a Magyar Koalíció Pártjának elnöke (MKP) és Magyarország ellen kedden Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke. Slota Csáky hétfői kijelentésére reagált, miszerint a Szlovák Nemzeti Pártot a szlovákiai politikai színtéren el kellene szigetelni. "Gyáva, a szlovák és a magyar politika nagy gazembere. Világosan ki kell mondanunk, hogy ki az a Csáky, és mi az a Magyar Koalíció Pártja. Arról kellene beszélnünk, hogy célja a szlovák államiság szétverése és a szoros együttműködés a félfasiszta Fidesszel és a neonáci Jobbikkal. Azt mondja, hogy az SNS-t valamilyen módon a politikán kívülre kellene helyezni. Ez szemétség" - nyilatkozta a koalíciós pártelnök a SITA hírügynökségnek.
2010.04.13. 16:30
 
 
Megkezdődött a tanúkihallgatás a Karadzic-perben
Több hónapos késlekedés után kedd délután megkezdődött a vád tanúinak meghallgatása Radovan Karadzic volt boszniai szerb vezető perében az egykori Jugoszláviában elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszéken. A hágai eljárásban megszólaló első tanú a boszniai muzulmán Ahmet Zulic volt, akit az 1992-1995-ös háború elején a szerbek fogolytáborában tartottak rabként. Karadzic - akit két vádpontban népirtással vádolnak - saját döntése alapján ismét önmaga képviselte védelmét. A boszniai fővádlottak egyikeként korábban úgy nyilatkozott, nem tartja bűnösnek magát az ellene felhozott vádakban.
2010.04.13. 16:30
 
Kétgyermekes pár nyerte a mesés izraeli lottófőnyereményt
Középkorú, kétgyermekes pár nyerte minden idők legnagyobb, közel négymilliárd forintnak megfelelő izraeli lottófőnyereményét - derült ki kedden, csaknem négy hónappal a nyertes számok kihirdetése után. A késedelem oka banális: a szerencsés szelvény egészen eddig egy halom befizetésre váró számla között hevert. "Ki néz manapság tévét? Ezenkívül meg ki gondolná, hogy megtörténhet vele ilyesmi?" - reagált a fedett arccal sajtó elé lépő pár férfi tagja arra a kérdésre, hogy nem értesültek-e a médiából az egész országot lázban tartó találgatásokról a nyertes személyét illetően. A szerencsés család a négyhavi késedelem következtében több mint 8,7 millió forintnyi kamattól esett el. A nyeremény egynegyedét ezenkívül le kell majd adózniuk.
2010.04.13. 16:15
 
 
Orvoshiány várható az Egyesült Államokban
Jelentős orvoshiány várható az Egyesült Államokban, ahol az újonnan elfogadott egészségügyi reformtörvény következtében az elkövetkező években milliókkal fog bővülni a betegek száma - írta a keddi The Wall Street Journal. Az amerikai orvosi egyetemek nem képesek tartani ezt a tempót, 15 éven belül 150 ezer orvossal kevesebb lesz a szükségesnél - közölte az Amerikai Orvosi Egyetemek Szövetségének (AAMC) becslését az újság. A hiány annak ellenére ki fog alakulni, hogy a kórházak és az orvosi oktatási intézmények mindent megtesznek ennek elkerülésére. Az Egyesült Államokban jelenleg mintegy 954 ezer orvos dolgozik.
2010.04.13. 16:15
 
 
Pénteken búcsúztatják Varga Zoltánt
Pénteken a Szent István-bazilika altemplomában helyezik örök nyugalomra a múlt pénteken elhunyt Varga Zoltán olimpiai bajnok labdarúgót. A családnak az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint a néhai válogatott futballista tisztelői 11 és 14:30 óra között róhatják le kegyeletüket Varga Zoltán hamvai előtt a bazilikában. A szentmise 15 órakor kezdődik, azt követően a családtagok szűk körben kívánnak búcsúzni. A család arra kéri a megemlékezőket, hogy ne hozzanak koszorút, hanem mindössze egy szál virággal emlékezzenek.
2010.04.13. 16:00
 
 
A pápa kész találkozni pedofil papok áldozataival
A pápa kész találkozni pedofil papok áldozataival - jelentette be kedden Vatikánvárosban Federico Lombardi atya, a Szentszék szóvivője. A főpap XVI. Benedek szombatra és vasárnapra tervezett máltai látogatásának a programját ismertette. Eközben tért ki arra, hogy a katolikus egyházfő "a figyelem és elmélyülés" légkörében hajlandó fogadni az áldozatokat, nem pedig a sajtó nyomására. A pápa már korábban is találkozott pedofil papok áldozataival az Egyesült Államokban és Ausztráliában. Azt a feltevést, hogy ilyen jellegű találkozót a pápa tart-e máltai útján, a Vatikán nem erősítette meg.
2010.04.13. 15:15
 
 
A Bajnai-kormány egy év alatt 54 kormányülést tartott
A Bajnai-kormány megalakulásának egyéves évfordulójáig több mint félszáz kormányülést tartott; a kormányfő egy éve aktívan zajlott - ezt derül ki parlamenti felszólalásai, vidéki és külföldi útjai számaiból, amelyekről a Miniszterelnöki Hivatal adott tájékoztatást az MTI-nek. Bajnai Gordon miniszterelnök 2009. április 14-én tette le hivatali esküjét azt követően, hogy az Országgyűlés megszavazta a bizalmatlansági indítványt, amellyel a parlamenti többség leváltotta Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt. A Bajnai-kormány elmúlt egy évében összesen 54 ülést tartott, ebből csupán 5 tanácskozáson nem vett részt a miniszterelnök. 2009-ben három együttes - magyar-horvát, magyar-osztrák, magyar-szlovén - kormányülés is volt.
2010.04.13. 14:45
 
 
Navracsics: nagy támogatottságú kormány kell
A Fidesz frakcióvezetője szerint a parlamenti választás második fordulójának tétje az, hogy egy olyan hatékony, egységes és nagy legitimációval bíró kormány jöhessen létre, amely a lehető legrövidebb időn belül kivezeti az országot a válságból. Navracsics Tibor pártja keddi elnökségi ülése után tartott budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: egy nagy támogatottsággal rendelkező kormány, amely a nemzeti egység jelentős részét fel tudja mutatni a választók támogatásának formájában is, hamarabb tudja kivezetni az országot a válságból.
2010.04.13. 14:15
 
 
Az EU szerint idén is nő a munkanélküliség Magyarországon
Még idén is csökken a foglalkoztatás, és nő a munkanélküliség Magyarországon - állapította meg az Európai Bizottság egy Brüsszelben kedden kiadott elemzésben. Szokásos havi foglalkoztatási figyelőjében az Európai Unió végrehajtó testülete hangsúlyozta, hogy a munkaerő-piaci kilátások EU-szerte kedvezőtlenek még erre az évre. Néhány más tagállam mellett a bizottság ezúttal Magyarországról készített részletesebb összeállítást, amelyben egyebek között kiemelte, hogy a válság kezdete óta a fiatalok munkanélküliségi mutatója emelkedett különösen élesen, és januárban meghaladta a 30 százalékot.
2010.04.13. 14:00
 
 
Megfosztották mentelmi jogától a kirgiz elnököt
A kirgiz átmeneti kormány elrendelte az elűzött államfő letartóztatását, és megfosztotta Kurmanbek Bakijevet mentelmi jogától - közölte kedden a kirgiz belügyminiszter. Azimbek Beknazarov szerint amennyiben Bakijev a nap folyamán nem adja fel magát önként, hatósági akciót indítanak elfogására. Az átmeneti kormány elrendelte Danijar Uszenov volt miniszterelnök letartóztatását is. A kabinet határozott továbbá arról, hogy felfüggeszti az alkotmánybíróság működését, mert szemet hunyt az országban tapasztalt törvénytelenségek felett. Kurmanbek Bakijevet kirgiz elnök bejelentette, hogy kész lemondani, amennyiben a hatóságok szavatolják az ő és a családja biztonságát.
2010.04.13. 14:00
 
 
Kiadják Jackie Kennedy eddig nem közölt interjúit
Kiadják Jackie Kennedy egykori amerikai first ladyvel készített és eddig nem közölt interjúkat, amelyeket férje, John F. Kennedy halála utáni hónapokban készítettek vele, de mindezidáig nem ismertettek. Az amerikai történelem talán eddigi legnépszerűbb elnökfelesége a család barátjának, a történész Arhtur M. Schlesinger Juniornak adott hét alkalommal interjút 1964 első felében. A first lady washingtoni otthonában fogadta a kérdezőt, aki a Fehér Házban töltött évekről, az elnökkel kötött házasságáról, a választási kampányról, valamint arról faggatta Jackie Kennedyt, hogy férje miként vélekedett egy második terminusról.
2010.04.13. 13:45
 
 
Elemzők szerint nem tartható az idei inflációs cél
Nem tartható az idei inflációs cél, az áremelkedés az év eleje óta hónapról-hónapra meglepetést okoz - mondták az MTI által megkérdezett elemzők a kedden publikált inflációs adatokról. Suppan Gergely, a TakarékBank Zrt. makroelemzője szerint nem tartható az idei inflációs cél, az infláció az év eleje óta meglepetést okoz hónapról-hónapra. Kiemelte, hogy a januári emelkedés és a februári csökkenés után újra emelkedett az infláció márciusban. Ezzel a "pattogással" újabb meglepetést okozott a mutató, és ebből látszik, hogy nem tartható az idei cél - mondta az elemző.
2010.04.13. 13:15
 
 
A napokban értesítik a választókat arról, hol lesz második forduló
A választási szervek várhatóan a következő napokban tájékoztatják a választópolgárokat arról, hol lesz az országgyűlési képviselőválasztás második fordulója, azaz április 25-én melyik választókerületben lehet még szavazni. A választási eljárási törvény az eljárás nyilvánosságáról szóló fejezetében azt írja elő, hogy "a választás második fordulójáról az illetékes választási bizottság a választópolgárokat közlemény, illetőleg hirdetmény útján tájékoztatja". Ez azt jelenti, hogy a helyi (országgyűlési egyéni választókerületi) bizottságok a választási irodák útján értesítik a polgárok arról, szavazhatnak-e két hét múlva vasárnap.
2010.04.13. 13:15
 
 
Megdőlt a 24 órás palacsintasütés magyar rekordja
Ötezer-százhuszonkét darab - ennyi kedd késő délelőtt óta a 24 órás csapatos palacsintasütés magyarországi rekordja. A korábbi csúcs ennél 34-gyel kevesebb volt. A győri Széchenyi István Egyetem Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézetének diákjai találták ki, hogy valami olyasmivel hívják fel fakultásukra a figyelmet, ami az alma mater kapuin kívül is nagyot szólhat. Az szervező elmondta: az egyik helyi élelmiszerboltlánc melléjül állt, ők adták az alapanyagokat. Nem is keveset: a 120 kiló lisztbe legalább kilencszáz tojás, 140 liter szóda, 120 liternyi tej, kakaóporból 18, cukorból 16, sóból 10 kiló kellett.
2010.04.13. 13:00
 
 
Varsóba érkezett a lengyel elnök feleségének holttestét szállító repülő
Varsóba érkezett kedd délelőtt az a repülőgép, amely a hét végén légikatasztrófában elhunyt lengyel elnök feleségének, Maria Kaczynskának a holttestével indult reggel Moszkvából. A lengyel katonai szállítógép 10 óra 35 perckor szállt le Varsóban. Már reggel nagy tömeg gyülekezett a lengyel elnöki palota előtt Maria Kaczynska koporsóját várva, amelyet néhai férjével együtt ravataloznak fel, hogy a varsóiak búcsút vehessenek a Kaczynski házaspártól. Az 1940-es katinyi (Katyn) mészárlás évfordulós megemlékezésére utazó Lech Kaczynski elnök különgépe múlt szombaton zuhant le az oroszországi Szmolenszk katonai repülőtere mellett. A szerencsétlenségben 96 ember vesztette életét.
2010.04.13. 12:15
 
Több nő kerül kórházba Amerikában, mint férfi
Az amerikai kórházakba kerülő betegek 60 százaléka nő, és még akkor is többségben vannak, ha a szülészeti osztályokra fölvetteket kivonják a statisztikából. Az amerikai egészségügyi reform miatt a közelmúltban a legkülönbözőbb statisztikák láttak napvilágot, ezek között szerepel a kórházak forgalmát összegző lista, amelyet az egészségügyi rendszer működését vizsgáló hivatal, az Agency for Healthcare Research and Quality (AHRQ) állított össze. Ennek alapján a kórházakba hatvan-negyven százalékos arányban kerülnek a nők és a férfiak, vagyis a 39,4 milliós teljes gyógyintézeti betegforgalomból 23,2 millió a nő.
2010.04.13. 11:45
 
 
Nem korlátozható a külföldiek egyetemi beiratkozása az EU-ban
Ellentétes az európai uniós joggal a külföldi illetőségű diákok felsőfokú képzésekre való beiratkozásának korlátozása - mondta ki keddi ítéletében az EU luxembourgi székhelyű bírósága. A testület ezzel részben egyetértett azzal a beadvánnyal, amely tiltakozik a franciaajkú belga egészségügyi intézményekre vonatkozó - a külföldieket megkülönböztetéssel sújtó - kvótarendszer ellen. A bíróság azt is kimondta, hogy ez a fajta korlátozás azonban összeegyeztethető az uniós joggal, ha "a közegészség védelmére irányuló céllal igazolható".
2010.04.13. 11:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792[1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista