2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Spanyolországot is leminősítette a Standard and Poor's
Visszaminősítette szerdán Spanyolországot a Standard and Poor's, ám a spanyol adósosztályzatok továbbra is a magasan elsőrendű befektetői kategóriában vannak. A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja Londonban közölte: a hosszú futamú spanyol adóskockázati besorolás az eddigi "AA plusz"-ról egy fokozattal "AA"-ra változik a cég listáján, további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátással. Az S and P indoklása szerint a spanyol gazdaság várhatóan elhúzódó, gyenge növekedési időszak előtt áll, és ez gyengíti a spanyol költségvetési pozíciót is.
2010.04.28. 19:15
 
 
Haladékot kapnak a zsidó telepeken dolgozó palesztinok
Nem kell azonnali retorziókkal számolniuk a ciszjordániai zsidó telepeken dolgozó palesztinoknak, mert kapnak időt arra, hogy más munkát keressenek maguknak - jelentette ki szerdán Haszan Abu Libde palesztin gazdasági miniszter. Mahmúd Abbász palesztin elnök hétfőn tiltotta meg a ciszjordániai telepesek termékeivel való kereskedést a palesztin területen, valamint azt, hogy palesztinok telepeseknél vállaljanak munkát.
2010.04.28. 19:15
 
 
Amerikai vízumért folyamodott az iráni elnök
Amerikai vízumért folyamodott az iráni elnök, hogy a jövő héten részt vehessen az atomsorompó értekezleten - közölték szerdán New Yorkban. Mahmúd Ahmadinezsád "a tudomásom szerint ma kérte a vízumot" - mondta Susan Rice amerikai ENSZ-nagykövet a Biztonsági Tanács munkaülése után. A nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozásáról kötött atomsorompó-szerződés utóértekezlete május 3-ától 28-áig lesz az ENSZ székhelyén. Irán aláírta a szerződést.
2010.04.28. 19:00
 
 
Olaszország a világon elsőként feltérképezi tenger alatti vulkánjait
Olaszország a világon elsőként részletesen feltérképezi tenger alatti vulkánjait egy hároméves vizsgálat keretében - jelentette be Guido Bertolaso, az olasz polgári védelem vezetője. A kedden elfogadott kormányrendelet értelmében megalakul egy nemzetközi tudósokból álló testület, amelynek célja az ország vulkánkitörésekkel szembeni kitettségének felmérése, különös tekintettel arra a 12 "láthatatlan" vulkánra, melyek mindegyike a Tirrén-tengerben található. Közülük a legnagyobb a Marsilio, amely egyúttal a világ legnagyobb ismert aktív tűzhányója is egyben. "Jelenleg azonban semmit sem tudunk róla" - hangsúlyozta Bertolaso.
2010.04.28. 19:00
 
 
Obama is aggódik a görög adósságproblémák miatt
Barack Obama aggódik a görög adósságproblémák miatt, és a washingtoni kormány kapcsolatban van európai vezetőkkel az ügyben - közölte az amerikai elnök szóvivője szerdán. "Az elnök nyugtalan, nagyon szoros figyelemmel kísérjük (az eseményeket)" - fogalmazott Bill Burton az Air Force One elnöki repülőgép fedélzetén újságírók előtt. Burton azt mondta, hogy az amerikai pénzügyminisztérium és egyéb kormányzati szervezetek szoros kapcsolatot tartanak fenn európai vezetőkkel a görög kérdésben.
2010.04.28. 18:45
 
 
Júliustól 6,7 százalékkal emelkedik az éves távhőköltség
A földgázárak emelkedése miatt július elsején átlagosan 6,7 százalékkal emelkedik a budapesti távfűtéses lakások éves távhőköltsége - közölte a Főtáv Zrt. szerdán. Egy átlagos lakás esetén - a kedvezmények figyelembe vételével - az éves távhőköltség így 200.000 forint lesz. A díjemelkedés ellenére a távfűtés a legolcsóbb fűtési mód marad Budapesten - jegyzi meg a társaság, hozzátéve: a Főtáv már idén olyan fejlesztésekbe kezd, amelyekkel közép- és hosszútávon csökkenhetnek a fogyasztói költségek. Emlékeztetnek rá: az idén 2010 január 1-én és április 1-én is növekedtek az energiadíjak, nagyobb mértékben, mint a távhőszolgáltatás esetén.
2010.04.28. 18:15
 
 
Balla Irma-gyilkosság: az ügyész fegyházbüntetést kért az áldozat fiára
Különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt fegyházbüntetést kért S. Sándorra, a meggyilkolt Balla Irma képviselő fiára az ügyészég a debreceni tárgyaláson elhangzott vádbeszédben. A vádlott védője kérte a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságot, hogy bűncselekmény hiányában mentse fel S. Sándort, aki ellen semmilyen konkrét bizonyítékot nem tudtak felmutatni. Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselőt 2007 húsvétkor gyilkolták meg debreceni lakásában. A gyilkossággal az ügyészség fiát, S. Sándort vádolta meg.
2010.04.28. 18:00
 
 
Merkel: az euróövezet stabilitása forog kockán
Fel kell gyorsítani a görög segélycsomagról folyó tárgyalásokat az Európai Uniónak és a Valutaalapnak, mert az euróövezet stabilitása forog kockán - mondta a német kancellár Berlinben. Angela Merkel a Nemzetközi Valutaalap vezetőjével, Dominique Strauss-Kahnnal való találkozója előtt tett rövid sajtónyilatkozatában emlékeztetett arra, hogy folynak az egyeztetések Athén, illetve a nemzetközi Valutaalap, a Világbank és az Európai Bizottság képviselői között. A kancellár kijelentette, hogy Görögország megsegítéséről a tárgyalások lezárása után születik döntés.
2010.04.28. 18:00
 
 
Elégetik a Mexikói-öbölben úszó olajfoltot
Az amerikai parti őrség úgy döntött, hogy részben elégeti a Mexikói-öbölben úszó olajfoltot, amely azzal fenyeget, hogy napokon belül eléri Louisiana állam partjait - jelentette szerdán a CBS News. A víz színén lebegő olajszennyeződés sűrűbb részeit tűzálló terelőkkel körbezárják, majd meggyújtják. Arról nincs információ, hogy mekkora felületet lobbantanak lángra, és hogy a tüzek a partoktól milyen messze lesznek.
2010.04.28. 17:30
 
 
Csütörtökön elkezdi ismertetni a kormánynévsort a Fidesz
Csütörtök délután elkezdi ismertetni a leendő kormány személyi összetételét a Fidesz - közölte Szijjártó Péter. A Fidesz szóvivője az MTI kérdésére azt mondta: a kormánynévsorral kapcsolatban csütörtökön nagyon sok kérdésre választ kapnak az újságírók. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke ki fog állni, és tesz egy bejelentést a leendő kormányzati kérdésekről. Kérdésre hangsúlyozta, csütörtökön a teljes kormánynévsort még nem ismertetik, annak csak egy részletét.
2010.04.28. 16:45
 
 
Az IMF szerint mielőbb meg kell segíteni Görögországot
A súlyos adósságproblémával küszködő és rövidesen fizetésképtelenné váló Görögország mielőbbi pénzügyi megsegítésére van szükség - hangsúlyozta szerdán Berlinben a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója. Dominique Srauss-Kahn nem erősítette meg azt a korábbi értesülést, amely szerint egy három évre szóló, mintegy 100-120 milliárd eurót kitevő segélyről lenne szó, ehelyett azt hangoztatta, hogy előbb a segélynyújtás feltételeit kell tisztázni. Berlini értesülések szerint a 100-120 milliárd euróból Németország részesedése összesen mintegy 25 milliárd euró lenne. Az előzetes tervek arról szóltak, hogy az idei évre előírányzott 45 milliárdos segélycsomagban Berlin 8,4 milliárd euróval venne részt.
2010.04.28. 16:45
 
 
Kézilabda: új edzője lesz a Szegednek
A következő szezontól nem Dragan Djukic lesz a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője. A bajnoki döntőbe jutott klub honlapján szerdán közölte, hogy a vezetőség hetek óta egyeztetett a szakemberrel a folytatásról, ám az álláspontok - főleg az anyagiak terén - távol álltak egymástól. Ezért aztán az elnökség úgy döntött, hogy a szerb edző munkájára május 31-ig számítanak. A vezetőség jelezte: több szakemberrel is tárgyalásban áll, egyelőre senkivel sem kötött szerződést.
2010.04.28. 16:30
 
 
Csányi Sándor jelölteti magát MLSZ-elnöknek
Csányi Sándor elfogadta a Magyar Labdarúgó Szövetség felkérését, és jelölteti magát a szervezet elnöki posztjára. Ezt szerdán sajtótájékoztatón jelentette be Nemes Ferenc, az MLSZ megbízott elnöke, aki elmondta: a szövetség május 29-én alapszabálymódosító közgyűlést tart, ezt követően pedig körülbelül harminc napon belül összehívják a tisztújító közgyűlést. Az MLSZ szerdai, maratoni hosszúságú elnökségi ülésén döntött a jövő évi NB I-es és NB II-es bajnokságok versenykiírásáról is, a legfontosabb változás, hogy az őszi idény hosszabb lesz.
2010.04.28. 16:00
 
 
Tóba süllyesztethette halottainak hamvait a zürichi eutanáziaklinika
Több tucat, emberi hamvakat tartalmazó urnát emeltek ki búvárok a Zürichi-tóból, amelyek feltételezések szerint a Dignitas eutanáziaklinikából származnak - jelentette a brit Times Online hírportál. A felszínre hozott urnákról megállapították, hogy azok emberi maradványokat tartalmaznak. Arra nincs közvetlen bizonyíték, hogy a hamvak a közelben működő Dignitasból származnának, ám az urnákon a klinikával szerződött nordheimi krematórium logója látható.
2010.04.28. 16:00
 
 
Tizenöt éves fiú lehet a világ legkisebb embere
Negyvenöt centiméteres egy tizenöt éves iraki fiú, aki a világ legkisebb embere lehet. Abbasz Husszein al-Hélu a Bagdadtól 170 kilométerre lévő Al-Kut városában látta meg a napvilágot egy gyári munkás ötödik fiaként. Szülei az apró termetű gyermeket szeretnék felvetetni a Guiness Rekordok Könyvébe. A család Bejrútba utazik, hogy ott lemérjék Abbasz testmagasságát egy arab televíziós csatornában, amely támogatja a fiút a rekordok könyvébe való felvételében.
2010.04.28. 16:00
 
 
Még keresik a Himalájában eltűnt Várkonyi Lászlót
Öt serpa és egy kínai hegymászó kutatja a Himalájában jégomlás következtében elsodort, majd 7000 méteren eltűnt magyar hegymászó, Várkonyi László nyomát; a könnyebben sérült Klein Dávid fokozatosan ereszkedik lejjebb - tudta meg szerdán az MTI Pekingben. A tibeti hegymászószövetség előző napi értesítése után Sárközy Péter pekingi magyar főkonzulnak sikerült kapcsolatot teremtenie a lhászai illetékesekkel, akik megerősítették, hogy a lehetőségekhez képest igyekeznek az eltűnt magyar alpinistát megtalálni.
2010.04.28. 15:45
 
 
Shakira a bevándorlóellenes arizonai törvény ellen kampányol
Shakira is beszáll az illegális bevándorlókat sújtó új arizonai törvény elleni kampányba, amelynek egyik élharcosa a phoenixi polgármester. A kolumbiai származású Grammy-díjas popsztár csütörtökön találkozik Phil Gordon polgármesterrel és a város más vezetőivel - jelentette be kedden a városháza szóvivője. Shakira várhatóan olyan bevándorlócsaládokkal is beszél majd, akiket érzékenyen érintenek az új rendelkezések. Az újonnan elfogadott törvényt hevesen támadják spanyol-ajkú csoportok, valamint munkás és polgári szabadságjogi szervezetek, amelyek szerint alkotmánysértő és etnikai megkülönböztetéshez vezethet.
2010.04.28. 15:30
 
 
A Magyar Televízió mégis közvetíti a budapesti úszó Eb-t
Korábbi döntését megváltoztatva a Magyar Televízió mégis közvetíti az augusztusi, budapesti úszó-, műúszó-, műugró-, és balatonfüredi hosszútávúszó Európa-bajnokságot. Az ügyben egyhangú szavazással döntött a kuratórium, amelynek elnöksége szerdai ülésén jóváhagyta az eszközök bérlésére vonatkozó közbeszerzési eljárás megindítását, és megadta a sportfőszerkesztőség számára az engedélyt a munka megkezdéséhez - derült ki az MTV szerdai sajtóközleményéből. Korábban az MTV visszalépett a hazai Eb közvetítésétől anyagi nehézségeire hivatkozva, minek következtében még a rendezési jog elvesztésének veszélye is felmerült.
2010.04.28. 15:15
 
 
Több mint 139 ezer diák érettségizik hétfőtől
Több mint 139 ezer diák számára kezdődnek meg az érettségi vizsgák hétfőtől - mondta Hiller István szakminiszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. A tárcavezető közölte: május 3. és június 25. között 1166 vizsgahelyszínen, összesen 139.453 diák ad számot középiskolai tanulmányai alatt szerzett tudásáról. A diákok összesen 485.099 vizsgát tesznek emelt és középszinten. Az érettségi vizsgák központi költségeire 1,350 milliárd forintot különített el az oktatási tárca.
2010.04.28. 14:45
 
 
Az európaiak többsége ellenzi az iszlám fejkendő iskolai viselését
Az európai lakosság szűk többsége ellenzi iszlám fejkendő viselését az iskolákon belül, viszont támogatja feszületek elhelyezését az osztálytermekben - derül ki egy spanyol felmérésből. A megkérdezett európaiak 52,6 százaléka ellenzi, illetve határozottan ellenzi az iszlám fejkendő viselését az oktatási intézményekben. A közvélemény-kutatást 2009 novembere és decembere között 1500 személy bevonásával végezték a BBVA intézet szakértői 12 EU-tagországban, valamint Svájcban és Törökországban. Az 52,6%-os átlagba nem számították be a svájci és török válaszadók véleményét.
2010.04.28. 14:30
 
 
Bajnokok Ligája: Ribéryt a döntőről is eltiltották
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdán három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a Bayern Münchent erősítő Franck Ribéryt, aki így a Bajnokok Ligája döntőjében sem szerepelhet. A francia sztár az Olympique Lyon elleni BL-elődöntő 1-0-ra megnyert első mérkőzésén azért kapott piros lapot, mert kíméletlenül megtaposta Lisandro Lopez bokáját. Ribéry a büntetés első harmadát már letöltötte, amikor kedden nem lépett pályára a 3-0-ás bajor diadalt hozó visszavágón. A BL fináléjára május 22-én kerül sor Madridban, a Bayern ellenfele a címvédő Barcelona vagy az olasz Internazionale lesz.
2010.04.28. 14:00
 
 
Tokió lakossága 13 millió fölé emelkedett
Története során először átlépte a 13 milliós határt áprilisban a világ egyik legnagyobb városának számító Tokió lakosságszáma. A japán főváros népesedése ellentétben áll a szigetország egészében zajló demográfiai folyamatokkal. A japánok hosszú élettartamra számíthatnak, ugyanakkor az összlakosság csökken. Az ázsiai országban 2004-ben éltek a legtöbben, 127,84 millióan. A főváros, Tokió lakossága viszont egyre nő, az utóbbi évtizedben egymillióval gyarapodott. Ehhez a terjeszkedő építkezések és a terebélyesedő külföldi közösség is hozzájárult. A japánok a kedvezőbb munkalehetőségek miatt is vándorolnak a metropoliszba, az országban ugyanis még mindig Tokióban a legjobban a munkaesélyek.
2010.04.28. 14:00
 
 
Figyelmeztető lövések a bangkoki tüntetők felé
Gumilövedékekkel lőttek a thaiföldi biztonsági erők szerdán Bangkok északi részén a kormányellenes tüntetők felé, hogy megakadályozzák a vörös ingeseket demonstrációjuk kiterjesztésében. A legfrissebb hírek szerint egy katona életét vesztette, a fején érte találat, legkevesebb tizennyolcan megsebesültek.Mintegy 900 katonai és rendőr állta el reggel a közel 2000 tüntető útját, akik az északi külvárosba vonulva akarták kinyilvánítani támogatásukat az ott lakóknak. Mintegy 200 kisteherautó és 500 motorkerékpár hagyta el reggel a vörösök bázisait és indult észak felé.
2010.04.28. 14:00
 
 
Országos rendőr-főkapitány: alaptalan lejáratási kísérlet folyik ellenem
Bencze József szerint alaptalan és nemtelen, a kampányidőszakra, illetve a kormányváltásra időzített támadás folyik ellene, ugyanúgy, mint a budapesti rendőr-főkapitány ellen. Az országos rendőr-főkapitány szerdán azt mondta az MTI-nek, sejti, hogy kik állhatnak a lejáratási kísérlet hátterében. A Dunakeszi Kutyavezető-képző Központ területén tartott nyílt napon megjelent altábornagy úgy fogalmazott: a támadások hátterében minden valószínűség szerint az elmúlt időszakban felderített, a BKV-s ügyhöz hasonlóan nagysúlyú bűnügyekben érintett személyek állhatnak. A rendőrség ennek ellenére tette és teszi a dolgát, ugyanis nincsenek "szent tehenek" - mondta az országos főkapitány.
2010.04.28. 13:30
 
 
Horrormeseként forgatják le Piroska és a farkas történetét
Amanda Seyfried és Max Irons is szerepelnek az Alkonyat rendezője, Catherine Hardwicke új horrorfilmjében, a Piroska és a farkas történetének adaptációjában. A The Girl With the Red Riding Hood című filmben Max Irons, Jeremy Irons brit színész fia a kovács fiának, "Piroska" jegyesének szerepét kapta, aki a Shiloh Fernandez által játszott Peterrel, az elárvult favágóval küzd a lány kegyeiért. A középkori faluban játszódó történet szerint a piros ruhába öltözött nőt egy farkasember üldözi.
2010.04.28. 13:00
 
 
Equilor: 2015-ben lehet csak bevezetni az eurót
Az új kormányzati ciklusban nem, legkorábban 2015-ben lehet bevezetni az eurót Magyarországon az Equilor Befektetési Zrt. szerint. Szántó András, az Equilor deviza üzletág igazgatója elmondta: a piac már korábban beárazta, és a befektetők pozitívan fogadták a Fidesz 2/3-os választási győzelmét. Hozzátette: a magyar államkötvény hozamok a rövid lejáratokra tovább csökkenhetnek, de ez függ a nemzetközi befektetői hangulattól is.
2010.04.28. 12:45
 
 
Snoopynak új gazdája van
Új gazdája van Snoopynak és barátainak: a Peanuts banda eddigi tulajdonosa egy 175 millió dolláros - 36 milliárd forintos - üzlet keretében adta el a híres képregényfigurák jogdíját. Charlie Brown, Lucy Brown és a többiek a Joe Boxer és a London Fog márkákat birtokló Iconix Brand Group nevű csoport fennhatósága alá kerültek. A hatvanéves múltra visszatekintő képregényhősök sorsába ezentúl a figurákat megalkotó Charles Schulz örököseinek is nagyobb beleszólásuk lesz.
2010.04.28. 12:45
 
Kétéltűvel a fővárosban: egyetlen járművel szárazon és vízen
A kontinensen elsőként nálunk, magyaroknál lehet megismerni fővárosunkat kétéltűvel, ami szárazföldre megfelelő motor mellett vízsugárhajtóművel, két horgonnyal és rádió-adóvevővel egyaránt fel van szerelve.
2010.04.28. 12:03
 
 
Az IMF 10 milliárddal növelné a görög csomagot
Tízmilliárd euróval növelné részesedését a Görögországnak szánt nemzetközi pénzügyi csomagban a Nemzetközi Valutaalap (IMF), attól tartva, hogy az EU-val együtt eddig megajánlott 45 milliárd eurós segélyprogram nem lesz elegendő a görög adósságválság elszabadulásának megakadályozására - írta szerdán, athéni és washingtoni illetékesekre hivatkozva a Financial Times. A felvázolt eredeti tervek alapján az EU 30 milliárd, az IMF 15 milliárd euróval szállna be a görög pénzügyi csomagba. A londoni gazdasági napilap forrásai szerint azonban a valutaalap már tárgyal saját hozzájárulásának 10 milliárd eurós megemeléséről, és ezt három évre szóló program keretében nyújtaná.
2010.04.28. 12:00
 
 
A New York-i többség szerint a Wall Street inkább gond, mint megoldás
A New York-i lakosok többsége úgy véli, hogy a Wall Street, az amerikai pénzügyi élet központja inkább gondot, mintsem megoldást jelent a város gazdasága szempontjából - állapította meg egy közvélemény-kutatás. Csak minden negyedik New York-i gondolja úgy, hogy a Wall Street hozzájárul a gazdaság gondjainak megoldásához, 56 százalék meggyőződése szerint pedig inkább problémának látja az.
2010.04.28. 12:00
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország 56., a brazilok az élen
A magyar válogatott négy hellyel visszaesett legutóbbi, márciusi pozíciójához képest, így jelenleg az 56. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján. A szervezet honlapja szerint a rangsor első helyén a brazilok váltották az öt hónapig éllovas Európa-bajnok spanyolokat. A legfrissebb FIFA-ranglista (zárójelben a márciusi helyezés): 1. (2.) Brazília 1611 pont, 2. (1.) Spanyolország 1565, 3. (4.) Portugália 1249, 4. (3.) Hollandia 1221, 5. (5.) Olaszország 1184, 6. (6.) Németország 1107, 7. (9.) Argentína 1084, 8. (7.) Anglia 1068, 9. (10.) Horvátország 1052, 10. (8.) Franciaország 1044, ...56. (52.) MAGYARORSZÁG 567.
2010.04.28. 11:45
 
 
BL: Olic már második a góllövőlistán
A Lyon ellen szerzett mesterhármasával Ivica Olic a második helyre jött fel Lionel Messi mögé a labdarúgó Bajnokok Ligája góllövőlistáján. A Bayern München döntőbe jutásával Olic növelheti találatai számát a május 22-i, madridi fináléban, míg a szintén hétgólos Cristiano Ronaldónak (Real Madrid) erre már nincs lehetősége.
2010.04.28. 11:30
 
 
Május 10-én euróövezeti válságcsúcsot tartanak
A görög adósságválság fejleményei nyomán euróövezeti válságcsúcs összehívását jelentette be szerdán Herman van Rompuy, az EU soros elnöke. Eközben szerdán soha nem látott szintre emelkedett a görög CDS árazása Londonban. A csúcstalálkozó időpontja várhatóan május 10-e lesz. Van Rompuy tokiói sajtóértekezletén sietett hangsúlyozni, hogy az Athénnal folytatott tárgyalások megfelelően haladnak és nincs szó adósság-átütemezésről.
2010.04.28. 11:30
 
 
Matt Damon újra apa lesz
Újra apa lesz Matt Damon, az Oscar-díjas színész felesége őszre várja a házaspár harmadik közös gyerekét. Matt Damon fiúban reménykedik, ugyanis eddig csak lányok vették körül. Feleségével, az argentin Lucianával három lányt nevel, két közös kislányuk mellett a nő korábbi kapcsolatból született 11 éves lányát is. "Mindannyian nagyon boldogok" - mondta a People magazinnak a színész szóvivője. "Teljes kisebbségben vagyok, ez őrület" - viccelődött kisebbik lánya születése előtt Matt Damon, aki 2005-ben vette feleségül Luciana Barrosót.
2010.04.28. 11:30
 
 
Stuttgarti tenisztorna: Szávay nyolcaddöntős
Szávay Ágnes három játszmában győzött kedden a hazai közönség előtt szereplő Andrea Petkovic ellen a 700 ezer dollár összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztorna első fordulójában. Az első játszmát jó játékkal, 34 perc alatt nyerte meg Szávay, a folytatásban a szerb származású, de német illetőségű Petkovic nagyon beleerősített, és kiegyenlített. A döntő szettben Petkovic 3:1-re elhúzott, de a magyar visszazárkózott, majd 5:5 után brékelte ellenfelét, és simán nyerte a saját szerváját. Csütörtökön a volt világelső orosz Dinara Szafina következik. Eredmény 1. forduló (a 16 közé jutásért): SZÁVAY-Petkovic (német) 6:3, 3:6, 7:5.
2010.04.28. 11:15
 
 
GfK: a minőség, az ár és a választék alapján választunk boltot
A minőség-frissesség, az ár és a választék hármasa a legfontosabb a boltválasztásnál, de emellett a vásárlások típusai is meghatározóak - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet Shopping Monitor 2009/2010. című tanulmányából. A tanulmány szerint csökken az úgynevezett élményszerű vásárlások aránya, de akadnak olyan esetek, amikor kedvtelésből vásárolnak az emberek.
2010.04.28. 11:15
 
Bor, jazz és Michelin csillag
A hazai gasztro-kulturális élet legszínvonalasabb rendezvénye, a Budai Gourmet hatodik éve, idén május 6-9 között csalogatja vendégeit ínycsiklandó kínálatával, változatos kulturális programjaival immár a Budavári Palota panorámás teraszaira. A bor és a jazz házasításába "marinírozott" izgalmas kulináris seregszemlén idén is a legjobb hazai ínyesmesterek, borászok, sajtkészítők mutatkoznak be, különös tekintettel az újsütetű Michelin-csillagos Costesre és a Bib Gourmand címmel büszkélkedő többi hazai étteremre.
2010.04.28. 11:02
 
 
Előzetes letartóztatásba helyezték a HM EI Zrt. vezetőjét
Harmincnapos előzetes letartóztatásba helyezték K. Gábort, a Honvédelmi Minisztérium Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő ZRt. (HM EI Zrt.) vezetőjét különösen nagy értékű sikkasztás gyanújával - olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában. A lap azt írta, hogy K. Gábort kedden délután vették őrizetbe a társaság épületében, ahonnan már nem tért vissza a cég egyik megbeszélésére. A lap szerdán interjút közölt Isaszegi János dandártábornokkal, a honvédség kiképzőközpontjának nemrég leváltott parancsnokával, aki azt mondta, hogy a katonák már régóta sejtették, hogy a HM-nél és gazdálkodó szervezeteinél megjelent a korrupció.
2010.04.28. 11:00
 
 
NBA: továbbjutott a Cleveland és a Boston
A Cleveland Cavaliers és a Boston Celtics is győzött kedden, így mindkét csapat továbbjutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójából. Eredmények, rájátszás, főcsoport-negyeddöntő: Keleti főcsoport: Boston Celtics (4.)-Miami Heat (5.) 96-86. A párharc végeredménye: 4-1 a Boston javára. Cleveland Cavaliers (1.)-Chicago Bulls (8.) 96-94. A párharc végeredménye: 4-1 a Cleveland javára. Nyugati főcsoport: Dallas Mavericks (2.)-San Antonio Spurs (7.) 103-81. A párharc állása: 3-2 a San Antonio javára. Los Angeles Lakers (1.)-Oklahoma City Thunder (8.) 111-87. A párharc állása: 3-2 a Lakers javára.
2010.04.28. 10:30
 
 
Bontani kezdte az autópálya melletti utat az M7-es egyik alvállalkozója
Nem sokkal szerda reggel nyolc óra előtt, Zalakomár közelében bontatni kezdte az autópálya melletti egyik mezőgazdasági feltáró utat az M7-es építésének egyik alvállalkozója, mert nem fizették ki a munkáját. Gaál Zoltán, a zalaegerszegi ZalaSprint-M Kft. építésvezetője a helyszínen azt mondta az MTI tudósítójának, hogy mintegy 24 ezer tonna mészkő és töltésföld felhasználásával készítették el az M7-es autópálya munkálatainak részét képező mezőgazdasági utakat. Miután a cég a közvetlen megrendelőtől nem kapta meg a tavaly elvégzett munka teljes ellenértékét, a követelését eladta az Ittasofőr Kft.-nek, amely szerdán megkezdte a bontást.
2010.04.28. 10:00
 
 
Tovább gyengült a forint árfolyama
Tovább gyengült a forint, az eurót szerdán délelőtt 270,05 forinton jegyezték a kedd délutáni 267,35 forint után. Hétfőn délután a jegyzés még 263,60 forint volt. Kedden a forint a térségbeli devizákkal együtt folyamatosan gyengült a görög adósságrendezés uniós támogatásának elhúzódása, valamint ezzel kapcsolatban a magas deficittel küzdő többi euróövezeti tagállamra kiterjedő "szuverén adósbesorolási fertőzés" veszélye miatt. A S&P kedden Portugáliát két fokozattal sorolta vissza, Görögország besorolását pedig egyszerre több fokozattal, az euróövezeti tagországok között elsőként "bóvli" szintre rontotta.
2010.04.28. 10:00
 
 
Felfüggesztették a Magyar Telekom tőzsdei kereskedését
Tíz százalékot meghaladó esése miatt pár percre felfüggesztették a Magyar Telekom részvények kereskedését a Budapesti Értéktőzsdén szerdán, nem sokkal a nyitás után. A távközlési társaság részvénye 10,22 százalékkal, 82 forinttal 720 forintra esett a nyitás után. Elemzők "nagy esést" valószínűsítettek már korábban a Magyar Telekom árfolyamával kapcsolatban, mivel a részvény kedden forgott utoljára osztalékszelvénnyel. Így, aki még kedden vásárolt Magyar Telekom papírt, az kapott 74 forint osztalékot részvényenként, szerdán azonban már nem.
2010.04.28. 09:30
 
 
16 éves csúcson a munkanélküliség
A munkanélküliségi ráta 2010 januárja és 2010 márciusa között 11,8 százalék volt, ezzel a mutató 16 éves csúcsra emelkedett. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdai jelentése szerint a 15-74 éves foglalkoztatottak száma 3 millió 719 ezer, a munkanélkülieké 498 ezer fő volt az első negyedévben. Ezt megelőzően 1994 első negyedévében volt a legmagasabb a munkanélküliségi ráta, akkor 11,5 százalékon állt. A 2009 december-2010 február időszakban a 15-74 éves foglalkoztatottak száma 3 millió 726 ezer, a munkanélkülieké 479 ezer volt, ami 11,4 százalékos munkanélküliségi rátát jelentett.
2010.04.28. 09:15
 
 
Az amerikai történelem egyik legnagyobb olajfoltja alakulhat ki
Erősödött a Mexikói-öbölben elsüllyedt olajfúró torony okozta környezeti károkkal kapcsolatos aggodalom az Egyesült Államokban: a parti őrség nem zárja ki, hogy az amerikai történelem egyik legnagyobb olajfoltja alakulhat ki, ha nem sikerül megszüntetni az olajszivárgást. Mary Landry, a parti őrség ellentengernagya közölte: egyelőre nem jártak sikerrel a tornyot üzemeltető British Petroleum (BP) brit olajipari óriáscégnek a szivárgás beszüntetésére tett erőfeszítései. A BP szerint naponta mintegy 159 ezer liter kőolaj kerül a tengerbe. A Mexikói-öböl felszínén mintegy 128 kilométer hosszú és 77 kilométer széles, vagyis 9856 négyzetkilométeres olajfolt alakult ki.
2010.04.28. 09:00
 
 
Fülöp Mártont kölcsönbe adták a Manchester City-nek
Az angol labdarúgó-bajnokság negyedik helyéért küzdő Manchester City-ben fejezi be az idényt Fülöp Mártont, a Sunderland magyar válogatott kapusa. A manchesteri klub honlapjának beszámolója szerint a kölcsönben megszerzett Fülöp már a hétvégén, az Aston Villa ellen kapuba áll a Citynél. Roberto Mancini alakulatának első számú kapusa, Shay Given súlyos sérülést szenvedett a legutóbbi fordulóban, tartalékja, Stuart Taylor pedig hosszú kihagyást követően még csak lábadozik. A manchesteri alakulat felnőtt keretéből a kapusok közül így csak a 23 éves feröeri Gunnar Nielsen bevethető.
2010.04.28. 08:45
 
 
Májustól csak kaszinóban és kártyateremben játszható póker
A szerencsejáték törvény legutóbbi módosítása értelmében póker típusú kártyajáték csak játékkaszinóban, vagy kártyateremben űzhető, a módosítás május 1-jén lép hatályba. A módosítás szerint szerencsejáték szervezésnek minősül a kártyaterem üzemeltetése is. Az ilyen intézményben csak készpénzes, vagy verseny keretében lebonyolított póker típusú kártyajáték szervezhető. Készpénzes játéknál a kezdő tét 500 vagy 1.000 forint lehet, az egy játékos által egyidejűleg beváltható összeg pedig nem haladhatja meg a 100 ezer forintot. Versenynél a nevezési díj legfeljebb 50 ezer forint lehet.
2010.04.28. 08:15
 
 
Feloldották Kínában az AIDS-betegekre vonatkozó beutazási tilalmat
Feloldották Kínában azt a beutazási tilalmat, amelynek értelmében az utóbbi 20 évben nem léphetett az ország területére AIDS betegségben szenvedő vagy HIV-vírussal fertőzött személy - jelentette a kínai sajtó. Az intézkedést néhány nappal a sanghaji világkiállítás előtt hozták. Az eseményre több millió külföldi látogatót várnak. A kínai kormány honlapján azzal indokolta a döntést, hogy a beutazási tilalom "csak nagyon korlátozott mértékben" tudja befolyásolni a betegség terjedését. Eddig a kínai szabályok az AIDS mellett a pszichiátriai betegségekben, leprában, szexuális úton terjedő betegségekben, aktív tuberkolózisban vagy egyéb fertőző betegségekben szenvedők beutazását tiltották.
2010.04.28. 08:15
 
 
Élénkebb a kísértetjárás Nagy-Britanniában
Megélénkült a kísértetjárás Nagy-Britanniában az utóbbi 25 évben - legalábbis több brit vélt látni szellemet. Az utóbbi negyedszázadban 968 kísérteties bejelentés érkezett a hatóságokhoz, és most ezekből tettek közzé statisztikát. Az adatokból kiviláglik, hogy a "legszellemesebb" terület Yorkshire. Ott 74 esetet jelentettek, köztük olyanokat is, amikor férfi és női démonok alvó áldozataikat szexuálisan megtámadták. akad Yorkshire-ben vízen járó szellem is meg farkasember. A második helyen Devonshire végzett, ott 57 lakossági bejelentést jegyeztek fel. A harmadik Somerset lett 51 esettel.
2010.04.28. 08:00
 
 
BL: döntőbe jutott a Bayern München
A Bayern München jutott elsőként a labdarúgó Bajnokok Ligája fináléjába, miután az elődöntő keddi visszavágóján is legyőzte a francia Olympique Lyont. A múlt héten 1-0-ra, ezúttal pedig 3-0-ra nyerő bajorok góljait a horvát Ivica Olic szerezte, a házigazda lyoniak 30 percen át tíz emberrel játszottak. A másik finalista a címvédő Barcelona vagy az olasz Internazionale lesz, annak a párharcnak a visszavágójára szerdán kerül sor Spanyolországban. Az első meccset az Inter nyerte 3-1-re. Bajnokok Ligája, elődöntő, 2. mérkőzés: O. Lyon-Bayern München 0-3 (0-1). Stade Gerland, 39.414 néző. Gól: Olic (26., 67., 77.). Piros lap: Cris (60.) Továbbjutott: a Bayern kettős győzelemmel, 4-0-ás összesítéssel.
2010.04.28. 07:15
 
 
Lady GaGa kampányolt, ízléstelen amit csinál
Alig semmiben kampányolt Lady GaGa, ennél előnytelenebb ruhát már nem is válaszhatott volna.
2010.04.27. 22:43
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778[1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista