2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Az alváshiány rövidítheti az életet
A napi hat óránál kevesebb alvás korai halálozáshoz vezethet, ám a túl sok alvás sem előnyös - óvnak brit és olasz kutatók. Azok, akik rendszeresen ilyen keveset aludtak, 12 százalékkal nagyobb valószínűséggel haltak meg a követéses tanulmány 25 éve alatt, mint azok, akik hat-nyolc órát szundítottak. Ugyanakkor azok közül is nagyobb arányban haltak meg, akik rendszeresen kilenc óránál többet aludtak - idézte szerdán a Sleep című szaklapban megjelent kutatási eredményeket a BBC hírportálja. A tanulmányban 1,5 millió ember részvételével lezajlott 16 vizsgálat adatait tekintették át a kutatók. Az eredeti vizsgálatokat Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban, valamint több európai és kelet-ázsiai országban folytatták le.
2010.05.05. 15:15
 
 
Megalakult a Fidesz- és a KDNP-frakció
Lázár Jánost választották meg a Fidesz, Harrach Pétert pedig a KDNP parlamenti képviselőcsoportja vezetőjének a frakciók szerdai alakuló ülésükön, az Országházban. A Fidesznek 24 tagú frakcióvezetése lesz. A Fidesz és a KDNP új parlamenti képviselői együttes, zárt ülésen választották meg a tisztségviselőket. A bejelentések után Lázár János azt mondta: a frakcióvezetői poszttal nem díjat, hanem munkát és feladatot kapott egy lejárt szavatosságú politikai stílus és rendszer megújítására. Hangsúlyozta: aki a demokráciát a kétharmadtól félti, az a szabad választásokat vonja kétségbe, az emberektől félti a demokráciát.
2010.05.05. 15:00
 
 
Az egerek és vélhetően az emberek szervezete is termel morfint
Az egerek és vélhetően az emberek szervezete is képes morfium termelésére - vélekedik egy amerikai és német kutatókból álló csoport, amely a rágcsálónál bizonyította is a jelenséget. Az egyelőre még nem tisztázott, hogy milyen célból termelődik a szervezetben a fájdalomcsillapító anyag - részletezték a tudósok az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS). Az emberi vizeletben kimutatott morfiumnyomok korábban kábítószer vagy máktartalmú ételek fogyasztására utaltak, a kutatók azonban feltételezték, hogy esetleg más lehetséges ok is állhat a háttérben.
2010.05.05. 14:45
 
 
Kiemelt jelentőségű projekt lett a Nabucco-vezeték megépítése
A kormány kiemelt jelentőségű projektté nyilvánította a Nabucco-beruházással kapcsolatos hatósági ügyeket, valamint a magyar és a horvát gázvezetékrendszer összekapcsolását - közölte a kormányszóvivő. Szollár Domokos tájékoztatása szerint a döntés eredményeként akár fél évvel hamarabb megépülhet a Nabucco-gázvezeték magyarországi szakasza. A vezeték Magyarországon 388 kilométer hosszú lesz, a romántól az osztrák határig tart majd. A beruházás egymilliárd euróba kerül, 2011 második felében kezdődik és 2014-15-re fejeződik be. Ezután évente 31 milliárd köbméter gázt juttathatnak a vezetéken keresztül Európába. Hangsúlyozta: a döntésre azért volt szükség, mert meg kell erősíteni az energiabiztonságot Magyarországon.
2010.05.05. 14:30
 
 
Messi egyre közelebb a gólkirályi cím(ek)hez
Az FC Barcelona színeiben jelenleg 31 találatnál járó Lionel Messi egészen közel jutott ahhoz, hogy a spanyol futballbajnokság legeredményesebb játékosa, egyszersmind - mint európai gólkirály - Aranycipő-birtokos is legyen. Ehhez hatalmas lépést tett kedd este az argentin kiválóság, amikor is a Primera Divisiónban listavezető, bajnoki címvédő Barcelonának a Tenerife felett aratott 4-1-es sikeréből két góllal vette ki a részét. Ennek azért van jelentősége, mert az aranycipősök sorrendjében Messi immár 62 ponttal éllovas, jelentős előnnyel vezetve a holland Ajax csatára, a 35 góljával is csak második, 52,5 pontos Luis Suárez előtt.
2010.05.05. 14:15
 
 
GfK: évente átlagosan 1,26 millió forintot költenek egy gyerekre
A születéstől az egyetemi tanulmányok végéig átlagosan 30 milliót költenek el egy gyermekre a családok, így évente átlagosan 1,26 millió forintba kerül egy gyermek nevelése. A vásárlóerő növekedésével együtt a szülők többet költenek gyerekeikre is - derül ki a GfK Hungária kutatási eredményeiből. A közlemény szerint egy újszülött érkezése nagymértékben megváltoztatja a család, a háztartás költségvetési szerkezetét: bizonyos kiadások csökkennek, újak viszont felbukkannak. A kiadások mértékét jelentősen befolyásolja az egy háztartáson belüli gyermekek száma is.
2010.05.05. 14:15
 
 
Londoni elemzők: továbbra is kérdéses a görög konszolidáció
Az EU-IMF-mentőcsomagnak - a konszolidációs programmal együtt - elvileg fedeznie kell a görög államháztartás finanszírozási igényeit 2012 végéig, ám a valóságban továbbra sem egyértelmű, hogy a közfinanszírozási szektor deficitjének tervezett mértékű leépítése elérhető-e - áll londoni gazdaságelemző és befektetési csoportok szerdai helyzetértékelésében. A Lombard Street Research nevű vezető citybeli gazdaságelemző cég szakértői szerint még ha sikerülne is teljesíteni a konszolidációs programot, az olyan súlyos recesszióval járna, amely veszélybe sodorhatja a bankrendszert, és végső soron ez vezethet az állam fizetőképtelenségéhez.
2010.05.05. 14:15
 
 
Az euró gyengülését jelzi előre a Reuters felmérése
A Reuters hírügynökség devizapiaci szakértők körében végzett legfrissebb felmérése szerint az euró további árfolyamvesztés előtt áll a görög válság elhúzódásával párhuzamosan. Az 58 szakértő körében április 29. és május 5. között végzett felmérés összesített eredménye alapján az euró árfolyama egy éves távlatban 1,28 dollár környékére süllyed, azaz alacsonyabbra a szerdán 1,2963 dollárnál elért egy éves mélypontnál. Az áprilisi felmérés átlaga 2 centtel alacsonyabb a februári 1,40 dolláros átlagnál. A felmérés átlaga csökkent az előzőhöz képest egy-, három- és hat havi távlatban is.
2010.05.05. 14:00
 
 
Hunyadi János, a görög hitvilág és a dualizmus a történelem érettségin
Rendben lezajlottak a történelem írásbeli érettségi vizsgák szerdán országszerte, rendkívüli esemény nem történt - közölte az Oktatási és Kulturális Minisztérium. Középszinten egyebek mellett Hunyadi János törökellenes harcairól, a görög hitvilágról, a dualizmus gazdaságáról és a honfoglalás kori társadalomról írhattak esszét szerdán az érettségizők. Emelt szinten a nők modern kori helyzete, Bethlen Gábor fejedelemsége, a dualizmus korának nemzetiségpolitikája, a Frank Birodalom, illetve a demokratikus jogállamiság elemzése közül választhattak a diákok. Középszinten nyolc esszékérdésből hármat kellett kidolgozni, emelt szinten tíz esszéfeladatból két egyetemes és két magyar történelmi téma megoldása volt kötelező.
2010.05.05. 13:45
 
 
Miniszterelnöki megbízott vizsgálja majd a 2006 októberi történéseket
A Fidesz-KDNP első döntése, amint megkapja a kormányzati felhatalmazást, az lesz, hogy Orbán Viktor egy miniszterelnöki megbízottat nevez ki Balsai István személyében a 2006 októberében történtek kivizsgálására. Ebben az ügyben nincs helye óvatosságnak, hezitálásnak - hangsúlyozta Orbán Viktor a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szerdai alakuló ülésén az Országházban. A leendő kormányfő kijelentette: nem fogják szó nélkül hagyni, ami 2006. október 23-án történt. "Ezért felelni kell" - a törvényes keretek között - mindenkinek, aki ebben részt vett. Nincs kivétel sem rangra, sem beosztásra, sem életkorra tekintettel - szögezte le Orbán Viktor.
2010.05.05. 13:15
 
 
Áramot és gázt is árul a Magyar Telekom
Áramot és gázt is árul a Magyar Telekom Nyrt. május 17-étől - jelentette be a társaság szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Christopher Mattheisen, a cég elnök-vezérigazgatója az eseményen elmondta, a kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást azoknak kínálják, akik a cég lakossági telekommunikációs szolgáltatásait is igénybe veszik. Először a főváros XVIII. kerületében, Miskolcon, Szegeden, Székesfehérváron és Szombathelyen kezdik árulni az energiahordozókat. Az elnök-vezérigazgató szerint 5-8 százalékos megtakarítást is elérhet egy ügyfél, ha az energiavásárlást kombinálja Magyar Telekom szolgáltatásainak vételével.
2010.05.05. 13:00
 
 
Rehn: nincs szükség Spanyolország megsegítésére
Nincs szükség arra, hogy az euróövezet Spanyolország megsegítésére is pénzügyi mechanizmust dolgozzon ki, miként azt Görögország megtámogatása érdekében tette - közölte szerdán Brüsszelben Olli Rehn pénzügyi EU-biztos. Spanyolország, valamint Portugália saját maga hozott olyan intézkedéseket, amelyek a közpénzügyi konszolidációt célozzák - mondta a biztos, cáfolva azokat a híreszteléseket, miszerint hamarosan Madridnak is pénzügyi mentőövre lenne szüksége. José Luis Zapatero spanyol miniszterelnök már az előző napon megalapozatlannak nevezte az erről szóló híreszteléseket, és felelőtlenségnek minősítette azok terjesztését.
2010.05.05. 12:15
 
 
Júniustól használható az M31 autópálya
Az M3 autópályát Gödöllőtől az M0 keleti szektorával összekötő M31 autópályát júniusban nyitják meg a forgalom előtt - közölte a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Áprilisban szinte minden műszaki átadás-átvétel megkezdődött az M31-esen, és április 28-án elindult a forgalomba-helyezési eljárás is - áll a közleményben. Már csak alakító földmunkák folynak, cserjéket, fákat telepítenek, és kőszórásokat építenek. Készülnek a közúti visszatartó rendszerek, szalagkorlátok, festik a burkolati jeleket és lassan helyükre kerülnek az útirányjelző táblák is.
2010.05.05. 12:15
 
 
EB: fenntartható növekedési pályára állhat Magyarország
Fenntartható gazdasági növekedési pálya felé tart Magyarország, jövőre a bruttó hazai termék (GDP) emelkedése elérheti a 2,8 százalékot - vélte az Európai Bizottság a szerdán Brüsszelben kiadott tavaszi gazdasági előrejelzésében. A prognózis szerint továbbra is vannak kockázati tényezők, amelyek miatt ez a forgatókönyv kedvezőtlenebbül is alakulhat. A döntő tényező a bizottság szerint az államháztartás konszolidációja, és ebből a szempontból a 2011-es költségvetés kulcsfontosságú lesz. Ez évre a bizottság még a GDP stagnálását jósolja Magyarországon. Az államháztartási hiány idén a GDP 4,1, jövőre 4 százaléka körül alakulhat.
2010.05.05. 11:45
 
 
Horváth Csabát vizsgálja az APEH
Horváth Csaba szerdai sajtótájékoztatóján azt firtatta, véletlen-e, hogy a kormányváltás előtt kap kézhez APEH-vizsgálatról szóló értesítést. A szocialisták főpolgármester-jelöltje reméli, hogy a leendő kormány semmilyen hatóságot, szervezetet nem fog politikai megrendelésre utasítani és felhasználni. Elmondta: az adóhatósági vizsgálatról szóló értesítés olyan gazdasági társasággal kapcsolatos, amelynek már nyolc éve nem tagja. Véletlen-e, hogy az értesítést Horváth Csaba képviselő névre kaptam, miközben a gazdasági társaságot már nyolc éve az édesanyám vezeti egyedüli ügyvezetőként? - tette fel a kérdést, majd hozzátette: nem véletlen, hogy azt mondja, a jövő elkezdődött.
2010.05.05. 11:45
 
 
Tovább gyengült a forint, 277 körül az euró jegyzés
A görög válság örvényében szerdán tovább gyengültek a térségbeli devizák: az eurót délelőtt negyed tizenegykor 277,26 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a kedd délután négy órai 273,46 forint után. Szerdára virradóra az euró tovább gyengült a dollárral szemben az euróövezet pénzügyi stabilitásával szemben mélyülő bizalmi válság miatt. A bizalmi válság oka az, hogy a piac kételkedik Görögország képességében a segélycsomag feltételeiként előírt megszorítások végrehajtására, valamint tart a törlesztési válság átterjedésétől is néhány más, magas költségvetési deficittel küszködő euróövezeti tagállamra.
2010.05.05. 11:00
 
 
Fokozatosan talpra áll az unió gazdasága
Megkezdődött az Európai Unió gazdaságának talpra állása - olvasható az Európai Bizottság szerdán közzétett tavaszi gazdasági előrejelzésében. Eszerint történelmének legmélyebb recessziója után az EU gazdasága 2010-ben egy százalékkal, 2011-ben pedig mintegy egy egész háromnegyed százalékkal nőhet. Ez az EU legfőbb végrehajtó szervének őszi előrejelzéséhez képest egy negyed százalékpontos javulást jelez erre az évre, az EU tagállamainak javuló külső környezetével összhangban. Mindazonáltal a gyenge belföldi kereslet továbbra is fékezi az élénkülést - áll a dokumentumban.
2010.05.05. 10:30
 
 
Merkel: Európa és Németország jövője a tét görög válság ügyében
Európa és egyben Németország jövője a tét - indokolta a Görögország megsegítésével kapcsolatos nemzetközi megállapodást a parlamentben Angela Merkel kancellár. A kancellár rendkívüli kormánynyilatkozatot ismertetett a Bundestagban, amely ezzel megkezdte a megállapodást támogató, illetve a német szerepvállalást körvonalazó törvénytervezet vitáját. A tervezet jóváhagyása péntekre várható, de annak sok ellenzője van a kormánypártok körében is. Merkel hangsúlyozta, hogy Görögországban olyan szükséghelyzet alakult ki, amely az euró stabilitását veszélyeztette. Ezért cselekedni kellett, és az Európai Unió, valamint a Nemzetközi Valutaalap segélycsomagja egyfajta ultima ratiót jelentett - szögezte le a kancellár.
2010.05.05. 10:15
 
 
A német nők inkább nassolnának szex helyett
A szex helyett inkább a csokoládét választaná a német nők jelentős hányada - derült ki a Laura című női magazin felméréséből. A lapnak a megkérdezettek negyven százaléka azt mondta, hogy szívesebben fogyasztana minden második nap csokoládét szex helyett. A válaszadók 13 százaléka minden esetben előrébb sorolta az édesség élvezetét a szexuális együttlétnél. A német férfiakat más gond gyötri: a felmérés szerint nyomás alatt érzik magukat, ha szexre kerül a sor. A megkérdezett férfiak 19 százaléka akkor sem utasítja vissza partnerét, ha történetesen épp nincs kedve a szexhez. Ha netán mégis elhárítaná a nő kezdeményezését, bűntudatot érezne - vallotta be 21 százalék.
2010.05.05. 10:00
 
 
Schumacher titkos tesztje Angliában
Zárt kapuk mögött próbálta ki új autóját egy angliai pályán Michael Schumacher, a Forma-1-es Mercedes GP hétszeres világbajnok pilótája. Az idén három év kihagyás után visszatért német sztár mintegy 100 kilométert tett meg Rockinghamben - szóvivője szerint egy filmfelvétel kedvéért. Ez nem ütközik az F1 szabályzatával, amely tiltja a tesztelést idény közben. A hétvégi Spanyol Nagydíjra készülő, 41 éves pilóta egy jelentősen átalakított "ezüstnyíllal" körözött, amelynek többek között a vezetőfülkéjén és keréktávján is változtattak a mérnökök.
2010.05.05. 09:45
 
 
Varga: a monetáris politikát arra "méltó" embereknek kell vezetniük
Varga Mihály szerint a monetáris politikát olyan embereknek kell vezetniük, akik arra "méltóak"; a leendő Orbán-kormány Miniszterelnökségének kijelölt államtitkára szerdán a TV2 Mokka című műsorában a Simor András MNB-elnök elmozdítását firtató további kérdésre az felelte: "ez egy nagyon nehéz feladat, nagyon tapintatosan kell eljárni". Arra a kérdésre, hogy a Fidesz módosítani akarja-e a jegybanktörvényt Simor András leváltása érdekében, azt válaszolta: az újabb kibontakozó globális válság miatt óvatosan kell nyilatkozni a jegybank függetlenségét érintő kérdésekben.
2010.05.05. 09:30
 
 
Több repülőjárat kimarad szerdán is
A görögországi légiirányítók sztrájkja miatt a Malév egyik athéni járata kimarad, a skót és az északír légtér vulkáni hamufelhő miatt elrendelt zárlata miatt pedig az oda irányuló járatok sem közlekednek - mondta az MTI-nek szerdán reggel Szilágyi Károly, a Budapest Airport (BA) szóvivője. A Malév thesszaloniki és athéni járata késő este már rendben közlekedik majd. A skót és az északír légtérzár miatt a Ryainair Prestwick-i járata marad ki, a Malév dublini járatai azonban rendben közlekednek.
2010.05.05. 09:00
 
 
Vb-2010: luxustáskában utazik Dél-Afrikába a trófea
A luxuscikkeket gyártó Louis Vuitton által megálmodott táskában szállítják a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság helyszínére a végső győztesnek járó trófeát. A francia Le Figaro című napilap kedden számolt be arról, hogy a közel hatkilós kupa eddig minden alkalommal egy gondosan lezárt alumíniumládában utazott a vb-nek otthont adó országba, ezúttal azonban a több mint száz óra alatt elkészített speciális táskában viszik Johannesburgba. A híres trófeát - amely a földgömböt tartó két futballistát ábrázol - az 1970-es évek elején, Olaszországban tervezték meg.
2010.05.05. 08:15
 
 
Interneten árulják az izlandi Eyjafjöll hamuját
Az interneten 23 ezer forintnak megfelelő összegért árusítják az európai légteret csaknem egy héten át bénító izlandi Eyjafjöll tűzhányó hamuját. "Azóta áruljuk a vulkán hamuját, hogy valaki egyszer csak azzal keresett meg minket, hogy rendelni szeretne belőle" - mondta Sofus Gustavsson, a nammi.is webáruház munkatársa a norvég Dagbladet lapnak, hozzátéve, hogy az Eyjafjöll hamuját kérésre a világ bármely pontjára kiszállítják. A vállalkozás 108 dollárt, azaz csaknem 23 ezer forintot kér a szürkésfehér hamu befőttesüvegbe csomagolt 160 grammjáért.
2010.05.05. 08:15
 
 
A hosszú élet titkát immár Toscanában őrzik
Vége Szardínia egyeduralmának: majdnem duplájára ugrott a 85 év felettiek száma az olaszországi Toscanában. A helyiek szerint a hosszú élet titka az olajfák kapálásában rejlik. Idősek ülnek a főtér padjain, idősek beszélgetnek a presszó teraszán, idősek sétálnak az utcákon: a toscanai San Quiricóban akármerre nézünk, nyolcvanöt év felettiek köszönnek vissza. Az öregek városának hívják ezt az alig két és félezres közösséget Siena közelében, ahol 123 a nyolcvanöt év felettiek száma. Az utóbbi nyolc évben 40 százalékkal nőtt az arányuk. Egyedül az öregek otthona hiányzik San Quiricóból.
2010.05.05. 08:15
 
 
Ma egyeztetnek újra a pártok az Országgyűlés alakuló üléséről
Ma folytatják az Országgyűlés május 14-re tervezett alakuló ülését előkészítő egyeztetésüket az idei választáson parlamentbe került pártok frakcióinak képviselői az Országházban. Az Országgyűlés sajtófőnökének keddi tájékoztatása szerint a tárgyalás - hasonlóan az első ilyen, pénteki fordulóhoz - várhatóan sajtónyilvános lesz. A köztársasági elnök által összehívott megbeszélések feladata az alakuló ülés feltételeinek megteremtése és az ülésen meghozandó döntések előkészítése. Ezek közül a legfontosabb az alakuló ülés napirendjének, az Országgyűlés alelnökei, illetve jegyzői számának meghatározása és a tisztségviselőknek javasolt személyek megjelölése - jelezte Altorjai Anita.
2010.05.05. 08:00
 
 
Eladósorba került a Budapest Honvéd
Egy angliai futballcsapatot működtető gazdasági társaság érdeklődik a Budapest Honvéd iránt - írta szerdai számában a Nemzeti Sport. A napilapnak George F. Hemingway kategorikusan cáfolta azt az információt, hogy a kispesti klub iránt a Balatonringben érdekelt üzleti csoport is érdeklődne, ugyanakkor elismerte, hogy az angliai partner érdeklődése immár több mint tájékozódás. A Nemzeti Sport szerint ha a kispesti piros-feketék nem is szerepelnek túl fényesen a bajnokságban, ettől még értékes árucikk lehet a Honvéd, elsősorban a Magyar Futball Akadémia miatt.
2010.05.05. 07:45
 
 
Újabb történelmi csúcson a benzinár
Emelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., és ezzel a benzin ára új történelmi csúcsot ért el. Az emeléssel a benzin átlagára 341 forintra, a gázolajé pedig 321 forintra emelkedett. A társaság az elmúlt két hétben nem változtatott az árakon, három hete bruttó 4 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.05.05. 07:45
 
 
Irán ellenáll a szankcióknak és nem lép ki az atomsorompó-szerződésből
Irán ellenáll a szankcióknak, az Egyesült Államok, illetve szövetségesei nyomásgyakorlásának, és nem lép ki az atomsorompó-szerződésből (NPT) - közölte kedden New Yorkban Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök. "A szankciók nem állíthatják meg az iráni népet. Az iráni nép képes ellenállni az Egyesült Államok és szövetségesei nyomásának" - hangoztatta Ahmadinezsad az NPT utókonferenciája alkalmából tartott másfél órás sajtótájékoztatón. Hozzátette, hogy Irán nem örül ugyan a szankcióknak, de nem is tart tőlük.
2010.05.05. 07:30
 
 
Primera División: pontrekordot érő Barca-győzelem
A címvédő és listavezető FC Barcelona hazai környezetben kedden 4-1-re nyert a Tenerife ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. A katalánok ezzel megdöntötték a pontrekordot, jelenleg 93 egységgel áll az együttes. Ez egyel több, mint amennyit az eddigi legjobb, az ősi rivális Real Madrid alakulata termelt az 1996/97-es idényben, ráadásul akkor még 22 csapat játszott a Primera Divisiónban. A találkozó legjobbja ezúttal is az argentin aranylabdás Lionel Messi volt, aki két gólt és egy gólpasszt jegyzett. Primera División, 36. forduló: FC Barcelona-Tenerife 4-1 (1-1), gól: Messi (17., 90.), Bojan (63.), Pedro (77.), illetve Román (39.).
2010.05.05. 07:15
 
 
Vádat emeltek a New York-i merénylő ellen
Vádat emeltek kedden amerikai ügyészek a New York-i autóbombás merényletkísérlet gyanúsítottja ellen. Az ügyészek megerősítették azt a korábbi nem hivatalos rendőrségi információt, hogy a pakisztáni születésű Faisal Shahzad, aki amerikai állampolgár, vallomásában beismerte: megkísérelt egy pokolgépet felrobbantani szombat este a New York-i Times Square-en. Öt pontban vádolják, a perirat szerint egyebek között tömegpusztító fegyver használatára szőtt összeesküvésben vett részt.
2010.05.05. 07:15
 
Labdarúgó NB I: távoli bombákkal nyert a Győr
A Győr 2-1-re nyert a vendég Ferencváros ellen kedden a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójában. A hazaiak mindkét gólja távoli lövésből született. Eredmény: Győri ETO FC-Ferencváros 2-1 (2-0), gólszerzők: Tokody (7.), Kink (11.), illetve Abdi (84.). Győr, 5000 néző. Az első félidő alapján megérdemelten vezetett két góllal az ETO. A fővárosiak játékáról sokat elárul, hogy 45 perc elteltével nem lőttek a győri kapura. A második félidő kevesebb eseményt hozott. A Ferencváros hajrában lőtt gólja azonban izgalmassá tette a végjátékot, de az eredmény már nem változott.
2010.05.04. 22:15
 
 
Labdarúgó NB I: tizenkilenc forduló után kapott ki a Videoton
A listavezető Videoton hazai környezetben egygólos vereséget szenvedett az MTK-tól a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójának keddi nyitómérkőzésén. Mezey György együttese ezt megelőzően legutóbb a 6. játéknapon a ZTE-től kapott ki, így a bajnokságban 249 napja volt veretlen a gárda. A címvédő Debrecen hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Vasas felett, s az eddig éllovas Videoton vereségének köszönhetően a tabella első helyére ugrott. Eredmény: Videoton FC-MTK Budapest 0-1, DVSC-TEVA - Vasas 3-0, Győri ETO FC-Ferencváros 2-1.
2010.05.04. 22:15
 
 
Lezárják a skót és az északír légteret
Lezárják szerda reggeltől Skócia és Észak-Írország teljes légterét, mert az előrejelzések szerint a hetek óta tartó izlandi vulkánkitörés újabb hamufelhője éri el a térséget, veszélyeztetve a repülőgépek hajtóműveinek biztonságos működését. A brit polgári légügyi hatóság (CAA) bejelentette, hogy a légtérzár a két országrész felett brit idő szerint szerda reggel 7 órától - közép-európai idő szerint 8 órától - lép életbe, és "feltételezhetően" az összes skót és északír repülőtéren leáll a forgalom. A CAA szerint az előrejelzésekből az is valószínűsíthető, hogy szerdán a hamufelhő továbbterjed dél felé, és érinthet északnyugat-angliai repülőtereket is.
2010.05.04. 21:45
 
 
Labdarúgó NB I: győzelmével élen a Debrecen
A címvédő Debrecen hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Vasas felett a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójának keddi mérkőzésén, s az eddig éllovas Videoton vereségének köszönhetően a tabella első helyére ugrott. Soproni Liga, 26. forduló: DVSC-TEVA - Vasas 3-0 (2-0), gólszerzők: Yannick (5., 17.), Czvitkovics (92.). Debrecen, 4000 néző. Az emberfölényben játszó Vasas nem tudott komoly nyomást gyakorolni a Debrecenre, amely a második játékrészben főleg arra törekedett, hogy megtartsa előnyét.
2010.05.04. 21:15
 
 
Estorili tenisztorna: Szávay sérülése miatt feladta a párost
Szávay Ágnes sérülés miatt feladta a keddre kiírt párosmérkőzését a 220 ezer dollár összdíjazású portugáliai salakpályás tenisztornán. A magyar játékos a szlovák Magdalena Rybarikovával az oldalán a hazai közönség előtt szereplő Magali de Lattre, Rita Esteves de Freitas kettős ellen lépett volna pályára az első fordulóban. Szávay hétfőn egyesben - első kiemeltként - már a nyitófordulóban vereséget szenvedett a lett Anastasija Sevastovától.
2010.05.04. 21:00
 
 
New York-i merényletkísérlet: terrorizmus miatt emelnek vádat
Terrorizmus és tömegpusztító fegyver használata miatt emelnek vádat az ellen a pakisztáni-amerikai férfi ellen, akit a New York-i autóbombás merényletkísérlet gyanúsítottjaként vettek őrizetbe - közölte az amerikai igazságügy-miniszter. A férfi azt mondta a nyomozóknak, hogy egyedül cselekedett. A férfi - akit hétfőn éjszaka fogtak el a Kennedy nemzetközi repülőtéren, egy Dubajba induló járat fedélzetén - elmondta: ő vette meg a szóban forgó Nissan Pathfinder terepjárót, ő rakta bele a felrobbantani kívánt eszközöket, és ő hagyta a járművet a Times Square-en. A gyanúsított azt is közölte: nem fűzik semmilyen kapcsolatok pakisztáni radikális csoportokhoz.
2010.05.04. 21:00
 
 
Catherine Zeta-Jones és Jude Law a Tony-díjra jelöltek között
Catherine Zeta-Jones, Jude Law, Denzel Washington és Kelsey Grammer is az idei Tony-díjra jelöltek között szerepel. A rangos Broadway-díj jelöltjeinek listáját kedden hozták nyilvánosságra a szervezők. Washingtont a Fences című darabban, Law-t a Hamletben nyújtott alakításáért nevezték a legjobb színész kategóriában. Zeta-Jones az A Little Night Music, Grammer pedig az Őrült nők ketrece című musical főszereplőjeként jutott a jelöléshez. Az Őrült nők ketrece 11 jelölést kapott, köztük a legjobb musicalfelújítás díjára is esélyes.
2010.05.04. 20:45
 
 
Az első törvényjavaslatokról tárgyalt a Fidesz elnöksége
A Fidesz elnöksége arról tárgyalt, hogy mely törvényjavaslatokat tudják a lehető leghamarabb benyújtani az Országgyűlésnek - közölte Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője. Ezek között van például a családi pótlék kifizetésének iskoláztatáshoz való kötése, a "három csapás" törvénye, a közfeladatot ellátó személyekkel - például tanárokkal - szemben elkövetett erőszakos bűncselekmények jelenleginél szigorúbb szankcionálása, a kisebb parlamentre vonatkozó javaslatok, az alkalmi munkavállalást ellehetetlenítő jogszabályok eltörlése, valamint az egyházi iskolák hátrányos megkülönböztetésének megszüntetése - ismertette.
2010.05.04. 20:30
 
 
A nyilvánosság elé lépett Rafael, az arcátültetett spanyol férfi
Először jelent meg a nyilvánosság előtt az a spanyol férfi, akin január 16-án részleges arcátültetést hajtottak végre. Az orvosok Rafael arcának alsó kétharmadát távolították el és helyettesítették a donortól kapott szövetekkel. A férfinak egy veleszületett betegség miatt keletkezett jóindulatú daganat tozította el az arcát. A férfi, akire még több hónapnyi rehabilitációs kezelés vár, már most meg tudja különböztetni a hideget és meleget és a szája érzi a fájdalmat.
2010.05.04. 20:30
 
 
Az IMF cáfolta Spanyolország állítólagos segélykérelmi szándékát
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy Spanyolország 280 milliárd euró nemzetközi támogatást tervez kérni. Minden alapot nélkülöznek ezek a híresztelések - szögezte le az IMF szóvivője. Napközben José Luis Zapatero spanyol miniszterelnök Brüsszelben kijelentette, hogy azok az "őrült" híresztelések, hogy Görögország után Spanyolország is hatalmas összegű - 280 milliárd eurós - pénzügyi segítségért folyamodhat, hatást gyakorolnak a tőzsdékre, és könnyen súlyos helyzet állhat elő.
2010.05.04. 20:15
 
 
Egervári, Gellei, vagy László lehet a Ferencváros edzője
Egervári Sándor, Gellei Imre és László Csaba is szerepel azon jelöltek között, akik közül kikerül a Ferencváros labdarúgócsapatának következő vezetőedzője. A pepsifoci.hu értesülései szerint Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója már felvette a kapcsolatot az említett szakemberekkel, Egervári és László elismerte a zöld-fehérek érdeklődését. A Ferencváros vezetősége szombaton jelentette be, hogy a szezon végén távozik posztjáról Craig Short, az együttes vezetőedzője.
2010.05.04. 20:00
 
 
Eltörölhetik a nők nadrágviselésére vonatkozó tilalmat Párizsban
Több mint két évszázaddal a bevezetése után végre feloldhatják a párizsi nők nadrágviselésére vonatkozó tilalmat - jelentette a The Daily Telegraph internetes kiadása. A különös rendelet, amelyet 1799 végén hozott a párizsi rendőrfőnök, kikötötte, hogy minden párizsi nőnek, aki "férfiúi viseletet kíván felölteni", külön engedélyt kell kérnie a városi főkapitányságtól. A tiltás értelmében az egyébként liberális francia főváros divatügyekben elméletileg szigorúbb, mint az olyan, keményvonalas iszlám államok, mint Szudán.
2010.05.04. 20:00
 
 
Overdose mégsem versenyez vasárnap
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem indul vasárnap a Berlin melletti Hoppegartenben Overdose, a veretlen ötéves telivér. Mikóczy Zoltán tulajdonos a német fővárosból arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy a menedzsment a ló utolsó felkészítő munkáját megtekintve és kiértékelve úgy döntött, nem indul a versenyen. Indoklása szerint a ló felkészítése még nem tart ott, hogy felelősségteljesen vállalni lehessen az indulását.
2010.05.04. 19:00
 
 
Jim Carrey és Roger Ebert a "netes Oscar" új díjazottjai között
Jim Carrey hollywoodi filmsztár és Roger Ebert chicagói filmkritikus is a "netes Oscarként" emlegetett Webby Awards idei díjazottjai közé került. A Nemzetközi Digitális Művészeti és Tudományos Akadémia 1994. óta évente szavaz az internet legjobbjairól. Az akadémia az év emberének választotta Roger Ebert chicagói filmkritikust színvonalas internetes újságírói munkájáért. Ebert daganatos betegsége miatt elveszette beszédhangját, de továbbra is nagy népszerűségnek örvend a Chicago Sun-Times honlapján vezetett blogja. Jim Carrey hivatalos honlapja (jimcarrey.com) a legjobb híresség, illetve rajongói oldal kategóriában jutott a csúcsra.
2010.05.04. 18:15
 
 
A forint átlépte a 275-ös euró jegyzési küszöböt
A forint délután öt óra előtt pár perccel átlépte a 275-ös euró jegyzési küszöböt, és azóta a határ környékén ingadozik a jegyzése a bankközi devizapiacon. A forint árfolyama tavaly augusztus óta a 265-275 forintos euró jegyzési tartományban mozgott, egy-két átmeneti kilengéstől eltekintve. 275 forint feletti euró jegyzésre utoljára december elején volt példa.
2010.05.04. 17:45
 
 
Expó 2010: meleg és sorbanállás Sanghajban
Az első három napon 560 ezer látogató kereste fel a sanghaji expót, de az emberek nagy része - köztük a kínai utazási irodák által szervezett turisták - csalódottan kénytelen távozni, mivel nem tudnak bejutni a felkeresni kívánt pavilonokba. A Global Times című lap expómellékletében Csang Csien-csüen, a Sanghaj utazási iroda menedzsere arra panaszkodik, hogy hónapokkal ezelőtt megígérték nekik, hogy az expó vezetése elfogadja majd szabadon választott foglalásaikat. Erre azonban most nincs lehetőségük, ami komoly gondot jelent a számukra. Elképzelhető, hogy hivatalosan is jelzik majd panaszukat, az elégedetlen utazóknak pedig anyagi kompenzációt ajánlanak.
2010.05.04. 17:45
 
Eladó a Hírszerző, az összes dolgozónak felmondtak
Eladó a Hírszerző nevű hírportál - erősítette meg a Kreatív online-on megjelent információt kedden az MTI-nek Gavra Gábor, az internetes lap főszerkesztője. Szabados Krisztián, a Hírszerzőt birtokló Capital Group tulajdonosa szerint elképzelhető, hogy a politikai-közéleti lap gazdasági-elemző portállá alakul át. A portál iránt féltucatnyi befektető érdeklődik, a tárgyalások jelenleg is folynak, az eddigi kiadó, a Hírszerző 2005 Kft. minden munkatársának felmondott - közölte Gavra Gábor. Hozzáfűzte: a kft. május végéig adja ki a Hírszerzőt. A tárgyalásokat most arról folytatják, hogy utána ki és milyen formában vigye tovább a portált.
2010.05.04. 17:00
 
 
Az MTI név Business Superbrands márka lett
Elnyerte a Business Superbrands címet az MTI - közölte a Superbrands Magyarország szervezet. A nemzeti hírügynökséget szakértői bizottság sorolta a vezető hazai márkák közé, s alkalmasnak találta arra is, hogy a magyar fogyasztók számára különleges érzelmi értékkel bíró márkaként jelölést kapjon az idén első alkalommal kiosztandó MagyarBrands címre. A Superbrands a világ legjelentősebb márkaépítési rendszere, amely 86 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat.
2010.05.04. 16:45
 
Római tenisztorna: Venus Williams győzelemmel tért vissza
A negyedik helyen kiemelt amerikai Venus győzelemmel tért vissza térdsérüléséből, miután kedden könnyedén nyert a svájci Patty Schnyder ellen a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztorna második fordulójában. Eredmények: 2. forduló (a 16 közé jutásért): Dulgheru (román)-Szafina (orosz, 3.) 6:4, 6:7 (5-7), 6:1, V. Williams (amerikai, 4.)-Schnyder (svájci) 6:2, 6:2, Jankovic (szerb, 7.) - Mattek-Sands (amerikai) 6:3, 3:6, 6:1, A. Radwanska (lengyel, 8.)-Vinci (olasz) 6:1, 6:0, Petrova (orosz, 14.)-Srebotnik (szlovén) 6:4, 6:4, Peer (izraeli, 16.)-Hercog (szlovén) 2:6, 7:5, 6:3.
2010.05.04. 16:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771[1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista