2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Havi 300 ezer euró tartásdíj Berlusconi volt feleségének
Havonta 300 ezer euró tartásdíjat fizet az olasz kormányfő Silvio Berlusconi volt feleségének Veronica Lariónak az ANSA olasz hírügynökség értesülései szerint. A volt feleség a tartásdíj mellett a családi villa haszonélvezeti jogát kapja: ez szerepel a Miriam Raffaella Bartolini (ez Veronica igazi neve) kontra Silvio Berlusconi válóperes megállapodásban. Az olasz miniszterelnök és felesége szombaton, a milánói bíróságon egyezett meg, az ötórás tárgyalás eredménye azonban csak most szivárgott ki.
2010.05.11. 11:00
 
 
Délután újra tárgyalnak a bizottsági tisztségekről a pártok
A parlamentbe került pártok az MSZP javaslatára délután újratárgyalják az ellenzék között elosztható bizottsági tisztségeket. Megszakadt az alakuló ülést előkészítő, reggel nyolckor kezdődött tárgyalás kedden délelőtt tíz óra után, mivel a Jobbik és az MSZP nem tudott megegyezésre jutni a bizottsági alelnöki posztokról. Mindketten igényt tartanának az alkotmányügyi bizottsági alelnöki tisztségre. A megbeszélést délután fél háromkor folytatják, de várhatóan újranyitják a vitát a bizottsági elnöki posztokról is.
2010.05.11. 11:00
 
 
Az iraki véres hétfő áldozatainak száma 119-re emelkedett
Elérte a 119-et az Irakban hétfőn végrehajtott merényletek halálos áldozatainak a száma, miután a Bagdadtól délre fekvő Bászrából és Hillából újabb halottakról érkeztek hírek. Az év kezdete óta a hétfői nap volt a legvéresebb a közép-keleti országban. Egy kórházi illetékes közlése szerint egy bászrai halottasházban 30 holttestet számláltak össze, vagyis majdnem kétszer annyit, mint amennyit a dél-iraki városban végigsöpört merényletsorozat után jeleztek.
2010.05.11. 11:00
 
 
A britek háromnegyede fontolgatja a kivándorlást
A britek csaknem háromnegyede fontolgatja a kivándorlást hazájából, a legtöbben Ausztráliába települnének át - derült ki egy felmérésből. Az elvágyódás fő oka a borús gazdasági kilátások. A brit lakosság attól tart, hogy a mostani választás után a következő négy évben nagy adóemelések következnek, gyorsul az infláció, az állami szektort pedig megnyirbálja a kormány. A megkérdezett 1029 fő 31 százaléka a nemzetgazdaság állapotát nevezte meg kivándorlási vágya indokaként, 23 százalék a munkahelyek kilátástalanságát, 19 százalék pedig a múlt heti választás következményeit.
2010.05.11. 10:45
 
 
Elemzők szerint folytatódik az infláció csökkenése
Az áprilisi infláció ugyan kissé magasabb lett az elemzői konszenzusnál, ám piaci elemzők szerint az év további részében folytatódik a fogyasztói árindex csökkenése. A Központi Statisztikai Hivatal kedden közölt adatai szerint kissé lassult az infláció áprilisban: a fogyasztói árak 0,5 százalékban nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 5,7 százalékkal haladták meg a tavaly áprilisi szintet, míg márciusban 0,7 százalék volt a havi és 5,9 százalék a 12 havi emelkedés. A londoni elemzők 5,4-5,7 százalékos, a budapestiek 5,6 százalékos inflációt vártak áprilisra.
2010.05.11. 10:30
 
 
Athén 20 milliárd euró folyósítását kéri
A görög kormány kedden kérelmezi 20 milliárd euró folyósítását az Európai Unió (EU) és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) által biztosított hitelkeretből - értesült az AFP francia hírügynökség. Az athéni pénzügyminisztériumból származó információk szerint a súlyos adósságválsággal küzdő ország vezetése az EU-tól 14,5 milliárd eurót, az IMF-től pedig 5,5 milliárd eurót kér. A forrásnak "lehetőség szerint egy napon belül rendelkezésre kellene állnia" - mondta az AFP forrása.
2010.05.11. 09:45
 
 
Rendben megkezdődött a tanítás a zsámbéki iskolában
Semmilyen váratlan esemény nem zavarta meg kedden a tanítás kezdetét Zsámbékon, a premontrei rend által a Zichy-kastélyban működtetett iskolában - közölte az intézmény igazgatóhelyettese kedd reggel. A kastély tulajdonosa, a keresztes nővérek nevű szerzetesközösség a hétvégén, az épület életveszélyes állapotára hivatkozva, lezárta az ingatlant, a premontrei rend azonban leverte a lakatot, megnyitva az utat a diákok és tanáraik előtt. Az igazgatóhelyettes, Holnapy Dénes Márton elmondta, hogy kedd reggel semmilyen zavaró körülmény nem volt, be tudtak jutni az iskolába. Az érettségit a hétfői "lakat-ügy" nem zavarta meg, mert hétfőn és kedden nincs vizsgája a húsz tanulónak.
2010.05.11. 09:45
 
 
Lemondott Tiger Woods egyik edzője
Lemondott a világelső golfozó, Tiger Woods egyik edzője, Hank Haney. A szakember az amerikai játékos távoli ütéseiért (swing) felelt. Mint jelezte: saját akaratából döntött így. Haney 2004 óta dolgozott együtt Woods-szal, és lelki támasza volt a tavaly kirobbant szexbotrányban. "A profi golfban töltött legszebb időszakom volt ez a féltucat esztendő. Minden edző álma, hogy olyan tanítványa legyen, mint Tiger Woods, és nekem ez az álmom valóra vált. Tudom, hogy Tiger a jövőben is sikeres lesz, függetlenül attól, hogy ki segít neki" - mondta Haney.
2010.05.11. 09:30
 
 
A fogyasztói árak 5,7 százalékkal nőttek
Kissé lassult az infláció áprilisban: a fogyasztói árak 0,5 százalékban nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 5,7 százalékkal haladták meg a tavaly áprilisi szintet, míg márciusban 0,7 százalék volt a havi és 5,9 százalék a 12 havi emelkedés. A londoni elemzők 5,4-5,7 százalékos, a budapestiek 5,6 százalékos inflációt vártak áprilisra. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közlése szerint az idén az első négy hónapban átlagosan 5,9 százalékkal voltak magasabbak az árak, mint az előző év azonos időszakában.
2010.05.11. 09:15
 
 
EIB-elnök: növelni kell az EU ellenőrzési jogkörét
Növelni kell az Európai Unió statisztikai hivatalának (Eurostat) ellenőrzési jogkörét, illetve az Európai Bizottság önállóságát az EU-tagországok államháztartási problémáinak felfedésére - egyebek között ezeket a tanulságokat vonta le a görög pénzügyi válságból Philippe Maystadt, az Európai Beruházási Bank (EIB) elnöke. A szakember a La Libre Belgique című belga lapnak nyilatkozva emlékeztetett arra, hogy a válság egyik kiindulópontja a görög statisztikák kozmetikázása volt. Az Eurostat pedig nem tudta teljes mértékben felfedni a valóságot, mert helyszíni ellenőrzési joga nincs. Maystadt szerint ezért ki kell terjeszteni a statisztikai hivatal jogkörét a tagországokban folytatott vizsgálódásokra is.
2010.05.11. 09:00
 
 
Geráék mestere az év edzője Angliában
Roy Hodgson, a Gera Zoltánt soraiban tudó Fulham mestere lett az év labdarúgóedzője Angliában. A klub saját honlapján hétfőn éjjel számolt be arról, hogy a szakember a ligában dolgozó vezetőedzők szervezetétől érdemelte ki az elismerést. A Fulham a Premier League-ben ugyan csak 12. lett, az Európa Ligában azonban úgy jutott el a szerdai, Atlético Madrid elleni döntőig, hogy többek között a Juventust és a Hamburgot is búcsúztatta.
2010.05.11. 09:00
 
 
A 3D-őrülettel vesztébe rohan Hollywood?
Vesztébe rohan Hollywood a 3D-s mozivilág eszeveszett erőltetésével, a harmadik dimenzió semmi lényeges pluszt nem ad a hagyományos kétdimenziós mozizás élményéhez - írta a Newsweek. Roger Ebert, a Chicago Sun-Times filmkritikusa sorra vette azokat a szempontokat, amelyek alapján szerinte gyűlöletes a 3D-őrület. A kritikus szerint a bűvös harmadik dimenzió egyes nézők számára zavaró, figyelemelterelő hatású, mások émelyegnek tőle, fejfájást kapnak. Ráadásul az egész divatőrület mögött tulajdonképpen a profithajhászás húzódik: a drágább technikák és mozijegyek értékesítése.
2010.05.11. 08:30
 
 
Kezdődik a 63. cannes-i filmfesztivál
Természeti katasztrófák után, éles viták kereszttüzében nyílik meg szerdán a 63. cannes-i filmfesztivál, amely a korábbiaknál több szempontból is gazdagabbnak ígérkezik. A szokásos 20-22 film helyett az idén 19 alkotás szerepel a hivatalos versenyprogramban, de Thierry Frémaux művészeti igazgató szerint igen erős a mezőny, és hűen tükrözi a világ változatos filmtermését. Az Egyesült Államokat most csak egyetlen alkotás képviseli, a Cannes-ban újoncnak számító Doug Liman Fair Game című politikai filmje, a kelet-európai európai és az ázsiai (thaiföldi, koreai, japán, kínai) filmek viszont jelentős erőt képviselnek.
2010.05.11. 08:30
 
 
Az IMF nem tárgyal spanyol vagy portugál segélycsomagról
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) nem folytat tárgyalásokat egy Spanyolországnak vagy Portugáliának nyújtandó pénzügyi segélycsomagról - közölte John Lipsky, az IMF főigazgató-helyettese. A washingtoni székhelyű pénzintézet második embere azt mondta, hogy az IMF ugyan kapcsolatban van ezen az országok vezetésével, de "jelenleg nincsenek program szintű tárgyalások". Ugyanakkor kiemelte: az IMF-nek elegendő tartaléka van arra, hogy az esetlegesen rászoruló tagországoknak segítséget nyújtson. Kifejtette, hogy a Valutaalap nem különített el összeget az új európai stabilizációs mechanizmusba, és szükség esetén, ha egy ország segítségért fordul hozzá, eseti alapon dönt a segélyezésről.
2010.05.11. 07:30
 
 
Drámai fordulatok a brit kormányalakítási folyamatban
Drámai fordulatokat vett az ötödik napjába lépő brit kormányalakítási folyamat: a két legnagyobb politikai erő, a Munkáspárt - amelynek vezetője, Gordon Brown bejelentette távozási szándékát - és a Konzervatív Párt egymásra ráígérve igyekezett megnyerni koalíciós partnernek a harmadik legnagyobb alsóházi frakciót adó Liberális Demokratákat, akik immár mindkét lehetséges partnerrel párhuzamos kormányalakítási tárgyalásokba kezdtek.
2010.05.11. 07:30
 
 
Népszabadság: Matolcsy elégedetlen a pénzügyi intézmények munkájával
A leendő Orbán-kormány nemzetgazdasági minisztere elégedetlen minden, az állami hatáskörbe eső szabályozó pénzügyi intézmény munkájával; a Népszabadságban megjelent interjúban Matolcsy György beszélt arról is, hogy informálisan folyamatosan tárgyalnak az IMF és az EU képviselőivel a magyar hiánycélról. Matolcsyutóbbi kapcsán elmondta, a két szervezet várja az új gazdaságpolitikát, és ha az hitelesen mutatja be a valódi helyzetet és ahhoz igazítottan tesz lépéseket, akkor az eredmény pozitív lesz. A szakember úgy véli, a korábbi 4,5-6,5 százalékos sáv szűkebb lesz, öt és hat százalék közötti sávon belül állapodhatnak majd meg.
2010.05.11. 07:30
 
 
Hivatalos magyar pályázat a 2011-es divízió I-es hoki vb-re
A Magyar Jégkorong Szövetség hivatalosan megpályázza a jövő évi divízió I-es világbajnokság egyik csoportjának rendezési jogát. Az MJSZ elnöksége hétfőn este úgy döntött, jelentkezik az esemény megrendezésére. A magyarok a spanyolokkal, a dél-koreaiakkal, a japánokkal, a hollandokkal, valamint a most zajló vb jobbik kiesőjével vannak azonos csoportban. A testület - mivel mandátuma nyáron lejár - nem döntött a kapitány kérdésben, ám a többség változatlanul Ted Satorral képzelné el a jövőt. A doppingvétség miatt egy évre eltiltott Hetler Ádám és Erdélyi Péter fellebbezését elutasították.
2010.05.10. 22:00
 
 
Az amerikaiak szerint az afgán háború nem éri meg a kiadásokat
Az amerikai közvélemény többsége ismét úgy érzi, hogy az afgán háború nem éri meg az anyagi kiadásokat - derült ki a The Washington Post/ABC News felmérésének hétfőn közzétett eredményéből. A megkérdezettek 44 százaléka gondolja úgy, hogy a hadműveletek megérik a ráfordításokat, 52 százalék ellenkezőképpen vélekedik. Korábban - azután, hogy Barack Obama elnök bejelentette új afganisztáni stratégiáját, további csapatok küldését - egy rövid ideig a közvélemény nagyobb hányada támogatta az afgán háborút. A felmérés eredményét azelőtt tették közzé, hogy Hamid Karzai afgán elnök Washingtonba látogat, kedden Hillary Clinton külügyminiszterrel fog tárgyalni.
2010.05.10. 21:45
 
 
A bajnok Pécs vezetőedzője Győrbe szerződött
Megállapodott hétfőn este a SEAT Lami-Véd Győrrel Fűzy Ákos, a bajnok és kupagyőztes MiZo Pécs női kosárlabdacsapatának vezetőedzője. A győri klub igazgatója, Fűzy András bejelentette, hogy a szakember három esztendőre írt alá és Tapodi Péter vezetőedzővel közösen irányítja az együttest a következő években. A pécsiek honlapja szerint trénerük hétfőn hivatalosan jelezte a klub vezetésnek, hogy "a következő szezontól a Győr másodedzői posztjára való 3 éves felkérést fogadja el". A Pécset korábban irányító Rátgéber László vasárnap egy évre kötelezte el magát a török Fenerbahce együtteséhez.
2010.05.10. 21:30
 
 
Húsz napot sztrájkolnak jövő héttől a British Airways légi utaskísérői
Összesen húsz napot sztrájkolnak a jövő héttől a British Airways légi utaskísérői. A munkabeszüntetések május 18-ától 22-éig, május 24-étől 28-áig, május 30-ától június 3-áig és június 5-étől június 9-éig tartanak. A cég utaskísérői márciusban is sztrájkoltak, először három, majd négy napig, becslések szerint 45 millió font (13 milliárd forint) veszteséget okozva a cégnek. A sztrájksorozat bér-, létszám- és munkaszervezési viták miatt kezdődött. Az újabb sztrájkok érintik a hagyományos május végi háromnapos brit munkaszüneti hévégét, a tavaszi iskolai szünetet és a labdarúgó világbajnokság kezdetét, valószínűleg komoly fennakadásokat okozva több százezernyi utazó számára.
2010.05.10. 21:30
 
 
A BP újabb olajfogót ereszt le a tengerfenékre
A BP olajcég a héten újabb olajfogó berendezést, úgynevezett keszont ereszt le a Mexikói-öbölben a tengerfenékre azzal a szándékkal, hogy megszüntesse a kisebbik olajszivárgást a megsérült kútnál - közölte hétfőn Tony Hayward vezérigazgató. Az április 20-án felrobbant és elsüllyedt Deepwater Horizon olajfúró platformot üzemeltető BP első embere azt mondta, hogy a berendezés 72 órán belül a helyére kerülhet. A cég azt is közölte, hogy mélytengeri robotok segítségével az olaj lebomlását segítő vegyszert lövellnek a vízbe a szivárgás közelében, miután a műveletet engedélyezte az amerikai környezetvédelmi hivatal.
2010.05.10. 21:30
 
 
BL: a CAS négy nappal a finálé előtt dönthet Ribéryről
A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) tervei szerint négy nappal a május 22-i Bajnokok Ligája-döntő előtt határoz arról, hogy játszhat-e az Internazionale elleni meccsen Franck Ribéry, a Bayern München eltiltott labdarúgója. "A CAS május 18-án kerül olyan helyzetbe, hogy meghozza döntését" - olvasható a CAS közleményében, amely jelzi, addigra tudja meghallgatni valamennyi érintett felet. A válogatott futballista az Olympique Lyon elleni elődöntős párharc első mérkőzésén kapott piros lapot, mert beletaposott Lisandro Lopez bokájába. Az európai szövetség a visszavágót követően mondta ki a három mérkőzésre szóló eltiltást, amelyet a bajorok fellebbezése után helybenhagyott.
2010.05.10. 21:15
 
 
Vb-2010: Fabregas és Torres a spanyol bő keretben
Vicente del Bosque, a végső sikerre is esélyes spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte harmincfős keretét a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságra. A bő keretben, amelyet június 1-jén 23-ra szűkítenek le, helyet kapott két hosszú sérüléssel bajlódó ász, Fernando Torres, a Liverpool csatára és Cesc Fabregas, az Arsenal nagyszerű középpályása. A listán, amelyet kedd éjfélig kell eljuttatni a nemzetközi szövetséghez, öt kapus, nyolc-nyolc védő és középpályás, valamint kilenc támadó kapott helyet.
2010.05.10. 21:15
 
 
Szlovákia kész hozzájárulni Európa pénzügyi stabilitásához
Robert Fico szerint Szlovákia készen áll arra, hogy az euróövezet többi tagállamával együtt harcoljon Európa pénzügyi stabilitásáért. A szlovák miniszterelnök a kormány hétfői rendkívüli ülése után nyilatkozott. A pozsonyi kabinet az ülésen jóváhagyta az európai uniós pénzügyminiszterek vasárnapi tanácskozásának eredményeit. "Elkerülhetetlennek tartjuk a közös hozzáállást, mert csak így lehet elérni a Szlovák Köztársaság pénzügyi stabilitását" - mondta újságíróknak Fico. A kormány rendkívüli ülésén Ivan Gasparovic államfő és Pavol Paska házelnök is részt vett.
2010.05.10. 21:15
 
 
Lemond a Munkáspárt éléről Gordon Brown
Bejelentette távozási szándékát a Munkáspárt éléről hétfőn Gordon Brown brit kormányfő. Brown közölte egyben, hogy a párt hivatalos koalíciós tárgyalásokat kezd a Liberális Demokratákkal, akik ugyanakkor a konzervatívokkal is tárgyalnak. Gordon Brown, aki 2007 óta áll a Labour és a kormány élén, a Downing Street-i miniszterelnöki hivatal előtt, újságíróknak felolvasott nyilatkozatában bejelentette: Nick Clegg, a liberálisok vezetője tájékoztatta őt, hogy - jóllehet folytatni kívánja a Konzervatív Párttal kezdett párbeszédet - hivatalos tárgyalásokat szeretne kezdeni a Munkáspárttal is a kormányzati együttműködésről.
2010.05.10. 21:00
 
 
Szerdáig megtalálhatják a tavaly lezuhant Air France gépet
Várhatóan szerdáig megtalálják a tavaly júniusban lezuhant Air France gépet - amely Rióból Párizsba tartott - a francia vizsgálatot vezető testület hétfői közlése szerint. Az Air France 447 számú, Rio de Janeiro és Párizs között közlekedő járata 228 emberrel a fedélzetén 2009. június 1-jén zuhant a tengerbe a brazil partoktól mintegy 1100 kilométernyire. Utasai között négy magyar állampolgár és egy szlovákiai magyar is volt.
2010.05.10. 21:00
 
 
Átfogó nyugdíjreformról határozott a görög kormány
A görög kabinet, az Európai Unió és az IMF által megkövetelt hároméves szigorú reformcsomag keretében hétfőn elfogadta a nyugdíjrendszer átfogó átalakításáról szóló törvénytervezetet. A tervezett nyugdíjreform keretében, amely ellen a szakszervezetek máris tiltakozási hullámot helyzetek kilátásba, fokozatosan 60 évre emelik a korkedvezményes nyugdíj alsó korhatárát, és 10 év alatt fokozatosan felemelik a jelenleg 65 éves rendes nyugdíjkorhatárt is. A tervezet értelmében, elsősorban a magas nyugdíjjal rendelkezők körében, visszafogják a kifizetéseket, és a jelenlegi 13 nyugdíjalap helyett hármat hoznak létre: egyet a bérből és fizetésből élők, egyet a vállalkozók, egyet pedig a agrárgazdálkodók számára.
2010.05.10. 20:15
 
 
Jelentősen erősödött a forint estére
Jelentősen erősödött a forint hétfő este a péntek késő esti euróárfolyamhoz viszonyítva a londoni bankközi devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt az euró 273,29 forintra esett a péntek késő esti 280,04 forintról (-2,41 százalék). Késő délután az euró még gyengébb volt, 272,15 forinton jegyezték. Az idén eddig 1,00 százalékkal emelkedett a forinthoz viszonyítva az euró árfolyama. A dollár 213,04 forintra csökkent a péntek esti 215,54 forintról (-1,16 százalék). A dollár az idén eddig 12,72 százalékkal erősödött a forinthoz képest. Az euró 0,03 százalékkal 25,6000 cseh koronára emelkedett, és 1,73 százalékkal 4,0220 zlotyra süllyedt hétfő este.
2010.05.10. 20:15
 
 
Izrael felkészült egy Irán elleni háborúra
Izrael felkészült egy Irán elleni esetleges háborúra - jelentette ki hétfőn Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök egyik helyettese. "Az izraeli légierő vezető szerepet játszott a libanoni és palesztin területeken a gerillák ellen végrehajtott támadásokban, s megszerezte mindazokat a képességeket, amelyek egy esetleges Irán elleni csapáshoz szükségesek" - mondta Móse Jaalon miniszterelnök-helyettes. "Ezeket a képességeket használhatjuk a Gázai övezetben a terror elleni háborúban, a libanoni rakétákkal, vagy a szíriai hagyományos haderővel szemben, de akár egy olyan távoli állam ellen is, mint Irán" - folytatta Jaalon, aki egykor az izraeli hadsereg vezérkari főnöke is volt.
2010.05.10. 19:00
 
 
Az OVB megállapította a pártok támogatási arányát
Az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfői ülésén megállapította az egyszázalékos támogatottságot elért pártok költségvetési támogatásának meghatározásához szükséges elosztási arányokat. A törvény szerint az állami költségvetésből a pártok támogatására fordítható összeg 25 százalékát - egyenlő arányban - az Országgyűlésben az országos listán mandátumot szerző pártok között kell felosztani. A fennmaradó 75 százaléknak megfelelő összeg az országgyűlési választások eredménye alapján a pártra, illetőleg a párt jelöltjeire az első érvényes fordulóban leadott (egyéni és listás) szavazatok arányában illeti meg a pártokat.
2010.05.10. 18:30
 
 
Csökkenő munkanélküliség Közép-Európában
A vártnál kedvezőbben alakult a munkanélküliség több, a közép-európai régióhoz tartozó országban is áprilisban. A javulás azonban elemzők szerint inkább szezonális jellegű, korai lenne még fordulatról beszélni, bár kétségtelen, hogy a munkanélküliek számának folyamatos csökkenése mindenképpen jó jel a gazdasági növekedés beindulása szempontjából. A munkaügyi minisztérium hétfőn ismertetett adatai szerint 1,97 millióan voltak állás nélkül, 101 ezerrel kevesebben, mint márciusban, az ez alapján számított munkanélküliségi ráta áprilisban 12,3 százalékra mérséklődött a márciusi 12,9 százalékról.
2010.05.10. 17:45
 
 
Az OPEC 80 dollár fölötti olajárra számít
Az OPEC szerint 80 dollár fölé nyomja a nyersolaj hordónkénti tőzsdei jegyzését az a 750 milliárd eurós csomag, amit az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap állított össze a nemzetközi pénzpiac stabilizálása, illetve az euró védelmében - hangzott el az arab olajtermelő országok energetikai fórumán hétfőn, a katari fővárosban. Abdallah Szálem el-Badri, az OPEC főtitkára azt mondta, hogy a nyersolaj ára 80 dollár fölötti "normális" szintre áll vissza, amint a pénzügyi csomag "működni kezd".
2010.05.10. 17:45
 
 
Születésnapi tortatilalom brit óvodákban
Betiltották a születésnapi tortázást egy sor brit óvodában az egészséges étkezés jegyében. Az új szabály szerint szabad ugyan ajándékként az ünnepeltnek süteményeket vinni az óvodába, ám tilos azokat ott megenni. A nap végén át kell adni a nyalánkságokat a születésnapos gyermek szüleinek. A szigor bevezetői azzal védik intézkedésüket, hogy az óvodák kellően találékonyak az ünneplés más módjainak kiötlésében, meg lehet édesíteni a napot töményen cukros étkek nélkül is. Akadnak azonban ellenzői is a születésnapi tortatilalomnak, mondván, a teljes eltiltás lázadásra ösztökélheti a gyerekeket és célját tekintve visszafele sülhet el.
2010.05.10. 17:45
 
 
Labdarúgó NB II: megpróbálták megvesztegetni a Tatabánya több játékosát
Az FC Tatabánya-Gyirmót vasárnapi NB II-es labdarúgó-mérkőzés előtt több hazai játékos jelezte klubja vezetésének, hogy a találkozó eredményét befolyásoló cselekedetre kapott ajánlatot, amelyet azonban visszautasított. "A klub vezetése azonnal jelentette az esetet a Magyar Labdarúgó Szövetségnek" - olvasható az egyesület hivatalos honlapján. Bolla Krisztián, a tatabányaiak ügyvezető igazgatója ezt annyival egészítette ki az MTI-nek, hogy a mérkőzés előtt értesült az esetről, és utána írásban jelezték a történteket a szövetségnek. További részletekkel nem szolgált.
2010.05.10. 17:30
 
 
Csökkent Budapest vonzereje a vállalkozók szemében
Csökkent tavaly óta Budapest vonzereje a nyugati vállalkozók szemében - derül ki egy nemzetközi felmérésből, amelyet hétfőn ismertettek Brüsszelben. Az ECER (Európai Városok Vállalkozási Rangsora) alapítvány 18 ország 37 városáról 4500 vállalkozás véleményét kérdezte a vállalkozói környezettel, finanszírozással, a cégek munkájának támogatásával kapcsolatban. A tavalyi rangsorban Budapest a 23. helyen végzett, míg az idén a 36. helyre került. Az első három helyre tavaly még Helsinki, Köln és Stockholm került, idén pedig Frankfurt, Malmö és Varsó lett a sorrend.
2010.05.10. 17:15
 
 
BKV: minden negyedik dolgozó kapott tévedésből dupla bért
A BKV szerint minden negyedik dolgozójuk kapott tévedésből dupla bért májusban, ezzel a céget 446 millió forint kár érte, a visszafizettetésről már gondoskodtak. Bolla Tibor, a BKV gazdasági vezérigazgató-helyettese sajtótájékoztatóján az üggyel kapcsolatban elmondta: csütörtökön kezdték el utalni a kifizetéseket két számítógépről. Ezek egyike azt jelezte, hogy a program dolgozik, a másik viszont azt, hogy nem történt utalás. Emiatt újra elindították az utalást, így kapott kétezer dolgozó dupla bért. Hozzátette: miután észlelték a dupla kifizetést, azonnal leállították az összes utalást, így kerülhették el, hogy minden munkavállaló dupla fizetést kapjon.
2010.05.10. 17:00
 
 
Barack Obama új legfelsőbb bírót jelölt
Elena Kagant, a legfőbb államügyész helyettesét jelölte az Egyesült Államok legfelsőbb bíróságának megüresedő helyére Barack Obama amerikai elnök. Obama a Fehér Házban hétfőn tett bejelentéskor méltatta Kagan független, konszenzusépítő személyiségét, és az ország egyik legkiválóbb jogászának nevezte. "Tisztelet övezi a nézőpontok széles köre iránti nyitottsága miatt" - mondta. Az 50 éves, mérsékelten liberális szemléletű Kagan - amennyiben a szenátus megerősíti a jelölést - a negyedik nő lesz, aki valaha a nagy hatalmú bírói testületben szolgált.
2010.05.10. 16:45
 
 
Merkel: belátható időn belül nem lesz adócsökkentés Németországban
Angela Merkel kancellár szerint belátható időn belül nem lesz adócsökkentés Németországban. A kancellár mindezt azt követően jelentette ki, hogy pártja, a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) értékelte az előző napi észak-rajna-vesztfáliai tartományi választási eredményeket. A választásokon a helyi konzervatív-liberális koalíció súlyos vereséget szenvedett. A kudarc egyik fő okát szakértők szerint a Németországot kormányzó, ugyancsak a keresztény pártokból és a liberálisokból álló koalíción belüli éles viták jelentették, különös tekintettel a szabad demokraták által sürgetett radikális adócsökkentésekre.
2010.05.10. 16:45
 
 
2012-es foci Eb: Platini cáfolja, hogy Magyarország szóba került volna
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke cáfolta, hogy magyarországi stadionok bevonását sem tartja elképzelhetetlennek a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű kontinenstornán. Platini a német szövetség honlapján megjelent hétfői interjú szerint azt mondta: "az is egy lehetőség, hogy Lengyelország négy helyett hat helyszínen rendezzen mérkőzéseket, de elképzelhető, hogy megkérdezzük Magyarországot és Németországot, hogy két stadionnal be akarnak-e, illetve be tudnak-e szállni." A francia sportvezető az nb1.hu honlapnak adott hétfői nyilatkozatában ugyanakkor úgy fogalmazott: "Most hallok erről először".
2010.05.10. 16:15
 
 
Három biztosítónál csaknem kétezerötnégyszáz viharkár
Három biztosítónál csaknem kétezernégyszáz viharkárt jelentettek az ügyfelek hétfő délelőttig a múlt hét második felében bekövetkezett ítéletidő miatt, a Generali Providencia Biztosítónál 733, az Allianz Hungáriánál 900, az Aegonnál pedig 700 viharkárt jeleztek, az összegzett kár mintegy 200 millió forint - közölték a biztosítók. Hétfőn 9 óráig összesen 733 kárbejelentés érkezett a Generalihoz, a becsült kár összege 83 millió forint - közölte a biztosító. A legtöbb kár - összesen 369 - a vihar miatt keletkezett, 191-et villámcsapás, 124-et felhőszakadás, mintegy 50-et pedig jégeső okozott. A Generali a szerződésben foglaltak szerint téríti a károkat, de a kisebb - 50 ezer forintot meg nem haladó - károk esetében telefonos kárrendezésre is lehetőség van.
2010.05.10. 16:15
 
 
Sakk GP: Lékó Péter remivel kezdett
Lékó Péter döntetlennel kezdte szereplését az asztraháni sakk Grand Prix-tornán. A magyar nagymester sötéttel remizett a kínai Vang Jüével. A felek a 18. lépésben egyeztek meg a pontosztozkodásban. Az oroszországi, záró GP-verseny tétje, hogy a már összetett első örmény Levon Aronjan mellett a sorozatból ki jut be a következő ciklus nyolcas világbajnokjelölti mezőnyébe. Lékó összetettben a hatodik helyen áll, s asztraháni ellenfelei közül hárman is megelőzik, köztük Vang Jüe is.
2010.05.10. 16:00
 
 
Egyelőre nem derült fény a hetven éve koplaló jógi titkára
Továbbra sem tudják megfejteni az orvosok annak a 83 éves indiai jóginak a titkát, aki állítása szerint hetven éve nem vett magához táplálékot és folyadékot. A jógit két héten át összesen harminc orvos vizsgálta a nyugat-indiai Ahmedábád egyik kórházában. "Ez alatt az idő alatt a férfi semmilyen táplálékot, folyadékot nem vett magához, vízzel csak fürdéskor és gargalizáláskor lépett kapcsolatba, és vécén sem volt" - közölte G. Ilavazahagan, az indiai nemzetvédelmi kutatóintézet élettani kutatásokkal foglalkozó részlegének igazgatója.
2010.05.10. 16:00
 
 
Ujhelyi Istvánt jelöli parlamenti alelnöknek az MSZP
Ujhelyi Istvánt, az MSZP alelnökét jelölik az Országgyűlés alelnöki posztjára a szocialisták - jelentette be Mesterházy Attila az MSZP-frakció hétfői ülése után. A frakcióvezető tájékoztatása szerint titkos szavazással a képviselőcsoport helyettes vezetőjévé választották Szabó Vilmos külügyi államtitkárt és Puch László pártigazgatót. A frakcióigazgató - frakcióvezető-helyettesként - Tóbiás József maradt. Jegyzőnek Göndör István korábbi frakcióvezető-helyettest és Nyakó István szóvivőt jelölik. Mesterházy Attila beszámolt arról, hogy a kabinetek mellett létrehoznak tanácsadó testületeket azok számára, akik társadalmi munkában szeretnék szakmailag segíteni az MSZP-t.
2010.05.10. 15:45
 
 
Május 20. és 25. között várható a kormányprogram benyújtása
Várhatóan május 20. és 25. között nyújtja be a miniszterelnök-jelölt a kormányprogram tervezetét - tudta meg az MTI fideszes forrásból. Az egyik forgatókönyv szerint az első törvényjavaslatokat egyéni képviselői indítványként már az Országgyűlés alakuló ülésének napján, pénteken benyújthatja a Fidesz-KDNP. A Köztársasági Elnöki Hivatal hétfőn közölte, hogy május 14-én 13 órára hívta össze Sólyom László államfő az Országgyűlés alakuló ülését. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője múlt pénteken a parlament alakuló ülését előkészítő megbeszélésen azt mondta, kezdeményezni fogják, hogy a pénteki, első ülést követően május 17-én, hétfőn újból üljön össze a parlament.
2010.05.10. 15:45
 
 
Sólyom László május 14-ére hívta össze az Országgyűlés alakuló ülését
Május 14-én 13 órára hívta össze Sólyom László köztársasági elnök az Országgyűlés alakuló ülését - ismertette a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) az államfő hétfői határozatát az MTI-vel. Hétfőn derült ki, hogy jogerős az áprilisi országgyűlési képviselő-választás eredménye, miután valamennyi jogorvoslati lehetőség lezárult. A Legfelsőbb Bíróság érdemi vizsgálat nélkül elutasította az országos listás mandátumok kiosztásáról szóló, az Országos Választási Bizottság határozata ellen benyújtott felülvizsgálati kérelmet. További jogorvoslatnak már nincs helye.
2010.05.10. 15:00
 
 
Jelentős forgalomcsökkenés a légitársaságoknál a vulkánkitörés miatt
Jelentős veszteséget szenvedett el az európai légitársaságok jó része az izlandi vulkánkitörés miatt még áprilisban elrendelt, több napos légtérzárlat miatt, helyzetüket tovább ronthatják az újabb, vasárnap bevezetett korlátozások. Az Air France-KLM hétfőn arról számolt be, hogy áprilisban 16 százalékkal esett vissza globális utasforgalma az egy évvel korábbihoz képest - Európában 23,5 százalék volt a visszaesés -, a légtérzár alatti időszakban a légitársaság vesztesége elérhette a napi 35 millió eurót. Az Aer Lingusnál 27,1 százalékkal, a brit BAA repülőtér üzemeltető légikikötőiben 22,7 százalékkal csökkent az utasforgalom.
2010.05.10. 15:00
 
 
Ferihegyen egy járatot töröltek a hamufelhő miatt, késések várhatók
Hétfőn délutánig nem kellett újabb ferihegyi járatot törölni a vulkáni hamu miatt, a Lufthansa müncheni járatát már reggel törölték, de jó néhány gép késve érkezik, illetve indul Budapestről. Szilágyi Károly, a Ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Aiport Zrt. szóvivője az MTI-nek elmondta: a légitársaságok várakoztatják azokat a járataikat, amelyeket érinthet más országok légtérkorlátozása, így továbbra is csak késések várhatók. A Wizz Air több délutáni járata később érkezik, például Barcelonából és Rómából. Késik a Delta New Yorkból érkező menetrendszerinti járata is, mert a hamufelhő miatt útirányt kell változtatnia.
2010.05.10. 14:45
 
 
Jövőre betiltják az F-csatornát a Forma-1-ben
Mivel a csapatok többsége ellenzi, 2011-től betiltják a Forma-1 idei technikai újítását, az úgynevezett F-csatornát. A találmány lényege, hogy a vázon kialakított kis csatornán áramló levegő a pilótafülkén keresztül a hátsó légterelőhöz jut, így csökkentve az autók légellenállását, aminek köszönhetően 6-8 km/órával nő a végsebesség. Az ötletgazda McLaren istálló arra törekedett, hogy a többi alakulat elfogadja az újítást, ezt azonban csak részben sikerült elérnie. A végső döntés meghozatalában anyagi és biztonsági okok is közrejátszottak.
2010.05.10. 14:15
 
 
A BP-nek eddig 350 millió dollárjába került az olajszennyezés
A British Petroleum (BP) brit olajtársaságnak eddig 350 millió dollárjába került a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa - jelentette be a vállalat. A végső összegről a cég nem kívánt találgatásokba bocsátkozni, de a szakértők egy része szerint elérheti akár az 1 milliárd dollárt. A vállalat Deepwater Horizon nevű olajfúró tornya április közepén süllyedt el, azóta folyamatosan nyersolaj ömlik a vízbe a mélytengeri kútból. A BP árfolyama 0,5 százalékos veszteségen állt a londoni értéktőzsde hétfő délelőtti kereskedésében.
2010.05.10. 14:15
 
 
Kutyahúst vásárolnának emberi fogyasztásra, vagy csak médiahack?
E-mailben és interneten is terjed egy felhívás, mely szerint egy cég Európában élő távol-keleti emberek számára vásárolna fel házi kedvenceket étkezési célra. Az állatvédők szerint csak médiahackről, internetes ugratásról, provokációról lehet szól, amelyet másfél évtizede már elsütöttek az Egyesült Államokban.
2010.05.10. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765[1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista