2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Észak-Korea sikeres magfúziót hajtott végre
Észak-Korea sikeres magfúziót hajtott végre. A koreai kommunista párt hivatalos lapja, a Rodong Szinmun szerint "áttörés történt egy új energetikai technológia területén". A magfúzió az a folyamat, amikor két könnyebb atommag egy nehezebb atommaggá egyesül. A folyamatot energiakibocsátás kíséri. A hírt bejelentve a lap semmilyen utalást nem tesz arra vonatkozóan, hogy katonai célra használnák fel az új technológiát.
2010.05.12. 07:45
 
 
Internazionale: Mourinho nem tárgyal egy klubbal sem
Cáfolta, hogy más klubokkal egyezkedne José Mourinho, a Bajnokok Ligája-döntős Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az olasz sajtóban kedden több helyütt is megjelent, hogy a Real Madrid élénken érdeklődik a portugál mester iránt, a La Gazzetta dello Sport című napilap pedig még azt is tudni véli, hogy a milánóiak már új trénert keresnek. "Egy klubbal sem tárgyaltam, jelenleg csak a bajnoki záróforduló és a BL-döntő jár a fejemben" - jelentette ki Mourinho.
2010.05.12. 07:45
 
 
Népszabadság: a lakáskölcsönöknél hatott a devizakorlát
Elérték céljukat a lakossági jelzálog-hitelezésben márciusban bevezetett új korlátok; a szigorítás hatására az ügyfelek megfontoltabban adósodnak el, s eközben emelkedik a forintalapú kölcsönök súlya - olvasható a Népszabadságban. Mint a lap beszámol, végleges jegybanki adatok ugyan még csak márciusra vannak, ám már ezekből látszik, nemhogy nem csökkent, de még emelkedett is az új, lakáscélú hitelek összértéke az előző hónaphoz képest. A növekedést ráadásul éppen a forinthitelek táplálták.
2010.05.12. 07:30
 
 
Lemondott Gordon Brown, David Cameron Nagy-Britannia miniszterelnöke
David Cameron, a brit Konzervatív Párt vezetője Nagy-Britannia új miniszterelnöke. Cameron kedd este a londoni Buckingham-palotában kereste fel II. Erzsébet királynőt, hogy kormányalakítási megbízást kérjen, miután a konzervatívok - jóllehet abszolút többség nélkül - megnyerték a múlt csütörtökön tartott parlamenti választásokat. Gordon Brown eddigi brit kormányfő kedd este benyújtotta lemondását II. Erzsébet királynőnek a miniszterelnöki tisztségről. Brownt negyedórás kihallgatáson fogadta az uralkodó. Ezután az udvar hivatalosan bejelentette, hogy a miniszterelnök lemondását az uralkodó elfogadta. Brown hozzátette: azonnali hatállyal lemond a Munkáspárt vezetői tisztségéről is.
2010.05.11. 22:15
 
 
Gyurcsány könyvet készít röpiratából
Gyurcsány Ferenc könyvet készít az általa írt több mint negyven oldalas elemzésből és az ahhoz érkezett véleményekről, amely néhány hét múlva meg is jelenhet. A volt miniszterelnök-pártelnök erről azon a nem nyilvános eseményen beszélt, amely az első állomása volt az általa kezdeményezett értékelésnek. A Jókai utcai pártszékházban tartott rendezvényen kétszáznál többen vettek részt, és négy óra alatt nagyjából negyvenen szólaltak fel. Ott volt több vezető szocialista politikus, többek közt Molnár Csaba kancelláriaminiszter, Kovács László volt uniós biztos és Horváth Csaba főpolgármester-jelölt. Lendvai Ildikó pártelnök Gyurcsány Ferenccel közösen válaszolt az elhangzott véleményekre.
2010.05.11. 21:30
 
 
NB II: az MLSZ feljelentést tesz a megvesztegetési ügyben
A gyirmótiak állítólagos megvesztegetési kísérletét jelentő három tatabányai játékos keddi meghallgatását követően Helmeczy László, a Magyar Labdarúgó Szövetség jogi alelnöke úgy döntött, hogy büntetőfeljentést tesz az ügyben. Az MLSZ honlapja szerint Dombai András, Kollár Dániel és Vass Norbert részletesen beszámolt Helmeczynek az NB II Nyugati csoportjának vasárnapi, Tatabánya-Gyirmót találkozója előtt történtekről, s mondandójukat jegyzőkönyvbe vették. Az alelnök ezt követően döntött úgy, hogy az ügyet továbbítja a fegyelmi bizottságnak és feljelentést tesz.
2010.05.11. 21:15
 
 
Akár jégeső is lehet helyenként az országban
Akár jégeső is eshet helyenként az országban kedden éjjel és szerdán - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Narancssárga riasztás van érvényben továbbra is szinte az ország egész területén. Az OMSZ ügyeletese kedden este az MTI-nek elmondta, hogy az éjszaka első felében főleg az ország középső részén lehet számítani intenzív záporokra és zivatarokra, aztán a második felében a csapadék gyengülése várható, de - főleg északon - tovább eshet majd az eső. Szerdán továbbra is zivatarok várhatók, de csak elszórtan, ezeket - helyenként - nagyobb mennyiségű csapadék, akár jégeső is kísérheti. Mint hozzátette: helyenként akár a 20-30 millimétert meghaladó csapadék is eshet az országban.
2010.05.11. 20:45
 
 
A first lady ajánlásai a gyermekkori elhízás elkerülésére
Egy szakértői kormánytestület jelentésében megfogalmazott javaslatokat hozott nyilvánosságra kedden Michelle Obama a gyermekkori elhízás elleni kampánya keretében. Gyermekeik egészséges testsúlyát már a terhesség alatt megalapozhatják az édesanyák azzal, ha vigyáznak a saját egészséges testsúlyukra, megszületésük után pedig szoptatással táplálják a gyermekeiket - fogalmaztak a szakemberek rámutatva arra, hogy a szoptatott gyerekeknél 22 százalékkal kisebb a kockázata a gyerekkori elhízásnak. Mint a first lady elmondta, azt akarja elérni, hogy a most születő új generáció már egészséges testsúllyal nőjön föl.
2010.05.11. 20:15
 
 
Az olajcégek egymásra mutogatnak az olajkatasztrófa miatt
A Mexikói-öbölben három hete történt olajkatasztrófa okait illetően egymásra mutogat az érintett három olajcég; a keddi washingtoni kongresszusi meghallgatáson vezetőik egymásra hárították a felelősséget. Lamar McKay, a BP America elnöke áldozatnak állította be cégét, rámutatva: az elsüllyedt olajfúró torony és a kútnál csődöt mondott 450 tonnás zárószelep nem az üzemeltető BP-é volt, csak bérelte azokat a tulajdonos Transocean vállalattól. McKay kifejtette: a robbanást és az olajkatasztrófát tehát egy másik cég biztonsági rendszerének meghibásodása idézte elő. Azt mondta, a Deepwater Horizon platformon dolgozó 126 munkás közül csak 7 volt a BP alkalmazottja.
2010.05.11. 20:15
 
 
Október elejére megépül az FTC jégpályája
Október elejére megépül a Népligetben a Ferencváros jégkorongcsapatának sátortetős jégpályája. Ezt Rieb György, a klub elnöke mondta kedden a jégkorongblog internetes szaklapnak. Hozzátette: a létesítmény alkalmas lesz utánpótlás-mérkőzések megrendezésére, azonban a felnőtt csapat minden bizonnyal a pesterzsébeti csarnokban adna otthont hazai bajnoki találkozóinak. Az FTC saját erőből és támogatásokat igénybe véve végzi a beruházásokat. A fővárosi hokicsapatok (Újpest, Vasas Bp. Stars, FTC) közül csak utóbbinak nincs saját pályája, az elmúlt időszakban a pesterzsébeti csarnok volt az "albérlete".
2010.05.11. 20:00
 
 
Alkotmányjogászok szerint nem szabad leértékelni a bizottságok szerepét
Alkotmányjogászok szerint a parlamenti bizottságok szerepét annak ellenére sem szabad leértékelni, hogy azok munkáját várhatóan a meghatározó többséggel rendelkező kormánypárti képviselők határozzák meg. Gulyás Gergely szerint a kialakult bizottsági struktúra megfelel a parlamenti erősorrendnek, a korábbi szokásoktól egyedül a külügyi bizottság kormánypárti vezetése tér el, amelyre csak 1994 és 1998 között volt példa. Lövétei István úgy fogalmazott, hogy a bizottságok annak ellenére fontos részét képezik a törvényhozási folyamatnak, hogy a gyakorlatban a plenáris ülésen elfogadott döntések szinte mindig a többség birtokosai által támogatott javaslatokból kerülnek ki.
2010.05.11. 20:00
 
 
Orbán Viktor: Magyarország rendet akar
Magyarország rendet akar és elege van abból, hogy ahelyett, hogy az ország vezetői rendet tennének, politikai és ideológiai vitát folytatnak a parlamentben különböző témákról. Eközben pedig az élet egyre elviselhetetlenebbé válik ott, ahol a valóságos magyar mindennapok zajlanak - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz-MPSZ elnöke az észak-borsodi Ózdon, a nemzeti konzultáció sorozat első állomásán, ahol összegezte a közbiztonságról elhangzottakat és a tervezett feladatokat. Úgy fogalmazott: az emberek ezért adtak egyetlen párt kezébe ekkora felhatalmazást, bizalmat és az elmúlt időszak ellen szavaztak.
2010.05.11. 19:30
 
 
Sakk GP: Lékó világossal nyert
Lékó Péter világossal legyőzte az orosz Jevgenyij Alekszejevet az asztraháni sakk Grand Prix-torna keddi, második fordulójában. A viadal honlapja szerint az első körben remiző magyar nagymester a 40. lépésben késztette a parti feladására riválisát. Az oroszországi, záró GP-verseny tétje, hogy a már összetett első örmény Levon Aronjan mellett a sorozatból ki jut be a következő ciklus nyolcas világbajnokjelölti mezőnyébe. Lékó összetettben a hatodik helyen áll, s asztraháni ellenfelei közül hárman is megelőzik. Lékó szerdán az orosz Ernesto Inarkijevvel mérkőzik és a sötét bábukat vezeti majd a 13 fordulós tornán.
2010.05.11. 19:00
 
 
Jégkorong-vb: orosz és norvég siker
A címvédő oroszok a feljutott kazahokat, míg a norvégok meglepetésre a cseheket verték a németországi jégkorong-világbajnokság keddi játéknapjának délutánján. Eredmények, 2. forduló: A csoport (Köln): Oroszország-Kazahsztán 4-1 (1-0, 2-0, 1-1), C csoport (Mannheim): Norvégia-Csehország 3-2 (1-0, 1-1, 1-1).
2010.05.11. 19:00
 
 
Balázs Péter: az Európa Tanácsnak fontos szerepe van a kisebbségek védelmében
Magyarország továbbra is kiemelt szerepet tulajdonít az Európa Tanácsnak (ET) a kisebbségek, illetve a sérülékeny társadalmi csoportok védelme, és az ezzel kapcsolatos tagállami kötelezettségek teljesítésének ellenőrzése terén - jelentette ki Balázs Péter külügyminiszter kedden Strasbourgban, a szervezet éves külügyminiszteri értekezletén. A miniszter beszédében rámutatott az európai országok közötti együttműködés három legfontosabb fórumát jelentő szervezet - az Európai Unió, az Európa Tanács és az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) - közötti együttműködés jelentőségére, illetve az új demokráciák megszilárdításában játszott szerepükre.
2010.05.11. 18:15
 
 
Az MLSZ három mérkőzésre eltiltotta Hrepkát, a Videotont megbüntette
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a hétvégi fordulóban kiállított Hrepka Ádámot, a Vasas csatárát három mérkőzésre tiltotta el, míg a második helyen álló Videoton csapatát 600 ezer forintra büntette meg szurkolóinak rendzavarásai miatt. Az MLSZ honlapja szerint a testület a hétvége többi piros laposát, Sasa Dobricot (Vasas), Szabó Ádámot (MTK) és Rósa Dénest (FTC) egyaránt két-két mérkőzésre tiltotta el. A Videotonnak a drukkerek MTK és Debrecen elleni találkozókon tapasztalt rendzavarásai, illetve előbbi találkozón elkövetett rasszista megnyilvánulásaiért kell összesen 600 ezer forintot befizetnie.
2010.05.11. 18:00
 
 
Bundesliga: távozik a Hertha BSC edzője
Távozik posztjáról Friedhelm Funkel, a német labdarúgó Bundesliga élvonalából kiesett Hertha BSC vezetőedzője. Dárdai Pál klubjának keddi tájékoztatása szerint nem hosszabbítják meg a mindössze hét hónapja érkezett tréner június 30-án lejáró szerződését. A szakember irányításával a berliniek 27 bajnoki mérkőzésen mindössze 21 pontot gyűjtöttek. A Hertha végül 24 ponttal, sereghajtóként zárta az idényt.
2010.05.11. 18:00
 
 
Brit választások: a Munkáspárt már nem tárgyal a liberálisokkal
Eredmény nélkül befejeződtek a múlt heti választásokon második helyre szorult brit Munkáspárt és a Liberális Demokraták tárgyalásai az esetleges közös kormányalakításról, így a liberálisok most már csak a legnagyobb alsóházi frakciót adó Konzervatív Párttal tárgyalnak. Downing Street-i források a BBC-nek kedd délután félhivatalosan elmondták: a Labour és a liberálisok megbeszélésein nem született egyezség, és erre nincs is kilátás. Így egy lépéssel közelebb került annak a lehetősége, hogy Nagy-Britanniának hetven év óta először koalíciós kormánya legyen a konzervatívok és a liberálisok részvételével.
2010.05.11. 17:45
 
 
Kiengedték a kórházból a megoperált spanyol királyt
Kiengedték a kórházból kedden János Károly spanyol királyt, aki szombaton műtéten esett át. A 72 éves király mosolyogva, segítség nélkül távozott kedd délután a barcelonai klinikáról, amely előtt tömeg várta. János Károly pár szóval köszönetet mondott orvosainak, akik kikísérték. A kórház nap közben korábban már közölte, hogy egészségi állapota "nagyon kedvezően" alakult, és ez lehetővé teszi, hogy a gyógyulás az otthonában folytatódjék. A szombati műtét során egy daganatot távolítottak el a király tüdejéből, s mint később közölték, az utólagos vizsgálatok teljességgel kizárták rosszindulatú sejtek jelenlétét a csomóban.
2010.05.11. 17:30
 
 
Vb-2010: erős az elefántcsontparti keret
Az angol Premier League gólkirálya, Didier Drogba a legnagyobb név, de mellette több más, sztárcsapatban szereplő futballista tagja még Elefántcsontpart kedden kihirdetett, 29 fős világbajnoki keretének. Az ideiglenesen, csak a vb-re kinevezett svéd szakvezető, Sven-Göran Eriksson a csapathirdetésnél nem győzte hangsúlyozni: azt nem szabad várni, hogy Drogba egyedül viszi majd a hátán az együttest, társainak is fel kell nőniük a feladathoz. Eriksson ugyanakkor korántsem csak Drogbára építhet, hiszen a keret nagyon erős; a szakember olyan játékosokat küldhet majd pályára még, mint Emmanuel Eboue, Kolo Toure, Yaya Toure vagy Salomon Kalou.
2010.05.11. 17:30
 
 
Házkutatást tartottak a rendőrségen
Házkutatást tartott a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK) - erősítette meg a hvg.hu értesülését a Fővárosi Főügyészség szóvivője kedden. Skoda Gabriella megerősítette azt is, hogy bizonyos, informatikai segédeszközök beszerzésére megkötött szerződések ügyében tett feljelentés miatt vizsgálódtak. Hozzátette: ismeretlen tettes ellen, hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a nyomozó ügyészség. A hvg.hu értesülései szerint a rendőrség azon regionális igazgatóságán, ahová a budapesti főkapitányság is tartozik, 2002 és 2005 közötti időszakra vonatkozó kontraktusok után kutattak az ügyészek. A portál információi szerint a házkutatást a múlt héten tartották.
2010.05.11. 17:30
 
 
Svájci hegymászó holttestét találták meg a takarító serpák a Mount Everesten
Egy svájci hegymászó holttestére bukkantak a Mount Everesten nepáli serpák, akik szemétszedés céljából tartózkodnak a világ legmagasabb hegycsúcsán. Gianni Goltzé földi maradványait találták meg, aki 2008-ban oxigénpalack nélkül jutott fel a világ legmagasabb csúcsára, majd a visszafelé vezető úton holtan esett össze - írta blogján Csakra Karki, a húsz hegymászóból álló takarító különítmény főszervezője. A húsz hegymászónak, akiket a csúcsot hétszer meghódító Namgyal serpa vezet, nemcsak a ritka oxigénnel, hanem a jóval fagypont alatti hőmérséklettel, erős szelekkel és hóviharokkal is meg kell küzdenie, hogy eltávolítson több mint két tonna szemetet.
2010.05.11. 17:15
 
 
Felfedezték a legtávolabbi galaxishalmazt
Német és japán csillagászok felfedezték az univerzum eddigi legtávolabbi galaxishalmazát - közölte a Földön kívüli fizikával is foglalkozó Max Planck Intézet a németországi Garchingban. A galaxishalmaz 9,6 milliárd fényévnyi távolságra van, tehát a világegyetem keletkezésének idejéből származik. Az eddigi rekordhalmaz négyszáz millió fényévvel közelebb van a Földhöz. Egy fényév az a távolság, amelyet a fény egy év alatt tesz meg - ez mintegy 9 és fél billió kilométernek felel meg. A jelenlegi ismeretek szerint az univerzum 13,7 milliárd éves. Az infravörös- és röntgenfényben végzett vizsgálatok szerint a most megismert halmaz régi és nagy súlyú galaxisokból áll, amelyek az univerzum korai szakaszában keletkeztek.
2010.05.11. 17:05
 
 
Madridi tenisztorna: Szávay sérülése miatt visszalépett a párostól
Szávay Ágnes sérülése miatt kedden lemondta a párost is a madridi salakpályás tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. A magyar teniszező, aki az orosz Dinara Szafina oldalán bejutott a második fordulóba a spanyol fővárosban, combsérülése miatt lépett vissza. "Sajnos nem javult a sérülésem és semmiképpen sem szeretnék kockáztatni" - fogalmazott a játékos az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában. Szávay hétfőn 2:5-ös állásnál feladta elsőkörös egyes mérkőzését a svájci Patty Schnyder ellen.
2010.05.11. 17:00
 
 
Júliusban befejeződhet a 4-es metró alagútépítése
Július közepén befejeződhet a 4-es metró alagútjainak építése, majd megkezdődhet a pesti oldalon is az állomások beépítése. A tesztüzem 2013 második negyedévében, a jelenleg érvényes ütemtervnek megfelelően indulhat el. Erről Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója beszélt az MTI-nek kedden adott interjújában. Elmondása szerint még 450 méter van hátra a pajzsos alagútépítésből. Klados Gusztáv kifejtette: miután a déli pajzs június végén, az északi pedig július közepén elért az ideiglenes végállomásra, azokat szétszerelik és kiemelik, majd a kiszolgáló létesítményeket is felszámolják.
2010.05.11. 17:00
 
 
A Fidesz május 20-án döntene törvényjavaslatai egy részéről
A Fidesz május 20-án már dönteni szeretne az általa benyújtott törvényjavaslatok egy részéről. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője az Országgyűlés alakuló üléséről szóló kedd délutáni egyeztetés után újságíróknak kifejtette: május 14-én, pénteken a parlament megkezdheti a munkáját, felállnak a bizottságok, megválasztják az Országgyűlés tisztségviselőit és a bizottsági vezetőket is. Ezeknek a bizottságoknak már péntek este dönteniük kell azoknak a törvényjavaslatoknak az általános vitára való alkalmasságáról, amelyeket az alakuló ülés alkalmából beterjeszt a Fidesz-KDNP - mondta Lázár János.
2010.05.11. 16:45
 
 
Meztelenül pózol a címlapon a várandós Claudia Schiffer
Demi Moore után szabadon: várandósan és meztelenül látható Claudia Schiffer a németországi Vogue magazin júniusi számának címlapján. A 39 éves német szupermodellről Karl Lagerfeld által készített kép nem a meztelen testre, hanem a még meg nem született gyermekre, a kidomborodó hasra helyezi a hangsúlyt. Schiffer karjával eltakarja kebleit, visszafogott testtartásával és arckifejezésével Demi Moore hollywoodi színésznő 1991-ben megjelent tabudöntögető fotójára emlékeztet.
2010.05.11. 16:45
 
 
Vb-2010: Totti nincs az olasz keretben
Marcello Lippi, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kedden nyilvánosságra hozta bő, 30 fős keretét, a június 11-én rajtoló dél-afrikai világbajnokságra. A névsorban nem szerepel Francesco Totti, az AS Roma kapitánya, aki a 2006-os vb után lemondta a válogatottságot, ám ebben a szezonban jelezte, hogy ha számít rá Lippi, akkor hajlandó ismét felhúzni a címeres mezt. A vb-győztes szakember végül nem hívta be a rómaiak sztárját, mint ahogy kisebb meglepetésre Luca Toni (AS Roma) és Nicola Legrottaglie (Juventus) sem fért be még a 30-as keretbe sem.
2010.05.11. 16:45
 
 
Vona Gábor fekete mellényben jelenik meg a parlament alakuló ülésén
Vona Gábor fekete mellényben és fehér ingben jelenik meg az alakuló ülésen. Ezt a Jobbik elnöke jelentette be Lendvai Ildikó, az MSZP elnökének kérdésére válaszolva a pártok keddi egyeztetésén. Lendvai Ildikó azt kérdezte: az alakuló ülés méltóságának megőrzése jegyében fenntartja-e a Jobbik korábbi szándékát és az Országgyűlésben olyan öltözetben jelenik-e meg, amely nem egyezik a teljes közvélemény egyetértésével. Vona Gábor, a Jobbik elnöke erre úgy reagált: köszöni az aggódó szavakat az öltözködési stílusért, ő maga fekete mellényben, fehér ingben jelenik meg az ülésen. Az MTI-nek elmondta: a frakcióból csak ő viseli majd ezt az öltözetet, amelyet mindenki annak nevez, aminek akar.
2010.05.11. 16:15
 
 
Megegyezett az MSZP és a Jobbik a bizottsági elnöki és alelnöki posztokban
Megegyezett az MSZP és a Jobbik a bizottsági elnöki és alelnöki posztokban: a szocialistáké lett a számvevőszéki, költségvetési bizottság elnöki posztja, a Jobbik vezetheti a nemzetbiztonsági bizottságot. Az alakuló ülést előkészítő egyeztetésen Mesterházy Attila bejelentette: lemondanak a nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztjáról, azt átengedik a Jobbiknak; cserébe kérik a számvevőszéki és költségvetési bizottság vezetését, és a délelőtti tárgyalási fordulóban jelzett foglalkoztatási, valamint a fogyasztóvédelmi bizottság elnöki posztját. A Jobbik elfogadta az MSZP javaslatát, és azt is, hogy az MSZP alelnöki szinten vegyen részt a mezőgazdasági, valamint a mentelmi bizottságban.
2010.05.11. 15:30
 
 
Elutasította a bíróság Polanski újabb kérvényét
Elutasította a bíróság hétfőn a svájci házi őrizetben tartott Roman Polanski újabb kérvényét. A filmrendező a több mint három évtizeddel ezelőtti liliomtiprási ügyében annak idején eljáró ügyész, Roger Gunson év elején tett, zárt tárgyaláson elhangzott tanúvallomását akarta megkapni. Polanski ügyvédjei szerint ebben az ügyész beszámolt arról, hogy milyen eljárási hibákat követett el a hetvenes években a bíróság. Polanski ügyvédje, Chad Hummel a hétfői tárgyaláson a Los Angeles-i bíróságon azzal érvelt, hogy a Polanski ügyében egykoron nyomozó Roger Gunson ügyész vallomásának titkosítását semmi sem indokolja, és "a svájci hatóságoknak a vádhatóság által történt tájékoztatása nem teljes".
2010.05.11. 15:30
 
 
A román ellenzék elutasítja a kormány megszorító intézkedéseit
A román ellenzék elutasítja a bukaresti kormány által tervezett megszorító intézkedéseket, így kedden bojkottálta a Traian Basescu államfőnek a szakszervezetekkel és a parlamenti pártokkal tartott megbeszélését. Az ellenzéki liberálisok, a szociáldemokraták és a konzervatívok távol maradtak a tanácskozásról, amelyen a 25 százalékos bércsökkentést, valamint a nyugdíjak és a munkanélküli segély 15 százalékos megkurtítását magába foglaló intézkedéscsomagról tárgyaltak. Az ellenzék mellett a szakszervezetek sem hajlandók elfogadni a kormány által javasolt intézkedéseket, és naponta tüntetéseket szerveznek. Kedden több ezer földműves tiltakozott a kormány épülete előtt.
2010.05.11. 15:00
 
 
Kerékpárkölcsönző-rendszert építenek ki Budapesten
Kerékpárkölcsönző-rendszert építenek ki Budapesten a Nagykörút és a Duna által határolt területen. A rendszer a tervek szerint jövőre indul, 1.000-1.100 kerékpárral és 70-80 úgynevezett dokkoló állomással. A Főpolgármesteri Hivatal az MTI megkeresésére közölte: a Budapesten kialakítandó kerékpárkölcsönző rendszer célja, hogy a városközpontot érintő utazásokhoz személyautó helyett minél többen vegyenek igénybe kerékpárt. A biciklik használatával ugyanis utazási idő takarítható meg, a csökkenő környezetterhelés miatt pedig javulhat a levegő minősége. A kerékpárkölcsönző-rendszer kialakítása része annak a folyamatnak, amellyel a városvezetés az alapvető és elkerülhetetlen közlekedési szemléletváltást ösztönözné.
2010.05.11. 14:45
 
 
Vizsgálatot indít a főváros a 3-as metró járatritkítása ügyében
Vizsgálatot indít a főváros a 3-as metró járatritkítása ügyében - közölte a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) szóvivője kedden. Vitézy Dávid elmondta: hétfő délután a főváros közlekedési ügyosztálya arról tájékoztatta őket, hogy vizsgálatot indítottak, és a főváros arra kérte Kocsis István vezérigazgatót, adjon magyarázatot a járatritkításra. Az ügy előzménye, hogy a VEKE tiltakozott amiatt, hogy a 3-as metrót "csendben megritkították", azaz a BKV 15 százalékos járatritkítást vezetett be április 1-jén az "átmeneti időszakokban" (reggel 8 és 9 óra, valamint délután 5 és 7 óra között).
2010.05.11. 14:45
 
 
Néhány méteren múlott Várkonyi László hegymászó élete
Alig néhány méteren múlott, hogy Várkonyi Lászlót maga alá temette a jégomlás - mondta Klein Dávid, az elhunyt hegymászó társa a Himaláján április 26-án elszenvedett balesetüket felidéző keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Klein Dávid, aki kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, elmondta: bár egyszerre többen ereszkedtek le a rögzített kötélpályán az előretolt alaptábor felé, csak Várkonyi Lászlóra zuhant rá a jég, a mintegy öt méterrel mögötte haladó amerikai hegymászónak sem esett baja. Klein Dávid közölte: továbbra is meg akarja mászni oxigénpalack nélkül a 8850 méteres Mount Everestet, erre azonban az idén már nem tesz kísérletet.
2010.05.11. 14:30
 
 
A lekötött uniós források negyedét fizették ki Magyarországon
Magyarországon a tavalyi év végéig a 2007 és 2009 között leköthető uniós források negyedét, azaz mintegy 3,4 milliárd eurót fizettek ki a nyertes pályázóknak - mondta el Várnai Éva, a KPMG kormányzati tanácsadási részlegének közép-kelet-európai vezetője. Rámutatott: az eddig kifizetett támogatás és az összes, hét éves periódusra rendelkezésre álló forrás aránya 10 százalékos, amellyel Magyarország az ötödik helyen áll a régió országai között.
2010.05.11. 14:15
 
 
Áramszünet miatt egy helyen megszakadt az informatika érettségi
Áramszünet szakította félbe a keddi informatika érettségi vizsgát egy helyszínen, emiatt a diákok rendelkezésére álló időt meghosszabbították - közölte az oktatási tárca. A minisztérium közleménye szerint nem sokkal a négyórás vizsgaidő lejárta előtt áramszünet szakította félbe a vizsgázók munkáját. A rövid áramkimaradás után a számítógépeket újra kellett indítani. A vizsgázók által addig elkészített és lementett megoldások nem sérültek, a vizsgák egy óra után rendben lezárultak. Az áramkimaradás három csoportot, 36 vizsgázót érintett.
2010.05.11. 14:15
 
 
Közepesen volt ittas balesete idején Stohl András
Közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban a kirendelt orvos szakértő véleménye szerint a május 8-án hajnalban közúti balesetben részes S. András - áll a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. Az esetleges "egyéb jellegű befolyásoltságról" - a korábbi mintavétel alapján - egy hét múlva készül el a szakvélemény. Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás. Stohl András színész-műsorvezető a baleset estéjén az MTI-nek elismerte, hogy ő karambolozott Fót közelében. A balesetben két ember sérült meg.
2010.05.11. 14:15
 
 
Hasznos az olajos magvak fogyasztása
Az olajos magvak fogyasztása jót tesz az egészségnek, mert egyéb előnyei mellett csökkentheti a vér koleszterinszintjét is - állapították meg hétfőn megjelent tanulmányukban amerikai kutatók. Azoknak az embereknek, akik napi átlagban 67 gramm olajos magot ettek, 5,1 százalékkal alacsonyabb volt a teljes koleszterinszintje, ezen belül 7,4 százalékkal a sokszor ártó koleszterinnek is nevezett LDL-szintje, mint azoké, akik nem iktattak étrendjükbe olajos magvakat.
2010.05.11. 14:00
 
 
Nemzeti konzultáció kezdődött a közbiztonságról Ózdon
Megkezdődött Ózdon az Orbán Viktor Fidesz-elnök által meghirdetett nemzeti konzultáció-sorozat, az első rendezvény témája a közbiztonság. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város a helyiek által Olvasónak nevezett művelődési központjában Riz Gábor, a város és térsége áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője köszöntötte a több száz résztvevőt, köztük Orbán Viktor leendő miniszterelnököt, Pintér Sándor leendő belügyminisztert, a Fidesz országgyűlési képviselőit, rendőri vezetőket, polgármestereket. Jelen van Varga Mihály, a Miniszterelnökség leendő államtitkára is.
2010.05.11. 13:45
 
 
Kerékpárral indultak el Kósa Lajosék a parlament alakuló ülésére
Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere több képviselőtársával együtt kerékpárral indult el kedd reggel a debreceni Nagytemplom elől a parlament alakuló ülésére, Budapestre. A honatyák a tervek szerint szerda délután érkeznek meg az Országház elé. Kósa Lajos, a hajdú-bihari 3-as számú egyéni választókerületben (Debrecen) mandátumot szerzett képviselő Tasó Lászlóval (Hajdúhadház), Tiba Istvánnal (Balmazújváros), Arnóth Sándorral (Püspökladány) és Szóláth Tiborral (megyei listáról szerzett mandátumot) együtt indult útnak. Később csatlakozik hozzájuk Kiss Attila (Hajdúböszörmény) és Fazekas Sándor karcagi polgármester, leendő földművelésügyi miniszter.
2010.05.11. 13:30
 
 
Két hetük maradt a pártoknak a kampányplakátok eltávolítására
Két hetük maradt az áprilisi országgyűlési képviselő-választáson indult pártoknak és jelölteknek arra, hogy eltávolítsák a kampányban a közterületeken elhelyezett plakátjaikat. A választás után két héttel Budapest számtalan pontján láthatók még villanyoszlopokra, házfalakra vagy önkormányzati hirdetőtáblákra kihelyezett, ám céltalanná vált választási plakátok. A választási törvény szerint a második forduló napjához képest egy hónapon belül, tehát idén május 25-éig kell "eltüntetni" ezeket a hirdetéseket.
2010.05.11. 13:30
 
 
Az APEH még másfél millió szja bevallást vár
Május 10-ig közel 2,079 millió szja bevallás érkezett az adóhatósághoz, mintegy 240 ezerrel több, mint egy évvel korábban, a május 20-i határidőig az APEH még 1,5 millió bevallást vár, ami azt mutatja, hogy az előző évekhez hasonlóan sokan az utolsó napokra hagyják az elkészítését. A munkáltatói adómegállapításokkal együtt az idén 3,6-3,7 millió szja bevallásra számít az adóhatóság. Mint Mogyorósiné Gábor Hajnalka, az APEH elnökhelyettese elmondta, elsősorban az adóvisszaigénylést tartalmazó bevallások elkészítésével igyekeznek az adózók.
2010.05.11. 13:15
 
 
Pályázat útján lelte meg a tökéletes férjet lányának egy milliárdos
Megtalálta az igazit egy dél-koreai milliárdos - a lányának. A tökéletes vőt hirdetés útján lelte meg, vagy négyszáz jelölt közül választotta ki. A "döntőbe" tízen jutottak be, velük el is beszélgetett a 78 esztendős örömapa, akinek vagyona 6,3 milliárd forintnyira tehető. A győztes egy 41 éves férfi lett, akit - leendő apósa szerint - nem igazán érdekel a hozomány. A menyasszony 38 esztendős, az esküvő e hét szombaton lesz. A pár azért ismeri már egymást egy ideje: tavaly októberben találkozott először.
2010.05.11. 13:00
 
 
Országszerte felhőszakadás várható kedd éjfélig
Magyarország egész területére sárga riasztást adott ki kedd éjfélig az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az OMSZ honlapján megjelent információ szerint nagyobb zivatarok várhatók, helyenként viharos széllökésekkel, amelyeket intenzív csapadék, vagy jégeső kísérhet. Kedden a déli óráktól délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, így újra több helyen várható zápor, zivatar, néhol felhőszakadás. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon néhol megerősödik, helyenként átmenetileg viharossá is fokozódhat.
2010.05.11. 12:45
 
 
A lakáshitelek piacán a forinthiteleké a jövő
Az új lakáshitelek felvétele során már most a forinthitelek felé fordult a piac, ez a tendencia még jobban erősödik a jövőben, a kölcsönök estében a fedezett hitelek, azaz a jelzáloghitelek nyernek nagyobb teret - mondta Fatér Gyula, a Budapest Bank lakossági stratégiáért felelős igazgatótanácsi tagja. Fatér Gyula hangsúlyozta: nemzetgazdasági szempontból is fontos a jelzálogpiac forinthitelek felé terelése, csökkent az alapkamat, így kedvező a bankok lehetősége arra, hogy a jövőben növeljék a forintalapú kölcsönök arányát.
2010.05.11. 12:15
 
 
Edző- és kapuskérdés a fehérvári hokisoknál
Nem támogatja tovább a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatát a tehetős erdélyi üzletember, Csató Kovács Imre, aki eddig Mihály Árpád csatár fizetését is állta. Id. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató az MTI-nek kedden elmondta: Csató a jövőben a csíkszeredai hokit segíti. "Tudni lehetett, hogy Csató támogatása nem tart örökké. A szülőföldjéről megkeresték, és érthető a lépése. Csak hálával tartozunk neki" - fogalmazott Ocskay, aki azt még nem tudta megmondani, mi lesz a támadó sorsa.
2010.05.11. 12:00
 
 
F1, Monacói Nagydíj: akár az időmérőn eldőlhet a futam
A Forma-1-es világbajnokság hatodik futamán, a vasárnapi Monacói Nagydíjon döntő lehet, melyik pilóta szerzi meg a szombati időmérő edzés után az első rajtkockát. Az idei második európai versenyen ugyanis szinte képtelenség előzni, erre jobbára csak a boxutca-látogatások alkalmával akad némi esély. A legutóbbi versenyen, Barcelonában - noha azt nem az utcán rendezték, mint a jövő vasárnapi viadalt - sem volt nagyobb izgalom. Az F1 szakértői szerint a Red Bull, a Ferrari, a McLaren és a Mercedes között alig akad különbség, amelyik az előkelő sorokban végez a kvalifikáción, az szinte biztosan számíthat egy jobb helyezésre.
2010.05.11. 11:30
 
 
WHO: javul a szegények egészségügyi helyzete
Kevesebb gyerek hal meg, csökken az alultápláltság, a HIV-fertőzés és a tuberkulózis aránya - jelentette be hétfőn az Egészségügyi Világszervezet (WHO). Az ENSZ szakosodott szervezete 2010-es éves jelentésében számolt be a Millenniumi Fejlesztési Célok (MDG) közül az egészségüggyel összefüggő folyamatokról. 2000-ben az ENSZ a fejlesztési célok elérését 2015-re tűzte ki, de már most komoly javulást mutatnak a világ 193 országából összegyűjtött adatok. A 189 államfő által támogatott célok között van egyebek közt a szegénység, az éhezés és a betegségek elleni küzdelem, valamint a tiszta ivóvízhez való hozzáférés javítása.
2010.05.11. 11:30
 
 
Csökkent az illegális szoftverhasználat Magyarországon
Magyarországon a személyi számítógépekre (PC-kre) illegálisan telepített szoftverek aránya 2009-ben 1 százalékponttal csökkent, és jelenleg 41 százalékot tesz ki, az illegális szoftverek becsült kereskedelmi értéke mintegy 113 millió dollár. A Business Software Alliance (BSA), illetve az információs technológiai (IT) piackutató és előrejelző IDC nemzetközi tanulmánya szerint az illegálisan használt szoftverek globális aránya 41-ről 43 százalékra nőtt, nagyrészt az olyan gyorsan növekvő, nagyarányú illegális szoftverhasználatot felmutató piacok miatt, mint Kína, India és Brazília, melyek növelték részesedésüket a teljes szoftverpiacon belül.
2010.05.11. 11:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764[1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista