2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Obama: az USA továbbra is elkötelezett Afganisztán mellett
Az Egyesült Államok továbbra is elkötelezett az Afganisztánnal való partnerség mellett - jelentette ki az amerikai elnök szerdán, miután a washingtoni Fehér Házban fogadta Hamid Karzai afgán elnököt. Az amerikai-afgán viszony a nézetkülönbségek ellenére a kölcsönös tiszteleten és érdekeken alapul - szögezte le Barack Obama. Elmondta, megerősítették azt a közös célt, hogy fel kell számolni az al-Kaida terrorszervezetet, megszüntetve azt a képességét, hogy csapást mérhessen Amerikára. Obama kifejtette: az Afganisztánban harcoló amerikai csapatok rendkívüli lépéseket tesznek a polgári áldozatok elkerülésére.
2010.05.12. 18:45
 
 
Halle Berry ismét egyedül, volt kedvese egy fillért se akar
Hosszú idő után szakítottak egymással, ráadásul a vagyont se kell megfelezni.
2010.05.12. 18:13
 
 
BKV-ügy: házi őrizetbe helyezték Fuzik Zsoltot
A Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) szerdán házi őrizetbe helyezte az eddig előzetes letartóztatásban lévő Fuzik Zsoltot, a BKV volt informatikai igazgatóját. A Fővárosi Bíróság közlése szerint a házi őrizet legkésőbb június 12-ig tart, az ítélet jogerős. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére közölte: Fuzik Zsolt védője kérte a bíróságtól az előzetes letartóztatás megszüntetését, amelyet a BKKB elfogadott, s azzal az ügyészség egyetértett. Hozzátette: olyan mennyiségű bizonyíték gyűlt össze, hogy már nincs szükség a személyi szabadságot korlátozó legszigorúbb kényszerintézkedésre.
2010.05.12. 18:00
 
 
A török konyha jellegzetességei
A török konyhát, a francia és a kínai mellett, a három nagy vonulat egyikének tartják. Friss, helyben előállított alapanyagokból készül, és gyakran érdekesen fűszerezett és meglepően finom.
2010.05.12. 17:48
 
 
Metallica a Puskásba
A legjobb koncertbandák között számon tartott csapat negyedszerre látogat hazánkba, a rajongók most 11 évnyi várakozás után láthatják a James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett és Robert Trujillo alkotta négyest, vagyis a Metallicát, ami az elmúlt 3 évtized egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese.
2010.05.12. 17:40
 
 
KÖNYV: Soma Mamagésa - Nemek igenje
Megjelent az ismert tévés személyiség legújabb könyve.
2010.05.12. 17:36
 
Russell Crowe fél, hogy elkopik
Nagyon lestrapálják az akciófilmek Russell Crowe-t, már szinte nincs is olyan testrésze, amelyik ne sérült volna meg.
2010.05.12. 17:31
 
 
Tűnődés - Tenk László festőművész kiállítása
Tenk László festészete évtizedek óta a természeti táj és az épített környezet szimbolikus kapcsolatát kutatja. Képei dinamikáját a plasztikusan vastag és az áttetszően vékony festékrétegek váltakozó feszültsége adja, ennek eredményeként jön létre festményeinek keserédes, melankolikus hangulata, olykor drámai atmoszférája.
2010.05.12. 17:31
 
 
Bélyegre kerül Viktória svéd koronahercegnő és párja
Öt héttel az esküvőjük előtt bélyeget adtak ki Viktória svéd koronahercegnőről és jövendőbelijéről, Daniel Westlingről. A svéd posta többféle bélyeggel üdvözli a jegyespárt. Az egyiken a trónörökösnő és vőlegénye királykék háttér előtt mosolyogva ül egy szófán. A kép eljegyzésük bejelentésekor, 2009. február 24-én készült a stockholmi kastélyban. Egy másik bélyegen Viktória koronahercegnő egyedül látható, fején a Napóleon korából származó francia diadémmel. Mindegyik bélyeg értéke hat korona (163 forint).
2010.05.12. 17:30
 
 
Leeresztették az újabb olajfogót a Mexikói-öbölben
A BP olajcég szerdára virradóra újabb olajfogó berendezést eresztett le a Mexikói-öbölben a tengerfenékre azzal a szándékkal, hogy megszüntesse a kisebbik olajszivárgást a megsérült kútnál. Az április 20-án felrobbant és elsüllyedt Deepwater Horizon olajfúró platformot üzemeltető BP úgy tájékoztatott, hogy a 2 tonnás berendezést csütörtökre igazíthatják helyére a mélytengeri robotok. A Louisiana állam partjától 80 kilométerre délre történt katasztrófa helyszínén még két helyen ömlik az olaj a tengerbe. A nagyobb szivárgást a vezeték közepén a múlt héten akarták megszüntetni egy alul nyitott süllyesztőszekrénnyel, de az első kísérlet nem járt sikerrel.
2010.05.12. 17:30
 
 
A végzetes szerelem játéka
Színdarab-részletekkel tagolt intermezzo. Talán így lehetne meghatározni a Čapek testvérek színdarabjának műfaját, mely a commedia dell' arte irodalom egyik legragyogóbb gyöngyszeme.
2010.05.12. 17:27
 
 
Nemzetközi Monotánc Fesztivál
A monotánc elnevezést a monodrámák ihletésére és mintájára alkották. Azokat az előadásokat sorolják ebbe a körbe, amelyek alkotóik személyes vallomásait dolgozzák fel.
2010.05.12. 17:24
 
 
GfK: kevesebb élelmiszert vásárolnak a szegények a válság kezdete óta
A megemelkedett lakhatási költségek és a csökkenő jövedelmek miatt jelentősen visszafogták élelmiszer-vásárlásaikat 2008 ősze óta a szegényebb fogyasztók - olvasható a GfK Hungária Általános Vásárlóerő Index 2009-2010 tanulmányában. A felmérés szerint ma Magyarországon több mint hárommillió ember él a létminimumon; ennek elsősorban a magas munkanélküliség és az alacsony iskolai végzettség az oka. A tanulmány készítői emlékeztetnek: minél fejlettebb egy gazdaság, annál kisebb az élelmiszerekre és a napi megélhetésre költött összeg aránya. Magyarországon 2004 és 2007 között javuló tendenciát lehetett megfigyelni ezen a területen, ezt a 2008 őszén kirobbant gazdasági válság törte meg.
2010.05.12. 17:15
 
 
Interaktív forgalomfigyelő okostelefonokra
Internetkapcsolattal rendelkező okostelefonokra forgalomfigyelő rendszer indult Magyarországon. A közlekedési dugók kikerülésére, illetve a gyorsabb útvonalak kiválasztására a felhasználói közösség által automatikusan feltöltött GPS-koordináták és az ezekből számolt menetidő alapján van lehetőség. A magyar fejlesztésű Jitti (Just In Time Traffic Information) egyelőre iPhone-ra és a Windows Mobile operációs rendszert használó készülékekre érhető el, a felhasználók visszajelzései alapján azonban várható a Jitti Android, Symbian és Blackberry rendszerű telefonokra optimalizált változata is.
2010.05.12. 17:06
 
 
Gwyneth Paltrow még mindig jó nő, meg is mutatta ezt
A színésznő formás lábairól, feszes fenekéről volt híres, igaz már közel negyven, de az alakja még mindig tökéletes.
2010.05.12. 17:02
 
 
Gyors segítség a bőrnek
A nap, a forró levegő és a légkondicionáló hatására a bőr kiszárad, és fáradtnak, gyűröttnek tűnik. Ilyenkor a különleges hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumok nyújtanak gyors segítséget, hogy ismét üde és pirospozsgás legyen.
2010.05.12. 17:01
 
 
A Fidesz hétfőn benyújtja a "három csapás" törvényt
A Fidesz hétfőn benyújtja az Országgyűlésnek a "három csapás" néven ismert törvényjavaslatát, amely jelentősen szigorítaná a büntető törvénykönyvet - közölte a párt szóvivője. Szijjártó Péter kifejtette: a szigorítások része lesz az is, hogy a pedagógusok és más közfeladatot ellátó személyek elleni fizikai támadások esetén az alsó büntetési tételt egy évre emelnék fel. Azzal kapcsolatban, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke "gárdamellényben" érkezhet az Országgyűlés pénteki alakuló ülésére, a fideszes politikus azt mondta: mindenkinek be kell tartania a hatályos jogszabályokat, és ha azokat nem tartja be, akkor a jogkövetkezményekkel számolnia kell.
2010.05.12. 17:00
 
 
Az EB szigorúbban büntetné az euróövezeti szabályszegőket
Az eddiginél szigorúbb szankciók bevezetését helyezte kilátásba az Európai Bizottság kedden az euróövezet azon országai ellen, amelyek sorozatosan megszegik a zóna stabilitását biztosító kritériumokat, ugyanakkor illetékesei elvetették azt a lehetőséget, hogy a notórius szabályszegőket kizárják. A bizottság arra tett javaslatokat, hogyan lehetne fokozni a gazdaságpolitikai koordinációt az övezetben, mivel a mostani válság azt jelezte, hogy további lépésekre van szükség ezen a területen. José Manuel Durao Barroso, a testület elnöke Olli Rehn pénzügyi biztossal közösen tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy tényleges szankciók nélkül a rendszer nem lehet kellően sikeres.
2010.05.12. 17:00
 
 
Pasit talált a 90210 sztárja, ezzel az alakkal nem volt nehéz
AnnaLynne McCord nem sokáig volt egyedül, a sorozat legszebb sztárja ismét párkapcsolatban.
2010.05.12. 16:58
 
 
Fergie brutálisan szexi, még a pasija nadrágjában is
Tegnap hihetetlen szexi ruhában érkezett a reptérre a bájos énekesnő, forogtak utána, pedig elég vad volt a stílusa.
2010.05.12. 16:57
 
Nicole Scherzinger nyerni akar, még álmában is táncol
Lewis Hamilton barátnője rendesen hanyagolja barátját, már kiderült, nem pasi vagy a háttérben, mindössze nyerni akar.
2010.05.12. 16:51
 
Majka: Vicces lenne, ha emiatt börtönbe kerülnék!
Majka önbíráskodott, Kótai Misi pedig ütött a vádak szerint, és ha ez a bíróság szerint is így történt, akkor akár öt évre is hűvösre kerülhetnek.
2010.05.12. 16:49
 
Zimány Linda nem hiszti királynő!
Zimálny Linda pasija videót vágott batárnője születésnapjára, aki egyébként nem egy hisztis típus...
2010.05.12. 16:48
 
 
Gyanúsítottként hallgathatják ki Stohl Andrást
Várhatóan pénteken gyanúsítottként hallgathatják ki a május 8-án, Fót közelében közúti balesetet okozó S. Andrást, aki az elsődleges adatok alapján ittas állapotban vezetett - közölte Dunakeszi rendőrkapitánya szerdán. Stohl András színész-műsorvezető a karambol estéjén az MTI telefonos megkeresésére elismerte, hogy ő a hibás a balesetért. Hozzátette: rettenetesen sajnálja a történteket és nagyon szégyelli magát. A rendőrkapitány leszögezte: az ügyben eljáró dunakeszi kapitányság csak és kizárólag a nyomozás bizonyos fázisaiban rendelkezésre álló egyértelmű bizonyítékokra hagyatkozhat.
2010.05.12. 16:45
 
 
Lajcák: érdekünk a legfelső szintű szlovák-magyar párbeszéd
Miroslav Lajcák szerint Pozsonynak és Budapestnek is érdeke, hogy a szlovák kormány megalakulása után azonnal legfelső szintű párbeszéd induljon el a szlovák és a magyar kormány között. "Érdekünk, hogy a szlovák kormány megalakulása után a két kormány között legfelső politikai szinten rendszeres párbeszéd kezdődjön" - jelentette ki a szlovák külügyminiszter szerdán Pozsonyban, miután Martonyi János leendő magyar külügyminiszterrel tárgyalt. Martonyi leszögezte: a rövidesen felálló új magyar kormánynak érdeke, hogy jó kapcsolatokat építsen ki Szlovákiával.
2010.05.12. 16:30
 
 
Az IMF az Európai Uniót bármekkora összeggel támogatná
Az Európai Valutaalap (IMF) kész bármekkora összeggel támogatni az Európai Uniót - jelentette ki szerdán Brüsszelben az IMF Európáért felelős igazgatója. "Készek vagyunk az európaiaknak annyit adni, amennyire szükségük van" - mondta Marek Belka egy brüsszeli konferencián. Hozzátette, hogy az IMF nem aggódik forráshiány miatt, mert megtette a szükséges előkészületeket. Az Európai Unió pénzügyminiszterei hétfőn hajnalban Brüsszelben fogadták el azt az 500 milliárd eurós mentőcsomagot, amely az euró védelmét szolgálja, és amelyhez az IMF akkor 250 milliárd kiegészítést helyezett kilátásba.
2010.05.12. 16:15
 
 
Feloldják a bűnügyi zárat a pécsi egyetem irattárán
A rendőrség napokon belül feloldja a bűnügyi zárat a Pécsi Tudományegyetem (PTE) irattárán, így az intézmény működésében nem lesznek további fennakadások. "A rendőrség és a PTE vezetése közötti egyeztetés eredményeként csütörtökön megkezdődik az egyetemen lefoglalt nagy mennyiségű iratanyag átvizsgálása" - közölte a pécsi rendőrkapitányság szóvivője. Közlése szerint a munka során a gazdaságvédelmi alosztály nyomozói és revizorai az egyetem munkatársainak közreműködésével kigyűjtik a nyomozáshoz szükséges iratokat, azokról lehetőség szerint másolatokat készítenek, átadják szakértőknek, így szinte valamennyi dokumentum lefoglalását meg lehet szüntetni.
2010.05.12. 16:15
 
 
24 órás általános sztrájk lesz Görögországban
A tervezettnél egy nappal később, május 20-án tartanak Görögországban 24 órás általános sztrájkot az állami és a magángazdaságban dolgozókat tömörítő szakszervezetek. Eredetileg május 19-ére tűzték ki a sztrájk napját. Ezen a napon azonban vizsgák lesznek az iskolákban, és hogy ezeket ne zavarják meg, úgy döntöttek a szakszervezetek, hogy egy nappal később, május 20-án tartják meg a 24 órás sztrájkot. A szakszervezetek a nyugdíjreform tervezete ellen tiltakoznak.
2010.05.12. 16:00
 
 
Spanyolország költségvetési megszorításokat vezetett be
Spanyolország csökkenti az állami alkalmazottak bérét, felfüggeszti a nyugdíjak inflációkövető emelését, valamint visszafogja a beruházásokat és a regionális kormányzatok finanszírozását - jelentette be Madridban Zapatero spanyol miniszterelnök szerdán. Az intézkedések célja a költségvetési hiány megfékezése, ami egyes félelmek szerint a görögnél is nagyobb válsághoz vezethet. Zapatero a megszorító intézkedéseket alig néhány nappal azután jelentette be, hogy az EU és az IMF 1000 milliárd eurós alapot hozott létre a euróövezet gyengébb gazdaságainak megsegítésére és alig néhány órával azután, hogy Barack Obama amerikai szorgalmazta nála, hogy hajtson végre "határozott" gazdasági reformokat.
2010.05.12. 15:45
 
 
Testületileg lemond a vagyontanács az új kormány megalakulása után
Testületileg lemond a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) az új kormány megalakulása után - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szerdán. Az NVT testületileg úgy ítélte meg, hogy akkor jár el felelősen, ha valamennyi tagja a lemondásával lehetőséget biztosít az új kormánynak arra, hogy mérlegelhesse, milyen szervezeti keretek között, és kikkel kívánja megvalósítani a vagyonpolitikáját. Az NVT csak a törvényben számára előírt, illetve halaszthatatlan döntéseket hozza meg az elkövetkező időben - olvasható a közleményben.
2010.05.12. 15:30
 
 
Emberölő zsiráf
Agyonrúgott egy zsiráf egy nőt a Dél-afrikai Köztársaságban egy limpopói magánállatkertben. A 25 éves nő két kutyáját sétáltatta, egyik ebe pedig megkergetett egy zsiráfcsordát. A termetes állatoktól a nő megpróbálta védeni kutyáját, mire az egyik zsiráf nyakon rúgta. A nő a helyszínen életét vesztette.
2010.05.12. 15:15
 
 
Lezuhant egy repülőgép a tripoli repülőtéren, száznál több halott
103 ember - 92 utas és 11 főnyi személyzet - életét vesztette szerdán a líbiai Tripoli repülőterén történt repülőgép-szerencsétlenségben. Egy tízéves holland kisfiú a csodával határos módon túlélte a katasztrófát. A líbiai főváros légikikötőjében zuhant le az al-Afrikíja líbiai légitársaság Johannesburgból érkező repülőgépe. A baleset reggel hat órakor történt, a gép leszállás közben felrobbant, és darabjaira esett szét. Egy repülőtéri illetékes azt közölte, hogy a gépen 22 líbiai állampolgár tartózkodott - a személyzet és néhány utas -, a többiek különböző nemzetiségűek voltak. 61 holland állampolgár is életét vesztette a szerencsétlenségben.
2010.05.12. 15:15
 
Román nyugdíjasok ezrei tüntetnek a megszorítások ellen
Nyugdíjasok ezrei tüntettek román nagyvárosokban szerdán a kormány azon döntése ellen, amelynek értelmében 15%-kal csökkentik a nyugdíjakat, hogy ellenőrzés alatt lehessen tartani az államháztartási hiányt. Bukarestben ezer nyugdíjas tüntetett az elnöki palota előtt, és követelte Traian Basescu államfő lemondását, mert őt teszik felelőssé a megszorító intézkedésekért, amelyekről az ország vezetése a múlt hét végén állapodott meg a Nemzetközi Valutaalappal. A Mediafax hírügynökség szerint a tüntetők dulakodni kezdtek a palotához kivezényelt rendfenntartókkal, aminek következtében három ember orvosi ellátásra szorult. Incidensekkel tarkított tüntetések voltak Jászvárosban (Iasi), Ploiestiben, Neamtban és Galatiban is.
2010.05.12. 15:15
 
 
Megalakult az első konzervatív-liberális brit kabinet
Kinevezte a belső kabinet kulcstárcáinak vezetőit szerdán, első teljes munkanapján David Cameron brit miniszterelnök. Cameron, a Konzervatív Párt vezetője, aki a brit politikatörténet első kétpárti konzervatív-liberális kormányának, és a II. világháború utáni időszak első brit koalíciós kabinetjének élén áll a kedd éjszakai váltás óta, munkatársainak küldött szerdai üzenetében közölte, hogy Nagy-Britanniára "új korszak köszöntött ... most pedig lássunk munkához". A miniszterelnök már szerdán hajnalban megerősítette, hogy a korábbi konzervatív árnyékkormány második embere és külügyi szóvivője, William Hague az új külügyminiszter.
2010.05.12. 14:45
 
 
Rátgéber csapatához szerződött a világ legjobb kosarasa
Rátgéber László új csapatához, a török Fenerbahcéhoz szerződött Diana Taurasi, aki egybehangzó vélemények szerint jelenleg a világ legjobb női kosárlabdázója. A kétszeres olimpiai, kétszeres WNBA- és négyszeres Euroliga-aranyérmes amerikai sztár a Szpartak Moszkvától követi a 43 éves magyar edzőt Isztambulba. "Némi túlzással azt is mondhatnánk, hogy ő ajánlott engem a törököknek - nyilatkozta szerdán Rátgéber az MTI-nek. - Amikor ugyanis találkoztunk áprilisban az Euroliga valenciai Final Fourján, belém karolt, sétáltunk egyet, és megsúgta, hogy szinte biztosan a Fenernél folytatja, és szeretné, ha én is oda mennék. Ezt az igényét nyilván az isztambuliakkal is közölte."
2010.05.12. 14:00
 
 
Eljárás négy EU-ország ellen a magas államháztartási hiány miatt
Az Európai Bizottság eljárást indított négy uniós ország, Bulgária, Ciprus, Dánia és Finnország ellen az engedélyezettnél magasabb tavalyi államháztartási hiány miatt - jelentették be szerdán Brüsszelben. A bolgár államháztartási deficit a bruttó hazai termék (GDP) 3,9 százaléka volt tavaly, Ciprusé 6,1 százalék, Dániáé 5,4 százalék, míg végezetül Finnországé 4,1 százalék. Ez meghaladja az engedélyezett 3,0 százalékos szintet. A 27 tagú Európai Unióban jelenleg csupán három ország - Észtország, Svédország és Luxemburg - ellen nincs államháztartási hiánytúllépés miatt eljárás.
2010.05.12. 14:00
 
 
EU: Magyarország még nem teljesít minden feltételt az euró bevezetéséhez
Magyarország még nem teljesíti az összes feltételt ahhoz, hogy áttérhessen az Európai Unió közös pénzére, és csatlakozzon az euróövezethez - állapította meg szerdán Brüsszelben kiadott jelentésében az Európai Bizottság. Az uniós végrehajtó testület emlékeztetett arra, hogy az államháztartási hiány a magyar tervek szerint csak jövőre csökken az eurócsatlakozást szabályozó, úgynevezett maastrichti kritériumok között szereplő 3 százalékra a bruttó össztermékhez viszonyítva. Az inflációt a bizottság idén 4,6 százalékra prognosztizálja, míg a csatlakozásra most alkalmasnak talált Észtország esetében egy százalékban állapította meg a referenciaértéket.
2010.05.12. 13:45
 
 
Az államfő elvárja, hogy a parlament alakuló ülésén ne történjen jogsértés
Kumin Ferenc közlése szerint a köztársasági elnök elvárja, hogy az Országgyűlés alakuló ülésén ne történjen semmilyen jogsértés. A Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője szerdán arra reagálva mondta ezt, hogy a parlamenti pártok alakuló ülést előkészítő keddi megbeszélésén téma volt, milyen öltözékben jelenik majd meg Vona Gábor az Országgyűlésben, majd - még aznap - Lendvai Ildikó MSZP-elnök nyílt levelet írt a köztársasági elnöknek, arra kérve Sólyom Lászlót: figyelmeztesse a magyar demokrácia írott és íratlan szabályainak tiszteletben tartására "az Országgyűlés alakuló ülésén a betiltott Magyar Gárda egyenruhájára emlékeztető öltözetben megjelenni kívánó jobbikos képviselőket".
2010.05.12. 13:30
 
 
Trevor Graham atlétaedző harminc millió dollárra perli az USADA-t
Trevor Graham, a tanítványai doppingszerrel való ellátása miatt örökre eltiltott amerikai atlétaedző 30 millió dolláros kártérítési pert indított az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségével (USADA) szemben. A korábban többek között Marion Jonest, Tim Montgomeryt és Justin Gatlint felkészítő tréner becsületsértéssel vádolja az ügynökséget, mely szerinte ok nélkül az egész világ előtt lejáratta a nevét. Graham elmondta, hogy 2008 júliusában az USADA úgy tiltotta el örökre, hogy soha nem hallgatta meg, s nem adott neki lehetőséget arra, hogy megvédje magát a vádakkal szemben.
2010.05.12. 13:15
 
 
Észtország lehet az euróövezet következő tagja
Észtország a jövő év első napjától az euróövezet 17. tagállamává válhat - állapította meg szerdán Brüsszelben az Európai Bizottság. "Észtország a fenntartható gazdasági konvergencia magas fokát érte el, és kész arra, hogy 2011. január 1-jén bevezesse az eurót" - olvasható abban a bizottsági jelentésben, amely az euróövezeten kívüli, de oda törekvő EU-országoknak a kritériumok teljesítésében elért haladását értékeli.
2010.05.12. 13:00
 
 
Belgrádban tárgyal a hágai Nemzetközi Törvényszék főügyésze
Kétnapos látogatást kezdett szerdán a szerb fővárosban Serge Brammertz, a hágai Nemzetközi Törvényszék főügyésze. A belga jogász Belgrádban találkozik Tadic szerb elnökkel, Cvetkovic kormányfővel, és megbeszélést folytat Rasim Ljajiccsal, a hágai törvényszékkel való együttműködésért felelős szerbiai tanács elnökével, valamint a háborús bűntettek ügyében eljáró szerb ügyésszel. A látogatás immár rutinszerűnek mondható; a főügyész mindig tárgyal a belgrádi vezetőkkel, mielőtt elkészítené az ENSZ Biztonsági Tanácsának benyújtandó, fél évenként esedékes jelentését arról, milyen mértékben működik együtt Szerbia a délszláv háborúkban elkövetett bűntetteket kivizsgáló hágai törvényszékkel.
2010.05.12. 12:45
 
 
Eljárást indított a GVH a Mol ellen
Eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Mol Magyar Olaj-és Gázipari Nyrt. (MOL) ellen gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának feltételezett megsértése miatt. A GVH május 11-én versenyfelügyeleti eljárást indított a Mollal szemben, mivel felmerült annak a gyanúja, hogy a Mol üzemanyagpiacokon 2006. január 1. óta alkalmazott nagykereskedelmi árai túlzottan magasak, amelynek érezhető hatása lehet a kiskereskedelmi árakra is.
2010.05.12. 12:00
 
 
Oszkó: az idén már nő a gazdaság, tartható a hiánycél
A pénzügyminiszter szerint az első negyedéves GDP adatok ismeretében biztosan állítható, hogy az idén már nő a gazdaság. Oszkó Péter tájékoztatóján elmondta: az év/éves alapon mért 0,1%-os illetve a 0,2%-os kiigazított adat azt jelzi, hogy a GDP az idén már növekedni fog. A miniszter kijelentette: áprilisban 27,1 milliárd forint, az első négy hónapban 637 milliárd forint volt az államháztartási hiány, ami az éves tervezett hiány 72,5%-a. A Pénzügyminisztérium május végére a korábbival megegyező, 719,4 milliárd forintos deficitet vár - tette hozzá. "Ha az új kormány tartani kívánja a 2010-re tervezett GDP arányosan 3,8%-os hiánycélt, akkor az tartható, természetesen a megfelelő intézkedésekkel" - fogalmazott.
2010.05.12. 12:00
 
 
Naponta négy és fél órát tévéznek a magyarok
Míg tavaly 260, idén átlagosan naponta 265 percet, vagyis majdnem négy és fél órát tölt a magyar televíziónéző a készülék előtt - hangzott el az AGB Nielsen ügyfél-konferenciáján Budapesten, mintegy száz hazai médiacég képviselője előtt. Ez az adat percre pontosan megfelel az öt évvel ezelőtti, televízió előtt eltöltött időnek, és negyven perccel előzi meg az amerikai, 60 perccel pedig a német televízió-nézési időt. Vörös Csilla, az AGB Közönségmérés Magyarország ügyvezetője elmondta, hogy tavaly a televízió megőrizte 40 százalékos részesedését a reklámpiacon. A földi sugárzású csatornák aránya évek óta csökken, mára a háztartások harmadában van digitális vétel.
2010.05.12. 11:45
 
 
Tarlós: az új parlamentnek rendeznie kell a fővárosi parkolás ügyét
Tarlós István szerint az önkormányzatokat érintően idén még csak egyszerűbb módosítások lehetnek, a közigazgatási rendszer alapvető változásai 2014-től várhatók. A Fidesz fővárosi frakcióvezetője az MTI-nek adott interjúban azt mondta: úgy véli, a Fővárosi Közgyűlés akár már ősztől 34-35 plusz 1 taggal működhet. Beszélt arról is, az új parlamentnek az elsők között kell rendeznie a budapesti parkolás kérdését. A politikus, aki várhatóan a Fidesz főpolgármester-jelöltje lesz ősszel, Budapest legégetőbb problémái között említette a városüzemeltetést, a beruházások "újragondolását", a város pénzügyi stabilitásának helyreállítását, valamint Budapest szellemiségének megváltoztatását.
2010.05.12. 11:45
 
 
Korrupció gyanúja miatt nyomoznak Timosenko volt ukrán miniszterelnök ellen
Az ukrán ügyészség szerdán bejelentette, hogy újra megnyitnak egy korábbi nyomozást a volt miniszterelnök, Julija Timosenko ellen. Timosenkót, aki ma az ellenzék vezetője, azzal gyanúsítják, hogy megpróbálta megvesztegetni az ukrán legfelsőbb bíróság bíráit.
2010.05.12. 11:45
 
 
A várakozásokat meghaladóan nőtt az euróövezeti GDP
Az elemzői várakozásoknál jobban nőtt az idei első negyedévben az euróövezeti GDP: 0,5 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi szintet, a tavalyi utolsó negyedévhez képest 0,2 százalékkal bővült. Elemzők 0,4 százalékos éves szintű és 0,1 százalékos negyedéves növekedést vártak.
2010.05.12. 11:30
 
 
Elemzők szerint véget ért a recesszió Magyarországon
Úgy tűnik, véget ért a recesszió Magyarországon, mivel a Központi Statisztikai Hivatal felülvizsgált adatai szerint már az egymás utáni második negyedévben emelkedett a bruttó hazai termék (GDP) - mondták az MTI által megkérdezett elemzők. Az elemzők az idei első negyedévre 1,9-2,4 százalékos GDP csökkenést vártak, így egyetértettek abban, hogy a KSH által szerdán publikált adatok - nagy meglepetést okozva - jelentősen jobbak lettek a vártnál. A KSH közölte: a GDP az idén az első negyedévben 0,1 százalékkal, a naptárhatás kiszűrésével pedig 0,2 százalékkal nőtt éves bázison, míg 2009 negyedik negyedévéhez képest 0,9 százalékkal bővült.
2010.05.12. 11:00
 
 
KSH: a GDP 0,1 százalékkal nőtt az I. negyedévben
A bruttó hazai termék (GDP) az idén az első negyedévben 0,1 százalékkal nőtt, a naptárhatás kiszűrésével 0,2 százalékkal nőtt éves bázison, 2009 negyedik negyedévéhez képest pedig 0,9 százalékkal nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal(KSH) az Ecostattal készített közös gyorsbecslése alapján szerdán. A közlemény szerint a szezonálisan és naptárhatással is korrigált adatok alapján 0,8 százalékkal maradt el az első negyedévi GDP a tavalyi első negyedévitől. A GDP 2008 negyedik negyedéve óta minden negyedévben csökkent, mind a nyers, mind a naptárhatással korrigált adatok szerint.
2010.05.12. 09:30
 
 
Zombifilmet forgatnak a Beatles együttesről
John Lennon megöli Paul McCartneyt, aztán végez a többiekkel is, de zombiként mind visszatérnek, és befalatoznak rajongóik agyából - ilyesmikről szól egy új horrorkomédia a Beatles együttesről. Alan Goldsher Paul is Undead (Paul élőhalott) című könyvéből a Double Feature filmvállalat forgat filmet, amelynek főnökei korábban már ráéreztek egy-két izgalmas mozira: ők jegyezték többek között a Ponyvaregényt és az Erin Brockovich című Julia Roberts-sikert is.
2010.05.12. 08:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763[1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista