2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Augusztus 20-án léphet hatályba a kettős állampolgárságról szóló törvény
Az augusztus 20-i nemzeti ünnepen léptetné hatályba, de csak 2011. január 1-jétől alkalmazná a Fidesz-KDNP a kettős állampolgárságról szóló törvényjavaslatát, amelyet Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Kövér László és Németh Zsolt terjesztett az Országgyűlés elé hétfőn. Az indítvány elsőként azt rögzíti, hogy nemcsak születésénél fogva, hanem leszármazással is magyar állampolgárrá válik a magyar állampolgár gyermeke.
2010.05.17. 18:00
 
 
Több településre nem jutottak el a postai küldemények
Több településre nem jutott el a posta hétfőn az árvíz, a belvíz és a viharkárok miatt - mondta Tomecskó Tamás, a Magyar Posta szóvivője. Beszámolója szerint ez azért is okozott komoly problémát, mert hétfőn volt esedékes több helyen is a nyugdíjak kézbesítése. A postások mindent megtesznek azért, hogy eljuttassák a küldeményeket a címzettekhez. Nem sikerült a hétfői kézbesítés a postának többek között Tornabarakonyon, Tornaszentandráson, a nyugat-magyarországi Tarróson, Ófalun; ugyancsak ez a helyzet Pécs egyes részeiben. Tökön az áramszünet miatt maradt zárva a posta hétfőn.
2010.05.17. 17:45
 
 
50 ezer autóst érinthet a díjemelkedés a kártörténeti igazolás miatt
Piaci becslések szerint 2009-ben csaknem egy millió autós cserélte le biztosítóját a kötelező kampányban, a kártörténeti igazolások beszerzésére vonatkozó probléma jelenleg öt százalékukat, azaz mintegy 50 ezer autóst érinthet - közölte a Genertel Magyarország direktbiztosító az MTI-vel. A társaság szerint az érintettek olyan értesítést kaphattak biztosítójuktól, hogy a kampány-kedvezmények visszavonása, illetve az átmeneti visszasorolás miatt magasabb éves díjat kell fizetniük. Az átkötési időszakot is érintő kártörténeti igazolás beszerzésére vonatkozó szabályozás az elmúlt két évben megváltozott: ez már nem az ügyfél felelőssége, hanem az újonnan választott biztosítóé - hívják fel a figyelmet.
2010.05.17. 17:30
 
 
BKV-ügy: előzetes letartóztatásba helyezték Hagyó Miklóst
Előzetes letartóztatásba helyezte a BKV-ügyben meggyanúsított Hagyó Miklós volt szocialista országgyűlési képviselőt és főpolgármester-helyettest a Budai Központi Kerületi Bíróság. A BRFK pénteki tájékoztatása szerint Hagyó Miklóst azzal gyanúsítják, hogy közvetlenül vagy közvetítőin - H. Éván, L. Ottón és H. Ivánon - keresztül utasításokat adott a BKV vagyongazdálkodási kötelezettséggel rendelkező egyes vezetőinek, hogy a közlekedési vállalat számára szükségtelen szerződéseket kössenek.
2010.05.17. 16:30
 
 
Nem csillapodik az izlandi vulkán aktivitása a közeljövőben
Nem fog megnyugodni a közeljövőben az Eyjafjöll izlandi vulkán, amely hétfőn újabb zavarokat okozott az európai légiközlekedésben - közölték izlandi geológusok. A több mint egy hónapja aktív tűzhányó eddig is hatalmas mennyiségű hamut lövellt a levegőbe. Az Eyjafjöll "kitörése óta mintegy 250 millió köbméter tefrát (szilárd törmelékanyagot) bocsátott a légkörbe" - mondta Magnus Tumi Gudmundsson izlandi geofizikus. A vulkán, amely április 14-én tört ki először, háromszor lövellt nagyobb mennyiségű hamut a levegőbe: működésének első négy napján, május 5-én és 6-án, valamint múlt pénteken.
2010.05.17. 16:30
 
 
Veszélyhelyzetet hirdetett a kormány Borsod árvíz sújtotta térségeire
Veszélyhelyzetet hirdetett ki a kormány Borsod-Abaúj-Zemplén megye mindazon térségére, amelyet árvíz sújt - jelentette ki Bajnai Gordon Miskolcon hétfőn. Az ügyvezető miniszterelnök úgy fogalmazott: ilyen esetben gyorsabban jutnak anyagi segítséghez a védekezők. A megyében jelenleg több mint hatvan településen védekeznek az ár ellen.
2010.05.17. 16:15
 
 
Gulácsi, Koman és Németh is bekerült a válogatott 21 fős keretébe
Kijelölte 21 fős keretét a németek és hollandok elleni barátságos mérkőzésre Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki ezúttal három játékosra számít a tavalyi U20-as világbajnokságon bronzérmes együttesből. A kapus Gulácsi Péter, a középpályás Koman Vladimir és a csatár Németh Krisztián került be a keretbe az Egyiptomban sikeresen szerepelt gárdából - az MLSZ hétfői tájékoztatása szerint. A holland szakvezető sérülés miatt nem számíthat Hajnal Tamás, Rudolf Gergely, Kádár Tamás és Szalai Ádám játékára a két összecsapáson.
2010.05.17. 16:00
 
 
Vészköltségvetést ígért a brit pénzügyminiszter
"Csontvázakra" lel az új, konzervatív vezetésű brit koalíciós kormány a múlt héten leköszönt munkáspárti kabinet költségvetési hagyatékának átvizsgálása során - mondta a hétfői Financial Timesnak George Osborne brit pénzügyminiszter, aki június végére új "vészköltségvetést" ígért. "Különböző szekrényekben találunk mindenféle csontvázakat (...) az utolsó pillanatban hozott legkülönfélébb döntésekre bukkanunk" - mondta Osborne a londoni gazdasági napilapnak.
2010.05.17. 15:45
 
 
Tartósan gyenge euróra számít a piac
A piacokon tartósan gyenge euróra számítanak, mivel az euróövezeti szuverén adósságtörlesztési krízis euró-befektetéseik feladására szorítja a befektetőket. Hétfőn az alig tizenegy éves uniós közös deviza négy éve a leggyengébb árfolyamára esett a dollárral szemben, alacsonyabbra, mint a 2008 őszén, a Lehman-válság által kiváltott pénzügyi krízis idején elszenvedett veszteségét követően állt. Egyes elemzők már a dollárparitás elérését sem zárják ki teljesen. Egy dollárnál alacsonyabb árfolyama csak bevezetésének kezdeti idejében volt az eurónak.
2010.05.17. 14:45
 
 
Roland Garros: hat év után ismét lesz magyar férfi játékos Párizsban
Hatesztendős szünet után ismét lesz magyar férfi játékos a francia nyílt teniszbajnokságon: Balázs Attila a selejtezőből próbálja magát felverekedni a 128-as főtáblára. A 21 esztendős Balázs Attila jelenleg a 235. a világranglistán, legjobbjaként két hete, május 3-án a 226. volt. Fél éve viszont még csak a 419. pozícióban tartózkodott.
2010.05.17. 14:30
 
 
Messi nyerte az Aranycipőt
A spanyol bajnok Barcelona színeiben 34-szer eredményes argentin Lionel Messi érdemelte ki a 2009/10-es idény legeredményesebb labdarúgójának járó Aranycipőt. A listába csak a bajnoki gólok számítanak, s a különböző erősségű pontvadászatokban elért találatokat más-más szorzóval veszik figyelembe. A legjobb tízbe egyedül a Hollandiában 35 góllal legjobb uruguayi Luis Suárez került be olyan bajnokságból, amelynek szorzója nem a maximális 2-es, hanem csak másfeles.
2010.05.17. 14:15
 
 
A Fidesz-KDNP legalapvetőbb értéke a parlamentarizmus
A Fidesz-KDNP számára a magyar közjogi hagyományban, a magyar demokratikus államiság történetében az egyik legalapvetőbb érték a parlamentarizmus - közölte Navracsics Tibor kijelölt közigazgatási és igazságügyi miniszter a kormányalakítással összefüggő három törvényjavaslat közös expozéjában. A politikus a miniszterelnök-helyettesi intézményt bevezető alkotmánymódosítás kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy technikai változtatásról van szó, egy lehetőség bevezetéséről, amely szerint a kormányfő állandó helyettesítési joggal nevezhet meg minisztert.
2010.05.17. 14:15
 
 
Magyarország két év múlva léphet be az ERM-II.-be
A Fidesz-kormány várhatóan az évtized közepére tűzi ki Magyarország euróövezeti csatlakozási céldátumát, és két év múlva valószínűsíthető a belépés a valutauniós tagság előtt kötelező ERM-II. árfolyamrendszerbe - jósolták hétfőn londoni felzárkózó piaci elemzők. A Nomura International nevű globális befektetési társaság londoni elemző részlegének hétfői feltörekvő térségi helyzetértékelése szerint a Fidesz-kormány "EU- és európárti lesz". A cég elemzői szerint ez "talán még fontosabb gazdaságpolitikai stabilizáló elem", mint a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az EU-val létrejött készenléti megállapodás.
2010.05.17. 14:00
 
 
Navracsics: régi adósságunk a kétszáz fős parlament
Navracsics Tibor szerint régi adósság a kisebb, kétszáz fős parlament. A kijelölt közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfői expozéjában a kormányalakítással összefüggő három javaslatukról azt mondta: ez az új korszak szimbolikus kezdete. "Egy olyan korszakot szeretnénk a jövőben felépíteni, egy olyan magyar politikát szeretnénk megvalósítani, amelynek középpontjában a közjó szolgálata áll" - hangsúlyozta a politikus. Az alkotmánymódosítással összefüggésben Navracsics Tibor kiemelte: ez szándékaik szerint részben adósságrendezés, részben pedig az új politikai korszak egyik alapelvének megfogalmazása. "Régi adósságunk a kétszáz fős parlament" - mondta.
2010.05.17. 14:00
 
 
Idén több mint kétszáz NATO-katona halt meg Afganisztánban
Idén már több mint kétszáz NATO-katona vesztette életét afganisztáni hadműveletekben: a NATO vezette nemzetközi biztonsági erő (ISAF) ezzel a legsúlyosabb időarányos veszteségét szenvedte el a harcok több mint nyolc évvel ezelőtti kezdete óta - derült ki a francia hírügynökség hétfőn közölt összesítéséből. Az áldozatok számának növekedése azt mutatja, hogy a tálib lázadók tevékenysége olyan időszakban erősödik, amikor újabb NATO-erők érkeznek erősítésként az országba.
2010.05.17. 13:45
 
 
Átlépte a 2 milliárdot a YouTube napi forgalma
Nem sokkal ötödik születésnapja után a YouTube internetes videomegosztó oldal napi forgalma átlépte a 2 milliárd megtekintést. Ez közel kétszerese a három legnagyobb amerikai televízióhálózat főműsoridőbeli nézettségének - hangsúlyozza a társaság, mely egy blog-bejegyzésben közölte a hírt. A YouTube-ra ma percenként átlagosan 24 órányi tartalmat töltenek fel; ez egy hét alatt mintegy 150 ezer teljes filmnek felel meg.
2010.05.17. 13:45
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára
A héten nem változtat a Mol Nyrt. az üzemanyagok nagykereskedelmi árán - értesült az MTI hétfőn piaci forrásokból. A Mol egy hete emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Ezzel a benzin ára új történelmi csúcsot ért el: a benzin átlagára 343 forintra, a gázolajé pedig 324 forintra nőtt egy hete. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.05.17. 13:00
 
 
Katasztrofális a helyzet Borsodban
Katasztrofálisnak minősítette a Borsod-Abaúj-Zeplén megyei árvízhelyzetet az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője miskolci sajtótájékoztatóján hétfőn. Rácz Miklós közlése szerint a Sajón, a Bódván és a Hernádon egyszerre alakult ki árhullám, vélhetően minden eddigit meghaladnak majd a vízszintek. A szakemberek felkészültek a települések esetleges kitelepítésére is. A vízügyi államtitkár budapesti tájékoztatóján bejelentette, vészhelyzet elrendelését kezdeményezi az árvízi védekezést irányító Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT) a Sajó, a Hernád és a Bódva mentén.
2010.05.17. 13:00
 
 
Pelczné váltja Schmittet az EP-ben
Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke váltja az Európai Parlamentben (EP) a magyar Országgyűlés elnökévé választott Schmitt Pált. A házelnök ezt hétfőn, a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában jelentette be, hozzátéve, hogy erről a Fidesz elnöksége hozta meg a döntést. Schmitt Pál nyilatkozott hétfőn a köztévé Parlamenti Napló című műsorának is, amelyben a Vona Gábor Jobbik-elnök parlamenti gárdamellény-viseletével összefüggő kérdésre kifejtette: megvárja a bírósági döntést az ügyben, és ha ez megszületik, megpróbálnak kialakítani egy olyan állásfoglalást, hogy az öltözködésre vonatkozó passzus is bekerüljön a házszabályba.
2010.05.17. 13:00
 
 
Kétezer embert kitelepítettek Lengyelországban az árvizek miatt
Kétezer embert telepítettek ki ideiglenesen az otthonából Dél-Lengyelországban a heves esőzések okozta árvizek miatt - jelentették hétfőn a helyi hatóságok. Különösen a kis-lengyelországi - melynek központja Krakkó - és a sziléziai vajdaságban súlyos a helyzet. Több járásban árvízriadót rendeltek el. Az ítéletidőnek feltételezhetően már egy halálos áldozata is van: egy férfit magával sodort a megáradt Koszarawa folyó - közölte Zywiec város tűzoltósága. A férfi a fiával együtt a partról figyelte a folyót, amikor a gyerek hirtelen a vízbe esett. Az apa utánaugrott, és sikerült a partra segítenie a gyereket, de közben őt magát elragadta az ár. Tart a mentőakció, keresik a férfit.
2010.05.17. 13:00
 
 
Vb-2010: Ballack nem utazhat Dél-Afrikába
Sérülése miatt nem vehet részt a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon Michael Ballack, a német válogatott csapatkapitánya. A futballszövetség hétfői bejelentése szerint a Chelsea 33 éves középpályása izomszalag-szakadást szenvedett, s jobb bokája is megsérült, így legjobb esetben is csak nyolc hét múlva kezdheti meg az edzéseket. A 98-szoros válogatott jobb lába előbb négy hétig gipszben lesz, majd két hétig egy speciális cipőt kell viselnie, és a rehabilitációt csak ezután kezdheti meg.
2010.05.17. 12:45
 
 
Eddig több mint kétezer embert kellett kitelepíteni
Hétfő délelőttig országszerte 2093 embert kellett kitelepíteni, vagy kimenekíteni lakóhelyéről, a tűzoltók és a katasztrófavédelmisek a vihar által leginkább sújtott északi területekre irányítják a szakembereiket - mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Szentes György közlése szerint csak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 1900 embert érintett a kitelepítés, Szikszón az éjjel negyven embert gumicsónakkal menekítettek ki. Vízben áll a szikszói kórház, az igazgató szerint kétségbeejtő a helyzet, de a betegellátás zavartalan. Fejér, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest és Veszprém megyében is voltak kitelepítések. Budapesten is sok a bejelentés, de kitelepítésre nem volt szükség.
2010.05.17. 12:45
 
 
Ezer légi járat nem indul el Európában a vulkáni hamu miatt
Ezer légi járat nem közlekedik hétfőn az európai légtérben az újabb vulkáni hamufelhő miatt, de a többi 28 ezer repülést a korlátozások nem érintik - jelezte déltájban a brüsszeli székhelyű légtérellenőrzési szervezet, az Eurocontrol. Az előírtnál magasabb hamukoncentráció miatti repülési tilalom elsősorban Hollandiát és Nagy-Britannia délkeleti részét sújtja. Hollandiában több nagy repülőtér zárva volt délelőtt, és egy ideig zárva tartott a londoni Heathrow és Gatwick is. Belgium északnyugati részén, az Északi-tenger térségében ugyancsak ideiglenes repülési tilalmat rendeltek el. Törölték a Malév amszterdami, londoni és dublini, valamint a Wizz Air londoni járatát is.
2010.05.17. 12:45
 
 
Újabb hitelrészletet kap Athén
Újabb, 14,5 milliárdos eurós részletet kap Görögország az Európai Unió (EU) és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hitelkeretéből - közölték hétfőn athéni pénzügyminisztériumi források. Az euróövezeti tagállamok által biztosított 14,5 milliárd eurót legkésőbb kedd délig átutalják Athénnak - mondták a dpa német hírügynökség forrásai. A súlyos adósságválsággal küzdő ország vezetése az előző héten kedden kérte a 110 milliárd eurós EU-IMF hitelkeret megnyitását. A pénzügyminisztérium 5,5 milliárd eurót kért az IMF 30 milliárdjából, és 14,5 milliárdot az euróövezeti tagországok 80 milliárd eurós keretéből. Az IMF már másnap átutalta az 5,5 milliárd eurót a görög nemzeti banknak.
2010.05.17. 12:30
 
 
Elhunyt a második világháború amerikai ünnepelt vadászpilótája
Kilencvenegy éves korában elhunyt Walker "Bud" Mahurin, a második világháború és a koreai háború ünnepelt amerikai vadászpilóta ásza. Mahurin volt az egyetlen amerikai vadászpilóta, aki a második világháború európai és csendes-óceáni hadszínterén, valamint a koreai háborúban is lőtt le ellenséges gépeket, összesen 24-et. Szintén ő volt az első, aki "dupla ász" lett az európai fronton, azaz tíz repülőgépet lőtt ki - öt találat után járt az ász, tíz után pedig a dupla ász cím.
2010.05.17. 12:30
 
 
Terjed a digitális televíziózás
Március végén a legnagyobb műsorszolgáltatók előfizetőinek közel fele már digitálisan televíziózott - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) hétfőn. Az előfizetéses televíziós szolgáltatások piacának mintegy 80-85 százalékát lefedő, tizennégy legnagyobb magyarországi műsorterjesztő hálózatában 2010 márciusában 32 ezerrel - az első negyedévben így összesen 69 ezerrel - 1,210 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizető háztartások száma.
2010.05.17. 12:30
 
 
Elemzők szerint biztatóak az építőipari adatok
Bizakodásra okot adó, kedvező jelek vannak az építőipar legújabb statisztikai adataiban - vélik az MTI által megkérdezett szakértők, akik az épületek építése rendelésállomány folyamatos javulására, illetve az új szerződések állományának bővülésére hívták fel a figyelmet. A KSH hétfőn közölt adatai szerint az építőipari termelés volumene márciusban a kiigazítatlan adatok szerint és munkanaptényezővel korrigálva is 5,8 százalékkal csökkent a 2009 márciusihoz képest - kevésbé, mint februárban, amikor 10,1 százalékkal esett vissza - szezonálisan kiigazítva pedig márciusban a termelés 5,5 százalékkal magasabb volt, mint az előző hónapban, a februári 6 százalékos emelkedés után.
2010.05.17. 12:15
 
 
Öt éven belül jöhet a túlevés és túlivás elleni orrspray
A túlevés és túlivás ellen lehet hatásos egy új orrspray, amelynek hatóanyaga megvonja az agyi jutalmat az "önkényeztető" tevékenységek után - írta a The Telegraph című brit napilap. A kutatók úgy vélik, sok millió ember hasznára válhat az új típusú kezelés, amely a többi gyógymóddal ellentétben a viselkedés hátterében álló agyi okokat szünteti meg, nem a tünetet. A túlevés és túlivás hatására az agy jutalmazó vegyületeket, endorfinokat termel, amelyek pillanatnyi jóérzést keltenek. Egy idő elteltével azonban ez kielégíthetetlen vágyat vagy függőséget okoz, és egészségtelen szokások rabjává teszi az embert, aki így túl sokat eszik vagy túl sok alkoholt iszik.
2010.05.17. 12:00
 
 
Telenor névre vált a Pannon
Telenor névre vált május 18-án a Pannon GSM Távközlési Zrt. - közölte Anders Jensen, a cég vezérigazgatója. Az átállás költségeiről nem nyilatkozott, de elmondta: a távközlési szektor csökken, amihez alkalmazkodnia kell a Pannonnak is, s ahhoz, hogy új energiával töltsék fel a vállalatot, merni kell változtatni. A Pannon élen akar járni a versenyben és abban is, hogy ha növekedni kezd a gazdaság és a távközlési ipar, akkor azt elsőként használják ki - tette hozzá. A társaság a névváltással egy időben több új terméket és olcsóbb szolgáltatásokat vezet be, s bővíti szélessávú internet kínálatát is, valamint 70 százalékkal csökkenti az uniós adatroaming díjakat.
2010.05.17. 12:00
 
 
Tyson Gay világcsúcsa egyenes 200-on
A 2007-es világbajnok amerikai Tyson Gay világcsúcsot futott 200 méteren, egyenes távon, vasárnap Manchesterben. A minden idők második leggyorsabb emberének számító vágtázó 19.41 mp alatt tudta le a kanyar nélküli távot a Manchester belvárosában rendezett különleges viadalon, és kilenc századdal javította meg honfitársa, Tommie Smith 44 évvel ezelőtt elért rekordját. Gay produkciójának értékét csak növeli, hogy kifejezetten hideg időben, némi ellenszélben érte el a 19.41-et úgy, hogy a rajtnál beragadt.
2010.05.17. 11:30
 
 
Botladozó arab-amerikai szépség kapta a Miss USA koronát
Egy 24 éves arab-amerikai lány lett az idei Miss USA, bár a vasárnap esti Las Vegas-i gálán csaknem elesett estélyi ruhájában. Rima Fakih ötven versenyzőt utasított maga mögé. A michigani Dearbornból érkezett szépség, aki narancs és arany színű bikiniben, valamint esküvői ruhának tűnő fehér váll nélküli estélyiben is magabiztosan vezette a mezőnyt, egy kérdésre azt válaszolta, hogy az egészségbiztosításnak a fogamzásgátló tablettákat is fizetnie kéne. Megkoronázása után közölte: akkor kérdezzék, hogy érzi magát, ha már túlvan egy pizzán.
2010.05.17. 11:30
 
 
Előterjesztette jelentését az Albright-csoport
Előterjesztette jelentését hétfőn az a szakértői csoport, amely Madeleine Albright volt amerikai külügyminiszter vezetésével előkészítette a NATO új stratégiai koncepcióját. A 12 tagú testület nevében Albright és Jeroen van der Veer, a csoport helyettes vezetője Brüsszelben előbb Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkárral találkozott, majd a tagországoknak az atlanti szövetséghez akkreditált nagyköveteiből álló Észak-atlanti Tanács ülésén ismertette a jelentés tartalmát. Késő délelőtt sajtóértekezletet tart Albright és Rasmussen. Az észak-atlanti szerződés jelenleg érvényes stratégiai koncepciója még 1999-ből való, és az azóta előtérbe került újszerű biztonsági kihívásokra adandó válaszokat új összegző dokumentumba kívánják foglalni.
2010.05.17. 11:15
 
 
MNB: az államháztartás bruttó adóssága a GDP 79,6 százaléka
Az államháztartás nettó finanszírozási igénye a 2010 első negyedévével záruló elmúlt egy évben a GDP 4,4 százalékát tette ki, az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számított adóssága a GDP 79,6 százaléka volt 2010 első negyedévének végén - közölte a pénzügyi számlák előzetes adatai alapján az MNB hétfőn. A háztartások nettó finanszírozási képessége (pénzügyi megtakarítása) 2010 első negyedévével záruló elmúlt egy évben a GDP 2,9 százalékát érte el. Az államháztartás nettó finanszírozási igénye az előzetes adatok szerint 2010 első negyedévével záruló elmúlt egy évben 1.151 milliárd forint volt.
2010.05.17. 10:45
 
 
BKV-ügy: kórházba szállították Horváth Évát
Szívproblémákkal kórházba szállították Horváth Évát, majd kivizsgálás után visszavitték a büntetés-végrehajtási intézetbe - közölte a BKV-ügyben pénteken őrizetbe vett gyanúsított - Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes szóvivőjének - egyik ügyvédje hétfőn. Gábor László elmondta: közvetve úgy értesült, hogy Horváth Évát vasárnap este szállították be a János kórházba, majd a kivizsgálását követően visszavitték a büntetés-végrehajtási intézetbe. Az ügyvéd elmondta, hogy védencével közvetlenül nem beszélhetett, erre hétfőn kerülhet sor, amikor a bíróság dönt az ügyészség Horváth Éva, Hagyó Miklós és Lelovics Ottó előzetes letartóztatásba helyezésére vonatkozó indítványáról.
2010.05.17. 10:45
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 12 helyet csúszott vissza
A Madridban sérülés miatt első körös meccsét feladó Szávay Ágnes 12 helyet visszacsúszott, így a 45. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet változatlanul - összesítésben immár 102. hete - az amerikai Serena Williams vezet. A versenyeket szervező WTA honlapja szerint Czink Melinda az 57. a sorban. Az élcsoportban a Madridban döntőt játszó Venus Williams egy helyet előrelépett, és testvére mögött a második. A spanyol fővárosban győztes francia Aravane Rezai a 24.-ről a 16. pozícióba jött fel.
2010.05.17. 10:30
 
 
Fitch: az államadósoktól tartanak leginkább a befektetők
Az egykor biztos menedéknek tekintett államadósok helyzetét tartják immár a legbizonytalanabbnak az összes adósi kategória közül az európai kötvénypiaci szereplők - áll a Fitch Ratings hétfőn Londonban kiadott elemzésében, amely szerint az adósságpiaci befektetői körben komoly aggodalom forrása a szuverén adósságproblémák terjedésének lehetősége. A legnagyobb európai hitelminősítő negyedévente méri fel, hogy az európai kötvénypiaci befektetők hogyan ítélik meg a különböző kibocsátói kategóriákat.
2010.05.17. 10:15
 
 
Gyengült a forint hétfőn
Enyhén gyengült hétfőn délelőtt a forint, az euró 277,50 forintot ért a péntek délutáni 277,00 forint után. A magyar fizetőeszköz reggel gyengébben nyitott, miután az euró a dollárral szemben 1,23 dollár alá gyengült, ami az euró árfolyamát 279,30-ig emelte. A helyzet "kissé szelídült, amikor az euró 1,23 dollár fölé erősödött, és ezt követően az eurót 277,20 forinton is adták. A bankközi devizakereskedők nem sok jót jósolnak a hétfői napra, a rossz hangulatban az euró elérheti a 280 forintot is. A dollár hétfőn délelőtt 225-227 forint közötti sávba erősödött, fél tízkor 225,20 forint volt a péntek délutáni 222,50 forint után.
2010.05.17. 10:15
 
 
Visszaesett az új autók iránti kereslet Európában
Európában 7,4 százalékkal csökkent a forgalomba helyezett gépkocsik száma áprilisban az egy évvel korábbihoz képest. A 27 uniós tagállamban és az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) három tagországában - Izlandon, Norvégiában és Svájcban - összesen 1.134.701 új autót regisztráltak áprilisban - közölte hétfőn az európai autógyártók szövetsége (ACEA). A visszaesés legfőbb oka a gazdasági válság mellett az, hogy kifutottak az újautó-vásárlást ösztönző kormányzati programok.
2010.05.17. 10:15
 
 
Több mint 100 milliméternyi eső hullott Borsodban
Több mint 100 milliméternyi eső hullott néhány helyen Borsod-Abaúj-Zemplénben, Miskolcon 72 milliméter, a Bükkben, Szentléleken két nap alatt 130, a Sajó és a Bódva mentén pedig 120 milliméternyi csapadékot mértek. Harminchat óra folyamatos esőzés után hétfőre virradóra, a hajnali órákban elállt a szakadó eső Borsod-Abaúj-Zemplénben, azonban a térségben lévő folyók szlovákiai vízgyűjtőjén jelenleg is esik. Szikszó és Alsóvadász között vízátfolyás miatt teljes útzárat rendeltek el, ezért Alsóvadászt nem lehet megközelíteni. A borsodi Szikszó polgármesetere elmondta, hogy a város kórháza vízben áll, de a betegek nincsenek veszélyben.
2010.05.17. 09:45
 
 
BKV-ügy: az ügyészség Hagyóék előzetes letartóztatását kéri
A Fővárosi Főügyészség a BKV-ügyben indítványozza Hagyó Miklós, Lelovics Ottó és Horváth Éva előzetes letartóztatását hétfőn. A rendőrség péntek este gyanúsította meg és vette őrizetbe Hagyó Miklós volt szocialista országgyűlési képviselőt és főpolgármester-helyettest, Horváth Évát, a politikus egykori szóvivőjét, és Lelovics Ottó kommunikációs szakembert. Akkor mindhárman panasszal éltek a gyanúsítás ellen, vallomást Hagyó és Lelovics tett. A főügyészség szerint a letartóztatás a szökés, elrejtőzés, illetve a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye miatt szükséges - közölte Skoda Gabriella szóvivő.
2010.05.17. 09:15
 
 
Nem javult a helyzet Miskolcon, Baranyában is súlyos a helyzet
Nem sokat javult a helyzet Miskolc kiliáni, diósgyőri városrészében, továbbra is az utcán hömpölyög a megáradt Szinva-patak vize. Az éjszaka is több százan védekeztek homokzsákokkal Miskolcon. A tűzoltóság szerint az ár levonulásáig nincs hova szivattyúzni a vizet. Rendkívül magas a Bódva vízszintje, a Borsod megyei Szalonnán az éjszaka két családot kellett kiköltöztetni, Szendrőnél 80-100 házat veszélyeztet közvetlenül a folyó, Edelényben pedig egész éjjel magasították a töltést, hogy a mederben tartsák a vizet. Vízben áll a szikszói kórház is. Baranyában is rossz a helyzet, több mint százszor vonultak ki a tűzoltók vasárnap. Lezárták Pécs legforgalmasabb terét is.
2010.05.17. 08:30
 
 
A csehek is megkedvelik lassan a sörkülönlegességeket
A világ elsőszámú sörivói, a csehek konzervatívak kedvelt italuk ízét illetően. A kommunizmus bukása óta azonban lassan ők is felfedezik a piacon megkapaszkodott számos mini sörfőzde kínálta különleges ízeket. A kommunista rendszer 1989-es bukásakor egyetlen fajta speciális sört főztek a fejenként 150 liter, rekordmennyiségű sört fogyasztó országban. 2004-ben már 130 különleges fajta közül lehetett választani, az igazi boom pedig az elmúlt öt évben következett be, amikor a mini sörfőzdék száma szinte megkétszereződött a fogyasztói igények hatására. 2009-ben a kis cseh sörfőzdék már 178 speciális sört állítottak elő. Az ipari sörgyárak szintén követték a tendenciát, 83 sörkülönlegességgel.
2010.05.17. 08:15
 
 
Benyújtja Új irány 2010 című javaslatcsomagját a Fidesz
Új irány 2010 címmel egy számos törvénytervezetet tartalmazó javaslatcsomagot nyújt be ma a Fidesz az Országgyűlésnek. Kósa Lajosnak, a párt ügyvezető alelnökének korábbi tájékoztatása szerint az önálló képviselői indítványok között szerepel a kisebb létszámú önkormányzati testületekre vonatkozó szabályozás, amely szerint például a Fővárosi Közgyűlés 35 tagú lenne. A helyhatósági választási kampány időszakát 60 napra rövidítenék le. A kisebb parlamenttel összefüggésben javasolni fogja a Fidesz, hogy jöjjön létre egy paritásos országgyűlési albizottság, amelynek a feladata a választási törvény módosításának kidolgozása lenne.
2010.05.17. 08:00
 
 
Kakát akarja a Chelsea
Az újdonsült angol futballbajnok és FA Kupa-győztes Chelsea az ismert londoni bulvárújság, a News of the World szerint meg akarja szerezni a Real Madrid aranylabdás brazil labdarúgóját, Kakát. Ha igaz, akár 40 millió fontot - forintban 12,8 milliárdot - is kész fizetni érte a londoni klub dúsgazdag orosz tulajdonosa, Roman Abramovics. A brazil megszerzését erőteljesen szorgalmazza a Kékek olasz mestere, Carlo Ancelotti, akinek a Chelsea előtti itáliai csapatában, az AC Milanban az egyik kedvenc játékosa volt Kaká. Kettejüknek együttesen nagy szerepe volt abban, hogy a milánói alakulat 2007-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját.
2010.05.17. 07:45
 
 
Évente több mint ezer embert végeznek ki droggal összefüggésben
Évente több mint ezer embert végeznek ki droggal összefüggő bűncselekmény miatt - állapította meg egy nemzetközi nem kormányszervezet hétfőn Bécsben nyilvánosságra hozott jelentésében. Az International Harm Reduction Association (IHRA) abból az alkalomból hívta fel erre a figyelmet, hogy az osztrák fővárosban hétfőn ENSZ-tanácskozás kezdődik a bűnözés megelőzéséről és az igazságügyi eljárásokról. Az IRHA megállapítása szerint több száz olyan kivégzettről tudni, akikre kábítószer-kereskedelem miatt rótták ki a legsúlyosabb büntetést, de ha számításban vesszük azokat az országokat is, amelyek nem hozzák nyilvánosságra a kivégzéseket, évente több mint ezren kerülnek hóhérkézre.
2010.05.17. 07:45
 
 
Csányi: nem lehet átváltani a devizahiteleket forinthitelekre
Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója szerint nem lehet a lakossági devizahiteleket forinthitelekre váltani. A bankvezér a HírTV Kontraszt című műsorában azt mondta: ha most átváltanák forintra a devizahiteleket, akkor mintegy 20 százalékkal, 230 milliárd forinttal nőne meg a lakosság egy évi hiteltörlesztési terhe, mert a kamatkülönbözet miatt jelentősen emelkedne a törlesztési részlet. Mint mondta, egyetért azzal, hogy nem lehet átváltani a devizahiteleket forinthitelre, ugyanakkor kijelentette, hogy a bajba került adósokkal foglalkozni kell, segíteni kell rajtuk, és úgy vélte, ebben valóban a kormány és a bankok együtt tudnak működni.
2010.05.16. 22:00
 
 
Először tudta megszüntetni a nyersolaj nagy részének tengerbe ömlését a BP
Első ízben tudta megszüntetni a nyersolaj nagy részének tengerbe ömlését vasárnap a BP olajcég a Mexikói-öbölben: egy 1,6 kilométer hosszú vezetéken keresztül felszíni tartályhajóhoz juttatják az olajat. Mark Proegler, a BP szóvivője elmondta: a szivárgást ugyan nem tudták elállítani, de a több mint három hete történt baleset óta először a sérült kútból immár nem a tengerbe, hanem a hajóba kerül a nyersolaj nagy része. Az április 20-án felrobbant, majd elsüllyedt olajfúró platform üzemeltetője mélytengeri robotok segítségével egy 15 centiméter átmérőjű csövet illesztett be a tengerfenéken az 53 centiméter átmérőjű sérült olajvezetékbe.
2010.05.16. 21:45
 
 
A Barcelona a spanyol futballbajnok
Az FC Barcelona címét megvédve megnyerte a spanyol labdarúgó-bajnokságot, amelynek vasárnapi, utolsó fordulójában hazai környezetben 4-0-ra legyőzte a Valladolid együttesét. A katalán gárda, amelyet csaknem 100 ezer híve ünnepelt a helyszínen, a Camp Nou Stadionban, 20. alkalommal végzett a Primera División élén. A második helyen a Barcát kitartóan, ám a végeredmény szerint hiábavalóan üldöző Real Madrid zárt, amely a befejező körben 1-1-re végzett Málagában, míg a harmadik pozíciót magának már korábban bebiztosító Valencia a Tenerifére mért 1-0-s vereséget.
2010.05.16. 21:15
 
 
Labdarúgó NB I: pontosztozkodás Szombathelyen
A Szombathely vasárnap hazai pályán 1-1-es döntetlent játszotta a Zalaegerszeggel, a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójában. Szombathelyi Haladás-ZTE FC 1-1 (1-0), gólszerzők: Kenesei (18.), illetve Rudnevs (57.). Szombathely, 4000 néző. A 35. percig a Haladás játszott fölényben, megérdemelten szerzett vezetést. A félidő hajrája viszont a zalaiaké volt, ám Rózsa, a hazaiak kapusa mindent kivédett. A második félidő elejét nagyon megnyomta a ZTE, sikerült is a megérdemelt egyenlítés. A folytatásban mindkét fél nyílt sisakkal, a győzelemért játszott, de több gól már nem esett.
2010.05.16. 20:00
 
 
Megdőlt az országos napi csapadékrekord
Megdőlt az országos napi csapadékrekord, eddig 1906-ban mérték ezen a napon a legtöbb csapadékot, 80,7 millimétert Veresegyházán, de most a Baranya megyei Sellyén egy nap alatt 98,6 milliméter esett. Az átlagos májusi csapadékmennyiség kétszerese esett le az elmúlt 48 órában Magyarország egyes területein - mondta Csonka Tamás meteorológus. A május havi átlagos csapadékmennyiség 50-60 milliméter. Hétfőtől már csökken a csapadék mennyisége, lassú javulás várható.
2010.05.16. 19:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758[1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista