2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Svéd edzőjük lett a fehérvári hokisoknak
A svéd Ulf Weinstock lett a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának új vezetőedzője - jelentette be csütörtökön a székesfehérvári klub. Az 58 éves Weinstock játékosként olimpiai bronz-, világbajnoki ezüst- és bronzérmes, ezen kívül nyert junior-világbajnokságot, valamint svéd és norvég bajnoki címet is. 1986 óta edző, dolgozott többek között a norvég, a svéd és a dán bajnokságban, legutóbb pedig a MOL Ligában érdekelt SC Csíkszereda mestere volt.
2010.06.03. 12:15
 
 
Újraszabályozta a parkolási rendeletet a Fővárosi Közgyűlés
Újraszabályozta a parkolási rendeletet a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön, miután az Országgyűlés kedden törvényben már megadta az új szabályozás kereteit. A döntést a testületnek azért kellett mielőbb meghoznia, mert az Alkotmánybíróság megsemmisítette a korábbi szabályozást, és július 1-jéig adott haladékot egy új jogszabály megalkotására. A képviselők egyhangúlag, 62 igen szavazattal döntöttek a rendelet megalkotásáról. A fővárosi rendeletben továbbra is a BKV-vonaljegy ára alapján számítják a várakozási övezetekben a parkolási díjakat.
2010.06.03. 12:15
 
 
Jobbik: féldiktatórikus választási rendszert alakítana ki a Fidesz
A Jobbik szerint a kormánytöbbség egy antidemokratikus, féldiktatórikus választási rendszer kialakításán dolgozik a választójogi reformot előkészítő parlamenti albizottság megkerülésével. Novák Előd, a Jobbik alelnöke és országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette: a Fidesz azzal ámítja a közvéleményt, hogy egy paritásos eseti bizottságot hoz létre a választójogi reform előkészítésére, miközben ezzel párhuzamosan már most, az önkormányzati választásokra hivatkozva meg kívánja változtatni a választási eljárásról szóló jogszabályt.
2010.06.03. 12:00
 
 
Visszaesett a kiskereskedelem az Európai Unióban
Áprilisban 1,2 százalékkal elmaradt a kiskereskedelmi forgalom az egy hónappal korábbitól az euróövezetben, és az Európai Unió egészében is - közölte csütörtökön az Eurostat. Az unió statisztikai hivatalának jelentése szerint az egy évvel korábbihoz képest az euróövezetben 1,5 százalékos, a huszonheteknél 1,6 százalékos volt a visszaesés. Szakértői előrejelzések alapján az euróövezetben havi szinten 0,1 százalékos növekedés, éves összevetésben pedig 0,2 százalékos csökkenés volt várható. Elemzők szerint az euróövezetben a legfőbb probléma a számos tagállamban tervezett megszorítások körüli bizonytalanság, emellett a rekordnagyságú munkanélküliség is fékezi a fogyasztást.
2010.06.03. 11:45
 
 
Fontezreket fizettek Churchill szivarjáért
A vártnál kétszer magasabb áron, 2125 fontért - mintegy 700 ezer forintért - kelt el Winston Churchill Havanna szivarja a Christie's árverésén Londonban. Az egykori brit kormányfő nevével fémjelzett tárgyakért borsos árat fizettek a vevők, az aukció összbevétele azonban elmaradt az előzetes becslésektől, és megrekedt 600 ezer fontnál (közel kétszázmillió forintnál). A licitálók többek közt Churchill levelei és beszédeinek kéziratai között válogathattak. A becsült ár négyszeresét, darabonként közel 35 ezer fontot fizették két levélért, amelyet a kormányfő titkárának címzett, és amelyben arról írt, hogy Nagy-Britannia semmi esetre sem fogja megadni magát Németországnak.
2010.06.03. 11:30
 
 
Rekord mennyiségű üdülési csekket vásároltak a munkáltatók
Rekord mennyiségű kedvezményes üdülési csekket vásároltak a hazai munkáltatók, és használtak fel a munkavállalók eddig: az év első öt hónapjában több mint 31 milliárd forint összegű üdülési csekk került közel 700 ezer munkavállalóhoz, hozzátartozóikhoz, illetve szociálisan hátrányos helyzetben élőkhöz. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) csütörtöki közleménye szerint az elmúlt év hasonló időszakához képesti több mint 8 százalékos emelkedés a szakszervezetek, a munkaadók és a kormány szociális párbeszédének köszönhető.
2010.06.03. 11:15
 
 
Wieszt: személyem elleni politikai támadás a videofelvétel
Wieszt János, korrupcióval megvádolt volt szocialista, most független képviselő a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön kezdődő ülésének elején nyilatkozatot tett, amelyben megismételte korábbi állítását, hogy személye elleni politikai támadásnak értékeli a nyilvánosságra került videofelvételt. Wieszt nem sokkal a főpolgármester érkezése után rövid beszélgetést folytatott a pódiumon ülő Demszky Gábor főpolgármesterrel (SZDSZ). Az ülés kezdete után Demszky ügyrendben adott szót a képviselőnek, aki közölte: a nyilvánosságra került videó "teljes mértékben manipulatív", és - mint fogalmazott - "senki sem gondolhatja komolyan, hogy három év után előkeveredik véletlenül egy ilyen videó, és a mögött nincs valamilyen számítás".
2010.06.03. 11:15
 
 
Aláírta az államfő a nemzeti összetartozás napjáról szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök aláírta a június 4-ét, a trianoni békeszerződés aláírásának napját a nemzeti összetartozás napjává nyilvánító törvényt, így az pénteken hatályba léphet. A jogszabály aláírásának megtörténtéről Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője tájékoztatott az MTI érdeklődésére csütörtökön. Az Országgyűlés hétfőn nyilvánította a Nemzeti Összetartozás Napjává a trianoni békeszerződés aláírásának napját. A Fidesz és KDNP mellett igennel szavazott a Jobbik, illetve egy MSZP-s (Juhász Ferenc) és egy LMP-s (Schiffer András) képviselő. Az MSZP-ből 55-en a nem gombot nyomták meg, az LMP-ből 12-en tartózkodtak.
2010.06.03. 11:00
 
 
Megszületett Kevin Costner hetedik gyermeke
Megszületett Kevin Costner és második felesége, Christine kislánya. A filmsztárnak ő a hetedik gyermeke. Grace Avery Costner szerdán délután jött világra Los Angelesben. Costner ügynökének közlése szerint az édesanya és a csecsemő is jól van. Az 55 esztendős filmsztár első házasságából származó három gyereke már felnőtt. Barátnőjétől, Bridget Rooneytől született a 14 éves Liam. Második felesége, a 36 esztendős Christine korábban két gyermeket szült neki: Hayes egyéves, Cayden hároméves.
2010.06.03. 11:00
 
 
700-750 katona vesz részt az árvízi védekezésben
A csütörtök reggeli adatok szerint országosan 700-750 katona vesz részt az árvízi védekezésben - közölte a bőnyi gát mellett Hende Csaba honvédelmi miniszter, amikor megnézte a védekezési munkálatokat. Elrendelték a legmagasabb fokú készenlétet, így szükség esetén a hadsereg készen áll arra, hogy minden eszközzel részt vegyen a védekezésben - közölte. A tárcavezető azt mondta, mindenki biztos lehet abban, hogy a magyar katona oda megy, ahol baj van, és segít. Ezen a területen 12 órás váltásokban a 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred 60-60 katonája rakja a 25-30 kilós zsákokat, hogy ne öntse el két hét után másodszor is a falut a Cuhai-Bakony-ér.
2010.06.03. 10:15
 
 
A füvet szívó tizenévesből ritkábban lesz egyetemista
A 18 éves koruk előtt marihuánát rendszeresen fogyasztó fiatalokból lényegesen kevesebb jut be az egyetemre, mint droggal nem élő társaik közül. A tanulókorban lévő ifjúság tagjain végzett három, egymástól független vizsgálat hasonló eredménnyel járt. Világszerte rendszeresen hallatják hangjukat azok, akik a marihuána használatát engedélyeztetni kívánják. Az érv általában az, hogy ez az anyag valójában kárt nem okoz: kevesebb egészségügyi, társadalmi gondot jelent, mint az alkohol vagy a cigaretta.
2010.06.03. 09:00
 
 
Gyaloglás az Életért a mellrák ellen
Rózsaszín lufikkal és sétával hívja fel a figyelmet az emlőrák elleni küzdelemre a 8. AVON Gyaloglás az Életért elnevezésű rendezvény szombaton a Városligetben Budapesten. Az egésznapos eseményen a szűrővizsgálatok mellett zenés programok, játékok várják az érdeklődőket. A gyaloglás útvonala némileg változik az eddigiekhez képest: most az Állatkertet, a Vidámparkot és a Széchenyi Fürdőt is érinti a menet, amelyhez számos ismert ember csatlakozik.
2010.06.03. 09:00
 
 
Rekordvízállások a Sajón, a Bódván és a Hernádon
Sorra dőlnek meg az eddig mért legnagyobb árvízszintek (LNV) az észak-magyarországi folyókon, a Sajó Sajópüspökinél tetőzött, a Bódva Hídvégardónál ennek közelében van, a Hernád pedig tovább árad. Éjszaka folytatódott a védekezés, újabb kitelepítésekre az árvíz miatt nem volt szükség. Borsodban több, mint kétszázan nem tölthették otthonaikban az éjszakát, a két héttel ezelőtti és a mostani árvíz miatt 382 ingatlan sérült meg. Sok út járhatatlan, és a szakemberek attól tartanak, hogy a nap folyamán ismét víz alá kerülhet az M30-as autópálya miskolci keleti lehajtója. Csütörtök reggelre tovább romlott a vasúti közeledés helyzete is, még több szakaszt kellett lezárni az áradások és a belvizek miatt.
2010.06.03. 08:45
 
 
NHL: hosszabbítás után szépített a Philadelphia
A Philadelphia Flyers hosszabbítás után 4-3-ra nyert a vendég Chicago Blackhawks ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének harmadik mérkőzésén, és így 2-1-re szépített az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban. Stanley Kupa-döntő, 3. mérkőzés: Philadelphia Flyers-Chicago Blackhawks 4-3 (1-0, 1-2, 1-1, 1-0), hosszabbítás után, gól: Briere (15.), Hartnell (30.), Leino (44.), Giroux (66.), illetve Keith (23.), Sopel (38.), Kane (43.). Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-1 a Chicago javára. A következő találkozóra magyar idő szerint szombat hajnalban kerül sor ugyancsak Philadelphiában.
2010.06.03. 08:45
 
 
Ma kezdődnek az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák
Ma kezdődnek és jövő szerdáig tartanak az idei tavaszi érettségi emelt szintű szóbeli vizsgák. A mintegy 27 ezer szóbeli vizsgát 142 helyszínen, 1839 tantárgyi bizottság előtt rendezik. Az érettségizők emelt szinten 89 vizsgatárgyat választottak, ezen tárgyak mindegyikéből van szóbeli vizsga is. Az emelt szintű vizsgákat az Oktatási Hivatal (OH) szervezi: a szóbeli tételeket a hivatal készítteti el és juttatja el a háromtagú tantárgyi bizottságokhoz. A tantárgyi bizottságok elnökét és tagjait az OH bízza meg.
2010.06.03. 08:30
 
 
Külön trianoni megemlékezést tart az MSZP pénteken
Külön tart trianoni megemlékezést pénteken az MSZP. Lendvai Ildikó pártelnök az MTI-nek elmondta: a szocialista képviselőcsoport tagjai pénteken a Liszt Ferenc téri Ady Endre szobornál emlékeznek meg Trianonról. Hozzátette: a szocialisták szerint is meg kell emlékezni Trianonról, de olyan módon, ami a sebeket felelősen gyógyítja. A megemlékezésen Hiller István volt oktatási miniszter, történész mond beszédet.
2010.06.03. 08:30
 
 
Egy hónap alatt majdnem háromszorosára nőtt az olajfolt a Mexikói-öbölben
Majdnem háromszorosára nőtt egy hónap alatt a Mexikói-öbölben kialakult olajfolt - közölték szerdán a miami egyetem kutatói műholdas fotók alapján. A szennyeződés - amely a Deepwater Horizon nevű tengeri olajfúró platform április 20-i felrobbanása miatt alakult ki - immár 24400 négyzetkilométert borít be, azaz akkora, mint az Olaszországhoz tartozó Szardínia szigete. Május elsején az olajfolt nagysága még "csak" 9000 négyzetkilométer volt. A kutatók egyébként megerősítették, hogy a szennyeződés egy része Florida irányába tart.
2010.06.03. 07:45
 
 
Tucatnyi településen van árvízi vészhelyzet
Országszerte összesen már tucatnyi településen van veszélyhelyzetet az árvíz miatt, miután a Kormányzati Koordinációs Bizottság szerdai esti ülésén döntöttek arról, hogy elrendelik azt több Jász-Nagykun-Szolnok megyei, illetve Győr-Moson-Sopron megyei településen is. Navracsics Tibor a bizottság ülését követően elmondta, hogy a kedd este Borsod-Abaúj-Zemplén megyében két településre, Hasznosra és Pásztóra elrendelt veszélyhelyzetet szerdán kiterjesztették többek között Alattyánra, Jászberényre, Jászárokszállásra, Jászdózsára, Jásztelekre, illetve Bőnyre és Rétalapra. Ez Győr megyében 2-3 ezer embert érint, Jász-Nagykun-Szolnok megyében viszont több mint 51 ezret.
2010.06.03. 07:30
 
 
Számíthat a magyar EU-elnökség a néppárti EU-biztosok támogatására
Számíthat a jövő év első felében tevékenykedő magyar EU-elnökség a néppárti uniós biztosok támogatására - hangsúlyozta az Európai Bizottság hat néppárti tagja, aki munkavacsorán találkozott szerdán a Brüsszelben tartózkodó Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel. Orbán Viktor tájékoztatást adott a magyarországi eseményekről, és kiemelte: a választások eredményeként az új kormányzat példa nélküli felhatalmazást kapott azokhoz az intézkedésekhez, amelyek szükségesek az országnak a válságból való kivezetéséhez. Köszönetet mondott azért a szolidaritásért és segítségért, amit a néppárti biztosoktól kapott a kampány során.
2010.06.03. 07:30
 
 
Az amerikai zsidóság megosztott a gázai segélyflottilla ügyében
Az amerikai zsidóság megosztott a Gázai övezetbe segélyt szállító hajók elleni izraeli támadás megítélésében; szervezetileg két Izrael-barát lobbicsoport, az AIPAC és a J Street szembenállásáról van szó - írta szerdán The Washington Post. Az évtizedek óta legbefolyásosabb zsidó lobbicsoport, az American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) olyan cím alatt tudósított honlapján az ügyről, hogy a Hamász radikális támogatói izraeli katonákra támadtak. A gázai blokád ellen tiltakozó kilenc aktivista halála a beszámolónak még egy alcímében sem szerepelt.
2010.06.03. 07:15
 
 
A busz- és villamosmegállókban is betiltják a dohányzást Budapesten
A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) javaslatára a Fővárosi Közgyűlés szakbizottsága arról határozott, hogy nemcsak a főváros tulajdonában álló 69 aluljáróban, hanem a BKV-megállókban is betiltják a dohányzást. Ehhez jogszabályt kell módosítani, a bizottság az ülésen arra kérte a főpolgármestert, hogy kezdje meg ennek a kidolgozását - közölte Vitézy Dávid, az egyesület szóvivője. A szabálysértők 30 ezer forintos bírságra számíthatnak.
2010.06.02. 22:00
 
 
Ősszel jelenik meg Google Chrome operációs rendszer
A Google ősszel tervezi a Windows-rivális ingyenes operációs rendszere, a Chrome bevezetését. Az internetes keresőmotorjáról ismertté vált cég tavaly nyáron jelentette be, hogy felveszi a versenyt a Microsofttal és az Apple-lel és egy olyan nyílt forráskódú operációs rendszert készít, amely a Chrome böngésző alapjaira épülve kifejezetten a webes alkalmazások futtatására lesz alkalmas. A Google adatai szerint a Chrome böngészőt több mint 70 millió ember használja világszerte.
2010.06.02. 21:00
 
 
Előkerült JFK és Monroe egyetlen közös fotója
Előkerült John F. Kennedy és Marilyn Monroe egyetlen közös fotója, amely az egykori amerikai elnök 45. születésnapja előtt készült New Yorkban. A fekete-fehér fényképet Cecil Stoughton, a Fehér Ház fotósa csinálta 1962. május 19-én egy zártkörű manhattani utópartin. Monroe aznap este énekelte el a Madison Square Gardenben egy demokrata párti rendezvényen az elhíresült születésnapi köszöntőt: "Happy Birthday, Mr. President".
2010.06.02. 20:45
 
 
Felcsút volt tavaly a leggazdagabb magyar település
Felcsút volt tavaly a leggazdagabb magyarországi település az egy főre jutó havi jövedelem alapján 171.092 forinttal, míg a 2008. évi átlagjövedelem szerint a település csak a 336. helyen szerepelt. A rangsor utolsó helyén tavaly Pálmajor állt, a legszegényebb településen az egy főre havi jövedelem mindössze 32.925 forintot tett ki. Az összegzés szerint valószínű, hogy Felcsútot néhány új, magasan adózó vállalkozói adófizető adatai emelték az átlagjövedelmet mutató rangsor első helyére. A rangsort a CID Cég-Info Kft. állította össze, amely 1998 óta évenként kiadja a marketing célra készített, de tényadatokra épülő jövedelem- és fogyasztóindex adatait.
2010.06.02. 20:30
 
 
Nem fogadja el vis maiornak az NFM az M6 autópálya beomlását
Nem fogadja el a kijavítást a kormány feladatává tevő elháríthatatlan külső oknak - vis maiornak - az M6 autópálya beomlását a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), és a teljes ppp-konstrukcióban épült szakaszt, valamint az összes ilyen szerződést felülvizsgálják - mondta Völner Pál a minisztérium frissen kinevezett államtitkára. A most beomlott 30 méteres szakasz kijavítása néhány 10 millió forintba kerülhet, de a köz- és a magánszféra partnersége keretében épült - a ppp-szerződésbe foglalt - feltétel, amely szerint vis maior esetén a magyar állam köteles a hibát kijavítani, itt nem állja meg a helyét - hangsúlyozta.
2010.06.02. 18:45
 
 
Felére csökkent a politikai vezetők száma
Több mint a felére csökkent a politikai vezetők száma a jelenlegi kormányban az előző kabinethez viszonyítva - mondta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára. Rétvári Bence közölte, hogy az Orbán-kormány politikai vezetőinek száma 44, ami a miniszterelnököt, kilenc minisztert és 34 államtitkárt jelent. Hozzátette, hogy ezzel szemben a Bajnai-kormány politikai vezetőinek száma 97 főre rúgott, ami a miniszterekből, az államtitkárokból és a szakállamtitkárokból állt.
2010.06.02. 18:30
 
 
Vizsgálatot indítottak a német katolikus püspöki konferencia elnöke ellen
Szexuális bűncselekmények elkövetésében való bűnrészesség gyanújával ügyészi vizsgálatot indítottak a német katolikus egyház vezetője ellen. A freiburgi államügyészség szerint Robert Zollitsch érseket, a német katolikus püspöki konferencia elnökét azzal gyanúsítják, hogy több mint 20 évvel ezelőtt a freiburgi érsekség személyi referenseként közreműködött egy pedofil bűncselekmény eltussolásában. A vád szerint Zollitsch akkoriban tudott arról, hogy egy pap gyermekekkel, illetve fiatalokkal szemben szexuális visszaéléseket követett el, ennek ellenére elősegítette, hogy a szóban forgó személyt egy másik egyházközösségben ismét alkalmazzák.
2010.06.02. 18:30
 
 
A MÁV-START menetrendjével támogatja a balatoni szezont
A MÁV-START Zrt. a növekvő balatoni utazási igényekhez igazította nyári menetrendjét, amely június 19-től augusztus 29-ig lesz érvényben, és több újítást is tartalmaz. A nyári időszakban a Balaton északi partjára Budapestről kétóránként indulnak gyorsvonatok. Az elmúlt évhez képest változás, hogy a 7 vonatpárból 3 Balatonfüred és Tapolca között minden megállóhelyen megáll. A gyorsvonatok mellett további 2 pár személyvonat indul Budapestről az északi partra. Hétvégenként több mentesítő járat is lesz a főváros és a Balaton között.
2010.06.02. 18:15
 
 
Vida Ildikó lehet az APEH elnöke
Vida Ildikó lehet az APEH elnöke az atv.hu értesülései szerint. A hírt az MTI érdeklődésére nem erősítették meg, és nem is cáfolták szerdán a Nemzetgazdasági Minisztériumnál, azzal az indoklással, hogy a kinevezések előtt nem nyilatkoznak ilyen ügyekben. Vida Ildikó az előző Orbán-kormány idején az APEH elnökhelyettese volt, Simicska Lajos 1999-es lemondása után pedig az adóhivatal elnöke 2002-ig. Szikora János jelenlegi APEH-elnök hatéves megbízatása 2013-ban jár le. Az MTI információi szerint az adóhatóságnál - mint a Pénzügyminisztérium háttérintézményénél - kedden megtörtént az átadás-átvétel, személyi kérdések azonban nem kerültek szóba.
2010.06.02. 18:00
 
 
Több polgármesternek is le kell mondania posztjáról
Több polgármesternek is le kell mondania harminc napon belül tisztségéről, mivel államtitkárrá nevezték ki szerdán, a két poszt pedig összeférhetetlen. A helyi önkormányzatokról szóló 1990-es törvény kimondja: a polgármester többek között nem lehet a kormány tagja, államtitkár, szakállamtitkár, valamint központi államigazgatási szerv köztisztviselője. A polgármester az összeférhetetlenségi okot a megválasztásától, illetve az összeférhetetlenségi ok felmerülésétől számított harminc napon belül köteles megszüntetni - olvasható a jogszabályban.
2010.06.02. 18:00
 
 
Az MSZP nem vesz részt a trianoni emlékülésen
A trianoni szerződés aláírásának 90. évfordulójának napján, pénteken délután fél ötkor emlékülést tart az Országgyűlés; abban az időpontban, amikor 1920. június 4-én aláírták a békeszerződést. Az ellenzéki pártok közül az LMP és a Jobbik elmegy az emlékülésre. Az MSZP nem vesz részt az emlékülésen - közölte a frakció ülése után Mandur László. Az MSZP korábbi parlamenti alelnöke ezt azzal indokolta: a házbizottság ülésén nem fogadták el azon javaslatukat, hogy az ülésen a frakciók kifejthessék gondolataikat Trianonnal kapcsolatban, figyelembe véve, hogy ez nem egy megemlékezés, hanem parlamenti ülés lesz.
2010.06.02. 17:30
 
 
Tenisz, Roland Garros: Serena Williams kiesett, új győztes lesz a nőknél
A világelső Serena Williams hatalmas csatában, három szettben kikapott az ausztrál Samantha Stosurtől a francia nyílt teniszbajnokság szerdai negyeddöntőjében. Ezzel biztossá vált, hogy a nők mezőnyben új győztes avatnak. A 12-szeres Grand Slam-győztes Williamsnek a harmadik játszmában mérkőzéslabdája volt, ám nem tudta kihasználni, Stosur végül 2 óra 24 perc alatt diadalmaskodott. A másik ágon a szerb Jelena Jankovic magabiztosan nyert a kazah Jaroszlava Svedova ellen.
2010.06.02. 17:00
 
 
Berlusconi-ellenes videojátékot indított Bono és Geldof
A szegénység ellen kampányoló Bono és Bob Geldof online videojátékot indított Silvio Berlusconi olasz kormányfő megleckéztetésére. A Hurl Berl (Hajítsd el Berlt!) animációs játékban egy sportarénában álló kalapácsvető forgatja Berlusconit, a játékos pedig választhat, hogy milyen erővel és merre dobja el. Ha hibázik, a Berlusconi-figura a hálóban köt ki, és a leggazdagabb ipari országokat tömörítő G8 csoport többi kormányfője - köztük David Cameron brit miniszterelnök - feliratot tart a magasba: "Hibás dobás, próbáld újra!".
2010.06.02. 16:45
 
 
A Barcelona bejelentkezett Fabregasért
A spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetői hivatalosan is bejelentkeztek Cesc Fabregasért, az Arsenal spanyol válogatott középpályásáért. Hogy a spanyolok pontosan milyen ajánlatot tettek az Ágyúsok vezetőinek, egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A 23 éves Fabregas a Barcelonában nevelkedett, majd 16 éves korában igazolt a szigetországba, ahol azóta a gárda alapemberévé, később csapatkapitányává vált. A fiatal játékos, aki tagja a jövő pénteken kezdődő dél-afrikai világbajnokságra készülő spanyol keretnek, már korábban jelezte, hogy lehetőleg a torna kezdete előtt szeretné tisztázni, hol is folytatja pályafutását.
2010.06.02. 16:45
 
 
Sólyom László államtitkárokat nevezett ki
Sólyom László köztársasági elnök további húsz államtitkárnak adta át kinevezési okmányát szerdán délután a Sándor-palotában, miután huszonegyet a nap folyamán már kinevezett. A szombaton megalakult kormány államtitkárai azért két körben vették át az államfőtől a kinevezési okiratokat, mert negyvenegyen nem fértek el a Sándor-palota legnagyobb termében, a Tükör-teremben. Az okiratok átadásán jelen volt Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, miniszterelnök-helyettes, Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter, illetve Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter. A 42 államtitkárból egy, Varga Mihály, a Miniszterelnökség leendő vezetője várhatóan pénteken veszi át a kinevezési okmányát.
2010.06.02. 16:45
 
 
A Sony megszünteti magyarországi gyártási tevékenységét
A Sony Corporation 2010 decemberének végén megszünteti a termelést magyarországi gyártóbázisán, Gödöllőn - közölte a Sony Hungária Kft. szerdán az MTI-vel. Az intézkedés 540 munkavállalót érint, és a cég valószínűleg eladja a gödöllői ingatlant. Az 1996-ban alapított Sony Hungária Kft. Blu-ray Disc lejátszókat és DVD felvevőket gyárt. A Sony a gyártást malajziai gyárába telepíti át, amelyet jövedelmezőség- és gyártáshatékonyság-javítással indokolnak. A vállalat tájékoztatása szerint a Sony közép- és délkelet-európai kereskedelmi tevékenysége azonban holdingvállalatán keresztül továbbra is Magyarországon marad.
2010.06.02. 16:15
 
 
Figyelő: Demján rész venne az "új Malév" beindításában
Demján Sándor arról tárgyal, hogy - külföldi befektető-partnerekkel együtt - részt vállaljon egy "új Malév" beindításában - írja a Figyelő a szerkesztőség tájékoztatása szerint. A nagybefektető képviselői arról tárgyalnak, hogy a nemzeti légitársaságot külföldi partnerekkel közösen vennék át, miután azt cégtechnikailag "megtisztították", tartozásait pedig az állam rendezte. A formálódó tervek szerint a Malév karbantartó és földi kiszolgáló leányvállalatait a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-hez csoportosítanák át, ezek ugyanis jól funkcionáló vállalatrészek.
2010.06.02. 16:15
 
 
Előzetes letartóztatásban a pécsi egyetemi vesztegetési ügy gyanúsítottjai
Előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Városi Bíróság a Pécsi Tudományegyetem (PTE) gazdálkodásával összefüggő vesztegetési ügy mind a nyolc gyanúsítottját szerdán. Hajdu István, a bíróság elnöke újságíróknak elmondta: a bíróság bűnszövetségben elkövetett vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendelte el harminc napra a nyolc férfi előzetes letartóztatását. A döntés indokolása szerint öt gyanúsítottnál fennáll a szökés, elrejtőzés, illetve mindegyik esetében az összebeszélés, a tanúk befolyásolásának veszélye. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) korábban arról tájékoztatott, hogy április óta folytatnak nyomozást az ügyben.
2010.06.02. 16:15
 
 
Az LMP fellép az ellenzéki jogok érvényesítése érdekében
Az LMP elégedetlen azzal, ahogy a kormányoldal kezeli az ellenzéki kezdeményezéseket, de nem fog "lövészárokból politizálni". A párt továbbra is konstruktív és következetes ellenzékként akar az Országgyűlésben dolgozni, ha azonban a kormány olyan lépéseket tesz, amelyek az ellenzéki jogok "további csorbítása irányába mutatnak", akkor a párt "ezzel keményen szembe fog menni", minden parlamenti eszközt felhasznál, illetve egyéb nyomásgyakorlási eszközöket, például a nyilvánosság erejét is beveti - mondta az MTI-nek adott interjújában a Lehet Más a Politika frakcióvezetője.
2010.06.02. 16:15
 
 
Vidékfejlesztési miniszter: legfontosabb a kritikus helyzet megszüntetése
A természeti csapások okozta kritikus helyzet megszüntetését mondta a legfontosabb feladatnak Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter szerdán, az MTI-nek nyilatkozva, amikor a vidékfejlesztési tárca előtt álló legfontosabb feladatokról, és más aktuális kérdésekről beszélt. A néhány napja hivatalba lépett miniszter köszönetet mondott mindazoknak - a vízügyi és katasztrófavédelmi szakembereknek, a honvédségnek, valamint a helyi lakosoknak -, akik a mostani súlyos ár- és belvízhelyzetben a védekezési munkákban részt vettek illetve még jelenleg is részt vesznek. Jelezte ugyanakkor, hogy a veszélyhelyzet még nem szűnt meg, és legalább olyan nehéz feladat lesz a helyreállítás is, mint a védekezés.
2010.06.02. 16:15
 
 
Az olajfolt Florida felé közelít
Az olajfolt a Mexikói-öbölben elérte Mississippit és Alabamát, és Florida partjai felé közelít - tudósított a CBS News amerikai hírcsatorna. A szennyeződés által leginkább sújtott Louisiana után - ahol már több mint 200 kilométeres partszakaszt borított be az olaj - a folt megjelent Mississippi és Alabama határánál. Mintegy 3 kilométer hosszú és 90 centiméter széles, karamell színű ragacsos folt borítja a Petit Bois szigetet. Alabamában vöröses barna folt jelent meg a Mobile-öböl bejáratánál egy szigeten, ahol három hete kátránydarabokat találtak. A szennyeződés a hétvégére elérheti Florida fehér homokú strandjait; olajfolt tűnt fel alig 14 kilométerre a híres pensacolai üdülőparadicsomtól.
2010.06.02. 16:15
 
 
NB I: Prukner László lesz a Ferencváros új vezetőedzője
Prukner László lesz a Soproni Ligában szereplő Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A Kaposvár együttesét elhagyó szakember érkezését szerdán jelentették be a zöld-fehér klub hivatalos honlapján, hozzátéve, hogy a hároméves szerződés aláírására pénteken kerül sor. A 49 éves tréner 2004-ben jutott fel a Kaposvár csapatával az élvonalba, azóta pedig csakis ő irányította az együttest, összesen 179 első osztályú mérkőzésen ült a kispadon. Egy éve ő vezeti a magyarországi edzőképzést.
2010.06.02. 16:00
 
 
Londoni elemzők szerint Görögország problémái megoldhatatlanok az euróövezetben
A görög versenyképességi és adósságproblémák megoldhatatlanok az euróövezeten belül, kilépése esetén azonban Görögország szinte bizonyosan törlesztésképtelenné válik, ha nem konvertálja euróadósságát új, saját fizetőeszközére - áll az egyik vezető londoni gazdaságelemző és előrejelző cég új helyzetértékelésében. A Centre for Economics and Business Research (CEBR) elemzése szerint egy euróövezeti tagállam akkor képes megoldani gondjait, ha versenyképességi problémája van adósságprobléma nélkül, vagy ha adósságproblémája van versenyképességi probléma nélkül.
2010.06.02. 15:45
 
 
Tom Jones kapja a brit zeneipar idei díját
Tom Jones kapja idén a brit zeneipar Music Industry Trust elnevezésű díját - számolt be róla a BBC online hírportálja. A walesi énekes többek között Elton John, Peter Gabriel, Kylie Minogue és Andrew Lloyd Webber nyomába lép, amikor november elsején ezer meghívott előtt, ünnepélyes gálaest keretében átveszi az elismerést a londoni Grosvenor House Hotelben. Sir Tom Jones 1965-ben került fel először a brit toplistákra It's Not Unusual című dalával és öt évtizeden átívelő előadói pályafutása során számtalan slágere született. Praise and Blame című új albuma július 26-án jelenik meg - írta a bbc.co.uk.
2010.06.02. 15:30
 
 
Alkotmányelőkészítés: 45 tagú eseti bizottságot hozna létre a Fidesz
Az országgyűlési alkotmányelőkészítő eseti bizottságának 2011. június 30-ig kellene az új alkotmány alapvető elveire vonatkozó határozati javaslatát előterjesztenie. A 45 fős testület 30 tagját delegálná a kormányoldal, 15 tagját pedig az ellenzék. A Fidesz szerdán az Országgyűlés elé terjesztette az alkotmányelőkészítő eseti bizottság létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslatát.
2010.06.02. 15:00
 
Törökország nemzetközi vizsgálatot kér az izraeli támadás kivizsgálására
Törökország nemzetközi vizsgálóbizottság felállítását kérte szerdán a Gázai övezetbe tartó önkéntes segélyflottilla elleni izraeli támadás során történt halálesetek körülményeinek kiderítésére. A török külügyminiszter bejelentette: Izrael hozzájárult, hogy elengedik az összecsapásban érintett összes török állampolgárt. Ahmet Davutoglu közölte: szerda este 210 törököt szállítanak haza török repülőgépekkel. Hozzátette: Izrael megígérte, hogy egyetlen török tiltakozót sem állítanak bíróság elé. "Világosan közöltük, hogy felülvizsgáljuk az Izraellel fenntartott kapcsolatainkat, ha a nap végéig nem engedik el a törököket" - mondta a miniszter, hozzátéve, hogy valamennyi külföldi állampolgárt elengedik.
2010.06.02. 14:45
 
 
Terézváros nem tárgyalta a fizetőparkolás jövőjéről szóló előterjesztést
A terézvárosi önkormányzat szerdai közlése szerint Wertán Zsolt Zoltán javaslatára került le a fizetőparkolás jövőjéről szóló előterjesztés a képviselő-testület múlt heti ülésének napirendjéről. Az önkormányzat a kereszténydemokrata politikus szerdai sajtótájékoztatójára reagált, ahol Wertán Zsolt Zoltán azt mondta, hogy azonnali hatállyal felbontaná a Centrum Parkoló Kft.-vel kötött megállapodást és önkormányzati cégre bízná a kerületben a parkolás megoldását. A terézvárosi önkormányzat sajtóirodája az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az előterjesztés alapján valóban dönthetett volna úgy az önkormányzat, hogy saját tulajdonú társasággal folytatja a parkolási díjak beszedését.
2010.06.02. 14:30
 
 
Veszélyhelyzet kihirdetését kéri Borsod és Szolnok megye
Veszélyhelyzet kihirdetését kéri a kormánytól a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei védelmi bizottság a megye közigazgatási területére az árvíz miatt, a védekezéshez honvédségi erőt is kérnek. A Szolnok Megyei Védelmi Bizottság is javasolta a kormánynak a területen a veszélyhelyzet elrendelését. A hasznosi víztározónál továbbra is fenntartják a veszélyhelyzetet. Az eddig mért legnagyobb vízállásokra vagy azokhoz közeli értékekre számítanak a Sajón, a Bódván és a Hernádon; szinte valamennyi folyón - a Bodrog és a Tisza felső szakaszának kivételével - harmadfokú a készültség az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén. A Bódva Hídvégardónál rekordot döntött 311 centiméterrel.
2010.06.02. 14:00
 
 
Brüsszelbe érkezett Orbán Viktor
Brüsszelbe érkezett Orbán Viktor miniszterelnök, aki csütörtökön az Európai Unió és a NATO csúcsvezetőivel találkozik. Kormányfői minőségében első útja Lengyelországba vezetett, és Varsóból repült át szerdán az integrációs intézmények székvárosába. Este az Európai Bizottság néppárti biztosaival lesz közös munkavacsorája. Csütörtökön Orbán Viktor először Herman van Rompuy-jel, az uniós tagországok állam-, illetve kormányfői testületének, az Európai Tanácsnak az elnökével találkozik. Ezután José Manuel Barrosóval, az EU legfőbb végrehajtó szervének, az Európai Bizottságnak az elnökével folytat megbeszélést, amelyet közös sajtótájékoztató követ.
2010.06.02. 14:00
 
 
A só áldás a bőrnek
Miközben Michelle Obama amerikai first lady és Michael Bloomberg, New York polgármestere más hírességekhez hasonlóan a sófogyasztás csökkentése mellett kampányol, a szépségipar a só külső használatának előnyeit hirdeti. "A sót gyakorlatilag az idők kezdete óta használják bőrradírként - mondja az Allure magazin főszerkesztője, Linda Wells. - Olyan, akár egy remek hámlasztó, és emellett valóban jó érzés a bőrnek. Vannak lazító fürdősók, amelyekben egyszerűen csak áztatjuk magunkat, ráadásul gyulladásgátló hatásúak is. Akkor is hasznosak, ha puffadtnak érezzük magunkat".
2010.06.02. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740[1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista