2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Magyar Szó: szükség volt június 4-e emléknappá nyilvánítására
A trianoni békeszerződés és annak következményei a mai napig közvetlen módon kihatnak a határon túli magyarok életére, mindennapjaira, ezért igenis szükség volt június 4-e emléknappá nyilvánítására - írta pénteki kommentárjában az újvidéki Magyar Szó. "Nem tudom, mennyire testközeli élmény az egy átlagos anyaországi számára, hogy a hadseregbe érkezve katonatársai megkérdezik tőle: Te magyar vagy? Mit keresel itt? Miért nem a magyar hadseregben szolgálsz? - írja a szerző, Kókai Péter.
2010.06.04. 08:45
 
 
Vb-2010: a mexikói focistáknak nem jut sok szex
Mindössze kétszer élhetnek szexuális életet a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság ideje alatt Mexikó legjobbjai - számolt be a Reforma című napilap, amely a csapat németországi edzőtáborából tudósított. A nemzeti válogatott vezetése azzal indokolta a megvonást, hogy a megmérettetés ideje alatt a pályán kívül tanácsos kerülni a fáradságot, az "extrém nyomást", valamint az adrenalinlöketeket. Javier Aguirre szövetségi kapitány a hírek szerint beleegyezett abba, hogy a játékosok csak a Dél-Afrika elleni június 11-i nyitómeccs előtt és a nyolcaddöntőt követően találkozzanak párjukkal.
2010.06.04. 08:30
 
 
Balogh András lehet a szocialista párt államfőjelöltje
Balogh András, bangkoki nagykövet lehet a Magyar Szocialista Párt (MSZP) államfőjelöltje - írja a Népszabadság a pénteki lapszámban. A lap megbízható forrásra hivatkozva közli, hogy Lendvai Ildikó pártelnök többekkel is tárgyalt. A Népszabadság úgy tudja, hogy "...megtalálták azt a köztiszteletben álló, vállaltan baloldali érzelmű személyt, aki az MSZP köztársaságielnök-jelöltje lesz". Felmerült Glatz Ferenc neve is, de a lap forrásai szerint a többségi elvárásoknak leginkább Balogh András, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, az MSZP Tudományos Tagozatának volt elnöke, a Táncsics Mihály Alapítvány kuratóriumának korábbi vezetője felel meg.
2010.06.04. 08:30
 
 
A zsiráfok tudnak úszni
A zsiráfok tudnak úszni - bizonyították be matematikusok. Bár a legtöbb nagytestű emlős jól úszik, zsiráfot még senki sem látott úszkálni, és az a vélekedés alakult ki széles körben, hogy ez az állat képtelen rá, még vészhelyzetben is kerüli a vizet. A kanadai Royal Tyrrell Paleontológiai Múzeum és a brit Portsmouth Egyetem kutatói bebizonyították, hogy a zsiráf képes lehet az úszásra. Módszerük nem az volt, hogy bedobtak egy zsiráfot a mélyvízbe, hanem digitálisan kreáltak egy példányt rendkívüli pontossággal kalkulálva tömegét, térfogatát, alakját, tüdőkapacitását. A végeredmény: egy kifejlett zsiráf 2,8 méter mély vízben már úszhat, ilyen mélységnél a felhajtó erő lebegtetheti az állatot.
2010.06.04. 08:15
 
 
Trianon 90. évfordulójára emlékeznek országszerte
Országszerte számos rendezvényt és emlékműavatást tartanak ma a trianoni békeszerződés megkötésének kilencvenedik évfordulójára emlékezve. Az országgyűlési képviselők parlamenti emlékülést tartanak, majd szentmisén vesznek részt a Szent István-bazilikában. Az Országgyűlés 16.30 órakor kezdődő emlékülésén köszöntőt mond Schmitt Pál, az Országgyűlés elnöke, emlékező beszédet mond Sólyom László köztársasági elnök, illetve beszédet tart Német László nagybecskereki püspök. Ezt követően Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Szent István-bazilikában mutat be misét a képviselők, a kormány tagjai és meghívott vendégek jelenlétében.
2010.06.04. 08:15
 
 
"Trianon-nap" lesz Révkomáromban
Szlovák és magyar rendezvények is lesznek pénteken Révkomáromban a trianoni szerződés aláírásának 90. évfordulója alkalmával. A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) "A trianoni szerződés és korunk" címmel 12 órai kezdettel konferenciát tart a Matica Slovenská szlovák kulturális egyesület helyi székházában. A tanácskozás befejezése után a résztvevők a szlovák-magyar államhatárhoz vonulnak, ahol Trianon-emléktáblát avatnak fel. Értesülések szerint a híd közelében lévő földhivatal falán avatják majd fel az emléktáblát - annak felállítására azonban senki sem kért engedélyt a várostól, holott a hatályos törvények ezt előírják.
2010.06.04. 08:15
 
 
Obama tragikus incidensnek minősítette a gázai segélyflottilla elleni támadást
Tragikus incidensnek nevezte a Gázai övezetbe segélyt szállító török hajók elleni izraeli támadást az amerikai elnök a CNN-nek adott interjújában, megjegyezve, hogy Izraelnek jogos biztonsági aggodalmai vannak a Hamász vezette Gázai övezet kapcsán. Barack Obama a csütörtöki exkluzív interjúban megkérdőjelezte a Gázai övezet izraeli blokádját. Azt mondta, a blokád gátolja az embereket abban, hogy élhessenek a gazdasági lehetőségekkel. Kifejezte ugyanakkor, az incidens lehetőséget jelenthet a közel-keleti békefolyamat előmozdításához.
2010.06.04. 08:15
 
 
Amerikai is volt a Gázába tartó segélyflottilla elleni támadás egyik áldozata
Az amerikai külügyminisztérium megerősítette csütörtökön, hogy egy amerikai állampolgár is életét vesztette a Gázai övezetbe tartó önkéntes segélyflottilla elleni izraeli támadásban. Korábban az Anadolu török hírügynökség közölte, hogy a kilenc áldozat közül az egyik török származású amerikai állampolgár volt. P.J.Crowley amerikai külügyi szóvivő viszont azt mondta, hogy az illető, a 19 éves Furkan Dogan amerikai és török állampolgársággal is rendelkezett. Hozzátette, hogy az Egyesült Államok kivizsgálja halálának körülményeit. A szóvivő nem kívánta megerősíteni azt a hírügynökségi értesülést, hogy Dogant a fején négy, a mellkasán pedig egy találat érte.
2010.06.04. 08:00
 
 
Egy észak-koreai diplomata szerint bármely pillanatban kitörhet a háború
Egy észak-koreai diplomata szerint olyan súlyos a Koreai-félszigeten kialakult helyzet, hogy bármely pillanatban kitörhet egy háború. Ri Jang Gon, Észak-Korea genfi nagykövetének helyettese szerdán a genfi Leszerelési Konferencia tanácskozásán azt állította, hogy a jelenlegi válságot az Egyesült Államok és Dél-Korea okozta, és ha országa ellen katonai akciót indítanának, vagy újabb szankciókat hoznának, az arra késztethetné Észak-Koreát, hogy védekezzen, méghozzá kemény lépésekkel, ideértve a totális háborút is.
2010.06.04. 08:00
 
 
69 millió dolláros számlát kapott a BP az amerikai kormánytól
Az amerikai kormány 69 millió dolláros számlát nyújt be a BP-nek, a szövetségi hatóságok csütörtökig ennyit költöttek katasztrófaelhárításra a Mexikói-öbölben - közölte a Fehér Ház. A brit olajcég meg kell, hogy térítse ezt az összeget az amerikai adófizetőknek - mondta Robert Gibbs szóvivő, megjegyezve, hogy a "számlát" már csütörtökön megkapja a vállalat. Az olajszennyeződés Florida megkerülésével heteken belül elérheti az Egyesült Államok keleti, atlanti partvidékét, egészen Észak-Karolina magasságáig - közölte a Nemzeti Légkörkutató Központ.
2010.06.03. 21:45
 
 
Ha nincs két hónapon belül engedély, nem jönnek új metrókocsik
Ha a francia Alstom cég nem szerzi be július végéig a 2-es és a 4-es metróvonalra megrendelt új metrókocsik engedélyeit, akkor a főváros felbontja a 65 milliárd forintos szerződést - döntött egyhangúlag a Fővárosi Közgyűlés. Ez azt jelenti, hogy ez esetben új közbeszerzési pályázatot kellene kiírni, és várhatóan még évekig nem járhatnak majd új szerelvények a 2-es metró vonalán sem. Így a jelenleg közlekedő, mintegy negyven éves kocsikra kellene újabb forrásokat fordítani.
2010.06.03. 21:30
 
 
Öt millióan töltötték le a Skype iPhone 3G-hez készült változatát
Közel 5 millió felhasználó töltötte le a Skype internettelefon iPhone 3G-hez készült változatát, amely már nemcsak a Wi-Fi hálózatokon, hanem a 3G mobilhálózatokon is lehetőséget kínál a mobiltelefon-hívásoknál olcsóbb beszélgetésekre. A szoftver május végi megjelenése előtt az iPhone-tulajdonosok csak a rövidebb hatósugarú Wi-Fi hálózatokra kapcsolódva használhatták a hagyományos telefonhíváshoz képest jóval olcsóbb netes telefonszoftvert. Az ingyenes beszélgetést lehetővé tévő szoftver sokaknak azért okoz csalódást, mert az új verzió bejelentésével együtt a cég azt is közölte, hogy jövőre már fizetni kell a 3G-hálózatokon a Skype-felhasználók között bonyolított hívásokért.
2010.06.03. 21:00
 
 
Bloomberg Businessweek: a magyar gazdaság nincs vészhelyzetben
magyar gazdaság nincs vészhelyzetben, Kósa Lajos nyilatkozata a gazdaság rossz állapotáról "kicsit veszélyes játék" - idézte egy vezető feltörekvő piaci elemző véleményét az amerikai Bloomberg Businessweek. Az üzleti magazinnak Nigel Rendell, a londoni RBC Capital szakértője nyilatkozott. A Businessweek megjegyezte: a forint a világ valutái közül (a Bloomberg 170 helyzetét kíséri figyelemmel) a legnagyobb esést szenvedte el, miután a kormányzó párt vezető politikusa arra utalt, hogy Magyarországot egy görög típusú válság fenyegeti.
2010.06.03. 20:45
 
 
Brigitte Bardot betiltaná a bikaviadalokat
Brigitte Bardot francia színésznő is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amely a bikaviadalok betiltását követeli az észak-spanyolországi Katalóniában. A barcelonai parlamenthez küldött levelében a 75 éves színésznő "kegyetlen látványosságnak" nevezte az ősi hagyományt. "A bikaviadal iszonyatos fájdalmat okoz ártatlan állatoknak" - idézte Bardot írását az ADDA állatvédelmi szervezet. A katalán törvényhozás 2009 decemberében kezdett el foglalkozni azzal a népi kezdeményezéssel, amely a bikaviadalok betiltását követeli Spanyolország gazdaságilag legfejlettebb, 7,4 millió lakosú régiójában.
2010.06.03. 20:00
 
 
Burma, Kína és Kuba is a világ legelnyomóbb rezsimjei közé tartozik
A világ 17 országában és három körzetében a népesség erős elnyomásban él, az emberi jogokat súlyosan megsértik - olvasható a Freedom House jelentésében. A legsúlyosabb a helyzet Burmában, Egyenlítői-Guineában, Eritreában, Líbiában, Észak-Koreában, Szomáliában, Szudánban, továbbá Türkmenisztánban, Üzbegisztánban és Tibetben. Némileg jobb, de még mindig a legrosszabb helyzetű országok között van Csád, Kína, Kuba, Fehéroroszország, Guinea, Laosz, Szaúd-Arábia és Szíria. Az intézet januári jelentésében megállapította azt is, hogy Magyarország továbbra is a stabil demokráciák közé tartozik.
2010.06.03. 19:30
 
 
Nem állítja le a Márai Programot a Nemzeti Erőforrások Minisztériuma
A híresztelésekkel ellentétben a Nemzeti Erőforrások Minisztériumának napokban kinevezett vezetése a Márai Programot nem állította le, nincs is ilyen szándéka - közölte a tárca kultúráért felelős államtitkára. "A Magyar Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának miniszteri meghallgatásán is csupán a program későbbi felülvizsgálatának szükségességét, és nem annak leállítását javasolta a szakbizottság elnöke. Ennek esetleges végrehajtásáról még semmilyen döntés nem született" - olvasható a Szőcs Géza által jegyzett nyilatkozatban.
2010.06.03. 19:15
 
 
Sok ezren a gátakon
Mintegy 12 ezren védekeztek, illetve védekeznek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az áradó Bódva, a Sajó és a Hernád gátjain, ahová a honvédség újabb erőit várják - tájékoztatta a megyei védelmi bizottság titkára az MTI tudósítóját. A legkritikusabb a helyzet a Bódva mentén Edelény és Szendrő, a Hernád mentén Ócsanálos, Gesztely térségében, a Sajó mentén pedig Sajóecsegnél, Felsőzsolcánál. Eddig több mint háromszáz embernek kellett elhagynia otthonát - mondta Varga Mihály mérnök-ezredes. A gátakat mintegy félmillió homokzsákkal erősítették, magasították.
2010.06.03. 18:45
 
 
Méltatta a NATO-főtitkár a szállító repülőgépek pápai elhelyezését
Méltatta csütörtökön Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár azt a magyar szerepvállalást, hogy a pápai repülőtéren helyezték el a több tagország összefogásával kialakított, C-17-es repülőgépekre alapozott légi szállítói kapacitást. "Jól mutatja ez, mire képesek a szövetségesek, ha egyesítik forrásaikat" - mondta újságírók előtt Rasmussen, miután megbeszélést folytatott Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel. Mint megjegyezte, a C-17-esek projektje példaként szolgálhat különösen abban az időszakban, amikor a pénzügyi nehézségek miatt reformintézkedéseket kell hozni.
2010.06.03. 18:00
 
 
Kihirdették 2010 tíz legjobb magyar éttermét
Bejelentették annak a tíz étteremnek a nevét, amelyek felkerültek a Dining Guide étteremkalauz által meghirdetett Gösser Bock - Dining Guide díjért, vagyis az Év Étterme címért zajló verseny top tízes listájára. Az év végéig tartó tesztelések során közülük kerül majd ki a végső győztes. A tízes listán szereplő éttermek az Alabárdos, az Aranyszarvas, a Babel Delicate, a Bock Bisztró, a Chateau Visz, a Costes, a Csalogány 26, a Fausto's, a Kistücsök és az Onyx - jelentette be Wiszkidenszky András zsűrielnök.
2010.06.03. 17:45
 
 
Távozik Benítez, a Liverpool vezetőedzője
Rafael Benítez, az FC Liverpool labdarúgócsapatának spanyol vezetőedzője hat év után elhagyja az együttest. "Rafa örökké a Liverpool történelmének része lesz azt követően, hogy egy drámai döntőben megnyerte a Bajnokok Ligáját, de a mostani, kiábrándító szezon után mindkét fél úgy gondolta, hogy frissítésre van szükség" - nyilatkozta csütörtökön a klub hivatalos honlapján Martin Broughton elnök. "Nehéz bejelentenem, hogy nem vagyok már a csapat edzője. Köszönöm a stábnak és a játékosoknak egyaránt az eddigi munkát" - mondta Benítez, aki 2005-ben hódította el a gárdával a BL-serleget.
2010.06.03. 17:30
 
 
George Bush is bejelentkezett a Facebookra
A korábbi amerikai elnök, George W. Bush is csatlakozott a Facebook-használók népes táborához. A 63 éves politikus néhány órán belül csaknem 2000 ismerősre tett szert. A közösségi portálon látható bejegyzés szerint a 2009-ben leköszönt elnök visszavonulását követően is aktív maradt. A Fehér Ház elhagyása után egyebek mellett húsz államban, és nyolc országban járt, miközben legkevesebb 65 helyen tartott beszédet.
2010.06.03. 17:30
 
 
Július közepétől tilos a dohányzás a fővárosi aluljárókban
Tilos lesz a dohányzás július 18-tól a fővárosi aluljárókban - mondta ki a Fővárosi Közgyűlés; a rendeletet a 67 tagú testületből 34-en támogatták, így az egyetlen szavazatnyi többséggel ment át a közgyűlésen. A főváros köztisztaságáról szóló rendelettervezetnek a közgyűlésben minden frakcióból volt támogatója és ellenzője, így nem politikai döntés született. A dohányzási tilalom a Fővárosi Önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában lévő 72 aluljárót érinti. A rendelet a kihirdetetését követő 45. napon, vagyis július 18-án lép hatályba. A szabályt megsértők 30 ezer forintig terjedő pénzbírsággal sújthatók.
2010.06.03. 17:15
 
 
A magyarok elégedetlenek a környezetükkel
Huszonhárom nemzet közül a dél-koreaiak után a magyarok a legelégedetlenebbek a lakóhelyükkel és közvetlen környezetükkel - derül ki az Ipsos közvélemény-kutató felméréséből. A kutatásból kitűnik, hogy a magyar válaszadók leginkább a munkalehetőségekkel, majd a fizetésekkel és fogyasztói árakkal, végül az utak állapotával elégedetlenek. Ugyanezt a sorrendet csak az Egyesült Államokban válaszolók állították fel. A lakóhellyel és környezettel való elégedettség rangsorában Hollandia áll az első helyen, utána Kanada és Ausztrália áll. Az elégedettségi lista legvégén Dél-Korea áll 34 százalékkal, Magyarország és Oroszország előzi meg 45, illetve 46 százalékkal.
2010.06.03. 17:00
 
 
A koffeinfüggőket valójában nem dobja fel a reggeli kávé
A koffeinfüggés képes annyira kiütni az embert, hogy a rendszeres kávéfogyasztókat igazából nem is dobja fel a reggeli csésze - derítették ki brit kutatók. Habár a rendszeres fogyasztók éberebbnek érzik magukat, különösen a szokásos reggeli tea, kávé vagy más koffeines italuk után, a bizonyítékok arra utalnak, hogy ezt inkább az akut koffeinelvonási tünetekből eredő fáradság pillanatnyi oldódása okozza - számolt be a kutatás eredményéről Peter Rogers, a kutatás vezető pszichológusa.
2010.06.03. 17:00
 
 
FAO: csökkenhet az alapvető élelmiszerek ára
A következő hónapokban az alapvető élelmiszerek árának további csökkenésére lehet számítani az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) csütörtökön ismertetett elemzése szerint. A FAO elemzői úgy látják, hogy az alapvető fontossági mezőgazdasági nyersanyagokból tovább növekszik a kínálat, a világ gabonatermése egyenesen rekord közeli szintre növekszik az idén.
2010.06.03. 16:45
 
 
Betiltatná a dohánytermékeket Európában egy belga bíró
Az Európai Bírósághoz fordult egy belga bíró, hogy betiltassa a dohány árusítását az Európai Unióban (EU) vagy, ha ez nem lehetséges, "a dohányzás áldozatainak vagy családjuk kártérítésére" kötelezze a gyártókat és az eladókat - jelentette a La Derniere Heure című belga újság. Az ügy előzménye, hogy a belga adóhatóság a namuri polgári törvényszékhez fordult, mert 2800 euró (csaknem 777 000 forint) forgalmi adót követel a honvédelmi minisztériumtól azon cigaretták után, amelyeket az albániai békefenntartó misszióban részt vevő belga katonák visszahoztak, majd eladtak Belgiumban.
2010.06.03. 16:30
 
 
Elpusztult a világ legrondább ebe
Kimúlt az a kutya, amely tavaly megnyerte az ebrútság világbajnokságot. Miss Ellie - ez volt a neve - 17 évesen szenderült jobblétre. Az Egyesült Államokban, Tennessee-ben élt, Pigeon Forge városkában. Rútságának köszönhetőn szerepelt több tévéműsorban, és hírességét gazdája jótékonyan tudta kamatoztatni: 100 ezer dollárt - 18 millió forintnyi összeget - sikerült összegyűjtenie a lakhelye szerinti Sevier megye emberbaráti alapja számára.
2010.06.03. 16:30
 
 
Mégis lehet államfő-jelöltje az MSZP-nek
A pártelnök a csütörtöki sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva felidézte: két elvi álláspont közül választhatnak. Vagy jelölnek valakit vagy véleményt mondanak a kormánypártok jelöltjeiről. Hozzátette: a küldöttcsoport-vezetői értekezleten az az álláspont került többségbe, hogy a párt jelöljön államfőt, de erről az elnökség és a választmány közös előterjesztése alapján a vasárnapi kongresszus dönt. Jelezte: a kongresszus előtt vasárnap összeül a választmány is. Lendvai Ildikó azt nem árulta el, ki lehet a párt államfő-jelöltje.
2010.06.03. 16:30
 
 
Óbudán is felkészülnek az árvíz miatti kitelepítésre
Negyven lakóházat, tizenegy családot veszélyeztet a közeledő árvíz Óbudán, amennyiben a Duna eléri a kritikus szintet. A polgárőrség és a közfenntartó már megkezdte a környéken lakók tájékoztatását a várható helyzetről - közölte Bús Balázs III. kerületi polgármester csütörtökön, a helyi védelmi bizottság ülése után. Hétfőre a Dunán Óbudánál 800 centiméteres vízállást és 830 centis tetőzést jósol a hidroinfo jelentése, ezért a polgármester csütörtökön összehívta a védelmi bizottságot, hogy megvitassák a Nánási úton lakók kitelepítését, ha a Duna vízállása eléri a kritikus szintet. Bús Balázs elmondta, hogy római partot biztosan elönti majd a víz.
2010.06.03. 16:30
 
 
Trianon-emléktáblát lepleztek le Pozsonyban
Trianon-emléktáblát lepleztek le Pozsonyban, a városközpontban álló főposta épületén a dokumentum aláírásának 90. évfordulója alkalmával. "Számunkra fontos a trianoni szerződés. A lényeg az, hogy továbbra is érvényben maradjon, és ne veszítsük el Szlovákiát" - jelentette ki Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke az emléktábla leleplezése után. Az akciót az SNS kezdeményezte és finanszírozta. Slota szerint az SNS ugyanilyen táblát állít fel Révkomáromban és Kassán is. Az azt firtató kérdésekre, megkapta-e a párt a szükséges engedélyeket a táblák felállítására, Slota kitérő választ adott.
2010.06.03. 16:30
 
 
Görögországban az euró miatt szólalt meg később a vészcsengő
Görögország már sokkal rosszabb helyzetben volt, mint Magyarország, amikor "végre megszólalt a vészcsengő" és elindult a nemzetközi mentőprogram, és ennek részben az euró volt az oka - áll az egyik vezető londoni kockázatelemző és tanácsadó cég csütörtöki helyzetértékelésében. Az Eurasia Group szerint az akkori magyar kormány a tőkepiaci válság első jelei láttán tudta, hogy gyorsan az EU-hoz és a Nemzetközi Valutaalaphoz (IMF) kell fordulnia segítségért. Görögország azonban az euróövezeti tagság feltételezett pénzügyi védőernyőjének takarásában sokkal tovább folytathatta a fenntarthatatlan gazdaságpolitikát.
2010.06.03. 16:15
 
 
Orbán: strukturális reformokra van szükség Magyarországon
Mély átalakításra, strukturális reformokra van szükség Magyarországon, módosítgatásokkal és kiigazításokkal nem megyünk semmire - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben, miután megbeszélést folytatott José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével. Közös sajtótájékoztatójukon Orbán kijelentette: Magyarországnak gyors és határozott versenyképesség-javító intézkedéseket kell hoznia. Hozzátette, napokon belül elérhetőek lesznek a magyar gazdaság állapotáról szóló információk, és amint ez meglesz, a kormány 72 órán belül akciótervvel fog előállni a rövid távú problémák kezelésére.
2010.06.03. 16:15
 
 
A Margit híd lezárása miatti többletszolgáltatásért kap 156 milliót a BKV
A Margit híd lezárása miatti többletszolgáltatásokért 156 millió forintot kap a BKV a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki egyhangú döntése értelmében. A hídlezárás miatt megnövekedett forgalom miatt ugyanis a BKV gyakrabban indítja a 2-es metrószerelvényeket, a 4-6-os villamost, a szentendrei HÉV-et, az 1-es, 1/a, a 17-es villamosokat, valamint a 11-es és 111-es autóbuszokat. A többletszolgáltatás kompenzálásáról megállapodást készíttettek. A fővárosi közlekedési cég akkor kaphatja meg a pénzt, ha elszámol az ugyanerre a célra 2009-ben kapott 132 millió forinttal.
2010.06.03. 16:00
 
 
Jobbikos politikusok fekete lepellel takarták le Károlyi Mihály szobrát
Jobbikos politikusok néhány percre jelképesen "eltűntették" Károlyi Mihály szobrát a Parlament melletti téren; végső céljuk a szobor végleges száműzése a közterületről. Czeglédi János, a Jobbik budapesti elnöke a szobor letakarása előtt újságíróknak elmondta: a Parlament tőszomszédságában nem lehet helye egy olyan ember szobrának, aki nagy szerepet játszott a trianoni területcsonkításban és a nagyhatalmak terrordiktátumának sikerében. Lendvai Ildikó a történteket különösen nagy hibának tartja, a szocialista pártelnök csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: amit a Jobbik tett, az módszerében a könyvégetőket idézi, tartalmában pedig a magyar progresszió besározása.
2010.06.03. 15:45
 
 
29 rendezvény biztosítására készül a BRFK pénteken és szombaton
A fővárosban eddig 29 rendezvényt jelentettek be péntekre és szombatra több szervezet és magánszemélyek; a trianoni megemlékezések mellett kulturális és sportesemények biztosítására készül a Budapesti Rendőr-főkapitányság - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel; már az esti óráktól korlátozásokat vezetnek be. A rendőrség közleménye szerint a Parlamentben tartott trianoni emlékülés után a képviselők ünnepi szentmisén vesznek részt a Szent István-bazilikában. A hétvégére a Hősök Tere versenypályává alakul, itt tartják a szervezők a Nemzeti Vágtát, valamint a Városligetben az úgynevezett Egészség Liget rendezvényt, továbbá felvonulás is lesz a mellrák elleni küzdelem jegyében.
2010.06.03. 15:30
 
 
Hende Csaba tájékoztatta első intézkedéseiről az államfőt
Sólyom László köztársasági elnök csütörtökön bemutatkozó látogatáson fogadta Hende Csabát, aki a honvédségi vezetőket érintő személyi döntésekről is tájékoztatta az államfőt - tájékoztatta az MTI-hez eljuttatott közleményében a Köztársasági Elnöki Hivatal stratégiai és kommunikációs főosztálya. A közlemény szerint az új honvédelmi miniszter tájékoztatta Sólyom Lászlót a tárca átvétele utáni első intézkedéseiről, különös tekintettel a Magyar Honvédség vezetését illető személyi döntéseire, valamint az árvízi védekezésben részt vevő katonák tevékenységére.
2010.06.03. 15:15
 
 
A magyarok fele lát konfliktust család és munka között
Minden második magyar érzi úgy, hogy kompromisszumot kell kötnie a család és a munka között. Kilenc éve még tízből nyolcan mondták azt, hogy sosem kell kompromisszumot kötniük a kérdésben - áll a Tárki közleményében. Az elmúlt évtizedben számottevően nőtt a munka és a család közötti feszültség a magyarok körében, azaz egyre többen vannak olyanok, akik úgy érzik, a családjuk megsínyli a munkájukat. A mostani kutatásban a magyarok 11 százaléka vélekedett úgy, hogy egy hónapon belül gyakran kellett elhanyagolni a családot a munka miatt.
2010.06.03. 15:00
 
 
Varga: súlyos megállapításokat tartalmaz a tényfeltáró bizottság részjelentése
Súlyos megállapításokat tartalmaz a gazdasági tényfeltáró bizottság részjelentése - közölte Varga Mihály, a testület vezetője csütörtökön. Varga Mihály leszögezte: nyilvánvaló, hogy a 2010-es államháztartás, költségvetés nem tartalmazza a valós folyamatokat, adatokat. Számos szakmai, a költségvetés tervezésekor elkövetett hibát találtak, és - fűzte hozzá - jelentős különbség van az eddig bevallott és a valós számadatok között. Ezeket a részjelentésben feltűntetik majd. A jelentésről annyit mondott: szándékaik szerint a hétvégére elkészül a dokumentum.
2010.06.03. 14:45
 
 
Komoly gondokat okoz a belvíz Csongrád megyében
A katasztrófavédelem Csongrád megyében 27 településen vesz részt a belvíz elleni védekezésben; Domaszéken a legsúlyosabb a helyzet - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője csütörtökön. Tánczos Ildikó elmondta: az önkormányzati dolgozók, önkéntesek mellett egy tűzoltócsoport is a helyszínen van katasztrófavédelmi szakemberekkel, összesen mintegy ötvenen dolgoznak és folyamatosan szivattyúznak. A jelentős helyi munkálatok mellett újabb 20 fős egység indult el Borsod megyébe, az árvízi védekezésben való munkára - tette hozzá a szakember.
2010.06.03. 14:15
 
 
UD Zrt.-ügy: négymillióra perlik a cégvezetők a volt titokminisztert
A lehallgatási botránnyal kapcsolatos jóhírnév megsértése miatt összesen négymillió forintra perli az UD Zrt. vezetése Szilvásy György volt szocialista titokminisztert abban a személyiségi jogi perben, amely csütörtökön kezdődött el a Fővárosi Bíróságon. A felperesek szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatójának, az azóta lemondott Laborc Sándornak a feljelentése nyomán a biztonsági cégnél 2008. szeptember 10-én tartott házkutatás után a titkosszolgálatokat felügyelő miniszter politikai célzatú, valótlan tartalmú sajtókampányt folytatott az UD Zrt. ellen, amivel súlyos károkat okozott a cégnek, illetve vezetésének és ellehetetlenítette azt.
2010.06.03. 14:00
 
 
Nem ad több pénzt a Margit híd rekonstrukciójára a főváros
Nem ad több pénzt, és nem is engedélyezi a Margit híd rekonstrukciójának csúszását a főváros. A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén a képviselők egyhangúlag úgy döntöttek, nem járulnak hozzá sem a Margit híd kivitelezőjével kötött szerződés módosításához, sem pedig a határidő meghosszabbításához. A kivitelező korábban jelezte: tarthatatlannak ítéli a határidőket, a kivitelezés hónapokat csúszik, és a többletmunkák után további több mint 740 millió forintos többletforrást kér. A közgyűlés azonban úgy döntött, nem járul hozzá az MH 2009 konzorciummal 2009. augusztus 10-én megkötött szerződés módosításához, és a szerződés alapján érvényesíteni kívánja az esetleges késedelmes teljesítésből eredő kötbérigényét.
2010.06.03. 14:00
 
 
Gázrobbanás történt az ausztriai St. Pöltenben
Nagy erejű gázrobbanás történt csütörtök reggel a Bécs melletti St. Pöltenben egy lakóépületben, legkevesebb öt ember eltűnt - közölték a tűzoltók. Az első vizsgálatok szerint a robbanás a ház gázvezetékrendszerében következett be, egyelőre ismeretlen okokból. A lakóépület egy része összeomlott, és tűz ütött ki. Több száz embert kellett ideiglenesen kitelepíteni a környező épületekből. A város déli részében felfüggesztették a gázszolgáltatást, de félő, hogy a vezetékrendszerben még mindig van gáz. Egy 50 tonnás daru segítségével emelik le a beroskadt tetőszerkezetet, hogy a mentőcsapatok be tudjanak menni az épületbe. A helyszínre több száz tűzoltó és mentő vonult ki, illetve a vöröskereszt munkatársai is rendelkezésre állnak.
2010.06.03. 14:00
 
 
Aon: a terroristák nem képesek újabb 9/11-et végrehajtani
A terrorista csoportok a világon nem lennének képesek egy újabb 9/11-es támadást végrehajtani, viszont növekszik az úgynevezett hazai terrorizmus veszélye - állapította meg New Yorkban ismertetett elemzésében az Aon, a világ vezető kockázatkezelő és biztosítási tanácsadó cége. A nemzetközi terrorellenes erőfeszítések láthatólag meghozták gyümölcsüket, megfosztották a terrorcsoportokat attól a képességüktől, hogy újabb, a 2001. szeptember 11-i, Amerika elleni merénylethez hasonló szintű támadást hajtsanak végre - állapította meg az Aon.
2010.06.03. 13:45
 
 
Sólyom: a korrupció visszafogása csak társadalmi összefogással lehetséges
A korrupció visszafogása csak kiterjedt társadalmi összefogással lehetséges - jelentette ki Sólyom László köztársasági elnök csütörtökön a korrupcióról szóló budapesti konferencián. Figyelmet, párbeszédet, beleszólást szeretnénk a most kezdődő kormányzati munkába a korrupció témájának megvitatásával - mondta a konferenciát megnyitó beszédében az államfő, aki az általa életre hívott Bölcsek Tanácsa javaslatai alapján "frontális támadást" javasolt a társadalomban "mélyen gyökerező" korrupció ellen.
2010.06.03. 13:30
 
 
Navracsics: a kormány elkötelezett a korrupció ellen
A meglévő intézmények és törvények eddiginél jobb alkalmazására van szükség a magyarországi korrupció visszaszorításáért - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes csütörtökön a témában rendezett budapesti konferencián. A most hivatalba lépett kormány elkötelezte magát a korrupció elleni küzdelem mellett - hangsúlyozta Navracsics Tibor, hozzátéve, hogy "történelmi felelősségünk van mindenben, ami a magyar nemzetet érinti, beleértve a korrupciót is".
2010.06.03. 13:30
 
 
A kormány szerint annyi pénz lesz az árvízi védekezésre, amennyire szükség van
Annyi pénz lesz az árvízi védekezésre, amennyire szükség van - jelentette ki a kormányszóvivő a Borsod megyei Ócsanáloson tartott kihelyezett sajtótájékoztatóján. Nagy Anna közölte: a Sajó, a Hernád és a Bódva túllépte az eddigi legmagasabb vízszintet, ezért egészen különleges intézkedésekre van szükség. Emlékeztetett, hogy Borsod-Abaúj-Zemplénen kívül Jász-Nagykun-Szolnok, Győr-Moson-Sopron és Nógrád megye több térségében is veszélyhelyzet van. Annyi pénz lesz az árvízi védekezésre, amennyire szükség van, emberek nem maradhatnak fedél nélkül - hangsúlyozta a kormányszóvivő. Első a vészhelyzet elhárítása, utána lehet beszélni kárelhárításról - fűzte hozzá.
2010.06.03. 13:30
 
 
Izrael elutasítja az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának döntését
Izrael elutasította csütörtökön az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának nemzetközi vizsgálatot sürgető döntését a Gázai övezetbe tartó, palesztinpárti segélyflottilla elleni izraeli katonai akció ügyében, arra hivatkozva, hogy a testületnek nincs "erkölcsi tekintélye". A testület 47 tagjából 32 támogatta a határozatot, hogy küldjenek ki egy nemzetközi missziót a nemzetközi jog megsértésének kivizsgálására. A tanácsnak az izraeli fellépés ügyében tartott keddi rendkívüli ülését a palesztin, a szudáni és a pakisztáni képviselő kezdeményezésére, az Arab Liga és az Iszlám Konferencia Szervezete nevében hívták össze.
2010.06.03. 13:30
 
 
Orbán és Van Rompuy szerint nem vagyunk még túl a válságon
Messze nem vagyunk még túl a gazdasági-pénzügyi válságon, és újabb válságlökések várhatók - állapította meg Herman Van Rompuy és Orbán Viktor csütörtöki brüsszeli találkozójukon. Szijjártó Péter, a magyar miniszterelnök szóvivője elmondta: az uniós állam-, illetve kormányfők testületének, az Európai Tanácsnak az elnöke és Orbán Viktor egyetértett abban, hogy a válság miatt a gazdaságpolitikák erősebb összehangolására, a felügyeleti rendszer javítására van szükség Európában.
2010.06.03. 13:00
 
 
Meghosszabbítják az 1-es villamos vonalát a Fehérvári útig
A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén nagy többséggel úgy döntött, hogy meghosszabbítják az 1-es villamos vonalát a XI. kerületi Fehérvári útig, ám új szerelvényeket most nem vesznek. A közgyűlés március 11-i ülésén már tárgyalta az 1-es és 3-as villamosok fejlesztéséről szóló előterjesztést. Akkor Tiba Zsolt főjegyző, a projekt előterjesztője azt mondta, a műszaki tartalom nem kellően véglegesített, és a tervek pénzügyi szempontból is hiányosak. A közgyűlés végül márciusban úgy döntött, haladékot kér a támogatási szerződés aláírásához annak érdekében, hogy megoldást találjon a beruházás előkészítése során feltárt kockázatokra.
2010.06.03. 12:45
 
 
A rendőrség elszállította a tüntetőket a párizsi Operaház elől
A rendőrség csütörtökön elszállította a párizsi Bastille térről azokat a külföldi, többségében afrikai illegális munkavállalókat, akik már egy hete tüntetnek az Operaház lépcsőjén. A mintegy 160 tiltakozó helyzetük rendezéséhez egyértelmű kritériumokat követel a kormánytól. A prefektúra közleménye szerint a nem engedélyezett megmozdulás résztvevőinek elszállítására azért volt szükség, mert zavarták a forgalmat a francia főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában. A hatóság közölte, hogy a felszámolás nyugodtan, erőszak alkalmazása nélkül történt.
2010.06.03. 12:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739[1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista