2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Vb-2010: Kassaié a brazil - észak-koreai mérkőzés
Kassai Viktor vezeti június 15-én, a johannesburgi Ellis Parkban a Brazília-Koreai NDK mérkőzést a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. A sportág nemzetközi szervezete (FIFA) szombaton hozta nyilvánosságra az első 16 összecsapásra kijelölt játékvezetők névsorát. A pekingi olimpia döntőjén is közreműködő, 34 éves Kassai asszisztense Erős Gábor és Vámos Tibor lesz. Legutóbb 1998-ban, Vágner László személyében tevékenykedett magyar játékvezető futball vb-n.
2010.06.07. 07:45
 
 
Az autóvezetők 15 százaléka szexelt már vezetés közben
Egy nemzetközi felmérés szerint az autóvezetők 15 százaléka elismerte: előfordult, hogy szexelt vezetés közben - írta a Népszava. A gépkocsivezetők 28 százaléka mondta, hogy már SMS-ezett vezetés közben, míg fésülködésről 23 százalék, arcfestésről 12 százalék, újságolvasásról 10 százalék, videojátékról 5 százalék nyilatkozott. A felmérés szerint a leggyakoribb tevékenység, amely előfordul vezetés közben, az evés (72 százalék) és az öltözködés (35 százalék).
2010.06.07. 07:30
 
 
Borsodban vasárnap estére ismét nőtt az elzárt települések száma
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében vasárnap estére ismét megnőtt, 11 volt az árvíz miatt a külvilágtól elzárt települések száma, de a helyzet folyamatosan változik. Kritikus lakosságellátási probléma sehol nincs - közölte Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kinevezett miniszteri biztos szóvivője. Jelenleg az ország 12 megyéjében összesen 265 településen folytatnak valamilyen védekezési tevékenységet, de a munka továbbra is Borsod megyére koncentrálódik, ott 18 ezer 500 ember vesz részt a védekezésben. A kitelepítettek száma országosan 68 településen 3700, Borsodban 51 településen 3600 embernek kellett eddig elhagynia az otthonát.
2010.06.07. 07:00
 
 
A szlovénok többsége támogatta a népszavazáson a határmegállapodást
A szlovén választópolgárok szűk többsége támogatta a horvát-szlovén határvita rendezését célzó megállapodást a kérdésről vasárnap rendezett népszavazáson a szavazatok 99,9 százalékának összeszámlálása alapján. A referendumon részt vett választópolgárok 51,49 százaléka igennel, 48,51 százaléka nemmel szavazott. A maradék kétezer szavazat - a külföldön élő, de szavazásra jogosult szlovének voksai - már nem tudja megmásítani azt a tényt, hogy a lakosság támogatja a rendezési tervet. A részvételi arány 42,24 százalékos volt.
2010.06.07. 07:00
 
 
Ökölvívó Eb: két győzelem és egy vereség a magyar mérleg eddig
Két győzelemmel és egy vereséggel zárta a magyar küldöttség a moszkvai ökölvívó Európa-bajnokság vasárnapi versenynapját: sikerének köszönhetően a 69 kg-os Bacskai Balázs és a +91 kg-ban szereplő Bernáth István már negyeddöntős. Elsőként az 51 kilós Kalucza Norbert lépett kötelek közé a csapat tagjai közül, de ő 16-4-es pontozással kikapott az örmény Derenik Gizlarjantól, így nem jutott be a legjobb nyolc közé. A folytatás aztán már sokkal jobban alakult magyar szempontból: előbb Bacskai 6-3-ra nyert a litván Egidijus Kavaliauskas ellen, majd Bernáth verte nagy csatában, 6-5-re a francia Zied Jouinit, így mindketten éremközelbe kerültek.
2010.06.06. 22:15
 
 
Tovább árad a torkolatnál a Sajó és a Hernád
Tetőzött a Sajó a Borsod megyei Felsőzsolcánál, ahonnan eddig 1300 embert kellett kitelepíteni. A településen egy ember meghalt, áramütést szenvedett. A Sajó és a Hernád torkolatának környezetében a vízszintek tovább emelkednek, és a vasárnap éjszakára, hétfő hajnalra várt tetőzésig további 10-15 centiméternyi áradás lehetséges. A Sajó tiszai torkolatánál a Tisza és a Sajó árhullámai miatt még 50-60 centiméter körüli vízszintemelkedés várható. Sólyom László köztársasági elnök hétfő reggel a településre látogat.
2010.06.06. 22:15
 
 
Tízmillió felett a sanghaji expó látogatóinak száma
Már több mint tízmillióan keresték fel a sanghaji világkiállítást, az expópark napi forgalma szombaton érte el az eddigi csúcsot, az 525 ezer embert - közölték a szervezők. Csütörtökön és pénteken már mindkét napon meghaladta a 400 ezret az érdeklődők száma, ami ismét lelassította a bejutást, és újabb feladatok elé állította a szervezőket. Elmondásuk szerint több árnyékot adó ernyőt állítottak fel, a levegőt hűtő, párásító berendezéseket helyeztek ki, a bejáratoknál próbálták a biztonsági ellenőrzéseket felgyorsítani.
2010.06.06. 21:30
 
 
Nehéz éjszaka előtt a kitelepítettek
Nehéz éjszaka vár mindazokra, akiket az árvíz sújtotta településekről, főleg Felsőzsolcáról telepítettek ki Miskolcra. Sok száz ember kerül közös fedél alá, a különböző természetek feszültségforrások is lehetnek, de az árvíz idején is rendnek kell lennie - közölte Veres László, a miskolci önkormányzat szóvivője vasárnap este. Az árvíz miatt több száz embert kellett kitelepíteni a Miskolc melletti Felsőzsolcáról; a településről érkezőket a városi sportcsarnokban, a Vörösmarty és a Kazinczy általános iskolákban helyezték el - emlékeztetett a szóvivő.
2010.06.06. 21:30
 
 
Balogh András: nincsenek illúzióim
Balogh Andrásnak a parlamenti erőviszonyok ismeretében nincsenek olyan illúziói, hogy a parlament államfőnek választja. Magyarország jelenlegi bangkoki nagykövete vasárnap, miután az MSZP kongresszusa felkérte a párt frakcióját, őt jelölje államfőnek, az MTI-nek azt mondta, úgy látja, az elnök feladata, hogy közreműködjön a társadalmi ellentétek csökkentésében, fontosnak tartja a baloldali értékeket és a keleti kapcsolatokat.
2010.06.06. 21:30
 
 
Az ellenzéki stratégiát vitatta meg az MSZP a kongresszuson
Több döntést hozott az MSZP vasárnapi kongresszusa: a párt segélyalapot hoz létre és gyűjtést indít az árvízkárosultak megsegítésére, valamint tanácsadó jogsegélyszolgálatot indít a szakmai indok nélkül elbocsátott köztisztviselőknek. Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője a párt kongresszusa után elmondta, hogy a párt parlamenti frakciójának képviselői saját felajánlásaikból összesen 1 millió forintot gyűjtöttek össze az árvízkárosultak megsegítésére. Az MSZP elfogadta saját, a párt politikai és szervezeti megújításának irányát rögzítő 12 pontját is.
2010.06.06. 21:00
 
 
Elszámoltatási kormánybiztost nevezett ki a kormány
Az elszámoltatással kapcsolatos feladatok koordinálására kormánybiztost nevezett ki Papcsák Ferenc személyében rendkívüli ülése második napján, vasárnap Lovasberényben a kormány - jelentette be a miniszterelnök szóvivője. Szijjártó Péter - aki az új kormánybiztossal közösen tartott sajtótájékoztatót - elmondta: Papcsák Ferencnek az lesz a feladata, hogy az elszámoltatást koordinálja, valamint a közpénzek jövőbeni tiszta, jogszerű, takarékos felhasználásáért jogszabályokra, törvényekre tegyen javaslatot a kormánynak.
2010.06.06. 20:45
 
 
Sarkozy "hiteles és pártatlan vizsgálat" elfogadására kéri Netanjahut
Nicolas Sarkozy francia elnök arra kérte vasárnap Benjámin Netanjahu izraeli kormányfőt, hogy fogadjon el egy "hiteles és pártatlan vizsgálatot" a Gázai övezetbe segélyszállítmányt vivő flottilla elleni izraeli fellépés ügyében - közölte a párizsi elnöki hivatal. A két vezető telefonbeszélgetéséről kiadott közlemény szerint Sarkozy arra kérte Netanjahut, hogy tegyen eleget az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) felhívásainak a "szabadság flottillájával" szembeni izraeli, kilenc halottat követelő akció körülményeinek kivizsgálására. Az elnök jelezte, hogy Franciaország kész részt venni a vizsgálatban.
2010.06.06. 20:45
 
 
Orbán: jelentősen átalakul a Fidesz elnöksége
Jelentősen át fog alakulni a Fidesz elnöksége - mondta Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök a TV2 Napló című műsorának vasárnap bemutatott riportjában. A csatorna stábja május 31-én, hétfőn végigkövette Orbán Viktor első miniszterelnöki munkanapját, amelynek délutánján a Fidesz elnöksége is ülésezett. A testület tanácskozása előtt a riporter azon kérdésére, hogy mi lesz az ülés témája, a pártelnök úgy válaszolt: az, "hogy legyen-e elnökség. (...) Most, hogy van kormány, meg felállt a frakció, tehát tagoltabb a világunk, most nem is biztos, hogy egy ilyen elnökségre lesz szükségünk".
2010.06.06. 20:15
 
 
16 százalékos szja bevezetésének lehetőségét mérlegeli a kormány
A kormány "a mérlegelendő lehetőségek között" fontolgatja az egykulcsos, 16 százalék körüli személyijövedelem-adó (szja) bevezetésének lehetőségét - mondta a miniszterelnök szóvivője vasárnap Lovasberényben. A rendkívüli kormányülés második napján tartott sajtótájékoztatón Szijjártó Péter elmondta: a kormány három nagy kérdéskörről tárgyal, közöttük szerepel a gazdaság talpra állítását szolgáló gazdasági akcióterv kidolgozása és elfogadása, amelyet a nemzetgazdasági miniszter terjeszt a kabinet elé. A miniszterelnök szóvivője újságírói kérdésre válaszolva hangsúlyozta: az adócsökkentés a kormány által kijelölt egyik fő irány.
2010.06.06. 19:45
 
 
Gyurta legyőzte Kitadzsimát, és aranyérmes 100 m mellen
Gyurta Dániel aranyérmes lett vasárnap 100 m mellen a Mare Nostrum elnevezésű úszósorozat első, monte-carlói állomásán. Öccse, Gergely negyedikként zárt 400 m vegyesen. Az uszovilag.hu beszámolója szerint az előfutamban még a japánok négyszeres ötkarikás bajnoka, Kitadzsima Koszuke volt a gyorsabb - egy futamba kaptak besorolást -, a döntőben aztán az olimpiai ezüstérmes, világbajnok magyar nyúlt be jobban. Gyurta Dániel - aki szombaton, 200 m mellen bronzérmet szerzett - 1:01.58 perccel nyert, szigetországi riválisa öt századdal maradt el tőle.
2010.06.06. 19:30
 
 
Demecser nyerte a Nemzeti Vágtát
A demecseri Gajdos Zsolt nyerte Doru nevű lovával a Nemzeti Vágta döntőjét vasárnap a Hősök terén Budapesten. Második lett Érsekhalmáról Molnár Gyöngyi Malőr nevű lovával, míg a harmadik helyezést Bordányból Virág András Katyusával érte el. Negyediknek futott be Balatonalmádiból Varga Endre Pöttyös Pannával, ötödikként pedig Komáromból Márkos Albert Lopakodóval. A 12 előfutamot szombaton tartották, a hivatalosan kiadott eredménylista után az első és a második helyezettek jutottak az öt középfutamba, innen pedig az első helyezettek kerültek a döntőbe.
2010.06.06. 19:15
 
 
Egy brit felmérés szerint öt éven belül felbomlik az euróövezet
Több vezető brit közgazdász szerint a jelenlegi brit parlamenti ciklus vége előtt, vagyis öt éven belül valószínűleg belül felbomlik az euróövezet. A The Sunday Telegraph - a legnagyobb brit vasárnapi konzervatív lap - 25 pénzügyi szakértőt és elemzőt kérdezett meg a londoni Cityben; közülük tizenketten adtak hangot annak a véleményüknek, hogy az euró jelenlegi formájában nem éri meg a mostani brit parlamenti időszak végét. Nyolcan az euró fennmaradását jósolták, öt közgazdász nem nyilvánított határozott véleményt ebben a kérdésben.
2010.06.06. 18:30
 
 
Tenisz: Rafael Nadal nyerte a Roland Garrost
A spanyol Rafael Nadal nyerte a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesét, miután a vasárnapi döntőben 6:4, 6:2, 6:4-re győzött a svéd Robin Söderling ellen. Nadal pályafutása során ötödször diadalmaskodott a Roland Garroson, és sikerével hetedik Grand Slam-trófeáját hódította el. Az összecsapás mindössze 2 óra 18 percig tartott a Philippe Chatrier-ről elnevezett centerpálya zsúfolásig telt lelátói előtt. A második helyen kiemelt, 24 éves Nadal játszmaveszteség nélkül nyerte meg a viadalt, és hétfőtől ismét a világranglista éllovasa lesz. Mérlege 38 győzelem és egy vereség a francia nyílt bajnokságon.
2010.06.06. 18:15
 
 
Tetőzött a Sajó Felsőzsolcánál
Tetőzött a Sajó a Borsod megyei Felsőzsolcánál - ahonnan eddig 1300 embert kellett kitelepíteni - vasárnap 11 órakor 487 centiméteres vízállással. A folyó Sajószentpéter felett lassan apad. Csont Csaba, az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság árvízvédelmi osztályvezetője az MTI-nek elmondta: a Sajó és a Hernád torkolatának környezetében a jelenlegi vízszintek tovább emelkednek, és a vasárnap éjszakára, hétfő hajnalra várt tetőzésig további 10-15 centiméternyi áradás lehetséges. A Sajó tiszai torkolatánál a Tisza és a Sajó árhullámai miatt még 50-60 centiméter körüli vízszintemelkedés várható - tette hozzá.
2010.06.06. 18:15
 
 
A holland-magyar meccs az utóbbi 13 év legsúlyosabb veresége
A hollandoktól szombaton Amszterdamban elszenvedett 6-1-es vereséget megelőzően legutóbb közel 13 éve kapott ki legalább öt góllal a magyar labdarúgó-válogatott. Erwin Koeman csapata a 6. percben vezetést szerzett, ám hamar kiderült, hogy nincs egy súlycsoportban riválisával, amely kedvére dolgozhatta ki a helyzeteket. A szünetben ugyan még döntetlen volt az állás, de a második félidőben már a gólokkal sem fukarkodtak a hollandok a szétesett és a labdát megtartani is képtelen magyarok ellen.
2010.06.06. 18:00
 
 
Öttusa Vk, Berlin: Kovács Sarolta kilencedik
Kovács Sarolta a kilencedik, Pataki Viktória pedig a 26. helyen végzett az öttusázók idei ötödik Világkupa-versenyén, Berlinben. Eredmények a viadal honlapja alapján: 1. Lena Schöneborn (német) 5296 pont 2. Amélie Cazé (francia) 5252 3. Sylwia Czwojdzinska (lengyel) 5220 ...9. Kovács Sarolta 5056 (vívás: 12 győzelem/23 vereség/688 pont, úszás: 2:09.96 perc/1244 pont, lovaglás: 1180 pont, lövészet-futás: 12:44.13 perc/1944 pont) ...26. Pataki Viktória 4776 (21/14/904, 2:15.80/1172, 1068, 14:02.86/1632). A férfiak szombati versenyében Demeter Bence hatodik, Németh Róbert 29. volt.
2010.06.06. 18:00
 
 
Nagyváltósúlyban is világbajnok Miguel Cotto
A kisváltó- és a váltósúly után nagyváltósúlyban is profi ökölvívó-világbajnoki címet szerzett a Puerto Ricó-i Miguel Cotto azzal, hogy szombat éjszaka technikai KO-val legyőzte az izraeli Yuri Foremant. A New York-i Yankee Stadionban, amelybe 34 év elteltével tért vissza a boksz, Cotto volt a kezdeményező a Boksz Világszövetség (WBA) címvédőjével szemben, ezzel együtt sokáig nem történtek különösebb dolgok. A nyolcadik szakaszban tett egy rossz lépést, ezután egy törölköző repült a ringbe. A kilencedik menetben aztán egy nagy Cotto-ütés nyomán egyértelművé vált a helyzet: az izraeli a kötelekre támaszkodva jelezte, hogy befejezte.
2010.06.06. 17:45
 
 
Ausztrália vizsgálatot indított a Google ellen
Az ausztráliai hatóságok rendőrségi vizsgálatot indítottak vasárnap a Google ellen azzal a gyanúval, hogy az óriásvállalat megsérti a magánélethez fűződő személyiségi jogokat. A döntés annak nyomán született, hogy felvetődött: a Google munkatársai, miközben a sokat bírált Street View szolgáltatás számára felvételeket készítettek az utcákról, illegálisan magánjellegű információkat gyűjtöttek vezeték nélküli (wifi) hálózatokról. Előzőleg több európai országban, például Németországban és Spanyolországban is vizsgálat indult a Streetview számára gyűjtött adatokkal kapcsolatban, az osztrák adatvédelmi hatóság pedig felfüggesztette az utcanézegető szolgáltatás ausztriai munkálatait.
2010.06.06. 17:30
 
 
Vona: a civil társadalom ereje mentett meg sok mindent a rendkívüli helyzetben
A civil társadalom helytállt, de ha nincs kellő életerő a civilekben, akkor még több minden elveszett volna - jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Borsod megyei Edelényben vasárnap. A pártelnök találkozott Molnár Oszkárral, a település független polgármesterével, aki beszámolt neki az Edelényben uralkodó állapotokról. Vona Gábor azt MTI-nek azt mondta: kettős érzése van, egyrészt példamutató a magyar társadalomban az a fajta szolidaritás, amely az itt élők irányában megmutatkozott. Másrészt viszont úgy érzi, ez már "megint eső után köpönyeg", vagyis "nagyon nagy luxus, hogy a kormányzatnak a civil társadalom segítségére kell hagyatkoznia" egy ilyen helyzetben.
2010.06.06. 17:30
 
 
Balogh Andrást javasolja a párt államfőjelöltjének az MSZP választmánya
Az MSZP kongresszusa felkéri a párt parlamenti frakcióját, hogy Balogh András nagykövetet jelölje államfőnek. A kongresszus hozzászólói azt sürgették, hogy az MSZP állítson saját ellenzéki alternatívát. Az MTI úgy tudja, Gyurcsány Ferenc a konstruktív ellenzéki szerep helyett az elvi ellenzékiséget szorgalmazta és közölte, amit az MSZP most csinál, az nem pártszakadáshoz, hanem párterózióhoz vezet. Lendvai Ildikó pártelnök vasárnap Budapesten bejelentette: a kongresszusi küldöttek 94,3 százaléka szavazott igennel Balogh András személyére, 2,3 százaléka nemmel voksolt, az érvénytelen szavazatok aránya 3,4 százalék volt.
2010.06.06. 17:30
 
 
Megalakult az LMP új országos választmánya
Megalakult az LMP országos választmánya vasárnap, a 13 tagú testületről a párt kétnapos kongresszusán szavaztak a küldöttek. Meszerics Tamás, az LMP országos választmányának titkára az MTI-nek elmondta: a 13 választmányi helyre harmincegyen jelölték magukat, az országos választmányról a 120 küldöttből 114-en szavaztak érvényesen. Az országos választmány tagjai: Kaufer Virág, Ikotity István, Scheiring Gábor, Schiffer András, Zalatnay László, Mező János, Mile Lajos, Sallai Róbert Benedek, Tordai Bence, Wildmann János, Pinczés Bálint, Csiba Kata, Lengyel Szilvia.
2010.06.06. 16:45
 
 
Gázai segélyflottilla: Jordániába érkezett hét kitoloncolt aktivista
Izrael kitoloncolt hét utast vasárnap a Rachel Corrie ír teherhajóról, amely előző nap megpróbálta megtörni a Gázai övezet köré vont tengeri blokádot. Helyszíni beszámolók szerint hat malajziai és egy kubai állampolgár - köztük egy parlamenti képviselő és két újságíró - vasárnap közép-európai idő szerint fél tizenkettő körül haladt át a Jordánia és Izrael közötti határon, az Allenby hídon. A csoporttal együtt egy 28 éves indonéziai újságírót is kitoloncoltak, ő a hét elején a több hajóból álló nemzetközi segélyflottilla ellen intézett izraeli akció közben megsebesült a felsőtestén.
2010.06.06. 16:45
 
 
Többen meghaltak az Egyesült Államokban tomboló heves viharokban
Legalább négy ember meghalt, ötven ház összedőlt, sok másik pedig megrongálódott az Egyesült Államok középnyugati részén végigsöpört tornádók és zivatarok következtében - közölték vasárnap a hatóságok. Az ítéletidő Illinois, Ohio és Michigan szövetségi államokban pusztított. Az Ohio északnyugati részén fekvő Lake Township tűzoltóparancsnoka, Todd Walters elmondta, hogy több sérültet kórházba szállítottak. A hatóságok eltűntek után kutatnak. Walters becslése szerint a vihar egy 13 kilométeres sávban pusztított a körzetben, ahol termőföldek és könnyűipari üzemek találhatóak.
2010.06.06. 16:45
 
 
Új érettségi időpontok az árvíz miatt távol maradó diákoknak
Új vizsgaidőpontot biztosít az Oktatási Hivatal Észak-magyarországi Regionális Igazgatósága annak a negyven észak-magyarországi érettségiző diáknak, akik az árvíz miatt nem tudtak megjelenni az emelt szintű érettségi vizsgákon. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár vasárnap az MTI-vel közölte: az árvíz ellenére június 3-a óta rendben folynak az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák, amelyeken az Oktatási Hivatal adatai alapján szombatig az árvíz miatt negyven diák nem tudott megjelenni az észak-magyarországi régióban.
2010.06.06. 16:00
 
 
Közvetlen veszélyben Felsődobsza és Nagykinizs lakossága
Már 1300 embert mentettek ki a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolcáról, miközben közvetlen veszélybe került Felsődobsza és Nagykinizs lakossága. Edelényben az ivóvízhiány is gondokat okoz. Jelenleg nyolc megye: Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és Fejér területén van érvényben a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet. A kormányzati kommunikációs államtitkárság tájékoztatása szerint az árvízhelyzet összességében nem romlott az elmúlt 24 órában, több helyen megkezdődött az apadás.
2010.06.06. 16:00
 
 
Akár 100 milliárdnyi is lehet az agrárkár
A gyors felmérések szerint mintegy 100 milliárd forintos kár keletkezett a mezőgazdaságban, milliárdos károk vannak az erdőgazdaságban is - olvasható a Magyar Agrárkamara vasárnapi közleményében. A Magyar Agrárkamara információi szerint az országban a belvízzel borított terület nagysága eléri a 180 ezer hektárt. Az őszi búza országos vetésterületének mintegy 5 százaléka, körülbelül ötvenezer hektár van vízborítás alatt, hasonló az arány az őszi káposztarepcénél is. A napraforgónál ez 3,5 százalékot vagyis 18 ezer hektárt jelent, míg a kukorica vetésterületénél mintegy 18 ezer hektárt.
2010.06.06. 15:00
 
 
A Facebookkal találta meg eltűnt gyermekeire egy asszony
A Facebook segítségével talált rá tizenöt éve eltűnt gyermekeire egy dél-kaliforniai asszony. A San Bernardinó-i ügyészség tájékoztatása szerint a nő férje, Faustino Utrera 1995-ben magával vitte a két gyermeket, egy fiút és egy lányt. A picik akkor még csak két-, illetve háromévesek voltak. Azóta az anyjuk nem hallott felőlük, még csak sejtése sem volt arról, hol lehetnek, mi történhetett velük. A közelmúltban felötlött benne, hogy megpróbálkozik a Facebook közösségi portállal, és beütötte lánya nevét. Az oldal ki is dobta a már kamaszkorú lány profilját, amelynek alapján a rendőrség aztán a nyomára is akadt a floridai Orlandóban.
2010.06.06. 14:45
 
 
Progresszív Intézet: nehezen szokott hozzá a kormányzati felelősséghez a Fidesz
A Progresszív Intézet szerint az új kabinet első heti munkáját a kormányzati felelősséghez való "nehézkes hozzászokás" jellemezte "a hazardírozó és a felelőtlen" gazdaságpolitikai kijelentések után. Filippov Gábor, a Progresszív Intézet elemzője elemzésében hangsúlyozza: a Fidesz-KDNP csapdába terelte önmagát, a választások minél nagyobb arányú megnyerése érdekében ugyanis olyan kommunikációt folytatott az ország gazdasági helyzetével kapcsolatban, amely a végletekig megkérdőjelezte az akkori kormány hitelességét, míg a legnagyobb ellenzéki erőt valós és biztató alternatívaként jelenítette meg.
2010.06.06. 14:45
 
 
Gyurcsány: a Fidesz nem tervekről, hanem "butaságokról" beszél
Gyurcsány Ferenc szerint a Fidesznél egyelőre nem terveket, hanem zavart és "butaságok" sorozatát látni. A volt kormányfő az MSZP vasárnapi kongresszusára érkezve mondta ezt az újságíróknak. Lendvai Ildikó távozó pártelnök kijelentette: Varga Mihály "bűnvallomást" tett. Az MSZP szombati, budapesti kongresszusára érkezve Gyurcsány Ferenc az újságíróknak arra a kérdésre, hogy lesz-e pártszakadás, úgy fogalmazott: "dehogy lesz!".
2010.06.06. 14:30
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Olasz Nagydíj: Talmácsi hetedik
Talmácsi Gábor a hetedik helyről indulva hetedikként ért célba a Moto2 géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Olasz Nagydíján, Mugellóban. A magyar motoros jól rajtolt, feljött a harmadik, majd a második helyre, a verseny előrehaladtával azonban visszacsúszott, és a nagy fölénnyel győztes olasz Andrea Iannonét üldöző ötfős boly mögött ért célba az új kategória idei negyedik versenyén. Talmácsi az eredményéért 9 pontot kapott, s összesítésben a nyolcadik helyen áll 34 ponttal.
2010.06.06. 14:00
 
 
Eurókatasztrófa-forgatókönyveket kér a bankoktól a brit felügyelet
Stressztesztnek veti alá, emellett euróövezeti katasztrófa-forgatókönyvek összeállítására kéri a brit nagybankokat a City pénzügyi felügyelete (FSA), attól tartva, hogy a brit bankokat is sújthatják a valutaunió növekvő pénzügyi problémái - írta a The Sunday Times. A vezető brit vasárnapi lap értesülése szerint az FSA szakértői európai kockázati térképet vázoltak fel, országról országra vizsgálva lehetséges problémákat. A felügyelet emellett arra is felkérte a City nagy pénzintézeteit, hogy modellezzenek több katasztrófa-forgatókönyvet, köztük azt, hogy Görögország törlesztésképtelenné válik.
2010.06.06. 14:00
 
 
Századvég: az emberek a bürokrácia csökkentését várják a kormánytól
Az emberek leginkább a bürokrácia, valamint a parlamenti képviselők számának csökkentésére vonatkozó kormányzati tervekkel értenek egyet a Századvég Alapítványnak a héten készített felmérése szerint. A véletlenszerűen kiválasztott ezer ember kérdőíves megkérdezésével, szerda és szombat között készített kutatás szerint a megkérdezettek 96 százaléka egyetért a bürokrácia, 90 százaléka a parlamenti képviselők számának csökkentéséről szóló tervekkel, ugyanakkor magas a támogatottsága a családtámogatási rendszer helyreállításának (86 százalék), a segélyek iskoláztatáshoz kötésének (86 százalék) és a hiteltörlesztésükkel elmaradók lakhatása biztosításának (85 százalék).
2010.06.06. 13:45
 
 
Markó: fontos a kisebbségi pártok részvétele a parlamentben
Markó Béla szerint a magyar nemzeti kisebbségek pártjai képviselőinek részvétele a román vagy (korábban) a szlovák kormányban kedvező hatású nemcsak a többség és a kisebbség, hanem az illető ország és Magyarország viszonyára is. "Fontos, hogy a kisebbségi pártok bekapcsolódjanak országuk politikai életébe, hogy jelen legyenek a parlamentben vagy a kormányban" - jelentette ki a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke, Románia kormányának miniszterelnök-helyettese vasárnap Pozsonyban azt követően, hogy tárgyalásokat folytatott vendéglátójával Csáky Pállal, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnökével.
2010.06.06. 13:45
 
Gyaloglás az Életért a mellrák ellen
Csaknem tízezren vettek részt és ragadtak rózsaszín luftballont a szervezők közlése szerint az AVON Gyaloglás az Életért elnevezésű hétvégi rendezvényén, amelyen a mellrák elleni küzdelem, a megelőzés és a szűrővizsgálatok fontosságára hívták fel ismételten a figyelmet. A figyelemfelhívás mellett az adománygyűjtés is célja volt a rendezvénynek. Több ezren vásárolták meg az adománygyűjtő pólót, és bejelentették azt is, hogy a kozmetikai cég a tavalyi gyaloglás óta 50 millió forintot gyűjtött össze, amelyet a Magyar Rákellenes Ligával közösen kiírt pályázatokon az emlőrákszűrés modernizálására és műszerekre fordítanak.
2010.06.06. 13:30
 
 
Duplájára nőtt a belvízzel elöntött területek nagysága a Dél-Alföldön
A tíz nappal ezelőtti értékhez képest duplájára nőtt a belvízzel elöntött területek nagysága a Dél-Alföldön az elmúlt időszak csapadékos időjárásának hatására. A belvízi helyzet a Dél-Alföldön a megtett intézkedések hatására sem javult számottevően, az elöntött területek nagysága az Alsó-Tisza vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén a becslések szerint már mintegy 55 ezer hektár. A befogadó folyók magas szintje miatt a csatornákból szivattyúkkal kell átemelni a vizet. A 29 üzemelő szivattyútelepen naponta mintegy 3,5 millió köbméter vizet emelnek át a folyókba.
2010.06.06. 13:30
 
 
Kutyáknak adott koncertet Laurie Anderson
Volt, aki vonyított, mások lesunyták a fülüket, de a hallgatóság zöme felálló füllel hallgatta és elégedett vakkantásokkal nyugtázta az előadást, Laurie Anderson kutyáknak adott szombati sydneyi koncertjét. A performanszaival világhírűvé vált kísérletező amerikai zenész, képzőművész, tudós húsz perces előadását csattogó, pufogó zajokból, füttyentésekből, bálnadallamokból és nagy frekvenciájú, az emberi fül számára érzékelhetetlen hangokból állította össze. A koncert a sydneyi operaház előtt volt, a Vivid Live nevű zenei és képzőművészeti fesztivál keretében. Az egy hónapig tartó rendezvénysorozat egyik kurátora Laurie Anderson, a másik pedig a férje, az ugyancsak neves zenész Lou Reed.
2010.06.06. 13:00
 
 
Már napi 10 ezer hordó kőolajat hoznak fel a tengerből a Mexikói-öbölben
Mintegy napi tízezer hordó nyersolajat hoznak már fel a mélytengeri kútra helyezett olajfogó segítségével a Mexikói-öbölben - jelentette be az olajkatasztrófáért felelős brit cég vezérigazgatója vasárnap. A BBC1-nek adott nyilatkozatában Tony Hayward közölte, hogy ezáltal a mélytengeri kútból kiömlő szennyező nyersolaj nagy részét sikerül összegyűjteni. Thad Allen tengernagy, az amerikai parti őrség parancsnoka szombaton azt mondta: mintegy hatezer hordó (950 ezer liter) kőolajat sikerült a felszínre hozni azóta, hogy ráhelyezték és működésbe hozták az olajfogó "sapkát" a kitörésgátlóra.
2010.06.06. 12:45
 
 
Nehéz hét vár a piacokra
Elemzők szerint borúlátó befektetői hangulatban indul a kereskedés hétfőn a világ tőzsdéin. Több vezető index éves mélypontról kezdi az új hetet, az euró pedig 2006 márciusa óta a leggyengébb dollár árfolyamról indít. Az európai adósságválság és a csalódást keltő amerikai munkaerő-piaci adatok hatására az idei második félév első hetét jelentős csökkenéssel zárták a meghatározó tőzsdék. Több mutató lélektaninak számító határ alá esett, a frankfurti DAX-30 például 6 ezer pont alatt zárt, a vezető amerikai iparvállalatok DJIA indexe és a tokiói Nikkei mutató pedig 10 ezer pont alatt végzett.
2010.06.06. 12:15
 
 
Kilencezer éves recept alapján főztek sört Kanadában
Rizsből, mézből és galagonyából állítottak elő kilencezer éves recept alapján sört egy kis kanadai sörfőzdében. Az ital júliusban kerül forgalomba Brit Kolumbiában, és ha lesz rá kereslet, később Kanada-szerte megvásárolható lesz. A Chateau Jiahu márkanevű sör az észak-kínai Hunan-tartományban eredezteti gyökereit. Patrick McGovern, a Pennsylvaniai Egyetem molekuláris régésze Csiahu falu mellett feltárt újkőkorszaki településen bukkant a cserépedényekben tárolt, kilencezer éves sör nyomaira. A vegyelemzés kimutatta, hogy az itókát rizs, méz és galagonya keverékéből állították elő.
2010.06.06. 12:00
 
 
Újabb árvízriadó Varsóban
Újabb árvízriadót adtak ki Varsóban vasárnap, mert a Visztula két hét elteltével ismét árad - közölték a lengyel főváros hatóságai. A folyó menti lévő negyedek lakosait felszólították, hogy legyenek készek az esetleges evakuálásra. Lengyelország déli és délkeleti részén ismét hatalmas mennyiségű eső zúdult le az elmúlt napokban, újra árvizeket okozva, így azokban a térségekben 30 ezer embert kényszerültek kitelepíteni otthonából - mondta el a lengyel tűzoltók egyik szóvivője. Lengyelországot május eleje óta sújtja rendkívül mostoha időjárás. Eddig 22 ember vesztette életét az áradások következtében.
2010.06.06. 11:45
 
 
Nyolc megyében van árvízi vészhelyzet
Nyolc megyében, Bács-Kiskunban, Békésben, Borsod-Abaúj-Zemplénben, Csongrádban, Fejérben, Győr-Moson-Sopronban, Jász-Nagykun-Szolnokban és Nógrádban van érvényben a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet. A borsodi Felsőzsolcáról 861 embert kellett kitelepíteni. Országosan több mint 3600 embernek kellett elhagynia otthonát. Budapesten elrendelték a harmadfokú készültséget a Duna vízszintjének emelkedése miatt. A Fővárosi Csatornázási Művek szóvivője vasárnap reggel elmondta, hogy eddig mintegy negyven árvízi kaput és több mint harminc csatornát zártak le.
2010.06.06. 11:30
 
 
Katonai teherautókkal menekítik ki a felsőzsolcaiakat
Szinte teljesen körbezárta a víz a Miskolchoz közeli, hétezer lakosú Felsőzsolcát, csónakkal járják körbe a mentők a települést, minden házba beszólnak, viszik az embereket, már ha mennek - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Felsőzsolcán eredménytelen már a védekezés - közölte korábban Fehér Attila polgármester az MTI-vel, az életmentés a legelső. Nehéz katonai teherautókkal hozzák ki az embereket, majd autóbuszokkal szállítják őket Miskolcra. A házak udvarán a víz autókat borít, igen sok épület összedőlt, az áramszolgáltatást kikapcsolták.
2010.06.06. 11:15
 
 
Gázai segélyflottilla: Ban Ki Mun nemzetközi vizsgálóbizottságot akar
Nemzetközi vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte az ENSZ főtitkára a gázai segélyflottillát ért izraeli támadás körülményeink a kivizsgálására - közölte vasárnap egy izraeli illetékes. Ban Ki Mun javaslata szerint a testület munkáját Geoffrey Palmer volt új-zélandi kormányfő irányíthatná, és abban Törökország, Izrael és az Egyesült Államok képviselői vennének részt. A flottilla zászlóshajója és az incidens kilenc halálos áldozata török volt.
2010.06.06. 11:15
 
 
Újabb bankok mentek csődbe az Egyesült Államokban
Három bank jelentett csődöt a héten az Egyesült Államokban, az idén bezárt bankok száma így 81-re emelkedett. A Mississippi állambeli First National Bank, az Illinois állambeli Arcola Homestead Savings Bank és a nebraskai TierOne Bank irányítását az állami betétbiztosítási alap (FDIC) veszi át. A betétesek kártalanítása több mint 300 millió dollárba kerül. Az alapnak az idei első negyedévben 20,7 milliárd dollár vesztesége keletkezett a bankcsődök finanszírozásából - áll a DowJones hírügynökség vasárnapi jelentésében.
2010.06.06. 10:45
 
 
Vb-2010: Kassai vezeti a brazil-észak-koreai meccset
Kassai Viktor vezeti június 15-én a Brazília-Koreai NDK mérkőzést a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. A sportág nemzetközi szervezete (FIFA) szombaton hozta nyilvánosságra az első 16 összecsapásra kijelölt játékvezetők névsorát. A pekingi olimpia döntőjén is közreműködő, 34 éves Kassai asszisztense Erős Gábor és Vámos Tibor lesz. A johannesburgi Ellis Parkban 20:30-kor kezdődik majd a meccs. Legutóbb 1998-ban, Vágner László személyében tevékenykedett magyar játékvezető futball vb-n.
2010.06.06. 10:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736[1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista