2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Mesterházy: aki most vállal funkciót, az kockázatot vállal
Mesterházy Attila szerint aki most vállal funkciót a szocialista pártban, az feladatot és kockázatot vállal, hiszen az MSZP nagyon nehéz helyzetben van. A szocialista képviselőcsoport vezetője a pártot nyitott, nemzeti, demokratikus, karakterisztikusan baloldali néppárttá tenné. A frakcióvezető - aki az MSZP egyedüli elnökjelöltje a július 10-i tisztújításon - az MTI-nek adott interjújában elmondta: a párt jelölőbizottsága előtt 21 pontban összegezte, hogy szerinte mi mindent kell elvégezni a következő években.
2010.07.01. 12:30
 
 
Rasmussen: marad a stratégia Afganisztánban
Az afganisztáni nemzetközi erők (ISAF) parancsnoka új, de a stratégia az eddigi marad - hangsúlyozta Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár csütörtökön Brüsszelben, miután David Petraeus tábornok, az ISAF új vezetője tájékoztatta terveiről a NATO-országok nagyköveteit. Rasmussen szerint a nagykövetek három szempontból is támogatásukat juttatták kifejezésre. Először is bizalmukról biztosították Petraeus személyét. Másodsorban hangsúlyozták, hogy támogatják az Afganisztánban követett eddigi stratégia folytatását. Ennek a lényege, hogy a lázadók visszaszorítása mellett kiképzéssel kell képessé tenni az afgán erőket a biztonság fenntartásáért viselt felelősség fokozatos átvételére.
2010.07.01. 12:30
 
Jövő héten kezdődik a 29 ponthoz kapcsolódó törvényjavaslatok tárgyalása
Háromnapos ülést tart jövő héten az Országgyűlés, amely elkezdi tárgyalni a kormány 29 pontból álló gazdasági akciótervének végrehajtásához kapcsoló törvénycsomagokat - közölte Balsai István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Elmondta: két nagy törvénycsomag kerül az Országgyűlés elé, a gazdasági és a közbeszerzési jogszabályok módosításáról, utóbbi például száz új törvényszakaszt tartalmaz. Hozzátette: két alkotmánymódosítás tárgyalását is megkezdi az Országgyűlés. Az egyik a közbiztonságot érintő jogszabályokhoz kapcsolódik, a másik lehetővé tenné a költségvetési szektorban a 98%-os rendkívüli személyi jövedelemadó bevezetését a 60 napon túli végkielégítésekre.
2010.07.01. 12:15
 
 
Romagyilkosságok: újabb bűncselekmények kerültek az ügy aktájába
Újabb bűncselekmények kerültek a romagyilkosság-sorozat bűnügyi aktájába: egy fegyverrablás és egy könnyű sérüléssel járó ügy; Bencze József volt országos rendőrfőkapitány a fejleményről csütörtökön, a rendőrség állománygyűlését követő sajtótájékoztatón beszélt. Az elmúlt év augusztus 21-én hajnalban elfogott négy ember továbbra is gyanúsított, a gyanúsítotti kör nem bővült, az elkövetések száma azonban igen, mégpedig két üggyel - mondta Bencze József. Az egyik ügy egy rablás, amikor fegyvert raboltak, a másik a debreceni menekülttáborban történt, ahol "volt egy belövés, ami után egy gurulattól egy könnyű sérülés történt". Ezt is ugyanezen elkövetői kör néhány tagja követte el.
2010.07.01. 12:15
 
 
Századvég: gazdaságpolitikai fordulatra van szükség
Új gazdaságpolitikára van szükség Magyarországon, amely azonban nem lehet megszorító jellegű, de szigorúan be kell tartania az egyensúlyi követelményeket, fontos, hogy modernizációs jellegű legyen, és rendszerértékű változtatásokat kell véghezvinnie a nagy elosztási rendszerekben - mondta Mellár Tamás, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. kutatási igazgatója az intézet sajtótájékoztatóján. A kutatóintézet szerint a tőke, a munka és a technika fejlődésének kombinációjából 3,5 százalék körüli potenciális növekedési pálya határozható meg - tette hozzá a kutatási igazgató.
2010.07.01. 12:00
 
 
Hatala József az új országos rendőrfőkapitány
Hatala Józsefet nevezte ki július 1-jei hatállyal országos rendőrfőkapitánynak a miniszterelnök; a budapesti rendőrpalotában tartott feladatmeghatározó állománygyűlésen számos változást jelentettek be, gyakorlatilag az ORFK teljes összes főbb vezetői posztján csere történt. Hatala József az értekezletet követő sajtótájékoztatón az MTI kérdésére, miszerint a megyei rendőr-főkapitányságok élén is azonnali változásokat javasol-e, határozott nemmel válaszolt. Bencze József volt országos rendőrfőkapitány az állománytól, majd azt követően az újságíróktól is elköszönt, őt Pintér Sándor belügyminiszter rendelkezési állományba helyezte. Kérdésre válaszolva azt mondta: külszolgálati feladatra készül.
2010.07.01. 11:45
 
 
Az afganisztáni tálibok nem tárgyalnak a NATO-val
Az afganisztáni tálibok szerint szó sem lehet semmilyen tárgyalásról a NATO-val - közölte szóvivőjük. Zabiullah Mudzsahid kérdésekre válaszolt, szavait a BBC idézte hírportálján. Hangoztatta, hogy nem akarnak senkivel tárgyalni, sem Hamid Karzai afgán elnökkel, sem a külföldi erőkkel, amíg azok ki nem vonulnak Afganisztánból. A NATO-erők és az afgán hadsereg többórás harcban elfogta az egyik dél-afganisztáni körzet tálib parancsnokát. A szövetségesek közleménye szerint szerda este a Hilmend tartománybeli Bagrán körzetben "nagyszámú" tálib fegyverest öltek meg. Sok lázadót megsebesítettek és elfogtak, köztük Nauzad körzet tálib parancsnokát.
2010.07.01. 11:45
 
 
MSZP: kiszolgáltatottá teszi a munkavállalókat a kormánytisztviselői törvény
Gúr Nándor szocialista képviselő szerint az új kormánytisztviselői törvény miatt a munkavállalók még kiszolgáltatottabbak lettek. Az ellenzéki politikus csütörtöki sajtótájékoztatóján kiemelte: az államfő által az Országgyűlésnek visszaküldött, majd a Ház által újra megszavazott törvény figyelmen kívül hagyja azt, hogy a munkavállalónak joga van arra, ha a munkaadója meg kíván tőle válni, akkor azt indokolja meg. Gúr Nándor szerint a törvény miatt még kiszolgáltatottabbak lettek a munkavállalók. Szükségszerű, hogy az elbocsátás kapcsán legyen valós, okszerű indok - mondta.
2010.07.01. 11:15
 
 
Gyengült a forint, újabb csúcson a svájci frank árfolyama
Gyengült a forint csütörtökön, az eurót délelőtt 286,64 forinton jegyezték a bankközi piacon, míg szerda délután 284,80 forintot ért. A svájci frank árfolyama újabb történelmi csúcsot ért el 218,74 forinton. Szerda délután 17 óra körül alig tíz perc alatt fél százalékot erősödött a forint - 284,80 forintra a korábbi 286 fölötti jegyzésekről - miután Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter konkrétumokat ismertetett a kormány gazdaságpolitikai elképzeléseiből, és bejelentette, hogy Magyarország új készenléti hitelmegállapodásra készül a Nemzetközi Valutaalappal. Csütörtök reggel 287 forint körül volt az euró jegyzése a nemzetközi piacon, majd 9 óra után 286,50 körüli értékre csökkent az árfolyam.
2010.07.01. 10:00
 
 
Befejezte munkáját a 4-es metró északi alagútépítő pajzsa is
A 4-es metró északi alagútépítő pajzsa is műszaki nehézségek nélkül érte el a Baross téri megállót, ezzel lezárult a pajzsos alagútépítés az új vonal első szakaszán - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság . Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint hamarosan megkezdődik, és várhatóan őszig véget ér a pajzsok kiszerelése. Még az idén a pesti oldalon is megkezdődhet a belső beépítés, a vágányépítés, jövőre pedig a rendszerek, áramellátó berendezések beszerelése. A déli pajzs június 18-án fejezte be az utolsó, 450 méteres szakasz építését, északi párja 50-100 méterrel lemaradva követte, így most érte el a Keleti pályaudvart
2010.07.01. 09:30
 
Tóth Tamás lett Budapest rendőrfőkapitánya
Tóth Tamást, az V. kerületi rendőrkapitányság vezetőjét nevezte ki Budapest rendőrfőkapitányának július 1-jei hatállyal Pintér Sándor belügyminiszter - derült ki a csütörtöki állománygyűlés előtt szétosztott sajtóanyagból. A dokumentum szerint a belügyminiszter az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) helyettes vezetőinek megbízását is visszavonta, közülük Házi Istvánt, az ORFK eddigi bűnügyi főigazgatóját a Szervezett Bűnözés Elleni Központ vezetőjének nevezte ki. Az NNI eddigi vezetője, Petőfi Attila, az ORFK bűnügyi főigazgatója lett, a NNI élére az eddigi helyettes, Csizner Zoltán került. Az anyagból kiderül, hogy Terrorelhárítási Központot alakít ki a rendőrség.
2010.07.01. 09:15
 
 
Női vízilabda Világliga: legyőzte a kínaiakat a magyar csapat
A magyar válogatott magabiztos győzelmet aratott az eddig százszázalékos kínai együttes felett a női vízilabda Világliga kaliforniai nyolccsapatos Szuperdöntőjének utolsó csoportkörében. Petrovics Mátyás együttese a szoros első negyed után a második és harmadik szakaszban remekelt, mindkét periódust három találattal nyerte, így gyorsan eldöntötte a találkozót, melyen végül 11-7-re diadalmaskodott. A 3-3 gólt szerző Szűcs Gabriella és Keszthelyi Rita húzta csapat ezzel a csoport második helyén zárt, és a csütörtöki negyeddöntőben a görögökkel játszik.
2010.07.01. 09:15
 
 
MNB: a GDP 4,6 százaléka az államháztartás nettó fizetési igénye
A pénzügyi számlák adatai szerint az államháztartás nettó finanszírozási igénye 2010 első negyedévével záruló elmúlt egy évben a GDP 4,6 százalékát érte el - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján csütörtökön. Az MNB adatai szerint a háztartások nettó finanszírozási képessége a GDP 3,1 százalékát, a nem pénzügyi vállalatok nettó finanszírozási képessége a GDP 1,2 százalékát érte el az elmúlt egy évben. Összességében a nemzetgazdaság nettó finanszírozási képessége a pénzügyi számlák adatai szerint a GDP 1,6 százaléka volt 2010 első negyedévével záruló elmúlt egy évben.
2010.07.01. 09:15
 
 
Lecsapott az Alex, az idei hurrikánszezon első hurrikánja
Tovább erősödött és elérte a szárazföldet az Alex hurrikán csütörtökre virradóra - közölte az amerikai hurrikánmegfigyelő központ. A miami hurrikánmegfigyelő központ néhány órával korábban közölte, hogy az Alex hurrikán az ötfokozatú Saffir-Simpson skála szerinti 2-es fokozatúra erősödött csütörtökre virradóra, és az idei atlanti-óceáni hurrikánszezon első hurrikánjában a szelek sebessége akkor megközelítette a 155 kilométer/órát. Az Alex elkerülte a Mexikói-öbölben lévő olajfoltot, de a hurrikán által felkorbácsolt hullámok újabb olajszennyezést sodortak a partokra. Mexikóban több mint négyezer embert evakuáltak. Obama elnök a szélvihar miatt szükségállapotot hirdetett ki Texas államban.
2010.07.01. 08:30
 
 
Ikvai-Szabó: Budapest gazdálkodása stabil és átlátható
Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes szerint Budapest gazdálkodása stabil, hitelképessége jó, költségvetési politikája átlátható, eladósodottságának mértéke pedig elmarad a vidéki nagyvárosokra jellemző szinttől. A fővárosi politikus arra reagálva nyilatkozott erről az MTI-nek, hogy Tarlós István, a Fidesz főpolgármester-jelöltje több helyen is arról beszélt: a főváros súlyosan eladósodott, a fővárosiakat félrevezették, és nem tudják, milyen állapotban van valójában Budapest.
2010.07.01. 08:15
 
 
A Rolling Stone magazinban jelenteti meg új albumát Prince
A Rolling Stone zenei magazinon keresztül jelenteti meg új lemezét Prince. Az amerikai zenész július 22-én adja ki a 20Ten című albumot, amely nem tölthető le és hanghordozóként sem lesz kapható: a zenei magazin augusztusi kiadásának mellékleteként lehet csak megvásárolni. A Rolling Stone az egyetlen magazin az egész világon, amellyel a művész együttműködik a kiadás érdekében. Prince minnesotai stúdiójában egyedül komponálta és vette fel a zenét.
2010.07.01. 08:15
 
 
Népszabadság: a közszolgálatban mindenkit érint a "büntető adó"
Nemcsak a minisztériumokból elbocsátandó kormánytisztviselőket, hanem a pedagógusokat, orvosokat, ápolókat, de még a rendőröket is sújtja majd az a rendelkezés, amely szerint a két hónapot meghaladó végkielégítések csaknem száz százalékát adóként kellene befizetni - olvasható a Népszabadság csütörtöki számában. Az érdekképviseletek az Alkotmánybírósághoz fordulnak. A rendkívüli adó - amelynek bevezetéséről csak kedd este kaptak tájékoztatást az érdekképviseletek - a közszolgálatban dolgozó valamennyi munkavállalót érinti - mondta a lapnak Fehér József, a Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezetének főtitkára.
2010.07.01. 07:45
 
 
Emelkedik az éves távhőköltség
A földgázárak emelkedése miatt július 1-jén átlagosan 6,7 százalékkal emelkedik a budapesti távfűtéses lakások éves távhőköltsége - közölte a Főtáv Zrt., amely már áprilisban nyilvánosságra hozta az emelés mértékét. A Főtáv Zrt. az energiaárak növekedését május 1. helyett július 1-jén érvényesíti, így a távhőszolgáltatás hődíja, és költsége is csak később változik. A díjnövekedés a távfűtési díj kétharmadát kitevő hődíjat érinti, míg az alapdíj - amelyre a vállalat hatékonyságnöveléssel tud hatni - változatlan marad. A hődíj bruttó 2.921 forintról 3.222 forintra növekedik gigajoule-onként. Egy átlagos lakást figyelembe véve így a hődíj évi bruttó 126 ezer forintról 139 ezer forintra változik a díjnövekedés hatására.
2010.07.01. 07:45
 
 
Netanjahu személyes találkozóra hívta Abbászt Jeruzsálembe
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök szerdán személyes találkozóra hívta a Palesztin Hatóság elnökét, Mahmúd Abbászt Jeruzsálembe. "Jeruzsálembe hívom Abu Mázent (Mahmúd Abbászt), és én is kész vagyok Rámalláhba (a Palesztin Hatóság székhelye) utazni" - mondta az izraeli kormányfő újságírók előtt. Netanjahu azután invitálta beszélgetésre Abbászt, hogy találkozott a palesztin-izraeli közvetett tárgyalásokért felelős George Mitchell amerikai különmegbízottal. Mitchell csütörtökön a palesztin elnökkel folytat megbeszélést.
2010.07.01. 07:30
 
 
Christian Wulff az új német államfő
Drámai szavazássorozat után a konzervatív-liberális kormánykoalíció jelöltjét, Christian Wulffot választották meg szerda este Németország új államfőjévé - jelentette be hivatalosan Norbert Lammert, a Bundestag elnöke. Az első két választási fordulóban sem Wulff, sem az esélyesebb ellenjelölt, az egykori keletnémet polgárjogi harcos, Joachim Gauck nem szerezte meg a szükséges abszolút többséget. A harmadik fordulóban Christian Wulff 625 szavazatot szerzett, Gauck pedig 494 voksot kapott. Ebben a fordulóban a Baloldal jelöltje már nem indult.
2010.06.30. 21:45
 
 
Tenisz, Wimbledon: Szávay párosban is búcsúzott
Befejezte szereplését a wimbledoni teniszbajnokságon Szávay Ágnes, miután a szerdai negyeddöntőben - oldalán a német Julia Görgeszel - két sima játszmában kikapott a negyedik helyen kiemelt Gisela Dulko, Flavia Pennetta argentin, olasz párostól. Szávay egyesben már az első körben kiesett. Eredmény: női páros, negyeddöntő: Dulko, Pennetta (argentin, olasz, 4.)-Szávay, Görges (magyar, német) 6:2, 6:2.
2010.06.30. 20:45
 
 
Vlagyimir Klicsko Povetkin ellen védheti meg IBF-címét
Az ukrán Vlagyimir Klicsko szeptemberben az orosz Alekszander Povetkin ellen védheti meg a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú világbajnoki címét. Ez döntés azt is jelenti, hogy a Boksz Világszövetség (WBA) világbajnokával, a brit David Haye-jel, csak 2011-ben küzdhet meg. Vlagyimir Klicsko az IBF mellett a WBO és az IBO világbajnoka is, 57 eddigi profi meccsén 54 győzelmet aratott és háromszor veszített. Orosz kihívója 19 mérkőzésén eddig nem talált legyőzőre. Az összecsapást valószínűleg a frankfurti Commerzbank Arénában rendezik.
2010.06.30. 20:30
 
 
Befejezte a romagyilkosságok ügyében folytatott nyomozást a rendőrség
Befejezte a rendőrség a romák elleni gyilkosságsorozat ügyében folytatott nyomozást - mondta el az MTV Híradónak Bencze József országos rendőrfőkapitány. A hírműsorban elhangzott az is, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) bűnszervezetben, több emberen elkövetett emberölés, rablás, lőfegyverrel visszaélés, valamint rongálás miatt mind a négy, előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottal szemben vádemelést javasol. A négy gyanúsított közül hárman tettesek, egyikük bűnsegéd. A rendőrök szerint a DNS-vizsgálatok, a fegyverszakértői jelentések és az egymásra tett terhelő vallomások aggálytalanul bizonyítják a három tettes részvételét a gyilkosságokban.
2010.06.30. 20:30
 
 
A külföldön nyaraló magyarok harmada itthon hagyja bankkártyáját
A külföldön nyaraló magyarok 95 százaléka rendelkezik bankkártyával, de a kártyatulajdonosok 30 százaléka nem viszi magával a fizetőeszközt - közölte a MasterCard Worldwide (MW). A Mastercard Worldwide piackutatása szerint az utazók 85 százaléka utazás előtt itthon, 15 százalékuk a célországban szerzi be a helyi fizetőeszközt. Az utazók 90 százaléka pedig továbbra sem tudja biztosan, hogy a külföldi kártyás vásárlásnak nincs külön díja. A magyarok leggyakrabban Horvátországban töltik a nyári szabadságukat, ezt követi a két kedvelt mediterrán célpont Olaszország és Görögország, majd Ausztria és Románia következik, ezek az országok egész évben vonzzák a magyar turistákat.
2010.06.30. 20:00
 
 
Britney Spears iskolás lányoknak tervez ruhákat
Britney Spears amerikai énekesnő is csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akik a divattervezésben is kipróbálták magukat: Spears kollekciója az iskolás lányokat célozza. A 28 éves énekesnő már meg is tervezte első ruhákat és kiegészítőket is tartalmazó kollekcióját az Iconix Brand Group Candie's nevű márka számára, amelynek reklámarca volt az elmúlt három szezonban. A Britney for Candie's nevet viselő kollekció darabjai július 1-jétől vásárolhatóak meg, kizárólag a Kohl áruházakban.
2010.06.30. 19:45
 
 
A francia állam 10 milliárd eurót kíván három év alatt megtakarítani
A francia állam működésének modernizálása és az államháztartási hiány csökkentése érdekében 150 intézkedést vázolt fel François Baroin költségvetési miniszter a szerdai kormányülésen: a program a következő három évre 10 milliárd eurós megtakarítást irányoz elő az állami kiadásokban. A korábban bejelentett leépítések mellett 2011 és 2013 között 100 ezer közalkalmazotti munkahely szűnik meg a több, mint 5 millió főt foglalkoztató közszférában. Az intézkedéstől - amelynek következtében az állami szektorban dolgozók száma az 1990-es szintre fog visszakerülni - 3 milliárd eurós megtakarítást remél a kormányzat.
2010.06.30. 19:30
 
 
Alapfokú iskolai végzettség nélkül nem adnak jogosítványt ezentúl
Mostantól csak az vehet részt gépjárművezetői tanfolyamon, illetve tehet vizsgát, aki igazolja az alapfokú iskolai végzettségét. Az új kormányrendelet úgy fogalmaz, hogy a jogosítvány megszerzésére irányuló járművezetői tanfolyamra az vehető fel, valamint elméleti vizsgát az tehet, aki a közoktatásról szóló törvény szerinti alapfokú iskolai végzettséget megszerezte. Az alapfokú iskolai végzettség megszerzését a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzéséről és vizsgáztatásáról szóló miniszteri rendeletben meghatározott módon kell igazolni. A 2005-ös rendelet azonban csak az írni-olvasni tudáshoz köti a jogosítvány megszerzését, és nem szól annak az igazolásáról.
2010.06.30. 19:00
 
 
Kábítószer-keveréktől halt meg Kleopátra, nem kígyómarástól
Nem kígyómarás által, hanem egy ópium, sisakvirág és bürök keverékét tartalmazó halálos koktél megivásával lett öngyilkos Kleopátra - állítja egy német tudós. A Nílus királynője időszámításunk előtt 30-ban vetett véget életének, és egészen eddig úgy tartották, hogy egy áspiskígyó okozta halálát. Cristoph Schaefer, a trieri egyetem történésze azonban másképp gondolja, szerinte nem a hüllő, hanem egy halálos koktél végzett a fáraónővel.
2010.06.30. 18:45
 
 
Vb-2010: Löw szerint Argentína a favorit
Argentína csapatát tartja a legesélyesebbnek a végső győzelemre a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya. A német és az argentin együttes szombaton éppen egymással találkozik a negyeddöntőben, s ezzel kapcsolatban azt mondta Löw, hogy szoros mérkőzés lesz, amelyen kis különbségek fognak dönteni. A szombati negyeddöntőre Fokvárosban kerül sor, amit Angela Merkel német kancellár is a helyszínen tekint meg.
2010.06.30. 18:30
 
 
Lesz tűzijáték augusztus 20-án
Megrendezi a kormány a tűzijátékot az augusztus 20-i nemzeti ünnepen, de az jóval szerényebb lesz az eddig megszokottaknál - jelentette be a kormányszóvivő a kabinet szerdai ülése után Budapesten. Nagy Anna sajtótájékoztatóján emlékeztetett, egy civil kezdeményezés keretében merült fel annak gondolata, hogy az augusztus 20-i tűzijáték költségeit az árvízkárosultak javára fordítsa a kormány. A kabinet az érveket és az ellenérveket mérlegelve hozta meg döntését - közölte a szóvivő.
2010.06.30. 17:45
 
 
Tovább híztak az amerikaiak
Az amerikaiak minden erőfeszítés ellenére tovább híznak, különösen a déli államokban - állapította meg egy frissen közzétett tanulmány. Tavaly az előző évihez képest 28 államban nőtt tovább az elhízottak aránya. Az éves besorolás szerint az ország 11 "legkövérebb" állama közül 10 délen fekszik. A legtöbb elhízott Mississippi államban él, amely hatodik éve vezeti a listát. Az elhízottak aránya a feketék és a spanyol-ajkúak körében legalább negyven államban és Washingtonban is magasabb, mint a fehérek körében. És míg a kevesebb mint évi 15 ezer dollárt keresők 35 százaléka elhízott, az 50 ezret vagy annál többet keresőknél 24 százalékos ez az arány.
2010.06.30. 17:45
 
 
Több mint kétmilliárd forint hiányzik a magyar EU-elnökséghez
Az előző kormány a magyar európai uniós elnökség feladatainak ellátásához 2,1 milliárd forintot külföldi ingatlanok értékesítéséből szándékozott fedezni, ezek értékesítése azonban még el sem kezdődött, így ez az összeg kiesett a költségvetésből - közölte a Külügyminisztérium. Az idei költségvetési törvényben a 2011. évi EU-elnökségre való felkészülés céljaira az Országgyűlés a Külügyminisztérium 2010-es költségvetésében összevontan 9 milliárd forint kiadást szavazott meg. Az üresen, használaton kívül álló külföldi ingatlanok értékesítési folyamata ebben az évben még el sem kezdődött, így reálisan ezzel a forrással az elnökség céljaira ma már nem lehet számolni - olvasható a minisztériumnak az MTI kérdésére adott válaszában.
2010.06.30. 17:45
 
 
A második forduló sem hozott döntést a német elnökválasztásban
A második forduló sem hozott döntést a német elnökválasztásban. Az államfőt választó szövetségi közgyűlés küldöttei szerda délután immár másodszor szavaztak, de sem a kormánypártok jelöltje, Christian Wulff, sem az esélyesebb ellenjelölt, Joachim Gauck nem szerezte meg a szükséges abszolút többséget. A késő esti harmadik fordulóban immár az egyszerű többség is elegendő lesz.
2010.06.30. 17:45
 
 
Tenisz, Wimbledon: kikapott a címvédő Federer
A címvédő és hatszoros győztes Roger Federer négy játszmában kikapott szerdán a cseh Tomas Berdychtől a wimbledoni teniszbajnokság negyeddöntőjében. A svájci játékos elveszítette az első szettet, ám a másodikban egyenlített és akkor még úgy tűnt van esélye Berdych ellen, aki már néhány alkalommal megkeserítette az életét. Nem így történt: a Fedexpress ezúttal nem futott gördülékenyen, a cseh teniszező pedig élt a lehetőséggel és végül simán legyőzte nagyhírű riválisát. Az utolsó gémben Federer ugyan még rátett egy lapáttal, működtek a régi reflexek, meccslabdát hárított, sőt labdája volt az 5:5-höz, ám a lehetősséggel nem tudott élni, s így idejekorán ért véget számára 12. wimbledoni fellépése.
2010.06.30. 17:30
 
 
Matolcsy: Magyarország képes lesz a 3,8 százalékos hiány tartására
A pénzügyi konszolidációs döntéseknek köszönhetően Magyarország 2010-ben képes lesz tartani a GDP arányos 3,8 százalékos hiánycélt - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón. A kormány döntött arról, hogy a közszférában a havi kereset nem haladhatja meg a 2 millió forintot, és a költségvetési szektorban 98 százalékos rendkívüli személyi jövedelemadót vezetnek be a 60 napon túli végkielégítésekre - jelentette be Matolycsy. Döntött a kormány a 120 milliárd forintos megtakarítási csomagról is: zárolnak költségvetési fejezeteket, dologi kiadásokat, autó- és eszközbeszerzést.
2010.06.30. 17:15
 
 
Mesterházy Attilát javasolja elnöknek az MSZP jelölőbizottsága
Egyedüli jelöltként Mesterházy Attila frakcióvezetőt javasolja az MSZP új elnökének a párt jelölőbizottsága a júliusi rendkívüli tisztújító kongresszusnak. Balogh András, a szocialisták volt államfőjelöltje pedig alelnök vagy akár elnökhelyettes is lehet. Nyakó István, az MSZP szóvivője elmondta: a párt jelölőbizottsága befejezte munkáját. Tájékoztatása szerint a testület az elnökhelyettesi posztra Molnár Csaba korábbi kancelláriaminisztert, Balogh András nagykövetet és Szabó Imre korábbi környezetvédelmi minisztert javasolja. Az alelnöki posztra hat jelölt van: Balogh András és Szabó Imre mellett Gúr Nándor, Kovács László volt uniós biztos, Juhász Ferenc és Szabadkai Tamás.
2010.06.30. 17:00
 
 
Tenisz, Wimbledon: orosz kettős búcsúztatta a címvédő Williams-testvéreket
Nagy meglepetésre szerdán kiesett a wimbledoni teniszbajnokság női párosversenyében a címvédő Serena Williams, Venus Williams duó. Az amerikai szuperkettőst az orosz Jelena Vesznyina, Vera Zvonrajova páros búcsúztatta a negyeddöntőben, három játszmában. A tengerentúli testvérpár korábban 2000-ben, 2002-ben, 2008-ban és 2009-ben vitte el a pálmát Wimbledonban. Férfi egyesben simán nyert a végső sikerre is esélyes szerb Novak Djokovic, aki a tajvani Lu ellen nyert három sima szettben és ezzel elődöntős lett.
2010.06.30. 16:45
 
 
Tarlós: stabilizálni kell a fővárost
A főváros működésének és pénzügyi helyzetének stabilizálását, csak biztos anyagi hátterű beruházások indítását, mindenki számára érthető kommunikációt és őszinteséget ígért Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Civil Összefogás Fórumának (CÖF) sajtótájékoztatóján szerdán Budapesten. Budapest működését Tarlós István szerint úgy kell stabilizálni, hogy külön kell választani a "megrendelői, a végrehajtó és az ellenőrző köröket". Ehhez a stratégiához sok szakemberre van szükség, adott esetben akár a baloldalról is - mondta. A kontroll lehetőségét a politikus át kívánja adni a baloldali pártoknak, és úgy fogalmazott: ebből is látható, hogy nem tőlük kell félteni a demokráciát.
2010.06.30. 16:45
 
 
A kormány év végéig biztosítja a gázárkompenzációt
A kormány év végéig biztosítja a gázárkompenzációt - közölte Nagy Anna kormányszóvivő a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. Erre 11 milliárd forintos keretet biztosít a kabinet - tette hozzá.
2010.06.30. 16:30
 
10 éves szabadságvesztést kért az ügyész Noriegára
A maximálisan kiszabható büntetést, azaz tíz év szabadságvesztést kérte Manuel Noriega egykori panamai elnök ellen szerdán az ügyész a párizsi büntetőbíróságon, ahol a volt diktátort kábítószer-kereskedelemből származó pénzek tisztára mosásával gyanúsítják. A volt tábornokot áprilisban adta ki Párizsnak az Egyesült Államok, ahol az elmúlt húsz évet kábítószer-kereskedelem miatt börtönben töltötte. A francia igazságszolgáltatás azzal vádolja, hogy a kolumbiai drogcsempészetből származó bevételeiből 2,3 millió eurónak megfelelő francia frankot mosott tisztára az 1991-ben nemzetközi csalás miatt felszámolt Bank of Credit and Commerce International (BCCI) nevű pénzintézeten keresztül.
2010.06.30. 16:30
 
 
Július 6-án valószínűleg aláírják a koalíciós szerződést Szlovákiában
Az új szlovák kormányról tárgyaló négy jobbközép párt nagy valószínűséggel kedden, július 6-án írja alá a koalíciós szerződést - közölte szerdán a jövőbeni koalíció két tagja. "A négy koalíciós párt elnöke kedden, július 6-án nemcsak bemutatja, de alá is írja a koalíciós szerződést" - jelentette ki Ján Figel, a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) elnöke. "Az aláírás kedden lesz, ez már biztos" - erősítette meg később Figel közlését Tatiana Tóthová, a Szabadság és Szolidaritás (SaS) szóvivője.
2010.06.30. 16:30
 
 
Ketten adták be pályázatukat a Magyar Rádió elnöki posztjára
Szerdán járt le a Magyar Rádió elnöki posztjára kiírt pályázat határideje, a déli határidőig ketten adták le pályázati anyagukat a Magyar Rádió Közalapítvány titkárságán - tudta meg az MTI a közmédiumot felügyelő közalapítvány illetékesétől, aki ugyanakkor nem tudta megmondani, hogy - tekintetbe véve a parlamentnek benyújtott, a közmédiumokat is érintő, s már végszavazás előtt álló törvényjavaslati csomagot - végül mi lesz az elnökválasztás menete. Azt, hogy kik a pályázat leadói, a titkárság illetékese nem mondta el, csak annyit lehet tudni, hogy csütörtökön lesz borítékbontás.
2010.06.30. 16:15
 
 
Uniós forrásokat venne el a notórius hiánytúllépő országoktól az EB
Uniós támogatások megvonása is szerepel azon a listán, amelyet az Európai Bizottság javasol az államháztartási konszolidációval nem kielégítő módon haladó euróövezeti országok szankcionálására. Az Európai Unió brüsszeli végrehajtó testülete szerdán ismertette egy szigorúbb költségvetési és makrogazdasági felügyeletre vonatkozó elképzeléseit, amelytől azt várja, hogy javul a költségvetési fegyelem a tagországokban, és gazdaságaik ellenállóbbak, felkészültebbek lesznek, ha újabb gazdasági válság fenyegetne.
2010.06.30. 15:45
 
 
Horvátország 2012-ben az EU tagjává válhat
Megnyitották az utolsó három fejezetet Horvátország európai uniós csatlakozási tárgyalásainak keretében - jelentették be a szerdai, miniszteri szintű forduló után Brüsszelben. Gordan Jandrokovic horvát külügyminiszter a közös sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, hogy reményeik szerint a csatlakozási szerződést a jövő év első felében - a magyar soros EU-elnökség alatt - alá is írhatják, és Horvátország 2012-ben az EU tagjává válhat. Két fejezetet szerdán le is zártak, így az összesen 35 témakörből már csak 13-ban folynak a tárgyalások.
2010.06.30. 15:15
 
 
Nem hozott eredményt a német elnökválasztás első fordulója
Nem hozott eredményt a német elnökválasztás első fordulója: a szavazáson sem a kormánypártok jelöltje, Christian Wulff, sem az ellenjelölt Joachim Gauck nem szerzett abszolút többséget. A második fordulóban az új államfő megválasztásához ismét abszolút többség szükséges. Ha ezt egyik jelölt sem kapja meg, harmadik forduló lesz, amelyben már az egyszerű többség is elegendő. Az új elnököt közvetett módon, az e célra létrehozott szövetségi közgyűlés választja meg. Az 1244 tagú testületben fele-fele arányban ülnek a Bundestag képviselői, illetve a tartományok többnyire közéleti delegáltjai. Az első fordulóban Wulff 600 voksot, míg riválisa, az egykori keletnémet polgárjogi harcos Gauck 499 szavazatot szerzett.
2010.06.30. 15:00
 
 
Az AI felszólította Kubát, hogy engedje el a politikai foglyokat
Az Amnesty International (AI) felszólította Kubát, hogy engedje szabadon a politikai foglyokat, és hozzon olyan intézkedéseket, amelyekkel véget vet a "félelem légkörének". A londoni székhelyű emberjogi szervezet szerdai jelentésében megállapítja, hogy a kubai vezetők a kommunista szigetország elleni amerikai kereskedelmi embargót ürügyként használják fel az elnyomásra. Az AI szerint Kubában 53 másként gondolkodó van börtönben. A független Emberi Jogok Kubai Bizottsága mintegy 190 fogolyról tud, köztük az AI által megnevezettekről is.
2010.06.30. 14:15
 
 
Vb-2010: a Bayern München játékosai szerezték eddig a legtöbb gólt
A Bayern München futballistái találtak be eddig a legtöbbször a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, ráadásul a negyeddöntőbe jutott együtteseknek szintén a bajor gárda adja a legtöbb játékost. A klub hivatalos honlapján olvasható összeállítás szerint a nyolcaddöntő keddi befejezéséig a Münchenben szereplő labdarúgók összesen hét gólt szereztek a tornán, közülük a három találatot jegyző német Thomas Müller a legeredményesebb. A spanyol Real Madrid és Atlético Madrid, valamint a holland Ajax Amsterdam, az angol Everton és a BL-győztes olasz Internazionale futballistái eddig egyaránt öt-öt alkalommal találtak be a hálóba a vb-n.
2010.06.30. 14:00
 
 
MSZP: a Fidesz gazdaságpolitikusai változatlanul összevissza beszélnek
Az MSZP szerint a Fidesz vezető gazdaságpolitikusai változatlanul összevissza beszélnek, ellentmondásos állításokat tettek a Nemzetközi Valutaalap (IMF) által nyújtott hitellel kapcsolatban. Burány Sándor szocialista országgyűlési képviselő elmondta: míg Szapáry György, a miniszterelnök főtanácsadója szerdán arról beszélt, hogy az IMF-hitelt nem szándékoznak lehívni, addig Rogán Antal, a parlament gazdasági bizottságának elnöke kedden azt mondta, hogy a devizahitelesek megsegítését ennek a terhére képzeli el.
2010.06.30. 13:45
 
 
Vb-2010: Deco lemondta a válogatottságot
Nem szerepel többet a dél-afrikai világbajnokság nyolcaddöntőjében kiesett portugál labdarúgó-válogatottban Deco, a csapat középpályása. A 32 éves, brazil származású futballista a tornán egyetlen csoportmérkőzésen, az Elefántcsontpart elleni 0-0 alkalmával kapott 62 percnyi lehetőséget Carlos Queiroz szövetségi kapitánytól, aki a keddi, spanyolok elleni, 1-0-s vereséggel végződött összecsapáson sem számított rá.
2010.06.30. 12:45
 
 
Republikon: a Fidesz lehet az új önkormányzati választási rendszer nyertese
A Republikon Intézet elemzése szerint a Fideszt előnyösebb, a kisebb pártokat és jelölőszervezeteket hátrányosabb helyzetbe hozza az új önkormányzati választási rendszer. A kutatóintézet azon modellszámítás alapján jutott erre, amelynek keretében a 2006 októberi önkormányzati választási eredményeket számolta újra a kormánytöbbség által elfogadott új szabályozás alapján. A Debrecen, Salgótarján, Sárbogárd, Budaörs és a budapesti XXII. kerület esetében elvégzett számítás azt mutatja, hogy a Fidesz mandátumaránya mind az öt település képviselő-testületében nagyobb lett volna az új szisztéma szerint.
2010.06.30. 12:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712[1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista