2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
A buszok is várakoznak a belépésre Röszkén
Röszkén a belépő oldalon a buszforgalomban egy, míg a személyforgalomban a szerbiai és magyar oldalon is egy-egy, azaz összesen két óra a várakozási idő; Szerbia irányába a forgalom intenzív, de folyamatos - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t. Befelé a személyforgalmat nyolc, míg a buszforgalmat két sávon engedik. A rendőrség azt javasolja, akik Szerbiából kívánnak az országba belépni, válasszák a tiszaszigeti vagy a tompai határátkelőhelyet. Előbbit csak magyar és szerbiai állampolgárok vehetik igénybe, reggel nyolc és este hat óra között. A torlódás péntektől a szabadságukat letöltött nyugat-európai vendégmunkások miatt alakult ki, akik munkahelyükre indultak vissza.
2010.08.01. 11:00
 
 
Folytatják a Dráván eltűnt magyar keresését Horvátországban
A horvát hatóságok folytatják a keresését annak a magyar férfinak, aki még péntekre virradóra tűnt el kajakozó társai közül a Dráván, a horvátországi Répás (Repas) közelében. Juhász Zoltán zágrábi magyar konzul az MTI-nek vasárnap elmondta: a szombaton este felfüggesztett kutatást vasárnap reggeltől folytatják tovább, ezúttal is búvárok bevetésével. A férfit harmadik napja keresik a folyóban és annak part menti szakaszain. A horvát katasztrófavédelmi szervezet vasárnapi közlése szerint a határőrizeti szervek két motorcsónakkal a magyarországi Barcshoz közeli Kriznicáig fésülték át a folyószakaszt szombaton, de a keresés nem vezetett eredményre.
2010.08.01. 10:30
 
 
A Volánbusz személyszállítási szolgáltatást vásárol Dél-Magyarországra
A Volánbusz Zrt. két közbeszerzési felhívást tett közzé menetrendszerű, közforgalmi autóbusz-közlekedés ellátására Délkelet-Magyarország, illetve Délnyugat-Magyarország irányában - derült ki a legújabb Közbeszerzési Értesítőből. Az ajánlatokat mindkét közbeszerzés esetében szeptember 13-áig kell beadni. A pályázati felhívás szerint a budapesti székhelyű Volánbusz Zrt. Délkelet-Magyarország felé 210 ezer, Délnyugat-Magyarország irányába 205 ezer kilométert rendelne évente a nyertestől 2016 december végéig.
2010.08.01. 10:00
 
 
Mostantól évente két argentin-brazil mecs garantáltan lesz
Az argentin és a brazil futballszövetség megegyezett egymással arról, hogy a két ország válogatottja mostantól minden évben összecsap két alkalommal. Az erről szóló megállapodást Julio Grondona (Argentína) és Ricardo Texeira (Brazília) elnök szignálta. A szerződés alapján 2011-től az egyik mérkőzést Argentínában, a másikat pedig a 2014-es világbajnoki házigazda rivális otthonában rendezik. Hogy az egyezség mennyi időre szól, azt nem hozták nyilvánosságra a felek.
2010.08.01. 09:45
 
 
Az idei július több mint két éve a legvéresebb hónap volt Irakban
Az idei július több mint két éve a legvéresebb hónap volt Irakban: 535 ember - köztük 396 civil - halt meg erőszakos cselekményekben - derült ki a bagdadi egészségügyi, a védelmi és a belügyminisztérium összesítéséből. A polgári áldozatok mellett 89 rendőr és 50 katona vesztette életét támadások következtében. Az idei júliusnál csak 2008 májusa volt véresebb hónap az arab országban, akkor 563 emberéletet követeltek az erőszakos cselekmények. A halálos áldozatok mellett idén júliusban 1043-an sebesültek meg támadásokban, merényletekben: 680 civil, 198 rendőr és 165 katona.
2010.08.01. 09:45
 
Több tízezer forintba kerül az idén is a tanévkezdés
Több tízezer forintba kerül az idén is a szülőknek a tanévkezdés. Az előző tanévben már forgalmazott tankönyvek ára maximum 5,3 százalékkal emelkedhet. A tanév egy hónap múlva, szeptember elsején kezdődik, az országos közoktatási tanévnyitót augusztus 28-án Hódmezővásárhelyen tartják. Nappali rendszerben mintegy 1,3 millió diák ül az iskolapadba, az óvodásokkal együtt pedig az ősztől 1.661.870-an járnak közoktatási intézményekbe; a felnőttoktatásban további 71-75 ezer felnőtt vesz részt - közölte az oktatási államtitkárság az MTI kérdésére.
2010.08.01. 09:30
 
 
Gábor Zsazsa pénteken elhagyhatja a kórházat
A Gábor Zsazsát ápoló orvosok azt tervezik, hogy pénteken hazaengedik a kórházból a magyar származású hollywoodi hírességet - közölte sajtósa helyi idő szerint szombaton Los Angelesben. Addig fizikoterápiás kezelést kap - tette hozzá John Blanchette. Gábor Zsazsa, férje, Frederic von Anhalt herceg szerint a színésznő tréfálkozik a nővérekkel, ennek ellenére levertnek látszik - mondta a sajtós. A herceg egy héttel korábban arról számolt be, hogy 93 éves felesége vérátömlesztést kapott, és még mindig válságos állapotban. Gábor Zsazsa két héttel ezelőtt bel-airi otthonában tévénézés közben leesett ágyáról. Súlyos sérülést szenvedett, csípőprotézis-műtétet kellett végrehajtani rajta.
2010.08.01. 09:15
 
 
Ebjátszótér Angliában
Ebjátszóteret építettek Nagy-Britanniában, hogy jobb formában legyenek a kutyák és ne hízzanak tovább, illetve, hogy fogyjanak. A létesítményt egyebek közt csúszdával, mászókával, bújócsövekkel látták el, az ebek minden méretben kedvükre hancúrozhatnak az akadályokon és azokban. A különleges "játszókák" 7 ezer fontba - bő 2 millió forintba - kerültek a South Herts-i kerületi önkormányzatnak, illetve az adófizetőknek. Akadnak is, akik hevesen bírálják az önkormányzatot, amiért ilyesmire pocsékolja az adófizetők pénzét e szűkös időkben, szerintük bőven megteszi, ha futnak a kutyák néhány kört. Nagy-Britanniában az elhízott ebek aránya már 35 százalékos - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.08.01. 08:45
 
 
Férjhez ment Chelsea Clinton
Férjhez ment Chelsea Clinton: Bill Clinton volt amerikai elnök és Hillary Clinton külügyminiszter egyetlen lánya, valamint választottja, Marc Mezvinsky befektetési bankár szombaton a festői szépségű Rhinebeck városkában mondta ki a boldogító igent. A sajtót és a kiváncsiskodókat távol tartották a médiában az "Egyesült Államok királyi esküvőjének" kikiáltott eseménytől. Bill Clinton és Hillary Clinton közleményben jelentette be, hogy "nagy büszkeséggel és túláradó érzelmekkel" vettek részt lányuk esküvőjén a Hudson-parti város több mint százéves múltra visszatekintő elegáns kastélyában, az Astor Courts épületében.
2010.08.01. 08:30
 
 
Szlovén-horvát pénzügyi megállapodás
Az elhatározás megszületett, a részleteket a szakértők dolgozzák ki - közölte Borut Pahor szlovén miniszterelnök, miután találkozott Jadranka Kosor horvát kormányfővel. A megállapodásnak köszönhetően a kétoldalú kapcsolatok terén elhárul az utolsó akadály, amely késlelteti Horvátország uniós csatlakozását - hangsúlyozták a felek. Az egykori Ljubljanska Banka utódja, a Nova Ljubljanska Banka mintegy 172 millió euró betétet tart vissza, amit még Jugoszlávia fennállása idején helyeztek el nála mára horvát állampolgárrá lett ügyfelek. Horvátország emiatt nem engedélyezi, hogy az utód bank megjelenjék a horvát pénzügyi piacon. Szlovén részről azzal érvelnek a pénz visszatartása mellett, hogy annak idején mára horváttá lett jugoszláv cégeknek adtak kölcsönt, amelyet nem kaptak vissza.
2010.08.01. 08:15
 
 
Csökkent a Balaton vendégforgalma az első öt hónapban
Az idén május végéig a balatoni szálláshelyek 294 ezer vendéget fogadtak, 1,5 százalékkal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában - áll a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb Statisztikai Tükör című kiadványában. Az MTI által korábban megkérdezett szolgáltatók szerint is sokak számára gyenge volt az előszezon, de a főszezon nem rosszabb a tavalyinál. A balatoni turizmus azonban vegyes képet mutat: a rossz időjárás miatt gyengére sikerült előszezon után már van, aki nem panaszkodik, és van, aki behozhatatlan visszaesésről ad számot.
2010.08.01. 08:15
 
 
Katonai tartálykocsikkal szállítanak üzemanyagot Görögországban
A katonai járművek a repülőterekre, erőművekhez és kórházakhoz viszik az üzemanyagot, a rendőrökkel kísért vállalati tartálykocsik pedig a töltőállomásokat látják el. A sztrájkolók korábban megtámadtak néhány teherautót, de egyik incidens sem vált súlyossá. A szigeteket a haditengerészet szolgálja ki. A hét eleje óta mintegy 33 ezer gépkocsivezető szüntette be a munkát anyagi érdekei védelmében, súlyos károkat okozva a nyári turizmusnak és az egész gazdaságnak. Szombaton azonban a kormány szerdai fenyegetése hatására egy részük újból munkába állt. Athénban már 250 benzinkút működik, Szalonikiben pedig mintegy 70 - közölte a közlekedési minisztérium.
2010.07.31. 21:00
 
 
Megcsúszott Szolnoknál a Tisza fővédvonala egy szakaszon
Harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el a Közép-Tisza Vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Köti-kövízig) a Tisza szolnoki fővédvonalának egy szakaszán, ahol a napokban a töltés megcsúszását észlelték a szakemberek - közölte szombaton a szervezet vezetője az MTI-vel. Lovas Attila elmondta: a suvadás a város felőli gát körülbelül hetven méteres szakaszát érinti, amely jelenleg a folyón levonuló kisebb árhullám miatt víz alá került. Hangsúlyozta: a területet lezárták, ám a jelenség pillanatnyilag sem emberéletet, sem a környékben lakók vagyonbiztonságát nem veszélyezteti. A Tisza most tapasztalható vízszintemelkedése várhatóan az első fokú árvízvédelmi készültség szintje alatt marad - tette hozzá.
2010.07.31. 18:30
 
 
3Color - Scott Draves szoftverművész kiállítása
Scott Draves a fraktál lángok1 föltalálója, valamint az ELECTRIC SHEEPS nevű, a megosztott rendszereket tanulmányozó DISTRIBUTED COMPUTING2 projekt vezetője. Ő vezette be a foltalapú (PATCH BASED) szerkezet szintézist és publikálta az ezen algoritmusosztályok első megvalósítását.
2010.07.31. 18:03
 
 
A sztárok megdolgoznak az alakjukért
A sztárok bikiniben szeretik süttetni magukat. De ha nem tökéletes az alakjuk, hamar lebuknak a lesifotósok miatt. Ezért formába kell hozniuk magukat.
2010.07.31. 17:58
 
 
Még mindig gyönyörű az Avatar sztárja - fotó
Zoe Saldana tökéletes szépség, a Max Azria ruháiban meg egyszerűen mesés.
2010.07.31. 17:55
 
 
Nincs megállapodás a Malévnél a kollektív szerződésről
A Malév az MTI-vel szombaton azt közölte, hogy a ksz hiánya a légitársaság üzemelését nem befolyásolja, annak hiányában a Malév és dolgozóinak viszonyát az Európai Unió légiközlekedésre vonatkozó szabályrendszere határozza meg. A közlemény szerint a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légiközlekedési Igazgatósága már jóváhagyta az uniós szabályrendszeren alapuló üzemelést. A pilóták érdekképviselete viszont elfogadhatatlannak tartja azt a munkáltatói intézkedést, hogy kollektív szerződés hiányában a pilóták és légiutaskísérők munkarendjét kizárólag az EU által kiadott rendelet határozza meg.
2010.07.31. 17:45
 
 
Pakisztánban 800 fölé emelkedett az áradások halálos áldozatainak száma
A katasztrófa leginkábba az északnyugati országrészt sújtja, ahol egy hete nyolc évtized óta nem tapasztalt hevességű esőzés volt. Az ENSZ becslése szerint az áradások egymillió embert sújtanak. A mentést nehezíti az eszközök hiánya és az, hogy mintegy 45 hidat megrongált a víz. Több ezer ház került víz alá, sok az eltűnt személy. Jó jel azonban, hogy a meteorológusok szerint több eső nem várható északnyugaton, s a folyók is apadni kezdtek.
2010.07.31. 15:45
 
 
Tovább pusztít az oroszországi erdőtűz, nőtt a halálos áldozatok száma
Csaknem 240 ezer embert mozgósítottak, 25 ezer közúti és 226 légi járművet vetettek be az tüzek oltására és a lakott területek tűz elleni védelmére - közölte a rendkívüli helyzetek minisztériuma. A meteorológiai előrejelzések kedvezőtlenek, de a repülőgépek, helikopterek bevetésével sikerül ellenőrzés alatt tartani a helyzetet - állította a minisztérium közleményében. A tűz szombatra már mintegy harminc ember halálát okozta, 120 ezer hektárnyi területet pusztított el, ezen belül több falut az ország nyugati részén. A térségben példa nélkül álló kánikula tombol július eleje óta.
2010.07.31. 14:30
 
 
A kisebbségi ombudsman jelentése a tavalyi sajóbábonyi eseményekről
Sajóbábonyban 2009. november 14-én, szombaton lakossági fórumot tartott a Jobbik, ezt követően vasárnap elszabadultak az indulatok a feloszlatott magyar gárda egyenruhájába öltözött csoport és a roma lakosság között. Az MTI birtokába került dokumentumban Kállai Ernő kisebbségi ombudsman úgy fogalmazott: a Miskolctól körülbelül 15 kilométerre lévő településen történtekről megjelent tudósítások társadalmi visszhangja úgy foglalgató össze, hogy Sajóbábonyban tavaly novemberben felfegyverzett emberek "estek egymásnak" úgy, hogy az egyik oldalon a cigányok, a másik oldalon a cigányellenesek álltak.
2010.07.31. 13:45
 
 
Szívműtét után más íze van a sült krumplinak?
Mary Keith, aki egy kanadai kórházban dolgozik dietetikusként, fölfigyelt arra, hogy koszorúér-áthidaló műtét után a betegek egy része nem szívesen eszik meg bizonyos ételeket, melyeket korábban nagyon kedvelt és ez fordítva is ígyvan. Ez a műtét a leggyakoribb szívsebészeti beavatkozás: az Egyesült Államokban évente félmillió ilyen operációt végeznek.A műtét utáni időszakban megváltozik a citrom vagy a sültkrumpli zamata, viszont az alapvető ízek, az édes, a sós, a savanyú és a keserű erősebbé válnak. Korábbi vizsgálatok jelezték, hogy az éhség fokozza az ízérzést, ezért a kutatók föltételezték, hogy a változásokban a műtét előtti és utáni koplalás is szerepet játszhat.
2010.07.31. 12:30
 
 
Újabb KEHI elszámoltatások
Papcsák Ferenc elszámoltatásért felelős kormánybiztos pénteki sajtótájékoztatóján közölte, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) vizsgálja az Omninvest Kft.-vel kötött szerződéseket, továbbá a sanghaji világkiállítást, a sukorói kaszinó koncesszióját, és a moszkvai kereskedelmi képviselet ingatlanértékesítését. A kormánybiztos tájékoztatása szerint mindegyik ügyben az állammal kötött több milliárdos értékű szerződésekről van szó, és az állammal szerződő felek tulajdonosi háttere offshore társaságnak minősül..
2010.07.31. 12:30
 
Megjelentek az egyszerűsített foglalkoztatás végrehajtási rendeletei
A kormány részletesen szabályozza az egyszerűsített foglalkoztatás telefonon történő bejelentését, míg a nemzetgazdasági miniszter az így foglalkoztatottak után fizetendő közteher bejelentési szabályait írja elő a legutóbbi Magyar Közlönyben megjelent rendeletekben. A kormányrendelet szerint az egyszerűsített foglalkoztatást a 185-ös telefonszámon kell bejelenteni, ez az országon belül helyi tarifával hívható. Első bejelentéskor az ügyintéző figyelmezteti a bejelentőt arra, hogy a beszélgetésről hangfelvétel készül, amely hatósági és bírósági eljárásban bizonyítékként felhasználható. Az ügyintéző elektronikus adatlapot tölt ki a bejelentés alapján, amit az adóhatóságnak továbbít. A kapott regisztrációs számot sms-ben is megkapja a bejelentő.
2010.07.31. 11:30
 
 
Az izraeli légierő csapást mért a Gázai övezetre
Az izraeli légitámadásban - amely során rakétákkal támadtak különböző célpontokat - egy 22 éves férfi meghalt, 11-en megsebesültek - közölték szemtanúk és palesztin kórházi források. A Hamász palesztin radikális szervezet egyik vezetője elmondta, hogy a halott - aki a szervezet tagja volt - egy gépkocsiban tartózkodott éppen, egy menekülttábor mellett, amikor az autót találat érte. Egy másik hírügynökségi forrás úgy idézi a Hamászt, hogy a halott egy 42 éves férfi, Isza Batran, aki a szervezet katonai szárnyának, az Ezzedín al-Kasszám Brigádoknak az egyik parancsnoka és rakétakészítő szakértője volt. A sebesültek közül nyolcan a szervezet támogatói, hárman pedig polgár lakosok - tették hozzá.
2010.07.31. 11:15
 
 
Nagy forgalom várható a hétvégén az utakon
A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy szombaton erős forgalomra lehet számítani az M3-as autópályán az F1 Magyar Nagydíj időmérő edzésére látogatók miatt. A határátkelőhelyeken várakozások alakulhatnak ki mind a kimenő, mind a bejövő forgalomban is. Elsősorban a záhonyi határátkelőnél befelé, továbbá Letenyénél kifelé, Röszkénél pedig mindkét irányban torlódást jeleznek előre. A záhonyi forgalom elkerülésére Barabás és Lónya határátkelőt javasolják. Letenyénél a várakozás elkerülése érdekében az autósoknak érdemes igénybe venniük a 7-es úton lévő régi közúti határátkelőhelyet. A szerb határon a tiszaszigeti átkelő felé lehet kerülni. Amennyiben a várakozási idő a röszkei határátkelőn több órás lenne, a rendőrség a forgalmat az M5-ös autópályáról a kisszéksósi lehajtónál ideiglenesen letereli a tompai határátkelőhely irányába.
2010.07.31. 10:00
 
Csempészett cigarettát találtak elásva egy ház udvarán
Több mint 27 millió forint értékű, ukrán eredetű cigarettát találtak a vámosok Kispaládon, egy ház udvarán elásva - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága szombaton az MTI-vel. A mátészalkai pénzügyőrök a község főutcájának egyik ingatlanán jelentek meg jövedéki ellenőrzés céljából. A vámosoknak feltűnt, hogy a ház udvarán friss földmunkálatokat végeztek, amit egy odarakott asztallal és néhány székkel próbált a tulajdonos leplezni. Miután a pénzügyőrök a friss földréteget eltávolították kiderült, hogy az asztal alatt egy földbe ásott verem van, amelyben 41.800 doboz ukrán eredetű cigaretta volt.
2010.07.31. 10:00
 
A határon túli magyar jelentkezők fele bekerült államilag finanszírozott képzésre
Az idei felsőoktatási felvételi eljárás során mintegy 2500 határon túli magyar jelentkezett magyarországi felsőoktatási intézménybe, közülük 1200-an államilag finanszírozott formában meg is kezdhetik a tanulmányaikat szeptemberben - mondta az Oktatási Hivatal elnöke. A ponthatárok meghúzása után a 2500 jelentkezőből 1500-an kerültek be magyar felsőoktatási intézménybe, s közülük 1200-an államilag finanszírozott képzésekre. A számuk valószínűleg tovább nő majd a jogorvoslati kérelmek elbírálása után, sokan ugyanis a felvételi kérelmükön nem tüntették fel, hogy határon túli magyarok, holott az a kedvezménytörvény alapján jogosulttá teszi őket az államilag finanszírozott képzésben való részvételre.
2010.07.31. 09:30
 
 
Egy ellenzéki törvényjavaslatot sem fogadott el az új parlament
Az új parlament május 14-i alakuló ülése óta - az országgyűlési statisztikák szerint - benyújtott száz törvényjavaslatból összesen 26-ot jegyez a három ellenzéki párt, ezek közül azonban egyet sem fogadott el a Fidesz-KDNP-többség. A Jobbik 12, az MSZP és az LMP 7-7 javaslattal kísérletezett, és csak egy LMP-s, a kampányfinanszírozásról szóló törvényjavaslat tárgysorozatba vételét támogatta a Ház. Ez utóbbi is június 14-én történt, azóta az előterjesztés arra vár, hogy az illetékes bizottság megállapítsa általános vitára való alkalmasságát.
2010.07.31. 09:15
 
Népszabadság: közjegyzői letétbe kerültek a Magyar Rádió átadás-átvételi dokumentumai
Habár Such szerződése hivatalosan csak július 31-én jár le, miután a pénteki az utolsó munkanap, ezért az átadás-átvételre ezen a napon került, illetve került volna sor. Egy sajátos jogértelmezési vita miatt ugyanis a Magyar Rádió Közalapítvány kuratóriuma nem vette át az átadás-átvételi dokumentációt Suchtól, sőt még jegyzőkönyvet sem vettek fel arról, hogy ezt nem teszik meg - írja a napilap. Such György a Népszabadság megkeresésére azt mondta: miután megbízási jogviszonyban látja el a feladatát, álláspontja szerint az ügyeket csakis a megbízójának, azaz a kuratóriumnak adhatja át. Mivel azonban a testület erre nem volt hajlandó, így Such - mint azt a napilapnak nyilatkozva megerősítette - közjegyzői letétbe helyezte az iratcsomagot.
2010.07.31. 08:30
 
 
Fidel Castro ismét a nyilvánosság előtt beszélt
Havannai fiatalokkal találkozva annak az öt kubai kémnek a fogva tartási körülményeiről fejtette ki véleményét, akik 1998-ban buktak le az Egyesült Államokban, majd súlyos börtönbüntetésre ítélték őket. Castro szavai szerint egyiküket olyan szűk cellában tartják, ami már felér egy kínzással. Követelte, hogy a szóban forgó bebörtönzött kubai kém, Gerardo Hernandez kapjon orvosi ellátást, mert nagybeteg. Elismerte, hogy az öt kubai valóban hírszerző tevékenységet folytatott a Floridában élő Castro-ellenes kubaiak körében, de - hangsúlyozta - az Egyesült Államok nemzetbiztonsági érdekeinek egyikük sem ártott.
2010.07.31. 08:15
 
 
Labdarúgó NB I: Ferencváros-Paks 2-1
A Ferencváros hazai környezetben 2-1-re győzött a Paks ellen a labdarúgó Soproni Liga 2010/11-es szezonjának pénteki nyitómérkőzésén. Eredmény: Ferencváros-Paksi FC 2-1 (2-1), Albert Stadion, 5000 néző, v.: Szabó Zs., gólszerzők: Heinz (10.), Szabó J. (33., öngól), illetve Bartha (8.). A bajnokság első góljára nem kellett sokat várni, Bartha az elalvó hazai védők gyűrűjében már a nyolcadik percben előnyhöz jutatta a vendégeket. A paksiak öröme nem tartott sokáig, ugyanis két perc múlva a Ferencváros új igazolása, a cseh Marek Heinz első magyar bajnokiján betalált és egyenlített.
2010.07.30. 21:30
 
 
Ombudsman: nagy a lemaradásunk a gyermekek jogainak érvényesítésében
Magyarország erős lemaradásban van az emberi jogok érvényesülésének területén, különösen a fogyatékkal élők és a gyermekek jogainak szabályozásában látszanak hiányosságok - mondta Szabó Máté, az állampolgári jogok országgyűlési biztosa pénteken Kapolcson. Az ombudsman az önkormányzati választások kapcsán kiemelte: a fogyatékkal élő embereknek a választáshoz való hozzáférése jogszabályi szinten nincs megfelelően biztosítva, a választási eljárásban az akadálymentesítést illetően sok a nyitott kérdés. Szabó Máté kijelentette, hogy a társadalmi elfogadás mellett az alkotmánynak és a jogszabályoknak is nyitni kell a fogyatékkal élők felé.
2010.07.30. 21:00
 
 
Atlétikai Eb: Kiss Dániel bronzérmes 110 gáton
Kiss Dániel bronzérmet szerzett a 110 m gát döntőjében a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon, pénteken. Az európai ranglistán negyedik magyar versenyző nagyon rosszul rajtolt, de a hajrában feljött a többiekre és sikerült bedobnia magát harmadiknak, 13.39 mp-cel. Győzött a brit Andy Turner (13.28), másodikként a francia Garfield Darien (13.34) ért célba. Kiss a magyar csapat második érmét szerezte Barcelonában, szerdán Pars Krisztián lett szintén harmadik kalapácsvetésben.
2010.07.30. 20:15
 
 
Teleki László: közös felelősségünk, hogy a történelem ne ismétlődjön meg
Ma is vannak az 1944-ben történtekhez hasonló megnyilvánulások, amelyek félelmet kelthetnek a kisebbségekben, ezért közös dolgunk, hogy a történelem ne ismételje meg önmagát - jelentette ki Teleki László a helyi cigány kisebbségi önkormányzat elnökeként a Nagykanizsán pénteken tartott roma holokauszt megemlékezésen. A szocialista párti politikus azt mondta: a holokauszt századunk legsúlyosabb következményekkel járó tragédiája, amely nem kímélte a magyarországi cigányságot sem. "Gyászunk nemcsak a múltnak, a jövőnek is szól, hogy a rasszizmus, a fajgyűlölet soha többet ne indítson el olyan folyamatot, amely emberek kivégzéséhez vezet."
2010.07.30. 20:15
 
 
Az újdonsült szülők fél évnyi alvást hagynak ki két év alatt
Az újszülöttek szülei 6 hónapnyi alvási időtől is eleshetnek a gyermek életének első két évében - állapította meg egy tanulmány. Többségük négy óránál is kevesebbet tud zavartalanul pihenni éjszaka a csecsemő sírása miatt. A legtöbb felnőttnek 24 óránként minimum 5 órányi folyamatos alvásra van szüksége, hogy az életfunkciói megfelelően működjenek, de az is előfordul, hogy valakinek 8 óra szükséges. Ezzel szemben az újszülöttet vagy 2 éven aluli gyermeket nevelő szülők majdnem kétharmada csak 3 és háromnegyed órát tud aludni. Ez csupán a 75 százaléka az ajánlott minimum időtartamnak.
2010.07.30. 19:15
 
 
Rendőrökkel csaptak össze a sztrájkoló görög fuvarozók
Összecsaptak a rendőrökkel pénteken a sztrájkoló görög üzemanyag-fuvarozók. A hét eleje tartó munkabeszüntetés részvevői meg akarták akadályozni, hogy egy Thesszaloniki közelében lévő olajfinomítóból elinduljon egy üzemanyagot szállító tartálykocsi. A rohamrendőrök, amint az egy tévéadásban látható volt, gumibotokkal támadtak rájuk. A sztrájk súlyos fennakadásokat okozott a görögországi üzemanyag-ellátásban a forgalmas turistaszezon közepén. A benzinkutaknál hosszú sorok állnak, s akadozik az áruszállítás, az aratás.
2010.07.30. 18:45
 
 
Nem kapta meg a típusengedélyt az Alstom metrókocsija
Nem kapta meg a végleges típusengedélyt a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól (NKH) a francia Alstom metrókocsija. Ennek hiányában nem kezdődhet el a 2-es metróvonalra szánt kocsik gyártása. A hatóság pénteki közlése szerint az engedélyezési eljárás során nem bizonyosodott be, hogy a Metropolis fékrendszere megfelel a jogszabályban előírtaknak, illetve az sem, hogy az előírt biztonsági szintet képviseli. Az NKH álláspontja szerint az alkalmazott műszaki megoldás nem zárja ki egyértelműen a jármű "akaratlan indíthatóságát", valamint szükség van a vonatvezérlő szoftverek további módosítására és hitelesítésére is. Az elsőfokú hatósági döntés nem jogerős.
2010.07.30. 18:00
 
 
F1, Magyar Nagydíj: Alonsót pénzbüntetésre ítélték
A Forma-1-es Magyar Nagydíj versenybírói 1200 eurós pénzbüntetés megfizetésére kötelezték Fernando Alonsót, a Ferrari spanyol pilótáját, miután pénteken a megengedettnél gyorsabban hajtott a boxutcában. A kétszeres világbajnok a szabadedzések során az egyik kiállásakor 65,2 km/h-s sebességgel érkezett a boxba, ahol a szabályok szerint maximum 60 km/h-val lehet közlekedni. Múlt vasárnap a Német Nagydíj versenybírói 100 ezer dollárra büntették a Ferrari istállót, miután a brazil Felipe Massa a futam 49. körében a csapat utasítására adta át vezető pozícióját a mögötte autózó Alonsónak.
2010.07.30. 17:30
 
 
Balog Zoltán: számítunk a cigányságra a nemzeti együttműködés rendszerében
A kormányzat számít a magyarországi cigányságra a nemzeti együttműködés rendszerében - jelentette ki Balog Zoltán Pécsett. "Számítunk a magyarországi cigányság minden tagjára, aki nem siránkozni akar, nemcsak vár, nemcsak másoktól remél, nemcsak áldozat akar lenni, hanem maga is kézbe akarja venni a sorsát" - fogalmazott a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a romaholokauszt áldozatainak emlékére tartott megemlékezésen. A politikus hangsúlyozta: a magyarországi cigányság a magyar nemzet része, ezt kimondja az alkotmány, s ezen az új alkotmány sem fog változtatni, sőt, meg fogja erősíteni.
2010.07.30. 17:30
 
 
Profi boksz: Vlagyimir Klicsko szeptemberben lép szorítóba Samuel Peter ellen
A nehézsúlyban három profi világbajnoki övet is birtokló Vlagyimir Klicsko a nigériai Samuel Peterrel bokszol szeptember 11-én, Frankfurtban. Az ukrán óriás menedzsmentje pénteken jelentette be a hírt, miáltal eldőlt, hogy Peter küzdhet meg a korábbi kihívóként számon tartott orosz Alekszandr Povetkin helyett az IBF (Nemzetközi Bokszföderáció), a WBO (Boksz Világszervezet) és az IBO (Nemzetközi Bokszszervezet) bajnokával. Az amatőrként olimpiai bajnok Povetkin nem jelent meg a Klicskóval közös júliusi sajtótájékoztatón, s ezt követte a bejelentés, hogy az ukrán világbajnok csapatával új rivális után néz.
2010.07.30. 16:30
 
 
F1, Magyar Nagydíj: Vettelé a második szabadedzés is
Akárcsak délelőtt, a Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki második szabadedzésén is Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája autózta a legjobb időt. A második helyen a múlt vasárnapi Német Nagydíjon diadalmaskodó spanyol Fernando Alonso (Ferrari) végzett, míg a harmadik az ausztrál Mark Webber (Red Bull) lett. A vb-pontversenyben éllovas brit Lewis Hamilton (McLaren) a 6. helyen végzett, csapat- és honfitársa, a címvédő Jenson Button 9., míg a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) 10. lett.
2010.07.30. 16:15
 
 
F1, Magyar Nagydíj: fölényben a Red Bull az első szabadedzésen
Hatalmas Red Bull-fölényt hozott a Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzése: az első helyen a német Sebastian Vettel, a másodikon pedig csapattársa, az ausztrál Mark Webber végzett. A harmadik legjobb időt a lengyel Robert Kubica autózta, míg a negyedik a világbajnoki címvédő brit Jenson Button (McLaren) lett.
2010.07.30. 16:00
 
 
Nem lép életbe az egészségügyi alkalmassági vizsgálatról szóló rendelet
Nem lép életbe az az előző kormány által hozott rendelet, amelynek értelmében augusztus elsejével szigorodott volna a vezetői engedélyekhez előírt egészségügyi alkalmassági vizsgálat - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Egészségügyért Felelős Államtitkársága. A közlemény szerint Réthelyi Miklós miniszter 2011. január 1-jéig elhalasztotta annak a rendeletnek az életbe lépését, amely a közúti járművezetők egészségi alkalmasságának megállapításáról szólt, és amelyet az előző tárca vezetői hoztak az idén májusban. Ha a rendelet augusztus elsején életbe lépett volna, az a siketek és nagyothallók számára jelentősen megnehezítette volna a közúti járművezetői engedély megszerzését.
2010.07.30. 16:00
 
 
Sarkozy megvonná a francia állampolgárságot egyes bűnözőktől
Nicolas Sarkozy francia elnök pénteken azzal a javaslattal állt elő Grenoble-ban, hogy vonják meg a francia állampolgárságot azoktól a külföldiektől, akik szándékosan veszélyeztették egy rendőr, csendőr, vagy bármely más hatósági személy életét. Sarkozy azt is szeretné, ha a kiskorú bűnözők nem nyernék el automatikusan a francia állampolgárságot nagykorúvá válásukkor. "A francia állampolgárságot ki kell érdemelni, méltónak kell bizonyulni rá - fejtette ki véleményét az elnök. - Ha valaki rálő a rendfenntartókra, akkor nem érdemli meg, hogy francia állampolgár maradjon."
2010.07.30. 16:00
 
 
Vádaskodás helyett munkavégzésre szólítja a kormányt az MSZP
Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, hogy "hagyja abba a politika kriminalizálását" és "foglalkozzon végre a kormányzással". A párt közleményében Papcsák Ferenc kormánybiztos pénteki sajtótájékoztatójára reagált, amelyen a kormány képviselője az előző kormányzati ciklusok alatt kötött állami szerződések vizsgálatát jelentette be. Papcsák Ferenc elmondása szerint a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) a sanghaji világkiállítást, a sukorói kaszinó koncesszióját, az Omninvest Kft.-vel kötött szerződéseket és a moszkvai kereskedelmi képviselet ingatlanértékesítését vizsgálja, amely ügyekben szerinte a Gyurcsány- és a Bajnai-kormányok közvetlenül is érintettek.
2010.07.30. 15:45
 
 
Mérgezés gyanújával vizsgálják a párizsi amerikai nagykövetség két munkatársát
Mérgezés gyanújával vizsgálták meg pénteken a párizsi amerikai nagykövetség két alkalmazottját, akiknek a kezén megfordult egy - a diplomáciai képviseletnek címzett - gyanús levél. Miután az alkalmazottak felhívták a figyelmet a furcsa küldeményre, a nagykövetség értesítette a francia hatóságokat. Paul Patin nagykövetségi szóvivő nyilatkozata szerint semmi nem utal arra, hogy bárki veszélyben lenne, de a levelet kezelő két személyt orvosi vizsgálatnak vetették alá a párizsi Hotel Dieu kórházban. A párizsi rendőrség egyik képviselője szerint a két követségi dolgozó nem érezte jól magát, és az ügyet kivizsgálják.
2010.07.30. 15:15
 
 
Egyszerűsített foglalkoztatási lehetőség az idény- és alkalmi munkáknál
Egyszerűsített foglalkoztatás lép hatályba augusztus elsejétől a mezőgazdasági és idegenforgalmi idénymunkákra, illetőleg az alkalmi munkákra vonatkozóan, jelenleg mintegy 300 ezer ember dolgozik idénymunkásként, és körülbelül 100 ezer az alkalmi foglalkoztatottak száma - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára. Az új törvényi szabályozás szerint idénymunka esetében nincs létszámkorlát, bármennyi dolgozót foglalkoztathat naponta a munkáltató, míg alkalmi munka esetében a főállású dolgozók számához viszonyítva szabja meg az új törvény a foglalkoztathatók számát - tájékoztatott az államtitkár.
2010.07.30. 15:00
 
 
A KEHI vizsgálja a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok szerződéseit
Papcsák Ferenc kormánybiztos javaslatára négy, az előző ciklus alatt kötött állami szerződést vizsgál a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI): a sanghaji világkiállítást, a sukorói kaszinó koncesszióját, az Omninvest Kft.-vel kötött szerződéseket és a moszkvai kereskedelmi képviselet ingatlanértékesítését. Papcsák azt mondta: ezen ügyekben a Gyurcsány- és a Bajnai-kormányok közvetlenül érintettek.
2010.07.30. 14:15
 
 
Szlovákia 2,5 százalékponttal csökkenti államháztartási hiányát jövőre
A szlovák pénzügyminiszter pénteken megerősítette kormányának azt a vállalását, hogy az idei évihez képest jövőre 2,5 százalékponttal csökkenti a GDP-arányos államháztartási hiányt. Ivan Miklos azt mondta, hogy ezt a célt kétharmadban a kiadások visszafogásával kívánják elérni. Az idei deficit a GDP mintegy 7%-a lesz, jelentette ki két hete a pénzügyminiszter. A bejelentés akkor meglepetést keltett, mivel az addigi hivatalos várakozás 5,5 százalék volt. Ivan Miklos a költségvetés vártnál kisebb adóbevételeivel indokolta az idei deficitre vonatkozó előrejelzés megváltoztatását. Szlovákia azt tervezi, hogy 2013-ban csökkenti az Európai Unió által előírt 3 százalékos szintre az államháztartási hiányt.
2010.07.30. 14:00
 
 
Utazásszervezők: Görögországban nem okoz súlyos gondot a fuvarozók sztrájkja
Görögországban nem okoz súlyos gondot a közúti fuvarozók sztrájkja - állították az MTI-nek telefonon nyilatkozva helybeli utazásszervezők. Pénteken már ötödik napja tartott a görög fuvarozók sztrájkja, akik közül is különösképpen az üzemanyag- és a frissáruszállítók elégedetlenek. Ennek következtében több hírügynökségi forrás szerint súlyos zavarok keletkeztek az üzemanyag- és az élelmiszerellátásban. Turisták ezrei rekedtek az országban, köztük magyarok is.
2010.07.30. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684[1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista