2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Női kosárlabda Eb-selejtező: Bulgáriában is kikapott a magyar válogatott
Vereséggel folytatta szereplését az Európa-bajnoki selejtezőben a magyar női kosárlabda-válogatott, miután második mérkőzésén kikapott csütörtökön Bulgáriában, így továbbra is nyeretlenül áll. Eredmény, C csoport, 2. forduló: Bulgária-Magyarország 68-57 (16-17, 16-11, 12-15, 24-14). Legjobb dobók: Hodges 27, Zlatanova 17, illetve Fegyverneky 14, Krivacsevics 11, Horti 10. Az állás: 1. Törökország 4 pont/2 mérkőzés, 2. Bulgária 3/2, 3. Montenegró 2/1 4. Magyarország 2/2 5. Finnország 1/1.
2010.08.05. 19:30
 
 
A Jobbik eltörölné a regisztrációs adót
A regisztrációs adó eltörlését, és a hozzá kapcsolódó jogszabályok hatályon kívül helyezését javasolja 2011-től a Volner János (Jobbik) által a parlamenthez augusztus 3-án benyújtott törvényjavaslat. A törvényjavaslat indoklása szerint a regisztrációs adó 2003-as bevezetése jelentősen megnövelte a közúti gépjárművek első magyarországi forgalomba helyezésének költségeit. Emiatt jelentősen visszaesett az új gépjárművek eladása, a piac a használt - ezáltal környezetszennyezőbb - de regisztrációsadó-mentesen elidegeníthető gépjárművek adásvétele felé tolódott el. Mindez jelentősen hozzájárult a gépjárműkereskedő cégek anyagi meggyengüléséhez.
2010.08.05. 19:15
 
 
A kínai kormány állhat a Liverpoolért bejelentkező üzletember mögött
Csütörtöki brit sajtóbeszámolók szerint a kínai kormány áll az FC Liverpool labdarúgócsapatáért bejelentkezett üzletember, Kenny Huang mögött. A helyi média úgy tudja: a kínai állam tengerentúli befektetéseiért felelős China Investment Corporation (CIC) nyújt anyagi fedezetet arra az ajánlatra, amelyet Huang a héten tett az egyik legértékesebb brit sportmárkáért. A világhírű egyesület várhatóan a hónap végén cserél gazdát, a The Times című tekintélyes napilap szerint Kenny Huang számít a legesélyesebb befutónak a három jelentkező közül. Érdeklődését még egy vagyonos kuvaiti család, valamint egy amerikai privát befektetőcsoport jelezte.
2010.08.05. 18:30
 
 
Obama családja nélkül ünnepelte 49. születésnapját
Barátaival ünnepelte 49. születésnapját Barack Obama amerikai elnök egy chicagói étteremben. A legismertebb meghívott Oprah Winfrey, az amerikai televíziózás nagyasszonya volt. Az elnök családja nélkül töltötte a szerdai jeles évfordulót: felesége, Michelle és kisebbik lánya, Sasha a hét végéig Spanyolország déli részén nyaral, nagyobbik lánya, Malia pedig egy nyári táborban vakációzik. Szerettei telefonon köszöntötték fel Obamát - mondta Robert Gibbs szóvivő a chicagói útról tudósító újságíróknak. Obama láthatóan jól érezte magát a baráti társaságban: három órát töltött a divatos chicagói étteremben.
2010.08.05. 18:00
 
Hatezer forinttal nőtt az átlagos szja-visszatérítés
Az idén közel 1,863 millió adózó kapott szja-visszatérítést az adóhatóságtól, személyenként átlagosan 50.627 forintot, míg tavaly az átlagos visszatérítés 44.324 forint volt - derül ki az APEH honlapján közzétett tájékoztatóból. A bevallások feldolgozása gyorsult. Az összes adóvisszatérítés a július 28-i adatok alapján 94,3 milliárd forint volt. Az adóhatóságnak a határidő túllépése miatt mindössze 2.490 bevalláshoz kapcsolódóan kellett késedelmi kamatot fizetnie, adózónként átlagosan 353 forintot.
2010.08.05. 18:00
 
 
Az MSZP nem vesz részt Schmitt Pál beiktatásán
Az MSZP kifogásolja Schmitt Pál beiktatási ceremóniájának költségeit, valamint azt is, hogy az "ünnepségre történő meghívás sértő volt", ezért a szocialista párt nem vesz részt a köztársasági elnök pénteki beiktatásán. A szocialisták közleményükben azt írják: tökéletesen példázza a kormány magatartását, hogy az ellenzéki vendégeket, "felrúgva minden illemet, protokollt", mindössze huszonnégy órával az esemény előtt hívták meg. Ezt tetézi, hogy az ellenzéki politikusok csak akkor kerültek fel a meghívottak listájára, amikor hiányukra a sajtó képviselői felhívták a figyelmet - olvasható a közleményben.
2010.08.05. 17:45
 
 
997,5 milliárd forint az államháztartási hiány az első hét hónapban
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számolt - pénzforgalmi egyenlege idén júliusban 36,1 milliárd forint többlet volt, az ez évi első hét havi hiány 997,5 milliárd forint, az éves előirányzat 114,6 százaléka volt. Ezen belül júliusban a központi költségvetés 9 milliárd forintos és az elkülönített állami pénzalapok 31,7 milliárd forintos többlettel, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai pedig 4,6 milliárd forintos deficittel zártak. Az államháztartás helyi önkormányzatok nélkül számolt pénzforgalmi hiánya ez év júniusában 297,4 milliárd forintot tett ki, az első féléves államháztartási deficit 1.033,6 milliárd forint volt, az éves tervezett hiány 118,8 százaléka.
2010.08.05. 17:30
 
 
Sólyom László "láthatatlan elnökként" az új államfő mellett áll
Sólyom László leköszönő köztársasági elnök, mikor átadta hivatalát Schmitt Pál új államfőnek kiemelte, "láthatatlan elnökként" mindig mellette áll. Schmitt Pál közölte, igényt tart az együttműködésükre. A Sándor-palotában Sólyom László sok sikert kívánt az új köztársasági elnöknek munkájához. Úgy fogalmazott: magától értetődik, hogy minden elnök szeretne új fejezetet kezdeni, "azonban ne felejtse el, hogy mindnyájan ugyanazt a könyvet írjuk". Kiemelte: "láthatatlan elnökként" mindig Schmitt Pál mellett áll, "amikor csak az Ön lelkiismeretét ébreszteni kell, vagy meg kell erősíteni". Schmitt fennkölt pillanatnak nevezte, hogy átveheti a nemzet képviseletét.
2010.08.05. 17:15
 
 
A közösségi portálokra fecsérelt munkaidő milliárdos károkat okoz a gazdaságnak
A Twitter, a Facebook és az ezekhez hasonló közösségi portálokra fecsérelt munkaidő évi 14 milliárd font veszteséget okoz a brit gazdaságnak - derül ki egy friss felmérésből. A nagy-britanniai munkavállalóknak több mint a fele ismerte el, hogy a különböző közösségi oldalon található profilját munkaidőben frissíti, miközben a válaszolók harmada mondta, hogy napi fél órát használja ezeket az oldalakat. Kétmillió munkavállaló - azaz a 34 milliós brit munkaerőpiac 6 százaléka - vallotta be, hogy munkaidejéből napi egy óránál is többet pazarol csevegésre, a barátok rendezésére illetve képek, videók feltöltésére.
2010.08.05. 17:00
 
 
Trichet szerint megfelelő az Európai Központi Bank kamatszintje
Az Európai Központi Bank irányadó kamatjának szintje megfelelő - mondta Jean-Claude Trichet, a bank elnöke csütörtökön kora délután azt követően, hogy a bank nem változtatott az egy százalékos kamaton. A bankelnök ezzel - immáron sokadszorra - azt üzente a piacoknak, hogy a közeljövőben nem várható a ráta emelése. Az európai bank elnöke ismét elmondta azt is, hogy az euróövezetben mérsékelt és egyenetlen lesz a növekedés, bizonytalan nemzetközi környezetben. Mindamellett Trichet szerint az eurót használó 16 országban a vártnál nagyobb lesz a gazdasági növekedés a második és a harmadik negyedévben. A második negyedév adatai a jövő héten látnak napvilágot.
2010.08.05. 16:45
 
 
Eladásra kínálják Michael Jackson luxusvilláját
Megvásárolható az a Los Angeles-i luxusvilla, amelyben Michael Jackson albérlőként élt egészen 2009 júniusában bekövetkezett haláláig. A Holmby Hills nevű luxusnegyedben lévő birtokért tulajdonosa 29 millió dollárt (6,1 milliárd forintot) kér - olvasható a Tmz.com internetes oldalon és a Los Angeles Times című lapban is. A "pop királya" sikeresebb éveiben tulajdonosa is volt a Neverland nevű birtoknak. 2008-ban a tulajdonos, Hubert Guez még tízmillió dollárral többet kért Neverlandért, vásárlót azonban nem talált. Jackson aztán később bérlőként beköltözött, hogy itt készüljön fel londoni koncertkörútjára - amelyre aztán hirtelen bekövetkező halála miatt nem került sor.
2010.08.05. 16:15
 
 
Lövöldözés Alsóörsön: 40 méterről lőtték le az igazoltató rendőrt
Az Alsóörsön szerdára virradóra lelőtt rendőr az igazoltatásra megállított jármű abroncsait vizsgálta, amikor a lövések érték, a lövéseket körülbelül 40 méter távolságból adták le - mondta Lőrincz Edina, a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője. Mint mondta, a Központi Nyomozó Főügyészség a mai napon átvette a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon részben hivatalos személy ellen több emberen elkövetett emberölés miatt indult bűnügy nyomozását. A főügyészség hatáskörét az alapozza meg, hogy az emberölés egyik sértettje szolgálatban lévő rendőr volt - tette hozzá.
2010.08.05. 16:15
 
 
Kakát megműtötték, 3-4 hónapig nem játszhat
Csütörtök délután megoperálták Kakát, a Real Madrid brazil labdarúgóját, akinek így várhatóan három-négy hónapot kell majd kihagynia. A 28 éves futballista térdét Belgiumban Marc Martens specialista műtötte meg, a királyi klub közleménye szerint minden rendben zajlott. Kaká a 2008/09-es szezon végén, az olasz AC Milantól szerződött a spanyol fővárosba 65 millió euróért. Az elmúlt idényben 25 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, s nyolc gólt szerzett.
2010.08.05. 15:15
 
 
Fülöp Márton kétéves szerződést kötött az Ipswich Town csapatával
Az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Fülöp Márton: a magyar válogatott kapus kétéves szerződést kötött a klubbal. Az egyesület honlapján olvasható csütörtöki beszámoló szerint a 27 éves hálóőr már reggel együtt edzett a társakkal, s a hétvégi, Middlesbrough elleni mérkőzésen be is mutatkozhat a gárdában. Fülöp a Sunderlandtől érkezett az Ipswich-hez, az átigazolás anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra. A kapus így egy csapatban szerepelhet válogatottbeli társával, a csatár Priskin Tamással, s mindketten pályára léphetnek a Wembley Stadionban augusztus 11-én, az Anglia-Magyarország barátságos találkozón.
2010.08.05. 15:15
 
 
Csaknem hatszázzal repeszt az átalakított iskolabusz
Egészen gyors buszt épített egy sebességrajongó az Egyesült Államokban: a jármű csúcssebessége 587 kilométer/óra. Repülőgépmotor hajtja, méghozzá egy Phantom típusú harci gépé. Fogyasztása is kirívó: 400 méteren használja el a teljes tartálynyi - bő 600 liter - üzemanyagot. Környezetbarátnak sem mondható, mivel 27 méteres lángcsóva lövell ki hátuljából, és hatalmas füstfelhőt hagy maga után. A busz az indianapolisi Paul Stender "szülötte". Régi, elhasznált iskolabusz volt, amikor a 43 éves férfi megvette. Az alvázat és a karosszériát is jócskán módosítania kellett, hogy a jármű bírja a sebességet.
2010.08.05. 14:15
 
 
Augusztus 27-én húzzák meg a pótfelvételi ponthatárait
Augusztus 27-én húzzák meg az idei felsőoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. közleménye szerint jövő keddig jelentkezhetnek pótfelvételi eljárásra azok, akiket egyik felsőoktatási intézménybe sem vettek fel az idei általános felsőoktatási felvételi eljárás során, vagy nem jelentkeztek felvételizni. A felsőoktatási intézmények az idő rövidsége miatt a vizsgára külön behívó levelet nem küldenek. Ha alkalmassági, gyakorlati vizsgát vagy - elsősorban mesterképzésekben - felvételi vizsgát írnak elő, azt a pótfelvételi hirdetményben jelzik, és közlik annak időpontját is.
2010.08.05. 14:15
 
 
EKB-IMF-EU: Görögország teljesítette valamennyi vállalását
Görögország teljesítette a megszorító programban szereplő valamennyi vállalását, amit az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap szabott meg számára - áll az Európai Unió, az Európai Központi Bank és a Nemzetközi Valutaalap Frankfurtban kiadott közös közleményében. Így az ország az eredeti ütemtervnek megfelelően megkaphatja a pénzügyi támogatás következő részletét.
2010.08.05. 13:45
 
 
Elvált Sean Penn és Robin Wright
Hivatalosan is elvált az Oscar-díjas Sean Penn és szintén színész felesége, Robin Wright Penn. A 44 éves színésznő a múlt nyáron, 13 év házasság után adta be a válókeresetet. A pár most már minden formalitáson túl van, ezzel a válás hivatalossá vált - írta a People.com internetes oldal. A dokumentumok szerint vagyonukat és a felügyeleti jogot a gyermekeik felett felosztották egymás között. Fiuk, Hopper Jack 17, lányuk, Dylan Francis 19 éves.
2010.08.05. 13:45
 
 
Jobbik: Schmitt Pál kijátssza az alkotmányt
A Jobbik az alkotmány kijátszásának és az Országgyűlés méltóságát sértő lépésnek tartja, hogy Sólyom László helyett a pénteken hivatalba lépő köztársasági elnöknek, Schmitt Pálnak küldik el az utolsó parlamenti ülésnapon elfogadott jogszabályokat. Novák Előd, a párt országgyűlési képviselője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján elképesztőnek nevezte, hogy a kormánytöbbség ezt megelőzően "több hétig húzta" a médiát és a hírközlést szabályozó törvénymódosítás zárószavazását, s mindezt azért, mert a Fidesz "jó eséllyel" tartott attól, hogy Sólyom László államfő azt alkotmányos normakontrollra küldi.
2010.08.05. 13:30
 
 
KIM: a legmegbízhatóbb szakemberekkel készülünk a tűzijátékra
Magyarország legmegbízhatóbb pirotechnikai szakembereinek közreműködésével készül az idei, augusztus 20-i tűzijáték megszervezésére a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) - közölte a tárca az Indexen megjelentekre reagálva. A hírportál arról írt, hogy a Törökbálinton három alkalmazott halálát okozva felrobbant tűzijáték-raktárt üzemeltető Pyro-Technic Kft. vezetőinek családi érdekeltségét szerződtette a kormány az idei, augusztus 20-i tűzijáték biztonsági felügyeletére. Az Edex Hungary Kft. meghívásos közbeszerzéssel került az állami ünnepséget rendező konzorcium tagjai közé.
2010.08.05. 12:45
 
 
Naomi Campbell vallomást tett Hágában a "véres gyémántok" ügyében
Naomi Campbell a Sierra Leone-i háborús bűnöket tárgyaló különleges hágai törvényszék előtt tett vallomásában csütörtökön azt mondta, nem tudta, hogy az 1997-ben a Dél-afrikai Köztársaságban Charles Taylor akkori libériai elnöktől ajándékba kapott kövek gyémántok voltak. A brit topmodellt tanúként idézték a törvényszék elé, hogy válaszoljon azokra az állításokra, melyek szerint a vád alá helyezett volt libériai elnök "véres gyémántokkal" ajándékozta meg őt. Taylor a Sierra Leone-i lázadóknak küldött fegyverszállítmányokért cserében több millió dollár értékű csiszolatlan gyémántokat kapott.
2010.08.05. 12:00
 
 
Az atomfegyverek megsemmisítését sürgette Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár
Az atomfegyverek megsemmisítését sürgette csütörtökön Ban Ki Mun, az ENSZ főtitkára Japánban, az atomtámadást elszenvedő Nagaszaki városában tett látogatása során. Nagaszakira 65 évvel ezelőtt, 1945. augusztus 9-én dobott le atombombát az amerikai légierő, három nappal azt követően, hogy egy másik japán város, Hirosima ellen is atomtámadást hajtott végre. "Az egyetlen lehetséges módja annak, hogy soha többé ne vessenek be (nukleáris) fegyvereket, az a megsemmisítésük" - hangoztatta a főtitkár azon a helyszínen, amely fölött az atombomba felrobbant.
2010.08.05. 11:45
 
 
Mintegy 20 ezer állami hivatalnok veszíti el jövőre állását Szlovákiában
Mintegy 20 ezer állami hivatalnok veszíti el jövőre állását Szlovákiában. Az elbocsátások részét képezik annak az intézkedés csomagnak, amellyel Ivan Miklos pénzügyminiszter szeretné egészségesebbé tenni a szlovák gazdaságot - írj a Pravda című független pozsonyi napilap csütörtökön. A lap értesülései szerint Miklos levélben már közölte a minisztériumokkal és az állami hivatalokkal, hogy a jövő évben 10 százalékkal alacsonyabb összeget kapnak a bérekre, mint az idén. Az érintettek a helyzetet elbocsátásokkal kívánják megoldani. Ez lényegében azt jelenti, hogy a mintegy 230 ezer állami hivatalnokból több mint 20 ezerre elbocsátás vár.
2010.08.05. 11:15
 
 
Phelps a világ idei legjobbját úszta 200 m gyorson
Michael Phelps a világ idei legjobb eredményével, 1:45.61 perccel győzött 200 m gyorson az amerikai úszóbajnokságon, csütörtökön a kaliforniai Irvine-ben. A 14-szeres olimpiai bajnok mögött Ryan Lochte lett a második, 1:45.78-cal. "Még mindig lassabb vagyok, mint szeretném" - mondta Phelps, aki 200 m pillangón szintén diadalmaskodott, s 49. bajnoki címét gyűjtötte be. A 25 éves úszósztár ezzel megelőzte az örökranglistán a 48 amerikai aranyat nyert Tracy Caulkinsot. Phelps sikerével mindkét számban biztosította helyét a Csendes-óceáni játékokon (augusztus 18-22.) induló csapatban.
2010.08.05. 10:15
 
 
Az ipari termelés 12,6 százalékkal nőtt júniusban
Az előzetes adatok szerint az ipari termelés júniusban 15,2 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva 12,6 százalékkal nőtt tavaly júniushoz képest, az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított index júniusban 0,9 százalékos emelkedést mutatott - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A termelés volumene 2010 első hat hónapjában 9,0 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakának adatát. Májusban a részletes adatok szerint az ipari termelés 13,8 százalékkal nőtt a tavaly májusihoz képest munkanaphatástól korrigálva és korrekciók nélkül is, míg az első öt hónapban 7,7 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban.
2010.08.05. 10:00
 
 
Egyre szennyezettebb a levegő Moszkvában
Moszkvában egyre nagyobb a hőség, a levegő a füstköd miatt szinte mérgező: a tiszti főorvos ezért azt tanácsolta csütörtökön a főváros lakóinak, hogy lehetőleg utazzanak el. Az erdő- és tőzegtüzek pedig tovább dúlnak szerte Oroszországban, és már 50 ember vesztette életét a lángokban. A hőmérséklet tovább emelkedik a fővárosban, s péntekre 40-42 fokos hőségre számítanak a meteorológusok, s azt remélik, hogy azután már lehűlés következik, bár mindössze 4-6 fokkal csökken majd a hőmérséklet.
2010.08.05. 09:45
 
 
Az orangutánok az energiatakarékosság mesterei
Egy átlagos aktivitású, fáról fára ugráló orangután testnagyságához viszonyítva kevesebb energiát használ el, mint egy olyan ember, aki ideje nagy részét a fotelban tölti - erre az eredményre jutott egy amerikai kutatócsoport. A St. Louis-i Washington Egyetem antropológusa, Herman Pontzer kollégáival két héten át elemezte négy orangután napi energiafelhasználását a Great Ape Trust kutatóállomás egyik kifutójában. A kutatók arra a meglepő eredményre jutottak, hogy az orangutánok méretükhöz képest napi tevékenységeikhez kevesebb energiát használnak el, mint jószerével az összes emlős - írja a Die Welt című német lap internetes kiadása.
2010.08.05. 09:15
 
 
Péntektől Kövér László az új házelnök
Péntektől Kövér László az Országgyűlés elnöke: az új parlament második házelnöke Schmitt Pált váltja a poszton, aki augusztus 6-tól Magyarország államfője. Kövér Lászlót a parlament nyári rendkívüli ülésszakának utolsó napján, július 22-én választotta meg az Országgyűlés az új házelnöknek. A Fidesz országos választmányának elnöke a titkos szavazáson 304 igen és 50 nem szavazatot kapott; a rendszerváltás óta először fordult elő, hogy képviselőcsoport testületileg elutasította a házelnök személyét. Az MSZP előre jelezte, hogy nemmel voksol majd, és a frakcióvezető-pártelnök sem gratulált személyesen a megválasztáshoz.
2010.08.05. 09:15
 
 
Schmitt Pál lemondott MOB-elnöki tisztségéről
Schmitt Pál megválasztott köztársasági elnök lemondott MOB-elnöki tisztségéről, és a hazai olimpiai bizottság új vezetőjének megválasztásáig Molnár Zoltán főtitkárt bízta meg az elnöki tisztségből fakadó jogkör gyakorlásával. Utóbbihoz - amint az a Magyar Olimpiai Bizottság csütörtöki hírében olvasható - a MOB elnökségének egyetértését kérte. A MOB beszámolója kitér arra is, hogy mint köztársasági elnök Schmitt Pál a fennálló rendelkezések értelmében nem lehetne civil szervezet tagja, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjaként azonban - az Olimpiai Charta előírásai szerint - a nemzetközi olimpiai mozgalmat képviseli Magyarországon, így továbbra is részt vehet a MOB munkájában.
2010.08.05. 08:45
 
 
Öngyilkos merénylő támadt az afgán kormányerők járműoszlopára
Öngyilkos merénylő támadt csütörtökön az afgán kormányerők és a szövetségesek egyik járműoszlopára Afganisztán északi részén, legalább hat rendőr meghalt - közölte egy tisztviselő. A tálibok, akik igen tevékenyek Afganisztán déli és keleti részében, az elmúlt hónapokban egyes északi, korábban biztonságosnak tekintett területen lendültek támadásba. Ugyancsak csütörtökön a NATO-irányítás alatt álló erők egy katonája életét vesztette és 11 afgán megsebesült a Tádzsikisztánnal határos Kunduz tartományban egy támadásban.
2010.08.05. 08:15
 
 
Ma találkozik egymással az új és a leköszönő államfő
Ma délután találkozik egymással Sólyom László leköszönő és Schmitt Pál megválasztott köztársasági elnök a Sándor-palotában. Ezzel a találkozóval - ahol mind a ketten rövid beszédet mondanak - zárul a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) átadás-átvétele. Az elnöki hivatal átadás-átvétele azóta zajlik, hogy az Országgyűlés június 29-én megválasztotta a Fidesz-KDNP jelöltjét Schmitt Pált köztársasági elnöknek. Az elnöki személycserével távozik a Köztársasági Elnöki Hivatal legtöbb munkatársa, közülük többen a közigazgatás más területén helyezkednek el, míg vannak olyanok, akiket az elnökváltás időpontjában felmentenek.
2010.08.05. 07:45
 
 
Javítaná az EU-tagállamok államadósság-mutatóit egy lengyel
Nagyságrendekkel javítaná az uniós tagállamok államadósság- és deficitmutatóit az a lengyel-magyar kezdeményezés, amely a nemzeti elszámolások részévé tenné a magánnyugdíjpénztárak vagyonát és a kasszákhoz befolyó járulékokat - írja csütörtöki számában a Világgazdaság. A már korábban is fel-felvetett terv megvalósulására jövőre annyiban lehet a szokásosnál több esély, hogy az év első felében magyar, a másodikban pedig lengyel elnökség alatt zajlik az EU élete. A hét elején Donald Tusk lengyel miniszterelnök, szerdán pedig Matolcsy György magyar nemzetgazdasági miniszter "tört lándzsát" az átalakítás mellett.
2010.08.05. 07:30
 
 
Olajkatasztrófa: a BP cementet pumpálhat a sérült olajkútba
A BP olajtársaság úgy tervezi, csütörtökön megkezdi cement pumpálását a Mexikói-öböl mélyén megsérült olajkútba, hogy végleg eltömítse azt - jelentette be a cég szerda éjszaka. A vállalat röviddel azután tette meg a bejelentést, hogy Thad Allen, az amerikai szövetségi katasztrófa-elhárítási műveletek parancsnoka jóváhagyta a tervet. A BP nehéziszap pumpálásával szerdán már elérte, hogy normalizálódjon a nyomás a kútfejnél, ami lehetőséget teremt a kút teljes és végleges lezárására. A művelet nyolc óra hosszat tartott.
2010.08.05. 07:15
 
 
BL: kiesett a Debrecen a harmadik selejtezőkörben
Kétgólos vereséget szenvedett a svájci FC Basel vendégeként a Debreceni VSC a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének szerdai visszavágóján, ezzel kiesett a sorozatból és az Európa Ligában folytathatja nemzetközi kupaszereplését. A hazaiak a múlt héten, Budapesten kiharcolt kétgólos előnyük tudatában végig magabiztosan irányították a mérkőzést, s bár a hajdúságiak - az első összecsapáshoz hasonlóan - több lehetőséget kialakítottak, gólt jó darabig nem sikerült szerezniük. A svájciaktól Atan, Chipperfield, illetve Shaquiri talált be a 26., az 59. és a 64. percben, majd Coulibaly szépített saját maga elhibázott tizenegyese után, a 74. percben.
2010.08.04. 23:45
 
 
Úszó Eb: Schmitt Pál hivatalosan megnyitotta a kontinensviadalt
Schmitt Pál szerda esti ünnepi beszédével hivatalosan is megkezdődött a 30. úszó, műugró, műúszó és nyíltvízi Európa-bajnokság két magyarországi színhelyen: Budapesten és Balatonfüreden. A Magyar Köztársaság megválasztott elnöke, az Eb fővédnöke a margitszigeti Széchy Tamás Uszodában teltház, mintegy ötezer ember előtt elhangzott megnyitójában így fogalmazott: "Meggyőződésem, hogy az úszás ünnepének, magyar sikereknek leszünk megint tanúi, akárcsak négy éve is. De nemcsak magunknak, a mi versenyzőinknek, hanem minden résztvevőnek kívánom, hogy élete legjobb formájában versenyezzen!"
2010.08.04. 21:15
 
 
Az Apple biztonsági problémáira figyelmeztetnek német szakértők
Az Apple mobiltelefonjait, táblagépeit és internetezésre alkalmas médialejátszóit érintő biztonsági problémákra figyelmeztettek szerdán a német kormány szakértői. A Szövetségi Információtechnikai Biztonsági Hivatal (BSI) szerint az amerikai informatikai vállalat népszerű iPhone, iPad és iPod touch készülékei két olyan súlyos biztonsági rést tartalmaznak, amelyekre egyelőre még nem készült hibajavítás. "Bizonyos módosított internetes oldalak, PDF-fájlok megnyitásával a számítógépes bűnözők hozzáférhetnek a készülékeken tárolt adatokhoz, beleértve a jelszavakat, leveleket, vagy ha akarják, a telefonbeszélgetéseket is lehallgathatják" - olvasható a BSI közleményében.
2010.08.04. 21:15
 
 
Úszó Eb: Radványi Dóra döntős műúszásban
Radványi Dóra a 11. helyen végzett a műúszók egyéni versenyének selejtezőjében, ezzel bejutott a szombati döntőbe a magyarországi úszó, műugró, műúszó és nyíltvízi EB-n. A kvalifikációs küzdelmekben a délelőtti kötelező után a 11. helyen állt, majd délután a szabadon választott programjával is 11. lett, így összesítésben ugyancsak a 11. pozícióban zárt a margitszigeti Széchy-uszodában. A versenyben 13-an indultak, közülük 12 folytathatja szereplését szombaton. A legjobban az orosz Natalja Iscsenko (97,650 pont) teljesített, őt a spanyol Andrea Fuentes (95,500) és az ukrán Lolita Ananaszova (91,600) követte. Radványi, aki az első magyar Eb-döntős szólóban, 76,450 pontot kapott.
2010.08.04. 21:00
 
 
Az olasz kormány túlélte a bizalmi szavazást
Az olasz kormány túlélte szerdán a parlamentben az első bizalmi szavazást, amelyet azóta tartottak, hogy a koalíció ellen fellázadt képviselők egy csoportja önálló frakciót alkotott. A bizalmatlansági indítványt a korrupciós botrányba keveredett Giacomo Caliendo igazságügyi államtitkár ügyében kezdeményezte az ellenzék. Silvio Berlusconi miniszterelnök annak köszönheti a szavazás megnyerését, hogy a zendülő képviselők és a centristák tartózkodtak. A kormányzó Szabadság Népe Párt és szövetségese, az Északi Liga 299 képviselője elutasította az indítványt, az ellenzéki Demokrata Párt 229 igenlő szavazatot adott le, míg 75-en tartózkodtak. Az eredményt visszafogott taps köszöntötte - írták a hírügynökségek.
2010.08.04. 21:00
 
 
A forint árfolyama erősödött estére
Erősödött a forint szerda estére a reggeli euróárfolyamhoz viszonyítva a londoni bankközi devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt egy euró 280,81 forintot ért, reggel 8 körül 281,95 forintot, kedden későn 281,38 forint/euró volt az árfolyam. Kereskedők elmondták: a forint erősödését az váltotta ki, hogy júliusban optimistább volt az amerikai szolgáltató szektor, mint egy hónappal korábban az ISM Intézet legfrissebb felmérése szerint. Európában is felgyorsult júliusban a szolgáltatási szektor növekedése.
2010.08.04. 20:30
 
 
Lövöldözés Alsóörsön: találtak egy fekete autót, benne egy holttesttel
Egy közúti ellenőrzést végző rendőr és az ellenőrzött autóban ülő 21 éves fiatalember veszítette életét szerda hajnalban Alsóörsön egy lövöldözésben. A lövéseket feltehetően egy másik gépkocsiból adták le, amelyet a település határában délután megtaláltak. A TV2 értesülése szerint az autóban egy holttest volt. Bényi Mónika, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 29 éves Gamauf János főtörzsőrmester egy rendészeti szakközépiskolás tanulóval látott el közúti ellenőrző feladatot Alsóörsön. Éjfél után rutinigazoltatás céljából állítottak meg egy Ford Fiesta típusú személygépkocsit, amelyben öten utaztak. Az ellenőrzéskor eddig ismeretlen helyről, feltételezések szerint egy másik autóból több lövést adtak le a rendőrre.
2010.08.04. 20:00
 
 
Öngyilkos lett az Alsóörs közelében egy autó mellett holtan talált férfi
A helyszíni szemle alapján önkezével vetett véget életének az az ismeretlen férfi, akit délután egy elhagyott autó mellett találtak a rendőrök. A külföldi rendszámú autóban több lőfegyver is volt, köztük olyan, amely számításba jöhet az alsóörsi bűncselekmény elkövetésének eszközeként - közölte az ORFK. A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a kutatással párhuzamosan folyó helyszíni szemlén egyértelműen bebizonyosodott, hogy nem a meggyilkolt rendőr által ellenőrzött gépjárműből lőttek a főtörzsőrmesterre. A két eset közötti összefüggést - igazságügyi szakértők bevonásával - jelenleg is vizsgálják a nyomozók, a további eljárást a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja - tették hozzá.
2010.08.04. 20:00
 
 
Az ENSZ-békefenntartók szerint izraeli katonák nem léptek libanoni területre
Az ENSZ libanoni békefenntartó ereje, az UNIFIL szerint izraeli katonák nem léptek libanoni területre kedden, a két ország határán lezajlott, több halálos áldozatot követelő összecsapás alatt. A 2006 óta legsúlyosabb izraeli-libanoni konfliktusban egy izraeli alezredes, két libanoni katona és egy libanoni újságíró meghalt. A tűzpárbajt az okozta, hogy izraeli katonák ki akartak vágni egy fát, amely veszélyeztette a katonai biztonsági berendezések működését, és eközben libanoni megítélés szerint átlépték a határt. Nares Batt alezredes, az UNIFIL szóvivője szerdán közölte, hogy a békefenntartók megállapították: a fa a Libanont és Izraelt elválasztó kék vonaltól délre volt.
2010.08.04. 18:30
 
 
Úszó Eb: általános köszönet és elismerés Budapestnek
Csupa elismerő mondattal köszöntötte a Magyar Úszó Szövetség vezetőit, s magát Budapestet is a kontinentális szövetség (LEN) elnöke, Nory Kruchten a 30. úszó, műugró, műúszó és nyíltvízi Eb-t megnyitó sajtótájékoztatón. A margitszigeti összejövetelen méltatta az Európa-bajnokság házigazdáit a FINA elnöke, Julio Maglione is, aki a világ egyik legfontosabb sporteseményének minősítette az Eb-t. A tájékoztatón elhangzott, korábban soha nem fordult még elő, hogy a LEN 51 tagországából 43-nak a versenyzői legyenek jelen a vizes Eb-n, de a budapesti - és a hosszútávúszó viadaloknak otthont adó balatonfüredi - helyszínre érkezett csaknem 1000 induló szintén rekord az Eb-k történetében.
2010.08.04. 18:00
 
 
Lövöldözés Alsóörsön: a főiskolás áldozat apja szerint golyózápor volt
A helyszínen lévő rokonok és barátok beszámolója alapján az Alsóörsön halálos lövést kapó főiskolás fiú apja az MTI tudósítójának azt mondta: golyózápor zúdult arra az autóra, amelyben a fia is ült. Németh István elmondta: fia egy baráti társasággal nyaralt a Balatonnál. Miután hajnalban egy szórakozóhelyről távoztak, két helyen is megállították őket a rendőrök rutinellenőrzésre. A család tagjai azonban egyöntetűen kijelentették: semmilyen előzménye nem volt a lövöldözésnek, sem közvetlenül a tragédia előtt, sem korábban.
2010.08.04. 18:00
 
 
Rossz hír az egyetemistáknak: nem csökkennek tovább az albérleti díjak
Idén megállt az albérleti díjak csökkenése, ami elsősorban az egyetemistákat érinti, mivel augusztusban ők teszik ki a keresleti oldal 50-80 százalékát. Budapesten 60-80 ezer, a vidéki egyetemi városokban 40-60 ezer forint a havi bérleti díja egy kétszobás lakásnak, áll az Otthon Centrum felmérésében, amelyet évek óta elvégez augusztusban, amikor az egyetemisták albérleteket keresnek. Az esélyeiket rontja, hogy megjelentek azok is, akik a válság miatt nem tudtak lakást vásárolni, és bérletre kényszerültek, továbbá ilyenkor keresnek lakást azok is, akik idén végeztek és első munkahelyüket készülnek elfoglalni - mondta el Valkó Dávid, az Otthon Centrum vezető elemzője.
2010.08.04. 17:30
 
 
Díjat kap a filantróp Barbra Streisand
Barbra Streisandnek ítélték oda a 2011. évi MusiCares év embere díját - jelentette be az amerikai Hanglemez Akadémia (Recording Academy) és a MusiCares Alapítvány. A díjat február 11-én, egy vacsora és koncert keretében adják át a művésznőnek Los Angelesben. A gála azok között az események között szerepel, melyek felvezetik a február 23-án megrendezésre kerülő 53. Grammy-díjátadót. A 68 éves Streisand 8 Grammy-díjat nyert. A MusiCares alapítvány elismerését alkotói teljesítményéért és emberbaráti munkásságáért kapja.
2010.08.04. 17:00
 
 
Már a légtechnikát telepítik a kecskeméti Mercedes gyárba
A csapadékos időjárás ellenére a tervezett ütemben halad a kecskeméti Mercedes gyár építése, ahol szerdán kezdték meg az első energiatakarékos légtechnikai berendezések beépítését - tájékoztatta a helyszínen a sajtó képviselőit a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. illetékes szakembere. Markus Kuhnert, a kecskeméti gyár műszaki berendezéseinek beüzemeléséért felelős vezető elmondta: szerdán a 110 ezer négyzetmétert meghaladó alapterületű karosszéria üzem két légtechnikai berendezése közül az első kerül a helyére. A stuttgarti székhelyű Siegle + Epple által gyártott, csúcstechnológiát képviselő elemekből 8 darab látja majd el a gyár - összesen mintegy 300 ezer négyzetméter alapterületű - csarnokainak szellőztetését.
2010.08.04. 16:45
 
 
Megdobogtatja a női szíveket a piros szín
Jobban tetszik a nőknek a piros színt viselő férfi - állapították meg német kutatók. Kulturális különbségektől függetlenül a piros szín mélyen gyökerező viselkedésmintákat aktivizál a nőkben - hangoztatják a pszichológusok a Journal of Experimental Psychology: General című szaklapban. "Korábban úgy vélték, a piros szín csak a nőket teszi "szexivé", eredményeink szerint azonban ugyanez érvényes a férfiakra is" - mondta el Andrew Elliot, a müncheni és rochesteri egyetem közös tanulmányának vezetője. A vizsgálat során a kutatók 25 egyetemista férfinak és 288 egyetemista nőnek mutattak férfiakról készített fotókat. A képeken szereplők piros vagy egyéb színű pólót viseltek.
2010.08.04. 16:15
 
 
Folytatja Orbán a minisztériumok meglátogatását
Folytatódik Orbán Viktor minisztériumlátogatása: szerdán a Külügyminisztériumban tájékozódik a kormányfő, jövő héten pedig a Nemzeti Erőforrás Minisztériumba, a nemzeti fejlesztési, valamint a belügyi tárcához látogat - tudta meg az MTI. Kedden a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban (KIM) járt a miniszterelnök, ahol elsősorban a tárcát érintő törvényalkotási tervekről volt szó. Az MTI múlt héten számolt be arról, hogy Orbán Viktor végiglátogatja az összes szaktárcát, és személyesen, egyenként egyeztet az elkövetkező négy év feladatairól az államtitkárokkal.
2010.08.04. 16:15
 
 
Egyre több idős ember dolgozik Európában
Az elmúlt tíz évben folyamatosan nő Európában a még dolgozó idős emberek aránya: az Eurostat szerdán közzétett adatai szerint tavaly az 55-64 éves európai korosztálynak 46 százaléka dolgozott. Ez az arány 2000-ben még csak 36,9 százalék volt. Magyarországon a korosztályból jelenleg 32,8 százalék foglalkoztatott. Az idősek foglalkoztatottsága Észak-Európában a legmagasabb: az EU-ban Svédországban a legnagyobb, 70 százalék, míg Izlandon például 80 százalék. A legalacsonyabb ugyanakkor Máltán (28,1 százalék), Lengyelországban (32,3 százalék) és Magyarországon.
2010.08.04. 15:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680[1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista