2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Serdülő tininek hiszi magát a színésznő
A mai napig tiniként öltözködik Pammie, ráadásul jól is áll neki.
2010.08.11. 10:47
 
 
"A művészettől az életig" - Magyarok a Bauhausban
Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat kiemelkedő eseménye a 20. század egyik legjelentősebb művészeti intézményét, a Bauhaust az iskolához kötődő, később világhírűvé vált magyar származású alkotók és mestereik - Gropius, Kandinszkij, Klee, Itten, Feininger, Schlemmer, Bayer és Joost Schmidt - művein keresztül bemutató kiállítás.
2010.08.11. 10:45
 
 
A társért folyó versengés megrövidíti a férfiak életét
Azok a férfiak, akiknek nagy számú versenytárssal kell megvívniuk a társkeresés során, némileg rövidebb ideig élnek, mint azok, akiknek könnyebb dolguk van ezen a téren - állapították meg amerikai kutatók. Egy friss tanulmány szerint a nemi kiegyensúlyozatlanság - amikor egy közösségben a férfiak többen vannak, mint a nők - nagyjából három hónappal csökkenti a férfiak élettartamát. Bár a nemi arány és az élettartam közötti összefüggést állatoknál már bizonyították, a Demography folyóiratban publikált cikk az első, amely ezt a hatást az embereknél is kimutatja.
2010.08.11. 10:41
 
 
Próbálja ki a Káma Szútrát hangosan!
Hangos könyvben jelentette meg a testi szerelem ősi kézikönyvét, a Káma Szútrát egy kiadó Nagy-Britanniában.
2010.08.11. 10:38
 
 
Egy robot is segít a felfeldezésben
Robot segítéségével fedezik fel brit és egyiptomi együttműködésben a Kheopsz-piramis rejtélyes járatait.
2010.08.11. 10:34
 
 
A góltechnológiáról tanácskozik októberben a labdarúgás szabályalkotó testülete
Az elektronikus gólbíró bevezetéséről tanácskozik októberben a labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB). Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke szerdán szingapúri sajtótájékoztatóján közölte: az IFAB úgy döntött, hogy két hónap múlva sorra kerülő, walesi hivatalos ülésén napirendre tűzi a visszajátszás lehetőségét. "Eddig nem volt megfelelő technológiánk a kivitelezéshez, de októberben négy cég is prezentációt tart majd a fejlesztéseiről, így közelebb kerülhetünk a megoldáshoz" - hangsúlyozta a 74 éves svájci sportdiplomata.
2010.08.11. 10:00
 
 
A Real Madrid megvette Carvalhót a Chelsea-től
A Real Madrid megszerezte a Chelsea-től Ricardo Carvalhót, a portugál labdarúgó két évre kötelezte el a magát a spanyol elitgárdához. Sajtóértesülések szerint a 32 esztendős hátvéd 8 millió euróért cserélt klubot. Carvalho a Real új edzőjének, Jose Mourinhónak az egyik kedvence: dolgoztak már együtt az FC Portóban és a Chelsea-ben is.
2010.08.11. 09:45
 
 
Az előírásoknak megfelelő a Sziget fesztivál zajszintje
Nem haladja meg a környező kerületekben a Sziget fesztivál zajszintje a határértékeket - mondta Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője a szerda hajnali zajszint mérést követően az MTI-nek. A főszervező tájékoztatása szerint a méréseket három kerületben a III.-ban, a XIII.-ban és a IV.-ben végezték több helyszínen. A határértéket csak az egyik helyen közelítette meg a zaj szintje, de a problémát megoldották - tette hozzá. Millei Lajos, a mérést végző igazságügyi szakértő elmondta, hogy nyáron a szabályok értelmében éjjel 55 decibel, nappal pedig 65 decibel a megengedett érték.
2010.08.11. 09:30
 
 
Júliusban 4 százalék volt a 12 havi infláció
A fogyasztói árak 0,1 százalékkal nőttek júliusban az egy hónappal korábbihoz képest, és 4 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a KSH. Az elemzők 3,8 százalékos 12 havi drágulással számoltak. A maginfláció júliusban 0,1 százalék, 12 havi összehasonlításban 1,3 százalék volt. A nyugdíjas fogyasztói kosárra számított áremelkedés 12 havi indexe júliusban 4,2 százalékot tett ki. Idén az első hét hónapban átlagosan 5,4 százalékkal voltak magasabbak az árak, mint az előző év azonos időszakában. A fogyasztói árak júniusban 0,2 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 5,3 százalékkal haladták meg az egy évvel azelőtti szintet.
2010.08.11. 09:15
 
 
A választás miatt augusztus 23-tól nem lehet népszavazásokhoz aláírást gyűjteni
Az októberi önkormányzati választás miatt augusztus 23-tól már nem lehet aláírásokat gyűjteni népszavazási, illetve népi kezdeményezésekhez. A csaknem három hónapig tartó aláírásgyűjtési moratórium jelenleg 14 kezdeményezést érint. Az országos népszavazásról és népi kezdeményezésről szóló törvény szerint nem lehet aláírást gyűjteni az általános önkormányzati választás napján, valamint az azt megelőző, és azt követő 41 napon belül, a folyamatban lévő aláírásgyűjtéseket pedig fel kell függeszteni.
2010.08.11. 08:15
 
 
Drágult a gázolaj
Emelte bruttó három forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán, a benzin ára nem változott. A Mol utoljára július 21-én változtatott az üzemanyagok árán, akkor bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti árát. A mostani áremeléssel a gázolaj átlagára 326 forintra nőtt, a benziné továbbra is 340 forint. Hét hete idei, illetve történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig történelmi csúcsra, 345 forintra nőtt. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.08.11. 08:00
 
 
Szomszédcsalogatással életet mentő tacskó
Megmentette gazdája életét egy kutya azzal, hogy átment a szomszédba segítségért és nem tágított, míg nem követték. A 11 éves tacskó gazdája összeesett a házában, mire a kutya átszaladt a szemben lévő ház kertjébe, melynek tulajdonosa éppen kertészkedett. A férfi hiába mondta Missynek - ez a kutya neve -, hogy eredjen haza, az eb nem tágított, a férfinak pedig gyanús lett viselkedése. Elindult, hogy hazakísérje a kutyát és felfedezte ájult szomszédját. Mentőt hívott, a szomszéd kórházba került és már gyógyulóban van. Az eset Oregon államban, Yamhill városában történt.
2010.08.11. 08:00
 
 
Magyar Nemzet: fegyelmi Demszkynek a metrókocsik miatt?
Akár fegyelmi eljárást is indíthat a Fővárosi Közgyűlés augusztus végén Demszky Gábor főpolgármester ellen, ha nem hajtja végre a metrókocsik szerződésének felbontásáról szóló júniusi döntést - írta Wintermantel Zsolt (Fidesz) álláspontja alapján a szerdai Magyar Nemzet. A cikk beszámolt arról: a városháza szerint a főpolgármester dolgozik a közgyűlési határozatok végrehajtásán, de a Magyar Nemzet úgy látja, a tájékoztatásukból az derült ki, hogy azzal ellentétesen. A napilap értesülései szerint Kocsis István, a BKV Zrt. vezérigazgatója eddig még nem kapott értesítést a fővárostól az Alstrom-metrókocsik ügyében hozott határozatról.
2010.08.11. 07:45
 
 
Bizalmat kapott az új cseh kormány
Bizalmat kapott Petr Necas vezette új cseh kormány. A 200 tagú képviselőházban a kedd esti szavazáskor 118-an szavaztak igennel a hárompárti jobbközép kormány programnyilatkozatára, míg 82-en ellene.
2010.08.10. 22:00
 
 
ENSZ: hatmillió ember van életveszélyben Pakisztánban
A pakisztáni árvizek sújtotta több mint 13 millió lakos közül hatmillió életveszélyben van, a legsürgetőbb az ő megsegítésük - jelentette ki kedden Genfben az ENSZ humanitárius segítségnyújtást koordináló hivatalának (OCHA) szóvivője. Elisabeth Byrs bejelentette egyúttal, hogy az ENSZ főtitkárának humanitárius ügyekkel foglalkozó helyettese a világszervezet New York-i székhelyén felhívást intéz a világ országaihoz, és ebben több százmillió dollárt kér Pakisztán megsegítésére. Eddig 280 ezer ház semmisült meg Pakisztánban, ami megközelíti a januári haiti földrengésben összedőlt házak számát.
2010.08.10. 21:00
 
 
Angol-magyar: Egervári nyugodt a meccs előtt
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nyugodtan készül az angolok elleni szerdai barátságos mérkőzésre. "Nincs bennem drukk, nem izgulok, én különben is inkább az a típus vagyok, aki a találkozó utáni éjszaka küzd álmatlansággal - nyilatkozta kedden sajtótájékoztatón a 60 éves szakember, akinek ez lesz az első összecsapása a válogatott kispadján. - Ma volt a második nap, hogy együtt dolgozhattam a csapattal, ez nem feltétlenül optimális, ugyanakkor azt szeretnénk, ha holnap egy olyan meccset tudnánk játszani az angolokkal, amely mindkét együttesnek jó felkészülés a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkre."
2010.08.10. 20:30
 
 
Az ellenzéki pártok az Ab-hez fordulnak a médiacsomag miatt
Az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul, és utólagos normakontrollt kér a köztársasági elnök által aláírt, a médiát és hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról szóló jogszabályról. Mandur László, az MSZP képviselője elmondta: sajnálatosnak találják, hogy a köztársasági elnök hazai és nemzetközi szervezetek felvetése ellenére aláírta a törvényt, és nem kért előzetes normakontrollt. Hozzátette: több alkotmánybírósági állásfoglalásra hivatkozva támadják meg a törvényt a testületnél, mert az veszélyezteti a sajtó szabadságát. Úgy vélekedett, a törvény elfogadásával a kormányzat direkt és indirekt módon is valós befolyást tud gyakorolni a közmédiumok és azok műsorpolitikájának irányítására.
2010.08.10. 20:30
 
 
Többé a francia rendőrségnél sem a méret a lényeg
Évszázadokra visszanyúló szabályozást változtattak meg a francia rendőrségnél: ezentúl a 160 centiméternél alacsonyabb jelentkezőkből is lehet rendőr. A rendőrök minimális magasságának meghatározása nagy múltra tekintett vissza Napóleon hazájában. Ahogy teltek az évtizedek, és a franciák egyre nyúltak, a magassági küszöb is emelkedett. Az utóbbi időben azonban egyre többször vetődött fel, hogy az ilyesfajta megkülönböztetés diszkriminatív. A francia munkaügyi miniszter közleményben jelentette be, hogy a 160 centis magasság többé nem követelmény az aktív rendőri állománynál. Mi több: magassági küszöb ezentúl csak azoknál a munkaköröknél szerepelhet, amelyek azt kifejezetten megkövetelik.
2010.08.10. 19:30
 
 
Benyújtották a keresetet a Delaware folyón történt szerencsétlenség ügyében
Gondatlan halálokozás címén pert indított kedden a Delaware folyón múlt hónapban szerencsétlenül járt magyar fiatalok családját képviselő ügyvédi iroda. Az ügyvédek a folyón elsüllyedt hajót üzemeltető Ride the Ducks társaságot "és másokat" pereltek be. Büntető kártérítést kértek, valamint azt, hogy a philadelphiai bíróság állapítsa meg, hogy a két haláleset megelőzhető lett volna. A társaság szóvivője azzal a kijelentéssel reagált, hogy a cég mindig is gondosan ügyelt a biztonságra.
2010.08.10. 19:00
 
 
Schmitt Pál aláírta a médiát és a hírközlést érintő törvényeket módosító csomagot
Schmitt Pál köztársasági elnök aláírta a médiát és hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról szóló jogszabályt, amely szerint új struktúrában működnek majd a közmédiumok. A törvénycsomag kedden megjelent a Magyar Közlönyben. Az Országgyűlés még július 22-én fogadta el a médiát és hírközlést szabályozó egyes törvények módosítását. A törvény értelmében megszűnik a jelenlegi formájában a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) és az Országos Rádió és Televízió Testület, összevonásukkal létrejön a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A hatóság egy autonóm államigazgatási szerv, amely a frekvenciagazdálkodás és a hírközlés területén részt vesz a kormány politikájának végrehajtásában.
2010.08.10. 18:15
 
 
Szalai Annamária a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke
Orbán Viktor miniszterelnök kinevezte Szalai Annamáriát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének - olvasható a keddi Magyar Közlönyben. Szalai Annamáriát szerdai hatállyal, 9 évre nevezte ki a miniszterelnök, miután Schmitt Pál aláírta a médiát és a hírközlést érintő törvényeket módosító csomagot. A hatóság elnöke miniszteri illetményre és juttatásokra jogosult, és korlátlan alkalommal újra kinevezhető.
2010.08.10. 18:15
 
 
Úszó Eb: Gyurta Dániel negyedik 100 m mellen
Gyurta Dániel a negyedik helyen végzett kedden 100 m mellúszásban a margitszigeti Európa-bajnokságon. A 200 méteres táv tavalyi világbajnoka a fordulónál nyolcadik volt, majd megindította szokásos erőteljes hajráját, fokról fokra zárkózott fel, de az első három közé már nem tudott bejönni: 1:00.64 perces idővel - amely 8 századdal rosszabb volt, mint amit az elődöntőben úszott - éppen csak lemaradt a dobogóról. A hétfői idejével is negyedik lett volna. Győzött a norvég Alexander Dale Oen (59.20 mp), második lett a francia Hugues Duboscq (1:00.15 p), harmadikként pedig az olasz Fabio Scozzoli (1:00.41) végzett.
2010.08.10. 18:00
 
 
Ismételt igazságügyi orvos szakértői véleményre van szükség Stohl ügyében
Elhúzódhat a nyomozás Stohl András balesete ügyében, mert ismételt igazságügyi orvos szakértői vizsgálatra volt szükség, s újabb tanúkat is meghallgatnak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Kovács Viktória a rendőrség által csak S. András néven nevezett színész-műsorvezető által okozott baleset kapcsán az előzetes letartóztatást firtató véleményekre válaszul azt mondta: erre azért nem került sor, mert hiányoztak hozzá a törvényi feltételek. A szóvivő a nagy visszhangot kiváltó ügy állásáról elmondta, hogy a dunakeszi rendőrkapitányság munkatársai eddig 13 tanút hallgattak meg, s öt szakértőt - közöttük orvos-, toxikológiai- és műszaki szakértőt - rendeltek ki.
2010.08.10. 18:00
 
 
Bizalmat kapott az új szlovák kormány
Megkapta a bizalmat a parlamenttől az Iveta Radicová vezette új szlovák kormány. A 150 tagú testületben a jobbközép négypárti kormány programnyilatkozatáról való szavazáskor 145-en voltak jelen az ülésteremben. Ebből 79-en igent mondtak, míg 66 képviselő nemmel szavazott. A szavazatok aránya tükrözi a koalíció és az ellenzék képviselőinek arányát. Robert Fico volt kormányfő, az ellenzéki Irány-Szociáldemokrácia (Smer) elnöke nem volt jelen a szavazáson. A szlovák kormánykoalíciót négy jobbközép párt alkotja: Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU), Szabadság és Szolidaritás (SaS), Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) és a Híd.
2010.08.10. 18:00
 
 
Megkezdődött Obama elnökségének első guantánamói pere
A guantánamói amerikai támaszponton kedden megkezdődött az Afganisztánban elfogott, kanadai állampolgárságú Omar Khadr pere. Ez az első ilyen eljárás Barack Obama elnöksége alatt. Khadrt, aki a legfiatalabb fogoly Guntánamón, nyolc éve, 15 esztendősen fogták el. Az ENSZ illetékes tisztségviselője kedden úgy fogalmazott, hogy a vádlottnak a felnőtt korúvá válása előtt elkövetett cselekedeteiért történő felelősségre vonása veszélyes precedenst jelent a gyermekkatonák megítélése szempontjából. A vádlott 2002. július 27-én esett fogságba, egy kelet-afganisztáni al-Kaida támaszpont fegyveres felszámolásakor. A vád szerint Khadr kézigránáttal megölt egy amerikai katonát.
2010.08.10. 18:00
 
 
A deréktáji "úszógumi" megrövidíti az életet
Megrövidíti az életet a kelleténél nagyobb derékbőség, még akkor is, ha egyébként nem számítunk túlsúlyosnak. Az atlantai székhelyű American Cancer Society (amerikai rákellenes társaság) kutatói 50 év felettiek, 48 500 férfi és 56 343 nő esetében vizsgálták a deréktáji "úszógumi" és a bármely okból bekövetkezett elhalálozás közötti összefüggést. Miután a testtömeg indexet összevetették más kockázati tényezőkkel, a kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a nagyon nagy derékbőségű embereknél - a férfiaknál ez legalább 120 centimétert, a nőknél pedig legkevesebb 110 centimétert jelent - körülbelül kétszer akkora volt a korai elhalálozás valószínűsége, mint karcsúbb derekú társaiknál.
2010.08.10. 17:30
 
 
A WHO befejezettnek tekinti a H1N1-járványt
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kedden befejezettnek nyilvánította a H1N1 vírus okozta influenza világjárványt - jelentette be a szervezet igazgatója, Margaret Chan. Ebben az influenzavírusban mintegy 18500-an haltak meg a vírus 2009. áprilisi felbukkanása óta. Margaret Chan a WHO sürgősségi bizottsága keddi tanácskozásán elfogadott ajánlásokat követte, amelyen azt vizsgálták meg, hogy a H1N1 influenzát visszaminősíthetik-e "világjárvány utáni" fázisba, vagy továbbra is pandémiás kórként kezeljék.
2010.08.10. 17:00
 
 
Hírszerző: Orbán Viktor találkozott Ronald Lauderrel
Valóban találkozott Orbán Viktor miniszterelnök a sukorói kaszinóberuházás egyik megálmodójával, Ronald Lauderrel - írta a Hírszerző kedden. A hírportálnak Havasi Bertalan, a kormányfő sajtóstábjának vezetője megerősítette az információt, miszerint találkozott Orbán és Lauder. Arra a kérdésükre azonban, hogy mikor volt a találkozó, miről beszélt Orbán és Lauder, és miben állapodott meg, nem kaptak választ - írják. Havasi a Hírszerzőnek azt mondta: Orbán "rendszeresen találkozik külföldi befektetőkkel, korábban például arab, indiai, kínai üzletemberekkel is tárgyalt már, mindig a magyar gazdaság érdekeit szem előtt tartva. Ezen találkozók sorába illeszkedett az említett megbeszélés is".
2010.08.10. 16:45
 
 
Tízezer gyermeket visznek el Moszkvából a füstköd miatt
A moszkvai önkormányzat már a példátlan hőség kezdetén szigorú ellenőrzés alá vonta a főváros területén és környezetében lévő 193 gyermektábort, és azt a mintegy tízezer gyereket, akiknek egészségi állapota miatt különösen veszélyes a füstköd, napokon belül elviszik a fővárosból a Krímbe, Odesszába, a Kubanyi területre, illetve Bulgáriába - jelentette Vlagyimir Putyin kormányfőnek Jurij Luzskov polgármester kedden.
2010.08.10. 16:30
 
 
Nőtt az eladott e-matricák száma
Mintegy 2 százalékkal több e-matricát vásároltak 2010 első hét hónapjában, mint az elmúlt év hasonló időszakában, ugyanakkor az értékesítésből származó árbevétel alig egy százalékkal nőtt: a 2009-es 33,67 milliárd forinttal szemben 2010-ben megközelítette a bruttó 34 milliárd forintot - közölte kedden az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK Zrt.). A legszembetűnőbb növekedés a teherjárművek számára érvényes egy napos D2, D3, D4-es kategóriájú e-matricák forgalmában tapasztalható, ebből a típusból 8 százalékkal vásároltak többet, mint egy évvel korábban.
2010.08.10. 16:15
 
 
A képviselőház elé terjesztette kormánya programját a cseh kormányfő
A képviselőház elé terjesztette kedden délután kormánya programnyilatkozatát Petr Necas cseh miniszterelnök. A hárompárti jobbközép kormány legfőbb feladatai között Necas az államháztartás rendbetételét, az állam eladósodásának megállítását, a nyugdíjrendszer reformját és a közbeszerzések nagyobb átláthatóságát nevezte meg. A koalíciós pártoknak a 200 tagú testületben 118 képviselőjük van, ezért a helyi megfigyelők szerint a szavazás eredménye nem lehet kétséges.
2010.08.10. 16:15
 
 
Októberig meghosszabbították Budaházy előzetes letartóztatását
Két hónappal, október 19-ig meghosszabbította Budaházy György előzetes letartóztatását a Fővárosi Bíróság. Az előzetes letartóztatást meghosszabbító döntés indoklása szerint a Budaházy György terhére rótt, bűnszervezet vezetőjeként elkövetett bűncselekmények egy része önmagában is kiemelkedően súlyos büntetési tétellel fenyegetett. A várható büntetés nagyságának jelentős volta megalapozza a szökés, elrejtőzés veszélyét, így feltehető, hogy az eljárási cselekményeknél való jelenléte csak a legszigorúbb kényszerintézkedés fenntartásával biztosítható - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben.
2010.08.10. 16:00
 
 
Pénteken temetik az Alsóőrsön meggyilkolt rendőrt
Pénteken 11 órakor temetik el a szolgálata közben meggyilkolt rendőrt Balatonalmádiban, a vörösberényi városrészben lévő temetőben. Keszey János, a város polgármestere elmondta: arról nem értesült, hogy a temetést a nyilvánosság kizárásával tartják. Közölte még, hogy a városvezetést valószínűen Almádi alpolgármestere képviseli majd a gyászszertartáson. Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, hogy a temetés időpontjáról és helyéről szerdán adnak ki kommünikét. Annyit azonban elmondott, hogy a temetést a sajtó teljes kizárásával tartják majd.
2010.08.10. 15:45
 
 
Ismét elindul a választáson a Kétfarkú Kutya Párt
Ismét elindul az önkormányzati választáson a Kétfarkú Kutya Párt (KKP). A szervezet képviselői bejelentették: ahogy korábban, most is az ingyenes sör, a teljes adócsökkentés és az örök élet ígéretével kívánják elnyerni a választópolgárok szimpátiáját az október 3-ai önkormányzati megmérettetésen. A kulturális közhasznú egyesületként működő KKP "humoros kritikaként" most is a többi jelölő szervezetet kívánja teljesíthetetlen vagy értelmetlen ígéreteivel szembesíteni, ugyanakkor, mint mondták, "nincs más választásuk", mint hogy megnyerjék a választást azokon a településeken, ahol jelöltet állítanak.
2010.08.10. 15:45
 
 
Alpakacsikó született az Állatkertben
Alpakacsikó látott napvilágot a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Születése nagyrészt közönség előtt zajlott, ugyanis az ellés kezdetekor épp a nyári állatkerti tábor egyik foglalkozása zajlott a Dél-Amerika-kifutóban. Ahogyan a patásoknál szokás, a kicsi nem sokkal megszületése után lábra állt. Az első napokban ugyan elkülönítették a kifutó többi lakójától, de most már a közönség is zavartalanul megfigyelheti - közölte a városligeti intézmény az MTI-vel. A lánycsikó egyelőre nem kapott nevet, ugyanis a gondozók még nem egyeztek meg, hogy a Jenny, Mira és Kria nevek közül melyiket válasszák.
2010.08.10. 15:30
 
 
Egyiptom megkönnyíti a muzulmánok dolgát a ramadán idején
Egyiptom a nyári időszámítás átmeneti felfüggesztésével megkönnyíti az muzulmánok dolgát a szerdán kezdődő ramadán idején. Kedd éjfélkor az észak-afrikai országban 11 órára kell visszaállítani az órákat, ami az iszlám követőinek a ramadán idején naponta egy órával kevesebb önmegtartóztatást jelent majd, hiszen így előbb jön el a böjt végét jelentő naplemente. Ezzel a mesterfogással Egyiptomban - az ugyanabban az időzónában fekvő Törökországhoz és Szíriához képest - a muzulmánok számára könnyebb lesz a ramadán hónapra előírt harmincnapos böjt betartása.
2010.08.10. 15:15
 
 
Optimisták a magyarok a válság végével kapcsolatban
Optimistábbak a magyarok a nemzetközi átlagnál a válságból való kilábalás megítélésében: amíg ugyanis 48 ország válaszadóinak átlag 21 százaléka gondolja, hogy hazája a következő tizenkét hónap során kikerül a gazdasági recesszióból, addig Magyarországon a megkérdezettek 23 százaléka; egyebek között ezt tárta fel a Nielsen piackutató vállalat nemzetközi felmérése idén májusban. A kérdésre, hogy ön szerint országa jelenleg gazdasági recesszióban van-e, most májusban a válaszadók 83 százaléka válaszolt igennel, szemben a múlt évi 96 százalékkal.
2010.08.10. 15:15
 
 
Schiffer: az LMP a konstruktív ellenzékiséget képviseli a parlamentben
Schiffer András szerint az LMP eddigi parlamenti működését a kemény, de konstruktív ellenzéki politika jellemezte. A Lehet Más a Politika frakcióvezetője a számok tükrében értékelte a parlamenti ciklusból eddig eltelt időt egy keddi háttérbeszélgetésen, ismertetése alapján - egy főre lebontva - ők nyújtották be a legtöbb módosító javaslatot az előterjesztésekhez.A 16 fős LMP-frakció 202 módosító indítványa közül 12-őt fogadott be a Ház, 8-at pedig részben, vagy egészében átemeltek elfogadott javaslatba. Az LMP-s képviselők módosító indítványai közül egyébként kettőt szocialista politikussal közösen jegyeztek.
2010.08.10. 15:00
 
 
Barak: helyes döntés volt a Gázai segélyflottilla elleni katonai művelet
Ehud Barak izraeli védelmi miniszter szerint helyesen döntött a kormány, amikor kommandósokat küldött a Gázai övezet körüli tengeri zárlatot áttörni készülő segélyhajók ellen. A védelmi miniszter azt mondta kedden, hogy a segélyflottilla útja "előre eltervezett provokáció" volt. Védelmébe vette a palesztin enklávéval szemben érvényben levő korlátozásokat is, szerinte ezek nélkül a terület "hatalmas fegyverarzenállá" válna. Barak egy ötfős izraeli vizsgálóbizottság előtt tanúskodott a május 31-i incidens ügyében, amelyben kilenc palesztinbarát török aktivista vesztette életét.
2010.08.10. 15:00
 
 
Fellebbezett az Alstom a metrókocsik típusengedélyéért
Fellebbezett az Alstom Transport a budapesti 2-es metróvonalra gyártott Metropolis metrószerelvények típusengedélyéért. A Nemzeti Közlekedési Hatóság 2010. július 30-án határozatban utasította el a gyártó engedélykérelmét, döntően a járművek fékrendszerével kapcsolatos kifogások miatt - olvasható a cég közleményében. A fellebbezési eljárást az Alstrom augusztus 10-én, kedden indította el. A közleményben kiemelték: az Alstom Transport kötöttpályás járművein található fékrendszer megfelel a legszigorúbb nemzetközi és európai uniós előírásoknak, a magyar országos vasúti szabályzat előírásainak azonban nem.
2010.08.10. 14:15
 
 
Mindegyik kórház nyilatkozott a pénzügyi helyzetéről
A fekvőbeteg-ellátó intézmények mindegyike kitöltötte és visszaküldte a pénzügyi helyzetét felmérő adatlapot a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) egészségügyért felelős államtitkárságának - közölte a tárca kedden. Az esetleges hiányok pótlása jelenleg is zajlik, de az adatok kiértékelése már folyamatban van. Az intézmények adósságállományának teljes összegéről az államtitkárság a jövő héten egyeztet az öt érintett szakmai szervezettel. A közlemény szerint azt követően hozzák nyilvánosságra a kórházak adósságállományának pontos összegét.
2010.08.10. 13:45
 
 
A 60 év feletti magyarok jobban odafigyelnek egészségükre
A 60 év feletti magyarok fele aktívan tesz saját egészségéért, főként a táplálkozásra figyelnek oda - derül ki a GfK LHS HealthCare felméréséből. A 40 és 50 év közötti válaszadók 38 százaléka, az 50 és 60 közötti korosztály alig több mint 41 százaléka és a 60 év felettiek 51 százaléka tesz valamit az egészsége megőrzéséért, utóbbiak főként a táplálkozásra figyelnek oda. A 60 év alattiak 51 százaléka, a 60 év felettiek 65 százaléka megy el rendszeresen szűrésekre. A magyar lakosság jelentős része 60 éves kora felé jön rá arra, hogy egészsége jelentős mértékben saját magán múlik, sokan azonban még ekkor sem vállalnak felelősséget saját egészségükért.
2010.08.10. 12:30
 
 
Gera Zoltán lesz a magyar labdarúgó-válogatott új csapatkapitánya
Gera Zoltán lesz a magyar labdarúgó-válogatott új csapatkapitánya, miután Egervári Sándor szövetségi kapitány a kedd délelőtti, londoni edzést követően a legrutinosabb játékosokkal egyeztetett a kérdésről. A szerdai, angolok elleni barátságos mérkőzés előtt a 60 éves szakember a Watford edzőközpontjában tartott tréninget, az 50 perces gyakorláson elsősorban a taktikai elemek begyakorlására helyezte a hangsúlyt. A tréningen már részt vett Priskin Tamás is, aki a hétfői gyakorlást egy kisebb bokasérülés miatt kihagyta. Ezt követően ült össze a "vének tanácsa", ahol Gera Zoltánt választották csapatkapitánynak, helyettese pedig Juhász Roland lesz.
2010.08.10. 12:30
 
 
Fertőzés miatt továbbra is kórházban marad Gábor Zsazsa
Fertőzés miatt meghatározatlan ideig továbbra is kórházban marad Gábor Zsazsa - közölte John Blanchette, a magyar származású hollywoodi híresség szóvivője. Az orvosok eredetileg már hétfőn haza akarták engedi a 93 éves színésznőt, ám a fertőzés miatt most továbbra is bent kell maradnia a kórházban. A szóvivő nem árult el további részleteket állapotáról. Az egykori sztárt július 17-én szállították be Bel Air-i otthonából a Los Angeles nyugati részén fekvő Ronald Reagan egyetemi klinikára, miután tévénézés közben kizuhant az ágyából, és eltörte a csípőjét. Nem sokkal később sikeres, három és fél órás csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta, ám állapota leromlott a beavatkozás után.
2010.08.10. 12:30
 
 
Több mint 700-an haltak meg a kínai földcsuszamlásban
Már több mint hétszáz holttestet találtak meg az északnyugat-kínai Kanszu tartomány Csoucsü megyéjében, ahol vasárnap a magas hegyek tövében épült falvakat rombolt porig az eső miatt lezúdult föld, szikla és sár - jelentette kedden a helyszínről a kínai média. A legfrissebb tájékoztatás szerint a megtalált holttestek száma a hétfőn közölteknek több mint a duplájára, 702-re emelkedett. Még mindig ezer fölött vannak az eltűntek listáján. A katonák folytatják a kutatást és mentést, bár egyre kevesebb az esély arra, hogy túlélőket találjanak.
2010.08.10. 12:30
 
 
A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint idén 0,6 százalékkal nő a GDP
A korábban várt 0,2 százalékos visszaesés helyett idén 0,6 százalékkal nő a bruttó hazai termék (GDP), 2010-ben az átlagos infláció 4,7 százalék lesz a márciusban jelzett 4,3 százalék helyett - közölte kedden honlapján a Nemzetgazdasági Minisztérium. A szaktárca előrejelzése szerint a lakossági fogyasztás a tavalyi 6,7 százalékos visszaesés után idén további 2,5 százalékkal csökken (márciusban hasonló, 2,6 százalékos visszaesést adott a tárca), a beruházások viszont 2010-ben már bővülnek, bár a növekedés csupán 0,8 százalékos lesz, kisebb a márciusban várt 1,3 százalékos többletnél.
2010.08.10. 12:15
 
 
Egy ember súlyosan megsérült a jánosházi gázrobbanásban
Másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett egy férfi kedd reggel egy szegedi lakástűzben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Tátrai János elmondta: az ügyeletre érkezett bejelentés szerint a második emeleti, Hajnal utcai lakásból füst áramlott ki. A három járművel a helyszínre érkező tűzoltók megfékezték a lángokat. A lakásnál egy férfit találtak, aki másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Az áldozat - feltehetően menekülés közben - kiugrott az ablakon és eltörte az egyik lábát. A mentők a sérültet kórházba szállítottak - tudatta az őrnagy.
2010.08.10. 11:15
 
 
Úszó Eb: Verrasztó és Mutina elődöntős 100 m női gyorson
Verrasztó Evelyn és Mutina Ágnes is bejutott 100 méter női gyorson a délutáni elődöntőbe a kedd délelőtti előfutamból a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A gyorsváltóval hétfőn negyedik Verrasztó Evelyn 54.70 mp-cel az ötödik, Mutina Ágnes 55.55-tel a 15. lett. Dara Eszter 55.66-tal ugyan a 16. helyen végzett, ám két honfitársa is jobb volt nála, így ő kiesett. Fehérvári Júlia (57.77) a 46. helyen zárt.
2010.08.10. 11:15
 
 
5 éve nem látott mennyiségű pénz áramlott a befektetési alapokba
Az év első felében öt éve nem látott mennyiségű pénz, 400 milliárd forint áramlott a befektetési alapokba, és a félév végére az alapok vagyona elérte a 3.510 milliárd forintot - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) az MTI-vel. A Bamosz legfrissebb statisztikája szerint az alapok vagyona a fél év során 17 százalékkal nőtt, és utoljára 2005-ben volt példa arra, hogy fél év alatt ekkora tőke áramoljon a befektetési alapokba. Elsősorban a lakossági befektetők érdeklődése nőtt meg a befektetési alapok iránt, és ők jellemzően továbbra is a kockázatmentes befektetésekbe helyezik pénzüket.
2010.08.10. 10:45
 
 
Még mindig keresik a Regécnél eltűnt amerikai férfit
Tovább keresik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Regécnél, a Borsó-hegy lábánál eltűnt amerikai állampolgárt - mondta a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője az MTI-nek. Dobi Tamás közölte: kedden a rendőrség újra megpróbálja a lehető legnagyobb erőt mozgósítani a kutatáshoz. Minden erőt bevonnak a keresésbe, a rendőröket civil keresők, helyi erők, polgárőrök, mezőőrök, erdészek segítik. Beszámolt arról, hogy az elmúlt órákban a kutyák szagot fogtak három helyen is, ahol feltehetően egy ember haladt el korábban, de ez nem azt jelenti teljes bizonyossággal, hogy a 77 éves férfi nyomát találták meg. Ezeket a területeket újra koncentráltan átfésülik - tette hozzá.
2010.08.10. 10:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676[1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista