2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Herefőző fesztivál Szerbiában
Nem mindennapi gasztronómiai fesztivált rendeznek évről évre egy szerbiai hegyvidéki falucskában, Ozremben: az idén ismét megtartották a hangzatos nevet viselő "herefőzési világbajnokságot". Az üstökben ilyenkor ízletes finomságok vagy éppenséggel gyomorforgató étkek rotyognak, attól függően, hogy kinek mi ízlik. Fő alapanyagként bika-, medve, teve-, strucc- vagy kenguruhere szolgál, amelyet a legkülönbözőbb, elsősorban a környéken termesztett zöldséggel és fűszerrel bolondítanak meg, és igencsak változatos formában tálalnak. Van, aki herepizzát készít, van, aki görögös muszakát süt belőle; de akad olyan séf, aki a besamelmártásosra esküszik.
2010.08.30. 13:15
 
 
A francia külügyminiszterben felmerült a lemondás gondolata
Bernard Kouchner francia külügyminiszter bevallotta egy hétfői rádióinterjújában, hogy a romák kiutasításával kapcsolatban kialakult vita miatt "felmerült benne a lemondás gondolata", de végül arra jutott, hogy az "megfutamodás" volna. Hangsúlyozta, hogy a romák nagyon sajátos és nehéz körülmények között élnek, és hogy ügyük miatt "elszorul a szíve". "Hogyan szüntethető meg ez a helyzet? (Tisztségemről való) lemondással, gondoltam" - mondta az RTL rádióban a miniszter, aki évtizedeken át volt jogvédő, az Orvosok Határok Nélkül (MSF), valamint a Világ Orvosai (MM) nemzetközi szervezetek tagja, mielőtt politikus lett.
2010.08.30. 13:15
 
 
Imre névre kereszteltek egy afrikai csecsemőt
Kis Imre tokaji gyermekorvos keresztnevét adták a nyugat-afrikai Maliban egy ott született csecsemőnek, a szülők az orvos iránti tiszteletből döntöttek a magyar név mellett. A tokaji önkormányzat tájékoztatása szerint Kis Imre tokaji gyermekorvos egy önkéntes misszió tagjaként több mint egy hónapot töltött Maliban. A háziorvos elmondta, hogy a helyi lakosság először bizalmatlanul tekintett rájuk, mert a füves asszonyok és a helyi sámánok konkurenciát jelentettek számukra. A bizalom akkor jött meg, amikor a betegek egyértelműen tapasztalták, hogy az orvosok munkáját gyors eredmény követte. Ennek köszönhetően kapta meg az Imre nevet az afrikai kisfiú.
2010.08.30. 13:00
 
 
Az MSZP harmincöt módosító javaslatot nyújt be a "médiaalkotmányhoz"
Az MSZP harmincöt módosító javaslatot nyújt be a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvényjavaslathoz - mondta Mandur László szocialista országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Az MSZP egyebek mellett a médiaszabadság garanciális elemeit erősítené. A törvényjavaslat még akkor sem tud jó lenni, ha a parlament elfogadja a szocialista módosító indítványokat, mert felszínes - jelentette ki a politikus, aki szerint a teljes előterjesztést vissza kellene vonni. Az MTI kérdésére közölte: ha a törvényt elfogadja az Országgyűlés, a szocialista párt az Alkotmánybírósághoz fordul.
2010.08.30. 13:00
 
 
A vártnál jobban javult a hangulat az euróövezetben
A vártnál kissé jobban javult az üzleti hangulat az euróövezetben augusztusban - tette közzé az erre vonatkozó adatokat az Európai Bizottság hétfőn. Az alaphangulatot a gazdasági helyeztet jellemző általános optimizmus és a munkanélküliségtől való félelem csökkenése adta meg. Rendszeres havi elemzésében a brüsszeli testület rámutatott: az átfogó adat - amely 101,8 pontra emelkedett a júliusi, lefelé módosított 101,1 pontról - azt jelzi, hogy az euróövezet gazdaságában folytatódik a fellendülés.
2010.08.30. 12:45
 
Zaccheroni irányítja a japán válogatottat
Az olasz Alberto Zaccheronit nevezte ki a Japán Labdarúgó Szövetség a válogatott új szövetségi kapitányának. A legutóbb a Juventusnál dolgozó szakember a hatodik külföldi, s egyben az első olasz, aki az ázsiai ország nemzeti csapatát vezetheti. Az 57 éves tréner kinevezését hétfőn közölte a szövetség, melynek Okada Takesi lemondása után kellett új edzőt szerződtetnie. Okada a dél-afrikai világbajnokság után köszönt el a válogatottól, mellyel ugyan továbbjutott csoportjából, ám a nyolcaddöntőben 11-esekkel kikapott Paraguaytól.
2010.08.30. 12:15
 
 
Világrekord: kevesebb mint két nap alatt biciklizett ezer kilométert
Világrekordot döntött egy romániai magyar férfi, aki 1020 kilométert kevesebb mint 48 óra alatt tett meg kerékpárral Romániában. A kézdivásárhelyi Papp Zoltán várhatóan hivatalosan is bekerül a Világrekord Akadémia nyilvántartásába, miután kerékpárral sikerült 45 óra és 35 perc alatt megtennie az általa kitűzött 1020 kilométeres távolságot. A 40 éves férfi a székelyföldi Kézdivásárhelyről indult útnak, végighaladt Dél-Erdélyen a bánsági Lugosig (Lugoj), majd letért Dél-Romániába. Érintette egyebek között Pitesti várost, ahonnan a Déli-Kárpátokon áthaladva Brassón (Brasov) keresztül visszatért a székelyföldi kisvárosba.
2010.08.30. 12:00
 
 
Orbán új világrend alakulásáról beszélt a nagyköveteknek
A kormány célja nem a válságkezelés, hanem a gazdasági növekedés, a nemzeti össztermék és a foglalkoztatottság növelése - mondta Orbán Viktor a hétfői külképviselet-vezetői értekezleten. A miniszterelnök hangsúlyozta: olyan új világrend alakul, amelyben bizonyos képességek felértékelődnek, ezért mindenekelőtt gyorsaságot, reagálóképességet és intelligenciát vár a diplomatáktól. Orbán Viktor a nagyköveteknek azt mondta: a válság valójában egy új világrend létrejöttének - Magyarország és Európa számára kedvezőtlen - gazdasági kísérőjelensége.
2010.08.30. 12:00
 
 
Martonyi: Közép-Európa sikerrel vészelte át a gazdasági válságot
Bár fennállt a veszélye, hogy Közép-Európa szenvedi meg leginkább a gazdasági válságot, a térség sikerrel vészelte át az elmúlt éveket, az unió új tagállamainak együttműködése pedig nem gyengült, hanem éppen ellenkezőleg, erősödött a közelmúltban - emelte ki Martonyi János külügyminiszter a külképviselet-vezetők értekezletén. A miniszter azt mondta: a világsajtóban megjelenő hírekkel ellentétben a közép-európai országok között nemcsak konfliktusok vannak, hanem szoros együttműködés is. Ez az együttműködés a jövőben erőteljesebb, "tágabb és több irányú" lesz - tette hozzá. Hasonlóan fontos a transzatlanti kapcsolatrendszer is a tárcavezető szerint.
2010.08.30. 12:00
 
 
Alkoholproblémákkal küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része
Alkoholelvonási tünetekkel küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része. Mint Jaime Manalich chilei egészségügyi miniszter az El País című spanyol napilapnak nyilatkozva elismerte, a 33 beszorult bányász közül a múltban több is rendszeresen fogyasztott alkoholt, hogy leküzdje a mélyben végzett munkával járó félelmet. Mint mondta, egyesek időnként "nagy mennyiséget" is magukhoz vettek. Az El País értesülései szerint a bányászok között alkoholisták és drogfüggők is vannak, a hirtelen megvonás azonban egyelőre semmilyen kihatással nem volt a kényszerűen összejött közösség életére.
2010.08.30. 12:00
 
 
A szerb kapitány szerint a magyarok elleni meccs dönt a csoportelsőségről
A csoportelsőségről dönt a szerb szövetségi kapitány szerint a Magyarország-Szerbia rangadó hétfő délután (16:30) a zágrábi vízilabda Európa-bajnokság B csoportjában. A szerb válogatottnak úgy kell játszania a magyarok ellen, mintha olimpiai döntő lenne - jelentette ki Dejan Udovisic a Vecernje novosti című lap tudósítása szerint. A belgrádi újság megjegyezte, remélhetőleg nem szakad meg a magyarokkal szembeni hatéves veretlenség. A magyar vízilabda-válogatott utoljára a 2004-es athéni olimpia döntőjében győzte le a szerbeket.
2010.08.30. 11:45
 
 
Államcsőd várhat Magyarországra az IMF volt főközgazdásza szerint
Görögország a segélycsomag ellenére is csődbe megy néhány éven belül - vélekedett Kenneth Rogoff amerikai közgazdász egy osztrák lapnak adott interjúban. Rogoff úgy látja, egy-két év múlva a görögök nem teljesítik többé az IMF elvárásait. A Valutaalap panaszkodni fog, de végül mégis folyósít támogatást az országnak. Újabb két-három év múlva azonban a helyzet elviselhetetlenné válik, az IMF "kiszáll", s ekkor Görögország csődbe megy. A Harvard Egyetem professzora, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt főközgazdásza azt mondta: a következő két-három évben "néhány kelet-európai országra is" államcsőd vár.Többek között Magyarország helyzetét is bizonytalannak nevezte.
2010.08.30. 11:45
 
 
Változatlan magyar remények az öttusa-vb-n
Az elmúlt évek gyakorlatától eltérően nem hat, hanem hét napon keresztül tart majd szerdától az öttusázók világbajnoksága a kínai Csengtuban, a célok ezzel együtt változatlanok: minél több számban az első három között végezni. Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány még a múlt csütörtöki elutazás előtt az MTI-nek azt mondta, a férfiakkal szemben ezúttal is kicsit komolyabb az elvárás, nekik elvileg minden számban dobogón kellene végezniük, ugyanezt a nők esetében úgy lehetne megfogalmazni, hogy legyenek versenyben az érmes helyezésekért.
2010.08.30. 11:30
 
 
Egyre több pénzügyi szolgáltató szűnik meg
A hitelpiac visszaesése, a pénzügyi felügyelet és szabályozás szigorodása nyomán egyre több pénzügyi szolgáltató cég szűnik meg felszámolással, végelszámolással - közölte az Opten Informatikai Kft. hétfőn az MTI-vel. A társaság adatai szerint 2010 első hat hónapjában 34 százalékkal több új felszámolási eljárást indítottak az elmúlt év első félévéhez képest. Tavaly az év elejétől június végéig 82, idén viszont 110 pénzügyi vállalkozás felszámolását kérték. Stagnált a vállalkozó kedv az ágazatban, hiszen a tavalyi első félévben alapított 811 céggel összehasonlítva ebben az évben eddig csupán 1,4 százalékkal több, 823 vállalkozást indítottak útjára.
2010.08.30. 11:00
 
 
Ismét Sydneyben mászott a francia "Pókember"
Ismét Sydneyben mászott a Pókemberként is emlegetett Alain Robert, aki mindössze 20 perc alatt jutott fel az város üzleti negyedében található 57 emeletes Lumiere-ház tetejére. A biztosítókötél és egyéb felszerelés nélkül mászó férfit már az épület tetején várta a rendőrség. Letartóztatása után várhatóan - a korábbi kihágásához hasonlóan - ismét pénzbüntetést kell majd fizetnie. Egyelőre azonban még nem emeltek vádat ellene, pedig tavaly nyáron a Royal Bank of Scotland nevét viselő, 218 méter magas felhőkarcoló megmászását követően a közrend megzavarása miatt 750 ausztrál dollár (150 ezer forint) pénzbüntetésre ítélték.
2010.08.30. 10:45
 
 
Erősödött a forint
Pénteki árfolyamuknál erősebben, de kezdeti gyengüléssel nyitottak hétfőn a térségbeli devizák és a forint is a bankközi kereskedelemben. Az eurót hétfőn délelőtt fél tízkor 283,48 forinton jegyezték a péntek délután négy órai 284,40 forint után. Hétfőre virradóra a jegyzés 282,80 forint környékén állt a nemzetközi kereskedelemben. A lengyel zloty hétfőn reggel 3,96 körüli euró jegyzésről 3,97 fölé gyengült, a cseh korona pedig 24,72-es euró jegyzésről 24,75 fölé. Pénteken a zloty 3,98 felett, a cseh korona 24,76 felett járt.
2010.08.30. 10:15
 
 
Öt embert lőtt le egy arizonai férfi, majd magával is végzett
Öt embert lőtt le, köztük két gyermekének anyját egy amerikai férfi Arizona állam nyugati szélén, majd miután gyermekeivel átmenekült Kaliforniába, magával is végzett - közölte a rendőrség. A gyilkosság szombat éjjel történt egy családi házban, ahol a 23 éves Deborah Langstaff és barátai a nő új élettársának születésnapját ünnepelték. A helyszínre kivonuló rendőrség riasztást adott ki a két gyermek eltűnése miatt, és néhány órán belül azonosította is a feltételezett támadó dél-kaliforniai lakhelyét, de addigra az ámokfutó férfi öngyilkosságot követett el.
2010.08.30. 09:30
 
 
Férfi tenisz-világranglista: változatlan élcsoport
A hétfőn kezdődő US Open előtt nem változott a férfi tenisz-világranglista élcsoportja, amelyet továbbra is fölényesen vezet a spanyol Rafael Nadal a svájci Roger Federer előtt. A versenyeket szervező ATP honlapja szerint a legjobb magyar, Balázs Attila 12 helyet rontva a 204.
2010.08.30. 08:45
 
 
Alacskán temetik el a hősi halott hadnagyot
Ma helyezik örök nyugalomra Pappné Ábrahám Judit hadnagyot szülőfalujában, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alacskán. A 32 éves katonanő egy hete vesztette életét Afganisztánban, amikor támadás ért egy magyar katonai konvojt. Pappné Ábrahám Juditot a honvédség hősi halottjának tekinti. A katonanő hamvait tartalmazó koporsót vasárnap fogadták katonai tiszteletadás mellett Kecskeméten, az 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison. Pappné Ábrahám Judittól református szertartás szerint vesznek végső búcsút Alacskán.
2010.08.30. 08:00
 
 
Népszava: fideszesek is érintettek a Jobbik által kezdeményezett átvilágításban
Összeállítást közöl a Népszava arról, hogy a fideszesek közül kiket tiltana el a politizálástól a Jobbik az általa kezdeményezett, a köztisztségeket betöltő személyek átvilágítását célzó, úgynevezett lusztrációs törvény révén, ha megszületne. A Népszava név szerint említi Mikola István, országgyűlési képviselőt, aki a Hazafias Népfront alelnöke volt és Martonyi János külügyminisztert, aki 1989-ben miniszterhelyettes, majd kormánybiztos volt a Németh-kormányban. Pozsgay Imre most az Alkotmány-előkészítő testület tagja, de korábban Hazafias Népfront főtitki tisztét töltötte be és az MSZMP KB-tagja is volt, majd államminiszter a Grósz- és a Németh-kormányban.
2010.08.30. 07:45
 
Capello mégis visszahívja Beckhamet?
Korábbi szavaival ellentétben mégis adna még esélyt David Beckhamnek az angol labdarúgó-válogatottat irányító Fabio Capello, aki két hete kijelentette, hogy nem hívja be többé csapatába a 35 éves futballistát. Capello korábbi bejelentése, miszerint tétmeccsen már nem számít Beckhamre, mert "kicsit öreg", nagy megütközést keltett a szigetországban. Akkor hozzátette: reméli, adódik majd lehetőség arra, hogy a játékos egy búcsúmeccsen köszönjön el. A súlyos sérüléséből a közelmúltban felépült, s jelenleg az Egyesült Államokban légióskodó Beckham - 115 fellépéssel - a második helyen áll az angol örökranglistán a 125-szörös válogatott Peter Shilton mögött.
2010.08.30. 07:45
 
 
Napi Gazdaság: milliókba kerülhet a magániskola
Néhány tízezertől több millió forintig terjedhet az alapítványi és magániskolákban fizetendő tandíj, illetve alapítványi hozzájárulás - összegzi a Napi Gazdaság hétfői számában. Magyarországon tíznél kevesebb nemzetközi független iskola működik, a magyar intézmények száma pedig - beleszámítva az óvodákat is - 800 és ezer között lehet. A résztvevők száma az óvodától a felsőfokú szakképzésig meghaladja a tízezret - nyilatkozta a lapban Bak Zsófia, az Alapítványi és Magániskolák Egyesületének ügyvezető igazgatója.
2010.08.30. 07:45
 
 
Zátonyra futottak a belga kormányalakítási tárgyalások
Pontosan tíz héttel a parlamenti választások után a hagyományos flamand-vallon ellentétek miatt vasárnap este zátonyra futottak a kormányalakítási tárgyalások Belgiumban. A kormánykoalíciós tárgyalások folytatásával megbízott vallon szocialista politikus, a homoszexualitását korábban nyíltan vállaló Elio di Rupo késő este arra kérte II. Albert királyt, hogy mentse fel őt megbízatásából, az uralkodó azonban a kérést elutasította. Ezt megelőzően Di Rupo - aki korábban a francia nyelvű Vallónia miniszterelnöke is volt - több órás tárgyalásokat folytatott a flamand pártok vezetőivel, az álláspontok azonban nem közeledtek egymáshoz.
2010.08.30. 07:30
 
 
Magyar Nemzet: ősszel lesz döntés az energia áráról
Október 6-án tárgyal a kormány a gáz- és áramtörvény módosításáról; szeptemberben megegyeznek az új árképzési rendszerről - nyilatkozta Horváth Péter, a Magyar Energia Hivatal elnöke a Magyar Nemzetnek. A lakossági és kisvállalkozói gáz- és villamos energia árakra júniusban bevezetett moratórium addig marad érvényben, ameddig nem sikerül megállapodni az árképzésről. Az elnök szerint a piaci szereplőkkel folyó tárgyalásokon megfelelő az együttműködés, "mindenki a megoldást kereste". Azonban vannak olyan objektív tények, amelyektől nem lehet eltekinteni. Ilyen a gáz világpiaci ára, vagy a forint-dollár keresztárfolyam - ezek komoly kihívást jelentenek."
2010.08.30. 07:30
 
 
Mahmúd Abbász: Izrael nem folytathatja a telepépítést
A palesztin fél kivonul a béketárgyalásokról, amennyiben Izrael felújítja új telepek létesítését Ciszjordániában és Kelet-Jeruzsálemben - hangsúlyozta vasárnap esti televíziós nyilatkozatában Mahmúd Abbász palesztin elnök. Abbász - aki csütörtökön Washingtonban kezd közvetlen béketárgyalásokat Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel - leszögezte: az általa vezetett küldöttség betartja korábbi fenyegetését, és kivonul a tárgyalásokról, amennyiben Izrael a telepek építésének folytatása mellett dönt. Az izraeli kormányfő korábban amerikai nyomásra a telepépítési politika 10 hónapra történt felfüggesztése mellett döntött, a moratórium ugyanakkor három héttel a tárgyalások megkezdése után jár le.
2010.08.30. 07:30
 
 
Serie A: jól kezdett a Milan, Komanék nyertek
Az AC Milan magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott a vendég Lecce ellen az olasz labdarúgó-bajnokság első fordulójában, vasárnap. Koman Vladimir csapata, a Sampdoria hazai pályán 2-0-ra győzött a Lazio ellen. A találkozón a magyar válogatott középpályás a 75. percben cserként lépett pályára. Vass Ádám és Feczesin Róbert együttese, a Brescia vereséggel kezdte az idényt, miután 2-0-ra kikapott a Parma otthonában. Vass végig a pályán volt, míg Feczesint a 80. percben küldte be edzője. Eredmény, 1. forduló: AC Milan-Lecce 4-0, Chievo-Catania 2-1, Fiorentina-Napoli 1-1, Palermo-Cagliari 0-0, Parma-Brescia 2-0, Sampdoria-SS Lazio 2-0.
2010.08.30. 07:15
 
 
Sakk, rapid párosmérkőzés: Gelfand nyert Lékó ellen Miskolcon
Az utolsó, nyolcadik parti is döntetlennel zárult Lékó Péter és Borisz Gelfand között, így az izraeli nagymester nyerte a miskolci 6. rapidsakk-fesztivált. A két kiváló sakkozónak Káli Sándor, Miskolc polgármestere adta át a díjakat, a városvezető reményét fejezte ki, hogy a fesztivál jövőre is folytatódik majd.
2010.08.29. 22:15
 
Obama: jövőre befejeződik a New Orleanst védelmező gátrendszer építése
A jövő évben befejeződik a New Orleanst védelmező gátrendszer építése, ami elejét veszi majd annak, hogy minden hurrikán oly kiszámíthatatlan legyen, mint az orosz rulett - jelentette ki vasárnap Barack Obama amerikai elnök a Katrina hurrikán ötödik évfordulóján a New Orleans-i Xavier Egyetemen tartott beszédében. Az elnök nyári szabadságáról érkezett a városba, ahol a 2005. augusztus 29-én bekövetkezett természeti csapás összességében több, mint 1800 életet követelt és csaknem 300 ezer embert tett hajléktalanná.
2010.08.29. 22:00
 
 
NB I: a címvédő Debrecen nyerte a rangadót a Videoton ellen
A címvédő Debrecen 0-1-ről fordítva 3-1-re nyert az előző szezonban ezüstérmes, vendég Videoton ellen a Soproni Liga 5. fordulójának vasárnap esti rangadóján, s ezzel a tabella élére ugrott. A székesfehérvári alakulatnak ez volt az első kudarca ebben az idényben, s így nincs már veretlen csapat a mezőnyben. DVSC-TEVA - Videoton FC 3-1 (0-0). Debrecen, 7500 néző. Gólszerzők: Czvitkovics (68., 11-esből), Yannick (71.), Horváth G. (90., öngól), illetve Sándor (55.)
2010.08.29. 21:45
 
 
Kézfogóra készül az Avatar szexi hercegnője
Zoe Saldana fejét hamarosan bekötik, egy neves divatoldal tulajdonosa lesz a szerencsés.
2010.08.29. 21:37
 
 
Liptai és Gesztesi válásának igazi oka Áronka volt?
A pletykák szerint Gesztesi Károly a nevére veszi előző asszonya egyéves kisfiát. A színész azóta össze is költözött fiai édesanyjával. Ettől Claudia teljesen kiakadt.
2010.08.29. 21:33
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Indianapolisi Nagydíj: Talmácsi nyolcadik lett
Talmácsi Gábor a nyolcadik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Indianapolisi Nagydíján a Moto2 géposztályban. A viadal honlapja szerint a versenyt a spanyol Toni Elias nyerte meg. A futamot egy, az első körben történt tömeges bukást követően, amelyben Talmácsi is érintett volt, újra kellett indítani. Eredmények: 1. Elias (spanyol) 30:27.480 p, 2. Simon (spanyol) 0.405 mp hátrány, 3. Redding (brit) 4.227 mp h., ...8. Talmácsi Gábor 10.141 mp h.
2010.08.29. 21:15
 
 
Overdose elvesztette veretlenségét, hetedik lett Baden-Badenben
Tizenötödik versenyén elvesztette veretlenségét Overdose, a magyar csodaló, miután a hetedik helyen ért célba vasárnap a németországi Baden-Badenben, a 140. Goldene Peitsche (Arany ostor) elnevezésű, 70 ezer euró összdíjazású viadalon. Overdose nagyon feszült volt az 1200 méteres verseny rajtja előtt, csak nehezen tudták a rajtgépbe vezetni, többször kitört, két lábra ágaskodott, ledobta lovasát, s végül csak több ember segítségével lehetett a helyére betolni. Mindezek ellenére jól kezdett, a hajrában azonban nem tudta tartani a lépést riválisaival, s hetedik lett.
2010.08.29. 20:00
 
 
Kiürítették a Wizz Air egyik gépét a Ferihegyi repülőtéren
Kiürítették, majd tűzszerészek vizsgálták át a Wizz Air légitársaság Budapestről a hollandiai Eindhovenbe tartó járatát vasárnap délután a Ferihegyi repülőtéren - közölte Horváth Katalin Fanni, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság szóvivője. Vasárnap kora este számolt be az origo egy utasra hivatkozva arról, hogy kiürítették és átvizsgálták a Wizz Air repülőgépét. A szóvivő a részletekről az MTI-nek elmondta: fél négykor indult volna a Wizz Air egyik gépe Eindhovenbe, azonban egy bejelentés érkezett a rendőrségre, amelynek "tartalma a légi közlekedés védelmét veszélyeztette". Közölte, a szokásos eljárás keretében a rendőrség kiérkezett, az utasokat leszállította, a tűzszerészek pedig átvizsgálták a gépet, ami "negatív eredménnyel" zárult.
2010.08.29. 20:00
 
 
"Nagyon nagy gyűlést" tartott a Kétfarkú Kutya Párt
"Nagyon nagy gyűlést" tartott a viccpártként feltűnt, de az októberi önkormányzati választáson Budapesten és Szegeden is indulni szándékozó Kétfarkú Kutya Párt a Parlament előtt. A rendezvény - amelyen mintegy 300-an vettek részt - Halász Judit Csiribiri című dalának eléneklésével kezdődött, majd a közönség a vállaltan teljesíthetetlen ígéreteiről ismert szervezet törekvéseivel összhangban azt skandálta: "ingyen sör, örök élet". Kovács Gergely, a párt elnöke, szegedi polgármesterjelölt az egybegyűlteknek azt mondta: a jelenlétük erőt ad ahhoz, hogy továbbra is bármit megígérjenek. Rámutatott, "több ezer szakértőt" kellett elzavarniuk azért, hogy programjukat valóban a nép írja, ezért van tele helyesírási hibákkal.
2010.08.29. 19:45
 
 
Több mint 36 ezer ajánlással nyilvántartásba vette Horváth Csabát az FVB
Nyilvántartásba vette Horváth Csabát, az MSZP főpolgármester-jelöltjét a Fővárosi Választási bizottság (FVB) vasárnap esti ülésén. A szocialisták jelöltje a szükséges mintegy 28 ezernél 11 ezerrel több, összesen 39.181 ezer ajánlószelvényt gyűjtött össze, ebből az ellenőrzések során 36.674-et találtak érvényesnek. Horváth Csaba az első főpolgármester-jelölt, akit nyilvántartásba vett az FVB az október 3-ai választásra. A szocialista politikus pénteken adta le ajánlószelvényeit, aznap rögzítették a választási rendszerben főpolgármester-jelöltként, és most döntöttek a nyilvántartásba vételéről.
2010.08.29. 19:45
 
 
A líbiai elnök ismét Rómába látogatott
Rómába érkezett vasárnap Moammer el-Kadhafi líbiai elnök, aki egy év alatt immár negyedszer jár Olaszországban, miközben lendületesen javulnak az afrikai ország és korábbi gyarmattartója közötti gazdasági kapcsolatok. A líbiai vezetőt Franco Frattini olasz külügyminiszter fogadta a római Ciampino repülőtéren. Kadhafi az olasz-líbiai barátsági szerződés aláírásának második évfordulója alkalmából utazott ismét Rómába. E szerződés keretében Olaszország 25 év alatt, befektetések formájában ötmilliárd dollárt fizet Líbiának az 1911 és 1942 közötti gyarmattartás jóvátételeként.
2010.08.29. 19:00
 
 
Sárkányhajó-vb: nyolc arannyal zártak a magyarok
Hat aranyérmet szerzett a magyar felnőtt válogatott a szegedi MKB sárkányhajó-világbajnokság zárónapján, így a hazai csapat összesen nyolc arany- és négy ezüstéremmel zárt a Maty-éren. "Hihetetlen, hogy milyen hangulatot élhettünk át az elmúlt három nap során" - mondta Reményi Péter, a magyar csapat vezetője. "Nagyon elégedett vagyok csapataink teljesítményével, és büszke vagyok a nyolc aranyéremre. Versenyzőimnek és úgy érzem, a magyar sárkánysportnak is rengeteget adott ez a világbajnokság." A települések közötti versenyt Pesterzsébet csapata nyerte, így ők költhetik el a győztesnek járó egymillió forintos fődíjat.
2010.08.29. 18:45
 
 
Váratlan vihar miatt 69 autó ütközött össze Arizonában
Egy váratlan felhőszakadás miatt 69 gépkocsi csúszott egymásba szombat este az arizonai Phoenixben. A baleset helyszínéről hét embert szállítottak kórházba, de egyikőjük sem szenvedett életveszélyes sérülést. A sorozatos ütközésben érintett járművek felét el kellett vontatni a helyszínről. A baleset órákra megbénította a közlekedést. A tömeges karambolt oka a rendőrség szerint az okozta, hogy a gépkocsivezetők a látási viszonyokban bekövetkezett hirtelen változás ellenére sem csökkentettek a sebességen és nem tartották be a követési távolságot.
2010.08.29. 17:45
 
 
Kizuhant egy egyetemista egy fővárosi kollégium hetedik emeletéről
Kizuhant egy egyetemista a budapesti Műegyetem egyik XI. kerületi kollégiumának hetedik emeletéről - írta a Magyar Nemzet Online vasárnap. Az MTI információi szerint egy 27 éves fiatalember zuhant ki szombaton a kollégium hetedik emeletéről, és életét vesztette. Az MTI úgy tudja, a baleset a korábbi információkkal ellentétben a Kruspér utcában történt, ahol a Műegyetem Vásárhelyi Pál Kollégiuma található. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Sagyibó Melinda az MTI megkeresésére azt mondta, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel az eddigi adatok alapján. A rendkívüli haláleseti osztály közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.
2010.08.29. 17:45
 
 
Forma-1, Belga Nagydíj: Lewis Hamilton győzött
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíjat. A második helyen az ausztrál Mark Webber (Red Bull), a harmadikon pedig a lengyel Robert Kubica (Renault) végzett. A 2008-ban világbajnok Hamilton idei harmadik futamgyőzelmét könyvelhette el és átvette a vezetést Webbertől a vb-pontversenyben. A verseny végig meg-megújuló esőben zajlott, több pilóta kicsúszott, vagy karambolozott és kénytelen volt feladni a versenyt. Erre a sorsra jutott a spanyol Fernando Alonso (Ferrari), a vb-címvédő brit Jenson Button (McLaren) és Rubens Barrichello (Williams) is. A 38 éves brazil 300. F1-es futamán már a nyitókörben búcsúzott a belga GP-től.
2010.08.29. 17:30
 
 
Londoni elemzők: még van esélye az IMF-megállapodás megújítására Magyarországnak
Londoni felzárkózó piaci elemzők szerint továbbra sem kizárt a magyar kormány és az IMF hitelmegállapodásának megújítása az őszi választások után. A JP Morgan londoni befektetési részlege a hétvégén kiadott, az elmúlt hét fejleményeire visszatekintő értékelésében azt írta: várakozása szerint a magyar jegybank következő pénzügypolitikai lépése kamatemelés lesz, de az MNB ezzel valószínűleg vár az október eleji önkormányzati választások utánig. A londoni bank szakértői szerint ugyanis "még mindig van esély arra", hogy a magyar kormány megújítja a hitelmegállapodást az IMF-fel és az EU-val, amint októberi választások lezajlanak, és ez javíthatja a Magyarországgal kapcsolatos piaci hangulatot.
2010.08.29. 17:15
 
 
Vízilabda Eb: magyar férfiválogatott legyőzte a németeket
A magyar férfi vízilabda-válogatott csoportjában 10-8-ra legyőzte Németország legjobbjait a zágrábi Európa-bajnokság vasárnapi nyitónapján. A találkozó legjobbja a négyszer is eredményes Biros Péter, a háromszoros olimpiai bajnok csapatkapitány volt. A körmérkőzéses sorozatot Kemény Dénes együttese hétfőn, 16:30 órától a szerbek ellen folytatja.
2010.08.29. 16:45
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a 36. helyről kezdi a US Opent
A legjobb magyar, Szávay Ágnes a 36. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet a hétfőn kezdődő, New York-i US Open miatt már vasárnap kiadott a női versenyeket szervező WTA. Az idei utolsó Grand Slam-torna másik főtáblás magyarja, Arn Gréta maradt a 104. Szávay elsőfordulós ellenfele, a cseh Sandra Zahlavova a 91., Arn riválisa, a címvédő belga Kim Clijsters pedig a harmadik a rangsorban. Czink Melinda változatlanul a 86. helyen áll.
2010.08.29. 16:45
 
 
EFSF-igazgató: elmúlt az euróövezeti krízisveszély
Az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszköz (EFSF) igazgatója Klaus Regling szerint az euróövezet túljutott a pénzügyi válságon és újabbra sem kell számítani. "A stabilizációs intézkedések eredménye magáért beszél: az euró árfolyama javult, a piacok megnyugodtak" - nyilatkozta Klaus Regling a Welt am Sonntag német lapnak. "Már csak kevesen spekulálnak az euróövezet bedöntésére." Az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszközt az év elején hívták életre a fenyegető görög államcsőd közvetlen elhárítására és más törlesztési gondokkal küszködő országok megsegítésére.
2010.08.29. 14:45
 
 
Vége a nyári szezonnak, zárnak a budapesti strandok
Vasárnap zárnak be a budapesti szabadtéri strandok; aki azonban ősszel is strandolna a fővárosban, a Dagály fürdőben továbbra is megteheti, és az időjárástól függően október végéig nyitva tart a Gellért fürdő külső területe is - közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. az MTI-vel. Ősszel újraindulnak a Fürdőváró napok. A vállalat tájékoztatása szerint a Dagály nyári területe szeptember végéig üzemel, a hónap végétől pedig átáll a már megszokott téli rendre.
2010.08.29. 14:30
 
 
Tovább kutatnak a Tiszában eltűnt gyerekek után
Tovább keresik azt a két 13 év körüli fiút, aki csütörtökön merült el a Tiszában Dombrádnál - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A mentőegységek a meder eredménytelen átkutatása után pénteken felfüggesztették a keresést. Lehóczki László, a miskolci Spider Speciális Mentők vezetője az MTI-nek elmondta: szombaton a folyó felszínét vizsgálták át a kisvárdai tűzoltók, vasárnap pedig szonár segítségével folytatják kutatást az elmerülés helyén, illetve a Tisza két partja mentén. Jelenleg arra várunk, hogy a testeket feldobja a víz - tette hozzá a mentésvezető.
2010.08.29. 13:45
 
 
SOS jeleket tudnak küldeni a növények a rovaroknak
A növények képesek segítségül hívni ragadozó rovarokat, ha falánk hernyók támadnak rájuk - derítette ki egy nemzetközi kutatócsapat. Amikor a dohánynövényt megtámadják a dohányszender (Manduca sexta) hernyói, azok nyála kémiai változást idéz elő a növény által termelt illékony vegyületekben (GLV) - tudósít a BBC hírportál a Science című folyóiratban publikált tanulmányt ismertetve. A megváltozott jelzés pedig odavonzza a Geocoris nevű poloskákat, amelyek a dohányszender hernyóival és petéivel táplálkoznak. A rovarsereg így megmenti a növényt, egyúttal bőséges lakomában is részesül.
2010.08.29. 13:30
 
 
Hárommillió forint John Lennon vécéjéért
Több mint hárommillió forintnak megfelelő összegért vette meg John Lennon porcelán vécécsészéjét egy névtelen rajongó, aki az előzetesen becsült leütési ár csaknem tízszeresét áldozta a míves darabért a hétvégi liverpooli Beatles-árverésen. A kívül-belül kék virágmotívumokkal díszített toalettet a Beatles immár három évtizede halott frontembere 1969-től 1972-ig használta, Berkshire grófságbeli egykori otthonában. Lennon a vécét utána a háza átalakításán dolgozó építésznek, John Hancocknak adományozta, azzal a javaslattal, hogy "használja virágcserépként". A nemrégiben elhunyt Hancock saját házának sufnijában őrizgette a sztárvécét, amelyet most - több más Beatles-relikviával együtt - árverésre bocsátottak.
2010.08.29. 13:00
 
 
Katonai tiszteletadással fogadták Kecskeméten a hősi halott hadnagy koporsóját
Katonai tiszteletadással fogadták Kecskeméten a hétfői afganisztáni orvtámadásban 32 évesen meghalt katonanő, Pappné Ábrahám Judit hadnagy koporsóját. Az 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisra vasárnap korán reggel Németországból érkezett meg a hősi halott hamvait szállító gép, mely tíz órakor a repülőbázis egyik távoli pontjáról a katonai tiszteletadás helyszínére gördült. A posztumusz hadnagy hamvait szállító repülőgépet a gyászoló családtagok, Hende Csaba, a Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere, Simicskó István honvédelmi államtitkár, Benkő Tibor altábornagy, vezérkari főnök, valamint a hősi halált halt katonanő parancsnoka és bajtársai fogadták. Ott volt a támadásban megsérült Dani Fruzsina orvos főhadnagy is.
2010.08.29. 12:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661[1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista