2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Öttusa-vb: bronzérmes a férfi csapat
A litvánok és a csehek mögött a harmadik helyen végzett a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Németh Róbert összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság pénteki férfi versenyében. Egyéniben a címvédő Marosi 13., Kasza 15., Németh pedig 22. lett. A magyarok a közepes vívás után a második helyen álltak, úszásban azonban előreléptek. A lovaglásban megint kissé gyengébben szerepeltek, így a lövészetes futást úgy kezdhették, hogy a litvánoknak jelentős a pontelőnyük, a csehek hátránya viszont nem számottevő. Ezek után a papírforma igazolódott, a litvánok megőrizték vezető helyüket, a csehek pedig eggyel előrébb léptek.
2010.09.03. 13:45
 
 
A hatékonyság javulását várják a Nemzeti Védelmi Szolgálattól
A hatékonyság javítása, a párhuzamosságok megszüntetése és az erők koncentrálása a célja a Belügyminisztériumnak a Nemzeti Védelmi Szolgálat létrehozásával - közölte a tárca. A Nemzeti Védelmi Szolgálat irányítása alá fog tartozni a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatának teljes szervezete, valamint az Alkotmányvédelmi Hivatal és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat belső bűnfelderítéssel foglalkozó főosztályai. Pintér Sándor belügyminiszter szeptember 1-jei hatállyal Bolcsik Zoltán dandártábornokot, Veszprém megyei főkapitányt miniszteri biztossá nevezte ki az NVSZ létrehozásával kapcsolatos feladatok ellátására.
2010.09.03. 13:45
 
 
Az LMP több mint 28 ezer ajánlószelvényt gyűjtött
Az LMP több mint 28 ezer, Jávor Benedekre leadott ajánlószelvényt gyűjtött össze péntek délután 1-ig - közölte az MTI-vel a párt főpolgármester-jelöltje. Jávor Benedek azt mondta, hogy jelen állás szerint az LMP Bajcsy-Zsilinszky úti fővárosi székházába 28.200 ajánlószelvény érkezett be, de még továbbiakat is várnak a város különböző helyein felállított gyűjtőpontjaikról. Az LMP-sek kora délutánig gyűjtik az ajánlószelvényeket a főváros több pontján is; a Deák téri standjuk a kampánystáb elmondása szerint 3 óráig üzemel, és ezután innen viszik át az összegyűjtött szelvényeket leadni. Ahhoz, hogy valaki főpolgármester-jelöltként elindulhasson az októberi önkormányzati választáson, péntek délután 4 óráig 28.150 érvényes ajánlószelvényt kell leadnia.
2010.09.03. 13:30
 
 
Matolcsy: stratégiai partnere marad az ország az IMF-nek
Stratégiai partnere marad az ország az IMF-nek, "technikai segítséget kérünk és kapunk", de újabb kölcsönt nem, mivel Magyarország teljes mértékben finanszírozni tudja az államadósságot - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter pénteken. Megismételte azt is, hogy a kormány tartja magát a 3,8 százalékos GDP arányos idei államháztartási hiányhoz. Mint mondta, az EU és az IMF létfontosságú segítséget adott Magyarországnak, e nélkül pénzügyi összeomlás következhetett volna be. A kölcsönszerződés októberben lejár, új kölcsönszerződést a magyar kormány nem kíván kötni. A finanszírozást a pénzpiacokról kell biztosítani, ez pedig az új gazdaságpolitika sikerével biztosítható - fejtette ki.
2010.09.03. 12:45
 
 
Bába Iván: a jövőt az oktatás minősége határozza meg
Magyarország jövőjét alapvetően az oktatás minősége határozza majd meg - mondta Bába Iván, a külügyi tárca közigazgatási államtitkára a Budapesti Gazdasági Főiskola központi tanévnyitó ünnepségén pénteken a fővárosban. A közigazgatási államtitkár kiemelte: az új kormány a nemzeti ügyek szolgálatára esküdött fel, amelyek közül az egyik legfontosabb az oktatás. Az oktatás közfeladat és állami kötelezettség, nem pedig szolgáltatás, mint azt az előző kabinet sugallta. Az ország talpra állítását az iskolában kell megkezdeni és kiemelt hangsúlyt kell fektetni a nevelésre - mondta Bába Iván.
2010.09.03. 12:30
 
 
Kürthy és Pars is győzött Ljubljanában
A súlylökő Kürthy Lajos és a kalapácsvető Pars Krisztián is győzött csütörtök este a ljubljanai nemzetközi atlétikai versenyen, előbbi ráadásul kiváló, 20 méter feletti dobással szerezte meg az első helyet. A magyar szövetség honlapja szerint az idényt remekül kezdő, ám azóta kicsit visszafogottabban teljesítő, a barcelonai Európa-bajnokságban a selejtezőben búcsúzott Kürthy 20,01 méterrel nyert a szlovén fővárosban. A szerdán befejeződött Hammer Throw Challenge negyedik helyén záró Pars Krisztián 76,40 méteres dobással tudott győzni.
2010.09.03. 12:00
 
 
Simor: fenntartható növekedés kell az ERM-2-höz
Magyarország számára az lenne a legjobb, ha akkor csatlakozna az euró bevezetését megelőző ERM-2 árfolyammechanizmushoz, amikor a gazdaság már biztosan fenntartható pályán van - fejtette ki a Magyar Nemzeti Bank elnöke az ausztriai Alpbachban rendezett gazdasági fórumon. A banknak ezen az álláspontján a válság sem változtatott - mondta Simor András. A bankelnök leszögezte: bár az adósságválság miatt az euró nyomás alá került az elmúlt évben, Magyarország számára még mindig igen vonzó a közös európai fizetőeszköz. "Az eurónak van jövője, bevezetésének abszolút elsőbbséget kell élveznie a magyar politikusok szemében" - hangsúlyozta Simor.
2010.09.03. 12:00
 
 
Terjed az illat-turizmus
Olaszországba is megérkezett a rétek, hegyek, vizek és a városok illatait követő turistautak divatja. A római tengerparton parfüm helyett tengerillat kapható. Mondd meg, milyen illatra találtál, és kitalálom, merre jártál. A franciaországi Provence-ban született az ötlet, hogy a virágzó levendularétek illatával csalogassák a turistákat. Versailles parkjában a tavaszi hársfa illatát kínálják a látogatóknak, Bourgogne-ban a szüreti must illatát. Az ötödik érzékhez folyamodtak az apró francia városok egyre nehezebben fenntartható idegenforgalmuk fellendítésére. Nemcsak látvánnyal, gasztronómiával, hanem illattal is vonzani igyekeznek a turistákat, és az adott vidék jellegzetes illata haza is vihető.
2010.09.03. 11:45
 
 
Elhunyt Angelusz Róbert szociológus
Elhunyt Angelusz Róbert szociológus, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, nyugalmazott egyetemi tanár, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karának professor emeritusa. Angelusz Róbert váratlanul hunyt el szerdán Mexikóvárosban. Angelusz Róbertet a társadalomtudományi kar saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkednek.
2010.09.03. 11:45
 
 
Kondorosi Ferenc: a Hír Tv-ből értesültem az MTV-székház ostromáról
Kondorosi Ferenc az MTV székházának 2006-os ostromáról az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkáraként a Hír Tv-ből értesült, ezután "morális értelemben szolgálatba helyezte magát" és otthonában várta az utasításokat. Erről Kondorosi Ferenc számolt be a 2002 és 2010 közti jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság ülésén. A képviselők derültséggel és megrökönyödéssel fogadták, amikor a volt államtitkár elmondta, hogy másnap reggel beszélt először a történtekről Petrétei József miniszterrel, a tárca vezetése pedig nem egyeztetett az ostrom éjszakáján.
2010.09.03. 11:15
 
 
Öttusa-vb: élen a csapat, Marosi negyedik az úszás után
A magyar csapat az élen áll, Marosi Ádám negyedik, Kasza Róbert tizedik, Németh Róbert pedig 22. a csengtui öttusa-világbajnokság férfi versenyének pénteki döntőjében az első két szám után. Marosi vívásban a 12. helyen végzett, Kasza a 15., Németh pedig a 27. lett, a csapat vívás után a 3. helyen állt. Úszásban a magyarok előrébb léptek: Marosi az 5. helyen, Kasza a nyolcadikon, míg Németh a 12. helyen végzett. Az első két szám után: 1. Magyarország 6400 pont, 2. Litvánia 6364, 3. Csehország 6200 pont.
2010.09.03. 11:00
 
 
Kylie Minogue ösztönöz leginkább a mellrákos sztárok közül
A popsztár Kylie Minogue végzett az élen azon az internetes szavazáson, amelynek segítségével a leginkább inspiráló mellrákos sztárt kereste egy brit cég. Az online szavazást szervező Amoena elnevezésű, mellműtét utáni ruházatot gyártó vállalat 1000 nőt kérdezett meg arról, hogy melyik érintett hírességet érzi a legnagyobb hatásúnak. A 42 éves ausztrál énekesnőnél 2005-ben diagnosztizáltak emlőrákot, majd mellműtéten és kemoterápián esett át. Minogue nyíltan és őszintén beszélt arról, hogy miként küzdött meg betegségével. A listán az énekesnő mögött végzett a néhai Linda McCartney és Olivia Newton-John.
2010.09.03. 10:45
 
 
Enyhén erősödött a forint
Péntek kora reggel 284,28 forint volt az euró árfolyama a nemzetközi jegyzésben, majd némileg erősödött a délelőtt folyamán; az eurót negyed tízkor 284,30 forinton jegyezték az előző nap délután fél ötkor tartott 284,80 forint után. Devizapiaci kereskedők nem várnak jelentősebb árfolyammozgást a nap folyamán addig, amíg az aktuális amerikai foglalkoztatási mutató délután nyilvánosságra nem kerül. A tengeren túli munkanélküliségi adat közlése befolyásolja majd az értékpapír, és a pénzpiacok hangulatát, ármozgásait is. A piacon a tartózkodó befektetői magatartás miatt csekély mértékben ingadozó árfolyamokra számítanak, így az euró várhatóan 284-285 forintos jegyzési sávban mozoghat.
2010.09.03. 10:30
 
Szabó Erika: nincs veszélyben a kormányhivatalok létrehozása
Nincs veszélyben a megyei kormányhivatalok 2011. január 1-jei létrehozása - jelentette ki a területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár. Az MTI azután kereste meg Szabó Erikát, hogy a Népszabadság pénteki számában Egyelőre mégsem lesznek megahivatalok címmel közölt írást. Szabó Erika azt mondta, megszületett a döntés a kormányhivatalok létrejöttéről, az integrálandó szervek köre is tisztázódott, megjegyezte ugyanakkor, hogy "még egy kis egyeztetés hátra van", ennek részleteiről azonban nem árult el részleteket.
2010.09.03. 10:30
 
 
A Cinege utca a kormányfő kijelölt szálláshelye
A kormány Orbán Viktor miniszterelnök állandó szálláshelyéül a Budapest, XII. kerület, Cinege utca 5. szám alatti állandó lakóhelyét jelölte ki. A miniszterelnök állandó szálláshelyének kijelöléséről a kabinet a védett személyek és a kijelölt létesítmények védelméről szóló kormányrendelet végrehajtása érdekében rendelkezik a köztársasági elnök, a miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a Legfelsőbb Bíróság elnöke tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló törvény alapján.
2010.09.03. 10:30
 
 
Magdolna hercegnő a svéd férfiak álma
Magdolna hercegnő a svéd férfiak szívének elrablója: a királyi család sarja még egy Bond-lányt is maga mögé utasított egy közvélemény-kutatás eredményei szerint. A Pfizer gyógyszergyártó cég által készített vizsgálatnak a svéd férfiak szexuális vágyai és problémái voltak a tárgya. A közel kétezer, húsz és nyolcvan év közötti férfi részvételével zajló közvélemény-kutatás eredményei szerint a legtöbben a 28 éves svéd hercegnőt nevezték meg válaszul arra a kérdésre, hogy "melyik ismert svéd nőt vennék feleségül vagy élnének vele tartós kapcsolatban?".
2010.09.03. 09:00
 
 
Nem lehet késni az ajánlószelvények leadásával
A Fővárosi Választási Iroda (FVI) arra figyelmezteti a jelölteket és a jelölőszervezeteket, hogy az ajánlószelvények leadásának (tehát a főpolgármester-jelöltek bejelentésének) péntek délután négy órai határideje jogvesztő. Aki tehát nem ér időben az irodához, attól nem vehetik át jogszerűen az összegyűjtött ajánlásokat. Az FVI azért adott közleményt, mert a Fővárosi Önkormányzat épületében az iroda nem az épület bejáratának a közelében, hanem annak egyik túlsó sarkában található. Nem elég tehát az épületbe beérni 16 órakor, addig az irodába el is kell jutni, ami a kaputól még egy több perces sétát jelent.
2010.09.03. 08:30
 
 
Száz nap alatt száz, kormányzati hatáskörbe tartozó vezetőcsere
Az Orbán-kormány megalakulása óta eltelt három hónapban több mint száz, kormányzati hatáskörbe tartozó állami intézmény, gazdasági szervezet élén történt váltás: vagy lemondott a vezető, vagy leváltották. A legtöbb személycsere a fejlesztési tárca alá tartozó cégek, intézmények élén történt. Az MTI által készített összeállításból az derül ki, hogy a legtöbb váltás a gazdasági életben történt, az összes személycsere majdnem kétharmada e területre koncentrálódott. Emellett kéttucatnyi embert váltottak le a honvédség, a rendőrség, a katasztrófavédelem és a mentők területén dolgozó vezetők közül; és a közvetlenül a kormány munkájával összefüggő hivatalok élén is közel húsz váltás történt.
2010.09.03. 08:15
 
 
Népszabadság: egyelőre mégsem lesznek megahivatalok
A kormány szerdai ülésén nem döntöttek a területi államigazgatási szervezetek összevonásáról, a megyei kormányhivatalokról, de már közel a megoldás - mondta a Népszabadság kérdésére Kovács Zoltán, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár. "A kormányfő dönt többek között az OEP és az ÁNTSZ sorsáról" alcímmel a lapban megjelent cikkben a lap közli azt az értesülését, hogy csak Navracsics Tibor közigazgatási, Pintér Sándor belügy- és Martonyi János külügyminiszter támogatta az előterjesztést, az öt másik ellenezte. Végül Orbán Viktor miniszterelnök úgy döntött: egyelőre leveszi a napirendről a kérdést.
2010.09.03. 07:30
 
 
Eloltották a felrobbant fúrótoronyot a Mexikói-öbölben
A korábbi hírekkel ellentétben nem okozott olajszennyezést az a robbanás, amely helyi idő szerint csütörtökön történt egy újabb tengeri olajfúró torony talapzatán a Mexikói-öbölben. A Mariner Energy fúrótalapzatán bekövetkezett robbanás következtében 13 ember a tengerbe zuhant, de kimentették őket. Személyi sérülés nem történt. A parti őrség közölte, hogy a detonáció által okozott tüzet eloltották. Egyben cáfolta azt a korábbi értesülést, amely szerint a baleset helyszínén mintegy másfél kilométer hosszú, száz méter széles olajfolt keletkezett volna.
2010.09.03. 07:30
 
 
A Hamász harcot hirdetett Izrael ellen
A Hamász szélsőséges iszlamista palesztin szervezet átfogó harcot hirdetett Izrael, illetve az izraeli-palesztin megbékélés ellen, egy időben azzal, hogy Washingtonban közvetlen tárgyalások kezdődtek Izrael és a palesztinok között. A Mahmúd Abbász palesztin elnök vezette mérsékelt erőkkel szembenálló, a Gázai övezetet ellenőrzése alatt tartó, Izrael állami létezésének elismerését elutasító szervezet bejelentette, hogy egyesíti erőit az Izrael elleni támadások fokozása céljából. A közlemény szerint a szervezet 13 radikális csoportja fogott össze annak érdekében, hogy "még hatékonyabb" támadásokat hajtsanak végre Izrael ellen.
2010.09.03. 07:15
 
 
Svéd-magyar Eb-selejtező: Stockholmban edzett a válogatott
Csütörtök este már a mérkőzés helyszínén, Stockholmban edzett a magyar labdarúgó-válogatott, amely pénteken a házigazda svédek ellen kezdi meg az Európa-bajnoki selejtezőket. A magyar küldöttséggel tartott Mezey György, a Videoton, valamint Herczeg András, a DVSC-TEVA vezetőedzője is. "Az én kérésem volt, hogy a két kolléga is velünk tarthasson" - mondta Egervári Sándor szövetségi kapitány a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának. "A Debrecen és a Videoton adja a legtöbb játékost a keretbe, ezért éppen őket hívtuk meg."
2010.09.02. 22:15
 
 
Elvi megállapodás az uniós intézmények között a pénzügyi felügyelet ügyében
Elvi megállapodás az uniós intézmények között a pénzügyi felügyelet ügyében Elvi, politikai megállapodásra jutottak egymással csütörtökön az Európai Unió fő intézményei az európai pénzügyi felügyelet megerősítésének ügyében - jelentette be Brüsszelben Michel Barnier, a belső piac és a szolgáltatások ügyeiben illetékes EU-biztos. A megállapodás a tagállami kormányokat képviselő Tanács, az Európai Bizottság nevű uniós végrehajtó szerv, valamint az Európai Parlament képviselői között jött létre.
2010.09.02. 22:00
 
 
Vízilabda Eb: kikapott a női válogatott a spanyoloktól
A magyar női vízilabda-válogatott 13-10-es vereséget szenvedett a spanyol csapattól a zágrábi Európa-bajnokság csütörtöki játéknapján. A magyarok szombaton a németekkel találkoznak 15 órakor. Eredmény, B csoport, 2. forduló: Spanyolország-Magyarország 13-10 (3-3, 3-2, 5-2, 2-3). A magyar góldobók: Drávucz, Kisteleki D. 3-3, Takács 2, Valkai, Keszthelyi 1-1.
2010.09.02. 21:15
 
 
Az MSZP szerint Hoffmann Rózsa ostoba bohócnak nevezte a tanárokat
Az MSZP szerint Hoffmann Rózsa, az Orbán-kormány oktatási államtitkára ostoba bohócnak nevezte a tanárokat a Kossuth Rádió egyik csütörtöki műsorában. A párt MTI-nek megküldött közleményében az áll: az oktatási államtitkár "elég otromba módon gyalázta azokat a tanárokat, akiknek az országgyűlési választásokon több bért és jobb körülményeket ígértek". Hozzátették, ismét bebizonyosodott, hogy mire számíthat a nemzet a Fidesz-KDNP-től: ígéretekre és ha számon kérik, akkor ordenáré pocskondiázásra.
2010.09.02. 20:15
 
 
Több mint 96 ezer ajánlással nyilvántartásba vette Tarlós Istvánt az FVB
Nyilvántartásba vette Tarlós Istvánt, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjét a Fővárosi Választási Bizottság (FVB). Tarlós a második, akinek sikerült összegyűjtenie a szükséges számú érvényes ajánlószelvényt; ez előtte csak Horváth Csabának, a szocialisták jelöltjének sikerült. A Fidesz-KDNP jelöltje a szükséges mintegy 28 ezer helyett összesen 100.079 ajánlószelvényt adott le kedden, ebből az ellenőrzések során 96.620-at találtak érvényesnek. Tarlós István a második főpolgármester-jelölt, akit az FVB nyilvántartásba vett az októberi választásra. Az MSZP jelöltjét, Horváth Csabát vasárnap vette nyilvántartásba a testület, több mint 36.500 érvényes ajánlószelvénnyel.
2010.09.02. 19:00
 
 
Sukoró-ügy: előzetes letartóztatásba helyezte Tátrai Miklóst a bíróság
Előzetes letartóztatásba helyezte Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) volt vezérigazgatóját és Császy Zsoltot, az MNV volt értékesítési igazgatóját a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A Fővárosi Bíróság közleménye szerint a két gyanúsítottat azért helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság, mert feltehető, hogy szabadlábon hagyásuk esetén a tanúk befolyásolásával, bizonyítékok megsemmisítésével megnehezítenék, veszélyeztetnék a bizonyítást. A végzés nem jogerős, mivel azzal szemben a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be.
2010.09.02. 18:00
 
 
Megkezdődtek a közvetlen izraeli-palesztin béketárgyalások
Az amerikai külügyminiszter, Hillary Clinton Washingtonban megnyitotta az izraeliek és palesztinok közötti közvetlen béketárgyalást. Hisszük, hogy sikerrel járnak és egy éven belül megállapodnak a békéről - jelentette ki Netanjahu izraeli kormányfőnek és Mahmúd Abbász palesztin elnöknek Hillary Clinton. Az amerikai külügyminiszter, miként korábban Barack Obama elnök, kijelentette, hogy a megállapodást az Egyesült Államok nem kényszerítheti rá azt érintett felekre, azt nekik maguknak kell elérniük. Az amerikai diplomácia vezetője kijelentette, hogy hazája ehhez minden segítséget megad a tárgyalóknak.
2010.09.02. 17:45
 
 
Csaknem négymilliárd forintnyi összeget nyert egy játékos a német lottón
Berlinben vásárolta meg szelvényét az a szerencsés játékos, aki 13,9 millió eurót (csaknem négymilliárd forintot) nyert a német lottón. A német szerencsejáték-társaság csütörtöki közlése szerint az ismeretlen játékos nemcsak a hat számot találta el a 49 közül, hanem a "szuperszámot" is. Sőt, további esélye is van a nyerésre, mivel tizenkét tippes, négyhetes szelvényével tovább játszhat. A győztesnek különösen nagy szerencséje volt. Nemcsak hogy eltalálta a hat számot és a szuperszámot, amelyért 12,6 millió euró jár, hanem mindezt egyedüliként érte el, így további 1,2 millió eurónak örülhet. A lottótársaság nem közölte, jelentkezett-e már a szerencsés nyertes.
2010.09.02. 17:30
 
 
Az EKB gyorsabb euróövezeti növekedésre számít
A korábban vártnál gyorsabban növekedhet az euróövezet gazdasága az Európai Központi Bank (EKB) csütörtökön bemutatott előrejelzése szerint. Jean-Claude Trichet EKB-elnök szerint a növekedés eredményeit deficitcsökkentésre kell fordítani. Az EKB elemzői stábja szerint az euróövezet gazdasági teljesítménye az idén 1,6 százalék körül - 1,4 és 1,8 százalék közötti mértékben - növekedhet. Az EKB az előző, júniusi előrejelzésében 0,7 és 1,3 százalék közötti növekedést valószínűsített 2010-re. 2011-ben az euróövezet összesített hazai terméke (GDP) 1,4 százalék körül - 0,5 és 2,3 százalék között - növekedhet a friss prognózis szerint. Az EKB júniusban 0,2 és 2,2 százalék közti növekedést jósolt 2011-re.
2010.09.02. 17:15
 
 
Lövöldözés Alsóörsön: nem találtak kapcsolatot a rendőr és az elkövető között
A jelenlegi adatok alapján a svájci-magyar kettős állampolgár elkövető és a sértett rendőr között semmilyen kapcsolat nem volt feltárható, ezt a szálat tovább vizsgálják. A szakértői vélemények alapján viszont szinte biztos, hogy a gyilkosságot az a férfi követte el, aki később magával is végzett. Így az elkövetőt már nem vonhatják felelősségre, tehát várhatóan megszüntetik majd az eljárást. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője csütörtökön tájékoztatta az MTI-t az augusztus 4-én Alsóörs közelében történt lövöldözés nyomozásának fejleményeiről, melyben Gamauf János rendőr főtörzsőrmester és egy 21 éves férfi meghalt, egy további fiatal pedig súlyosan megsérült.
2010.09.02. 16:30
 
 
Orbán: van esélye a magyar futballnak, hogy újra a nemzetközi élvonalba kerüljön
Orbán Viktor szerint van esélye a magyar futballnak, hogy újra a nemzetközi élvonalba tartozzon. A miniszterelnök úgy látja, lesz olyan korosztály, "amely felrepít minket a focivilág csúcsaira". Mindehhez tudatos nevelőmunkára, elkötelezett kormányzatra és felelős sportszövetségre van szükség - hangsúlyozta a kormányfő a Sport TV-nek adott interjúban, amelynek írásos kivonatát csütörtökön tették közzé a www.orbanviktor.hu honlapon. A honlapon közöltek szerint Orbán Viktor a beszélgetésben élete nagy szenvedélyének nevezte a focit, és arra buzdította a fiatalokat, hogy akkor is futballozzanak, ha később nem válik élsportoló belőlük.
2010.09.02. 16:15
 
 
A Franciaországból kiutasított roma családok Rómában bukkantak fel
Franciaországból kiutasított roma-csoportok érkeztek az olasz fővárosba, és ott és illegális alkalmi szállásokba költöztek be az Il Messaggero csütörtöki száma szerint. Róma Magliana nevű külvárosi körzetének lakói telefonhívásokkal árasztották el a rendőrséget, panaszolva, hogy az elmúlt hónapokban lerombolt, illegális roma-menedékhelyek ismét lakókat kaptak. A jelentések szerint a környék teli van teljesen megpakolt, francia rendszámú autókkal. Róma jobboldali polgármestere, Gianni Alemanno felszólította az Európai Uniót, hogy dolgozzon ki közös európai stratégiát a romakérdés megoldására. Az EU-nak meg kell vizsgálnia, hogy hova tartanak a Franciaországból kizsuppolt romák.
2010.09.02. 15:45
 
 
Egy hónap múlva lesz az önkormányzati választás
Egy hónap múlva lesz az önkormányzati választás; október 3-án az ország közel 3.200 településén képviselőket, polgármestereket (Budapesten főpolgármestert) és a megyei közgyűlés tagjait választhatja meg négy évre a mintegy 8,2 millió választópolgár. A 13 magyarországi kisebbség is ekkor választhatja meg a helyi képviselőit a következő ciklusra. Az ajánlószelvényeket pénteken 16 óráig lehet gyűjteni. Az októberi megmérettetésen mintegy 50 ezer jelölt indulhat, de várhatóan a hátralévő másfél napban is több ezer jelölt adja le összegyűjtött ajánlásait. Az idei választás az első, amikor az új jogszabály miatt a kampánycsend egy nappal lerövidül, így az vasárnap hajnali 0 órakor lép életbe.
2010.09.02. 15:00
 
 
WTO: kilábalóban a válságból a világgazdaság
Lassan maga mögött hagyja a válságot a világ gazdasága, legalábbis ezt jelzik a világkereskedelem adatai, mindamellett a fellendülés tartóssága bizonytalan - fejtette ki egy franciaországi rendezvényen a Kereskedelmi Világszervezet(WTO) vezérigazgatója. Pascal Lamy szerint különösen az Egyesült Államokban bizonytalan a fellendülés, és viszonylag gyenge Európában, erős viszont a feltörekvő országokban. Ez utóbbi országcsoport lesz a növekedés motorja a következő években.
2010.09.02. 14:00
 
 
Mesterházy: megújítja kommunikációját az MSZP
Mesterházy Attila, az MSZP elnöke kezdeményezőbb, a kormányoldallal szemben pedig határozottabb, keményebb, kritikát megfogalmazó kommunikációt vár a párt újjászerveződő kommunikációs csapatától. A pártelnök újságíróknak mutatta be a szocialisták két új szóvivőjét: Kormos Katát és Török Zsoltot. Mesterházy Attila elmondta: az elmúlt egy-másfél hónapban kezdték a párt kommunikációjának újjászervezését, több jelölt közül választották a két új szóvivőt, akiktől egyebek mellett a kívülálló, "friss szem" nézőpontját, gondolkodásmódját várja.
2010.09.02. 14:00
 
 
Medvegyev azt ígérte, nem lesz élelmiszerhiány
Dmitrij Medvegyev orosz elnök elismerte, hogy eltűnt a boltokból a hajdinakása, s a történtek tisztázását, a spekulánsok megbüntetését követelte, s azt ígérte, Oroszországban nem lesz hiány sem húsból, sem tejből, sem cukorból. Az államfő az államtanács elnökségének a Szaratovi területen, Engelszkben tartott, kihelyezett ülésén beszélt. Medvegyev szerint spekulánsok állnak több élelmiszer hiánycikké válása, illetve megdrágulása mögött, és követelte, hogy megbüntetésükhöz haladéktalanul lásson hozzá az ügyészség és a versenyhivatal.
2010.09.02. 14:00
 
 
Gábor Zsazsa halála után konzerváltatja testét
Halála után konzerváltatni akarja testét a súlyos beteg Gábor Zsazsa, hogy megőrizhesse szépségét az örökkévalóságnak - olvasható a Bild című német lapban. A színésznő férje, Frederic von Anhalt herceg elmondta, a 93 éves Zsazsa mindig is arról álmodott, hogy szépsége maradandó lesz. Kívánsága szerint plasztinált holtteste Gunther von Hagens, az eljárás kifejlesztőjének Körperwelten (Testvilágok) című kiállításával világkörüli turnéra is indul majd.
2010.09.02. 13:30
 
 
Uruguayi túlélők segítenek a chilei bányászoknak
Chilébe indulnak egy közel negyven éve az Andokban történt légi szerencsétlenség uruguayi túlélői, hogy lelki támaszt nyújtsanak a mélyben rekedt 33 bányásznak és családjuknak. Az egykori uruguayi rögbicsapat tagjai elmondták, tartoznak ennyivel a chileieknek, akiknek megmenekülésüket köszönhetik. Az 1972-es légi katasztrófáról film is készült Életben maradtak címmel, amely annak a 72 napnak a krónikája, amely során az Andokban lezuhant gép utasai megpróbálták kivárni a megmentésüket, de mikor megtudták, hogy a mentőcsapatok a tizedik nap után feladták a kutatást, végső kétségbeesésükben úgy döntöttek, hogy életben maradásuk érdekében esznek elhunyt társaik testéből.
2010.09.02. 13:30
 
 
Parkolási amnesztiát hirdetne a fővárosban a Jobbik
Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje megteremtené a már kiszabott, de be nem fizetett parkolási bírságok elengedésének jogi feltételeit Budapesten. A politikus elmondta: ha megválasztják, azon lesz, hogy a folyamatban lévő parkolási ügyeket leállítsák. Hozzátette, noha így számtalan jogos büntetés válna semmissé, a szerinte jelenleg "maffiamódszerekkel" működtetett fővárosi parkolási rendszer helyett tiszta viszonyokra, például egy központosított, önkormányzati tulajdonú parkolási társaságra van szükség.
2010.09.02. 13:15
 
 
Életfogytiglanra ítélték a lányát halálra késelő tokodi férfit
Életfogytiglanra ítélte a Győri Ítélőtábla H. J. Hazim iraki és magyar állampolgárt, aki 2006-ban Tokodon késsel megölte egyik lányát, a másikat pedig megsebesítette. Az elkövető tettét előre kitervelten, aljas indokból követte el, mert tőle elvált feleségén akart bosszút állni. A bűncselekmény napján két lányát felhívta magához, majd késsel támadt rájuk. Egyikük a helyszínen meghalt, a másik lány sérülten kiszabadult és segítséget hívott. H. J. Hazim késsel a kezében az utcán egy helyi férfit is megsebesített, aki megpróbálta feltartóztatni. A jogerős ítélet szerint legkorábban 35 év múlva helyezhető szabadlábra.
2010.09.02. 13:15
 
Új, fogyatékossággal élő magyar tag az ENSZ Bizottságban
Gombos Gábort választotta az ENSZ Közgyűlése a Fogyatékos emberek jogaiért tevékenykedő bizottság új magyar tagjává szeptember elsején New Yorkban. A Központ a Mentális Sérültek Jogaiért Alapítvány (MDAC) jogvédőjeként tevékenykedő Gombos Gábor Soltész Miklóssal, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkárával és Kósa Ádám európai parlamenti képviselővel utazott a Fogyatékossággal élő emberek jogairól szóló ENSZ egyezmény részes államainak konferenciájára.
2010.09.02. 13:09
 
 
Szeptember 9-én Frankenstein-éj Yonderboi-jal
Autentikus környezetben ünnepeljük szeptember 9-én este 9-től Mundruczó Kornél legújabb filmje, a Szelíd teremtés - A Frankenstein-terv magyarországi bemutatóját. A rendhagyó est hangulatát a kiválasztott helyszín, a filmforgatáshoz felfedezett elhagyatott budai ház mellett Yonderboi is garantálja majd.
2010.09.02. 13:05
 
Megnyílt A Zsolnay aranykora című kiállítás Pécsett
2010. szeptember 1-jén hivatalosan is megnyílt A Zsolnay aranykora című kiállítás, amely Gyugyi László műgyűjtő Zsolnay-porcelánokból álló gyűjteményét tárja a nagyközönség elé Pécsett, Európa Kulturális Fővárosában. A hatszáz műtárgy a Zsolnay gyár legmeghatározóbb korszakában született, felbecsülhetetlen értékkel bírnak. A gyűjtemény a Zsolnay Kulturális Negyedben, egy kifejezetten erre a célra kialakított épületben, a Sikorski-házban várja a látogatókat.
2010.09.02. 13:00
 
Tarlós: Könnyen szót értünk a miniszterelnökkel
Ha főpolgármesterré választják, mindenekelőtt a négyes metró befejezéséhez szükséges anyagi támogatást igyekszik majd megszerezni a kormányzattól - nyilatkozta Tarlós István, a Fidesz főpolgármester-jelöltje a Duna Televízió Közbeszéd című műsorának szerda este. A fővárosi politikus szerint egyébként "szenilis csapongásokba" bocsátkozik az MSZP akkor, amikor éppen tőle és csapatától félti a demokráciát. Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje, aki Tarlós Istvánt követően volt a Duna Televízió vendége, saját hétpontos programja elemeiről beszélt.
2010.09.02. 12:55
 
 
Rembrandt rézkarcai a REÖK-ben
72 művet: rézkarc és más vegyes grafikai technikával készült Rembrandt-képet nézhetnek meg azok, akik ellátogatnak a Rembrandt rézkarcai című kiállításra a szegedi REÖK-be.
2010.09.02. 12:51
 
 
Tüzet csiholt ütőjével egy golfozó
Tűz ütött ki Kaliforniában egy golfpályán, mert tüzet "ütött" egy játékos: véletlenül egy kőre csapott acélütőjével. A mozdulat nyomán szikrák pattantak fel, amelyek meggyújtották az aszály miatt rendkívül száraz növényzetet. Több hektárnyi terület égett le, de lakóházakban nem esett kár. Az előkelő Shady Canyon nevű golfklub játékosa szerencsétlen ütésével másfél száz tűzoltónak adott munkát, helikopterekről is zúdítottak vizet a lángokra. A tűzütő ellen nem indult eljárás - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
2010.09.02. 12:30
 
 
Kamerafelvétel is igazolja, hogy Csao Fej ölhette meg a norvég lányt
Kamerafelvétel is igazolja azt a feltételezést, hogy a kínai Csao Fej ölhette meg azt a norvég lányt, akinek holttestét szombat délelőtt találták meg Budapesten, a VII. kerületi Hársfa utca egyik szállójában - mondta Szigeti József, a BRFK életvédelmi osztályvezetője csütörtökön. További részleteket nem közölt az alezredes, de úgy fogalmazott: több személyi és tárgyi bizonyítékot is beszereztek arról, hogy a kínai férfi gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Szigeti József közölte: legutóbbi információjuk a férfiről az, hogy még a bűncselekmény napján elhagyta az országot Ferihegyen keresztül, de azt nem árulta el, hogy hova távozott.
2010.09.02. 12:15
 
 
Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon
40 méterrel arrébb toltak egy fogadót Új-Zélandon, mert egy közúti alagút megépítésének útjában állt. Az épület 124 éves, a szigetországban műemléknek nyilvánították, ezért nem bontották le, hanem úgy döntöttek, hogy 2,5 millió új-zélandi dolláros költséggel feljebb tolják egy hegyoldalon. Az aucklandieknek csörlőkkel, és igen csúszós - teflonnal és folyékony szilikonnal bevont - betonsínpályával kaptatón felfelé tolták a téglaépületet. A művelet két napon át tartott, olyan lassan, hogy szabad szemmel követhetetlen volt. A terv szerint fél év múlva elkészül az út és az alagút, a fogadót pedig visszatolják eredeti helyére.
2010.09.02. 11:45
 
 
Megmentette a drogvédő medvék életét a közösségi oldalon indított kampány
Megmentette az egyik nemzetközi internetes közösségi oldalon indított kampány azoknak a feketemedvéknek az életét, amelyek korábban egy illegális marihuána ültetvényt "védtek" Kanada nyugati részén. A medvékre a rendőrség talált rá egy kábítószer-ellenes rajtaütés során augusztus elején a Christina-tónál, Brit Columbia délkeleti részén. Kedd délután Barry Penner, a tartomány környezetvédelmi minisztere közölte, hogy kötelezték a telep tulajdonosait a medvék további etetésére egészen november közepéig, amikor várhatóan megkezdik téli álmukat. A rendőrség szerint az állatokat kutyatáppal csalhatták a telepre, hogy őrizzék az ültetvényt a nemkívánatos látogatók elől.
2010.09.02. 11:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657[1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista