2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Alkotmánybírósághoz fordul a Jobbik a "lex gárda" ügyében
A Jobbik az Alkotmánybíróságon támadja meg az augusztus elején elfogadott közbiztonsági törvénycsomagot, amely egyebek mellett szabálysértésként határozza meg a feloszlatott társadalmi szervezet tevékenységében való részvételt. Volner János, a párt rendvédelmi kabinetjének elnöke azt mondta: a Jobbik beadványában nem a bűnözők elleni szigorúbb fellépést támadja, hanem a "gárdisták elleni szükségtelen rendőri fellépést" kívánja kivenni az úgynevezett "salátatörvényből". A Jobbik a törvénycsomag azon rendelkezésének megsemmisítését is kéri, amely az elkövetéstől számított 48 órán belüli elfogás esetén is a tettenérésre vonatkozó szabályok alkalmazását írja elő.
2010.09.08. 12:15
 
 
Gombos Edina díjat kapott
Óriási megtiszteltetés érte Gombos Edinát! Az Országházban több száz ember előtt egy minőségi díjat vehetett át államtitkároktól. Edina a parlamentben a Szent Koronát is megcsodálta.
2010.09.08. 12:15
 
 
Orbán Viktor levélben kéri ki a nyugdíjasok véleményét
Orbán Viktor miniszterelnök a nemzeti konzultáció keretében levelet küld minden nyugdíjasnak arra kérve őket, hogy egy válaszlevélben osszák meg vele gondjaikat, és írják meg, szerintük mi lenne a kormány legfontosabb teendője az ország jelenlegi helyzetében - közölte a kormányfő szóvivője. Szijjártó Péter elmondta, hogy a nemzeti ügyek kormánya minden eddigi kormánynál nagyobb és több figyelmet kíván fordítani a nyugdíjasokra és problémáik megoldására. A kérdőíves levelet 1,7 millió nyugdíjas háztartásba küldik el, a költségeket pedig a Fidesz fizeti, így a párt rendelte meg a levelek legyártását és a postai kézbesítést is. Hozzátette, nagyjából tíz forintba kerül egy küldemény elkészítése.
2010.09.08. 12:00
 
 
Mégis épülhetnek könnyűszerkezetes házak Felsőzsolcán
A hétfői építtetői demonstráció után kedden délután úgy döntött a felsőzsolcai képviselőtestület, hogy négyzetméterenként 117 ezer forint helyett 130 ezer forintos támogatást kapnak azok, akik könnyűszerkezetes technológiával kívánják megépíteni új családi házukat, az árvízben megsemmisült helyén - közölte Kárpáti József az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) könnyűszerkezet építő tagozatának elnöke az MTI-vel szerdán. A megemelt támogatás még mindig 7 ezer forinttal kisebb annál, mint amennyit a téglából építők - a hagyományos technológiát választók - kapnak.
2010.09.08. 12:00
 
Szijjártó Péter: Folytatódik a nemzeti konzultáció, hármas prioritás a gazdaságpolitikában
Orbán Viktor keddi értékelője visszaigazolta a miniszterelnök választások utáni szavait, azaz, hogy azonnal munkához látnak és a kormány nem kért türelmi időt - nyilatkozta Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő a Duna Televízió Hattól nyolcig műsorának szerda reggel. Megtudtuk: Varga Mihály gazdasági tényfeltáró bizottsága ma délután ismerteti jelentését a nyilvánosság előtt, amiben a talált "csontvázakat" is nevesítik.
2010.09.08. 11:56
 
 
A GDP 0,8 százalékkal nőtt a második negyedévben
A bruttó hazai termék az idei második negyedévben 1,0 százalékkal, a naptárhatás kiszűrésével 0,8 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest, 2010 első negyedévével összevetve pedig stagnált - közölte a Központi Statisztikai Hivatal szerdán. Az adatok megegyeznek az augusztus közepén kiadott gyorsbecslésben közöltekkel, amelynek összeállításában az Ecostat is részt vett. A növekedést alapvetően az exportorientált feldolgozóipar húzta, amely az előző negyedév 4,2 százalékos bővülése után 12,2 százalékkal emelkedett az egy évvel korábbi jelentős visszaesés bázisán.
2010.09.08. 11:00
 
 
Tovább gyengült a forint, a svájci frank jegyzése 226 forint felett
Az előző napi meredek gyengülés után szerdán is tovább romlott a forint helyzete a bankközi devizapiacon, délelőtt az eurót 288 forint felett, a svájci frankot 226 forint felett jegyezték, és a kereskedők további gyengülést várnak. Az euró 10 órakor 288,42 forintot ért, szemben a kedd délutáni 287,56 és a szerda kora reggeli 288,59 forinttal. A svájci frank árfolyama kedd estére átlépte a 224 forintos határt, szerdán délelőtt pedig 226,11 forinton jegyezték. Előző nap délután még 223,37 forint volt az árfolyama. A kereskedők elsősorban a nemzetközi piaci hangulat romlásával, az euró dollárral, illetve a svájci frankkal szembeni gyengülésének tulajdonítják a forint romlását.
2010.09.08. 11:00
 
 
Az MSZP kérte Szilvásyt, hogy ne menjen el az albizottság ülésére
Nem csak a parlamentáris demokráciát, de az alkotmányt is megsértette az MSZP, illetve Szilvásy György azzal, hogy a volt titokminiszter az MSZP döntésére hivatkozva nem jelent meg a 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság ülésén szerdán - jelentette ki Gulyás Gergely, a testület fideszes elnöke. Szilvásy György az MSZP-frakció döntése alapján határozott úgy, hogy nem tesz eleget az albizottság meghívásának.
2010.09.08. 11:00
 
 
Az MSZP az Új Magyarország Fejlesztési Terv bizottsági felügyeletét sürgeti
Az MSZP kezdeményezi, hogy hasonlóan az előző parlamenti ciklushoz, ismét jöjjön létre eseti bizottság az Új Magyarország Fejlesztési Terv végrehajtásának felügyeletére. A határozati javaslat szerint az eseti bizottság feladata a fejlesztéspolitikai források felhasználása feletti országgyűlési ellenőrzés biztosítása. A testület 12 tagból állna: öt képviselőt a Fidesz, egyet a KDNP, hármat az MSZP, kettőt a Jobbik, egyet az LMP delegálna. A bizottság elnökére az ellenzéki, alelnökeire a kormánypárti képviselőcsoportok tehetnének javaslatot. A tagok a munkájukért nem részesülnének díjazásban. Az MSZP javaslata szerint az eseti bizottság 2014 április 30-ig működne.
2010.09.08. 11:00
 
 
Magyar játékosa is lesz az amerikaifutball-ligának
Helyi idő szerint csütörtökön este a címvédő New Orleans Saints és az idei főcsoportdöntőben általa legyőzött Minnesota Vikings összecsapásával kezdetét veszi a profi amerikaifutball-liga 2010-es szezonja. Minden idők egyik legjobb irányítója, a Vikingeket vezető Brett Favre alig pár héttel a rajt előtt ismét bejelentette, mégsem vonul vissza, s egy utolsó rohamot indít, hogy pályafutása során másodszor csúcsra érjen, azaz megnyerje a Super Bowlt. Idén magyar nemzetiségű játékosa is lesz az NFL-nek: Meskó Zoltánt az idei amatőr játékosbörzén, a drafton az ötödik körben választotta ki a New England Patriots csapata. A Hazafiak júniusban négy évre szerződtették Meskót.
2010.09.08. 10:30
 
 
Az Ecostat szerint nem látszik a fellendülés jele a turizmusban
Az Ecostat felmérése szerint a turizmus területén továbbra sem számítanak a vállalkozások jelentős fellendülésre, leginkább a mostani forgalom stabilitását prognosztizálják. A gazdaságkutató intézet szerdán közölt, 2010. első félévi Turizmusbarométerének értéke 33,3 százalék, ami 2,2 százalékponttal alacsonyabb az előző hat havinál és 0,4 százalékponttal haladja meg a 2009. I. félévi értéket. A kutatók értékelése szerint a mutató előző félévhez viszonyított kis mértékű romlásának az lehet a magyarázata, hogy 2010. első félévére sem csökkent a bizonytalanság sem a gazdaságban, sem a turizmuson belül, sem a lakosság körében.
2010.09.08. 10:30
 
 
A palesztin elnök nem hajlandó kompromisszumra a kulcskérdésekben
A palesztin elnök közölte, hogy semmilyen kompromisszumra nem hajlandó a kulcskérdésekben az izraeli-palesztin békefolyamat során, és lemond, amennyiben kudarcba fulladnak a béketárgyalások. A Jerusalem Post című izraeli napilap azt írja szerdán, hogy Mahmúd Abbász arab újságíróknak adott interjúban mondta ezt. Megismételte, hogy kivonul a béketárgyalásokról, amennyiben az izraeliek folytatják a zsidó telepek bővítését Ciszjordániában. Hozzátette, hogy az általa vezetett palesztin küldöttség nem tesz engedményt Izraelnek sem Jeruzsálem jogállásának, sem a palesztin menekültek visszatérésének kérdésében.
2010.09.08. 09:30
 
 
A nők és a fekete bőrűek fájdalmát kevésbé enyhítik az amerikai orvosok
Ha valamiféle fájdalmas betegséggel nő vagy fekete bőrű keresi fel háziorvosát az Egyesült Államokban, nem kapja meg ugyanazt a hatásos kezelést, mint egy férfi vagy fehér bőrű páciens - állapították meg a Michigani Egyetem kutatói. A vizsgálat máris nagy botrányt váltott ki. A tanulmány eredménye egyértelműen azt igazolta, hogy a nők és a fekete bőrűek hasonló mértékű fájdalom esetén kisebb figyelemre és kevésbé hatékony gyógyszeres segítségre számíthatnak az Egyesült Államok jelenlegi egészségügyi ellátó rendszerében.
2010.09.08. 09:30
 
 
Az ipari termelés 9 százalékkal nőtt júliusban
Az ipari termelés júliusban 9 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva 11,5 százalékkal nőtt tavaly júliushoz képest, az előző hónaphoz viszonyítva 1,1 százalékkal csökkent a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított index szerint - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az előzetes adatok alapján.
2010.09.08. 09:15
 
 
A világ legnehezebb futóversenyét tartják az olasz Alpokban
A világ leghosszabb, legnehezebb és legmagasabb futóversenyét tartják az olasz Alpok csúcsai közt. Az útvonalat elsőként egy orvoscsoport próbálta ki. Szeptember 12-én délben az olaszországi, de francia ajkú Valle d'Aosta tartományból, Courmayeurból indul az óriások futamának, Tor des Géants-nak elkeresztelt futóverseny, amelynek ugyanitt lesz az érkezési pontja is. A becslések szerint az első versenyzők az indulástól számított harmadik napon kezdenek majd célba érni. Háromszázharminc kilométer hosszú ultramaratonról van szó majdnem mindvégig kétezer méter magasban, az összes 4 ezer méter feletti csúcs érintésével.
2010.09.08. 08:45
 
 
Nem lát okot az Európai Bizottság a médiaszabadság megsértése miatti fellépésre
Az Európai Bizottság jelenleg nem lát okot arra, hogy eljárást indítson bármely EU-tagállam ellen az alapvető jogokhoz tartozó szólás- és sajtószabadság megsértése miatt - mondta Neelie Kroes, az uniós végrehajtó testület médiaügyi biztosa az Európai Parlament (EP) strasbourgi vitájában. A késő estébe nyúlt keddi vitát annak nyomán tartották, hogy egy beadvány szerint súlyos fenyegetés éri az információ szabadságát és a médiaszabadságot több EU-tagállamban.
2010.09.08. 08:15
 
 
Világgazdaság: könnyebb a diplomásoknak
Ötször annyival nőtt a diploma nélküli magyarok munkanélküliségi rátája a gazdasági válság alatt, mint a diplomásoké - derül ki az OECD éves oktatásügyi jelentéséből, amelyet a Világgazdaság ismertet. A magyar állam kevesebbet költ oktatásra, mint az OECD és az EU legtöbb tagállama, a tanulók számát tekintve viszont jó a helyzet: a húsz év alatti népesség nagyobb hányada jár iskolába Magyarországon, mint amennyi az OECD-átlag, és az idősebbek közt sem nagy az elmaradás. Az elemzés legfőbb központi megállapítása: a képzettebbeket kevésbé érintette rosszul a gazdasági válság.
2010.09.08. 08:00
 
 
ENSZ: több mint ötszáz nőt erőszakoltak meg Kongóban pár nap alatt
Kongói és ruandai lázadók több mint ötszáz nőt erőszakoltak meg július vége és augusztus első fele között a Kongói Demokratikus Köztársaság keleti részén, több mint kétszer annyit, mint ahány esetről korábban tudtak - jelentette az ENSZ. A kormány ellen harcoló Mai Mai kongói milícia és a hutukból álló Demokratikus Front Ruanda Felszabadításáért (FDLR) fegyveresei július 30-a és augusztus 3-a között megszállva tartották Luvungi várost. Lakóinak házait kifosztották, s a településen és környékén erőszakolták meg azt a mintegy 240 nőt, akiről az ENSZ két héttel ezelőtt tudomást szerzett. Azóta kiderült, hogy az országnak ugyanazon a részén, de egy másik településen is történt legalább 267 eset.
2010.09.08. 07:45
 
 
Népszava: alaposan megdrágítja az autókat a hosszabb értékesítési lánc
Az autós szakma szerint megdrágíthatja a gépjárműveket, és felesleges adminisztrációs és anyagi terhet ró a kereskedőkre, hogy október 1-jétől csak azok az autókereskedések szerződhetnek több pénzintézettel, amelyek hitelközvetítőként is működnek, vagyis független többes ügynöknek regisztráltatják magukat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél - ismerteti a Népszava. Aki ezt nem teszi meg, csak egy bank, illetve lízingcég termékeit kínálhatja a vásárlóknak.
2010.09.08. 07:30
 
 
Könyvet írt fogsága történetéről Natascha Kampusch
Fizikai és lelki szenvedéseiről, félelemről és bátorságról vall szerdán megjelent könyvében Natascha Kampusch, akit nyolc és fél éven át tartott fogságban egy gyermekrabló. A kötet címe 3096 nap, pontosan ennyi időt töltött ugyanis tíztől tizennyolc éves koráig az idén 22 éves fiatal osztrák nő a tettes, Wolfgang Priklopil fogságában. A férfi egy vastag ajtóval és biztonsági berendezésekkel ellátott "cellát" alakított ki Bécs melletti háza pincéjében, ide hurcolta a lányt, miután fényes nappal elrabolta az utcán. Natascha Kampusch évekig nem hagyhatta el ezt a pincehelyiséget.
2010.09.08. 07:30
 
 
Labdarúgó Eb-selejtező: Magyarország-Moldova 2-1
A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-es győzelmet aratott kedden Moldova felett a Szusza Ferenc Stadionban rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen. Egervári Sándor szövetségi kapitány irányítása alatt ez volt a nemzeti együttes első sikere. Az első félidőben rendkívül ötlettelenül játszott a magyar együttes, a vendégek közelebb álltak a gólszerzéshez. A fordulást követően a 49. percben Rudolf Gergely távoli lövésével szerzett vezetést a hazai alakulat, majd Koman Vladimir válogatottbeli első góljával megduplázta az előnyt a 66. percben. A végeredményt Alexandr Suvorov állította be a 78. percben.
2010.09.08. 07:15
 
 
Zapatero: csak a végleges fegyverletétel fogadható el az ETA-tól
A baszk szeparatista szervezet részéről csak a fegyverletétel fogadható el - szögezte le kedden a spanyol kormányfő, aki először szólalt meg az ETA tűzszünetet meghirdető vasárnapi nyilatkozata óta. "A nyilatkozatok most már nem érnek semmit, csak a döntések, és az egyetlen értékelhető döntés pár szóban megfogalmazható: a fegyverek végleges letétele" - jelentette ki José Luis Zapatero, aki szerint a csak tűzszünetről szóló nyilatkozat kiábrándította a demokratikus spanyol társadalmat. "A kormány véleménye az, hogy az összes demokratikus csoport kiértékelte az ETA nyilatkozatát, és mélyen kiábrándítónak találta" - mondta a miniszterelnök egy sajtótájékoztatón.
2010.09.07. 21:00
 
 
Hatodszor is elutasították John Lennon gyilkosának szabadlábra helyezését
Harminc évvel John Lennon meggyilkolása után, hatodszor is elutasította kedden a gyilkos, Mark David Chapman próbaidőre bocsátásáért benyújtott kérelmét New York állam illetékes kegyelmi bizottsága. Chapman, aki büntetését az atticai szigorított felügyeletű fegyházban tölti, legközelebb két év múlva nyújthat be újabb folyamodványt szabadlábra helyezése érdekében. Az illetékes bizottság, amely video-távkapcsolat útján hallgatta ki Chapmant, közleményében ezúttal nem indokolta a kérelem elutasítását. A legutóbbi, 2008-as hasonló határozat értelmében az elítéltnek "közbiztonsági és közjóléti megfontolások miatt" kellett rács mögött maradnia.
2010.09.07. 20:30
 
 
Politológusok szerint széles társadalmi réteghez szólt Orbán Viktor
A legkülönbözőbb háttérrel rendelkező emberekhez, széles társadalmi réteghez szólt Orbán Viktor miniszterelnök keddi, a kormány eddigi száznapos tevékenységét értékelő beszédében - állapították meg az MTI által megkérdezett politológusok. Szomszéd Orsolya, a Nézőpont Intézet elemzője szerint Orbán Viktor beszédében a kormányprogramból ismert pontokat igyekezett "kipipálni", a beszéd alatt pedig olyan, korábban bevezetett szófordulatok köszöntek vissza, mint például a nemzeti együttműködés rendszere, míg újdonságként az "utópia" és a "valóság" fogalmak szolgálhattak.
2010.09.07. 20:30
 
 
Mesterházy: Orbán nem a valóságról, hanem a fejében lévő utópiákról beszélt
Mesterházy Attila szerint Orbán Viktor a kormányzása első száz napját értékelő beszédében nem a valóságról, hanem a fejében lévő utópiákról beszélt. A szocialista pártelnök-frakcióvezető keddi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a miniszterelnök a beszédében féligazságokat mondott. Ezeket közé sorolta, hogy a kormányfő szavai szerint megvalósult a kétmillió forintos bérplafon az állami szektorban. Úgy látja: van, ahol megvalósult, és van, ahol nem, mert ez alól még kivételek az állami cégek vezetői. "Azt várjuk, hogy korrigálják ez a hibát" - jelentette ki. Mesterházy féligazságnak tartja azt is, hogy kisebb lett a kormány, mivel most sokkal több állami vezető van, és így az állam működtetése sokkal többe is kerül az állampolgároknak.
2010.09.07. 19:15
 
 
U21-es Eb-selejtező: elúszott a magyar továbbjutás
A magyar olimpiai labdarúgó-válogatott számára elúszott a részvétel lehetősége a 2012-es londoni ötkarikás játékokon, miután az U21-es Európa-bajnoki selejtezősorozatban nem jutott tovább a csoportjából. Róth Antal együttese kedden gól nélküli döntetlent játszott az Albert Stadionban a bosnyákokkal, így Olaszország és Wales mögött a harmadik helyen végzett ötösében. A tíz csoport első helyezettjei mellett a négy legjobb második jutott az Eb-részvételért rendezendő oda-visszavágós rájátszásba. A nyolccsapatos kontinensviadalról a legjobb négy kvalifikálja magát a londoni olimpiára. Eredmény: Magyarország - Bosznia-Hercegovina 0-0. Albert Stadion, 4000 néző.
2010.09.07. 19:15
 
 
Meredek forintgyengülés a bankközi kereskedelemben
Meredeken gyengült a forint kedden: az eurót délután négy órakor 287,56 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 285 forint közeli jegyzések után. Hétfőn délután négy órakor még 284,97 forinton állt az euró jegyzése, majd késő estére 284,60 körüli jegyzésre állt be. Kedden kora hajnalban az ázsiai kereskedési szakaszban a forint a főbb devizák árfolyamában bekövetkezett változást követve rövid idő alatt 286 forint feletti euró jegyzési tartományba tolódott el, és 287 feletti jegyzésekre is volt példa. Nap közben a jegyzés túlnyomórészt 285,50 és 286,80 forint között mozgott, majd röviddel délután négy óra előtt meredeken 287 feletti szintre helyeződött át.
2010.09.07. 18:45
 
 
Velencei palotát kap jegyesétől Naomi Campbell
Vlagyiszlav Doronyin orosz milliárdos velencei palotát vásárol menyasszonyának, a szupermodell Naomi Campbellnek. Az olasz sajtó szerint a pár a díszes Palazzo Contarini-Fasan iránt érdeklődik. A legenda szerint a Canale Grandéra néző XV. századi palota a Shakespeare Othello című drámájában szereplő Desdemona háza volt. A pár hétfőn felkereste a palazzo tulajdonosát, és úgy tudni, hamarosan aláírják az adásvételi szerződést is. Doronyin és Campbell épp Velencében tartózkodik, ahol részt vesznek a hamarosan kezdődő filmfesztiválon. A brit modell és orosz vőlegénye a velencei San Giorgio dei Greci romantikus templomban fogja kimondani a boldogító igent.
2010.09.07. 18:45
 
 
Államháztartás: 1.081 milliárd forint hiány az első nyolc hónapban
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számolt - pénzforgalmi egyenlege idén augusztusban 83,9 milliárd forint hiánnyal zárt, az első nyolc havi deficit 1.081,4 milliárd forint volt, 24,2 százalékkal több az egész évre előirányzott 870,3 milliárdnál - jelentette be kedden a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az augusztusi államháztartási hiány 13,8 milliárddal kisebb a tavaly augusztusi deficitnél. Az államháztartási deficit 2009 augusztusban - önkormányzatok nélkül - 97,7 milliárd forintot, a tavalyi év első nyolc hónapjában 912,6 milliárd forintot tett ki, ami az éves előirányzat 98,7 százalékának felelt meg.
2010.09.07. 18:15
 
 
Új Shrek- és Kung Fu Panda-epizódok az amerikai tévében
A Shrek és a Kung Fu Panda újabb fél-fél órás epizódját láthatják ősszel az amerikai nézők a televízióban. Az NBC tévécsatorna és a DreamWorks animációs stúdió közötti megállapodásnak köszönhetően a Halloween témájú Scared Shrekless október 28-án, A Kung Fu Panda Holiday Special pedig november 24-én kerül adásba - számolt be a The Hollywood Reporter. A Shreklessben a zöld ogre, Fiona, Csizmás Kandúr és a Szamár szellemekkel viaskodik Lord Farquaad kastélyában. A Kung Fu Panda-folytatás válaszút elé állítja Pót, a harcos pandát: családjával maradjon, vagy a Jáde Palotában tegyen eleget sárkányharcosként kapott feladatának - foglalta össze az epizódok történetét a THR.com.
2010.09.07. 18:00
 
 
Több százezres tiltakozás Franciaországban
Több százezren tiltakoztak kedden Franciaország-szerte a kormány megszorító intézkedései, s azon belül a nyugdíjkorhatár tervezett felemelése ellen. Országszerte tiltakozó sztrájkok is voltak: a közalkalmazottak egynegyede szüntette be a munkát, a vonatok fele nem járt és a nagyvárosi metróközlekedésben is komoly fennakadások voltak. Délelőtt sok városban voltak tiltakozó felvonulások, délután pedig Párizsban szólították utcára az embereket a szakszervezetek. A francia kormány azt tervezi, hogy a nyugdíjkiadások mérséklése érdekében 60 évről 62-re felemeli a nyugdíjkorhatárt.
2010.09.07. 17:45
 
 
Kósa: a Fidesz kizárólag magának gyűjtött ajánlószelvényt
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke kedden közleményben jelentette ki, hogy jelöltjeik kizárólag saját maguknak gyűjtöttek ajánlószelvényeket, így alaptalan minden ezzel ellentétes "találgatás és vádaskodás". Karácsony Gergely, az LMP kampányfőnöke a Népszabadság keddi számában nyilatkozva azt mondta, hogy a Fidesz részéről informális felajánlkozások érkeztek "cédulasegítség" ügyében, és pártját romaszervezetek is megkörnyékezték, de ők ezen próbálkozások mindegyiket "visszaverték". Az LMP-s politikus az MTI-vel kedden azt közölte, hogy csak "nem konkrét" megkeresések érkeztek hozzájuk az ajánlószelvény-gyűjtésben nyújtandó esetleges segítségnyújtásról, amelyek sokszor csak célozgatásként hangzottak el.
2010.09.07. 16:45
 
 
Nézőpont Intézet: 57 százalék elégedett a kabinet tevékenységével
A Nézőpont Intézet kutatása szerint száz nap elteltével a megkérdezettek 57%-a elégedett a kormány munkájával. A legnépszerűbb intézkedés az Új Széchenyi-terv meghirdetése és a bankadó bevezetése, ezekkel a megkérdezettek 61%-a elégedett, míg a szomszédos országokban élő magyarok kedvezményes honosítását 58% fogadta kedvezően - olvasható az MTI-hez kedden eljuttatott elemzésben. A kormány emlékezetes döntései közül a legkevesebben (41 százaléknyian) az egykulcsos, családbarát adózással értettek egyet. Az intézet szerint Orbán Viktor támogatottsága kormányának első száz napja után kimagasló, teljesítményét a megkérdezettek 63%-a jó vagy jeles osztályzattal minősítette.
2010.09.07. 16:45
 
 
19 Volán társaság igazgatósága szűnik meg
Megszűnik 19 Volán társaság igazgatósága a 2010. szeptember 13. és 20. közötti időszakra összehívott rendkívüli közgyűléseken - jelentette be a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kedden. Az MTI-hez eljuttatott közleményben a lépést az MNV a takarékos állami gazdálkodással és a hatékonyabb döntéshozatallal indokolja. A vezető testület jogkörét az egyes társaságoknál a vezérigazgató gyakorolja majd. Négy Volán társaságnál már augusztusban megtartották azokat a közgyűléseket, amelyen megszüntették az igazgatósági testületet. A 100 százalékban állami tulajdonú Volánbusz esetében pedig csak alapítói határozatra van szükség a lépés megtételéhez.
2010.09.07. 16:15
 
 
Még tart a vizsgálat a kedd reggeli munkabaleset ügyében
Az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség szerint nem zárható ki, hogy emberi mulasztás, vagy gondatlanság okozta azt a balesetet, amelyben négy munkás több métert zuhant egy budapesti építkezésen kedd reggel. A felügyelőség számára még kérdés, hogy az ott dolgozó vállalkozások illetékesei meggyőződtek-e a beszakadt felület teherbírásáról. A négy munkásnak egy körülbelül 180 kilogrammos üvegtáblát kellett a helyére emelniük, ám egy zsaluzó lapokkal ideiglenesen lefedett felületen álltak, ami nem bírta el súlyukat, így beszakadt és a munkások mintegy öt métert zuhantak. Ketten súlyosan megsérültek, a két másik munkás karcolásokkal megúszta a balesetet.
2010.09.07. 16:00
 
 
Az osztrák elnökkel találkozott Schmitt Pál
Bemutatkozó látogatást tett az osztrák államfőnél kedden Bécsben Schmitt Pál, első hivatalos külföldi útján. A köztársasági elnök a magyar külpolitikai törekvésekről, az európai uniós elnökség célkitűzéseiről és az új magyar kormány politikájáról tájékoztatta osztrák kollégáját, emellett megemlítette a rábakeresztúri (Heiligenkreuz) szemétégető ügyét is. Magyarországot Ausztriához fűzi a legbiztosabb és a legfontosabb történelmi kapcsolat - mondta, s a két ország közötti együttműködést példamutatónak nevezte.Mindkét államfő kiemelte, hogy az osztrák és a magyar köztársasági elnökök immár hagyományosan egymásnál tesznek első ízben hivatalos látogatást.
2010.09.07. 15:30
 
 
LMP: a múlt évi költségvetés nem segítette a fenntarthatóságot
A 2009. évi költségvetés nem segítette a fenntartható fejlődést és nem támogatta a zöld gazdaságot - foglalta össze Jávor Benedek, az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának elnöke a bizottsági ülés után a véleményét. Jávor Benedek ismertetése szerint a zöld ágazat 2009-ben nagyjából 140-150 milliárd bevételt ért, a költségvetési támogatás pedig 81,87 milliárd forint volt úgy, hogy ebből a tényleges támogatás 39 milliárdot tett ki, az európai uniós pénzek pedig 21 milliárd forintot. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium költségvetési támogatását 56 milliárdról 39 milliárd forintra csökkentették az előző évihez képest - mondta a képviselő.
2010.09.07. 15:15
 
 
Szerdán döntenek a Ferrari további büntetéséről
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) motorsport világtanácsa szerdán Párizsban hallgatja meg a Forma-1-es Ferrari csapat képviselőit, akik a Német Nagydíjon júliusban a korábban betiltott csapatutasítást alkalmazták. A hazai, monzai futamára készülő csapatot a hockenheimi GP versenybírói 100 ezer dollárra büntették, mert a viadalon a brazil Felipe Massa a rádióüzenetben kapott utasításnak megfelelően maga elé engedte akkor második csapattársát, a kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonsót, aki végül megnyerte a futamot.
2010.09.07. 14:45
 
 
Egyelőre nem tudni, lesz-e főpolgármester-jelölti vita
Az érintett főpolgármester-jelöltek közül egyedül a Jobbik indulója jelezte azt, hogy részt venne az LMP által kezdeményezett vitán. A Fidesz-KDNP mérlegeli, hogy van-e értelme egy ilyen disputának, az MSZP azonban közölte, nem hajlandó egy asztalhoz ülni a Jobbikkal. Jávor Benedek, az LMP főpolgármester-jelöltje hétfőn jelentette be, hogy szeptember második felére nyilvános vitára várja a Fidesz-KDNP, az MSZP és a Jobbik jelöltjét: Tarlós Istvánt, Horváth Csabát és Staudt Gábort. Jávor Benedek szerint a vitával a budapestiek első kézből tudhatják meg, hogy a jelöltek mit gondolnak a város állapotáról, és hogyan kívánnak XXI. századi választ adni a problémákra.
2010.09.07. 14:45
 
 
Felszámoltak Milánóban egy 250 fős romatelepet
Felszámoltak az olasz hatóságok kedden délelőtt Milánóban egy 250 lakosú romatelepet. Több mint 100 bódét és sátrat bontottak el a hatóságok a telepen, ahol már kritikus volt a higiénés helyzet. Az intézkedés incidens nélkül zajlott le. A hatóságok Rómában is arra készülnek, hogy fellépjenek az illegális cigánytelepek ellen: Gianni Alemanno polgármester 200 romatelep felszámolását tervezi az olasz fővárosban és környékén. Erről azt követően született döntés, hogy két héttel ezelőtt egy hároméves gyerek meghalt egy illegális romatelepen keletkezett tűzben. A polgármester adatai szerint mintegy 2000 ember - a romák mellett több törvénytelen bevándorló - él Rómában illegális telepeken.
2010.09.07. 14:30
 
 
Expó 2010: újabb viharfelhők a magyar pavilon felett
A sanghaji világkiállítás magyar pavilonjának magyar dolgozói is figyelmeztető munkabeszüntetésre készülnek, ahogyan a kínai alvállalkozó alkalmazottai is újabb jelét kívánják adni elégedetlenségüknek amiatt, hogy hónapok óta nem kapnak fizetést és a napidíjuk forrása is elapadt - tudta meg az MTI Kínában. Kezdenek egzisztenciális gondokkal küszködni a pavilon magyar dolgozói, akik közül néhányan már kölcsönökből fedezik sanghaji tartózkodásuk költségeinek egy részét - ez derült ki azon a megbeszélésen, amelyen többnyire felelős beosztású magyar munkatársak vitatták meg a a helyzet megoldásához vezető utat. Kiszivárgott információk szerint ott volt az üzemeltetés valamennyi dolgozója.
2010.09.07. 14:30
 
 
Cozma-ügy: megkezdődik az emberöléssel vádoltak büntetőpere
Megkezdi a Marian Cozma-ügyben emberöléssel vádoltak büntetőperének tárgyalását szeptember 13-án, hétfőn a Veszprém Megyei Bíróság Németh Balázs vezette tanácsa - tájékoztatta Meződi János, a megyei bíróság elnökhelyettese kedden az MTI-t. Közlése szerint az ügyészség három embert vádol emberölés bűntettével: az elsőrendű vádlott R. Sándor 30 éves sárbogárdi, a másodrendű N. Győző 33 éves budapesti és a harmadrendű Sz. Iván 28 éves enyingi lakosokat. Az ügyészség szerint mindhárman elkövették - mint társtettesek - az emberölés bűntettét, továbbá egyrendbeli életveszélyt okozó testi sértést és egyrendbeli maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettét.
2010.09.07. 14:15
 
 
Jóváhagyták az EU-miniszterek a pénzügyi felügyeleti javaslatcsomagot
Brüsszeli találkozójukon jóváhagyták az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei azt a javaslatcsomagot, amelynek alapján januártól megújul a pénzügyi felügyelet rendszere az EU-ban. Ennek értelmében a jövő év elejétől három ügynökség fogja figyelemmel kísérni a banki, a biztosítási és az értékpapír-piaci tevékenységet, és emellett egy, a pénzügyi rendszer egészében rejlő kockázatok figyelésével megbízott testület is tevékenykedik majd. A megállapodást még az Európai Parlamentnek is jóvá kell hagynia. A várakozásoknak megfelelően a miniszterek nem jutottak ugyanakkor egyhangú álláspontra a bankadó bevezetésének részleteiről, illetve a pénzügyi tranzakciókra kirótt illeték bevezetésének kérdéséről.
2010.09.07. 14:00
 
 
A munkáltatók többsége nem tervez felvételt
A magyarországi munkáltatók 70 százaléka nem tervez munkaerő-felvételt, de elbocsátást sem 2010 utolsó negyedévében, ugyanakkor az idei harmadik negyedévhez képest nőtt az elbocsátást tervezők aránya a Manpower munkaerő piaci szolgáltató legfrissebb felmérése szerint. Szekeres Katalin, a Manpower Magyarország marketing és toborzási vezetője elmondta: a megkérdezett szervezetek 13 százaléka szerint várhatóan nő az alkalmazottak száma az utolsó negyedévben, míg a harmadik negyedévben csak a munkáltatók 7 százaléka, 2009 negyedik negyedévében pedig 10 százaléka számolt létszámbővítéssel.
2010.09.07. 13:45
 
 
Lámpaoltással védik a madarakat a felhőkarcolóktól
"Elsötétítéssel" próbálják védeni a madarakat a New York-i felhőkarcolók: amennyire csak lehet, nem lesznek kivilágítva november elejéig, a vándormadarak őszi utazásának befejezéséig. Becslések szerint évente 90 ezer madár pusztul el amiatt, hogy nekirepül a magas épületek üvegfalainak, mert az éles fény megzavarja tájékozódó képességét. A vándormadár-védelem szervezői felszólították az épületek helyiségeinek bérlőit, hogy ne égessék feleslegesen a lámpákat, kapcsolják le azokon a szinteken, amelyeken senki sincs, akik pedig kénytelenek éjszakába nyúlón dolgozni, azok vagy húzzák be a sötétítő függönyt, engedjék le a rolót, vagy használjanak asztali lámpákat - adta hírül a BBC.
2010.09.07. 13:45
 
 
Vízilabda Eb: selejtezőt kell játszani a nőknek a 2012-es Eb-ért
Magyarország női vízilabda-válogatottja azzal, hogy nem került be a legjobb négy közé a horvátországi Európa-bajnokságon, egyszerre két nagy lehetőséget is elszalasztott: egyfelől lecsúszott a zágrábi éremszerzésről, másfelől az egyenes ági kijutás helyett selejtezőt kell játszania azért, hogy ott lehessen a következő kontinensviadalon, 2012-ben, a hollandiai Eindhovenben. Némi vigaszul legfeljebb az szolgálhat, hogy Petrovics Mátyás gárdája a mostani Eb előtt közvetlenül megrendezett új-zélandi Világkupán kiharcolta a jogot a részvételre a 2011-es sanghaji világbajnokságon.
2010.09.07. 13:15
 
 
Januártól az energiamegtakarítás arányában jár a támogatás
A kormány tervei szerint jövő januártól a lakóépületek felújítása aszerint kap támogatást, hogy annak eredményeképpen mennyi energiát lehet megtakarítani - hangzott el a társasházi képviselőknek rendezett panelfelújítási konferencián. A jelenleg használt hőszigetelések egy része csak dekoráció, Németországban ahhoz, hogy az épületek energiafogyasztása 70 százalékkal csökkenjen, legalább 16 centiméter vastag hőszigetelést visznek fel a falakra, ezt kell általánossá tenni Magyarországon is - mondta a konferencián Kakuszi Norbert a Sto Építőanyag Kft. képviseletében.
2010.09.07. 13:15
 
 
Horváth Csaba nem hajlandó egy asztalhoz ülni a Jobbikkal
A Jobbik meghívása miatt elfogadhatatlannak tartja az LMP által kezdeményezett főpolgármester-jelölti vitát Horváth Csaba szocialista jelölt. "Nem ülök egy asztalhoz koncentrációs táborokról álmodozókkal, elutasítok a Jobbikkal való minden kapcsolatot" - mondta az MSZP főpolgármester-jelöltje. Az LMP jelöltje, Jávor Benedek hétfőn jelentette be, hogy szeptember második felére nyilvános vitára várja a Fidesz-KDNP, az MSZP és a Jobbik jelöltjét: Tarlós Istvánt, Horváth Csabát és Staudt Gábort. Staudt Gábor kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy bármilyen vitának áll elébe, egy esetleges főpolgármester-jelölti vitán is szívesen részt vesz.
2010.09.07. 13:00
 
 
Téli olimpia: a hódeszkásoknál volt a legtöbb sérülés
A női hódeszkások krossz számában versenyzők sérültek meg a leggyakrabban a vancouveri téli olimpián februárban - áll egy nemrég elkészített és nyilvánosságra hozott tanulmányban. A neves sportorvosok által végzett felmérésből kiderült, hogy az ötkarikás programba 2006-ban bekerült hódeszka-krosszban induló 22 női sportoló közül 16-an szenvedtek különböző sérüléseket a játékok ideje alatt. Ez 73%-os arányt jelent, ugyanakkor a férfiaknál ebben a sportágban mindössze 11% ez a mutató. A februári téli olimpián 82 ország 2567 versenyzője vett részt, s összesen 287 sérüléssel járó baleset történt. Ez 11%-ot jelent, a 2008-as pekingi nyári játékokon mért 9%-os aránnyal szemben.
2010.09.07. 12:45
 
 
MSZP: a kormány eddigi gazdaságpolitikáját látszatintézkedések jellemezték
Az MSZP szerint a kormány első száz napjának gazdaságpolitikáját a koncepciótlanság, a kapkodás és a látszatintézkedések sora jellemezte. Szekeres Imre, az MSZP gazdaságpolitikai kabinetvezetője azt mondta, a felelőtlen kormányzati nyilatkozatok hatására jelentősen gyengült a forint, ami emberek százezreit lehetetlenítette el. Véleménye szerint a magyar gazdaság csak a lassan és bizonytalanul javuló nemzetközi környezet miatt nincs súlyosabb helyzetben, mint három hónappal ezelőtt.
2010.09.07. 12:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653[1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista