2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Találomra és szórakozásból gyilkoltak afgán civileket amerikai katonák
Találomra és szórakozásból gyilkoltak afgán civileket amerikai katonák - jelentette a The Washington Post. Öt katonát azzal vádol az amerikai hadsereg, hogy január 15. és május között több alkalommal, ok nélkül tüzet nyitottak afgán civilekre, s három emberrel végeztek. A vádirat szerint a katonák holttesteket daraboltak fel és fényképeztek, valamint maguknál tartottak egy koponyát és emberi csontokat. Hét másik katona ellen azért indult eljárás, mert meg akarták akadályozni a nyomozást és fizikailag bántalmazták társukat, aki feljelentést tett.
2010.09.19. 17:30
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsákék nem bírtak Bodorékkal
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven gólnélküli döntetlent játszott Bodor Boldizsár csapatának, a Roda Kerkradénak az otthonában vasárnap, a holland labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. A mérkőzésen Dzsudzsák végig a pályán volt, míg Bodort a 90. percben cserélték le. A Tóth Balázst végig a soraiban tudó VVV-Venlo 3-2-es vereséget szenvedett az Utrecht vendégeként. Eredmények: Feyenoord-Ajax Amsterdam 1-2, NEC Nijmegen-AZ Alkmaar 0-1, Roda Kerkrade-PSV Eindhoven 0-0, FC Utrecht - VVV-Venlo 3-2.
2010.09.19. 17:15
 
 
Metzi tenisztorna: Fucsovics kikapott a selejtezőben
Fucsovics Márton kikapott vasárnap a 450 ezer euró összdíjazású, fedettpályás metzi férfi tenisztorna selejtezőjének második fordulójában. A viadal honlapja szerint a szabadkártyával indult Fucsovicsot, aki a juniorok között az idén megnyerte a wimbledoni bajnokságot, a hazai közönség előtt szereplő és első helyen kiemelt Edouard Roger-Vasselin búcsúztatta. Eredmény, selejtező, 2. forduló: Roger-Vasselin (francia, 1.)- Fucsovics 6:2, 6:3.
2010.09.19. 16:45
 
 
Soros elítéli a romák franciaországi megbélyegzését
Soros György élesen bírálta a romákkal szembeni francia politikát a Le Monde című francia napilap hétvégi számában megjelent interjúban. A romák felemelkedését is támogató Nyílt Társadalom Alapítvány elnöke szerint a probléma csak európai szinten oldható meg a romaelit kinevelésével egy "oktatási New Deal" program keretében. "Nicolas Sarkozy megszegte az európai normákat és szabályokat azzal, hogy céltáblaként nevesítette a romákat. Az állam feladata a törvényszegők egyenkénti letartóztatása és elítélése. Egy etnikai csoport megbélyegzése és fenyegetésként való megjelölése kollektíve a társadalom számára viszont éppenséggel az emberi jogok tiszteletének ellentéte" - hangsúlyozta Soros.
2010.09.19. 16:15
 
 
Érvénytelen a szlovákiai népszavazás a kisebb parlamentről
Az alacsony részvétel miatt érvénytelen lett a többek között a kisebb parlamentről és a média-előfizetési díjak eltörléséről rendezett szombati szlovákiai népszavazás. A vasárnap nyilvánosságra hozott hivatalos végeredmény szerint a bejegyzett 4,3 millió szlovákiai választópolgárnak csak a 22,84 százaléka járult az urnák elé. A szombati népszavazás érvényességéhez a bejegyzett választópolgárok több mint felének le kellett volna adnia voksát. A referendum mellett még a júniusi választások előtt a mostani koalícióban részt vevő Szabadság és Szolidaritás (SaS) nevű párt tört lándzsát.
2010.09.19. 15:30
 
 
"Gonosz ideológiának" nevezte a nácizmust birminghami miséjén a pápa
"Gonosz ideológiának" nevezte a nácizmust birminghami miséjén XVI. Benedek pápa. A katolikus egyházfő, aki négynapos nagy-britanniai látogatásának utolsó hivatalos mozzanataként mutatott be 55 ezer hívő előtt szabadtéri misét a nyugat-angliai nagyvárosban, homíliájában megemlékezett a hitleri légierő Nagy-Britannia elleni, hetven évvel ezelőtti pusztító támadásairól. Közölte: számára, aki Németországban élt és szenvedett "a náci rezsim sötét napjaiban", különösen megindító, hogy vasárnap, a náci Németországgal vívott légi háború - az angliai csata - emléknapján Nagy-Britanniában lehet, és felidézheti azon britek emlékét, akik életük feláldozásával, bátran szembeszálltak "annak a gonosz ideológiának az erőivel".
2010.09.19. 15:15
 
 
Paris Hilton felfüggesztett büntetést kap
Megegyezett a hatóságokkal a kokainbirtokláson kapott Paris Hilton, aki az alku értelmében hétfőn bűnösnek vallja magát, ennek fejében pedig a súlyosabb ítélet kockázatát elkerülve egyéves felfüggesztett büntetést kap. Az örökösnőt kétezer dolláros pénzbírsággal, valamint 200 órányi közmunkával is sújtják. Kábítószer-birtoklási ügyében Hilton ugyan nem számíthatott volna börtönbüntetésre, de összességében súlyosabb ítéletet is mérhettek volna rá. Amennyiben a híresség - akárcsak gyorshajtással - megszegi felfüggesztett büntetésének feltételeit, letöltendő szabadságvesztéssel fizethet.
2010.09.19. 15:00
 
 
500 ezres jövedelem alatt nincs értelme autót fenntartani Budapesten
Havi bruttó 500 ezer forint jövedelem alatt nincs értelme autót fenntartani Budapesten - hangzott el a Hagyd otthon az autódat! című kampány záróeseményén vasárnap a Nemzetközi Autómentes Napon a fővárosban. Átlagos személygépkocsi-használat mellett Budapesten nincs gazdasági racionalitása az autó fenntartásának. Ennél költségtakarékosabb a közösségi közlekedés, a kerékpár, szükség esetén a taxi vagy az autóbérlés - mondta el Horváth Zsolt, a Levegő Munkacsoport igazgatója, a kampány vezetője.
2010.09.19. 14:00
 
 
Gyorsaságimotoros vb, Aragón Nagydíj: Talmácsi harmadik lett
A hetedik helyről rajtolt Talmácsi Gábor harmadik lett a Moto2 géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján. A vasárnapi futamot az élről indult olasz Andrea Iannone nyerte. A 125 kcm-esek között 2007-ben világbajnok Talmácsinak idén eddig ez a legjobb helyezése. A legkisebb géposztályban rajtolt Sebestyén Pétert - a viadal honlapja szerint - kilenckörös hátránnyal nem rangsorolták.
2010.09.19. 13:45
 
 
Dalai láma: küzdeni kell a rossz emberi tulajdonságok ellen
A buddhista vallás a tudat átalakításával a rossz emberi tulajdonságok leküzdését célozza - mondta a XIV. dalai láma Budapesten a Papp László Sportarénában tartott előadásában. A délelőtti előadás végén beavatási szertartást tartottak, melynek során meditációval kérhettek áldást a jelenlévők. A zsúfolt ház és a környező országokból is érkezett mintegy 11.200 érdeklődő előtt tartott tanításában Tendzin Gyaco, a dalai láma rámutatott: "a káros érzelmi berögződések ellen" rendkívül sok erőfeszítést kell tenni, különben ezt a törekvést nem koronázza siker, s e cél elérése érdekében belső biztatásra is szükség van.
2010.09.19. 13:15
 
 
A
A tömegtiltakozások májusi elfojtása óta először ismét kivonultak Bangkok utcáira a kormány ellen tüntető "vörösingesek", hogy megemlékezzenek a Thakszin Sinavatra akkori miniszterelnök hatalmát négy éve megdöntő puccsról, valamint a politikai erőszak áldozatairól. Bár a tüntetések békésnek ígérkeznek, a rendőrség nagy erőkkel vonult fel, hogy megakadályozzon bármiféle erőszakos cselekményt. A felvonulók tízezer piros léggömböt eresztenek fel az égbe, hogy így tisztelegjenek a tüntetések elfojtásakor lelőtt társaik emléke előtt.
2010.09.19. 13:00
 
 
Több támadás, de kevesebb halott az afganisztáni választáson
A szombati afganisztáni parlamenti választások alatt több erőszakos cselekmény történt, mint a tavalyi elnökválasztás idején, de ezek a támadások összességében kevesebb halálos áldozattal jártak - közölte a NATO kabuli parancsnoksága. A parlamenti választások napján 485 támadás volt az országban, a tavaly augusztus 20-i elnökválasztás napján pedig 479. Szombaton 22 embert öltek meg: hét polgári személyt, 11 afgán rendőrt és katonát, valamint a nemzetközi erők négy katonáját - mondta egy szóvivő. Az ENSZ 2009. októberi adatai szerint tavaly augusztus 20-án, az elnök- és tartományi választásokon 57 embert öltek meg Afganisztánban, de akkor külföldi katona nem volt köztük.
2010.09.19. 12:00
 
 
MSZP: nőellenes lépés lenne a gyermektelenségi adó
Az MSZP szerint "nőellenes" intézkedés lenne, ha bevezetnék az úgynevezett gyermektelenségi adót. Szanyi Tibor, az ellenzéki párt kampányfőnöke telefonos tájékoztatóján azt mondta: a "kormánypárti boszorkánykonyhákban" olyan ötletekkel játszanak - majd tesztelik ezeket egy-egy politikusi nyilatkozattal -, mint például a gyermektelenségi adó bevezetése. A politikus emlékeztetett, a történelem során ugyan léteztek ilyen adók, de szerinte ez helytelen irányú gondolkodás, a gyermeknevelés költségeit ugyanis nem a gyermektelen nőknek kell megfizetniük, hanem az egész társadalomnak.
2010.09.19. 11:30
 
 
Francia vidéki túra hollywoodi forgatókönyvíróknak
Eiffel-tornyon kívül azért más is van Franciaországban - hívta fel Hollywood figyelmét egy francia filmes szervezet, amely szeptemberben egyhetes vidéki túra keretében mutatja be az ország egyéb szépségeit az álomgyár válogatott forgatókönyvíróinak. A francia "gyorstalpalóra" többek között Stuart Beattie (A Karib-tenger kalózai), John Brancato (Játsz/ma), Peter Buchman (Che) és Michael Ferris (Terminator) kapott meghívást az állami finanszírozású Film France-tól, amely már harmadszor rendezi meg ezt az országjárást.
2010.09.19. 11:00
 
 
Baka: elfogadhatatlan, ha bizottság bírói döntéseket akar felülvizsgálni
Nem fogadható el, ha parlamenti vizsgálóbizottság konkrét bírói döntéseket kíván felülvizsgálni és egyes bírákat felelősségre vonni, ez az igazságszolgáltatás függetlenségét csorbíthatja - mondta Baka András főbíró az MTI érdeklődésére. Az Országgyűlés emberi jogi bizottságának jogsértéseket vizsgáló albizottságában főként a fővárosban 2006 őszén első fokon tömegesen, mintegy másfélszáz ember esetében elrendelt, majd pár hét múlva másodfokon 90 százalékban megszüntetett előzetes letartóztatások miatt bírálták az igazságszolgáltatást. Az ügyészek, bírók felelősségének, alkalmasságának vizsgálatát szorgalmazták, azzal, hogy ami akkor történt, több volt, mint hiba, akik pedig részt vettek benne, azoknak nincs helyük rendőrségen, ügyészségen, bíróságon.
2010.09.19. 10:00
 
 
Csak látszat a krízis enyhülése az építőiparban
Kevesebb mint a felére csökkent augusztusban a fizetésképtelenségi eljárások száma az építőiparban az előző havihoz képest az Opten céginformációs szolgáltató adatai szerint, éves összehasonlításban azonban továbbra is gyors növekedés tapasztalható, vagyis csak látszólag enyhül a krízis az ágazatban. Augusztusban 189 céget vontak felszámolás alá, 204-gyel kevesebbet, mint júliusban, az idei év eddigi "legpusztítóbb" hónapjában - közölte az Opten. Sőt, augusztus az egész évet tekintve is a legalacsonyabb havi értéket hozta.
2010.09.19. 09:45
 
 
Két hét múlva több mint nyolcmillióan szavazhatnak
A két hét múlva esedékes önkormányzati választáson mintegy 8,2 millióan szavazhatnak a megméretésen induló jelölőszervezetekre és a jelöltekre, akik közül a legtöbb szavazatot elnyerők a következő négy évben polgármesterek (Budapesten főpolgármester) vagy képviselők lehetnek. Az október 3-ai választásra már elfogadták a szavazólapok képét, megtörtént a szavazatszámláló bizottságokba a delegálás, és már csak a szavazólapok nyomtatása van hátra. Ez utóbbi jó részét, ahogy korábban is, az Állami Nyomda végzi; a nyomtatás várhatóan napokon belül megkezdődik.
2010.09.19. 09:45
 
 
Félrelépésre ösztönzi a cinkéket az utcai világítás
Az éjszakai közvilágítás köztudottan negatív hatással van az élővilágra. Rovarok milliói pusztulnak el egyetlen éjszaka leforgása alatt egy kisebb ország területén, a növények növekedése zavart szenved, egyes orvosok szerint még az ember hormonháztartása is megváltozik a fényszennyezés következtében. Német kutatók most azt derítették ki, hogy a városi fény a madarak szerelmi életére is hatással van, a madarak korábban kelnek és életrevalóbbak sötétben élő társaiknál. A kékcinegék esetében egy pikáns részlet került napvilágra. A kora reggeli énekesek messze sikeresebbek voltak, ha félrelépés céljából kerestek hölgypartnert maguknak.
2010.09.19. 09:00
 
 
Rétvári: fokozott társadalmi részvétel a jogalkotásban januártól
Januártól nyíltabbá, átláthatóbbá válhat a jogalkotás - a kormány az eddigiektől eltérő, "formabontó" javaslatot terjeszt ősszel a parlament elé a társadalmi egyeztetésekről - mondta el Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek. A kormány szándéka, hogy a törvények megalkotását társadalmi konzultációk sorozata előzze meg. A parlamenti államtitkár megfogalmazása szerint egy teljesen új típusú, formabontó javaslat kerül az Országgyűlés asztalára. Eddig a társadalmi egyeztetésről két bekezdés szólt a jogalkotási törvényben, most azonban erről külön jogszabályt alkotnak.
2010.09.19. 09:00
 
 
Új informatikai módszerekkel kell védeni a vállalati adatokat
Az internetes hálózati megoldásokat szállító Cisco kutatása szerint a cégeknek változtatniuk kell a informatikai biztonságról alkotott szemléletükön, ha meg akarják védeni magukat a támadásoktól. A legújabb trendek, így a közösségi hálózatok növekvő népszerűsége, valamint az internetre csatlakozó mobil készülékek és a virtualizáció tömeges elterjedése az adatbiztonság területére is kihatnak. A vállalati szakembereknek ennek megfelelően egyre rövidebb idő áll rendelkezésükre a hatékony biztonsági eljárások bevezetésére. A jelentés öt javaslatot fogalmaz meg a vállalati adatbiztonság hatékonyságának javítására.
2010.09.19. 08:45
 
 
Feketegazdaság elleni szak a Corvinus egyetem továbbképző intézetében
Első alkalommal indul belügyi gazdaság - feketegazdaság elleni küzdelem elnevezésű szakemberképzés a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Közgazdasági Továbbképző Intézetében; október 31-ig összesen 33 másoddiplomás szakirányra lehet jelentkezni - közölte Gáspár Péter Pál, az intézmény főigazgatója. Szintén először indítanak nemzetközi gazdasági kapcsolatok - nemzetközi piac, illetve egészségbiztosítási szakértői szakokat a BCE továbbképző intézetében - tette hozzá.
2010.09.19. 08:45
 
 
Elengedték a pápalátogatással kapcsolatban elfogott terrorgyanúsítottakat
Vádemelés nélkül szabadon engedték Londonban azt a hat embert, akiket terrorcselekmény előkészítésének gyanújával két nappal korábban vettek őrizetbe XVI. Benedek pápa látogatásával kapcsolatban - közölte a Scotland Yard. A hat személy közül ötöt péntek hajnalban, a hatodikat pedig aznap délután állították elő. Szombati brit sajtóértesülések még arról szóltak, hogy az elfogottak - akik úttisztító munkásként dolgoztak az egyik londoni köztisztasági vállalatnál - állítólag pokolgépes merényletet terveztek a pápa ellen. A Scotland Yard vasárnapra virradóra viszont közleményben tudatta, hogy vádemelés nélkül elengedték a hat embert.
2010.09.19. 08:30
 
 
Női kézilabda BL-selejtező: ismét nyert a Debrecen
Második mérkőzését is megnyerte a Debrecen a női kézilabda Bajnokok Ligája lengyelországi selejtezőjében: a hajdúsági csapat fordulatos csatában múlta felül a szerb Zajecart. Eredmény: DVSC-Korvex - Zajecar 25-24. A kvartett első helyezettje jut fel a BL főtáblájára, azaz a legjobb 16 közé, ahol az osztrák Hypo NÖ, a német HC Leipzig és a spanyol Itxako Navarra lesz az ellenfele. A másik három gárda az EHF Kupában a 32 közé kerül.
2010.09.18. 21:45
 
 
Labdarúgó NB I: Ferencváros-Siófok 1-2
A Siófok nagy meglepetésre 2-1-re nyert szombaton a Ferencváros otthonában a labdarúgó NB I 7. fordulójában. A zöld-fehérek legutóbb 2002 októberében tudták legyőzni a Balaton-parti alakulatot, amelynek a mostani szezonban ez volt az első sikere. Eredmény: Ferencváros-BFC Siófok 1-2 (0-1). Albert Stadion, 3000 néző. Gólszerzők: Schembri (72.), illetve Homma (41.), Sowunmi (70.). A találkozóra viszonylag kevesen voltak kíváncsiak, főként a hazai ultrák hiánya volt feltűnő, ők az ősi rivális Újpest otthonában elszenvedett, múlt heti 6-0-ás vereség hatására bojkottálták az összecsapást, üres helyükön pedig a "Fradistának lenni felelősség" feliratú drapéria volt olvasható.
2010.09.18. 21:45
 
 
Semjén: a szerb pátriárka is szorgalmazta az anyakönyvek visszaszolgáltatását
Irinej szerb pátriárka is szorgalmazta a szerbiai katolikus és protestáns egyházi anyakönyvek visszaszolgáltatását - mondta el Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az MTI-nek kétnapos szerbiai látogatása végén. A nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszter kiemelte, a szerb ortodox egyház vezetője megbeszélésük után a hivatalos programtól eltérve tájékoztatta a szerbiai sajtót, és hitet tett az anyakönyvek visszaszolgáltatása mellett. Előző nap Semjén Zsolt Belgrádban megállapodott Ciplic szerb kisebbségügyi miniszterrel a szocializmus időszakában a - jelentős részben magyar hívőkkel rendelkező - szerbiai történelmi egyházaktól elvett anyakönyvek visszaszolgáltatásáról.
2010.09.18. 21:45
 
 
Százezren tüntettek Berlinben az atomerőművek ellen
Százezren tüntettek Berlinben a német atomerőművek üzemidejének jelentős meghosszabbítása ellen, amelyről a kormány nemrég megállapodott az energetikai konszernekkel. "Köszönjük, nem kell nukleáris energia, elegünk van belőle" - írták plakátjaikra a tüntetők, akik a központi pályaudvarnál gyűltek össze, a kancellári hivatal közelében, majd emberi lánccal vették körül az épületet és a parlamentet. A tüntetést környezetvédők és az ellenzéki pártok szervezték. A rendőrség 37 ezerre becsülte a felvonulók számát. Németországban 17 működő atomerőmű van, és 2000-ben az a döntés született, hogy 2022-ig az összeset bezárják. Ezt a határidőt igyekszik kitolni a kormány 2034-ig.
2010.09.18. 21:45
 
 
Asztalitenisz Eb: bronzérmes a Tóth, Póta duó
A Tóth Krisztina, Póta Georgina kettős bronzérmet szerzett a női párosversenyben az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután a szombat délutáni elődöntőben öt szettben alulmaradt a Paskauskiene, Fagyejeva litván, orosz duóval szemben. A két éve aranyérmes magyar kettős rosszul kezdett, az első két játszmát - bár szoros csatában, de - elbukta. A harmadikban javítottak Tóthék, a negyedik felvonás azonban ismét a riválisé lett, így 1-3-ról kellett volna fordítani a fináléba kerüléshez. Ez végül nem sikerült, sőt, újabb játszmát sem tudtak begyűjteni a magyarok, így ezúttal a harmadik helyen végeztek. A magyar küldöttség ezzel az egy éremmel zárta a kontinensviadalt.
2010.09.18. 19:45
 
 
Befejeződtek a választások Afganisztánban
Afganisztánban befejeződtek a parlamenti választások, amelyeket helyenként tálib támadások zavartak meg, s a részvételi arány mintegy 40 százalékos volt. Az országos választási bizottság közlése szerint a 6835 szavazókörből 1561-et nem tudtak megnyitni biztonsági okok miatt. A választásra jogosultak száma az ENSZ szerint 17,5 millió, a választási bizottság szerint azonban csak 11,4 millió. Az eltérésre nem adtak magyarázatot Kabulban. A 40 százalékot a kisebbik adathoz viszonyították, úgy, hogy a ki nem nyitott szavazókörökhöz tartozó polgárok számát is levonták. A bizottság szerint mintegy 3,4 millióan adhatták le a voksukat.
2010.09.18. 19:45
 
 
Budapest díszpolgárává avatták a dalai lámát
Budapest díszpolgárává avatta a XIV. dalai lámát, Tendzin Gyacót Demszky Gábor főpolgármester szombaton a budapesti városházán. A világ első számú buddhista vallási vezetője ebből az alkalomból mondott beszédében hangsúlyozta: el kell érni, hogy a XXI. század a világbéke évszázada legyen. A dalai láma kifejtette, hogy a világbéke eléréséhez párbeszédre van szükség, ha ez megvalósul, akkor a XXI. század a dialógus évszázadává is válhat. "A világbéke azonban nem magától jön el, azt nekünk kell megteremtenünk" - tette hozzá. Ha az embereknek megvan a belső békéjük, azzal a világbékét is meg lehet teremteni - tette hozzá.
2010.09.18. 18:30
 
 
NB I: győzött a Győr Szolnokon
A Győr 3-0-ra nyert Szolnokon a labdarúgó NB I szombati mérkőzésén. Szolnoki MÁV FC—Győri ETO FC 0-3 (0-1). Szolnok, 1000 néző. Gólszerzők: Koltai (37.), Ceolin (51., 72.). Kiállítva: Molnár Z. (89.), illetve Pilibaitis (87.). A kétnapos szakadó eső által áztatott, jókora tócsákkal tarkított pályán a hazaiak nem álltak be védekezni, hanem bátran támadtak. Az első húsz percben akár kétgólos előnyre is szert tehettek volna, ám Stevanovic kapus Koós és Alex ziccerénél is bravúrral hárított. A kimaradt lehetőségek aztán megbosszulták magukat, nem sokkal a szünet előtt vezetést szerzett a Győr. A fordulást követően Ceolin két gólját követően már nem volt esélye a pontszerzésre a házigazdának.
2010.09.18. 18:00
 
 
New Yorkba utazik a köztársasági elnök vasárnap
Schmitt Pál köztársasági elnök vasárnap hivatalos látogatásra New Yorkba utazik, egyhetes útján részt vesz a millenniumi fejlesztési célokról rendezendő ENSZ-csúcstalálkozón és a világszervezet közgyűlésén - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t. Az államfő kedden beszédet mond a csúcstalálkozó plenáris ülésén, pénteken pedig felszólal a közgyűlés általános vitájában. Az ENSZ-csúcstalálkozót a millenniumi fejlesztési célokról hétfőtől szerdáig tartják.
2010.09.18. 17:15
 
 
Aragón Nagydíj: Talmácsi a hetedik helyről rajtol
A pontversenyben nyolcadik Talmácsi Gábor a hetedik helyről rajtol a Moto2 géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján. A viadal honlapjáról kiderül, hogy a szombati időmérőn az olasz Andrea Iannone volt a leggyorsabb. Moto2: időmérő: 1. Andrea Iannone (olasz) 1:55.148 p 2. Scott Redding (brit) 1:55.189 3. Alex De Angelis (San Marinó-i) 1:55.194 ...7. Talmácsi Gábor 1:55.627. A 125 kcm-esek között rajtoló Sebestyén Péter a 28. helyen zárt a kvalifikációban az Apriliával, míg az első helyet a spanyol Marc Marquez (Derbi) szerezte meg.
2010.09.18. 16:30
 
 
Az EU-csúcsról tájékoztatta a miniszterelnök a köztársasági elnököt
Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Sándor-palotában tájékoztatta Schmitt Pál köztársasági elnököt az Európai Tanács csütörtöki brüsszeli ülésén történtekről - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az MTI-vel. Az Európai Unió állam- és kormányfőinek csütörtöki találkozóján Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke időszaki jelentést adott arról a munkáról, amelyet a tagországok pénzügyminisztereiből álló, általa vezetett munkacsoport készített az EU-n belüli gazdasági együttműködés erősítésének lehetőségeiről.
2010.09.18. 16:30
 
 
Tiltakozik a Hajógyári-szigetre tervezett kaszinóváros ellen a Jobbik
A Jobbik szerint nem szolgálja a főváros és Óbuda érdekeit a Hajógyári-sziget déli részére tervezett kaszinóváros megépítése, a párt ezért tiltakozik az Álomsziget elnevezésű projekt ellen, valamint felülvizsgálná a már kiadott engedélyeket. Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő, a Jobbik III. kerületi polgármesterjelöltje szombati sajtótájékoztatóján a Hajógyári-sziget bejáratánál azt mondta: Budapestnek nem kaszinóvárosokra van szüksége, nem arra, hogy "a nemzetközi alvilág melegágya" itt legyen. Úgy fogalmazott: vannak olyan üzleti ágazatok, amelyeket nem célszerű beengedni az országba.
2010.09.18. 15:45
 
 
Asztalitenisz Eb: Póta lemaradt az éremről egyesben
Póta Georgina vereséget szenvedett a fehérorosz Viktorija Pavlovicstól, így nem jutott be a legjobb négy közé, és lemaradt az éremről egyesben az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon. Eredmény: női egyes, negyeddöntő: Pavlovics (fehérorosz)-Póta Georgina 4-0 (5, 12, 9, 7)
2010.09.18. 15:15
 
 
Volkswagen Bogár-találkozó Debrecenben
Összesen 82 járművel és mintegy ötszáz résztvevővel nemzetközi Volkswagen Bogár-találkozóra gyűltek össze a régió "bogaras" autótulajdonosai. A péntek késő esti nyitó felvonulást szombaton és vasárnap versenyek, kiállítás és hortobágyi túra követi. A találkozót szombaton nyitotta meg Pajna Zoltán, Debrecen alpolgármestere, a rendezvény fővédnöke. A Debreceni Egyetem Kassai úti campusán már a hivatalos megnyitó előtt is gyülekeztek a "bogarak", hogy szépség- és ügyességi versenyeken vegyenek részt. A zsűri szerepét a szervező Debreceni Bogarasok Klubjának tagjai látják el, de a közönség is szavazhat a legszebb autókra - mondta el az MTI-nek Bíró Imre, a klub elnöke.
2010.09.18. 14:00
 
 
Dalai láma: felül kell kerekedni a vallási nézeteltéréseken
Felül kell kerekedni a vallási nézeteltéréseken, a különböző vallási irányzatoknak nem szabad békétlenséget okozniuk - mondta a XIV. dalai láma Budapesten, a Papp László Sportarénában tartott előadásában szombaton. A zsúfolt ház, többek között a környező országokból is érkezett 11.200 érdeklődő előtt tartott Bevezetés a tibeti buddhizmusba című tanításában Tendzin Gyaco, a dalai láma rámutatott: a különböző vallásos hagyományokat meg kell őrizni, közöttük pedig együttműködésre kell törekedni, harmóniát kell teremteni.
2010.09.18. 13:45
 
 
Megnyílt a kormányzati karrierexpó
Az állam reformja és a közigazgatás fiatalítása egymást feltételezi, egymásból következik - mondta a kormányszóvivő szombaton az első kormányzati karrierexpó megnyitóján, a budapesti Millenáris Teátrumban. Nagy Anna beszédében rámutatott, a közigazgatás óriási átalakulás előtt áll. Hangsúlyozta, nagy szükség van a tapasztalt munkatársakra, de ugyanilyen szükség van a karrierexpón jelen lévők lendületére. Az első kormányzati karrierexpóra a közigazgatás iránt érdeklődő diplomásokat, pályakezdőket várják. A rendezvényen bemutatják a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjat, és konferenciabeszélgetéseket is rendeznek.
2010.09.18. 13:30
 
 
Megkövette londoni miséjén a pápa a szexuális visszaélések gyermekáldozatait
Megkövette szombati londoni miséjén a katolikus egyházfő az egyházi személyiségek szexuális visszaéléseinek gyermekáldozatait. XVI. Benedek pápa, aki négynapos állami látogatáson tartózkodik Nagy-Britanniában, szombaton az angol-walesi katolikus közösség londoni főtemplomában, a Westminster székesegyházban mutatott be misét. A szertartáson elmondott homíliájában külön kitért a katolikus papok által a korábbi évtizedekben elkövetett visszaélésekre, kijelentve: mélységesen sajnálja a történteket. A sértetteket ártatlan áldozatoknak, a visszaéléseket "elmondhatatlan, megvetendő bűnnek" nevezte, amely szavai szerint "szégyent és megaláztatást" hozott az egész egyházra.
2010.09.18. 13:15
 
 
Budai Gyula: a Pénzügyminisztériumból irányították a sukorói telekcserét
Budai Gyula miniszterelnöki megbízott szerint egyértelműen megállapítható, hogy a Pénzügyminisztériumból irányították a törvénytelen sukorói telekcserét. A fideszes országgyűlési képviselő Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: minden kétséget kizáróan kiderült, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök tudott arról, hogy csak a jogszabályok megszegésével bonyolítható le az említett ügylet. A befektetők egyik fő kérése ugyanis az volt a kormányhoz, illetve a miniszterelnökhöz, hogy a Velencei-tó partján lévő telket csere útján szerezzék meg, kizárva ezzel a nyilvános pályáztatást és a versenytársakat - fűzte hozzá.
2010.09.18. 13:00
 
 
Mischa Barton kezd szétesni
Nehezen viselik a hollywoodi fiatal sztárok a felhajtást, Mischa Barton is már kezdi leépíteni magát.
2010.09.18. 12:21
 
 
Szakrális Művészetek Hete
Szeptember 17-26. között a meglepetésekkel, pl. templom torony mászás, megújuló programokkal - Színházi Nap, koncertek, kiállítások, templomok rejtett kincseit bemutató vezetések stb. gazdagodó rendezvény sorozat idén is mindenki számára térítésmentes lesz.
2010.09.18. 12:13
 
 
A Duna aznap - fotókiállítás
A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének fotográfiai tagozata elhatározta, hogy egy nyári napon, június 20-án megörökíti Budapestnél a Dunát.
2010.09.18. 12:07
 
 
Parmezán sajtot is elfogadnak fizetési eszközként az olasz bankok
Parmezán sajtot is elfogadnak fizetési eszközként az olasz bankok. Külön páncéltermet építettek az értékes vagyontárgy tárolására. Elfogyott a pénzed, sebaj, sajttal is fizethetsz! - hirdeti hitelakcióját a közép-olaszországi Emilia Romagna egyik pénzintézete. Természetesen nem akármilyen sajtról van szó: a terület védett eredetű és tipikus termékét fogadják el fizetőeszközként, az egész világon a made in Italy márkanevet jelképező Parmigiano Reggianót. Euró helyett a Credem bank a parmezánt is szívesen fogadja, nem darabban, nem reszelve, hanem hatalmas sajtkarikában.
2010.09.18. 11:45
 
Horváth Csaba: önkormányzati segítség a devizában eladósodott lakáshiteleseknek
Önkormányzati segítséget nyújtana a bajba jutott, devizában eladósodott budapesti lakáshitelesek kilakoltatásának elkerüléséért a fővárosban Horváth Csaba. Az MSZP főpolgármester-jelöltje az MTI-nek adott interjújában elmondta: rendkívüli megoldást dolgoztak ki a rendkívüli helyzetre, és javaslatukat az önkormányzati választások után haladéktalanul a Fővárosi Közgyűlés elé viszik. A szocialista politikus hangsúlyozta: az "Átmeneti Segítség Programmal" az a célja, hogy megakadályozza budapesti családok utcára kerülését és krízishelyzetek tömeges kialakulását.
2010.09.18. 10:30
 
 
A BP megkezdte a környezeti katasztrófát okozó olajkút végleges lezárását
A BP cement-befecskendezéssel megkezdte a Mexikói-öbölben felrobbant olajplatform mélytengeri kútjának végleges elfojtását. Az olajtársaság azt reméli, hogy a régóta várt kútlezárást a szombati nap folyamán be tudja fejezni. A Deepwater Horizon olajfúró platform április végi balesetét követően mintegy 4,9 millió hordónyi (780 millió liter) kőolaj ömlött a tengerbe, amíg a szivárgást nem tudták egy ideiglenes módszerrel elfojtani. Az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb természeti katasztrófája következtében a BP mintegy 70 milliárd dollárt veszített piaci értékéből. Brit vezérigazgatója, Tony Hayward belebukott az esetbe, posztjára az amerikai Bob Dudley-t nevezték ki.
2010.09.18. 10:15
 
 
Megkezdődtek a parlamenti választások Afganisztánban
Megkezdődtek a parlamenti választások szombaton Afganisztánban: a szavazóhelyiségek helyi idő szerint reggel 7 órakor nyitottak ki, s délután négyig (magyar idő szerint fél kettőig) várják a voksolókat. A parlamenti alsóház 249 mandátumáért több mint 2500 jelölt száll harcba. A képviselői helyek közül 68-at eleve a nőknek tartanak fenn. A tálibok kormányzatának 2001-es bukása óta ez a második parlamenti választás Afganisztánban. Az európai választási rendszerektől eltérően az afganisztáni voksolási folyamatban nem játszanak szerepet a pártok, és a parlamenti, valamint az elnökválasztás során is kizárólag egyéni jelöltek indulhatnak.
2010.09.18. 09:30
 
 
Pénzszállítókat fosztottak ki a fővárosban
Két ismeretlen férfi feltehetően fegyverrel fosztotta ki egy pénzszállító cég alkalmazottait, amikor azok éppen az autójuk felé tartottak pénteken a főváros X. kerületében lévő Örs vezér téren - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a rablók egy pénzkazettával menekültek el a helyszínről. Lövés vagy sérülés nem történt - fűzte hozzá. Az ügyeletes szólt arról is, hogy a pénzkazetta egy speciális festékpatronnal ellátott tárgy, így, ha erőszakosan megpróbálják felnyitni akkor a benne lévő pénz használhatatlan lesz.
2010.09.18. 09:15
 
 
Népszabadság: a magyarok többsége kivonulna Afganisztánból
A megkérdezettek több mint fele, 52%-a nem ért egyet azzal, hogy hazánk részt vegyen a NATO vezette afganisztáni misszióban, ugyanakkor 69% támogatja a NATO-tagságunkat - közölte szombati számában felmérését a Népszabadság. Az afganisztáni misszióban való részvételt a megkérdezettek 35%-a támogatta. A megkérdezettek 43 százaléka szerint szerepvállalásunk inkább gyengíti Magyarország biztonságát. A lap érdekes kérdésnek nevezte, hogy bár 2003 óta veszünk részt az afganisztáni misszióban, s 2006-tól vállalunk komolyabb szerepet, talán csak most, a halálesetek (négy honvéd esett el Afganisztánban) kapcsán alakult ki szélesebb vita arról, mit is keresünk mi ott.
2010.09.18. 09:15
 
 
Milliárdos károkat okoz az elhízottság az Egyesült Államokban
Évente több mint 200 milliárd dolláros (43 200 milliárd forintos) kárt okoz az elhízás szinte járványszerű elterjedése az Egyesült Államokban - állapították meg tanulmányukban amerikai kutatók. A horribilis összeg az orvosi kezelésekre költött összegekből és olyan nemzetgazdasági járulékköltségekből adódik össze, mint a betegszabadsággal, a csökkent produktivitással és a korai elhalálozással összefüggő hiány és kiesés - fejtették ki tanulmányukban a washingtoni Brookings Intézet tudósai. Kutatásuk eredményeit a Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity című amerikai szaklapban mutatták be.
2010.09.18. 08:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642[1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista