2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Az USA csalódott a lejárt izraeli telepbővítési moratórium miatt
Washington hétfőn csalódottságának adott hangot amiatt, hogy Izrael hagyta lejárni a ciszjordániai zsidó telepek bővítésére vonatkozó, 10 hónapja érvényben lévő részleges tilalmat. Philip Crowley amerikai külügyi szóvivő elmondta, hogy George Mitchell, az amerikai elnök közel-keleti különmegbízottja kapcsolatban van az izraeli és palesztin tisztségviselőkkel. Ezen kívül a héten a térségbe látogat egy amerikai csapat, hogy megbeszéléseket folytasson a felekkel.
2010.09.27. 20:15
 
Három magyar külképviseleten is ad ki Magyarország Szlovákia nevében vízumot
Három magyar külképviseleten is ad ki Magyarország Szlovákia nevében vízumot, erről állapodott meg hétfői budapesti látogatásán Mikulás Dzurinda szlovák külügyminiszter magyar partnerével, Martonyi Jánossal - közölte a Külügyminisztérium. A tárcánál elmondták: a két külügyminiszter által aláírt vízum-képviseleti megállapodás értelmében a jövőben a helyi állampolgárok a szaúd-arábiai Rijád, a moldovai Chisinau és az albániai Tirana magyar külképviseletéhez fordulhatnak, ahol Szlovákia nevében állíthatnak ki schengeni vízumokat a képviseletek. Egyelőre nem tudni, pontosan mikor lép életbe az együttműködés.
2010.09.27. 19:15
 
 
A számítógépes játék mégsem tesz magányossá
A közhiedelemmel ellentétben a gyakori számítógépes játék nem tesz magányossá - állítják német kutatók. Népszerű elgondolások szerint a túlzásba vitt számítógépes játék elszigeteli az embereket. Pszichológusok szerint ugyanakkor ez nem állja meg a helyét, a komputerjátékok szerelmesei hasznos kapcsolatokat építhetnek a hasonló gondolkodású társaik körében. Hamburgi kutatók az Electronic Sports League internetes oldal 1129 felhasználóját kérdezték meg a számítógépes játékok társadalmi hatásait vizsgáló kutatásaik során. A játékosok - szinte csak férfiak - 29 országból látogattak a honlapra, kétharmaduk azonban német volt.
2010.09.27. 18:30
 
Szimpatizánsok azt kérik, Orbán Viktor ne támogassa a hajdúsámsoni polgármesterjelöltet
A Fidesz 164 hajdúsámsoni szimpatizánsa arra kéri Orbán Viktor pártelnököt, hogy a párt vonja meg a támogatását Máthé Attila Gyulától, a Fidesz helyi polgármester-jelöltjétől, jelenlegi alpolgármestertől; az aláírásokat tartalmazó petíciót a település képviselői hétfőn adták át Budapesten, a kormányzati panaszirodán - közölte Varga Andrea Fidesz-aktivista hétfőn az MTI-vel. A jelölt visszautasította a vádakat és feljelentést tett. Szavai szerint Máthé Attila nem méltó a Fidesz támogatására, korrupcióba keveredett. Példaként a Hajdúsámson-sámsonkerti egészségház építésének ügyét említette, amikor Máthé egy-egymillió forintot kért az ingatlanok eladóitól a kampányára.
2010.09.27. 18:00
 
Vádemelési javaslat a dunaújvárosi szurkáló pedagógus ügyében
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsította meg a rendőrség azt a nőt, aki július 31-én életveszélyesen megsebesített egy, az ablakán dörömbölő, erőszakoskodó diáklányt; ügyét vádemelési javaslattal hétfőn megküldték a Fejér Megyei Főügyészségre - közölte a rendőrség az MTI-vel. A tanárnő életveszélyesen megsebesítette a diákot, mikor - miután a lány dörömbölt az ablakán - többször kiszúrt késsel az ablakon. A tanárnő kihallgatása során elismerte, hogy megszúrta a diáklányt, de azt mondta, nem akarta megsebesíteni, csak elijeszteni - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2010.09.27. 18:00
 
Izrael a Gázát érintő vizsgálatok beszüntetését kéri a világszervezettől
Izrael felszólította hétfőn az ENSZ Emberi Jogi Tanácsát, hogy állítsa le a Gázai övezetben végrehajtott izraeli akciók kivizsgálását, azt hangoztatva, hogy a vizsgálóbizottság munkáját előítéletek vezérlik. A 2008-2009 fordulóján végrehajtott izraeli katonai akciók célpontja a Hamász iszlamista szervezet által irányított terület volt, "válaszul a Hamász terroristáinak évek óta zajló támadássorozatára" - állítja Aharon Lesno Jar izraeli nagykövet. A diplomata szerint a tanács álláspontja "folyamatosan egyoldalú és előítéletektől vezérelt volt... Nem vették figyelembe, hogy Izrael azért tett lépéseket, hogy megóvja állampolgárait, valamint arra is törekedett, hogy amennyire lehetséges csökkentse a palesztin polgári lakosságnak okozott károkat."
2010.09.27. 18:00
 
 
Eb-selejtezők: Gyepes, Pintér és Koltai is válogatott kerettag
Kijelölte hétfőn 21 fős keretét a San Marino és a Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőkre Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki bizalmat szavazott Gyepes Gábornak, Pintér Ádámnak és Koltai Tamásnak is. A szövetség tájékoztatása szerint a keret tagjai jövő hétfőn találkoznak Telkiben, ahol megkezdik a felkészülést az október 8-án sorra kerülő hazai, San Marino elleni, valamint az október 12-i, finnországi mérkőzésre. Egervári először hívta be Gyepest, Koltait és Pintért, utóbbi még sosem szerepelt a felnőtt nemzeti csapatban.
2010.09.27. 17:45
 
MSZP: az első Orbán-kormány csontváza a Kongsberg-szerződés
Az MSZP szerint az első Orbán-kormány csontváza a Honvédelmi Minisztérium és a Kongsberg vállalat szerződése, amely húszmilliárd forintba is kerülhet az adófizetőknek, de nem a Szekeres Imre által kezdeményezett szerződésmódosítás, hanem a jobboldali kormány által hozott 2002-es döntés miatt. A Magyar Nemzet írt arról, hogy beperelte a Honvédelmi Minisztériumot a Kongsberg, mert a tárca a volt miniszter, Szekeres Imre jóváhagyásával úgy módosított egy beszerzési megállapodást, hogy nem nyújtott kompenzációt. A lap szerint a cég húszmilliárd forint elmaradt bevételt kérhet számon.
2010.09.27. 17:15
 
 
Szlovákia és Csehország visszavonja katonáit Koszovóból
Szlovákia és Csehország visszavonja katonáit a koszovói KFOR-misszióból - jelentette be a szlovák miniszterelnök, illetve a cseh védelmi miniszter. "Szlovákia szerződése az ősszel lejár. Kötelezettségeinket teljesítettük" - jelentette ki Radicová a koszovói Sajkovacban, amikor néhány órás látogatást tett a volt szerb tartományban szolgáló szlovák katonáknál. Kifejtette: a szlovák katonák visszatérése hazájukba szakaszos lesz, az utolsó szlovák katona november végén hagyja el Koszovót. Alexandr Vondra cseh védelmi miniszter a rádiónak nyilatkozva jelentette be: Csehország kivonja a koszovói KFOR-misszióban részt vevő egységének nagyobbik részét, a katonákat Afganisztánba küldi.
2010.09.27. 17:15
 
 
A görög rendőrség könnygázzal oszlatja fel a fuvarozók tüntetését
Könnygázt vetett be a rohamrendőrség a fuvarozók tüntetésének feloszlatása és az autópályák lezárásának megakadályozása érdekében hétfőn Görögországban, ahol immár harmadik hetükbe léptek a tiltakozó megmozdulások a kormány munkaügyi reformja ellen. A rendőrség közlése szerint egy embert őrizetbe vettek. A fuvarozók felsorakoztak járműveikkel az autópályák mentén, ellenszegülve az őket a munka felvételére felszólító rendkívüli kormányrendeletnek. A görög fuvarozók azért tiltakoznak, mert a kormány szabaddá akarja tenni a vállalkozást az évtizedek óta zárt szakmában.
2010.09.27. 16:30
 
 
Vádat emeltek Budaházy György és társai ellen
Vádat emelt hétfőn a Központi Nyomozó Főügyészség Budaházy György és 16 társa ellen terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmények miatt - közölte a főügyészség vezetője. Keresztes Imre közleményében azt írta: az ügy 24 ezer oldalnyi nyomozati iratát benyújtották a Fővárosi Bíróságnak. A főügyészség Budaházy Györgyöt terrorcselekmény bűntettével, továbbá aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével felbujtóként vádolja. A vádlottak többségét ugyancsak terrorcselekmény bűntette -, illetve a Csintalan Sándor sérelmére elkövetett cselekmény kapcsán aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntette és kifosztás bűntette - elkövetésével vádolja a főügyészség.
2010.09.27. 16:30
 
 
Újpest-FTC: elutasították a Ferencváros óvását
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága hétfőn elutasította a Ferencváros óvását az Újpest elleni mérkőzéssel kapcsolatban. A zöld-fehérek azért óvtak meg a szeptember 11-i találkozót - amelyet a hazaiak 6-0-ra nyertek -, mert álláspontjuk szerint Solymosi Péter játékvezető műhibát követett el azzal, hogy nem fújta le a mérkőzést a második játékmegszakítás követően. A MLSZ versenybizottságának indoklása szerint a "játékvezető nem követett el műhibát, tevékenységét a hatályos szabályzók és útmutatások alapján látta el."
2010.09.27. 16:15
 
Fellegi Tamás: a meglévő úthálózat fejlesztése prioritás
A következő években a legnagyobb hangsúlyt az országos közúthálózat felújítására fogja fektetni a kormány - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter az M3-as autópálya új, Nyíregyházától a 49-es főútig tartó szakaszának projekttábla-avató ünnepségén, hétfőn Nagykállónál. A források, amelyeket megörökölt a kormányzat, nem elegendőek egy kiterjedt, új úthálózat építésére és a már meglévő karbantartására - jelezte a miniszter. Hozzátette: ahol megalapozott gazdasági igények jelennek meg, "új út építése sem lehetetlen". Az eddig alkalmazott PPP-s beruházásokat felváltják azok a mechanizmusok, amelyek a szakszerűséget és átláthatóságot biztosítják a közútfejlesztések során - mondta.
2010.09.27. 15:45
 
 
Kormányszóvivői tájékoztatón koccintottak az első szabadon főzött pálinkával
Kihelyezett kormányszóvivő tájékoztató keretében koccintottak a Zala megyei Pórszombaton az első szabadon főzött pálinkával, amelyet már a hétfőn hatályba lépett törvénymódosítás után pároltak. Nagy Anna kormányszóvivő felidézte: a jogszabályváltozás lehetővé teszi, hogy családi fogyasztásra 100 liter 43 alkoholfokos, vagy 50 liter 86 fokos pálinkát főzzön bárki, saját gyümölcsösből vagy erre a célra vásárolt cefréből. Aki a jövedékiadó-mentesen engedélyezett mennyiségen felül főz vagy eladásra szánja italát, annak az eddigi szabályok szerint kell az adót megfizetnie - tette hozzá.
2010.09.27. 15:45
 
 
Sarkozy: Párizsban tarthatnák a következő közel-keleti béketárgyalásokat
A francia elnök arra fogja kérni a palesztin elnököt, az izraeli kormányfőt és az egyiptomi államfőt, hogy még október vége előtt tartsák meg a francia fővárosban a közel-keleti béketárgyalások következő fordulóját; ezt maga Nicolas Sarkozy jelentette be hétfőn Párizsban Mahmúd Abbásszal tartott közös sajtótájékoztatóján. A palesztin elnök arról beszélt az újságírók előtt, hogy Izrael telepépítési tevékenységét újabb 3-4 hónapra mindenképp fel kellene függeszteni. Felvetésével a francia elnök is egyetértett. Mahmúd Abbász megerősítette azt is, hogy a palesztinok addig nem fognak hivatalosan nyilatkozni a béketárgyalások folytatásáról, amíg október 4-én nem konzultálnak az arab országokkal.
2010.09.27. 15:45
 
 
Tenisz: Thomas Muster 42 évesen újra a világranglistán
Tizenegy év elteltével ismét felkerült a férfi világranglistára Thomas Muster, az osztrákok 1995-ben Roland Garros-győztes teniszezője. A 42 esztendős salakkirály - aki sosem jelentette be hivatalosan a visszavonulását - júniusban kezdte újra a pályafutását, és öt kisebb challenger-tornán összesen egy mérkőzést nyert. Ezért 7 pontot kapott, amellyel jelenleg 988. az ATP-rangsorban. Az elmúlt években a szenioroknál vitézkedő Musternek szabadkártyát ajánlottak fel a hónap végén Bécsben sorra kerülő verseny szervezői, és ha elfogadja a meghívást, 1999 júniusa után szerepelhet ismét ATP-tornán.
2010.09.27. 15:30
 
 
Másfél év múlva repülhet a Virgin magánűrhajója
Másfél év múlva indulhat első útjára a Virgin társaság első magánűrhajója, a SpaceShipTwo típusú szerkezet - mondta a vállalat tulajdonosa, Richard Branson. "Befejeztük a SpaceShipTwo építését, 18 hónap választ el minket attól, hogy embereket vigyünk az űrbe - mondta a milliárdos. A Virgin Space Ship Enterprise fedélzetére 200 ezer dollárért válthatnak jegyet a világűrbe vágyó magánszemélyek. Az utaslista már 330 nevet tartalmaz, a fejlesztőkhöz már 45 millió dollár folyt be. Az űrhajón hat utasnak jut hely.A SpaceShipTwo márciusban emelkedett a magasba tesztrepülésre. Ennek során a WhiteKnightTwo hordozórakétán jutott 13 716 méteres magasságba.
2010.09.27. 15:30
 
 
A magyar és a szlovák külügyminiszter "korai figyelmeztető rendszert" létesít
A magyar és a szlovák külügyminiszter bármilyen vitás kérdés felmerülése esetére "korai figyelmeztető rendszert" létesít - erről Martonyi János, a magyar diplomácia vezetője számolt be hétfőn, miután találkozott Budapesten szlovák kollégájával, Mikulás Dzurindával. A két miniszter áttekintette a két ország aktuális ügyeit, majd a sajtó előtt aláírta és kicserélte a magyar-szlovák vízumképviseleti megállapodásról szóló jegyzékeket. Martonyi János hangsúlyozta: az őszinte párbeszédet szolgálja, ha a jövőben minden lehetséges lépésről tájékoztatják egymást. A szlovák külügyminiszter leszögezte: "Magyarországgal jó és szilárd kapcsolatokat szeretnénk".
2010.09.27. 15:15
 
Szabadlábra helyezték a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjét
Szabadlábra helyezte a Miskolci Városi Bíróság hétfőn Szegedi Mártont, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjét, akit vasárnap vettek rongálás miatt szabálysértési őrizetbe, amiért eltávolított egy MSZP-s plakátot. A jobbikos miskolci polgármesterjelölt, miután sajtótájékoztatót tartott Miskolcon, az Újgyőri főtér villamosmegállójában, bejelentette, hogy saját kezűleg távolít el egy MSZP-s plakátot, mivel a szocialisták felülragasztják sajátjaikkal a Jobbikéit, holott ezzel törvénysértést követnek el. Ezt követően levette egy villanyoszlopról Káli Sándor miskolci MSZP-s polgármesterjelölt plakátját annak ellenére, hogy ennek következményére a rendőrség figyelmezette. A hatóság ezt követően állította elő a politikust.
2010.09.27. 15:15
 
Van Gaal 2012-ig Münchenben marad
Egy évvel meghosszabbították a német Bayern München labdarúgócsapatát irányító holland szakember, Louis Van Gaal vezetőedzői szerződését, így a tréner 2012-ig marad a bajor klubnál. Az egyesület hétfőn jelentette be, hogy megszületett a megállapodás, s Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern elnöke azt mondta, a héten alá is írják a papírokat. Van Gaal 2009 nyarán érkezett a német rekorder, 22-szeres bajnok együtteshez, s vezetésével a Bundesliga tavalyi kiírását és a kupát is megnyerte a csapat, a Bajnokok Ligájában pedig a döntőig menetelt, ahol kikapott az olasz Internazionalétól.
2010.09.27. 15:00
 
 
Az LMP nyilvánosságra hozatná Orbán Viktor kötcsei beszédét
Az LMP frakcióvezetője felszólította Orbán Viktort, hogy még ezen a héten teljes egészében hozza nyilvánosságra a Kötcsén elmondott legutóbbi beszédét. Schiffer András hétfői budapesti sajtótájékoztatóján egyúttal arra kérte a kormányt, hogy közölje a jövő évi büdzsé sarokszámait. A politikus aggasztónak nevezte, hogy a kormányfő "folytatja elődei politikáját", és az önkormányzati választások előtt nem vall színt arról, hogy milyen gazdaság- és társadalompolitikát kíván folytatni. Schiffer András azt mondta, hogy az LMP nem várt csodát a Fidesz vezette kormánytól, és nem hitte el, hogy két hét alatt rendet lehet tenni a közbiztonság területén.
2010.09.27. 15:00
 
 
A Hamász felszólította Abbászt, szüntesse be az Izraellel való béketárgyalásokat
A Hamász radikális palesztin szervezet száműzetésben élő vezetője, Háled Mesaal hétfőn arra kérte a Palesztin Hatóság vezetőjét, Mahmúd Abbászt, hogy szüntesse be a béketárgyalásokat Izraellel, mivel a moratórium lejárta után újrakezdődött a telepek építése az elfoglalt ciszjordániai területeken. Damaszkuszi nyilatkozatában Mesaal kijelentette azt is, hogy már csak apróbb nézeteltérések akadályozzák a megbékélést a rivális palesztin mozgalommal, a Fatahhal. A Hamász vezetője azt állította, hogy a két szervezet "komoly és valódi" lépéseket tett a kapcsolatok normalizálására, és októberben Kairóban közös találkozóra kerül sor.
2010.09.27. 15:00
 
Száz új munkahely létesülhet Orosházán
Várhatóan 100 új munkahelyet teremt Orosházán annak a megállapodásnak a végeredménye, amelyet hétfőn kötött az önkormányzat vezetése a Szegedi Fonalfeldolgozó Zrt. (SZEFO Zrt.) elnök-vezérigazgatójával - közölte a Békés megyei település alpolgármestere, egyben fideszes polgármester-jelöltje az MTI-vel. Dancsó József, aki egyben a térség országgyűlési képviselője is, elmondta: az önkormányzat vezetése mindent elkövet annak érdekében, hogy munkahelyeket teremtsen a város polgárai számára. Ennek értelmében írták alá a szegedi céggel azt az együttműködési megállapodást, amelynek alapján január elejétől 100 helyi lakos találhat magának munkát.
2010.09.27. 14:45
 
 
Orvosoknak tilos a dohányzás a Fülöp-szigeteken
Orvosoknak a Fülöp-szigeteken tilos a dohányzás - közölte a helyi orvosi kamara, amely azért döntött a korlátozás mellett, mert szerinte az egészségügyi dolgozóknak ezen a téren is jó példával kell szolgálniuk. A helyi orvosi kamara a tiltással egyebek mellett azt kívánja elérni, hogy az orvosok káros szenvedélyükkel betegeiket ne tegyék ki a passzív dohányzásnak - magyarázta Oscar Tinio kamarai elnök. "A gyógyítókat minden társadalmi osztályban megkülönböztetett tisztelet és figyelem övezi, ezért sem helyénvaló a dohányzó orvos látványa" - tette hozzá Tinio. Arról azonban még nem született döntés, hogy a szakmai szervezet rendelkezése ellenére füstölgők milyen büntetésre számíthatnak.
2010.09.27. 14:45
 
 
Az együttműködés erősítéséről tárgyal Medvegyev Pekingben
A kínai-orosz együttműködés szinte minden területét érintették Dmitrij Medvegyev orosz elnök pekingi tárgyalásain, amelyek során a két ország vezető hangsúlyozták: "új demokratikus világrendet" szeretnének mindenkire egyformán érvényes szabályokkal, és elutasítják egyetlen ország, vagy országcsoport hegemonizmusát. Medvegyevet fogadta Hu Csin-tao kínai államelnök, a kivel - tárgyalásaikat követően - közös nyilatkozatot adtak ki a stratégiai partnerség és koordináció átfogó elmélyítéséről. Kiadtak egy másik közös nyilatkozatot is a II. világháború befejezésének 65. évfordulója alkalmából.
2010.09.27. 14:45
 
 
Belgrádban tárgyal az amerikai külügyminiszter
Több mint 13 év után ismét hivatalos látogatásra a szerb fővárosba utazik a hivatalban lévő amerikai külügyminiszter. Hillary Clinton balkáni körút részeként, várhatóan október 12-én ejti útba Belgrádot. Boris Tadic szerb elnökkel és Vuk Jeremic külügyminiszterrel folytatandó tárgyalásainak fő témája a szerb-koszovói párbeszéd lesz - írta a Blic. Hírek szerint Washingtont élénken érdekli, mik lesznek az október második felében kezdődő egyeztetések témái. Az Egyesült Államok - akárcsak az Európai Unió - ellenzi, hogy újratárgyalják Koszovó jogállását, a volt szerbiai tartomány Washington, Brüsszel - és Pristina - szerint immár önálló állam, és ezen nem lehet változtatni.
2010.09.27. 14:45
 
 
Tarlós István a HÖOK segítségét kéri a közterületek rendben tartásához
Az egyetemisták és a főiskolások támogatását kérte a közterületek épségének megóvásához Tarlós István, a Fidesz főpolgármester-jelöltje hétfőn, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) vezetőivel folytatott megbeszélésén. A kormánypárti jelölt az általa kezdeményezett egyeztetést követően újságíróknak nyilatkozva elmondta: megválasztása esetén szeretné, ha a városvezetés "élő kapcsolatot" ápolna a fővárosi tanulókkal, amit egy a HÖOK vezetőivel kötendő keretmegállapodás szabályozhatna a későbbiekben.
2010.09.27. 14:15
 
 
Pakisztán a NAÜ kormányzótanácsának új elnöke
Hétfőtől Pakisztán a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) kormányzótanácsának elnöke, pedig nem aláírója az atomsorompó-szerződésnek, és feltételezhető a pakisztáni atomprogram atyjáról, hogy egy általa vezetett hálózat titokban atomtechnológiát adott át Iránnak és Észak-Koreának. A nyugati hatalmak nem ellenezték a kormányzótanács hétfői ülésén, hogy a közel-keleti és dél-ázsiai tagországok alkotta csoport jelöltje legyen a soros elnök, és közfelkiáltással megszavazták ezt - közölte egy meg nem nevezett diplomata, aki részt vett az ülésen.
2010.09.27. 14:15
 
 
Tabajdi: Szerbia uniós csatlakozása magyar nemzeti érdek
Szerbia európai integrációja az unió minden tagállamának érdeke, de Magyarország szempontjából kiemelt fontosságú, stratégiai jelentőségű kérdés - hangsúlyozta Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti képviselője az MTI-hez hétfőn eljuttatott nyilatkozatában. Beszámolt arról, hogy az Európai Parlamentben megalakult a "Szerbia Barátai" nevű csoport, amelynek ő is alapító tagja. A csoport azokat a képviselőket tömöríti, akik elkötelezetten támogatják az ország európai integrációs törekvéseit. Tabajdi szerint Szerbia részéről teljesen világos az elkötelezettség az EU iránt, így most az unión a sor, hogy megmutassa Szerbia iránti elkötelezettségét.
2010.09.27. 14:00
 
 
Tokiói tenisztorna: Szávay feladta az 1. fordulóban
Szávay Ágnes 4:3-as vezetésnél feladta az orosz Szvetlana Kuznyecova elleni mérkőzését a 2 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna első fordulójának hétfői játéknapján, amely a 32 közé kerülésért folyt. Eredmények: Kuznyecova (orosz, 10.)-Szávay 3:4-nél Szávay feladta Vinci (olasz)-Petrova (orosz, 15.) 7:5, 6:4 Errani (olasz) - Zahlavova Strycova (cseh) 6:3, 6:2.
2010.09.27. 13:30
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán. A benzin átlagára 338 forintra, a gázolajé 326 forintra mérséklődik. A Mol a múlt héten nem változtatott az árakon, az azt megelőző héten pedig bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az akkori emeléssel a benzin átlagára történelmi csúcsa közelébe, 344 forintra nőtt, a gázolajé 329 forintra emelkedett. Tizenöt hete volt az üzemanyagárak csúcsa: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig történelmi csúcsra, 345 forintra nőtt.
2010.09.27. 13:15
 
 
Schmitt Pál bízik benne, hogy csökkennek a szlovák fenntartások
Schmitt Pál köztársasági elnök bízik abban, hogy a kettős állampolgársággal kapcsolatos szlovák fenntartások csökkenni fognak. Az államfő hivatala azután tájékoztatta erről az MTI-t, hogy hétfőn Schmitt Pál udvariassági látogatáson fogadta Mikulás Dzurinda szlovák külügyminisztert a Sándor-palotában.A közlemény szerint a "szívélyes találkozón" áttekintették a két ország közötti együttműködés lehetőségeit. A tárgyaló felek megerősítették, hogy mindketten az együttműködés jegyében fordulnak a vitás kérdések rendezése felé, és reményüket fejezték ki, hogy az új kormányok között is pozitív légkör lesz uralkodó.
2010.09.27. 13:00
 
 
Bajnokok Ligája: Kassai szerdán rangadót vezet
A nyári dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon is szerepelt Kassai Viktor vezeti a Valencia-Manchester United rangadót szerdán, a Bajnokok Ligája C csoportjának második fordulójában. Az mlsz.hu-n olvasható hétfői tájékoztató szerint a magyar bíró segítői - ahogyan a vb-n is - asszisztensként Erős Gábor és Vámos Tibor lesznek. A BL-ben is bevezetett új játékvezetői szabály értelmében a két alapvonalnál Fábián Mihály és Bognár Tamás segítik majd Kassai munkáját, míg a tartalék bíró Bede Ferenc lesz. A mérkőzés szerdán 20:45 órakor kezdődik Valenciában, az 55 ezer férőhelyes Mestalla stadionban.
2010.09.27. 13:00
 
 
A palesztinok október 4-éig nem nyilatkoznak a béketárgyalások folytatásáról
A palesztinok nem nyilatkoznak hivatalosan a béketárgyalások folytatásáról mindaddig, amíg október 4-én nem konzultálnak az arab országokkal - jelentette be hétfőn Párizsban a palesztin elnök szóvivője."Nem lesz hivatalos válasz október 4. előtt. Mahmúd Abbász ezen a napon egyeztet az arab országokkal, és tanácskozik a palesztin vezetéssel is, hogy megfelelő választ adjanak a helyzetre" - közölte Nabil Abu Rudeina szóvivő. A palesztin elnök Párizsban Nicolas Sarkozy francia elnökkel tárgyal. Vasárnap éjfélkor lejárt az Izrael részéről a ciszjordániai zsidó telepek bővítésére vállalt tíz hónapos moratórium.
2010.09.27. 13:00
 
 
A TASZ nem vesz részt az alkotmány előkészítésében
A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nem küld javaslatokat az új alkotmányt előkészítő parlamenti bizottságnak. A véleményezésre az LMP által felkérni javasolt TASZ vezetője ezt a testület elnökéhez címzett levelében tudatta. A kereszténydemokrata Salamon László még júliusban kérte fel az LMP által ajánlott civil szervezetet arra, hogy véleményét, javaslatait szeptember 30-ig juttassa el az alkotmány-előkészítő eseti bizottsághoz. Dénes Balázs elnök a parlament és a civil szervezet honlapjára is feltett levelében azt válaszolta Salamon Lászlónak, hogy ennek a felkérésnek több okból nem tudnak eleget tenni.
2010.09.27. 12:45
 
Az OVB újra napirendre veszi a Jobbik kifogását
Az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfő délutáni ülésén újra napirendre veszi a Jobbik korábban elutasított beadványát. Az ellenzéki párt a Magyar Rádióval és a Magyar Televízióval szemben nyújtott be kifogást, mert a két műsorszolgáltató megtagadta egyik választási hirdetésük közlését. A Jobbik azt sérelmezte, hogy a két közszolgálati médium nem sugározta a párt egyik, a "cigánybűnözés" kifejezést is tartalmazó választási hirdetését.A kifogást az OVB pénteken érdemi vizsgálat nélkül utasította el, arra hivatkozva, hogy a beadványon nem Vona Gábor pártelnök lakcíme, hanem a Jobbik-frakció képviselői irodaházi levelezési címe szerepelt.
2010.09.27. 12:30
 
Drogtól került életveszélyes állapotba egy nyíregyházi lány
Eszméletlen, életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy 19 éves nyíregyházi lányt, aki orvosai szerint feltehetően a Gina néven ismert partidrogtól lett rosszul - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel. A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatal szombat éjjel lakásukon ivott bele egy pohár vízbe, amelyben a drog volt. A lakásban többen is tartózkodtak: a lány szülei és ismerősök - mondta a százados. Közölte: a kábítószer tiltólistán jelenleg nem szereplő anyagot külföldről, postai utánvétellel szerezték be.
2010.09.27. 12:15
 
Jövő hétfőn búcsúztatják Polgár László operaénekest
Polgár László operaénekes tisztelői jövő hétfőn, október 4-én 13 és 15 óra között róhatják le kegyeletüket a Magyar Állami Operaházban kialakított emlékhelyen. Polgár Lászlót szűk családi körben helyezik majd végső nyugalomra Budapesten. A Magyar Állami Operaház Polgár László emlékére című estjével tiszteleg az elhunyt művész előtt. Az emlékhangverseny szintén október 4-én lesz. A 19 órakor kezdődő esten közreműködik az operaház zenekara és énekkara, vezényel Kovács János, Győriványi Ráth György és Hamar Zsolt.
2010.09.27. 12:15
 
 
Tízezer embernek ajánl ingyen ölelést egy tajvani nő
Tízezer embernek ajánl ingyen ölelést egy tajvani nő, aki a hétvégén kezdett akciója során mintegy 700 idegent szorított magához a tajpeji vasútállomáson. Voltak, akik inkább kitértek a 23 éves Je Jo-ling elől, a többség, köztük számtalan külföldi járókelő azonban mosolyogással viszonozta az ingyen ölelést. Minden átölelt egyedi készítésű kártyát kapott, amelyen Je néhányszavas köszönete olvasható. A kerámiagyárban dolgozó nő idén júliusban vet részt egy ölelési "fesztiválon", amelyen több mint 7000 ember ölelte meg egymást. A Guinness Rekordok Könyve szerinti jelenlegi rekordot az 51 éves Jeff Ondash tartja. Az ohiói férfi idén februárban a szerelmesek ünnepe alkalmából 24 óra leforgása alatt 7777 embertársát vonta keblére.
2010.09.27. 12:00
 
 
Lemondott a román belügyminiszter
A tárcavezető leköszönését a média már vasárnap este óta kész ténynek tekintette, miután Traian Basescu államfő és Emil Boc miniszterelnök a hétvégén valósággal "szakított" a belügyminisztérium hatáskörébe tartozó rendőrséggel és csendőrséggel: a továbbiakban nem tartanak igényt arra, hogy a rendőrség biztosítsa nyilvános megjelenéseiket. A rendőrség és a büntetés-végrehajtás alkalmazottai ugyanis pénteken a 25 százalékos közalkalmazotti bércsökkentések és elbocsátások elleni tüntetés során hatósági jóváhagyás nélkül az államfői hivatal, a Cotroceni-palota elé vonultak, és kemény szavakkal követelték, hogy az államfő álljon szóba velük.
2010.09.27. 12:00
 
 
Londoni elemzők szerint új retorika erősíti a forintot
A magyar kormány új, a piacnak tetsző költségvetési retorikája mellett egyéb "jó hírek", közöttük az autóipari beruházások is erősítik az utóbbi időben a forintot - vélekedtek londoni felzárkózó piaci elemzők. Szerintük azonban a retorikai váltás mellé a piac előbb-utóbb konkrét gazdaságpolitikai lépéseket is vár majd, különösen akkor, ha az októberi helyhatósági választások után sem lesz új egyezség a Nemzetközi Valutaalappal. A TD Securities szakértői a forint elmúlt heti "meglepő" térségi túlteljesítésének okai között az első helyen említik a kormány kötelezettségvállalását a költségvetési fegyelem mellett, és a 2,8 százalékos GDP-arányos jövő évi "lehetséges" hiánycél megemlítését.
2010.09.27. 11:45
 
 
Aranyrudat ad a reptéri automata
Huszonnégy karátos aranyrudat ad ki az olasz Orio al Serio nemzetközi repülőterén felállított automata. A Bergamo közeli lombardiai repülőtéren működésbe helyezett aranyrúd-automata Olaszország első ilyen jellegű szolgáltatása. Készpénzzel és kártyával is lehet fizetni. A kínálatban 1,5 grammos és 10 grammos, 24 karátos aranyrúd szerepel. A csillogó rudakat művészien kidolgozták: az egyiket állatfigura, a másikat juharlevél díszíti. Ezen kívül hat különböző - 22 és 24 karátos - érem közül választhatunk. Súlyuk eléri az egy unciát. A különböző súlyú aranyrudak ára a nemzetközi aranypiac londoni árfolyamát követi.
2010.09.27. 11:45
 
Öt év börtönbüntetést kapott a komlói pedofil
Öt év börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Városi Bíróság a kiskorú barátjával és fiatalkorú nevelt fiával fajtalankodó komlói férfit hétfőn hozott elsőfokú, nem jogerős ítéletében. A bíróság Sz. Attilát megrontás, kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése és tiltott pornográf felvételekkel való visszaélés miatt marasztalta el. Mellékbüntetésként öt évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, valamint kötelezte 153 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére. Az ügyész az ítélet súlyosításáért, valamint a minősítés megváltoztatásért, vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, ezért az ügy a Baranya Megyei Bíróságon folytatódik.
2010.09.27. 11:45
 
 
Az MSZP aktívan kampányol a héten
Az MSZP kampányfőnökének közlése szerint a szocialista párt jelöltjei minden tízezer főnél nagyobb városban kint lesznek az emberek között az önkormányzati választás előtti utolsó héten. Szanyi Tibor kampányfőnök hétfőn elmondta: az MSZP szeptember 30-án, a helyi önkormányzatok, valamint a magyar népmese napján a jelenlegi szocialista polgármesterek részvételével tart megemlékezéseket országszerte, október elsején, az idősek világnapján pedig az V. kerületi Erzsébet téren lesz rendezvényük, ahol felszólal Mesterházy Attila pártelnök, valamint Horváth Csaba főpolgármester-jelölt is.
2010.09.27. 11:30
 
 
Dobd fel a szexuális életed!
Olyan speciális gyakorlatokat sajátíthat el, amelyek azzal kecsegtetnek, hogy feldobják a szexuális életet, növelik az energiaszintet, az állóképességet, és nagymértékben javítják a test rugalmasságát.
2010.09.27. 11:02
 
 
Komoly gondok a dél-koreai Forma-1-es futam körül
A még mindig készülőben lévő pálya miatt komoly gondok adódtak a Forma-1-es Koreai Nagydíj körül, amelyet a versenynaptár szerint október 24-én kellene megrendezni. "Nem állunk jól. Már júliusban meg kellett volna ejteni az utolsó bejárást" - mondta hétfőn aggódva Bernie Ecclestone, az F1 teljhatalmú ura. A legutóbbi tervezett ellenőrzésre múlt kedden került volna sor, de az egy nemzeti ünnep miatt esett kútba, így Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatója csak október 11-én veheti szemügyre a Szöultól négyórás autóútra lévő jeongami létesítményt. "Egyelőre nem tudni, hogy lemondjuk-e a futamot. A dél-koreaiak szerint minden rendben halad, reméljük, hogy igazat mondanak" - tette hozzá a 79 éves Ecclestone.
2010.09.27. 11:00
 
 
A női felsővezetők bére 30 százalékkal alacsonyabb
A Magyarországon dolgozó felsővezetők országos bruttó átlagbére jelenleg havonta 617 ezer forint, a nemek közötti bérkülönbség igen jelentős: míg a női topmenedzserek országos szinten átlagosan 455 ezer forintot keresnek, addig a férfiak mintegy 30 százalékkal többet, 682.400 forintot - derül ki a Workania állásportál által működtetett www.merces.hu fizetési felméréséből. A Merces vizsgálatába bevonta a környező országok közül Szlovákiát és Csehországot is, az előbbiben 35, az utóbbiban ennél is nagyobb, 43 százalék a női felsővezetők hátránya az átlagjövedelmet tekintve.
2010.09.27. 10:45
 
 
Matolcsy: január elsejétől 16 százalékos egykulcsos szja lesz
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter megerősítette a HírTv-nek adott vasárnapi nyilatkozatában, hogy 2011. január elsejétől egykulcsos adórendszer és családi adózás lesz Magyarországon. A nyilatkozatban Matolcsy György hangsúlyozta, hogy 2011. január elsejétől Magyarországon 16 százalékos családi személyi jövedelemadó rendszer lesz. Úgy vélekedett, hogy ez egy fantasztikus áttörés lesz, az egymillió új munkahely teremtésének az egyik, ha nem a legfontosabb eszköze. A miniszter szerint ez az egykulcsos adórendszer a térségben, sőt az Európai Unióban a legversenyképesebb lesz, a legalacsonyabb adószinttel működik, a legegyszerűbb adózást kínálja.
2010.09.27. 09:30
 
 
Feloldották az útzárat a BAH-csomóponti felüljárón
A balesetben három autó ütközött össze, és egy ember sérült meg, őt a mentők kórházba szállították. A lezárás miatt jelentős torlódások alakultak ki a BAH-csomópont felé vezető fő közlekedési utakon, az M1-M7-es autópálya közös szakaszán, valamint a Rákóczi út-Erzsébet híd-Hegyalja út útvonalon. Az utv.hu kameráinak képe szerint az említett útvonalakon megindult a forgalom.
2010.09.27. 09:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay Ágnes a 36. helyre lépett előre
A héten Tokióban versenyző, a múlt heti szöuli tornán elődöntős Szávay Ágnes két helyet javítva a 36. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. A japán fővárosban már második fordulós Arn Gréta jelenleg a 109. Női világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Serena Williams (amerikai) 6995 pont 2. ( 2.) Caroline Wozniacki (dán) 5910 3. ( 3.) Venus Williams (amerikai) 5796 4. ( 4.) Vera Zvonarjova (orosz) 5550, 5. ( 5.) Clijsters (belga) 5325, 6. ( 6.) Jankovic (szerb) 5205 7. ( 7.) Stosur (ausztrál) 4950, 8. ( 8.) Francesca Schiavone (olasz) 4670 9. ( 9.) Radwanska (lengyel) 3995, 10. (10.) Gyementyjeva (orosz) 3945.
2010.09.27. 09:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635[1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista