2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
A Marcal teljes élővilága kipusztult a vörösiszap-szennyeződés miatt
Kipusztult a Marcal folyó teljes élővilága, a vörösiszap-szennyeződés rendkívül magas pH-értéke mindent elpusztított - közölte a kárfelszámolás helyszíni szóvivője csütörtök délben az MTI-vel, hozzátéve: ahhoz, hogy a Rába és a Duna élővilágát meg tudják menteni, a pH-értéket 9 alá kell csökkenteni. Dobson Tibor azt mondta: a Marcalban az összes hal kipusztult és a növényzetet sem lehet megmenteni. Ettől kezdve az a cél, hogy a Rábát és a Dunát megmentsék. Mint hozzátette, a Marcal már azzal "halálra lett ítélve", hogy az igen erős lúgos kémhatású vörösiszap a Torna-patakon keresztül belefolyt.
2010.10.07. 12:15
 
 
November 15-én dönthet az Országgyűlés a jövő évi adócsomagról
A kormány jövő pénteken terjeszti az Országgyűlés elé a 2011. évi adótörvényekre vonatkozó javaslatát, és a parlamenti menetrend szerint - sürgős tárgyalással - november 15-én tartanák a zárószavazást. A Ház a jövő héten kétnapos ülést tart, amelyen megválasztja a médiatanács és a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának tagjait. Az adócsomag tervezett tárgyalási menetrendjéhez szükség van arra is, hogy a parlament elfogadja a héten a Ház elé terjesztett, Rogán Antal (Fidesz) által jegyezett, az államháztartási törvény módosítására tett indítványát - derült ki a házbizottság csütörtöki ülését követően.
2010.10.07. 12:00
 
 
Budai Gyula feljelentést tesz az Álomsziget ügyében
Büntetőfeljelentést tesz Budai Gyula miniszterelnöki megbízott a Hajógyári-szigetre tervezett, Álomsziget elnevezésű projekt ügyében, továbbá kezdeményezte a szakminiszternél a beruházás nemzetgazdasági szempontból kiemelt státuszának felülvizsgálatát. Budai sajtótájékoztatóján közölte, a feljelentést egyrészt a Hajógyári-sziget 32 hektáros területének értékesítésével kapcsolatban teszi, másrészt pedig a beruházás kiemeltté nyilvánításának szerinte gyanús körülményei miatt. A terület eladásáról szólva - az Állami Számvevőszék jelentésére hivatkozva - kifejtette: a privatizáció során figyelmen kívül hagyták a kulturális örökség védelméről szóló jogszabály rendelkezéseit.
2010.10.07. 11:45
 
 
Pekingi tenisztorna, negyeddöntő: Szávay kiesett párosban
Szávay Ágnes a cseh Barbora Zahlavova Strycovával az oldalán 1 óra 32 perc alatt, döntő rövidítésben kikapott a Vera Dusevina, Arantxa Parra Santonja orosz, spanyol kettőstől a 4,5 millió dollár összdíjazású pekingi tenisztorna csütörtöki negyeddöntőjében. A viadal honlapja szerint Szávayéknak brékelőnyük volt az első játszmában, ám végül rövidítésben alulmaradtak. A második szett simán a magyar, cseh párosé lett, majd jött a döntő rövidítés, és ebben 10-6-ra a rivális bizonyult jobbnak. Szávay a Pekingben zajló viadalon egyesben a nyitófordulóban búcsúzott. Női páros, negyeddöntő: Dusevina, Parra Santonja (orosz, spanyol) - Szávay, Zahlavova Strycova (magyar, cseh) 7:6 (8-6), 1:6, 10-6.
2010.10.07. 11:30
 
 
Magyarország a második a régió vállalatainak TOP 500-as listáján
Magyarország eggyel előbbre, a második helyre került a kelet-közép-európai 500 legnagyobb cégek listáján, amelyet a Coface csoport és Manager magazin állított össze az árbevétel alapján - közölte a Coface. Felmérésük szerint a válság komoly "kilengéseket" okozott a cégeknél: tavaly a TOP 500 árbevétele átlagosan 17 százalékkal csökkent. A legkisebb visszaesés átlagosan Szlovéniában volt, míg a legnagyobbat a szerb cégek szenvedték el. A 13 ország cégeit árbevételük alapján immáron negyedik alkalommal állították sorrendbe: a lista Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna legnagyobb cégeit rangsorolja.
2010.10.07. 11:30
 
 
Orbán Viktor nem látja értelmét a helyreállításnak Kolontáron
Orbán Viktor miniszterelnök nem látja értelmét annak, hogy helyreállítsák azt a területet Kolontáron, amelyet elöntött a vörösiszap. "Itt helyreállításnak, a hídon túl, nem látom az értelmét" - mondta sajtónyilatkozatában a kormányfő Kolontáron, miután a helyszínen tájékozódott a katasztrófahelyzetről. Hozzátette: össze kell gyűjteni az embereket, mondják meg, hogy mit szeretnének. Akikkel találkozott - jegyezte meg - "nem nagyon tudják elképzelni", hogy úgy folytassák itt az életüket, mintha mi sem történt volna. "Valószínűleg kell nyitni egy új telepet itt a faluban, egy új területet meg kell nyitni, ezt pedig valószínűleg be kell keríteni örök mementónak" - fogalmazott Orbán, kijelentve: "itt nem lehet élni".
2010.10.07. 11:30
 
 
Afganisztánban megkezdte munkáját a békedzsirga
Hamid Karzai afgán államfő csütörtökön hivatalosan megnyitotta a "békedzsirga" első ülését, amelynek feladata a tálibokkal és más afgán felkelőcsoportokkal való megbékélés és kapcsolatteremtés keresése, illetve a háború lezárása. A tanácskozás a kabuli elnöki palotában zajlik nagy biztonsági intézkedések közepette, az afganisztáni háború kitörésének kilencedik évfordulóján. A hetvenfős nagytanács munkájában háborús hadurak, kormánytagok és nők is részt vesznek. Megnyitóbeszédében Karzai hangoztatta: az afgán nép nagy reményeket fűz ahhoz, hogy az újonnan létrejött fórum megtalálja az utat a békéhez és a stabilitáshoz.
2010.10.07. 11:30
 
 
Michelle Obama a világ legbefolyásosabb asszonya
Michelle Obama, az amerikai first lady a világ legbefolyásosabb asszonya a Forbes magazin idei listája szerint. A szerdán publikált rangsorban Michelle Obama államfőket, vállalatbirodalmak fejeit és számos hírességet utasított maga mögé. A Kraft Foods amerikai élelmiszeripari cég élén álló Irene Rosenfeld, aki nyélbe ütötte a brit Cadbury 18 milliárd dolláros felvásárlását, második helyre szorult. A hosszú ideje az élbolyban szereplő Oprah Winfrey amerikai televíziós személyiség a harmadik helyet csípte el. A tisztségébe tavaly másodszor is megválasztott Angela Merkel német kancellárt a Forbes-lista a negyedik legbefolyásosabb nőnek hozta ki. Őt szintén egy politikus, a közel-keleti megbékélésen munkálkodó Hillary Clinton amerikai külügyminiszter követ ötödikként.
2010.10.07. 11:15
 
 
Kopint-Tárki: 1,2 százalékkal nőhet idén a GDP Magyarországon
A Kopint-Tárki előző prognózisához képest kissé csökkentette a bruttó hazai termék (GDP) növekedésére vonatkozó előrejelzését, és 2010-re a korábbi 1,5 százalékos bővülés helyett 1,2 százalékos gazdasági növekedéssel számol Magyarországon. A kutatóintézet ugyanakkor nem változtatott 2011-es, 3 százalékos GDP-növekedési előrejelzésén. Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója csütörtök sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a várhatóan kisebb gazdasági növekedés oka, hogy a vártnál - és az év elején tapasztaltnál - alacsonyabb volt a bérdinamika az év folyamán, valamint, hogy ezzel párhuzamosan nőttek a háztartások pénzügyi megtakarításai.
2010.10.07. 11:15
 
 
Hende Csaba: nincs az egészségügyi határértéket meghaladó radioaktivitás
A vörösiszap által elöntött területeken egyetlen helyszínen sincs az egészségügyi határértéket meghaladó radioaktivitás - közölte Hende Csaba honvédelmi miniszter csütörtökön Debrecenben, hozzátéve: ezt a honvédség és az ÁNTSZ laboratóriumainak egymástól független mérése igazolta. Nincs kitéve a lakosság radioaktív sugárzás veszélyének - közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) csütörtök reggel az MTI-vel, miután szakértői csoportja vizsgálatokat végzett a vörösiszappal elöntött térségben.
2010.10.07. 11:00
 
 
Opten: 35%-kal nőtt cégfelszámolások száma
Soha annyi céget nem számoltak még fel egy hónap alatt, mint szeptemberben, az 1.914 felszámolás 35 százalékkal több az egy évvel korábbinál - közölte az Opten. A közlemény szerint a sok új eljárás megindításában közrejátszhatott az is, hogy a cégbíróságok feldolgozták az augusztusi ügyhátralékot. A közlemény idézi Csorbai Hajnalkát, az Opten céginformációs szolgáltató stratégiai igazgatóját, aki szerint azonban csupán a bíróságok munkarendjével nem lehet megmagyarázni a tovagyűrűző válságot. Kifejtette, a katasztrofális helyzet mögött a kis- és közepes vállalati szektor likviditási pozíciójának további romlása áll.
2010.10.07. 10:45
 
 
Német sörrel csábít megtakarításra egy vietnami bank
Egy vietnami bank betéteseket csábító akciója keretében német sör a jutalma azoknak, akik készek betétet nyitni az intézménynél. A november 25-ig tartó kampány keretében egy nagy doboz Bitburgert kap az, aki legalább 7,5 millió dongot (mintegy 70 ezer forintnyi összeget) helyez el a Western Banknál egyhónapos lekötésre. A februári holdújév közeledtével a bankok készpénzigénye hagyományosan nő. Vietnamban régóta dívik a sörivás, amelyet még a francia gyarmatosítók terjesztettek el. Bár a vietnami piacot a helyi sörök uralják, az emelkedő életszínvonal a külföldi márkák iránti igényt is növeli.
2010.10.07. 10:45
 
 
Elérte a Mosoni-Dunát a vörösiszap-szennyeződés
Elérte a Mosoni-Dunát a vörösiszap-szennyeződés csütörtök délelőtt 9.27-kor, 9,3 pH-értékkel - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. A szakemberek továbbra is mérik a víz szennyezettségét, a pH-érték folyamatosan csökken - áll a közleményben. Dobson Tibor kárfelszámolási helyszíni szóvivő az MTI-nek elmondta: a szakemberek folytatják a Rába és a Marcal torkolatánál a lúg semlegesítését ecetsav és gipsz segítségével. Mint hozzátette, a Rábában nem tapasztaltak halpusztulást.
2010.10.07. 10:30
 
 
NBA: kikapott a Knicks
A Minnesota Timberwolves nagy csatában legyőzte a New York Knickst Párizsban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) négymeccses európai előszezonjának szerdai mérkőzésén. A 106-100-ra alulmaradt Knicksben a hétfőn az Olimpia Milano vendégeként 32 pontot szóró Amare Stoudemire - a holtszezon egyik legnagyobb igazolása - mindössze 11 pontig jutott. A New York-iak három napja 125-113-ra verték olasz ellenfelüket, míg a Timberwolves kedden 111-92-re nyert az NBA-címvédő Los Angeles Lakers ellen Londonban. Az NBA Europe Live csütörtöki zárómeccsén a Lakers Barcelonában találkozik a katalánok Euroliga-győztes csapatával.
2010.10.07. 09:00
 
 
NHL: győzőtt a Phoenix
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) európai rajtjára készülő Phoenix Coyotes barátságos mérkőzésen 3-1-re nyert a lett Dinamo Riga otthonában szerda este. Az NHL alapszakasza csütörtökön este rajtol a Helsinkiben rendezendő Minnesota Wild-Carolina Hurricanes találkozóval. A San Jose Sharks és a Columbus Blue Jackets Stockholmban, a Phoenix és a Boston Bruins pedig Prágában találkozik kétszer egymással.
2010.10.07. 08:45
 
 
Jelentős előrehaladás a chilei bányászok megmentésében
Már túljutott az ötszáz méteres mélységen az egyik fúróberendezés, amelyiket a Chile északi részén lévő bánya mélyén rekedt emberek kimentésére vetettek be - közölte a munkálatokat irányító André Sougarret mérnök. Hozzátette, hogy a hétvégén a berendezés elérheti azt a helyet, amelynek közelében egy menedékhelyen rekedtek a bányászok a San José arany- és rézbánya mélyén. A bányaomlás augusztus 5-én történt. A mérnök üzenetét a Twitter közösségi portálra tette fel. A tervek szerint, amikor elérik azt a szintet, ahol a bányászok tartózkodnak, egy tévékamerát engednek le a furatba, hogy megvizsgálják annak állapotát. Ha szükséges, megerősítik annak falát.
2010.10.07. 08:45
 
 
Kissé gyengült a forint
Kissé gyengült a forint csütörtök reggel a bankközi devizapiacon: reggel hét óra után 271,00 forintot adtak egy euróért a szerda esti 270,82 után. Elemzők szerint a forinterősödés további lehetősége 270 forint körüli euróárfolyamnál már szűkül. További jelentősebb erősödésre csak akkor kerülhet sor ha a kormány hiteles költségvetési tervet terjeszt az Országgyűlés elé a következő hetekben. Rövid távon az árfolyam a 270 forint körüli szinten ingadozik - vélik a szakértők. A svájci frankot 202,06 forinton jegyezték hét óra körül, gyakorlatilag változatlanul: árfolyama szerda este is 202,07 forint volt.
2010.10.07. 08:15
 
 
Elérte a Rábát a vörösiszap-ár
Hajnali három óra körül elérte a Rábát a hétfőn elszabadult vörösiszap-ár - értesült a védelemben résztvevőktől csütörtökön az MTI. Közlésük szerint mostanra sikerült annyira oldani a szennyezés lúgosságát, hogy annak pH-értéke 10 alá csökkenjen; korábbi közlések szerint ilyen értéknél már elkerülhető, hogy további környezetvédelmi károkat okozzon az anyag. Dobson Tibor kármentesítési szóvivő korábban az MTI-nek elmondta: a gipsszel történő semlegesítés nyomán fokozatosan csökken a Marcal folyó szennyezettsége, csütörtök hajnalban már 10 körüli pH értéket mutat, így valószínűsíthetően a vörösiszap szennyeződés nem okoz környezetvédelmi kárt a Rábában.
2010.10.07. 07:45
 
 
A felére csökkent az iszapömlés miatt kitelepítettek száma
A korábbi ötszázról 280-ra csökkent a kitelepítettek száma a vörösiszappal elöntött területekről - mondta Dobson Tibor kármentesítési szóvivő csütörtök hajnalban az MTI-nek. A szóvivő megjegyezte: a kitelepítettek közül csak 31-en kértek közösségi elhelyezést. A gipsszel történő semlegesítés nyomán fokozatosan csökken a Marcal folyó szennyezettsége, jelenleg 10 körüli pH értéket mutat, s remény van arra, hogy a vörösiszap szennyeződés nem okoz környezetvédelmi kárt a Rábában. A térségben folyamatosan történik a talajvíz és a felszíni vizek monitorozása a szennyezettség meghatározása érdekében, a monitorozott kutak Kolontáron 7.5 pH értéket mutattak - közölte a kármentesítési szóvivő.
2010.10.07. 07:30
 
 
Budapesti riksák nyugati jövőképpel
Több száz riksa rója majd Budapest utcáit, ahol a biciklis taxik a belvárosi tömegközlekedés szerves részét képezik - írja a Népszabadság. Az elektromos rásegítésű, motorral felszerelt, és a pusztán lábbal hajtott riksák most honosodnak meg Budapesten, miközben Londonban már 700, Berlinben közel 300, és Amszterdamban is több száz hasonló taxi jár. A riksázás egyik leggyengébb pontja Budapesten a pilótaképzés - állítja Borszéki Attila. A Riksa Közlekedési Vállalat (RKV) tulajdonosa szerint ez a munka több mint pedálozás, valójában igazi vendéglátás. A riksában normális megjelenésű és öltözékű, legalább egy idegen nyelvet beszélő intelligens, jó kondícióban lévő sofőrökre van szükség.
2010.10.07. 07:15
 
 
Az Obama-kormány túl derűlátó volt a BP-kút ügyét vizsgáló bizottság szerint
Az Obama-kormányzat túlságosan optimista volt azzal kapcsolatban, hogy a BP képes lesz úrrá lenni a Mexikói-öbölben áprilisban bekövetkezett fúróplatform-baleset következményein - állapította meg szerdán a katasztrófa okait vizsgáló bizottság. Az amerikai elnök által felállított testület szerint a Fehér Ház megakadályozta, hogy közreadják az olajszennyezés mértékének a legrosszabb esetre vonatkozó kormányzati becsléseit, amelyek pedig gyorsabb cselekvésre késztethették volna mind az olajtársaságot, mind a hatóságokat.
2010.10.07. 07:15
 
 
Lakassági fórum Kolontáron
Felrobbant a térség időzített bombája, amelynek közelében már hosszú évtizedek óta él több ezer ember - jelentette ki Tili Károly, a vörösiszap katasztrófa sújtotta Veszprém megyei Kolontár polgármestere szerda este lakossági fórumon. Volt kárelhárítási és katasztrófavédelmi terve a MAL Zrt.-nek, de az események villámgyorsan következtek be hétfő délután - mondta Deák József, a cég műszaki igazgatója szerda este a vörösiszappal elöntött Kolontár település lakossági fórumán. A vörösiszappal elöntött és részben lakhatatlanná vált kolontári településrész eldózerolását követelték a Veszprém megyei település lakosai a lakossági fórumon.
2010.10.06. 21:15
 
 
Teljes földcserét követelnek a devecseriek
Teljes földcserét követeltek a vörösiszappal szennyezett területen a devecseri önkormányzat szerda esti lakossági fórumán résztvevő helyi lakosok. A Veszprém megyei város művelődési házában tartott fórumon a vegyi katasztrófa következményeinek felszámolását irányító devecseri és megyei vezetők válaszoltak az egybegyűlt több mint száz helyi lakos kérdéseire. A fórum résztvevői erősen kifogásolták, hogy az iszapömlésért felelős cég képviseletében senki nincs jelen. A felszólalók egyebek mellett követelték, hogy a városban és annak környékén a szennyezett területeken cseréljék ki az iszapos földet.
2010.10.06. 21:15
 
Uniós katasztrófaalap létrehozását javasolja egy magyar EP-képviselő
Európai uniós katasztrófaalap létrehozását javasolta Áder János, az Európai Parlament fideszes képviselője az EP szerdai plenáris ülésén Brüsszelben felszólalva. Elérkezett az idő, hogy az EU ne szolidaritási alapot, hanem a károk megtérítésére valóban alkalmas, nagy összegű biztosítási alapot hozzon létre - fogalmazott a képviselő az MTI-nek nyilatkozva. Meg kell teremteni a forrást, fedezetet arra, hogy ha katasztrófa következik be, a kártérítést a lehető legrövidebb időn belül ki lehessen fizetni - mondta Áder János, kiemelve, hogy a káros klímaváltozás, a szélsőséges időjárási viszonyok általában is növelik a katasztrófák kockázatát. Hozzáfűzte: többet kell tenni természetesen a megelőzés érdekében is.
2010.10.06. 21:00
 
 
Címlapján számolt be a be a vörösiszap-tragédiáról a The New York Times
A címlapján, a fejléc alatt közölt fotóval harangozta be a magyarországi vörösiszap-tragédiáról szóló beszámolóját szerdai számában a The New York Times. Magyarország rendkívüli állapotot hirdetett a mérgező ár miatt - hangzott az induló címlapfotó alatt elhelyezet cím, amely a lap nyolcadik oldalas, részletes tudósítását harangozta be. Az első oldalon közölt, egysoros összesítés szerint a mérgező gyári iszap több kisvárost elöntött, négy ember halálát okozva és 120 személynek sérüléseket okozva. A The New York Times címlapjának induló, négyhasábos felvételét az MTI fotóriportere, Mohai Balázs készítette. (A legtöbb amerikai napilap hat hasábon tördeli a cikkeket.)
2010.10.06. 21:00
 
 
Kollégiumi ablakokból készül a Schönherz Óriáskijelző
Kollégiumi ablakokból készül a világ egyik legnagyobb óriáskijelzője, amely a Schönherz kollégium déli oldalán péntek este 9 órától lesz látható. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának diákjai az Irinyi József utcai toronyház oldalát alakítják színes óriáskijelzővé. A kétórásra tervezett bemutató idejére a déli oldal 208 ablakát saját fejlesztésű és készítésű LED-es pozdorjatáblákkal takarják. Minden ablak négy pixel (képpont) megjelenítésére lesz alkalmas, így a teljes homlokzat egy 832 (32x26) pixel felbontású, 512 színárnyalat megjelenítésére alkalmas kijelzővé áll össze.
2010.10.06. 19:45
 
 
A magyar uniós elnökségről egyeztetett Győri Enikő Párizsban
A 2011 első félévi magyar uniós elnökség célkitűzéseiről egyeztetett Győri Enikő európai uniós ügyekért felelős államtitkár szerdán Párizsban francia kollegájával, Pierre Lellouche-sal. A megbeszélést követően Győri Enikő az MTI-nek elmondta: a találkozóra annak a sorozatnak a részeként került sor, amelynek keretében valamennyi illetékes uniós intézménnyel, illetve a többi 26 tagállam képviselőjével tárgyal a Magyarország által megjelölt prioritásokkal kapcsolatban megfogalmazott elvárásokról. A francia és magyar uniós államtitkárok megbeszélésének két kiemelt témája az energiapolitika és a romaügyek kérdései voltak.
2010.10.06. 19:30
 
 
EU-elnökség: Pécsre látogat az Európai Bizottság elnöke
A pécsi jubileumi rektorkonferencia díszvendége José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke lesz; a tervek szerint Orbán Viktor miniszterelnökkel együtt nyitja meg az rendezvényt október 12-én - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. Az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program elindításának 25. évfordulója és a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa év alkalmából európai egyetemek rektorai vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) október 11-én este kezdődő jubileumi rektorkonferenciáján. A másnap délelőtti megnyitó ünnepség díszvendége José Manuel Barroso lesz.
2010.10.06. 19:00
 
 
Az EU-koordinátor szerint reális a terrorveszély Európában
Valósnak minősítette az Európai Unió egyes országait fenyegető terrorveszélyt Gilles de Kerchove, az EU terrorellenes koordinátora egy szerdai nyilatkozatában. Úgy vélte, hogy az elmúlt napokban e témában több országban kiadott figyelmeztetések nem alaptalanok. Hozzátette azonban, hogy a figyelmeztetéseket egy "általános kontextusba" kell helyezni, mégpedig abba, hogy terrorveszély korábban is fennállt, és a közelmúltban nem csökkent. Európai nagyvárosokban terrortámadások veszélyére figyelmeztette állampolgárait nemrégiben az Egyesült Államok, Japán, Franciaország és Nagy-Britannia is.
2010.10.06. 18:00
 
 
Kedden temetik az iszapömlés első áldozatát
A jövő héten kedden temetik el az ajkai térségben történt vörösiszap-áradás első áldozatát Kolontáron, a helyi temetőben - tájékoztatta a Veszprém megyei település plébánosa szerdán az MTI-t. Mór Miklós közlése szerint október 12-én délután 3 órakor emlékmisét tartanak a négy elhunyt áldozat emlékére, majd a 34 éves fiatalembert fél négykor helyezik végső nyugalomra a falu másik végében lévő temetőben, amelyet nem érintett a vörös sárfolyam. A katolikus plébános arról nem tudott információt adni, hogy a további áldozatokat - amelyek a katasztrófavédelem hivatalos tájékoztatása szerint egy 14 hónapos gyermek, egy középkorú nő és egy idősebb asszony - mikor temethetik el.
2010.10.06. 17:30
 
Hivatalosan négy halálos áldozata van a vörösiszap-katasztrófának
A hivatalos tájékoztatás szerint eddig négy halálos áldozata van a vörösiszap-katasztrófának. Szerdán még három eltűnt személyt kerestek. Bakos György, a katasztrófavédelem szóvivője szerdán Kolontáron, az MTI tudósítójának azt mondta: egy 14 hónapos gyermek, egy idősebb és egy középkorú nő, valamint egy középkorú férfi halt meg, és három embert eltűntként tartanak nyilván. Arról, hogy kik a keresett emberek, nem kívánt tájékoztatást adni. A Honvédkórházban tíz, a katasztrófában megsérült embert kezelnek, a vörösiszapömlés Győrben ápolt három sérültje közül egy állapota életveszélyes.
2010.10.06. 17:00
 
 
Egy kolontári lakos szerint eltussoltak egy 1986-os iszapömlést
1986-ban volt már egy kisebb méretű iszapömlés a timföldgyári tározóknál Ajkán, amelyet akkor elhallgattak a közvélemény elöl az illetékesek, a kolontáriak ugyanakkor tudtak róla - közölte Léhmann Róbert helyi lakos szerdán az MTI-vel. Akkor elsősorban nem vörösiszap ömlött ki a tározóból, hanem világos színű lúg - mondta. Azt az áradatot levitte a Torna-patak, illetve szétterült a közeli réten - tette hozzá, megjegyezve: akkor semmiféle híradás nem jelent meg az esetről, pedig a patakból kipusztultak a halak, s eljutott a Marcalig a veszélyes vegyi anyag. Néhány ember bőre akkor is "megégett" - tette hozzá.
2010.10.06. 16:45
 
 
IMF: Magyarországon jövőre 2 százalékos GDP-növekedés
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) várakozása szerint idén nő a magyar hazai össztermék a tavalyi csökkenés után, jövőre pedig felgyorsul a bővülés üteme. Az IMF őszi világgazdasági előrejelzése szerint a magyar gazdaság 0,6 százalékkal nő az idén, és 2,0 százalékkal jövőre a tavalyi 6,3 százalékos csökkenést követően. Az IMF-dokumentum táblázata szerint a valutalap idén 4,7 százalékos inflációval számol Magyarországon a tavalyi 4,2 százalék után, jövőre pedig 3,3 százalékkal.
2010.10.06. 16:30
 
 
Pintér: a Marcalban kezelhető a lúgos kémhatás
A szakemberek a Marcal folyóban kezelni tudják a Kolontár melletti tározóból kiszabadult vörösiszap lúgos kémhatását, így a remények szerint a káros anyagok nem kerülnek a Dunába - közölte a belügyminiszter a szerdai kormányszóvivői sajtótájékoztatón. Pintér Sándor - miután beszámolt a kabinetnek a helyzetről - elmondta, az érintett tározó gátjain 24 órás őrséget, figyelőszolgálatot működtetnek. Ha újabb veszélyhelyzet alakulna ki - hívta fel a figyelmet a miniszter -, akkor az őrség azt rádióösszeköttetésen jelezné és a lakosságot szirénával riasztanák.
2010.10.06. 16:30
 
 
Ügyvédje szerint Geréb Ágnesnek kötelessége volt segíteni
Ügyvédje szerint Geréb Ágnesnek kötelessége volt segíteni azon a várandós asszonyon, aki csupán egy vizsgálatra ment a védence által irányított születésházba, de spontán módon megindult nála a szülés; Fazekas Tamás az MTI-nek szerdán úgy nyilatkozott, hogy Geréb Ágnes nem követett el bűncselekményt. Az anya nem megbeszélés alapján érkezett kedden a XII. kerületi Alma utcai intézménybe, ám spontán módon megindult nála a szülés, ami az egészségügyi törvény szerint sürgős szükséghelyzetnek minősül, ezért kötelezettségük volt ellátásban részesíteni - mondta az ügyvéd.
2010.10.06. 16:15
 
 
Novemberben nyugdíjkiegészítést kapnak a nyugdíjasok
A novemberi nyugdíjjal együtt, egy összegben kapják meg a nyugdíjasok az idei nyugdíjkiegészítést: ez átalagosan havi 500 forint, így a tizenkét hónapra járó összeg egy átlag nyugdíjas esetében összesen, átlagosan 6 ezer forint lesz - közölte szerdán a kormányszóvivő. Nagy Anna a kabinet szerdai ülése után bejelentette, hogy a kormány döntött a nyugdíjak és a baleseti járadék 2010. évi egyösszegű kiegészítéséről; a cél az, hogy a nyugdíjak megőrizzék a vásárlóértéküket. Elmondta: a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvény írja elő a nyudíjkiegészítést az éves várható infláció mértékéig.
2010.10.06. 16:15
 
 
Börtön helytelen himnuszéneklésért
Börtön fenyegeti a himnuszt helytelenül éneklőket a Fülöp-szigeteken. A tervezet szerint akár 2 év börtönre és félmillió forintnyi összegre is büntethetik azokat, akik nem megfelelően éneklik vagy játsszák a himnuszt, és azokat is büntetni fogják, akik a nemzeti zászlóból hazafiatlanul pólókat, rövidnadrágokat csinálnak. Az ország parlamentjének alsóháza már egyhangúlag megszavazta a törvényt, amelyhez már csak a szenátus jóváhagyása szükséges. A Fülöp-szigeteken nagyon népszerű az éneklés, a karaokebárokban gyilkosságok is történnek néha egy-egy dal túlzott szeretete és éneklése miatt.
2010.10.06. 16:00
 
 
Világkörüli útra indult a ragadásmentes rágógumi
Az Egyesült Államokban is kapható már a Nagy-Britanniában kifejlesztett ragadásmentes rágógumi. A Rev7 nevű ragadásmentes rágóguminak az íze és az állaga azonos a hagyományoséval, ám könnyen eltávolítható ruhákból, elég a művelethez szappan és víz. A járdákról hagyományos tisztogatással a felét lehet eltűntetni. Ha a csatornába kerül, egy napon belül szétbomlik ásványokra és ártalmatlan, semleges anyagokra. A brit kormány évente 150 millió fontot költ a járdák, utcák megtisztítására a rágógumiktól, amihez vegyszer kell. A rágógumiszemét gond szerte a világban, több ország betiltotta. Szinpagúrban akár egy év börtönt is kaphat, aki megpróbál rágógumit becsempészni.
2010.10.06. 15:45
 
 
A MAL Zrt. már a hét végén újraindítaná a termelést
A Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt. (MAL Zrt.) már a hét végén szeretné újraindítani a termelést az ajkai timföldgyárban egy új iszaptároló kazettával - mondta Tolnay Lajos, a cég elnöke. Tolnay Lajos elmondta, hogy a cég levelet írt Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkárnak, amelyben a gyár újraindulásához szükséges működési engedélyt kérik vissza, és megindokolják, hogy melyek azok a műszaki, gazdasági, emberi, regionális érdekek, amelyek miatt újra kellene indítani a termelést. Kiemelte: a gyár háromezer ember munkahelyét jelenti, és fontos szerepet tölt be regionális szinten, illetve az exportban is.
2010.10.06. 15:30
 
 
Kaká távozhat a Real Madridtól
Olasz és spanyol lapértesülések szerint Kaká, a Real Madrid brazil labdarúgója a téli átigazolási szezonban elhagyhatja az együttest, és valószínűleg Milánóba költözik. A panorama.it szerint az aranylabdás játékmesterért várhatóan a lombardiai főváros két sztárklubja, a futballista korábbi csapata, azaz az AC Milan, valamint a rivális Internazionale harcol majd. A 28 éves játékos hosszú ideje térdsérüléssel bajlódik, José Mourinho, a madridiak vezetőedzője pedig a posztján úgy tűnik, hosszú távon számol a nyáron szerződtetett német Mesut Özillel, valamint az argentin Andel Di Maríával.
2010.10.06. 15:15
 
 
Forma-1: Räikkönen nem szerződik a Renault-hoz
Kimi Räikkönen, a Forma-1 2007-es világbajnoka kizárta annak a lehetőségét, hogy jövőre a Renault pilótájaként térjen vissza az autósport elitkategóriájába, egyben felrója a francia csapatnak, hogy saját marketing céljaira használta a nevét. A finn versenyző ebben az idényben a Citroën pilótájaként a rali-világbajnokság futamain indul, s úgy tűnik, szívesen maradna a sorozatban.
2010.10.06. 14:45
 
 
Heti egy-két pohárka bor még nem árt a várandós nők magzatának
Heti egy-két pohárka alkoholos ital, például bor elfogyasztása a terhesség alatt még nem befolyásolja károsan a megszületett gyermek viselkedését, illetve intellektuális fejlődését - állapította meg egy brit tanulmány. A University College London Járványtani és Közegészségügyi tanszékének kutatói hézagpótlónak szánták a Journal of Epidemiology and Community Health folyóiratban publikált tanulmányukat. Mint mondták: korábban számos elemzés született az alkohol káros hatásairól a várandósság alatt, de azzal nem foglalkoztak, hogy mekkora az a mennyiség, ami még nem káros. "Legfeljebb heti egy vagy két italról van szó... Például ha valaki egy családi ünnepen fogyaszt valamicskét" - hangsúlyozta a kutatást vezető Yvonne Kelly.
2010.10.06. 14:30
 
 
A Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz tovább az iszapömlés ügyében
Az országos rendőrfőkapitány szerdán úgy döntött: a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) veszi át a Kolontárnál történt iszapömléssel kapcsolatos nyomozást - közölte a rendőrség az MTI-vel. Hatala József az ügy kiemelt súlyára és összetettségére való tekintettel jelölte ki az NNI-t a halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indult nyomozás lefolytatására. A tájékoztatás szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai jelenleg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóival közösen tekintik meg a helyszínt és átveszik az eddig keletkezett nyomozati iratokat.
2010.10.06. 14:00
 
 
Elérte Győr-Moson-Sopron megyét a vörösiszap-szennyezés a Marcal folyón
Elérte Győr-Moson-Sopron megyét szerdán a Veszprém megyei gátszakadás után kiömlött vörösiszap. A Marcal folyón érkező áradat az éjjel jut el a Rábába, s a hétvégén távozik a megyéből a Dunán. Szakács Imre, a megyei védelmi bizottság vezetője a testület ülése után azt közölte: a Veszprém megyei Malomsokot már elhagyta a lúgos szennyezés "eleje", de a Győr megyei első falut, Mórichidát még nem érte el. Hangsúlyozta: a megyében - ha mindenki betartja a rendszabályokat - senkire nem jelent közvetlen veszélyt a vörösiszap. Mint mondta a szakemberek azzal számolnak, hogy a szennyezett víz a Rábában - a vegyi semlegesítés és a hígulás miatt - "ökológiai szempontok alapján már nem okoz gondot".
2010.10.06. 14:00
 
 
Platformot alapít Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíció elnevezéssel
Demokratikus Koalíció elnevezéssel platformot alapít Gyurcsány Ferenc, aki ebbéli szándékát kedden jelentette be az MSZP elnökségének. Az MTI úgy tudja, a korábbi pártelnök-miniszterelnök az elnökég estébe nyúló ülésén részletesen ismertette elképzeléseit az MSZP vezetőségével. Ezek között szerepelt, hogy a platform a '89-es demokraták széles, nyitott társadalmi közösségének és politikai képviseletének megszervezését tűzte ki célul. Az MTI információi szerint az ülés higgadt hangvételű volt, de többen jelezték, hogy elvi alapon nem értenek egyet Gyurcsány Ferenccel.
2010.10.06. 13:45
 
 
"Molekulagyártók" kapták az idei kémiai Nobel-díjat
ichard F. Heck, a Delaware Egyetem professor emeritusa, Negisi Ei-icsi, a Purdue Egyetem kémiaprofesszora és Szuzuki Akira, a Hokkaido Egyetem professor emeritusa kapta megosztva az idei kémiai Nobel-díjat a a szerves molekulák szintézisében alkalmazott palládiumkatalizált keresztkapcsolások eljárásának kidolgozásárét. Az illetékes bizottság indoklása szerint a tudósok új és hatékony módon kapcsolták egybe a szénatomokat, hogy a mindennapi életünket befolyásoló komplex molekulákat építhessenek.
2010.10.06. 13:45
 
 
Tízen állnak bíróság előtt romakárpótlással kapcsolatos visszaélés miatt
Tíz ember áll bíróság előtt az Osztrák Megbékélési Alap (OMA) által a romakárpótlásra biztosított pénzekkel való visszaélés miatt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a hosszú ideje folyó csalási perben szerdán újabb tárgyalást tartottak a Kisvárdai Városi Bíróságon. A vádlottakat - köztük van a nyíregyházi, a kisvárdai, a nagykállói, a nagyhalászi, a pátrohai és a kántorjánosi cigány kisebbségi önkormányzat volt vezetői, képviselői, a megyei közgyűlés korábbi tagja és a Lungo Drom szabolcsi vezetője is - folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett csalással és több rendbeli okirat-hamisítással vádolják.
2010.10.06. 13:30
 
 
Hollywoodban továbbra sincs a nőknek esélyegyenlőség
Az amerikai filmekben továbbra is a férfiaké a domináns szerep, a nők ábrázolása alapvetően semmit sem változott az utóbbi húsz évben - állapította meg egy kedden közzétett amerikai tanulmány. "Legutóbbi kutatásunk sokkolt bennünket" - jelentette ki Geena Davis Oscar-díjas színésznő, aki saját intézetet állított fel a nők médiában elfoglalt helyének megváltoztatására. A "Nemi egyenlőtlenség a képernyőn és a kamera mögött a családi filmekben" című tanulmányt a Dél-Kalifornia Egyetem kommunikáció és újságírás fakultásának kutatói készítették. A felméréshez 112 kasszasikerré vált észak-amerikai családi filmet elemeztek, amelyek 2006 és 2009 között kerültek moziba.
2010.10.06. 13:15
 
 
Futball bundabotrány: megkezdődött a fogadási csalók pere Bochumban
A bochumi tartományi bíróságon a vádirat felolvasásával megkezdődött szerdán a legnagyobb szabású európai futball bundabotrány gyanúsítottjainak pere. A négy vádlott védői az eljárás beszüntetését követelték, megkérdőjelezve a bíróság illetékességét. Az ügyészség csoportosan és üzletszerűen elkövetett csalással vádolja a négy férfit, akik a vádirat szerint 38 esetben, mintegy 370 ezer euró értékben vesztegettek meg futballistákat és játékvezetőket Németországban, Magyarországon, Belgiumban, Szlovéniában, Horvátországban és Svájcban. A felvett nyereményt 1,6 millió euróra becsülik. Ha a bíróság elmarasztalja őket, akár tízévi börtönbüntetést is kaphatnak.
2010.10.06. 12:30
 
 
Felgyorsult a gazdasági növekedés az euróövezetben
Felgyorsult a növekedés az euróövezetben az április-június közötti időszakban az Európai Unió statisztikai hivatalának szerdán ismertetett második becslése szerint: a GDP 1 százalékkal bővült az első negyedévhez képest, a leggyorsabb ütemben több mint három év óta. Az első negyedévben 0,3 százalék volt a növekedés az előző három hónaphoz képest a felülvizsgált adatok szerint. Az Eurostat első becslése is 1 százalékos növekedésről szólt, és ennyit valószínűsítettek az elemzők is.
2010.10.06. 12:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625[1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista